Erdőségek

2 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Junichiro Saruwatari on Szomb. Júl. 24 2010, 17:52

A nagydarab férfi egyáltalán nem ijesztet meg. Minél nagyobb annál nagyobbat esik. Ekkor viszont a lány közbeszólt. Valahova máshova mennek és nem tudom mit akarnak, de rossz előérzetem van. Ez az előérzett hamarosan be is igazolódott mikor harc hangját hallottam. Majdan sikolyokat olyanokat amiket még nem hallottam. A szobából kijőve a lányt láttam elrohanni mellettem. Viszont az arcán halálos rémület volt és az egyik karja hiányzott. Tudtam, hogy ez nem jó jel. Ekkor kilépett az ajtón az a srác akivel ma reggel találkoztunk. Még, hogy mindennek vége. Ez számomra úgy hangzott mint valami idegbeteg sorozat gyilkos mondaná. Szörnyű érzésem volt. Nem tudtam, hogy bart vagy ellenség. a kardomat felé szegeztem ha támadni akarna. Nem tudtam, hogy mire számítsak így csak álltam ott és vártam, hogy történjen valami.

//ez nagyon ratyi lett bocs Sad
avatar
Junichiro Saruwatari
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shirogane Shiro on Szer. Júl. 28 2010, 21:39Az események hihetetlenül felgyorsultak, Akihikoval csak lestünk. Persze nem a mi szobánkban, hanem egy pöppet arrébb, mert hogy mint kiderült, nem minket keresnek, és így elvileg Kagome-san sincs veszélyben ( de a sensei már megint ránk hagyja a piszkos munkát, miközben ki tudja, merre tekereg, komolyan, nem kellene emiatt vonni a béréből?) Személy szerint bevágtam volna a kiszakadt ajtót, ha tehetem, és igyekszem nem foglalkozni az eseményekkel, de nem rajtam múlt. Az ajtó betörve, az események felpörögve, a neszek és zajok pedig annyira csábítóak, az embert ninjareflexei szinte kilökik az előtérbe, hogy saját szemével győződhessen meg arról, mi a fene is folyik itt tulajdonképpen. Pedig nem tartozik ránk addig, míg a mi vagy a védencünk életét nem veszélyezteti, nem igaz? Két súlyos sérült és Ő. A szívem megdobban, Akihiko, mit tegyek? A hercegről kiderült, hogy nem is olyan szelíd és bájos, de igazam volt, valóban érte jöttek. De hogy ki a jó és ki a rossz, honnan tudhatnám, ha az életem szeretném menteni, akkor nem szabad belefolynom a küzdelembe. De mégis erre kérnek, és kunoichi mivoltomra mutogatnak, hogy tettekre sarkalljanak.
Azonban itt nem csak a lelkiismeretről és az elvekről van szó! Mi most ninják vagyunk és fontos küldetést teljesítünk. Életünk első küldetését, amelynek tapasztalatai egy egész életre meghatározóak lesznek. Azt a feladatot bízták ránk, hoyg védjük meg Kagome-sant, a sensei ráadásul parancsba adta, hoyg vigyázzunk rá, és valószínűleg azért zárta ránk az ajtót, hogy eszünkbe se jusson kimenni, vagy beleavatkozni olyasmibe, ami nem a mi dolgunk. A józan ész, Akihiko, azt diktálja, hogy maradjunk ki a dologból, vonuljunk vissza, és helyezzük biztonságba Kagome-sant, ha kell messzebb a hoteltől, a harc nem ránk tartozik.
Ugyanakkor, ha itt hagyod kettejüket Rá, valószínűleg halálos ítéletük mondod ki. De te nem akarsz embert ölni... Még közvetve sem akarsz emberek halálának okozója lenni
Nem volt időm átgondolni cselekedeteim helyességét, csak a fiúra néztem, csak és kizárólag rá, nem pillantva a két sérültre.
- Ami itt zajlik, nem a mi dolgunk, de veszélyeztet minket, küldetésünk végrehajtásában. Kérlek, kegyelmezz nekik. Állapotuk már így is súlyos, ellátásra szorulnak, te pedig sokkal erősebb vagy náluk, ez egyértelmű. Nem akadályozunk abban, hogy elhagyd ezt a helyet, de nem is segítünk. Szeretnénk semlegesek maradni, mivel nem a mi dolgunk a köztetek levő ellentét, és nem is ismerjük a pontos részleteket, nincs semmilyen jogalapunk bármilyen erkölcsre hivatkozva valamelyikőtök pártjára állni. Mégis, kérlek, ne ölj, ha nem szükséges, akármilyenek is, akármilyen is vagy te magad, emberi lények vagytok, család, barátok... ne akarj puszta szeszélyből életeket tönkretenni. Hiszem, hogy te is nyugalomra vágysz... - csak beszélek össze-vissza, retorikai készségeim a nullával egyenlők, és a végére már a hangom is zavarodott és halk, Nem bírom szavakba önteni ezt az egyszerű kérdést, csak Akihiko vonja - hangsúlyozandó mondandóm - a kezem a kunaitartómra, miközben ezt susogja: Ideje lenne kawarimi eszköz után nézni, mert ha ellenségesen mozdul, nincs sok esélyünk szemtől szemben, tekintve a másik kettő sérüléseit.
Igazad van, fel kell készülnöm a gyors helyváltoztatásra, úgy talán egyben maradok, és megmarad mindkét kezem... Kazuma-sensei, merre vagy? Ez is egy teszt? Utálom a vizsgáztatási stílusod, mert mindig fáj vagy mély rettegéssel tölt el, hogy ismét hibázok. Megerősítés vagy szidás pedig sehol, mert te sem vagy sehol, sensei...
avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Csüt. Júl. 29 2010, 13:58

