Hegységrendszer

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Hegységrendszer

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Szer. Márc. 31 2010, 20:21

Egy igen hosszú hegységrendszer, mely a leghosszabb hegységrendszerek közé tartozik a Shinobi Világban. Egészen déltől, a Tűz Országától tart a Villám ország legészakibb területeiig. A hegységrendszernek köszönhetően szigetek jöttek létre az ország északi részén, így még több területre tett szert az állam.
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Itanashi on Hétf. Feb. 13 2012, 19:13

//Chuunin Vizsga//

*Hát végül meérkeztem Kumogakure no Sato-ba.* - gondoltam magamban, miközben beléptem a város kapuján. El is indultam a regisztrációs helyszín felé, ahol fel kellett iratkoznom a vizsgára. A pulthoz érve több személy ült egy asztal mögött, és kérdezgették az oda érkezőket. Én következtem a sorban.
- Neve? - kérdezte egy fiatal Kumogakure-i shinobi
- Djuka Sendo, Kusagakure-ból - válaszoltam.
- Rendben, a vizsga első feladatáról a Hegységrendszer-nél kap információkat. kérem, fáradjon oda, ahol eligazítják majd. - fejezte be mondanivalóját a férfi. Bólintottam, megköszöntem, majd elindultam a megadott helyszín felé. Útközben végig azon törtem a fejem, vajon miféle feladatokat kell majd kiállnom, hogy elnyerjem a Chuunin címet. Reméltem, nem fogok csalódást okozni a falvam, és klánom nevére. Egy kis séta után meg is láttam a hatalmas, égbenyúló hegységeket, melyeknek tetejét sűrű felhők takarták el. Egy kis kapun sétáltam át, melynél már néhány személy állt, voltak genin-ek, és magasabb rangú személyek is, legalább, ahogy a ruházatukról lekövetkeztettem. Megkerestem azt a személyt, vagy csoportot, ahol megkapom a további információkat.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Aono Takefumi on Hétf. Feb. 13 2012, 19:18

Elérkezett a várva várt akarom mondani nem is annyira várt nap. Tekintve, hogy geninünk két alkalommal is sikertelenül kísérelte meg letenni a vizsgát nem volt olyan izgatott, mint az újoncok kiknek ez volt az első alkalom. Még jó pár nappal azelőtt hogy a vizsga kezdő fázisba lépett volna, megkapták a helyszín adatait, illetve a pontos időpontot a nyitásról. Lévén, hogy nem a Tűz Országában rendezték meg a konohai geninekre szép kis utazás várt akár csak minden külföldi ninja számára. Hősünk mindent az utolsó pillanatra hagyott, ami remekül illett személyiségéhez ám ezzel ellentétben már rég végig gondolta mit visz magával. Övtáskájába az értesítés napján bepakolta a fegyvereit, ami lényegében 6 kunait és három robbanó jegyzetet tartalmazott illetve az öt méteres drótot. A shurikenjeit mind egy szálig arányosan elosztva lepecsételte a csuklóin található pecsétekbe. Az indulás napján így már nem volt más hátra, mint magára öltse a láncingét, felhúzza jobbjára a vörös színben pompázó alkarvédőjét és miután friss kötést tett csuklóira már csak hátizsákját kellett megtöltenie némi élelemmel és vízzel az útra. Kijelenthetjük hogy készen állt. Unottsága és érdektelensége révén útját fölösleges volna megosztani a nagyérdeművel így hát ezt a részt, hanyagoljuk is. Hogy meddig tartott az út? A fene se számolta. A lényeg hogy mire megmászta a hegyeket és elért Kumogakure kapujába, már jócskán fontolgatta, hogy sarkon fordul és haza megy. Ám sajnos ez nem volt lehetőség elvégre az út értelmetlenné vált volna, illetve amit ismerőseitől és mesterétől kapott volna, ezért a húzásért, egy életre szóló fájdalmat okozott volna saját magának. És voalá túl sok a volna. A kapu és falu vagy hívjuk egyszerűen falukapu őröktől némi információt szerzett méghozzá teljesen ingyen a regisztráció hollétéről. Nos nagy nehezen és a helyi lakosság útbaigazításával eljutott a keresett helyre. Némi sorban állás, morgás és jó időnyi várakozást követően sorra kerülve sikeresen letudta a papír munkát. Most hogy ezzel is megvolt szívesen játszotta volna a turistát, ha már idáig eljött ám az élet vele mindig oly kegyetlen. Az útját kiadták méghozzá a közeli hegységrendszer lábához kellett elszambázni az épeszűknek pedig, elsétálni. Újabb kérdezősködéssel, mutogatással és eltévedéssel később eltalált az első forduló helyszínére, ahová már csak a többieknek kellett befutni leszámítva azokat, akik már itt voltak.

