Erdőségek

4 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szer. Aug. 29 2012, 01:36

Őrködése eseménytelenül telt, így a négy óra, amit még ébren töltött, nehezen akart lejárni. A lányt a megbeszéltek alapján felkeltette, majd ő is az álmok birodalmának adta magát. A fűbe feküdt le a tűz közelébe, és a fáradság miatt gyorsan el is aludt. Álmában egy régi pillanatot, történést az emlékeiből élt át újra. Azt a pillanatot, amikor chuunin korában a nagyapja megtanította a Raiton: Rai Shuriken nevű klán technikára. Azt a napot, amikor a gyakorlás közepette nem ment haza, és így nem is vett észre, hogy az öreg, aki a szülei halála után a gondját viselte eltűnt, majd később, a kert mellett találtak ár holtan. Azt a napot, amikor először parancs nélkül ölt, átadva magát a bosszú édes érzéseinek. Viszont ez nem volt gyógyír a sebre, amit kapott, hiszen nagyapja nem támadt fel hamvaiból, és még négy év után is néha erről álmodik. Az éjszaka világából a hideg reggeli szellő, és a nap sugarai, melyek a szemét piszkálták, keltették. Mikor felült,és előre nézett, azt vehette észre, hogy a kunoichi még mindig ugyanabban a pozícióban ül a víz mellett, mint amilyen pózban alvás előtt látta. Mintha nem telt volna el egy kis idő sem, csak a nap hamarabb jött volna fel. Hikuro feltápászkodva nyújtozott az alvás után, majd végigmatava holmijait leellenőrizte, hogy minden a helyén van-e. ~Rendben, megvan még a tekercs, így még nincs semmi probléma a küldetéssel kapcsolatban. Már csak az kéne, hogy minél hamarabb odajutunk. Lehet, szép a természet, meg az erdő, és egy napot eltöltök benne szívesen, de egy hosszú út számomra megterhelő tud lenni. Egy olyan lusta ember, mint én inkább maradjon otthon...~ Inudlásra készen sétált a társa mellé, és mosolygott rá.
- Jó reggelt Juunji-san, gyönyörű vagy ma reggel is! - mondta a jounin udvariasan, bár miután átgondolta, hogy mi is hagyta el a száját, kicsit elpirulva fordult meg, és próbált komoly hangon témát váltani. - Öhm...akarom mondani, nem történt semmi furcsa este? Mert ha nem, akkor akár indulhatnánk is. - fejezte be.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Szer. Aug. 29 2012, 11:17

Eseménytelen éjszaka és hajnal. Semmi különös nem történt én továbbra is mozdulatlan voltam éreztem ahogy kavarog bennem az erő mi sejtjeimet feltölti újra energiával. Chakrám egy részét tenyerembe irányítottam és növeltem a sűrűséget, egyre jobban. Nem is figyeltem a társamra, hogy épp mellém lép, vagy hogy közeledik. A rövid gyakorlat vége felé tenyerem felet már remegett a levegő a chakra sűrűségétől és menyiségétől. Majd lassan mozgásba lendült esztelen vad forgás ami jellemző az életre is. Egy kiszámíthatatlan körforgás. Tenyeremben meg jelent egy chakra gömb halovány fénnyel ragyogott és forgása szédítő volt más néven rassengan.
Fel kapom a fejem és a gömb szerte foszlik egy pillanat alatt.
- Oh köszönöm, de ez az első reggeled velem. Eseménytelen volt minden semmi mozgás.
Felállok és ki nyújtózom majd meg fordulok és a jounin elé lépek meg fogom az állát finoman meg érintve.
- Na csak nem szégyenlős vagy pedig az út több mint fele még hátra van. Én nekem vannak bizonyos igényeim. Ha érted, hogy mire gondolok.
Mosolygok majd nyelvemmel kéjesen meg nyalom ajkaim.
- Akkor induljunk is.
Meg fordulok és és már meg is tenném az első lépést ha a társam követ.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Pént. Aug. 31 2012, 21:56

Úgy tűnik a terv, hogy gyorsan témát vált nem jött be, de hogy is jött volna be, hiszen a társam sem süket. Hogy a kívánt eredményt érte volna el a bók, azt nem lehet mondani, hiszen Hikuro nem is számított arra a lánytól, amit tett. Bár ezzel csak azt érte el, hogy a jounin arca még vörösebb lett, és egy pillanatra megállt neki az idő. Mikor feleszmélt, a lány már nem állt előtte, és a keze sem érinti az állát, hanem a előtte sétál. ~Itt hagyott.~ Ez egy kicsit rossz érzést keltett benne, bár nem a lány tehetett róla, hogy lefagyott. ~De igen, ő tehetett róla. Megbabonázott az a boszorkány, de mégis olyan gyönyörű.~ Szeme el el tévedt a lány testének "tanulmányozása" közepette, amikor észrevette, hogy még mindig egyhelyben áll. Ezért hát, a futást választotta, mint eszközt, hogy utolérje társát, és amikor mellé ért beszélgetést próbált kezdeményezni vele.
- Megkérhetlek, mesélnél magadról egy kicsit. Tudod, nem láttalak még a faluban, pedig most elég sok időt töltöttem ott. És még nem is hallottam rólad, vagy lehet, hogy igen, de nem emlékszem... - mondta szétszórtan a mondatokat. Nem akarta megbántani a lányt, azzal, hogy azt az érzést kelti benne, hogy láthatatlan, észrevehetetlen, vagy nem fontos senkinek, és ezért nem beszélnek róla, de közben máshogy nem tudta megfogalmazni a mondtatait. ~Bár miért érezné azt, ha így fogalmazok? Lehet, hogy tényleg nem találkoztunk, és közös ismerősünk sincs. Elég nagy hely Kumogakure. Még az is lehet, hogy vándor ninja volt évekig...~ - De ha szeretnéd, akkor előtte én is mesélhetnék magamról néhány dolgot, legalább nem telne unalmasan az idő! - mondta mosolyogva, bár aztán megint csak megijedt kicsit a fogalmazása miatt. ~Ahj, most meg azt hiheti, hogy az ő története, élete unalmas, és csak én vagyok érdekes. Gondolkodj mielőtt megszólasz Hikuro!~ Miután leszídta saját magát, megpróbálta menteni a helyzetét. - Persze nem úgy értem, hogy a te életed unalmas lenne... - mondta, de aztán az is előfordulhat, hogy csak túlkomplikálja a dolgokat, és ezek a feltevések meg sem fordulnak a lány fejében.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Kedd Szept. 04 2012, 19:10

