Határvidék

8 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Csüt. Okt. 31 2013, 17:08

Zsebre dugott kézzel hallgatja végig Hikuro nyomozási eredményeit.
- Én ezen még nem is gondolkodtam. Az a tipus vagyok aki rögtönöz, vagy bejön vagy nem. De arra jutottam, hogy lessokolhatnád őket, vagy elterelhetnéd a figyelmüket, addig, mig kihozom a kölyköket, ha már egyszer az én hibám a dolog!
Kage Bunshin? Jól csengő név, jól illő technika egy Jounin kezébe, lusta.
- Azt a technikát, nekem is megtanitod? Ha holnap, nem ölök meg senkit? Vagy valami? Ha már egyszer ilyen nagyágyú vagy a faludban?! Vagy sak szereted fényezni magad? - kérdezi egy kis gúnyos mosoly kiséretében a fiú, majd kis gondolkodásba esik a holnapi nappal kapcsolatban.
- Szóval kell egy hibátlan terv, egyetlen egy ölési nyom nélkül. Megvan! Öreg! Vagyis! Hikuro! A holnapi napot csak bizzd rám! Van egy tervem, ezt már eljátszottam a szerzetesekkel is! Tuti dolog az egész! - feleli magabiztossan a fiú, miközben a földre rajzol.
- Készitesz 3 klónt és 3 hely felől betőrsz velük,hogy eltereld a figyelmet, én addig megközelitem a gyerekeket, ha végeztem, megadom a jelzést. Aztán tűzhetünk is. Végül Hikuro szemeibe néz, megadja e a lehetőséget, vagy agyaljon tovább.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Pént. Nov. 01 2013, 19:52

- Nem rossz terv, viszont vannak hátulütői, amikkel nem számoltál sajnos. Például, én lefoglalom az összes őrt, de a főnökük ott marad a gyerekekkel, akiről azt mondják erős harcos. Le tudod őt győzni? Emellett, ha eltűnünk a gyerekekkel, akkor a haragjukat a falun fogják kimeríteni, amivel ugyancsak hátrányban vagyunk. Könnyedén elvegyülhetsz az emberek közt, mert fiatal vagy, de így is necces elgondolás, mivan, ha azok az őrök feltartóztatnak, amelyeknél megpróbálsz betörni? Mit szólsz ahhoz, ha elvegyülnénk mindketten kezdésből, és onnan indulnánk ki. - kezdi el az okfejtést a jounin. - Én bízok abban, hogy le tudod győzni a vezetőjüket, de fel kell készülnöd, ugyanis ő az életedre fog tőrni, és több tapasztalata van harcban, mint neked, lehet még nálam is. Nem tudjuk milyen erőt képvisel, megpróbálod így is? - kérdezi tőled. - Tehát elvegyülünk, ekkor a klónjaim, amiket létrehozok felveszik egy-egy bandita alakját és zavargásokat kezdeményeznek a táboraikban, a fejetlenséget kihasználva te a színpadra rohansz, én lehozom a srácokat, a falusiakkal megbeszéljük, hogy mit kell tenniük, mindenki egyből visszamegy a házába. Az őröket rámbízhatod, akárhányan vannak, pontosabban a klónjaimra, te meg legyőzöd a górét. Szerintem ez az egy lehetőségünk lehet, mivel körülveszik a falusiakat, és az az egyetlen nyílt tér, ahol teljes erőből lehet harcolni. Baj esetén dobj a levegőbe egy robbanócetlis kunai-t és robbantsd fel, én a segítségedre sietek egyből. - fejezi be a terved kiegészítését. Az alapötlet a tiéd, de a jounin tapasztalatit hozzátette, és így kialakulhat a végleges mentőakció. Ha beleegyezel, akkor a lapot elrakja, és folytatta.
- Nos, ezt a technikát még nem tudod megtanulni, még nem vagy hozzá elég képzett, túlságosan nehéz lenne számodra az ilyen tipusú chakrahasználat, de megkezdem a kiképzésed, egy alap chakrahasználat fortéllyal. Tudod, ha a talpadba chakrát összpnotosítasz, és egyenletesen áramoltatod, akkor képes vagy függőlegesen is sétálni. Igen..bármilyen furcsának is hangzik ez így van, ez segíthet akár a harcban is. Egyfajta tapadást hoz neked, amit jó időben használva meglepheted az ellenfeled, ha ő nincs ilyen képzetségben. Megmutatom, aztán próbáld meg megcsinálni te is. - fejezte be, és odasétált a legmagasabb fa törzséhez. Láttad, amint megformálja a tigris kézpecsétet, és a lába előtt félkör alakban felszált a földről a por. Ekkor nekifutott, és felfelé szaladt a fa törzsén, egészen a tetejéig, ahol leült a fa egyik ágára. - Ha meg tudsz érinteni, akkor a képzés első része lezárult. -  nevetett.

//Írj egy minimum 30 soros post-ot tele próbálkozásokkal elmélkedéssel, tapasztalattal, a chakra használat módjával, és az érzésről, hogy milyen ez az egész neked, gondolatok, az utolsó próbálkozást hagyd nyitva. Ha nem tudod így elsőre, hogy ilyen "tanulós" post-okat hogy kell írni, nézz körbe a fórumon, és olvass el párat, hajrá.//
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Szomb. Nov. 02 2013, 17:24

- Nekem aztán mindegy mi a terv! De azzal az idiótával én bánok el, és a kölyköket is megmentem! - felelte, majd a fiúra néz aki egyből a chakra koncentrációra megy át, majd fel ment a fára és leüllt.
- Miféle képzés?! Elöször a mentőakció, aztán jöhet ez. De mit bánom én! Idő húzás! Jóval nagyobb harci tapasztalattal rendelkezik, mint én. Ugyan csak unalom űzésből csatlakoztam , de legyen.
- Nekem aztán mindegy! - lassan lehunyja szemét, majd a környezetére figyel, végül sóhajt és a táskájából elővesz egy kunait, újból koncentrál, de most már a fegyverrel vakarja a fejét.
- Csak nyugi! Koncentrálj. Ez nagyon fontos! De hogy koncentráljak ilyen csendben? Attyám csapj fejbe vagy ossz ki! Francba már! Az egyensúly és a chakrakontroll, nagyon fontos dolog!
Lassan végig pillantott  a fán, egy ideig figyelte, majd újból lehunyta szemét és a tigris jelét formálta, majd koncentrálni kezdett. Chakrája keringeni kezdett testében.
- Gyűjtsd a chakrát a lábadba, a segitségével a fa törzséhez tapadsz. Vagy hasonló! De ettől, hogy a francba leszek erősebb!
Lassan ismét felsóhajtott, majd ismét a fa törzsére helyezte tekintetét, jéghidegen felpillantott Hikurora, majd egy chh-t nyögött ki.
- Használd a fejed! Ne fejjel menj a falnak. Nyugi! Ennek az edzésnek az a célja, hogy megtanuljam megfelelő helyre  összpontositani a  a felszabaditott chakrát. A fára mászáshoz  használandó chakra mennyiségének kisszámitása sem könnyű. Elvégre a lábba  a legnehezeb chakrát összpontositani. De basszus! Mért logikázok ennyit!? Francba beléd öreg, belémverted ezt a fajta logikus  gondolkodást! Ha hazamegyek egyszer, úgy kiosztalak hogy az nem igaz! Bár.. nem sokra megyek azzal, hogy itt idegesitem magam feleslegessen! Hikuro profin felmászott, én neki futásból próbálkozok!
Ismétt a tigris pecsétjét formálja lehunyt szemmel és a lábaiba irányitja   a chakrát, majd ez megtörtént és nekirontott a fának és 4 lépést tett, a törzs behorpadt, a kunait pedig beleszúrta a fába, majd egy hátraszaltóval visszaérkezett a földre.
- Ez érdekes. Ha túl sok a chakra, a fa elhasad, leesek.De ha túl kevés,  akkor a tapadás nem  lesz megfelelő és megint leesek. Ha ez az edzés sikeres lesz, komoly előnyhöz jutok!
Végül egy gúnyos mosoly kiséretében , újra nekiszaladt, de csak ismételten 5 lépés és egy ujjabb hátraszaltó. Felegyenesedett, jegessen Hikuróra nézett, majd egy újabb nekirohanást csinált, ezúttal 8 lépéssel és egy újabb törzs behorpadással, amire egy chhh volt a reakció és egy ujboli hátraszaltó.
- Ez nehezebb lesz mint gondoltam, de nem fogok egész nap ezen agyalni! Megcsinálom.
Egy nagy levegővétel, mint aki egy hatalmas maratonra készül és egy nekirohanás. ami most már 10 lépésből sikerült, izzadság verte le, majd elfelejtett szaltózni igy lezuhant hannyatt esve. Egy rövidke másodpercig meghökkenve meredt az égre, mint aki nem értené mért nem mozdul meg a teste, majd hirtelen felült, végül inogva felállt. Egy ujabb tigris kézjel és egy újabb nekirohanás, majd fel fel és fel, ezúttal 15  lépésben, de ez már kezdett fárasztó lenni neki, igy gyors nadrágzsebéből előhúzott egy ujabb kunait és mielött leesett volna, beleszúrta a törzsbe elég mélyre, végül nem eresztette el és azon lógott.
- Legszivesebben kinyirnák ma mindenkit! Meg holnap is. Meg azután is. A tömeggyilkosok is csak amatörök, én profi vagyok. - végül elengedte a kunait és leért a földre, majd féltérdre rogyva meredt maga elé, lassan felállt és elsétállt kissé távolabb a fától.
- Közelharcra specializálódtam, ölésre. Nem pedig ilyen chakra humbukra. Végül is, a célom, nem a rövid úton találom meg! - egy ujabb tigris jel és egy ujabb lábba irányitott chakra. És egy újboli nekirohanás, majd fel és fel, ez is csak 15 lépésben, majd egy ujabb hátra szaltó, ezúttal segre huppanva, hisz kicsúszott a lába alól a talaj. Ridegen nézett maga elé, szive gyorsan vert, majd lehunyta szemét.
- Idegessen nem megyek semmire. Ezt az öreg is, mármint Hikuro is megmondta... - lenyugodott, felállt, igaz inogva, de egy ujabb tigrispecsét és egy ujabb nekirohanás, végül fel a fára, koncentrált, igy 24 lépést tett, meg, majd egy ujabb hátra szaltó, végűl lecsüccsent és levegőért kapkodott.
- Ez még nehezebb mint a vérontás! Ezt a kiképzést nem viccből találták ki! Nem megy úgy, mintha embert kellene őlni. Az milyen könnyű volt pedig! Pedig fel kell jutnom hozzá! 18 éves. 3 évvel idősebb mint én, és ... Nem lazsálok! Menni fog! - hirtelen nevetésben tört ki a fiú, majd egy gúnyos mosoly kisérettel nézett fel Hikurora.Mosolya hirtelen eltünt, helyette magabiztossan állt fel, ridegen meredt a fára. Egy ujabb nekirohanásra készült.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Vas. Nov. 03 2013, 04:20

