Selyem Út

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Kira on Szer. Ápr. 02 2014, 18:00

Miközben várta ellenfele felbukkanását a füsttől, különös és egyben még sose tapasztalt érzés kerítette őt hatalmába. A szekéren guggolva, ugrásra készen várt, azonban ahogy a füstöt figyelte, feje fájni kezdett és kissé a világ is forgott körülötte. Egyensúly érzékelése ahogy megpróbált felegyenesedni behalt, a kunait is alig érezte szorítása közben.
- Mi a nyavalya ez?! Az ő műve?! Nem is mutatott semmi támadás félét. - miközben inogva állt és próbált talpon maradni, valami felbukkant a füstből, a következő pillanatban már le is repült a szekérről, a talajnak csapódott, végül a bokrokig csúszott hanyatt.
- Az Isteneim ellenem vannak ezen a küldetésen! Elárultak! - morogta, miközben lassan felült és a még mindig forgó világot figyelte maga körül, gyors megdörzsölte szabad kezével szemeit, mérgében keringetni kezdte chakráját, egyre gyorsabban és gyorsabban.
- Letépem a mocsokról azt a maszkot, ha addig élek is. Megetetem vele  a saját támadását! Megmutatom mekkora különbség is van köztünk! Én nyerek! - lassan felpillantott a szekerekre, pont akkor történt egy robbanás a második szekérnél, eltakarta szemeit karjával, mivel valami felé szóródott, majd elhalkult minden és felkelt. Most már sokkal jobban érezte magát, szívott egy jó nagyot a friss levegőből, majd ridegen figyelte a második kocsit, eléggé csapzott állapotban volt az. Kicsivel odébb a lány harcolt kunaijal, méghozzá Kira ellenfelével, akit gorillának nevezett el, valószínűleg a méret különbségek miatt.
- Segítsek neki? Megérdemelné, hogy egy kicsit megtépázza az a tag azok után hogy csak úgy levakarcsozott. De azt én magam akarom kivégezni a piszkos kis játéka miatt. - felemelte maga elé öklét, amiben lefele volt a kunai pengéje, majd a másik kezét is felemelte és tenyerébe csapta öklét. Visszanézett az első szekérre, Kaito arra felé kolbászolt, de eltűnt a szemei elől, a törpe shinobinak pedig a kíváncsisága sosem szabott határt, talpa tenketsu pontjaiba chakrát irányított gyorsaság miatt és az első szekér felé lódult Kaito után.
- Bocs kisegér, majd később.  - Hikuro-hoz is a kíváncsisága és a nagy szája vezette, nem tud se csapatban dolgozni másokkal, legfőképp a védelmet nem tudja értelmezni, mégis olyan célt választott magának, ahol ez a  definíciója mindenek. Még egy fél pillantást vetett Natsumi-ra és a "gorillára" , a célpontja az első szekér volt és Kaitó, visszaugrott az első szekér legtetejére, hátha onnan többet látna a helyzetükből és a keresett gyereket is látná.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Deidara on Hétf. Ápr. 07 2014, 10:17

Kira noha elsőre korábbi ellenfelén szándékozott bosszút állni, végül úgy döntött, hogy otthagyja a megrongálódott, védtelen szekerüket és a veszélyben lévő Natsumit. Helyette előre száguldott, és az első kocsi tetejéről próbálta felmérni a terepet. Ez annyiból jól jött, hogy így legalább tudta, ki hol van és mit csinál éppen.
Két jouninuk láthatóan végzett a klónáradattal, jelenleg pedig egy általa még nem látott alakkal néztek farkasszemet, egy hosszú hajú, kapzsiképű fickóval, ki nem lehetett a klónok eredetije, se a hátul lévő klónja, tehát ő a harmadik biztos ellenfelük volt. Kira azonban úgy emlékezett, hogy négy támadóval számoltak, és igaza is lett, arrébb a szekerektől meglátta a negyedik, legkisebb alakot, ki egy csomaggal a hóna alatt rohant, egyre messzebb a kocsiktól. Kaito az ő nyomába eredt, bár kérdéses volt, hogy utol tudja-e érni. Hikuro szintén ott volt a nyomukban, egyre gyorsulva. Várjunk csak! Kira oldalra pillantott, Hikuro ott is ott volt, éppen jutsuba kezdett Takumi oldalán új ellenfelükkel szemben. Akkor az biztosan az egyik klónja. Vagy pont az eredeti, és a másik a klón. Micsoda káosz! Ilyen hát egy éles, vagy ahhoz közeli helyzet. A háború valószínűleg ennek sokkal durvább verziója.
Kirának ismét csak gyorsan kellett döntenie. Takumiéknak bizonyosan nem volt szüksége a segítségére, ha mégis, akkor valószínűleg mindannyiuknak annyi, de ezek azért nem voltak olyan erős ellenfelek, az egyik füstöt és mérget használt védelemre, a másik pedig már menekült. De vajon milyen csomagot visz magával? És hol van a bebugyolált arcú klónok eredetije? Natsumi vajon elbír hátul a nagydarabbal? Mi ilyenkor a legjobb döntés?
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Kira on Hétf. Ápr. 07 2014, 19:42

