Határvidék

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Szept. 27 2010, 00:17


Hála a kis szünetnek, aktiválva technikád, elkerülhetted a kard pengéjét sérülés nélkül, s neki is álltál kivitelezni a terved, amit egy véletlen és váratlan esemény szakított félbe, ugyanis Kurogane tarolt el, miközben igyekezett röptében - talán egy ütéstől vagy rúgástól indíttatva - faltörő kost játszani. Hiába jounin, azért korlátozott végtagokkal nehéz két szintén valószínűleg jouninnal felvenni a párharcot.
- Jól vagy, kölyök? - csusszan le rólad a padlóra, te meg próbálsz valami válaszfélét kinyögni, de azért valljuk be férfiasan, fájdalmas volt a férfi mind a 80 kilójával. De ő sem ért rá veled foglalkozni, az egyik ninja már meg is próbált lecsapni egy tantoval, amit felettesed a lábát összekötve tartó lánccal védett ki, s rántotta ki a ninja kezéből. A fegyver a falon koppanva hullt a padlóra nem messze tőled. Hogy aztán harc közben amilyen gyorsan felbukkantak, úgy tűnjenek el. A harmadik ninja azonban nem "eredt nyomukba", helyette rád pillantott kifejezéstelen szemeivel: egyértelmű volt, hogy így alakult a helyzet, hát nem lesz rest eltenni láb alól. Tőre már sújtott is volna le, mikor egy test vetődött eléd, s csak a vércseppek fröccsentek az arcodra. Marishoka bátyja volt élő páncélod, mellkasa és válla találkozásánál a hátából meredezett elő a tőr hegye. Kezében ott tartotta saját kardját, amelyet most kinyújtott oldalra, bárki könnyedén kikaphatta a kezéből. Fájdalmas nyögés hagyta el az ajkait. Kétség sem fért hozzá, megmentette talán az életed is, de mindenképp megvédett egy komolyabb sérüléstől.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Hétf. Szept. 27 2010, 23:24

Majdnem sikerült. Már szinte a talpaim alatt éreztem a férfi tarkóját. Majdnem talált. De mégsem így történt... helyette egy nálam jóval nehezebb, bizonyos Kurogane névre hallgató illető csapódott nekem elemi erővel és paszírozott neki az éppen aktuális részéhez a szobának. Persze elég hamar lemászott rólam és jómóduságához híven meg is kérdezte, hogy vagyok, még ha utána angolosan távozott is a ninják elől.
- Ez költői kérdés volt? - reagáltam a levegőnek.
,,Cseszd meg, szerinted mégis hogy vagyok?! Hozzádvágok majd egy száz kilós súlyt, azt majd megkérdezem ugyanezt én is."
Szó mi szó, eléggé bekábultam ettől a kis incidenstől, és meg is lett neki a következménye. Szinte már éreztem magamon a ninja kardjának hideg vasát. Lelassult számomra az idő, ahogy csigalassúsággal közeledett felém a penge... de aztán nem ért el, mert a férfi beugrott elém, testével felfogva a támadást.

Ez az önfeláldozó tett, illetve az arcomra fröcskölődött vér aztán bőven elég volt ahhoz, hogy szinte egy pillanat alatt kimenjen a kábultság a fejemből. Újra visszagyorsult az idő, ahogy én határozott dühöt éreztem magamban... de ezúttal nem valaki iránt, hanem saját magam irányába. A saját bénaságom miatt sérült most meg Marishoka bátyja. Még ha önszántából is döntött így, akkor is az én számlámra írható. Azt pedig nem hagyhatom, hogy ilyesmi még egyszer megtörténjen... mert annak már senki sem láthatja előre a következményét. Bár mondjuk bele se akartam gondolni Istenigazából. Így ház amilyen gyorsan csak tudtam, ott termettem a férfi előtt. A kéztartásán láttam, hogy a kardját egyáltalán nem fogja stabilan a kezében. Mondjuk nem is tudta volna a testét ért fájdalom miatt. A kezem a markolatra fonódott. Először volt a kezemben ilyen nemű fegyver... de nem is az volt a célom, hogy kardcsatát vívjak vele. Amilyen gyorsan csak tudtam, stabilan megfogtam a kezemben, és Marishoka bátyja mellett kibújva egy gyors szúrást indítottam meg a ninja felé. Nem érdekelt, hogy találom el, csak az volt a lényeg, hogy fájjon neki, vagy akár bele is haljon!
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Okt. 05 2010, 13:17


