Kumogakure Kapuja

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Szer. Márc. 31 2010, 20:07

Egy durván 30 méteres óriás kapu, bambusznáddal kidíszítve. Ez az egyetlen kapu, melyen keresztül be lehet jutni a faluba, hisz innen indul két oldalt a 25 méteres védőfal s öleli körbe Kumogakure-t. Amint belépsz a kapun, jobbra egy őrbódé található, ahol mindenkinek be kell "jelentkezni", így elkerülve a zavargásokat és egyéb problémákat. A kapun vagy egy ősi írás, melyet még az első Raikage véset bele egy villámmal, ami a következő.

"A falu, mely a Mennyhez közel épült."

A kaput összeköti a Villám Ország leghíresebb útja, a Selyem Út, mely szinte az egész országot behálózza. Mivel ismert útvonal, biztonságosabb a mellékutakhoz képest, ahol útonállókkal találkozhatunk, ezért is szoktak ezeken az utakon kereskedők utazni.
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Újra itt

Témanyitás  Sei on Csüt. Júl. 01 2010, 17:20

Hosszú és fárasztó volt az út. Ez idő alatt sikerült elég élesre köszörülni a Tantoo élét. Szépen karban volt tartva, de az idő attól még meglátszott rajta. Vissza csúsztattam a tokjába. Szép hangot adott ahogy a fém súrlódik a hüvelyhez. Tenyérrel rácsaptam, kattant egyet, és mehettem is egyenesen a bódéhoz bejelentkezni, miután megköszöntem a fuvart a kerekedőnek. Sikerült gyorsan túl esnünk az adminisztrációs részeken.
~Lepakoljak? Áhh, nincs sok cuccom, vizem még van. Nagy baj nem lehet, és eléggé elmacskásodtam az úton. Kis mozgás nem fog megártani.
Megdobtam kicsit hátizsákomat és útnak indultam. Végig a főúton a város szíve felé onnan pedig egyenesen a gyakorló terepekig.

-Folytatás a gyakorlóterepeken-
avatar
Sei
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Rock Lee on Szer. Ápr. 20 2011, 21:04

//Hazukage Arashi//

Miután letelepedtél egy számodra biztosnak vélt helyre már csak várnod kellett a célszemély megérkezésére. Lassan telt az idő az unalommal a hátán, de végül megérkezett akit vártál és megállt kapuban. Körbenézett a horizonton, majd a fákon is mintha téged keresne. Nem lehetett leolvasni az arcáról semmit, csak fogda magát és útnak indult. Nem törődve semmivel elővett egy cigit és rágyújtott. A cigi kézben való forgatása közben felvett egy kendőt a fejére eltakarva haját és homlokának egy részét. Az erdő mélyének irányába vette az utat.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Okt. 24 2011, 15:35

//Terumi Mei//

Korán reggel ébredtem, hogy időben feltudjak készülni az előttem álló feladatra, ami ma vagy akár a napokban is vár. Egy fószert kell Konohagureba küldenem, ami remélem nem lesz nagy feladat, de ezzel talán vissza szerezhetem Kumogakure bizalmát. Már akkor nagy sikert értem el, ha ez részben is sikerül. Juujin egy jounin fog ma kísérni utamon, amolyan biztosítás képen, mivel egyedül nem hajthatok végre küldetést. Felszerelésemet összepakolva, shuriken,kunai robbanócetlik stb., plusz a Raikent ami nem maradhat ki a felszerelésemből. Ezt a kardot itt szereztem apámtól, és ismét Kumogakure szolgálatában áll. A villám chakrára érzékeny katana páros, mai napig fontos szerepet vállal a harcaimban, mind támadás, mind taktikai szempontból. Miután ezekkel végeztem, megreggelizem és élelmet is pakolok a felszerelések közé, persze több napra elegendőt. Ezeket mind tekercsbe pecsételem, mivel hátizsákot cipelni nem épp egy ninjához méltó, csupán 5 shurikent és 5 kunai marad a tartóban és robbanócetlik, meg a tekercsek az övtáskában. Reggel 7:45-re érek a kapuhoz a megbeszélt nyolc óra helyett. Inkább korábban, mint később, megismerve a társam személyiségét, nem lennék épségben ha késnék. A kapu falainak támaszkodva várok a többiekre, és persze figyelek, nehogy az a nőszemély kicsesszen velem, mert geninként, már tapasztaltam ilyen szadista hajlamot. Emellet egy elveszet ninjának mindig aktívak az érzék szervei. Orromat is kihegyezem, hogy megismerjem a szagot, bár már nem olyan, mint régen, mikor még Garo is mellettem volt.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Hinata on Hétf. Okt. 24 2011, 21:46

