Erdőségek

3 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Nov. 16 2011, 16:48

Sajnos a támadáson sikertelen volt és kaptam egy állcsúcsost is, ami elég kellemetlen volt.
~Hogy a fenébe volt képes lekövetni, túl lassú vagyok.~
Kardomat, magam előtt tartom, majd mosolyra húzódik a szám.
-Ezt nagyon nem szeretem.-
Volt már hasonló szituációm, de egy ilyen állcsúcsos szinte meg se kottyan a pikkelypáncélnak, de épp elég ahhoz, hogy engem felbőszítsen. Fél szemmel közben társamra is figyelek, aki elég fura technikát hajtott végre.
~Ez meg mi a fenne volt? Tömény chakrát tartott meg, miközben pörög.~
Juujin tényleg erős ninja lehet, de épp elég volt ennyi a figyelgetésből, ideje volt nekem is bekeményíteni. Kardomat a földbe szúrom, majd kézpecséteket mutogatok.
-Raiton no Yoroi.-
Mondom ki a jutsu nevét, és ezzel talán bebizonyíthatom Juujinnak, hogy igen én is villám mester vagyok. Ez a technika a IV. Raikage technikája, amivel szinte olyan gyors volt mint a IV. Hokage, Konoha sárga villanása, de sajnos én még nem vagyok ezen a szinten, de a Jintonnal így is vetekedtem már.
-Ez az aura a végedet jelenti.-
Bízom el magam kissé, ez a technika még sohasem hagyott cserben. Kardomat vissza helyezem a tokjába, majd ismét egy tigris kézpecsétet mutatok. Igen. A Shunshin no jutsut alkalmazom, ami a Raiton no Yorival együtt nagy gyorsaságra teszek szert, de ez nem biztos, hogy elég. Ismét megpróbálok ellenfelem előtt megjelenni, és most egyenes egyenes ujjakkal ütnék a gyomor szájába, ami villámmal együtt, talán mozgás képtelenné teszi.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Szer. Nov. 30 2011, 11:16

- Abban ne bízd el magad öcskös.
A Támadok egyike akit Kurono kóstolgatót be bizonyította, hogy nem gyengus. Egy föld elemű technika volt ami megvédte. Aktiválása után rögtön föld indák vették körbe és egy vékony földréteg. Épp időben, hogy az ütés egyrészt felfogja.
A villám chakrát pedig elvezesse Kuronot leföldelve. Az ütés már másodlagos volt, így nem okozott akkora sérülést.
Villám chakrával vegyítve már elég komoly lett volna. Így viszont csak erőtlen ütésnek számított.
A jounin aki veled van gonosz hangon felnevetett. Atca pedig szinte már démonian ilyesztö volt.
Egyetlen szót írt a levegőbe, ami arany szín fénnyel felizzót egy pillanatra. A szó az írányitás volt majd egyik ellenfelére mutatott, aki hirtelen lemerevedett. Majd társa felé fordult és elkínzót arccal kezet emelt arra. Közben végig rimánkodott, hogy nem ő nem támad, nem ő irányit. A jutsu pedig egy őssi már szinte eltűnt tudásnak tűnhet, ami nem más mint a Jibaku Jutsu.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Jan. 22 2012, 21:23

A támadásom nem sikerült, ellenfelem leföldelte a villámchakrámat és csak az ütés talált be.
~A fenébe.~
Jegyzem meg magamban, de ez nem sokat segít. Ismét előveszem mindkét kardomat, most már kezd elegem lenni, a fickókból. Az egyik viszont, hirtelen társára támad. A démoni Jounin írt valamit a levegőbe, aminek hatására irányította a másik fószert. Eléggé külön techinka, de most nem volt időm rajta rágódni, nekem is cselekednem kellet. Kihasználva az alkalmat, ismét felgyorsítottam a sebességem, és jobbomban lévő kardommal egy hasonló vágást intézek mint az előbb a tokból, de most egy könnyebben kivédhető, viszont másik kardomat a földbe szúrom, és balra bedölve, ráhelyezem a testsúlyomat is, dehogy támadást kapjak be.
-Na ezt figyeld. Raiso: Ikadzuchi no Utage!-
Mondom ki a jutsu nevét, és a fegyverből a villámchakra a földbe árad, és azon keresztűl alulról mérne villámcsapást. A kérdés, most az, hogy hogyan védi ki, a kard vágását, és az alulról érkező villámcsapást egyszerre. Szinte lehetetlenség, főleg, hogy saját társa is támadja, ami még egy hátráltató szempont.

//Bocsi a rövidségért, ennyi inaktivitás után nehéz írni.//
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szomb. Feb. 25 2012, 19:27

