Erdőségek

5 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Kedd Jún. 25 2013, 18:14

Gonza tágra nyílt szemekkel bámulta a tekercset, amiből nem sokat értett, valamint Raion magyarázatából sem jött le neki sok minden, már lassacskán azt hitte azt hitte, hogy Raion valamiféle nagy varázsló. 
- Höhh...csakrarendszer...keringés....tankecu vagy mi az izé pontok.....energia így-úgy..bla-bla-bla..megint ilyen fajta edzés....- dünnyögött megint az orra alatt Gonza, majd bemelegített egy kicsit. Bemelegítés után a fa elé állt és felkészült a gyakorlatra, de előtte kicsit szemügyre vette a fát, szemrevételezés közben el kezdte gyalulni az agyát.
~ Szóval, most a csakrát a kardom helyett a talpamba kell irányítanom, miután ezt érzékeltem, akkor kicsit neki kell futnom, de csak annyira, hogy lendületet vegyek és fel kell futnom a fa törzsére. És elvileg a talpamba irányított csakra fenn tart engem stabilan a fa törzsén. Na akkor kezdjük! ~
Gonza becsukta a szemét el kezdett összpontosítani, ugyanazt próbálta csinálni, mint amikor a csakrát a kardba kellett irányítani, de most igyekezett úgy koncentrálni, hogy a csakra a talpába menjen. Koncentrált, koncentrált, de semmi. Újból neki kezdett, de csak a combja remegett meg.
~ No fene...csak nem akar a talpamba lemenni. ~ Gonza ismét neki állt összpontosítani, elkezdett nyugodtan lélegezni, erősen koncentrált és érezte, hogy enyhén bizsereg a talpa, olyan érzése volt, mint pár napja a kardal való vágás gyakorlaton. Gonza érezte, hogy a talpában van a csakra így neki futott a fának nagy lendületet vett, de csak három lépést tudott megtenni, mert a talpából a csakra már nem áramlott, így szamurájunk egy jó nagyot seggre esett. Megpróbálta ismét, de ugyanaz történt futott és most még nagyobbat esett a fenekére.
- Áúúcs!! No fene! 
Szamurájunk ismét neki futott, most próbálta gyorsabban, de most pedig hanyatt esett. - Áúúcs!
Újból megpróbálta, megint leesett és ismét, ismét és újra. Ahány nekifutás annyi esés, ahány esés annyi puffanás a földön, ahány puffanás annyi jajongás.   
- Ennyit még sosem estem egyhuzamban, ráadásul még mennyit fogok, nagyon messze van még a teteje.- mondta Gonza lihegve, aki már közel egy órája csak a "nekifut-leesik-felkel" szisztémát űzi, a ruhája csupa por volt, ő pedig már kicsit unta, de tudta, hogy nem állhat meg. Szamurájunk, alig két perces pihenő után ismét neki állt koncentrálni, majd megint neki futott, ekkor hirtelen a egy helyben megállt a fa törzsén, úgy közel 2 méteres magasságban, de úgy meglepődött, hogy ijedt arccal nézett maga köré, nem tudta elképzelni, hogy tényleg egy helyben megállt egy fa törzsén, ám a meglepődöttség elvonta a figyelmét a koncentrálástól, majd ismét leesett a fáról.
~ Höhh...azt a! Megálltam egy helyben a törzsén!~ gondolta magában lelkesen Gonza, már érezte, hogy egy picikét előrébb haladt. Bátor szamurájunk felkelt a földről, majd mély levegőt vett összeszedte magát, és ismét neki futott, megint majdnem elérte a 2 méteres magasságot, de ismét leesett. Megint megpróbálta, most egy kicsit sikerült följebb mennie, de csak alig fél méterrel, majd ismét a gravitáció aratott győzelmet hősünk felett. 
Ez ment két-három órán keresztül, de Gonza fokozatosan kezdett ráérezni, egyre följebb és följebb futott, igaz csak apránként már úgy 3-4 méteres magasságban járhatott, mikor hirtelen egyensúlyát elvesztve elkezdett esni, kezével próbált kapaszkodni, de ahogy a kezeit a fatörzse tette úgy csúszott le arról, hogy lehorzsolta a tenyerét és az ujjait. 
- Jááááj!!! Áúúcs, áúúcs...huhhu...huhu...- ugrálva jajgatott és erősen fújta az égő fájdalommal járó, véresre horzsolt szálkákkal teli tenyereit. Ezután lihegve, fáradtan, esésektől erősen gyötörve, fájó remegő kezekkel leült lótusz ülésbe pihenni. Gonzanak szokása volt lótuszülésben meditálni, akkor tette ezt, mikor tervezett vagy számára nehezebb problémára próbált megoldást találni. Amikor így tett, akkor mindig sikerült valami új megoldással előrukkolnia vagy csak rájött valamire. Szamurájunk szabadjára engedte emlékeit:

Emlékeiben ismét a nagyapja tűnt fel. Látta magát kis srácként, ahogy nagyapjával bokkennel vív, de közben nagyapja fut a falon. A kölyök Gonza megkérdezi a nagyapját:
- Hé nagyfater! Te, hogy a fenében tudsz futni a falon??!! 
- Óhh Gonza ennek is meg van a titka, a bennem lévő belső erő egy részét, fokozatosan a talpaimba koncentrálom. Majd egyszer Te is megtanulod. 

Az emlékezés után, szamurájunk ismét el kezdte pörgetni az agyát.
~ Szóval a nagyfater is a csakrát áramoltatta fokozatosan a talpába. Meg van!!! A lényeg, hogy FOKOZATOSAN! Van benne valami, hiszen én egyszerre hirtelen áramoltattam a csakrámat. Ha fokozatosan csinálnám, talán egyszerre jutna mindkét talpamba, ugyanannyi mennyiségű csakra és valószínűleg tovább is tudom majd fenn tartani ezt az állapotot. ~
Az elmélkedés után Gonza komoly arccal felállt majd ismét neki ugrott a feladatnak. Folyamatosan futott neki a fának, és fokozatosan feljebb is ért, teltek és múltak az órák, de Gonza csak ment előre és csinálta, egyszer csak úgy 5-6 méteres magasságig feljutott, igen megörült neki, de az öröm korai volt, mert leesett, de még mielőtt földre ért volna lefelé menet találkozott egy vastag ággal, roninunk terpeszben esett rá az ágra, így az erőhatás a két lába közé érkezett, a becsapódáskor szamurájunk úgy visított fájdalmában, hogy jó 10 percre bekerült a szopránok közé. A fa erősen megremegett, a madarak pedig riadva felrepültek.
Visítás után nagy sebességgel földet ért, mindkét kezével fogta a golyóit, majd a földön hemperegve fájdalmában nyögve jajgatott.
- Assszem felcsúsztak a golyóim a torkomba...juj....Buddha...légy átkozott! Most muszáj volt pont oda nőnie annak az ágnak??!
Kis idő múlva miután nehezen feltápászkodott összecsapta a kezét (ami szintén fájt neki), majd eltökélt arckifejezéssel ismét neki futott a fatörzsnek, ismét fokozatosan egyre feljebb és feljebb haladt. Úgy 10-12 méter magasan járhatott mikor ismét esni kezdett, ekkor Gonza megijedt félt, hogy le fog zuhanni és szörnyet hal, de ekkor a derékövére rögzített tantóját előkapta és beledöfte erősen a fa törzsébe és így félkézzel tartotta magát, a karizmai nagyon megfeszültek, az arcáról csak új dőlt az izzadság, fogait erősen összeszorította, de ekkor lenézett és majdnem leszédült.
- Jáááj....de magas...jáááj...istenkém! - óbégatott, miközben félt lenézni. 
Ám ekkor elővette a másik tantóját majd fokozatosan, a két tantóját a fába döfködve nehezen lejött. Mikor leérkezett hatalmasakat sóhajtott, ám apró mosoly is megjelent az arcán, hiszen mikor újra fel nézett a fára érezte, hogy egyre közelebb jár. Megint összpontosított, és ismét neki futott, ekkor már mindkét tanto a kezében volt, biztonság kedvéért. Futásközben Gonza elkezdte megérteni a dolgokat, úgy futott fel közel 15 méter magasra, hogy az első 3 méter már fel sem tűnt neki. Pár óra múlva már a fa felénél járt, mikor beesteledett. A holdfényében Gonza ott állt a fa törzsén, pont félúton, már a talpát a csakra láthatóan körbe vonta, érezte, hogy meg lesz. Viszont ekkor Gonza elért a kritikus holtponthoz is, nagyon ki volt merülve, már szédült.
~ Alig van már csakrám ha följebb megyek akkor már nem marad annyi, hogy le tudjak jönni. Nem kockáztatok inkább lejövök.~
Gonza lassan leszaladt a fáról, lihegett erősen, le volt rongyolódva, tele volt horzsolásokkal és sebekkel, ráadásul egész nap nem evett és nem ivott semmit. Sántikálva a táskájához ment, kivette a kulacsát, egy húzásra megitta a benne lévő összes vizet, majd kidőlt fáradtan, és folyamatosan elhomályosult körülötte minden. 

