Határvidék

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Itanashi on Csüt. Okt. 04 2012, 20:56

A fiú, miután nevén szólítottam felém indult, majd mélyen a levegőbe szívott. A nevem kérdezte.
- A nevem. Itanashi. Bár talán te egy másik néven ismerhetsz... - szakítottam félbe utolsó mondatom. Maszkomból egy erős, hideg sugallat tört ki, egyben rejtélyes is volt. A fiút beavatom majd titkomba, ha úgy érzem, számíthatok rá.

~Keress egy társat magad mellé, aki segíthet céljaimban. Keress olyat, aki alkalmas és megbízható. ~ emlékeztem vissza a belső hangom utasításaira, melyeket még otthonom elhagyáskakor mondott. ~Keress valakit, aki megtéveszthet bárkit~ ezzel zárta. Ez a fiú tökéletesen passzolt Uram leírásának. Hisz a kölyökfejű gyerek, aki nemrég még társam volt a chunnin vizsgán itt találom ezen a küldetésen.
Álarcom árnyékából bámultam ki, szemeim nem vettem le a fiúról. ~Igen, ő lesz az~ gondoltam magamban. Ez a fiú képes szinte bárkit megtéveszteni. Vártam még a pillanatot, hogy jobban megismerjem, de már tudtam, hogy sokat fog nekem segíteni ez a fiú. A többiektől kissé talán távol is kerültünk. Megálltam előtte, majd két kezemmel kapucnimhoz nyúltam. Egy kicsit húztam csupán le, mikor megálltam, majd elengedtem. Álarcom mögül szemeim valami igen szörnyű dologtól égett, de még nem fedtem magam fel előtte.
- Elég, ha egyenlőre én ismerlek téged. Ám ha bizonyítod rátermettséged, mi ketten nagy dolgokat vihetünk véghez. - hangzottak szavaim a rejtélyes maszk mögül. - Bár nem ismerlek teljesen, tudom, milyen erő lakozik benned. Segíthetek neked. - fejeztem be. A szél átfújt a területen, ahol álltunk, köpenyembe belekapott, majd azzal a mozdulattal elindultam a lány felé, aki egy térképet kapott a megbízótól. A fiú talán megfogadja szavaim, és csatlakozik hozzám. Valamiért úgy éreztem, utánam fog jönni.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Csüt. Okt. 04 2012, 22:45

//Fagy Gyermekei//

A csöndet a másik lány törte meg, akinek sok olyan kérdés jutott az eszébe, ami hasznosnak bizonyult az elkövetkezendő időkre nézve. A Hyuuga nem igazán akart belemenni a részletekbe, de kétség kívül örült a válaszoknak. Tudta, hogy az valamelyik információ megmentheti az életét, sőt még a többieknek is segíthet, de ez már csak másodlagos részlet volt.
*Megáll az ész, itt mindenki olyan furcsa, hogy lassan én lesz a legnormálisabb!* Ismételten végigpásztázta társait, ám ezúttal chakrát áramoltatott a szemeibe és az azokat körülvevő erekbe. A világ hirtelen fekete-fehér lett, s a többiek egy jól kielemezhető chakratérképpé változtak. Ez alapján nagyjából be tudta határolni, ki milyen szinten mozog. Csuklyáját még inkább az arcába húzta, hogy véletlenül se tudódjon ki igazi kiléte. Látta, hogy elég sok chakrával rendelkezik mindenki, tehát chuunin szinten biztos voltak a jelenlévők. Azt persze nem tudta megállapítani, hogy milyen szándék rejtőzik ittlétük mögött. Abban viszont biztos volt, hogy nem fog egykönnyen megbízni a társaságban. A könnyű kis kikapcsolódás most váltott át túlélősdibe, tehát innentől kezdve Emi komolyan vette a dolgokat. Nem szándékozott idejekorán eltávozni az élők sorából, ügyesnek kellett lennie. Fogságba sem eshetett, hiszen szemei még annál is értékesebbek voltak az ellenséges ninjáknak, mint az el tudta volna képzelni. Miközben ezen agyalt, a Byakugant kikapcsolta, mert az is erősen felhasználta a chakrakészletét.
*Nem kell kétszer mondani, öreg!* Fejével az idegen alak felé bökött. Megjegyzését viszont magában tartotta. *Na várjunk csak?! Azt mondta csapat?* Csendben és feltűnésmentesen akadt ki a vándor shinobi. A parancsokat sose tudta követni, ráadásul már évek óta nem dolgozott együtt egynél több emberrel. Tehát újra vissza kell majd rázódnia abba, hogy több véleménnyel kell szembeszállnia, vagy egyetértenie. Újra bonyolódni kezdett az élete, amit egyáltalán nem akart.
*Legközelebb inkább útjára engedem a futárt.* Nagyot sóhajtott, aztán ismét körülnézett. Látta, hogy a maszkos és a macskás srác kicsit távolabb mentek, valószínűleg privát dolguk volt. Kíváncsi lett volna a beszélgetésre, de inkább hagyta az egészet.
A másik kunoichi, aki megkapta a térképet, ismét figyelmének középpontjába került. Odasétált a lányhoz és megszólította.
- Oneechan! - gyors léptekkel mellette termett. - Gondoltam betársulok, ha már a két fiú is duóban nyomul. Nekünk igazán össze kéne tartanunk. Persze, csak ha nem bánod.
Kapucnija alatt kacsintott egyet, ám ezt úgy se láthatta a másik ninja. A térképre pillantott, de nem igazán foglalkozott most a részleteivel.
- Akár még segíthetek is. A rejtett csapdák és meglepetések szakértője vagyok. Egyébként a nevem Emiko - mutatkozott be régi, hosszabb nevén, amit még mindig előszeretettel használt. Jobb volt, mint egy teljesen más név, mert eddig még nem sokan gondolták, hogy valódi neve csupán ennek a lerövidítése. Ekkor gyorsan megfordult, mert ezt már a többiekhez is intézte.
- Nem tudom, kit akartok csapatvezetőnek, de én biztos nem leszek az - mondta a jounin lány. - Egyébként, a hű de rejtélyes ötödik kerekünk szépen elhagy minket! - bökött az út irányába Emi. Ekkor valami eszébe jutott. Néhány perccel ezelőtt, amikor a drága társait vizsgálgatta, egy pillanatra feltűnt neki valami. Egészen olyan volt, mintha... Á, nem, az nem lehet! Elhessegette magától a gondolatot, miközben igyekezett nem leleplezni ütőkártyáját, vagyis halványlila szemeit.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Kedd Okt. 09 2012, 18:28