Valóban! Shiro össze vissza beszélt a fiúnak, ahogyan próbálta őt a saját módján meggyőzni arról, hogy amit a fiú tesz rossz! És bár a kunoichi szavai erről árulkodtak, a tettei mást mondtak. A fiú könnyedén követte a kunoichi kezét a shurikentartójához, ahogyan a látottak nem ellenszenvet, vagy éppen ellenséges viselkedést váltottak ki belőle, hanem mást. A fiú újra elmosolyodott, barátságosan, ahogyan megemelte a fegyverét.
- Mennyit tudsz fecsegni...- emelkedett felétek a kard, ahogyan az helyett, hogy lecsapott volna, a fiú lágyan visszahelyezte a kardot az oldalán lévő tokba- … és mennyi igazságot tudsz összehordani! -mosolygott még mindig, ahogyan a vörös hajú lány a helyzet kihasználva bekötötte a kezét annyira, hogy ne percek alatt vérezzen el. De ahogyan meghallotta a kialakult helyzetet, nem bírta ki, hogy hogy ki ne bökje a kialakult helyzet okát.
- Ezt nem tehetitek! – kiabált rátok kétségbeesve – Udemae egy körözött bűnöző! Elárulta a bajtársait, a feletteseit, a királyát! Nem hagyhatjátok ti sem, hogy ne bűnhődjön meg! - kiabálta, ahogyan könnyek szögtek a lány szemébe.
- Hmm... nem magyarázkodok egy olyannak, aki nem volt ott! -közölte ridegen a lánnyal, aki erre immáron elveszve az eszét, magából kikelve rontott fiúra, szemtől szembe, tudván, hogy immáron semmi más választása sincs. „[color=indigo]Megöllek amit a bátyámmal tettél!![/color]” kiabálta a fiúra, ahogyan a következő pillanatban nemcsak titeket, hanem a folyosót és a fiút is meleg vörös vér terített be. A lánynak esélye sem volt. Udemae egy villámgyors és precíz csapással választotta el a lány fejét a testétől, pont elötetek, úgy, hogy az utolsó pillanatig még a kard előrántást sem vettétek észre. - Sajnálom! Így talán végre úja vele lehetsz! -nézett le a holtestre, ahogyan láttátok a szemében, hogy tudja mit tett, hogy megölt egy embert, láttátok, hogy ő nem olyan, mind akik élvezik az emberölést.

avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Junichiro Saruwatari on Csüt. Aug. 19 2010, 20:23

Nem tetszett nekem ez az egész, de nem tudtam miről is van szó igazából. A falon mindenhol vér és a vörös hajú lány élettelen teste a földön. Az utolsó mondataiban elmondta, hogy állítólag valami körözött bűnöző. Nem érdekelt, hogy ki ő, de azt láttam, hogy nagyon erős és esélyünk sincs szembeszállni vele. Nem is próbálta. A kardomat leeresztettem és visszahelyezte a tokba. Megfordultam és a szobánk felé mentem.
-Gyere Shiro itt nincs semmi dolgunk.- Fogtam meg a lány vállat miközben haladtam vissza. Nem akartam semmi bajt és még ha bűnöző is nem a mi dolgunk, hogy elkapjuk és egy ilyen dolog miatt nem szeretném veszélyeztetni az életünket. Mikor már az ajtóban voltam hátrafordultam és a fiúra néztem
-Nem érdekel minket, hogy ki vagy vagy, hogy mit csináltál, de minket hagy békén. Nem akarunk semmit tőled mi csak a küldetésünk miatt vagyunk itt- Bementem a szobába és leültem. Hihetetlen volt a srác. Ereje és gyorsasága lenyűgöző, de nem tűnt valami jófiúnak.
avatar
Junichiro Saruwatari
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shirogane Shiro on Pént. Aug. 20 2010, 11:53


A barátságos mosoly, amely az ismeretlen fiú arcára ült, valahogy - naiv módon - akkora megnyugvással töltött el, hogy nem is törődtem a megemelt karddal. Utólag könnyelműségnek tűnt, még akkor is, ha az valóban visszavándorolt a tokjába. De a dicséret valahogy jól esett, mert sikerül telérnem, hogy valamelyest tiszteljen, hogy pozitív kép alakulhasson ki rólam benne. Ő valahogy annyira, nem tudom miért, elvarázsolt.
De a vörös hajú lány ordítása összetörte a hangulat bűbájos kellemességét. De mielőtt bármit is felfoghattam volna, vagy tehettem volna a dolog elharapódzott, s a lány az imént Udemae-nek nevezett fiúnak rontott, hogy a következő percben fejvesztve hulljon a folyosó "porába". A friss, meleg vér az arcomra és a ruhámra csapódott. Teljesen lefagytam, és elkerekedett szemekkel néztem az üveges tekintetet, ezen a küldetésen immár másodszor. Szinte tudattalanul vezettem tekintetem ismét a fiúra, akinek az arca egyfajta szomorú belenyugvást mutatott.
"Így talán végre újra vele lehetsz!"
Sajnáltam a lányt, és meg tudtam érteni azt az észt veszejtő érzést, amely arra ösztönözte, hogy félelmet nem ismerő vadállatként rohanjon a fiúnak, s hogy végül így végezze. Akihiko végigsimított az arcomon, megpróbálva a lehetetlent, s felszárítani a könnyeket. Mégis, a gesztus jól esett, lehunytam a szemem egy rövid pillanatra, hogy még inkább enyém lehessen a pillanat, az apró, képzeletbeli érintés. Körözött bűnöző, mi?... Ez is mutatja, hogy jó az ízlésed. Idióta...
Sakkun érintésére riadtam, bár a kocsonyás bénultság még mindig rajtam ült. Ő is ugyanazt próbálta értésére adni a Udemaenak, mint nem sokkal azelőtt én, majd a szobába ment, én is arrafelé fordultam, de az ajtó előtt megtorpantam egy rövid időre.
- Sajnálatos, hogy ilyen körülmények között találkoztunk - kezdtem bele egy kicsit elpirulva. - Kívánom, hogy találd meg a saját igazságaidat és nyugalmad - hajoltam meg, majd ha nem történik semmi, akkor én is belépek az ajtón, de én az ablakhoz vánszorgok, hogy teljes rezignáltsággal bámuljak ki rajta. Emészteni kell, ismét emészteni. Borzasztó, hogy másodszorra valóban nem olyan mellbevágó az egész, mint elsőre. Pedig az a két szempár pont ugyanolyan üveges volt, mint a férfié tegnap...
avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Kedd Aug. 24 2010, 07:58