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Kedd Jún. 25 2013, 20:28

Raion kacskaringósan szaladt az erdőben jelenlegi szállás helyére, amikor hirtelen a fejében egy kép villant be, az utolsó fánál, ahogy egyre jobban és jobban csukódik le a szeme. ~ Hát ez meg mi a fene volt?! miért mutatta nekem ezt a szem, amikor rég eljöttem a fától és Go....a Francba én hülye ott hagytam egyedül.~Raion aktiválta a szemét hogy a sötétben mindent jobban lásson, és hátra fordulattal elindult megkeresni a hatalmas fát. ~Kszhhh....itt a földön nincs rá mód, feljebb kell mennem.~ Hatalmas rugaszkodás után mint egy villanás a fák tetejére ugrott, majd körbe nézett, de egyszerűen sehol nem látta a hatalmas lombkoronát, pechére Gonza chakráját se érzékelte. Egyetlen kiút volt hogy megmentse haldokló barátját. Nagató bátyjának fejlesztett föld klón technikája, amit egyedül ő és Nagato volt képes tökéletesen létre hozni.
- Doton: Tajuu Tsuchi Bunshin no Jutsu!
Majd a földből villám gyorsan 50 másik tökéletes Raion emelkedett ki. 
- Gyerünk srácok keressétek!!
Azzal ők is mint a villanás faágról faágra ugráltak, aktív Tenseigannal, és keresték Gonza fekvő testét, vagy akár a lombkoronáját. Eltelt legalább fél óra a keresésben, és több klón össze is ütközött, ezt jelentette azt hogy bejárták az egész Kumo hegységet, erdőséget. De nem találták. Aztán kigondolná, Gonza és Raion szokásos szerencse sorozatából, ismét egyet láthattunk, hiszen pont egy irányba nem nézte meg Raion, és az a megállásánál arrébb volt nemmessze ahol megfordult, nem is csoda hogy elkerülte. És a következő képpillanatokban már tömegesen érkeztek a Raionok. A Roninról annyit lehetett leolvasni, hogy épp pislogott egyet, és felkukucskálásában biztos érdekesnek találta hogy ennyi Raion veszi körül.
- Ne izgulj Coffos. Jobban leszel....ehh büdös száké szagú a szád, még utoljára benyomtál egy kicsit?
Próbált beszélni az eszméletét vesztett szamurájhoz, de tudta mind hiába, hiszen a Shinobik legnagyobb ellenségével harcolt, a fáradtsággal, és eszméletlenséggel, amikor tehetetlen az ember. Ebből jött le Raionnak hogy megdolgozott, viszont a fára tekintve látta, hogy nem sikerült teljesen, de tudta hogy ezzel már nem lesz gond, hiszen jól a fejébe véste. Majd előkészített neki egy kényelmes fekvőrészt, hogy letudja pihentetni.~Reggel már úgy ébredsz, hogy igazi Shinobinak érzed magad, vagy jobb. Erősebbnek. És fogalmam sincs miért ugrottál be a fejembe, vagy hogy láthattam azt amit te látsz, de egy biztos. Úgy tűnik hogy félig egybe olvadtam veled. Valószínűleg az első találkozáskor, még sose találkoztam amúgy se Tenseigan túlélővel. Kivéve Ryu, és Tadashi....de őket megakartam ölni, nem pedig megmutatni....magam~
Azzal Raion tábort rakott, és fűszállal a szájában tért pihenésre, vagy ahogy ő hívja, tért át a másik oldalra ahol Nagato már várta.

/Remek. ismét egy szép post, bár a nagypapi felét se tudja mit magyaráz, tuti hogy részeg....hmm hmm... lényeg ezt is kijátszottad, jegyezd fel kérlek az adatlapodra. Az ébredésed meg a kedvenc kajáddal kezd Very Happy kérek róla kéépet is ._. vedd úgy hogy én hoztam./

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Kedd Jún. 25 2013, 21:30

Másnap kora reggel mikor épphogy befejeződött a napfelkelte Gonza lassacskán magához tér, alig emlékszik valamire a tegnapból. Viszont feltűnt neki, hogy kényelmesen fekszik, holott tudta, hogy tegnap összeesett. Mikor felkelt már jobban volt, és látta, hogy Raion még mélyen alszik.
~ Nocsak, Raion is megérkezett közben. Amikor összeestem biztos, hogy ő fektetett le. Kösz, haver! De most még akadt egy kis dolgom! ~
Gonza a táskájából elővett pár megmaradt sertéshúsos rizsgombócot, aminek jelentős részét megette, mindössze egy fél darabot hagyott csak a tányérján. A gyors reggeli után, Gonza ismét a fa elé állt összpontosított és nekifutott, először csak a fa 1/3 részéig sikerült neki, de másodjára ismét sikerült a felét meg mászni. Gonza újra és újra neki futott, de ismét csak a feléig jutott. Újra neki állt összpontosítani, futott megint neki a fának, és miközben futott felfelé sokkal jobban koncentrált, és sikerült feljutnia a fa 3/4 részéig, ott megállt és pihent, lenézett és látta, hogy Raion kezd ébredezni, nyújtózkodni.
~ Na haver, felébredtél? Hoppá...lehet, hogy én keltettem fel, talán túl nagy zajt csaptam a rohangálással. ~ gondolta magában Gonza, akinek a talpában már szépen áramlott a csakra és fa 3/4 részéről tekintett le lihegve társára.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Kedd Jún. 25 2013, 21:49

~*Sikerült tesóó!!* Bolond, ne szüntesd meg a chakrád, nézd most húzhatlak ki. Ehh öcskös, hosszú életed során, mindig gondolj arra, hogy a Chakra, amit felhasználsz innen jön. * A hasamból?* Nem te buta, belőled, mindenhol ott van, csak koncentrálnod kell, és kinyújtani a karod!*Oioi de Bátyó, a föld klónok......~

- Oioi Nagato hagyjm.....*Kinyitja a szemét* Te meg mit keresel ott te bolond, nem volt elég tegnap? Jézusom leneess! 
~Ehh ez a rágalom....folyton folyvást megerőlteti magát...Hmm egy jó kora ütés kell a fejére énmondom!~Raion föl állt, és leporolta magát.
- Tudod e hogy sok pénzt fizettem azért hogy te meg én ÁGYBAN ALUDHASSUNK.
Kiabált a Roninnak aki látszólag mitsem törődött Raionnal, hiszen látszott a szemében a tűz, amit annyira kedvelt Raion. Az akarata hatalmas volt a Roninnak, képes volt felül kerekedni mihasznaságán, és most mint egy majom, aki repül az űrben egyhelyben áll. ~Micsoda tekintet, ha égetni lehetne vele már rég felgyulladt volna.....ehh tudja ez a barom hogy ekkora kontrollal kimeríti a maradék chakráját is? Hogy ennek mindent a fejébe kell rágni.~
- Hé csimpi gyere le, Ideje hogy szedelőzködjünk, jót tenne most egy friss zuhany. Főleg neked, tudod e hogy az ember akkora göncök alatt izzad?
Mondta ezt egy nyakig érő fekete ruhás tag, akinek még a haja is fekete. Nyáron komoly gondokkal küzdött Hősünk, bár a pozitív az ilyen ruhákba hogy a szag megmarad. Hősünk mint egy vén öregasszony kinek a hátát megtörte a kemény talaj, hiszen ez mégse egy ágy, amire pénzeket költött Raion. 
- Ha lejöttél segíthetsz is. Te tudtad e hogy tegnap a te  szemszögedből láttam hogy kidőlsz? 
Dobta még hozzá a Roninhoz a jelzőket, mintha ez olyan átlagos dolog lenne, pedig egyáltalán nem az. 

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Szer. Jún. 26 2013, 19:57

Gonza a fáról hallgatta társa panaszát, erre csak elmosolyodott és így szólt:
- Hé haver köszi, hogy fizeted a szállást, de nekem nem kell a kényelem, én elalszok bárhol.
Ezután szamurájunk újra neki esett a gyakorlásnak, hiszen tudta, hogy már csak egy kevés van hátra, hogy sikerüljön teljesen a fa tetejére mászni. Így hősünk újra és újra neki futott, jó 2 óra múlva már sikerült is fa tetejére feljutnia. Ott örömében felkiáltott széttett karokkal.
- Báánzáááj!!!
Miután a famászó edzést is sikerült elsajátítania, Gonza úgy döntött, hogy kicsit megpihen. Elment az egyik közeli vízeséshez, pont nem járt arra senki, ott gatyára vetkőzött, majd beleugrott a vízbe, a víz jó hideg volt, de roninunkat ez egy cseppet sem zavarta. Miután a fürdéssel végzett, Gonza felöltözött majd visszament a sátrához és iszogatott egy kis szakét, ezután pedig leellenőrizte a felszerelését, majd neki állt a fegyvereit ápolni. Katanáját és két wakizashiját lekenegette speciális fegyverápoló olajjal. Egy szamurájnak szinte kötelező karbantartani a fegyvereit. Gonza szépen nyugodtan lassacskán és egyben alaposan végezte a fegyverápolást, szerette ezt csinálni szabad idejében. Miután végzett vele, szokásához híven neki állt meditálni, a fa alá ült lótuszülésbe és becsukta a szemét, majd egyenletesen kezdett levegőt venni, egy speciális légzőgyakorlatot végzett, amit a nagyapja tanított neki. De ekkor már Gonza nem pihent, hanem elkezdte edzeni az elméjét, hiszen tudta, hogy hamarosan kész lesz az új kardja, valamint lesz egy új mestere.