Neki rohansz, és meglepődhetsz, mert könnyebben, mint eddig, gyorsan feljutsz 15 lépés magasságba, ekkor kell urrá lenni a fáradságon, és tovább fent tartani a kontrolt, amit sikeresen végre is hajtasz, és tovább, fel a magasba törve, fáradtan, de épségben megérkeztél a jounin mellé.
- Nocsak, nocsak. Ki gondolta volna, hogy ilyen hamar ráérzel a titkára, hogy a lényeg az aranyközépút fenntartása, se nem kevés, se nem sok, csak amennyi elég. Vannak emberek, akiknek ez is az életfilozófiájuk, nem rosszak ők, és nem is jók, csak épp annyit, akkor, és úgy teszik, ahogy nekik tetszik. Személy szerint elítélem ezt a magatartást, mindig kellenek szabályok, egyfajta norma, amihez igazíthatod az életed, valami cél, amit követsz, és állomások, amiket kitűzöl magad elé. Ezek nélkül nem lehet élni. Mond Kira, neked van célod az életben? - kérdezte meg Hikuro, majd egy szökkenéssel leérkezett a hatalmas fáról, lábra érkezvén. - Akartam mondani, lefelé is így gyere. - adta ki az edzés utolsó parancsát, majd mikor leérsz, siekres csapást mérve a gravitációra, hiszen nem gyorsulsz lefelé jövet 10m/s2-es sebességgel. Lassan visszasétáltok a faluba, már csak tálalni kell a tervet a falusiaknak, és mára végeztek, hiszen fontos szerepe van annak, hogy eltűnjenek és mindenkit magukkal vigyenek, különben valaki meg fog halni, ezt vállalta a jounin, de bízott benne, hogy az oldalán maradsz a prezentációig.

Ha igen: A fogadóban van a jounin veled Kira, és nézed, hogyan vacsoráznak az emberek, ekkor Hikuro középre áll, és elüvölti magát, pontosabban hangosan beszél, hogy mindenki hallja amit mond.
- Szeretném, ha minden férfit a faluból idehvnátok most azonnal, tanítványommal kitaláltuk, hogy miként szerezzük vissza a büszke fiaitokat, és közben senkinek nem eshet bántódása, ezért jól figyeljetek. Frontálisan fogunk támadni a falu nyugati részéről, mi ketten egy sereg ellen, könnyű összecsapás lesz, egyesével leszedünk mindenkit, hogy ne zavarjon meg senki, amikor a főnökkel harcolunk, de addig nektek a téren úgy kell tennetek, mintha mi sem történt volna. A legfontosabb, hogy mikor egy kunai felrobban a levegőben, akkor mindenki minden hozzátartozóját felkapja, és berohan a saját házába, nem fog titeket senki ebben megakadályozni, higyetek és bízzatok bennünk, akár mellettetek áll a bandita, akár nem, senki nem fog az egyenes útban gátolni, mindenki be a lakba, majd zárni ajtót, ablakot mindent, és várni addig, amíg be nem kopogok hozzátok, egyesével. Rendben van? - bólogatás volt a válasz, majd mindenki szétszélledt, és esélyetek nyílt beszélgetni, ha van kedved kérdezni, természetesen vacsorázni is, rendelhetsz.

Ha nem: Írd le mit csinálsz, de a fogadóba nem mehetsz, és a beszédet sem hallod.

// Az adatlapodra felírhatod ezt a chakramanipulációs készséget, mert megtanultad. //
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Vas. Nov. 03 2013, 12:48

Miután lesétállt a fáról a fiú mellé, higgadtan pillantott Hikurora, majd zsebre vágta kezét.
- Még nem találtam célt magamnak! 15 év alatt nem volt 1 perc nyugtom se, hogy ilyeneken agyaljak!
Kicsivel később egy fogadóban hallgatta Hikuro szavait, miközben zsbere vágott kézel a falnak támaszkodott, majd az ablakon  bámult ki.Végül az embereken nézett végig, majd behunyta szemét mikor távoztak.  Mikor Hikuro végzett a falusiakhoz szőtt beszédével, lassan rápillantott. Kis ideig figyelte néma csendben. A feladatomra kellene koncentrálnom, de ezek az akadályok sokkalta izgalmasabbak, mint kémkedni. Maradok egy ideig.
- Öre.. Hikuro! Ha mégis maradna valaki és a terved is felsülne, akkor mit csinálunk? Van B terv? Vagy akkor jön a" rögtönözz és találj ki hamar valamit" katasztrófa?  - kérdezte az ifjú Jounintól, majd egy sóhaj kiséretében lehajtotta fejét.
- Csak túl izgatott vagyok, ezért is kérdezek ennyit. Alig várom, hogy megmérkőzek azzal a góréval! Szerinted hogy fog elsűlni a dolog?
-Te igazán szereted a gyerekeket, igaz?
- kérdezte alig hallhatóan a fiú, miközben a padlót figyelte.
Majd lassan leccsuszan a földre és leül, miközben Hikurot figyeli. Táskáját lerakja maga mellé és figyelmessen hallgat.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Vas. Nov. 03 2013, 22:37

- Nem hiszem el, mondjuk lényegtelen is. Gyorsan agyalj rajta, mert nehéz úgy erősödni, hogy nincs okod rá, úgy egy idő után ellustulsz. - osztja meg a fiatalabbal a "bölcs" gondolatokat. Meglepőtödd, hogy nem kérdezte azt tőle, hogy miért mondott a falusiaknak más tervet, mint amit ők megbeszéltek, de aztán úgy gondolta, hogy könnyen rájött Kira, hogy lehet itt informátor, és jobb őket félrevezetni. Ahogy megvacsoráztak, a két shinobi szállása felé sétál, ugyanis egyik falusi felkínált két ágyat, folytatták a beszélgetést.
- Tetszik ez a terv név, legyen ez, improvizálunk, mondjuk nálam nem az lesz, mert pontosan tudom mit fogok csinálni, ha nem sikerül a rám eső rész, te is döntsd el saját magad, de mint mondtm, ha segítség kell, tudod mit kell tenned. Nem tudom mennyire erős a férfi, a vezető, biztosan képzett harcos. Először próbáld meg kiismerni, miben erős, és keresd a gyengéjit, így lehet akármennyire kemény, könnyen legyőzheted. Ne bízd el magad, komolyra fogd az elejétől a harcot, ne játszdozz vele, és azt se hagyd, hogy veled tegyék. Ennyi a győzelem titka. - próbálja segíteni a fiatal ninját. Viszont második kérdése meglepi, hogy szereti-e a gyerekeket. Ő pontosan tudta a választ, de nem tudta, hogy van-e olyan kapcsolat kettejük között már, hogy elmagyarázza. Gondolt Hime-re, és egy olyan kanosszajárásra, amit már nem tehet meg, így ezzel az akcióval vezekel a tetteiért, bár segített, mégis gyilkolt. Bonyolult és egyszerű, mégis könyörtelen, és segítőkész, lehetetlen lenne ezt elmagyarázni, és még senkinek sem mondta el Hikuro, régi és új barátoknak sem. Nem volt ehhez most kedve, majd talán egyszer elecseteli a történetet.
- Mondhatjuk, hogy nem utálom őket. - mosolyog.

