A Tópart mentén
1 / 6 oldal • Share •
1 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
A Tópart mentén
Konoha tópartja. Szokásos találkozó hely a falu lakosai számára.

Hoshigaki Kisame- Tartózkodási hely: Mindenhol ott vagyok.
Re: A Tópart mentén
Egy ramen büfébe készülődtem, ám az órát tekintve inkább a tó part felé vettem az irányt.
- Az utóbbi hónapok eseményei lelombozóak... Natsume felől semmi hír, anyám is beteg, remélem az új társak kicsit meghozzák az életkedvemet!
A tópart felé sétálva látok néhány ismerős arcot, de sehol sem állok meg beszélgetni, nem vagyok abban az állapotban. Azt hiszem én leszek az első! A többieknek még nyoma sincs.
- Az utóbbi hónapok eseményei lelombozóak... Natsume felől semmi hír, anyám is beteg, remélem az új társak kicsit meghozzák az életkedvemet!
A tópart felé sétálva látok néhány ismerős arcot, de sehol sem állok meg beszélgetni, nem vagyok abban az állapotban. Azt hiszem én leszek az első! A többieknek még nyoma sincs.

Makenshi
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 100
- Húh végre vége a genin vizsgának. Már alig várom hogy elkezdődjenek a komoly edzések és a küldetések a közeljövőben. Már alig várom hogy megismerjem az új társaimat. Remélem jól megleszek velük. Na de mostmár indulok a tópartra bár egy tál
ramen-re megállok mert nem akarok üresgyomorral menni a találkozóra.
Amint közeledtem a tópart felé láttam egy fiút gondoltam ő lesz az egyik társam.
ramen-re megállok mert nem akarok üresgyomorral menni a találkozóra.
Amint közeledtem a tópart felé láttam egy fiút gondoltam ő lesz az egyik társam.

Kiba Tsurugu- Tartózkodási hely: Konohagakure no Sato
Adatlap
Még az is lehet hogy ő lesz az új társam? Első ránézésre nem lehet nagyobb nálam. Olyan 170 körüli max 70 kiló, de elég kispórolt testalkatúnak tűnik! Remélem nem egy esetlen shinobit varnak a nyakamba...
Körülnézek a tóparton, mivel nincs ott más aki felém közeledne ezért elindulok a fiú felé. Amikor már elég közel érek:
- Üdv a nevem Makenshi Naizen, ha jól sejtem te is azért jöttél ide, hogy találkozz az új csapat társaiddal!
Körülnézek a tóparton, mivel nincs ott más aki felém közeledne ezért elindulok a fiú felé. Amikor már elég közel érek:
- Üdv a nevem Makenshi Naizen, ha jól sejtem te is azért jöttél ide, hogy találkozz az új csapat társaiddal!

Makenshi
Adatlap
Ez a fiú ránézésre elég szimpatikus de ezt még nem tudhatom előre, úgylátom egyedül van és a 3. társam sehol na de sebaj.
- Üdv, a nevem Kiba Tsurugu de szólíts nyugodtan Kiba-nak és igen. Te lennél az egyik társam?
- Üdv, a nevem Kiba Tsurugu de szólíts nyugodtan Kiba-nak és igen. Te lennél az egyik társam?

Adatlap
A genin-vizsga egy kicsit sem volt fárasztó, így amíg nem kapom meg az új beosztásomat, elhatároztam, hogy kimegyek a gyakorló térre és edzek. A múltban már hozzászoktattak az egyszerű életkörülményekhez, tehát többnapos gyakorló téri táborozásra készültem fel.
Három napra rá hogy bevettem magam a gyakorló terepre, Kouta sensei megjelent és utasított hogy menjek a tó partra, ahol új csapattársaim vártak rám.
Kíváncsi voltam csapattársaim képességeire, reméltem, hogy új jutsukat tanhulhatok és hasznára válhatok a csapatnak.
Három napra rá hogy bevettem magam a gyakorló terepre, Kouta sensei megjelent és utasított hogy menjek a tó partra, ahol új csapattársaim vártak rám.
Kíváncsi voltam csapattársaim képességeire, reméltem, hogy új jutsukat tanhulhatok és hasznára válhatok a csapatnak.

