Kumogakure Kapuja

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya on Hétf. Szept. 25 2017, 23:17

A Sanbi Tombolása

Shakaku gyémántformát ölt magára, Makoto egy pajzsot emel fel, míg Kodomo a hollójába próbál menekülni. A pajzs épphogy felfogja a Sanbi támadásainak mindegyikét, azonban Makoto-tól extra beleadott chakrára van szükség hozzá. A pajzs épp akkor törik meg, és már lehetetlen fenntartani, mikor a Háromfarkú jobbnak látja inkább a gőzformába váltott Kodomo-ra célozni. Pont abban a pillanatban találja el, mikor a Kawarimi összeáll. A hatalmas, hihetetlen nyomástól és jóval erősebb chakrabehatástól Kodomo jobban szétterjed, mint gondolta. A felszabaduló párától még le is hűlne, ami a halálát okozná, de szerencsére ez nem történik meg, mert a Háromfarkú alábbhagy a támadásaival. Feltehetőleg most jön az, amire eddig felkészült. Közben Shakaku szemügyre veszi a Byakugannal.

Egy szó szerinti folyamatosan formálódó, alakuló chakratömeget lát, mely valahogyan fizikai formában manifesztálódik. A chakratömeg ott sűrűsödik, ahol a Sanbinak éppen szüksége van rá, ha pedig éppen nem használ chakramanipulációt, akkor egyenlően szétterjed, így ismét csak, spirituális formában is lehetetlen rést találni a védelmét. Annyi azonban bizonyos, hogy a fizikai formája lényegtelen a chakramanipulációhoz: bárhonnan, bárhogy képes mindenféle chakraműveletre.
Shakaku a byakugan segítségével láthat néhány chakratömeget közeledni Kumogakure felől, melyeket továbbítana a csapatnak, azonban Kodomo-hoz már nem jut el, hiszen ő kénytelen volt (nem volt más választása), minden erejét abba koncentrálni, hogy összerakja magát. Ez sikerül is neki, azonban annyi chakrát veszít, hogy hihetetlenül gyengén rogy össze, leesik a szirtről, a Sanbi elé. A leomló szirt néhány darabja rázuhan a földön fekvő, már materiális formában levő Kodomo-ra, így súlyosan megsérül, de még életben van.
Shakaku nem képes elmenekülni, így a leomló szirttel együtt a Sanbi elé kerül. Makotonak sikerül megidézni a hármas démonkaput, melynek első darabját a Sanbi fejére ejti, aki csak most, ennek hatására dühödik fel igazán. Egy bijuudamával lövi át a másik két kaput (mely nem talál el titeket mert Isobu vaktában célzott, valahol a távolban robban fel, de a robbanás robaját még idáig is lehet hallani), a feje fölött lévőt pedig egy dühödt, állatias mozdulattal töri át. A hármas Rashomon kapuk darabjai megsebzik Makoto-t és a földre küldik, szintén súlyos sérülésekkel.
Végtagokat egyikük sem veszít, azonban alig vannak eszméletüknél, ha egyáltalán vannak. Nem hogy technika használatra, hanem mozgásra sem képesek a továbbiakban, azonnali ellátásra szorulnak.
Shakaku maradt. Még van esélye egy technikára, de bármivel is próbálkozik, hiába. Isobu rajta tölti ki minden dühét, és egy golyó-formába kuporodva gurulni kezd felé, nekitaszítva a szirt megmaradt darabjainak. Shakaku, a Shinrabanshou segítségével, és majdhogynem minden megmaradt chakrájával, képes kibírni a támadást, de csak épphogy. Miután a Sanbi elégedett azzal, hogy Shakakut a szirtbe építette, ő teljesen kimerülve, súlyos sérülésekkel hullik alá a szirt azon részéből, ahová Isobu bezúzta. A földön, ő sem képes mozgásra, sem technikahasználatra.
A Sanbi készen áll arra, hogy bevigye a végső csapást, és mindannyiótokkal végezzen, azonban érkezik a Shakaku által már korábban is észrevett felmentősereg: a Raikage, és az elitek. A több tucat fős csapat egy koordinált támadásban ront neki a tomboló bestiának, aki feléjük rohan, így töb száz méterrel messzebb kerülnek tőletek, megkímélve titeket a harc hevétől. A csata oly heves, és mégis oly rövid. A kumogakurei ninják mindent bevetnek, ami csak tőlük telik: technikák egész kavalkádját eresztik rá ellenfelükre, még a befogásával is bepróbálkoznak, azonban, mind hiába. A szörnyeteg dühe erősebbnek bizonyul az övéknél, páncélja túlságosan kemény ahhoz, hogy áttörjék, még csak meg sem karcolták.
A Raikage maga is elesik a harcban, áldozatául esve Isobu fékezhetetlen pusztításának. Azonban, amelyikőtök még magánál van, láthatja, hogy néhány újabb kumogakurei ninja kerül elő, akik a környező szirteken körbevették a Sanbit. Egy technika használatának segítségével, közös erővel, eltüntetik őt a föld színéről. Bizonyára nem pusztították el, hanem áthelyezték a térben.**


***

Néhány száz méterrel messzebb, fekete alakokat láttok közeledni hozzátok. ANBU-tagok, Konohából, Shakaku fel is ismerheti őket, és a beszédük foszlányait hallhatjátok is. 