// Tessa és Ashura sajnos kimarad ebből a körből //

Miután a megbízó tanítványa végleg eltűnt, mert hogy szavaiból azt lehetett kivenni hogy nem egyszerű munkakapcsolatról van itt szó, elkezdtetek diskurálni a hallottakról és szervezkedni is kezdtetek. Mirubi és Itanashi beszélgetésbe kezdett halkan de nem elég feltűnésmentesen, ami nem kerülte el senkinek sem a figyelmét. Emikonak sem volt más választása, mint hogy keressen egy bizalmast és azt Kunoichi kolleginájában próbálta megtalálni. Tessa bizalmatlanul fogadt közeledését, talán még ő maga sem tudta hogy viszonyuljon a másik lányhoz. Ashura végül javasolta hogy az út alatt majd döntenek a vezér személyéről, egy helyben maradni a Villámok Országában veszélyes lenne ilyen időkben, ahogy a csuklyás is fogalmazott. Ebben az egyben mindenki egyetértett ezért Tessa térképével útnak indultatok. Hajót gyanús lett volna bérelni ezért maradt a gyalogtúra. Bár a palota még messze volt, a határt egy biztonságos és elhagyatott úton, hamar elértétek. Talán ideje lett volna visszatérni a vezető kérdésére de egylőre senki sem merte vagy akarta felhozni a témát.

// Fagy országa határvidékek. //
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kaland

Témanyitás  Kira on Szomb. Okt. 26 2013, 11:59

Csendben, magabiztossan sétállok, kezem a zsebemben pihen és magam elé bámulva meredek a semmibe.
Néha néha fújdogál a szél, hajam arcomba kerül de nem érdekel. Keresem a célom, valami kis kalandot. Bármit, ami leköt.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szomb. Okt. 26 2013, 12:24

// Kira //

Hosszú csata volt a démon és a jounin közt, minek vége egy kislány halála lett. Hikuro nem feledi a szeméből kihunyó fényt, miközben hálásan megszorítja az őt meggyilkoló kezét, és halkan kinyőgi, hogy köszönöm. A Kumogakure-i shinobi legerősebb kombinációját vetette be, és győzedelmeskedett, melynek eredménye az ártatlanok szenvedése lett, megint. Mondhatjuk, hogy ilyen ez a háború, de ennek sok köze nem volt hozzá, csak a családja árulta el, nem volt hova mennie, és közben üldözték, szörnyű élet, meg lehet érteni a hálát, és a lehetőséget, hogy most meghalt, de attól még fájt a szőke ninja szíve.
- Nyugodj békében! - suttogta neki, majd lehelyezte a földre. Kiadta a parancsokat, eltisztították a tetemeket, a Raikage-nél jelentésnél kijárt, hogy belevéssék a lány nevét a harcosoknak, kik akció közben haltak meg, emlékműre, de természetesen ez lehetetlen lett volna elintézni. Így Hikruo emelt az egyik gyönyörű parkba emlékművet, és aztán elhagyta a falut. Nem lett elveszett ninja, nem vándorol, csak egy kis időre van szüksége, valószínüleg kapni fog még érte a jó öreg faluvezírtől, de most nem érdekelte, csöndet, nyugalmat és békességet akart.

Ahogy a határ menti falukban sétált két barbár szemelte ki magának a korántsem gyenge férfit, de lévén, hogy most nem akar harcolni, nem foglalkozott velük, egyszerűen elsétált melettük, aminek következtében elő is rántották piciny fegyvereiket.
- Álljál meg, te nyomorult! Ide az összes pénzeddel. - kiáltott Hikuronak a férfi, és te Kira, te ennek mind szemtanúja voltál, te is ott állsz az utcán, sé előtted történik minden, két kardos fickó, éppen hátba támadna egy védtelen szörmekabátos idegent. Vajon meglágyul a szíved és segítesz neki, vagy kiveszed a részed a zsákmányból, ha sikerrel jár az a két bolond. Bár azt még senki sem tudja, hogy Hikuro-val ha szomorú és békét akar, nem érdemes packázni, mert ilyenkor képes a legkönnyebben dühbe gurulni erőszak láttán. Hogy alakul a sorsod?
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Szomb. Okt. 26 2013, 12:31

// Hikuro //
A 3 férfit figyelve közelebb merészkedik, hogy mi célból, azt ő sem tudja. Talán a hév ? Vagy a hecc kedve? Elmegy a barbárok elött és még csak rájuk sem néz, de közvetlen utánna meg is áll.
- Játszunk? - kérdezte szinte teljessen higgadt hangon, egy csepp félelem nem volt hangjában csak a magabiztossága.  Az idegenre mellette nem is figyelt de a keze még zsebben van. Szemei a sötétséget sugalják de egyben tiszták is.
_" Vajon melyikük az erősebb? Tök mindegy, ugyis megvan irva a sorsuk. De épp egy ilyen silány öltözködésű ninját akarnak levadászni? Akiről lerrí, hogy  hagyj békén, mert kinyirlak arckifejezés? Mindegy, imádom az ilyen arckifejezéseket! "- felelte magában, egy apró vigyor keretében.
Közben jéghidegre váltott és még mindig a 2  barbárt figyelte, hátha megmukkannak végre .
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szomb. Okt. 26 2013, 12:53