A fiú eltűnt. Olyan gyorsan, mind ahogyan megjelent! Még azon az este, kifizetve a számlát kelt útra, ahogyan Shiro magában már akkor sejthette, hogy még találkozni fog vele, ellőbb vagy utóbb, de ők ketten találkozni fognak még. Reggel pedig Kazuma sensei is megjelent, ahogyan nagy mosollyal az arcán üdvözőt titeket!
- Látom izgalmas volt az este! -nevetett fel, ahogyan nektek valahogyan biztosan nem volt kedvetek nevetgélni a történtek után. - Na de készülődjetek össze!- tapsolt egyet-kettőt- Indulunk Konohába! Úgy gondolom ideje lesz végre odaérni! – lépett ki a szobából, ahogyan ti összepakolva követtétek őt kisebb idő múlva!
De a folyóson, a vérnyomok, vagy éppen más jelek, holtestek helyet, semmi, csak a tisztaság fogadott titeket. Valaki eltüntetett onnan minden! De leérve az alagsorba a reggeli után már a ház előtt is találtátok magatokat, ahogyan Kazuma elköszönt a vendéglátóstól és bocsánatot kért az okozott károkért és felfordulásért. De gondolhatjátok, hogy mennyi pénzt kért ezért!
De útnak is indultatok, lassan és komótosan. Késésben voltatok ugyan de Kagome lábba még mindig nem volt annyira rendben, hogy gyorsabban haladhattok volna, illetve ahhoz egyikőtöknek sem volt nagy kedve, hogy a hátatokon vigyétek.
- Sok kalandban volt részetek mi?- kérdezte váratlanul a sensei.

//A kalandnak továbbra sincs vége, de új helyszínre rakjuk át, illetve ezzel egy fejezett lezárul ! A Tűz Országa :: A vég völgyébe írjatok! Máskülönben az eddig történt eseményekért mind a ketten kaptok + 15 ch szintet! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Namide Takezo on Csüt. Feb. 17 2011, 17:26

Hidan

Nap alig alig sütött rám menetelés közben. Madarak is itt-ott csicseregték nótáikat. Már nem is tudtam, hogy hova jutottam a mély erdőbe. Nem féltem mert a biztonság érdekébe nyilakat véstem a fákba. Mert lehetséges, hogy el fogok tévedni. Elég hűvös is volt. Pedig megmondták szüleim, hogy vegyek vastagabb ruhát ha megyek túrázni. Mondjuk amúgy sem hallgatok rájuk, de most jó lett volna. Erős volt a szél, így még hidegebb lett. Egy pillanatra ki is rázott a hideg valami vagy valaki miatt. Nem mintha láttam volna ijesztőt. Lehet, hogy csak a szél volt. Éreztem, hogy közeledik felém valami kis lény. azon a mókuson kívül aki előttem elszaladt, nem volt semmi más. Csak képzelődhettem, általában nem vagyok ilyen ijedős. De, Bármi megtörténhet. Elkezdtem előmeríteni egy viccet. Hátha vidámabb leszek tőle. Kuncogtam egyet. Amin épp nevettem egy akadémiai barátomtól hallottam. Már megint komor lettem. ~ Na már megint itt tartok! Barátok.~ Hát igen nem sok volt még régebben és így elég magányos voltam. De most már van úgy, hogy nincs okom panaszkodni. Elfeledve az utóbbi gondolatokat élvezni kezdtem a szelet. Lehet, hogy hideg volt. De már annyira lehűltem, hogy már csak egy simogató levegőt éreztem.
avatar
Namide Takezo
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hidan on Csüt. Feb. 17 2011, 20:47

//Takezo//

Míg túrázol és a természet dallamaira igyekszel ráhangolódni, egy kis nesz üti meg a füledet. Nem tudod behatárolni, hogy állat lenne e vagy valami egyéb, de olyan nagy feneket nem kerítesz a dolognak.Épp előző gondolatodra kanyarodnál vissza mikor szemed sarkából egy testesebb szürke foltot látsz elsurranni a fák közé. Fejed hiába lendíted utána nem látod meg. Egyszerre csak minden irányból hang érkezik. ugyanazt a szöveget mondva, így nem tudod behatárolni a hang forrását. Talán arra is rájössz, hogy a hang kivetítő jutsu-t használják éppen.
-A préda kifigyelése az első pont. Az információ szerzés a legfontosabb része a vadászatnak. Most a második pont van folyamatban. A préda megriasztása, hisz az aggodalom a vadász kezére játssza... ugye igazam van Takezo. Üdvözöllek. Én vagyok a vadász te pedig a préda. Épp ideje, hogy valaki feltérképezzen téged is.- Még időd sincs ráeszmélni, hogy hirtelen mi is történt, máris egy kis golyó gurul a lábad elé, ami nagy pukkanás kereteiben, füstbe taszít téged, látásodtól ezáltal megfosztva. Hogy mit teszel csak rajtad áll.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Namide Takezo on Pént. Feb. 18 2011, 23:36