A szekérre ugrás remek ötlet volt, így ez a törpe shinobi azt is látta, amit az ő szintjén nem látna. Az ellenség megfogyatkozott, a jouninok már csak egy taggal voltak elfoglalva, egy hosszabb hajúval. Kicsit ridegebben figyelte azt a csávót, végignézett rajta.
- Nem tetszik a helyzet, sem az a fószer. Amúgy azt még nem láttam. Azok a klónok nem tőle származhattak, hacsak nem más milyen technikát is bevetettek mellé. - eszébe jutott Kaito, így gyors szemével keresni kezdte, meg is találta, egy alacsonyabb ellenfelet üldözött, aki valamit cipelt a hóna alatt.
- Hát akkor elvileg tényleg négyen vannak. - hirtelen Hikuro is bekerült a képbe, így a mini shinobi visszapillantott a másik jouninokra.
- Megint kezdi. Birom mikor nem szól a... várjunk... és ha az ellenfelünk vette fel az alakját, hogy megtévesszen minket. A mai világban már minden megtörténhet. - figyelte Hikurot, aki vagy az igazi volt vagy a klón, de kézjelekbe kezdett, a fiatal shinobi kiváncsi volt a végkifejletre, de volt fontosabb dolga is a mozizásnál.
- Most már tényleg részt akarok venni egy S szintű küldetésen. Ha ez ennyire izgalomba tud hozni, akkor hát az milyen lenne. De háború van, ahová nem mehetek el, még.  - visszanézett az egyre távolodó Kaitora és a menekülő egyénre, majd Natsumiék felé is vetett egy pillantást.
- Méreg füst. A másik három képessége rejtély, de a legfontosabb az most, hogy megvédjük egymást. Csak ez számít, a részleteket útközben megtapasztalom. - azzal vetett egy hátraszaltót, érkezése guggolásban történt, amikor felállt megforgatta ujjai közt a kunait, majd megindult Natsuminak segíteni. Tekintetét azért félig a szekereken és a másik ellenfeleken is tartotta, majd mikor Natsumiékhoz ért, az ellenfélnek csak ennyit mondott, miközben élesen a szemébe nézett.
- Én vagyok az ellenfeled!
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Deidara on Pént. Ápr. 11 2014, 21:47

Kira önmagához képest hideg fejjel mérlegelte a helyzetet, majd egy gyors szaltóval visszatért a hátsó szekérhez, hogy Natsuminak segítsen, illetve visszaadja a fickónak az ütést, amivel az nemrég elrepítette őt.
- Én vagyok az ellenfeled! -szólt hozzá, kunait forgatva az ujjai között. Amaz különösebben nem tűnt ijedtnek, de valljuk be, Kira méretei nem is okozhattak mély rémületet.
- Ne légy bolond, jó ha ketten elbírunk vele! - szólt rá Natsumi, majd megindult, hogy egy másik irányból támadja a férfit. Kirához hasonlóan szintén kunait tartott a kezében.
A termetes férfi könnyedén védte az első támadásokat. Elég volt hatalmas karját, melyre a bombavetőt szerelték, a kunai útjába állítani, hogy az ártalmatlanul lepattanjon. De a másik kezét is használta, melyben egy furcsa, görbített pengét tartott. Lényegesen kisebb súlyú ellenfeleit könnyedén arrébb tudta küldeni egy-egy jól irányzott csapással, így a védekezés helyett a kitérésre kellett összpontosítaniuk Kiráéknak. A két genin még sosem küzdött együtt, semmiféle taktikájuk vagy közös tapasztalatuk sem volt, így nem igazán tudtak kombinációkat időzíteni, vagy bármi hasonló dolgot elkövetni, mely a harcot kedvezőbbé tette volna számukra.
Néhány suhintás után aztán Natsuminak sikerült elég időre lefoglalni a támadót, esélyt adva Kirának egy támadáshoz. A lány a férfinek ugrott, de lábaival saját magát rúgta el a monstrumtól, majd három kunait hajított visszafelé sorban, melyet a férfi vaskos karjával volt kénytelen védeni. Nagy teste ugyan előny is volt, hátrány is egyben, kitérni ugyanis ő egyáltalán nem tudott a támadások elől, csak védekezni. A bombavetős karját pedig igen csak lefoglalta Natsumi, ahogy a figyelme jó részét is, így Kira megpróbálkozhatott valamivel a férfi másik oldaláról, vigyázva annak görbe pengéjére, és esetleges trükkjeire.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Kira on Szomb. Ápr. 12 2014, 17:30

