-= Javaslatok =-

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szomb. Feb. 18 2017, 16:27

Na az emelkedő pengét pont ismerem. Very Happy Gondolom ha valaki fejlesztené a chakrakontrollját, mert pl orvosi ninjutsukat tanulna, az előtte mondjuk egy élményben leírhat ilyesmit, és ezt a staff figyelembe veszi. Amúgy ma reggel jutott ismét eszembe: Nem kéne a multik számát korlátozni? Nem tudom mennyire emészti fel a kapacitásotokat, de a legtöbb oldalon van egy határ. A 350 ch meg nem nagy cucc szvsz. Ilyen, hogy 5-8 karaktere van egy usernek, abból 2 be van ragadva egy kalandba mert a user megunta, de még vár, hátha megjön a kedve. Közben a mesélő meg mesélhetne mondjuk egy újoncnak. Persze Én nem látok bele ezekbe a dolgokba, ezt Ti látjátok át, csak szerintem ez az unlimited multi dolog kissé necces lesz hosszútávon. De hát a franc se tudja Very Happy Jelzem Én egyet SEM szeretnék indítani. Nem zavar egyébként, bár vannak fantáziátlan, sablonos meg felesleges multik, de nem tisztem beleszólni más játékába. Csak lehet gyorsabban haladna pl egy-egy kaland, vagy fejlesztés ha kevesebb karakter lenne. A játékos mesélők persze jópofák, de őket meg ellenőrizni kell, meg próbaidő meg rákom. Megint csak azt mondom a franc se tudja, de azért elfilózgattam ezen meló közben. Jó volt. A gondolat, hogy elvesztek valakitől 3-4 multit...kényszerítitek, hogy válasszon....bwahahahaha...  Twisted Evil
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Terumi Mei on Szomb. Feb. 18 2017, 20:49

Korlátozva vannak. ^^ 
A legtöbb játékos tisztában van a képességeivel és a kapacitásával, az már a saját felelőssége, hogy mennyit bír el - tény, hogy ez több időt vesz el a Staffoktól, de nem tisztünk megszabni, hogy ki mennyi karaktert indíthat, mert az eléggé övön aluli volna.
Példa okáért, én tudom magamról, hogy három karakterrel még úgy ahogy elbírok, de ha indítanék egy negyediket, azt csak úgy tenném, hogy elég nehézkesen haladnék vele, és nem írnék, max egy-két havonta egyszer. 
De a legtöbben szerintem - ha tévedek, kövezzetek meg - egy idő után úgy gondolják, hogy az eddigi karaktereiket már nem tudják hozni, akkor jön egy tervezet, miszerint újat akarnak indítani, az előző pedig inaktívba kerül (így tulajdonképpen multi-kontraszt jön létre, de nem minden esetben). Ha beadja a tervet, és azt mondanánk neki, hogy márpedig nem indíthatsz új karaktert, abból sértődés lenne, mert ha annyi ötlete van, akkor valósítsa meg nyugodtan - még mindig jobb, mintha öt személyiség lenne egy testben.
Remélem, ez érthető az én szemszögemből elmagyarázva, de azt se bánom, ha egy kollega hozzászól, amennyiben szükséges. Very Happy 

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Himura Akashi on Szomb. Márc. 04 2017, 21:29

Uffantás Very Happy

Egy kis ötlettel állnék elő, egy verseny témájával kapcsolatban. Nem tudom ki hogy van a rajzolással, de mi lenne, ha abban is össze lehetne mérni a tudásunkat. Remélem mások fantáziáját is megmozgatja az ötletem, és nem csak a sajátomat. Very Happy
avatar
Himura Akashi
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 15

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 146

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Vas. Márc. 05 2017, 13:10

Én egy hatalmas igennel szavaznék erre az ötletre. ^^ Biztos vagyok benne, hogy vannak jó páran akik örömüket lelik a rajzolásban, hát miért ne legyen jutalmakra is lehetőség? 
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Szomb. Márc. 18 2017, 11:13

A rajzversenyben benne lennék^^ Bár azért a rajztudásomon lenne mit javítani Smile
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Jún. 22 2017, 23:59

Tisztelt Staff!

A Kage Bunshin technikával kapcsolatban lenne néhány felvetésem. Mostanában újranézem a Shippuuden részeket és nem tudtam elsiklani egy igencsak szembetűnő dolog fölött, mégpedig a következő részben lévő, vastagon kiemelt dolgok fölött.