Az eddig ellenségednek számító férfi önfeláldozását kihasználva kaptad ki kezéből a fegyvert, és a rejteket jelentő háta takarásából kilépve indítottál gyors szúró támadást a ninja ellen. Az nem volt rest, sem érzelmes, a pengét kegyetlen rántással tépte ki a férfi vállából, mire az ordítva roskadt össze a fájdalomtól, s kardját a te pengédnek vágta, hárítva a támadást, pengéd így csak végigkaristolt az oldalán, kisebb horzsolást harapva bőrébe. Szabdon maradt keze azonnal meg is emelkedett, és egy tekintélyes tűzgömb formálódott tenyerébe, amelyet ha feléd hajít, nem lett ovlna esélyed kitörni. Még szerencse, hogy nem csak téged lehet elsodorni, hanem mást is, Kurogane most kivételesen jól célzott, és nem is saját testét vetette be, egy taijutsuval megspékelt forgó rúgással küldte az egyik ellenfelét a másik, ideiglenesen veled foglalkozó ellenfele irányába, persze nem lustálkodott, egy chakrával felerősített öklössel követte őket a szoba másik végébe, hogy tovább szórakozhasson.
Valószínűleg utána léptél volna, hogy segíts, de Marishoka bátyja keze a ruhádba kapaszkodva kényszerített megállásra. Szavak nélkül nyújtott feléd egy apróbb kuclsot, nem volt nehéz rájönni, hogy a bilincsek zárjához való.
- Óvjátok meg a húgom és a kisasszony életét... - rebegte még megremegve, aztán előrebukott, a sebe nem lett volna súlyos, ha nem talált volna fontos ütőeret a vágás, így viszont félő volt, hogy elvérzik.
De ezzel még nem lett nyugtod, suhintás hangja csendül a levegőben, és még épp le tudsz hajolni az elől a csapás elől, amely egyébként minden bizonnyal fejvesztetté fokozott volna le. MErt Kudou sem volt rest, és egyre pusztítóbb dühvel támadott, mert őt sem ejtették a fejére, ha most nem viszi keresztül puccsát, mehet a levesbe.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Csüt. Okt. 07 2010, 11:02

Kissé szívtam a fogam, hogy nem tudtam eltalálni a ninját, sőt, majdhogynem pirítós lett belőlem. De szerencsére a mesterlövész elég pontosan repítette a kiri-i ninját, hogy a veszély hamarosan elmúljon a közvetlen közelünkből. Viszont nem mentem azonnal utána, hanem a földre segítettem a férfit. Igaz, ez nem volt túl egyszerű dolog, mert kb kétszer akkora volt, mint én, és hát rogyadozott, így teljes súllyal jött lefelé. Nagy nehezen azért sikerült a művelet, ahogy jobban szemügyre vettem a sérülését. Láttam, hogy ez így egyáltalán nem lesz jó, és hogy ellátásra szorul sürgősen. Már éppen nekiláttam volna, hogy valami átmeneti megoldást, amikor a kezembe nyomta a bilincsek kulcsát, illetve megbízott minket az eredeti célunkkal is... mondjuk kissé kiegészítve.
,,Ezek szerint Kudou őket is belekeverte" - futott át az agyamon, ahogy lekattintottam a bilincse a lábaimról.

Már éppen nekiláttam volna a férfi ellátásának, amikor a szemem sarkából láttam valami bajjóslatút. A fejemet lehúztam, így ma már sokadszorra kerültem el a fejleválasztást. Most már szabályosan kezdett idegesíteni ez a fickó. De a jelek szerint én jobban felidegeltem, mert láttam rajta, hogy ideges. Ez talán még az én oldalamra is döntheti a mérleg nyelvét, mert minél idegesebb az ellenfél, annál rosszabb a koncentrációja, és annál könnyebb kibabrálni vele. De jól tudom, hogy sietnem kell, mert a végén még Marishoka bátyja elvérzik. Azért, hogy időt nyerjek, a kezemben levő kardot Kudou felé vágtam, enyenesen a szívére célozva. A karddal amúgy se tudnék mit kezdeni, a használatára nem képeztek a használatára, így egy képzett kardforgató ellen nem sokra fogok vele menni. De arra jó, hogy dobófegyverként elvonjam a figyelmét, esetleg meg is sebesítsem vele. Ezt követően hátraugrottam, ahogy elkezdtem kézejleket formázni.
,,Tori Inu Hitsuji TORA - - Raiton Kyuudan no Jutsu"
A következő pillanatban egy villámgömb jelenet meg a kezemben, amit teljes erőmből hajítottam a testőrparancsnok irányába.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Okt. 12 2010, 12:50


Hogy eltereld a figyelmét, és megakadályozd abban, hogy könnyű dolga legyen, és egy suhintással válassz el a fejed a nyakadtól, felé hajítottad az imént szerzett kardot, amelyet saját fegyverével csapott félre, ennyi idő azonban elég volt ahhoz, hogy egyrészt kibillentsd támadó lendületéből, másrészt, hogy egy Kyuudennel pörkölhesd meg a pofátlanját. A férfi, valószínűleg nem lehetett sok tapasztalata a ninják elleni harcban, a kis villámgömböt is a kardjával igyekezett kivédeni, ami olyan "öngyilkos" merénylet lett volna, mint villámra vadászni egy fémrúddal. A kardja vezette az áramot, így a gömb szépen megpörkölte pár idegszálát, ahogy a falnak vágódott. Vércsík indult meg szája szegletében.
Ó, de ha a helyzet ennyivel megoldódhatna, nem képeznének benneteket folyamatosan a kaotikus állapotokban való helytállásra.
Jól hallhatóan tépte keresztül magát a dobhártyádon a hang, a hang mely egyértelműen tanúskodott róla, Kurogane megsérült, a fájdalmas nyögés ugyanis tőle származott, ahogy megfordulva láthattad, az ő testébe fúródott az egyik ninja fegyvere, egy wakizashi. Bár számítani lehetett rá, hiszen még mindig meg van kötve, nehéz úgy teljes értékű ninjaként felvenni a versenyt két másik, szintén képzett shinobival. A kulcs meg ugyebár még mindig nálad...

