-= Javaslatok =-

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Jún. 19 2014, 15:25

A Játékosok azért játékosok mert nem mesélnek. Ők játszanak. Természetesen folytathattok Szociális kalandokat, ahol nincs mesélő, de azért nem kaptok semmit. HACSAK, utána nem kéritek meg az egyik mesélőt, hogy olvassa végig a játékotokat és ha úgy ítéli meg, hogy rendben volt, akkor kaptok rá némi chakrát. (De sokra ne számítsatok) Olyat, viszont lehet, hogy Élményben játszotok (Tehát egymás után írjátok élményben a reagokat) és ott ugyanúgy alakíthatjátok ketten a történeteket. Akár "mesélhettek" is egymásnak. Az is majd egy staff tag ellenőrzi le.


ui.: Ja és persze a játékosok a játéktéren nem gyilkolászhatnak maguktól Chuuninokat és Jouninokat. Ahhoz mindenképp felügyelet kell.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Hétf. Szept. 01 2014, 21:39

Yo!

Két dolgot szeretnék javasolni, ebből az egyik egy technika, így azt belinkelem:

http://naruto.wikia.com/wiki/Earth_Release:_Rock_Gun_Technique

A másik dolog pedig. Egy másik FRPG-s oldalon a vezetőség díjazza az aktivitást. Ez úgy néz ki, hogy van egy topic, ahol mindenki leírhatja hogy az adott hónapban mennyi reagja volt a játéktéren. Azt hiszem ott 10 volt a minimum. Ha valakinek meg van a minimum 10, akkor kap valamilyen jutalmat(a Gundanon pl minimális chakra, pénz, technika, esetleg fegyver). Mivel ott, a minimum reag követelmény fél oldal volt, ott a multik is beleszámítottak és összesítették. Tehát ha volt valakinek 10 karija és minddel írt 1 reagot az adott hónapban, az már kapott jutalmat, de azt csak 1 karakterének adhatta oda. Akár ezzel is lehetne picit ösztönözni a Játékosokat, hogy minél aktívabbak legyenek.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Hétf. Szept. 15 2014, 21:49

Érdekes elképzelésnek tartom, mindenképpen megér elgondolkodni rajta. A Gundan és a gundanozók valóságához azért érdemes igazítani a dolgot – a multizók például aránytalan előnybe kerülnének, alapvetően nem beszélhetnénk esélyegyenlőségről.
Bár elméletben mindenkinek megvan rá a lehetősége, hogy annyit írjon, amennyi csak kifér az ujjain, a gyakorlat azért némileg máshogy alakul – és itt nem is feltétlenül kell a multizás területére szorítkozva gondolkozni: van egy lassabb körváltás (magánéletében elfoglalt a rajtad kívül jelen lévő játékos, ha meg még ők is többen vannak és ugyanúgy elfoglaltak, akkor ez ugye tovább nyújtja a történetet, plusz a mesélő is ember, ugyanúgy van magánélete), esetleg egy befagyás, akár még olyan is elképzelhető elméleti síkon, hogy éppen két hétig nem tudja elvállalni a karaktert egy mesélő. Ezek az eshetőségek ugyebár igencsak kiszoríthatják a felhasználót – és könnyen lehet, hogy ő bizony nagyon aktív szeretne lenni, de az emberi tényezők korlátok közé szorítják; lehet akár több karaktere is, de ha az aktív körváltások száma egy hónapban alacsony értéket ér el, akkor csak széttárt karokkal áll, hibáztatva a szerencsétlenségét.
Ez pedig könnyen eredményezheti a mesélők nyaggatását – és tudtommal nekik arra éppenséggel pont nincs szükségük – és a játékostársak zaklatását; ennek pedig nincs értelme, sőt: elégedetlenséget szül. Az oldalnak pedig nem feltétlenül alapszükséglete az elégedetlenség.
Az ötlet maga viszont jó, nekem tetszik – legalábbis tetszeni fog, ha valamilyen konszenzussal tesszük lehetővé ezt az opciót, méghozzá úgy, hogy senki se húzza a rövidebbet – és ha máshogy nem is, akkor legalább kvázi – esélyegyenlőség legyen ezen lehetőség kihasználására.
Talán érdemes volna egy stat. átlagot felvenni – ami például az egykarakteres felhasználók által is elérhető (persze csak úgy, ha tesznek érte; a nullát sehol sem jutalmazzák), de így a multizók által könnyebben előállítható. Hiszen egy karakterrel igencsak nehéz annyit írni, mint több multival.
Brainstorm! ;D
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Akira on Kedd Szept. 16 2014, 14:05

Valóban az aktivitás nagyon függ a mesélők és a játékos társak aktivításától, meg persze neked is közbe jöhet olyan dolog, ami váratlan. Szerintem is jó ötlet, de ebbe a "hónapba ennyi reagom volt" dologban meg kell nézni szerintem, hogy akinek kevesebb posztja volt egy adott hónapba a karijaival, bár itt tenném meg, hogy szerintem ne össz posztot, hanem karinként kéne nézni, mert így kiküszöbölhető, h az, akinek 5 multija van, fölénybe kerüljön az egy karisokkal szembe, és azt is nézni, hogy mondjuk az az x poszt, amit írt, mivel nincs az az ember, aki minden posztot tudja, így linkelni is kéne a posztokat, azért került abba a hónapba, mert az illető 2 hónapja váratja a mesélőét azzal a karival, vagy valóban max 2-4 napon belül bekerült a poszt. Ha bevezetjük ezt szerintem pontozni kéne és aszerint felállítani a sorrendet
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Chen on Kedd Szept. 16 2014, 19:39