A nő akit melléd rendeltek mint ahogy már láttad a csuklyás köpenyében közeledett. Úgy burkolta vele körbe magát, mintha szégyellné a testét és arcát. Pedig nincs mit szégyellnie. Az a kasza nem volt nála csak egy nagy táska volt a hátán. Na és persze a táska oldalán egy pár kis tekercs. Valamint ki tudja mi mindent rejt még a köpenye.

Mellette pedig egy fiú sétált úgy 17 éves lehet talán egy kicsit több. némán lépdelt egy szót sem szolt. haja és külsője tipikus volt, kiköpött nemesi családból származó kölyök.
Kapuhoz érve én csak intek. Ez az üdvözlés most ennél többre nem telik. Ellenben a kísérendő személy az oda lép a számára még idegen shinobihoz és kezét nyújtja.
- Üdv a nevem Shinji. A társad nem túl bőbeszédű.


- Ha megtörtént a nagy össze borulás akkor indulhatnánk.
Csak egy mondatot vetek oda de annak minden betűje és hangja kősziklaként koppan. Az üdvözlés és kettőtök közti beszélgetés után amit én kivételesen megvárok indulunk is.
( Ha akarsz írhatsz itt egy rövid párbeszédet vagy bármit, hogy miről beszéltetek.)
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Okt. 25 2011, 18:31

Nem kellet sokáig várnom a kapuban, és semmi meglepetés sem történt. Egy fiatal tipikus nemesi származású fiatal, mondhatni gyerek érkezik Juujinnal, aki érkezte után egyből bemutatkozik.
-Szia Kurono vagyok.-Mosolyodik el.- Hát igen nem túl bőbeszédű, de végül is ki ilyen, ki olyan.-
Válaszolok vissza Shinjin megjegyzésére.
-Nem nagyon tudom, hogy kell a veled egymódúakkal beszélni, szóval előre elnézést kérek, ha goromba leszek.-
-Semmi baj.- Jegyzi meg, és innen már tudom, hogy valószínűleg semmi gond nem lesz közöttünk, ekkor megszólal Jujjin. Parancsára egyből elindulok, az utat Konohába már ismerem. Mikor elveszett voltam, sok helyen megfordultam, még Kabuto rejtekhelyén is. Ha nem jövök el Kirigakureból valószínűleg, most is Otokagure és Kirigakure között ingáznék. Ezért is akarják a fejem.
-Kuchiyose no Jutsu.- Mondom ki a jutsu nevét, a kézpecsétek elvégzése után, és Kanrot hívom el a sárkányok rejtekéről.
-Szia. Azt szeretném, ha velünk utaznál és hegyeznéd az orrodat idegen szagokra.-
Csak egy biccentéssel jelzi, hogy rendben van, és felugrik a vállamra. Elég pici sárkány ehhez, de kiváló a szaglása és jó légi felderítő. Kiváló társam, lévén nem vagyok szenzor típus, így jól kiegészít.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Hinata on Szer. Okt. 26 2011, 14:31

- Pfff felvágós.
Finoman vállammal meglököm Kuronot Majd sétálok tovább előre. A kaputól egyre távolodunk, de még mindig kivehető. És szinte fejünk fölött erezhető a közelsége. Részemről továbbra is a köpenybe burkolózva utazok. Vagy is sétálok előre az úton nem törődve a környezetemmel látszólag. A fiú természetesen nem mellettem sétál de ez érthető. Elégé Anti szoc vagyok mai nap kicsit.
( ha akarod irányíthatod Sihnjit a párbeszédekben )
Fejem felemelve az égre nézek és halkan morgolódok. A felhők elhelyezkedése a széljárás, és az nem szép fehér színben pompáznak intő jel.
Goromba szürke és feketés szín nem jelent semmi jót. Minden esetre engem nem izgat különösebben a dolog, ha véletlen esni kezdene az eső.