Emberfeletti megfigyelőképességednek hittél, és úgy gondoltad, a barbárok mit sem érnek a harmadik személyhez képest, veled együtt természetesen a negyedik. Te se vagy kutya, valószínüleg, ha harcról van szó, és kedvességedről tettél tanúbizonyságot, amikor beálltál a bűncselekmény közepébe. A népek ismerték ezt a bandát, és rettentően féltek tőlük, tekintve, hogy a falu az ő irányításuk alatt élt, és mindent úgy tettek, ahogy akartak. Az, hogy egy jött-ment idegen kérdőre vonja, és lenéző kifejezéseket tegyen feléjük megbocsáthatatlan bűncselekménynek számított körükben, és egy hosszas szájkarate kezdetét vette.
- Hé szöszi, hagyod, hogy a fiad megvédjen? - nevetett az egyik.
- Komolyan, gyerekek mögé vagy képes csak bújni, nem csodálnám, ha meghalna egy is a közeledben. - ujjal mutogatva Kirára kuncogtak. Itt írták alá halálos ítéletüket, ugyanis a jounin nem képes hagyni, hogy gyerekeknek bántódása essen, és kőkeményen oda....francokat, mosolyogva, mint aki nm is tudja milyen helyzetbe került, leül a földre szembe mindenkivel, és elkezd nevetni.
- Óóóóó, van egy megmentőm, mily kedves tőled fiú. Ha túléled, meghívlak majd ebédre is. - mosolygott feléd. Ekkor megindult a két idegen, kardjuk két kezükben fentről érkező csapást indítva. Mit teszel?
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Szomb. Okt. 26 2013, 13:01

Fejét elbiccenve démoni mosolyra huzza a száját, jéghidegen a 2 férfire ordit.
- Gyűlölöm azt az ocsmány képeteken élősködő rothadó vigyorotokat!!!
A kardokat figyelve, némán kikerülte a 2 rámért csapást, majd a levegőbe ugorva  felméri a helyzetét, majd földet érve megrohamozza egyiküket és közelharcra kerit sort. Ököllel ütlegeli az egyiket, mig szemmel tartja a másikat, arra gondolt hogy  a másik emberre is sort kerit és majd feltünik elötte egy vigyor keretében.
- Te is kiveszed a részed? - kérdezte tőle önelégülten, várva a következő mozdulatukat.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szomb. Okt. 26 2013, 16:48

Magabiztosan lendülsz bele a harcba, amit a jounin ülve megfigyel. Mondhatjuk, hogy nem túl kedves egy ilyen képzettségű shinobitól, hogy hagyja a gyereket verekedni maga helyett, de az elöző küldetése miatt teljesen elment a kedve a veréstől, és gyilkolástól, nem akar senkit bántani, és ezért nem is avatkozik bele. Az már más tészta, hogy nem is kell neki, ugyanis te gyönyörűen megkomponált támadásaiddal könnyedén felérsz a két bantitával, megvan benned minden, ami egy jó shinobihoz kell, csak faragni kell kicsit a stílusodon. Az elszántság, hogy most vért onthatsz talán túl teng benned, különösen korodhoz képest, de neveltetésedet megfigyelve pont elég lehet, most kifejezetten jól jön. Az első kardos néhány ütés után kifekszik, kardja mellette a földön, míg a másik elé érsz, hencegve odaszúrsz neki szavakban, és két ütéssel az igazi álmok földjére küldöd, ugyanis elájult az illető.
- Nocsak, nocsak. Egy kis ninjagyerek védett meg, ki gondolta volna, hogy ilyenre is képes az itteni kis falu egyszerű csemetéje. - nevetett a jounin, még ő sem tudta, hogy mit indítottak el ezzel a utcai bunyóval. - Ahogy ígértem, állom a szavam, mehetünk enni? - mosolygott. Nem tűnt se letörtnek, hogy megvédték, és megsértettéka becsületét, és túl boldog sem volt, bár annak akart látszani. Átkarolta a fiú vállát, és nevetgélve húzta a következő fogadó felé.
- És, mondcsak te Kumogakure-i shinobi lennél, nézve, hogy miként bántál el ezekkel arra gondolnék, hogy képeztek. Lenyűgöző harc volt.
A shinboik megérkeznek a legközelebbi helyre, ahol gyorsan helyetfoglalva várják a pincért, aki amint megérkezik egy kényes vendéggel találja szemben magát.
- Én onigiri-t kérnék, illetve egy kis szákét, bár mégsem, száké marad, de....nem... - bújja az étlapot. - Mondja csak mi a mai ajánlat, esetlges menü? Áh, lényegtelen, azt kérnék amit mondtam először, az jó lesz. Na és te, öhm...srác? Ne haragudj, nem tudom a neved mondtad már? - mosolygott.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Szomb. Okt. 26 2013, 17:06

Szinte megse hallotta a dicsérő szavakat, hisz elengedte a füle mellett mind. Egy ideig bámulta az étlapot, majd félre tette.Elgondolkodva meredt maga elé, majd a Jouninra pillantott maga mellé, aki a rendelését várta.
- A nevem, Kira és egy Ráment kérek. Mindegy milyen, csak Rámen legyen. - felelte miközben ismét maga elé nézett, tekintete a legnagyobb nyugalmat sugallta.
- Amugy öreg... - mondatát abbahagyta, majd inkább elforditotta fejét. -Mindegy.
A falu embereit figyelte egy darabig, majd elmosolyodott alig láthatóan. Arra gondolt, hogy vajon a szerzetesek gondolnak e rá, vagy valami ijesmi. Nyugodt hely.
- Szakét akarok inni. - jelentette ki egyszerűen, miközben visszafordult a kapott rámenhez.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szomb. Okt. 26 2013, 17:22