Na akkor én is írok valami okosnak tűnőt. Nekem kicsit fura a dolog, hogy post szám alapján kapjanak jutalmat az emberek. Magát az alap ötletet díjazom, de ahogy gyönyörű előttem szóló/író tünemény is írta, nem mindig a játékoson múlik. 
Én most példának egy ideális világot veszek, ahol az ember mindig ráér írni. Van három darab játékos, mind a három ugyanazokkal a kvalitásokkal rendelkezik, senki sem ír ügyesebben vagy rosszabbul a másiknál, tartalmas és érdekes irományokat tesznek le az oldalra. Az egyik egy játékosi kalandban "szockodós" kalandban vesz részt egy klán társával, már előre lebeszélték hogy mi a történet hova fognak kilyukadni, és hogy milyen csavarok lesznek a játékban, plusz a felmerülő dolgokat chaten még pontosítják. Így tartalmas postokat írnak napi akár kettőt is, mert hát mindkettőnek ugyanolyan az életvitele, és így gyorsan és tartalmasan halad a kaland heti 10-12 reag fejenként összejön, mert nincs kire várni, és nincs bonyodalom sem. 
A második delikvensünk egy mesélő által vezetett játékba nevezett be. A kalandban csak ő a játékos, a mesélő is, és a játékos is hasonlóak a kaland lényegét megbeszélték, ám a mesélő mindig előáll valamilyen fejtörővel, talánnyal, vagy megoldandó dologgal. Így igaz a kaland haladós, de mégis mivel mindkét félnek elég "sokat" kell töprengenie, hogy a feladat megoldódjon, vagy hogy elég nehéz talány érje utol a játékost a reagálások száma nem is mérhető, hetente két-három kört ha sikerül megírni. Miközben ugyanazok a feltételek érvényesülnek mint az előző esetben.
A harmadik játékosunk egy nagyobb nemzeti kalandba vágta a fejszéjét. A kalandban van természetesen egy mesélő, és egy helyszínen hat játékos. Mivel mindenki ráér fórumozni, ezért szintén elég haladós kaland, mármint egy tömegkalandhoz mérten. A mesélőnek hat embert kell kiszolgálnia, felkelteni figyelmüket, lefoglalni őket, és megizzasztani minden második-harmadik reagban, hogy izgalmas és élvezetes legyen a kaland. A játékosok hatan vannak, ahogy ez szokott lenni megemésztik a kapott postot, majd kitalálják mit kellene rá lépni, ne adj isten megbeszélik a játékos társakkal kalandon kívül, és utána írnak. A hat játékos ha csak két-három naponként ír, akkor is két hetente jön össze egy kör. És ha ez a valóságban is így lenne az maga lenne a mámor. 
Szóval akkor máris itt van három játékos akik ugyanannyi idejük van rá, és mégsem tudnak ha meggörbülnek sem ugyanannyit írni. Így az nyerne szerintem aki a legkevésbé nehéz kalandot csinálja.

Ám mondjuk nézhetnénk azt, hogy ki mennyi idő után ír. Mármint miután megtörténik a körváltás mennyi idő alatt válaszol rá. Így ha azt vesszük hogy van olyan kaland amiben havonta két kör váltás van, és van olyan ami hetente kettő és ha mondjuk a lassú kalandnál az egyik játékos két nap után ír, míg a gyorsabbnál három-négy nap akkor inkább adnám a két naponta írónak, még ha az nem is olyan gyakori. Igaz ez sem teljesen jó mert könnyebb írni és felkészülne egy lassú kalandra, mint egy gyorsra.

Szóval jó megoldást nem tudok javasolni csak kötekedni, még ha az alap ötlet nagyon tetszetős is. Aki tényleg aktív annak legyen meg a jutalma, mondjuk nem tudom hogyan is kellene ezt gyakorlatba átvinni :S
avatar
Chen
Játékos

Tartózkodási hely : Az országút, és a színpad között félúton


Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Hétf. Jan. 05 2015, 11:37

Hali!
Javasolnám a Saját Technikák Szabályzatban lévő tartalmának módosítását azzal az indokkal, hogy a gyakorlatban a korlátozások betartása, ill. betartatása nem egyértelmű, így megtévesztő és alkalmatlan tartalommal bír.
Pl.: “saját jutsuk maximuma – önálló shinobi számára, klánba tartozó shinobi számára”
Számomra ugyanis nem egyértelmű ez a klauzula – önmagában a klánba tartozás ténye milyen módon befolyásolja? Elvégre is tartozhat úgy valaki klánba, hogy közben nem tud róla, de úgy is, hogy abszolút külön utakat jár.
Gondolom itt Shikaku a klán összetartozásából származó előnyökre, egyesített erőre, tapasztalatra és tudásra gondolhatott, hiszen attól, hogy valaki klánba tartozik még nem lesz tehetségesebb kreátor – együtt kidolgozni ötletet viszont egyszerűbb, mint külön.
Klánképesség definícióját ezen szócikk alatt szintén érdemesnek tartanám megfogalmazni – a szerző ugyanis a klánképességet a klántechnika szinonimájaként használja, amely véleményem szerint téves; a képesség a tágabb kategória, a technika (amit gyakorlat szerint jutsu Magyar megfelelőjeként használunk) pedig a szűkebb.
Következtetésképpen elengedhetetlennek érzem a klántechnika definícióját is.
Ezen meghatározások tisztázását azért érzem szükségszerűnek, hogy az értelmezési kiskapuval ne lehessen visszaélni és tényleges előnyt teremtsen a tényleges összetartozásra vágyóknak.
 