Natsumi szavai Kira fülein be, aztán ki távoztak, farkasszemet nézett az ellenséggel, egyik se félt a másiktól, ez látszott a "gorillán'' is,  jóformán ügyet se vetett rá, a lány támadásait hárította. Kira pedig így végig elemezte a helyzetet, nem sok ideje volt rá, de elmélkedett.
- A támadások leperegnek arról a karjáról, de arra is figyelni kell, nehogy újra bevesse. Abban nem lesz gond. - megindult a tag másik oldalára, azt gondolván, ott könnyebb támadási felüleltet talál. Talált is, csak nem azt amit keresett, hanem egy fegyvert.
- Hát ez nem lesz egy sétagalopp. - azzal vissza is tért a férfi elé és szemből indított támadást, de ellenfele könnyedén lökte el a kölyköket a közeléből, méghozzá a bombavetővel felszerelt karjával. Így a közelharcot egy kis időre ejtenie kellett. Amint Natsumi támadni akart, Kira 2 lépéssel előtte járt már és mindig megakadályozta a lányt, hogy támadhasson.
A férfi újra elcsapta Kirát, aki ezúttal azon a helyen maradt és figyelte Natsumit, ahogy próbál fölényhez jutni.
- Amikor a levegő magával ragad, a tűz pedig az ereidben tombol, a föld megmozdul a lábad alatt, a víz pedig hirtelen rád zúdul a semmiből. - ezek a szavak pörögtek az agyában, miközben végignézett az ellenfelén, minden lehetséges opción végigment, hogy rájöjjön a megoldásra, hogy megmeneküljenek. A gondolatait nem volt ideje befejezni, Natsumi ismét támadásba lendült, így neki is cselekednie kellett, minél hamarabb.
- Kisegér. Táncoltassuk meg! - felelte a lánynak, ez nem parancs volt, ez amolyan Kira féle "segíts nekem" mondat. 
Natsumi elterelte a fickó figyelmét, miközben támadásokkal bombázta, Kira eközben a tag mögé lépkedett komótosan. Amint beért helyére, elteszi fegyverét, mivel nincs rá szüksége a következő percekben.
Abban a pillanatban chakrát összpontosítana talpába, a sebbeségre próbál építeni. Egy nagy ugrással a levegőben teremne, egy szintbe ellenfele magasságával, páros lábbal a lehető legerősebben a tarkójára 2 lábbal érkezne, ezt követően úgy ugrana le róla, hogy egy dupla rúgással hátba rúgná, hogy amaz elvesszítse egyensúlyát, vagy kallódna el a figyelme , hiszen ez a tag nem a gyorsaságáról lehet híres. Minél nagyobb, annál nagyobbat puffan.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Deidara on Hétf. Ápr. 14 2014, 13:38

Kirának a chakráját használva sikerült a megfelelő magasságba emelnie magát, majd jól tarkón rúgnia az idegent. Amaz meg is szédült a támadástól, Kira lábai ugyanakkor már nem voltak elég hosszúak, hogy utolérjék a dülöngélő férfi hátát, ahogy azt eredetileg tervezte. Natsumi kapott az alkalmon és bevetett egy gáncsot, mellyel sikerült a térérzéket veszített fickót a földre küldeni. Egy fekvő ellenfél már nem oly veszélyes, legalábbis így gondolhatták. Az alak ugyanakkor gyorsan egy füstbombát lövellt közéjük, valószínűleg az utolsót, ami a bombavető tárában volt. A geninek már jól ismerték ennek a füstnek hatásait, Kira elsősorban. Ha belélegzik, egy darabig igen csak harcképtelenné válnak, ugyanakkor ha nem támadnak most, amíg lehetőségük van, a férfi hamar két lábra áll és bekészít egy újabb támadást, vagy esetleg meglóg a bozótos irányába.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Kira on Hétf. Ápr. 14 2014, 20:31

Kira talpasa remekül betalált és a megfelelő reakciót váltotta ki a nagydarab ellenféltől, Natsumi közreműködése nagyszerű segítség volt, így a tag a földön köthetett ki.
- A jól ismert mondás szerint minden kezdet nehéz, de ha kitartóan próbálkozunk és nem adjuk fel, egyszer biztosan megtérül a szorgalom. - felelte kissé lenéző pillantást vetve ellenfelére, hisz az "megsértette" azzal, hogy hozzáért, illetve elcsapta őt és ez megtorlást követel maga után.
Előkapta a kunait a zsebéből, abban a pillanatban a tag is újra támadásba lendült, ismét füstbombát bevetve. Kira, amíg nem ér el hozzá a füst, Natsumihoz szól pár szót.
- Innen már elintézem. Tartsd magad távol a füsttől. - majd vett egy nagy levegőt és visszatartotta. Egy teljes perce van, hogy legyőzze őt, ismét felerősítette hallását, majd megindult és a férfi elé lépett.
Ha az még nem állt két lábra, akkor a következőképp támadna. Egy emelt bal láb, lesújtana sarkával az ellenfele tarkójára, majd folyamatos erőteljes rúgásokkal támadná, aminek a célpontja a fej, vagy legalábbis bármi, amit ezzel így eltalál. Igaz, ami igaz ki kell jutnia a füstből, vagy egyedül vagy amazzal együtt, de ha a tagot nem tudná kirugdosni onnan, ő maga ugranna ki onnan.
Ha az már felállt, akkor kénytelen újból közelharcba bonyolódni a "gorillával", egy újabb maratoni rohamnak kell megindulnia, visszatartott levegővel. Mivel alacsony, így sokkal fürgébb, mint ez a jól megtermett csóka, ki csak védekezni képes ezáltal. Felugrana a férfi elé, úgy közép magasságába, majd néhány pörgőrúgással és ökölel való támadásokkal bombázná, mindaddig míg ki nem rúgdalja a füstből.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Deidara on Csüt. Ápr. 17 2014, 17:26

