Határvidék

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Határvidék

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 20:00

A déli országrész, amely a Fegyverkészítők Falujának ellenőrzése alatt áll.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Május 28 2010, 19:59

//Sai//

Csendben sétáltunk lefelé a hegyről, mely helyet adott Kumo-nak. Igazából arra vártam, hogy megoldódjon végre a jounin nyelve és adjon valami pontosabb információt a küldetésünkről. De nem így történt. A férfi csak magába fordulva sétált mellettem, és nagyon nem úgy tűnt, hogy meg fog szólalni a közeljövőben. Természetesen rá akartam kérdezni, de azután eszembe jutott az, amit a Raikage mondott nekem: ,,Ne legyél a terhére". Ez arra ösztönzött engem, hogy legyek türelemmel. El is döntöttem, hogy adok egy kis ,,egérutat" neki. Van egy pont ezen a hegyen, amikor a falból kiáll egy elég érdekes formájú kődarab. Nem hivatalosan, de ez jelölte azt, hogy a hegynek már csak a negyede van hátra. Úgy döntöttem, hogy hogy addig várok, hátha fog nekem mondani valamit magától. Ám ha nem, akkor kénytelen leszek beindítani a kérdezőgépet.

Ahogy sétáltunk, feljebb néztem. Néhány méterrel felettünk ott volt az a bizonyos felhőréteg, mely eltakarta a hegy csúcsát, fele együtt pedig Kumo-t is. Mellékesen ezért is hívják úgy a falut, ahogy. Elég érdekes azért, amikor kisebb koromban ezt először meghallottam, valahogy nem akartam elhinni. Azután egyszer lementem néhány barátommal a felhőszint alá, és eléggé rácsodálkoztunk a dologra. Egy halvány mosoly jelent meg az arcomon az emlék hatására. Hát igen, a régi szép idők. Mennyi őrültséget is csináltunk annak idején...

Sétáltunk... sétáltunk... egy szó se... végül megjelent az a bizonyos kilógó rész a sziklafalon. Nos, itt az ideje, hogy be is váltsam az előbbi - egy órás - elhatározásomat.
- Kurogana-san - szólítottam meg a férfit -, elárulná nekem, pontosan hova kell mennünk?
A hangom teljesen szenvetlen volt. Nem volt benne se gyermeki kíváncsiság, vagy a nemtörődöm hangnem. Semmi, teljesen normál hangszínben beszéltem, majd vártam férfi válaszát. Igaz, ez volt egyenlőre az egyetlen kérdésem. Hogy pontosan mi merre hogy hány méter, azt majd ráér nekem elmagyarázni a célállomáson.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Május 31 2010, 00:04


[Kai]

Kurogane nevezetű férfi nem pillantott rád, mikor végre feltetted a számodra jelenleg legégetőbb kérdést, tovább sétálva válaszolt.
- Agyar Országához közel eső határszakasz felé tartunk - ha nagyon figyeltél, elkaphattad apró mosolyát. Komoly, katonás embernek tűnt, bizonyára szimpatikus volt számára, hogy nem tettél fel felesleges kérdéseket, hanem spártai egyszerűséggel a jelenleg legfontosabb információra koncentráltál.

//Ha nem akarsz mást kérdezni, akkor megírhatod, hogy eljutottatok egy faluig, ami úgy félúton lehet a célállomás és a falu között A faluban nincs semmi extra, civilek lakják, amolyan kisebb kereskedelmi központ.//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Hétf. Május 31 2010, 10:26

- Értem.
Több kérdésem nem volt, és úgy tűnt, ez volt a legjobb megoldás. Eléggé magának való ez a fickó, mit ne mondjak. Így hát több szó nem is esett köztünk, csak mentünk előre lassan megváltozó környezetben. Beletelt néhány órába, mire elértünk az első utunkba kerülő településhez. Biztos voltam benne, hogy ez nem célállomás, hiszen a határ még messze van, nem is kicsit. Amikor beértünk a faluba, egy egyszerű, hétköznapi településben találtuk magunkat. Ez elégé furcsának is tűnhetett egy olyannak, mint én, aki ninja faluban nevelődött. Ott egyfolytában nagy a sürgés-forgás.
,,Hm, elég barátságos" - gondoltam, miközben a főutcán sétáltunk, elmenve néhány kereskedő mellett.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Pént. Jún. 04 2010, 10:14