A választ, reakciókat előre is köszönöm!
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Jan. 05 2015, 15:59

Köszönjük Ügyvédnő! Very Happy

Igen, jó a felvetés, azonban sokan nincsenek tisztában a definíciókkal és a Naruto dolgaival.

Klántechnika:
(Példa: Akimichi Testnövelő, Yamanaka Elme, Nara Árnyék, Hyuuga Taijutsuja, Hozuki Klán Vízipisztolya)
A Klánképességek azon technikák, amiket egy Klán talált fel és annak titkait ők őrzik. Ezeket a technikákat BÁRKI képes lehet elsajátítani, ugyanis nem igényelnek különleges chakrát, csupán különleges chakrakontrollt és a technikához szükséges eljárási módozatot. Ám ezeket a technikákat minden klán féltve őrzi, így csak azok ismerhetik a titkait, akik a klánba tartoznak. (Példa erre: A Nara klán tagjai képesek az árnyékot manipulálni Yin-Yang chakraformázással. Erre egy C szintű Nara is képes, azonban van a Kage Saku no Jutsu // Árnyék Kötél Technika ami a Sima Jutsuknál található meg. UGYANAZ mint a Narák árnyék technikája, azonban ehhez NÉGY használó szükséges, mivel nem ismerik az árnyék technikák titkát.


Klánképesség:

(Példa: Hyuuga Klán Byakuganja, Hozuki Klán Hidratációs Technikája, Uchiha Klán Sharinganja, Kaguya Klán Csont Technikái, stb)
A Klánképességek olyan képességek, amik a vér útján, egy adott rokonságban (Klánban) öröklődnek tovább. Ez általában egy különleges Chakra termelődésnek, vagy Testi Elváltozásnak, vagy mindkettőnek tudható be, ám minden eljárási módban az a közös, hogy chakrát kell hozzá használni. A Chakra mindig jelen van és mindig besegít. Ezen klánok a chakrájuk különlegességével képesek egyedi, sima chakrával nem kivitelezhető jutsuk létrehozására (Dojutsuk, Kombinált Elemek Létrehozása, Testen Belüli Változások) Az ilyen képességekre csak az tehet szert, akinek a rokonai között megtalálhatóak a különleges "egyedek" vagy valamilyen úton-módon sejtátültetést végez, hogy az idegen sejteket a szervezet befogadva, a különleges chakra termelésére használja.Azonban már régóta tervezett volt a Saját Technikák korlátozása, így át lett írva. Meg lehet nézni Smile

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Chen on Kedd Feb. 03 2015, 00:22

Hát be kell vallanom harmadjára olvastam végig a képregényt, csak hogy ha már mesélek tisztában legyek a dolgokkal, mert még van min csiszolódni. Szóval Gato-nál ütött valami szöget a fejemben, természetesen az oldalon mindent meg lehet csinálni ami a képregényben van, vagy ami a fantáziánk elbír. Very Happy Na meg a vezetőség gyomra. Very Happy Szóval Gatonak volt jó pár tucat embere, a nagy maffiavezér irányítása alatt. 
FRPG nyelven, Gato JK, felbérelt emberek NJK-k. Ám ennyi NJK-t nincs az a játékos aki egyszerűen ki tudna játszani, mindnek személyiséget adni, különböző stílust meg hasonló dolgokat. Hát akkor itt jön Kakashi kutyahordája, a legtöbbjükről csak a nevüket tudjuk, meg hogy gyorsak, tudnak követni nyomokat, na meg hogy harapnak. Szóval nagy számú NJK csapat hasonló képességekkel kevés jellemismerettel, csak nevek meg statisztika röviden.
És akkor az utolsó lökést maga a háborús rész adta meg. Nagy országok nagy arányban egyféle specializációval, vagy több kisebbel. Kumogakure például villámot használ, nem véletlenül hívják a vihar országának, ezen belül mint Konohagakurében vannak nagy klánok, akikre egy-egy dolog jellemző. De ezt már főadminunk kifejtette egy másik postban. Ráadásként chunin, jounin rangok felé emelnek a kisebb fokozatú nindzsáknak vagyis irányítják őket. Beosztott, feljebbvaló kapcsolat.

Na akkor az ötletem az lenne, hogy lehessen segítő csapat, nagy vagy kis tömegű, tehát aki "megérdemli" akkora amekkorát kíván. Játékokban mint egy lény úgy működne, nincs sem külön személyisége, sem egyesével akaratuk, csak ténykednek, mint egy tömeg. Very Happy Feladatuk a feltartás, vagy jobban mondva az ágyútöltetlék szerep lenne.  Halnak hogy mi éljünk, vagy valami ilyesmi.

Remélem érthető voltam, és elgondolkodtató, tán lesz belőle valami....
avatar
Chen
Játékos

Tartózkodási hely : Az országút, és a színpad között félúton


Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Hiyama Takeo on Kedd Feb. 03 2015, 07:45

Üdv mindenkinek!

Nekem is lenne egy észrevételem. Még pedig a Hien stílus, ami taijutsu stílusként van feltüntetve, holott nem is az valójában. A taijutsu a pusztakezes közelharci technikák gyűjteménye. A Hien pedig az, hogy a chakránkat belevezetjük valami tárgyba (fegyverbe). Na most ha pl: egy szamuráj használ Hien-t, akkor ő úgy is a kardjába vezeti a chakrát, ettől kezdve pedig, köszönőviszonyban sincsen a taijutsuval.  (De a Hien-t - szerintem - még akár egy nyílvesszőnél is lehet alkalmazni, onnantól kezdve pedig még csak nem is közelharc. Na jó ez már kissé szőrszálhasogatás Very Happy )

A Hien a leírása alapján igazából egy chakramanipulációs/chakrairányításos módszer.