A vizsgára hozott felszerelés:
- Övtáska tartalma: 6 kunai, 3 robbanó jegyzet, 5 méternyi drót.
- Bal és jobb csukló pecsét: 9-9 shuriken pecsétenként.
- Egyéb: Egy jelenleg is rajta lévő ujjatlan láncing, illetve a jobb karján lévő vörös színű alkarvédő.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kusuki Eiko on Hétf. Feb. 13 2012, 19:27

//Szintén a Chunin vizsga//

- Hát itt vagyok.
Mondtam és igazoltatás után közölték is velem hogy hova kell mennem.
A Hegységekhez irányítottak. Ahogy mentem kissé elkezdtem izgulni afelől, hogy egyrészt kivel és milyen erőssel fogok harcolni. Azért izgultam, mert végre összemérhetem az erőmet más erős ninjákkal is akiket talán még nem is láttam.
Mikor megérkeztem és beléptem láttam jó pár másik vizsgázót is magamon kívül.
- Nah most vagy elbukok vagy felküzdöm magamat és talán megfelelek.
Mondtam miközben a többiek képébe bámultam akiket láthatólag nem igazán érdekeltem idáig.
"Várjatok csak! Most megmutatom, hogy mire vagyok képes!"
Gondoltam és kerestem egy információval szolgáló helyet.


A hozzászólást Kusuki Eiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 15 2012, 15:39-kor.

_________________
Kusuki Eiko
Kuroba Kaito

Adatlap
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Feb. 13 2012, 20:08

Amikor közölték, hova kell mennem és mit kell csinálnom nem nagyon fogtam fel az egész esemény valójában milyen színvonalú igazából! Megérkeztem egy országba most talán először abban a tudatban, hogy nem keresnek. Mindig szerettem a hegyeket igaz sosem láttam még ekkorákat mint amiket ebben a régióban. A hegység hatalmasnak tűnt a már megszokott pusztákhoz és dombokhoz képest.
Amikor megérkeztem el kellett intézni a papír munkát. Nem volt a leg egyszerűbb feladat, hogy ne valami álnéven mutatkozzak be hiszen eddigi életem során ha bármihez a nevemet kellett adnom akkor a fantáziámhoz fordultam segítségért, de most nem így történt...
- ... Miki Karu!
El is irányítottak a hegységrendszerhez mondván, hogy ott fogok majd információkat kapni arról mégis, hogy zajlik egy ilyen vizsga. Menet közben igyekeztem felmérni a terepet és az embereket. Ennyi shinobit egy helyen talán utoljára Kirigakure óta. Volt itt mindenféle népség. A szokásos öltözetben voltam és a jobb vállamon ott figyelt Kusagakure homlokvédje! Egy ideig gondolkoztam is, hogy a homlokomra tegyem inkább, de nekem így kényelmesebb volt. A szokásos felszerelésen és a katanámon kívül nem is volt nálam más felszerelés csak élelem és némi víz aminek örültem is. Hiszen itt aztán nem tudom még, hogy honnan fogok vízhez jutni remélem a terepen lesz valami forrás vagy hasonló.
Amikor megérkeztem láttam egy kisebb csoport shinobit valószínűleg ők is geninek hát akkor egy kicsit közelebb megyek hozzájuk és megvárom mi lesz ebből!
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Feb. 13 2012, 20:09

// Chunnin //

És végre itt chunnin vizsga. Habár csak néhány napja értesült a vizsgáról, mivel hozzá méltóan, csak úgy félredobta a levelet, amiben a tájékoztató volt a vizsgával kapcsolatban. Gondolhatjátok, hogy hogyan reagált miután megtudta a csapattársaitól, hogy valószínűleg benevezték őket a Chunnin vizsgára. Kétségbe esetten kaparta elő a levelet a többi közül, amiben minden részletesen le volt írva. A levélen egy aranyozott csík futott végig, és egy piros pecsét volt a külsején. Mirubi kinyitotta a levelet, majd villámgyorsa végigfutotta.


Chunnin vizsga tájékoztató

Kauru Mirubi!
Értesítjük, hogy Ön be lett nevezve a Villám Országában megrendezett Chunnin Vizsgára. A kezdés időpontja a lap alján olvasható. Mihelyst megérkezett a kiszabott helyre, ott útbaigazítást fog kapni és tudni fogja a további teendőket. Ami a legfontosabb, hogy a vizsgán teljesen magára lesz utalva. Kérjük, nyújtsa a legjobbat és sok szerencsét!