<Kurono>
//Bocsi, Mei, de megkért Kurono. Remélem nincs harag ^^"//

Kurono társa valóban egy agyas kis technikával vette rá az eredetileg ellenséges shinobit a saját társának megtámadására. A jutsu elképesztően magas chakraszintről és chakrakontrollról árulkodó darab, de a bonyolultsága még a kegyetlen nőnek is problémákat okozott: a homlokán egy verejtékcsöpp jelent meg. Az ellenséges ninja viszont egy kunait előrántva támadta Kurono ellenfelét. A hideg penge némán szelte a feszültségtől terhes levegőt, célja pontos és végtelenül világos volt: a nyaki ütőér.
Mindeközben Kurono is elvégezte a támadását: megannyi apró, fényesen szikrázó villámnyaláb cikázott végig a mohás és gallyas talajon, a maga saját hangját kiadva - mely ugyanolyan egyedi volt, mint az időzített bomba kattogása. Mindenesetre a villámok villámgyorsan (minő irónia!) közeledtek a célpontjuk felé.
A célba vett férfi szemeiben először csillant meg a felismerés, miszerint a haláltól csak másodpercek választják el - s ezen felismeréshez az azonnali félelem párosult. Viszont ugyanolyan távozott tekintetéből, mint amilyen gyorsan megjelent, s helyébe egy eltökéltséget jelző fény kúszott be.
A férfi arcizmai kővé dermedtek a koncentrációban, a testén az izmok megfeszültek, mint mikor az áldozat futni készül az üldözője elől - csakhogy ez az 'áldozat' kész volt visszatámadni!
A férfi felugrott a magasba, s a combján lévő tokból egy chakrakést rántott, majd pedig a villámszóró Kurono felé intézett vele csapást:
- Kezouniba Yiba (Szélpenge)! - az előtörő szélpenge a villámok Kurono villámainak sebességével haladt az ifjú sárkánybőrös felé, beleszakítva a ruháiba a jobb válltól a bal csípőig diagonáltan. S bármilyen vastag, kemény és strapabíró is a sárkánybőr, az ilyen közelről telibe kapott nagy sebességű, vágó, mi több: szeletelő típusú széljutsu még az ilyenen is sebet ejt, noha nem mélyet, de eleget ahhoz, hogy zavarja az ellenfelet, nehezítse a mozgást és a harcot. Valamint kezelés nélkül könnyen elfertőződhet, bár Kurono még így is szerencsésnek mondhatja magát, mert nem talált el ütőeret, nem hatolt annyira mélyre, hogy szervet érintsen.
De egy valami biztosnak tűnt: a sarokba szorított áldozatuk nem is olyan gyönge, mint ahogyan arra Kurono számíthatott.
Kurono társa minden akaraterejével azon volt, hogy befolyása alatt tartsa az ellenfelük közül legalább az egyiket - de a pecsétben tartott keze már remegett az erőfeszítéstől. Az irányított ninja szabadulni tűnt - de pont mikor kitörni látszott, a nő mindig megerősítette az uralmát fölötte.
Az irányított alak azonban pánikolni kezdett, s minden erejével a technika ellen küzdött - mindhiába. Egyszerűen nem sikerült teljesen megtörnie, csak meggyengítenie. Így hát aztán, mikor ismét meg sikerült némileg gyengítenie, a tartójában lévő robbanócetlire helyezte mutató- és középső ujját, majd pedig szinte sziszegte a foga közül:
- Kassei...!
És elszabadult a pokol: a férfi nem csak egyszerűen felrobbant, hanem egy kisebb lángtengert is eresztett maga köré. A robbanás lendülete hátravetette a villámhasználó Kuronot, akinek nem történt baja: a sárkánypikkelyes megvédték, noha némileg felhevültek - viszont a sárkányoknak ez meg se kottyan, így aztán Kurononak is maximum egy kis fenékfájdalommal kell majd szembenéznie, mikor feltápászkodik.
A nő még időben használta a Kawarimijét, így megmenekült, noha a köpenye széle erősen megpörkölődött. A levegőbe ugrott ninját ugyanúgy ellökte a robbanás, mint Kuronot, csak őt nem hátrafelé, hanem fölfelé az égbe - Juujin felvette a röppályáját, s mögé került, majd pedig egy nem éppen kedves mozdulattal prezentálta a lábát a férfi hátának - s egy pár reccsenést lehetett hallani.
A férfi a földre zuhant, mint holmi hasznavehetetlen rongydarab Kurono lábainál. A nő 5-6 méterre landolt tőlük egy macska ügyességével és kecsességével.
- Kurono... Az a patkány a tiéd. Tégy vele azt, amit csak jónak látsz.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szomb. Márc. 03 2012, 09:17

Juujin technikája sikeres, és egyenlőre fogságban bírja tartani ellenfeleink egyik tagját, és felhasználni társ ellen. Mikor láttam a halálfélelmet ellenfelem arcán, azt hittem villámcsapásom betalál, de nem így lett. A ninja elugrott a támadásom elől, és kikerülte a társa támadását is. Ám nem volt rest vissza támadni, és egy chakra kést előrántva egy éles szelet küldött felém. Nem vagyok jártas a szél technikákban, de ez a technika átszelte a pólómat, és a pikkelyeken is áthatolt, de legalább nem súlyosan.
~Ez az szél elem. Nem is kell több, hogy ki tudja védeni a villám támadásaim. ~
Elem, Elem elleni harcban itt most Kurono alul maradna, mivel Katon elemét még nem ismeri annyira. Viszont a fejlemények nem álltak le. Juujin pecsétje hol meggyengül, hol megerősödik. Nem nagyon tudom figyelni rá, mivel ellenfelemmel vagyok elfoglalva, és a sebemmel. Ápolni kellene, de ilyen helyzetben nem tudom. A robbanásra kapom fel a fejem, amit a meggyengült pecsét miatt okozott, az ellenséges ninja feláldozva saját magát. A robbanásra nem tudtam időben reagálni, de nem is baj. A robbanás csupán hátralökött, és seggre estem a földön, a pikkelyek kibírták.
Esésem közepette Jujjin felvette a ninja röppályáját és mögé kerülve olyat küldött a hátába, hogy lehetett hallani a reccsenést, majd a férfi előttem landolt.
-Aztán, mit csináljak vele?- Kérdezem kicsit flegmán. Nagyon nem érdekel az ipse ugyan olyan, mint a többi én meg elég vérengzést csináltam már életembe ahhoz, hogy még egy fölösleges életet kioltsak. Mivel azt csinálok vele, amit akarok, ezért egy fához drótozom, mivel csak az van nálam, és ott hagyom.
-Shinjin jól vagy?-
Teszem fel a kérdést annak a fickónak, akit el kell kísérnünk. Sokat nem érdekel, hogy ismeri-e ezt az alakot vagy sem a lényeg, hogy mi elkísérjük a megadott helyre és kész, onnantól kezdve Konoha dolga az egész.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szomb. Márc. 03 2012, 11:26

<Kurono>

A nő hangosan horkantott egyet a fiú flegma felszólalására.
- Cöh! Lenézni az ellenfelet... a világ legnagyobb hibája! Ha még egy halandó fölött sem tudsz dönteni, tisztelni egy embert annyira, hogy elvegye vagy megtartsa az életét, akkor a villámok kegyeire sem vagy méltó. A természetet amúgy sem lehet halandónak irányítania - vont vállat a nő -, naiv vagy, ha gondolod, hogy az öröklétű villámokat az akaratod alá tudod gyűrni. Egyedül meg főleg nem fog menni; konokság más forrásokra nem hagyatkozni, mert sokan sokkal tapasztaltabbak, erősebbek és tehetségesebbek nálad. Ez mindig is így volt, van és lesz.
Azzal a nő egy csapással leszelte az ellenséges férfifejét, mely még messzire gurult a mocskos talajon - vérsávot húzva maga után. Végül egy bucka takarásában állapodott meg. A nő elrakta fegyverét, majd pedig a fejére húzva a csuklyáját a fiúkhoz fordult ismét. Arcát eltakarta a csuklya sötétsége, alakját pedig a földet söprő köpönyeg rejteke. Alakja mindössze egy sötét sziluett volt az éterben: fenyegető és gyilkos.
- Még sok mindent kell tanulnod, Kurono. Mind az életről, mind az emberekről - azzal a fiúhoz lépett, s a jobb tenyere alatt formálódó chakra Kurono sebét kezdte begyógyítani. A sejtek és szövetek újra összekötődtek, míg a seb teljesen meg nem gyógyult.
A nő a kliensükre nézett, felmérte állapotát, majd pedig miután meggyőződött sértetlenségéről ismét az útjuk felé fordult.
- Ideje indulni.