Hiyama Takeo
Játékos

Taijutsu Pontok : 97


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Kenta Koizumo on Vas. Márc. 01 2015, 22:11

Az én javaslatom a taijutsuknál Shira technikáinak a leírása lenne (Shira - Naruto Shippuuden 400. rész körül lévő filler -> kizárólag taijutsut használó sunagakurei shinobi.)

Fukurō no Genri (Bagoly Módszer)
Kifejlesztője szintén Shira. Működése: A használó a chakráját maga köré sugározza úgy, hogy az a bagoly szárnyára hasonlítson. A baglyok tollai ugyanis különös fésű alakúak, ezért repülés közben egyáltalán nem keltenek zajt. Mivel a taijutsuk használói úgy tudják kivédeni még a legerősebb és leggyorsabb támadásokat is, hogy az átlag shinobiknál sokkal erősebb öt érzékszervükre támaszkodnak, a Fukurō no Genri ideális a taijutsu használók ellen, ugyanis nem kelt semmilyen hangot. Az ütések így nehezen kivédhetőek lesznek, ami segít győzelemre vinni a használót.
Előny: néma, taijutsu használók ellen ideális
Szint: ?
Chakraszint: ?

Shiten kōhō (Hét Mennyei Lélegzet)
A Hachimon Shira által kifejlesztett megfelelője, ami ahhoz hasonlóan hatalmas fizikai erőt kölcsönöz a használójának. A technika úgy működik, hogy a használó chakra segítségével egyszerre hatalmas mennyiségű oxigént szív be, miközben a tüdőkapacitása közel négyszeresére nő. A beszívott oxigén élénkíti a testben lévő sejteket, így aki feloldta a kapukat, nagyobb gyorsaságra és fizikai erőre tesz szert egy ideig. Azonban logikusan mivel a sejtek több oxigént kapnak, gyorsabban oxidálódnak (=égnek), tehát a használó életkora lerövidül. Shira az első három kaput képes felnyitni. A felnyitás (Kassei) a következőképpen történik:
- A használó kimondja a feloldani kívánt kapu számát:
 ¤Daīchi Kassei
 ¤Daini Kassei
 ¤Daisan Kassei
 ¤Daiyon Kassei
 ¤Daigo Kassei
 ¤Dairoku Kassei
 ¤Daishichi Kassei
Nem lehet rögtön a harmadik vagy a hetedik kaput kinyitni, csak egyesével lehet haladni (és persze meg kell tanulni feloldani őket). A kapuk kinyitását követően a használó szeme teljesen fehér, bőre barna lesz, és sárga chakra veszi körül.
Előny: lásd: Hachimon
Hátrány: Lerövidíti a használó életét
Szint: ?
Chakraszint: ?

Nos ennyi volna. Köszönöm, hogy elolvastad Very Happy
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Koreko Rui on Szomb. Okt. 24 2015, 16:27

Elnézést, hogy félig inaktívként próbálkozom "osztani az észt", de az utóbbi időben - igaz csak vendégként - jártam pár FRPG oldalon. Ott tűnt fel, hogy a különböző kasztok mellett vannak olyan kategóriák, hogy halott karakterek, illetve inaktív karakterek. Szerintem jó ötlet lenne, valamilyen más színnel jelölni, ha 1-1 karakter inaktív lett. Így legalább jobban átlátná mindenki, hogy mi a helyzet. A tagok adatlapján meg lehet nézni, ki mikor lépett be utoljára, illetve azt is, hogy mikor írt hozzászólást. Aki mondjuk már több, mint 1 éve nem lépett be, átkerülhetne ebbe az inaktív kategóriába. Egyébként azok a karakterek, akikről tudni lehet, hogy már nem szándékoznak velük többet játszani, szintén átcsoportosításra kerülhetnének. Jó példa erre Yamanaka Inako JK-m, akit ugyan áthoztam a régi oldalról, de rájöttem, nem igazán tudok vele mit kezdeni, bárhogy próbálkozom.
A visszahelyezés pedig könnyű lenne, mert a usernek elég lenne e-mailt írnia egy Staff tagnak, aki ezt meg tudja csinálni.

Tudom, hogy a vissza-visszatérő játékosok jelentenék a gondot, mint amilyen én is vagyok, de általában nálam nem maradt ki 1 év. Vagy ha igen, nem hiszem, hogy mi lennénk a fő teher a Tanácsnak, talán nem szabadul vissza minden nap 4-5 emberke, aki hirtelen úgy döntött, újra lenne kedve egy kis játékhoz.

Köszönöm, hogy elolvastátok! cat
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Kedd Jan. 12 2016, 22:23

Yo!

Mivel már elavult kissé a Hyoton leírás, javaslom annak frissítését:


Hyōton vagyis a Jég elemi feloldás:
A Hyōton egy kombinált elemi Kekkei Genkai, amit a Yuki klán tagjai használnak. A Szél és a Víz chakra vegyítéséből jön létre, amely hatására a használó képes megalkotni és irányítani a jeget, illetve különböző alakzatokra alakítani azt.
Amikor a használó szabadjára engedi a chakráját, a környezete lehűl, vagy akár hóesés is előfordulhat. A jég, amelyet a technikával létre lehet hozni, sokkal ellenállóbb a tűzalapú támadások ellen. Például Haku jegét Sasuke csak minimális mértékben volt képes megolvasztani. Szintén Haku által láthattuk, hogy a Hyōton KG-val a vizet is képes megformázni és úgy megfagyasztani. Tehát, ha a használó környezetében víz van, az megkönnyíti a Hyōton technika létrehozását, elvégre nem kell a semmiből jeget teremteni, csak meg kell fagyasztani a vizet.