( Köv. post ide: KATT )
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Djuka Hiashi on Hétf. Jan. 02 2012, 16:16

//Kodomonak//

Már vagy félórája álltam a kapuban és támasztottam azt. Miközben álltam, néha elővettem karodm és tisztítgattam. De legtöbbször inkább újra olvastam a levelet. Ez állt benne:
,, Szia Hiashi. Gyere 4 órára Kumogakure kapujához. Ne hozz magaddal semmit. Beszélnünk kell valami fontosról.''
Erre én juszt is elhoztam a kardom és a tőröm. Gondolkodtam rajta, hogy ki írhatta. Semmi fontos nem történt mostanában. De nembaj, én csak álltam és vártam, de egy idő után feltűnt két alak. Nem tudtam kik lehetnek.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Jan. 02 2012, 16:22

/Hiashi-nak, Hiari-t irányítva/

Ahogy a küldetésünkről tértünk vissza, egy másik dolgot is el kellett intéznünk Kodomo-val. Egy srácnak írt Namizuo úr egy levelet. egy pontos személy leírást adott, valamint egy levelet, amit át kell adnom neki, pontosabban a szüleinek. A kapuba értünk. Ott állt a fiú, akire illett a leírás. A kardját tisztogatta. Odasétáltunk elé.
- Üdvözöllek, a nevem Hiari. Ő pedig az egyik tanítványom, Kodomo. - köszöntem a fiúnak. - Te vagy ezek szerint Djuka Hiashi. - kérdeztem a fiút. - El tudnál kísérni a házatokhoz? Ezt a levelet az édesapádnak hoztam. Jó lenne megbeszélni vele egy pár dolgot. - mondtam a fiúnak, miközben a zsebemből a tekercset elővettem.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Djuka Hiashi on Hétf. Jan. 02 2012, 16:29

Beértünk a házba de én útközben elgondolkodtam valamin. A fiú miért szólított Djuka Hiashinak. Ezen gondolkodtam, de semmire sem jutottam. Még ilyen ismerősöm sincs aki Djuka lenne. Beléptünk a házba és mondtam:
- Szia apa. Szia anyu. Apu ez a két ember téged keres. -
- Szia fiam. Télleg? Üdvözöllek titeket. - mondta apám.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Jan. 02 2012, 16:47

Nem kellett sokat sétálni, mikor elérkeztünk Hiashi házába. A fiú valamin nagyon gondolkodott. a fiú ajtót nyitott, majd beköszönt. A szülök tudhatták, miért vagyunk itt, hisz már vártak az ajtóban. Bementünk a házba. A nappaliba mentünk, ahol teával kínáltak minket. Én nem fogadtam el, hisz siettünk, de azért mégis csak fontos volt.
- Ahogy látom, tudják, miért jöttünk el önökhöz. - majd Hiashi apjához mentem, és átadtam a tekercset. - Ezt a tekercset az ön édesapja, Namizuo küldi önöknek. - a férfi kinyitotta a levelet, melyen a klán pecsétje volt rányomva, és olvasni kezdte:
"kedves Dairo Zako,
A nevem Namizuo, a Djuka klán jelenlegi vezetője. Az ön édesapjának, Dairo Nazo, eredeti nevén Djuka Nazo régi barátja vagyok. Nazo a háború idején költözött el sok más klántaggal az országból.....- olvassa, olvassa - Térjünk a lényegre. Az önök családja is tagja a Djuka-k klánnak...
Üdvözletem,
Djuka Namizuo" - a levél végére érve folytattam a személyes mondani valót. - Nos tehát, már tudják. Igen, ön és a fia vére a klánunkhoz tartozik. Ahogy olvashatta, még az édesapja költözött el, de a vér akkor is megtalálható önökben. Elnézést, hogy most csak így berontottunk, a vezető kért fel, hogy közöljem, hogy a klán nagy valószínűséggel átteszi székhelyét a fegyverkészítők egyik helyére, és ha úgy gondolják, ön és családja is oda költözhet, hogy a klán újra összeálljon minden egyes tagjával. A költözés 5 nap múlva fog történni, ha beleegyeznek, megkeressük önöket, és segítünk minden értékükkel átköltöztetni önöket. - mondtam az apjának. A fiú, anyjával együtt csupán nézett, és hallgatta. hallgattak egy olyan történetet, amit eddig nem is gondoltak volna.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Djuka Hiashi on Hétf. Jan. 02 2012, 17:00