// Post-odba írd le az estét, hogy tudsz-e, vagy nem tudsz aludni, és így tovább, hogyan várod az első igazi akciót az életedben, és félsz-e vagy eme a főnöktől. Reggelnél fejezd be, miután felkelsz, és felkészülsz. //
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Hétf. Nov. 04 2013, 18:31

- Nem fogok ellustulni ilyen apróságok végett, majd agyalok!
Beért a szobába, a táskáját ledobta a sarokba, majd levette polóját is. Végül elővett egy kunait.
- Ha a lábba is lehet chakrát irányítani, akkor a fegyverbe is. - majd a fegyverbe koncentrálta a chakrát, amit a falnak dobott és a fal azon a részen behorpadt és repedezett lett. Kihúzta, majd az ablakhoz sétált és bámulta az estét.
Ujai közt forgatta a kunait, majd fejét kezdte vakarni.
- Holnap... hezitálás nélkül fogom... Jó móka lesz! - ridegen meredt maga elé, majd lassan lehunyta szemét.
- Kicsit késni fog a jelentésem, öreg. Kicsit elszórakoztatom magam.
Visszadobta a táskájába a kunait, majd hanyatt feküdt az ágyban, egy ideig a plafont figyelte, majd lehunyta szemét. Nem aludt mélyen el, éber volt, hisz megtanulta, hogy bármikor megtámadhatják akárhol is van,a szerzetesek 2 év alatt verték ezt bele, hogy sose aludjon el mélyen, így éberen aludt el. Reggel a Nap még fel se kelt, még sötét volt mikor kinyitotta a szemét és a sötétbe bámult. Felült, megvakarta fejét és kinyújtóztatta végtagjait. Ridegen meredt maga elé, felkelt és felvette poloját, majd a táskáját is. Készen állt a feladatra, tekintete határozott volt és érzelemmentes.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Hétf. Nov. 04 2013, 21:03

Megpróbálod a chakrád a kunai-ba összpontosítani, hiszen akkor a fegyver gyorsabb, erősebb, és nagyobb pusztítóerővel bír, de sajnso még nem vagy annyira képzett, hogy ez sikerüljön. Erre még rá kell gyúrni, de majd talán az új senseied tud segíteni egy picit. Gyorsan telik el az éjszaka, és máris reggel van. Gyors reggeli, és a shinobik máris elfoglalják a helyeiket, amiket a terv alapján kiosztottak egymásnak. A jounin létrehozza a kívánt Kage Bunshin létszámot, és várta a fejleményeket. Közeledett a tíz óra, és hangos morajlás hallatszott az erdő felől, úgy körülbelül 50-60 ember közeledett, előttük egy erős, markáns férfival, aki két gyereket vitt láncon. Hikuro keze ökölbe szorult, és indulatait csillapítva egy ház oldalába öklözött, aminek azon része rögtön el is tűnt, könnyen utat engedve a megállíthatatlan erőnek. Könnyedén, akadály nélkül vezették be a barbárok a foglyokat, majd elfoglalták a térképen látható pozícót, és megkezdődött a "játék". A gyerekek a főnök mellett sírtak, míg a csőcselék hangosan hahotázott, és szomorkodó csöndesség volt a lakosság felett. Hikuro nem bírt tovább várni, néhány ütésnél, úgy döntött megkezdi a támadást, és a klónokkal a kijelölt helyekre rohamozott, megkezdődött az akció, így neked is résen kell lenned, hogy mikor indulj meg, és hogyan közelítsd meg úgy a helyet, hogy senki ne vegyen észre. (Nem fog sikerülni, beleírhatod a post-ba, hogy a főnök kiszúr, és megkezdődik a harc, amúgy lejebb ot a kép róla..)
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Kedd Nov. 05 2013, 16:25

Elfoglalták a helyszint, néma csendben várták a fejleményeket, amik kicsivel később folyni kezdtek. Emberek mentek és elöttük egy erősnek tűnő férfi, aki láncon vezetett 2 kiskölyköt. Hikuro ökölel behúzott a falnak, majd elkezdődött aminek megkellett. Sirás és nevetés törte meg a csendet. Hikuro Árnyékklónokat csinált,amik a kijelölt helyeikre igyekeztek, amire Kira  egy chh-t nyögött ki. Lassan körülnézett és 2 perc után beosont a helyre, fürgén, halkan és óvatosan közelitette meg a csatateret egy kihaltnak tűnő helyről.  Itt is körbe nézett ridegen.
- Oké, itt jó lesz, még egy -két perc és... - miközben nézett körül észrevette, hogy észrevették, méghozzá a főnők. Ridegen meredt rá és  szemeiből kilehetett venni komolyan gondolta a dolgokat, hezitálás nélkül fogja leállitani a férfit. Nem érdekelte ki fog meghalni ebben a harcban. Kiűzött mindent maga körül, kiűzte a hangokat, a többi embert, a gyerekeket és Hikurot is, ellenfelét látta csak, nem hallott már semmit és nem látott senkit. Csak ő volt és a Főnök.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Nov. 05 2013, 21:32

Most nem szmít mit csinál Hikuro, és te bízol benne, hogy nem zavar meg senki a harcban, csak a színpad van, ami fából készült, körülbelül 10 méter hosszú, és 1 méter magasan van a talajtól, illetve a házak 20-20 méterre vannak mindhárom irányból, és a főnök. Felszívod magad, komolyan veszed a harcot, bár a gyilkosságot jobb ha mellőzöd, hiszen akkor egyedül folytathatod az utadat, és nem lesz mentorod a 18 éves jounin. Áh, ez most nem számít, hiszen neked az életed a tét a harcban.
- Nem hiszem, hogy három fiút fogtunk el, te akkor mit keresel itt? - kérdezi a fehérkabátos ürge. - Nem azt akarod mondani, hogy önként fogoly leszel nem? - nem várom meg a reakciód, pontosabban, tudom mi lesz az, kifakadás, és becsmérlés a csávó részére, ezt nyugodtan leírhatod majd a post-odban, de én folytatom, hogy legyen valami kihívásod is.
- Tehát meg kell, hogy öljelek, nem probléma, ne aggódj, öltem már fiatalabba tis, mint te, bár nem értem, miért te jöttél ide, biztos van valami társad. Hé, srácok kapjátok el a srácot. - szól embereinek, ám senki nem érkezik, mintha kihalt lenne a hel, ekkor körbenéz, és látja, hogy az összes "barbár-blokk" valami ellen harcol, és csak őgy repkednek az emberek felfelé. - Ó, szóval többen vagytok, akkor a régimódiban kell ezt lerendeznünk. - Kabátját ledobja a földre, amire te egy bézs atlétát látsz a férfin, és a szabad karját és vállát, nem biztos, hogy túl jó ötlet megmutatni, hogy nincs nála fegyver, ám ekkor megérinti a kezének egy pontját, a csuklója felett, és füst kíséri egy kard megjelenését abban a kezében. Úgy tánik ez valami technika, nem úgy, mint Hikuronál, hogy nem láttad, hogy elővette. Abban a pillanatban rohamot is indított, a karddal felülről irányuló csapásokat mér feléd.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Kedd Nov. 05 2013, 21:57

A csávó csak beszél és beszél, Kirát ez nem is érdekli igazán,elússznak fülei mellett, pontosabban szinte meg sem hallja a szavait. Ridegen meredt ellenfele szemeibe, semmi félelmet nem mutatott ellene, hisz nem is ismeri azt a szót.Hisz nem is ismeri azt az érzést, még sose félt. Viszont ellenfele levette a kabátját és egy füstfelhő kiséretében egy karddal ront a gyerekre felülről. Kitér a csapások elől egy két lépésben, majd ököllel ütni kezdi ellenfelét, majd gáncsoláshoz készült, végül elugrott előle, egy újabb roham után elővett egy kunait és azzal csapkodta ellenfelét. Nem számitott hogy eltalálja vagy sem, csupán lefárasztja, hogy egy óvatlan pillanatában letámadhassa. Még jobban meg szoritotta a kunait, maj hirtelen egy ugrással a férfi vállán termett és arcába próbált térdelni, végül leugrott róla gyors felé fordult, mielött földetért volna és pároslábbal hátba rúgta, onnan pedig elrugaszkodott hogy kellő távolságra érkezzen és hátulról rohamozza meg. Ismét támadásba lendült,  levegőbe ugrott, több erőt adott rugásába megfordult a tengelye körül, hogy az első csapás lendületével újabb csapást tudjon indítani ellenfelére.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Nov. 05 2013, 23:42