~ Nem tudom, hogy Raion milyen mestert talált nekem, de ha kenjutsu edzésről van szó, és ráadásul azt is említette, hogy kemény és szigorú mester lesz, akkor szinte biztos, hogy egy rengeteg harci tapasztalattal rendelkező idősebb szamurájról van szó, aki kíméletlen edzéseket tart, rendkívül kemény és szigorú, ugyanakkor kiváló mester is. Na most egy idősebb szamuráj mindig úgy oktat egy új fiatalabb szamurájt, hogy előtte megküzd vele karddal, amolyan szintfelmérést végez. Erre a küzdelemre fel kell készülnöm, ha nem teljesítek, jól akkor lehet, hogy megharagszik majd rám az öreg.
Na most az ilyen öreg szamurájok ellen úgy kell harcolnom, hogy előbb szemügyre kell vennem a mozgását, mivel az ilyen fószerek sok harcban vettek részt, szinte mindegyiknek van valami sérülése, vagy sántít egy picit, vagy az egyik szemére vak,…..akármi ezeket meg kell figyelni. Utána a kardkezelését, valamint a távolság osztását. Ha közelről jó, akkor nekem nagyobb távból kell harcolnom, ha nagyobb távból jobb, akkor nekem kell jobbnak lennem közelről. A testalkatát is szemügyre kell venni, magas vagy alacsony. Az sem mindegy, hogy milyen fegyvert fog használni, nem biztos, hogy katana lesz, lehet odachi, nodachi, naginata vagy akár wakizashi is. Na mindegy kell gyakorolnom egy kicsit. ~

A meditálás után Gonza, felállt előhúzta a kardját és neki állt vágásokat gyakorolni a levegőbe, úgy tett mintha életre-halálra harcolna valakivel, erősen ezt szimulálta, holott tudta, hogy rövid időn belül ez igazából is be fog következni. Gonza villámgyorsan mozgott, vágásokat csinált alacsony magasságban, majd ugrásból, testcseleket vetett be, valamint zavaró kitéréseket és gyors rárohanásokat. Ezután letette a kardját, majd elővette azt a fegyvert, amihez a legjobban értett, a yarit. Gonza kiváló lándzsavívó volt, iszonyatosan gyorsan pörgette a lándzsát, szabad szemmel szinte nem is lehetett látni, csupán a hangját hallani, az élesen sivító hangot. Gonza a lándzsával is komolyan edzett, szintén villámgyors támadásokat, blokkolásokat, alsó-felsőszúrások kombinációt hajtotta végre. Miután végzett az edzéssel észre vette, hogy Raion nézte őt.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Szer. Jún. 26 2013, 22:24

~Őhhrrgááhw még ilyen egy napot. Francba hogy így süt a mocskos nap, és miközben nézem Gonzát csak jobban izzadok, áááááááá elegem van, új ruhatár kell....azt se tudom mikor lett mosva utoljára...~
- Ügyesen megmásztad a fát....de hogy ez a kardvívás mire volt jó. Mond csak a szellemeket hajkurászod? 
Nevetett elégedetten, bár tudta a Ronin a közelgő edzésre készült, amivel kitanulja a kardforgatás legősibb tudományát. Ha bele gondolunk érthetően ideges, vagy csak megszokottan hadonászik. Viszont látszólag minden vágása céllal van, ahogy nyírja a levegőt, saját harc modorra vall.
- Úgy tűnik elég gyors vagy. Mondcsak, a nagy edzésedre készülsz? 
Kérdezte választ tudóan, bár meglepte volna az ellenkező válasz. Hiába nincs mit tenni, Gonzának szembe kell néznie majd mesterével, hiszen ősí hagyomány, ha két Szamuráj találkozik, megvívnak egymással, és ez elkerülhetetlen volt. Ezért is remélte Hősünk hogy nem egy gőz fűrdő kellős közepén esnek majd egymásnak. Nem volt mit tenni, a nap magasan volt, az edzés elkerülhetetlen, egy dolog volt ami nyílván való, az elme állapot kiégése.
- Gonza...mégha nem is bizonyulsz megfelelőnek, mond csak, mind ezek után merre mennél, folytatnád velem az utadat? Szeretnél kalandor társ lenni? Vagy behajtod az erőt, és tovább állsz? 
A komoly tekintett Raion fegyvere volt, mogyoró barna szemével pedig halálos kombináció. Hiszen ellehetett benne veszni, és ez a szó legszorosabb értelme, senki se szeretett belenézni, még ha nem aktív a Tensei'se. ~Ugyan akkor élvezném a társaságát, hisz 4 nap alatt megváltoztam, de ha tovább megy útjára, nem tudom védeni, viszont ez a beugrós kép még mindig nem tiszta....láttam azt amit ő látott...~

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Csüt. Jún. 27 2013, 06:55

- Igen Raion a nagy edzésre készülök. A mesterem valószínűleg egy idősebb szamuráj, aki nagyon komoly harci tapasztalattal rendelkezik. Tudom, hogy nem rég sajátítottam el a famászást, de ezt is kell gyakorolnom. Napfelkelte lesz, mikor megvívunk egymással, igen kemény párbaj lesz, karddal szinte biztos, hogy nem fogom tudni legyőzni, de azért van jó pár trükk a tarsolyomban, ha legyőzni nem is fogom, arra elég lesz, hogy megfeleljek neki. Legalább is bízok benne.- mondta Gonza Raionnak majd leült mellé, és a szemébe nézett. Látta azt a komoly tekintetet, ami komoly és őszinte választ várt tőle.
- A másik kérdésedre a válaszom, hogy maradok-e veled vagy sem. Természetesen igen, legalábbis ezt terveztem.  Mivel segítettél nekem, én is segítek neked. Nem fogom begyűjteni az erőt és csak úgy odébb állni, az nem Én lennék. Viszont még mielőtt véglegesen döntenék, szeretném, ha őszintén beavatnál a terveidbe. Természetesen nem kérem tőled, hogy most azonnal, majd ha elérkezettnek látod az időt, vagy ha már úgy érzed, hogy teljesen megbízol bennem. Egyébként én úgy terveztem, hogy egy darabig veled járnám az utamat. De ahogy neked is, úgy nekem is van egy célom, szóval eljön, majd azaz idő, mikor útjaink kettéválnak. Hogy örökké vagy csak kis időre? Azt nem tudom előre. – közölte Raionnak a szamuráj szintén komoly arccal és őszintén, majd felállt, kicsit odébb ment, leült egy fa alá lótuszülésbe és csukott szemmel ismét meditálni kezdett, hogy a harc előtt az elméjét is eddze.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Pént. Jún. 28 2013, 19:15

Raion figyelmesen hallgatta, taníványának mondani valóját, közben az eget sasolta, ahol egy válasz galamb repült el, az ilyen madarak a fizető vendégeknek volt hasznos, és ezzel jelezték a különböző nagy üzletek, hogy kész a megrendelés. Az égből egy jegyzetes kunai zuhant le, ezzel is jelezve hogy a vevőt megtalálták.
- Nem kell aggódni, viszont van egy jó hírem, láttad azt a galambot az égen, úgy tűnik elkészült a fegyver, amit rendeltem. Valószínűleg egy futár majd kihozza nekünk, amint a galamb vissza ért, és most hogy tudom mit szeretnél, és jön a fegyver, feltudlak készíteni a forgatására. Emlékszel az első chakra kontroll tanulásodra? A nehezebb, és chakra érzékeny fegyverek fenn tartását folyamatosan adagolni kell. Megtartásukhoz nem elég csupán az izom, vagy kitartás, hiszen ez a fegyver olyas valami, amit ha egyszer elkezdtél forgatni, elvisz téged a világvégére is akár.  Ezért kell tudnod hogy összpontosítsd végig, fokozatosan, nem elég a kontrolálás, folyamatosan istápolnod kell. Ezért tanítottam meg a fa mászást, tudnod kell hogy összpontosítsd. 

~Most hogy elsajátítottad öcskös, tudod majd hogyan használd a Föld klónt. A klónokat amiket létre hozol, egyenes arányban kell chakrával tápolnod, hogy fenntartsd, és erősek legyenek. Bár én tömegesen tudom létre hozni, egyenlőre neked elég lesz kettő! *Jólvan jólvan állj félre, megmutatom hogykell! Tsuchi bunshin no jutsu!* Erről beszéltem....látod 1 klónt létre hoztál, közben a másik mielőtt megalakult volna, vissza változott a földé. Nem elég ha csak az egyikre koncentrálsz, mind kettőt ugyan annyi erővel kell létre hoznod!~


- Gyakorolj még a katanaddal, amit először csináltunk, viszont próbáld meg folyamatosan adagolni az erőt, és növeld a hosszát a kardodnak! 
~Bár nem értek a kardforgatáshoz, tudom hogy a chakra amit kiad majd magából, egy harcnál nem fog sokáig tartani, nem fogja tudni fenn tartani 1 óránál tovább, még nem elég képzett, viszont én bízok benne, hogy a Nodachit elbírja~
Raion elkapott egy szunyogot, ami épp előtte repült, és maga előtt nézte, és várta hogy a meditáló társa felébredjen, és neki lásson gyakorlásának folytatásához. 


