Erdőségek

11 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akihiro Jaken on Csüt. Szept. 29 2016, 18:47

Erisa sikerrel alkalmazta a szél technikáját a füstben, azonban pár pillanattal később köd szállt a területre.
 - Ez a Rejtett Köd Stílusa... Maradjatok zárt alakzatban és figyeljetek! Mi megyünk a behatoló után – mondta a Kumoi Ninják vezetője, majd lassan megindultak előre.
~Tehát egy Víz Szövetségének egy tagjával állunk szemben? Hát ez esetben már valóban úgy érzem, hogy benne vagyok a háborúban. Eddig csak úgy tekintettem erre az egészre, mintha csak egy álom lenne. Készültem egy darabig, de még sem éreztem a háború közelségét. De most, hogy itt vagyok… Minden sokkal valóságosabb, és minden megelevenedik körülöttem. És ez gond? Nem! Végre úgy érzem, hogy élek, és tehetek valamit! Mindent bele kell adnom!
A gondolatmenetből egy robbanás zökkentett ki, ami megrázta a talajt, és a híd felől jött. Talán felrobbantották a hidat? Az ellenség lett volna, hogy nehezebben jussunk után?
Mugo lépett mellénk, és elmondta, hogy egy kivételes szenzorral állunk szemben. Ez megmagyarázza, hogy miért kedveli annyira a füstöt. Ő lát minket, de mi nem látjuk őket. Ezután Mugo Hirotohoz fordult.
Ő megkapta a nekijáró dicséretet, majd eltűnt a parancsot követve a földben, mi pedig megkaptuk a dorgálást.
Mégis hogyan dolgozzak olyanokkal csapatban, akiket alig pár perce ismerek csak?
 - Talán ha nem hagytak volna ott a Tengu szentélynél, akkor mostanra már ismerném őket annyira, hogy csapatban dolgozhassak velük… - sziszegtem kissé durcásan az orrom alá úgy, hogy senki se hallhassa.

~Na, jól van, szóval csapatmunka. Tudom a nevüket, és hogy Erisa már feloldotta a szél elemet. Ennél kicsit többre lenne szükségem. Én magam pedig… Hát, tudok kicsit kardozni, és cirka négy tűz elemű jutsut… Mire megyek ezekkel jelen pillanatban? Nem sok mindenre. De legalább az erőnlétem jó állapotban van…

Szóval összegeztem, hogy mire is vagyok képes. Ilyen kaliberű ellenfél ellen semmire sem jó… De mi van akkor, ha nem csak magamat mérem össze vele? Itt a bibi. Mugo jól mondta, csapatban kell dolgozni. Csapatként képesek lehetünk elbánni vele, de külön-külön nem. Viszont az a probléma még mindig fennállt, hogy nem ismertem őket. Na nem baj, az ember igazi arca életveszélyben mutatkozik meg, szóval legalább biztosan az igazi énjüket ismerem most meg.

Az a fene jó szívem nem hagyott nyugodni, le kellett ellenőriznem, hogy a Kumogakurei Ninják jól vannak-e a robbanás után. A parancsot követve, Inazumával a kezemben lassan megindultam előre, majd hátrapillantottam, hogy Koizumo és Erisa is jön-e.
 - Megnézem, hogy a Kumoiak jól vannak-e – szóltam oda halkan hozzájuk.
 A híd irányába óvatosan előre haladva megpróbáltam megkeresni a Kumoiakat, hogy esett-e bármi bajuk. Hiszen ahogy Mugo mondta: ,,Ha képzett ellenséggel találod szembe magad, használj túlerőt a legyőzéséhez!”
Minden emberre szükségünk van!

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenta Koizumo on Csüt. Szept. 29 2016, 19:35

// Gomen, nem tudtam rögtön Hiroto után írni, de remélem, amíg írok, nem előznek be. Jaken! Mondom nem! ... //

A senseinek igaza volt, Koizumo egy időre elvesztette a fejét. Kicsit mintha labilis lenne a lelke ezekben az időkben. A háború még úgy is megviselte, hogy nem vett benne részt. Most azonban átértékelte a feladatot. Hullámzik a hangulata? Igen. Megbízhatatlan? Kicsit. És tudta, hogy ez így nem lesz jó. Így nem lehet se Konoha, se saját maga szolgálatára.
~ Nyugalom! Beszív, kifúj! ~ meditált, majd megpörgette a katanáját maga előtt, és Jakenre nézett.
Leadta a jelzést neki, miket tud. Tartott tőle, hogy az ellenfél bármilyen módon meghallja őt, mert azok alapján, amit Mugo-sensei mondott, vagy nagyon jó a hallása, vagy van egy különleges technikája. Nem volt benne biztos, társa mennyire érti meg, mindenesetre megkocogtatta a kardpengéjét - kenjutsu -, és megformálta a tigris kézjelét, ami a tűz elemet hivatott jelezni. Remélte, hogy Jaken megérti a jeleket.
- Akkor indu... - kezdte volna mondani a tervét, de a másik fiú benyögte, mire készül. - Jaken-san, nem hiszem, hogy ennek pont most van itt az ideje. Dansei-san hátramaradt, gondolom szanitéc, így ez az ő dolga, Musato-san pedig támogatja őt. Indulnunk kéne az ellenfél felé. - mondta neki.

Amennyiben Jaken tesz rá:
- Rendben van. - egyezett bele. ~ De Mugo-senseinek majd te magyarázod meg. Bár sehogy se jó, én is le leszek teremtve, amiért nincs csapatmunka... Mattaku! ~ gondolta. Azonban azzal kellett dolgoznia, amije volt.
- Erisa! Próbáld meg valamilyen technikával oldalba kapni az ellenfelet, ezzel időt adva a sensei klónjának egy hatásos támadás kivitelezésére! Amíg ezzel foglalkozik, nem fog törődni velem, én pedig a folyóra lépek, és egy robbanó cetlivel felrobbantom alatta a hidat, aztán leszedem a levegőben egy Tűzgolyóval.

Ha Jaken mégis velük tart:
- Rendben van... - fogadta el társa döntését, majd ismertette tervét. - Közönséges klónokat fogunk használni elterelésnek. Nem tudom, meg tudjátok-e csinálni ezt.. - mondta, majd megformázott egy klónt maga körül, ami tökéletesen lefedte őt, látszólag azonban nem történt semmi. Még egy eldugott kis tisztáson tanulta ezt meg // élmény volt //, és egy elemi Shunshint akart belőle kifejleszteni, de megrekedt azon a szinten, hogy ki-be tudott járkálni a saját klónjaiba. Ez most is jól jött neki. Kidugta a fejét a létrehozott chakraképből, és folytatta a tájékoztatást. - Ti ketten hozatok létre minél több klónt, akik lerohanják a hidat több oldalról a víz felől, és a túlpartról is. Azonban nem támadunk, hanem egy háromszöget formázunk, én a túlpartra megyek a klónommal, ti ketten pedig lehetőleg középtávoli jutsukra készültök fel itt. A klónok lehetőséget adnak a senseinek bevinni a végső csapást, de legrosszabb esetben is menekülnie kell az ellenfélnek, ekkor jövünk mi képbe. Először leszűkítjük a mozgásterét a technikáinkkal, aztán Erisa hátrahúzódik, mi ketten Jakennel pedig a kardjainkkal közelharcba kényszerítjük, és igyekszünk nem meghalni. Szerencsére nem csak mi vagyunk itt, a többiek biztos besegítenek. ~ Legalábbis nagyon remélem, hogy kihúznak minket a szarból, ha már ilyen önfeláldozóak vagyunk...
Beszélt, majd szavait a többiektől függően tett követte.
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Szept. 29 2016, 19:55

// Jaken reagálhat //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akihiro Jaken on Csüt. Szept. 29 2016, 20:19

Izgalom lenne? Igen. Valószínűleg amiatt vagyok hajlamos most megfeledkezni dolgokról. Például, hogy van egy szanitéc ninjánk. Lehetne kicsit nagyobb is a lélekjelenlétem.
 - Igazad van – bólintok Koizumo felé – Hagyjuk ezt rájuk.

Koizumo elmondta, hogy mit tervez.
~Ez pont úgy hangzik, mint egy terv! Remek! Sosem voltam igazán vezéregyéniség, viszont ha megmondják, mit csináljak, azt a legjobb tudásom szerint teszem.
Visszacsúsztattam Inazumát a tokjába, majd létrehoztam három klónt, és Koizumo terve szerint mozgattam őket. Ezután a terv szerint megkerestem a legmegfelelőbb pozíciót, ahol a legjobban fel tudom majd használni a Katon: Karyuudan-t.
Ha pedig eljutunk addig, Inazumát ismét előhúzom a tokjából, és a tűz elemű chakrámmal felizzítom, a közelharcra készen.

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Okt. 05 2016, 11:23

// Akira - Fórumkaland +15 Chakra a késésért. //

   A mókus bólint, majd fejével int a csapatnak, majd megindul abba az irányba, ahol Akira a madár szemein keresztül látta a karavánt. Hamarosan meg is érkeznek az útra, ahol láthatóan Kumogakurei Ninják kísérik a három kocsit. Megállnak és Akira csapatának érkezésekor mind védelmi állást vesz fel, ám amikor a Mókus is feltűnik, mindenki megnyugodott.
   Egy magas, vékony, fiatal fiú lép elő. Talán annyi idős lehet, mint Akira.
- Tehát megérkeztünk. Örülünk nektek.
Mondta kissé esetlenül, ám Ritsu nem hezitál, Akira elé vágva rohamozza meg az őket köszöntő Shinobit.
- A Sebesültek!? Milyen állapotban vannak? 
A fiú láthatóan megilletődik, ám azután máris a szekerek felé veti tekintetét.
- Óh... Igen. Az első kettő szekéren sérültek vannak, a legelső szekéren lévők állapota vállságos. A második szekéren lévők sérülései még tűrhetőek, viszont az utolsó szekéren lévők már... - a fiú hangja kissé elcsuklik, de nyel egyet és folytatja - már nem élnek...
Ritsu bólint, majd azonnal megindul az első szekér felé. A hatalmas ponyván kisebb-nagyobb lyukak voltak, hogy megfelelő szellőzést biztosítson, Ritsu pedig hátulról be is ugrott a sérülteket szállító térbe. Itt az ideje, hogy Akira kiadja a további utasításokat.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Okt. 06 2016, 18:23

Emi - A folyamat amúgy a Kaitennel folytatható ^^ 

   A lány tudta, hogy mire képes és azt is nagyon jól tudta, hogy ez a mozzanat megmentheti az életét. Azonnal chakrát áramoltatott ki a testéből, eleget ahhoz, hogy alig érezze a feltörő robbanás erejét és hőjét. Ha nem lett volna Hyuuga és nem lett volna jártas azokban a technikákban, amiket már-már berögzülten képes létrehozni, most valószínűleg komoly károkat szenvedett volna el.
  A robbanás azonban megdobta őt, mégpedig nem is kicsit! Több métert repült hátra, így elérte a híd túlpartját, majd amikor lába földet ért, a talajba mélyedve egy kisebb kupacot is sikerült felhalmoznia a talajból, de végül is megállt, még mielőtt elérte volna az erdőt. A köd továbbra is fennállt, a Byakugan viszont aktív volt, jól láthatóan egy kisebb lyuk keletkezett a hídon, Emi alatt pedig mélyen a föld alatt egy chakratömeg húz el. Nem kell hátrafordulnia, hogy a Byakugannal lássa Hiroto érkezését, aki elé vágva a talajból kilépve halmozza fel a chakráját.
  Ahogyan ezt Emi észrevette a túlparton mozgolódó chakratömegek kezdenek felé futni, ám látni bizonyára nem látják, mert amint elérték a hidat mozgásuk óvatosabbá vált. A köd nagy ellenségük nagyon úgy tűnik, annyira, hogy meg is álltak.
- Add meg magad behatoló! Túlerőben vagyunk!
Kiabálja az egyik. Hangjának eltökéltséget és erőt kellene sugároznia magából, ez helyett pedig csak bizonytalanság érződik rajta... Mintha Ő maga sem gondolná komolyan, amit mondott.
Lehetőségek:

1.) Emi beveti magát az erdőbe és Hiroto felé mozog, esetleg megpróbálja kikerülni őt, akkor Hiroto reakciójától függően alakulnak az események, ám ami mindenképpen bekövetkezik: Több elektromos korong húz el Emi mellett és csapódik be a fákba, ám itt az erdőben teljesen védve van előlük.