Hát igen. Még vagy háromszor végig olvasta a levelet, amíg megértett mindent. Három nappal később, az utazás kezdetét vette. A Tűz Országának kikötővárosából indult hajóval, amin rajta kívül, még néhány genin és chunnin volt. Sokkal egyszerűbb volt hajózni, mint átkelni a Gőz Országán és a hideg Fagy Országán. Talán így még időt is spórolt. Útközben nem látott semmilyen ismerős arcot. Ez kicsi aggasztotta, hiszen tudta, hogy az egész csapata be lett nevezve. De biztosan ők is jól vannak. A hajó megérkezett a Villám Országának kikötővárosába. A hely nem volt sokkal másabb mint hazájának kikötője. Innen egyenesen egy nagyobb csapattal indultak meg Kumogakurei és Konohagakurei kísérőkkel. Mire megérkeztek, addigra már reggel volt. Mert igen, este értek a kikötővárosba. Eddig minden simán és könnyen ment. Mondhatni, minden terv szerint. Nem mintha lenne különösebb terv, de kitudja mi lesz még itt. Kumogakure kapuján simán átjutott a kis csapat. Nem sok úgy 5-6 ember lehetett. Plusz-mínusz az a 30 ember, akik a csatákat jöttek megnézni. Végigvezették őket a város utcáin. Itt már jóval nagyobb volt a különbség az építkezések és a kultúra között. Mindenhol sok hegy, és sok ember. Az utcán mindenki igyekezett felmérni a "gladiátorokat". Papírokat kellett mindenkinek kitöltenie, majd tovább ment a csapat.
~ Mit bámul ez a sok ember? És miért kell nekem részt vennem ezen a vizsgán? Kerüljön csak a kezeim közé Niyo-sensei! Habár, kétlem hogy tudnék vele mit kezdeni. Valószínűleg kitaposná belőlem a lelket. ~
Hamarosan, egy nagy hegyszerű gigantikus valamihez ért a kis csapat. Itt már jóval többen voltak, és a tömeg is nagyobb volt. Mirubinak ez nagyon nem tetszett. Sőt egyenesen kényelmetlenül érezte magát a sok idegen ember között, ugyan is egy ismerős arcot sem látott. Hamarosan hangok hallatszottak a háta mögül.
- Itt várjanak. Majd a többit idővel megtudják!
Ez Mirubinak éppen elég volt ahhoz, hogy leszűrje az infót. Vagy is, nemsokára kezdetét veszi az első forduló.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kitori Musato on Kedd Feb. 14 2012, 13:22

// Chunnin vizsga //

Egy hosszú út után megérkeztem Kumogakure no satoba. Megkerestem a vizsgára jelentkezés helyszínét és gyorsan oda is sétáltam.
- Üdv! A chunnin vizsgára jelentkeznék. - mondtam.
- Hogy hívnak? Honnan jösz? - kérdezte egy szemüveges fazon, aki az egyik kis fülkében ült.
- Kitori Musato, konohából.
- Rendben. Menj a közeli hegység rendszerhez... - a szemüveges unott hangon prédikált legalább egy percig, hogy pontosan hova kell mennem.
- Arrigatou.
Elindultam a kijelölt pont felé. Kumo nem éppen egy szép hely, ezt meg tudtam állapítani. Legalábbis nem nekem találták ki ezt a helyet. De most minek törödöm ilyenekkel?
A faluból kiérve fél óra alatt megtaláltam a helyet, ahol az első feladatot megkapjuk.
Miért vannak ilyen sokan? Lehet, hogy nem is olyan rossz geninnek maradni...
Ám a fenti gondolatot gyorsan száműztem, mert eszembe jutott mit ígértek otthon. " Ha chunnin leszel, akkor megengedjük, hogy úgy öltözz, ahogy akarsz"
Ez másnak egy szánalmas dolognak tűnhet, de nekem, aki mindent megkap, viszont szigorúan be kell tartania a szülei szabályait - amiből kevés van, de ellentmondást nem tűrnek -, nagyon nagy lehetőség. Mert ezt a ruhát is ők erőltették, pedig nem is olyan praktikus, mint amilyennek lennie kellene.
A tömeget kerülgetve sétáltam, hátha találom egy-két ismerős arcot...
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Shirogane Shiro on Csüt. Feb. 16 2012, 11:54


//Chuunin-móka//

Nem telt el sok idő, alig pár nap, hogy Kainak köszönhetően úgymond magamra találtam, és épp ezért értettem meg a senseiem álláspontját, mikor óvott attól, hogy jelentkezzek a vizsgára. Közel sem állok kész, tudom, nincs sok küldetés a hátam mögött, nem töltöttem tanulással és fejlődéssel sem az időm, mégis, szerettem volna, ha nevez, és örülök, hogy végül beadta a derekát. Nincsenek túl nagy elvárásaim, nincsenek olyan álmaim, hogy én itt hipp-hopp chuunin leszek, mégis szeretném látni, milyen, szeretnék részt venni rajta, kipróbálni, a jelenlegi Shiro, aki ugyan nem tud semmit, csupán elhatározott, meddig jut, mert ez a Shiro ezen keresztülesve látni fogja, mire kell készülnie, hol tart a felkészülésben, és akkor legközelebb sokkal tudatosabban vághat neki újra a versenynek.
Akihiko mondta anno, még ma is tisztán él bennem komoly tekintete, s hangja szokásosnál mélyebben zengő dallama: "Elbukni nem szégyen, csak akkor, ha miatta többé nem vagy képes felállni. Mert ha fel tudsz állni, tök mindegy, hányszor estél el előtte, hányszor feküdtél elbukva a porban, mert célba értél mégis."
Persze nem elhanyagolható ezen lanyha elgondolásomban, hogy a vizsgát idén itthon, Kumogakurében rendezik, így nem kell feleslegesen kidobnom utazásra egy csomó pénzt, terhelve a szüleim, így tényleg nem olyan nagy ügy, hogy neveztem a vizsgára. Úgy gondolom, hogy a falu szégyenére semmiképp sem válok, mert legyen akármi akárhogy is, én a lehető legtöbbet fogom kihozni magamból, s ha valóban sikerül ezt a minimális célt teljesíteni, már semmiképp nem lehet szégyen az, amit itt elérek vagy nem.
Gondolataim közül azonban kimenekít, hogy megérkezek. Ahogy gondoltam, már sokan jelen vannak, s az arcok - amiről fejpántjuk is árulkodik - ismeretlen, más nemzetek lakói. Jó lenne csak úgy elbeszélgetni valakivel, de nem igazán tudom, hogyan reagálna bárki is, ha csak úgy mellé sétálnék. ha legalább lenne egy ismerős, aki valaki ismeretlennel beszélget, lényegesen egyszerűbb lenne, mert az ő révén megismerhetném a számomra ismeretlent is, de itt mindenki csoportosul, érthető, hisz mindenki a saját nemzetén belüli ismerőseihez húz. Olyan bátor magamtól meg nem vagyok, hogy csak úgy odalibegjek, és megszólítsak valakit. Így inkább a lejelentkezés után félreesőbb helyre húzódom, s csak figyelem a sok arcot, amelyek vagy izgatottak, vagy közömbösek, vagy mosolygósak és fecsegnek össze vissza, vagy épp valami könyvbe, vagy egyébbe merülve elgondolkodók. Nem érzem magam idevalónak, mégis most, a jelenlegi önmagam, aki - remélem - rátalált magára, örül, hogy itt vagyok.

