Határvidék

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Hétf. Júl. 19 2010, 00:43

Kissé szédelegve tántorogtam visszafele a szobámhoz. Na ilyet még egyszer nem akarok csinálni. Órákon keresztül játszani a nemest nem is volt olyan egyszerű dolog. Szinte végig vigyorogtam az egészet, mint valami idióta, ahogy igyekeztem megfelelni az elvárásoknak. Csoda hát, hogy ettől a számomra kellemetlen helyzettől egy idő után elég erős fejfájásom lett a szó szoros értelmében? Szóval tényleg megváltás volt, amikor végre asztalt bontottak én pedig elhagyhattam a helyszínt. Magányosan barangoltam a folyosókon, ahogy igyekeztem egyenesen menni. Nem volt körülöttem senki és semmi.

Aztán elértem egy lépcsőhöz. Ám itt történt valami, ami megállásra késztetett. Halk sugdolózást hallottam, és szinte egy csapásra kiszállt a fejemből a fájás. Lassan megközelítettem a terepet, majd megpillantottam a két jómadarat, ahogy elég halkan beszélgetnek. Sajnos csak a végére érkeztem meg, így nem tudhattam meg, miről beszélhettek. Hamarosan távoztak, én pedig lesétáltam a lépcső aljára.
,,Nocsak fiúk, pizsamaparti?" - elnéztem arra fele, amelyre Kudou távozott. - ,,Na, ti most vagy eléggé összeszólalkoztatok az imént." - tekintetem a másik irányba terelődött, amerre zsoldosvezér távozott. - ,,Vagy mindenki háta mögött tervezgettek valamit."
Ezen gondolatok közepette álldogáltam ott a lépcső aljában, ahogy szinte megfeledkeztem arról, miért is indultam el a fogadásról.

//speciel én is most megyek el kisebb pihenőre egy hétre, szal... Razz //
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Júl. 26 2010, 17:22


Mivel egyikük nyomába sem eredtél, elvesztetted mindkettőt a szemed elől, és csupán találgathattál, mi is történhetett pontosan. Így jobb híján visszamentél a szobádba.
Másnap reggelivel indult a nap, amit a szobádba szervíroztak. Miután elfogyasztottad, úgy döntöttél, jársz egy kicsit, legfőképp jó lenne az idő nagy részében Kurogane közelében lenni, másrészt talán sikerül valamit megtudnod a tegnapi kis afférról. Hiszen eleve véletlenül lettél a szemtanúja.
Kurogane a kertben sétálgatott Kudou-sannal, és kifejezetten örültek mindketten, hogy felbukkantál.
- Pont jókor érkeztél, hogy részt vehess a vőlegény küldöttségének fogadásán, nem árt szemügyre venni a másik oldalt is - vereget hátba "apád".

Kicsit később már a fogadóteremben álltatok, és épp szemrevételeztétek az érkezőket, amikor Kurogane arca elkomorodott. Észrevétlen suttogta neked, mintha csak valami jelentéktelenséget akarna neked is megmagyarázni, vagy épp felvilágosítana róla, hogy ki kicsoda lehet.
- Látod ott azt a magas férfit az örömapa mögött? Meg vagyok róla győződve, hogy az egy kirigakurei shinobi - suttogja. A dolgok bonyolódni látszódnak, mit keres itt shinobi, ráadásul ellenséges faluból?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Hétf. Júl. 26 2010, 21:43

Hát olyan kábultan jóhogy nem jutott eszembe egyik után se menni. Másnap reggel viszont már jobb volt odafigyelni a dolgokra. A magam részéről igazából nem vettem észre semmi érdekességet. Ám Kurogane résen volt, és meg is osztott velem egy fontos információt. Nyeltem egyet, ahogy megkerestem tekintetemmel a fickót.
,,Vagy úgy. Szóval a lány apja felbérel minket, hogy legyünk figyelemmel a dolgokra. Erre fel a jelek szerint kiderül, hogy a férfiú apja is felbérel valakit, hogy figyeljék a ceremóniát. A rendezvényen pedig találkozik egymással a konkurencia. Kellemetlen. Ha még ezt az ügyet még jobban megbonyolítja valami, hát én komolyan randira hívom Marisokát."
Igyekeztem érdeklődő arcot vágni, ahogy a memóriámba véstem a ninja képét, miközben bólogattam Kuroganénak.
- Szerinted van még rajta kívül valaki? Elvégre, mi is ketten vagyunk.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Pént. Júl. 30 2010, 20:52


//Ez a Marisokás beszólás, haltam rajta Very Happy//

- Előfordulhat, de nem tűnik más ismerősnek. Jobb lesz nyitva tartani a szemünket, nem tetszik az események alakulása - felelte Kurogane, aztán csendben maradt, ahogy elkezdődött a hivatalos bemutatás. Nem kerülhette el figyelmed, hogy a ninja testőrként lett bemutatva, és szintén megismerte "apád", így nagy valószínűséggel nem tévedtetek vele kapcsolatban.

- Kudou-san, beszélnénk veled! - állította meg Kurogane Kudou-t. A férfi csak bólintott, majd egy kisebb szobába vezetett benneteket.
- Mi folyik itt? - esett neki azonnal Kurogane.
- Nem tudom, mire gondolsz - felelte a férfi szenvtelenül, "apád" csak összeszűkítette a szemeit, majd sóhajtott egyet. - Egy shinobi is volt a vendégek között - meredten figyelte a férfi reakcióit, de annak kiváló pókerarca volt, vagy nem lepte meg a dolog, vagy kiválóan titkolja.
- Valóban? - kérdezett vissza.