2.) Emi vár még, abban az esetben látja, hogy a túlparton a három Genin megindul felé, és felzárkóznak a Kumogakureiekhez, majd közönséges, kevés chakrával rendelkező Bunshinokat hoznak létre. Ekkor egy gyorsan közeledő chakratömegre lesz figyelmes, ami a Byakugannal úgy néz ki, mintha egy füst szerű alak lenne. Újabb Genjutsu próbálkozásnak tűnik, ám ez jóval gyorsabb chakra és jóval nagyobb mennyiség, mint az előbb. (Emi mivel látja a chakrát, így sima koncentrációval meg tudja akadályozni, hogy az a chakrahálózatába kerüljön, vagy egyszerűen kitér a chakra elől) Ám abban a pillanatban, ahogyan ezt észreveszi a hídon lévő felszabaduló chakratömeg szinte elvakítja őt! Ez nem jelent jót!


3.) Emi vagy Északnak vagy pedig Délnek indul a part mentén, esetleg az erdőben - itt viszont a fák miatt lassabban tud haladni - így teljesen elkerülve az ellenfeleket, azonban egyik pillanatról a másikra feltűnik egy hatalmas, megint csak füstszerű chakratömeg, ami Genjutsut jelenthet... Pontosabban annak próbálkozását. 

4.) Emi valami mást talál ki.


Tűz Szövetsége - Erisa jelezte, hogy nem tud írni ebben a körben magánéleti gondok miatt

   Hiroto sikeresen elhúzott az ellenség alatt, ám a fák mögül jól látta, hogy az ellenség egyenlőre nincs a hatókörébe. (Emi reakciójától függően látja majd Hiroto, hogy mi történik, így arra reagáljon ^^)
   Erisa, Koizumo és Jaken követve a Koizumo által kitalált tervet, megindultak előre létrehozva a klónokat. Erisa és Jaken is három-három klónt hozott létre, így voltak elegen. Menetelés közben viszont, rájöttek, hogy az ellenséget nem látják, hiszen a Köd arra hivatott, hogy rontsa a látási viszonyokat. Így amikor a Kumogakureiekhez értek, ők is megtorpantak... 
- Add meg magad behatoló! Túlerőben vagyunk!
Kiabálta az egyik, majd kézpecséteket kezdtek el formálni és bár öt méterre voltak csak tőlük, alig volt látható a mozdulat, ahogyan egymást is csak homályosan látták, pedig szinte közvetlen egymás közelében álltak, a klónok pedig az erdő felé mozogtak, majd megálltak, mivel az ellenfél sehol sem volt, a létrehozásukkor pedig pontos információt így nem kaphattak. Néhány másodperc múlva szétoszlanak... 
   A kézpecsétek után Raiton technikák következtek, mégpedig elektromos korongok izzottak fel és repültek a fehér vakságba, megvilágítva a ködöt. A fákba csapódott korongok pedig még nagyobb kékes-lilás fényben törtek ki... Nagyon úgy tűnik, hogy az ellenfelet nem találták el, ám nem lehetnek abban biztosak, hogy nincs előttük. Ez a köd rendkívül aljas egy dolog... 

// Ha Emi nem támad rátok, akkor voltaképpen semmit nem érzékeltek Emi cselekedetéből, mivel a Köd teljesen takarja őt. //
SORREND: Emi és aztán mindenki más.
HATÁRIDŐ: 2016.10.11.____________________

Emi

Állapot: 87%
Chakratartalék: 75% - Chakra védelem és Byakugan fenntartás

 
Koizumo
Állapot:
90%
Chakratartalék: 96% - Klón


Erisa

Állapot:
85%
Chakratartalék: 90% - Klónok


Hiroto
(Egyenlőre még nem hajtottál végre technikát)
Állapot:
90%
Chakratartalék: 90%


Jaken
Állapot:
90%
Chakratartalék: 95% - KlónokHelyszínleírás és Helyzetleírás


A hídon egy 1 méteres átmérőjű kör alakú lyuk található a robbanás eredményeként
Köd szállt a teljes területre, ami szinte átláthatatlan, alig lehet látni 5 méterig
Minden más ugyanolyan maradt

Emi az erdő szélén áll azon a parton ahonnan jött a híddal szemben.
A három Kumogakure a hídon és a folyón áll, míg Koizumo, Jaken és Erisa a hídon állnak a klónjaik pedig nem sok vizet zavarnak elszórtan
Mugo holléte ismeretlen
Hiroto Emi mögött nagyjából 50 méterre áll és várja, hogy a lány mozduljon

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Pént. Okt. 07 2016, 22:49

//Az első lehetőséget választom.//

A Hyuuga képességei ezúttal tényleg életet mentettek. Ha nem is halt volna bele ebbe a robbanásba, biztosan olyan sérüléseket szerez, amiktől elájul és akkor könnyedén elkaphatták volna. Szerencsére ezek csak feltételezések voltak, a lány megúszta egy kisebb repüléssel. Bármennyire próbálta magát lefékezni, a lökéshullám a túlpartra dobta, de ezzel legalább közelebb került a menekülési útvonalához.
*Na jó, ide visszakerültem, de úgy érzem nem fogják egyhamar feladni.* Amint ezen gondolkodott, észrevett a föld alatt egy mozgó chakratömeget. Gyorsan oda koncentrált és követte a ninját, aki hamarosan előkerült a föld alól.
Utána a Byakugannal kicsit nagyobb területet igyekezett átvizsgálni, persze nagyon alaposan nem tudta, mert szorította az idő. Annyit azért sikerült kiderítenie, hogy a köd még akadályozza a többieket, mert ahogy közeledtek a hídoz, mozgásuk egyre óvatosabbá vált. Tehát a köd okos ötletnek bizonyult, ebben a közegben ő jól mozgott, hiszen a Byakugan nélkül is elég tapasztalatot szerzett az Eső országának harcosaként. Egy bizonytalan felszólításra megint futotta tőlük, ám azonnal tudta, ez csak próbálkozás hátha mégis megadja magát, semmi több.
*Rá kellett volna jönniük, hogy nem adom olcsón a bőrömet.*
Úgy látta a legjobbnak, ha beveti magát az erdőbe, mert ott nagyobb eséllyel tudta elkerülni az esetleges támadásokat. Ez hamarosan bizonyítást nyert, amikor villám korongok száguldottak el a közelében és beleálltak a fába.
*Már megint ezek!* Kiáltott fel magában, amikor észrevette a technika által okozott károkat. Korábban megismerkedett egynek a szélével, akkor csak elzsibbadt a jobb karja, ám nem akart kockáztatni. Dojutsujának segítségével felmérte ellenfelét, aki a fák között várt rá. Chakrájából ítélve készült valamire, elég aktívnak látszott testében az egész hálózat. A fák között ugyan lassabban tudott csak mozogni, viszont úgy ítélte meg, ez lesz a legkisebb kockázat. Egy shinobit könnyebben kicselezhet, mint egy egész csapatot. A támadás tervét ismét elvetette, leginkább a chakratartelékának fogyatkozása miatt. A Byakugant azért nem kapcsolta ki, az bármelyik percben jól jöhetett.
Emi úgy dönt, hogy megpróbálja elkerülni a shinobit, aki a földből bukkant elő. Látja a mozdulatait, abból igyekszik kikövetkeztetni, merre próbál elindulni, vagy mit akar csinálni. Úgy tűnik, hogy arra vár, a jounin mozduljon valamerre. Emi egy kis chakrát irányít a lábába, hogy nagyobb lendületet tudjon venni. Egy nagyobb ívben igyekszik kikerülni, ha kell, akkor védekezik, vagy kitér egy esetleges támadás elől.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akihiro Jaken on Hétf. Okt. 10 2016, 19:19

A köd sajnos sűrűbb volt, mint arra számítottunk, így Koi terve füstbe ment, a klónok pedig kitűzött cél nélkül köddé váltak. A köd közepén találkoztunk a Kumogakurei férfiakkal, így megnyugodhattam, hogy nem sérültek meg a robbanáskor.
És ismét egy felszólítás következett az ellenfél irányába. Már ha tudnánk pontosan, hogy merre is van... Egyébként meg miért próbáljuk még egyáltalán megadásra bírni a kunoichit? Nem tűnt fel senkinek sem, hogy nem igazán hallgatott eddig sem az észérvekre? Szóval miért próbáljuk még jobb belátásra bírni?
A felszólítást követően válasz természetesen nem érkezett, így a Kumoiak – akiket a ködtől alig lehetett csak látni – egy raiton technikával támadtak a sűrű ködbe. A technika kékes fényének egy-egy villanása átszűrődött a vastag ködleplen, majd hangos reccsenés jelezte, hogy a technika feltehetőleg egy fába csapódott.

 - Szerintem bölcs dolog lenne most szétválni – fordulok Erisához és Koizumohoz - Három irányba kéne mennünk most innen. A híd mögöttünk van, a hátsó rész védve van, így nem hiszem, hogy ellenfelünk arra venné az irányt. Valaki megy előre, a másik balra, én pedig jobbra indulok. Nem fedheti le a köd az egész világmindenséget, így egy idő után el kell érnünk a ködlepel szélét. Amikor kiértünk mindenki figyeli a maga oldalát, és ha meglátja az ellenfelet kitörni valahol, odahívja egy kiáltással a többieket, és felvesszük csapatosan a harcot. Ez így megfelel?

