Kiképző terep

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Darui on Hétf. Aug. 15 2011, 15:25

//Hehe, a szemem miatt ne aggódjatok, olvastam már ennél hosszabb postokat is Rózsaszínben! Na akkor jojózott egy kicsit a szemem, de kibírtam x) elvégre ez a dolgom Razz Tehát úgy írtok ahogyan jól esik//

Miután a három genin megtudta az eredményt, hogy miképp szerepeltek a faághoz ragadós feladatnál, először lelkesek voltak, azonban néhányuknál hamar lelohadt a lelkesedés, holott nem lett volna szabad, mert így is képzeletet túlszárnyaló idővel végezték el ezt a feladatot. Amatera legszívesebben elmondta volna nekik, hogy ezt a feladatot a legtöbb genin több napon keresztül gyakorolja, azonban ha ezt megtette volna, talán ifjú geninjei túl lelkesek lettek volna tőle.
A következő feladat hamar ki lett hirdetve, a fiúknak idejük sem volt rendesen kifújni magukat és máris megkapták a feladatot, miszerint egy-egy fára kell felfutni mindenkinek, de még mielőtt rámutathatott volna valamelyik fára is, Karaszu már el is kezdett futni a fához. A nő erre halkan elnevette magát, melyet a geninek nem hallhattak meg, majd rámutatott az igazi célpontra. Nem is kellett sok idő és mindenki felsorakozott a saját fájánál, hogy nekilássanak a feladatnak. Mindenki a saját módszerével kezdte meg a gyakorlatot, de mindegyik módszerben volt egy közös pont. Először meghatározta mindenki a kellő chakramennyiséget és csakis azután kezdtek el futni. Az első lépéseket Karaszu tette meg aki lelkesen, bár gondolkozás nélkül próbált meg felfutni rá és mondhatni, hogy már a második lépésnél egy nagyot zakózott, majd hamar rájött, hogy forró fejjel nem megy semmire és ő maga is gondolkozni kezdett. Mindhárman csendesen ültek, vagy éppen feküdtek és a lábukkal valamint a fa törzsével játszottak, keresve ezzel is a tökéletes chakramennyiséget. Végül a csendesség megtört és Toge elsőként kezdett el feljebb jutni a fán. Igaz ő nem nekifutással kezdett, hanem lassan de biztosan lépegetett, legalábbis szeretett volna mert egy lépést sem tudott megtenni előre. A gravitációnak köszönhetően az jelentette a számára a legnagyobb gondot, hogy megtartsa magát, nem hogy még haladjon előre is. A futás pont ezt a tényezőt iktatja ki. Másodikként Karaszu iramodott neki a fának immáron az általa meghatározott chakramennyiséggel a lábában. Togeval ellentétben, a fiú egész magasra feljutott, méghozzá három métert is megtett felfelé, azonban a chakra megtartása nem volt olyan könnyű mint ahogyan azt mindenki gondolta. A kezes mutatványnál elég volt megtartani a megfelelő chakrát és odatapadni a fához, azonban ebben a szituációban folyton meg kellett szakítani a chakra áramlást, hogy megszűnjön a tapadás és egy lépést feljebb tudjon jutni valaki. Nehéz feladat, azonban nem kivitelezhetetlen. Erre a tényre az első próbálkozásnál mindenki rájött, majd ügyesen játszottak a chakrájukkal, hogy minél feljebb jussanak. Kei sem volt rest, ő is futásnak eredt, bár ő kicsit tovább elmélkedett a dolgokon a többieknél, pont úgy mint az előző feladatnál is, azonban mindhárman körülbelül egyformán magasra jutottak fel, mondhatni fej-fej mellett álltak.

//A következő postban írjátok le, hogy feljuttok mindhárman a fa tetejére, viszont hogy ki lesz az első azt még nem tudjátok, mert azt majd én döntöm el a postotok alapján Smile //
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Karasu on Hétf. Aug. 15 2011, 17:13

„Egyre jobban megy, de még nem tökéletesen.” Gondoltam miközben a fa törzsén futottam fel. Már a huszadik ilyen fel futásnál tartottam és meglepően jól ment. Már nagyon fáradt voltam. A kezünkkel a fára ragadásos feladat meg most ez is eléggé sok chakrát emésztet meg. A földön meg kellet állnom egy kicsit, mert már nem bírtam. Konkrétan már reggel óta itt gyakorlunk, és már kezdtem kikészülni.
Miközben a fa mellet lihegtem gondoltam, megnézem a többieket, hogy haladnak. Mikor megláttam, hogy ők is addig tudnak fel futni a fára, mint én nagyon megijedtem. Az előző feladat után semmi képen sem akartam veszíteni. Ezután egy pillanatot sem akartam vesztegetni a pihenésre. Úgy döntöttem, hogy akkor is fel jutok, ha minden chakrámat bele kell adnom. Chakra a lábba, neki készül és futás.
A harmincnegyedik nekifutásnál már nagyon közel voltam a fa tetejéhez de már nem bírtam tovább és leestem. Hasra estem és úgy is maradtam. Feküdtem a sárban és a hátamat verte az eső. Kívülről úgy nézhetem ki, mint egy hulla. Ott feküdtem és éreztem, hogy fáj mindenem. Ekkor eszembe jutott a magamnak tett ígéretem és megpróbáltam fel állni. Remegett mindenem, de sikerült felállnom. Tudtam, hogy ha még egyszer elesek, akkor nem lesz több erőm felállni. Elkezdtem minden, megmaradt chakrámat összegyűjteni majd a lábamba, küldtem. Ezek után, amikor már éreztem a lábamban a szívóerőt a fa felé fordultam. Vettem egy nagy levegőt, majd nekifutottam.
A fa feléig még nem volt semmi gond de utána már éreztem hogy már túl kevés a chakrám. A háromnegyedénél úgy éreztem, hogy vége. A testem kezdte fel mondani a szolgálatot. Éreztem, hogy lassan elájulok. Nem tudtam, elenne mit tenni de, ekkor eszembe jutott, hogy miért is vagyok itt és az is, hogy megfogadtam, hogy többet nem veszitek. Ekkor nagy üvöltéssel minden meg marat erőmet, beleadtam és futottam.
Úgy éreztem, hogy az izmaim bármelyik pillanatban elszakadhatnak. Két lépés választott el a tetejétől de nem adtam fel. Nehezen bár de megtettem azt a pár lépést és fent voltam. Az első pillanatban a fáradtság miatt nem tudtam felfogni, hogy mi történt de a következőben már láttam. Ekkor nagyon megörültem és örömömben üvölteni akartam. De alig emeltem fel a karomat hirtelen rám tört a fáradság és elájultam.
avatar
Fusino Karasu
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 215