A Yuki klán technikái, azaz a Hyōton Kekkei Genkai

Sensatsu Suishō / A Halál Ezer Repülő Víztűje

A technika segítségével a használó a levegőben hegyes jégcsapokat hoz létre, majd azokat nagy sebességgel az ellenfele irányába lövi ki.
Szint: B
Chakraszint: ?

Hyōton: Hyōgan Dōmu / Jég elem: Jégdóm

A Hyōton használó a technika segítségével egy jégburkot hoz létre maga körül(vagy pár fő körül), amely megvédi a különböző támadásoktól. A Jégdóm elég erős ahhoz, hogy több robbanócetli pusztító hatását is kivédje.
Szint: A?
Chakraszint: ?

Makyō Hyōshō / Démoni Jégtükör

Egy igen rejtélyes technika, amely már a tér-idő áthidaláshoz tartozik. A technikával több jégtükröt lehet létrehozni egy pillanat alatt, melyek mindegyikében a használó tükörképe látszik. Miután a Hyōton használó „belemászott” az egyik tükörbe, képes lesz nagyon gyorsan utazni a tükrök között. Ezáltal olyan gyors támadásokat lehet végrehajtani, amelyeket még a sharingan sem képes lekövetni. Ha a tükör, amelyikben a használó volt, eltörik, a shinobi képes kimászni a szilánkból és másik tükörbe belebújni. A tükrök hiába vannak jégből, szinte teljesen védnek a katon technikák ellen.
A sorozatban két felhasználását láthattuk. Az egyiknél Haku körbevette az ellenfelét a tükrökkel és azokból sorozta Sasuke-t, míg a másiknál a célpont mögött hozott létre egy tükröt és abból támadta hátba Sai-t.
Szint: A-S
Chakraszint: ?

Hissatsu Hyōsō / Pusztító Jégdárda Technika

A technikával hatalmas jégtüskéket lehet létrehozni, amely képes komoly károkat okozni a házakban, vagy akár keresztül is lyukaszthatják.
Szint: A-S
Chakraszint: ?

Nem Haku által használni jég kg technikák, amelyek a „Kakashi Hiden: Villám a fagyott égen” című mellék történetben szerepeltek:

Saihyōken / Jégtörő Ököl
A technikával a használó jégbe borítja a karját, ami által képes blokkolni a nagyon erős taijutsu támadásokat. A technikával Rahyō képes volt megállítani Maito Gai Levél Forgószelét.
Szint: ?
Chakraszint: ?

Hyōton: Saihyōzuchi / Jég elem: Jégtörő Kalapács
A Jégtörő Ököl erősebb változata. A használó itt is jégbe borítja a karját, ami növeli az ütőerejét, illetve még erősebb taijutsu technikákat lehet vele blokkolni.
Szint: ?
Chakraszint: ?

Hyōken no Jutsu / Jégkard Technika
A használó egy jégkardot hoz létre a kezében, amellyel képes lesz harcolni. Akár arra is lehet használni, hogy komolyabb jégtüskéket lőjjünk ki az ellenfelünkre.
Szint: ?
Chakraszint: ?


Yukigakure és a Hyōton:
A Hó Országának shinobi népessége is képes Hyōton technikák használatára, azonban ők nem Kekkei Genkai képességet használnak, hanem a környezetüket. Ez azt jelenti, hogy ők nem képesek a semmiből jeget létrehozni, ráadásul nem is igazán ismerik azokat a technikákat, amelyeket a Yuki klán. Helyette, a már meglévő hóból és vízből hoznak létre különböző technikákat. Ráadásul ezeket a technikákat a sharingannal is le lehet másolni.

Yukigakure technikák:

Hyōrō no Jutsu / Jégbörtön technika

A technika segítségével a használó már meglévő jeget manipulál és azzal ejti csapdába a célpontját, vagy akár saját magát boríthatja be vele és akkor védelmet nyújt a támadások elől. Amíg a használó chakrát koncentrál a börtönbe, addig az ellenáll a D-C rangú Katon technikáknak.
Szint: ?
Chakra: ?

Hyōton: Tsubame Fubuki / Jég elem: Hófecske Vihar

A használó a már meglévő jégből fecske formájú lövedékeket hoz létre, amelyekkel képes megtámadni bárkit. Érdekessége, hogy a fecskék képesek az irányukat megváltoztatni a levegőben. A fecskék a szárnyaikkal vágják meg az ellenfelet. Könnyedén ki lehet védeni a technikát bármilyen Katon támadással.
Szint: ?
Chakra: ?

Hyōton: Rōga Nadare no Jutsu / Jég elem: Farkasagyar Lavina Technika

A technika a használójáról, Rōga Nadare-ról kapta a nevét. A segítségével képes lavinát lezúdítani egy hegy, vagy domboldalról(már meglévő hó szükséges!), majd a leomló havat egy farkas hordává alakítani, amelyek megtámadják a célpontot.
Szint: ?
Chakra: ?