Amennyiben beleegyeznek és Inazumával a kezemben jobbra indulok, és mindenre készen állva, feszülten figyelem az én oldalamat, amikor kiértem a ködből.
Ha valamelyik irányból hallom a kiáltás, vagy küzdelem zaját, azonnal arra indulok, amilyen gyorsan csak tudok.
Ha a többieknek nem felel meg az ötletem, akkor ha kitalálnak valamit, abban az esetben az ő tervük szerint cselekszem.

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Kedd Okt. 11 2016, 21:17

A föld lágyan körül ölel, ahogy haladok a túlsó partra. A technikámnak köszönhetően elég gyorsan tudok mozogni a talaj alatt, ráadásul ha szerencsém van, akkor észre sem veszi a próbálkozásomat. Ez azonban nem derül ki a számomra, hisz nem tör az életemre. Így vagy nem vett észre, vagy egyszerűen csak nem foglalkozik velem. A lényeg, hogy sikerül átjutnom a híd túloldalára és az erdő fái között török a felszínre.
Tőlem 50m-re van a híd, illetve az ellenség. Nem igazán látom mi történik, de hallom a felszólítást, illetve hamarosan a köd borította hídon többször is felvillan valami. ~ Ez biztos valamilyen villám technika lesz... Úgy néz ki, nem igazán akarják elkapni. ~ Fut át az agyamon. A következő pillanatban pedig meglódul az ellenfél az erdő irányába. Nincs túl sok kedvem szemtől szemben össze akaszkodni vele, éppen ezért távolsági harcba kezdek vele. Villámgyorsan megalkotom a szükséges pecséteket, majd megérintem a talajt. Azonnal átáramoltatom a chakrámat, majd a földből tíz földpatkány jön létre.
- Doton: Tsuchi Bakemono no Jutsu! - aktiválom a technikát, majd az állatkáim megindulnak az ellenség irányába.
A Dotonnal létrehozott bestiáim nagyjából a kunoichi térdéig érnek fel, ráadásul meglehetősen fürgék és ügyesen manővereznek a fák között. Azonban ezzel nem állok le. Elvégre az állatkáimnak is kell a segítség. Újabb kézjeleket alkotok meg, majd a következő pillanatban mély levegőt veszek. Érzem, ahogy a testemben lévő chakra előtör és a mellkasomban átalakul. Nagyon hamar létrejön a Katon chakra, így hamarosan kilehelem azt:
- Katon: Karyuudan!
Egy hatalmas lángcsóvát lehelek ki a számon, ami azonnal meggyújtja a növényzetet. Nem a kunoichit célzom, inkább pár lépéssel a lábai elé, hogy tudja, nem hagyom elmenekülni. Idő közben valószínűleg az állatkáim is célba érnek, így lesz mivel foglalkoznia. Ezt követően pedig kunait veszek a kezembe és én is elindulok felé. Továbbra sem akarok vele egyedül megküzdeni, de ha nem hagy más választást, akkor állok elébe...

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenta Koizumo on Szer. Okt. 12 2016, 22:03

A köd megállíthatatlanul falta be a belátható területeket. Koizumo terve hamar kudarcba fulladt, tekintve, hogy voltaképp esélyük sem maradt, miután a köd sűrűn belepte a célpontot. Valami mást kellett kitalálni. Jaken szólalt meg először, és javasolta, váljanak szét.
~ Ez nem biztos, hogy jó ötlet, de nem jut eszembe más... Bele kell ebbe nyugodnom. Valahogy el kéne oszlatni a ködöt...
- Erisa, tudsz kezdeni valamit a köddel? Ha megint megcsinálnád, amit a füsttel is az előbb, az például jó lenne, csak veszélyes. Vállalom, hogy fedezlek, együtt bemegyünk, nagyjából középen, ahol pedig valószínűleg a sensei és a maszkos harcol, szeleskedsz egy kicsit. El tudom terelni rólad a figyelmet, de amíg a sensei harcol bent nem hiszem, hogy az idegennek erre marad ideje.
~ A kérdés már csak az, van-e értelme?
- Tudod mit, felejtsd el! Mindjárt jövök. - mondta, majd egy kézjelet követően eltűnt.
Az erdősáv szélére shunshinolt, a túloldalra. Egy magas fát keresett, hogy jobban belássa a terepet.
~ Van itt nekem bármi keresnivalóm? Talán itt kéne hagynom az egész hülyeséget. Ez a csapatos küzdelem nem illik hozzám, mindig is magányos farkas voltam. ~ kivárt. Figyelemmel kísérte az akciókat, azt a pillanatot leste, amikor tűzbe boríthatja a csatateret. ~ Igen, ez egyáltalán nem az én profilom. Dezertálni talán nem kéne, de...  De. Lehet, hogy az lenne a legjobb. ~ mérlegelt. Mindez másodpercek alatt történt. Nem volt egyértelmű, de sejteni lehetett, Emi merre halad, egyenesen a Koi által megfigyelés alatt tartott erdősáv felé. A fiú készen állt a pusztító csapásra, de vissza kellett fognia magát társai miatt. ~ Ezért utálom a csapatmunkát...
A Housenka no Jutsu kézjeleibe fogott bele, felhalmozva egy nagyobb mennyiségű chakrát, és koncentrált. Öt felé osztotta el az energiáit, ennyi golyót szándékozott minél pontosabban ellenfele irányába, persze csak ha ő felbukkan. Nem érdekelte, mit csinálnak a többiek. Neki épp elég volt, hogy látszólag képviseltesse magát a harcokban, de voltak elegen, hogy nélküle is boldoguljanak.
- Mattaku...
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Okt. 13 2016, 18:34

   Emi tehát Hiroto felé vette az irányt, ezzel pedig jelentősen megkönnyítette a dolgát. Legalábbis szerinte. Ám amikor a fiú chakrája heves reakcióba kezdett el lépni a talajjal, majd tíz különböző részre kezdett el csoportosulni, újfent létrejöttek a földből álló chakralények, akik most mintha más formát vettek volna fel, ámbár funkciójuk ugyanaz. Emi felé rohantak, ám sem Hiroto sem pedig a lények nem látták pontosan Emi-t csak a sűrűn nőtt fák törzsei mögül egyszer-egyszer felbukkanni. A patkányok azonban gyorsak, még a Doton természetüket figyelembe véve is, viszont Emi érzékei és fürgesége, mozgékonysága és gyorsasága felülmúlja őket. Menet közben könnyedén hajol el, tér ki a rátámadó lényektől, vagy pedig nemes egyszerűséggel félreüti őket. Igen, egy közelharcra specializálódott, hihetetlen fizikai erővel bíró, gyors Hyuuga ellen nem éppen hatásosak az effajta Ninjutsuk, hacsak nem a lefárasztását szolgálják...
   Eközben a parton fejetlenség uralkodik és bár a Kumoiak rangban valószínűleg magasabb rendű ninják, mégsem tudnak mit tenni és nagyon úgy tűnik, hogy nem is mernek, vagy éppen akarnak. Próbálkozásaik esetlenek és komolytalanok. Mégis, mikor Koizumo a Shunshin no Jutsut használva tűnik el, az egyik Kumoi közelebb lép Jakenhez és Erisához.
- Ezt a ködöt nem lehet könnyen elfújni. Főleg nem, hogyha egy egész nagy területre terjed ki... Ez a Kirigakurei nem kispályás!
Mondta a fickó, miközben mindhárman csak álltak... Egyszerűen kiábrándító, ámbár nem mintha Erisa és Jaken bármi mást csinálna.
   A patkányok tehát nem arattak sikert, ám a funkciójukat teljességgel ellátták, hiszen nem csak fárasztják a lányt, de még meg is zavarják és figyelmét is elterelhetik, bár botor dolog lenne azt képzelni, hogy ennyi eltérítené a Byakugant! Elvégre Emi nagyon is tisztában volt majdnem mindennel, a támadások közepette viszont, újfent nem volt képes arra, hogy a távolban zajló eseményeket is megfigyelje, mint például Hiroto chakragyűjtése és Koizumo magánakciója.
   Utóbb említett Shinobink az egyik fa legtetején talált helyet magának, innen szinte az egész erdő fölé kerekedhetett, ez pedig egyúttal azt is jelentette, hogy a lomboktól alig lát valamit. Némi remény mégis van! A kopasz lombkorona foltokban fel-fel bukkanó patkányok és csuklyás ellenfelük reményt adhattak számára a Katon technikájához, amit el is sütött... Ezek a gyenge próbálkozások elégnek bizonyulnak ahhoz, hogy elérjék az ellenfelet? Nem igazán és ezt Koizumo is tudja, elvégre csak a látszatkeltés a célja és nem az eredmények felmutatása!
   Hiroto tehát használta Katon technikáját, ami hatalmas lángförgeteget indított útjára, akinek pedig a fantáziája is eleven, az valóban egy hatalmas, égő sárkányként tekinthet erre az Emi felé mozgó lángtömegre! A lánynak viszont szerencséje van... Hiroto elég távol van ahhoz, - de még elég közel, hogy veszélyt jelentsen rá - hogy a technika létrejöttének felfedezésétől számítva, Eminek legyen ideje reagálni. Elvégre amint létrejött a technika, a fellobbanó lángokat a lány menten észrevette, a technika útjában pedig több tucat eleven fa is áll, amik pluszban lassítják és gyengítik le a technikát, ez viszont még mindig nem azt jelenti, hogy veszélytelen a lány számára. A legjobb esetben is, ha nem védi ki, csak tovább halad, akkor elkapja a hátát... Shinobi mércével mérve, érzékei elegek ahhoz, hogy megállapítsa mindezt. Ám ekkor Byakuganja látóterében újabb baljóslatú csapásokra lesz figyelmes, pontosan öt darab Katon labda töri át magát a lombkoronán és csapódik bele a fákba teljesen célt tévesztve. Ha viszont három másodperccel előbb érkezik a csapás, akkor Emi még ott állt volna a becsapódások helyén...
- Fuuton: Atsugai! // Szél Elem: Nyomás Sérülés!
Hangzik a technika neve és Emi egy harmadik helyre is kell, hogy figyeljen, erre viszont már nem telik az idejéből! Cselekednie kell, méghozzá most! Hatalmas erejű elemi kombináció támad rá, a kérdés csak az, hogy az elemi erejű csapás ellen van-e erősebb technikája...(?) A választ tudnia kell.

// Emi fejében egy gyors eszmefuttatás történhet. Elvére tervezni gondolatban egy pillanat alatt lehet. A lényeg, hogy Eminek van ideje bármilyen technikát végrehajtani, stb, hiszen a képességei miatt neki annyi idő is elég, amennyi a támadás érkezéséig eltelik. Most már csak azt kell eldöntened, hogy mihez kezdesz? Esetleg több technikát is használhatsz egymás után, vagy egyszerre, meglátjuk, van e rá időd Smile //

__________________

Emi

Állapot: 84% - Védekezés, kitérés
Chakratartalék: 74% - Byakugan fenntartás

Koizumo
Állapot:
89%
Chakratartalék: 90% - Katon + Shunshin


Erisa

Állapot:
85%
Chakratartalék: 90%


Hiroto

Állapot:
90%
Chakratartalék: 79% - Katon + Doton
 

Jaken

Állapot:
90%
Chakratartalék: 95% 


A hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 15 2016, 16:10-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Szomb. Okt. 15 2016, 15:45

Mintha kezdték volna összeszedni magukat a csapat tagjai, legalább is a lánynak több támadás elől kellett kitérnie.