Erre a beszédre mélyen elkezdtünk hallgatni. Kb. tíz perc múlva apu megszólalt.
- Én elmegyek apám emlékére, de nektek nem muszáj jönni. -
- Én bisztos hogy veled megyek apu. Nekem is Djuka vér folyik az ereimben- mondtam.
Anyu csak halkan mondott egy igent. Erre én elkezdtem izgulni. Én nagyon örültem neki hogy egy klánból származunk.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Jan. 02 2012, 17:05

A kis család mindhárom tagja beleegyezett, hogy a klánba fognak tartozni, és át is költöznek.
- Rendbe, akkor ahogy megbeszéltük, jöttünkre 5 nap múlva számítsanak, addig készítsenek össze mindent, ami fontos önöknek, hisz önök is át fognak költözni a klán székhelyére. - mondtam, azzal a levelet otthagyva Kodomo-val kimentünk a házból, még egyszer elköszöntünk, és elindultunk haza. Namizuo örülni fog, hogy a klán összeáll, és egy helyen lesz mindenki. De most viszont siessünk haza, mert nekünk még rengeteg dolgunk lesz.

/A klán és Sai engedélyével Dairo Hiashi ezentúl a Djuka klán tagja./

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Kurotsuki Emi on Hétf. Jún. 04 2012, 15:51

//Elnézést ezért a rövid valamihez.//

A társam válaszolt és ebből azt szűrtem ki, hogy neki sincs sokkal több ideje mint nekem. Ezért siettem haza, hogy több időm legyen felkészülni.
"Épp hogy elindultam itthonról de már vissza is kellet jönnöm."
Fortyogtam magamban, miközben átnéztem a cuccaimat. Gyorsan belegyűrtem a köpenyt és raktam be még ennivalót is a táskába és már készen is voltam. Kimentem az udvara, táskámat ledobtam a földre, majd előhúztam a kardot. Gyakoroltam vele egy pár percig, mikor észre vettem a szembe lévő fát... Eszembe jutott amit Moegi mondott nekem régebben. "Taijutsuhoz is béna vagy pont úgy mint a többihez. Pláne ez a technika amit gyakorolsz! Még azt a fát se fogod tudni kidönteni vele." Ekkor ökölbe szorítottam a kezem, elraktam a kardot és nekifutásból alkalmaztam a kyaku kyaku-t. De a fával nem történt semmi komoly, csak erősen kilenget.
- Hmmm....- Néztem egy rövid ideig a tettem eredményét, majd sietőre fogtam. Mivel nem volt már sok időm. Az utcákon szélsebesen futottam, hogy időben oda érjek. Amikor már láttam a kaput, akkor megnyugodtam még senkit sem láttam ott. Lelassítottam és eszembe jutott a sok történet, amit tanítottak nekünk az akadémián. Kíváncsi voltam a villámmal bele véset szövegre a kapun. Ahogy közeledtem, annál inkább látszódót a bambusszal díszített fal is.
- Ez... hatalmas...- Mondtam a kapu előtt és csak néztem. Álltam még egy kicsit, majd leültem a kapu mellé.


A hozzászólást Kurotsuki Emi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 07 2012, 05:47-kor.
avatar
Kurotsuki Emi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 199

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Hétf. Jún. 04 2012, 22:18

Két órám volt a megbeszélt találkozóig,ami soknak tűnhet,de még se volt elég idő,legalábbis nekem nem.
Miután hazamentem ,gyorsan ettem valamit,hogy legyen erőm a rám váró feladatokra és utána csináltam magamnak,néhány szendvicset útravalónak.
Később előkerestem valami ruhát ami jó lesz még a Hó országában is.
A legtöbb időm ezeknek a ruháknak a felkutatására ment el,mert általában egy póló és egy rövidnadrág is bőven elég.
A kaja és a ruha megvolt,már csak egy kis edzés volt hátra.
Semmi extra csak dobálgattam a shurikeneket és elpróbáltam a jutsuimat.
Ezzel el is használtam minden időmet ,szóval ideje volt elindulnom a megbeszélt helyre vagyis a kapuhoz.

Mivel már délután volt sokkal több ember járkált az utcán mint reggel,de ezen felül semmi különös nem történt.
Mire odaértem Emi már régóta ott várt,de a mester még nem volt ott,szóval nem késtem el.
Gyorsan köszöntem Emi-nek aztán oda álltam mellé és vártam a sensei-t.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Ashina Hitomi on Pént. Júl. 13 2012, 21:37

/Yakushi Kabuto/

Rövid idő múlva megtudtam a küldetésem részleteit: egy Shina nevű lányt kell elkísérnem a nagyapja születésnapjára, aki már a hetvenedik életévét tapossa, és most akarja kihírdetni a végrendelétét, amiben mi lennénk a tanúk... és jön még egy jounin is velünk, Mizore.