Elszaladt mellettem valaki és megint kiráz az az iszonyatos hideg.Vissza nézek, de semmit se látok így nyugodt szívvel fordítottam vissza a fejemet. ~ Lehet, hogy megint egy állat. Ez nevetséges! Végre ninja lettem és megijedek mindentől.~ De máris kiszökött ez a rövid gondolat a hangok észlelésénél. Nagyon mély hang volt és minden honnan jött. Vagy árnyék klónt idézet és úgy beszélnek együtt. ~ Ami nem nagyon lehetséges, mert egy igazi shinobi nem pazarolja erre a chakráját. Főleg ha az egy támadás. ~ De lehet, hogy genjutsu. . Ezért hangos nem remegő hanggal szóltam az idegen személyhez.
- Héj, bárki is vagy ne szórakozz velem! De gyere elő, ne rejtőzködj! Utána szórakozz velem!
Nem hallottam semmi választ. Tovább akartam menni, mint aki megfélemlítette a zaklató egyedet. Nem így lett, mert két lila golyót láttam lábam alá gurulni. Fel is ismertem ezeket. ~ Ezek füst bombák! Ez így nem lesz jó!~ S jól gondoltam, amint alám gurultak a golyók felrobbantak egy nagy füstfelhőbe vezetve engem. Már tudtam, hogy nem szórakozik velem.~ Akar tőlem valamit. Remélem nem az életemet! ~ A látásom füstbe ment, szó szerint. Elővettem egy kunait fegyver ként és elkezdtem előre futni úgy, hogy arcom előtt, kezemmel egy X-t formálva védtem. nehogy kiüssön egy fa ha nekimegyek. Ha kijutok innen akkor szétnézek, hogy hol van az a szemét aki ezt csinálta.
avatar
Namide Takezo
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hidan on Vas. Feb. 20 2011, 11:32

Sikeresen kirohantál a füst felhőből, és hatalmas szerencsédre egy fa se igyekezett téged kiütni. Körbenéztél, és azonnal kiszúrtad az ellenfeled. Egy veled egymagasságú, csuklyás köpenyben lévő ember volt. Pár kézjelet formált, majd tova tűnt a szemed elől. A másodperc ezred része, alatt termet mögötted, és mielőtt képes lehettél volna védekezni, már is elért téged a jobb karja mitől egy két métert repülve fájdalmasan landoltál a földön. Komolyabb bajod nem eset, és ellenfeled most kicsit hátrébb szökkent tőled.
-Egy nulla ide. Most te jössz öcsi. Mutasd, hogy mit tudsz.- Mondja és védelmi pózt vett fel. hamar kell cselekedned, mert ha beszélésre pazarlod az idődet bizonyosan megunja a várakozást és majd ő kezd támadásba lendülni. Ám az azonnali lerohanás se lehet a legjobb stratégia, hisz a sebessége, mint ahogy azt tapasztaltad szinte embertelen. Egy dolog biztos. Fel lett neked dobva a labda, Hogy ütsz ki egy olyan embert ki gyorsabb nálad, és valószínűleg fejlettebb a jutsu tárháza is.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Namide Takezo on Vas. Feb. 20 2011, 19:31

Siker! Kijutottam és nem ájultam el. Meg láttam az ellenfelet, nem volt magasabb nálam ezért nem rettentem el tőle. Támadni akartam mikor megzavart a kézjelei. Legalábbis el vonta figyelmem, mert érdekelt mire készül. hamar mögém került és egy ütéssel eltávolított magától. Fájt az ütés. Nem haltam bele, de azért fájt. Megszólított megint és azt mondta támadjak. ~ Mennyi idős lehet már!? ~ De nem hagyhattam annyi időt neki, hogy támadjon. Kézjelet formálva egy jutsu készültem. ~ Lehet, hogy nem kéne erre pazarolnom a chakrám de nincs más ötletem. ~
- Bunshin no jutsu!
Megidéztem két klónt, hogy segítsenek nekem a harcban. Elővettünk egy-egy kunait és támadtunk. futás közben gyorsan cserélgettük a helyeket, hogy ne tudja kideríteni ki az igazi. Ha közel érünk hozzá egy vágással elintézünk majd hátra ugrunk. ha mégis ki kerüli akkor felugrok (Lehetőleg a többi is.) Majd hátrálunk egy kicsit.
avatar
Namide Takezo
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Watari Zenko on Hétf. Okt. 03 2011, 15:25

//Shikaku, Ruru, Asuko, Hakuseki//

- Hát akkor én nem is panaszkodhatok a feloszló csapatom miatt:D Téged már a 4. csapatodba osztanak be ha jól számolom, nem csoda, hogy bajba vagy a nevekkel..Very Happy Remélem azért, egy rövid ideig stabil lesz ez az állapot.
Tovább beszélgettünk feloldott hangulatban, miközben elmesélte a senbon sündisznós balesetét, ami valljuk meg elég viccesen hangzott:D Remélem belőlünk nem fog hasonló dolgokat csinálni, ha esetleg megsérülnénk. Időközben Hakuseki is mellénk sétált és a saját érdekes stílusában próbál bekapcsolódni a beszélgetésbe. Épp válaszolni akartam volna, mire sikerült egy hatalmasat lőnie, majd ezt megfejelte egy dübörgő böfögéssel. Már majdnem jókora nevetés tört elő belőlem, de az eddig nyugodtnak és békésnek tűnő Asuko olyan tarkóst nyomott le neki, hogy nem kis távolságot megtéve bukott előre Hakuseki, így jobbnak láttam, ha visszatartom azt a nevetést. Nem szeretnék az ő sorsára kerülni. Mindeközben Asuko továbbra is vigyorgott, de ez a mosoly most valahogy sokkal félelmetesebbnek tűnt, mint az incidens előtt. Úgy néz ki, azért figyelni kell egyre s másra ha a társaságában vagyunk. Haku, nem illetődött meg a történteken, mondjuk látszott, hogy kicsit visszavett a nagy mellényéből, de még így is fenyegetőzik.. Lehet, hogy előbb utóbb meg kellene tréfálni úgy rendesen, hogy észrevegye, nem akkora király mint amilyennek hiszi magát. Miközben ezen gondolkodom lassan elhagytuk a falut és az erdőségekbe találtuk magunkat a falutól dél- délkeletre. Hatalmas fák voltak mindenütt. A táj nem volt teljesen ismeretlen számomra, mivel kisebb koromban volt, hogy erre jártunk anyámmal, de messze sose hagytuk el a falut. Kíváncsi vagyok most vajon milyen messze fogunk letáborozni.
avatar
Watari Zenko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tomoshika Asuko on Hétf. Okt. 17 2011, 21:53