- Nem vagyok csapat játékos. Genin korom óta csupán háromszor osztottak be csapat munkára. Így nem sokan ismernek a faluban és még kevesebben tudják, hogy kunoichi vagyok. Ez így van rendjén jobb nekem, de még jobb az embereknek.
Csak mosolygok bárcsak unalmasan telt volna eddigi életem minden napja.
- Ha már csapatban vagyunk elárulhatom a ragadvány nevem. Ahogyan azon kevesek emlegetnek akik ismernek és tudnak rólam. Az árny kaszás. Akik tudnak rólam vagy közeli ismerőseim vagy már nem élnek. Te döntésed melyik táborba akarsz tartozni. Bár személy szerint nem örülnék neki ha egyszer ellened kelene fordulnom...túl rendesnek tűnsz.
Majd szemem gonosz fénnyel villant meg.
- Mint mondtam a külső és a termet csal. Néha a legkisebb dolog is iszonyatos dolgokat szabadíthat a világra.
Hirtelen megfordulok és ahogy Hikuro lép előre és elé lépek össze simulunk érezheti magán testem melegét és persze valami mást is meLLesleg.
- Most mesélt te magadról én hősöm.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Szept. 04 2012, 22:34

Úgy tűnt túl izgulta a beszélgetést, ugyanis a lánynál nem merült fel az, hogy máshogy értelmezze a kérdéseket. Viszont a válasz egy kicsit meglepte Hikurot. Hogy a neve "Árny kaszás" lenne? Nehéz volt elhinni, bár az indulás pillanatában bizony ott volt a kasza a hátán, de ez csak két kérdést vetett fel. Miszerint azért-e, mert mindenkit megöl, aki az útjába kerül, vagy egy esetleges híresen erős jutsu miatt, ami a birtokában van, esetleg mestere. Ezen az gondolatmeneten nem utazgathatott tovább a jounin a fejében lévő tekervényeken, ugyanis társa befordult elé, és hozzásimult egy kérdés kíséretében. Hikuro arca rögtön színt váltott, amikor érezte a lány testének melegét, és ezt lekűzdve próbált válaszolni.
- Én..én, én nem vagyok....hős. - először csak ennyit tudott kinyőgni, ami elég szánalmas lehetett, de aztán megemberelte magát, és folytatta. - Nos, mit mesélhetnék? A faluban engem veled ellentétben sokan ismernek, de sajnos nem túl pozitív gonolatokkal, ugyanis én vagyok szerintem, talán az egész falu leglustább tagja. Lehet, félfüllel még te is hallottál a jouninról, aki nem vállal munkákat, mert könnyebb otthon feküdni az ágyban némi száké, és egy chips mellett. - sajnos nem figyelt oda, így a negatív tények közlésével, akár el is érheti a lány ellenszevét, hiszen a hallottakból ő kidolgozza a belét is. - De, azért nem vagyok olyan gyenge, mint amilyennek első látásra tűnök, és vannak erős társaim is, akik segítenek a harcokban. - mosolygott a lányra. Ezután gyengéden átkarolta a lányt, vagyis a kezével megközelítette, és bízott benne, hogy a "célszemély" nem ugrik hirtelen odébb, és a fülébe suttogott. - De, megígérem, hogy ezen a küldteésen a TE hősöd leszek! - talán kicsit merész húzás volt ezt tennie, talán fogalma sincs a jouninak, hogy mennyire messzire mehet a lánynál, és, hogy van-e esélye egyáltalán nála, de valahogy úgy érezte, hogy ezt a szánalmas bemutatkozást, valahogy így kell lezárni. Miután elmondta a mondanivalóját elengedte a lányt, és tovább indult előre. - Nem lesz rám panasz! - mondta hátra a társának.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Szer. Szept. 05 2012, 22:30

- Akkor enek örülük, hogy a hősőm leszel. Egyébként pletykákra meg nem adok. Azon kevesek akik ismernek véresnek, kegyetlenek tartanak.
Pedig tudok én kedves is lenni ha akarom.
Az utolsó mondatomnál csak mosolygok újra. Mosolyomban benne van minden ami kihívást jelenthet egy férfi számára. Lehet olyan vagyok amilyen de annak ellenére ilyenek tűnök nem lehet fél vállról venni.
- Amúgy nekem soha nem kelletek segítők. Egy régi küldetésem remek példa erre. Alkalmatlankodott és az utamba próbált állni a társam. Színfalak mögött de finoman megpróbálta meghiúsítani a küldetést. Még a küldetés alatt életét vesztette remélem érted, hogy mire célzok.
Most arc kifejezésem nagyon rideg érzelem mentes. Egy lelketlen gyilkoló gép arca ilyen ki letépte láncát és épp a piros nedűben pancsol.
- Kedvedért jó kislány leszek hisz te vagy az én hősöm.

Már elégé messze jártunk a falutól. Első megállapításra lassan az erdő határához érünk, vagy talán mégsem? Viszont az országot ahol át kel vágnunk nem hiába nevezik úgy, hogy a Fagy országa. Hideg és jeges ormokkal tele tűzdelt vidék szinte még madár se jár erre. A levegő kezd egyre jobban lehűlni, ahogy egyre jobban behatolunk az ország területére.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szer. Szept. 05 2012, 23:54

A lány egyre jobban a jouninra hozta a frászt, egyszer aranyos kislány, egyszer, egy gyönyörű, kívánatos, kezdeményező nő, és néha kibúlyik belőle a gyilkos, aki szinte a tekintetével képes az ölésre. És a különböző tulajdonságokat mindenféle átmenet nélkül váltogatja magában, ami talán a legijesztőbb, hiszen nem tudod, hogy éppen melyik személyiségéhez szólsz hozzá. Hikuro majdnem tényleg elhitte, hogy semmi esélye nem lenne a lány ellen, ha harcra kerül sor, de azért magában, legbelül még bízott az ellenkezőjében. Hiszen nem a semmiért nevezték ki jouninná. Mégis valahogy úgy érezte, hogy a lánynak három személyisége van, bár az is lehet, hogy csak a viselkedése, a jelleme ilyen a társának, és nincs semmi betegség a háttérben.
- Azért remélem, ezzel nem rám céloztál. - mondta mosolyogva a "társölős" történet után. Az út gyorsan telt beszélgetés közben, ahogy várni lehetett, és már a Fagy országába léptek az utazók. A füvet, fákat, bokrokat, és minden növényt felváltott a hosszú sivatagként elterülő hó, és jég uniója, és az erdők órisái számban élő élőlényeit felváltotta egy csekélyebb állatvilág. Viszont amellett, hogy a küldetést végrehajtó shinobik majd megfagytak a jeges szélben, jó volt arra gondolni, hogy itt tartanak, tekintve, hogy már csak egy ország volt köztük, és úticéljuk között. Vagy kettő, vagy egy sem, nem emékezett pontosan a Kumogakurei jounin, mert rendkívül rég tette meg ezt az utat, távot, és akkor is Shortogual hátán. Most vágyott igazán a sárkányra, ebben a nagy hidegben, és most bánta először teljes szívéből, hogy elindult erre a küldetésre.
- Szerencsénkre már nincs olyan sok hátra. Legalábbis azt hiszem. - mondta Hikuro társának. - Esetleg vannak emlékeid ezzel az országgal kapcsolatban? Csakhogy ne a hidegben se unatkozzunk? - kérdezte a jounin. - Vagy, ha nincs, akkor az elüző küldetésedről is mondhatnál néhány szót, egyre jobban kezd érdekelni. - fejezte be mosolyogva.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Csüt. Szept. 06 2012, 16:32