/kicsit sok benne a duma :3 bocsííí / 

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Szomb. Jún. 29 2013, 19:55

A meditálás közben Gonza hallotta, hogy mit mondott Raion.
~ Értem, szóval hamarosan, jönni fog az új kard. És még nagyobb csakrakontrollra lesz szükség. Nem lesz egyszerű, de megoldom valahogy. ~
Gonza felállt, kicsit bemelegített, majd elővette a katanáját és neki állt gyakorolni. Ismét megpróbálta a kardjába a csakráját koncentrálni, sikerült is, viszont nem, úgy ahogy Raion mondta. A kard hosszát nem tudta megnövelni a csakrájával, de szamurájunk nem adta fel. Gonza ismét erősen összpontosított, próbálta az eddig tanultakat alkalmazni, de a kardot körülölelő csakra hossza nem nőtt. Elkezdte a testében lévő csakramennyiség jelentős részét átirányítani a katanájába, valamelyest ugyan nőtt a kard hossza, de csak egy kicsit, ráadásul azt is csak rövid ideig tudta fenn tartani. Roninunk el kezdte törni a fejét a megoldáson, de nem jött az ötlet, így maradt továbbra is az erőltetett próbálkozás. Ám a sok próbálkozás ellenére sem történt semmi komolyabb előrelépés. Gonza közben el kezdett fáradni, hiszen a csakrakontrollja még nem volt elég fejlett, hiszen csak nem rég sikerült neki elsajátítania. Miután eltelt három óra, a sok eredménytelen próbálkozás után elfáradt, Gonza ismét leült lótuszülésbe a fa alá meditálni, elkezdte törni a fejét.
~ Már három órája kínlódok, de semmi eredmény sem történt. Ahányszor próbálkozom, épphogy egy ici-picit haladja csak meg a kardom hosszát, a kardba koncentrált csakra, ráadásul csak két-három másodpercig tudom fenn tartani. Fokozatosan kellene haladnom. Nem is arra kellene először törekednem, hogy a kard hosszát növeljem, hanem inkább arra, hogy azt a pici hosszt minél tovább fenntartsam. Miután sikerül tovább fenntartanom, akkor fogom növelni megint egy picit, a hosszát, és azt a valamivel tovább növelt hosszt ismét sokáig fenntartom addig, amíg csak lehet, minél tovább. Elég nagy babra munka lesz, de bízom benne, hogy sikerülni fog! ~
A meditáció után szamurájunk felállt és ismét folytatta a gyakorlást, pont úgy tette, ahogy kigondolta. A csakráját a kardjába áramoltatta, de mikor annak a hossza egy csekély mértékben megnőtt, akkor nem áramoltatott bele még több csakrát, teljes mértékben arra koncentrált, hogy az időtartamot minél tovább fenn tudja tartani, sikerült is neki tovább, de csak pár másodperccel tudta tovább tartani. Mikor másodjára próbálkozott, akkor ismét javított az időn egy picit, majd ismét és ismét. Kellett hozzá egy teljes óra mire elérje azt a szintet, hogy meg tudja tartani hozamosabb ideig. Mikor látta, hogy a módszere menni fog, komoly eltökélt arcán feltűnt egy enyhe mosoly is.
- Ez lesz az! – mondta valamelyest elégedetten, de tudta, hogy még nagyon messze van a cél.
Rendíthetetlen szamurájunk keményen koncentrált, összpontosított, nagyjából 20 centivel sikerült megnövelnie a kard hosszát, de megint csak kevés ideig maradt fenn a hatás, újból neki leselkedett, de semmi. Mikor már kezdett igazán csalódott lenni, akkor sóhajtott egy nagyot, minden erejét összeszedte, és újra a kardba sűrítette a csakrát, a kard hossza ismét nőtt valamelyest és már fenn tudta stabilan tartani. Gonza szerette volna kipróbálni, hogy így mennyire erős a vágás, neki ugrott egy jól megtermett fának, majd csapást mért a törzsére, a fát kettészelte, de még a mellette levő két ember nagyságát is, kitevő sziklát is. Mikor egyszerre eldőlt a fa és a szikladarab is, Gonza először el sem hitte, iszonyatosan meglepődött, de még egy kicsit meg is ijedt.
- Tyűűűha, Buddha borogasson…..- mondta tátott szájjal maga elé bámulva.
A tesztelés után Gonza tovább folytatta a gyakorlást, úgy két óra múlva mikor már igen kifáradt, sikerült megint növelni valamivel a fegyvere hosszát, de ekkor ismét jött a kritikus holtpont, Gonza kardjáról a csakra eltűnt, ő pedig kezdett szédülni, a fejéhez kapott, majd megbotlott és erősen elkezdett lihegni, miután felállt Raionhoz sietett, és kidőlve így szólt hozzá:
- A mai edzésemnek vége, kifogyott a csakrám. Pihennem kell, ha megbocsátasz. Ráadául éhes vagyok. –
Gonza felült a táskájához nyúlt, elővette a maradék füstölt szárított halat, majd elkezdte két pofára zabálni, úgy evett, mint akit éheztettek. A kaja után ismét kidőlt, és lihegve bámulta az eget.Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Vas. Jún. 30 2013, 13:16

- Egyél csak nyugodtan, felkell töltened a chakrád, Száké csúszna mellé? Még vannálam! 
Kutat táskájában, majd előkapja 3 napja megvásárolt szakét, ami szinte tele volt, és mosolygós arccal nyújtotta át.
- Valahogy sose szerettem az alkoholt, őszintén az a Shinobi aki nem képes uralni, mint jómagam is, az alkohol csak gyengeség, bár lehet neked önbizalmat sugároz, de engem elvakít, és szószerint, a gyenge pontom! 
Mosolyog Hősünk, aki kiadta egyetlen gyengeségét, ezzel is jelezve a bizalmat a Ronin felé, aki ebben a hétben bizonyította, rátermetséégét, odaadását, és elhivatottságát, viszont mikor Raion az elmélyében járt, a bushidoja a világ megmentése, ami bár eltérő a világ megváltoztatásától, viszont bár eltudná neki magyarázni, hogy azok akiket most hívunk vezetőknek elavult, és új ember kell az irányítás élére, aki megváltoztatja, és egy szebb világot teremt ahol nincs erőszak, és minden ember a másikért él. Az egyesített shinobi világért, ahol mindenki egyenlő, és mocskos irányító mániás, család, klánok tönkretevőjét letaszítja a mélybe.....
- Szóval beugrik, de hallani akarom tőled is, hogy képzeled el a világot! Kérlek mesélj nekem.
Azzal elővett egy kissebb, ósdinak tűnő már-már törött szakatt tekercset, és bújta, de közben hallgatta mit mesél a Ronin

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Vas. Jún. 30 2013, 15:23

- Hogy Én hogyan képzelem el a világot? Hát…..nem úgy, ahogy most van, az egyszer biztos. Én egy békés világot képzelnék el, ahol az emberek őszinték egymással és megértik egymást, és ha kell, segítik is egymást. Nem lenne sem erőszak, sem fegyverek. Bár sajnos az emberek nem ilyenek, amíg van emberiség a világon, addig lesznek háborúk is, sajnos. Klánok, szervezetek, rejtett nindzsafalvak, látszólagos szövetségek, ideiglenes béke, pontosabban kifejezve hosszabb fegyverszünet. Én nem tudom pontosan jelenleg mi zajlik minket, szamurájokat annyira nem tájékoztattak erről, különösebben a shinobik dolgaival kevésbé szoktunk foglalkozni, engem pedig sosem izgatott. Annyit tudok, hogy van valami Akatsuki, meg pletykálnak valami Sharinganos kölyökről, meg valami Nyolcfarkúra kell vigyázni. No meg Tűz Szövetsége és Víz Szövetsége, valamint újabb nindzsa háború készül kirobbanni. Igazából teljesen hidegen hagy az egész. Nem is bánom, hogy alig-alig tudok az egészről valamit. Ahogy a shinobiknak is meg van a maguk, úgynevezett ”Ninja Útjuk”, úgy a szamurájoknak is meg van a maga bushidójuk. Minden szamurájnak más a bushidója, az enyém nem a harcról szól, hanem a szellemi és lelki megerősödésről és az önzetlen békés életről. Én nem akarok legyőzhetetlen gyilkológép lenni, sem messze földön híres ember. Egyszerű ember akarok lenni, aki nyugalomban és békében él. Persze szamurájnak születtem, egy erős és ismert szamurájklánba megtehetném, hogy még mindig otthon élek kényelemben, hiszen engem neveztek ki a klán fejének, de mint láthatod, hontalanul vándorolok, és jól vagyok. Harcművészetet is csak azért tanultam, mert kiskölyökként kötelező volt tanulnom, valamint kard is csak azért van nálam, mert tudom, hogy bármikor rám támadhatnak a rossz emberek, amolyan önvédelemként hordom. Másrészt apámról ez az egyetlen emlékem. Én nem keresem a bajt, de attól még járhatok balszerencsésen és megtalálhat a baj, ha már valaki ki akar, rabolni vagy meg akar ölni, akkor már ne legyen neki egyszerű dolga.
És bár a Vas Ország hadseregének voltam az egyik katonája, én mindig is elitéltem a háborút és erőszakot, ki is léptem a seregből, ezért lettem vándor ronin.”A békét fenntartani csak erővel lehet” mondják ezt sokan, mekkora egy képmutató duma ez is. Igen erő valóban kell hozzá, de sajnos erő alatt a fegyvereket és az erőszakot értik, holott másféle erő kellene. Akaraterő, szeretet, valamint empátia, mások elfogadása. De persze, úgy papolnak a béke eléréséről, hogy háborúznak, bosszúból gyilkolják egymást, összeesküvések és árulások, nagyobb erőt és hatalmat akarnak birtokolni, vadásznak a vérörökségekre és így tovább. Régi sérelmek újkori megbosszulása, mintha ez megoldana is bármit. Az én apámat is megölték, tudom is, hogy ki tette, de mégsem bosszulom meg. Ha megölném az illetőt, akkor több lennék Én? Nem! Semmivel, csak megöltem egy embert. Ha újra kitör valami shinobi háború, én abban nem veszek részt, a háború egy értelmetlen ám fájdalmas dolog, ha a nindzsák egymást akarják ölni, hát tegyék! Ha majd a háború után szemre hányást tesznek nekem, hogy gyáva módon nem tettem semmit a ”békéért”, akkor én vállalom, hogy gyávának nevezzenek. Inkább leszek úgymond ”gyáva”, minthogy részt vegyek értelmetlen öldöklésben, ráadásul értelmetlen képmutató dologért kockáztassam az életemet. Ez a válaszom Raion. –
mondta végig beszédét Gonza, aki végig úgy beszélt, hogy hanyatt fekve bámulta az eget, meg is lepődött, hogy ennyit beszélt, holott ő általában szűkszavú, de most csak ömlöttek a szavak belőle. Szamurájunk várta Raion reakcióját, miközben ivott pár korty szakét.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Vas. Jún. 30 2013, 23:06