Kira végiggondolta, pontosan hol és milyen támadásokat fog bevetni az idegen ellen, ám a füstben igen nehéz volt megtalálni az áhított célfelületet. Hallását felerősítette ugyan, így a férfit még érzékelni tudta valamennyire, de hogy annak a tarkóját így megtalálja, az tapogatózva is nehéz feladat lett volna, hát még sietős támadásokkal. Annyit mindenesetre elért, hogy néhány pillanat alatt sikerült kitáncolniuk a füstből, így újra szabad levegőn lehettek. A füst amúgy sem tarthatott sokáig, ám visszatartott lélegzettel nem lehet túl sok erős ütést leadni, rövid időn belül ismét levegőt kel venni. A férfi gurulásból emelkedett kissé fel, de nem állt fel teljesen, egyből elrúgta magát, Kirát célozva. Láthatóan igen dühös volt, egész testsúlyát a törpe irányába lendítette, kezében görbe kés, tekintetében állatias tűz. Kirát a háta mögött mérgező füst várta, valahol azon túl pedig Natsumi, kit arra utasított, hogy tartsa magát távol, így valószínűleg semmi segítsége sem lesz a törvényenkívülivel szemben.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Kira on Csüt. Ápr. 17 2014, 20:03

A Kumogakurei fiatal fiúnak a tervének egy része szépen felsűlt, egyéb okok miatt, mint például a füst sűrűsége, ami miatt nem látta jól a célpontot. De ami a legfontosabb, kijutottak a füstből. Így aztán kifújhatta a levegőt, végül a guruló ellenfelére nézett, aki aztán megállt abban és farkas szemet nézhetett a kölyökkel. Kira egy chh-t nyögött ki.
- Hogy is volt?! Élj azért, hogy ölhess, vagy élj azért, hogy meghalj. Akkor úgy tűník, itt az idő! 
Ellenfele forrt a dühtől, hogy nem képes levakarni magáról egy bolhát, pontosabban egy ninját, akit Kirának hívnak, így ismét akcióba lépett, illetve... ugrott? Kira előkapott még egy kunait, imáron 2 kunait tartott kezeiben, védekezésbe állt be. Mögötte füst, az mögött valószínűleg Natsumi várakozik, így nem kerülhet be a füstbe, illetve nem engedheti át az ellenfelet. Kezeit a kunaiokkal + alakzatba tette, védte a fejét, illetve védte oldalát a tag kampós fegyverétől. De amint a tag a közelébe ér, talán az az egész súllyát akarja a fiúra nehezíteni, földre teríteni, így gyorsan kell cselekednie a szél elemű "titánnak''. Talán lesz annyi ereje, hogy megállítsa a nagy darab testet, ami egyenesen felé tart. Chakrát összpontosított talpába, megtapasztotta magát a talajnak, hogy ne csússzon hátra a veszélybe, nem engedheti át a tagot se. Három felé kellett, hogy figyeljen, illetve négy. A "gorilla" vastagabb karjára, kampós fegyverére, magára az egész testre. Na meg talán a füstből érkező esetleges támadókra, illetve magára a füstre. 
- Tévedsz, ha azt hiszed, hogy legyőzhetsz!!! 
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Deidara on Kedd Ápr. 22 2014, 14:56