*Tehát mégsem fognak olyan könnyen elengedni.* Ez a gondolata megerősítést nyert, amikor újfent egy Doton technikával került szembe. Bár a Taijutsu képességei bőven elegek voltak ahhoz, hogy visszaverjen minden próbálkozást, chakrája folyamatosan fogyott és már a fáradtság jeleit is kezdte érezni magán. Azt már legalább megtudta, hogy van egy Föld elem használó köztük, illetve mintha korábban Fuuton jutsut is alkalmazott volna. Ezeket igyekezett észben tartani, mert így nagyjából számíthatott rá, milyen támadások fogják érni. Ezen felül még Genjutsut is megpróbált létrehozni egy ninja, de ez még a folyó másik oldalán történt. A fák miatt ugyan lassabban tudott haladni, ám közben pont ezek miatt nem érték el annyira a támadások.
A Byakugan megint jelzett, ezúttal lángok csaptak fel és vészjóslóan közeledtek felé.
*Remek, most már a tűzzel is vigyáznom kell!* Gondolta magában Emi, miközben igyekezett minél távolabb kerülni a technika forrásától. Sajnos azonban nem volt elég gyors, hiába állták útját a lángoknak a fák, egy gyors becsléssel megállapította, a Katon jutsu hamarosan utol fogja érni.
Közben a folyó másik oldalán valaki szintén akcióba kezdett, mert onnan is érzékelt néhány közeledő tűzgolyót. Ugyan cél tévesztettek, de csak azért, mert addigra a kunoichi már tovább állt arról a helyről. Ám ezzel még nem értek véget a támadások. Emi még mindig ki volt téve az előbb indított tűzáradat veszélyének. És ha ez még nem lett volna elég, felhangzott egy újabb technika neve, ami miatt kellemetlen érzés kúszott végig a gerince mentén. Maga a jutsu neve ugyan nem volt ismerős neki, de nagyon jól tudta, hogy ezzel fel lehet erősíteni a tüzet. Ha eddig úgy tűnt, semmi esélye kitérni a támadás elől, most még kevesebbre redukálódott ez a százalék.
*Nem adhatom fel!* A maszk alatt tekintete komollyá vált és meg is állt, hiszen a technika létrehozásához ezt meg kellett tennie. Közben folyamatosan chakrát áramoltatott a testében és felkészült a jutsura, amit eltervezett. Az öreg Hyuuga sokat mesélt neki a chakráról és úgy általánosságban a Hyuuga képességekről. Bár konkrétan sosem mondta ki, azért utalgatott rá, hogy egy teszta chakrából álló védelmen a legnehezebb áthatolni.
Alig marad ideje, de annyi pont elég, amennyire szüksége van. Az összes tenketsu pontján keresztül elkezd chakrát kiáramoltatni, majd megkezdi a forgást is. A Hakkeshou Kaiten segítségével próbálja meg kivédeni a felé érkező támadásokat. Egészen addig vár, amíg elég közel kerül a szélroham, hiszen a forgást nem tudja a végtelenségig fenntartani. Korábban a robbanástól is megvédte a chakra burok, amit maga köré vont. Ezúttal viszont a konkrét technikát veti be. A kör hatósugarát igyekszik nagyjából 1,5-2 méterre kiterjeszteni a szokásos 5 helyett, így még talán erősebb is lesz a védőburok.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Okt. 15 2016, 16:12

Többieknek a Határidő: 2016.10.20.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akihiro Jaken on Szomb. Okt. 15 2016, 17:20

Koizumo nem tanúsított túl nagy együttműködést és odébb állt otthagyva minket. Így pedig nem tudtuk teljesen körbefogni a ködöt, hogy lássuk, ha kijön belőle az ellenfelünk.
 - Mindig ilyen csapatjátékos volt? – pillantok Erisára kérdően Koi távozása után.
~Olyan baromi fölöslegesnek érzem magam, itt ebben a rohadt ködben. Ellenfelünk elérte a célját, teljesen elvesztettem. Ideje lenne kijutni innen. Na de merre induljak?~
Lehunytam egy pillanatra a szememet, és megpróbáltam érzékelni a körülöttem lévő chakrákat. Otthon gyakoroltam ezt Kenji bácsival, ezért éreztem Erisát és a Kumoiakat (ha ők még elég közel vannak), de rajtuk kívül senkit… Már elég távol voltak ahhoz, hogy ne érzékelhessem őket.
 - Nem maradhatunk itt, semmit sem csinálva… - dünnyögtem az orrom alá, majd elkezdtem lépdelni előrefele, hátha véletlenül összetalálkozok a ködben az ellenfelünkkel.

Egy picivel később egyszer csak narancssárgás fény világított át a ködfüggönyön, egyenesen velem szemben.
 - Azt hiszem, tudom, hogy merre kell mennünk – nézek Erisára egy izgatott mosollyal az arcomon.
~Na végre, én is csinálhatok valamit! Ideje volt már, hisz ha már itt vagyok háborúban, a maximumot kell kihoznom magamból!~
 - Induljunk – mondtam, majd a fény felé vettem az irányt, amilyen gyorsan csak tudtam. A ködből kikerülve végre tisztán láthattam magam előtt az eseményeket. Az erdő lángba borulva állt előttem. Szóval ide került át a harc színhelye. Bevetettem magam az erdőbe, az események középpontjába, és én is elkezdtem felkészülni a jutsu használatra. Látszólag minden katon technika egy pont felé vette az irányt, így én is megalkottam a kézpecséteket, és létrehoztam a Katon: Karyuudan-t. Jól esett végre kiereszteni a gőzt, minden izgalmát ennek a napnak. Egy ilyen csoportos támadás után már nem élhet ellenfelünk, biztosan sikerült legyőznünk…

Amennyiben úgy érek oda, hogy a katon technikák már be vannak fejezve, és Emi még mindig ott van egyedül, szintén létrehozom a technikát, őt célozva. Ha pedig valaki közelharcba kezdett vele, annak a segítségére sietek, és szembeszállok Emivel Inazumával a kezemben.

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Csüt. Okt. 20 2016, 09:21

Első körben útjára indítom a patkányaimat, majd egy hatalmas lángcsóvát lehelek ki a kunoichi irányába. Nem az a célom, hogy végezzek vele, egyszerűen csak a figyelmét akarom elterelni, illetve próbálom lassítani a menekülését. Miután befejezem a második technikámat, megindulok az ellenség irányába. Nem akarom utolérni, egyszerűen csak követni próbálom. Nem hiszem, hogy képes lennék felvenni vele a harcot, ezért inkább a másik csapattal érkezett parancsnokot próbálom segíteni.
Hamarosan hatalmas robaj rázza meg a tájat. Úgy néz ki, valaki más is bepróbálkozott a nő ellen. Ezután újabb támadást érzékelek. Ezúttal már egy hatalmas széllöket okozza a pusztítást. Majdnem eltátom a számat, hisz ekkora pusztító erőt még nem igazán láttam. Azt mondjuk meg kell hagyni, eddig nem is volt komolyabb küldetésem. Legalábbis nem olyan, ahol megtapasztalhattam volna, mire képes egy igazán kemény shinobi. Az egészben viszont annyi a kellemetlen, hogy jelenleg nem látom a célpontot. Így hát oda rohanok, ahol a szél elemű technika tarol és megvárom amíg megszűnik a hatása. Ha ezután észre veszem a kunoichit, akkor nem támadom meg, viszont továbbra is próbálom követni.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Okt. 22 2016, 15:51

Konoha // Koi kimarad //
   Nem róható fel egyik Geninnek sem, hogy nem ismerik a technikát, elvégre egy olyan kaliberű Fuuton Ninjutsuról van szó, amihez rengeteg chakra kell és a legjobb esetben is hónapokba telik az elsajátítása. Így amikor a Katon technika elérte volna a csuklyás ellenfelet, a lány körül kékes árnyalatú fény kezdett megjelenni, Hiroto viszont a lángoktól nem látott semmit...
   Érkezett a Fuuton technika is, Koizumo látta, ahogyan a hatalmas széltömeg végigsöpör a tájon. Szintem ár annyira sűrű volt, hogy fehéres, kékes színt öltött magára... A fák, amik az útjában álltak, egyszerűen csak felszeletelődtek, míg végül a fellobbanó lángok közepét érve, a technika robbanásszerűen terjedt szét a területen. Először csak erős széllökés billentette meg a fiút, valamint az előtte és mögötte lévő fákat, majd egy újabb és újabb, egyre csak fokozatosan erősödő, soha nem látott erejű légmozgás érkezett, míg végül a technika elérte a csúcspontját. Koizumo hiba próbálkozott, hiába koncentrált volna chakrát, a technika fákat csavart ki a helyükre, annyira erős volt, Koizumot pedig egyszerűen csak elrepítette a fák magasságából.
   Odalent sem rózsásabb a helyzet. Hiroto a közelség miatt, már az első lökéshullámot megérezte, ám amikor látta, hogy fák is kezdenek el kidőlni a Sensei technikájától, valószínűleg kézjelekbe kezdett, hogy Doton védelmet állítson fel. Késő volt... Egy a szél gyorsaságával érkező lökéshullám, ami az útja során a talajt is felszakította ledöntötte a fiút a lábáról és egy fának csapta. Eszméletét veszítette... 
   Mindeközben, kicsit távolabb a hídtól, Jaken volt az egyetlen, aki képes volt bevetni magát úgy a ködbe, hogy elhagyja társait, majd bátorságot véve magán, indult volna meg az erdő közepébe, ám ekkor a légrobbanás ereje őt is elérte... Por, levelek és földtörmelékek sokasága csapott arcába, muszáj volt megállnia. A következő légáramlat már annyira erős volt, hogy csak chakrát koncentrálva a talpai bírt megállni, végül a harmadik és egyben legpusztítóbb erősségű robbanásnál, már nagyobb fa és földtörmeléket is hozott magával a szél, Jaken pedig elszakadt a talajtól és hátra repült, csakúgy, mint Erisa és a Kumogakureiek...