- ...jól teljesített. Rendkívül jól. Megállta a helyét a Bijuu ellen... egy fizikai támadást is képes volt felfogni.
- ...a Sanbi fejére ejtett egy démonkaput. Sebet ejtett rajta, már amennyire egy bijuun lehet...
- ...a Hold küldötte értesítette a Hokage-samát... ezrek menekültek meg...
Hallatszik a feketeruhások mondandója. Mindhármótokat visszavisznek Konohába, mielőtt még alkalmatok lenne találkozni a kumoiakkal. Ilyen állapotban bizonyára nem is vinnétek sokra. Egy konohai kórházban, egy pecsételt szobában tértek magatokhoz, melyet ANBU-tagok őriznek, kívül-belül. Sebeiteket ellátták, és amennyiben megkérdezitek mi történt, fel is világosítanak róla, de a szobátokat egyelőre nem hagyhatjátok el.
Megtudjátok, hogy a Sanbit egy technika segítségével áthelyezték, és csak a bevetésben résztvevő kumoi ninják tudhatják, hol vannak. Ezreket sikerült evakuálni, hála annak, hogy feltartottátok a lényt, és megakadályoztátok további pusztítását.
Shakaku pedig biztos lehet abban, hogy a Hokage elégedett vele, hiszen a teljesítményére nem lehetett panasz, habár ő sérült le a legjobban mindhárom közül, ő volt az egyetlen, aki képes volt felvenni a kesztyűt a Háromfarkúval szemben, és szó szerint szembenézni vele.


//A kalandot idő hiányában lezárom. Reálisnak láttam, hogy a karaktereitek megsérüljenek, hiszen egy Bijuu elleni küzdelmet lehetetlenség ép bőrrel megúszni. A sérülések, sebesülések azonban a játék részei, így nem büntetésnek szántam őket. Nem is lenne miért büntetnem, összességében nagyon okos technikahasználatot láthattam, kíváncsi lettem volna a továbbiakra.
Ugyan csak két kör ment le mesélővel, lassabban haladtunk, mint kellett volna, de ennek ellenére próbáltuk a legtöbbet kihozni a dologból, aminek az eredménye egy rendkívül jó megalapozás lett a későbbiekre.
Esélyetek van egy második kört menni a Sanbi ellen, felgyógyult sérülésekkel, időkorlát nélkül, de azt már másik mesélő fogja átvenni. Ő a kórházból folytatja a történeteteket. Írjatok egy záróposztot Konoha kórházába, amiben összefoglaljátok az eseményeket, leírhatjátok karakterek hogyan élte meg azokat, de csak a saját karaktereket mozgathatjátok. Amennyiben szeretnétek folytatni a Háromfarkú ellen, akkor a következő kaland nyitánya majd onnan indul.
A jutalmatokat illetően, Makoto és Kodomo fejenként 20-20 chakrát és 10 TJP-t kap, Shakaku pedig 20 TJP-t és 10 chakrát (a jóval nagyobb fizikai megerőltetés miatt).

*A Sanbi suitonja és a Kodomo yugetonja közti kapcsolatot illetően egyeztettem a játéktechnikusokkal.
**Tenso no Jutsu

Ui: mondjatok akármit, ez a kép akkor is rohadt vicces volt Very Happy//
avatar
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Tartózkodási hely : A Holdon Napozom


Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Hétf. Okt. 16 2017, 11:05

//Jiraiya//
Évek teltek el, mióta elhagytam a falumat és Kumogakure szolgálatába áltam. Akkor még nem gondoltam bele, hogy talán életem legnagyobb őrültségébe fogtam bele, de az ember sosem ismerheti a döntéseinek a következményeit. Az évek viszont megváltoztattak. Rá kellett jönnöm, hogy életem talán legrosszabb döntése volt, hiszen Tsukikon és a kislányon, aki azóta már serdülővé érett, nincs senkim itt és a falu sem bízik meg bennem teljes mértékben. Mindenhol öröm és bánat, engem meg nem vár senki, egyedül Moon van velem és otthon még a két lány. ~Mi értelme a háborúnak? Mindenhol halál és szenvedés, ugyan vannak győztesei a háborúnak, mégis a legnagyobb vesztesei nem a falu vagy az ország, hanem az emberek.~ Halál és szenvedés mindenhol, az emberek rettegnek, hogy mikor éri el őket is a háború. Sebesültek, halottak és lerombolt épületek mindenhol. Néha öröm is vegyül a mérhetetlen szomorúságba és fájdalomba, hiszen sokan hazatértek élve a frontról. A családok nagyrésze darabokra szakadt, de vannak, akiket nem ért utol ez a vég, valahogy hazaért, ahogy én is. Esetem különleges, hiszen a megpróbáltatások és fájdalmak nem csak meglátszanak rajtam, de sok mindenre ráébresztettek, nekem nem itt van az otthonom. Valszínűleg sok társam ébredt rá dolgokra, ami valamit megváltoztatott benne. A háború egyetlen pozitív hatása, hogy az emberek ilyenkor átgondolják az életet, olyan, mint a vihar, ami felfrissíti a világot egy hosszú, meleg időszak után. A faluba érve sem jobb a helyzet, nem tudom, hogy mi történt itt, de ez egy nagyobb erő nyoma. A levegőben még érzem, hogy itt valami nagobb, természetfeletti dolog tevékenykedett, talán még egy ismerős szagot is hoz a szél, de nem tudom azonosítani, hogy mikor éreztem utoljára és kinek vag minek a szaga lehet. Moon fájdalmas nyűszítéssel simult a kezemhez. gondolkodás nélkül simogattam meg a fejét.
- Tudom haver, nekem sem tetszik a helyzet, de már nem tart sokáig.
Valószínűleg érzi, hogy valami változott, de nem tudom, hogy mi játszódhat le a fejében és azt sem, hogy mit tudhat.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Okt. 16 2017, 14:54

// Akira - Nem kaptam meg a kért Pm-et. Ezt majd orvosold kérlek a következő írásod előtt. Ezen kívül gazdagodva az információkkal szeretném kérni Akira feleségének és a kislánynak a jellem és kinézet leírását is. Köszönöm Smile //