A pincér elmegy, mután felvette a rendelést, így csak a két harcos marad ott, úgy, hogy Kira nincs tudatában a vele szemben ülő képességeivel.
- Öreg, öreg? - akad fenn a megszólításon. - Most komolyan öregnek tűnök? Csak 18 éves vagyok, ne csesztess ezzel az öregséggel, mert kapsz kettőt komám, és a szákét felejtsd el, mármint, én biztosan nem veszek neked. Bár gondolom ki sem adják még ilyen kis gyerekeknek. - nem figyel arra, mit beszél, vagy direkt cukkolja ebédlőtársát, nem tudni, de Hikuro a mondat végére visszanyerte régi formáját, mármint jellem ügyileg, harcolni még így sincs sok kedve. Az, hogy látta magát Kitában, a harc során, a saját genin énjét, és elgondolkodott miket fog még ez átélni, egyszerre tette boldoggá és szomorította el. Az ételt hamarosan kihozták, így elfogyaszthatta a kis csapat, amikor egy ijedt férfi jött be a vendéglátóipari egységbe, és Kirához rohant.
- Normális vagy, tudod mit tettél? Miattad elrabolták a fiaimat, és megfogják ölni. - hogy miről van szó, azt senki sem tudja, de még csak te is pisloghatsz, hogy ezt mégis miért, de folytatta szerencsére. - Ez a szabályuk, ahány tőlük meg lesz verve, annyit tőlünk megölnek, méghozzá rituális keretek között, hogy rájöjjünk nics értelme a harcnak a kis szervezetükkel szemben. És mivel elkezdődött a háború, nem tudunk segítséget kérni Kumogakure-tól sem, a geninek nem bírnak el vele. - ez egy személy lehetett, aki a hangból ítélve kicsit erősebb a kelleténél. Viszont te mit teszel, beszólsz Hikuronak a vakarcsozásért, vagy leteremted az embert, sé játszod a nem törődömöt, esetleg segytenél nekik, mi következik, ebédlőtárs?

// A fogadóból ne menj ki, akármelyiket is választod. //
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Szomb. Okt. 26 2013, 17:32

A Ráment  eszegetve hallgatta az emberke mondókáját, majd végzet a kajálással és eltolta a tálat. A mellette ülő fiúra pillantott.
- Nem idevalósi vagyok, csupán járom a világot. Hm 3 év van köztünk, remek.
-Semmi közöm ahhoz amik itt folynak. Csupán csak unatkoztam, ennyi történt, se több se kevesebb. A falutok ezt ugy oldja meg ahogy akarja. - felelte teljes higgadtsággal, miközben a tálat figyelte, majd hátra pillantott jéghidegen az illetőre.
Minek segitsek? Nem ez a küldetésem, nem bonyolódhatok bele ebbe túlságossan. Melyik legyen? Csatázzak vagy Hagyam a francba őket? A csávesznak igaza van, de csak ennyi semmi több.Majd vissza fordult és pénzt tett le az asztalra.
- Még egy Ráment kérek.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Vas. Okt. 27 2013, 13:27


Miután megetted az ételt, és meghallgattad mindkét férfi mondanivalóját, könnyen félvállról véve az ügyet, elhajtod az idegent. Hikuro nem értett veled egyet, és hangot is adott a véleményének.
- Kira, ennyire nem érdekel, hogy mit csináltál? Nem fogod fel, hogy tetteidnek következménye van, és látva, hogy ártatlanok szenvednek, nem vagy képes a segítségükre sietni? Mikor közém és a barbárok közé álltál, úgy gondoltam, hogy régi énem látom, és segíteni akarsz nekem, hogy azért jöttél, mert a gyengébbet bántották, de úgy tűnik nem. Sajnálom, pedig edzettelek volna, hogy erősebbé válj ezen az úton, még sehol nincs az erőd, ahhoz képest, ahová én eljuttathattalak volna. - kezdett bele, az igencsak lenéző szidásba. - 3 év van köztünk azt mondod, mégis messze elmaradsz tőlem, esélyed nem lenne. - nevet. Az, hogy hisz-e neki a fiú, vagy a szemében bízik, és azt látja, hogy egy egyszerű fiú ül előtte, akit az előbb ő mentett meg, az Kira dolga, de Hikuro most csalódott benne, és ennek sokadjára is hangot ad, folytatva az eddigi beszámolót.
- Mit szólnál egy fogadáshoz, a fiúk segítségére sietsz, ha legyőzlek, és ha megmented őket élet kiontása nélkül, akkor edzelek? Nos, egy gyenge idegentől csak nem félsz, vagy az iménti "bátorságod" gyorsan eltánik, könnyebb nem neki menni, mint veszíteni, talán félsz a vereségtől? - heccelte. - Ha nyersz, kapsz tőlem 10.000 ryo-t, de ha veszítesz, akkor megteszed amit mondtam. - kicsit magabiztos fogadás, de lehet csak blöfföl Hikuro. Közben az apuka kirohant a fogadóból, különösen a válaszod hallva, de azt nem tudni miért volt ilyen sietős a dolga.


avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Vas. Okt. 27 2013, 13:40

Miközben végighallgatta Hikuro mondandoját, elforditotta tekintetét ésa semmibe bámult.
- Egy fogadás? Az én hibám? Ha győz? Ölés nélkül? Érdekes. Bár, ezt fogadás nélkül is elválalom, de ha neki ez kell, legyen.
Felállt a helyéről és lassan elindult, de megállt és visszafordult a fiu felé.
- Elfogadom a kihivást és a  fogadást is. Bár ezek nélkül is mentem volna, de ha neked igy jó, rajtam nem múlik. Nem olyan neveltetést kaptam, hogy pár kölyköt cserben hagyak. Időhúzást meg pláne utálom!