~ Két perccel később ~
   Koizumo feje sajgott, szédült és nem bírt lábraállni. Hátranyúl a fejéhez, érzi a sebet és látja a kezére kerülő vért. Alig tud magáról, kissé kótyagos, ám Dansei érkezik és kezdi el ellátni a sebét, miközben Erisa előtte áll és az erdő felé néz. 
   Mellette Hiroto fekszik eszméletlenül, aki mellett Musato áll. Éppen megvizsgálja az életfunkcióit, miközben Jaken karja és arca erősen lehorzsolódott, mivel hiába próbált meg megállni, a légförgeteg magával ragadta és felmosta vele a talajt. Erisa szerencséje az volt, hogy megúszta kisebb zúzódásokkal, ugyanis ellenszelet próbált meg gerjeszteni. 
   A Kumogakurei ninják eltűntek, Mugo állt a csapattal szemben. Hiroto is felébredt, bár nincs jobb állapotban, mint Koizumo. 
- Érjétek el Kumogakure no Satot. A Kumogakureiek bevárnak titeket, elküldtem őket erősítésért. Az ellenfelet elfogtuk, majd én gondoskodom róla. Kumogakuréban találkozunk.
Mondta, majd elsétált az erdőbe, megvárva, hogy a csapat mozduljon.

~ Két nappal később ~
Nem szívesen, de végül így vagy úgy, a csapat elindult és elérték Kumogakure no Satot. Egy kisebb szívrohamon kívül, amit az egyik Kumogakurei ninja felbukkanása okozott nem történt semmi az út alatt. Ami azt illeti, a falun kívül és a faluban is több honfitársuk állomásozott, még öt nap és megkezdik a kivonulást. Az értesülések szerint a harcok egy a Kumogakureiek által jól ismert helyszínen fognak lezajlani, így helyzeti és létszámbeli fölénnyel bír majd a haderő. Többet egyenlőre nem árultak el. 


~ Öt nappal később ~
A Felhők és Villám Völgye: Unraikyou... Unraikyō-nek nevezet, hatalmas kiterjedésű vidék a Villám Országának területén. Közvetlenül Kumogakure no Sato és az Ország Erdőségei között helyezkedik el.  Az alapterület voltaképpen egy sziklákkal, köves pusztákkal fedett térség, amely valószínűleg a hajdani vulkánkitörések eredménye. Ezeken a területeken több sziklás hegyvidék, vízzel borított medencék és néhol fákkal benőtt hegyterületek találhatóak, ami viszont közös bennük, hogy Északkeletről és Délnyugatról hegyek veszik körül a területet, míg Délkeletről az Ország Erdősége határolja a térséget és Északnyugatról pedig Kumogakure a maga hegyvonulataival és erdőivel.
Itt zajlik majd le a harc, ugyanis a Kirigakurei Ninják valószínűleg feltérképezték a környéket, így joggal gondolják, hogy a terület közepén lévő tó, remek lehetőség arra, hogy előnyt szerezzenek a harcban. Éppen ezért ebbe az irányba vonulnak. A Völgy viszont, rengeteg veszélyt rejt magában és Kumogakure számára a Suiton használok előnyei ellenére is, ez a legjobb stratégiai pont az ellenség visszaverésére. Főleg, hogy az előnyüket a hátrányukra fordíthatják!
A csapatokat a Parancsnoki álláson hívják össze, ahol Hataka Kakashi, a sereg Parancsnoka tart eligazítást a majd 1000 fős haderő számára.

// Konohaiak, Ide kérem a posztot: http://narutohun.niceboard.org/t3115-kumogakurei-es-konohagakurei-parancsnoki-allas Olvassátok el a terület leírását, majd írjátok oda, hogy a tömegben álltok és várjátok az eligazítást. Az eltelt napokat élményekkel egészíthetitek ki. Aki a határidőig tud írni egy tanulást, az írhat egyet élményszerűen, amit a posztjába kell foglalnia. Határidő: 2016.10.30
Kép a területről --> http://oi63.tinypic.com/2menvi8.jpg
Információ arról, hogy hol a parancsnoki állás: http://narutohun.niceboard.org/t3113-az-unraikyo-i-csata-esemenyei

MINDENKI felépült a sérüléséből, a sebeken lévő kötések viszont még nem tűntek el, ezek viszont nem hátráltatnak senkit.//
Emi

   A lány tudta, hogy mit kell tennie, bár nem lehetett biztos a dolgában, főleg, hogy nem sejthette, milyen pusztító erővel áll szemben. Így amikor a Katon technika éppen, hogy elérte volna, létrehozta a technikáját. A lángok vadul préselődtek neki a buroknak, ebből viszont a lány nem érzett semmit... A Chakra pulzálva, vibrálva vette őt körbe a folyamatos forgás közepette, ám egy pillanatra megremegett...
   A forgás közben egy pillanatra kibillent egyensúlyából, majd ugyanazon pillanatban tudta folytatni a technikát. Ám süvítő szél hangját hallotta, tudta, hogy még nincs biztonságban! A következő másodpercekben még több chakrát kellett a technikába fektetnie, ugyanis arcán érezte az áttörő szél erejét. Gyorsabban... Keményebben... Többet! Ezek járhattak a fejében, hiszen jelenleg a széltől is gyorsabban kellett forognia és használnia a technikáját, ami többé-kevésbé sikerült is neki. Végül viszont, nem bírta tovább, az ellenség technikája a hatalmába kerítette, a szél áttört a védelmen.
  A lány abbahagyta a technika használatát, ruháját és testét pedig éles szélpengék kezdték el karcolni. De nem ez volt a legnagyobb problémája, hanem, hogy a forgó széltömeg egészen pontosan a levegőbe emelte, és egy helyben tartotta... Egyszer-egyszer érezte, hogy mintha kitérne egy másik irányba, de akkor a szél újra visszalökte. Mintha minden irányból ugyanolyan erősségű légmozgás tartaná fent... Ami pedig kétségbeejtő volt: Nem kapott levegőt... Fuldokolni kezdett, az erős légmozgás hatására egy kevés levegő sem jutott a tüdejébe. Már kezdett volna újra technikákba, hogy kivédje a hatást, ám ekkor a földre zuhant. A technikának vége szakadt...
   Nagyokat lélegezve, zihálva tápászkodott fel a földről és nézett körbe... 30 méteres körzetben a fák eltűntek körülötte, csak néhány csonk állt még ki a talajból, valamint egy kisebb kráter is keletkezett ugyanebben a körzetben, mivel a hatalmas légáramlat felszakította a földet... A 30 méteres körzet körül pedig, fa és föld törmelékek halmozódtak fel. Olyan volt a látvány, mintha egy természet által létrehozott arénába csöppent volna, hiszen a törmelékek 2 méter magas falat emeltek a kráter köré. Persze ez a lány számára nem akadály...
- Tárd fel titkaid előttem...
Hangzott az utasítás, ami inkább elhaló kérés, esetleg kijelentés volt... Emi Byakuganja azonban jelenleg nem aktív, a megpróbáltatások alatt nem tudta használni, mivel kisebb gondja is nagyobb volt annál... A hang hallatán viszont, aktiválhatja, ekkor pedig két irányból látja, ahogyan kevés mennyiségű chakra közelít felé. Pontosan úgy, mint amikor Genjutsu hatása alá akarják vonni... Kitérhet a chakra elől, vagy pedig kevés chakrát koncentrálva blokkolhatja azt, amikor a testébe akar kerülni. Elvégre a Byakugan miatt látja, és könnyen meg tudj mindezt tenni.

Emi

Állapot: 70% - kisebb vágások a testeden, a ruhád kiszakadt.
Chakratartalék: 60% - Sok chakrát használtál fel a védekezéshez, annak köszönhetően nem szenvedtél komolyabb sérüléseket

Ui.: Nincs eldöntve Emi sorsa, amit a Sensei mondott a Konohaiaknak azt nem kell figyelembe venni ^^


A hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 29 2016, 13:33-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akira on Hétf. Okt. 24 2016, 20:59

A mókust megtaláltuk vagy ő minket? Szerintem teljesen lényegtelen, hiszen a küldetésünk lső részét végre teljesítettük, hogy találjuk meg a mókust és a csapatot. Megjelenésünkkor a megvédendő csapat egyből védelmi helyzetet vett fel, de a mókus megjelenése megnyugtatta őket. Ekkor előlép a vélhető vezető, majd üdvözöl. Én is válaszoltam volna, de Ritsu megelőzött és egyből a sérültekről kérdezte szegény fiút. A kérdés meglepi a fiút, de gyorsan kapcsol és egyből a szekerekről kezd el beszélni. Annyira nem érdekel a dolog, csak taktikailag. Az utolsó kocsi érdekel a legkevésbé, ugyanis a halottaknak nem nagyon kell védelem, maximum a testükből kinyerhető ismeretek miatt érdekesek, esetleg Orochimaru kísérletei miatt. Ekkor jelenik meg Moon is, aki egyből a lábam mellé ül és simogatást vár. Természetesen meg is kapta. Ritsu már önállósította magát. Gondolom nem kellek ahhoz, hogy a karaván meginduljon, ha mégis, akkor kiadom a parancsot az induláshoz és Aoihoz fordulok.
- Mivel Ritsu már a válságos helyzetben lévőkhöz ment, ahova amúgy is osztottam volna, így neked maradnak a halottak, én pedig vigyázok a maradék két kocsira!
Adom ki a parancsot a férfinak, majd Moonhoz beszélek.
- Ismét te leszel én.
Guggolok a farkas mellé, majd simogatni kezdem és lassan átvezetem belé a chakrám, hogy létrejöjjön a juujin bunshin no jutsu// Vadállat ember klón technika és pár másodpercen belül ott álljon Moon az alakomba. Moon így tudja a tervet, így én elfoglalom a helyem az egyik kocsiban, amire vigyáznom kellene, majd újra Izanagiba helyezem a chakrám, így a testem kiszolgáltatottá válik, viszont teljes mértékben látom felülről a karavánt és ha kell azonnal visszatérek a testembe és támadni vagy védekezni tudok.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Pént. Okt. 28 2016, 23:53