A fickó dühösen rontott Kirának, az ifjú shinobi azonban kitartott, és chakrát összpontosítva talpaiba állta a sarat. Mikor egymásnak csapódtak, egész teste hátrébb csúszott, földet tolva maga mögé, de egy méter elegendő volt, hogy teljesen leadja a támadó energiáját. Amaz ekkor kicsivel hátrébb lépett, valószínűleg egy új támadás indításának céljával, ám ekkor hirtelen szellő csapott Kira arcába, olyan élesen, hogy összébb kellett húznia szemeit. Az idegent telibe kapta a "fuvallat", és méterekkel arrébb repült. Takumi jelent meg, ki ezután egy Kira számára ismeretlen technikát használva, gúzsba kötötte az idegent. A füst ekkorra már eloszlott, így az egész csatatér megfigyelhetővé vált. A hátsó szekér ott állt, ahol hagyták, megrongálódva a korábbi robbanástól. Az első kocsinál a csapat többi tagja és elfogott támadóik sora kapott helyet. Úgy tűnt, a menekülő alakot és az általa cipelt kis csomagot is megszerezték, bármi is legyen az. Natsumi tőlük néhány lépésnyire volt csak. Rövid időn belül az egész csapat egy helyre verbuválódott, kifújva magukból a harc hevét, ellátva sérüléseik. Kirát Takumi vizsgálta meg, hogy biztosak lehessenek benne, hogy a méreg nem rendelkezett semmiféle hosszútávú hatással.
Ezután megbeszélték a továbbiakat, és Kira számára meglepő fordulat következett. A jouninok úgy vélték, hogy az előre nem látott támadás, valamint az egyik szekér megrongálása nem várt következményekkel járt, nem beszélve új foglyaikról. Így végül arra jutottak, hogy valakiknek tovább kell vinnie a szállítmányt, hiszen a menedéknek szüksége van rá, míg egy másik csapat visszatér a rejtett faluba, hogy az elkövetőket börtönbe zárják, illetve kifaggassák. A szekerekben tett rongálás és hogy néhányuk igen gyorsan menekülni próbált arra engedett következtetni, hogy nem is rablásról, inkább akadályozásról volt szó. Akárhogy is, ez már nem az ő dolguk lesz. Kira és Gawakatsu visszatér a foglyokkal a faluba, a nagyobb létszámú, összeszokott csapat pedig elviszi a szállítmányt, ahogy eredetileg is tervezték. Takumi ígéretét pedig, hogy megtanítja Kirának a szél elemű jutsuk alapjait, otthon egyszerűbb lesz teljesítenie, miután visszaérnek.

Egy poszt ide a harc végéről és a hazaútról, majd egy poszt a Kumo kiképzőterepre, ahol egy kis időugrás múlva (néhány nap) Takumival fogtok tanulni.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Kira on Kedd Ápr. 22 2014, 18:48

A fickó nagy erőkkel rontott a fiatal shinobira, aki egy chh- t nyögött ki és próbálta visszatartani az idegent és annak hatalmas testsúlyát.
- Nem hiszem el. Ennek zabszem nőtt a seggébe! Csak nem akarja feladni!! Nem igaz... - a fiú felfigyelt arra, hogy csúszik hátrafelé, a füst felé, ridegen figyelte a talajt és a megtett kerek 1 métert, majd a tag megállt, Kira ránézett, de az csak hátra lépett, Kira pedig gyors felegyenesedve védekező pozíciót vett fel, de ekkor egy nem várt támadás lépett közbe, ami pont az ellenfelet kapta el és reptette meg, kicsit. Kira is megérezte eme lágy szellőnek nem mondható támadást, lehunyta szemét, majd karját feje elé emelte. Mikor elült a vihar, leeresztette karját, Takumi tűnt fel előtte, majd egy érdekes technikával lekötötte a gorillát.
- Wáo! - lepődött meg a jounin közbeavatkozásán, de inkább annak támadásán, majd kicsit körül nézett, mivel semmi se akadályozta már látását, a többieket kereste szemével, mikor észrevette Natsumit, kicsit megkönnyebbült. Életben volt. A szekerek a helyükön voltak, a támadók pedig elkapva, úgy tűnt a menekülő bohóc se jutott messzire. Majd ejtett egy halk kuncogást és egy olyan kijelentést tett, mintha az elmúlt pár percben nem történt volna semmi említésre méltó.
- A hazai csapat nyert! Ki a következő???
Kicsivel később a Kumogakurei csapat összegyűlt és sebeiket ápolták, már akinek volt. Takumi Kirát nézte át, szemeit vizsgálva, hallását és egyebet, de minden rendben volt, nem okozott semmi gebaszt a méreg.
A következő dolog Kirát meglepte, keserűség és düh tombolt benne. Takumi- sensei és a 2 genin a Menedék felé folytatták útjukat a megbeszéltek alapján, Kira és Hikuro pedig visszaindultak a faluba az elkapott útonállókkal.
- A következő küldetésen nem vallok kudarcot. - jelentette be a szőke fiúnak, miközben haraggal szemeiben, ellenségét figyelte, a gorillát. A faluba visszatérve, a rabokat elszállították, Hikuro szerint kivallatják majd őket, de itt véget is ért a beszélgetésük, a jounin elment jelentést tenni, így a fiú magára maradt, de feltalálta magát és elsétált a rámeneshez, hogy telitömje bendőjét és energiát szerezzen.