A fiut figyelve a szemeit nézi, majd az útra terelődik a figyelme majd inkább a házakat nézi. De inkább visszanéz Hirukora és a választ várja és a lépését.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Vas. Okt. 27 2013, 21:44

A két fél kisétál a fogadó elé, az utcára, amikor hatalmas tömegre lesznek figyelmesek körülötte, a falusiak küülönböző házi fegyverekkel fogadták őket, különösen Kirát. Ekkor viszont olyan dolog történt, amire nem számítottál, talán le is esik az állad, de nem csak megvédtek téged, de a tizennyolc éves suhancról is lehull a lepel, már ha nem hazudik.
- Emberek, nyugalom! Mi Kumogakure-i ninják vagyunk, én jounin vagyok, míg ő a tanítványom, pont az imént ábrázolt helyzet miatt lettünk kirendelve, sajnáljuk a történteket, a számításaink nem terjedtek ki a gyermekrablásra, de a helyzetet megoldjuk, és éppen készülünk visszaszerezni őket, és haza hozni a családjukhoz, természetesen a banditák vezérének fejével együtt. Megmenekültek, menjenek haza. - mondta Hikuro a népnek. Erre kisebb nyüzsgés hallatszott, mintha hinnének neki, mintha a jounin szavai hihetőek lennének. Két ember, és a múlt alapján, meg az éltekoraik alapján, áh, manapság már ki tudja. Tájékoztatják a shinobikat, hogy holnap a falu közepén lesz a kivégzés, majd elmennek haza. Ők pontosan tudják, ha Kumogakure mond valamit, azt megtartja, nem félnek attól, hogy elveszítenének bárkit. Így ti tovább sétáltok a tisztásra, ahol már nem figyelnek szempárok, és szemben álltok egymással.
- Nos, Kira. Mivel én vagyok a kihívó, te nevezd meg a fegyvernemet, mármint úgy értem a célt. Kiütésig, halálig, első vérig, érintésig, meddig menjünk el? Mielőtt elkezdenénk, ha van kérdésed, tedd fel. - kérdezte és mondta a jounin eddig nem látott elszántsággal az arcán, miközben ujjait ropogtatta, majd további testrészeit.

// Válaszodban írd le a reakciód a történtekre, Ha van kérdésed írd le, majd a következő postomban válaszolok rá, és írd meg, ha támadsz, akkor a támadás első gondolatát, miként fognál hozzá, hajrá. //
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Vas. Okt. 27 2013, 22:02

Kira ridegen figyelte az embereket, majd lehunyta szemét, végül mikor Hikurotól elhangzott a tanitvány szó, gyorsan a fiúra nézett és figyelte egy kis meglepettséggel arcán de hamar lenyugodott.
- Tanitvány, mi? Milyen rég is volt már, hogy mesternek szólitsak valakit. Vagy hogy tanitvány lehessek e valaha. Elfogadna egy ilyent, mint én? Egy kivülállót?! Vagy csak ez is egy hazugság a sok közül ...
Végül követi a fiút egy nyugis helyre, egy tisztásra, végül szemben álltak egymással, gondolkodott kis ideig a fiú utolsó szavain, ezzel eltellt 1-2 perc némassággal. Közben hallgatta a testrészek ropogását. Felmérte ellenfelét.
- Felőlem mehet halálig, de abban nem lenne élvezet. Tehát, maradjunk a kiütésnél. Aki elösször teszi le a hátsóját a földre az veszít. Remélem érthető. És egy kérdés. Hazudtál a falusiaknak az elöbb? Mindenről?
Közben harci pózba állt, táskája még mindig a hátán lengett, úgy döntött, hogy közelharcban teszteli le a fiút.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Hétf. Okt. 28 2013, 09:52

- Halálig? - kerekednek ki a szemei. - Meguntad az életed, ilyen merész kijelentés, miközben még az ellenfeled se ismered? Lesz még mit tanítanom neked öcsi. - mosolygott. Egyértelműen feléd helyezete magát, viszont a második ötletedre bólintott, így hát az veszít, ki először csüccsen a fűbe. Jól jön ez a kis harc, végre felmérhetem a képességeit, különösen a határán, tetszik a srác jelleme, még kicsit csiszolni kell, és ő lehet a következő gyémánt a világban, megtalálható benne a tehetség, okosan, és erőt kímélve harcol. Ez a banditák ellen tökéletesen elég volt, de ellenem kevés lesz, csak egy valamit kéne kiírtanom belőle, ezt a nem törődöm viselkedésformát. Meglátjuk, mihez kezd ellenem.
- Pontosan tudod, hogy hazudtam a falusiaknak Kira, hiszen nem vagy a tanítványom, és nem vagy Kumogakure-i shinobi sem, ámbár a második részről sokmindent állíthatnék. Hiszen lehet, én az vagyok, csak nem jounin, lehet harmatgyenge vagyok, lehet nagyon erős, lehet, hogy börtönből szöktem, vagy ide küldtek, ki tudja. És nem biztos, hogy hinnél nekem, ha hallanád az igazat, de egye penész elmondom, ha végeztünk a harccal, és átmentél a vizsgán. - jól hallottad, ez az idegen éppen vizsgáztat téged, hogy jöhet ő ehhez, ennyi erőkülönbség csak nincs köztetek, hogy elkezdje félvállról venni a harcot. Amit láttál, az is gyorsan történt, kézjelekbe kezdett a veled szembenálló, majd eltűnt egyszerűen, hogy a sebessége, vagy a technikája miatt volt-e, azt nem tudhattad, de hirtelen érezted a lehelletét a hátadon, mögéd került, és megérintett, mintha játszana veled, hogy képes vagy-e követni őt, esetleg láttad-e, hogy hova került. Egy gyors rúgással támadsz felé, de kikerüli, és arébb kerül, amikor hirtelen a férfi, aki az előbb az apuka szerepet játszotta, kimászik az egyik törzs mögül, pontosabban ki vánszorog, hiszen két lábon áll, és rád néz megvetően, testét átszúrta egy dárda.
- Ez mind miattad van, a falu... - és meghalt. Biztos baj lehet a faluban, de te hogy cselekszel?