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Kedd Okt. 12 2010, 21:54

,,Ezt neked, te rohadék! Égjen ki az agyad!" - kommentáltam magamban a találatot.
Gyorsan odafutottam Marishoka bátyjához. Már éppen azon voltam, hogy nekilássam őt ellátni, amikor meghallottam Kurogane kiáltását. Felkaptam erre a fejem, majd oda néztem. Láttam, hogy nem áll túlságosan jól minden a szomszédban. Valószínűnek tartottam, hogy ha oda is megyek harcolni, akkor a kiri ninják bedarálnak egy perc alatt. De azt is tudtam viszont, hogy a helyzet megoldásához a szó szoros értelmében a kezemben van a megoldás.

Gyorsan letéptem egy csíkot a pólóm alsó szárából, mely meglehetősen hosszú volt. Összetekertem, majd rányomtam a sebesült férfi sebére, ezzel utat szabva a vérzésnek, a kezét pedig rá helyeztem, hogy oda fogja. Sajnos most még nem volt időm betekerni.
- Tarts ki, mindjárt visszajövök! - mondom.
Aztán felálltam és hátat fordítottam neki. Kézjeleket formáztam, majd:
,,Ninpou - Oboro Bunshin no Jutsu!"
Körülöttem köd klónok formázódtak meg a semmiből. Nem bíztam a véletlenre, a tőlem telhető össze klónt megidéztem. Így összesen 11 Kai olt a tárgyalóba. Megindultunk a ninják felé. A klónok két ötös csoporta rendeződtek és így mentek egy egy ninjára. Jól tudtam, hogy a klónok nem tehetnek bennük semmi kárt, elvége az ütések átmennek rajtuk... de a kiri ninják sem tudnak bennük kárt tenni... én pedig a zavarodottságot kihasználva talán oda tudok manőverezni Kuroganéhoz, hogy a kulccsal kinyissam a bilincsit.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Okt. 18 2010, 00:45


Jobb ötleted nem révén füstklónokat idéztél, bízva benne, hogy segítségükkel Kurogane közelébe juthatsz, hogy segíthess a férfinek. Ha mással nem, legalább annyival, hogy eme akcióddal magadra vonod a figyelmet. Persze a tapasztalt jouninok azonnal észrevették, ki az az egy, amelyik kilóg a csapatokból, bár eleinte azt hitték, külön támadásra készülsz, amihez szükséged van előkészítésre, és ezért idéztél klónokat, de ahogy az elsőket elérték, és megsemmisítő ütést kívántak bevinni nekik, rájöttek a turpisságra. Már épp odaértél volna társadhoz és feljebbvalódhoz, mikor előtted termett az egyik jounin, s egyik kezed megragadva gáncsolt ki, és a fejedre taposva szorított a földre, míg a másik a vért felköhögő Kurogane fölé tornyosult fölényes mosollyal.
- Akárhogy alakult, ti ma elbuktok - jelenti ki, gyors, kegyetlen mozdulattal rántva ki Kuroganéből a wakizashit, s végignyal a pengén, élvezve a vér ízét.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Kedd Okt. 19 2010, 23:02

Azt se tudtam hirtelen, hogy fiú vagyok-e vagy lány. A jounin lába akkorát csattant a fejemen, hogy majdhogynem csillagokat láttam tőle. Mozdulni sem tudtam a hirtelen bekapott találattól. Gondolhattam volna, hogy a köd klónok nem lesznek elegek a jouninok ellen, de hogy ennyire... gyermeki naivitás. Én pedig ott feküdtem a földön, majdhogynem tehetetlen állapotban. Szerencsére a kulcs másik kezemben volt, így az nálam maradt, de ilyen állapotok közepette gyakorlatilag a hajamra kenhettem. A tekintetem, amennyire a jelenlegi állapotomból az lehetséges volt, most fel-alá járkált, ahogy kerestem a lehetőséget arra, hogy találjak valami kiutat ebből a kelepcéből de gyorsan...
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Csüt. Okt. 21 2010, 19:23


Tehetetlen dühvel tekintgettél körbe, de csak nem akart jönni semmiféle megváltó ötlet, a másodpercek pedig peregtek véghetetlen lassúsággal rohanva keresztül a fejetek felett. Neked égett az arcod a fájdalomtól, a wakizashi pedig magasba emelkedett, hogy lecsaphasson újra, mélyen marva súlyosan sérült társadba. Valóban itt a vég, valóban így kell végeznetek, nevetek bemocskolva halni meg, s hagyni, hogy Kudou tervét keresztül vihesse, s elszakítsa a vidéket Villámok Országától, a népet valószínűleg háborúba sodorva, mert nem hagyhatná szó nélkül a Raikage az esetet.
Az ajtó olyan lendülettel és hirtelen vágódik ki, hogy minden megdermed egy fél pillanatra, ahogy eláraszt mindent a sok egyenruhás katona. A jouninokat valószínűleg nem hatotta volna meg a palotaőrség, de a két stilizált felhőket mintázó hitai atés másik jounin, amelyek fegyvere a nyakuknak feszült, már inkább. Két másik felhő falusi ninja - ki tudja honnan és miért - a lehető legjobbkor bukkant fel.
- Jól vagy, kölyök? - kérdezi tőled az egyik, miután lefegyverezték a shinobikat, s azokat közrefogták a katonák. A tömeg azonban felbolydult, mikor egy ismerős hang sikoltott fel: - Nii-san! - Marishoka talált rá vérben úszó fivérére, s Kurogane sem volt a legjobb állapotban.