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Kei on Kedd Aug. 16 2011, 11:50

Mivel a sensei nem szakította meg az edzést biztosan jó úton haladunk. Gondoltam magamban. Azonban annyi biztos, hogy ez a feladat jóval megerőltetőbb mint az előző, mivel itt több dologra kell egyszerre koncentrálnunk. Nem elég, hogy az egyik lábunkban meg kell szüntetnünk a chakra koncentrációt, egyidejűleg a másik lábunkba kell koncentrálni a chakránkat. Mindeközben meg kell tartanunk a lendületünket, máskülönben visszazuhanunk a földre.
Míg minden elméleti pontot próbáltam átültetni a gyakorlatba, rengetegszer estem le a fáról. Azonban minden egyes seb és horzsolás annak az ára, hogy feljussak a fa csúcsára. Arra az elhatározásra jutottam, hogy addig nyughatatlanul próbálkozok míg fel nem jutok a fa tetejére.
A gyakorlással rengeted idő telt el, a felhők jöttek és mentek az eső néha kevésbé néha jobban esett azonban egyvalami változatlan volt mégpedig az elhatározásom. Úgy tekintettem a fára mit egy akadályra amit le kell győznöm ahhoz, hogy elérjem az álmaimat.
Minél magasabbra jutottam annál rosszabb volt az érzés, hogy megint nem sikerült, azonban ott volt az a tudat is, hogy a cél egyre közelebb és közelebb van. Minden egyes próbálkozásnál nagyobb területet láttam be azonban nem engedhettem meg, hogy a csodás táj elvonja a figyelmemet az edzésről, ezért próbáltam nem észrevenni az ég felé magasló fákat a bokrokat melyek menedéket nyújtanak az eső elöl a kisebb állatoknak, azonban mindezek mellett ott voltak a csúf romok, ezek a háborúk maradékai melyek emlékeztetnek minket,hogy országunkat csatatérként használták a környező országok és a háborúk után úgy tettek mintha mi sem történt volna. Ezen változtatni akartam és ezért nem engedhettem, hogy ez a fa az utamba álljon.
Következő lezuhanásom alkalmával szembe álltam a fával minden koncentrációmat a chakrámra összpontosítottam és nekiszaladtam a fának. Az ágak elsuhantak mellettem mint a lágy szellő és pár pillanattal később már a fa csúcsán álltam és végre átadhattam magamat a táj szépségének. Sikerrel teljesítettem a feladatot, boldog voltam, hogy képes voltam rá.

avatar
Fusino Kei
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 231

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Toge on Kedd Aug. 16 2011, 14:20

A próbálkozásom, hogy lassan lépkedve feljutok a fa tetejére, hát hogy is mondjam nem volt sikeres. Bár próbálkozásnak se volt utolsó. Kicsit leálltam a próbálkozásokkal és a fa lábához ültem le. Ezután néztem a többieket, hogy próbálkoznak feljutni a fa tetejére. Karaszu és Kei is küzdött a maga fájával és persze legbelül saját magukkal. Tulajdonképpen nem csak a fát kell legyőzni, hanem belül saját magunkat és túllépni a határainkat csak így fogunk feljutni a fa tetejére.
Felálltam a földről és felnéztem a fára. Az eső esett szakadatlanul, ami most kicsit nehezítette a feladatunkat, mert így a fa törzse is vizes volt és így jobban is csúszott. Úgy gondoltam, hogy inkább a futást választom, mert szerintem az célravezetőbb. A többieknek is úgy megy jobban.
A már próbálgatott technikát alkalmaztam csak most nekifutásból és tényleg jobban ment így és magasabbra jutottam. Egyre magasabbra, ami lelki erőt adott, mert láttam, hogy mindig kicsit jobban megy. Sokszor leestem a fáról, de próbáltam lábra és puhán érkezni kisebb nagyobb sikerrel.
Az idő csak múlt, de az időérzékem nem tudta megmondani mennyire. Csak a magamra és a fára koncentráltam. Eltávolodtam a fától két méterre és teljes erőmből neki futottam és elkezdem felfele futni a törzsén. Az eget és a fa lombját láttam miközben teljes erőmből futottam felfele. Aztán hirtelen megláttam, hogy már majdnem fenn vagyok a fa tetején. A következő pillanatban már a tetejére is léptem.
Boldogan körbenéztem és gyönyörű volt a kilátás jobb, mint gondoltam. Kifárasztott a fára feljutás így leültem a fa tetején egy ágra és boldogan nézetem szét.
Tekintetemmel Karaszu-t és Kei-t kerestem, hogy hol vannak és feljutottak-e a fa tetejére már. Úgy éreztem, hogy már előttem feljutott valamelyikőjük, de a sok lombtól nem láttam semmit, így nem tudtam meg, hogy ők is feljutottak-e. Majd úgyis kiderül...
avatar
Fusino Toge
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Suneku on Csüt. Aug. 18 2011, 22:08

Amikor megérkeztem a kiképző terepre szokásom szerint először fölmértem a terepet. Persze már jól ismertem a helyszínt, de mindig élvezettel vizsgáltam meg újra, apró változások után kutatva. A kör alakú réten egy ifjú akadémiai tanuló csoport futott köröket. Néhányan a tócsákat kerülgették néhányan pedig nevetve ugráltak beléjük. A rét közepén pár egyszerűbb kiképző felszerelés állt, szélein pedig fák magasodtak. Az egyetlen feltűnő pont egy fehér ruhás nő volt, akinek ruhája alján lángnyelvek voltak. Még az eső sem tompított rajtuk, szinte világítottak.
Közel hozzá 3 ninja rohant függőlegesen fölfelé 3 különböző fán. Mind a 3 fa a környék legmagasabbjai közé tartozott. A 3 genin néha visszahuppant a földre, de fáradhatatlanul újra és újra próbálkozott. Végül felismertem közöttük jó barátomat Togét és egy kicsivel később ráismertem Keire és Karaszura is.
„A Fusino fiúk edzenek”- gondoltam
Hamar rájöttem, hogy épp ezért a fehér ruhás nőnek Amatera-senseinek kell lennie. Hozzá küldtek a faluból, ő lesz a senseiem. Kicsit rossz érzésem támadt, hiszen már javában zajlott az edzés. Nem szívesen zavartam meg őket, de ez volt az utasításom és minél előbb én is csatlakozni akartam.
Odamentem Amatera-senseihez és illedelmesen köszöntem neki, valamint bemutatkoztam. A fiúk eközben észre sem vettek, olyan serényen próbálták elérni a fa tetejét, amihez már nagyon-nagyon közel jártak.
„Remélem nem lesz mérges, amiért az edzés közepén toppanok be” – reménykedtem magamban
avatar
Fusino Suneku
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Darui on Vas. Aug. 21 2011, 19:31