Miként Akira a falu romos utcáin sétált keresztül, láthatta, ahogyan a szolgálatban lévő Shinobik hogyan vágtak keresztül a falun, majd siettek az emberek segítésére. Törmelékeket pakoltak, családokat tájékoztattak, jelentéseket adtak le és embereket tereltek össze. Akira gyenge volt, így ahogyan a többi sérültnek, úgy neki is elmondták, hogy ha tud, siessen haza a családjához, majd amint megbizonyosodott róla, hogy rendben vannak, térjen be a Kórháznak kijelölt épületbe, hogy újra megvizsgálják és ha szükséges, akkor ellátásban részesítsék, vagy pedig ha már tud szolgálatot teljesíteni, akkor be is fogják őt. 
Így tehát Akira látva a pusztítást, már nem lehetett abban biztos, hogy szerelme és a kislány túlélték-e a háborút. Léptei gyorsultak, érezte, ahogyan térde gyengén megrogy, ám ő töretlenül szaladt tovább Moonnal az oldalán. Törmelékekről-törmelékekre ugráltak, utcáról-utcára jártak, mígnem el nem érkeztek oda, ahol egykori házuk állt... Akira teljesen elképedt a látványtól... Házuk a porral lett egyenlő. Na és Tsukikon? És a kislány? Csak nem...? Csak nem maga alá temette őket a leomló épület? Moon azonnal szaglászni kezdett, körbejárta a hatalmas romot, de nem jelzett semmit. Folytatta a keresést.


// Minden NJK-t én irányítok jelenleg, beleértve Moont is. Te csak Akirát irányíthatod ^^ Mindenképpen kérem a leírásokat. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Hétf. Okt. 16 2017, 17:16

Ahogy haladok át a falun, a szolgálatban lévő shinobi társaimat figyelem, ahogy segítenek a falu lakóin, amit kellett és tudtak.  Pakoltak, informáltak, jelentettek és terelték össze a rémült embereket. Mivel sérült és elcsigázott voltam, ami látszott is rajtam, kiadták a parancsot, hogy térjek hazta, hogy megnézzem, hogy a családommal mi van és utána térjek be a kórháznak kijelölt épületbe, ahol kivizsgálnak. A családom egyedül jelenleg Tsukiko és a kislány volt, a többi tagja jó messzire volt innen, szinte a világ másik felén. Nem valószínű, hogy olyan állapotba lennék, hogy befoghassanak, hiszen most éltem túl egy igen erőteljes genjutsut, majd ebben az állapotban futottam haza. Remélem nem várják el, hogy ezek után még szolgálatot is teljesítsek. Elindultam, szinte futva a lakásom felé, ahol remélhetőleg Tsuki és a kislány vár rám épen és egészségesen, bár mivel egyikük semhivatalos ninjája a falunak remélhetőleg őket is a civil lakossággal együtt sikerült evakuálni, már ha ezt megtették. A térdem minduntalan be akarta adni az unalmast, de minden erőmet és kitartásomat összeszedve siettem a házhoz. A valamikori ház most porrá lett, nem mintha valaha az én házam lett volna, hiszen a falu csak használatra adta volna, nem is nagyon érdekelt az állapota, sokkal inkább érdekelt a két lány élete. Jobban szerettem őket, mint ezt a nyavalyás falut. Már tudtam, hogy mi a teendőm. Moon egyből keresni kezdett a törmelékek alatt, majd én is aktiváltam a négy láb jutsut, hogy segítsem a felderítést, próbálva nem figyelni a zavaró szagokra, csak a két lány illatára koncentrálni.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Okt. 16 2017, 18:35

Mindkét "farkas" a törmelékek tetejét járva szimatolta körül azokat, ám nem jártak sok sikerrel. Se szagot, se arra utaló nyomot nem találtak, hogy bárki is odabent rekedt volna, vagy, hogy széttörte volna őket a ház törmeléke. Se vérszag, se semmi más. Ám a következő pillanatban Moon vakkantott fel, majd ahogyan Akira felfigyelt rá és felemelte fejét, ő is érezte azt, amit farkasa: Édes illat.
Ismerős volt mindkettő számára és Moon már vetette is le magát a törmelékekről, Akira pedig követte. Nem messze tőlük, éppen akkor fordult be a kosszal lepett utca sarkán Keiko és Tsukiko. A nő a kislány kezét fogva - teljesen lehúzódva az út szélére, hogy ne legyenek útban az elhaladók számára - botorkált szépen lassan a ház romjai felé. Szinte elképedt a látványtól, ám amikor meglátta a feléjük szaladó Moont, mindkét lány szeme könnybe lábadt. A farkas ugrálva nyaldosta őket.
- Moon! - Kacagott fel Tsuki és még Keiko is elmosolyodott egy kicsit, amikor Moon a lábai elé vetette magát és hasát mutatta neki. - Hol van A... - Akadt el szava, miután meglátta a közeledő fiút. Jól láthatóan szemébe könnyek gyűltek, arca sírásba torzult és amíg Keiko Moon hasát vakargatva örült, addig Tsuki odarohanva Akirához a nyakába borult. - Örülök... - Nyelte le sírását, nem akarta, hogy Akira sírni lássa. - Örülök, hogy életben vagy. Azt hittem... Azt hittem, hogy te is odavesztél! - Szorította meg még jobban a fiút, aki már szinte alig kapott levegőt. A lány teste mégis szorosan nyomult a fiúéhoz, átadva ezzel szeretetének és aggodalmának minden energiáját, miközben krokodilkönnyei folytak le arcán.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Hétf. Okt. 16 2017, 19:37