//Írhatsz a következő helyre, ide már nem kell.//
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ashina Hitomi on Kedd Júl. 17 2012, 20:54

/Yakushi Kabuto/

Mikor a főkapuhoz értem, megláttam két nőt: az egyikük valószínűleg egy ninja, a másikuk meg egy civil. Mindenketten odajönnek hozzám.

- Szia! Ha jól sejtem, te vagy Hitomi. A nevem Mizore, velem leszel küldetésen! Ha készen állsz, akkor gyere és üljünk be a hintóba. Shina már nagyon szeretne elindulni!- mondta a kunoichi.
- Igen, Ashina HItomi vagyok ! Akkor indulhatunk is !- válaszoltam neki. ~Hmm... elég kedvesnek tűnik ez a jounin, úgy látszik jó természetűt fogtam ki.~ Elmélkedtem, miközben beszálltam a hintóba. ~És még gyalogolni sem kell ! Szerencse !~
- Öhm, nem tudja valamelyikőtök, hogy milyen messze van Kanasabi ?- jutott hirtelen eszembe a kérdés, majd a két nőre néztem.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Júl. 18 2012, 20:42

Amint beszállsz a hintóba, az elindul veletek és megkezdődik az utazásotok.
- Ne aggódj, még sötétedés előtt oda érünk, ha nem jön közbe semmi! - válaszol a Sensei.
Az utazás meglehetősen unalmas, ráadásul nem is történik semmi, így mielőtt még besötétedne, elértek egy városba. Egy átlagos kis városka, tele civil emberekkel. Shinobikat egyáltalán nem látni. Ahogy a hintó végig gördül az utcán, mindenki megbámulja. Majd hamarosan egy hatalmas családi kúriához értek. Egészen lenyűgöz a hely. Aki itt él, valószínűleg nincs gondja semmire. Azonban, mintha kicsit másabb lenne minden. Mintha az emberek nem is születésnapi partira jöttek volna.
- Megérkeztünk! Újra láthatom apámat, olyan hosszú idő óta először. Annyira izgatott vagyok! - lelkendezik Shina.
Ekkor a szekér megáll, majd kiszálltok belőle. Mivel Shina azonnal bemasírozik a házba, kénytelenek vagytok követni őt. Azonban az ajtónál megállítanak titeket. Két szolga az.
- Megbocsássanak, kedves hölgyek, de fegyverrel nem jöhetnek be! Megkérhetjük önöket, hogy adják át minden fegyverüket? - kérdezi az egyik fickó.
A Sensei ekkor bólint és átadja a fegyvereit. Az egyik szolga el is megy azokkal. Most pedig te következel!

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ashina Hitomi on Pént. Júl. 20 2012, 21:18

/Yakushi Kabuto/

Kérdésemre Mizore-sensei adott feleletet:

- Ne aggódj, még sötétedés előtt oda érünk, ha nem jön közbe semmi !
- Ez megnyugtató.- válaszoltam.
Az út eseménytelenül telt, így különösen unatkoztam. Mégcsak beszélgetni sem tudtam velük. Már alkonyodott, mire végre megérkeztünk. Egy városba értünk, ott pedig egy hatalmas családi kúria volt az úticél. Sok ember előttünk ért ide. Shinát követve azonnal bemegyünk az épületbe. Azonban az ajtónál megállít minket két szolga.

- Megbocsássanak, kedves hölgyek, de fegyverrel nem jöhetnek be! Megkérhetjük önöket, hogy adják át minden fegyverüket ?- mondja az egyik szolga. ~Nah, nagyszerű, és akkor fegyverek nélkül hogy védjük meg Shinát ?~ Merül fel bennem a kérdés. A sensei azonban habozás nélkül odaadja nekik a fegyvereket, így én is így teszek. Lecsatolom magamról az övtáskámat és a katanámat, és átnyújtom nekik. ~Végül is, ott vannak még a jutsujaink is.~ Gondoltam, majd vártam, hogy végre beengedjenek.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Júl. 22 2012, 21:27

Miután leadod a fegyveredet, bemehettek az estélyre. Mindenki gyászruhába van öltözve, néhányan sírnak is. Úgy néz ki, eléggé szokatlan ez a születésnapi parti. Shina azonnal előre siet, majd eltűnik a tömegben.
- Figyelj rám Hitomi! Mostantól már nem kell felügyelnünk Shinát. A következő feladatunk az lesz, hogy jelen leszünk a végrendelet felolvasásán. Lényegében nekünk kell elsimítani a balhét, ha esetleg össze vesznének az örökségen. Én megkeresem a munkaadónkat, te addig nézz körül ha gondolod.
A Sensei ekkor elmegy, te pedig magadra maradsz. Ha körül nézel, az estélyen mindenki szomorú. Az egyik beszélgetésből pedig elcsípheted, hogy a megbízótok halott. Eléggé érdekesek a körülmények, de állítólag baleset érte. Máshol különböző úri dolgokról beszélnek, de ezeket nem igazán érted. Van ahol a termésről beszélnek. Közben a ház személyzete folyamatosan kiszolgálja a vendégeket. Az egyik lány pont előtted áll meg és feléd nyújt egy tálcát. (link)
- Megkínálhatom Önt? - kérdezi.
A tálcán apró teasütemény van. Nagyon ízletesnek bizonyul, ha eszel belőle.
Ha körbenézel, akkor több ajtót is látsz. Az egyik a konyha, mivel onnan jönnek elő a szolgálók, a többit viszont titok fedi. Továbbá van itt egy hatalmas lépcső is, ami az emeletre visz, ezenkívül pedig van látsz egy ajtót, ami a hátsó udvarra visz. Ezt nyitva hagyták, innen kellemes levegő áramlik be.