- Nyugi ha nem akarod a küldetést megakadályozni semmi bajod nemfog esni.
Szövegem talán túlzótan is magabiztosnak látszik. Vagy tényleg olyan erős vagyok, vagy csak szeretném hinni és valamilyen gátlásom leplezem ezzel a viselkedéssel.
- Hm lássuk csak fagy országa....... ah igen régen itt volt néhány falu és az országban egyetlen klán. Még régen már nem is tudom valamelyik ninja háborúban a klánt eltüntették a föld színéről. Utána azt suttogták, hogy nem haltak meg mind. Csak elbújtak, szét szóródva a ninja világ nemzetei és falvai közt. A monda, vagy szóbeszéd úgy tartotta, hogy volt valamilyen vér által örökölhető képességük. Pont ez volt amitől annyira féltek ami a végzete lett a békés klánnak.
Elgondolkodtam miközben sétáltunk előre a hóban. A friss fehér anyag halkan ropogót lábam alatt amit én nagyon is élveztem. Valahogy folytonos jókedv lett úrrá rajtam.
- Ah igen az utt fele már megvan és szerintem ahol támadással számolhatunk az itt van. Illetve Konoha határánál. A végzet völgyénél lépünk be a Tűz földjére, ha jók a számításaim. Egyébként ha fázol tudok valamit ami remekül fel melegít.
Jegyzem meg mosolyogva és a férfira kacsintok.
- Egyébként az a küldetés tiszta unalmas volt. Máig nem értem hogyan bírtam ki anélkül, hogy ne aludjak el.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Csüt. Szept. 06 2012, 17:34

- Hm... én nem hallottam egy vérvonal képességekkel rendelkező klánról sem ebben a térségben, de lehet azért, mert már rég kiírtották őket. - szólt hozzá a történethez Hikuro. - És még életemben soha sem találkoztam senkivel sem, aki Kekkei Genkai-jal rendelkezett, talán szerencsémre. - mondta kicsit vakarva a tarkóját. A hó, a lábuk alatt ropogva porladozott, amint cipőjükkel ráléptek. Ez a kis melódia arra figyelmeztette a jounint, hogy a hó birodalmába ért, és innen nehéz lesz kijutni. Ha nem is támadják meg őket, akkor még a fagy és a ragadozók is végezhetnek egy figyelmetlen utazóval.
- Ah igen az utt fele már megvan és szerintem ahol támadással számolhatunk az itt van. Illetve Konoha határánál. A végzet völgyénél lépünk be a Tűz földjére, ha jók a számításaim. Egyébként ha fázol tudok valamit ami remekül fel melegít. - mondta Juunji.
- Talán, ha megtámadnak minket, kicsit felmelegszik a testünk a harcban, és nem fogunk utána annyira fázni. - viccnek szánta, és ő mosolygott is, de nem tudta, hogy a lány hogy reagálja majd le. Végülis azt kívánni, hogy az életére törjön valaki elég rosszindulatú lehet, meg persze a legnagyobb ostobaság. Viszont a végzet völgye kicsit baljóslatú településnek tűnt Hikuro szemében, igaz, még sohasem látta, vagy csak nagyon rége, de már a neve is rosszindulatú volt. Valami biztos történt ott a múltban, ami miatt így nevezték el. Ahogy utdta, a Fagy országa nem volt nagy kiterjedésű ország, így könyedén áthaladhattak rajta talán egy nap alatt, de az, hogy támadástól kell tartaniuk megnehezítette a dolgukat. - Egyébként, lenne egy kérdésem hozzád. - kezdte Hikuro. - Mi volt az, amit a tónál láttam a kezed fölött? Nem vagyok egy zseni, de, mintha magát a chakrádat láttam volna labda, gömb alakban. - kérdezte Hikuro.


A hozzászólást Gawakatsu Hikuro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 06 2012, 22:52-kor.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Csüt. Szept. 06 2012, 19:58

- Nem haltak meg mind, csak elbújtak a világ elöl tartva egy újabb üldözéstől. Egyébként gondolkozz el a másodlagosnak mondott feladatot miért bízta két ilyen ninjára? Derítsetek ki minél több infót róla. Szerintem nem érdeklődne annyira a kunoichi után ha abban nem lenne valami különleges.
Egy pillanatra megállok mert ha nem egyensúlyom vesztve egy hatalmasat esek a jégen.
- Szerintem ha az a klán a fagy országában létezett elképzelhető, hogy néhányan akik megmenekültek a Villám országában telepedet le.
Majd morcosan tekintek úti társamra. Nem úgy mint akit megakarok ölni, vagy mint aki vérig van sértve. Inkább olyan lemondó stílusban. Szerintem meg elég egyértelmű volt a célzásom bizonyos dolgok felé.
- Lassan megkel pihenünk és egy éjszakai tábor helyet találni. 2-3 órányira van innen egy remek hely. Valamilyen romok közelében egy kis barlang szerűség.
Mutatom is az irányt és újfent pislogok ohh most kérni akar tőlem. Arcom kipirul a kérdés szó hallatán. Szív verésem gyorsabb lesz szemeim pedig csillognak. Aztán mind ez egy pillanat alatt szerte foszlik mivel én valami másra számítottam.
- Jah az...
Előszór csak ennyi volt a válaszommá.
- Az volt a chakrám egy jelentéktelen része. Ami örülten kavargót egy tökéletes gömb alakjában. Ami azt illeti én csak gyakoroltam, nem számítottam arra, hogy meglátod. Ha már így alakult akkor legyen. A neve Rasengan ami tiszta chakrábol áll chakra kontrol legmagasabb fokának tartják. Mivel hihetetlen nehéz megtartani mind a forgást megfelelő menyiséget, sűrűséget és a formát. Tökéletes gyakorolni és amellett a pusztító ereje se épp elhanyagolható.
Meg vontam a vállam rövid monológ után és folytattam utam vagy is utunk a cél felé.