Hiába erősítettem meg a szaglásom, mintha a házzal együtt minden szag eltünt volna. Nem volt semmi nyoma, hogy a lányok itt lennének, ami valamennyire megnyugtatott, de ha nem itt vannak, akkor hol? Ekkor valamit megéreztem, de Moon megint megelőzött. Édes illat, pont mint Tsuki parfümje. Moon már futott az illat irányába, deén sem voltam sokkal lemaradva tőle. Éppen akkor fordult be a két lány a sarkon, amikor Moon odaért. Láttam, ahogy szeretteimnek szinte egyszerre csordul ki a szemük, mert Moon már ott volt és egyből letámadta azzal a szeretettel, amire csak egy kutya, illetve farkas képes. Moon, mint egy kölyök vetette magát hanyat, hogy érezze gazdáinak szeretetét. Hallottam Tsuki örömét, hogy újra látja a farkast, majd épp feltenné a kérdést, hogy én hol vagyok, de ekkor meglát. Amíg Keiko a farkassal van elfoglalva, addig Tsuki, mint egy kecses pillangó szökell hozzám, majd egy medve ölelését meghazudtoló erővel szorít magához. Nem bánom, mégha fájnak is a sérüléseim, az öröm szinte teljesen elnyomja ezeket az érzéseket, amíg szinte már addig fajul a helyzet, hogy levegőt sem kapok, de nem bánom, hiszen akiket szeretek és akik miatt még élek, élnek és meg vannak. Tudom, hogy Tsuki nem az a tipikus lányos lány és sosem szeretett nyílvánosan sírni, de legszívesebben én is sírnék az örömtől, mégis talán annyi erőm még maradt, hogy visszafolytsam ezt az érzést.
- Tudod, hogy nem olyan könnyű engem megölni! Ti adtatok erőt és akaratot, hogy sose adjam fel, ha ti nem lennétek, már én sem élnék.
Nyelem le a fájdalmat, amit Tsuki okoz az amúgy is meglévőkön kívül. Inkább ezerszer ez a fájdalom, mint mégegyszer a fronton átélt borzalmak.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Okt. 21 2017, 16:24

Szerelme karjaiba fonódva értelmet nyer minden fájdalom, minden harc és minden odaveszett élet. Az érzés, amikor az ember újra viszontlátja kedvesét, amikor újra szerettei karjai között lehet, teljességgel felülmúlhatatlan, még akkor is, hogyha csak ilyen borzalmak árán tehet szert efféle csodára az ember gyermeke. Ennek ellenére Tsuki hangját gombócként fogta körbe a keserűség, mígnem túlcsorduló könnyei a túlnövő érzések szerteágazó folyóiként önti el arcát és már nem képes semmire, csak arra a néhány szóra, melyek már régóta kikívánkoztak belőle... 
- M... - Kezdene bele, de hangját az erős sírás akadályozza. - Men-menjünk haza... - Rebegi remegő hangján, miközben egyre erősebben markolnak apró, de erős kezei a férfi ruhájába. Eközben Keiko és Moon tágra nyílt szemekkel figyelik a jelenetet, arcukon a meg nem értés vonásai látszódik. - Menjünk haza! - Engedi el végre a lány Akirát, majd a szemeibe nézve reménykedik. A fiú jól látja kedvese kétségbeesett tekintetét, bevérzett szemfehérjét, gondterhelt arcát és érzi remegő testét...// A posztodat addig kérem írni, hogy válaszolsz Keikonak, majd egy éjszakai, a házukat vesztett szálláson készültök lefeküdni. Akira, Tsuki, Keiko és Moon külön szobát kaptak, minden családnak külön szoba jár. Akira másnap reggel nyolcra hivatalos egy gyülekező, ami a Raikage palota előtt lesz megtartva. Minden mozgásra képes Ninját munkára fognak, így Akirát is. Tehát a posztod addig kérem írni, hogy a szegényes vacsora után visszatértek a szobátokba, lefektetitek Keikot aludni és Tsukival nekiálltok megbeszélni azt, hogy hogyan akartok visszatérni a Hold Országába. Akira a férfi, vidd előre a cselekményt! ^^ Tsukit én irányítom, így nem muszáj egy kész tervet kitalálnod, ötletelhettek együtt is. Csak akkor kicsit hosszabban fog tartani. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Szomb. Okt. 21 2017, 21:37

Laza vagyok és vicces, vagyis valamikor az voltam. Ez a próbálkozásom inkább szánalmas, mint bármelyik a korábbi jellemzők közül. Végig tudtam, hogy ezen két ember miatt éltem túl a háború borzalmait és tudtam, hogy ők viszont sokkal erősebbek nálam. Hiába mondják, hogy a nők a gyengébbik nem, mégis a bajban mutatkozik meg egy nő ereje. Sokkal többre képesek, mint bármelyik férfi, legyen az bármilyen erős fizikailag. Én is képes vagyok poáár törni egy sziklát, mégis a háború megtört. Hónapok óta motoszkál a fejembe, hogy nem ez az otthonom, mégis Tsuki hozta fel a témát, amit én nem mertem. ~Kikészít ez a nő, mindig tudja, hogy mi jár a fejembe.~ A mondata után másodpercekig nem tudtam szóhoz jutni. Körülbelül annyira nem értettem semmit, mint a két másik társam, akik még ott voltak. Aztán összeszedtem minden erőmet és sikerült valamit kinyögnöm.
- Minden rendben lesz!
Ezzel megcsókoltam Tsuki taknyos, könnyes arcát, majd egy puszit nyomtam a szájára, épp csak 1 másodpercig, hogy tudja, itt vagyok és nem érdekel, hogy mennyire undorító az, hogy taknya, nyála összefolyik az örömtől, mert én is boldog vagyok, még ha sírni nem is tudok, a háború szörnyűségei után csak örülök, hogy élek és élnek ők is. Érzem a remegését, de nem számít, mert tudom, hogy az örömtől remeg.
- Keressünk valami szállást, mert megfázunk.
Csillan meg valami a régi énemből, valami utolsó pajkosság. Lassan elindulunk a falu által közös szállásnak kinevezett épület felé. Közös szobát kapunk, mint egy család. Néhány falat vacsora után a szobánkba térünk vissza, ahol miután Keiko lefeküdt aludni, Tsukival beszélgetünk. Miután elmondtam az átélt szörnyűségeket és azt, hogy nélkülük már én sem élnék, belekezdünk a hazajutás megtervezésébe.
- Mi lenne, ha kihasználnánk a Kami no Yugent, hogy írjunk a klánnak és utána a faluval is elfogadtatjuk a dolgot? Holnap reggel 8 órára mennem kell segíteni, talán lesz alkalmam valamit intézni.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 22 2017, 00:18