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ashina Hitomi on Kedd Júl. 24 2012, 21:28

/Yakushi Kabuto/

Miután átadtam a fegyvereimet, végre beengedtek minket. Shina pedig azonnal el is ment, megnéztem volna, hogy hova, de már nem láttam. Ezután Mizore elmondta, hogy már nem kell felügyelnünk Shinára, mostmár csak a nagyapja végrendeletét kell végighallhatnunk. Meg persze elsimítani akonfliktusokat, ha netán kitörne a balhé az örökség miatt.
~Hát igen, hiába nemesek, azért mégiscsak emberek.~ Ezek után elkezdtem szétnézni a partin. Már első látásra is elég furcsa volt ez a hely. Mindenki feketébe öltözött, és olyan komor a hangulat.
- ... és szegény Shina, most tudta meg, hogy az apja halott... - hallottam ki ezt a félmondatot egy társaság beszélgetéséből, miközben az emberek közt sétáltam. ~Halott ?! Akkor ez mindent megmagyaráz. Így viszont ki fogja felolvasni a végrendeletet ?~ Sétálgatásomban megállított egy fiatal cselédlány.
- Megkínálhatom Önt ?- kérdezte, egy tálca süteménnyel a kezében.
- Igen, kérek !- válaszoltam, és elvettem egyet. ~Ez a sütemény nagyon finom, vehettem volna kettőt is.~ Gondoltam, miközben tovább sétálgattam. Eközben láttam néhány ajtót is. Az egyik biztos a konyha, a másik pedig a hátsó udvar ajtaja, a többi pedig... hát fogalmam sincs. Továbbá van itt egy lépcső is... Miután szétnéztem a teremben, visszatértem arra a helyre, ahol elváltunk Mizorével. Ezek után, nem tudtam mást csinálni, vártam, hogy visszatérjen a sensei, és hogy elkezdődjön a ceremónia.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Csüt. Júl. 26 2012, 20:48

Miután visszatérsz az eredeti helyedre, nem kell sokat várnod a Senseire. Kissé komor arccal lép oda hozzád, majd egy kis félre eső helyhez visz.
- Elég érdekesen alakultak a dolgok. A születésnapos meghalt ma hajnalban, így egy virrasztásra érkeztünk. A végrendeletet viszont ugyanúgy felolvassa majd a város vezetője. Tehát a második feladatunk megmaradt! 1 óra múlva kezdődik a virrasztás és majd utána olvassák fel a végrendeletet. Ezt az egy órát csendben töltsük el, mintha itt sem lennénk, a virrasztás alatt pedig leülünk hátul és figyelünk! Én megyek és szétnézek a konyhában, láttam néhány ínycsiklandó falatot... - mondja a kunoichi, majd már el is indul.
Egyedül maradsz a hatalmas csarnokban. 1 órán át azt csinálhatsz, amit csak akarsz.

//A következő postodba azt írsz, amit csak szeretnél Smile A lényeg, hogy 1 órát vegyen igénybe amit csinálsz!//

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ashina Hitomi on Hétf. Aug. 06 2012, 23:39

/Yakushi Kabuto/

Nem telt bele pár perc, máris megjelent Mizore-sensei, és félrehívott engem, hogy megosszon velem pár fontos információt a mai programról. Először is elmondta, hogy a megbízónk, Shina apja tényleg meghalt.
~Szóval igazak a pletykák.~ Másodszor pedig megtudtam, hogy egy óra múlva egy virrasztás lesz, utána pedig a következik a végrendelet felolvasása. Ezután a sensei ismét elment, keresni pár finom falatot. ~Hát, miért is ne ? Azt hiszem, én is követem a példáját, és eszek valami ínyencséget, ha már így feltálalták őket...~ Ezt gondolván odasétáltam az egyik étellel teli asztal elé. Bőséges volt a választék: gyümölcs, szárnyas, rák és lazac is volt rajta. ~Hmmm... rákot még sosem ettem, így most kipróbálom, milyen íze lehet !~ Óvatosan elvettem a tányérról a tengeri állatkát, és megkóstoltam. ~Nem is olyan rossz !~ Miután megettem, szétnéztem a többi asztalon, hátha van valami sütemény is. Szerencsém volt: a következő asztalon megláttam azt a sütit, amit nemrég a cselédlány is kínált nekem. Ezúttal többet ettem belőle. Közben szétnéztem, és meggyőződtem róla, hogy nem-e bámul senki. De a vendégek csak a saját dolgukkal voltak elfoglalva. Miután jóllaktam, kerestem magamnak innivalót is. Találtam valami alkoholmenteset: szőlőlevet. Ezután nem tudtam mást csinálni: megpróbáltam kihallgatni, miről beszélgetnek a vendégek, hátha megtudok belőlük valami érdekeset. Elléptem az asztaltól pár lépést, és a poharammal a kezemben úgy tettem, mintha csak iszogatnék és nézelődték. De nem tudtam meg belőlük semmi érdekeset. ~Ch, ezek csak pletykáltodni tudnak.~ Kis idő múlva a terem hátsó végébe sétáltam, és onnan néztem a meghívottakat, hiszen, számunkra, úgyis ott kezdődik majd a virrasztás...
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Hétf. Aug. 13 2012, 20:42

Eseménytelenül zajlik a virrasztás előtti idő. Többen enyhe fejfájásra panaszkodnak, közöttük te is. Majd összeterelik az embereket a nagyteremben, a Sensei és te pedig a tömeg hátulján foglaltok helyet. És elkezdődik a virrasztás. A pap hozzá kezd beszédéhez, a halottról szól néhány szót, a tetteiről, hogy milyen ember is volt a halott.
Hirtelen azonban egy visítás zavarja meg a ceremóniát. A sensei ekkor feláll és nyugtatni kezdi az embereket:
- Nyugalom emberek! Maradjon mindenki a helyén, én és a segédem megnézzük mi történt! - mondja.
Ezután int neked, hogy menj vele. Nagyon gyorsan elhagyjátok az épületet és a hátsó udvarra siettek, ahonnan a hang jött. Egy szolgálólány volt az, aki visított, előtte pedig egy halott nő hever, az egyik örökös, Shina az. Valaki hátba szúrta, legalábbis első ránézésre ezt állapíthatod meg.
- Hitomi, kérdezd ki a lányt, hogy mit látott, miért jött ki, meg hasonlók. Tudjunk meg mindent, hogy került ide. Én addig megvizsgálom a hullát! - mondja, majd már megy is, hogy megvizsgálja Shinát.

//Nyugodtan tedd fel a szolgálólánynak a kérdéseket, a következő postban válaszolok rá. Most már beindul egy kicsit a kaland Wink //

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ashina Hitomi on Szer. Aug. 15 2012, 21:12

/Yakushi Kabuto/

Miközben várakoztam, furcsamód elkezdett fájni a fejem. De úgy láttam, hogy nemcsak nekem, mert pár vendég is a fejéhez kapott. Azonban nem nagyon törődtem vele, és a virrasztás is hamarosan elkezdődött. A senseijel hátul ültünk, és hallhattunk néhány szép szót a a halottról. Váratlanul azonban egy sikítás szakította félbe a pap beszédét. Felkaptam a fejem.