A három kicsi genin töretlenül próbálkozott a saját fájukkal. Nem lehetett megállni ha azt akarták, hogy elsőként jussanak fel a fára, hogy ezzel bizonyítsák maguknak azt, hogy ki a jobb. Amatera csendesen állt az esőben és figyelte tanítványait, hogy miképp haladnak az edzésen. Ahogyan várta azt, senkinek sem ment könnyen, de ha jobban belegondolunk ez volt a természetes. Az olyan aki második próbálkozásra fut fel egy fa legtetejére, nagyon ritka. Ezt a tényt a maszkos nő nem is várta el senkitől, geninjei így is az elvárásainak megfelelően haladtak az edzéssel.
Mindenki nagyon hajtott és egyre magasabbra és magasabbra jutottak fel, amikor egy váratlan vendég bukkant fel a semmiből és Amatera mellé sétált, majd bemutatkozott neki. A nő egy nagyot sóhajtott, majd a maszkján keresztül nézett le a fiúra.
- Késtél... méghozzá nem is keveset. Ennek az edzésnek lassan vége, úgyhogy már nem tudsz csatlakozni, de ó ne félj... biztos vagyok benne, hogy te is eleget fogsz küzdeni. Mondta szinte sugárzó hideg, jeges hangon a fiúnak, majd fejét visszafordította a három geninre akik már lassacskán az edzés végére jutottak. Már csak pár méter választotta el mindhármukat a fa tetejétől. Az utolsó nekifutásnak lehetett szemtanúja az újonnan érkező Suneku, hiszen rokonai már mind egytől egyig megtették az utolsó lépést és a fa legmagasabb pontját a sajátjuknak tudhatták. Suneku mellől a maszkos nő egy szempillantás alatt eltűnt és már a fa tetejéről zuhanó Karaszut fogta a kezében és vele érkezett földre. Egy szempillantás alatt vette észre a fáradó fiút és kapcsolt. Toge kereső szemei megakadtak a visszazuhanó csapattársán és Kei-n is aki szintén a fa tetején állt.
- Rendben, most már lejöhettek! Kiáltott fel Amatera a két fán lévő geninnek, majd megvárta, hogy azok odamenjenek hozzá. Mindeközben az ájult Karaszu szájába dugott egy energiatablettát, amitől ideiglenesen kap annyi erőt, hogy lábra állhasson.
- Mindhárman ügyesen véghezvittétek a feladatot. Innen lentről úgy tűnt, hogy egyszerre értetek fel mindnyájan a fa tetejére. Azt majd ti magatok között lerendezitek, hogy ki nyert. Egyébként bemutatom a legújabb csapattagot, Fusino Sunekut, aki bár elkésett, holnap velünk jön küldetésre. Készüljetek fel, mert nem lesz gyerekjáték. Pontban reggel hétkor várlak itt titeket. Jelentette ki a nő, majd elsétált az esőben.

//Szép játék volt, jutalmul 20-chakrát kaptok mindhárman. Ha gondoljátok még játszhattok kis szociális kalandot Suneku-val, de akár kezdhetjük is a küldetést. Hogy mit szeretnétek, jelezzétek nekem pm-ben Smile //
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Toge on Hétf. Aug. 22 2011, 15:28

Miután Amatera-sensei elsétált, kicsit leültem a földre és boldogan pihentem az esőben. Holnap lesz az első küldetésünk és már négyen vagyunk. Nagyon boldogított ez a gondolat. Szóltam a többieknek is és haza indultam, azt hittem kell majd segíteni Karaszu-nak a hazafele útban, mert nagyon kifárasztotta magát, de nem úgy tűnt, hogy kell neki segíteni...
A hazafele út rövidebbek tűnt, mint amikor a kiképző terepre jöttem, lehet azért, mert most már nem izgultam, csak nagyon fáradt voltam. Az eső szüntelenül esett, de jól esett nekem, mert az izzadságot lemosta az arcomról és végtagjaimról. Szinte megtisztított, már ahol ért. Hamar beértem Amegakure no Sato belsejébe...
Otthon örömmel fogadtak. Elmeséltem a családomnak az edzést, de nem nem nagyon részletesen, mert alig volt erőm. Ők büszkék voltak rám és Kei-re is, ami nagyon jól esett nekünk. Lefürödtem és összepakoltam mindent, ami hasznos lehet nekem a holnapi küldetésben. Ezután nyugovóra tértem, mert tudtam, hogy holnap reggel 7-kor találkozunk Amatera-senseiel a kiképző terepen...
Korán ébredtem. Egy órával a találkozó előtt. Izgultam, hogy milyen lesz majd a küldetésünk. Felvettem ruháimat és felszereléseimet táskámmal együtt és a találkozó helyre indultam...
Fél órával a megbeszélt időpont előtt értem oda. Leültem egy fa tövében és miközben vártam a többieket egy dallamot dúdoltam...
avatar
Fusino Toge
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Suneku on Kedd Aug. 23 2011, 21:41

Amikor meghallottam, hogy a sensei mindenkit hazaküld kicsit elszomorodtam, hiszen én is meg akartam tanulni, amit a többiek. Ennek ellenére reálisnak tartottam, hogy a sensei nem akart éjszakába nyúlóan privát edzést tartani, csak azért mert később jöttem, főleg nem egy küldetés előtt. Gondoltam rá, hogy megpróbálom magamtól, de aztán rájöttem, hogy nem is tudom, igazán mit kell csinálni, meg felügyelő nélkül elég rizikós lenne. Könnyedén leeshetnék a fáról.
Így, hogy csináljak valami értelemeset, elmentem bevásárolni felszereléseket, nehogy küldetés közben fogyjanak el a shurikenjeim. Vettem még 2 Fuuma-shurikent is, így már 2 alkalommal tudom alkalmazni a Kage Shuriken no Jutsut.
Ezután, hazasétáltam és megpróbáltam korán elaludni, hogy friss legyek a küldetésre. De rettentően izgultam így végül elég sokáig nem aludtam el. Ellenben sikerült jó korán felébrednem, reggel 5-kor. Próbáltam visszaaludni, de ez nem nagyon sikerült, csak félálomban forgolódtam. Már teljesítettem küldetéseket, de azok mind nagyon egyszerűek voltak. Ez lesz az első „igazi” küldetésem. Jól kell teljesítenem!
Megreggeliztem és már fél hét után nem sokkal kiértem a kiképző terepre. Övtáskám szépen ki volt tömve az új felszerelésekkel, viszont pénztárcám szinte kongott az ürességtől. Azt hittem első leszek de, amikor odaértem Togét már egy fa tövében találtam.
„Biztos ő is nagyon izgul és ő sem tudott már aludni” – gondoltam
Köszöntem neki, odaültem mellé és beszélgetve vártuk tovább a többiek érkezését
avatar
Fusino Suneku
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Karasu on Kedd Aug. 23 2011, 21:54