Bizony a szerelem sok mindenkit megváltoztat... Olyan dolgokat hozhat elő az emberből, amiken még ő maga is meglepődik. A háború is ilyen. Ez a tény tagadhatatlan, így pedig értelmet nyerhet az a mondás, hogy "A szerelem egy háború." Vajon Akirát is megváltoztatta mindkét harca? Minden bizonnyal. De legalább van kihez visszatérnie, elvégre ahol sűrűn, jó érzéssel gondolnak vissza az emberre, azt a helyet bátran nevezheti otthonának.
Tsuki lassan megnyugodott és örült annak, hogy Akira most már itt van velük újra. Az éjszakáig még hallották, hogy Kirigakure no Sato egységei elvonultak, hogy a falu most már biztonságban lesz. Este pedig, amikor csend ülte meg a szállást, a zárt szobájuk ajtaja mögött a két szerelmes megvitathatta a helyzetet.
- De a klán nem fog nekünk megbocsátani... Gyilkoltál, amikor eljöttünk. A falu pedig szökött ninjának tart minket. Már biztosan azt is tudják, hogy nem haltunk meg, hanem elszöktünk, vagy... - Ekkor Tsuki szeme felcsillant. - Vagy elraboltak minket? - Kérdezte Akirától, bár jól érezhette a fiú, hogy a kérdés sokkal inkább egy felvetés volt, mintsem valódi kérdés. - Akárhogy is, a Kami no Yuugen kapcsolatait felhasználhatjuk. Djuka Kodomo is itt volt... Harcolt a Sanbival. Ezt pedig csak úgy tehette meg, hogy a Kami no Yuugen közreműködött benne. Talán lenne esélyünk... - Meredt maga elé, bár kissé elkedvtelenedett.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Hétf. Okt. 23 2017, 09:51

Végre együtt megint a csapat és örülhetünk egymásnak, viszont egy kicsit viharosra fordul az idő az újra egyesülésben, amikor Tsuki kimondja azt, amit én is gondolok már hónapok óta. Mivel konkrétan nincs lakásunk, így mondhatjuk, hogy otthonunk sincs, bár ez igaz Getsura is, hiszen én magam robbantottam fel a házat, ami talán most még jól is jöhet, hiszen akkor pont az volt a cél, hogy azt higgyék, hogy támadás ért minket és elraboltak. Talán ez lehet az egyetlen lehetőségünk a Kami no yugenen kívül.
- Nem tudhatják pontosan, hogy elszöktünk, hiszen felrobbantottam a lakásom, így talán hihetik, hogy elraboltak minket. Talán ezen a nyomon elindulhatunk a hazatérés irányába.
Válaszolok, majd hallgatok. Tsuki olyat mond, ami nagyon is meglep. ~Mit keresett itt és hogyan jutott ide Kodomo? Tehát a menyétek szervezkednek vagy a Holdnak van valami terve.-~
- Meg kell tudnunk, hogy Kodomo milyen céllal és kinek a megbízásából jött Kumoba. Szükségünk lesz egy menyétre.
Ha Tsuki egyetért velem, akkor pecséteket formálok és megharapom az ujjam, amit aztán a földre teszek, hogy a következő pillanatban remélhetőleg megjelenjen Yukino a kis fehér menyét, aki már számos küldetés során volt velem, még ha nagyon hasznát nem vettem komoly harcban, bár mégis sokszor mentette meg az életem.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Nov. 01 2017, 13:23

Tsukiko szemében kétség vetett árnyékot, Akira pedig jól látta a lány aggódó arckifejezését: Küszködött azzal, hogy bízzon szerelmében... Bár mindennél jobban szerette volna, hogyha Akirának igaza van és mindennél jobban bízott a fiúban, mégis kétségek gyötörték a hazautazást illetően.
- És hogyha mégiscsak tudják, hogy elszöktünk? Miért nem tértünk vissza eddig? Ez olyan... Nem tudom... - Tsuki most életében először nem biztos magában, sőt, mintha valami nyomasztaná... Akira nem látta még őt ilyennek, ám a lány csak bólint párja felvetésére, így a fiú végrehajtja az idézést, mely sikeresen létrejött. Yukino jelent meg, ki kissé zavarodottan kuporodott össze a padlón, farkát egészen maga köré tekerte, majd amint meglátta, hogy Akira idézte meg, álmos arccal ásított egyet. 
- Éppen aludtam... - Nyöszögte, miközben gombszemeit törölgette. - Miben lehetek a segítségetekre?


//Tsuki nem beszél arról, hogy miért ennyire határozatlan és miért gyötri őt ennyi kétség, ha Akira észreveszi és érdekli, akkor rákérdezhet.//

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Vas. Nov. 05 2017, 08:12

Mindig erősnek láttam Tsukit, talán kettőnk közül ő az erősebb, nem fizikailag, inkább lelkileg, mégis most aggódik. Bennem is pont ugyanezek a gondolatok játszódnak le, mint benne, de hát nem véletlenül vagyunk házasok, szinte mindig egy rugóra jár az agyunk. Nem tudok megnyugtató választ adni neki, hiszen én sem tudok többet nála.
- Minden rendben lesz! 
Ennél többet nem tudok ígérni, miután végrehajtom az idézést!
- Szia Yukino! Sajnálom, hogy ilyen későn zavartalak meg, de az ügy nem várathat. Úgy tudom Kodomo járt Kumoban és harcolt az elszabadult byuuval. Tudsz-e erről valamit valamint a Kami no Yugennek van-e bármi köze ahhoz, hogy Kodomo itt volt!
Egyelőre ennyi, majd Tsukihoz fordulok, hogy neki van-e bármi kérdése. Leginkább tőle is szeretném megkérdezni, hogy ő mit tud, amit én esetleg nem és mi az, ami miatt még jobban aggódik, mint ahogy a helyzet kívánná.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 13 2017, 13:49