Kuromaru- Tartózkodási hely: Konoha, gyakorló tér
Adatlap
Ahogy ott álltatok ketten megláttátok, hogy harmadik társatok is közeledik hozzátok. Biztosak nem lehettetek benne azonban ekkor egy hang megszólalt a hátatok mögött.
- Üdv nektek ifjak! A nevem Kouta sensei és én leszek az új mesteretek - A mester egy harmincnégy év körüli férfi volt. Sötét haja és barna szemei voltak. Kissé hosszúkás arcát a homlokán kissé ferdén megkötött fejpánttal próbálta ellensúlyozni. A nyakában egy háromszögletű kendőt hordott sálkánt és öltözéke nem állt másból mint agy fekete pólóbál, egy háromnegyedes kék nadrágból és a megszokott homokkal töltött mellényből. Miután mindannyitokat jól szemügyre vett belekezdett a mondókájába.
- Örülök hogy mindannyian időben megérkeztetek. Nem vagyok az a szigorú fajta ember de a kést nem igazán kedvelem. - Miután mindannyian bemutatkoztatok a mester ismét magához ragadta a szót.
- Azt hiszem itt az ideje hogy meséljetek egy kicsit magatokról. Hogy mit szeretnétek elérni, milyen jutsukat akartok tanulni és ha van valamilyen különleges technikátok azt szívesen meghallgatnám.
- Üdv nektek ifjak! A nevem Kouta sensei és én leszek az új mesteretek - A mester egy harmincnégy év körüli férfi volt. Sötét haja és barna szemei voltak. Kissé hosszúkás arcát a homlokán kissé ferdén megkötött fejpánttal próbálta ellensúlyozni. A nyakában egy háromszögletű kendőt hordott sálkánt és öltözéke nem állt másból mint agy fekete pólóbál, egy háromnegyedes kék nadrágból és a megszokott homokkal töltött mellényből. Miután mindannyitokat jól szemügyre vett belekezdett a mondókájába.
- Örülök hogy mindannyian időben megérkeztetek. Nem vagyok az a szigorú fajta ember de a kést nem igazán kedvelem. - Miután mindannyian bemutatkoztatok a mester ismét magához ragadta a szót.
- Azt hiszem itt az ideje hogy meséljetek egy kicsit magatokról. Hogy mit szeretnétek elérni, milyen jutsukat akartok tanulni és ha van valamilyen különleges technikátok azt szívesen meghallgatnám.

Üdv, a nevem Kuromaru. A Föld országából származom. 13 évvel ezelőtt születtem egy kis faluban Iwagakure és a Fű országának határvidékén. Szüleimre nem emlékszem, barátaim nincsenek. Két célom van, egyrészt hogy erősebb legyek, másrészt, hogy véghez vigyem az aktuális küldetéseket. Jeleskedem a shuriken hajításban, a fuuma shurikennel is jól bánok.

Adatlap
Végig mértem először a senseit aztán az utolsó csapat társunkat. Elszántnak tűnik a fickó és ez tetszik nekem! Remélem nem csak az önbizalma nagy!
- Az én nevem Makenshi Naizen, de hívjatok Makenshinek. Elég jól bánok a drót huzalokkal, és a kunai késekkel is pontosan dobok célba. A víz típusú technikák érdekelnek első sorban.
Közben üdvözöltem a senseit is, majd ismét a hallgatagságba burkolóztam!
- Az én nevem Makenshi Naizen, de hívjatok Makenshinek. Elég jól bánok a drót huzalokkal, és a kunai késekkel is pontosan dobok célba. A víz típusú technikák érdekelnek első sorban.
Közben üdvözöltem a senseit is, majd ismét a hallgatagságba burkolóztam!

Makenshi
Adatlap
Hmm, úgylátom, hogy a társaim nem kispályások.
- Üdv, a nevem Kiba Tsurugu de elég csak a Kiba. A Tűz országában születtem 15 éve egy kis faluban Konoha-tól pár mérföldre. 2 célom van, először is, hogy elismerjenek a faluban mint shinobit másodszor, hogy elkapjak egy bizonyos személyt. Kardforgatásban elég jó vagyok, ninjutsuk terén majd a tűz elemmel szeretnék próbálkozni a közeljövőben.
- Üdv, a nevem Kiba Tsurugu de elég csak a Kiba. A Tűz országában születtem 15 éve egy kis faluban Konoha-tól pár mérföldre. 2 célom van, először is, hogy elismerjenek a faluban mint shinobit másodszor, hogy elkapjak egy bizonyos személyt. Kardforgatásban elég jó vagyok, ninjutsuk terén majd a tűz elemmel szeretnék próbálkozni a közeljövőben.

Adatlap
Újdonsült társaim nem tűnnek bőbeszédűnek, ezt díjazom. Számomra azt jelenti, hogy komoly és elkötelezett shinobik, akikre lehet építeni. Származásomból következik, hogy doton stílushoz van érzékem (ez a legvalószínűbb), de majd később kiderül.
-(Amíg sensei nem ad további utasítást elfogyasztok egy kis rizsgombócot)
-(Amíg sensei nem ad további utasítást elfogyasztok egy kis rizsgombócot)

Adatlap
- Remek látom mindannyitoknak határozott elképzelése van a jövőről. Ez jó dolog. - Kezd bele a mesteretek:
- A többi meg majd kiderül. Én úgy szoktam hogy az első nap kiderítem a csapatom affinitását. Éppen ezért hoztam magammal ezeket. - Ezzel a mesteretek előhúzott három pappír lapot. Kicsi csíkok voltak de sötét volt a színük. Ha belevezetitek a chakrátokat a papír elárulja kinek milyen az affinitás. Rajta kezdjetek hozzá. - Ezzel szétosztotta a lapokat.
- A többi meg majd kiderül. Én úgy szoktam hogy az első nap kiderítem a csapatom affinitását. Éppen ezért hoztam magammal ezeket. - Ezzel a mesteretek előhúzott három pappír lapot. Kicsi csíkok voltak de sötét volt a színük. Ha belevezetitek a chakrátokat a papír elárulja kinek milyen az affinitás. Rajta kezdjetek hozzá. - Ezzel szétosztotta a lapokat.