A "kihallgatásszerű" kérdőre vonás eredménytelen maradt, de Kurogane nem nyugodott meg. Ahogy visszatértetek a nektek kijelölt szobákhoz, beinvitált magához.
- Szeretném, ha ma este figyelemmel tartanád az idegen shinobi minden megmozdulását. Mivel jounin, jobb, ha nem konfrontálódsz vele, és roppant óvatosnak kell lenned, hogy ne fedezzen fel. Marisoka segítségét kérheted burkoltan, hogy megtudhasd, hova szállásolták el. Én Kudou-t fogom szemmel tartani. Nem tetszik a viselkedése.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Júl. 30 2010, 22:27

//Ez van, ha elsül az agyam XD//

Nem kellett ahhoz nagy agy, hogy lássam, eléggé nagy gebasz lesz itt még a végén. Kudou tegnapi megnyilvánulása már alapjáraton gyanússá tette, még ha nagyon is az egyértelmű dolgokra hagyatkozom. De fapofával így végignézni, hogy rajtunk kívül van itt még egy ninja, az azért nem hétköznapi dolog. Még akkor se, ha ő tudja, hogy lesz. Akkor legalább azon meg kellett volna illetődnie, hogy Kurogane kiszúrta ennyi ember közül. De nem. Teljesen szenvtelenül végighallgatta ,,apámat". Én pedig összevontam a szemöldökömet őket hallgatva. Tény, hogy Kudou a testőrség parancsnoka, és ezért minden körülmények között komolynak és meglephetetlennek kell lennie. Viszont ez azért már finoman túlzás.

Hamarosan visszatértünk a szobáinkhoz, ahol ,,taktikai" megbeszélést tartottunk Kuroganével. Nem igazán tetszett nekem a felosztás, de valahol érthető volt. A jelek szerint a társam már összefutott azzal a kiri shinobival, ezért lehet, hogy észrevenné, ha követi. Viszont úgy tűnt, hogy engem nem vett észre a fickó, míg Kuroganét igen. Ezzel talán előnyhöz juthatunk, mert engem nem ismer. De azért lebukni se kellene.
,,Na majd a Henge no Jutsu megteszi."
- Rendben, majd utánajárok a dolgoknak. Viszont van itt valami még. Tegnap este, amikor visszafele tartottam a fogadásról, rajtakaptam Kudout és a zsoldosvezért, hogy valamin eléggé vitáznak. Nem hallottam, hogy mit beszélnek, de az arcuk eléggé feszült volt, és úgy tűnt, valami fontosról van szó.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Aug. 03 2010, 21:47


//Csak nehogy szavadon fogjalak xD//

Az új információ csak még mélyebb ráncokat rajzol Kurogane homlokára.
- Ez lassan jobban bűzlik, mind egy kéthónapos döglött hal - morog az orra alatt. - Mindegy, maradjunk az eredeti elképzelésnél, ne osszuk meg jobban az erőinket! - adta ki az utolsó utasítást.

Csendesen lopóztál a folyosókon, remélted, hogy nem futsz olyanba, akibe nem kellene, de ha megtörténne, még mindig bevethetsz pár cselt, és akár félre is beszélhetsz, hogy ne legyen annyira gyanús. Nem sokkal később már a vendégszárnyba érkeztél. Ti a rokonság szárnyába lettetek elszállásolva, mert most hivatalosan rokonnak számítotok, míg a férj és rokonsága valamint kísérői a vendégszárnyba kerültek. Marisoka nem is olyan rég adta ezt tudomásodra, miután burkoltan kérdezgetted, miközben kis kaját kunyeráltál, mondván, hogy éhes lettél. A nap oly nagyon elment már, hogy lassan sötétbe fordult, mikor végre megérkeztél. Óvatosan, figyelve, hogy ne füleljenek le, kimásztál a tetőre, majd megkerested a megfelelő szobát. A férfi benn tett-vett az asztalnál írogatva valamit.
Körülbelül fél óra telhetett el, mikor valaki bekopogott hozzá, de ugyanebben a pillanatban sikoltás hangja csapta meg a füled a hercegnő szárnyából. Mihez kezdesz? Folytatod a megfigyelést, vagy gyorsan utána nézel, miért és legfőképp, ki sikoltott?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Csüt. Aug. 05 2010, 00:01

//Felőlem megpróbálhatod XD//

Megfogadtam Kurogane ötletét és érdeklődtem a Marishokánál. Az ételes akcióm során kicsit elbeszélgettem vele. Amikor érdeklődött arról, hogy milyennek találtam az előző napi csinnadrattát, akkor tettem rá utalást, hogy apám ismeri az egyik illetőt a vőlegény családjából, és hogy nem igen jó a kapcsolatuk. Kissé sopánkodtam miatta, hogy nem lenne jó, ha találkoznának. Erre megnyugtatott, hogy annak kevés lesz az esélye, mert őket a vendégrészlegben szállásolták el, minket meg a rokoniban, a kettő meg elég messze van egymástól. Ettől aztán megnyugodtam. Mégis, amikor elbúcsúztunk, mert dolga volt még, éreztem, hogy ég a pofámról a bőr. Nem szívesen használtam ki a kedvességét ennek a lánynak. De ez még mindig jobb, mint ha valami oltári nagy maszlagot hazudtam volna neki.

Így történt az, hogy aznap este a folyosókat jártam. Ezúttal lecseréltem a ruhámat arra, amiben idefele jöttem. Abban a nemesi öltözékben mindent lehet, csak lopakodni nem. Meg a végén még összekoszolom, aztán magyarázhatom ki. A ninja felszerelésemet és az ehhez való dolgokat a szobámban hagytam, nehogy lebuktathasson. Nem is volt rá igazából szükségem. Ha még észre is vesz, menekülni azt tudok. Ráadásul páran tudják rólam a palotában, hogy kaptam ninja kiképzést, simán kimagyarázhatom, hogy csak az esti gyakorlást csináltam. Vagy csak simán átalakulok egy kővé és el van intézve.