//Malacka [ Razz ], Zenko, Ruru és Shi-sama//

- Nem tudom, mit tettél anyáddal, de ne végy vele egy lap alá, mert valami olyat teszel, ami nem tetszik, és arra eszmélsz, hogy a fejet csóválnád bosszankodva, ennek ellenére töködre markolsz majd durván - utalok arra a technikára, amit Fransensei majdnem hasonló kegyetlen módszerekkel tanított meg nekem. - De cserébe megígérem, ha szétszedne az ellenfél, majd összeteszlek, még puszit is adok a bibire az ujjadon, ha attól jobb - cukkolom azért még, de nem olyan emberkének tűnik, aki komolyabban megharagudna. Bár tény, nem feltétlen vagyok jó emberismerő.
Na de a beszélgetést jobbára fel kellett függeszteni, s inkább az útra figyeltem. Na meg Jogumi fejtágítására, amellyel azt kívánta elérni, hogy felzárkóztasson a többiekhez, összefoglalva azon információkat, amelyekről lekéstem. Több szó azonban nem esett, csak haladtunk előre a kijelölt cél felé. Erdő sűrűjében állapodunk meg, ahol Jogumi egy szűk bejárót fed fel nekünk a növények takarásában, majd azon keresztül egy barlangba érünk. Hogy mik nincsenek Kumogakuren belül! Halál jó ez a kis rejtek. De hogy nekem kb. annyi agyam sincs, hogy magamtól még egyszer majd idetaláljak, az fix, és most kifejezetten sajnálom már előre. Buta, lyukas fejem... A kilátás innen viszont szép. Mert bár "benn" vagyunk egy barlangrendszer "belsejében", az mégis feltör a "felszínre", és le lehet látni az alant elterülő völgyre. Magamba szívom a friss esti levegőt, s várakozón pillantok a többiekre. Rég nem voltam éles küldetésen, és most kissé izgatott vagyok.
avatar
Tomoshika Asuko
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Fukushima Hakuseki on Kedd Okt. 25 2011, 15:59

Utólag rájöttem, hogy talán nem kellett volna visszaszólnom Asukonak, mert hát végül is egész jófej csajnak tűnik, de most már mindegy. Arra, hogy után mit válaszolt nem nagyon figyeltem oda, mert eszembe jutott a tájról a régi szép emlékek, mikor önfeledten garázdálkodtam errefele. Szerettem nekimenni az átutazóknak, persze legtöbbször kinevettek és megvertek, hiszen még nagyon kicsi voltam, de szerettem harcolni, és ha netán győzedelmeskedtem, annál jobban esett annak az íze. Arra azért még felfigyeltem, mikor Asuko azt mondta, h megpuszilna valamikor, gondoltam akkor még nem is olyan rossz a helyzet. Végre bejutottunk egy barlangba már kezdtem nagyon unni ezt a természeti közeget, sokkal jobban szeretem mikor érzem egy város bűzét, esetleg a kocsmaszagot. Az egyértelműen a kedvenc illatom. Asukon látszott, hogy odavan ezért a levegőért meg tájért, Zenko bárgyú tekintetéből viszont arra gondoltam, hogy neki is jobban tetszik a kocsmaszag talán. De hát messze menő következtetéseket nem lehet levonni erről a fogalmatlan arcról, majd talán később. Kíváncsian várom én is, hogy most mik lesznek a fejlemények, hogy végre ideértünk...
avatar
Fukushima Hakuseki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Watari Zenko on Szer. Okt. 26 2011, 18:07

Miközben baktattunk előre az erdőben és vártam a fejleményeket Jogumi váratlanul magához intett minket és egy közeli pont fele mutatott. Miközben fürkészem, hogy miért mutogat a semmibe látom, hogy egy barlang bújik meg az erdő takarásában. Úgy tűnik ez lesz az állomásunk. Nem tudom milyen messze lehetünk a falutól de igyekszem felfedezni a tájat és olyan jellegzetességek után kutatok, amikről később könnyen idetalálhatok. Fel is tűnik egy hatalmas fa, aminek a törzsén mély vágásokat véltem felfedezni. Talán volt itt valami csata korábban vagy csak pár ninja gyakorolhatta a célba dobást. Ahogy belépünk a barlangba egy komplett rendszer tárult elém. Hát megmondom őszintén én valami kisebb lyukra számítottam amibe alig fogunk elférni, de így azért kényelmesebb lesz. Most, hogy megérkeztünk gondolom lesz valami konkrétabb eligazítás is a feladatainkról és ahogy látom a többiek arcára is hasonló kíváncsiság ült ki.
avatar
Watari Zenko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Okt. 26 2011, 22:04