Hyōton: Haryū Mōko / Jég elem: Sárkánytörő Tigris

A technikát valószínűleg kirigakurei shinobik ellen hozták létre. A használó a már meglévő jégből egy óriási tigrist hoz létre, amely a célpontra veti magát. A tigris elég erős ahhoz, hogy kivédjen egy Vízsárkány technikát. A technika különlegessége, ha a tigris vízhez ér, azt megfagyasztja.
Szint: ?
Chakra: ?

Hyōton: Ikkaku Hakugei / Jég elem: Fehérbálna Technika

A technika segítségével egy hatalmas bálnát lehet létrehozni jégből. A becsapódó bálna hatalmas pusztítást tud okozni, viszont túl lassú, ezért könnyen el lehet kerülni. Leginkább arra alkalmas, hogy az ellenfél támadását blokkolja, vagy egy nem mozgó objektumot semmisítsünk meg.
Szint: ?
Chakra: ?

Hyōton: Kokuryū Bōfūsetsu / Fekete Sárkányvihar

A használó a kézjelek megalkotása után egy fekete sárkányt hoz létre a már meglévő jégből és azt küldi az ellenfelére. Becsapódáskor messzire löki az ellenfelet és akár a csontjait is összetörheti.
Szint: ?
Chakra: ?Általam javasolt yukigakurei technikák:

Yuki Kansei no Jutsu / Hócsapda Technika
A technikához havas környezet szükséges. Előfeltétele, hogy az áldozatot hó vegye körül.
A kézpecsétek megalkotása után (Kutya, Patkány, Kutya) a Hó Shinobi a földre teszi a kezét, majd chakrát áramoltat bele. Ezáltal a hó(ami körülveszi a célpontot) felkúszik az áldozat lábán és derékig ellepi. Amint ez bekövetkezett, a hó megszilárdul és fogva tartja a célpontot.
Szint: ?
Chakra: ?

Yuki Bunhin no Jutsu (Hóklón technika)
A technika sokban hasonlít a Mizu Bunshinhoz. A különbség itt annyi, hogy a klón hóból jön létre. Teljesen felveszi a létrehozója alakját, esetleg Henge segítségével ezt is lehet formázni. Ezek a másolatok képesek harcolni, viszont van egy nagy előnye: ha megütik, akkor nem tűnik el, képes elnyelni azt a végtagot, ami eltalálta, így akár csapdába lehet ejteni valakit(ebben az esetben a Hócsapda Technikát kell még pluszban alkalmazni).
Szint: ?
Chakra: ?

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Djuka Orimi on Pént. Május 06 2016, 02:44

Hibás kidolgozás miatt töröltem.


A hozzászólást Djuka Orimi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 07 2016, 01:42-kor.

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Nakahara Saki on Pént. Május 06 2016, 20:57

Nekem annyi kiegészítésem lenne a Hyoton technikákhoz, hogy szerintem nem ártana ide is Kaitou alapjutsut berakni. A Hyoton Kaitou lehetne az első lépcső, amivel a ninja képesség válik kombinálni a két elemét és így létrehozni a jeget.
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. Május 06 2016, 22:32

A bolt nyitásának ötletére:
Tomoko karakteremnek van üzlete, tehát ez nem egy elvetemült ötlet ahogy a többi sem, viszont van olyan rész (itt az ellenőrzösdi), hogy az szinte kivitelezhetetlen, ahogy az is, hogy a jk fenntartson egy üzletet. (Tomoko esetében muszáj ott lennem, mert ugye egy festő üzletről van szó, amiben Tomoko a festő. Viszont egy fegyverboltot is igazgatni kell és elvileg folyamatos jelenlétet vagy legalább elérhetőséget igényel, így egy ninja maximum nyugálományba vonulás után lenne képes azt üzemeltetni.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Djuka Orimi on Szomb. Május 07 2016, 01:44

Tenshi, igazad van teljes mértékben, töröltem a postot hibás kidolgozás, illetve hibás alapötlet miatt.

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Katana on Hétf. Nov. 07 2016, 10:25

Nem tudom miért, de eltűnt a javaslatom pedig pár perce még megvolt és biztos nem töröltem ki vagyis majdnem biztos.
 A lényege a karakter magához tér egy kórházi ágyon és ott közli vele valaki egy ideig kómában volt tehát amit eddig tapasztalt az csak álom volt. Hogy az idő milyen ütemben haladt az a játékosra van bízva. Lehet ugyanannyi idő telt az állómban mint a valóságban ám lehet álmában éveket élt át míg a valóságban max félév telt el.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Katana on Hétf. Nov. 07 2016, 10:25

Üdv mindenkinek megint én.
Lenne pár új ötletem egy versennyel kapcsolatban bár egyik sem eredeti és meglehet, hogy már voltak korábban vagy esetleg olyan rosszak, hogy senkinek nem kellenek.
 
Első ötletként az egyik legprimitívebbel állnék elő, ami a tükörkép. Egy olyan karaktert kéne bemutatni, ami mondhatni a tökéletes ellentéte annak, akivel most játszik. Sok lehetőség van pl magát a tükörképet alakítani vagy a karakter találkozhat a tükörképével.
 
A másodikat nem biztos, hogy mindenki ki tudja játszani. Lényege, hogy a karakter jön haza a háborúból, merthogy véget ért a nagy shinobi háború. A lényege, hogyan éli meg azt a napot mikor hazaér illetve milyen állapotban tér haza. Ünnepséggel és virágcsokorral várja, vagy esetleg senki sem törődik vele, mint egy bizonyos katonával, aki a hazájáért vérben és mocsokban gázolt és mikor hazatért rádöbbent mindenki nagy ívben tojik a fejére ráadásul senkije sem maradt az élők sorában. Végül belekötött valami bunkó serif, aminek következtében ledobott egy helikoptert. A lényeg le kell írni, hogyan fogadják, milyen állapotban tér haza (mert a háborúkban sokan megsérülnek, mért pont ő ne sérülne meg).
 