- Nyugalom emberek! Maradjon mindenki a helyén, én és a segédem megnézzük mi történt !- mondta a sensei és intett nekem. Bólintottam. A hátsó udvarra siettünk. Ott egy cselédlányt találtunk, és egy halott nőt: Shinát ! A szám elé kaptam a kezem. Igaz, ahogy ideértünk, már nem kellett többé megvédenünk Shinát, de még is rosszul esett látnom vérbe fagyva azt a lányt, aki pár órával ezelőtt még rám mosolygott. Ráadásul valaki megölte ! Sajnáltam a lányt.
- Hitomi, kérdezd ki a lányt, hogy mit látott, miért jött ki, meg hasonlók. Tudjunk meg mindent, hogy került ide. Én addig megvizsgálom a hullát !- szólt a sensei.
- Igen.- válaszoltam.
Frusztráltan léptem oda a szolgálólányhoz. Láttam rajta, hogy még mindig sokkos állapotban van.

- Öhm... nyugodj meg kérlek. Információra van szükségünk, hogy megtudjuk, ki ölte meg Shinát. Felteszek neked pár kérdést. Először is, mit láttál, amikor ide kiértél ? Shina már eleve itt feküdt, vagy láttál valami mást is ? És miért jöttél ki ide ? Shinát mikor láttad utoljára élve ? Nem tudod, esetleg, miért jött ide ? És azt nem tudod, hogy voltak-e a családnak vagy Shinának ellenségei ?- tettem fel a kérdéseket, amik épp az eszembe jutottak. Mondatonként kisebb szüneteket tartottam, hogy a lánynak legyen ideje felfogni, amit hall.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Aug. 19 2012, 20:56

A lány bólint egyet, a könnyeivel küszköd. Amikor felteszed az első kérdésedet nem válaszol azonnal. Rövid szünet után viszont elcsukló hangon megszólal:
- Azt láttam, hogy... hogy valaki a földön fekszik. Gondoltam megnézem jobban és akkor láttam, hogy az Úrnő... Én csak azt láttam, hogy itt fekszik, semmi mást. Láttam amikor megérkezett, illetve a virrasztás előtt olyan 10 perccel az emeleten veszekedett az egyik testvérével. Nem tudom miért jött ide, de lehet hogy neki is fájt a feje. Bár én nem láttam kijönni... Én nem tudok arról, hogy lennének a családnak ellenségei, az Úrnő pedig ritkán van itthon, nem tudom ő szerzett-e. - válaszol a kérdésekre.
Ezután a Sensei feláll, a lányt pedig elküldi egy takaróért, amivel majd letakarhatja a halottat. Majd amikor kettesben vagytok közel húzódik hozzád.
- Mit gondolsz? Oda bent nem tapasztaltál semmi különlegeset? - kérdezi.

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Aug. 21 2012, 00:09

//Tsunade//

A kérdés, melyet Hikuro feltett elérte a célját, és a lány megszólalt. ~Igen, ezzel a sikeres küldetés felé az első lépés kipipálva.~ A jounin nagyon örült, hogy megtört a jég, viszont a válasznak annál kevésbé. Kissé elsápadt, miután meghallotta, hogy társam semtudja, hogy merre kell menni Konoha felé. De ez is csak egy újabb akadály, amit majd áttörnek, ha alkalmuk nyílik rá. Viszont ami annál fontosabb, végre nem fog unatkozni. Ahogy távolodtak a kaputól, úgy közeledtek az erdő mélyéhez, egy idő után már nem is látszódhatott falujuk bejárata, ebben a jounin biztos volt, hiszen az fizikailag lehetetlen lenne, de nem nézett hátra, hogy leellenőrizze. Ki tudja? Látott ő már pár furcsa technikát az élete során. A kíváncsiság győzött ebben a buta harcban, és mikor épp nézett volna vissza elkapta a lány pillantását. A pillantást most másnak érezte, és Hikuro furcsán zavarba is jött. ~Ne már, 22 éves vagyok, ő meg olyan fiatal. De olyan aranyos. Nem, a küldetésre koncentrálj~ Megemberelte magát Hikuro, de hát mit tudna tenni, a gyenge pontja a gyengébbik nem, mint minden férfinek. Hogy elterelje magáról a gyanút rögötn meg is szólalt. A téma váltás sikeres eszköznek bizonyulhat.
- Juunji-san! - szólította meg társát. - Ha nem veszed sértésnek, mégis, hogy is mondjam, őőő, tehát hány éves is vagy? - maga sem tudta, hogy tegye fel a kérdést, de az végül csak kiröppent a száján, egész lavinát zúdítva a lány fejére. Meg se várta a választ, már folytatta is. - Értem én, persze, de egy ilyen fiatal, és aranyos lánynak, mint te nem kéne egy ilyen ronda nagy kaszát hordozni a hátán. Még megsérülhetsz, bár én azt nem hagyom. - fejezte be hősies hangon. Tudta, hogy ezzel akár meg is bánthatja, hogy ennyire lenézi, de amit omndott, az már a Raikage óta kikívánkozott belőle, és így a falutól távol, valamiért ki is csúszott. Ezután kicsit szaporábban vette a levegőt, ugyanis majdnem az egészet egy szuszra, hadarva mondta el. Kínosan érezte magát, az biztos, de úgy érezte meg kell tudnia a választ.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ashina Hitomi on Kedd Aug. 21 2012, 21:30

/Yakushi Kabuto/

A rémült szobalány nem válaszolt azonnal a kérdéseimre, rövid ideig valamiért hallgatott. Közben azon gondolkoztam, hogy vajon miféle biztató szöveget mondjak neki, de erre nem került sor, mert a lánynak hamarosan megeredt a nyelve, és elkezdett választ adni a kérdéseimre. Eközben én megpróbáltam a hallottakból megjegyezni a fontosabbakat. Tehát a szolgálólány a virrasztás előtt hallotta veszekedni Shinát az egyik tesvérével. Vagyis akkor még élt. Shina talán azért jöhetett ki, mert neki is fájt a feje. Végülis, ez logikus, de nem tudjuk, mikor jött ki. Ezen kívül, nem tudunk ellenségekről sem. Jó volna megtudni, hogy melyik tesvérével veszekedett Shina. Vagy legalább azt, hogy férfi-e vagy nő volt az illető... Ja, és Shina ritkán van otthon ? Vajon mit csinálhat, amikor nem ? Jó volna még ezeket a homályos részleteket megismerni, azonban a lány elmegy takaróért, amiért a sensei küldte.