Téged is elláttak, de még mindig te jöttél ki a legjobban a történetből. Csupán pár ragtapasszal, kötéssel gazdagodtál, meg egy púppal. Hihetetlen, hogy a javának látszólag vége. De aztán kopogtattak az ajtón, s a terület ura lépett be rajta. Vajon mit akarhat ezek után?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Okt. 22 2010, 16:02

Ahogy ott üldögéltem a földön és a szanitécek elláttak, akarva akaratlanul is kezdtem lenyugodni. Csak egy kis idő még... ennyin múlott mindent. Egyetlen egy rossz pillanat, vagy valami, ami hátráltatja a felmentő sereget, és már nem élünk. Ez pedig eléggé ijesztő volt így utólag. Ez volt az első komolyabb küldetésem, de már itt is kis híján feldobtam a talpam... és nem csak én, körülöttem még egy páran. Megmasszíroztam a nyakamat, ahogy sóhajtottam egyet. De azért a jelek szerint most már vége van a dolognak. Aztán eszembe jutott, ahogy Marishoka berohant a bátyjához nemrég. Csak remélni mertem, hogy a férfi megmarad. Elvégre, jobban el is láthattam volna, és engem akart megmenteni. Az én lelkemen is fog így száradni ha...

A gondolataimból kiugrasztott az ajtó nyílása, ahogy a daymio belépkedett. Na igen, már vártam, hogy mikor fog megjelenni. Elvégre az, aki idebent volt, csak egy klón volt, amit valószínűleg Kurogane, vagy az itt levő kumoi ninják egyike készített. Igaz, valahogy nem tudtam elképzelni, hogyhogy nem szúrta ki őket valamelyik Kiri ninja... elvégre jouninok voltak, nekik látniuk kellett volna. Bár lehet, hogy csak én gondolom így. Mindenesetre most figyelmesen néztem a daymiora, hátha megtudok valami fontosat az elkövetkezendőkről.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Okt. 24 2010, 13:14


- Örülök, hogy jól vagy - néz rád kedvesen az idősebb férfi, majd tiszteletteljesen meghajtja a fejét. - Köszönöm a helytállásotokat, a késlekedésünk kis híján az életetekbe került. Szeretném, ha amint jól érzed magad, beszámolnál a részletekről, amelyek a tárgyalóban történtek, hogy tisztábban láthassunk. Természetesen megtiszteltetésnek venném, ha részt vennétek az ünnepi ceremónián is, ha nem túl megterhelő - mosolyog rád, bár az ő arca is megviselt. Ha azt nézzük, Kudout mekkora tisztelet övezte, könnyedén elképzelhető, hogy az öreg is valamennyire jobb kezének és legnagyobb támaszának tarthatta az árulót. Viszont úgy tűnik, az öreg befejezettnek tekintette a beszélgetést, s ha nem kérdezel, valószínűleg nemes egyszerűséggel fog távozni.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Vas. Okt. 24 2010, 18:27

Kissé meglepődtem azon, hogy a daymio inkább nekem beszélt, mint Kuroganénak. Elvégre ő végezte a munka nehezebb részét. Mondjuk azért Kudou-t sikerült hazavágnom, az tény. De azért ezt nem tettem szóvá, csak végighallgattam az öreget. Kissé meglepett, hogy megkért minket a maradásra, annak ellenére, hogy nem pont a legjobban teljesítettünk. Legalább is én nem. Igaz, hogy csak egy genin voltam, de akkor sem tettem ki igazán magamért. Mondjuk ez csak az én látásmódom volt, talán egy szakértő tudott volna jót is mondani... vagy rosszat. De a lényeg volt a lényeg, marcangolhattam odabent akármennyire is magam. A kiri ninják elfogva, Kudou lebuktatva. Most már csak biztosítani kell a ceremónia nyugodt lefolyását, és minden rendben lesz.

- Ahogy óhajtja, daymio - bólintottam az idős férfinek.
Amint az tovább állt, felálltam a helyemről. Kissé meg is szédültem, ahogy visszahatott még az egyik Kiri ninja talpának nem pont kellemes hatása. De azért sikerült szilárdan megmaradnom a talpamon végül, ahogy körbenéztem a csatatérré vált tárgyalóteremben.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Okt. 31 2010, 02:13


//Gomene, biztos én nem voltam egyértelmű, de röpke helyszínváltás volt, és már a kórházi részleg egy szobájában ücsörögsz, Kurogane és Marishoka bátyja máshol kapnak ellátást ^^'//