//Látom, itt is él, hogy aki közelebb lakik, az később érkezik, xD Hajrá Kumo *-*//

avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Yotsuki Kagerou on Csüt. Feb. 16 2012, 22:24

Bee-sama elleni próbatétel maga volt a csoda Kagerou számára. Egy éles harc, melyben minden tehetségét és leleményességét latba kellet vetnie és végül sikerrel járt. Képes volt egy pillanatra elérni Kumogakure legendáját és ezzel nemcsak a példaképe immáron teljes bizalmát nyerte el, hanem saját klánjuk és a falú bizalmát is, hiszen ha nem jár sikerrel, akkor nem sétálhatott volna végig a Méh-samatól kapott papiroók leadása után persze, ezen a rögös és poros úton a találkozási pontig és nem örülhetne és szavalhatna hangosan az úton, magára vonva a vele egy irányba haladó többi genin figyelmét. De mit csináljon, boldog volt.

Fantáziád szárnyaló,
Pegazus egy szárnyas ló,
Fantáziám szárnyaló,
Visz oda, hol aranyló,
A hűsítő, tiszta tó.
Repülj tovább Kagerou,
Te csillagporos utazó
Oda, hol a ragyogó,
Nem csupán egy üres szó...

Nevetett és mosolygott és bár néha elhallgatott, mégis úgy érezte, hogy ez a nap élete legszebb napjainak egyike és melyre ha visszagondol majd felnőtt fejjel, biztosra veszi majd, hogy a végső és megismételhetetlen utazása ezen a napon kezdődött el. És ahogyan ezen álmodozott, egyre többen és többen lettek előtte, míg végül el nem érte a kijelölt helyett, a végcélt, ahova tartott. És akkor véletlenül belebotlott valakibe.
Na jó, ez már megtörtént valahol, egy sötét sikátorban, nem is olyan régen, de ez teljesen más volt. Hiszen akkor egy vörös hajú kunoichi-be botlott, aki elvarázsolta őt és ezúttal nem úgy mind a többiek, hiszen kivételesen benne a nőt, bár jelen esetben a lányt, látta meg. De most? Egy nagydarab és nála sokkal idősebb Kumogakurei geninbe botlott, szinte fellökve és semmibe véve őt, hiszen csak egy „bocsesz-t”bökött oda neki, rá sem nézve és hát ezt a férfi nem éppen szívesen fogadta.
- Hé törpe, kötekszel!? -kiabált rá, melyre már Kagerou is megfordult, kezeit a tarkóján pihentetve, széles mosollyal az arcán.
- Jé egy öreg bamba ökör, de a kezem rá, fásultan legyint. A heccet már fel nem veszem, incselkedj bátran, kedvesem! - mutatott rá nevetve és mind mindig, a szája előbb járt, mind az esze.

És Kumogakure ide vagy oda, a geninek mindig is ilyennek voltak, mindent erővel akarnak megoldani, főleg a gyengék, akik máshogyan nem tudnak visszavágni. És ebben, az érdekes helyzetben is ez történt. A idősebb genin ökölbe szorította a kezét és hatalmasat mosott Kagerou arcába, ahogyan az odébb lökött néhány mögötte lévő, más falúból való, fiatal shinobit, majd az utolsóban el is botolva, hatalmasat laffant a háttal földön.
- Mit is tehet az ember, felhők közt nevelkedett az az ember...- nevet fel boldogság, ahogyan az agresszív fiú még mondott valamit és tovább is állt, mielőtt akármilyen bajba kerülne. Halk nevetések visszhangzottak fel körülötte, de ez mit sem érdekelte Kagerout. Hátranézett a földön feküdve, hiszen egy ismerős szoknyát látott felvillanni. - … és egy testvért nem bántunk, igaz Shiro-chan? -kérdezte a kunoichitől nevetve, ahogyan ebben a helyzetben tökéletesen belátott a szoknyája alá és kivételesen, de elpirult attól, amit látott.
avatar
Yotsuki Kagerou
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 269