A csapásait könnyen kikerülöd, észreveszed bennük az elszántságot, a vér iránti vágyat, mintha egy képzetlen pszichopata kapott volna fegyvert a kezébe, nem látod a támadásban a taktikát, a rutint, a képzettséget, csak a nyers ölni akarást, ezt meg természetesen könnyen el lehet kerülni hideg fejjel. Rögtön támadásba is kezdesz, bármrólad is lerí az elején ugyanez, csapásaid nem komponálod meg, csak "csapkodsz", amiket ő is hárít hosszab pengéjével, egy kisebb vágást is összeszedsz a kezedre az egyik lecsúszó pengétől, de nem tántorít meg a nem túl mély vérző seb, folytatod, és erőt veszel eddigi gyengeségeden, neki mész rendesen. A férfi vállán teremsz, de támadni nincs időd, egy rándítással ledob magáról, nem tudod elképzelni, honnan jött ez a hirtelen erő, majd a következő dupla rúgásod, pörgéssel megspékelve betalál, de a férfi nem mozdul a helyéről, sőt fejét sem mozdítja meg, csak a keze ábrázol kézjeleket, és közben mosolyog. Seb, és elváltozás sincs a rúgásod helyén, még csak egy karcolás sem, és ő sem adta jelét annak, hogy fájt volna neki, amit csináltál. Ekkor egy hirtelen rúgással lependerített a színpadról, majd kisebb  gurulás után talpon maradsz, mégis érzed a rúgás helyét. Láttad az akciót, gyors volt, de nem túl erős, talán ezért sem próbáltad hárítani, mégis mikor betalált, mintha kővel vágtak volna hasba. Ezután újjab kézjeleket mutatott a férfi, és két másolat jelent meg mellette, mind ő volt, de mégsem, mert a földből lett felépítve, nem úgy, mint Hikuronál, nem pukkanás és füst, egyszerűen a földből felfejlődött a test.
- Tsuchi Bunshin no Jutsu! - mondta az idegen, majd a három ellenfeled egyszerre rohamozott meg téged, az egyik alulról támadott, míg a másik szemből, de a harmadik csak nem érkezik, így még elsőre könnyűnek is tűnik a kitérés, ám mikor kitérsz egy oldalra, meglátod a harmadikat, aki épp befejezte a kézjeleket.
- Doton: Doryuudan! - és egy sárkányfejjel nézel farkasszemet, majd megindulnak a "lövedékek".

Állapot: 80%
Chakra: 100%
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Csüt. Nov. 07 2013, 18:25

A támadás betalállt, de az ellenfélnek kutya baja, de  rögtön el is mosolyodott, Kira pedig lezúgott hirtelen a szinpadról,ugyan talpon maradt, de  ez kizökkentette jelenlegi állapotából. Látta a kézjeleket, a klónokat, amik támadni kezdtek, majd védekezésképp kitért oldalra, a harmadik fél pedig akkor fejezte be a kézjeleket, a talajból egy sárkányfej emelkedett fel, majd kitátott szájjal lővedékeket lőtt ki. Reflexszerűen a klón felé fordult, mintha támadni akarná, de inkább dobott pár hátaszaltót,  háttal nekivágódott egy ház falának, a kezében lévő kunait gyors védekezésre állitotta, előhúzott egy ujabb kunait majd ridegen figyelte az elötte alig pár cm- re elsűvitő lövedékeket. Egyenessen sűvitettek, igy a klónokat kezdte figyelni a további támadás érdekében, majd a technika használójára pillantott.
- Oké, az már tuti, hogy az öreg nem viccelt ,pedig kinéztem belőle, hogy megszivat,  de ez az ürge egy vadállat, de ettől olyan izgalmas. A csontjain fogok táncolni a pokolban! - nézett jéghidegen ellenfelére, miközben várta a további támadását még szorosabban megmarkolta fegyverét, végül egy gúnyos mosolyt keritett mellé, hátát nekitámaszotta a falnak, majd felegyenesedett. Eloldalazva az ellenfele felé osont, közben a klönokat figyelte ide - oda pillantgatva, végül megtorpant és szorosabban megmarkolta fegyverét, hogy támadásba lendüljön, hiszen közvetlen 2- 3 méterre volt melette a férfi. Megiramodott felé, a levegőbe ugorva  egy ujabb rúgást inditott,  de ezúttal mindkét lábával folyamatossan hol az egyikkel hol a másikkal talpalta. Közben az egyik kunait hatalmas erővel nekivágta egy kis chakrával megspékelve.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Csüt. Nov. 07 2013, 20:08

A lövedékek mennek, viszont te oldalra ugrálsz, hogy kitérj előlük, sok más lehetőséged is lett volna, de te voltál a helyzetben, döntöttél, és mivel a támadást elkerülted, valószínüleg jól választottál, bár kis sérülés jár vele. Amekkora erővel és lendülettel csapódtál a háznak, kicsit meg is fájdul a hátad, beszélhetnénk az okáról és a fizikáról, de annak most nincs itt az ideje, feltekintesz és háromat látsz az egy emberből. Szerencsére ez most nem szédülés vagy ilyesmi, két klónja ellen harcolsz, így természetes. Gondolataid után támadásba lendültél a három fél ellen, de a klónokaz figyelmenkívül hagyva a gazdatest felé indulsz, így nem látod, amikor a két klón kézjeleket mutat, és két ród emelkedik a kezükbe, mindekttőnek egy-egy.
- Doton: Gansetsukon! - mondják, és utánad rohamoznak. Mit sem törődsz ezzel, egyből a főnököt sorozod, aki csak nevet miközben az arcát talpalod, nem védekezik, csak mosolyog, karcolás megint nincs rajta, de a keze kézpecsétek állásában van, mégsem használ technikát. Utolsó rúgásodba több erőt adsz, így visszafele repülsz , de eldobod a kunait, amit látsz, hogy milyen könnyedén pattan le a férfi testéről, mintha valamilyen páncélban lenne, nem teljesen, az talán be is horpadt volna, de ő nem. Szemed sarkából észreveszed, hogy ahogy a levegőben, súlytalanul ki vagy téve a nehézségi erőnek, a két kőrúdas klón alul vár téged mosolyogva, gondolván, hogy most véget vetnek a harcnak. Vajon hogy kerülöd ki csapásukat, ha oldalra, jobbra és balra nem tudsz menni. Ne csüld le a rúdakat, erős kézzel forgatva, igencsak keményet üthetnek. És ne is feledkezz meg szegény harmadikról, az igaziról, bár úgy tűnik, ő most mozdulatlan, vagy mégsem?
- Doton: Doryou Dango! - üvölti, és hatalmas sziklát hajít feléd, ami pont ott fog leesni, mint te, bár három másodperccel később. Hajjaj, veszélyben vagy.

Állapot: 77% - ütődés a falnak
Chakra: 100%
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Csüt. Nov. 07 2013, 21:47

Miközben támadta ellenfelét,a klónok is támadtak 1- 1 rúddal kezükben. És a nagy főnők meg csak vigyorgott, mindenfajta védekezés nélkül, majd elugrott onnan. Ám a levegőben lepillantott, a klónok már alul várták a rúdakkal, majd a nagykutya is támadásba lendült ismétt. A fiú a rudak felé fordult, kezeit kinyújtotta feléjűk, amikbe hamar bele is kapaszkodott, mint aki fekvőtámaszt akarna lenyomni úgy mozdult, majd izmai megmerevedtek, erei kidomborúltak, végül hatalmas lendülettel kipördült a klónok közt, majd néhány méterre tőlük csúszva toppant meg kissé görnyedve, ezután védelmi pózt vett fel.
- Holnapra már 100% hogy izomlázam lesz, de kit érdekel! Gondolkodj idióta. Talán segitséget kellene kérnem? De hát még ki se szórakoztam magam rendesen! De itt emberek élete a tét, nem pedig a szórakoztatásomé. Várjunk csak! Mit is mondott pár éve az öreg? Gondolkodj!! Megvan! Támadó és védekező mozdulatok. Fém szilárdságúvá, vagy akár agyag puhaságúvá változtathatja! Vérörökkség egy része. Erősek a víz típusúakkal szemben, de gyengék a villám típusúak ellen. Ez föld! Meg van! Ez föld! - hadarta másodpercek töredéke alatt, miközben ellenfeleit figyelte, majd eszébe jutott a robbanócetlis kunai is, benyúlt zsebébe, amire egy chh-t nyögött ki.
- Van más lehetőségem? Kell hogy legyen! Ennyivel nem úszhatja meg! Ki kell találnom valamit! De mit!? Akármit csinálok nem használ, de az öregnek is dolga van! Ha itt pusztulok ha nem, legyőzőm! -  majd a klónoknak vetette magát és közelharcra keritett sort, vigyázva, hogy elne érje egyik rúd se.  Ridegen az igazira pillantott, majd a levegőbe hajitotta a robbanócetlis fegyverét ami a legegőben szállva aktivált, igy felrobbant.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Csüt. Nov. 07 2013, 22:28