// Akkor plusz 1 a Kiképzőterepre megy!! //
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Akira on Pént. Aug. 12 2016, 22:20

//Arakashi Asami- Gyógyfüvek//

Villámok országa mostanában eléggé hadviselt állapotban van, Kirigakure elfoglalta a nyugati részét az országnak, de a belső területek is eléggé lesújtóan rossz állapotban van. Ennek a hadi állapotnak a legnagyobb elszenvedői az emberek. A szegények ételét ellopják a falu vezetői és Kumo is elveszi tőlük, mert kell a ninjáknak, akik a fronton vannak. Elég szörnyű életük van, de már megszokták, sosem volt jobb. Határvidék mindig a falu figyelő szemének perifériáján volt. Sok az éhes száj, hiszen a legtöbb bűnöző itt húzza meg magát. Ritka eset, hogy kereskedők vagy bármilyen karaván erre járna. Most viszont ez történik. Egy vándor színészekből álló karaván járja a világot különböző színészekből. Egyetlen egy ember, egy nő, aki nem tartozik a csapathoz, mégis velük tart, Arakashi Asame. A társulat ingyen ad elő, mindössze némi élelmet fogad el, hogy etetni tudják a társaság tagjait. A nő, aki egyik este sem lép fel, az előadások előtt és után a hozzájövő gyerekeknek mesél történetet. A társaság egy hetet tervez itt maradni, de a nőnek már a harmadik napon kialakul a társasága, azokból a gyerekekből, akik a faluban vannak. Aztán a negyedik nap azt veszi észre, hogy 2 gyerek nem jött, aztán a következő napon megint kettő. Vajon levon belőle valamit vagy észre sem veszi?
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Arakashi Asami on Vas. Aug. 21 2016, 09:39

//Arakashi Asami- Gyógyfüvek//

Az az átkozott háború! Ostoba, önző shinobik és falvak! Asami minden egyes lépéssel, amit a határvidék e nyomorúságos szegletében tett meg, egyre több dühöt táplált mindazok iránt, akik e szörnyűségekről tehettek. Elnéptelenedett falvak.. vad betegségek. A lány torkában érezte az epe keserű ízét, mikor arra gondolt, egyszer ő maga volt egy szörnyű járvány hordozója, ami egy falu pusztulását okozta... de most..ahogy annyiszor az utóbbi időben már, törleszthetett. Épp azért volt itt..
Voltak falvak, melyek marasztalták.. falvak melyek még a háború dúlásában is, az utolsó erejükből is biztosították volna számáraa megélhetést, mégis távozott. Hogyan is maradhatott volna  bárhol, mikor olysok adóssága van? Nem.. az ő útja végtelenre nyúlik mindaddig, míg adósságát meg nem fizeti, vagy története végleg véget nem ér...
Bár vége lenne már a háborúnak. Miközben csontos, viharvert teste, a botra támaszkodva az út mentén haladt, ezaz egy kívánság fogalmazódott meg benne. Nem kívánt több erőt, nem kíánta, hogy teste ép legyen, s ne bottal vánszorogva keljen járnia a határvidéket, hisz azt már megszokta. Ahogyan a hegeket is... Másokért áldozta volna hát azt az utolsó kívánságot, amit talán a Sors hajlandó teljesíteni. Ha hajlandó....
Csendbe burkolózva haladt a karavánnal. Nem kívánt szekérre ülni. A küzdelem saját testével épp úgy a vezeklés része volt, mint a gyógyítás. De igyezett nem lemaradni, nem lassítani a csapatot, hiszen tisztában volt vele, hogy veszedelmes vidéken járnak. Ebben az országban különösen. Aztán újabb megálló következett, újabb faluval. Szerette ezeket a megállókat. A társulat is azért dolgozott, hogy élhetőbbek legyenek a napok a háborúban, és enyhítség a károkat, amiket okoz.. Olyanok voltak, mint ő. Választott életük mások szolgálata.. s volt-e rá okuk? Asami nem firtatta. Ő sem mesélt sötét múltjáról. Csak élvezte a társaságot és azt, hogy hasznos lehet.
S most itt voltak. Egy faluban. A gyermekek köré gyűltek ismét. Asami sok mesét tudott, és jónéhány éneket. Gyermekeket vizsgálni, gyógyítani könnyebb volt, ha ezekkel bájolta őket előzőleg. S ahogyan ő, úgy a gyermekek is szerették őt. Azok a romlatlan, tisztalelkek... Sosem lett volna szabad megtapasztalniuk a háború rémét...
Míg velük volt, a bűntudat is alábbhagyott. Mellettük a tiszta boldogság érintette meg a szívét..
Napok teltek el itt. Hasznos, vidám napok..
De észrevette, hogy a gyermekek el -elmaradoznak. A háborúban ez nem meglepő, de itt és most, nem a front főszele zúgott. Hová lehettek? Elmaradásuk nem volt jó előjel, hiszen vagy nekik, vayg a családban eshetett baja valakinek. Többletmunka miatt nem maradhattak el, mikor a többi falusi gyermek itt volt...
Elsőként hát őket kérdezte arról, hol maradnak az apróságok, s ha tőlük választ nem kapna, úgy a falu belseje feléé indul, hogy maga keresse megőket.
avatar
Arakashi Asami
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 259

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Akira on Kedd Aug. 30 2016, 19:11