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Feb. 17 2012, 00:13

//Chunin vizsga//

Viszonylag hamar letudtam a jelentkezést, így megkíméltem magamat a hosszú sorban állástól. A fal mellett álldogálva vártam, hogy innentől hogyan lesz tovább. Mondjuk meglehetősen gyorsan történt így is minden. Amikor hazamentem a Shirouval való találkozást követően, másnap a nővérem azzal a hírrel fogadott, hogy jelölve lettem a Chuunin vizsgára. Emlékszem, csak tátogtam néhány másodpercig, mire felfogtam, hogy miről is van szó. Csapat nélküli geninként idáig jutni, na szépen vagyunk. Vagy ennyire alacsony a mérce, vagy csak pusztán szerencsém volt. Na mindegy, nem számított. Visszaigazoltam, hogy vállalom a megmérettetést.

Most pedig itt vagyok... ahogy arra leszek figyelmes, hogy valami durran egyet, majd egy test préselődik nekem. Egy fejjel alacsonyabb kunoichi esett nekem, én kaptam el.
- Jaj, ne haragudj - szólt a falutársam, miután visszaállítottam egyenesbe.
- Nem történt semmi - bólintottam neki, majd megnéztem, mi is volt ez.
Amikor szembesültem vele, csak sóhajtottam, majd a tarkómat vakarva odasétáltam a felforduláshoz.
- Miért van az, hogy te mindig ilyen helyzetekbe keveredsz? - tettem fel inkább csak magamnak a kérdést, de a delikvens is hallhatta.
A következő pillanatban talpra rángattam a vöröslő fejű Kagerout.
- El se kezdődött a vizsga te pedig már bajba kerülsz? - aztán a tekintetem oldalra terelődött, egy másik ismerőst észrevéve, ami meg is lep. - Oh, szia Shirou.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Vas. Feb. 19 2012, 15:25

Mikor végre minden versenyző, megérkezett az előre megírt helyszínre, az izgatottság a tetőfokára hágott. A Geninek türelmetlenül álltak egy pódium köré, ahol nyilván a felügyelők fognak beszédet és eligazítást tartani hamarosan. Eközben fentről négy alak fürkészte a tömeget. -Kakashi san, hogyhogy téged küldtek Konohából ezúttal?- Kérdezte Kumogakure megbízottja Darui, aki nyújtózott egyet a nagy feladat előtt. -A Hokage szerette volna, csak a legjobb harcosainkat akarjuk ezúttal Chuuniná avatni, bár a szabályok szerint kezdők is jelentkezhettek ugye.- Magyarázta a hírhedt Másoló Ninja, miközben egy harmadik alak nevetett fel. -Hamar kifognak Hullani. Bár az én falum a legkisebb, de mi csak a legjobbakat küldtük! Lesz meglepetés barátaim. -Ez Minoru volt, a híres Fű falusi shinobi, aki pont Kumogakuréban tanult évekig szerzeteseknél. -Na kezdjük el, ti férfiak mindig csak magyaráztok és nem veszitek észre, hogy a felügyelők, már megérkeztek a tömeg köré.- Mutatott lentre kicsit Morcosan Temari és valóban igaza volt a Homok falusi Kunoichinek, a szürke ruhás chuuninok megérkeztek körétek. -No, akkor nyomás. - Zárta le a beszélgetést Kakashi, majd a négyen a pódiumon teremtek egy nagy ugrással. A Geninek hada egyből elhallgatott a híres harcosok látványától. -Üdvözlünk mindenkit, az idei Chuunin vizsgán! Reméljük, mindenki ideért épségben és erőtök teljében!- Válaszolni, azonban senki sem tudott nagyon, a meglepődöttségtől. -Te, eddig sosem vezették, ilyen nagy harcosok a vizsgát, most biztos jóval nehezebb lesz, mint múltkor.- Súgta egy harmadszorra próbálkozó egyik társának.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Aono Takefumi on Hétf. Feb. 20 2012, 14:29

Elérkezett az idő vagy talán mégsem? Nehéz lett volna megmondani még annak ellenére is, hogy egyre több ember jelent meg a vizsgázóknak várakozásra kijelölt helyszínén. Ám mindenesetre az ismerős arcoktól kezdve, mint például a csipet csapat többi tagja illetve az ismeretlen arcokig volt itt minden féle ember. Hosszú fekete haj-san igyekezett minél jobban eltűnni a tömegben, ahol nyugodtan gondolkodhatott az események további menetén. Meglépjen, és szedjék darabokra vagy maradjon, aztán lesz ami lesz? Nos ez a dilemma az ide út előtt, közben és után is rengetegszer lejátszódott benne. Nem volt könnyű döntés az már biztos ám még arra sem maradt ideje, hogy egy végső elhatározást tegyen.
Tipikus shinobis módon a semmiből bár emberi korlátokon belül mégis csak valahonnan előkerült pár a többség számára ismert shinobi. Take egyedül Hatake Kakashit ismerte fel viszont a többiek nevéhez hozzá sem szagolt.