Az út mai napra eső részének java szótlanul telt, mikor elértetek egy települést. Kellemes és csendes volt a ti falutokhoz képest, de azért volt forgalma, kisebb kereskedelmi központ lehetett. A központ felé haladva egyre inkább megszaporodtak mind a járókelők, mind a különböző üzletek, fogadók, különböző szolgáltatást kínáló lehetőségek. Még viszonylag korán volt, jó 4 óra választott el benneteket az alkonyattól, mégis, a föléd kinevezett férfi, Kurogane egy fogadó felé vette az irányt.
- Itt megszállunk - közölte még előbb rövid utasításként. Közös, szerény szobát vett ki számotokra, majd mikor mindent lepakoltatok, magával vitt a kis étterem részlegbe vacsorázni. Mikor végre kihozták az ételt, Kurogane szokatlanul "beszédes" lett, ugyanis most először ő kérdezett.
- Adnál magadról egy rövid tárgyilagos jellemzést, miben vagy jártas, miben nem, illetve hogy milyen képzésben illetve küldetésen vettél már részt?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Jún. 04 2010, 11:24

Hamarosan megérkezett az általam rendelt ramen, de még nem álltam neki, mivel, legnagyobb meglepettségemre, a jounin ezúttal magától kérdezett tőlem valamit. Mondjuk a kérdés jellegéből következtetve annyira nem is volt furcsa. Ha valóban azt szeretné, hogy a hasznára váljak, akkor bizony szüksége lehet némi információra a képességeimről.
- Nos, egyenlőre ez az első küldetésem. A kiképzésem sem kezdődött meg, mert még nem osztottak be egy csapatba sem, így csak az alapkiképzést kaptam meg. Nireiko Rukiától azonban tanultam néhány fogást, mint az Oboro bunshin, az Ayatsuito no Jutsu, vagy a Kyaku Kyaku, illetve a fára futás. Nem vagyok jártas a genjutsuban de meg tudom őket törni, a taijutsum közepesnek mondható, de fejlődik, a ninjutsum pedig egész jó. Az elemem pedig raiton.
Ez volt az eddigi mérlegem, amit a lehető legrövidebben foglaltam össze. Kissé nehéz volt, lévén, hogy alapjáraton beszédes vagyok, de általában ha fontosabb helyzetbe kerülök, akkor meg tudom állni, hogy ne kezdjek el feleslegesen fecsegni. Miután befejeztem a jellemzésemet, kettéválasztottam a ramenhez kapott evőpálcikákat és nekiláttam az ételnek. Persze a figyelmemet le se vettem Kuroganéról, figyelve, hogy minél hamarabb tudjak válaszolni neki.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Jún. 06 2010, 00:56


- Tehát egy egyszerű, még nagyon kezdő genin - kortyol egyet italából. - Mindegy, a célnak tökéletesen elég, még sok is.
Nem túl hízelgő reakció, de nem hagy sok időt duzzogni, egy tekercset vesz elő, és szétteríti az asztalon. Első körben üresnek tűnt, de aztán, ahoyg Kurogane nemes egyszerűséggel ráborította a teát, amit eddig kortyolgatott, a lap teljesen beszívta a folyadékot, és teaszínű vonalak hálója jelent meg rajta. Egy épület alaprajz-részleteinek tűnt.
- Mint már tudod, a feladatunk, hogy felügyeljük egy előkelő kisasszony házasságát. Ezeket jól vésd az eszedbe - mutat az alaprajzokra. - ezek lesznek a szertartás helyszínei, innen indul a menet, ez a kápolna, ahol magát a szertartást lefolytatják, és ezen az útvonalon át haladnak majd el a hálóba, a nászéjszakára, ahonnan helyi szokások szerint három napig nem fognak kilépni. Amint letelik ez az idő, jöhetünk majd haza.
Itt tartott egy kis szünetet, hogy végig tudd szemlélni a képeket.
- Nos, jogosan merülhet fel a kérdés: mi ellen kell védekeznünk? Vaktában nem bérelnek fel mindenféle válogatott ninját. Az eljegyzés politikai okok miatt született, puszta érdekeken alapul. A daimyou a mostani nehéz idők miatt kénytelen erősíteni szövetségesei táborát, így fegyverszünetet kötött legnagyobb riválisával, akinek felajánlotta lánya kezét. A kialakulóban levő szövetséget több erőnek is oka van megfúrni. Egyrészt a kisasszony volt kedvesének, aki ugyan nem rendelkezik saját országgal, nem daimyou, de zsoldosvezérként okozhat kellemetlenségeket. Másrészt ott vannak mind a két országban azon rétegek, akiknek érdekében áll, hogy a nézeteltérések fennálljanak, és a két hatalmasság továbbra is fegyverkezzen egymás ellen. Eddig bármiféle kérdés? - ha úgy érezted, eligazításon vagy, nem tévedtél sokat, épp csak a helyszín volt rendhagyó, egy rideg, és csupasz falú tiszti szoba helyett egy fogadó étterme.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Vas. Jún. 06 2010, 12:09