Két óra elteltével romokat pillantunk meg és egy közeli fagyos kis vájatott a sziklában. nem nagy szám, de széltől védet hely legalább és a hó vagy esőtől is védve vagyunk. Kicsi éget szenes fadarabok jelzik, hogy talán nem is olyan rég itt megfordult valaki. Nyomokból ítélve már régen rakhatták a tábor tüzet. Valamint a romok közt köböl egy apró emlék hely volt emelve. Egy felirat is volt egy kicsi ködarabon.
"Soha nem feledem a múltam. Öröké emlékezni fogok arra honnan is származom."
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Csüt. Szept. 06 2012, 22:52

Erre még nem is gondolt, hogy miért ennyire fontos egy vándor ninja megtalálása, és a róla való információ gyűjtés, ily hirtelen, és miért két jounin feladata, de az, hogy a lánynak Kekkei Genkai képessége van, megmagyarázná a dolgot. Majd, amikor elhangzik a kérdése, mintha a lány arcából azt olvasta ki, hogy nem erre számított, vagy nem ezt akarta hallani, de még így is válaszolt. Talán csak el akarta terelni a figyelmet kipirult arcáról. ~Rasengan? Mintha hallottam volna róla valamit, mintha egy nagy shinobihoz lehetne köthető, de még ha meg is köveznek, biztos nem fog eszembe jutni most, hogy ki az. Mindenbizonnyal pusztító technika, még a tanuló fázisban is, egyre érdekesebb ez a lány. Milyen különlegességekkel rendelkezhet még.~ Miközben sétáltak, beesteledett, és szálláshelyként a régi romokat jelölték meg. ~Mivel múltkor én kezdtem, most rá kéne bíznom az örködés első fázisát, mutatva, hogy egyenlőek vagyunk.~ Egy kis tüzifa gyűjtése, és a tűz megrakása után Hikuro elő is állt az ötlettel.
- Most kezdd te az őrködést Juunji, és kelts fel meghatározott időn belül, hogy átvehessem a feladatot. Igaz, a Villám országának erdőiben még biztonságban voltunk, de itt bármikor ránk támadhatnak. - mondta Hikuro. Ha a lány beleegyezik, akkor azonnal le is pihen néhány ennivaló elrágcsálása után,és addig fel sem ébred, míg nem riasztják, ha történik valami, azonnal készenlétbe hozza magát. Ha nem, akkor átveszi az őrködést hajnalban, vagy amikor a lány felébreszti, és reggelig vár, majd elindulnak tovább.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Pént. Szept. 14 2012, 18:24

- A technikát chakra kontroll elsajátítható legmagasabb szintjének tartják sokan.
Csak bólintok és le ülök a tűz fényén kívülre.
- Aludj nyugodtan majd őrködöm...
Nem terveztem, hogy felébresztem. Aludjon nyugodtan, meg kell őriznie az erejét. Ki tudja még mi minden vár ránk.

Órák telnek el, egyik a másik után. köpenyemet szorosan magam köré tekertem a sötétben és figyeltem a tűzet. Hallgattam a környezet zenéjét. Amit hirtelen megtört valami. Először egy vadászó állatnak gondoltam, de az zaj más volt egy kicsit. Majd újra ugyan az a zaj s nagy csend. Vihar előtti hatalmas csend. Egy nyomasztó érzés telepedet rám. Felálltam és társam mellé feküdtem. Szorosan hozzá bújva mint a szerelmesek.

- Hikoru sssssss nem vagyunk egyedül. Nem tudom hányan lehetnek de itt járnak a közelben, hallom és érzem ahogy közelednek.

Majd egy puszit nyomok az arcára. Valamivel hangosabban szólalok meg, hogy a közeledő támadok ezt már halhassák.

- Olyan jó melléd bújni kedvesem. A tested melege teljesen feltüzel.

Fekszünk így pár percet míg nem egy Kunai repül elő a sötétből Hikurot célozva. Direkt úgy fordulok mint aki rá akar mászni, hogy valami huncutságot műveljen. Az egész csak a kunai miatt volt, hogy betudjam mérni a pontos irányát egyetlen szememmel. A kis fegyver halkan pendülve érkezett oldalamnak és le is csúszót rollá.

Következő pillanatban felugrottam támadó állásba.

- Itt vannak készülj!
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Pént. Szept. 14 2012, 19:49

Hikuro le is fekszik aludni, de aztán édes álmaiból egy még édesebb lány ébreszti egy puszival, amit az arcára nyomott. Először nem értette a jounin mi történik, hiszen őrködnie kéne, nem pedig vele foglalkoznia, de aztán kezdett tetszeni neki a dolog. Az összebújást nem tudja miért mondta ki hangosan, de aztán máris rávetette magát Hikurora, minden szó nélkül. A jounin figyelt, és látta, ahogyan egy kunai pattan le a lány oldaláról.
- Itt vannak, készülj! - hangzott el, és már támadó állásban várta a fegyver tulajdonosát. Hikuro felfogása lassú volt, de ebben a pillanatban, amikor az élete volt a tét, nem lehetett gyengeelméjű, oda kellett figyelnie, és le is esett neki, hogy az előző cselekedetek csak a színjáték kellékei voltak, így szomorú lett. De miféle színjáték, és minek? Ja, hogy támadók vannak a közelbe.
- Hogy mi? - végre ő is rájött a szituációra, és pillanatok alatt a lány mellett termett, előkapva két Sai-at, amit a két kezében tartott. ~Támadnak, de mi volt az a kunai, ami lepattant a lányról? Lepattant? Mégis ember ez?~ Egyből társa oldalára nézett, de nem látott semmiféle sebet, heget, vérző felületetet, horzsolást. Ez furcsa volt, de közel sem annyira, mint az, hogy a semmiből többen is támadni készülnek. Itt most éles szeműnek kell lennie.
- Na, kezdjük! - vette fel a saját gyilkoló pozícióját, ami az enyhén behajlított láb volt, hogy bármikor képes legyen egy nagyobb ugrásra. Emellett védekezésre is használja a fegyvereit, reflexét, de legvégső esetbe a Kawarimi no Jutsu-t. Közben figyeli, hogy honnan jön a támadás, hogy azonnal vissza tudjon vágni.

avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Pént. Szept. 14 2012, 20:41