Az első dolog, amire emlékszem, az-az hogy valami kerek bogyó esik a számba, amitől majdnem meg fulladtam de legalább felébredtem tőle. Annak a fa tövében voltam, amit nem is olyan rég sikeresen megmásztam kéz nélkül. Mivel nem rég ébredtem fel kicsit bágyadt voltam de mindenképpen meg akartam tudni hogy ki jutót fel először a fára. De ekkor Amatera-sensei szolt Toge-énak és Kei-nek hogy jöjjenek ide. Miután ide jöttek, bemutatta nekünk Suneku-t aki csak most érkezett, meg pedig ö is csapat tag. Suneku-t én ismertem, mivelhogy rokonom de nem beszélgetem még vele túl sokat. Miután egybe gyűlt a kis csapat. Amatera-sensei elmondta, hogy holnap reggel hétkor küldetésre megyünk, aminek én nagyon örültem, mivel boldog voltam hogy végre történik valami izgalom is. Ezek után mindenki haza ment. Én lassan haza csoszogtam mivel már nagyon fáradt voltam. Miután haza értem előkészítettem minden felszerelésemet, mivel holnap megyünk küldetésre. Miután minden fontos dolgot bepakoltam konkrétan rá ájultam az ágyra és egy jó ízűt aludtam. Másnap reggel korán keltem. Úgy ébredtem mintha ujjá születem, volna. A tegnap esti fáradságból semmi sem maradt. Fel keltem az ágyból és fel vetem, a már előkészített felszerelésemet. Majd meg reggeliztem és elindultam a kiképző terep felé. Tíz perc séta után meg is érkeztem. Mésziről láttam a kiképző terepen két alakot, de ahogy közelebb mentem felismertem bennük Suneku-t és Toge-t. Nyugodtan hozzájuk sétáltam és elkezdtem velük beszélni.
avatar
Fusino Karasu
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 215

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Kei on Vas. Aug. 28 2011, 18:49

A feladat elvégzése után nagyon boldog voltam, mindhármunknak sikerült végrehajtani a feladatot méghozzá szinte egyszerre. Továbbá az a tudat is a boldogabbá tett, hogy végre pihenhetek és ehetek valami finomat. A sensei azonban nem hagyta, hogy elmélázzak azonnal visszarántott a valóságba és bemutatta újdonsült társunkat Fusino Sunekut, már többször láttam és találkoztam Sunekuval, de egy szót sem váltottunk egymással. Így hát odaléptem hozzá és jó családtaghoz illően, bemutatkoztam neki. Továbbá a sensei elmondta, hogy holnap 7 órakor vár minket ugyanitt.
Mind ezek után elindultam a házunk felé, útközben betértem egy vendéglőbe és ettem egy jót, evés közben felidéztem az edzésen tanultakat és végiggondoltam mit csináltam rosszul vagy éppenséggel jól. Evés után kifizettem a számlát és mint aki jól végezte dolgát elindultam hazafelé. Hazaérkezésem után az első utam a fürdőbe vezetett, le kellett mosnom magamról a sarat és minden más koszt is amit edzés közben szedtem össze. Miután testemet kívülről megtisztítottam bemásztam a forró vízzel teli kádba, a vízben üldögélve testem elernyedt és gondolataimat hagytam elkalandozni.
A Fürdés befejeztével előkészítettem a felszerelésemet a holnapi küldetésre, megszámoltam a shurikeneket, kunaiokat, sembonokat majd mindent gondosan övtáskámba pakoltam. Ruháimat megtisztogattam," csak nem mehetek piszkos ruhákban az első küldetésemre gondoltam magamban". Miután minden előkészülettel végeztem elvonultam a szobámba és lefeküdtem az ágyamba. Mivel a mai nap kifárasztott nagyon gyorsan sikerült elaludnom, ami jó volt mivel nem forgolódtam az ágyamban és sikerült kipihennem magamat.
Másnap még napfelkelte előtt felébredtem, úgy éreztem magamat mint aki újjá született. A forró fürdőnek hála szinte semmim sem fájt. Kinéztem az udvarra és mivel még félhomály volt gondoltam megnézem a napfeltét, felvettem ruháimat és kimentem az udvarra az udvarról pedig felkászálódtam a tetőre. Az eső mint mindig esett de most szinte csak szemerkélt ,a felhozetis vékonyabb és ritkább volt így a felkelő Nap sugarai könnyedén áthatoltak rajtuk. Pár percnyi várakozás után a Nap megjelent a hegyek mögött és a maga komótos sebességével mozogva lassanként fényt hozott a reggelbe. A napfelkelte után elugrottam a boltba és vettem némi ellátmányt, arra az esetre ha a küldetés alatt valahol a szabadban éjszakáznánk. miután mindent megvettem és elcsomagoltam elindultam a megbeszélt hely felé. Lassan ballagtam végig az utcákon és figyeltem ahogy a városban egyre nagyobb és nagyobb lesz a nyüzsgés. Nem telt el sok idő és elértem a kiképzőterepet ahol már Toge,Suneku és Karaszu vártak rám. Odasétáltam hozzájuk és üdvözöltem őket.
avatar
Fusino Kei
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 231

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Darui on Kedd Aug. 30 2011, 18:49