//Terumi Mei//

Indulásunkkor Juujin meglöki a vállam, pont ahogy gondoltam. Ő engem figyel és nem Shinjint. Gondolom nem tetszett neki az idézés. A kaputól távolodva, én is figyelmes leszek azokra a bizonyos szürkeségekre, ami nekem nem jelek, hanem lehangoló dolgok.
-Utálom az esőt. Lehangoló és csak rossz kedvet szül az emberben.-
Mondom kicsit átélve a kezdő helyzetet. Habár nekem a vihar olyan, mint egy tömény energia, és régóta fáj a fogam arra, hogy megzabolázzam ezt az energiát, és ebből tápláljam a technikámat, a saját charkám helyett. Ismét ezen kezdek el kattogni, mivel lehozni a villámot az Kumogakure régi tudása, de még egy olyan shinobiról sem hallottam, aki összegyűjtötte volna, és aztán használja fel, úgy ahogyan akarja. Talán a Hien lenne ehhez a kulcs? Vagy a harmadik hagyatéka, a Raiton no Yoroi? Valaminek kell lenni, aminek az alapjai elősegítenek abban, hogy összehozzak egy ilyen erőt.
-Ha megbocsátasz.- Szólok oda Shinjinnek, és Juujin mellé sétálok.
-Bocs, hogy megzavarlak, de kérdezni akarok valamit.- Itt tartok egy kis szünetet és megvárok mg rám figyel.
-Csak azt szeretném tudni, hogy a faluban ki tanítana meg a vihar felhők irányítására. Tudom, hogy ez Kumogakure régi fegyvere, és nekem szükségem van erre az erőre.-
Szemeimben ég a tűz, miközben mondom, és ennek az erőnek nem a pusztítás lenne a legfőbb értéke, hanem a kivitelezése. Az, hogy még shinobi nem alkotott ilyen nagyot a villám elemben. Tulajdon képen, mióta visszajöttem ez lett a célom. Minnél többet megtudni a villám elemről, és minél többet adni, majd az új generációnak a saját technikáimból, amit nekik és az ő gyerekeiknek már könnyebb lesz megtanulni, mivel a villám folyamatosan fejlődik, nem egy teljesen kiforrott elem, mint a tűz. Ebben az elemben lehet újat alkotni. Ezen feszülök egyfolytában, miközben várom Juujin, feltehetőleg, kielégítő válaszát.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Pént. Okt. 28 2011, 16:46

Felnézek az égre és teljesen érzelem mentes arccal figyelem a felhőket egy pillanatig.
~Lehet nem ártana sietni egy kicsit.~
Igazából nem érdekel, hogy ott hátul mit beszélgetnek. Eleve nem akartam eljönni de a nagy főnöktől jött egyenesen a parancs. Nem volt mit tenni és nem ellenkezhettem. Kurono mellém sétál én pedig még mindig nem figyelek rá. nem azért vagyok itt, hogy bájcsevegjek. A feladat az ami az első minden más még az ember élet is csak másodlagos tényező.
- Mond..... Aha szóval nem elég. Több és még több kell neked. Biztos vagy benne, hogy megérdemled? Tudod majd irányítani, vagy magad pusztítod el?
Nagyot sóhajtok és a fiúra nézek.
- Bármelyik villám mester aki tudja irányítani azt amire te gondolsz. Jó magam Raiton és Katon elemű vagyok. Bemutatott nem fogok tartani kivéve ha vállalod az életveszélyt.
Az eső először csak lassan, lusta kövér cseppekben kezd aláhullani. Majd szépen lassan zápórá erősödik és a szél is kezd feltámadni.
Sinjihez lépek és köpenyem ráterítem ő vissza utasítaná, d egyetlen pillantással belé fojtom a szót.
- Fél órára innen van egy kis hely ahol megtudjuk húzni magunkat.
Közlöm és az útirányt arra veszem. Többiek még csak most láthatják meg, hogyan is nézek ki köpeny nélkül. Hófehér haj ami már vizesen tapad hozzám. Vékony és törékenynek tűnő testalkat. Valakinek pontosan ez az ideális karcsú kicsi női test. Látszat viszont néha csal, nem biztos, hogy olyan törékeny vagyok mint amilyenek látszom.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Nov. 01 2011, 09:00

Ahogy haladunk beljebb az erdőben az idő is kezd egyre rosszabbra fordulni. Juujin is megadja a választ a kérdésemre, aminek iszonyatosan tudok most örülni.
-Igen biztos vagyok, benne, hogy megérdemlem. Soha sem tanultam tekercsekből, könyvekből, vagy tanároktól. Magam jutottam el oda, ahol most vagyok. Kumogakure mutatta meg az utat, a villám elem felé ezután magam kezdtem el kiismerni és tanulmányozni, A III. Raikage jutsuját is úgy tanultam meg, mint ha magam fejlesztettem volna ki. Egyedül ő ismerte, vagy csak ő használta már nem tudom, de rájöttem a nyitjára!-
Mondja kicsit erőteljesebben, mintha Juujin ezzel lenézte volna, és Kurono kissé felbőszült emiatt.
-De ha úgy gondolod, hogy nem állok készen erre, akkor nem kell a segítséged. Megoldom magam, mint eddig bármikor.-
Mondja, és már meg sem hallgatja az ajánlatot a bemutatóra, mivel nem lenne értelme. Csupán lemarad a többiek mögött, besorol Shinjin mögé, így közre fogva a védeni kívánó személyt.
~Elegem van ebből a nőből. Azt hiszi, valami király kisasszony.~
Mérgelődik magában, és az eső már záporrá alakul, erős széllökésekkel.
~Ennek is most kell jönnie. Ilyenkor még szagokat sem érezni.~
-Ilyen viharban nincs rád szükségem, elmehetsz.- Szólok oda Kanronak.
Nekem nincs kapucnim, se más ilyen felszerelésem. Én szimplán ázok, és sajnos a hajam is szétfog jönni, de ez vele járó dolog.
-Mikor érünk oda?- Kérdezi Shinji, mivel ő is türelmetlen, a vihar hevében. Én közelebb húzódom hozzá, hogy jobban védeni tudjam. Én csak némán hallgatok, nem érdekelnek a külső tényezők, sok ilyet megéltem már, de azért mindig is jobb volt egy fedett helyen, mint kint ázni a viharban.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Kedd Nov. 01 2011, 12:22