- Majd legközelebb be pótol lyuk ha megtalálsz a faluban.
Kacsintok ép szememmel majd leveszem a köpenyem ami egyéb iránt is akadályozna csak a mozgásban. Tekercsem mibe a kaszát pecsételtem még utunk elején ott figyel az oldalamon, de nem nyúlok hozzá.
- Azért egy kicsit bosszant a dolog, hogy pont ezért kellett, hogy felébresszelek. Mi több dühös vagyok! Ki kell deríteni, hogy hol lapulnak vagy nagy bajban leszünk.
Köpenyem alatti ruhán látszik, hogy az nem átlagos. Egy igen finom szövésű lánc ing. Tökéletes, hogy a kisebb fegyvereket mint Kunai vagy shuriken hárítsa. Előveszek egy füst bombát bal felemen lapuló kicsi öv táskából majd azt a földhöz vágom. mi után gyorsan megformálom a kéz jeleket. Technika nevét nem mondom ki, bár ha ki is mondanám nem hiszem támadok ismernék. Raiton: Kage Bunshin // Villám elem: Árnyék Klón két klon indul meg a sötétségbe kitörve a füstből váratlanul. két teljesen különböző irányba, hogy a bokrokat át fésüljék.
Közben meg fogom társam karját, hogy ne mozduljon a füstből és ne is szóljon egy szót sem. Csak halkan suttogok a fülébe.
- Ahol fel villan egy villám és meg gyullad a száraz bokor ott lapulnak.
Elég hamar két nagy villanás szinte egyszerre a sötét éjszakában és egy kiabálás.
- Ezek csak klonok!
A villám elég volt, hogy be világiasítsa a környezetét és meg gyújtson egy szárazabb levéltelen elhalt növényt. Ami már elég fényt adott önállóan is, hogy a támadok árnyékait körvonalait látni lehessen.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Pént. Szept. 14 2012, 21:36

A lány rögtön akcióba lép, és az általa okozott füst árnyékában két klónt küldd a támadók felé. Ezután jön az ismertetés, miszerint a támadók ott vannak, ahol majd a villanást lehet látni. Hikuro elteszi a két sait, úgy tűnik, még nem kerül sor közelharcra, hiszen az ellenség olyan rejtőzködő típus. Ehelyett gyors kézjeleket formál ~Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris~, és a chakráját a szájában lévő tenketsuba áramoltatja, hogy bármikor készen álljon a technika létrehozására. Abban a szent pillanatban egy ordítás kíséretében kigyullad az egyik bokor, és már látni is lehet a Hikuro által tervezett támadás célpontját.
- Katon: Goukakyuu no Jutsu! - amint kimondta a technika nevét, és fújta maga elé a tűz chakrát, az egy nagy gömbbé formálódott, amit a égő bokor felé lövellt. Bízik benne, hogy a technika sikeresen célba fog érni, és minimum egy főt likvidál az ismeretlen számú ellenséges csapatból. A technika kilövellése után neki is fel kellett valamit mutatnia, abból, hogyan ás elő még több nem kívánatos személyt, így a követező tervbe fogott bele. Ő is ugyanazt a technikát fogja alkalmazni, mint a lány, persze csak a villám chakra nélküli változatát, de kicsit kombinálva egy másik jutsuval. A füstbomba már kiszámítható lenne, így nem is próbálja elrejteni a klón létrehozását, csak egyszerűen megidézi.
- Kage Bunshin no Jutsu! - így mellette fel is bukkanna némi füst kíséretében egy tökéletes, chakrával rendelkező másolat, saját magáról. Ez a klón a Meise Gakure no Jutsu-t használná, így láthatatlanná válna a csatamezőn, és könnyedén le tudja vadászni a környező bokrokban elhelyezkedő embereket, és így Hikuro sem mozdulna a lány mellől, ha egy erősebb ellenfél tűnik fel. Emellett, ha a klónt megsemmisítik, akkor a tapasztalatai visszaszállnának a használóba, és Hikuro tudná, hogy hova kell lőni a következő Katon: Goukakyuu no Jutsu-t, hogy ismét célt érjen. Védekezésre a reflexeit, és a Kawarimi no Jutsu-t használná, ha sor kerül rá.

avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Hétf. Szept. 17 2012, 19:50

Habár még eddig soha nem dolgoztunk együtt még is remekül kombináltuk a jutsukat. Igaz erősebb ellenfél nem bukkant még fel, de ki tudja a bokrokban hányan lapítanak még.
Vagy talán még is van egy erősebb ellenfél? A becsapódó katon jutsut elkerülte. Szemeim nem csaltak láttam ahogy sebességét kihasználva táncolt félre, így egy gyengébb társa múlt ki a tűzben.
- Kezdek mérges lenni.....
A tűz pont kapora jött, mindenki azt hitte csak Raiton az elemem. Tévedés, lehet csak azzal foglalkozok. Mellette viszont mást sem hanyagoltam el.
Fuuton: Renkudan // Szél elem: Fúró Lég Lövedék
Hatalmas chakra gyűlt fel bennem elöntötte az egész tüdőm és légutam szinte már fojtogatott ez a sűrűség és mennyiség a chakrábol.
Amikor az egyetlen óriási nyújtott lövedék formájában kitört tátott számon keresztül. A kis tüzeket pokoli lánggá varázsolva a környéken. Aki pedig a lövedék útjában volt vagy csak a közelében néhány centire darabokra szaggatta. Lövedéket követte még egy hasonló erejű.

Ketten együttes erővel hamar eltakarítottuk a támadókat. A hátra levő utunk pedig eseménytelenül telt Konoháig.


*Gyors lezárás kérésre. Viszont kérek egy posztott igen részletes posztot Raikagához a küldetésről. Ami természetesen sikeres volt.*

Ryu:1000

Ch.:8
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Csüt. Jún. 06 2013, 20:54

Újabb délutánt töltöttem el , anélkül,hogy bármit is csináltam volna,már napok óta nem voltam küldetésen és mostanában az edzéseket se vittem túlzásba.
De aztán megjelent egy küldönc és átadott nekem egy érdekes levelet, a vezetőség üzent nekem.
Az üzenetben az állt,hogy egy kiképzésre kell mennem.
Természetesen nagyon izgatott lettem,eddig szinte csak a híreket hallottam ,nem vettem részt a háborúban.
Tudtam,hogy ez most egy kiképzés lesz nem küldetés,de úgy gondoltam,ha ezen a kiképzésen jól teljesítek,talán valami komolyabb feladattal is megbíznak.
A levélben az állt menjek a közeli erdő egyik tisztásához,itt találkozom majd a sensei-el és még néhány geninnel.
Természetesen rögtön a helyszínre siettem.
Mikor odaértem hét embert találtam a tisztáson ,
hat gyereket vagy legalábbis fiatalt ,biztos voltam benne ,hogy ők lesznek a társaim a kiképzés során, a hetedik figura pedig valószínűleg a sensei lesz...
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uchiha Madara on Pént. Jún. 07 2013, 08:38