A szél süvített, a ronin szavára a természet egybe vállt mondandójával, Raion haját süvítette a szél, érezhető fájdalma, ugyan a ronin a bosszú ellen volt, benne volt mondandójában az amit a Tensei'gant felébresztette. Lassan végére már-már hirtelen árnyakba borult minden, sötétség gyülekezett.~Iggeeen....ő az szinte biztos.~ Pillanatnyi kép, mikor Gonza abba hagyta mondandóját, Hősünk becsukta a szemét, érezhető volt minden tized másodperc. 
- Hmhmhmhmm, most elmondok valamit, viszont ezt többet nem fogod tudni felhozni, célom van veled, említetted, hogy a világon az emberek amíg élnek mindig lesz háború...igazad van. A klánomat nem véletlen alkalmazták, a manipulálás a mi technikánk, viszont nem teljes a történet. Képzelj el egy erőt, ami képes irányítani több száz elmét, vagy több ezret külön, és képes lenne eltüntetni egy világot....hmhmhmhm.....Juurin, a fiatal, ki a második szülött gyerek volt, és a bátyja, akit legyőzött hogy megkapja ezt az erőt.....*
~Ne feledd, tudod mi a dolgod....öcskös mindezt azért kell megtennünk, hogy megbosszuljuk családunkat, Juurin szeme, a te szemed, ha már felkészültél megkell ölnöd!*Dee...dee..báátyó!*Nem Raion. Te vagy az aki az utolsó maradsz! Neked kell megszerezned a végső módot, te vagy az örökös!~


*és mindig úgy neveltek, hogy Ő vagyok! Nekem kell befejeznem amit elkezdett! Viszont a bátyjám...nem én öltem meg, de van egy másik módja is....és az Te vagy, a Tensei'gan téged jelölt ki, az erőd az enyém lesz, amit most mind megkapsz, és mivel köteléket alakított ki közted, a TE HALÁLOD az ami majd felszabadítja, és amitől képes leszek 1000rek, vagy akár több tízezreket egymás ellen fordítani....mindenki....megfog hallni! 
Végig becsukott szemmel mondta, majd a végén mikor pár másodpercnyi pihenő eltelt, kinyitotta szemét, és a sötétség ami teljesen átvette, kivetitette Gonzára, és törölte az előző képsorokat, majd manipulálta és új érveket, új célt ültetett helyére, megváltoztatta mind a nagyapja, mind a barátai, mind az ismerősei mondandóját, és egyetlen egy célt vetített ki neki, kövesse Raiont mindörökké, majd mikor kiszállt a fejéből[....]


- Hé ébredj már fel te lustaság, ne használj ennyi chakrát ha nem bírod!
Csapott fejére Hősünk, és nyújtotta a szakés üvegét.
- Gyere igyál, kidőltél pár percre, mond minden oké?!

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Vas. Jún. 30 2013, 23:50

Gonza mikor megdöbbenve meghallgatta Raion mondanivalóját, hirtelen minden elsötétült körülötte, majd álomszerűen megjelentek előtte képsorok, ahol Raiont látta, valamint a szüleit és barátait, mindenkit, az egész egy képsor volt, ami hirtelen zúdult a tudatába, mikor Gonza felkelt, látta, hogy Raion fölé hajolt és kérdezi tőle, hogy jól van-e. Gonza megijedve kelt fel és így felelt:
- Mi volt ez??!! Olyan volt, mint egy rémálom. Téged láttalak Raion, meg a szüleimet. Olyanokat beszéltek, amit nem szoktak mondani, meg hogy kövesselek! Pont olyan volt mikor…..- és ekkor Gonza észbe kapott.
~ Pont olyan volt mikor a kórházban feküdtem, mikor a szemtechnikájával 3 napra kiütött~
- Raion mit tettél velem? Olyan volt ez mikor a kórházban ébredtem fel. Ez a szemed volt?!
De miért? Miért tetted ezt velem? –
kérdezte kétségbe esetten Gonza, aki csalódottan nézett Raionra. Nem tudta felfogni, hogy miért történik ez vele.
- Óhh, hát miért velem történnek ilyenek?! - fogta a homlokát, fejét lehajtva. Gonzát kirázta a hideg érezte, hogy már nincs biztonságban.
- Nem értelek Raion! Kezdtelek megkedvelni, de ez már nem vicces!

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Hétf. Júl. 01 2013, 00:18

 ~Chkkk....lehetetlen, sokkal erősebb mint hittem volna, most már értem miért pont ő....épp olyan erős, mint én, kitartó...az ellentét, ami ha egybe forr, legyőzhetetlen.~
Hősünk értetlenül nézett, lehetetlen hogy valaki ekkora stresszt túl éljen, ott volt Gonza felett mint egy rémisztő alak, előtte a rémült ronin pedig még nem fogta fel mit tett, amikor valaki képes ugyan olyan erejű célról álmodnia, mint Raionnak, aki képes lesz rá hogy megváltoztassa a dolgokat, egy tökéletes fekete, a fehérben. Majd mintha misem történt volna hátrébb ugrott 3 métert.
- Úgy tűnik sokkal nehezebb lesz mint gondoltam. Állj fel, küzdj meg a bushidodért! Mert innen csak egyikünk megy tovább a másik erejével!  Ugyan is azzal hogy kiválasztott a Tensei'gan, ha megölnél tovább vándorolna és ott születnék újra mert tökéletes a véred! Akár csak nekem, nekünk ez a sorsunk! Dönts hagyod hogy befejezzem amit elkezdtem, vagy megküzdesz velem! De nem mehetsz már el!
Hirtelen táskájához nyúlt és kikapta karmait, majd gyors felvette őket, és kitárta kezeit, szemében sötétséggel 


~*És mivan ha én nem akarom ezt megtenni!? Mi van ha rendes ember szeretnék lenni? Családot, barátnőket, barátokat?! MIÉRT KELL PONT NEKEM?!*Hmhmhm...mert te vagy, a sötétség, kinek szíve örök kárhozatra lett ítélve, addig amíg benem teljesíti bosszúját. Mindig lesz egy újabb alkalom, amikor valakiben felszabadul ez, lehetetlenség ki ölni....és ha itt az idő, egyesülve képes leszel arra amire Juurin...a világ térdelni fog előtted, és minden embert megölhetsz, viszont vigyázz, mert az én lelkem ugyan olyan erős mint a tiéd. Ezért lehet meg kell ölnöd. Viszont ahhoz hogy ezt végre hajtsd nagy erő kell, ezért edzünk mindennap!~


~Elfelejtettem... megkell várnom míg elnyeri végső erejét....Talán ha még egyszer stransszba ejtem a titkos jutsummal, megszüntethetem azt az idegállapotot amitől képes lesz emlékezni hosszú távra, és egy kis idő múlva már csak én jutnék az eszébe, és hogy mindent megtegyen hogy ő legyen a legerősebb, hogy utána egyesüljünk.~

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Júl. 01 2013, 07:46

- Megállj Raion! Tedd le a fegyvereidet. Nem küzdök meg veled! Egyrészt ki vagyok fáradva, a csakrám még nem is jött vissza teljesen, valamint nagyon messze vagyok még a Te szintedtől. Mit érnél el, ha megölnél? Minek csináltattál nekem kardot, minek akarsz mestert szerezni nekem, ha most manipulálni akarsz és a szemeiddel kínozni? Ha szükséged van rám, ne ilyen aljas módszereket vessél be ellenem. Egy ilyen erős shinobi mint Te miért nem tud uralkodni magán?! Látom, tényleg nem akarsz elengedni. De miből gondoltad, hogy cserbenhagynálak? Hogy akarsz Te világot megváltoztatni, ha közben manipulálod az embereket? Ezzel csak azok közé, fogsz majd tartozni, akik még jobban tönkreteszik, ezt az amúgy rossz világot. Nem vagy Te alapvetően rossz ember Raion, de valami végett szenvedsz. Mivel más választásom nincsen, valamint gyenge vagyok ahhoz, hogy leverjelek. Arról nem is beszélve, hogy nem is akarnék ártani neked. Így inkább azt javaslom, kössünk megállapodást. Én követlek téged és segítek neked, én csak annyit kérek tőled, hogy ne használd rajtam a szemeidet. Emlékszel még mikor a kórházban voltam? Arról volt szó, hogy társak leszünk, nem arról, hogy átversz és kihasználsz! Hogy akarsz magad mellé segítőtársat így? Csak azt éred el, hogy kezded elveszíteni a bizalmamat. Azt hittem, hogy a sors egy baráttal áld meg, mikor először találkoztam veled, szeretném ha ez így is maradna. Rajtad is múlik!– mondta Gonza Raionnak.
~ Ilyen nincs! Ezt nem vártam volna tőled Raion! ~
Majd Gonza odébb állt és csak ennyit szólt vissza nyugodtan:
- Most egyedül akarok lenni. Kérlek nézz mélyen magadba és gondolkodj el. Ne félj, nem megyek messzire, holnap majd visszajövök. Tényleg, becsületszavamra! Gondolkodnom kell nekem is. Addig pihend ki magadat Te is.– és Gonza fogta a fegyvereit és mikor látta, hogy Raion megnyugodott, elindult kifele az erdőből kicsit sétálni.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Kedd Júl. 02 2013, 17:40