Nagyszerű reagálás volt, de mégis szerencsés, a rúdak csapódtak feléd, amiket a kezeddel nem megállítottál, hanem a már amúgy is leírt röpályájukat tovább lendítvén saját erőddel kipenderítetted magad a szikla alól, viszont támadásod megformázásában egy valamire nem számítottál. A klónokat bizony azonnal kinyírja az érkező csapás, hiszen te láttad, ők téged láttak, azt nem látták, így csak hallották, és esélyük menekülni már nem volt(ák), csak, hogy a rím kijöjjön. A két klón újra földdé lesz, és te szemtől szemben állsz az erős férfival, aki ilyen technikák megmozgatásában már biztos rengeteg chakrát felhasznált. Úgy érzed nincs sok esélyed, hiszen az ütések, mintha nem is érnék a férfit, és kilogikáztad, hogy a Doton ellen Hikuro Raiton-ja tökéletes lehet feldobod a kapott robbanócetlis kunai-t és aktiválod a robbanást.

- Heh, normális vagy kölyök, komolyan te hívtál ki. Az égbe dobálod azt a sz*rt, nem állsz te ilyen jól. - nevetett, és megindult feléd, közben kézjeleket mutatva. - Doton: Kengan no Jutsu! - mikor kimondta a föld az ökle köré gyűlt, és egy hatalmas "szikla-sebző-fegyvert" hozott létre, a csapása gyorsan érkezett, és...

...nem talált be. Meglátod a megszokott kabátot, és a szőke tüsi hajat magad előtt. Körülnézel, és látod, hogy az a sok bandita mind a földön fekszik, elájultak. Ki ez az ember, mekkora ereje van. Hikuro a könyökével hárította a csapást, de csak egy pillanatig, mert utána ellenfele hatalmas lendülettel repült hátra, ökléről a szikla lemorzsolódott, és ő maga a színpad szélénél állt meg.
- Hívtál Kira, én jöttem. Igaz, így a legerősebb technikámat kellett használnom, úgyhogy ebben a napban ezt már nem lehet a segítségemre, de ha már itt vagy, megmutatom mit is tud. Már csak tíz másodpercem van. - furcsa lehetett hallani egy erős tecnhikáról, és annak időkorlátjáról, meg, hogy mit akar vele kezdeni tíz másodperc alatt, de a jounin magabiztos volt. Majd hirtelen eltűnt előled, és azt veszed észre, hogy az eddigi ellenfeled a levegőbe emelkedik, alatta meg ott van Hikuro, 20 métert tett meg, amíg pislogtál, ezután a férfi a földbe csapódik, és már a levegőben van, majd újra mögötted, és kézjeleket mutat. - Ez a legerősebb kombinációm, Chidorii!!! - ordítja el magát, mire kék villámok összpontosulnak a kezében, villámok melyek vérre pályáznak, csak a széllökést érzed, ahogy elhalad melletted, és a földben mélyedéseken keresztül látod az útját, de már célba is ért, és a jounin keze átszúrta a férfi szívét, és végül a földbe csapta azt. Ekkor a sárga fények eltűnnek a kezéről és a térdéről, és lihegve sétál vissza hozzád.
- Tudom, én mondtam, hogy nem szabad ölni, de senki nem bánthatja a tanítványomat, mosolygott. - hihetetlen, de megvédett téged, méghozzá 8 másodperc alatt győzte le azt, akivel ez idáig harcoltál, talán jó mestered lesz, talán nem, de te döntesz, hogy vele tartasz-e. - Jössz, jelentsük a falumnál. - nevetett, a falut megvédtétek, és a banditákat legyőztétek, ám Hikuro rendesen kifáradt, talán visszafelé már nem nagyon fog tudni harcolni, és neked kell megvédened őt, de még így is rengeteg rejtély van körülötte, akárcsak egy igazi mester körül. A te dolgod lesz kideríteni, ha követed őt...// Az első résznek vége, most fogjuk kijátszani, hogy a faluba kerülsz, de addig még el kell jutni, úgy hogy egy kicsit még maradunk a határon. Ezért az "arc"-ért kapsz tőlem +15 chakrát, és folytatjuk. //
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Szomb. Nov. 09 2013, 08:44

Az ellenség támadásba lendült, de Hikuro is megjelent a fiú elött. Háritotta a csapását a férfinek, majd az ellenség hátra repült. Hikuro is eltünt, viszont a férfi a levegőben volt, de ez túl gyors volt neki, majd a mögüle érkező hangra lesz figyelmes és a mellette végigszántott földet és a furcsa hangot, amit a technika adott ki. Hikuro átdöfte a férfit és földbe csapta.
Kira keze ökölbe szorult, jéghidegen figyelte a fiút, majd a halott férfire nézett. Ette a hatalmas düh, miközben figyelte a vért.
- Aztán ő papolt nekem, hogy ne öljek meg senkit!!
- Mért jöttél?! Mért jöttél egy olyanak segiteni, akit nem is ismersz és alig 1 napja ha a nevét tudod csak?! Mért nem hagytál itt magamra és mentél el?! Az én hibámból lettek a kölykök elrabolva, akkor mégis mi okból vagy még itt? Nem tudhatod, hogy mikor szúrlak hátba! Ha úgy nézzük akkor az ellenséged vagyok! És te mégis jöttél!! Ez ellentmond mindennel, amit tanitottak!! - orditotta, miközben a talajon elfolyó vért figyelte.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szomb. Nov. 09 2013, 10:42

A jounin csak mosolyog, tudta, hogy ez az ordítás nem ellene szól, inkább mellette, hogy Kira kezdi megkedvelni, és felnézni rá, és csak nem érti, hogy miért történik mindez. Miközben szemtől szemben állnak a megmagyarázás csatateré, a gyerekek odarohannak a szüleikhez, és megkezdődik az ünneplés, a banditák észreveszik főnökük halálát, így búsan, az ép testrészeikkel kibandukolnak a faluból, senki nem állja útjukat. A nép örvend, ételt készít, zenél és táncol, igazán mesébe illő jelenet volt, de a két shinobi között még lebegett a feszültség.
- Menjünk szép sorjában, először is kik ezek a szerzetesek, akik tanítottak. Már hallottam az erdőben tőled egy szóban róluk, és most megint eléőhoztad, látszik, hogy megérintett téged a velük való találkozás, és biztos remek sensei-ek voltak, de valamiét eljöttél. Nem tudom, hogy egyedül akarod-e járni az utadat, vagy csak szimplán éghajlat változásra vágytál, de amikor megláttalak már tudtam, hogy szívesen tanítanálak. Van benned potenciál, mint egy nyers gyémánt, csak faragni kell, akárhogy játszod a keményet, segítettél rajtam azok ellen, és könnyen nyertél, majd az erdőben ellenem is harcoltál, és láttam, hogy tudsz egy, s mást, és a végén ez. Tudod, nekem van egy technikám, amivel érzékelni tudom a chakramenyiséget, már az elején tudtam, hogy a férfi nagy falat lesz neked, mégis, mikor hívtál újra használtam, és azt láttam, hogy a chakrája 70%-át elhasználta ellened, míg te 95%-on álltál. Megijedtem, hogy baj van, ezért használtam a legerősebb technikám, erre itt vagy némi sérüléssel, ő meg ott lihegett. Ebből máris leszűrhetsz némi tanulnivalót harcra, ha nem direkt erre mentél rá. Az olyanok ellen, akik azonnal technikákat használnak a harcban, a legjobb harcmodor, ha te csak megpróbálod felbőszíteni, és kikerülni a támadásokat, így ő legyengül, elfárad, és te könnyen legyőzheted. Ezt jegyezd meg mindenképp. - mosolygott. - Az én hibámból is el lettek rabolva, mert hagytam elmenni a banditákat, így kettőnk dolga volt ez, emellett én bízok benned az alapján, amit eddig láttam, és lennék a senseied, de ha ez téged kiakaszt, akkor itt kettéválnak útjaink. A kérdés, bízol-e bennem, és megfogott-e az erőm annyira, hogy elfogadd a következő ajánlatom,... - nagy levegőt vett, és folytatta. - ...Gyere velem Kumogakure no Sato-ba, ess át egy olyan szertartáson, melyet kirónak rád, és legyél genin, az én tanítványom. - nagy szemekkel nézett a srácra, mint aki várja, hogy egy életreszóló döntést meghozzon, ugyanis Kira éppen egy életreszóló döntést készült meghozni. - Tudod, vannak gonosz, vannak kegyetlen emberek, akikben nem szabad megbízni, és vagyok én, aki tartja a szavát. Azért is jöttem segíteni, azt mondtam számíthatsz rám, ha feldobod a kunai-t, és számíthattál is rám, nem igaz?
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Szomb. Nov. 09 2013, 11:19