// Reagáld le, hogy mi történik, írd le a gondolatmeneted, majd jöhet a jelen és a jövő, hogy mit szeretnél cselekedni. Hajrá!//
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Hétf. Okt. 28 2013, 10:37

Eltünt. Hol van? Szórakozik velem!  Alattam? Nem. Felettem? Nem. Hol?! Egyáltalán miféle vizsgáról beszélt? Nem is erről volt szó! Ha vesztek akkor megkell mentenem a kölyköket, ha nyerek.. - reflex szerűen egy rúgást inditott a semmibe és utána forgolódott, hátha előkerül, vagy épp érezné a jelenlétét. Majd a fa mögül elővánszorog az egyik falusi, hiszez ő,ő üvöltözött velem , egy dárdával testében és motyog valamit. Megvető szemekkel nézett rá, majd elterült a földön és meghalt. Remegő szemekkel nézte, majd lassan behunyta szemét. Szive a férfi szavai miatt, hevessen kezdett el verni és eléggé felhúzta rajta magát.
- Az én hibám?? Szánalmas.
Talán egy Genjutsu?- lassan a csakrájára fókuszál, hátha észre veszi hogyha genjutsu csapdájába esett. Teste megremegett, majd egy chh-t nyögött ki. Feloldás.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Hétf. Okt. 28 2013, 11:02

- Már majdnem azt hittem bedőlsz ennek a kis trükknek. - szólalt meg egy hang mögötted, úgy 7-8 méternyire, amikor a szemed előtt lévő férfi eltűnik, és helyét a harmatos fű veszi át. - Az elején még el is hitted, nem tudom, hogy szerencséd volt-e, vagy észrevetted, amikor használtam a technikát, de a lényeg, hogy ezen a részen átmentél, jó kiképzést kaphattál. Genjutsu-t alkalmaztam rajtad, igen, egy egyszerű technikát. Ez csak a látást befolyásolja, pontosabban, csak annak az érzékszervednek okoz illúziót, a többinek nem, és rajtad áll, hogy az érzelmeid kitörnek-e, vagy higgadtan átlátod a szituációt, egy tanuló technika, mely bevezeti az embert a ninjaág rejtelmeibe, a neve Magen: Narakumi no Jutsu! Pedig azt hittem máris nyerhetek, és nem kell neked támadnom, kissé alábecsültelek kölyök. - mosolygott, és tapsolt. - Nézzük, mire mész a Ninjutsu-val, előre megmondom, mit fogok tenni, azt várom tőled, hogy valahogy kerüld el őket, hamár az első leckém ilyen könnyen megcsináltad. Három szélpengét küldök majd feléd mivel ez a szelet használja, megállítani nem tudod, és túlságosan könnyen észre sem veheted, ám sebességéből, és a légmozgásból könnyen rájöhetsz, hogy melyik irányba haladnak, és mikor érnek oda. - mondta, majd kézjeleket mutatott. Nem mondott technika nevet, de újra eltűnt előled, valószínüleg ez lehet a jounin sebessége a tiédhez képest, nem tudsz vele lépést tartani, de nem is kell, egyetlen feladatod a támadása hárítása, akkor lényegtelen milyen gyors, ám nem küldi a pengéket, csak előtted tűnik fel, pontosan szemben veled, úgy 30 cm-re.
- Második lecke, csata közben ne bízz senkiben, különösen nem az ellenfeledben. - és egy ütést indít, van esély a hárítására, ugyanis nem túl gyorsan jön a keze, de mielőtt beérne a találat, újból eltűnik, és hirtelen mögötted van, és a lábad próbálja kirúgni, úgy tűnik a lesegelést ő komolyan vette, és az a célja, hogy a fölre küldjön, ne pedig kiüssön, egy játék, amiben te hoztad a szabályokat, de ő áll nyerésre. Ha képes vagy hárítani, akkor azonnal újabb támadásba lendül, jobb horog, bal horog, felütés, és néhány rúgás után hagyj csak békén téged, melynek hárításaira nagy szükséged van, és ha sikerül is, mert van rá esély, akkor is érzed mekkora erővel üt, és nagyobb, mint a tiéd. Miután újabb távolságot teremt köztetek, enyhén odaordít feléd.
- Ne csak én támadjak, vagy miaz, ilyen gyenge lennél? - egy jól megkomponált cseles támadással könnyedén leveheted a lábáról a nagyképű jounint, csak végig kell gondolnod. A helyzet egyszerű lesz, 7 méter köztetek, csak fű semmi más, a fák messze vannak, így nem tudsz elrejtőzni, ám van egy kisebb vakondtúrás pont Hikuro jobb lába mögött, 1 méterre, mivel a jelentés részletes, így ezt is beleírtam, de lehet semmit nem ér, egy vakond túrás, mit tudhat a harcban?
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Hétf. Okt. 28 2013, 11:40

Hikuro első mondatánál még nem fordult felé, csak mikor elkezdte a Jutsu nevét mondani, akkor fordult felé és higgadt szemekkel meredt rá, miközben Hikuro mondta a magáét. Meglepődött az utolsó mondatán.
Mért mondja el a támadását? Ennyire lenéz vagy mi? Harci pózba áll, egyik keze közvetlen feje elött 5 cmre ökölbe szorulva, másik pedig közvetlen gyomránál, mig egy kis rogyást is add hozzá, szemeit ide- oda forgatva várja a támadást de közvetlen feltünik elötte ellenfele is, egy ütést mér felé de eltünik és feltünik a háta mögött hogy kigáncsolja. Ridegen hátra néz, majd a levegőbe ugorva elhárítja Hikuro támadását, majd hátraszaltóval távolságot hagy maguk között, lassan felegyenesedik, de már kapja is a következő találatokat, amik be is találtak, igy hátra csúszik és ridegen mered Hikurora, miután elhangzott a gyenge szó , hisz csak ezt hallotta ami teljesen felhúzta.
- Fogd be!!! - kiabálja mérgében, majd leszedte a táskáját és egy kunait vesz elő, táskáját ledobja a földre, megpörgeti ujjai közt a fegyvert, majd szorosan megmarkolja, majd nekirontott ellenfelének de hirtelen lefékezett és Hikuro felé hajítja a fegyverét.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Okt. 29 2013, 01:10