Alig, hogy a daimyou távozott, ismét kinyílt az ajtó, s egy kisebb tálcával Marishoka érkezett.
- Nem akarok zavarni - suttogja sápatagon, miközben közelebb lép. -, csak hoztam egy kis enni- és innivalót. A konyháról küldik...
Nem nézett rád egyenesen, talán bántotta valami veled kapcsolatban, de egész furcsának tűnt, ennyi biztos volt.
A tálcán egy kisebb tányérban leves gőzölgött ínycsiklandozóan, valamint egy másik tányérkán hús és némi rizs volt feltálalva, s emellé mellékeltek egy kis dangót, valamint egy pohár üdítőt. Az egész ráadásul olyan ízlésesen volt tálalva, hogy az embernek akkor is összefutott volna a nyál a szájában, ha alapvetően nem is éhes.
Marishoka melléd érve a tálcát a kis szekrénykére helyezte, majd megállt felette a kezeit tördelve. Végül egész elvékonyodott, sírásközeli hangon bökte ki végül.
- Az apád állapota egész súlyos... - de nem tudta tovább mondani, eltört a mécses.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Vas. Okt. 31 2010, 15:41

// no problem, Sai-sama Smile //

Már éppen azon voltam, hogy visszafeküdjek az ágyba, amikor újra kinyílt az ajtó. Odafordulva láttam, hogy Marishoka jött be.
- Nem zavarsz - mondtam a szabadkozására.
Csak ekkor tűnt fel, hogy nincs éppenséggel minden rendben a lánnyal. Nem kellett hozzá nagy lélekbúvárnak lennem, elég volt az arcára néznem. Mint akivel most közölték nagyjából, hogy egy másodperc van hátra az életéből. A tekintetem elidőzött Marishoka arcán, nem is törődve az általa hozott étellel. Bár szó mi szó, a tálcán levő összeállítás illata igencsak vonzotta a figyelmemet. Ám most inkább erőt vettem magamon és a lányra összpontosítottam.

Aztán elkezdett pityeregni, de előtte még elárult egy kis információt. Most viszont az nem igen keltette fel a figyelmem. Jól tudtam, hogy Kurogane kemény fickó, ennyibe még nem fog belehalni. Legalább is amiket eddig láttam tőle... asszem igazam van. Szánakozva néztem a lányra, ahogy kinyúltam felé megfogtam a kezét.
- Gyere, ülj le - suttogtam neki síri hangon.
Amennyiben beleegyezik, akkor kis noszogatásként magam felé húzom és leültetem magam mellé, továbbra is fogva a kezét. De ha nem akar, akkor nem erőltetem, csak elengedem őt. Akárhogy is lesz, egyenlőre még nem szólítom meg. Csak hagyom, hogy kijöjjön, aminek ki kell jönnie. Tapasztalatból tudom, hogy utána sokkal könnyebb lesz neki, mint ha magába fordulna és teljesen, belül itatva az egereket. Szóval most még csak vártam, hogy a lány túl legyen a holtponton, és ha akarja, akkor elmondja nekem, hogy mi bántja...
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Csüt. Nov. 04 2010, 23:03


Kezes bárányként enged, s hagyja, hogy az ágyra húzd, s kezét sírva pihenteti ujjaid "börtönében". Nem közeledik, de nem is távolodik, csak sír keservesen, arcát néha megtörölve ruhái ujjával.
Aztán végül megtöri a csendet: - Köszönöm, hogy megmentetted a bátyám... Sajnálom, hogy olyan nagy felfordulást okozott, de kérlek, ne gondolj rosszat róla... - egyszerű, ártatlan lélek, amely minden felesleges aggodalmat és bűnt a hátán cipelve akar elhordani, mert még él a lelkiismerete, és nem hálózták be a világ korrupt, zsarolástól sem visszariadó sötét árnyai. - Ő nem rossz ember... csak félt, és rossz útra tévelyedett emiatt... - szemei tiéd kutatják, annyira szeretné, hogy ne lásd őt rossznak, azt, aki számára a legfontosabb, aki miatt egy kisebb világ omlott össze benne, amelyben még szeretne hinni, kapaszkodni erősen.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Nov. 05 2010, 15:41

Szomorúan néztem a mellettem pityergő lányra. Nem szívesen láttam így. Máskor mindig mosolygott, de most majdhogynem rá sem akartam ismerni. Igaz, érthető volt, hogy miért van ilyen állapotban. Az, hogy utána el is mondta, már csak megerősítés volt a számomra. Nekem is van testvérem, még ha nem is vérszerinti is. Biztosra vettem, hogy ha vele történt volna valami, akkor az igencsak rosszúl érintene. Csak nekem annyi előnyöm van a mellettem ülővel szemben, hogy ninja vagyok... akit lelkileg felkészítenek arra, hogy bármikor bárhol beüthet a baj, még olyanokkal is, akikkel nem szeretnénk. De, mivel Marishokához hasonlóan én is csak gyerek vagyok, kérdéses, hogy mennyire tudnék urrá lenni a hidegvéremen. Elvégre... még sosem voltam ilyen helyzetben.