~ Remek. Úgy néz ki itt ragadtam. Zavarjuk le gyorsan, aztán menjünk haza. Minek is vagyok itt egyáltalán? - ennél a résznél megengedett magának egy fintor sóhajtás kombinációt mielőtt válaszolt volna magának.
~ Azt hiszem, ezzel a kérdéssel már elkéstem. ~
Pesszimista gondolatait fűtötte lustasága is ám azt nem tagadhatta ha netán előléptetik az jár egy két extrával viszont ugyan annyi negatívummal ha nem többel ráadásul életbiztosítás sincs. Bár az ő részéről réges rég mindegy volt. Már jó ideje túllépte a megszokott genin életkort, ami annyit jelentett, hogy rangjától függetlenül őt is kirugdossák a csatatérre, már ha kirobban a háború.
~ Yare, yare. Remélem, megéri ez az egész herce hurca vagy legalább az utolsó alkalom óta, bevezették a kárpótlási díjat. ~
Beletörődése jeléül beletúrt hajába, majd a megszokott és lassan ragályossá vált sóhajt követve, karba tett kézzel tekintetét a feltételezhető vizsgáztatókra szegezte.

avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kitori Musato on Hétf. Feb. 20 2012, 15:40

Elmélkedtem és közben keresgéltem. Talán ez a két dolog nem passzol egymáshoz, ezért nem találtam senkit, akit ismernék. Rájöttem, hogy igazából fölösleges lenne megkeresni egy ismerőst, mert itt, ha jól tudom akkor ellenségek vagyunk. A tömeg még nagyobbra duzzadt és arra lettem figyelmes, hogy szinte már mozdulni sem tudok, mert két kisebb csoport fogott közre.
Miért nem tudtak máshol összegyűlni? Miért pont körülöttem kell beszélgetniük...?
Ilyen és más problémákon érlelődve utat törtem magamnak az ifjú chunnin jelöltek és a töltelék között. Megpillantottam néhány konohai fejpántot és egy kicsit felvidultam.
Szóval konohagekure no sato is komolyan képviselteti magát... Remélem nem fogok a csapattársaimmal szembekerülni, mert sajnos nem vagyunk egy szinten... Bár a múltkor...
A fenti gondolatmenetet nem tudtam befejezni, mert egy hatalmas morajlás ment végig a tömegen és amikor megfordultam négy emberke volt a pódiumon. Csupán egy embert ismertem fel. Azt akinek a fejpántján megvillant konoha jele. Hatake Kakashi. Egyszer már láttam Tsunade-sama mellett és sok történetet hallottam róla, de hogy ő a chunnin vizsgával foglalkozzon... erre nem számítottam.
Kakashi-san mellett három másik ember volt. Az egyiken mintha Sunagakure fejpántja lenne, bár innen nem látom jól a fényviszonyok miatt.
Mivel a tömeg szélén állok, ezért felfigyeltem, hogy szürke ruhás shinobik vettek körül minket.
Hmmm... Most több lehetőség áll fennt. De mivel nem valószínű, hogy egy nagyobb mészárlás veszi kezdetét, ezért szerintem ez a kezdést jelenti...
A híres Kakashi-san üdvözölt mindenkit és elmotyogott egy jókivánságot.
Akkor mostantól minden komolyra fordul. A cél egyértelmű... a feladat még nem!
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kusuki Eiko on Hétf. Feb. 20 2012, 17:14

"Úgy tűnik most kezdünk hiszen megjelentek az egyes országoknak a képviselőik."- majd nyugalomban vártam, hogy mi fog történni hiszen én ilyen nemzeti versenyen még eléggé újonc vagyok. Ettől függetlenül sosem riadtam még meg. Na nem ismételgetem magamat inkább.
Majd előrébb mentem, hogy jobban szemügyre vegyem kb. mennyi kemény ninja lehet itt és ki az aki ellen tudom, hogy győzhetek. "Hát ahogy elnézem elég keménynek kell majd lennem, mert itt elég erős gyerekek vannak. No, de egyszer élünk."
Főként nem igazán vágytam a Chunin rangra csak szeretném megmutatni nekik, hogy nem vagyok gyenge és nehogy azt higgyék olyan könnyű lesz engemet legyőzni, bár a kettő majdnem, hogy ugyan az.
Ahogy rendesen körülnéztem észrevettem, hogy a mi küldöttünk Kakashi-san. Személyesen nem ismertem csak hallottam róla.
"Hm végülis nekem aztán mindegy. Mondtam már csak próbára teszem magamat mások ellen és reménykedem abban, hogy egy darabig nem esek ki."-gondoltam magamban miközben vártam arra, hogy végre indítsák már el ezt.


A hozzászólást Kusuki Eiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 15 2012, 15:38-kor.