//Kyoya//

Mikor megérkezel a tisztásra, észrevehetted, nem te vagy az egyedüli, akit képzésre hívtak. Másik hat genin társaddal együtt még beszélgettetek, ez a pár ember nagy zsivajt okozott a csendes tisztáson. A mester nem szólt, csupán hátratett kezekkel figyelte a kis csapatot.
- Üdv, a nevem Katashi. Téged hogy hívnak - sétált feléd mosolyogva egy veled egykorú genin. Rövid, tüskés barna haja volt és fülig érő mosolya. Úgy tűnt, jó hangulat uralkodik, azonban a jelenlegi felállás szerint egyáltalán nem hasonlít edzéshez a helyzet, mindenki beszél, a mester nem szól egy szót sem, kezd a káosz kibontakozni.
Majd valami fényesre lesztek figyelmesek az égen. Mintha egy hullócsillag haladt volna el az égen. A hangzavar egyre jobban aláhagy, mígnem a döbbent csend köszönt be. A csillag, amelyet láttatok egy lángoló szikla, egy meteorit, mely a föld felé halad. felétek. A döbbent sokk nem egy embert tett mozdulatlanná, teljesen megfagytak és csak nézték, ahogy az egyre növekvő sziklatömb közeledik. A hangja is rémületet kelthet benned, hát még a közelgő forróság. Az eddig mosolygó Katashi elesett, ahogy lépni akart és a földön ülve, tátott szájjal néz fel az égre és várja a bekövetkező biztos halált. Hogyan lehet egy ilyen természeti katasztrófára felkészülni? Sehogy. A mester is egy helyben áll, kihúzva magát várja, hogy a meteorit becsapódjon.

A postodban szeretném, ha leírnád a barátkozásokat, valamint, hogy milyen érzések kavarognak benned, mikor meglátod a közelgő vészt.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Pént. Jún. 07 2013, 13:06

//Pein//

Tudom,hogy oda kellett volna mennem és köszönni a többieknek , de valahogy nem vitt rá a lélek,nem sűrűn vagyok szégyellős de most az voltam.
Valószínűleg elég fura lehetett,én elvileg egy shinobi vagyok ,akinek az életét kellene kockáztatnia a faluért és mégis ott álltam méterekre a csoporttól.

Végül az egyik genin jött oda hozzám , megszakítva ezzel a tétlen várakozásomat. A neve Katashi volt , rendes srácnak tűnt szóval én is bemutatkoztam neki.

- Hello, az én nevem pedig Nosaru. Örülök ,hogy megismerhetlek. - mondtam neki és közben próbáltam én is mosolyogni,bár az enyém nem volt olyan természetes.

Miután bemutatkoztunk egymásnak odamentünk a többiekhez is és nekik is bemutatkoztam.
Sajnos nem vagyok egy társasági lény szóval néhány percen belül már nélkülem folyt tovább a társalgás mintha ott sem lennék.
Figyeltem őket még egy pár percig aztán valami furcsára lettem figyelmes.
Mintha egy üstökös vagy egy hullócsillag tűnt volna fel az égen , ezzel még nem lett volna baj , de ez a rejtélyes égi jelenség túl közel volt és nekem úgy tűnt pont felénk közelit.
Eleinte nem féltem , csak az jutott eszembe mégis mennyi az esélye annak, hogy pont ide essen egy meteor vagy meteorit.

Aztán pár pillanattal később eszembe jutott. Mi van ha ez nem véletlen,ha tudom is én megtámadták a falut és ez a jelenség valamilyen fura technika amivel az ellenség megtámadott minket.
Rögtön a mesterre néztem ő volt az egyetlen reményem , az egyetlen reményünk, de ő csak áll és várta a halált nem szándékozott semmit sem tenni.

Miután ezt láttam teljesen pánikba estem,tudom semmi értelme nem volt ,de befutottam a fák közé és próbáltam minél jobban összehúzni magamat és vártam a véget ....


avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uchiha Madara on Pént. Jún. 07 2013, 13:23

//Kyoya//

A meteorit egyre gyorsabban közeledett, a gyermeki sikolyok, melyeket társaid adtak ki, szintén elenyészett az óriási szikladarab robajától. A fák alatt lapulva vártál, összehúzva, remegve, csukott szemmel. Azonban a vég nem jött. Minden elcsendesedett. Elhalkultak a sikolyok, melyeket eddig hallottál, valamint a hatalmas tűzgolyó is egy szempillantás alatt elillant. Mindenki előbújt fedezékéből és a még most is sziklaszilárdan álló mesteretek felé indultak.
- Mi volt ez mester?
- Vége van már?
- Most meghaltunk? - kérdezték társaid. A mester elmosolyodott.
- Nyugalom, gyerekek, nem történt semmi. Amit z imént láttatok, az nem volt más, mint egy genjutsu. A genjutsu a chakramanipulálás egyik ága, mely illúziókat hoz létre, a genjutsu használók ezekkel az illúziókkal harcolnak. Magas szinten láthatjátok, szinte bármire képes egy fejlettebb genjutsus, így én is el tudtam hitetni veletek, hogy egy meteor csapódik be a földbe. A harctéren is találkozhattok ilyen illúzió használókkal, ezért jó lesz, ha figyelitek, amit mondok. Az illúziók ellen lehet harcolni, ki lehet kerülni a legtöbb genjutsu hatása alól. Most pedig megtanítom nektek a technikát, mellyel ki tudtok lépni a genjutsu alól. A technika neve: Genjutsu Kai. A technika lényege, hogy gátat szabunk a chakrafolyamban. Ez azért fontos, mert az illúziók is innen nyerik az erejüket. ha sikerül megszakítanunk egy pillanatra, akkor az illúzió is véget ér. - majd miután beállt mindenki a helyére, mutatta tovább - Most egy újabb genjutsuba foglak titeket ejteni, ha ügyesek vagytok, ki tudtok belőle jönni - majd kezével a Tigris jelét mutatta - Kai - mondta. - Most próbáljátok meg ti. Erősen kell koncentrálni a chakratokat, majd egy adott pillanatban megszakítani az áramlást. - fejezte be, majd hirtelen levelek formájában eltűnt. - Amíg nem láttok engem, addig az illúzióm hatása alatt vagytok. - szólt a levegőből egy hang.