Hamar elhesegettem ezeket a gondolatokat, hogy most már a síró lányra koncentrálhassak. Nem kellett sokáig keresnie a szememet, én alapjáraton őt néztem, így hamar létrejöhetett a szemkontaktus. Nem akartam Marishoka szemébe hazudni, ezért őszintén beszéltem most... más kérdés, hogy nem is akartam hazudni.
- Ne aggódj - kezdtem, miközben vigasztalóan simogattam a kezét. - Bennem nincs harag a bátyád iránt. Tény, hogy segített Kudou-nak a piszkos tervében. De a tárgyalóteremben belátta, hogy hibázott, és igyekezett is jóvátenni azt. Sőt - itt aztán félrenéztem -, igazából én vagyok az, akinek bocsánatot kellene kérnie. A bátyád ugyanis miattam sérült meg, mert a testével védett meg engem az egyik kiri ninjától - néztem vissza megint a lány arcára. - Már csak ezért sem ítélem el őt. Szóval nyugodj meg, kérlek - erőltettem egy mosolyt az arcomra, amolyan vigasztaló félét. - Minden rendben lesz. Ne sírj.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szer. Nov. 10 2010, 01:20


Szavaid először meglepetést, majd csodálatot, s végül megnyugvást rajzoltak a sírós arcra.
- Ezt most csak úgy mondod - törölgeti a könnyeit, de már halványan mosolyog. Te meg természetes reflexként kéred ki magadnak még a feltételezést is, de mikor hálásan megölel, mellkasodra hajtva a fejét, akkor már nem is tűnik olyan szükségesnek, helyénvalónak meg végképp nem a bizonygatás.
- Köszönöm - suttogja még, majd enyhe pírral hajol el megint. - Úgy hallottam, a történtek ellenére részt vesztek majd a ceremónián... - próbál némi további beszélgetést kezdeményezni, valahogy nincs benne mehetnék még.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Csüt. Nov. 11 2010, 22:28

Elégedetten elmosolyodtam, amikor láttam Marishoka arcán a változást. Nah, most már sokkal jobb volt az összkép. Hirtelen megint olyannak láttam, amikor először találkoztunk, napokkal ezelőtt. Ennek pedig őszintén örültem. Mondjuk elképedtem a reakciójára. Pontosan úgy volt, ahogy fentebb leírták. Eléggé őszintének éreztem a hangomat így utólag, hogy ne csak felvidítani akarjam a lányt. Tessék, az ember rendes akar lenni, és ezt kapja cserébe. Már éppen nyitottam volna a számat, hogy hangot adjak a tiltakozásomnak, amikor is Marishoka megelőzött. Jó darabig csak pupillázni tudtam a hozzám bújó test hatására. Nem igazán fogtam fel, hogy mi is történt valójában. Mire leesett, hogy a lány megölelt, már el is húzódott. Szóval esélyem se volt visszaölelni... ellenben nem csak ő volt vörös, ahogy eltávolodott tőlem.

Aztán kérdezett valamit. Nem tudtam nem észrevenni, hogy egyenlőre még nem szeretne elmenni. Ennek hatására leküzdöttem a zavaromat, hogy ha már maradni szeretne, akkor ne makogjak itt neki jobbra-balra.
- Igen, a daimyo megkért minket, hogy maradjunk. Egy ilyen fontos ember kérését pedig nem illik elutasítani. Bár nem tudom, hogy ő milyen állapotban lesz - húztam el a számat, ahogy Kuroganéra gondoltam. - De remélhetőleg addigra rendbe jön, hogy valami jó is történjen vele. Jut eszembe - gondolkodtam el valamin -, te is ott leszel, nem? Elvégre, te a menyasszonynak szoktál segíteni.


S
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Nov. 14 2010, 14:29


Kuroganere utaló megjegyzésedre kicsit megint elszomorodik, valószínűleg a férfi sérüléseit is a lelkére vette.
- Igen, én viszem majd a gyűrűket. Nagyon szépek, egyszerűek, de kedvesek. Az úrnő kimonója meg egyenesen csodálatos... Neked van ruhád? - néz rád, közben ki tudja, mire gondol, de olyan aranyos csillogással telik meg mindkét szeme. - Ha gondolod, kereshetünk valamit közösen, nii-sannak megvannak a régebbi ruhái, vannak igen szépek is. Biztos nem bánná...
Közben a cipőjét kezdi fixírozni, valami böki a csőrét még, de nem feltétlen tudja, hogy is kezdjen hozzá, csak bizonytalanul, zavartan teszi fel a következő, puhatolózó kérdését. - Van már párod a díszmenetben?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Kedd Nov. 16 2010, 00:27

- Hááát... -vakartam a tarkóm -, az a helyzet, hogy csak a tréningruhám van nálam, amiben idáig jöttem. Szóval tényleg jól jönne, ha ki tudnátok segíteni. Nem muszáj, hogy szép legyen, beérem az egyszerűbb viseletekkel is. De azért a bátyádat előbb kérdezd meg erről. Nem szeretném, ha kavarodás lenne belőle.
Egy ideje már valami nagyon gyanús volt lány viselkedésében. Oké, azt aláírom, hogy a pironkodás kölcsönesen kísérő jelenség volt az elmúlt napokban, ha összefutottunk. De most valahogy ezt nem tudtam hova tenni. Gyanakodva néztem az arcát, hogy vajon mit is forgathat a helyes kis arcocskája mögött. Nehezen bár, de aztán kitálalt, még ha csak egy sokat sejtető kérdést is tett csak fel nekem. Na ekkor éreztem, hogy kifut a vér az arcomból... vagy talán inkább pont belefutott a vér az arcomba? Fogalmam sincs, nem láttam magamat, ahogy egyre csak igyekeztem megemészteni Marishoka mondanivalóját. Annyira nem döbbentett le, mert elmosolyodtam a lány kérésén.