_________________
Kusuki Eiko
Kuroba Kaito

Adatlap
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Feb. 20 2012, 17:34

Egyre több és több ember. Látszólag a legtöbb Chunnin jelölt, nagyon is jól érzi magát és beszélget. Mosolyognak és nevetgélnek. Aztán ott vannak ugye azok, akik teljesen félvállról veszik a dolgot. Nah és ott vannak azok, akik elnézik a többieket, és szorongnak. Azon tűnődnek, hogy a többiek mért nem izgulnak? Miért jókedvű mindenki? Itt minden előfordulhat. Hogy hogy nem tartanak a vizsgától? Nah ezek közé a geninek közé tartozik Mirubi is. Nem igazán szereti sem a tömeget, és sem ezeket az idegen embereket. És különben is, idegen helyen van. Mért kellett a senseinek beneveznie? De valahol örült is, mivel itt bizonyíthat. És ha itt helytáll, akkor Chunnin lesz. És ha Chunnin lesz, akkor már veszélyesebb küldetésekre is mehet. Mindenki elfogja ismerni az erejét. Azt, hogy már nem csak egy lusta gyerek. Nagy zsivaj és sehol egy ismerős arc. Voltak Konohából is, de senkit sem ismert. Hamarosan szürke ruhás alakok tűntek fel a genin sereglet körül. Nem igazán foglalkozott velük senki, de Mirubi kiszúrta őket. Semmi kétség. Hamarosan kezdődik a vizsga. Az izgalom mondhatnám, hogy a tetőfokára hárul amikor hirtelen négy alak jelent meg a pódiumon, de ez az izgalom egy cseppet sem látszott. Mindenki elhallgatott. Ez a kellemes csend, sokkal jobban tetszett Mirubinak. Kezdett feloldódni. A pódiumon álló négy alak közül, Mirubi senkit sem ismert fel. A fejpántokról, ugyan felismerte Sunagakure képviselőjét, és Konohagakure fejpántját is. De azt nem tudta, hogy kik a fejpántok viselői. A nagy hajú maszkot viselő, enyhén beszívottnak tűnt. De hát mindenki mást szeret ugye? Nos az a furcsán kinéző fehér hajú alak, kezdte a nyitóbeszédet.
-Üdvözlünk mindenkit, az idei Chuunin vizsgán! Reméljük, mindenki ideért épségben és erőtök teljében!
Hát igen. Mindenki itt van aki számít. De nem lett volna rossz Mirubi számára, hogy ha egy kicsit kevesebben lettek volna.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Itanashi on Hétf. Feb. 20 2012, 18:24

Az első gyülekezőponthoz jöttek sorba a különböző országok küldöttei, ninjái, azért, hogy bebizonyítsák, érdemesek a magasabb fokra, és hogy a saját országukat képviseljék ezen a fontos, nemzetközi eseményen. A legtöbb ninja, ahogy körülnéztem, Konohai vot, de akadt köztük egy Kusagakure-i shinobi is. Még egy személy van itt, aki velem együtt mutathatja meg kusagakure erejét. Ennek igazán örültem. Sokan voltunk. És egyre többen lettünk. Már kissé untam a várakozást, ekkor hátamról levettem a Naginata-m, és rá támaszkodtam, mutatva, hogy bármennyire is fontos esemény, ez a várakozás dögunalom. Vártam már a feladatokat, nagyon is. Ekkor jelent meg Kakashi-sensei, a másoló ninja, aki kiérdemelte a címét. Sokat hallottam már róla. valamint a mögötte felsorakozó Shinobik-ról is, akik valószínűleg a csoportokat fogják vezényelni.
-Üdvözlünk mindenkit, az idei Chuunin vizsgán! Reméljük, mindenki ideért épségben és erőtök teljében! - mondta a nyitó beszédet. Na végre, kezdetét veszi a vizsga, naginata-m magam mellé állítottam, majd úgy figyeltem tovább a bevezetőt. Néha csend volt. Az eddigi nyüzsgés megszűnt, helyette csak egy hangot hallott mindenki. És ezt a hangot várta mindenki. Nyakamat kissé odlalra ropogtattam, miközben elhangzott a chuunin vizsga szó. Hát akkor, elkezdődött.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Feb. 20 2012, 18:29

A tömeg szélén álltam amikor észrevettem, hogy szinte a semmiből belekeveredtem egy akkora tömegbe amilyet még életemben nem láttam. Igyekeztem nyugodtan kezelni a helyzetet, de a szemem sarkából mindig figyeltem mi van mögöttem. Aztán feltűntek a szürke ruhás shinobik körülöttünk közben mindenki az emelvények felé indult el mivel ott feltűnt négy shinobi akik közül én egyiket sem ismertem, de körülöttem suttogták, hogy ezek legendás ninják.
Igyekeztem megfigyelni mindőjüket, a fejpántokból leszűrtem azt is, hogy ezek a shinobik képviselik a nemzeteket. Aztán megláttam a Kusagakurei shinobit akit egyáltalán nem is ismertem, és csak most hasított belém az érzés, hogy valójában milyen egyedül is vagyok... Vajon az öcsémmel mi lehet?
Aztán meghallgattunk egy rövid köszöntőt a Konohai shinobitól. A tömeg azt suttogta, hogy ő a másoló ninja. Lehet én vagyok egy kicsit lemaradva, de ezt nem tudtam hova tenni. Végül is Mosuke mondta, hogy itt a legjobb barátokból is ellenségek lesznek, és nagyjából csak magamra számíthatok majd. Megjegyeztem a barátom szavait. Annak ellenére, hogy nem kis különbség van köztünk én a barátomként és nem a mentoromként tekintek rá... Az pedig, hogy itt vagyok azt jelenti, hogy Enraku sama bízik bennem és most hogy végre tartozom valahova megmutathatom, mennyit is érek valójában.
Amikor ezek az érzések átjárták a szívemet felbátorodva fordultam a pódium felé és vártam a folytatást!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Shirogane Shiro on Csüt. Feb. 23 2012, 23:30