Kage Bunshin no Jutsu // Árnyékklón TechnikaA használó képes létrehozni egy tökéletes másolatot önmagáról, a chakrája pedig egyenlően oszlik meg a létrehozott klónnal, de a klón és az eredeti test is képes regenerálódni, teljesen feltöltődni chakrával, ha van idejük vagy technikájuk rá. A klónt csak halálos sérüléssel, vagy a technika feloszlatásával lehet erőszakkal eltüntetni, egyébként egészen addig fennmarad, amíg a klónnak elég chakrája van, hogy fenntartsa a formáját, vagy a használó meg nem szünteti.
A klón eltűnésekor minden általa szerzett tapasztalat, élmény, érzet a létrehozójának tudomására kerül. Minden olyan fájdalom, kimerültség, megerőltetés, pedig, ami fennmaradt a klón megszűnésekor, úgyszintén a létrehozót sújtja. Ha a használó a Klónja közelében van (Maximum 300 Méter) akkor a klón által fel nem használt Chakra, valamint a klón által termelt chakra a használó eredeti testébe áramlik. A távolság kitolható akár 500-600 méterig is, ha a használó elegendő chakrával rendelkezik. HA viszont a chakra visszaáramlását akadályozza valami, (Távolság, Blokkoló Technika, Chakra Elnyelés) akkor a chakra nem tér vissza maradéktalanul a használóba és az is előfordulhat, hogy a klón teljes chakrakészlete elvész.
Chakraszint: 350
Besorolás: B
Megjegyzés: Maximum 5 Klón hozható létre a Sima Kage Bunshinnal
ENGEDÉLYKÖTELES!

Az animében jól látható és tudható, hogy mekkora távolságokra használták a Kage Bunshin no Jutsut és, hogy a megismert tudás és a tapasztalatok akár 3-4 de extrém esetben 5-10 kilométeres távolságokból is az eredeti testbe áramoltak. 
Jól emlékszem, hogy anno még Jiraiyaként én vetettem fel ezt a fajta változtatást (Akkor korlátlan távolságból megszerezhető volt a Kage Bunshin tapasztalata) abból kiindulva, hogy Naruto nem tudta feloldani a Béké Rejtekében lévő Klónjait anélkül, hogy a bennük tározódó Chakra ne vesszen el, hanem meg kellett idézni a klónokat. Ezért javasoltam anno, hogy kössük egy bizonyos távolsághoz a visszaáramló chakrát és információt. Akkor azonban úgy hiszem, hogy tévedtem azzal kapcsolatban, hogy maximum 500-600 méteres távolságra tolható ki ez a határt.

Természetesen ezt a magam és más Kage Bunshinnal rendlekező játékosok érdekében mondom, na meg mert mondtam, hogy ha mód van rá, akkor továbbra is odafigyelnék az ilyesmikre ^^ Így én azt javasolnám, hogy a Kage Bunshinnál legyenek chakraszinthez kötve a visszaáramlás szintjei.
B Szint --> 100-500
A Szint --> 500-1500
S Szint --> 1500-3000
S+ Szint --> 3000 - 10000? --> Ezt nyilván ezeken a szinteken már a mesélő dönti el, nyilván egy Senjutsu, Chakra pirula, Chakra elszívó technika, Bijuu vagy bármilyen Chakra erősítő technika hatással van erre. 
Ha szükséges, akkor összegyűjtöm azokat a részeket és jeleneteket, amikből kiderül az, hogy az A-S szint között mozgó karakterek akár több kilométeres távolságból képesek voltak információt "szerezni" a szerte foszlot Kage Bunshinoktól. Így amikor ezeket a szűkös kereteket megadtam eléggé nagy hibát követtem el ^^" 
Ha lehet, akkor a Játéktechnikusok beszéljék ezt meg és válaszoljanak, hogy ne kelljen tűkön ülnöm. Főleg, hogy ez az "apró" hiba igencsak lekorlátozza az oldalon a Kage Bunshin működését, ezen kívül ezelőtt akár korlátlanul is használható volt. Akkor az se lett volna gond, hogyha Kiriben oldaják fel a Kage Bunshint és Konohában van az eredeti Very Happy Szóval remélem, hogy a határok midenféle komolyabb megkötés nélkül kitolhatóak, hiszen senkinek se menjen el arra kérvénye, hogy mondjuk Konoha főkapujánál létrehoz egy Kage Bunshint, hogy elküldje a Hokage emlékműhöz jelenteni és közben ha megszünteti ott a klónt az információt a kapunál nem kapja meg az eredeti. ^^ 
Elvégre Konoha átmérője önmagában van vagy 5-10 kilométer. Ahogyan mondtam, lehet ezt a felvetést alátámasztani részekkel és jelenetekkel, ha szükséges, bár nem hinném Very Happy Köszönöm a figyelmet ><


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Júl. 13 2017, 16:47

Üdv!