A nap lassacskán felkel vele együtt négy izgatott Amegakurei genin is, akik izgatottan várják, hogy megkapják a legelső küldetésüket. Találkozásuktól számítva eddig technikáikat és chakraformázásukat fejlesztették, hogy megtudják állni a helyüket majd a nagybetűs életben is. A megbeszélt helyre egyesével érkeztek meg, majd kisebb csevegésbe kezdtek bele. Nemsokkal, hogy az órák is elütötték a hetet, Amatera is megjelent a színen, sűrűbb esőt hozva, mint a legutóbbi találkozáskor. A cseppek most is mintha kikerülték volna, ruhája teljesen száraz volt, arcát pedig ismét az a maszk takarta.
- Látom megérkeztetek és most senki sem késett- fejét ekkor Sunako felé fordította, majd folytatta - Tenshi-sama egy küldetést bízott ránk, melyet sürgősen végre kell hajtani. Egy szenilis vén bolond bemászott Amegakure csatornarendszerébe és elkezdte a csöveket rongálni. Úgy tudjuk, hogy az öreg még a régi rendszernek a híve, amikor még Hanzo irányította a falut. Feladatunk, hogy elkapjuk az öreget és Tenshi-sama színe elé vigyük. Van kérdés?
Kérdezte meg végül, hogy van e olyan dolog ami tisztázatlan a geninek számára, bár ez már amolyan rutin kérdés, hisz a feladatot percízen mondta el, minden részletre kitérve. Már csak az volt hátra, hogy a geninek valami reakciót mutassanak a küldetés felől és már indulnak is a csőhálózat bejárata felé.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Karasu on Kedd Aug. 30 2011, 19:41

Mikor láttam, hogy Amatera-sensei jön akkor nagyon izgatót lettem, mivel nagyon izgultam hogy milyen küldetés kapunk. Arra számítottam, hogy olyan küldetést kapunk, amiben meg kell küzdenünk trilliónyi ellenféllel és végül meg mentünk valakit vagy valamit. De mesterünk nagyon szereti pont az ellenkezőjét tenni, mint amire én gondolok. Miután elmondta mesterünk a küldetés azonnal lekopott a kedvem. Miért pont nekünk kell ki kaparnunk egy flepnis vén bolondot a csatornából? Főleg hogy térdig gázolhatunk a mocsokban! Mikor mesterünk megkérdezte, hogy van e kérdés akkor azonnal fel tetem a kezemet de, mikor éreztem a szúrós tekintetét a maszkon át akkor inkább letettem. Kicsit dühös voltam a küldetés miatt de mivel nem volt más választásom ezért elindultam a csatorna bejárat felé.
avatar
Fusino Karasu
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 215

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Suneku on Kedd Aug. 30 2011, 20:12

Amikor Amatera-sensei megjelent izgalmam a tetőfokára hágott. Úgy láttam, hogy a többieké is. Viszont amikor végül elmondta, hogy mi is lesz a küldetés azonnal alábbhagyott a lelkesedésem. Röviden ez volt a küldetés: Egy dilinyós vén trottyot kel kikaparni egy bűzős csatornából. Az egyetlen pozitívum az volt benne, hogy a küldetés után talán végre láthatjuk Tenshi-samát.
„Ezért vásároltam be? Ezért izgultam annyira?” – gondoltam felháborodva
Ezután lett volna egy-két szavam a senseihez, de inkább nem mondtam semmit. Karaszu kicsit meggondolatlanabb volt és felrakta a kezét, de aztán egyszerre megjött a józanesze és inkább ő sem mondott semmit, majd lerakta a kezét. Karaszu indult meg elsőnek, én ennek titokban örültem is. Úgy gondoltam, hogy miután szépen eltaknyol az első kanyarban, akkor majd én is követem.
avatar
Fusino Suneku
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Toge on Kedd Aug. 30 2011, 23:01

Tenshi-sama egy küldetést bízott ránk, melyet sürgősen végre kell hajtani? Ezaaaaz.. erre vártam. Amatera-sensei, ahogy mondta egy szenilis vén bolond bemászott Amegakure csatornarendszerébe és elkezdte rongálni a csöveket. Nem biztos, hogy annyira bolond az a vén ember. Sok bolondnak tűnő vénemberrel találkoztam már, viszont ugyanolyan bolond és erős technikákat is használhatnak. Mindig is sokkal többet akartam tudni Amegakure csatornarendszeréről és ez az öreg nagyon sokat tudhat róla. Meg amíg keressük, addig is legalább felfedezzük a csatornarendszert. Örültem a küldetésnek, mert jobban megismerhetem a falum, erősödhetek, ami segíthet, hogy a legjobb víz jutsu használó legyek és talán találunk a csatornarendszerben egy rejtettebb helyet, ahol a lassan bár, de bővülő klán rejtekhelye lehet...
Pár kérdés ötlött fel bennem és kérdéseimmel Tenshi-samahoz fordultam:
- Tudjuk a teljes nevét ennek a szenilis vén bolondnak? Főleg a családneve érdekel, ha tudjuk, mert akkor már következtethetünk milyen erős és technikákkal bíró embert kell elfognunk.
-Továbbá tudunk valamit arról, hogy amikor még Hanzo irányította a falut, Hanzo-val volt bármilyen kapcsolat a célpontunkkal?
Ezeket a kérdéseket fontosnak tartottam, mert sok mindent megtudhatunk belőlük és felkészülhetünk előre. Így kevesebb az esélye, hogy meglepnek.
Ezután indultam is a csőhálózat bejárata felé...
avatar
Fusino Toge
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Kei on Szer. Aug. 31 2011, 12:13

Mire a sensei megérkezett már kibeszéltük az egész klán életét és, hogy ki mit szeretne csinálni a jövőben. Majd mikor a sensei is megérkezet odasétált hozzánk és természetesen jól megáztunk, eddig is esett az eső de amikor a sensei odaért, mintha dézsából öntötték volna. Természetesen már mind megszoktuk az esőt hiszen Toge és én törzsgyökeres Amegakureiek vagyunk, Karaszu kis kora óta itt él és Sunekunak biztos nem tesz rosszat az eső.
Majd a sensei rátért a mondandójára "Tenshi-sama egy küldetést bízott ránk", amint ezt meghallottuk mindenki meredten a senseire szegezte a szemeit és úgy figyeltünk rá mintha ittuk volna a szavait. És a sensei így folytatta mondandóját "Egy szenilis vén bolond bemászott Amegakure csatornarendszerébe és elkezdte a csöveket rongálni" azt gondoltam magamban, hogy ez nem valami túl nagy küldetés, de legalább küldetés és ezt is úgy kell teljesítenünk mintha legalább egy B szintű küldetés lenne.
Ezután a sensei elmondott némi háttér információt, ami magyarázza az öreg tetteit. Végül rátért a feladatra, feladatunk az öreget elkapni gondolom élve mivel a második kikötés, hogy vigyük Tenshi-sama elé. És a sensei ezzel be is fejezte az eligazítást, de még megkérdezte, hogy van e kérdésünk.
Toge fel is tett két kérdést, amikre jómagam meg is próbáltam válaszolni."A neve szerintem lényegtelen, és biztosan nem használ nagyon erős technikákat hogyha négy genint küldenek a felkutatására továbbá a sensei úgy nevezte hogy szenilis azaz nem beszámítható lehet, hogy valójában ő sincs tisztában vele mit miért tesz" a második kérdésre így feleltem "Ha lett volna bármiféle jelentős kapcsolat azt a sensei biztosan említtette volna". Majd végül elindultam a csőhálózat felé.
avatar
Fusino Kei
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 231