Tsukiko szemei Akirára csillogtak, de nem a reménytől, hanem a könnyektől. Miután a fiú nem tudott megnyugtató választ adni, a lány csak elfordította fejét, majd lenézet maga mellé és megdörzsölte szemeit. Eközben kedvese végrehajtotta az idézést. Az apró jószág csak lassan, hunyorogva pislogott, miközben halk nyöszörgésbe kezdett Akira mondandója hallatán.
- Nem hinném, hogy mi erről tudnánk. - A menyét hangja csilingelő volt, ahogyan azt már megszokhatta tőle a fiú. - Én legalábbis nem hallottam arról, hogy a menyétek belefolytak volna a háborúba. Kodomo feltűnéséhez sincs közünk, de ezeket az információkat majd közlöm a többiekkel is. Jó tudni az ilyesmit. - Tsuki nem akart semmit kérdezni, és nem is mondott egyenlőre semmit Akirának. - Te most komolyan csak ezért rángattál ide? - Nyüszögte az apróság, majd lekuporodva a földre, farkát maga köré vonva figyelte a fiút. Úgy festett, mintha aludni készülne.
- Ezzel nem jutottunk előbbre. - Jegyezte meg csalódottan Tsuki Akirára nézve. - Szerintem feküdjünk le mindannyian és majd holnap folytatjuk a tervezést. Hátha megtudunk valamit napközben. Bár kötve hiszem... De legalább friss fejjel és új gondolatokkal agyalhatunk ezen.
- He? Mégis mire készültök? - Emelte fel apró fejét Yukino.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Hétf. Nov. 13 2017, 14:31

A kis menyét mindig meg tudott lepni, ahogy most is. Bár miért csodálkozom azon, hogy az éjszaka közepén alszik? Tsuki szeme csillogott a könyektől, mert hát megnyugtatni nem tudtam, de hogyan is tudnám, hiszen egy olyan dologba akarunk belvágni, ami elég bizonytalan és gyakorlatilag, ha megválaszolunk is egy kérdést, 8 másik jön elő. Yuki csak tovább mélyítette a kérdéseinket, mert nem tudtunk meg tőle semmit és még meg is kapom a magamét, hogy csak ezért rángattam ide. Ha tudná, hogy mire készülünk, akkor lehet kevésbé venne minket félválról. El is határozom, hogy amint lehetőségem lesz rá elmondom neki. Ha nem most, akkor majd valamikor, talán már a végrehajtás közepén. Ekkor viszont Tsuki megjegyzése mégis felkelti a figyelmét a kis menyétnek.
- Hány éve hagytam el Getsut Yukino? Hónapok alatt rájöttem, hogy nem ez az én otthonom, egyedül Tsuki és a kislány jelenléte adta az erőt, hogy ne szökjek el a faluból, de a háború mind a kettőnket megerősítette, hogy haza kell térni. Tisztában vagyok a tetteimmel és a következményekkel, de még mindig jobb, mint ami itt van. Jelenleg nincs otthonunk és nem is érzem magam biztonságban itt. Ezért döntöttünk úgy, hogy hazatérünk és ezért idéztelek meg ide és most, hátha tudsz valamit segíteni, anélkül, hogy valaki, akinek nem kéne, hallaná.
Mondok el mindent Yukinonak, hátha előrébb jutok.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 13 2017, 15:09

Yukino szeme kevésbé tűnt már álmosnak, sőt, talán mondhatjuk, hogy Akira szavaitól felébredt. Számára pedig egyértelmű volt az első kérdés, ami megfogalmazódott benne.
- Miért jöttetek akkor el? - Miután megkapta erre a választ, folytatja. - Miért nem kéritek a Menyétek segítségét a visszajutáshoz? Ha a Kami no Yuugen oltalma alatt álltok, a helyzetetek egyszerűbb lesz. A kérdés csak az, hogy a bűneitek tekintetében mennyire ér bármit is a Szervezet szava. Arra nem gondoltatok, hogy nálunk telepedjetek le? - Nézett Moonra és Keikora. - Ők is élveznék az ottani légkört. A Fák Országa messze van a háborútól és teljesen független... - Felvetése után várta a fiatalok válaszát. Tsuki Akirára nézett, majd kimondta első gondolatát.
- Hiányzik a családunk... Legalábbis, nekem.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Hétf. Nov. 13 2017, 15:35

Yukino felébredt a szavaimtól, mintha érdekelné a dolog. Szinte vártam, hogy feltegye a kérdést, ami nem is sokat váratott magára.
- Miután Kodomo kitett a klánból nem éreztem magam biztonságban, úgy éreztem valamit elvettek tőlem valamit. Úgy éreztem, hogy nincs többé maradásom. Most viszont tudom, hogy akkor máshogy kellett volna cselekednem. Éppen azért is idéztelek meg, mert a szervezetet szeretnénk többek között megkérni, hogy ha el is törölni nem tudja a bűnömet, mert Tsuki és a kislány nem bűnösek, csak követtek engem, legalább enyhítsék a büntetést. Nem gondoltam, hogy a menyéteknél telepedjek le, mert az sem lenne jobb, talán békésebb, de jobb nem.
Elgondolkodom egy kicsit, amíg Tsuki válaszol.
- Nekem is hiányzik a családom és hiányzik az a környezet.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 13 2017, 15:54

Yukiko csak figyel és bólogat, a válaszok pedig kielégítőek voltak számára. 
- Beszélhetek az érdeketekben, de nem ígérhetek semmit. - Jegyezte meg a menyét, majd felegyenesedett. - Most pedig, ha nincs más kérésed, akkor visszamennék a falumba. - Ha Akira nem szeretne már mást, akkor Yukiko egy kevés füst és egy pukkanás kíséretében eltűnik. Néma csend áll be a szobába, egyedül Moon szuszogása az, ami kissé megtöri ezt. 
- Mi a terved? - Kérdezte az Akira mellett ülő lány, ki mostanra már összeszedte magát.// A posztot addig írd, hogy a válasz után lefekszetek aludni és másnap reggel Akira megindul a gyülekezőre. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Hétf. Nov. 13 2017, 16:17