Csendben hallgattam Kurogane mondanivalóját. Kissé úgy éreztem magamat, mint akit beültettek egy eligazító terembe, és most ismertetik vele a következő invázió terveit. Pedig csak egy egyszerű biztosításról volt szól, és egy étterem kellős közepén ültünk. Hát igen, ez az első küldetésem, kissé furcsán hatott minden. Kicsit? Nagyon. Míg Kurogane szünetet tartott, igyekeztem minél jobban belevésni a fotografikus memóriámba belevésni az alaprajzokat. Szerencsére ez a fajta észbevésés mindig is az erősségeim közé tartozott, többek között ezért is voltam olyan tanuló, amilyen. Mondjuk a hosszútávú megjegyzés már bajosabb volt, de arra a rövid időre, míg kellett, valószínűleg elég lesz a rövidtávú memóriám is.

- Csak egy - szóltam, amikor Kurogane megkérdezte, van-e kérdésem. - Arról van valamilyen információ, hogy ezek a bizonyos ,,akadályozó tényezők" hogyan tudnák megnehezíteni a dolgainkat?
Már az a tény, hogy a szorító egyik sarkába egy zsoldosvezér áll, megnehezítheti a dolgunkat. Mint ilyen ugyanis jelentős haderővel rendelkezhet, arról nem is beszélve, hogy lenne elég pénze akár egy másik ninja falutól támogatást kérni. Ez pedig csak a jéghegy csúcsa. Ha ez valóban politikai ügy, akkor még ott vannak azok a bizonyos rétegek is, akik valószínűleg igen nagy befolyással bírhatnak. Kezdtem erősen kételkedni abban, hogy ez C szintű küldetés...
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szer. Jún. 09 2010, 16:36


[Kai]

- Egyelőre nem sok, csak egyéni feltételezések - feleli Kurogane. - Már maga az is csak egy hipotézis, hogy bárki meg akarná akadályozni az esküvőt, ennek ellenére a hadsereget és a helyi rendfenntartó erőket is mozgósították a rendezvény biztosítására. A jelenlétünk inkább azért fontos, hogy megnyugtassuk a közhangulatot, és elkerülhetővé váljon a tömeghisztéria. De látni kell az emberi lelkek bonyolultságát is, hiszen már maga a tény, hogy még mi is jelen vagyunk, okozhatna hisztériát, ezért a királyi család rokonaiként veszünk részt a szertartáson, és ráadásul a történet szerint a fiam vagy. Felesleges diplomáciai játszma, de a parancs az parancs - a férfinek nem nagyon fűlhet a foga ehhez a szerepjátékosdihoz, ez kitűnik megnyilvánulásából is. - Magam részéről nem hinném, hogy bármiféle fennakadás lenne, az egészet felesleges színjátéknak tartom, mert az eljegyzés ideje alatt bőven lett volna alkalma bárkinek arra, hogy viszályt szítva tönkretegye a kialakulóban levő kapcsolatokat - osztja meg nézeteit még veled, majd ha nincs kérdésed, akkor a vacsora befejeztével a szobába távozva térhettek nyugovóra.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Jún. 11 2010, 19:32

Csak nehezen sikerült elrejtenem a meglepettségemet, amikor kiderült, hogy milyen szerepet is kell eljátszanunk a küldetés során. Erre számítottam volna a legkevésbé, de mondjuk ez megmagyarázza, hogy miért van ennyire borús kedvében. Vagy ez nála alapjáraton így van? Passz, majd csak kiderül. Mindenesetre kíváncsi voltam, hogy mennyire fog beválni ez az álca. Csak nagyon kicsit hasonlítottam külsőleg Kurogane-ra, a belső tulajdonságokról már nem is beszélve. Hát ez bizony nagyon érdekes lesz.