Neki rohansz, megtorpansz, és elhajítod a fegyvert, mely sebesen halad Hikuro felé, aki meg sem mozdul, talán itt az esélyed, megsebesítheted ezt a nagyképű, parancsolgató IQ betyárt, ám reményeid gyorsan szertefoszlanak, amikor látod, hogy egy pördüléssel elkapta a jounin a fegyvered, és azonnal visszaküldte a feladónak. Te sem vagy rest, könnyedén kikerülöd a száguldó kunai-t, ami egy fa törzsében pihen meg. Újabb letolást következett, mintha már egy edzésen lennél.
- Kira..Kira....Kira! Mi akart ez lenni, azt gondoltad, hogy egy nyílt terepről eldobott fegyverrel meg tudsz sebezni engem, miközben láttad a sebességem? Vagy csak hirtelen, reflexszerű támadó reakció lett volna a "gyáva" szóra? Ilyen könnyedén elveszítenéd a fejedet. Gondolj bele, ha nem fejjel, és szívvel küzdesz ellenfeleid ellen, akkor semmi esélyed nincs, ha megtudják, hogy ez a szó milyen reakciót vált ki belőled elvesztél. Hiszen semmi terv nélkül ugrottál nekem, egy nevetséges akcióval, ennél már sokkal többet láttam tőled. Tudod, azért csináltam, pontosabban erőszakoltam ki ezt a fogadást, hogy lássam mire vagy képes, mert úgy gondoltam, hogy a banditaverés nem a maximumod volt, erre semmit nem mutattál még nekem, se egy technika használatot, sebességet, elszántásgot, talán tévedtem, mikor felfigyeltem a tehetségedre? Vagy tényleg gyáva vagy, és néha le tudod győzni a félelmed, néha nem. Ki tudja, viszont kapsz még egy esélyt a támadásra, nem adom föl, megtalálom benned a harcost, és te se ad fel, próbálj meg legyőzni, találj ki valamit, vagy nem tudom, most nem támadok, így van időd. - mondta Hikuro. Nem volt túl életszerű a helyzet, mert ilyen nincs, hogy az ellen nem támad, de úgy tűnik tényleg csak vizsgáztat.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Kedd Okt. 29 2013, 10:01

Kira ridegen figyelte ellenfelét, lassan a fához sétál amibe a kis fegyvere fúrodott és kiszedte onnan. Ismét megpörgette újai között, mintha csak egy megrögzült szokása lenne, majd visszafordul ellenfeléhez. Egy ujabb kunait vesz elő zsebéből, azt is megforgatja, majd hegyével a kis buksiját kezdi vakarni vele és közben ridegen figyeli Hikurot.
- Na és most ugrik az a bizonyos majom a vizbe, hogy egy idegen mondja meg a tutit. És az zavar a legjobban a dologban, hogy igaza van, mindenben teljessen.Még ha esélyem sincs ellene, ki kell találnom valamit, amivel talán felpörgethetem az eseményeket. A technikáim eggyenlőre nem mutatom meg, attyám mit tennél egy ilyen helyzetben?
Lehunnya a szemét és mozdulatlanul vár, de az idő csak tellik, végül egy kellemes fuvallat érkezik felé, amire gyors kinyitja szemét és sebbességre kapcsolva támadásba lendül. Elérve az ellenfelét, hol a 2 kunaial, hol pedig lábbal támadt és egyenessen a fiú fejét és lábait támadta. Eltünt minden ridegség tekintetéből, komolyra vette a harcot, magabiztossága és kegyetlensége visszatért és mintha új erőre is kapott volna.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Csüt. Okt. 31 2013, 14:19

Komolyabban veszed a harcot, talán Hikuro válasza miatt, talán belső döntésből, talán látsz valami kiutat, esetleg egy esélyt a győzelemre. Meglepetésnek meglepetés, hogy ily módon rontottál rá a jouninra, de te is észreveheted, hogy így még nem vagy előnyben. Hikuro minden ütésed hárítja saját fegyverével, két sai-val, amit nem láttál mikor vett elő, emellett rúgásaid a sajátjával oltja ki, de nem fejezed be, nem állsz meg, és ez dícséretes. Majd egy pillanatban, mikor szúrsz az egyik kunai-al, hirtelen lelassul minden, biztos átélted már, mikor sérülés, vagy elkerülhetetlen csapás közelít, akkor mintha megállna az idő, látod mi vár, te nem tudsz ellene tenni semmit, egyfajta illúzió, melyet a biológiai rendszerünk állít elénk. A kunai átszakítja a levegőt, de a sai két villája közé érkezik, melyet Hikuro forgat, és azonnal kicsavarja a kezedből, a rúgásod elől elhajol, és a másik kunai-t abban a pillanatban, csuklód megrúgásával kirepíti a kezedből, majd erősen gyomorszájba vág, el is emelkedsz a földtől, és a végén egy könyökössel, mely a hátadat éri, a levegőből a földre teremt, nem tudsz megmozdulni, csak egy valamit hallasz: Rai Erubo Bakudan. Érzed, hogy nem közönséges ütés volt az utolsó, mintha elektromos kisülést éreztél volna, rettentően fáj, de nem halsz bele, és tűröd, és ekkor a jounin odagugol a fejedhez.
- Gratulálok, átmentél! Bár van még mit csiszolni a képességeiden, bátorság, és harci kedv van benned, de azért kaptál ki, mert a támadásodnk semmi célja nem volt, nem volt egy olyan ütés, amit határozottan tudtál volna hova irányítani, csak verekedtél, ez a banditáknál elég volt, nálam nem. Természetesen, amit most mutattál az jóval túlszárnyalja azt az éned, amit négy órája láttam, tényleg több van benned. - talán kedvezőek ezek a szavak számodra, talán nem, rajtad múlik miképp gondolkodsz, de ezt a párharcot bizony a jounin nyerte és te így segíteni fogsz a falunak, és esetleg még valami történni fog. Viszont nagy meglepődésedre ekkor füssté vált az előtted gugoló shinboi, és mögülled érkezett a következő hang.
- Áh, szóval veszítettél. - hogy mi van, nem is vele harcoltál, vagy mi. Elég furcsa lehet számodra, mivel te még életedben nem láttad ezt a technikát, de a jounin nem is szán időt az elmagyarázására, talán ha érdekel, kicsit érdeklődsz. - Nyomoztam kicsit, és letisztult képpel tértem vissza, ha végre meg tudsz mozdulni, akkor gyere ide, mert meg kell terveznünk a holnapot. - fejzete be, és adta át neked a szót, ha esetleg beszélnél....
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Csüt. Okt. 31 2013, 15:11