- Hát még mindig nem érted?! NEM MARAD SENKI EZEN A BOLYGÓN.
~Most meg elakar sétálni? Teljesen öntudatlan?!~
- Ugyan nem félek hogy elmenekülsz, ugyanis a szemeddel látom a világot, tudnám bármikor hol vagy, hát nem érted? A Tensei'gan téged választott, vagy te, vagy én de az egyikünk álmát megvalósítja, a jövőben valamelyikünknek meg kell halnia a másik éléséért.
Szólalt fel fennhangon, majd hagyta elsétálni a Ronint, aki még nem is tudja, hogy minél jobban próbál gondolni szeretteire annál kevesebbet fog tudni róluk, és végül az marad meg a fejében, mit tegyen hogy Raionnak jobblegyen.
~Attól mert eszébe jutott a Bushidoja, az emlékeit töröltem, és a sajátjaimat hagytammeg, minnél jobban próbál majd koncentrálni, annál inkább törlődik....~
- Tsuchi bunshin no jutsu! 
Létre hozott tökéletes földklónt, majd Gonza irányába küldte őket, hogy messziről de figyeljék, hátha próbálkozik valamivel. 
~Nagato amikor először próbáltunk egybe olvadni, rajtunk ütött a Tsuchi kage.....az a vén ember tudta mi rejtőzik bennünk, és ismerte őseinket, nem csoda ha ő lesz az első, akit majd elpusztítok, és letörlöm a listámról, ő és a mestere sok gondot okoztak nekünk....az a kötözni való bolond, mikor Juurin belehatolt a fejébe, megölte magát, mintsem minket szolgáljon....~
Hősünk leült a fa tövébe, ahol elővette családi ereklyéjét és elkezdte hosszasan bújni, részleteket olvasott fel magának, hogy és miképp tudná elérni végső alakját. Olvasta a veszélyeit, hogyha a sötétség eluralkodik többé nem lesz önmaga, olvasta hogyha a jó oldal erősebb, akkor a világon csak az ő cselekedete szerint cselekszenek majd....egy Doujutsu, amit a 6 út bölcse is megirigyelhetett volna, hiszen ehhez képest a Rinnegan csak szelíd használat, a Konohaiak fegyvere, a Byakugan egyszerű messzelátó, és a Sharingan mindközül a legutálatosabb, ami a Tensei'gannak, egyszerű kioldás. Mindegyiknél képes feloldani a hatást, és örök sötétségbe taszítani a használóját....talán nem is csoda hogy a klánját ki irtották....viszont ott van még az öccse akit elég rég látott, mi van akkor, ha őt kell elnyelnie? meg kell majd látogatnia egyszer családját, és elvenni öccse szemeit.
/megkell jegyeznem ez a kitérsz a Doujutsu alól nem volt a tervben Very Happy viszont a hatását már nem játszhatod ki. Az emlékeid módosultak, és ha csak rájuk gondolsz nem jut más eszedbe mint Raion.....Hiszen töröltem az előző életed emlékeit, és újakat raktam be.....te csak gondolod hogy tudod a választ, de nem tudsz ellene mit tenni!!!/

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Szer. Júl. 03 2013, 12:01

Gonza sétálás közben azon töprengett, hogy mi lelhette Raiont, miért lett hirtelen ilyen, ekkor eszébe jutott egy megoldás.
~ Raiont szerintem a saját szeme tartja rettegésbe. Hát igen akinek szennyes a lelke, az bizony saját magán sem tud kellően uralkodni. No de mindegy, majd holnap előrukkolok egy megoldással, hátha tudok segíteni neki. ~
Ám Gonza nem sokáig gondolkodott, tudta, hogy még sokat kell gyakorolnia, ha azt akarja, hogy az öreg szamuráj tanítványa legyen. Roninunk neki is kezdett a gyakorlásnak. Elővette kardját, majd összpontosított, a csakra amely, körbe vonta a kard pengéjét valamivel hosszabb volt, mint a kard, de csak épphogy.
- A fene, kicsit jobban kellene koncentrálnom! A csakrám ugyan már visszajött, de még mindig nem elég jó. – mérgelődött egy kicsit Gonza, majd ismét neki leselkedett a feladatnak, eltelt vagy jó két óra, mikor végre sikerült azt a szintet elérnie, ahol abbahagyta. Edzésközben ugyan végig összpontosított, de közben gondolatai Raion körül kavarogtak. Az edzés során fokozatosan haladt centiről centire, úgy még két óra elteltével meg is lett az eredménye. A csakra hossza majdnem a duplája lett, mint a kard hossza. Gonza ki is próbálta az erejét rögtön, egy közelben álló vastag törzsű hatalmas fát, egy csapással ketté szelt.
- Na végre, ez is sikerült. – mondta Gonza lihegve kifáradtan, a csakrakészlete majdnem kiapadt teljesen. Ez után szamurájunk leült, hogy pihenjen egyet, már a Nap épp lemenőbe volt, roninunk megnézte a Naplementét, majd miután besötétedett, előbújt a Hold a csillagokkal együtt, enyhén fújt a szél is.
- Na ebből eső lesz. – mondta a fa alatt ülve, szájában egy fűszállal, miközben a Hold fényében figyelte a fekete felhők gyülekezetét, egy kisebb mennydörgés után, el is eredt az eső, először csak nagyobb cseppekben, majd neki állt szakadni, mintha dézsából öntötték volna a vizet. Szamurájunk a fa sűrű lombkoronája alatt nem ázott meg, onnan nézte az égi csatát, a villámok csakúgy kígyóztak az égbolton. Majd egy óra múlva elmúlt a zivatar, a felhők elvonultak az ég kitisztult, a csillagok ismét látszódtak, a szél ugyan még fújt egy kicsit, de szamurájunkat a fa alatt ez sem zavarta, fogta magát és elaludt. Másnap reggel, pedig elindult a Melegforrás Fogadó felé, hogy megmártózzon egy kicsit a forró vízben.

/ A következő post-odat a Melegforrás Fogadó-ba írd. Smile/

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Killer Bee on Szer. Júl. 03 2013, 19:18

/itt jók vagyunk maradj csak Very Happy Gonza/


Miközben igyekeztél lépteid megzavarta hirtelen, egy fehér villanás, ami eléd csapott be, a kövezkető kép állt előtted; 

Egy öreg szamuráj, derekán két hatalmas fegyverrel, amit lovasság használt annak idején, mellette Raion, illetve feltételezhetted hogy ő az, de csak egyik klónja volt, és kezében a már neked tartogatott Nodachi, mely szintén erős és hatalmas volt, elkezdett sétálni feléd, majd eléd dobta a fegyvert, és hirtelen mögötted teremt a Szamuráj, és lefogott.
- A nevem Hosuke Shoodaime, a legerősebb szamuráj, ő pedig a te mestered, illetve a te segítőd, Raion azért van most itt, mert megkért valamire, most pedig kapaszkodj meg.
A föld klón egyre közelebb sétált hozzád, és közelebb közben látható volt hogy szeme aktiválódott, és egy pillanat múlva arra lettél figyelmes, hogy egyszerűen beléd szívódott ereje, legalább is egy kis része, majd a szamuráj ellökött, és te pedig a frissen kapott erőt úgy nyugtáztad hogy kirázott a hideg, egy teljesen idegen chakra keringett benned, ami egyszerre volt erős, és furán hideg, mint a déli sark része.
- Raion azzal bízott meg, hogy kísérjelek utadon, de soha ne avatkozzak bele harcodban, és rám sose támaszkodhatsz, csak megtanítom hogyan élj, és miként használd a kardodat, amit most jobb is ha felveszel! Hisz megkell most velem küzdened. Ne is ellenkezz, tudom hogy készültél, vedd hát a kezedbe a Megváltót! 
Szólt az idős szamuráj és hátrébb ugrot, majd a földbe szúrta Odachiját és letérdelt, megesküdött hogy büszkén, és győztes ként jut ki a csatából. Ez volt a Ceremónia, aminek szemtanúja lehettél. 

/Nos , a játékodat ismerve, tudom ha akarsz ügyes vagy, ezért 25 ch pontal jutalmazlak eddigi írásmódodért és külön kérem hogy én olvashassam majd el bővítményed. Tensei külön kérésére tőle levontam 25 CH pontot, amit szintén neked adott. ami összesen 50. így nyíltan mondom, most már neki láthatsz az ősi szamuráj tudások elkezdésének(a bővítményedet már lassan bekéne nyújtanod!)Javítsd adatlapod/ 
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Szer. Júl. 03 2013, 22:52

Gonza nyugodtan mit sem sejtve, sétál a fürdőház felé, hogy egy kellemeset megmártózzon, Ám hirtelen, egy villanás zavarja meg nyugodt tekintetét, a szeme előtt szinte a semmiből, ott termett Raion és egy alacsonyabb teljes vértezetet viselő idősebb szamuráj. Gonza egyből sejtette, hogy eljött az idő, amire már oly lelkesen készült, ám amikor a szamuráj bemutatkozott neki, majd hátulról lefogta és utána Raion aktív szemtechnikájával közeledett felé, akkor egy pillanatra megijedt, azt hitte Raion megint, megkínozza a Tenseigannal. Ám ez az érzés más volt, érezte, hogy valami belé száll, valami megmagyarázhatatlan, mikor ez lezajlott, Gonzat a szamuráj ellökte, mikor szamurájunk feltápászkodott a földről, egyből kirázta a hideg, ugyanakkor azt is érezte, hogy sokkal erősebb, mint bármikor.
Az ifjú ronin kereste Raiont a tekintetével, de csak azt látta, hogy a föld klón eltűnik.
~ Mi ez az erő? Érzem, hogy a csakrám erősebb, vagyis inkább több. Értem már… Hm, bár még egy kicsit mérges vagyok rád, de azért köszönöm neked Raion! Nem hozok rád szégyent. Mihelyt megerősödtem útnak is, indulok, hogy segítselek! ~
Ezt követően Gonza ránézett az öreg szamurájra, aki odachiját a földbe szúrva végrehajtotta a Ceremóniát. Roninunk felkapta a földről a nodachit, érezte annak nehéz súlyát, először kicsit meg is lepődött, hogy mennyire nehéz, ám az arcán ez nem látszott, komoly tekintettel végig mérte az előtte álló idős szamurájt.
~ Szóval ő lenne az. Pont olyan, mint amilyennek elképzeltem. Messziről látszik rajta, hogy rengeteg csatában vett részt. Nem lepődnék, meg ha kiderülne, hogy legalább 200 nindzsát ölt már meg, abból 50-et pedig kard nélkül, pusztán a tekintetével. Nagyon észnél kell lennem! Ismerem az ilyen veterán fazonokat, nem fog simogatni, az egyszer biztos. Egy nodachi van a kezemben, amire nem is kaptam jóformán semmilyen képzést, sőt ilyen fegyver ellen képeztek ki. Na mindegy, be kell vetnem minden trükkömet, amit a nagyapámtól és a nagybátyámtól tanultam. ~
Gonza kihúzta magát, illendően meghajolt, majd bemutatkozott:
- A nevem Gonza, a Sasano klánból. – ezt követően magasba emelte a nodachiját, egyszer megpörgette, majd felvette az alapállást és behunyta a szemét, eközben a szél hirtelen feltámadt, a madarak rajokban felrepültek a fákról, a légkör feszültebbé vált.
~ Itt az idő…~ gondolta magában az ifjú ronin, majd hirtelen kinyitotta a szemét és támadásba lendült, számított arra, hogy ellenfele gyors lesz, így némi csakrát a lábába koncentrált, hogy kicsit gyorsabb legyen, úgy ahogy azt a famászó edzésen tanulta. Gonza rohant az ellenfele felé egyenesen, ám mikor már majdnem oda ért hozzá hirtelen kifordult oldalra, ezután pár testcselt is bedobott olyan sebesen amennyire csak lehetett. A kardjával felülről próbált csapást mérni a szamurájra, ám ez csak megtévesztő támadás volt. Mikor lesújtott a fegyverrel, nem vitt bele teljes erőt, hanem hirtelen hátrébb lépett, gyorsan leguggolt és fordulatból egy körívet, leíró vágást próbált mérni az ellenfele lábára, mindezt úgy, hogy a vágás nem vízszintes volt, hanem felfele egy ferde ívet írt le.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Killer Bee on Szer. Júl. 03 2013, 23:26