Na de mindegy. Megtaláltam a ninját, és az ablaka elé telepedve figyeltem. Mondjuk sok mindent nem láttam, mert írt. Na de aztán történt valami, amikor kopogtak az ajtón. Már kezdtem megörülni, amikor meghallottam azt a bizonyos ricsajt. Elgondolkodtam. Engem elvileg azért rendeltek ki ide, hogy biztosítsam, minden rendben menjen. De Kurogane azt a feladatot adta, hogy figyeljem meg a ninját. Egyszerre meg nem lehetek két helyen... várjunk csak. Dehogy nem! Félrehúzódtam az ablakból, majd kézjelet formáltam.
,,Ninpou - Oboro Bunshin no Jutsu!"
A semmiből, szinte hangtalanul megjelent mellettem a ködklón. Korábban már rájöttem, hogy a klónok tudata és az enyém kapcsolódik. Ez akkor tűnt fel, amikor begyakoroltam a technikát. Hirtelen olyan dolgokat vettem észre a klónok eltűnésénél, ami nem az én tapasztalatom volt. Rájöttem, hogy azok a klónok által látott dolgok voltak. Ergo most kamatoztathatom ezt a kapcsolatot.
- Folytasd a megfigyelést - suttogtam neki. - Ha lebuksz, azonnal oszlasd fel magad!
Az bólintott, majd arcába húzta a garbója nyakát. Én még gyorsan belestem az ablakon lopva, hogy lássam, ki érkezett a férfihoz. De ezután a sikoly forrása felé indultam jó gyorsan. Ezúttal a tetőkön mentem.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Csüt. Aug. 05 2010, 23:33


//Oyakata-sama régies tiszteletteljes megszólítása a ház urának, Sengoku Basaraban az egyik legjellegzetesebb megszólítás xD //

A klónod hátrahagyva siettél vissza a hang irányába. Mivel most nem rejtőztél és nem kerestél/várakoztál senkire, hamar visszaértél a palota azon részébe. A folyosón kialakult zavar miatt inkább a tetőkön közlekedtél, de már sejtetted, hogy komolyabb lehet a baj, ugyanis mindenki a daimyou lányának lakosztályrésze felé igyekezett. A palota népsége elől azonban Marisoka testvére zárta el az utat testőreivel, és nem léphettek be, így nem juthatott tudomásukra, mi történt az ajtókon túl.
Te azonban kintről az egyik ablakból belendülhettél, majd az előszobán és a társalgórészen átnyargalva szembetalálhattad magad az eseményekkel. Kurogane-t két őr fogta le, s több testőr is nekiszegezte kardját, tőrét, ami épp a kezében volt. Mielőtt bármit is reagálhattál volna, rád is felfigyeltek, és már le is tepert négy őr.
- Kudou-sama, elkaptuk a fiút is! - ordította az egyik a háló felé. Kudou azonnal kilépett, és most először láthattad, hogyan terül szét az elégedett mosoly az arcán. Ahogy elé vonszoltak, láthattad, ahogy benn az úr lányának nincs baja, de rettenetesen megijedt, az látszott rajta. Így ez másodrangú eseménnyé nőtte ki magát. Az elsődleges immáron az lett, hogy miért kaptak el titeket.
- Kudou-sama, mi történt, hol van a lányom? - érkezett meg a rémült apa is. Valószínűleg a tömegen nehezen verekedte át magát, hiába ő a ház és az ország ura.
- Nyugodjon meg Oyakata-sama, nem esett baja! A tetteseket letartóztattuk, vessétek börtönbe őket! - néz rátok, és már hurcolnak is el benneteket. Rövid úton találtad magad egy tágasnak nem nevezhető cella padlózatán, Kuroganet pedig egy másik cellába zárták.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Aug. 06 2010, 00:08

//jó tudni Smile //

Ahogy ott üldögéltem a cella hideg padlóján, igyekeztem feldolgozni a történteket. Eddig csak sodródtam velük, szóval most volt időm átgondolni. Addig oké, hogy valószínűleg világrekordot döntöttem a ház tetején való futásban, majd beugrok az ablakon. Még az is oké, hogy ezzel magánlaksértést követtem el valószínűleg. Na de hogy most akkor mi a manóért kellett engem bedugni ide, azt nem értettem. Igazából azt se tudtam, hogy Kurogane egyáltalán mit keresett ott. Mondjuk itt van a szomszédban, talán megkérdezhetem tőle. De inkább nem, ismerve a modorát, valószínűleg nem kéne most ilyesmikkel zargatni. Majd megszólal, ha akar.

Lehajtottam a fejemet, ahogy próbáltam összerakni a képet. Egyenlőre baljós volt. Nem láttam semmi vért, vagy erőszakos eseményre utaló nyomot. Vagy legalább is nem vettem észre, de talán nem gyilkosság. Viszont akkor miért volt halálra rémülve a daymió lánya? Egyáltalán miért tartóztattak le minket? Ez annyira bajos, hogy az már fáj szinte. Kirendelnek minket, hogy biztosítsuk a terepet a szertartás végéig. Erre paff, bevágnak minket a hüvösre hűsölni. Remek. Remélem ezért felszámítanak majd valamit Kumoban a nagyfejűeknek. Mert ha nem, akkor ennyit a ninják testvériségéről.