A posztodban írj le három próbálkozást, miként küzdesz az illúzió ellen, a harmadik próbád után ismét látod a mestered. Ne feledd, erős koncentrálás, néha pedig a csukott szem is segíthet.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Pént. Jún. 07 2013, 19:19

Még mindig a meteorit becsapódására vártam,de nem csapódott ,sőt a meleget sem éreztem és a meteorit hangját sem hallottam többé, miután kinyitottam a szememet , láttam ,hogy teljesen biztonságban vagyok,nem fenyeget semmilyen űrből jött szikladarab,

Miután én és a társaim kiszörnyülködtük magunkat a mester elmondta nekünk mi történt ,kiderült,hogy az egész csak átverés volt,csak egy genjutsu.
Természetesen tudtam mi az,de eddig még sohasem láttam a gyakorlatban,elég ijesztő technikák ezek,viszont a mester szerint van egy jutsu ami hasznos az illúziók ellen a genjutsu kai.
Azt mondta ehhez gátat kell szabni a chakrafolyamban.
Miután befejezte a magyarázatot és mindenki a helyére állt azt mondta ,hogy megint genjutsu-t fog használni és nekünk meg kell próbálni kitörni belőle.
Utána persze azt is megmutatta ,hogyan kell csinálni.
A tigris jelét mutatta azt mondta kai és ennyi , ennyiből kellett megismételnünk a jutsut,mert miután bemutatta a technikát újabb illúziót használt
és eltűnt a szemünk elől.
Addig nem is láthattuk amíg a trükkje hatása alatt voltunk.

Nem volt más hátra a tigris jelét mutattam a kezemmel ,
becsuktam a szememet és próbáltam megszüntetni a chakrám áramlását.

Az első próbálkozás teljesen befuccsolt ,
az égvilágon semmi sem történt, nem éreztem
semmi különbséget.

A második alkalommal próbáltam még jobban koncentrálni ,ez alkalommal jobban éreztem a chakrám áramlását ,de gátolni most sem sikerült.
Ugyan biztos voltam benne ,hogy nem jártam sikerrel
,de azért körbekémleltem , már csak azért is mert kíváncsi voltam a többiek ,hogy állnak.

Örömmel láttam ,hogy nem csak én szenvedtem a jutsuval, a társaim is leizzadtak a nagy koncentrálásban.

A tigris kézjelét mutattam immáron harmadszorra ,behunytam a szemem és áramoltattam a chakrámat. Próbáltam kizárni minden zavaró tényezőt .
Megpróbálkoztam valami újjal elképzeltem egy kutat amiből ömlött a víz,elképzeltem ahogy lezárom a kutat , gondoltam ,így majd a chakra áramlásom is leáll és láss csodát bevált.

Rengeteget kellett koncentrálnom és sok időbe telt,de sikerült a sensei genjutsu-a
megszűnt és én újra láttam őt...

avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uchiha Madara on Szomb. Jún. 08 2013, 10:39

A koncentrálás következtében a pár perce levelekként széthullott mestered ismét magad előtt láthattad, ő maga pedig elégedetten mosolygott, mikor szemeidben észrevette, sikerült elsajátítanod. Előtted csupán egy másik fiúnak, valamint egy lánynak sikerült, majd voltak, akiknek rögtön utánad sikerült, volt, akire több, mint 10 percet kellet várni, mígnem mindenki befejezte, elsajátította a technikát.
Ismételten beállt mindenki a mester elé, aki újabb tanácsokkal látta el a kis csapatot.
- Most, hogy képesek vagytok alkalmazni a Kai-t, nagy előnyötök származhat a genjutsu használók ellen. Azonban - nézett körbe komoly tekintettel - Mint minden technikának, ennek is megvan a hátránya, és sajnos a Kai sem nyújt tökéletes védelmet az illúziók ellen. A komolyabb szintű technikák ellen, valamint a hang alapú genjutsu-k ellen hatástalannak bizonyul. A Genjutsuból való kiragadás másik módszere, amikor fizikai fájdalmat, egy hirtelen érő sokkhatást okozunk magunknak, vagy egy társunkon. Egy vágás, harapás is képes a chakraáramlatokra olyan hatással lenni, hogy az kizökkentsen az illúzió alól. A legbiztonságosabb, ha ketten, vagy akár többen vszálltok szemben az illúzióharcosok ellen, ekkor nagyobb esélyetek van rá, hogy ha valamelyikőtök csapdába esett, a másik egy sokkhatással, vagy chakraadagolással képes legyen segíteni rajta. - azzal kihúzta magát, jobb öklét bal tenyerébe csapta és meghajolt. Az edzésnek vége lett, remélhetőleg megfelelően tudjátok majd használni a technikát akár a csatatéren is, elvégre a hazánál, nincs fontosabb.

A technikát elsajátítottad, felírhatod az adatlapodra.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Kedd Jún. 25 2013, 11:39

/Gonza kun./ 
Raion a reggeli napfénnyel indult az erdőbe, ahol kereste a megfelelő fát, amin majd kis tanoncát megtanítja a fára mászás minden fortélyára. Hagyott egy levelet a szemfényvesztő sátrába, aki elfelejtette hogy fogadóban szálltak meg, és míg Raion a kényelmes ágyon pihent, Gonza a kemény földet támasztotta. ~Vagy egyedül akart lenni, vagy pusztán nem szereti a kényelmet, hmm...pedig ez az őnapja remélem kipihente magát. Kezdésnek ha megtalál már jó kereső válna belőle~ Sétája közben egyből kiszúrta a szemét egy a hatalmas égre nyúló fákközül, melynek lomb koronája szinte felségesvolt, és szerte ágazott, a törzse pedig hosszú, és vastag, amire most szüksége volt . 
 
Raion ránézett a fára, és közben eszébe jutott, hogy a facsemete kicsi, és törékeny, de ha egyszer megnő hatalmas lesz, és erős. Ebből adódik hogy minden ninja útja először kezdő küldetésekkel kezdődik, ahogy neki is, majd egyre nehezebbek lesznek. Ha bele gondol Raion hogy saját mesterét is megkellett őlnie a Ryukai időszakában, csak mert az egyik Ryu szerelmi bánattal élt, és Raiont vették észre legelőször....annak idején amikor a mestere őt tanította a fa és vízen járásra nem két dolgot sajátított el, hanem kapásból négyet. Hiszen mondhatni Raion képes volt arra amire sokan nem, hála bátyjának. A Chakra tökéletes kontrolljára. Szinte mestere meglepődött amikor azonnal a vízen járt, és csak útba kellett igazítani hova irányítsa chakráját. ~Tegnap előtt a kézen áthaladó chakrát erősítettük, most viszont el kell érnie majd hogy a lábán végig haladjon a chakra, de közben kordába tartsa, és tudja áramoltatni, nehéz feladat lesz egy szamurájnak akit most kezelnek először.~Raion elkezdett a fa felé sétálni majd mikor elé ért felrakta először az egyik lábát, majd a másikat, és elsétált a tetejére, ahol húzott egy csíkot, azzal is jelezve a társának hogy majd idáig kell elérnie, majd egy hátra bukfenccel a földre érkezett, hosszú zuhanás után, tökéletes landolással. ~Megcsappant az őrjárat még itt is Kumogakurében, ha belegondolok hogy az A/B- csapat folyton rajta ütéseket komponált fel...régi szép idők. A ninja háború talán az utolsó lesz, amit a világ látott. És félek hogy a Shinobi szövetség letarolja az ellenfelét...de hozzám hasonlók mindig lesznek.~Raion ledőlt a fa mellé, és türelmesen várta hogy megtalálja őt Gonza. 