- Nincs kérdésem ! Akkor, engedelmével, most elmentem !- mondtam, majd az ajtón át távoztam.
~ Hmm... egész jó ez a küldetés. Nem kell majd a természetben aludnom, és még egy szülinapi bulin is részt vehetek. Remélem nincs messze ez a Kanasabi, akkor még nem is kell sokat gyalogolnom.~
Hazaérve már senkit sem találtam otthon. ~Hatsuna már biztos elment valahova. Végülis, minek maradjon itthon, az üres házban ?~ A nap hátralevő részében nem igazán tudtam mit csinálhatnék. Aztán kitaláltam, hogy jobb, ha ellenőrzöm a képességeimet. Otthon, a kertünk udvarában gyakoroltam párszor a célbadobást kunaival és shurikennel. Mikor a nővérem és anya hazajöttek, elmondtam nekik, hogy olyan küldetésre megyek, ami valószínűleg eltart majd jó pár napig. A nővérem sok szerencsét kívánt, anya pedig azt mondta, hogy vigyázzak magamra, és legyek mindig óvatos. Estefelé vettem egy kiadós fürdőt, és korán lefeküdtem, hogy reggel feltudjak kelni.
Másnap reggel én voltam az első, aki felkelt. Nem akartam felkelteni őket, így csöndben felöltöztem, felvettem a tegnap összekészített felszerelésemet és elindultam a falu kapuja felé. Mikor odaértem, körbenéztem, hogy ideért-e már ez a Shina nevű lány, esetleg a jounin.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Júl. 15 2012, 14:59

//Mivel az előző link nem működik, ő lesz akit kísérni kell: kép //

Minden a megbeszéltek szerint zajlik eddig. Amikor reggel odaérsz a kapuhoz, már vár a hintó, a célszemély pedig egy másik nővel beszélget. Valószínűleg ő Mizore. Amikor meglátják, hogy te is ott kószálsz, oda mennek hozzád.

- Szia! Ha jól sejtem, te vagy Hitomi. A nevem Mizore, velem leszel küldetésen! Ha készen állsz, akkor gyere és üljünk be a hintóba. Shina már nagyon szeretne elindulni!

//A következő post már az erdőségekbe menjen (link). Az út eseménytelen, ha gondolod nyugodtan kérdezősködj és akkor megy válasz Smile //

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Uchiha Itachi on Vas. Júl. 22 2012, 10:45

Kuron sensei egy röpke füstfelhő kíséretében tűnt fel a kapu előtt. Majd Emire pillantott aztán Kyoyára. Alaposan végig mért titeket aztán belekezdett a kis mondandójába.
- Remélem hoztatok meleg ruhákat is ugyanis a hó országát nem véletlenül hívják a hó országának. Ezen kívül pedig remélem megértettétek, hogy milyen fontos feladatot kaptunk a raikage samatól. Elvárom, hogy minden helyzetben maradéktalanul kövessétek az utasításaimat. A hercegnő egy nagyon fontos személy és a védelme is ebből adódóan fontos küldetés. Remélem az úton egyikőtök sem gondolja meg magát mert ha most elindulunk akkor már nincs vissza út...
Azzal rátok mosolygott aztán eltűnt a nyíló kapu mögött, de a válla fülül még odavetette.
- Ne aggódjatok ezt szokás elmondani minden geninnek aki elhagyja kumogakurét, minden simán fog menni!
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Kurotsuki Emi on Kedd Júl. 24 2012, 14:10