Attól, hogy az úton gyalog sétálsz lehet, hogy magadnak vezeklés, de a karavánt lassítod. Ők nem sietnek, így nem szólnak. Nem hagynak senkit hátra, így te sem maradsz le. Ugyan veszélyes a környék, de talán egy társulat nem elég vonzó célpont, ami így is van. Senki nem firtatja a másik múltját és céljait. Aztán megérkeztek a faluba és Asami mesélni kezd a gyerekeknek, majd pár napon belül fura dolgokat kezd észrevenni. Néhány gyerek eltünedezik és másnap sem jelenik meg. Asami a gyerekektől érdeklődik, hogy mi van az eltűnt gyerekekkel. A gyerekek nem nagyon tudnak semmit, csak annyi információjuk van, hogy a két gyerek a földön dolgoznak, de néhány hete találtak valami furcsát találtak és valami nem teljesen stimmel körülötte. A falu vezetősége elzárta a nyilvánosság elől, de néhányan furcsa dolgokat kezdtek el érezni magukban, viszont csak néhányan. Asami vajon mit tesz?
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Arakashi Asami on Hétf. Szept. 05 2016, 22:51

//Arakashi Asami- Gyógyfüvek//

Nincs olyan karaván, ami ha terhelve van, olyan gyorsan haladna, hogy a lány komolyan lassítsa őket. Az igavonókat erejük, nem gyorsaságuk teszi hasznossá.. de ha mégis lassította volna  haladást, most, mikor az óvatosság az élet a sietség a halál záloga lehet, nos, nem tette szóvá senki... Épp olyan meglepő a csend ekörül, mint a faluban történt különös események körül.
Asami összevonta szemöldökét, s pillantását súlyosan, kutatón hordozta végig a falu házi között. Ez a titkolózás nem jelentett jót. Minden érzéke azt súgta, hogy a baj nagy. Átélt már pusztító járványt, ami semmivé tett egy tehetősebb falvat. Háborúban pedig a járvány kísérője az életnek… Mindegy hogy nem kezelt sebek, zsúfoltan elhelyezett betegek, temetetlen holtak, gonosz csapda, vagy valami más indítja el, könnyen kicsúszhat a kezei közül, s ha a járvány, az álnok kígyó egyszer utat tör, megállíthatatlanná gerjesztődhet..
Félt attól, hogy megint megtörténik? Hát persze hogy félt.. de ez csak arra sarkallta, hogy megpróbáljon helyt állni. Ugyan mi más ez, ha nem lehetőség, hogy törlesszen? S ha megteszi, vajon a holtak végre békében nyugodhatnak?
Asami remélte, hogy a válasz igen. És remélte azt is, hogy félelmei nem igazolódnak be, s nem egy kitörőben lévő járvány előtt áll.
Mosolyogva, biztatva kérdezte a gyerekeket, hogy merre dolgoztak az eltűntek, s mit sem törődve azzal, hogy a falu miként igyekezett távol tartani az embereket a helytől. Ha valahol, ott kellett hogy legyen magyarázat arra, miért tűntek el a gyerkőcök. Persze ha a félelmei laptalanok, nem kíván nagyobb figyelmet szentelni a dolognak annál, minthogy tesz egy sétát.
Elsőként visszatért a karavánhoz, és néhány utazó társát óvatosságra intette a faluban való kóborlással kapcsolatban, majd ha sikerült némi iránymutatáshoz jutnia, megindult a határ felé, oda ahol körülbelül keresnie kellett a forrást. Látszólag nem aggódott. Szándéka látszólag pusztán a szokásos gyógynövénygyűjtő körút volt…
Figyelme mégis azt fürkészte, betegség jelei megülik-e a tájat…
S ha nem kapott megfelelő útmutatást, a karavánt akkor is figyelmezteti, majd a hiányzók otthona felé indul.
avatar
Arakashi Asami
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 259

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Akira on Szomb. Okt. 01 2016, 10:19

Akár lassította a csapatot Asami, akár nem, senki nem szólt, hogy nem érünk rá egész nap, hiszen ráértek. Egész nap ráértek, mert mindenki vagy a gyakorlatát csinálta, hogy minél jobb legyen, a falusiakkal vagy egymással társalogtak. Asami sem járt el másként, csak neki nemesebb feladat adatott, vagyis ő adta agának. Eltűnt néhány gyerek, akiket meg kell találni. Asami, mint a jó orvos, szólt a társainak, hogy óvatosak legyenek a faluban, ha sétálnak. Asami el is indult a faluba, hogy a gyerekek útmutatása alapján kitalálja, hogy mi is történt. Ahogy közeledett a helyszínhez, egyre több egyszerű fegyverrel ellátott falusi állta az útját, akik szóltak, hogy nem mehet erre. Volt, akit női bájjal, volt akit némi rábeszéléssel kellett rávenni, hogy tovább engedje a nőt, de akadt olyan is, akit elég volt kikerülni. Az utolsó őr már a részben művelt föld szélén állt és ránézésre meg lehetett mondani, hogy nem egyszerű falusi, mert nem innen való, a páncélzata profi munka volt és az oldalán a szamurájok jellegzetes fegyvere volt egy katana és egy wakizashi. Rajta látszott, hogy nem igazán fogja tudni meggyőzni arról, hogy tovább enged. Ha megpróbáltad kikerülni ő is arra indult, amerre te és teljesen lekövette a mozgásodat. Akár mit csinálsz az őr a föld szélén utolér, ha esetleg ninja trükkel próbálkozol arra is lesz válasza, mert ugyan nem képzett shinobi, de néhány alap ninjutsun kívül még ismer ninja technikákat. Ha ott van melletted, akkor megszólalt elég érdes, de egyáltalán nem durva hangján, ami egész illedelmesnek is hangzik. Talán Asaminak tetszhet is a férfi, hiszen a sebeitől eltekintve az arcán egész jóképű.
- Mit akar a hölgy ezen a földön? Nem mondták, hogy nem lehet ide jönni, mert a föld átkozott?
Nem mutatkozott be, de mivel nem kérdezték, így nem udvariatlan, ő csak a feladatát végzi.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Arakashi Asami on Pént. Nov. 04 2016, 18:44