Máris többet tettem, amit eddig gondoltam, hogy tehetek a családomért. Amikor eljöttünk, akkor is azt tettem, amit a legjobbnak gondoltam és most is azt teszem. Tudom, hogy nehéz, de nem mindig a legkönyebb megoldás a legjobb. Yukino elmondja, hogy mit tud tenni, de nem ígér semmit, amit természetesen megértem, hogy ezt át kell gondolni.
- Megértjük, jó pihenést és sok sikert!
A következő pillanatban Yukino egy kis füst és pukkanás keretében eltünt. A beszélgetés elültével csend ülte meg a szobát, néhány pillanatnyi olyan csend, amikor senki nem tudja, hogy mit mondjon. Nem kínos csend, Tsuki és én közöttem már régen nem volt ilyen, mert ha nem szavakkal, akkor gondolatokkal kommunikálunk. Most is ez volt. Néhány tized másodperc csend után megszólalt.
- Egyelőre nem tudom, holnap tudok többet mondani, amikor már tudok valamit.
Még egy csókot nyomtam Tsuki szájára, majd átöltöztem és lefeküdtem aludni. Másnap nem éppen kipihenve ébredtem, reggeli után elindultam a találkozóra. A terv már meg van a fejembe. Szeretném tudni, hogy milyen állapotok vannak a faluba, az emberek mit gondolnak az egész háborúról, milyen a jelenlegi attitűd a többi országhoz és a vezetőség mit lát jelenleg a legfontosabb feladatának, illetve van-e terv arra nézve, hogy miképpen akarják lezárni a háborút.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Nov. 14 2017, 17:00

Akira másnap egész végig a helyreállító munkálatokban vett részt. Többnyire fizikai munka volt, ami nem erőltette meg őt, ám remek lehetőséget kínált arra, hogy társaitól, feletteseitől és a falusiaktól több információt tudhasson meg. A kérdés csak az, hogy ezen információk mennyire befolyásolják az ő és családja visszatérését Getsugakure no Satoba?
Az, hogy a faluban milyen állapot uralkodik, már hazatérése napján megtudhatta. Az embereken félelem és szomorúság ül, mára már azok a boldog családok is letargiába estek, akik nem veszítették el egyik szerettüket sem. Egyszerűen a morál az, mely hat az egyénekre is. Mindenki tudja már, hogy a Raikage-sama életét veszítette a Bijuukkal való harcban, ám végül a Sanbit sikeresen elfogták. Azt is tudja mindenki, hogy Kirigakure visszavonult és ezzel a háborúnak is vége szakadt. A hírek, hogy Sunagakure no Sato is felszabadult egyenlőre csak pletykaként keringenek a faluban, bár aligha érdekel bárkit is egy a világ másik oldalán lévő szövetséges falu, hogyha a sajátjukat is alig bírták megvédeni. 
A Konohai ninják hamarosan visszatérnek falujukban, a felük már el is indult a másik fele pedig itt maradt segíteni a helyreállító munkálatokat. A civilek közül alig volt halálos áldozat, mindenkit sikeresen kimenekítettek és kitelepítettek a faluból még a harcok előtt. Az embereknek általánosan elegük van a háborúból, ám mély gyűlöletet táplálnak a Víz Szövetsége iránt és annál is mélyebb gyűlöletet konkrétan Kirigakure no Sato iránt. Az, hogy a vezetőség hogy áll a többi Országhoz nem derült ki, ehhez Akira nem mozgott elég széles körökben, ám az jól látszik, hogy a legfontosabb feladatának a vezetőség a falu helyreállítását tartja és az új Raikage kinevezését. A háborúnak pedig már hivatalosan is vége...

// Ha van még kiderítendő kérdésed, esetleg valami komolyan információ, akkor írd le, hogy mi lenne az, azt már szituációs játékban fogjuk levezetni. Ha nincs, akkor addig írd a posztodat, hogy délutánra végzel a feladatokkal és visszatérsz Tsukihoz és Keikohoz a szállásra. //


A hozzászólást Jiraiya összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 09 2017, 12:23-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Szomb. Nov. 18 2017, 20:53

Várhatóan nem adtak komoly munkát, egész nap a helyreállításokban  segítettem. Leginkább fizikai munka, ami nem volt igazán nagy kihívás, lévén tai jutsuban elég fejlett vagyok és az erőnlétem sem rossz. Egyetlen előnye volt az egésznek, mégpedig hogy könnyen kerültem kapcsolatban az emberekkel és így könnyen jutottam információkhoz, bár leginkább olyanokhoz, amit bárki, akinek szeme van, elég gyorsan megszerez. Az emberek félnek és szomorúak, még azok a családok sem látják fényesen a jövőt, akik amúgy nem vesztettek el senkit a tagjai közül. A kazekage meghalt és még nem jelölték ki az utódját. Lehet, hogy annyi előnyöm van, hogy amíg nincs valódi vezetősége a falunak, addig valódi döntéseket sem tudnak hozni. Talán előnyömre fordíthatom, hogy még nincs kage a falu élén. Sunagakure felszabadult, bár ez csak pletyka, viszont a legtöbbeket nem igazán érdekel, hiszen a saját falujuk is romokban hever.Kirigakure visszavonult, így a háborúnak vége szakadt, de a Víz szövetsége iránti gyűlölet hangjai eléggé felerősödtek. Konohai segítő haderő fele haza indult, míg a másik fele itt maradt segíteni. Civil áldozat alig akadt, ami jó, mert jelzi, hogy a falu szervezett és gyorsan reagál. Sajnos a vezetőség hozzáállását az egész háborúhoz nem sikerült kiderítenem, de ezt mindenképp meg kell tudnom. Vajon honnan tudnám ezt megtudni? Amikor délután végzek a munkával egy gyorat eszek, majd visszatérek a lányokhoz, hogy együtt ebédeljünk, aztán neki indulok a flaunak, hogy további, most már talán értékesebb információt is beszerezzek.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Dec. 09 2017, 12:32