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Darui on Vas. Szept. 04 2011, 11:44

Amint Amatera elmondott minden információt a geninjeinek, a négy srác arcán más-más arckifejezést vélt felfedezni. A csapat egyik fele örül annak, hogy Tenshi-sama küldetést bízott rájuk, a másik fele a csapatnak viszont elkeseredett. A nő nem is tudta mire vélni a két fiú hozzáállását, nemhogy inkább örülnének annak, hogy a falu vezetője gondol rájuk is. Amikor eljött a kérdéseknek az ideje elsőként Karaszu tette fel a kezét, hogy feltegye kérdését, azonban amikor Amatera szót adott volna naki, lerakta a kezét. Talán rájött út közben, hogy a kérdés amit fel akart volna tenni, nem épp a nő kedvére tett volna.
Senki sem akart feltenni kérdést, majd végül mégiscsak akadt egy jelentkező Toge képében, aki helytálló kérdéseket tett fel, melyek fontosak lehetnek a küldetés során.
- Jó kérdések a jó személytől. Számítottam rá, hogy te fel fogsz tenni pár kérdést. A férfi teljes neve Hanezava Daizo, viszont a nevén és azon kívül, hogy régi rendszer híve. Mondta út közben, majd félúton megállva a geninek felé fordult. - Információt kell szereznünk róla mielőtt bármit is tennénk. Hanzo kegyetlenségéről volt híres, tehát lehet hogy ez a férfi is meg tud lepni minket egy-két dologgal. Tehát mi a véleményetek? Hol kezdjük az információgyűjtést? Kérdezte a nő, ahogyan tekintetét az égre emelte és várta, hogy a négy újdonsült tanítványa előálljanak valami jó és használható ötlettel. Természetesen Amatera tudta, hogy ilyenkor mi a teendő, viszont ha csak ő maga cselekedett volna akkor tanítványai vajmi keveset fejlődnének.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Kei on Vas. Szept. 04 2011, 12:19

Mikor a Sensei elmondta, hogy információ gyűjtés a feladat elkezdtem gondolkozni és be is ugrott valami. Ha ez a bizonyos Hanezava Daizo tartogathat meglepetéseket biztosan kapott valamiféle kiképzést Amegakureben és ha ez így volt kellett, hogy készüljön róla valamiféle feljegyzés. Szóval az archívum biztosan van róla pár feljegyzés melyek érdekesek lehetnek számunkra. De az archívumba való belépéshez biztosan engedély kell ami nekünk genineknek nincs, hiszen vicces is lenne, hogy bárki bármikor besétálhat és adatokat tudhat meg Amegakure ninjairól. De a senseinek biztosan van ilyen engedélye vagy ha nincs akkor tud szerezni.
További lehetőség, hogy felkeressük Hanezava Daizo volt társait vagy ismerőseit és tőlük próbálunk meg információt szerezni, de ez egy jóval időigényesebb módszer. Mivel nem csak a barátokat és ismerősöket kell felkutatni de szóra is kell bírni őket és persze az idővel bajban vagyunk mert minden egyes eltelt másodperccel az öreg több és több kárt okoz a csatornarendszerben. Esetleg átkutathatjuk Daizo lakását, biztosan találunk némi információt róla hiszen egy öregemberről beszélünk biztosan sok hozzá közel álló dolgot halmozott fel a lakásában.
Miután elmondtam véleményemet hagytam a többieket is szóhoz jutni és csak remélni tudtam, hogy valamelyest jó úton jártam a megoldás felé. Próbáltam elkapni a sensei tekintetét, hogy lássam mit gondol, de a maszkja mögé rejtette véleményét.

avatar
Fusino Kei
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 231

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Karasu on Vas. Szept. 04 2011, 21:07

Miután mesterünk elmondta hogy: Információt kell szereznünk róla mielőtt bármit is, tennénk. És miután végig hallgattuk Kei unalmas, de kimerítő válaszát. Nekem az jutót eszembe hogy: Mi a fenének? Szóval ott van egy vén trotty a csatornában, aki rongálja a csöveket, és nekünk kell megállítani. Akkor minek menyünk információt szerezni róla? Nem hiszem, hogy egy olyan ember, aki a csatornába bújik rongálni a csöveket az olyan erős, lenne, hogy le tudjon verni négy genint meg egy jonint. Főleg hogy amíg mi elmegyünk információt szerezni addig az-az öreg tejesen, szétveri Amegakure tejes csatorna rencerét és akkor konkrétan, nem végeztük el a feladatót. Az én véleményem, az hogy menyünk be, üssük le, vonszoljuk ki és vigyük el Tennsi-samahoz. Úgy vélem, hogy nem kell túl bonyolítani, azzal hogy információt gyűjtünk egy vénemberről, aki elszabadult a dili házból. Nem hiszem, hogy olyan nagyon erős lenne, mivel akkor nem nekünk adták volna a feladatót. Egyébként, ha nagyon, muszáj információt szerezni akkor azt csináljuk amit Kei mond, mivel nagyon jól kifejtette, de én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy menyünk azonnal a csatornába nehogy még többet rongáljon.
avatar
Fusino Karasu
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 215

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Toge on Szer. Szept. 07 2011, 17:55

Amatera sensei kijelentése, hogy: "Jó kérdések a jó személytől. Számítottam rá, hogy te fel fogsz tenni pár kérdést." nagyon jól esett nekem. Megtudtam, hogy a férfi teljes neve Hanezava Daizo. Ez még nagyon fontos lehet a feladatunk szempontjából. A kérdésre, hogy: "Hol kezdjük az információgyűjtést?" egyből egy hely jutott az eszembe ahonnan sok információt szerezhetünk. Ez a hely pedig szerintem bármelyik kocsma vagy fogadó. Persze sok pletykát és hamis információkat is szerezhetünk innen, de most minket csak az igazság érdekel még pedig Hanezava Daizo-ról. Karaszunak abban igaza volt, hogy szorít minket az idő így hamar kellett döntést hozni. A leggyorsabb és legcélravezetőbb gondolata szerintem Kei-nek volt, hogy: "az archívumban biztosan van róla pár feljegyzés melyek érdekesek lehetnek számunkra".
Tudtam, hogy Amatera sensei bölcsen a legjobb tanácsot fogja preferálni...
avatar
Fusino Toge
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Darui on Vas. Szept. 11 2011, 21:15