Szerencsémre nem kellett sokat várni a társamra. Amikor megérkezett köszönt, majd mellém állt így már ketten vártuk a senseit. Mivel már indulásra készen álltunk. "Minek rohantam ennyire? Utálok várakozni." Egyik gondolat követe a másikat és egyszer csak a küldetésen kezdtem agyalni. Minél többet gondolkoztam rajta annál türelmetlenebbül vártam a senseit. Fürkésztem a szemeimmel az utakat, de a senseit nem láttam még. Már kezdtem elálmosodni a földön ülve, mire egy kisebb füstfelhő jelent meg. Lágyan elmosolyodtam "Már lassan kezdem megszokni." Ezt követően pedig felálltam a földről. Ránk nézett és hosszasan beszélt. Amint befejezte a mondanivalóját szavak villantak fel belőle. Amiket eddig is tudtam csak most szembesültem velük. "Hercegnő? Naphosszat mellette kell lenni? Talán még beszélgetni is kell vele? Nem vagyok hozzá szokva hogy lányok beszélgessenek velem vagy, hogy egyáltalán legyenek körülöttem. Hogy viselkedjek? Mit mondjak?"
- Indulás!- Jelentem ki elég hangosan ahhoz hogy a többieknek feltünjön, valami foglalkoztat és aggaszt.
"Végre elindulunk az első küldetésre, Már alig várom, végül is még jól is elsülhet. Csak el ne rontsak valamit, mégis csak az első küldetésem lesz." Mivel nem akartam elrontani, ezért az egyetlen személy felé fordultam aki segíthet.
- Kyoya mit tudnál tanácsolni nekem a küldetéssel kapcsolatban?- Kérdezem meg suttogva.
avatar
Kurotsuki Emi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 199

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Szer. Júl. 25 2012, 04:06

A sensei megérkezéséig még várnunk kellett néhány percet, nem túl sokat, de ha az ember az első küldetése ellőtt áll hajlamos a türelmetlenségre. Úgy láttam Emi is nyugtalan.
De aztán a sensei is megjelent egy füstfelhő kíséretében, ahogy az a shinobiktól szokás.
Először végigmért minket, gondolom kíváncsi volt kellően felkészültünk-e a feladatra, utána elmondta, amit ilyenkor el szokás mondani, hogy milyen fontos ez a feladat, kövessük az utasításait, és ha elindulunk, akkor már nincs vissza út. de azért azt is megosztotta velünk, hogy szerinte minden simán fog menni.
A sensei szavai után nem lettem ideges, inkább csak izgatott, egyre jobban vártam már, hogy a Hó országában legyünk és tudom ostobaság, de abban is reménykedtem, hogy a hercegnőt megtámadják, mialatt vigyázzunk rá, persze csak azért, mert meg akartam mutatni mire vagyok képes. Mondjuk így utólag belegondolva nem voltam képes túl sok mindenre.
Az ábrándozásomat a csapattársam kérdése szakította meg, tanácsot kért tőlem a küldetéssel kapcsolatban.
A magabiztosságomnak ezen a ponton vége volt, nem számítottam erre a kérdésre, hiszen még nem is ismerjük egymást.
- Hát én nem igazán tudok válaszolni erre kérdésre, én is még csak egy küldetést csináltam végig, csináld, amit a sensei mond és nem lesz semmi probléma.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Uchiha Itachi on Szomb. Júl. 28 2012, 13:32

Ahogy elindultatok a sensei után tele önbizalommal és kétségekkel jogosan merülhet fel bennetek a kérdés: Vajon ez a kaland megfogja változtatni az életeteket? Nos a választ még egyikőtök sem sejtheti mert ez a jövő zenéje.
Ahogy elhagytátok Kumogakure otthont nyújtó menedékét egyre inkább csak a senseire lesztek hagyatkozva. Út közben Kuron ellátott titeket néhány hasznos tanáccsal és újra elmondta a feladat lényegét amit nem árt ha alaposan a fejetekbe véstek.
- Na ide figyeljetek a lényeg, hogy vigyázunk a hercegnőre a háttérből szépen figyelünk rá. Ha esetleg észre vesztek valamit MINDEN féle képpen nekem szóltok először mert ez még csak az első küldetésetek. Remélem egyértelmű minden.
A továbbiakban elcseverésztetek meséltetek egymásnak az eddigi kalandjaitokról esetleg akadémiai tapasztalatokról. Az első nap sikerült elég sokat haladnotok így a nap végére már bőven elhagytátok a falut.
- Először egy kikötővárosba megyünk ahol egy hajó vár ránk mivel a Hó országát egy tenger választja el tőlünk remélem nem vagytok tengeri betegek. - Mosolygott rátok a sensei.
Minden gond nélkül elértetek a kikötővárosba egy pár napos túra után az úton semmi izgalmas nem történt veletek.
Amikor megérkeztetek a kikötőbe Kuron sensei egy pillanatra magatokra hagyott titeket.
- Itt várjatok meg ne menjetek sehova mindjárt jövök. - Mondta a sensei azzal köddé vált.
Abban a pillanatban amint eltűnt néhány csavargó tűnt fel egy utcasarokról és felétek közelítettek. Na most mitévők lesztek?