Hogy miért? Eléggé arcon vágott most a sors. Pár órával ezelőtt ugyanis elkövettem egy igencsak merész elszólást, vagyis inkább elkötelezést magammal szemben, Marishokával kapcsolatban. Na és mit adott a chakra, ez az ügy jóval bonyolultabb lett, mint azt előre is vártam volna. Túlságosan is. A fene se várta, hogy bevágnak egy cellába, aztán meg jöhetett az élet-halál harc is. Ennyit a kellemes kirándulásról. De szerencsére az ügy most már egyenesbe állt, mondjuk majd Kurogane-ra rá kell néznem, hogy hogyan van odaát a szomszédban. Most viszont a lány szemébe néztem, mosolyogva. Egyáltalán nem bántam ugyanis, hogy így akalultak a dolgok. Igen, mondhatjuk, hogy magamnak köszönhettem, én, meg a nagy szám. De ennek ellenére nem bántam. Elvégre, nem egy vadidegennek mondottam a következő szavakat.
- Most már van - mondtam sokat sejtető tekintettel és mosollyal.
Mondjuk az is igaz, hogy fogalmam sem volt róla, gyakorlatilag mi várható ezzel az egésszel. Elvégre, ilyen főbb esküvőn én még életemben nem voltam...
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Nov. 22 2010, 23:39


A párra vonatkozó válaszodra először édesen nagy szemeket mereszt, majd mikor megérti a lényeget, elmosolyodik szélesen, boldogan, és egész izgatott lesz. - Ne aggódj, Nii-san nem is tudja, hogy megvannak még azok a ruhák, eltettem anyagnak máshoz, de majd rendbe szedek egyet, igazán szép lesz. Ha jobban leszel, kiválaszthatjuk együtt! Közben meg majd szépen elmesélem, hogy is folyik az egész szertartás. Nagyon szép, és nem is hosszú, utána meg kellemes lesz az ünneplés, olyan íncsiklandó menüt állítottak össze a konyhán...
Csacsogott volna még, ehhez kétség sem fér, de messzebbről felhangzott a neve, így riadtan felpattant, majd meghajolt és elszaladt azzal az információval, hogy este visszanéz.
Ha átnézel Kurogane-hoz, megnyugodva tapasztalhatod, hogy a vén "kujon" észnél van, alig bírnak vele a nővérkék, mert nem szívesen fetreng, viszont a sebe indokolttá teszi, mert nem gyerekjáték a sérülés.

//nem tudom, mik a terveid, de ha gondolod, visszatérhet majd Marishoka már a postod végén, ha szeretnéd//


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Szer. Nov. 24 2010, 22:58

Elégedett mosollyal az arcomon sétáltam át Kuroganéhoz. Örültem, hogy sikerült felvidítanom Marishokát. Egy ilyen kedves lánynak nem szabad szomorkodnia, pláne olyan dolgok miatt nem, amiket nem ő követett el. Bár, ha jobban belegondolok, ezzel is csak a kedvessége mellett tett tanubizonyságot. Nem szerette volna, ha valaki, aki fontos számára, még nagyobb bajba keverje magát. Mondjuk az is tény, hogy látszik rajta, mennyire nincs még tisztában a világ dolgaival. De ezért nem hibáztathattam. Nem mindenki kaphatja meg azt a luxust, amit én a ninja kiképzéssel. Ráér még megtapasztalni, hogy is folynak valójában a dolgok. Ezek között a gondolatok között léptem be ,,apámhoz", aki igencsak elvolt a nővérekkel. Kissé óvatosan léptem közelebb Kurogane ágyához, nehogy szembe találjam magam egy alacsonyan repülő tárggyal. Igazából csak azért jöttem, hogy megnézzem, hogyan van. Meg megkérdeztem, hogy most hogyan tovább. Persze amennyiben a nővérek egyike bent maradna a beszélgetés idejére, úgy továbbra is az álcához hűen folytatom le vele a beszélgetést (apa-fia style). Nagyjából fél órát töltöttem el a kórteremben, amikor is illedelmesen elköszöntem és visszatértem a szobámba.

Ott majdhogynem nekifutásból rávetettem magam a Marishoka által hozott tálcára, hogy beterlemeljem az ételt. Viszonylag sok chakrát elhasználtam az összecsapás során, amit pótolnom kell. Igaz, eddig nem tűnt fel, mert volt mire figyelnem, ami elterelte róla a figyelmemet. De most már a hasam korgása is jelezte, hogy energia kell. Hát mit ne mondjak, nem csak az illata és a kinézete volt gusztusos. Majdhogynem semmi idő alatt eltűntettem az ételt. Az étkezést követően összepakoltam a dolgokat, hogy ne legyen rendetlenség, majd miután visszaraktam az ágy mellett levő szekrényre, bebújtam az ágyba. A fáradtság újonnan támadt erővel húzott le magával a boldog tudatlanságba... és ott is tartott... egészen addig, míg valaki be nem jön a szobába. Sosem voltam valami jó alvó, odahaz is mindig felkeltem, ha valaki járkált nálam, akármilyen csendben is próbálta ezt...
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szomb. Dec. 04 2010, 01:43


//Sumimasen, az egyetemi dolgaim kicsit összegyűltek, és nem volt erőm postolni, de remélem, lassan vége a szorgalmi időszak végének nagy hajrájának -.-"//