//A mini szívroham azért megvolt. >_< //


Ahogy nekikezdett a technikának, minden elcsendesült körülötte. A lángok és a chakrával átitatott szél ugyan vészesen közeledtek felé, ám a chakra pajzs erősebbnek bizonyult. A Hyuuga lány minden erejét ebbe koncentrálta bele, viszont ezzel együtt a külvilág is megszűnt létezni számára - legalább is egy ideig. Tudta, hogy rengeteg chakrájába fog ez kerülni, csakhogy nem akarta a technikát teljes valójában megérezni. Annyira már tapasztaltnak számított, hogy a támadást nem vette fél vállra, különösen mert bárki hozta létre, biztosra akart menni. Éppen ezért a jounin is egyre gyorsabban próbált forogni, s közben pedig erősíteni a technikán. A Kaiten hirtelen megakadt és Emi arra eszmélt fel, hogy az erőteljes szélroham áttört a védelmén. A Fuuton jutsu sokkal erősebbnek bizonyult, bár ezen nem csodálkozott. Ruhája pár helyen elszakadt, viszont nem ez volt a legnagyobb problémája. Már próbálkozott, hogy újra elkezdje a jutsut, de mégsem sikerült neki. A szél felkapta a földről, ezért esélye sem volt, hogy újra felállítsa a védelmét. A levegője is folyamatosan fogyott, elkezdett fulladni. Életösztöne egyre jobban felerősödött, próbált a nélkülözhetetlen oxigénhez hozzájutni. Szíve egyre hevesebben vert, az adrenali szintje is megemelkedett. Torkában erős szorítást érzett, ami elkezdett a mellkasa felé kúszni.
*Így ér véget?* Kérdezte önmagától a lány, miközben a szél ide-oda lökte. Aztán vége szakadt, a technika hatása elmúlt és Emi a földre zuhant. Gyors levegővétellel próbálta pótolni, amit elvesztett a jutsu miatt. Néhány pillanat múlva azonban rájött, hogy ezzel csak jobban kifárasztja magát, ezért maradt a lassú légzésnél.
Közben volt ideje körülnézni, a táj egészen megváltozott. Tényleg egy szélvihar söpört végig az erdőn, fákat csavarva ki, vagy törve ketté. Brutális pusztító erőt képviselt a Fuuton jutsu, és a Hyuuga ekkor jött rá, hogy milyen olcsón megúszta. Apró karcolásokat látott magán, de egyébként semmi komolyabb baja nem esett. Szép lassan kezdett megnyugodni, ám ekkor valami váratlan történt. A környéken még a föld is felhalmozódott, úgy nézett ki, mintha egy arénában állna. A maszkon keresztül túl sok részletet ugyan nem tudott megfigyelni, fejét azonnal felkapta a hangra, ami eljutott a fülébe. Bár a chakráját szerette volna tartalékolni, mégis szinte ösztönösen áramoltatta a szemét körülvevő erekhez azt. Byakuganja másodpercek alatt aktiválódott és ez lett a szerencséje. Két irányból is észrevette a felé közeledő chakrát, a ninja nyilván Genjutsuval tervezte csapdába ejteni.
Most örült igazán, hogy a kitsune maszk eltakarta az arcát, hiszen így kívülről teljesen semlegesnek mutatkozott. Sőt, talán még némi gúnyt is tükrözhetett a minta festése. A hang irányába fordult, aztán néhány ügyes lépéssel kitért a chakra elől, ami megpróbálta hatalma alá keríteni.
*Igazából nem tudom mi a rosszabb. Az, hogy belekeveredtem ebbe az egészbe, vagy a tudat, hogy mindkét szövetség ugyan olyan kíméletlen módszereket alkalmaz. Azt hittem Amegakure módszereit a Tűz Szövetsége nem vette át...* A róka álarc elfedte az arcára kiült szomorúságot és csalódottságot. Viszont ez segített neki újabb döntést hozni. Eddig menekült és védekezett, csakhogy mindezt félre tette. Dojutsuja hatótávolságát kicsit jobban kiterjesztette, nem csupán a 30 méteres kört pásztázta végig, hanem távolabb ment.
Amennyiben megbizonyosodik róla, hogy csak a férfi áll vele szemben, aki az előbb illúziót akart rá bocsátani, akkor felkészül az esetleges közelharcra. Tudja, hogy nem fogja olyan könnyen elengedni az ember, tehát magának az üldözésnek kell véget vetnie. Chakrája majdnem felét már felhasználta, vagyis ezt is belekalkulálja az ellenlépések megtervezésénél. Ha a shinobi újabb technikát akar bevetni, akkor félre ugrik, esetleg lassabb jutsu esetén odébb lép. Egyelőre szeretné felmérni, hogy a Genjutsun kívül még milyen ninja harcászati ágakban jeleskedik. Azt nem tudhatja biztosan, hogy ő küldte rá a Fuuton technikát, viszont ezt a lehetőséget sem zárja ki. Talán közelharcban van a legnagyobb esélye, így ha esélye nyílik rá, akkor támadásba lép.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Nov. 23 2016, 17:02

// Akira - Nos a helyzet az, hogy átvettem a kalandod és én szinte teljesen más koncepciót állítottam fel, mint Minato. Az Ő elképzelése is nagyon jó volt, hiszen megbeszéltem vele, ám én nem tudnám azt olyan színvonalon vinni, mivel nem érzem magaménak, így egy másik kalandszálra vezetlek be titeket, (Takashival) amik egymással is és a világ történéseivel is szorosan összekapcsolódnak. Ezen kívül az eddigi ismeretek szerint, Te és Takashi kalandja között közel egy nap eltolódás van, holott az Ő kalandjában drasztikus dolgok történnek, aminek hatására te nem lehetnél ott, ahol vagy. Így viszont, ezt a problémát megoldom, csak várd ki a végét... Ha "okos vagy" akkor már leesett, hogy hogyan fogom megoldani, bár a teljes történetet nem hiszem, hogy bárki kitalálná, akinek nincs információja róla. :3  //

   Minden szokványosan működik, minden a legnagyobb rendben van és teljességgel "igazi"...  Vagyis, elég csak azon aggódni, hogy a küldetés sikere garantált legyen, az pedig, hogy egy mókus mutatja majd az utat, cseppet sem meglepő... Akira képességeihez mérten készíti elő a terepet, mindent megcsinált, ami szükséges lehet, így menetre készen álltak. 
   Már éppen indulának, minden a legnagyobb rendben halad, már amennyire a sebesültek gyakori nyöszörgésé lehet "rendbennek" nevezni, ám ekkor valami váratlan, sőt, inkább szokatlan dolog történik. Akira szíve egy hatalmasat dobban, mintha egyetlen egy pumpálással óriási adag adrenalin terjedne szét a testében, ez pedig furcsa érzéssel tölti el, ami megállásra készteti. A rettenetesen erős és már-már félelmetes szívverés után, valamint az adrenalin menekülésre, pörgésre késztető hatása után, a szív egyre hevesebben kezd verni, majd mennydörgés rázza meg a környéket. Az egyetlen furcsa dolog, hogy derűs, napsütötte idő van, valamint a távolban sem gyűlnek hasonló viharfelhők, bár a fáktól nem látni el messzire. Az még furcsább, hogy a hang egészen közelről jött... 
- Azonnal el kell vin...
Marad félbe a mondat, mely a villámcsapás és az Akira testét ért valóságos sokk után morajlik fel, olyan volt, mintha pontosan maga mellett szólalt volna fel egy női hang... A háttérben eközben zavar és sietség hangja hallatszott, több ember menetelésének kopogása...
   Azonban senki más nem hallotta mindezt, sőt... Amikor Akira megáll és zavarodott tekintettel néz körbe homlokát ráncolva, a többiek mind furcsán merednek rá, ahogyan Moon is. - Ez még a kocsiba szállás előtt volt - Mi történhetett? Biztonságos így tovább menni? Miért tűnk úgy, mintha senki más nem észlelte volna a hangot és dörgést?// Emi - Elnézést a késésért. Amiért gyorsan haladsz és időre írsz, én pedig sokat késtem, így +10 Chakrával próbállak valamennyire kárpótolni. //

   A lánynak nem is volt és most sincs könnyű dolga, egy halálos támadást úszott meg csupán karcolásokkal, ám ennek ára volt. A legerősebb védelmi technikáját kellett bevetnie az Elemi erejű Fuuton technika ellen, amely messze S szintűnek számít... Ám ez sem volt elég, és így is sok chakrát elpazarolt, a szerencséje az, hogy a technika vége volt az, ahol már nem bírta kitartani a technikát... Persze koránt sem a technika legvége volt a legerősebb része az ellenfél jutsujának, csupán csak az tette fel a pontot az "i-re." Most viszont, már sokkalta jobb a helyzete, már ha csak egy ellenfél ellen küzd.
   Újra látja a mozgó chakrafátyolt ami egyre gyorsuló mozgással közelít a teste felé, ám Ő nemes egyszerűséggel csak ellép előle, majd amikor az követi a mozgását, mintha csak vonzaná magához, akkor már-már könnyed "táncba" kezd ellene, ami nem csak elegáns megoldás, de még komoly pszichológiai hadviselést is jelenthet, hiszen a megsérült, repedezett Kitsune maszk, valamint a felszabdalt köpeny és a lyukacsos ruha még így megviselten is egy ismeretlen, szívós ellenfél képét kelti, aki csak egyszerűen eltáncol a Genjutsu elől. De jelent ez még mást is...
   Pár másodpercnyi kitérés után a Chakra felhagy a "támadással" és lassan visszahúzódik, Emi pedig kiterjeszti a Byakugan hatókörét. Technikája óriási távolságokat küzdve le, észleli a tőlük jókora távolságban lévő személyeket. Egy kisebb Chakraszintű személy egy másik, hasonló chakratartalékkal rendelkező személyt visz a hátán a folyó felé, ahol a Kumogakureiek állnak, a Geninek pedig ki vannak ütve. Elég messze vannak ahhoz, hogy ne jelentsenek jelenleg veszélyt, valamint nagyon úgy tűnik, hogy mozgásba lendültek, ám a számuk is megszaporodott. A megnyugtató viszont az, hogy elfele a folyó irányába, Kumogakure no Sato felé mozognak, az egyik közülük pedig egyszerűen eltűnt... Könnyen tudható be idézésnek a dolog, ám Emi látja, hogy nem az. A személy Chakrája mozgásba indul és egy nagyobb fátyolos chakratömeg mozog a kráter felé, ahol szintén képes szemügyre venni a környezetet! Két oldalt, majdhogynem bekeríti őt két ellenfél, akiknek chakraszintje azonos, a folyó felől érkező Chakratömeg pedig villámgyors mozgással mindkettőbe, egyenlően eloszlóan száll bele... Emi most már rájöhet, hogy milyen technikáról van szó, elvégre elég tapasztalt ahhoz, hogy halljon róla. Vajon csupán a technika folyamatának ismerete elég ahhoz, hogy rájöjjön, milyen technikával áll szemben? 
   Azonban gondolkozni nincs ideje, pontosabban lenne, hiszen ellenfele nem támad. Ez helyett, beszédbe kezd.
- Nem gondoltam volna, hogy teljesíted a kérésemet... Minden esetre megtiszteltetés, egy Hyuuga ellen harcolni.
A hang nyugodt, mély és férfias érdessége még kellemes is lehet. (Az ellenfeled hangja hasonló, mint a Bleach Kyouraku Shunsui hangja) Mindazonáltal sejtelmes és ijesztő is, ami nem feltétlenül gerjeszt sem bizalmat, sem pedig megnyugvást az ellenfél szívében.
- Biztos voltam benne, hogy egy Dojutsu használóval állunk szemben, de azt a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy Hyuuga lesz az, aki a szövetségesek ellen támad. 
Meglepő és vicces feltételezés, hiszen egyáltalán nem Emi volt az, aki elsőre támadt, hanem ők próbáltak Genjutsut használni rajta és ők fenyegették meg... Mi ez, ha nem támadás?
- A maszk és az álca nem vall a Klánra, ahogyan az sem, hogy önös érdekből ilyen sejtelmes tetteket vigyenek végbe, mint az álruhában történő határátkelés és a menekülés, amikor felszólítanak a szövetségesek a megadásra. Ha valóban tisztességgel jöttél volna... Már ha esetleg az ártatlanságoddal akarnál védekezni... Akkor már csak a szemed is bizonyítékul szolgálhatott volna a jó szándékod igazolására... De a tény, hogy illegális határátlépőnek bélyegeztek meg, mert álruhában, a kilétedet titkolva hatoltál az országba, pont akkor, amikor több másik szövetséges erő is ugyanezt tette, akkor feltételeznem kell, hogy készülsz valamire... 
Emi figyelemmel kíséri ellenfeleit, mindkettő nyugodt, az egyik hagyja a másikat beszélni. Vajon szavakkal próbálja meg elsimítani az ügyet? Lehetséges, mindazonáltal Emi látja, hogy ellenfele elővesz egy kisebb, de annál vastagabb füzetet, amit lapozni kezd.
- Ami azt illeti, tetteid, viselkedésed és a módszereid egyáltalán nem jellemzőek a Hyuuga Klánra... Így nem vagy közülük való, az pedig majdhogynem lehetetlen, hogy egy nem Hyuuga születésű személy rendelkezzen Byakugannal... Így majdhogynem teljes a bizonyossága annak, hogy egy Hyuuga Nukenin vagy, akikből mindösszesen csak két személy létezik, akit a BINGO Könyv is megemlít. Ezen személyek közül mindkettő képes arra, hogy túléljen egy ilyen támadást, valamint mindkettő mesteri használója a Byakugannak, de pechedre a kettő közül az egyiket már elfogtuk... Mi is áll a neved mellett?
Teszi fel a kérdését provokáló hangnemmel.
- Vándor Shinobiként elhagyta a faluját, Konohagakure no Satot... Részt vett azon elveszett Ninjákat tömörítő csapatban, akik feldúlták a Fagy Országának egyik faluját... Kapcsolatban áll több alvilági személlyel is, köztük Kauru Mirubival az ismert bűnszervezet, az Ame no Ekibiogami vezetőjével... Kapcsolatban áll a magát Itanashinak nevező ismeretlen személlyel, aki majdhogynem a Nemzetközi Körözési Lista Élén áll... Folytassam még... - mondandójában lassít, megáll egy kicsit... - Hyuuga Emi? Vagy szólítsalak inkább Emikonak? 
Lehullt a lepel a lányról, ezt most már nem tudja letagadni... nagyon úgy néz ki, hogy képességeinek használata felfedte azt az egy dolgot, amivel kikövetkeztethető lehet sok ezer ninja közül, az ellenfele pedig a folyamatos információkat megszerezve szűkítette a kört... Mihez kezd most Emi?