// Következő postokat már a kikötővárosba. //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szomb. Aug. 18 2012, 12:01

//Tsunade-sama//

Az út a Raikage palotájától a kapuig eseménytelenül zajlott le. A lánynak nem volt semmi fontos dolga a faluban, így megkezdőthetett a küldetés. A jounin sokszor próbálta bevonni beszélgetésbe, de társa meg se nyikkant, ami kicsit idegesítette Hikurot. ~Ne már, ha ezt így folytattja, akkor az utunk rendkívül unalmas lesz. Ha már seietni kell valahova, legalább teljen el úgy, hogy valakivel beszélgetek, nem az, hogy csöndben, egymás mellett megyünk. Az unalmas!~ A kapu föléjük magasodott, amint a közelébe értek. A szokásos őrök várták őket kis bódéjukban. Intettek egymásnak a shinobik, majd kérdés nélkül útjára engedték azt a kettőt. A falu kapuja után erdőségek vették körbe az utazókat. A hatalmas zöld lombú fák szorosan egymás mellett helyezkedtek el, középen egy nagyobb részt kihagyva, "mutatva" az arra tévedőknek, hogy az az út. Hikuro is itt indult meg társával. Ahogy távolodtak a falutól, úgy haltak el a szokásos zajok is, a hangos nevetés, gyerek sírás, részeg kurjantások, a kovácsok kalapácsának tompa szikrázó puffanása, és egyre inkább lehetett hallani a természetet. Madarak csicseregtek a fákon, mókusok ugrándoztak ágról ágra, kergetve egymást, és bizony, néha néha egy-egy nagyobb morgást is hozott a szél, ami mindenbizonnyal egy ragadozó állattól jöhetett. Hikuro szeretett a természetben lenni, bár nem ilyen módon, sokkal kényelmesebb lett volna letelepedni egy fa tövébe, az árnyékba, mint egy napos úton sétálni. De ez küldetés, és akármennyire is panaszkodik magában, tudja, hogy nem tehetet most semmit. Viszont, az, hogy nem beszélgettek még mindig piszkálta a csőrét, hiszen unatkozott.
- És Juunji-san! Te jártál már Konohában? Mert én már nagyon régen, és nem hiszem, hogy kiismeném magam a faluban, sőt, abban se vagyok biztos, hogy tudom egyáltalán merre kell menni, hogy odajussunk. - tett egy utolsó próbálkozást a beszélgetéshez a jounin.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Hinata on Hétf. Aug. 20 2012, 19:19

Csak sikerült megtörni a jeget és meg untam a néma szerepét. Felnéztem úti társamra séta közben szemeim hidegek voltak kegyetlenek látszott tekintetem. Arcomon viszont angyali mosoly ült.
- Pár hónapja jártam egy befolyásos civil fiát kelet megvédeni. Nem volt egyszerű a feladat de végén sikerrel tejesítve lett.
Figyelem továbbra is az elütünk álló utat és nem szolok semmit csak nagyot sóhajtok. Majd lopva felpillantok úti társamra ujjra, egyetlen egy pillantás ami most már nem hideg hanem meleg és buja. Mint aki épp csábítani akarna közeledni, de nem tudja hogyan is tegye.
- Egyébként az hittem te tudod az utat és nekem majd legfeljebb csak sétálnom kell. Ha úgy tetszik csak szimpla kirándulást reméltem.
Lopva újra fel pillantok rá majd mosolyogva sétálok tovább. Figyelem természet apró mozdulatait a zenét. Én úgy vélte ez maga az élet zenéje amit senki nem tud utánozni és még csak megközelíteni sem. Gondolkodásom igen csak elvont ahoz képest, hogy egy kislány nak tünök. De hát termetem nem alkalmas csillagok ülve nyalogatására. Jellem se épp kedves néha attól még szerethetem a természetet.**Erdőségek-be a kövit**
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Szept. 12 2012, 20:03