/kicsit olvass utána a chakra kontrollnak hogy többet tudj majd leírni, de csak a következő utáni postban. Very Happy csak előre szóltam <3 xd /

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gonza Sasano on Kedd Jún. 25 2013, 12:31

Gonza reggel felébredt, ásított egy nagyot, majd kicsit nyújtózkodott. Felnézett az égre és sóhajtott egy nagyot, az égen egy felhő sem volt, ragyogóan sütött a Nap, szép idő volt. Gonza összepakolta a felszerelését, indulásra készen állt.
~ Na ismét reggel van. Ma lesz valami csakrakontrollos gyakorlás, famászás. Nagyon jó....másra sem vágytam. Raion hol van? Hmm....mindegy majd megtalál úgyis ha akar, addig kicsit szétnézek, sétálok egyet.~
Gonza sétálás közben megcsodálta a szép fákat, amúgy is szeretett a természetben lenni. Sétálás közben megpillantott egy hatalmas fát, aminek az ágai az égbe nyúlnak és amikor lenézett, megpillantotta Raiont. 
~ Na tessék, itt van Raion. A legmagasabb fa alatt. Ugye nem ezt kell, majd megmásznom? Heh....de igen!~ töprengett magában Gonza, majd köszöntötte Raiont:
- Jó Reggelt! Ma lesz a "famászás" elsajátítása ugye? És persze "nagyobb" fát nem tudtál volna választani igaz? Hadd essen egy nagyot a szamuráj. Mondjuk nem is vártam mást tőled. - szólt enyhén gúnyos mosollyal, ugyanakkor nevetve Raionhoz, letette a fegyvereit, majd ismét szólt:
- Na még mielőtt elkezdenénk. Előtte tarts kérlek egy kis demonstrációt, majd alaposan magyarázd el, hogy mit, merre és hogyan. - mondta Gonza, majd várta, hogy Raion elkezdje a magyarázást. 

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Raion Tensei on Kedd Jún. 25 2013, 13:18

~....Próbáld újra Raion, koncentrálj, kezd a lábadnál. Összpontosíts a chakrádra, érezd a testeden ahogy áramlik, próbáld irányítani, küldj jeleket a talpadba, érezd ahogy átáramlik, és hozd felszínre, ha ez megvan, válj eggyé a földdel érezd ahogyan a föld úrrá lesz rajtad. És képzeld el ahogy elnyel téged. * Rendben tesó! Iwagakure No jutsu........~
Raion vissza pattant a jelenbe, hiszen nosztalgiázását Gonza törte meg lármázó gondolat menetével.
- Ohh, Demostráció? *Feláll, leporolja magát* tényleg, el is felejtettem. Előtte a magyarázat. 
Raion táskájába nyúlt, igen abba a mély fekete lyukba amibe minden elfér, mint egy női táska. Így ott tartotta a chakra elméletét. 
- Feloldás.
Raion és Gonza előtt a tekercs megmutatta tartalmát és a következő ábra lett úrrá 
Átlagos shinobi test felépítés.
A Chakra, első fejezet.

  • Érzékelés: A shinobi, szamuráj, zsoldos, vagy éppen egy átlagos ember. Mindben ott van a chakra, amit ha képes elérni, könnyű móddal irányíthatja.
  • Felszabadítás: Egyszerű összpontosítással képes az ember előhívni belső chakráját. Némelyikük pontosan tudja áramoltatni a Tenketsu pontjain, vannak akik pedig szemükkel felismerik azokat.
  • Áramoltatás: Egyszerű, ahogy a nevében is van, minden ember képes mozgatni a megfelelő helyre a chakráját, miután felszabadította. *FONTOS: A Chakra nemmegfelelő áramoltatása kimerűltség, fáradékonyság, halálba vezet.
  • Kiszivárogtatás: Legvégső forma, amikor az átlagon felüli Shinobik képesek chakrájukat pajzs, vagy fegyver ként használni. Amikor különböző ékes színben testén kívűl jelenik meg. Jellemző: Hatalmas energia.


- Nos Gonza, ez az amit be kell magolnod, de hogy ne érezd magad egyedül, bemutatom.
Raion azzal hátra fordult, majd egyenesen a fának futott, és utolsó lépésénél felemelte a lábát, és már a fán futott, majd pillanatok alatt a tetejére ért, ahonnan leszaltózott.
- Amit láttál, egy haladó használó módszere, már futás közben erőlködés nélkül a lábamba irányítottam a Chakrám, de felvezetem neked lassan is.
Raion felvette a tigris kézjelet, és erősen koncentrálta a chakráját, majd a túl buzdolo energiája először egész testén mutatkozott, és végül a talpán volt látható a chakra túlnyomás.
- Mint láttad, elsőnek összeszedtem minden erőm, majd 1/16 részét a lábba irányítottam, és amit oda küldtem 1/3 részét pedig egyenesen a talpamba. Nos ha elég segítséggel rendelkezel, elsőnek állj félre, és szabadítsd fel a chakrád, ahogy megtetted a kardnál is, és összpontosítsd a lábadba, és csak utána rohanj neki a fának ha úgy érzed megtart majd. Ne feledd, mind kettőbe ugyan annyi chakrát juttass, nem lehet se több, se kevesebb, különben fejre esel, és figyelj arra is hogy óvatosan érkezz le. 
Azzal Raion arrébb lépett, és egy másik fa tetejére ugrott, ahonnan a környező területeket figyelte szemével, nehogy meglepetés szerűen valaki rajtuk üssön. 

/Remek. Kérlek 35 minimális sorral juttasd fel magad a fa 3/4 részére, és onnantól kezdődik az éjszaka, ahol én eltűnök pihenni, te pedig folytasd a sztorit. Magyarul jó 40 sor az amit elvárok tőled. Most is szabad az emlékezet, az ösztönözés, és a táj leírás. használd ki az időt, ráérsz /

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.