- Mit gondolsz ? Oda bent nem tapasztaltál semmi különlegeset ?- kérdezte meg tőlem a Mizore-sensei.
- Nos, a szobalány nem tud sok mindent, ezek alapján nem tudom elképzelni, ki és miért ölhette meg Shinát. De itt van a testvére, akivel állítolag veszekedett. Talán őt kéne kikérdezni legközelebb. Ehhez persze megkéne kérdezni a szobalánytól, hogy melyik testvérével veszekedett. Már, ha több van neki. És még talán ezt is meg kéne tőle kérdezni, hogy tudja-e esetleg, hogy miért van oly sokat távol Shina. Bár lehet, hogy ez nem fontos.- fejtettem ki a véleményemet. Ezután elkezdtem a sensei második kérdésén gondolkozni. Rövidesen eszembe jutott a fejfájás.- De, igen ! A virrasztás előtti órában hirtelen elkezdett fájni a fejem. Nemigen törődtem vele, aztán láttam, hogy másoknak is...
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Aug. 22 2012, 14:40

A kunoichi érdeklődve hallgatja a beszámolódat, majd megcsóválja a fejét.
- Nos, akkor itt elég nagy a baj... Valószínűleg légi méreg van odabent a levegőben. Egy elég komoly helyzetbe csöppentünk. Ezentúl mindig legyél résen! Rejtőzz el idekint és ha bármi történne, akkor csak szólj nekem! Itt egy rádió. Bedugod a füledbe, a mikrofon részét pedig akaszd a ruhádra, úgy hogy közel legyen a szádhoz. Amint beleszólsz, hallom a párjában! - mondja.
Ezután megérkezik a cseléd lány. Ők ketten elrendezik a test sorsát, ami bekerül a házba, legalábbis te addig látod, amíg be nem záródik mögötte az ajtó. Te pedig kint maradsz a sötétben, ahol el kell bújnod. Nos, mivel este van, erre több lehetőséged is van. A hátsó udvaron van egy tó, aminek partjánál áll egy fűzfa. Annak sűrű lombja tökéletes lehet a rejtőzésre, de vannak itt bokrok és egy istálló is, ami mellett teljesen sötét van. Esetleg kereshetsz másik rejtekhelyet is, rajtad áll.

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Szer. Aug. 22 2012, 18:09

Gawakatsu Hikuro írta://Tsunade//

A kérdés, melyet Hikuro feltett elérte a célját, és a lány megszólalt. ~Igen, ezzel a sikeres küldetés felé az első lépés kipipálva.~ A jounin nagyon örült, hogy megtört a jég, viszont a válasznak annál kevésbé. Kissé elsápadt, miután meghallotta, hogy társam semtudja, hogy merre kell menni Konoha felé. De ez is csak egy újabb akadály, amit majd áttörnek, ha alkalmuk nyílik rá. Viszont ami annál fontosabb, végre nem fog unatkozni. Ahogy távolodtak a kaputól, úgy közeledtek az erdő mélyéhez, egy idő után már nem is látszódhatott falujuk bejárata, ebben a jounin biztos volt, hiszen az fizikailag lehetetlen lenne, de nem nézett hátra, hogy leellenőrizze. Ki tudja? Látott ő már pár furcsa technikát az élete során. A kíváncsiság győzött ebben a buta harcban, és mikor épp nézett volna vissza elkapta a lány pillantását. A pillantást most másnak érezte, és Hikuro furcsán zavarba is jött. ~Ne már, 22 éves vagyok, ő meg olyan fiatal. De olyan aranyos. Nem, a küldetésre koncentrálj~ Megemberelte magát Hikuro, de hát mit tudna tenni, a gyenge pontja a gyengébbik nem, mint minden férfinek. Hogy elterelje magáról a gyanút rögötn meg is szólalt. A téma váltás sikeres eszköznek bizonyulhat.
- Juunji-san! - szólította meg társát. - Ha nem veszed sértésnek, mégis, hogy is mondjam, őőő, tehát hány éves is vagy? - maga sem tudta, hogy tegye fel a kérdést, de az végül csak kiröppent a száján, egész lavinát zúdítva a lány fejére. Meg se várta a választ, már folytatta is. - Értem én, persze, de egy ilyen fiatal, és aranyos lánynak, mint te nem kéne egy ilyen ronda nagy kaszát hordozni a hátán. Még megsérülhetsz, bár én azt nem hagyom. - fejezte be hősies hangon. Tudta, hogy ezzel akár meg is bánthatja, hogy ennyire lenézi, de amit omndott, az már a Raikage óta kikívánkozott belőle, és így a falutól távol, valamiért ki is csúszott. Ezután kicsit szaporábban vette a levegőt, ugyanis majdnem az egészet egy szuszra, hadarva mondta el. Kínosan érezte magát, az biztos, de úgy érezte meg kell tudnia a választ.

*Gawakatsu Hikuro*

Nem szeretek túl sokat beszélni feleslegesen. Vagy is kerülöm a fölösleges beszédet és az ostoba báj csevejeket. Ha kérdeznek és jó kedvem van általában igyekszem válaszolni.
- Tízen kil....
Elharaptam a mondatom végét és kezem ökölbe szorult.
~Már megint ez megint lenéznek mert a külsőm ilyen...... Legszívesebben...~
Lenyeltem a mérgem bár tekintetem nem hazudott. Lehet burkoltan és lehető legfinomabban utalt a dologra. Próbálta szépíteni is. Akkor is rám nézve bántó volt az elöbbi mondat. Így mikor válaszoltam nem csak tekintetem volt parázsló de válaszom is éles volt akár egy tör.
- Nem mindegy az neked?! Különben is van aki fiatal de valójában több mint ahogyan kinéz. Egyébként nincs szükségem olyan védelmére aki így viselkedik a társával. Te még nem ismersz, de Raikage nem a szép szememért és az aranyos pofim miatt küldött veled.
Csak egy szer pillantottam rá majd megálltam és egy üres tekercsbe pecsételtem a kaszát. Csuklyám pedig fejemre húztam és egy darabig szó nélkül haladtam az utal konoha felé.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szer. Aug. 22 2012, 22:39