Miután Amatera feltette kérdését, hogy mivel kezdjék a küldetést, pontosabban az információt honnan szerezzék meg, érdekes válaszok születtek. A Fushinok ismét ellentétbe bonyolódtak mint az előző edzés alkalmával is, amikor is Karaszu megbolygatta egy kicsit a megszokott menetet. Pontosan ugyan ez történt most is és egyből lehúzta Kei ötletelését, mely igencsak helytálló volt. A nő nagyot sóhajtott még mindég az eget kémlelve, majd lassan megfordult.
- Rendben... Akkor nem töltjük az időnket keresgéléssel, helyette behatolunk a csatornarendszerbe. Jobb szerettem volna előtte felkészíteni titeket, de úgy tűnik Karaszu vállalja a felelősséget csapattársaiért, mert innentől kezdve, ha valami balul üt ki, vagy a küldetés sikertelen lesz, az csakis a fiú vállán nyugszik. Mondta határozottan Amatera, ahogyan intett a genineknek, majd kezét maga elé emelve egy pontra mutatott. - Ott a bejárat. Jegyezte meg, ahogyan egy pukkanás keretein belül eltűnt mindenki szeme elől. Az eső, mely idáig hevesen verte mindenki vállát, most elcsendesült, nem állt el, viszont már nem volt meg az a felhőzápor jellege. Ez a tény azt jelentette, hogy a Jounin távozott a geninek mellől, mert a küldetés csak őket érintő, magát Amaterát nem.
A nyílás mely bevezetett a csatornarendszerbe egy széles cső volt, melynek oldalfalain látható volt az idő vasfoga, mindent rozsda fedett, valamint az a tipikus csatornabűz áradt mindenhonnan. Ahogyan a fiúk egyre beljebb haladtak, a cső mely nyíl egyenesen vezetett előre egyre szűkebb és szűkebb lett, míg végül annyira összeszűkült, hogy csakis egyesével, hasalva tudtak átkelni rajta, de még az sem teljesen biztos. Nagy volt a veszély arra, hogy a csatorna továbbszűkül és akár be is szorulhatnak oda, mindeközben a csatornavíz zavarhatta őket, viszont hogy átmásznak e rajta, az csakis rajtuk múlik.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Suneku on Szer. Szept. 14 2011, 04:00

Miután mindenki végzett a kérdéseivel a Sensei mindenki legnagyobb mehlepetésére eltünt. Úgy gondolom ezt a hirtelen távozást Karaszunak köszönhetükk. Ezért (ál)vigyorgva felé fordultam és azt mondtam:
- Köszönjük a segitséget Karaszu - persze valójában nem örültem a dolognak de szeretem ironikusan felfogni a dologokat
Úgy gondoltam hogy nem vagyunk teljesen elveszve a Sensei infói nélkül mert még a helyszinen is tudunk megfigyeléseket végezni. Bár meg kell valljam nem vettem volna sértésnek ha nem "vakon" csúszunk bele a nyálkás csatornarendszerbe. Mindeneste nem volt mit tennem megindultam a töbiekkel a csatorna mélyére. A nyálka csak úgy folyt a falakról ez még nem volt annyira nagy gond, a nagyobb probléma az volt hogy egyre szükebbé vált a csatorna. Egy idő után már guggolva kellett tovább haladnunk, végül már hason csúszva. Nekem a szük helyeken való átcsúszás valamivel jobban ment, mint a többieknek. Volt is egy tippem miért, bár ezt nem kötöttem mindenki orrára. Miután náhány szükebb helyen sikerült átcsusszannunk elértük a "kritkus pontot". Ez már számomra is nagyon nehéznek tünt, de úgy gondoltam sikerülni fog átpréselnem magamat. A többiek sikere felől már nem voltam ilyen biztos, csak azt tudtam nem bukhatunk el az első akadálynál.


//Bocsánat hogy az előzőre nem irtam vissza de 10 hónapra az USA-ba költöztem és nem volt laptopom meg időm sem sok. Ezt majd próbálom a jővőben elkerülni. Ezenkivül a itteni laptopom amcsi billentyüzetü szoval nincs hosszú i-m és rővid ő-m. És még a Wordot sem szereztem be szóval ezért valamivel kevésbé lesznek szinvonalask a kommentjeim. Remélem nem nagy probléma Smile //
avatar
Fusino Suneku
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Karasu on Pént. Szept. 16 2011, 19:11

Miután mesterünk eltűnt enyhén győzelem ittas érzés fogott el mivel nekem lett igazam Kei helyet. De ez az érzés el is múlt amikor, Amatera-sensei bejelentette, hogy enyém minden felelősség, ami a többiekkel történik. Ezért enyhén idegesen indultam el a csatorna bejáratához. A csatornában haladva egyre jobban szűkebb volt a hej ezért lassan már kúsznunk kellet. Kusszá közben az jutott eszembe hogy: „Hogy a fenébe tudót egy vén öreg trotty itt átmenni amikor mi is alig tudunk itt átjutni. Remélem mesterünk, nem tévedett, amikor azt mondta, hogy ez itt a bejártat.” Ahogy haladtunk én egyre jobban ideges lettem mivel Amagakure mocskában kellet gázolnunk. De mivel azt mondták, hogy ere van az öreg ezért reméltem, hogy előbb vagy utóbb elérünk egy pontot, ahol ki tágul a csatorna. Lassan haladtunk a rozsdás csatornában. Hihetetlenül rossz szagok terjedtek a csatornában, amitől néha már hányni tudtam volna. De tovább kellet menni. Mikor még egy tágasabb résznél voltunk eszembe jutót, amit Amatera-sensei mondót. Ezért szóltam mindenkinek hogy álljanak meg. Majd azt mondtam: Nos hülyék – mondtam viccesen és mosolyogva- Amatera –sensei azt mondta, hogy ha bármi bajotok lesz, akkor letépi valamimet. Éppen ezért azt javaslóm, hogy a nálatok lévő drót huzalokkal kössük össze magunkat. Mivel Kei-nél, Toge-nál és Suneku-nál is van drót az lenne a legjobb, ha Toge Suneku-hóz, Suneku Kei-hez, Kei pedig hozzám kötné magát. Szerintem, az lenne a legjobb, ha deréknál kötnénk össze egymást, mivel akkor nagyobb erőt tudnánk ki fejteni. Én a fej pántomat a derekamra kötném előtte, hogy a drót ne vágjon bele a húsunkba. - itt egy kis szünetet tartódtam, mivel már fulladoztam a bűztől de egy kis pihenő után fojtattam- Ez végtére azért lenne jó mivel ha valami baj üt ki elöl vagy be ragad valaki akkor mindenki elindul vissza és egyszerűen ki vontatnánk a bajban lévőt. Nos hülyék mivel én felelek értetek ezért én megyek előre, hogy ha már valaki bajba kell hogy kerüljön akkor az én legyek. Miután megtárgyaltuk hogy-hogy legyen és felálltunk, ahogy megbeszéltük azután fojtattuk utunkat a csőben.
avatar
Fusino Karasu
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 215