Kurogane álláspontja ninjás volt, természetesen maradtok az esküvőre, hiszen a feladatotok eredetileg az volt, hogy felügyeljétek, hoyg a szertartás rendben lezajlik,és az még koránt sem tartott sehol, így nem volt kérdés, mi lesz a jövőben. Igaz már sokkal nyugodalmasabb ünneplésre számítottatok, hogy az összeesküvést sikerült leleplezni, amelyről már korábban is sejtett egyet s mást a férfi, ezért is helyettesítette azonnal egy klónjával a daimyout, aki emiatt élhette túl Kudou ármánykodásait. Bár az tény, arra nem számított sem ő, sem a daimyou, hogy ilyen közeli ember lesz az áruló.
A kis látogatás után a saját szobádban foglaltad el magad először egy kiadós étkezéssel, majd egy már rád férő, pihentetőbb alvással, amit egy belépő alak szakított félbe, akire rá is hoztad a frászt, amikor hirtelen felültél.
- Sajnálom, nem akartalak felébreszteni - hallod meg az ismerős hangot, Marishoka volt az. Ugyan szabadkoztál, hogy semmi gond, mégis kicsit rosszul érezte magát, és egy darabig győzködni kellett, hogy semmi baj,mielőtt elindultatok volna ruhapróbára. Az út alatt már lelkesen cseverészett arról, hogy előkészített négy darabot is, hogy majd tudj választani.
Ahogy megérkeztetek a lakrészbe, ahol eredetileg a testvérével lakott, de most egyedül kellett töltenie itt a napokat, egy elegáns szobaegyüttesbe kerültetek, a lakrész két szobából, egy nappalirészből, fürdőből és külön konyhából állt, amelyhez egy kisebb kamra is tartozott, így lehetett akkor is étkezni, ha nem az udvari konyháról származott az étel.
- Itt is volnánk - fordul feléd egy ideje már mosolyogva a lány, majd körbemutat. - Érezd magad otthon!
Aztán ha felkészültél rá, jöhet a ruhanézegetés, és végül a ruhaigazítás.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Nireiko Kai on Vas. Dec. 05 2010, 21:57

//Semmi gond, Senpai, én megvárlak Smile //

Álmomban éppen egy békés mezőn sétálgattam, amikor a távolban nyikárgást és léptek moraját hallottam. A békés mező úgy tűnt el, mint ha kipukkasztottak volna egy lufit, átadva helyét az orvosi szoba valós mivoltának. Gyakorlatilag lendületből ültem fel, ahogy azonnal szembe is találtam magam a vendégemmel: Marishokával. Elég lendületesre sikeredhetett a bemutatóm, mert szegény lány más másodszor lett falfehér. Szerintem életemben nem mondtam ki annyiszor a ,,semmi baj", illetve ,,nyugi" szavakat, mint abban a pár percben, míg igyekeztem megnyugtatni a lányt. Valahol odabent, a lelkem legmélyén, elkezdett munkálkodni a kisördög, mondván, hogy Marishokára az eddig időben eléggé nagy gondokat hoztam csak, és talán jobb lett volna, ha sosem fut össze velem. Na aztán ez a kisördög jól el lett küldve odabent a fenébe, ahogy elhesegettem az ilyen nemű gondolataimat, miközben az immár lenyugtatott lánnyal az oldalamon sétáltunk beszélgetve a lakrésze felé. Még hogy sosem kellett volna találkoznunk? Egy fenét, akkor sosem találkoztam volna ennek az angyali mosolynak a tulajdonosával.

Mondjuk meg kell mondanom, amikor beértünk a szállására, kissé kényelmetlenül éreztem magam. Először jártam egy lány lakhelyén, még akkor is, ha tudtam, hogy a bátyjával osztja meg amúgy. Először voltam ilyen helyen akkor is, kész.
- Szép helyen laksz - jegyeztem meg.
Ezzel meg ilyen szövegekkel igyekeztem egy leplezni a zavartságomat... ami meg tudja a fene, mennyire sikerült, elvégre nem láttam magam.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Dec. 12 2010, 00:35


- Igazán köszönöm, bár ez csak amolyan szolgálati lakás - magyaráz enyhe pírral a lány is. Számára sem lehet mindennapos a szituáció.
- De nem is akarlak feltartani, mutatom is, miket találtam a szekrényben, amik még néztek is ki valahogy - és azzal már el is siet, s egy kisebb halomnyi ruhával tér vissza, amelyeket az egyik székre halmoz, majd egyesével kezdi mutogatni.
- Ez az első egy egyszerű fekete darab, piros házikó díszítésekkel. Hozzá fehér obi való- Ez a második még egyszerűbb, sötétbarna, világosbarna obival.- A harmadik kicsit bohókásabb yukata, de ehhez van nekem is hasonló mintás, azért kaptuk, hogy egybe tudjunk öltözni nii-sannal - mesél.- Ez pedig egy hakama - mutatja a szerinte szóba jöhető utolsó darabot. - szintén egy egyszerűbb, de annál elegánsabb darab.- Azzal ne törődj, ha nagynak tűnik esetleg, be lehet belőle venni, nii-san már úgysem hordja őket, meg neki díszegyenruhában kell majd megjelenni, szóval bátran választhatsz, és ha felpróbálod, akkor be is jelölöm, mennyi vegyünk be belőle, meg hasonlók...Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.