Miután bezártam az ajtót, az események forogtak maguktól. A vakról nem tudtam eldönteni, hogy szimplán bolond, vagy csak teteti. Még a pénz összeget sem tudta rendesen megmondani, de legalább a feladatott igen.
-Na mindegy, akkor 10.000 Ryou, de ezt majd megbeszélem a mestereddel.-
Semmi kétely nincs bennem, afelől, hogy elvállaljam ezt a küldetést, csupán felmerült bennem az a kérdés, hogy mi köze lehet hozzám ennek az ipsének akit meg kell ölnöm.
~Mindenféle képen találkoznom kell ezzel a Shibával.~
A kíváncsiság egyre jobban hajtott, de tudtam ha elmegyek innen, visszatérek oda ahová igazából húz a szívem. Megkeresem Kaorit Kirigakureben, akit tiszta szívemből szerettem, de választanom kellet közte és a családom között. Nem hagyhattam, hogy a Bishamon elpusztítsa Kumogakuret és vele a klánom. Most már mindegy, ha tudtam volna, hogy egy, nagyjából kihalt klán fogad, akkor szó nélkül megtettem volna.
Visszatérve a jelenbe, a fickó elindult kifelé az ajtón és ismét döntés elé állított, amit gyorsan kellet megtennem. Igazából már mindegy volt, hisz előtte elfogadtam a feladatot, és soha nem vontam vissza eddig a szavam. Legalább is önös érdekből nem.
-Várj. Gyorsan össze szedem ami kell.-
Fontos vagyok neki tehát muszáj lesz megvárnia. Magamhoz veszem a Raikent, a tekercseket, robbanójegyzeteket. A kunaik és shurikenek mindig nálam vannak tehát azokkal nem volt gond. Apa tekercseit is elviszem, mint amikor legutóbb elhagytam a falut. Nem biztos, hogy szükségem lesz rájuk, hisz sok mindent megtanultam a villám elemről, ami alapján magam is megtudom tanulni a technikákat.
-Mehetünk.-
Mondtam a vaknak, majd őt követve mentem. Lestem a Kumogakurei jouninokat, mivel engedély nélkül nem hagyhatom el a falut, jó lenne egyel sem találkozni. Maximum, A kapunál lévő őröket ölöm meg, de csak ha nagyon kell.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szer. Szept. 12 2012, 20:58

Gyorsan összeszeded a holmid, és már indulsz is a vak férfi után, aki nem adta jelét annak, hogy várt volna rád. Lehet, azt hitte már rég mellette vagy, de az is lehet, hogy tudta, hogy utoléred, hiszen felcsigázta a gondolataidat az, hogy mégis mi köze lehet hozzád ennek az embernek. Egymás mellett haladtok a város kapuja felé, és néhány szempáron kívül, akik átlagos falusiak, senki nem figyel rátok, vagy csak nem látható módon teszi ezt meg. A kapu mellett a kis bódéban ülő ninják egy intéssel magukhoz hívtak titeket, amit természetesen társad nem látott, így neked kellett őt odavezetned, vagy csak szólni neki, hogy mégis merre tovább. A férfi kérdezősködni kezdett.
- Mégis merre visz az utatok shinobik. Ugyanis nem kaptam jelentést arról, hogy Hazukage Kurono-sant átengedjem a kapun. - és tessék, a kis melónak itt a vége, hiszen még a falut sem hagyhatod el erőszaktevés nélkül, akkor viszont itt lesz az egész shinobi állomány, és pillanatok alatt vége az életednek is.
- Oh, tényleg, ezt is elfelejtettem! - úgy tűnik, ez most életmentő lesz, de biztos sírba fog vinni még egyszer a fickó a memóriájával. - Itt a papír lepecsételve és aláírva a Raikage-sama által. - tette le az asztalra az okiratot a vak férfi. - Természetesen nem illegálisan cselekszünk, mindenre van engedélyünk, hahaha. - ez a fickó biztos bolond. Ennél nyilvánvalóbban nem is jelenthette volna ki, hogy mennyire is törvénybe ütközik az, amit csinálnak. De úgy tűnik az irattal nem volt semmi probléma, és így utatokra is bocsájtottak titeket. A nagyszerű erdő ölelt körül titeket, a saját kis állatvilágával. Első lépés kipipálva, a falut elhagytátok, jöhet a második lépés, az ismeretlen főnök megkeresése, csak nehogy elfelejtse az oda utat a vak srác.
- Egyébként még be sem mutatkoztam, nevem Gonshiro! - mondta neked.

//Következő post-->Északi falvak//

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.