Az ünneplés folyott, az ellenség elment és nagy az öröm az emberek között.
Kira ridegen figyelte a Jounint, aki elmagyarázott neki egy - két dolgot, amit megfigyelt és amit szeretne a fiútól.
- A szerzetesek? Erről nem szivessen beszélnék,de ha már igy rákérdeztél, legyen! Születésem óta vagyok ott, egy eldugott helyen tengetik mindennapjaikat, Hang országban. Csupán 6-an vannak, meg a főpap, közelharcra tanitottak, nem volt semmi baráti viszony köztünk, sose beszélgettünk és kimennem se szabadott onnan, mintha valami rab lennék. Megkellett szoknom a vér izét és melegségét, igy állatokat és betévedt ninjákat kellett ölnöm, már 5 éves korom óta, ezért fűt a vágy hogy öljek, már csak megszokásból. Ninjutsut nem sokat tudok, ugyan tanitottak, de az valahogy nem kötött le igazán. Pár napja jöttem el, mert az öreg egy parancsot adott, hogy mennyek el az összes, rejtett országba, lopjak el minden tudást, tekercset és miegyebet. De nekem ez valahogy nem stimmel, nem tettszett ez a kérés és nem is nagyon akarom teljesiteni. Bár ha ezt most hallaná az öreg, repülne a fejem! - felelte lehajtott fejjel a fiú, keze ismét ökölbe szorúlt, majd enyhült, kissé gondolkodóba esett.
- De ha elfogadom az ajánlatát és nem térek vissza az öregekhez, akkor ők jönnek el értem. Nem akarok oda visszamenni. Szabad akarok lenni. - Hikurora pillantott jéghidegen,aki kerek szemekkel nézett rá , majd elmosolyodott.
- Elmegyek veled, öreg ...Hikuro! Most hogy láttalak harc közben, tanulni akarok! Tőled!
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szomb. Nov. 09 2013, 13:06

- Hm, furcsa emberek, na de elszabadultál tőlük. Én nem foglak semmire sem késztetni, csak arra, hogy szenvedés árán erősebb lehetsz. - a mosolya nem tükrözte a mondanivalóját. - Nem erőltetek semmit, mindent addig csinálsz, amíg szeretnél, de ha nem adsz bele 150 százalékot minden edzésbe, és 200 százalékot minden harcba, nem leszel erősebb. Chakramanipulációt, fondorlatokat, harci stílusokat, csapásokat tanítok neked, esetleg jutsukat is, különösen az elememből, ha megegyeznek, de megoldjuk ha nem. Tényleg, van már chakraelemed? - kérdezi a jounin. A beszélgetésnek itt vége lett, mert válaszod után megjelennek a falusiak és elkezdik dobálni a két hőst, majd beviszik őket a fogadóba, és jól megetetik. Egy napig pihenhetnek, mert aztán szedik a cuccukat és megindulnak hazafelé, egy tekercsben a férfi hullájával. Talán jobb is, hogy meghalt, így nem kell félni attól, hogy megszökik, bár mindegy. Ahogy gyalogoltok csöndben, hirtelen egy folyó mellé értek. - Itt tábort verünk. - furcsa volt ezt hallani, hiszen még fényes nappal volt, de máris elküldött téged fáért, amiket be is szerzel. Megrakjátok a rakást a part mellé, de tüzet még nem gyújtotok.
- Azért álltunk itt meg, mert most kezdetét veszi chakramanipulációs kikézpésed következő fárzisa. Függőleges, szilárd, egyenes talajon megtanultál járni, de most jön a nehezebb rész, a vizen való járás. Egy shinboinak meg kell ezt is tanulnia, így. - mondta, majd kisétált a folyó, pontosabban kis patakocska , ámbár térdig érő mélységgel rendelkező, vizfelületre. Könnyedén ugrált rajta, futott, és sétált, egyszerűen lenyűgöző volt. - Most te jössz. Nem szeretnék hosszú monológokba bocsátkozni, szeretném, ha te tapasztalnád és logikáznád ki a rejtélyét, és a végén elmondanád nekem. Hajrá! - mondta, és lefeküdt a fa árnyékába. Amikor beleesel a vizbe, mert jópárszor belefogsz, hangosan hahotázik.

// Feladatod: Egy minimum 40 soros post írása, amiben szépen lassan rájössz, hogyan kell a chakrával vizen járni, ha nem tudod, kérdezhetsz PM-ben, de ez csak az utolsó opciód legyen, előtte próbálj egyedül megoldást találni rá. Vezesd fel, a karaktered tapasztalja meg a dolgokat, és a végét hagyd nyitva, mint az elöző edzésnél. Hajrá!! //
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Szomb. Nov. 09 2013, 15:25

Még válaszolni se tudott a fiúnak, a falusiak elcipelik őket, esznek, majd pihentek. A hullát pedig egy tekercsben szállitják hazafelé, de útközben megálltak, tábort vertek. A jounin megmutatta a vizen járást, majd egy fa tövébe feküdt az árnyékba.
- Ja a faluban lévő kérdésedre a válasz, Szél elemű vagyok! De ez itt nem is számit.
Kira a fiút figyelte, ahogy elfeküdt és őt figyelte, majd a patakra pillantott és egy ideig nézte.
- Szóval ott fog heverészni, meg bámulni, miközben én csurom vizes leszek? Hány fokos lehet a viz?  - legugolt a vizparton és rátette a vizfelszinére a tenyerét és végigsimitott rajta.
- Hát nem épp kellemes .Hidegvér. Nyugi, koncentrálj. Nos akkor, nézzük. Amit láttam az összefoglalva annyi... - egy sóhaj kiséretében áll fel és kiegyenesedik, majd a lábába koncentrálja a chakrát és a vizfelszinre lép, de két lépésnél belecsobban. A csipőjéig ér a viz, kicsit ridegen nézi a vizet, majd kisiet belőle. Hikuro pedig röhög rajta.
- Ez rohadtul  nem vicces! Koncentrálni próbálok!  - morogta az orra alatt, miközben maga elé nézett, majd ujabb próbálkozás és egy ujabb kudarc, ujabb jóleső nevetéssel a háttérben.
- Sétálljak a viz felszinén? És mégis hogy? - kérdezte, miközben ismét kisétállt a partra, végignézett vizes ruháján, levette a táskáját, a poloját és a nadrágját, csak az alsógatya maradt fennt.
- Ez kellemetlen. És ha meglát valaki?
- Megtanultam a kéz nélküli fára mászást, annál annyi volt, hogy odakellett tapadni a törzshöz. Igen, ennyi volt röviden. - felvett egy kunait a táskából, megpörgette újai közt és fejét vakarta vele, miközben a patakot figyelte. Majd letette a táskába a kunait újra a lábába pontositotta a chakrát, a vizfelszinre lépett, de újra két lépésnél egyensúllyát vesztve belepottyant. Gyors felkellt belőle, de nem rohant ki a partra, csak a sodrását figyelte.
- Összegezve, ez arra jó, hogy megtanuljam összpontositani az állandó mennyiségű chakrát? És azt hogy? - kiétállt a vizből, majd újra koncentrált, de inkább leült és ridegen figyelte.
- Szóval állandó mennyiségűt kell koncentrálnom, de ez nehezebb, mint a chakra fenntatása. - kis idő mulva felállt, újra koncentrállt és a vizre lépett, ingadozva járt, de 3 lépésnél tovább nem tudott menni. Ismét belecsobbant, tetőzte az idegességét a hideg viz és a háttérben nevető fiú is. Elsőtétült minden körülötte, már nem hallott semmit se maga körül.
- Folyamatosan a megfelelő mennyiségű chakrát kell kibocsátani a lábból, megkell találni a megfelelő egyensúlyt, hogy a felszinen maradhassak. A lábba koncentrálom a chakrát, aztán folyamatosan kiengedek egy adott mennyiséget, hogy fennttarthassam az egyensúlyt. Ez eddig oké, de a gyakorlatban mért nem megy olyan egyszerűen, mint ahogy az elméletben? Az a baj, hogy piszok könnyen rájövök a dolgokra, elmélkedni könnyű, de a gyakorlata nehéz.
Egy sóhaj kiséretében kizökkentette magát az állapotából és vissza battyogott a partra, eltürte arcából a fekete zavaró hajzuhatagot.
- Szenvedés árán erősebb lehetek? 150 % és  200 %. Elkalandoztam. A francba veled öreg! Inkább aludj, mint hogy rajtam röhögj! - kiabálta a fiúnak ki még mindig a fa tövében feküdt, majd visszapillantott feladatára, lehunyta szemét és talpába összpontositotta a chakrát, majd ismét besétállt, de 5 lépésnél belecsobbant és ingadozva állt fel. Majd a vizbe rúgott és újra lehunyta szemét, felugrott a felszinére , majd 3 lépést tett, a negyediket már nem tette meg, inkább csak megtorpant. Erősebben koncentrállt, ez ment 3 percig, majd lépett egyet és újabb perc telt el az állásban. Lassan kinyitotta a szemét, majd tett egypár lépést, de egyensúlyát vesztve megingott, elvesztve a chakra feletti irányitását, majd arcal a vizbe ploccsant, amiből gyors felugrott.
- Nyugi. - majd ujra koncentrállt, 5 percig állt a vizben, majd felugrott a felszinére, ugyan ingadozva de rajtamaradt, végül tett 3 lépést, az egyik lába süllyedni kezdett, amire egy chh- t nyögött ki. Nagy lendületet vett, hogy felrántsa a lesüllyedt lábát, majd inogva állt meg, ismét fókuszállt. 10 percen keresztűl állt a vizfelszinén, levegőt nem véve, vagy csak nem látszott hogy vett volna. Behunyt szemmel megindult, egy ideig nem is esett bele, de mikor kinyitotta a szemét, a lába elsüllyedt, igy aztán hagyta az egészet és beleesett, de nem ült le.
- Átmentem én már nehezebb dolgokon is, ez nem fog kifogni rajtam! Ez egy alap dolog.
Gyors koncentrált egy adag chakrát a lábába, majd felugrott a felszinre, ridegen meredt maga elé, majd lassú sétát tett,  majd ujra beleesett, lassan a fiú felé forditotta a fejét.
- Öreg! Összefoglalom! Állandó mennyiségű chakrát fokuszálok a lábba, de ez sokkalta nehezebb mint a chakra áramlás fennttartása a famászás gyakorlatnál! Megkell találni a megfelelő egyensúlyt, hogy a felszinen maradjak. És folyamatosan kikell engedni ezt az adott mennyiségű chakrát, hogy fenntatrsam az egyensúlyt!
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Vas. Nov. 10 2013, 13:40