// Az ellenfeled rengetegszer érzékelte, hogy az amúgy "láthatatlan" dolgok elől is kitérsz, legfőképpen az vezette rá arra, hogy Dojutsut használsz, amikor az Álcázó Rejtek technikát használva támadt meg téged, de te kikerülted az ütéseit és rátáncoltál a hídra. Mivel a Byakugan aktiválva volt, így csak a mozgó chakratömeget láttad, valamint a testet és a ch rendszert, ha a Byakugan nincs aktiválva, akkor "látod, hogy nem látod" az ellenfeled. Ezen kívül ami ráerősített arra, hogy Dojutsut használsz és ráadásul a Byakugant, az az volt, amikor kitáncoltál a chakra elől. Ennyire precízen és pontosan csak a Byakugan láthatja a Chakrát. Így mikor megtudta, hogy Byakugant birtokolsz, egyből gondolta, hogy csak Hyuuga lehet, innentől fogva levezette neked, hogy hogyan is logikázta ki, hogy ki vagy.
A megemlített másik Byakugan birtokos Hyuuga Aikan, mostani nevén Hyuuga Shakaku, akit az előző kalandjába Konoha elfogott. (Ugye ő is egy Játékos) Mivel Te és Ő vagytok az egyetlenek az NJK-k és a JK-k közül, akik Byakugant használnak és nem Konohában élnek, így már biztos benne az Ellenfeled, hogy Hyuuga Emi vagy. Ebben a Bingo könyv is segítségére volt, amit természetesen magánál tart szinte mindig. Azért nem gondolt Ao-ra, mert Ao-ról még Kirigakuréban is kevesen tudják, hogy Byakugant használ, Konoha egyáltalán nem tud róla.
Az ellenfelednek egyébként egy Komplett Adatlapja van az NT boardján belül, chakraszintel és szinttel, egy teljes háttértörténettel (Kidolgozva részletesen) és technika listával. (Tehát már egy kész karakter ellen harcolsz, akinek a jelleme is már régen meg van írva és a kinézete is. Azért régen, mert Ő már lassan két éve az egyik JK csapat mestere, így én már régen kidolgoztam neki az Adatlapot és a Háttértörténetet) Ezeken a technikákon nem változtatok, az elemén sem változtatok, valamint nem is bővítem a technikák listáját, tehát a most megírt adatokat használva irányítom őt. ^^ Ezeket a tisztázás és az izgalom fokozása végett írtam le. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Kedd Dec. 06 2016, 23:17

//Láttam már korábban, hogy írtál, csak kicsit csökkent a lelkesedésem, amikor kiderült hogy nem tudod vállalni a karaktert. Persze megértelek és tudom, hogy önző gondolat ez tőlem, hiszen csak hobbi a mesélés, nem jöhet a munka elé. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz, remélem minden úgy alakul, ahogy eltervezed! Smile//

A veszély egyelőre elmúlt, legalább is egy ki szünetet tartottak a ninják, akik üldözőbe vették. Ahogy jobban kiterjesztette Dojutsuja látóterét, látta hogy úgy szedik magukat össze a Tűz szövetségének tagjai. A támadás látszólag őket is leterítette a lábukról, kivéve egyet, akivel éppen farkasszemet nézett. A férfi nem mozdult, ami meglepte a lányt, hiszen azt gondolta, valami újabb elemi erejű jutsuval próbálja meg likvidálni. Vagy talán neki is fogyóban volt az ereje? Mindenesetre annyi chakra még maradt benne, hogy újabb trükkökkel álljon elő. Esetleg valaki más is még maradt hátra? Újabb chakrahálózatot érzékelt, ráadásul a egyenlően oszlott el a két alakban, akik elkezdték őt bekeríteni.
*Még így is túlerőben vannak, ezt tényleg nem fogom olyan egyszerűen megúszni.* Várt a következő lépésre, ami nem következett be, vagyis még nem. Kikapcsolta a Byakugant, amikor ellenfele úgy döntött inkább kibeszéli magát a helyzetből. Legalább egy kicsit össze tudta magát szedni, viszont jól tudta, a chakrája aligha tud majd ilyen gyorsan feltöltődni.
*Ha ezt túlélem, esküszöm addig fogom nyaggatni Harukát, amíg meg nem tanítja azt a jutsut!* Gondolataiból az hozta vissza a valóságba, hogy meghallotta a Hyuuga nevet. A kitsune maszk alatt nem látszódott a megdöbbent arckifejezése, bár valószínűleg az ellenfele tisztában volt vele, hogy sarokba szorította. Egyelőre még magán hagyta az álarcot, hátha valahogy ki tud mászni ebből a slamasztikából. Csakhogy a shinobi erre elég erősen rácáfolt. Emi hangosan felhorkant, amikor meghallotta, hogy őt vádolják a támadással. A maszkja némileg tompította a hangot, de ellenfele simán meghallhatta.
*Hű, most komolyan engem próbál meg beállítani rosszfiúnak! Kíváncsi lennék, vajon mit tenne, ha kvázi a létezésével vívná ki mások ellenszenvét.* Gondolatai folyamatosan pörögtek, válaszolni nem igazán volt ideje, na meg kedve sem. A férfi egyre több és több dolgot mondott róla, olyanokat is, amiket kevesen ismerhettek. Tudta, hogy ismételten szorult körülötte a hurok, szinte ösztönösen aktiválta újra a Byakugant, amikor egyre többet árult el a ninja a jouninról. A másik alak egyelőre békén hagyta, nem próbált bevinni egy támadást, míg a férfi beszélt hozzá.
Mély levegőt vett, igyekezett olyan szilárdan állni a helyén, amennyire csak tőle telt. Nagyjából a beszéd felénél érezte úgy, hogy a chakra karmok segítségével átformálja a shinobi arcát. Azt igazából nem tudta volna megmondani, hogy kire dühös: az emberre, aki szép lassan felsorolja mindazt, amit elkövetett, vagy saját magára, aki ennyire belekeveredett ebbe az egészbe, holott igyekezett elkerülni a háborút. Észrevett egy kis könyvet a férfi kezében, abból még több információt olvasott fel.
*Ezek szerint Aikant elfogták? Régen találkoztam vele, még Jiisan mesélt róla, hogy rajtam kívül van egy másik szökött Hyuuga. Már akkor jóval erősebb volt, mint én, mégis sikerült térdre kényszeríteniük. Egy újabb ok, hogy megpróbáljam innen kiverekedni magam.* Legalább Emi is nyert valamit ebből a kis beszédből, olyan információk birtokába került, amiket valószínűleg sosem tudott volna meg, ha nem kerül szembe a csapattal.
*Fogalmam sincs honnan vették, hogy Konoha szolgálatában álltam. Az egy dolog, hogy annak a rejtett falunak a klánjából származom, de Amegakure kunoichije vagyok... vagyis voltam.* Szája apró mosolyra húzódott, amit eltakart a rókafejet ábrázoló álarc. *Sőt, még Karu is ott van azon a listán, aki szintén elveszett ninja. Tényleg, mi lehet a kis csapattal? A világot még nem hódították meg, arról én is tudnék.* Még magát is meglepte, hogy ilyeneken agyalt, amikor néhány pillanattal ezelőtt leplezték le. Viszont ezt már úgysem tudta visszavonni, ez az ember tudott a létezéséről.
Jobb kezét lassan a maszkhoz emelte és levette, úgyhogy láthatóvá vált fehér szempárja, körülötte a kidudorodó erek. Semmi szükségét nem látta annak, hogy titkolja kilétét és ez egyben még több mozgásteret adott neki, normál látását ugyan úgy használhatta. Néhány másodperc alatt visszaváltoztak halványlila színűvé, az erek is visszahúzódtak.
- Ahogy tetszik, mindkettőre hallgatok - érkezett a válasz, immáron nem tompította hangját az álarc. Rövid barna haja keretbe foglalta fehér bőrét, arcán bár látszottak a fáradtság jelei, mégis fiatalos külső fogadta a férfit.
- Ismered a nevem, azt hiszem jogosan kérdezhetem meg a tiédet. Találkoztam már Genjutsu használókkal, igen fondorlatos tudományág. Nos, nem igazán szeretném húzni az időt, de meg kell hagyni, igazán szép beszéd volt - két tenyerét összeütötte, mintha tapsolni akarna. - Csak szerettem volna átjutni a határon, ez minden.
Vállát egy kicsit megrándította, talán azt a benyomást kelthette, hogy nem is érdekli az egész. Valójában nagyon is érdekelte, viszont kicsit megpróbálta húzni az időt és kiprovokálni az első lépést. Továbbra is eltökélt szándéka volt, hogy kijut innen és tovább halad a célja felé - bármi is legyen az. Chakrát irányít a lábába és a karjába, ha esetleg gyors reagálásra lesz szükség a részéről. Még mindig több felől érkezhet támadás, ám egyelőre megpróbál a normál látására hagyatkozni.