Kérdésem az nem volt, csak egy megjegyzésem.
- Szóval nem lenne szerencsés odaállítani ninja-felszerelésben, értem.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Pént. Jún. 18 2010, 00:50


Miután a fontosabb kérdéseket egyeztettétek, nyugovóra tértetek, s reggel viszonylag korán, 7-kor már folytattátok is utatok egy kiadósabb reggeli után. Ismét nem volt sok említésre méltó, csupán az ég volt olyan felemás, bár sütött a nap, és nem volt hűvös, mégis gomolyfelhők borították az eget, hogy elrejthessék a fényes égitestet a szemetek elől, viszont a felfrissítő eső nem érkezett meg, a felhők épp olyan morcosan álltak odébb, mint jöttek, hogy újabb morgós társaiknak adják át kényszeredetten helyük.
Ahogy a nap lassan alkonyatba fordult, a látóhatáron feltűnt egy tucat lovas katona. Pillanatok alatt vettek körbe benneteket, fegyvereiteket nektek szegezve.
- Kik vagytok? - jött az egyenes kérdés, mire Kurogane furcsán válaszolt.
- Porszem, melyet a szél fújt erre.
A katona gyanakodva méregette, majd feléd fordult.
- Na és te?
Lehet, hogy a férfi elfelejtett téged tájékoztatni valami fontosról, mondjuk egy jelszóról? Vagy most mi is történik tulajdonképpen?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Vas. Jún. 20 2010, 21:54

Amikor körbevettek minket a katonák, kissé idegesen néztem vissza rájuk. A regurális haderő részének tűntek, vagyis nem banditák vagy dezertőrök. De ez nem jelenthette azt, hogy nincs gond. Amikor Kurogane-vel beszélt a vezetőjük, kissé megilletődtem a férfi válaszán. Most vagy ennyire laza ez a fickó, vagy ez egy jelszó volt. Ezt követően én voltam soron. Gyorsan össze kellett szednem a gondolataimat, nehogy feltűnő legyen. Úgy döntöttem, hogy nem mondom ugyanazt, mit Kurogane, de lényegében igen.
- Én is csak egy ilyen porszem vagyok - mondom nyugodtan.
Ezt követően pedig várom a reakciójukat.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Pént. Júl. 02 2010, 22:55


A válaszod vegyes reakciókat váltott ki a jelenlevőkből. Kurogane, talán most először, mióta találkoztatok, erősen elmosolyodott, míg a katonák vezére dühösen elfintorodik. Úgy tűnt, nem értette a viccet. Vagy nagyon jól játssza a szerepét.
A távolban ekkor tűnt fel a lovas, igen elegáns megjelenésével igen feltűnő jelenség lett volna egyébként is, de arca finom vonásai csak még jobban kiemelték őt a környezetből. Egyszerűen nem lehetett volna nem észrevenni.- Kudou-sama! - vágta magát a katonák vezetője tisztelgő pózba.
- Valami gond van, kapitány? - kérdezi a férfit, mire az felétek mutat. A Kudou-samának titulált férfi ahogy megpillant titeket, elmosolyodik. - Ugyan, kapitány, hiszen ők a rokonaim.
Az elképedés határozottan nem volt kicsi a kijelentés hallatán. De legalább most már sima utatok volt a palotáig, díszkísérettel vonultatok be a faluba, azon belül is a daimyou házába. A rokoni szálak megalapozása ezennel elkezdődött.

A palotában elváltatok Kudou-tól, és szolgák vettek kezelésbe titeket, megmutatták a szobátokat, majd kértek titeket, hogy fürödjetek le, mielőtt fogadna benneteket a ház ura. Új ruhákat is kaptatok, elegáns darabokat iszonyatosan drága anyagból.
Már egy ideje az előszobában várakoztál, Kuroganenak még nem volt nyoma, viszont arra lettél figyelmes, hogy egy szolgálónak tűnő lány figyel téged, félig a térelválasztó függöny mögé rejtőzve. Úgy tűnt, felkeltetted az érdeklődését.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Vas. Júl. 04 2010, 21:24

Hát mondanom se kell, mennyire kényelmetlenül éreztem magamat. Bár a láthatóan helyes válaszomat követően kissé megnyugodtam, de aztán kezdődött a java. Hamarosan már bent voltunk ugyanis az újdonsült ,,rokon", Kudou-sama vezetésével a palotában, ahol kiderült, mivel is jár ez a nemesek rokonai vagyunk fedőtörténet. Nem arról van szó, hogy nem volt élvezhető a dolog, csupán meglehetősen távol állt tőlem. Elég volt megérintenem azt a ruhát, amit rám raktak, és már éreztem, hogy ez bizony egy másik világ, mint amiben eddig éltem. Mindez pedig ilyen csiri-csáré környezetben, amit eddig még csak a történelemkönyvek egyes részeiben láttam. Most pedig egyenesen belecsöppentem egy ilyen világba. Kellemes kilátások, mit ne mondjak.