Az ellenfél kivédett minden támadást amit Kira inditott ellene,végül kapott egy gyomrost és a hátára mértek egy ütést. A földre kerül és elektromosság lengi be a testét, micsoda erő. Alig érzett fájdalmat, de ez az erő mégis leteriette. Hiruko legugolt elé és elmondta a megtisztelő szavait, vesztett, de átment. Átment?
Kira lassan felnéz Hikuro szemeibe és kissé ridegen hallgatja a fiú mondandóját. Hirtelen egy füstfelhő kiséretében tűnik el Hikuro, Kira a füstöt legyezte maga elől, miközben állt fel. Majd Hikuro hangját hallva fordult meg, kissé meglepedten, majd újra higgadtá válik.
- Miután nyomoztál? Holnap? Mért pont holnap? Induljunk már el, ha már egyszer ez volt az ajánlatod. Amugy mi volt ez a technika? Ha úgy vesszük, akkor nem is te küzdöttél ellenem, hanem valami utánzat? Ez csalás, nem? - kérdezi Kira. Kérdezi? Inkább hadarja és csak a végén vesz egy alig látható levegő vételt, hisz kicsit ideges a sok információtól.
- Legyünk minél hamarabb kész ezen a te úgy nevezett akciódon. Szerinted lesz türelmem végig ülni a mai napot és csak holnap indulni, ha indulunk egyáltalán? Ne szórakozz velem! - emeli fel kissé hangját Kira, miközben ridegen figyeli a Jounint.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Csüt. Okt. 31 2013, 16:51

- Mi más, mint a szervezet, a banditák után nyomoztam, pletykák, szóbeszédek, és lelőhely, esetleges bázis. Megoszthatom veled mire jutottam, de akkor higgadj le, mert nem ok nélkül HAGYOK OTT KÉT GYEREKET EZEKNÉL!!! - mérgesedett be a végén, a hangja szinte, mintha az ég dörgött volna, de utána úgy folytatja, mintha semmi sem történt, és te nyugodtan odasétáltál. - Nos, megtudam mi ez a rituálé, mert azok a szemetek már csináltak ilyet a faluban, hogy zajlik és hol vannak az emberek, és természetesen azt, hogy mikor történik. Emellett megtudtam, hogy a bázisukról senki sem tud semmit, és én is körbeszaglásztam, és hihetsz nekem, ha én nem találom meg, akkor az bizony el van rejtve, így lehetetlen, hogy megtaláljuk a két gyereket még sötétedés előtt. Viszont, a rituálé menete először a vezetőjük magasztalása, majd néhány falusi verekedik nekik, pontosabban az apukának kell verekednie, és ha megnyeri a bunyót, a gyerekek meghalnak. Egy verekedés két ütés betalálásáig játszódik, tehát rövid, de szerintem pontosan felfogtad, hogy miről szól az egész. Ha az apuka kidől, de nem nyert, akkor a legközelebbi rokon következik, egészen addig míg valaki nem nyer, ha nincs rokon, akkor egy bandatag veszi át a helyét, és ha veszít akkor a gyerekek meghalnak. És egy óra múlva kivégzik őket, méghozzá a fej eltávolításával, a vért a rokonokra öntik. Ez a rituálé. Nos, egy rajzon ábrázoltam a reggel 10 órás helyzetet, a bandával és a lakókkal egyaránt, szeretném, ha előrukkolnál egy tervvel, nekem már motoszkált a fejemben az ichlet, de érdekel, hogy újdonsült tanítványom mire képes agyban, pontosabban tanítvány kezdemény, mivel ahhoz, hogy az legyél nem szabad holnap ölnöd. - mondta a jounin.


- Továbbá kérdéseidre válaszolva, egy Kage Bunshin-nal küzdőttél, ami én vagyok gyengébb formában, és ha szertefoszlik, tapasztalatai és fájdalma, fáradságával együtt az én testembe száll vissza, innen tudtam, hogy vesztettél. - mosolygott a rövid magyarázat után. - És amit még ígértem, amit mondtam, miszerint Kumogakure-i jounin vagyok az igaz, viszont, hogy a Raikage-sama küldött ide az hazugság, inkább csak elmenekültem a harcok elől, mert...nos....hagyjuk, és taln az se tükröz mindent, hogy elmenekültem, inkább szabadnapot vettem ki AZ után. De a vezetőnk örülni fog, ha megtudja mi volt itt, talán még lesz olyan szerencsém, hogy elhiszi nem véletlenül kerültem ide. Tudod, én erősnek számítok a falumban, természetesen egyáltalán nem a legerőebb, de mondhatni én is felül vagyok.
- nevetett.

// Ha valami nem tiszta a művemmel kapcsolatban írj Pm-et, illetve az Szp.=Színpad, és a háztetőkön vannak az őrök, nem a házban. //
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.