Ahogy ott ültem, eszembe jutott valami. Még éreztem a klónomat, szóval a helyén volt. Mivel most nem volt szükséges ez, jobbnak látom, ha megszüntetem, hátha megtudott valami fontosat. Elvégre, egy ilyen klónt bármikor létrehozhatok és kiküldhetek a cellán kívülre. Így hát felemeltem az egyik kezemet, majd lehunytam a szememet. Vártam pár másodpercet, majd megszüntettem a jutsu-t, várva az eredményt.

//asszem szavamon fogtál Razz//
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Pént. Aug. 06 2010, 23:18


//Tudtam én Very Happy//

- A Villámisten rőt szakállára! - vágott a földbe melletted Kurogane, a föld be is mélyedt, apró krátert formálva keze nyomán. Szinte fojtogathatott is volna a belőle áradó düh, nem csoda, ha még épp eszmélő aggyal nem mertél tőle semmit kérdezni. De röpke öt perc alatt azért sikerült valamelyest lenyugodnia. Ezt onnan vehetted észre, hogy végre feltápászkodik, és a cellaajtóból kifelé kezd kémlelni, majd magát az ajtót is megvizsgálja. Ugyan minden fegyvereteket elvették, de attól még jutsut alkalmazhattok, nem igaz.
- Kölyök - fordul feléd. - láttál bármit is, amin megakadt volna a szemed?
Mielőtt válaszolhattál volna váratlan kérdésére, előbb a közben felszámolt bunshin jutsu következményeit kellett elviselned. Hirtelen olyan emlékek rohantak meg, amelyek nem a tieid voltak. Mennyei tudás? Mindjárt kiderül. A klónod, ahogy parancsoltad, a ninja mellett maradt, akit valami küldönc látogatta meg, aki értesítette róla, hogy a daimyou lányát megtámadták, ez már csak azért is gyanús, mert utána hallottad a kiáltást, hogy bekopogott volna a férfihoz a küldönc. Utána legális útvonalon eljutottak a tömegig, amit te is láttál, de kikerülted. Itt a férfi egy darabig ácsorgott, és kérdezgetett, majd figyelve, hogy ne tűnjön fel a hiánya, elpárolgott. Egy félreeső szobácskába, ami talán valami cselédé lehetett, lépett, s benn már várták. A klón hallgatózott, s bár nem értette a beszélgetést, arról meg volt győződve, a hang, amit hall, Kudou-samához tartozik.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Szomb. Aug. 07 2010, 20:03

Hátracsaptam a fejemet, ahogy a klón által tapasztaltak beköltöztek a fejembe. A tekintetem üvegessé vált, mint ha hallucinálnék. Koncentráltam, hogy ki tudjam szűrni a lényeget az emlékképekből. Az esemény végeztével lehajtottam a fejemet, majd elkezdtem a homlokomat dörzsölni a kezemmel. Mélyeket sóhajtottam, ahogy belekezdtem.
- A ninja... még azelőtt értesítették, hogy a támadás megtörtént volna... még azelőtt kopogott be a hírnök a hírrel, hogy nem hallottam a kisasszony sikolyát... aztán... lement a folyosóra, ami a daymio lányának lakosztályához vezetett... ott volt egy kicsit... aztán eltűnt, valószínűleg Sunhsin no Jutsuval... bement egy szobába... odabent pedig Kudou hangját lehetett hallani... a klónom ennyit látott - közlöm Kuroganéval.

Kissé nyögvenyelősen adtam elő a történetet, de csak amiatt, mert igyekeztem minél pontosabban előadni a történteket. Ahogy befejeztem a jelentést, azonnal megindultak a gondolataim. De hiszen Kudou később ért a helyszínre, mint hogy lefogtak volna engem. Így már minden egybevág. Eddig csak sejtettük, de most már szinte biztos, hogy Kudounak köszönhetjük ezen cellák vendégszeretetét. Vettem egy mély lélegzetet. Ez csapda a javából. Ha ellenálltunk volna, azzal csak növeltük volna a megbízhatatlanságunk képét. Ergo ha meg is szökünk innen, akkor azzal csak magunk alatt reszeljük a fát.
,,Na, kellett nekem elszólni magam. Most mehetek randit kérni" - vigyorogtam el a gondolaton, majd megkeményedett az arcom. - ,,De előbb szépen lemossuk a szégyenfoltot."
Átnéztem Kuroganéra. Volt egy elég jól megalapozott gyanúm, hogy miért csinálták ezt velünk, de az olyan egyértelmű volt, hogy azt még a hároméves unokaöcsém is észreveszi. Így hát inkább felálltam, hogy én is körbenézzek a cellámba. Arra is volt ötletem, hogy mehetnénk ki innen anélkül, hogy egyáltalán ki kelljen nyitnunk a cellát.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Aug. 10 2010, 11:36


- Nagyszerű - morogta a férfi. - A színházból komoly politikai porond lett.
Kijelentése könnyen elképzelhető volt, hiszen a kis uradalom a határon van, s ha szimpátiáját megszerzi Kirigakure, akkor tovább terjesztheti befolyását, ezúttal kisebb darabot harapva ki Kumogakure fennhatóságából. Na igen ám, de pont a kérdés kényessége miatt nehéz a helyzet kezelése. Mert ha nem tesztek semmit, sem lesz jobb, de ha tesztek valamit, ahhoz meg kell szökni, s ha meg kell szökni ,gyanút kelthettek, és nő a bizalmatlanság, főleg, ha semmit sem tudtok bizonyítani, mielőtt ismét lefülelnek benneteket. Egy dolog azonban sosem merült fel: hogy elszökjetek, hagyva, hogy Kumogakure renoméján ekkora folt essen. Óvatosan, de durvulni kell, ennyi biztos.
Gondolataitokat tétova léptek hangja töri meg, s hamarosan Marisoka bukkan fel némi élelemmel. Ahogy rátok pillant, lehajtja a fejét, majd becsúsztatja az ételt.
- Annyira sajnálom - suttogja. -, hogy ide zártak titeket. De hiába mondtam a bátyámnak vagy Kudou-sannak, nem hisznek nekem, pedig én biztos vagyok benne, hogy ti nem akartatok semmi rosszat... Kérlek, ne haragudjatok rájuk, csak jót szeretnének az úrnak...