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Toge on Vas. Szept. 18 2011, 12:32

Amatera sensei angolosan távozott. Kijelentése után, hogy "Karaszu vállalja a felelősséget csapattársaiért, mert innentől kezdve, ha valami balul üt ki, vagy a küldetés sikertelen lesz, az csakis a fiú vállán nyugszik." megállíthatatlan mosolygás tört ki rajtam, ami a helyzet iróniájától volt. Karaszu saját magáért se vállalná a felelősséget, nem hogy az egész csapatért. Igaz nagy vezetői beszédéből kiderült, hogy élvezi ezt a szerepet. Bár nem éreztem ezt gondnak, mert legalább Karaszu komolyan veszi, hogy a társaira vigyázzon, meg ha bármi baj lenne segítek Karaszu-nak döntéseinek meghozatalában. Kicsit kételkedtem abban, hogy Amatera sensei azt a bejáratot mutatta meg nekünk, amin a legkönnyebb bejutni a csatorna rendszerbe. Szerintem azt akarta, hogy küzdjünk meg a nehézségekkel, ha már minden információgyűjtés helyett neki vágunk azonnal a küldetésnek. Viszont ha ezt mondta bejáratnak akkor mennyünk erre ez van... Karaszu huzalos ötlete nem tűnt rossznak, de szerintem ki kellene próbálni, hogy ha már csőrendszer akkor csússzunk le. Veszélyes ötlet, de szórakoztatónak tűnt abban a helyzetben.
Megvártam, hogy mindenki bemásszon a csőbe, kedvesen előre engedtem őket. Ezután ez kiáltottam:
Suiton: Mizurappa! - a számból egy intenzív vízsugarat köptem a szükséges kézjelek után a csőbe. Ezzel megtolva az előttem haladó csapattársaimat, így jobban csúsztak az egyre szűkebb csatorna rendszerben. Ezután én is beléptem a csőbe és elkezdtem befelé csúszni...
avatar
Fusino Toge
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Fusino Kei on Vas. Szept. 18 2011, 14:34

Mikor elindultunk a csatorna bejáratán eleinte még tudtam figyelni, hogy hova nem érdemes lépnem vagy éppen nyúlnom. Hiszen a csatornába rengetek patkány, és mindenféle rovar él. Nem is beszélve az a csatorna falain megtelepedő nyálkás organizmusokról. De ahogy egyre beljebb és beljebb keveredtünk a csatornarendszerben szépen lassan elveszítettem legfőbb érzékszervemet a látásomat. A csatornában vak sötét volt és egyikünknek sem jutott eszébe valamiféle világító alkalmatosságot hozni. Így hát kénytelen voltam tapintásomra és hallásomra koncentrálni, mivel Suneku és Karaszu előttem haladtak a hallásom segítségével be tudtam lőni a haladási irányt. Tapintásomat vonakodva vetettem be mivel a falak a már említett nyálkás anyaggal voltak bevonva. Kis csapatunk így haladt előre a bűzös csatornában, de ha ez még nem lett volna elég néhány perc elteltével úgy összeszűkültek a csövek, hogy négykézláb kúsztunk, próbáltam elkerülni, hogy a kétes eredetű víz a számba kerüljön. Azonban Toge akciójának köszönhetően ez elkerülhetetlen volt körülbelül 1liter csatornavizet nyeltem. Kicsit meglepett ez a cselekedet " hiszen egy csatornában mászunk alig kapunk levegőt és még több vizet zúdít a nyakunkba, kicsit meggondolatlannak éreztem ezt a cselekedetet. Egyszóval miután Toge lehúzott minket a lefolyón folytattuk utunkat a csatorna sötét mélyére. Reménykedtem, hogy Toge-nak a jövőben nem támadnak hasonló ötletei. A sok szenvedésnek hála sikerült átjutnunk a csatornarendszer bejáratán, végre folytathattuk az öreg keresését.
avatar
Fusino Kei
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 231

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Korotsuki Kazeno on Szer. Aug. 15 2012, 16:18

// Senju Hashirama //


A levél korán reggel, egy gyorsröptű galamb lábán érkezett. Kazenot kirendelték a kiképzőterepekre felkészítés céljából, azt ugyan nem írták mire akarják felkészíteni, de Ő bízott benne, hogy Pein-sama személyesen járt el az érdekében, habár erre igazán kicsi az esély. Rövid reggeli után, felszerelését a megszokott helyeken elhelyezve, esernyőjével a kezében, mosolyogva lépett ki az utcákra, ahol az eső éppen belelendült a feladatába és nagyban zuhogott. Boldogan nézett végig a természet játékan, majd rövid melankólia után megtette az első, majd a második lépést és azon kapta magát, hogy sebesen száguld végig az utcákon, boldogan, arcán széles mosollyal, ám szemei tudástól csillogó mivoltát, még naívnak tűnő vigyora sem tudta eltakarni.
A kiképzőterepek dimbes-dombos, pocsolyás, esőáztatta területén néhány friss genin és egy-két másik shinobi fejlesztette képességeit. Ő, lassú sétára váltva, néhány mély belégzés után, egyenletessé változtatta légzését. Újra körbetekintett, majd elővette a levelet, s halkan megszólalt:
- Úgy érzem, kicsit hamar érkeztem...
Kezében játékosan megpörgette esernyőjét. Vidám mosolya még mindig ott szélesedet arcán. Néhány méter magasra feldobta esernyőjét és közben öt kézpecsétet formált meg. Az egyik pocsolyából egy másik Kazeno teremtődött. Az esernyő visszaérkezett a mosolygó fiú kezébe és miután összecsukta és visszaillesztette a hátára, egy kunait kapott elő - klónja is így tett - és várakozás helyett, némi bemelegítéssel töltötték az időt, ami természetesen gyakorlóharcot jelent.
avatar
Korotsuki Kazeno
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Amegakure no satou: Pein-samát gyászolva...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképző terep

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.