- Ha az öreg Sasano, most látna, büszke lenne rád, Gonza, a Sasano klánból.
Szólt fel hideg hanggal zord tekintettel, majd az kinek páncélzatát maga Mifune se érintette meg, egy hideg ábrázat lett úrrá a csata téren, hirelen miközben a kombinációd alkottad, a végső csapásnál teljes kékség lett urrá ellenfeleden, aki a második osztállyal védekezett, kardja, és teste kék chakrában virágzott, majd erő teljesen elhajított téged és a kardod. Azt vetted észre, hogy szeme szinte mély nyugalomba vonult, és feléd rontott, erre te chakrád több részét forgattad a kardodba, és teis neki iramodtál, viszont ellenfeled erősebb, és gyorsabb, ezért csak védekezni tudtál, nehéz fegyvered miatt pedig elvétettél egy védekezést, ezálltal Hosuke megtudott sebezni, majd erre a jelenetre félre kaptad a kardot, és ő a markolatával vágott mellkason, hátra repültél, pár métert, egyenesen a fa tövének. Mire leeresztette a védelmét. 
- Elég volt. Eleget láttam, bár az öreged nagy barátom, te nem vagy azon a szinten amin ő volt ennyi idősen. Emlékszem fiatal voltam, és vakmerő, kihívtam, elbuktam. De küzdöttem és nem hagytam hogy a vereség irányítson, pár év múlva kihívtam, és elbukott, tőlem szerezte hatalmas vágását a felső testén. Én vagyok az ki sok szívet megcsonkított, és kinek keze által rengeteg shinobi elhullott. Hosuke Shoodaime, a rettenthetetlen harcos! 
Szavai végére fel állsz, és leporolod magad, majd a rád szánt ütést méred magadon, rájöttél hogy badarság volt azt hinni, hogy ezen a viadalon nyerhetsz, hisz öreged is egy maga elverte. 
- Ezennel a mentorod vagyok, de mint mondtam, nem a pajzsod, vagy a kardod! Míg nem faragok belőled rendes Szamurájt, nem hagyhatsz el, de mindezek előtt van egy küldetésem a számodra, hogy lássam tényleg megfelelsz. 
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Csüt. Júl. 04 2013, 17:53

Gonza támadása nem sikerült, a vén szamuráj kitért előle, majd teljes testét és kardját kék csakra borította be és a második osztály nevű védekező technikát, vetette be.
~ Ahogy vártam! Tudtam én, hogy nem lesz egyszerű! Nem elég, hogy nem vagyok nodachira kiképezve, ráadásul még csak annyit sem tudtam gyakorolni vele, hogy legalább megszokjam a kardnak ezt az irdatlan tömegét. Muszáj lesz nekem is csakrát koncentrálnom az egész testembe, egyrészt, hogy jobban elbírjam a kardot, másrészt, hogy tudjak gyorsabban mozogni, ám ahogy elnézem ez így is kevés lesz. ~
Mikor a második támadásba is neki lendült Gonza, az ellenfele azt is kivédte, majd mikor ő támadott, akkor roninunk pusztán csak a védekezni tudott. Mikor neki repült a fának és onnan feltápászkodott, így szólt:
- Mikor a nevét elárulta, egyből sejtettem, hogy Ön kicsoda. Nagyapám mesélt magáról sokat, Önt nagyra becsüli, tiszteli és elismeri. Soha nem gondoltam volna, hogy Ön lesz majd a mesterem. Ez számomra is megtiszteltetés. -
~ Igen valóban ő az, nagyapámat soha senki nem tudta megérinteni, lehetett az, szamuráj vagy shinobi, egyedül ő volt az, aki meg tudta sebezni. Viszont öreg, azért azt ne felejtsd el, hogy csak azért sikerült, mert nagyapám katanával volt, Te pedig odachival. Ha nagyfater yarival lett volna, akkor nem az ő mellkasán lenne mély vágás, hanem Te szagolnád alulról az ibolyát, ugyanis a yarijutsu-t a mi klánunk, pont a nodachi és az odachi ellen fejlesztette ki. Másrészt, nagyapámnak volt egy olyan szokása, hogy más szamurájok ellen párbajt büszkeségből és hagyományt követve, kizárólag katanaval vívott, a lándzsát háborúkban használta, vagy még akkor, ha tényleg meg akart ölni valakit. ~

A mondandója után ismét illendően meghajolt, majd megkérdezte a szamurájt, hogy:
- Köszönöm a párbajt Uram! Mi lenne az a küldetés? És mikor?

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Killer Bee on Csüt. Júl. 04 2013, 18:50

 Kezdett sötétedni, ideje lett volna valamerre elindulni, ám mestered nem sürgette se az idő, se a sötétség.
- Tudod mint Szamuráj nehezen keresem a kenyerem, néha vállalom hogy másokat védjek meg, de egy fiatal kis fincsúr nem akart fizetni, és amikor kértem a jussom azt hitte pár hadonászó kis taknyossal megvédheti magát.
Nevetett fel, eléggé szigorúan.
- Vártam az alkalmat hogy vissza menjek, így most hogy itt vagy, te és én, de legfőképpen te, vissza halásszuk a pénzemet. Amatőr kardforgatókkal állsz majd szembe, abszolút de védtelen lesz a ficsúr..... neves egyszerűen bemegyünk felkapjuk a lét, és eljövünk.
Meghökkentő volt micsoda szlengeket használ a Szamuráj, de ez csak mégjobban feldobta az érdeklődésed afelé, hogy és miképp nyugtázd a jellemét.
- Na szóval, légy jó fiú, és út közben próbáld egyen súlyozni ezt a fejeden...
Hajít hozzád egy könyvet, ami eléggé vastag volt.
- Ha leesik, 50 guggolást kell végre hajtanod, ja és igen foglak szekálni az utadon.
Itt már kissé vigyorgott, és teljesen gonosz volt a leejtése, mintha szekállni szeretne, de muszáj követned utasításait.
- Indulhatok fiatal barátom?
Nyújtotta ki  kezét ellenkező irányba, majd elrakva pengélyét hüvelyébe felvette sétáló pozícióját.

/Gőz ország erdőségek a következő post helyszíne Very Happy majd mindig jelzem mikor hova írj. postjaidban 2-3 esést minimum prezentálj!/
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kira on Hétf. Nov. 25 2013, 16:19

/// Hikuro ///

Hikuro elővett 3 lapot és amint kiejtette a küldetés szót, Kira gúnyosan elmosolyodott, de amint a fiú felsorolta, miket kell elvégezni, jéghideg szempárral meredt a Jouninra.
- Ugye, most csak viccelsz?!! Ilyen munkákat végezzek el, én?! Én, aki legszivesebben megölnék bárkit! Nem fogok szemetet szedni!!! Futárkodni meg pláne nem fogok! Nem lehetne inkább olyanokat csinálni, mint amiket te kapnál az S szinten? Annak jobban örülnék
Megvakarta a fejét, majd kikapta a Jounin kezéből a vaddisznós lapot és elindult, ugyan nem tudta merre kell menni, de elindult.
- Ezt választom! Leölöm az erdő összes vadállatát ha kell! Ezzel most nagyon felhúztál, öreg!!! Legalább ne ilyen pisis feladatokat adj!!
- Láttad mire vagyok képes, amikor találkoztunk, akkor mégis mért? Ez is afféle teszt, vagy mi? Ha meg a Raikage ötlete volt, akkor beszélek vele! Akár ki is hivom egy csatára, hogy elismerje, tudok valamit. Győzni ugyan nem tudnék ellene, de legalább nem unatkoznék. És akkor adhattok a D szintűnél nehezebb feladatot is. -  már kissé higgadtabb hangnemben, miközben nézelődött. Zsebében a fejpántot szorongatta, lassan Hikurora pillantott, majd fel az égre. Tudta, hogy ezt a csatát nem nyerheti meg, hisz nem biznak még eléggé meg benne. Mint ahogy ő nem bizik senkiben, igy ez kölcsönös lehet.
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Nov. 26 2013, 18:28

- Te leölnél legszívesebben bárkit? Néha azt kell mondjam nem is ismerlek, máskor meg rájövök, hogy tényleg nem ismerlek, néha öldökölnél, néha nem, nem komolyodtál még meg kölyök, nem tudom milyen hatással lenne rád egy igazi csata. Vagy benőne a fejed lágya, vagy köröznének téged, és megszállot lennél, mindenesetre megváltozna az életed. - jelenti ki teljesen nyugodtan. - Nem azért kell D-szintű küldetést elvégezned, mert most jöttél a faluba, hanem valakinek ezt is meg kell csinálnia, és nem a chunninok fogják, az biztos, szegény népség, túl beképzelt, mindenki az lesz ha azzá válik, azt hiszik övék a világ, mert ők már nem geninek, hanem csapatvezetők, aztán a fele megbukik a felelősség alatt, és halálba viszi a csapatát, szerencsére ilyen nincs Kumogakure-ban. Mi egy nagyszerű falu vagyunk, a legjobb ninjákkal. - mosolyog vadul, és ujjaival egy "peace"-t formál. - Na, láss hozzá, keresd meg a vaddisznót, és  vadászd le, ám jól jegyezd meg, hogy keményebb állat, mint gondolnád. - kuncog. Ahogy sétáltok az erdőben nem találkoztok semmilyen állattal, valószínűleg már jó előre érezték az emberek szagát, és elrejtőztek, vagy más lehet az oka, ki tudja. Ekkor hirtelen egy hatalmas ordítás, olyan állatias, és vad csörtetés hallatszik, amikor látod, hogy az egyik fa kidől a helyéről, távolodik ez a lény, vajon őt keresed, ki tudja, ám te döntesz, követed, legalábbis megpróbálod, vagy mész tovább a magad útján. Ha követed, méghozzá jól, tökéletesen alkalmazva egy technikát, egy idő után rátalálsz a fenevadra, aki szemedbe néz és elkezd futni.