Miután megebédeltek és visszatért a helyreállító munkálatokat elvégezni - elvégre egész napos munka várt rá - estére fáradtan végeztek az utolsó törmelékek eltakarításával az adott körletből, ahova kirendelték őket. Sajnálatos módon Akira csak hozzá hasonló fiatalokkal és alacsonyabb rangú ninjákkal találkozok, akiket Tokubetsu Jouninok irányítottak, vagy kinevezett csapatvezetők. 
Miután beesteledett, mindenki hazamehetett. Este nyolc körül járhatott az idő, s itt volt a lehetőség arra, hogy Akira cselekedjen. Több lehetőség is állt a előtte: 


1.) Felkeresi a Raikage Palotáját, ahol talán kérdezősködhet, bár kevés az esélye annak, hogy önként mondana el neki bárki bármit is, hiszen alacsony rangban áll és kívülállónak számít, akármennyire is visel Kumogakurei fejpántot. Na de akkor melyik a másik út? A kémkedés? A betörés? A hallgatózás? A vallatás? Rengeteg lehetőség és rengeteg út áll előtte, s minden út máshová viszi őt... 

2.) Ez az éjszaka teljesen alkalmas lehet a szökésre is, már ha nem engedéllyel akarja Akira kivezetni a faluból családját. 
// Én csak kettő lehetséges verziót vázoltam fel, sok más is van, lényegében a karaktered helyébe kellene képzelned magad és konkrétan leírni, hogy mit csinál, hogyan próbál információt szerezni, mit akar tenni, stb. Akira akar elmenni Getsuba, találja ki, hogy hogyan. Én csak a körülötte lévő világot irányítom ami vagy reagál Akira tetteire van nem. ^^ A Késésért +8 Chakrát és +4TJP adok. // 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Szomb. Dec. 16 2017, 21:48

Gyors ebéd után vissza kellett térnem a munkálatokhoz, ugyanis a feladat még nem ért véget. Sajnos sokkal okosabb a délután folyamán sem lettem, mivel hozzám hasonlóakkal találkoztam, akikkel szintén nem osztottak meg semmi fontosat a kinevezett vezető, jounin vagy chuunin pedig nem igazán mondott semmit, ha tudott is volna valamit. Este  körül estem vissza a táborba, ami jelenlegi otthonunk volt a szűk családnak. Sajnos sokkal kevesebb hely és lehetőség volt privát időt eltölteni, ugyanis a lyuk, amit a szobánkként kaptunk nem volt alkalmas 3 ember elszállásolására, de úgy gondolták, hogy egy családként megoldjuk ezt is, hiszen főznünk nem kell, a közös fürdő pedig van oldva a folyosón, de legalább ott nem koedukálva kellett fürödnünk. Estenyolckór értem haza, hulla fáradtan, viszont tudtam, hogy tennem kell valamit és még nincs túl késő sem, így gyors zuhanyzás és két falat vacsora elfogyasztása után el is indulok a raikage palotájához, hogy kiderítsek valamit. Ugyan megfordult a fejembe, hogy ismét elszökhetnénk, de ezt gyorsan ki is vertem. Az csak a legvégső megoldás, ugyanis szerettem volna lehető leglegálisabb megoldást találni a dologra. A raikage palotája előtt még egyszer átgondolom, hogy kitől és milyen okból kérdezhetnék bármit is, de sajnos ötletem sincs. Magabiztosan megindulok és remélem, hogy bejutok az épületbe, hogy valakivel beszélhessek. Remélem nem nagyon kell meggyőznöm senkit, hogy fontos ügyben jöttem és beszélnem kell egy vezetővel, aki releváns információval tud ellátni a dolgok jelenlegi helyzetével, ha kell talán még a Kami no Yugent is bevonom a dologba.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Dec. 30 2017, 23:19

Akira tehát úgy döntött, hogy megindul a Raikage Palota felé, mely a falu központjában volt megtalálható.
A palotát több Ninja is védi, a helyzetre való tekintettel megállították Akirát is, hogy igazolja magát, majd megkérdezték, hogy mi járatban erre. Természetesen Akira elmondta, hogy fontos ügyben kell beszélnie egy vezetővel, ám a következő kérdés következett:
- Mi ilyen fontos, hogy az éjszaka közepén kelljen utána kérdezned? A falu helyzete világos, látod mi történt... Ennél többet senki sem tud mondani neked. 

Akira előtt több lehetőség áll...

1.) Megpróbálja meggyőzni az őröket, hogy engedjék tovább. (párbeszédsorozat)
2.) Megfenyegeti az őröket, hogy engedjék be. (következményeket vállalnod kell)
3.) Kissé eltávolodva jól látja az őrök elhelyezkedését. Tapasztalt ninja, képességeit felhasználva talán képes lehet bejutni észrevétlenül a Raikage Palotába. (ha megpróbálod sikerül) 
4.) Megpróbálja ártalmatlanítani az őröket és úgy bejutni.
5.) Felhagy a bejutással és más dologba kezd. (írd le, hogy mit tervezel)

// Válassz a lehetőségek közül! +8 ch a késésért. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Akira on Vas. Jan. 07 2018, 17:19

Sejtettem, hogy sokan őrzik a kage palotát, hiszen a raikage halála után mindenki gyanús, aki be akar jutni és a falu vezetősége, már ami maradt belőle, annál elfoglaltabb, hogy egyéni problémámmal foglalkozzanak, de megér egy próbát. A kapuban gyorsan meg is találom az őröket, akik fel is tartóztatnak és egyből jön a kérdés, hogy miért vagyok itt és mindent tudok, amit mondani tudnának. Elgondolkodom rajta, ugyan megpróbálom meggyőzni az őröket, de ha nem sikerül egyből, akkor megköszönöm az információt és lelépek.
- Egész nap a falu helyreállításában segédkeztem és nem volt időm idejönni, csak most. Fontos dolog és csak egy vezetővel vagyok hajlandó megbeszélni.
Amennyiben tovább problémáznak és egyáltalán nem akarnak engedni, akkor elnézést kérek a zavarásért és lelépek.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kumogakure Kapuja

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.