Na de a legnagyobb zavaró tényező nem ez volt. Szóval, ott álldogáltam abban a csiri-csáré, tudja a jó Isten mennyi ryu-t érő ruhában az előszobában. Kurogane persze sehol. Valószínűleg megint a maga laza módján akarja megoldani a helyzetet és az utolsó pillanatban fog besétálni ide. De nem ez volt a lényeg. Ahogy ott álltam, hirtelen arra lettem figyelmes, hogy figyelnek engem. Ha az ember ninja kiképzést kap, akkor akarva-akaratlanul is megérzi, amikor valaki szemmel tartja őt. Fújtam egyet, mert valahogy nem akartam elhinni, hogy még itt is valaki szemmel tart engem. Alig észrevehetően kezdtem el körbenézni a helységben. Így akadt meg a szemem azon a bizonyos térválasztón, majd azon, aki mögötte állt... és mondanom se kell, alaposan meglepődtem a ,,megfigyelőm" kivagyiságán, mert erre valahogy nem számítottam. Ez meg is látszott a reakciómon.
- Ehm... üdv - köszöntöttem a lányt, ahogy egy barátságos mosolyt erőltettem az arcomra.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szer. Júl. 07 2010, 22:19


Ahogy a lány felé fordulsz, és ránézel, ő azonnal elpirul, a kis félénk. De mikor kevésbé bátran ráköszönsz, összeszedi valamelyest magát, és kissé előrébb lépve a függöny mögül, egy bólintással viszonozza gesztusod.
- Kíváncsi lennék rá, ki van nagyobb zavarban, a lány, vagy te - jelenik meg kajánul vigyorogva Kurogane, ismét zavarba hozva mindkettőtöket. - Ő itt a fiam, Kai - tol előrébb. A férfit mintha kicserélték volna. Sokkal barátságosabbnak tűnt, és már most sokkal többet, és szórakoztatóbban beszélt, mint eddigi utatokon összesen.
- Örvendek - próbálja az illedelmes szavakat keresni a lány lehajtott fejjel, vörösen. - Az én nevem Marisoka. Önök tényleg shinobik?
- Szerintem Kai szívesen mesél erről - simítja meg a férfi a fejed tetejét, összeborzolva a hajad. - Én addig beszélek kedves rokonommal, majd visszajövök érted.
Nagyszerű, le fogsz maradni minden információról, és még csak fintorogni sem fintoroghatsz ilyen szép teremtsé társaságában.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Csüt. Júl. 08 2010, 00:35

Hát Kurogane-nak sikerült alaposan megnehezítenie a dolgunkat. Szegény lány már annyira vörös volt, mint egy alma, és valószínűleg engem is elöntött lassan a pír. Nem segített a helyzeten az se, hogy én a jelek szerint a lánykát fogom boldogítani, míg kedves társam odabent beszélget a fejessel. Ez kicsit mérgessé tett, elvégre ugyanazért vagyok itt, mint ő. De aztán lassan rájöttem, hogy talán nem is jártam annyira rosszul.
- Aztán ne hagyj ki engem se, apám! - szóltam utána, jelezve ezzel neki, hogy majd számoljon be a fejleményekről nekem is.
Visszafordultam a lányhoz. Ahogy így kissé ,,kijózanodottan" végignéztem rajta, elég helyes volt, meg pár centivel kisebb talál nálam.
- Szóval Marisoka. Szép neved van.
Alighogy ezt kimondtam és a mondat tartalma eljutott a tudatomig, hirtelen elég fontosnak tartottam, hogy elnézzek a lány feje mellett a mögötte levő függönyre és zavartan megvakarjam a tarkómat. Valahogy nem akartam tudni, hogy nézhetek ki most, se belegondolni, ezért inkább eltereltem a témát.
- Nos igen, shinobik vagyunk... legalább is apám az. Engem is tanítgat a különféle fogásokra, de eléggé kezdő vagyok még.
Ez mondjuk nem volt így teljesen igaz. Kezdő voltam, az tény, viszont eléggé sok technika volt a tarsolyomban, amikkel elbánhatok az ellenféllel. Az akadémián is a jobbak közé tartoztam, szóval ha valaki engem lebecsül, az bizony hamar bajban van. Mondjuk nem véletlenül mondtam így a lánynak a dolgokat. Akármennyire is helyesnek tartottam, jobbnak láttam, ha nem kotyogok ki mindent. Ki tudja, mi lehet ennek a következménye.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Csüt. Júl. 08 2010, 11:43