A hozzászólást Sai összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 18 2010, 14:31-kor. (Reason for editing : Sai)

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Kedd Aug. 10 2010, 21:00

//nem Kumou rovására akarnak terjeszkedni? Csak kérdezem//

Háton fekve elterültem a földön, ahogy elgondolkoztam. Jobbat úgy se tehettem volna. A fölösleges okoskodás csak Kuroganét idegesítené, neki pedig most nyugalom kell, hogy valamit kitaláljon. Tehát maradt a csendben okoskodás a részemről.
,,Ez az egész úgy bűzlik, ahogy van. Miért rendeltek ki minket egyáltalán ide? Miért kérték Kumou segítségét? Ez az egész... ó, már értem. Akárkinek is volt ez az ötlete, jó előre kitalálhatta. Mondjuk nem meglepő így egy háború kellős közepén. Ha nem lennék ennyire lusta, legszívesebben köpnék egyet. Na de most ne ezzel foglalkozzunk. Rá kell jönnünk, hogyan oldjuk meg ezt a... finoman szólva félreértést.
Léptekre lettem figyelmes, ahogy felnéztem. Marishoka volt az. Eléggé meglepődtem. Már csak az elém táruló kép miatt is. Ugyanis fejjel lefelé volt, köszönhetően a fekvésemnek. Így hát gyorsan pozíciót váltottam, felülve. Miután végighallgattam a lányt, halványan elmosolyodtam, de a jelen körülmények között ez maximum talán egy grimasz lehetett volna.
- Ne te kérj bocsánatot a nevükben - szóltam. - Kedves gesztus, de egy ilyen szintű félreértést nem lehet vele eltusolni. Mond csak, egyáltalán mi az a nyomós indok, ami miatt bezártak minket ide? Mert én még azt sem tudom.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szer. Aug. 18 2010, 14:30//De, ahogy írod, csak én voltam elszállva az előző postnál, nem tudom, miért írtam Konohát -.-' javítom is!//

Marisoka először kicsit összébb húzta magát, lesütve a szemeit, de a kérdésre ismét rád emelte tekintetét.
- Kusou-sama szerint fogságba akartátok ejteni az úrnőnk, hogy megszerezhessétek a hatalmat a földjeink felett.
- Miért tennénk hasonlót? - kérdezte Kurogane leguggolva, hogy a pöttöm lányka számára ne tűnjön olyan félelmetesnek, mint tűnne fölé tornyosulva. Hiszen ő is tudta, a lány nincs benne, ráadásul tiszta szívű és naiv gyermek még.
- Nii-san szerint a háború az ok. Kudou-samaval teljesen egyet ért, és azért nem akart nekem hinni. Próbálta megmagyarázni, hogy Kumogakure most terjeszkedésbe kezdett. De nem értem, hiszen nekünk szövetségesünk a falu, miért minket akarnának leigázni? Nii-san azt mondta, hogy azért, mert háborús helyzetben nem elegendő a szövetségesi viszony, mert a szövetséges könnyen úgy dönthet, hogy hátat fordít, de ha közvetlen a kezükbe kerül az irányítás, akkor már ők rendelkeznek majd a mi országocskánk hatalmával is, és használhatnak minket a háborúban majd előőrsként, itt vívva a csatákat, feltartóztatva az ellenfelet, hogy ez a vidék pusztuljon el, ne a sajátjuk. Én valahogy mégsem tudom ezt elhinni... Ahogy azt sem, hogy Nii-san valóban így gondolná, míg magyarázott, egy fél pillanatra sem nézett a szemembe, mintha titkolni szeretne előlem valamit, mindig ezt csinálja, ha meg akar védeni valamitől, amihez még fiatalnak tart. Félek, hogy valami butaságba fog keveredni Kudou-sama miatt...

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Szer. Aug. 18 2010, 15:59

Végighallgattam a lányt, csendben, figyelmesen. Aztán egyik kezemmel eltakartam az arcomat, ahogyan elgondolkoztam.
,,Talán te nem értetted meg, mi áll a háttérben, de én igen. Ez egy hatalmas sakkjátszma. A bátyád abban nem hazudott, hogy a háború áll a háttérben. De ez a magyarázat olyan édes gyenge, mint egy kisbaba. Tény, hogy ninják vagyunk, de kétlem, hogy a Raikage feláldozná az egyik szövetségesét, csak azért, hogy inkább az ő országa pusztuljon. Nem, itt más áll a háttérben. Nem tudok sokat a háborúról, de a feleket ismerem. Konoha, Suna, Kumou, mindhárom Kiri ellen, Iwával és Otouval, illetve pár kisebb társsal az oldalán. Akárhogy nézzük, Kiri el van szigetelve, ami előnytelen helyzetet teremt. A pozíciónyerés fontos lépés lenne a részükről. De ez még nem minden. Ha a daymiou-t a szövetségesükké teszik, akkor nemhogy pozíciót nyernek, de még lenne is egy előretolt bázisuk, közvetlen közelében az ellenségnek. Az pedig erőmegosztást jelent. Ezt nem hagyhatjuk. Lépnünk kell, mielőtt katasztrófa következik be egy nagy tévedésből!"