Asami figyelmét nem kerülte el,  milyen sok őrt mozgósítottak. Háborús körülmények közt inkább arra számított volna, hogy aki még fegyverképes, azt inkább a falu külső védelmére rendelik..  megaztán egy ilyen falu ugyan honnan toborzott össze elég embert ehhez a feladathoz? Több felfegyverezhető férfi maradhatott a faluban, mint eddig gondolta.
A lány ezt egy halk sóhajjal nyugtázta. Talán ha nem a gyerkőcökkel foglalatoskodik, hanem alaposabban körülnéz, feltűnt volna, hogy ez egy olyan falu, ami viszonylag jól megúszta eleddig a háborús problémákat... Asami ennek örült, annak ellenére, hogy most némi kényelmetlenéget okoztak, örült, hiszen az, ami a világot égeti, a shinobik háborúja, s minél kevesebb ártatlan esik áldozatául, annál jobb. A falunak épp elég baja van így is a jelek szerint…
Ha ennyi az őr- Asami ezen gondolkozott- olyan titok lehet a kicsik eltűnése mögött, ami veszedelmes. Figyelte az őrök viselkedését, azt hogy mennyire elszántak, ijedtek, vagy aggodalmaskodók, de mivel viszonylag könnyen meg tudta győzni őket arról, hogy tovább engedjék, úgy gondolta, az a titok nem olyasmi, ami komoly problémát okozhat… De azért gyanúja egyre erősödött, hogy a szakértelmére lehet szükség.
Aztán meglátta az utolsó őrt, és megtorpant. Az az őr valódi harcosnak tűnt. Kissé valószerűtlen látványt nyújtott a szántóföld szélén, a páncélban, ami nem olyasminak tűnt, amit egy falusi megörökölt, majd a fontos feladat miatt tiszteletből felöltött. Nem.. az a páncél az őrhöz tartozott. Asami sápadt arcán fellegként jelent meg a rosszallás.. Igaz hogy nem shinobi volt az az alak, de kenyere az emberek gyilkolása lehetett… Aztán elhessegette a gondolatot. A célja nem olyasmi volt, amitől elrettenthetné ez a páncélos figura. Az ő célja a gyermekek  sorsának felderítése, s ha lehet, a segítése. Persze megpróbálta elkerülni, de csakhamar kiderült, hogy erre nem lesz módja, hiszen a férfi nemcsak észrevette, de követni is kezdte. A lány csak megvonta a vállát, és botjára támaszkodva végül szándékosan ment oda  a férfihoz.
A szamuráj harcedzett volt és jó formában. Még csak nem is valami csúf béka valamely patak partjáról. A hegek arról árulkodtak, hogy harcban edződött… Milyen mások is voltak az ő hegei… Az otthona pusztulása során szerzett hegek. Az áldozat hegei…
Ahogy valaha volt otthonára gondolt, ismét megízlelte a keserűséget, ami útján végig követi. Hiszen ő hozta a pusztulást, ő hozta a járványt… egészen biztos, hogy miatta pusztultak el a falusiak, s ezt, ezt kell a világ számára törlesztenie.
A lány persze nincs tisztában saját történetének  emlékezetéből kiesett részeivel, s a falu sorsáról sem beszéltek neki soha, így aztán nem tudhatja hogy az, amit saját bűnének vél, sosem történt meg.
Nem rettentette a férfi, már csak azért sem, mert modora s megjelenése a páncél s a fegyverek dacára is kellemes volt.
- Ha átkozott, akkor végre hazaértem. Szükségtelen, hogy egy átkozottat visszatartson valamitől, ami már úgysem árthat neki, kiváltképp, ha talán még segíteni is képes. – mondta, majd folytatta azzal, ami általában meg szokta nyitni az utat előtte.
- Gyógyító Amaya vagyok. A gyermekek miatt jöttem.
avatar
Arakashi Asami
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 259

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selyem Út

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.