- Hm így nem kell azt használni. Menjetek fedezékbe és Kurono vigyáz Shinjire. Egy kicsit kinyújtózok, szóval ne gyertek utánam.
Juuniji meg mutatta nektek a védet helyet, le is dobta ott a táskáját. Majd vissza sétált a viharba. Az eső cseppek vadul ostromolták és a szél is fújt majd villámok cikáztak át az eget. Kicsit vissza fordult, hogy meg nézze a két hátra hagyott személyt.
- Nemsokára jövök.
Látszót, hogy a villámok is meg jelentek én meg változtam. A jellemem változót valahogy jobb kedvem lett. A villámok egyre vadabbul cikáztak az égen. Ami azt jelentette odafent valaki jó mérges lehet. A dörejeken át pedig egy hangos kacaj hallatszott csak a távolból.
A fák és bokrok sokaságán át vakító elektromágneses fény szűrődőt át. Majd hirtelen az egyik villám le sújtót a fény még intenzívebb lett.
Ha Kurono figyelte a félelmetesnek ható jelenséget egyetlen jutsut ismerhette fel már ha halót róla valaha. A Kirin sújtott le az égből.
Mialatt aludtok vissza tér a furcsa nő is.
A tűz mellett ülve melegszem testem teljesen egy másik fekete és száraz köpenybe burkolva.

avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Nov. 01 2011, 12:55

Végre megtaláltuk a menedéket, ahol letáboroztunk éjszakára. Juujin, csak eddig volt velünk, utána elment sétálni a viharban. Számomra még mindig titokzatos, és furcsa, de a vihar egyre erősödött a villámok is egyre élénkebbek. Shinjin már alszik, mikor még figyelem a vihart. Próbálom tanulmányozni a fent történő eseményeket, a hihetetlen és kiszámíthatatlan fények, amik rabul ejtenek. Figyelmes leszek kacajra, és arra, hogy az égen egyre erősebbek a fények, és egy technikára is. Nem mindennap csak le az égből egy félig kecske félig sárkány formájú villám.
~Valaki használta a Kirint.~
Feltételezem, hogy az akinek a kacaját is hallottam, így tehát még nem mertem aludni. Nem tudhattam, hogy Juujin van bajban, vagy ő intézett e el valakit ezzel a technikával, de az biztos, hogy a körülmények ideálisak voltak hozzá, még Katon jutsut sem kellet használni.
~Vajon kivel találkozhatott?~
Teszem fel magamnak a kérdést, mivel egyre biztosabb vagyok abban, hogy Juujin alkalmazta a jutsut, hisz ő akart bemutatót tartani nekem a villám irányításáról, szóval az ő tudása meglehet ehhez. Nem sokáig bírtam ébren, mivel az előző napokban a Raiton no Yoroit próbáltam tökéletesíteni, jobban összehangolni a testemmel, mivel ha feloldom a technikát még léphetnek fel izom fáradalmak, és előfordul, hogy összerogyok egy picit. Mikor felébredek még sötét van és Juujin a tűz mellet melegszik, már egy új köpenyben. Shinjin szerencsére még alszik, neki szüksége van az erőre az útra. Én oda ülök társam mellé a tűzhöz.
-Kivel találkoztál az erdőben?-
Teszem fel a kérdést, miközben leülök, majd kezem a tűz közelébe helyezem melegíteni.
-Ahogy láttam a bemutatódat, nem értetted azt amit mondtam. Én nem csak irányítani akarom azokat a villámokat, hanem erőforrásként használni, kontrolálni, mint ha a sajátom lenne. A Kirin csupán ennek az a része, mikor én parancsolok a villámoknak, hogy hova és miként csapjanak le. Nem ugyan az, amit én akarok, de tény, hogy a technika alapját képezi.-
Mondom el az egész ötletem és célom Juujinnak. Talán kiveszi a szavaimból, hogy van egy tervem, egy ilyen technika elkészítéséhez, de ahhoz még többet kell tanulnom. Közben várom az első kérdésemre a választ. Miszerint "Kivel találkoztál az erdőben?"
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Szomb. Nov. 05 2011, 17:05

- Mit gondoltál, hogy mit csináltam? Nem fogom saját chakrám pazarolni, ha nem muszáj.
Dobtam a tűzre egy darab fát és elvettem a tűz szélénél álló csészét. Elég forró volt már a tea. Kurono érezhette is a felszálló gőzökből a tea erős fűszeres illatát. A tea színe is egészen sötét vörös volt.
- Gondolom már rá jöttél, hogy miért pont engem küldtek, vagy sejted. Engem hidegen hagy, hogy ki vagy mi vagy. Viszont a küldetés sikeré ért bármit hajlandó vagyok meg tenni.
Szóltam miközben bele kortyoltam az erős teába.
A vihar lassan csendesedni kezdett egészen lecsendesült. Már csak az eső záporozott rendíthetetlenül, mintha nem akarna véget érni.
Táskámból előveszek némi ételt és a tűz mellé rakom, hogy majd amikor Shinji felébred legyen mit ennie.


Nagy ásítás és nyújtózás. A fiú ahogy ébredezett és nyújtózót óvatlanul is de végig simított az oldalamon. Sikerült neki, hisz mikor vissza ültem helyemre nem húztam magam köré rendesen a köpenyt. Máskor egy ilyen cselekedetért levágnám azt a kezet tőből ami hozzám ér. Természetesen csak akkor ha ez engedély nélkül történik.
- Jó reggelt a reggelid a tűz mellett. Egyél és készülj fel a vihar miatt rengeteg időt elvesztegetünk.