- Nos, csak ráéreztél, nem kellett hozzá más, csak három óra. - nevetett a jounin. Hoppácska, észre sem vetted, hogy telik az idő, az alapokat már megvannak, képes vagy a vizen járni, mégis, jobban meggondolva még nem vagy a mesterere, ugyanis Hikuro újra talpra állt, és a víz felé sétált. - Tudod, ez csak az alapja az egésznek, amit tanítani fogok, az pedig a gyorsaság, a meglepetés, és a királyság három szavas definíciójával ér fel. Figyelj, először elmagyarázom, majd megmutatom. A lényege a siklás, avagy szörfözés, én jobban szeretem a második nevet, tehát a partról neki futsz, majd elrugaszkodsz a víz felé, a levegőben a most tanult, és ráérzett állapotot alakítod ki a lábadban, amjd mikor leérkezel a víz felszínére, újból rugaszkodsz egyet, megpróbálsz, az ugrásnál a hosszra figyelni, nem a magasságra, és így haladsz előre. Ez az alapja annak, amit ma tanulni fogsz, egy emberi "kacsázás". Ha megtanultad az alapját, akkor jön a lényeg. A tapasztalt változásokat figyelembe véve, a vízről, álló helyzetből fogsz elindulni, és nem ugrasz, csak chakra kibocsátással ellököd magad előre a víz felszínén, majd lábadban a chakrát úgy irányítod, hogy az egyensúlyi állapot megmaradjon, de mégis ne tapadj, hanem csússz. Ezzel pillanatok alatt az ellenfeled előtt lehetsz, nem kell odarohanni hozzá. A lényege az egyensúly megtartása, a chakra mennyiség olyan formában való kibocsátása, hogy, hirtelen robbanásszerűen nagyobb adagot, de mégis megmarad az alapja, amit most tanultál meg. Ha nem sikerül, akkor belesel a vízbe, vagy, ha a csúszás állapotát nem tudod fenntartani, akkor nem vizszintesen haladsz, hanem lefelé, a fenékre. Ezt a két opciót nem fogadom el, így ahányszor megtörténik, annyi büntető feladatot fogsz elvégezni, amit én szabok ki neked, az edzés után. Nos, megmutatom, állj oda. - mutat egy pontra a vizen, majd ő maga is kisétál, veled szembe úgy 10 méternyire. Ekkor egy olyan testtartás vesz föl, hogy a két karja hátra lóg, illetve jobb térdre támadó állást végez, majd egyszer csak ellöki magát, és látod, hogyan siklik a víz felszínén, mintha a lába alatt egy turbó meghajtásos szörfdeszka lenne, már ha lenne ilyen ebben a világban. Pillanatok alatt eléd kerül, és ütést mér a hasadba, ekkor megszűnik a chakra kontrollod, a meglepetéstől, és beleesel a vízbe. Lenyúl a jounin, majd felhúz, és szemrehányóan néz rád.
- Ez egy büntető pont, az ellenfeleid sem lesznek kedvesebbek, meg kell tanulnod a chakra kontrollt folyamatosan fenntartani, akármi történik. Nos, kezd meg a szörfös edzést, először kacsázol, majd egyre laposabbat ugrasz, természetesen a partról indulva, és nekifutva, majd a vízben indulva nekifutva, és végül álló helyzetből. Lássuk. - fejezte be Hikuro.

// Ugyancsak minimum 40 sor, a három fázist megcsinálva, folyamatosan nehezedik a feladat, legyenek hibák, bár rád hagyom a számukat, legyen reális. A végén sikerülhet, nem kell nyitva hagynod, nyugodtan írd is le a reakciód arra az esetre, hogy sikerült. Igaz, hogy egyre jobban belejössz, de egyre nehezebb is, szóval azt is rádhagyom milyen egyensúlyban helyezkednek el a hibák, csak post végén írd oda a számukat. //
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Vas. Nov. 10 2013, 17:02