A lány az első kérdésre épp válaszolni akart, és már el is mondta az elejét, amikor a Hikuro által elindított lavina a fejére zúdult. A válasznak csak az elejét hallotta a jounin, ami az volt, hogy tizenkil...~Bár ne fojtattam volna, hogy mondhattam ilyet egy tizenkilenc éves lánynak, de hát akkor már nem lány, kész nő. Semmibe vettem, a látottak alapján, a megjelenése alapján, ezt sosem fogja megbocsátani nekem. Most vesztettem el egy szövetségest, bár talán még megmenthető a helyzet, talán még van kiút ebből a rossz szituációból. De ahhoz gyorsan lépnem kell~ Viszont a lány gyorsabb volt, és már válaszolt is a második kérdésre jól leteremtve a Kumogakurei társát. Persze teljesen jogosan, és a jounin meg is értette a kirohanását, és nem is tudta, hogy mire gondol, amikor kimondta a szavakat, de sajnos megtette. ~Belegondolva a lánynak ezzel kellett küzdenie egész eddigi életében, hiszen, ha én ilyet mondok neki, akkor a hevesebb vérmérsékletű kortársaitól mit kaphat. Ha most itt van mellettem, és még nem roppant össze, és nem őrült meg ezektől a "csúfolódásoktól", akkor biztosan erős, mind lélekben, mind fizikailag. Talán néhány ember, aki így lemerte nézni már nem is él, talán azért van nála a kasza, hogy megölje őket.~ Mikor Hikuro erre gondolt a lány levette a kaszát a hátáról. ~Megöl, megöl, megöl, megöl, meghalok, meg fogok...~ Már csukta is be a szemét, és várta a halálos lesúlytást, de az nem érkezett. De egy kő viszont érkezett a földön, amit a csukott szem miatt nem látott, és ezért meg is botlott benne, aminek az eredménye az elhasalás lett. A földön feküdve pattant ki a szeme, és láthatta, hogy a lány csak egy tekercsbe zárja el hű fegyverét. ~Megmenekültem, de várjunk csak, miért nem akartam védekezni? Mekkora idióta vagyok.~ Bár esélye is lehetett volna arra, hogy könnyen legyőzze a lányt, Hikuro a gyengébbik nem mellett mindig elveszti az eszét, így még a gondolat sem született meg a fejében, hogy a kasza támadását kivédje. ~Most viszont valahogy meg kell oldanom ezt a helyzetet, em volt szép az, amit tettem, mondtam.~
- Juunji-san! - szólította meg ugyanúgy, mint eddig. - Kérlek ne haragudj, amiért megsértettelek. Nem tudhattam, hogy tizenki...Akarom mondani, nem számít hány éves vagy, a tettek, és a jellemek a fontosak, és én rosszat tettem azzal, hogy lenéztelek. Bocsánatot kérek. - ismerte be bűneit a jounin. - Fogalmam sem lehet róla, hogy miken mentél keresztül, és hányszor hallhattad már ezt a monológot, amit én is elmondtam, és hogy mennyire fájhatott mindez, de én megígérem, hogy mostantól nem kezellek úgy, mint egy óvodást, hanem, mint egyenrangú partnert. Ugyanis te ezt érdemled. - a mondatok közben végig a lány szemébe nézett. - Megbocsátasz, Társam? - fejezte be a jounin egy kis kacsintással és egy jókora mosollyal az arcán.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ashina Hitomi on Csüt. Aug. 23 2012, 20:59

/Yakushi Kabuto/

- Nos, akkor itt elég nagy a baj... -tűnődött Mizore-sensei, miután elmondtam a véleményemet és a tapasztalataimat.- Valószínűleg légi méreg van odabent a levegőben. Egy elég komoly helyzetbe csöppentünk. Ezentúl mindig legyél résen! Rejtőzz el idekint és ha bármi történne, akkor csak szólj nekem !- adta ki a sensei az utasítást, én pedig bólintottam.- Itt egy rádió.- elvettem az említett tárgyat a nő kezéből.- Bedugod a füledbe, a mikrofon részét pedig akaszd a ruhádra, úgy hogy közel legyen a szádhoz. Amint beleszólsz, hallom a párjában !- én pedig felerősítettem magamra a rádiót. A fülhallgató részét a bal fülemhez raktam, a mikrofont pedig a sálamhoz akasztottam. A kis eszköz kis eszköz alig volt észrevehető a fekete hajam és a sálam között. Ezután megérkezett az előbbi cselédlány a takaróval, és bevitték a házba Shina testét. Én magamra maradtam, és körbenéztem az udvaron, hogy találjak egy rejtőzködésre alkalmas helyet. Láttam a távolban egy tavat, és annak partján egy fűzfát. ~Ez elég jó hely lenne, de a fa túl messze van a háztól. Mi van, ha nem látom, mi töténik ?~ Volt még itt pár bokor és egy istálló is. ~Azt hiszen az istálló pont jó lesz. Elég közel van a házhoz, és az istálló építménye bizonyos védelmet is nyújthat, ha esetleg megtámadnának.~ Gondoltam, és elindultam az épület felé. Odaérve behúzódtam az árnyékába, legugoltam, és lekezdtem figyelni a házat és környezetét.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Hétf. Aug. 27 2012, 10:31

Gawakatsu Hikuro írta:A lány az első kérdésre épp válaszolni akart, és már el is mondta az elejét, amikor a Hikuro által elindított lavina a fejére zúdult. A válasznak csak az elejét hallotta a jounin, ami az volt, hogy tizenkil...~Bár ne fojtattam volna, hogy mondhattam ilyet egy tizenkilenc éves lánynak, de hát akkor már nem lány, kész nő. Semmibe vettem, a látottak alapján, a megjelenése alapján, ezt sosem fogja megbocsátani nekem. Most vesztettem el egy szövetségest, bár talán még megmenthető a helyzet, talán még van kiút ebből a rossz szituációból. De ahhoz gyorsan lépnem kell~ Viszont a lány gyorsabb volt, és már válaszolt is a második kérdésre jól leteremtve a Kumogakurei társát. Persze teljesen jogosan, és a jounin meg is értette a kirohanását, és nem is tudta, hogy mire gondol, amikor kimondta a szavakat, de sajnos megtette. ~Belegondolva a lánynak ezzel kellett küzdenie egész eddigi életében, hiszen, ha én ilyet mondok neki, akkor a hevesebb vérmérsékletű kortársaitól mit kaphat. Ha most itt van mellettem, és még nem roppant össze, és nem őrült meg ezektől a "csúfolódásoktól", akkor biztosan erős, mind lélekben, mind fizikailag. Talán néhány ember, aki így lemerte nézni már nem is él, talán azért van nála a kasza, hogy megölje őket.~ Mikor Hikuro erre gondolt a lány levette a kaszát a hátáról. ~Megöl, megöl, megöl, megöl, meghalok, meg fogok...~ Már csukta is be a szemét, és várta a halálos lesúlytást, de az nem érkezett. De egy kő viszont érkezett a földön, amit a csukott szem miatt nem látott, és ezért meg is botlott benne, aminek az eredménye az elhasalás lett. A földön feküdve pattant ki a szeme, és láthatta, hogy a lány csak egy tekercsbe zárja el hű fegyverét. ~Megmenekültem, de várjunk csak, miért nem akartam védekezni? Mekkora idióta vagyok.~ Bár esélye is lehetett volna arra, hogy könnyen legyőzze a lányt, Hikuro a gyengébbik nem mellett mindig elveszti az eszét, így még a gondolat sem született meg a fejében, hogy a kasza támadását kivédje. ~Most viszont valahogy meg kell oldanom ezt a helyzetet, em volt szép az, amit tettem, mondtam.~
- Juunji-san! - szólította meg ugyanúgy, mint eddig. - Kérlek ne haragudj, amiért megsértettelek. Nem tudhattam, hogy tizenki...Akarom mondani, nem számít hány éves vagy, a tettek, és a jellemek a fontosak, és én rosszat tettem azzal, hogy lenéztelek. Bocsánatot kérek. - ismerte be bűneit a jounin. - Fogalmam sem lehet róla, hogy miken mentél keresztül, és hányszor hallhattad már ezt a monológot, amit én is elmondtam, és hogy mennyire fájhatott mindez, de én megígérem, hogy mostantól nem kezellek úgy, mint egy óvodást, hanem, mint egyenrangú partnert. Ugyanis te ezt érdemled. - a mondatok közben végig a lány szemébe nézett. - Megbocsátasz, Társam? - fejezte be a jounin egy kis kacsintással és egy jókora mosollyal az arcán.