A megoldás pedig kínálta magát.
- Marishoka, beszélnünk kell a bátyáddal. A segítségével talán meg tudjuk előzni a bajt - mondom.
Most kicsit másként viselkedtem, mint ahogy a lány láthatott eddig. Az addig kissé gyerekes viselkedésem most nem éreztette magát. Ugyan a szememben még felfedezhető volt egy része, de az összkép akkor is merőben más volt. Az történt, mint mindig, ha hasonló helyzetbe kerülök: felébredt bennem a ninja. Komoly voltam, tettre kész, és már kevésbé olyan ,,gyerek"...
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Aug. 22 2010, 01:46


A lány bólogat, de az arca nem derült fel.
- Én is ezt mondtam, hogy beszélnie kell veletek, de nem volt rá hajlandó. Azt mondta, majd csak a hivatalos kihallgatáson lesz erre lehetőség... - hirtelen ajtócsapódás hallatszott, és két őr jelent meg. - Sajnálom, mennem kell! - suttogja még oda a lány, majd meghajol a két őr felé, akik végigfigyelik, ahogy kilép a folyosó ajtaján, és követve őt, magatokra hagynak.
Kurogane ismét a földre kuckolta magát.
- Legalább már tudjuk, mire számíthatunk. Vajon ki mennyire van benne, és mi motiválja? - sóhajt mintegy magának.

//Ha nincs egyéb ötleted, nem akarsz Kuro-samával beszélgetni, akkor azt is leírhatod, hoyg másnap reggel pár őr érkezik, és a tárgyalóba kísérnek benneteket, kezeteket és lábatokat is megbilincselve, hoyg korlátozzák a mozgásotokat. ^^//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Hétf. Aug. 23 2010, 13:36

- Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan kiderül - mondtam, ahogy megint eldőltem a padlón.
Eseménytelen éjszaka volt, hacsak leszámítjuk azt, hogy alig tudtam aludni. A mostoha körülményekkel semmi dolgom sem volt, elvégre a ninják élete nem a kényelemről szól. Egyszerűen az agyam annyira dolgozott, hogy nem tudtam miatta elaludni. Csak feküdtem, ahogy bámultam a plafont és azon járt az agyam, hogy hogyan fogunk mi ebből a lehető legjobb módon kimászni. Ez azért volt a nehéz, mert elmenekülni nem menekülhettünk, mert az totális bukás lett volna. Azt azért még szerintem a szomszéd cellában levő se vállalta volna be, ismerve a Raikagét. Nincs mese, egy füst alatt ki kell majd szabadulnunk és a lehető leggyorsabban felgöngyölíteni ezt az egész ügyet. Talán majd a tárgyalás alatt kiderül valami, ami használható.

Talán egy-két órát aludtam össz-vissz, amikor megérkeztek az őrök és kivittek minket. Bilincsbe vertek minket, mely ugyan megakadályozta a gyors mozgást, de tudtam, hogy nem sokat ér. Nem nagyképűségből, de három jutsu is a birtokomban van, amivel rövid időn belül meg tudok szabadulni tőlük. Amikor beértünk a tárgyalóba, azonnal felmértem a tekintetemmel a terepet, illetve azt, hogy ki van odabent. Közben hagytam, hogy vezessenek.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Csüt. Aug. 26 2010, 21:28


Az őrök egy kisebb terembe vezettek benneteket, nem volt benn sok mindenki, csupán a daimyou, Kudou-san, Hiroshige, Marisoka bátyja valamint két kísérő, az egyikük az a shinobi, akit Kurogane felismert. Ahogy bekísértek titeket, a két benn levő, feltételezhetően shinobi átvett benneteket, és az őrök is távoztak.
- A kihallgatást megkezdem - nyitotta meg az egész "ceremóniát" Kudou-san, aki látszólag kezében tartotta a helyzetet. Hiroshige feszengett, ez egyértelműen látszott rajta. A daimyou pedig szokatlanul közömbösnek tűnt, mintha nem akarta volna ezt az egészet, de muszáj lenne példát statuálni.
- Talán először a vádat kellene felolvasni - morran be gúnyosan Kurogane, mire kap egy aranyos gyomrost a mellette álló kirigakurei shinobitól, amire ugyan meggörnyed, de egy nyüsszentés sem hagyja el az ajkait.
- Most legyen nagy a szád, konohai hulladék! - dörrent rá Kudou, mire Kurogane felnevetett. Hogy kapjon még egy pofont. Mihez kezdhetnél?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Aug. 27 2010, 14:38

Elég volt körbenézni a szobában, hogy rájöjjek, hogy itt aligha tárgyalás elé nézünk. Sokkal inkább vallatást néztem volna ki ebből. Alacsony létszám, ráadásul ott volt ez a cseppet sem kedvesnek nevezhető bánásmód, amivel éppen Kuroganét illették előszeretettel. Legalább is eddig. Valahogy volt egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt is jó előre kigondolták, és ezért nincs itt senki más, mint ezek a ,,hatalmasságok". Bár ahogy lassan végighordoztam rajtuk a tekintetemet, láttam, hogy mint ha nem éppen a legnagyobb egyetértés volna odaát. Sőt, ami azt illeti, egyáltalán nem. De, a hallgatás gyakorlatilag beleegyezést jelent, szóval ezt nem mutatták ki szóban. De csak abban nem. Elég volt Marishoka bátyjára néznem, hogy lássam, valami odaát nagyon nem stimmel. No, de egyenlőre még nem tettem semmit, csak szemléltem az eseményeket...
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Pént. Szept. 03 2010, 14:02