- 3 óra? - lepődött meg a fiú, Hikuro pedig felállt, elmagyarázta a vizen siklás definicióját, majd bemutatta a gyakorlatát. 10 méterre voltak egymástól, majd Hikuro odasiklotta fiúhoz, amihez 2 másodperc se kellett, Kira elvesztette a chakra kontrollt és a vizbe esett, de a Jounin felhuzta. Egy bűntetőpont. Majd a Sensei befejezte a mondandoját és várta, hogy mit alkot össze a tanitványa.
- Ez tovább fog tartani, mint 3 óra. - miközben kisétállt a partra, kicsit távolabb a viztől úgy 1,5 méterre, a viz felé fordulva legugolt és a vizet kémlelte,
- Siklás. Szörfözés. Ugráshossz. Álló helyzetből ellökni magam, magyarul mint egy csúzli? De az egyensúlynak megkell maradnia, vagy ismétt vizes leszek! Csúszni, nem tapadni, hanem csúszni. - végül egy sóhaj kiséretében lehunyta a szemét, majd lassan felállt. Ridegen maga elé nézett és neki rohant, majd egy ugrással a vizfelszinére állt, igaz kicsit megingott, de felegyenesedett. Majd egy ujabb ugrás, de magas volt, majd a következő is. Igy a partra sétállt, vissza az 1,5 méterhez, ismét nekirohant és a vizfelszinre ugrott, de megingott ismét, amire egy chh nyögött ki.
- Ugyan már nem kell anyira koncentrálnom a chakrát, de ez eléggé kinos, itt ugra-bugrálni. Ugyan hozzászoktam az egésznapi edzésekhez és már nem is érzem, hogy fáradt lennék. De ez már kinos! Mint valami béka, vagy valami hasonló! 
Végül ismét kisétállt a megszokott helyére, nekifutott és ugrott, ez már nem volt magas, pont a hosszúsága volt jó, végül leért és felegyenesedett. Nem ingott meg.
- Most jön az álló helyzetes dolog. Chakra kibocsájtással elkell hogy lökjem magam! - legugolt, tenyerét a vizfelszinre tette és végigsimitott rajta és az alját figyelte. Lassan Hikurora pillantott és visszaemlékezett a pózra amiből kiindult. Majd visszapillantott maga elé és ökölbe vágta kezét és vizbe csapott, majd gyors felállt.
- Nem nagyon kéne belezúgnom a vizbe. Utálom a büntetéseket. Ugyan az öreg folyton csak takaritgatott velem, de ő más. Ő azért keményebb. - pillantott ismét vissza Hikurora, tekintete rideg volt, ezután alighogy visszafordult előre már ugrott is. Mármint lökte magát, talpa 10 cmre volt a viztől, 1 métert haladt, de mire visszaért a felszinre, nem tudott tovább "menni" ,  odatapadt, végül lesüllyedt a fenékre.  Egy ugrással ismétt a tetején landolt és kiegyenesedett.
- Vajon neki hány órájába tellett ez?
Ismét hatalmas mennyiségű chakrával tolta meg magát, de pofára esett a vizbe és elsüllyedt, gyors kibukkant a felszinre, letörölte alkarjával az arcából a vizet és ismét a felszinre ugrott.
- Ha megint kiröhögsz, olyat kapsz, hogy senki se fog felismerni a faludban!!! Vili ?! - orditotta Hikuronak, már kissé ideges volt, ridegen meredt maga elé, elsötétült minden, csak ő volt, a néma csend és a viz felszin. Egy ideig csak állt, majd újból robbanásszerűen tolta el magát, 10 cm volt a magasság, 1 méter a távolság. És megint pofára esett, de a tenyerébe fókuszállt annyi chakrát, hogy ne süllyedjen el. Egy szaltóval megoldotta a felkelést, majd egy újabb löket chakrával indult meg, ez is 10 cm volt, de már 2 méter hosszú ugrás, ismét lesüllyedt, de visszaugrott.
- Még mindig magas! Francba! 
Ismétt probálkozott, fűtötte a méreg, igy ismét pofával bele a vizbe, majd ismét nekirugaszkodott, de ugyanaz lett a vége. Majd legugolt a felszinen és lehunyta szemét.
- Higgadj le. Meglesz! Mostmár ingázás nélkül megvagyok a felszinen és rohanni is tudok, úgy hogy nem süllyedek le. Már csak ez a sűvités kell és oké. - újból felállt, kicsapta a chakrát, végül közvetlen a felszinen kezdett sűviteni, de valami okból elvesztette az egyensúlyát, kicsúszott alóla a viz, és gurulni kezdett a felszinén úgy 3 métert, majd gyors talpra állt és még 2 métert csúszott.
- Ez meg mi volt?! -  lassan körülnézett, kizökkent az állapotából, üres volt a gyakorlóterepe.
- Nagy adagban nyomattam neki a chakrát? Ha meg kevés, akkor se jó!
Újra nekirugaszkodott, sűvitett a felszinen, de hirtelen a part felé vette az irányt, gyors hátat forditott annak és ahogy a partnak csapódott a sarka, egy szaltót nyomott le, nehogy nekivágódjon valaminek, majd földet érve kiegyenesedett. Ismét nekirohant, miután lábát rátette a vizre, már nyomta is neki a chakrát és újból sűvitett rajta, de nem tudott irányt változtatni, igy ismét a túlpartra esett, a szaltóból nekiesett egy fának, a fa felé fordult és öklét nagy erővel nekicsapta, majd visszaszaladt, alighogy a talpa érte a vizet, már nekiállt a siklásnak, lassan legugolt a siklás közben, zsebre akarta rakni a kezét, de eszébe jutott, hogy csak az alsó nadrágja van rajta. Ismét a part felé sűvitett, eldöntötte kissé a testét oldalra és arra fordult, leirva egy kanyart. Megdöbbent a dolgon, majd lassan leállt, felegyenesedett és egy újabbat nyomatott, nem gugolt le. Karjai hátul voltak és mint aki lépeget, de mégsem, hanem sűvitett közvetlen a vizfelszinén, sikerült az irányt is megváltoztatnia, majd szemével Hikurot kereste, megtalálta és odasiklott elé egy szempillantás alatt. Kis hiján majdnem fellökte. Majd kicsit hátrébb lépett tőle és felegyenesedett.
- Kész vagyok, azt hiszem! - mondta neki higgadtan, miközben felnézett a szemeibe.


// 12 hibapont! Vagy 13? //
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Vas. Nov. 10 2013, 19:43

Mikor kizártál mindent, és végre csak a tecnhikára figyeltél, nem is reagáltál Hikuro nevetésére, végre rájöttél, hogy a 150% ezt jelenti, vagy se, mindegy, a jounin boldogan hagyott ott téged, és ment el fáért a tábortűzhöz. Észre sem vetted, hogy távozott, mert edzettél, így mikor befejezted, már a frissen ropogó szikrákra, és a sötétedésre leszel figyelmes. Megjelensz a jounin előtt, aki elismerően bólint.
- Nem rossz fiú, az alapok megvannak, még gyakorlod majd őket addig, amíg nem kell előtte összpontosítani, hanem rutinszerűen, kézjel nélkül elő tudod idézni ezt a jelenséget, hiszen harcban nem várják meg, a hídon, amíg te a chakrád a lábadba összpontosítod, hanem teljes erővel a vízbe ütnek, vagy mi. - nevet. - Viszont én 16 hibát számoltam. - füllent, de hát van szavad ellene? - Szóval most egy tizenhatos erősségű büntetésben részesülsz, ami rendkívül nehéz és megterhelő lesz számodra, amibe már több tucta ninja belerokkant, amit az én senseiem tanított még nekem, és az ő sensei neki, és az övé annak, és így tovább. Generációról generációra szenvednek ettől az emberek, sé most te is ettől fogsz. - vezeti fel a minden bizonnyal nehéz, és kíméletlen bűntetésed. - Nos, nem lesz más, mint te...minden városban, vagy faluban, ahova elérkezünk, természetesen csak az első 16 alkalommal, kiállsz a főtérre, és dicshimnuszt regélsz rólam és a tetteimről. - nevetett a jounin. - Emellett, most, hogy vége a mai napnak, szeretnélek jobban megismerni, így egy játékot játszunk, melynek lényege, hogy hármat kérdezek, melyre őszintén, és kifejtősen válaszolsz, és cserébe én is megteszem ezt. A kérdések, Miért jöttél velem? Mennyit vállalnál, hogy Kumogakure-i genin lehess, illetve nem árulnád-e el a falumat? És a legfontosabb, mi a célod az életben? Tudom, hogy már kérdeztem, de mostmár szeretnék választ, illetve gondolatokat hallani róla. - mondta a tűznél, miközben ételt adott neked, és belehrapott a sajátjába.


// Az adatlapodra felírhatod az elsajátított készséget.//
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kira on Vas. Nov. 10 2013, 20:20

Kicsit besőtétedett és a tűz már ropogott,a Jounin 16 hibát észlelt és mikor közli a büntetést, Kira hátat fordit neki és karba teszi a kezét.
- Felejtsd el! Ilyet senki kénye kedvéért nem teszek! - kis szünet után folytatta, kissé gúnyosan.
- Amugy még ez csak a bemelegités volt, bőven birom még.
Majd a tűznél a Jounin a kezébe nyújtotta az ételt és 3 kérdése is volt, Kira kissé ridegen figyelte a fiút, majd a tűzre pillantott.
- Hogy mért jöttem veled? Mert hivtál. Na jó, nem ezért természetessen. Kiröhögted az útonállókat és kiröhögtél engem. A szivemhez beszéltél és ilyet még senki se mondott nekem. Még az öregektől se halottam sose hasonlót. Hogy mennyit vállalnék? - lassan felállt, felvette a ruháit, majd a kajájába harapott, elmerengett a semmibe, majd a Jouninra pillantott, mélyen a szemébe.
- Mint ahogy te nem árultál el engem és megmentettél, vagyis segitettél legyőzni a górét, úgy én se foglak se téged se a faludat elárulni. Amit a falud kiró rám, azt megteszem. - lassan felpillantott az égre, kis ideig figyelte, majd behunyt szemmel leült a helyére.
- Nem tudom, mi a célom. De szeretnék meletted maradni, hátha úgy találok bármit is. De az már biztos, hogy erős ellenfelekkel akarok megküzdeni. Tudom, ez nem cél, de ez van. Akkor most én jövök? - kis szünet, majd a fiúra nézett ismét.
- Mért akarsz tanitani? Na jó ezt nem, ezt már tudom, az a gyémántos izé. Akkor, mióta vagy Jounin, vagy ilyesmi. Neked milyen célod van? - majd lassan elforditotta tekintetét és a lángokat figyelte.
- Ha idővel mégis, elárulnám a falud, mit tennél? - motyogta, alig halhatóan és nem nézett a fiúra. Nem tudta, mért ezt kérdezte, talán félt az öregek haragjától, vagy valami hasonló gondolatok keveregtek benne, keze ökölbe szorult és várta a választ.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

8 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.