A lány az apró bókra szintén félrepillant zavartan, de végül valamelyest összeszedi magát, és halkan elrebeg egy köszönömöt, miközben rád villantja mosolyát. Aztán egyre növekvő áhítattal hallgatja a rövid beszámolód.
- Biztos vagyok benne, hogy leszel olyan erős, mint apukád, ha nem még erősebb. Nii-san sem volt nagy tehetség, ma mégis ő az egyik legzseniálisabbnak tartott hadvezér. Ő vezeti a zsoldoscsapatot. Én sajnos még nem találtam meg, miben vagyok igazán jó... - a kellemetlen gondolatokat azonban egy legyintéssel elhessegeti.
- Gondolom, még sosem jártál a palotában, sok szép dolog van itt, például a kert. Az nagyon szép, nagyon szeretem. Van kedved megnézni? Ne aggódj, apukád biztos sokáig benn lesz, a felnőttek szeretnek roppant unalmas dolgokról hosszan beszélni.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Csüt. Júl. 08 2010, 13:11

Elmosolyodtam Marisoka felvetésén. Mondjuk Kurogane-t ismerve valószínűleg eléggé szűkszavú megbeszélés lesz a vége. Viszont ,,apám" jounin, vagyis a chakrámat követve bármikor meg fog tudni találni engem, ha akar. Így hát bólintottam a lánynak, hogy mehetünk.
- Hát igen, én se vagyok valami hű de tehetséges illető, de azért igyekszem. Arra legalább annyi szüksége van a tanoncoknak, mint a tehetségre - aztán ahogy haladtunk, eszembe jutott valami. - Szóval a bátyád hadvezér? Az bizony nagyon nagy... na várjunk csak egy picit - vontam össze a szemöldökömet, ahogy kissé csodálkozva néztem rá a mellettem haladó Marisokara. - Te nem Kudou-sama húga vagy véletlenül?
Kezdett az az érzésem lenni, hogy ez a lány egyáltalán nem valami kis egyszerű szolgáló, mint ahogy az első ránézésnek tűnt. Általában a paloták kertje egyfajta tabu az átlagembereknek vagy a szolgálóknak. Neki viszont bejárása volt oda, láthatólag minden galiba nélkül. Szóval vagy ő is valami rokon, vagy elég jó szolgálatot tehetett a palota gazdájának az elmúlt évek során.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szomb. Júl. 10 2010, 00:59


Bölcs megjegyzésedre Marisoka csak bólogatott. De ahogy tovább gondoltad a beszéd fonalát, beszédre kényszerítetted az immáron kicsit felbátorodott lányt.
- Nem, dehogy. Nem vagyok rokona a daimyou családjának, az én bátyám csak a hadsereg zsoldosainak vezetője, Kudou-sama pedig a testőrség vezetője, sokkal befolyásosabb, és természetesen a nagyúr testvére. A bátyám neve Hiroshige, hála közreműködésének, az úrnő mellett teljesíthetek szolgálatot. Ők ketten régen nagyon jó viszonyban voltak, de az eljegyzés előtt nem sokkal összevesztek - a lány arca cseppet elkomorodik, de mivel kiértek a kertbe, témát váltva ismét mosolyog. - Nézd, hát nem gyönyörű!
És valóban, lélegzetelállító a kert, és még a városra is rá lehetett látni, amely még az álmosító délutáni napfényben is pompázatos volt.
- Gyere, megmutatom a ligetet is! - fogja meg a kezed, és von magával, egyre jobban felszabadult a jelenlétedben. A liget egy kisebb teraszos, cserjés és legfőképp árnyékos rész volt, nyugodt és kellemes, a közepén pedig egy kisebb szökőkút hűsítette és frissítette a levegőt.
- Marisoka! - zendült fel egy ércesebb férfihang. Az alak, akihez tartozott, komor volt, és kevésbé bizalomgerjesztő.
- Nii-san - örült meg enenk ellenére neki a lány, majd hozzá szaladva átölelte. - Nii-san, bemutatom neked Kait, ő az egyik vendégünk.
A férfi csak rád vetette tekintetét, majd megfogta húga kezét, és csak ennyit szólt - Gyere, menjünk!
- De nii-san... - próbálkozott némi tiltakozást mímelni Marisoka, de a férfi hajthatatlan maradt, szilárd, katonás jellem, nem lehet megolvasztani, főleg nem ilyen harmatgyenge próbálkozással. Így a lány még hátra fordult feléd, aprót intett, majd eltűnt a férfivel.
Lehet, meg kellene keresned Kurogane-t?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Szomb. Júl. 10 2010, 22:27