Egyelőre azt láttad a legjobb megoldásnak, ha nem avatkozol közbe, sem képzettségedet tekintve nem voltál annyira májer, hogy ellásd a kis csapat baját, s az ügyeteknek sem tett volna jót bárminemű akciód. Ha pedig kinyitod a szád, valószínűleg te is hasonlóképp jártál volna, mint a veled érkezett jounin. Bár, hogy a férfinek volt-e ezzel célja, vagy csak a vérmérséklete hozta ezt ki belőle, azon érdemes lenne elgondolkodni.
A következő pillanatok eseményei azonban szinte felfoghatatlan egymásutánban zajlottak. Kudou egy darabig még pörgött, Kurogane pedig tette alá a lovat, amikor is a férfi előhúzott egy kardot, és egy lendülettel, mintha csak Kuroganet szeretné megfosztani fejétől, a daimyou felé hajította a kardot, akit szíven talált a fegyver. A teremben egyedül ő hörgött fel meglepetésében, Marishoka testvére félrefordította a fejét fájdalmas grimasszal, de úgy, mint aki tudott a dologról. A két shinobi felétek ugrott, Kurogane viszont elmosolyodott széles vigyorba húzva a száját, szemei viszont már sugallták, most aztán akcióba lendül, és mintha valami elégedettségféle is végigúszott volna az arcán, amit csak rövid ideig nem értettél. A meginduló két ninja elől félreugrott, majd Mögéd került, s csak annyit éreztél, a bilincs a kezeden enged. Közben azt is szemmel kísérhetted, ahogy a "haldokló" daimyou hirtelen földdé peregve bomlik semmivé, csupán egy klón volt.
- Gyerünk, kölyök, tiéd Kudou! - utasít Kurogane, majd ő még mindig összebilincselt kezekkel és lábakkal nézett farkasszemet, miközben támadásba lendült, a két kirigakurei shinobival. Neked így a jelek szerint, összebilincselt lábakkal marad Kudou és Marishoka testvére, hacsak a kirigakureiek nem gondolják majd másképp, amire remélhetőleg nem lesz módjuk.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Vas. Szept. 05 2010, 00:44

Egyik pillanatról a másikra változott meg a helyzet. Egy darabig csak a ,,testedzés" folyt, amin Kuroganén mutattak be a kedves egybegyűltek. Ezt követte a kardkivonást. Na most itt komolyan megijedtem, hogy hamarosan egy fej nélküli hulla fog mellettem feküdni. De megilletődöttségemre nem ez történt, hanem a kard a daymiyo testében landolt. Na ez a fordult aztán teljesen leblokkolt engem. Mire észhez tértem, már nem volt lekötve a kezem, ahogy a két kirigakurei elrepült mellettünk, valahová a hátunk mögé. Hamarosan meg is kaptam az utasítást a jounintól.

A feladat tehát adott volt, még ha kissé akadályozva vagyok is a mozgásban a lábamon levő bilincsek miatt. Ám ez csak azt jelentette, hogy nem tudom őket nagy távolságokra elmozdítani, vagyis rúgni így aligha tudok. De mint mindent eddig, ezt is meg fogom oldani valahogy. Sőt, már volt is egy ötletem, hogy hogyan használjam ki a lehető leggyorsabban az illetők megilletődöttségét, illetve azt, hogy ne akadályozzon túlságosan a lánc a lábamon. Pár másodperccel azután, hogy Kurogane kiadta a parancsot, már mozdultam is.
,,Ninpou - Shunsin no Jutsu!"
Ha eddig minden jól ment, akkor most Kudou mellett lyukadtam ki, guggolva, azon az oldalán, ahol Marishoka bátyja nem érhet el, mert a férfi túloldalán van. Elvileg nagyjából ekkor kellett volna felocsúdnia a daymio-trükk miatti meglepettségből. De én nem hagytam neki időt, hogy teljesen magához térjen. Két kezemmel megtámaszkodtam magam mellett a földön, feljebb nyomtam magam, és a két talpam már úton is volt Kudou hasa felé, azzal a céllal, hogy felküldjem a gyomrát a torkába.
,,Kyaku-kyaku!"
Itt az ideje éles helyzetben tesztelni ezt a taijutsu fogást.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Szept. 06 2010, 23:22


Bár döbbeneted legalább akkora volt, mint a többieké a teremben, talán csak Kurogane volt kivétel, a vén róka tuti tudott valami égetően fontosat, amiről elfelejtett értesíteni bárkit is, mégis gyors mozdulatokkal engedelmeskedtél legjobb tudásod szerint a parancsnak. Alig pár másodperccel később már egy támadást igyekeztél bevinni, hirtelen bukkanva fel a férfi mellett.
Mivel az valóban csak most kezdett ocsúdni, nem bizonyult hű de problémás - azaz ellenkező - ellenfélnek, szófogadó fiúként épült be a legközelebbi falba, persze ezzel még nem végeztél, hiszen harcosból van ő is, csak a meglepetés taglózta le ennyire. Na meg ott volt a zsoldosvezér is, aki rád pillantott. Tekintete kifürkészhetetlen volt, s bár kardja védekezésre kész volt, még látszott, habozik közted és Kudou között járatva szemeit.
- A helyedben nem tétováznék annyit - hallatszódott Kudou hangja, ami mintha bűvszó lett volna, Marishoka bátyja összerezzent, vonásai pedig megkeményedtek. Neked rontott a karddal (figyelem, fürge és képzett vívó), s közben Kudou is feltápászkodott, hogy neked eshessen a megfelelő pillanatban.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Csüt. Szept. 09 2010, 23:10