[color]


// Írd le miként találsz rá, ugyanis a csörtetéstől, az irányodba való rohanásig eltelik fél óra, ezt töltsd ki te, miként keresed milyen nyomokat találsz, esetleg máshogy keresed, nem lábnyomokkal, de más nyomok is lehetnek, légy kreatív, ám hullát ne írj. //[/color]
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kira on Kedd Nov. 26 2013, 20:40

A fiú csendben végig hallgatta Hikuro beszédét, majd az ujjait figyelte, majd vissza a fiú szemeibe.
- Talán igazad van. Talán nem. Nem vagyok megszállott és nem is akarok az lenni, de néha ez jó érzéssel tölt el. Mikor életet ontok, az olyan számomra, hogy tudom, létezem. - lassan elsétált Hikuro mellett, beindult lassan az erdőbe, mintha rengeteg ideje lenne és ráér. Visszapillantott Hikurora, hogy ott maradt e, vagy itt hagyja, ugyan nem érdekli annyira, majd visszafordul maga elé és egy sohaj kiséretében megvakarja a fejét. Majd ugyanugy a levegőbe mutatott maga elé, ahogy Hikuro is tette az elöbb.
- Nem akarok olyanná válni, öreg.
A talajra pillantott, nyomokat keresve, de mivel nem sokat talált, igy a fák törzseit figyelte. Általában a disznók az agyarukkal vésnek, jelzésképp, hogy ez az ő területük. Öklét tenyerébe csapta, majd megroppogtatta ujjait és mélyebre berohant az erdőbe, amerre a hangokat is hallotta. Majd felszaladt egy fára, felkörnyékezte a terepet, de semmit se látott, csak fát bokrot meg miegyebet.
- Hol vagy már! Nincs erre időm! - leugrott a fáról és még bejebb szaladt, majd lefékezett és hátra fordult.
- Ez jelenti azt, hogy eltévedtem? Mégis mekkora ez az erdő? Mi vagyok én? Vadászkutya? - majd szöget ütött a fejében egy gondolat, majd gyors el is üldözte azt.
- Felejtsd el! Az a technika lealacsonyit. Nem méltó arra, hogy használjam. 
Felpillantott az égre, de a lombkorona eltakarta a kilátást, igy tovább sétállt, majd balra fordult.
- Igy már biztos, hogy elfogok tévedni! Az elöbb még tisztán hallottam azt a dögöt, most meg mintha a föld nyelte volna el. - visszaemlékezett a legelső küldetésére, a " Főnökre", hiszen Föld elemű volt, majd megtorpannt tenyerét végighúzta az arcán, majd tovább ment. 
- Nekem erre, nincs türelmem! Azt hittem, ez jön elém, nem pedig nekem kell még kajtatnom utánna! Ez olyan mintha a fa tekeredne a kigyóra. - ismét a nyomokat keresgélte a talajon, legugolt és végigsimitott pár nyomot, de nem voltak túl frissek, igy visszafordult és elindult jobb felé.
Miközben sétállt és keresgélt, eszébe jutott Hikuro egyik mondata az elöbbiről.
- ... ám jól jegyezd meg, hogy keményebb állat, mint gondolnád.
Lassan ismét megtorpant, ez kicsit feldühitette.
- Egy vaddisznó, hogy a francba lehet kemény? Főleg ez az egy! Talán más is ezt akarta levadászni, de kudarcot vallottak! Egy disznó túl járt sz eszeteken, barmok! Ez csak egy állat! Nincsenek érzései. Vagy csak én nem vettem volna észre? - lassan ismét higgadt lett és letérdelt, ismét végigsimitott egy nyomott, de ez már friss volt. A legnagyobb probléma az volt, hogy 5 lábnyom vezetett 5 helyre és mind ugyanattól az állattól származott, friss nyomok.
- Hm. Csak én nem vettem észre! - mind az 5 helyre nézelődött, de nem akart mindegyikre kitévedni, igy elgondolkozott kicsit.
- Adok egy esélyt ennek a technikának nevezett állatságnak!  - tigris pecsétet formált, majd várt egy 5 másodpercet. Majd halkan a technika nevét is kimondta:
- Shikyaku no Jutsu. 
Karmai megnőttek, hallása, szaglása megerősödött és a látása is kiváló volt. Négy lábra ereszkedve a földet szaglászta, majd felkapta a fejét és rohant balra, de a gyorsasága miatt az első ütközése egy fa volt, de nem törödött vele, rohant a szag után, néha a fák oldalára is felkapaszkodva ugrált és tovább haladt. Alig telt el 3 perc de lefékezve megtorpant és megszünt a technika is a meglepettségtől. Lassan felegyenesedett, kezeit zsebre rakta. A keresett állat épp szemben állt vele, úgy 3 méternyire és nem volt valami jó kedvében, fullt a dühtől. Még annál is jobban, mint egy szokványos disznó.
- Hát az már biztos, hogy bal lábbal kelltél öreg! Puszta kézzel űzlek a sirba te patkány! - egy gúnyos mosolyt leejtett, majd hamar komorrá vált, hisz az állat elkezdett felé szaladni, furcsa űvöltését leadva a fiú felé, nyála pedig széttfröccsent pofijából. Mikor eléggé közel ért az állat, Kira egy urással a hátán termett és a fara felé pillantott. Megkapaszkodott a "szőrébe", majd egy gyors mozdulattal az állat feje felé fordult. Az állat nekiment mindennek és fákat döntött ki.
- Ugyan már! Még semmit se csináltam veled! Mégis mi ez a nagy felhajtás, a semmiért?! Nem foglak bántani, annyira! Csak űvölteni fogsz a fájdalomtól!
Hirtelen még erősebben belemarkolt az állatba, miközben az loholt, majd sarkával az oldalába rugott, elösször a jobbal, majd a ballal, de ezzel anyit ért csak el, hogy még jobban felidegesitette a már amugy is haragos állatkát. Majd hirtelen a bal kezével előre nyúlt az állat pofájához és 2 ujjal belenyúlt az állat egyik orrlyukába. Majd az állat nekiszaladt egy vastagabb fának, ami nem dőlt ki az erejétől, de az állat megaszédűlt, de meglepetten pillantott fel a fiúra, aki még mindig az orrában túrkállt.
- Ne haragudj. Én se szivesen teszem ezt! Csak a dolgomat végzem!  - felelte egyszerűen a fiú "ellenfelének", aki hirtelen ismét rohanásba kezdett. A fiú egy chh- t nyögött ki, majd lábait szorosabban az állathoz szegezte, hogy ne essen le, majd másik kezével is elengedte az állatot és a másik orlyukába fúrta bele ujjait és húzni kezdte, az állat arra mozdult, amerre húzta a nóziját. Köröket futatott le az állattal néhány fa körül, de mire teljesen kifáradt, hát az beletelt egy kis időbe. Jó sok időbe. Majd az állat feladta és remegő lábai összerogytak, Kira egy sóhaj kiséretében kihúzta ujjait az állat orrából és letörölte nadrágjába. Egy ideig figyelte az állat remegő testét, de nem szállt le róla.  
- Nos? Mi legyen? Feladod? Vagy eljátszadozunk még egymással kicsit. Tudod, én ráérek, pillanatnyilag te vagy az egyetlen szórakozásom! Rajtam áll, hogy megöllek- e vagy sem. Basszus, egy állathoz beszélek!
A disznó röfögött egyet- kettőt, majd csendben maradt, Kirát meglepte a dolog, talán megértette az állat amit mondott neki? Talán érezte, hogy most megfog halni és kegyelemért röffent? Kira előhúzta a zsebéből az egyik kunait, közvetlen az állat torkához szegezte. Majd egy gyors mozdulattal beleszúrta néhány helyre a torka felől, majd elmetélte azt. Majd lassan lehunyta szemét, elhúzta a már halott állattól a fegyverét, egyik kezét az állat fejéhez helyezte, a másikkal ,amiben a kunai volt, saját szivéhez emelte.
- Legyen kegyes az Úr hozzád. Atyám. Engedd, hogy kínjaitól megszabaduljon és örök birodalmadba felvétessen. Atyám, mutassd meg iránta végtelen irgalmasságodat, és vedd fel őt magadhoz az örök boldogságba. Nyugodj békében!
Imája után még két percig az állaton maradt, majd lassan felkellt az állatról és a kunairól lenyalta a vért majd eltette, majd a fákat figyelte.
- Oké, és most? 
avatar
Kira
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.