Ott álltam a gyönyörű kertben, ahogy gyönyörködtem a kilátásban, illetve... na jó, bevallom, a mellettem álló lányban is. Néha azon kaptam magam, hogy a szemem sarkából rá-rá nézek Marisokára. Sőt, amikor megfogta a kezem, hogy ,,átráncigáljon" a szomszédos ligetbe, ismét éreztem, hogy kissé elvörösödik a fejem. Valószínűleg egy idősebb ninja jogosan szidott meg volna, hogy mit szerencsétlenkedek már itt szolgálat közben. De hát Istenem, mit mondjak. Lehet, hogy ninja neveltetést és kiképzést kaptam, de fiatal vagyok még, és tapasztalatlan.

Aztán egyedül maradtam a kertben, ahogy viszonoztam Marisoka integetését, talán kicsit határozottabban, mint ő. Csak eztán kezdtem el kissé magamba fordulni és megemészteni az imént megszerzett információt. Ugyanis eszembe jutott az, amit Kuroganéval beszéltünk az előző állomáshelyen. Nem volt nehéz így összerakni a képkockákat, hogy összeálljon a végeredmény. Szóval Marisoke bátyja nem más, mint az a zsoldosvezér, aki előzőleg a daymio lányának udvarlója volt. Ráadásul ez a férfi most is itt tartózkodik a palotában, annak ellenére, hogy egy fő veszélyforrásnak is tartják. Vettem egy mély lélegzetet, ahogy egyik kezemet végighúztam a homlokomon. Ez az egész ügy egyre bajosabb lesz.
,,Jobb lesz, ha odafigyelsz, Kai." - intettem magamat.
Jobbnak láttam, ha előkerítem az ,,apámat", hogy közöljem vele a dolgokat. Valószínűleg ő már értesült erről, de azért megemlíteni nem lesz kár. Elidőztem még néhány percig a ligetben, aztán mentem is vissza oda, ahol elváltam Kuroganétól.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Júl. 11 2010, 00:34


Félúton futottál bele a két férfibe. Kurogane és Kudou kedélyesen (?) csevegett egymással, ha nem tudnád, hogy nem úgy van, még talán te is elhinnéd, hogy régóta ismerik egymást, és még jó viszonyban is vannak.
- Ohh, Kai-kun! Végre előkerültél. Idefelé nem nagyon tudtunk beszélni, jó nagyot nőttél - vigyorog rád Kudou kedvesen. Olyan rendellenes és szürreális volt az egész, mintha hirtelen mindenkit kicseréltek volna, vagy minimum megmérgezték volna őket kedvesség és közvetlenség méreggel.
- Gyere, fiam, Kudou épp körbe vezet a kastélyban, téged is biztos érdekel - invitál magával Kurogane. S valóban, minden helységet bejártok, hogy élőben is láthassátok, amit térképről már ismertetek. Ez idő alatt nem nagyon volt lehetőséged beszélni az "apáddal". Így már szinte hálát adtál, mikor végre egy kicsit leültetek a konyhában, egy félreeső sarokban. S bár körülöttetek szolgák hada sürgött, egy sem ért rá veletek foglalkozni, így nem kellett annyira tartani tőle, hogy valaki olyat hall, amit nem kellene. Lehet, hogy itt az alkalom, amit meg kellene ragadni?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Vas. Júl. 11 2010, 15:36

Csendben sétálgattam a két férfi mellett, miközben megállapítottam magamban, hogy mind a ketten eléggé jó színészek. Úgy beszélgetnek egymással, mint ha évek óta ismernék egymást... mondjuk, mi a garancia arra, hogy nem így van? Elvégre, bármi lehetséges ezen a világon. De én a magam részéről csak bölcsen hallgattam az út során, mert igyekeztem megjegyezni azokat a helyeket, ahol jártunk. A memóriám kapott is rendesen az információkból, hatalmas volt ez a palota. De aztán talán nagy nehezen sikerült a javát elraktározni odabent.