A marhadik és egyben utolsó javaslatom szintén közismert, mégpedig a jó öreg világvége. Kiderül, hogy már csak(játékosra van bízva mennyi lehetnek percek vagy akár egy-két óra is) van hátra, hogy elpusztuljon a világ. Hogyan éli meg a karakter? Kik tudnak róla? Az utolsó perceit a szeretteivel tölti vagy igyekszik megakadályozni a megakadályozhatatlant? Hogy mi fog véget vetni a világnak a játékosra van, bízva csak az számít, hogy mindenképpen bekövetkezik és semmi sem lesz olyan, mint régen? Sokan vannak, az oldalon kik nálam jóval okosabbak ők normális formába tudják önteni. Nem muszáj, szó szerint mindenkinek meghalni történhet olyasmi is, amitől fogalmazhatunk, úgy a mostani világ megszűnik létezni.


Köszönöm szépen, hogy végigolvastátok és elnézést kérek a zavarásért.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Katana on Csüt. Nov. 24 2016, 13:25

Üdv mindenkinek megint én vagyok.
Eszembe jutott még valami ami inkább a szerencséről szólni mintsem magáról a jutalomról. A résztvevőknek semmi mást nem kell csinálni mint jelentkezni a játékra ezt leginkább egy példával tudom bemutatni.
Öt játékos jelentkezett akkor lesz öt betű A B C D E akikre szavazni lehet. A szavazók nem tudják, hogy kire is teszik le a voksukat minden a szerencsén múlik. Több lehetőség is van nekem kettő jutott eszembe.

Az egyik miszerint a jelentkezés után minden részvevőnek kiosztanak egy betűt pl Kawwai Katana: A  Nakahara Shaki:B Természetesen az titok, hogy kinek mi a betűje csak az eredmény hirdetésnél derülne ki.

A másik lehetőség, hogy miután jelentkeztek a játékosok elindul a szavazás annyi betűvel ahány jelentkező volt, de ezekhez nem tartozik konkrét név. Miután lezárult a szavazás a staff tagok kisorsolják melyik jelentkező melyik betűt kapja.
A: 15
B: 13
C: 10
D: 8
E: 5
Majd valami úton módon kisorsolják ki melyik betűt és így melyik pontszámot kapja. Természetesen azt, hogy milyen és mennyi jutalmat osztanak ki teljes mértékben a staffra van bízva ám mivel ez egy komolytalan verseny a jutalom sem lehet valami nagy mert nem akarjuk elvenni senki kedvét a játéktól azzal, hogy pusztán a szerencse miatt nem ő kapta a zsíros jutalmat és ezzel hátrányba került.
Köszönöm, hogy végigolvastátok a javaslatom és elnézést kérek a zavarásért.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Katana on Csüt. Dec. 15 2016, 21:55

Hítéttek volna? Megint itt vagyok egy újabb verseny ötlettel. Nem tudom meg lehet-e valósítani vagy hogyan lehetne rendesen levezetni tán valaki aki nálam bölcsebb kitalálja nekem csak az elejét sikerült. Lehet még néhányan emlékeznek a flúgos futam nevű rajzfilmre ahol trükkös járgányokkal versenyeztek a flúgos versenyzők. Az én ötletem az, hogy a gundan karaktereknek is lehetne egy ilyen autója (független attól, hogy nincsenek autók). Vajón, hogy nézne ki? Milyen extrákkal lenne felszerelve? Sikerrel tükröznia használója stílusát? Én csak eddig jutottam lehet valaki akár tovább jut vele.

avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Katana on Kedd Jan. 24 2017, 14:25

Üdv mindenkinek. Aki azt hitte kifogytam a gyagyás ötletekből annak csalódást kell okoznom. Ismét itt egy versenyhez való javaslat ami csak mind elődei játékon kívül történne. Nem tudom, hogy volt már ez, de hasonló biztosan. Az a lényeg, hogy a karakter egy másik világban találja magát amire volt példa nem is olyan rég.(Vagy a másik világbeli lény jött ide ez most nem fontos.) Az a lényeg, hogy a karakter egy képregény/manga világba csöppenne. Hangja nincs csak a feje fölött lévő szöveg buborék minden zajnak és hanghatásnak szöveges alakja is lenne. Úgy mozognának mint egy kétdimenziós rajzfilmben. Az, hogy hogyan miért kerültek oda a játékosra van bízva, de ki lehet találni valami ötletet. Tudom nem jó ötlet, de tőlem csak ennyi telik. Köszönöm, hogy szántatok időt eme sorok elolvasására.
Üdvözlettel Katana
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Katana on Hétf. Feb. 13 2017, 21:26

Kivételesen nem egy verseny ötlettel álok elő. Találtam egy érdekes képet és úgy gondoltam hasznos lehet már ha akad olyan mint én aki elfelejti mi minek a kombinációjából jött létre.
http://files.enjin.com.s3.amazonaws.com/529407/modules/forum/attachments/kekkai_genkai_tota_list_by_unluckyskull-d82chnl_1422286520.jpg

Hasznos, de nem teljesen pontos ^^ ~ Ji.


avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Pént. Feb. 17 2017, 22:18

Hali. Úgy gondolom ha már van taijutsupont, lehetne chakrakontroll pont is. Vagy valami hasonló. Rengeteg jutsuhoz oda van írva, hogy jó chakrakontroll kell hozzá. Én agyalok egy-két jutsun, de az egy dolog, hogy pl B szintű, és kell hozzá 300 chakra, de az elég illúzióromboló, hogy meg tudja a karakterem tanulni akkor is ha pl taijutsu specialista. Az erre specializálódott shinobiknak nem olyan jó a chakrakontrolljuk. Na meg ott vannak az orvosi ninják. Be lehetne vezetni, hogy pl X jutsuhoz kell mondjuk 50 chakrakontroll pont (ezt rövidítsétek), és akkor nem lenne az, hogy Rock Lee is lehet orvosi ninja. A chakrakontrollt mondjuk élményben lehetne javítani, vagy lehetne fix, esetleg csak bizonyos pontig lehetne növelni. Minden karakternél más lenne a határ. Megvalósítható? Felesleges? Várom a véleményeket.
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Akira on Pént. Feb. 17 2017, 22:50

Nem felesleges, csak bonyolult. Minden karira külön kiírni a határt? Mi alapján? ET? Vagy megszerzett tudás? Lee eleve nem lehet orvos, mert nem tudja használni a chakráját. Nem mellesleg egy tai jutsusnak is elég jó chakra kontrollal kell rendelkeznie...
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Feb. 18 2017, 16:01

Igen ez természetesen jó ötlet, de mi bízunk a játékosokban, hogy ha Taijutsu Specialistát indítanak, akkor nem akarnak majd A szinten 500 Chakrán 30 Taijutsu Technikával random megtanulni mondjuk egy Gyors Gyógyítást vagy valami hasonlót. Tehát, hogyha már elkezdi kiépíteni a karakterét, egy szélsőséges irányzatra --> Taijutsu vagy simán Ninjutsu akkor nem akarja majd kiegyensúlyozni később.
Ugye Lee egy szélsőséges irányzat, ahogyan mondjuk az elveszett Ninja Hiruko is. Míg Lee csak a Taijutsu technikákra ment rá, addig Hiruko csak a Ninjutsura. Viszont vannak, (A Shinobik többségei) akik megtartják az arany középutat és van tehetségük minden irányzathoz, mint pl Kakashinak, Sasukénak, vagy a hozzájuk hasonlóknak.
Az, hogy melyik ninja milyen irányzatra képes, vagy hogy mennyire szélsőségesen egy bizonyos irányzatra "gyúr rá" az mutatja meg, hogy a Szellemi vagy a Fizikai energiái vannak-e többségben. Ugye ez a kettő energia alkotja a chakrát. Ha a Fizikai Energiák vannak többségben, akkor sokkal jobb a Taijutsuban, mint a Ninjutsuban. Ha a Szellemi Energiák, akkor a Ninjutsuban jobb. Na most akinek egységben áll, vagyis inkább arányban áll egymással a Szellemi és Fizikai Energia, azok a ninják széleskörű tudással rendelkezhetnek a Jutsuágazatokban, mert egyformán jók vagy rosszak a Ninjutsuban és a Taijutsuban is. Aki minden irányzatban jó és nagyon jónak mondható, azokat hívjuk Zseninek. Veleszületett adottsága, hogy minden irányzatra nagyon fogékony. 
Kenshiro Mirubi pl hiába egy S szintű ninja, hogyha egy B szintű Taijutsu használó (És nem mester vagy specialista) simán leveri őt közelharcban, mivel Mirubi a Ninjutsura lett kiépítve. A Taijutsuja nagyon gyenge, alapvető fogásokat ismeri, az évek alatt egyedül a gyorsasága, reflexe és állóképessége nőtt, de a Taijutsu Pusztakezes technikája nem, ahogyan Taijutsu fogásokat sem ismer. 
Ha pedig valaki össze-vissza építgetné a karakterét, úgy értve, hogy amúgy az A szintű Taijutsu specialista aki nem edzette a chakrakontrollját nekiállna Irio Ninjutsut tanulni, akkor visszadobnám a Tanulást. Én például egy olyan megoldás szívesen látnék erre, hogy EGY BIZONYOS szinttől random azt mondja egy Staff a karakternek, hogy "okés, akkor Te ebben és ebben az irányzatban fejlődhetsz tovább". Mirubinál például most azt mondanák, hogy D szintű Taijutsu technikákat tanulhat és kész.

A Ch kontrollt pedig a Staff (És a játékosok is) mindig abban mérik, hogy egy adott JK milyen technikákat ismer és milyen szintűeket. Ha én A szinten ismerek mondjuk 5 Ninjutsut 1D 1C 1B 2A akkor megnézem, hogy azok milyen technikák. A technika létrehozásának folyamatától és a technika fenntartásának nehézségétől függ az, hogy kinek milyen chakrakontrollja van. Ha valaki már képes egy B szintű, komolyabb gyógyító technikára, akkor el lehet mondani, hogy jó a chakrakontrollja. Ha ugyanez egy Genjutsuval, akkor is lehet. Ha Sima Jutsuval van ez, akkor utána kell járni, hogy milyen az a technika és mit tud. Egy Kanashibarihoz nem feltétlenül kell nagyon jó chakrakontroll de például ha egy Emelkedő Penge manipulációról beszélünk, akkor ahhoz már igen. Így ha azt ismeri, akkor is mondhatjuk, hogy már jobb chakrakontrollja van a JK-nak.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.