A Kage Bunshin távolsági meghatározása, ugyan az animeban alátámasztották a kilométeres távolságokat, ne felejtsük el, hogy majdhogynem minden esetben Narutoról beszélünk. Nem olyan rég azért került átírásra, hogy a Gundanon mérsékeltebbé és játszhatóbbá tehessük, végül a te átírásoddal lett módosítva a leírás. Az értékeket átbeszélve azonban az oldalon nem árt, ha egy jk kilométereket utazgat a technikával, úgyhogy a jelenlegi megírása marad.


Madara
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Shiyaga Kayguro on Vas. Nov. 05 2017, 22:30

Sziasztok!

Mielőtt belekezdenék a javaslatom írásába, hogy előre is elnézést ha esetleg ez a javaslat már elhangzott, mert nem olvastam végig az összes javaslatot. Ezért még egyszer elnézést.

Na szóval akkor vágjunk is bele. A javaslatom az lenne, hogy egy kicsit színesíteni a fórumot, hogyha belecsempésznénk egy két dolgot a boruto-ból. Igaz még csak most kezdődött, de már rengeteg újdonság volt benne. Gondolok én is például a chunnin vizsgára. Ez lenne a javaslatom.Üzenettel: Shiyaga Kayguro
avatar
Shiyaga Kayguro
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése http://stormstudio.hu

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Nov. 24 2017, 23:43

A Chuunin Vizsga megrendezése már nem hivatalosan be lett jelentve pár hónappal ezelőtt, hamarosan érkezik a Háborút lezáró hírünk (Erről is már mindenki értesült nem hivatalosan ^^) ami után a várva-várt Chuunin Vizsga is meghirdetésre kerül. Smile
Ezen kívül a Boruto nagyon megosztja a Gundan játékosainak véleményét, ám előbb vagy utóbb a Boruto előrehaladásával elkerülhetetlen lesz megindítani a Boruto-szériát, elvégre ha nem tesszük, könnyen veszíthetünk játékosokat. Ezen kívül akár nyerhetünk is újakat, minden a Felhasználóktól függ. Az is elképzelhető, hogy a Staff majd a játékosok véleményét fogja kérni ezzel a témával kapcsolatban, hogyha elérkeztünk a fordulóponthoz.

Ettől függetlenül köszönjük a javaslatokat, mint láthatod, mindegyik lényeges volt, hiszen a mi fejünkben is "megfordult" már. Várjuk a hasonló posztokat, észrevételeket, javaslatokat! Smile Szeretjük tudni, hogy mit szeretnétek, így ezzel csak a mi munkákat segítitek. ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Hétf. Jan. 08 2018, 11:14

Sziasztok!

Jelenleg csak egy technikai javaslattal járulnék a T. Ninja Tanács színe elé: esetleg lehetséges volna az, hogy szabályváltoztató közléseknél (legyen az oldalszabályzat változásának közlése a Hírek menüpont alatt, vagy játéktechnikai leírásváltoztatás a Játéktechnikai Hírek témában) a közzététel évét, hónapját, napját a változást bejelentő hozzászólás végén feltüntetésre kerülne?
Tudom, tudom, manuális a dolog, könnyű lehet elfelejteni minden egyes változtatásnál - ez az ellenérv.
Az érv, ami szerintem viszont mellette szól, hogy a JK felhasználói profillal nem látom a hozzászólás keltezésének pontos dátumát - a hozzászólás fejlécében csak annyit látok, hogy pl "Január 8.", de hogy melyik év, azt sajnos nem. Nyilván van valami módja ennek, de én technikai analfabéta vagyok, és általában időhiányos félzombi, úgyhogy én teljes bizonyossággal állíthatom, hogy csókolnám a közzétevő staff ujjait, ha ekként járna el, mert nekem speckó segítség lenne (és talán nem én vagyok az egyedüli JK, aki nem tudja, hogy pontosan hol kell megnézni a pontos keltezési dátumot.)

Apró dolognak tűnhet, nem is kell hozzá meglévő rendszert változtatni, de nagy segítség lenne.

További szép napot mindenkinek,
Shakanaka
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Jan. 08 2018, 18:56

Editelve Sad


A hozzászólást Kenshiro Karu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 08 2018, 20:54-kor.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Hétf. Jan. 08 2018, 19:24

Wrong topic guy!
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Hétf. Jan. 08 2018, 19:25

Karu b-m.g, én azt javaslom, hogy legalább a téma címét olvasd el, és dobd ezt át a Kérelmek topicba XD
Őszinte, áthatolhatatlan, megkérdőjelezhetetlen szeretettel:
Zs
:'DDDDD Miiivannapif.sz
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Jan. 08 2018, 20:53

Köszönöm reflexből utánad postoltam xD

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: -= Javaslatok =-

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.