- Ahogy mondod nincs fogalmad róla, milyen lehet az én bőrömben. Milyen lehet szinte pihenés és szórakozás nélkül élni. Folyton a küldetéseket teljesíteni. Ha kell ölni nemre és korra tekintetlenül.
Intek, hogy csendet kérek.
- Meg bocsájtok, de most szeretnék egy kis csendet és magányt. Különben is kellene keresni lassan egy éjszakai pihenő helyet. Lehet gyorsan kell oda érnünk. Ha harcra kerül a sor ki pihentnek és erősnek kell lenünk. Különben hogyan számítsak rád, hogy ha fáradt vagy és gyenge?
Út irányt váltok egyenesen be az erdőbe letérve az ösvényről, haladok előre. Pár perc múlva halk csobogást lehet hallani az erdő mélyén. Majd az egyre lenyugvó nap miatt tüzesre festet tájon meg pillanthatjuk a kicsi kiugró sziklát. Ami széltől és estöl meg véd. Egy ideális tábor hely amitől nem mesze kicsi erdei patak csörgedezik.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Hétf. Aug. 27 2012, 15:47

A válasz, amit remélt megérkezett, és Juunji megbocsátotta neki iménti kellemetlen hozzászólásást, azzal kapcsolatban, hogy előítéleteket halmozott föl, és az egészet a fejéhez vágta. De hát nagyon nehéz ezeket magában tartani, hiszen akármennyire is erős a lány, mégis csak kislánynak néz ki. Na, de nem is törődött vel Hikuro, hiszn, ha jobban elmélyül ezen a témán, akkor megint az előítéletei fognak a fejébe kúszni, és akár egy újboli "kirohanással" teljesen meg is utáltathatná magát társával szemben. Mosolyogva nyugtázta, hogy a lány csendet szeretne, és nem is szólt egy szót sem az út további részén, de ez csak teret adott a fantáziájának az újabb elméletek kitalálására. ~Hogy a segítségemet várja a harcban? Nem is fogom megenegdni, hogy harcoljon, még csak az ellenség 50 méteres körzetébe sem...Nem, nem nem nem. Gondolkozz már Hikuro, ezzel csak újra felszítanám a gyűlölet lángját, hiszen újra kislányként gondolnék rá, és újra ki is nyílvánítanám. Nem, ő a társam, és kész.~ Ezzel le is zárta a harcot a fejében. Az idő lassan telt beszélgetés híján, de a jounin elfoglalata magát azzal, hogy a tájat szemlélte maguk körül. Az erdőben lévő sok sok fát, melyet sorban egymás mögött álltak, az eget, néhány felhővel, és a sárga Nap gyönyörű sugaraival. Hallgatta a szelet, ahogy a növények között elsuhanva "énekel", a madarakat, akik egymást csábították, és gyönyörködteték dallamos csirgéseikkel, és az erdő többi állatát, mókust, őzet, szarvast, és aminek a hangját a szellő magával hordozta, megmutatni a vándorló ninjáknak. Csodálatos érzés volt, a rég elfeledett utazás, kalandozás újra élése. A Nap vörösedni kezdett, majd szépen lassan eltűnt a horizont alatt, és a Hold vette át a munkáját. A nappal estébe, és az este éjszakába fordult, az örökös körforgásba most sem csúszott hiba. Az utazók egy közeli helyen, egy szikla árnyékában, és védelmében tértek pihenőre, hogy másnap újjult erővel folytathassák küldetésüket. Hikuronak nem volt szíve az erdőben lévő állatok közül megölni egyet is, így a tábortűz mellett, saját, magával hozott, kevés élelmét fogyaztotta el, amivel megkínálta útitársát is.
- Kezdem én az őrködést, te addig is pihenj Juunji-san! - mondta. - Majd felkeltelek négy óra múlva a cseréhez. - fejezte be, és már el is foglalta vigyázói pozícióját, mutatva, hogy nincs ellenvetés. Ha az éjszaka nem történik semmi, akkor Hikuro a mondottak alapján cselekszik, és kb négy óra múlva felkeltetti a lányt, és ő is alszik egy keveset.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Kedd Aug. 28 2012, 12:41

- Nekem mindegy tégy ahogyan akarsz.
Majd megfordulok és a kicsi csörgedező patakhoz sétálok ahol tábort verek. Az, hogy társam őrködik legkevésbé sem izgat. Véleményem szerint nincs olyan bolond aki ilyen közelségben egy ninja faluhoz támadni merne. Lábaim magam alá húzom ( török ülés ) szemeim lehunyom és hallgatom a víz csobogását. A természet hangja képes meg nyugtatni a legveszélyesebb vadat is. maga a madár dal mintha angyalok éneke lenne. A tiszta és friss levegő lassan elbódítja az ember elméjét nem is beszélve az erdei virágok illatáról. A lassan lenyugvó nap pedig meg teremti az összképet egy tökéletes romantikus pillanat. Sajnos most ez nem az a pillanat amikor ilyenre lehetőség van. Ki is szeretne maga mellett tudni egy félszemű zakkant és néha kegyetlen lányt.

Az órák peregnek és lassan eljön a váltás ideje. A nap már mesze a horizont alatt jár így sötétség borul az erdőre és megindul az éjszakai élet is. Apró rovarok motoszkálása az avarban rágcsálok és azok amik rájuk vadásznak szintén elő merészkednek. Lassan égre kúszó hold fénye néha megcsillan egy-egy apró szempárban.

Eközben Juunji még mindig a víznél ül és nem mozdul, mintha egy másod perc sem telt volna el.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.