Hmmm már olvastam ezekről a papírdarabokról, ha belevezetem a chakrámat akkor valami történik a papírral és kiderül hogy milyen elemű a chakrám.
Amint megkaptam a lapot elgondolkoztam rajta hogy mi lesz ha nem olyan elemem lesz amit szeretnék. De hát semmi okom aggódni.
- Na akkor nézzük.
Azt tudom hogy ha elég akkor tűz elemű a chakrám.
Remélem tűz elemű, égj szét kérlek.
A chakra végig ment a papíron és szétégett semmi nem maradt belőle.
- Vá szétégett, ez az tűzelemű a chakrám.
Amint megkaptam a lapot elgondolkoztam rajta hogy mi lesz ha nem olyan elemem lesz amit szeretnék. De hát semmi okom aggódni.
- Na akkor nézzük.
Azt tudom hogy ha elég akkor tűz elemű a chakrám.
Remélem tűz elemű, égj szét kérlek.
A chakra végig ment a papíron és szétégett semmi nem maradt belőle.
- Vá szétégett, ez az tűzelemű a chakrám.
A hozzászólást Kiba Tsurugu összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 18, 2011 10:41 pm-kor.

Adatlap
Kezembe vettem a papírt... Az előző csapatommal ilyen tesztet nem csináltunk. Kíváncsi lettem. Vajon bejön a tippem és tényleg víz az én elemem? A víz közelében mindig jobban éreztem magam, most is sokkal jobb, hogy nem a poros gyakorló téren találkozunk. Kezembe vettem a kis papírlapot és elkezdtem bele áramoltatni a chakrámat. Ismerős ez az érzés, de most már inkább érzésből jött, nem kellett oda koncentrálni úgy mint az akadémián, vagy az első küldetésemen.
Egy pillanatig nem történt semmi én meg a szememet forgattam, hogy vajon mit ronthattam el. Aztán a papír elkezdett mállani mintha egy vödör vízbe mártották volna aztán szépen lassan a kis papírmaradékok vízzé változtak, majd lecsöpögött a kézfejemről a földre. IGEN siker! Gondoltam magamban. Így talán esélyem van megtanulni az a jutsut amiről Natsume mesélt nekem, amivel az apját is csapdába ejtették. Bár ez egy igen összetett technika, azért hátha egy próbát megér!
- Sensei szeretném megkérdezni, hogy hallottál-e már a Suirou no Jutsu//Vízbörtön Jutsuról, és ha igen akkor mit gondolsz számomra ezen a szinten tanulható lenne ez a Jutsu?
Egy pillanatig nem történt semmi én meg a szememet forgattam, hogy vajon mit ronthattam el. Aztán a papír elkezdett mállani mintha egy vödör vízbe mártották volna aztán szépen lassan a kis papírmaradékok vízzé változtak, majd lecsöpögött a kézfejemről a földre. IGEN siker! Gondoltam magamban. Így talán esélyem van megtanulni az a jutsut amiről Natsume mesélt nekem, amivel az apját is csapdába ejtették. Bár ez egy igen összetett technika, azért hátha egy próbát megér!
- Sensei szeretném megkérdezni, hogy hallottál-e már a Suirou no Jutsu//Vízbörtön Jutsuról, és ha igen akkor mit gondolsz számomra ezen a szinten tanulható lenne ez a Jutsu?

Makenshi
Adatlap
Makenshi után én következtem. Átvettem a kis papír lapot a senseitől, majd elkezdtem összpontosítani a chakrámat. Eltelt egy kis idő, de nem történt semmi. Kínos percek teltek el, míg végül azt éreztem, hogy a kicsiny papír darab apró darabokra, majd porszemekre esett szét. Nehezebben ment, mint gondoltam, de az eredmény nem lepett meg. Remélem a sensei is úgy gondolja, hogy itt az idő a doton stílus elsajátítására. Úgy gondolom, hogy Konohában kevés olyan shinobi lesz, aki nálam jobban fogja alkalmazni ezt az elemet.
A társaimnak tűz és víz elemű a chakrája van. Ezzel jól kiegészítjük egymást azt hiszem.
A társaimnak tűz és víz elemű a chakrája van. Ezzel jól kiegészítjük egymást azt hiszem.

Adatlap
1 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Similar topics» A Tópart mentén
» Asztrál-mentál kupola
» Tópart
» Karakura Folyópart ~ mellette a Használt Ruhák Butikja
» Folyó Part
» Asztrál-mentál kupola