//Emi is tud Aikanról, ahogy azt az egyik gondolatban említettem, a két Hyuuga találkozott korábban. A Bingo könyvben rosszul van írva Emi faluja, de mivel soha nem látták rajta Amegakure fejpántját, ezért gondolom logikusnak tűnt, hogy Konohából jött. Ezt direkt nem kötötte a Jounin orrára, jobb ha semmivel nem tudják hozzákötni az Eső országához, mert akkor még nagyobb bajban lenne. Tudom, egy kicsit komolytalanabbra vettem a hangvételt a végén, de két karakterem is depizik, szóval kéne egy könnyedebb hozzáállás. Direkt nem írtam semmi ellentámadást, mert időt akar nyerni, hogy jobban talpra álljon az Atsugai okozta sérülésekből. Ja igen, és Haruka egy NJK, eddig csak élményekben szerepelt.//
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akira on Szomb. Dec. 17 2016, 20:04

Szeretem, ha minden szokásosan működik, szabályos mederben és látszólag csak a küldetés sikeres végrehajtásáért kell aggódni. Ez az egész túl nyugodt. Nem szeretem, ha az élet túl könnyen megy, még ha ez az állapot ideális, küldetésen vagyok és az élet megtanította már: Ha egy küldetés túl egyszerű, akkor nem az. Felmérem az állapotokat és a képességeimhez mérten előkészítem a terepet a felderítésre. A szívem váratlanul hatalmasat ver és a testemben hatalmas mennyiséégű adrenalin terjed szét, aminek a hatására furcsát érzek, ezért megállok, amiért a többiek furcsán néztek rám, legalábbis én így érzem. Furcsa az egészben, hogy az időjárás szép, napos, mégis egy hatalmas mennydörgés rázza meg a környezetet. Egy hang, elég közelről, egy fél mondatot mond, ami megszakad. Megállva és körbenézve lassan tudatosul bennem, hogy az egészet csak én láttam és hallottam, csak tudnám, hogy mi történt, mert ez így nagyon para és nem szeretem a parás dolgokat.

//Bocsi a késésért és várom a posztot Kawának is.//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Dec. 27 2016, 00:34

// Emi - Ez nagyon kedves tőled ^^Természetesen a kalandnak ezt a szálát végigviszem. Annyian vagytok nagyon jó játékosok, akiknek imádok mesélni, de sajnos muszáj volt (Igazából nem sajnos mert természetesen őket is imádom) azokat a meséléseket megtartanom, ahol már régóta én mesélek és a történetet nem igazán tudná más átvenni a részletek ismeretének hiányában... :/ A te kalandod pedig egy mesélő számára egyszerű, főleg, hogy voltaképpen tőled függ minden ^^  A késésért +8 Chakra! Elnézést érte.
A többit pedig értem, örülök, hogy ügyesen játszol, az sem baj ha komolytalan, főleg, hogy inkább csak azt a látszatot kelt Very Happy //

Emi beszédét is türelmesen hallgatta végig az ellenfele, pontosabban mindkettő, sőt! Még válaszra is méltatta.
- A nevem Kumori Mugo. 
Válaszol, majd egyből a tárgyra is tér, felsétálva az óriási fa és földrakás szélére, amit a technikája okozott.
- Gondolom felesleges elbújnom előled, hiszen úgyis tudod, hogy itt vagyok.
Emi most tüzetesebben megnézheti a férfit, akinek hosszú, nagyjából a válláig érő, fekete, gondozatlan, zsíros haja van, borostás arca, amit sebhelyek díszítenek. Komoly tekintettel nézi a lányt, mégis, a szavai kedvességet sugároznak. [A Hangja olyan, mint a Bleach Shunsui Kyoraku hangja, vagyis ahhoz hasonló] Fekete öltözete viszont már illik az arcához és a kinézetéhez, hiszen hosszúm fekete bőrkabátot és a Shinobik számára nem megszokott bakancsot visel...
- Ha nincs rossz szándékod és sietős a dolgod, akkor ugyan mi okból akartál átkelni a határon, méghozzá leplezve a kiléted... Sokkal okosabb lett volna, ha megpróbálod magad kiadni Konohai Ninjának nem igaz? A Byakuganodat megmutatva azonnal átengedtek volna...
Jelenti ki és persze egyáltalán nem úgy tűnik, mint aki támadni akar...Kumori Mugo:
Spoiler:_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Dec. 27 2016, 00:38

// Akira - Nemsokára kapjátok oda is ^^ //Tehát a fiú megijedt, furcsa a számára, de nagyon úgy fest, hogy nem tulajdonít mindennek további jelentőséget, így felszáll a szekérre és megy tovább. Odabent volt egy férfi, aki csak egy sima civilnek tűnik, az arcát fáslik takarják. Úgy tűnik, hogy megsérült. Sokáig nem szól semmit, ám percek múltán mégiscsak megered a nyelve. 
- Szóval... Hová valósi vagy? Kumogakurei? 
Teszi fel a kérdést, majd ha megkapja utána választ, vagy újabb kérdést tesz fel.
- Hova megyünk pontosan?

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Kedd Jan. 10 2017, 22:53

//Bocsánat a csúszásért, az első hetem szörnyű volt a munkahelyemen! A mostani sem lesz könnyebb, de döntöttem, ma már mindenképpen írok! Elnézést, ha nem lesz olyan minőségi, mint szokott lenni, azért igyekszem. Legalább kicsit haladunk előrébb.//


- Üdv Mugo! - köszönt vissza a Hyuuga lány, mintha csak egy ital mellett beszélgetnének valamelyik ramenezőben. Ez csupán a látszat volt, a jounin még mindig teljes készültségben állt, ha a férfi esetleg meggondolta volna magát a támadással kapcsolatban. Amikor végre megpillantotta teljesen valójában, kissé elcsodálkozott. A hangja alapján más embert várt, habár nem igazán tudta volna körülírni, mégis kire számított. Mivel a Byakuganját még mindig nem aktiválta újra, normál látásával tudta végigmérni ellenfelét.
*Nem tűnik olyan embernek, aki hagyná elfutni a másikat. Azt hiszem meg fog gyűlni vele a bajom. Most még kedves, lehet ő is húzza az időt, hogy felkészüljön valami másra.* Töprengett el Emi, ám közben meg se moccant. Ugyan úgy ott maradt a kráter közepén, pedig úgy számította, hogy lenne ideje egy gyors rajtaütésre. Mégis habozott.
Eddig az összes cselekedetével azt bizonyította, hogy ártani akar Konoha és Kumo különítményének, pedig egyáltalán nem ezzel a céllal érkezett ide.
*A határőrök sajnos nem jártak szerencsével, csakhogy őket másképp nem tudtam lerázni.* Újabb gondolatmenetéből az hozta vissza a jelenbe, hogy a férfi újfent megszólalt. Mivel már nem viselte a róka maszkot, látszott minden reakciója, ami kiült az arcára. Mugo észrevehette, hogy a kunoichi kicsit felhúzta az orrát és száját félrehúzta egy kicsit. Emi ezt gyakran művelte, amikor valami szarkasztikus gondolat ütött tábort az agyában. Halványlila szempárja kissé megkomorodott, ám egyelőre még csendben maradt.
*Könnyű az ilyesmit mondani...* Nyomott el egy sóhajt, aztán oldalra pillantott, amerre a másik alakot sejtette. Mivel a Dojutsuját nem használta, ezért pontosan behatárolni sem tudta, éppen merre tartózkodhat. Kezdett kicsit kényelmetlen lenni a hosszú csend, ezért úgy döntött, mégis válaszol valamit.
- Igen és a háborús helyzetben biztosan el se kérik a papírokat - hangjából áradt a cinizmus, kicsit még el is mosolyodott hozzá. - Amikor aktiváltam a Kirigakure no Jutsut, egyből Víz szövetségesnek lettem elkönyvelve. Támadólag is felléphettem volna, de nem tettem. Azt hittem kimaradhatok a háborúból, ezért sem mentem vissza a faluba. Ennél nagyobbat nem tévedhettem, persze attól még megpróbálhatom olcsóbban megúszni.
A faluval kapcsolatban tényleg az igazat mondta. Csupán azt hagyta ki a mondandójából, hogy melyikre gondolt. Igazából egyik oldallal sem szimpatizált, viszont Amegakure szolgálójaként és képzett jouninként azonnal a frontra küldték volna. Ezt pedig nem akarta, tehát maradt az a lehetőség, hogy elszökik az őt kereső shinobik elől.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akira on Csüt. Jan. 19 2017, 18:37

Látszólag túl vagyok a korábban történt dolgokon, de csak látszólag. Továbbra is figyelem a történéseket, mert nem szeretem, ha valami kiesik a látókörömből és ez egy olyan dolog, ami mindenképp figyelmet érdemel. A romoknál megtanultam, hogy nem szabad az összefüggéseket figyelmen kívül hagyni, mindig figyelni kell ezeket, mert az ördög arészletekben rejlik. Amikor az ember anyaszült meztelenül egy halom patkánnyal van összezárva és az egyetlen dolog, amire számíthatsz, azok a technikáid és a társaid, esetemben egy idézet menyettestvér pár volt. A benn fekvő embereket nem nagyon figyelem, mert a kinn történt dolgok sokkal fontosabbak. Ekkor kinézetre civil férfi, akinek az arcát fáslik takarják, megszólal. Tudtam, hogy nem halottakkal utazok, de nem számítottam rá, hogy valaki megszólít.
- Mondhatjuk, hogy igen.
Nem akarok egy vadidegennek előhozakodni az életem történetével, hogy eredetileg a getsugakurei Djuka klán tagja vagyok, vagyis voltam és nem is kell tudnia. Ekkor viszont újabb kérdést tesz fel, ami már nem annyira személyes és nem is titok. Egy kicsit el kell gondolkodnom, hogy hova is megyünk, mert nem emlékszem, hogy mondták volna, de lehet, hogy csak nekem lyukas az agyam. Másodpercek telnek el a kérdés elhangzása és a válasz között, de nem sietünk sehová, a férfi meg tudja várni.
- A kumogakurei táborba megyünk, ahol mindenki megkapja a megfelelő ellátást.
Pontosan tudom, hogy az elfekvőbe készülünk, legalábbis mintha azt mondták volna, hogy elkészítették az elfekvőt, de ez szintén olyan információ, amit egyelőre nem kell tudnia sem a férfinak, sem a többi itt lévőnek.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

11 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.