- Ohh jó reggelt nektek is. Rendben ígérem igyekezni fogok ma, hogy ne hátráltassalak titeket.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Nov. 07 2011, 16:26

Hallgatom Juujin válaszát és elég érthetőnek hangzik.
-Ahogy gondoltam. Te az első rossz mozdulatra megölnél, ha bármit teszek Shinjinnel, és magad vinnéd el. Ez tök logikus.-
Mondom vissza az én felfogásomban a helyzetet, ami lényegében ugyan az ami előbb elhangzott. A tea forró gőze csak úgy párolog felfelé a levegőbe, amire egy kicsit én is szomjas lettem, és a reggelinek is itt volt az ideje. Az egyik tekercset előhúzva feloldok belőle a pecsétet, amibe három rizsgombóchoz és vízhez jutok. Mikor Shinjin felébred én is vele együtt reggelizem meg.
-Ennek örülök.-
Mondom most kicsit mogorvábban, mint ahogy megismerkedtem vele. Ez a modor még a reggel hangulata, ilyenkor még én se vagyok a legudvariasabb. Miután megreggeliztem, összeszedem a dolgaimat és készen állva az útra várok a többiekre.
-Akkor indulhatunk?-
Teszem fel a kérdést és meg sem várva a többieket elindulok Konoha felé. Most szükségem lenne egy kis magányra, hogy felemésszem a dolgokat. Néha már nem jó ha új technikán gondolkodom, utána mindig ez jár a fejemben, és ha harcra kerül a sor, még azt hiszem sikerülhet is, és megpróbálom megcsinálni, ami volt, hogy súlyos sérülésekhez vezetett.
~Csak érjünk már oda, így tiszta unalmas ez az út. Mind a kettő hallgatag.~
Jegyzem meg magamban, miközben bevárom a többieket. Még Juujin azt hiszi forralok valamit a fejembe.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Szomb. Nov. 12 2011, 19:44

A semmiből két kunai repül Shinji felé. nem az életét akarja ki ontani, csak mozgás képtelené tenni. Majd meg jelenik három alak a fák közt.
Mindegyikről le ír, hogy nem holmi gyengus kis mitugrászok. Fejpánt és látszólag minden más jelzés hiányzik róluk. Az egyik férfinak nagy sebhely van az arcán.
- Hé ti ott adjátok itt a fiút és nem kaptok két hatalmas nagy sallert.


Shinji előtt álok és ha kel testemmel védem további támadásoktól. közben ledobom köpenyem a földre. Szemeimben vad tűz fel lobban. Igazi eszelős, vérszomjas tekintet.
- Kurono tudod, hogy mi a dolgod. Jah és még valami a bal oldalit meg kaphatod, de ne állj az utamba mert meg járod.


Mozdulataim a beszédem minden egyértelmű volt. Nem engedek a jövevényeknek. A belepő amit produkáltak egyértelmű volt. ha kell erőszakkal viszik el a fiút.

- Shinji maradj hátul és lehetőleg búj fedezékbe.

A fiúnak habár eddig bátor viselkedése volt. Úgy tűnt nem egy tipikus selyem fiú aki elfut ha koccannak a pengék. Most viszont mondani se kellett és már egy fa mögött is volt.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Nov. 13 2011, 10:40

Végre valami izgalom is bekövetkezik az úton, mivel Shinjin felé két kunai repült, megbénítás céljával, ezután három alak lépett elő a rejtekükből.
-Csak szeretnétek.- Válaszolok az idegenre, bár testi jeleink is épp elegek ahhoz, hogy tudják nincs az a pénz amiért oda adnánk a fiút. A Raiken párost előrántva, az egyiket a földbe szúrom, míg a másik a tokban marad.
-Értettem.- Válaszolok Juujin parancsára, és itt az idő, hogy én is élvezzem ezt a küldetést. Az ellenfelek nem tűnnek gyengéknek, így jobb felkészülni, mint megijedni.
-Tako Uwagi no jutsu.-
Mutatom el a kézpecséteket, és használom saját technikáim egyikét. Testemet fekete pikkelyek borítják el, ami olyan vaskos és kemény akár csak egy sárkány bőre.
~Ha ezen a védelmen átjuttok, akkor hülyét kapok.~
Gondolom magamba, majd támadásba lendülök. A shunshin no jutsuval a bal oldali előtt teremnék, és egy tokból indított vágással, megpróbálnám megölni. Ezt a fajta kard támadást elég nehéz kivédeni, de alkalmazni is, ha nem elég jó a köztünk lévő távolság, és a pontosság sem jó, akkor a technika már nem ér semmit szinte. Teljes figyelmen ellenfelemre szegeződik, talán ez a legnagyobb hátrányom. Jelenleg sem Shinjinre, sem a többiekre nem figyelek, mivel nekem azt tanították az elveszet ninják, hogy csak magaddal és ellenfeleddel törődj, a többiek már csak zavaró tényezők, amiket ki kell bírni.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Hétf. Nov. 14 2011, 21:46

Kardot ránt az akire Kurono támad, d nem hamarkodja el a fegyver elő rántását. Kellő pillanatban egy mozdulattal kivonja. Hasonló lépés, mint amivel a fiú próbálkozik. Varangykard (Gamadosuzan) volt a technika pontos neve. nem testet célozta, hanem a fiú kardját. A támadást sikeresen kivédte, annyira sikeresen, hogy a lendületet megtörte és a kardmarkolat végével álcsúcson vágta a fiút. A sebhejes akire Kurono rá támadt nem maradt tétlen. Az ütés gyengére sikerült és a jutsu mait hatástalan volt, de egy lobbanékony természetű embernek nagyon bosszantó egy ilyen találat.
Az események haladtak tovább maguk útján a férfi csak kivárt, illetlen szavakkal ingerelve ellenfelét.
Juuniji is támadásba lendült. Egyetlen technikát használt, és meglepetés szerűen. Chakra formálodni sürüsödni kezdet tenyere fölött míg nem stabil formát öltött. nem volt más mint a rasengan.
Támadása viszont mellé ment, aminek az eredménye egy kidőlt fa és felhasadt föld. Az ellenfél gyorsabb volt nála. Még segítsége is volt hisz neki kettővel kellett elbánni.

avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.