Az első találatot sikerült bevinnem, csak sajnos nem érte el a várt hatást. Reméltem, hogy beveri a fejét a becsapódás során és elájul. De hát ez van, még nem elég erős a taijutsum. Aztán mozdult a zsoldosvezér is, amivel borultak az eddigi elképzeléseim.
,,A fenébe. Tartanom kell a távolságot tőle, már ránézésre megmondom róla, hogy egy pillanat alatt felaprítana, hiába vagyok ninja. Arról nem is beszélve, hogy ha bekerülök közé és Kudou közé, akkor biztos, hogy végem van. Csak ésszel Kai, légy résen!"
A kezdeményezés az övé volt, ahogy igyekeztem erre reagálni. Amint vég, igyekszem kitérni előle, majd hátra ugrani. Kissé meredek manőver volt ezt előadni összebilincselt lábakkal, de amíg a béklyó által megszabott távolságon kívülre nem kell lépnem, addig nem lesz gond az eloldalazásokkal. Viszont azt is tudtam, hogy valahogy össze kellene őt zavarnom. Ezt meg is próbáltam, míg hátra fele repültem.
- Mond csak, kényszerít téged valamivel? Vagy inkább...

,,...valakivel?"
Szándékosan nem mondtam végig a mondatot. Tisztában voltam vele, hogy jól tudja, mire akarok kilyukadni. Ehhez elég volt a szemembe néznie... ami elkerülhetetlen, ha párbajról van szó. Biztos voltam benne, hogy akarva akaratlanul is, de eszébe fog jutni a megoldás a csonka mondatom hatására.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Szept. 14 2010, 02:33


Ügyesen lavíroztál a legcifrább támadások elől, amelyeket még egy kardforgató shinobi is megirigyelhetett volna a férfitől, pedig csupán civil volt, mégis ruganyos léptű gyors és rengeteg váltást alkalmazott vívóstílusában, így nehéz volt kiismerni. Hogy valóban te voltál ennyire felkészült mégis, vagy a "sors" is közre játszott, s a férfi nem is akart igazán eltalálni, csupán lefoglalt, nem lehetett határozottan eldönteni. De Kudou felszólítása talán túlságosan is átlátszónak tűnt, amely felvetett benned egy gondolatot, melyet kérdéssé is formáltál.
Marishoka bátyja a kérdés hallatán mintha kiesett volna egy fél pillanatra a ritmusból, pechedre ez egy szép kis vércsíkot jelentett az arcodon, de legalább a mozdulatai egy fél pillanatra megálltak, míg átható pillantását rád vetette. Mintha ezzel akarna jelezni, a dolog nem rád tartozik. Aztán újabb rohamot indított most sokkal jobban megizzasztva, és végül a sarokba szorítva. A láncokkal a lábadon nem voltál igazán ruganyos, és sok lehetőséged sem maradt, olyan voltál, mint egy korlátozott lépési lehetőséggel rendelkező bábú a sakkban, s most úgy tűnt, mattot kaptál. Kurogane pedig eléggé elfoglalt volt, nem tűnt úgy, hogy a segítségedre tudna sietni. A férfi azonban nem sújtott le, csak kardja pengéjét emelte a nyakadhoz, hogy ne mozoghass.
- Öld meg! - termett mellette Kudou, mire a férfi elkerekedett szemekkel pillantott rá.
- Azt mondtad, nem lesznek áldozatok! - vonta össze a szemöldökét dühösen, mire Kudo egy hatalmas pofonnal helyezte arrébb, és saját fegyverét emelve a magasba készült lecsapni rád, miközben a másik férfi elterült a padlón.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Szomb. Szept. 18 2010, 18:59

Telitalálat. Láttam a férfi szemében, hogy rátapintottam a lényegre. Most már egyértelmű volt az, miért látszott eddig a férfi hezitálónak, miért volt szinte érezhető benne a kedvtelenség ezzel az egésszel kapcsolatban. Fogalmazzunk úgy, hogy ezzel most kikristályosodott pár dolog. Ez pedig eléggé nagy dühöt váltott ki belőlem. Ez pedig nagy szó volt, mert alapvetően nem volt könnyű felidegesíteni engem.
,,Ezért szétrúgom a segged Kudou!"
Igen ám, de a düh figyelmetlenséghez vezet, ebbe pedig bele is estem. Ugyanis hamarosan a falnak vetett háttal találtam magam, farkasszemet nézve Marishoka bátyjának pengéjével. Ez figyelmeztetett rá, hogy jó lenne, ha lehűteném magam, mert a végén még nyárson végzem. Az agykerekeim vadul mozogtak, keresve a kiutat ebből a kelepcéből.

Aztán szinte az ölembe hullott a lehetőség, ahogy Kudou őnagysága odatolta a képét hozzánk. Amikor a párbeszéd indult, már volt egy ötletem, hogy hogyan fogok fordítani a helyzeten. Hamarosan már tudtam, hogy be fog válni, mert megoszlott a figyelmük, ráadásul a testőrparancsnok még meg is ritkította amúgy is gyér szövetségeseinek sorát. Én pedig ekkor cselekedtem. Kevéssel ez után, hogy Kudou kiosztotta a maflását, mozdultam.
,,Shunshin no Jutsu!"
Szinte ugyanaz zajlik le a terveim szerint, mint pár perccel ezelőtt. Annyi különbséggel, hogy most a fürge test jutsuval Kudou mögé próbáltam kerülni, majd azonnal felugorva egy újabb Kyaku-Kyakut indítottam meg a férfi felé. A célpont most viszont nem a felsőteste, hanem a tarkója volt. Ha ez betalál, akkor nem elég, hogy kritikus találatot kap egy érzékeny testrészre, de a lendülettől még le is fogja fejelni a falat maga előtt. Már ha betalál... de elvileg sikerül, ha elég jól időzítettem és gyors voltam...
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.