Hosszú időn keresztül keringtünk már így palotában, mire végre leültünk a konyhában. Kicsit jól esett végre megállapodni valahol. A palota méreteiből következtetve igencsak nagy kőrtúrán vagyunk túl. Kicsit megtámaszkodtam az asztalon, ezzel közelebb hajolva Kuroganéhoz, majd megkérdeztem.
- Mit mondott a daymio? - kérdeztem halkan.
Hiába volt mindenki elfoglalva szemmel láthatóan a dolgával körülöttünk, jobbnak láttam, ha inkább óvatosak maradunk.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Csüt. Júl. 15 2010, 19:47


//Gomene, megadta magát a laptop, így nem jutottam nethez//

Kérdésedre Kurogane csak sóhajtott egyet.
- Egyenlőre semmi lényegeset - hangja arról árulkodott, hogy konkrétan a nem létező tarka kabátját is megenné már kínjában, ha tehetné. - A friss szövetséges família benn tetszelgett nála, így azonnal be lettem mutatva, mint rokon, és kéjvigyorogtunk egy sort. Neked sikerült kiszedned valamit a szolgálóból, elég fontosnak tűnt, meg merném tippelni, hogy a menyasszony szolgálatában áll minimum - néz rád jelentőségteljesen, miközben azért még egy valamit hozzáfűz.
- Hatalmas ez a palota, nagyon résen kell majd lennünk, rengeteg a sebezhető pont.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Csüt. Júl. 15 2010, 21:38

//Semmi gond, halvérű vagyok szerepjáték terén Razz //

Vágtam egy furcsa grimaszt Kurogane beszámolóját követően. Huh, még szerencse, hogy Marisoka feltűnt a színen és nem kellett részt vennem ezen a találkán. Ha valóban olyan volt a volt, mint amilyennek a kedves ,,apám" körbeírta, akkor én sokkal jobban jártam nála. Bele se merek gondolni, miket gondolhatott rólam. Elvégre, míg ő igyekezett jópofizni a nemeseknél, addig nekem meglehetősen kellemes társaságom volt. Ha abban a helyzetben lettem volna, akkor most elvigyorogtam volna, de ezt megelőzendő ásítottam egyet.

Azután szóba került az, amire én jutottam. Újabb grimasz jelent meg az arcomon, ahogy megszólaltam.
- Igen, megtudtam tőle pár dolgot. Jól mondtad, ő valóban a menyasszony szolgálatában áll. Viszont van még valami. Az a bizonyos zsoldosvezér, akit említettél... nos, lehet, hogy mondták már neked, de itt van a palotában, és ahogy észrevettem, eléggé széles területre van bejárása. Ám ez nem minden. Megtudtam, hogy ennek a zsoldosvezérnek a húga nem más, mint Marisoka, a szolgálólány, akivel beszélgettem.
Nyeltem egyet, ahogy végeztem a beszámolómmal, majd kérdően néztem Kuroganéra. Kíváncsi voltam, mit reagál erre a dologra. A palotára tett megjegyzésére csak bólintottam egyet. Volt időm erre nekem is rájönni.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Júl. 18 2010, 02:03


//Sajnos hétfőn utazom el nyaralni (bár ez annyira nem sajnos Very Happy) így körülbelül minimum egy de lehet, hogy másfél hétig nem fogok tudni postolni, előre is gomene...//

- Hmmm, tehát a palotában van... - úgy tűnt, Kurogane nem volt túlságosan feldobva. - Egyre jobb. Bár nem értem, hiszen, ha gondot okoz, egyszerűen el kellett volna küldeni valamerre egy fontosabb, mégis jelentéktelen feladattal, ami sokáig tart. ezekkel a nyomoronc intrikákkal mindent túlbonyolítanak - bár látszólag próbálta félvállról venni, talán hogy téged ne idegesítsen vele, látszott rajta, hogy komolyan szöget ütött a fejében jó pár gondolat a férfi jelenlétével kapcsolatban.
Azonban további megbeszélésekre nem jutott idő, mert Kudou ismét megjelent, hogy a hivatalos vacsorára kísérjen benneteket. Ergo most te is megtapasztalhatod majd, milyen is jópofizni vadidegenekkel úgy, mintha évek óta ismernétek egymást.

A vacsora unalmasan telt, és valóban feszélyező és fárasztó volt, ahogy azt Kurogane korábbi beszámolójából is kikövetkeztethetted. Így határozottan hálát adtál az isteneknek, hogy visszamehettél a hálószobádba. Azt sosem gondoltad volna, hogy odáig nem jutsz el kisebb közjáték nélkül. Ugyanis az egyik lépcsőfordulóban megpillanthattad Marisoka bátyját és Kudou-sant, ahogy látszólag hevesen , igaz sziszegve és halkan váltanak egymással rövid párbeszédet. Pechedre nem hallottál semmit, és a két férfi két ellenkező irányba megy.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.