Szórakozottan bambulom a felhőket jobb híján, fel is sóhajtok picit, talán igaza lehetett a senseinek, mikor nem repesett az örömtől az ötletem hallatán, hiszen egy ismerősöm sincs itt, pedig voltak páran, akik igen jó képességekkel végezték el az akadémiát. Bár az is lehet, csak a tömeg belseje felé kellene furakodnom, és azonnal belebotlanék egykét ismerős arcba, de valahogy nem vonz az ötlet. Elkalandozó, már-már révületbe esett gondolataimból hangzavar rángat ki, s egy ideig eltart, mire egyáltalán beazonosítom, hol is vagyok, és mi ez a nagy tömörülés. Eddigre eljutok odáig is, hogy felismerem, a hangzavar valami összezördülésből származó ricsaj, s a következő pillanatban a lábaim elé borul az egyik résztvevő. Nagy szemeket meresztve, és még nagyobbakat pislogva nézek farkasszemet a vörös fejű, csúnyán helyben hagyott, de még így is megszokott mód hangosan gondolkodó fiúra, s ahogy felismerem, elmosolyodom.
- Úgy bizony, Kagerou - értek egyet aprót bólintva, egész kivirulva, s cseppet sem foglalkozva, még kevésbé pazarolva gondolatot arra, mitől lehet kipirulva egy ideje nem látott barátom, mikor csak az egyik oldalon vágták pofán. Az örömködésre viszont nem sok időm marad, máris újabb alak csapódik párosunkhoz, s talpra állítja könnyed, zavartalan mozdulattal Kagerout. Őt is jobban szemügyre vételezem, s még egy fokozattal ragyogóbbá válik arckifejezésem.
- Szia Kai! - egész belelkesülök két újonnan szerzett barátom váratlan felbukkanására. - Úgy örülök, hogy itt vagytok! - ragadom meg egyik kezemmel az egyik, másik kezemmel a másik fiú egyik kezét, s felemelve s mellkasom felső részéhez szorítva őket mosolygok. - Akihikoval már egész egyedül éreztük magunk! Azt hittem, senkit nem fogok ismerni, de így már sokkal nyugodtabbnak érzem magam - csacsogok boldogan. Legmerészebb álmaimban sem jutott eszembe, hogy esetleg itt találkozunk majd megint. Remélem, egy csapatban leszünk, na meg, hogy ha így lesz, nem haragszanak meg rám, ha feltartom őket. Bár nem szándékozom, de előfordulhat, és nem szeretném, hogy gondjuk legyen ebből... mégis, úgy szeretnék velük lenni. - Jó lenne egy csoportba kerülni! Szerintetek milyen lesz a vizsga? Tisztára zavarban vagyok, mert igazából nem érzem magam elég felkészültnek, de úgy gondoltam, mindenképp szeretném felmérni, hol tartok, és így talán jobban felfedezhetem a saját erősségeim és gyengeségeim, amiket még fejlesztenem kell - pillantok itt főleg Kaira, akivel nemrég pont erről beszélgettünk. Épp ismét Kagerouhoz intézném szavaim, mikor mellettünk elsétál pár szürke mellényes alak akik már idősebbek, és nyugalmuk, vizslató tekintetük arra enged következtetni, hogy vagy nagyon magabiztos vizsgázók, vagy - mivel mindenki ugyanolyan ruhában van - ők már a vizsgáztatók lennének. Kissé összeszorul a torkom kiszáradva, és gombóc gyűlik a gyomromba. A show viszont folytatódik, a pódiumon felbukkanó alakok mindannyian híres ninják, ha nem is tudom, valahogy érzem, hiszen a mi falunk egyik büszkesége mellett foglalnak helyet, s ha már a mi falunk is egyik legjobbját küldte oda, biztos a többi falu is így kívánt tenni...
A tömeg sugdolózása is megerősítette ezen hitem, de kedélyállapotomnak kifejezetten nem tett jót a gondolat, hogy emiatt sokkal nehezebb lesz majd a dolog, mint volt eddig. Persze megértem, a sensei is kihangsúlyozta, hogy háborús időben ez a rang komoly dolog, ezért még fontosabb, hogy rátermettek legyenek, akik elnyerik a címet, de valahogy ez nem tűnt annyira nyomós érvnek, mikor a jelentkezésről beszéltünk... Még inkább rászorítok a két fiú kezére.
- Én... mindjárt elájulok.... - rebegem valóban halálsápadtra válva, s Akihiko hiába legyezget, iszonyatos súllyal nyom össze a valóság, és az esetleges, s most valahogy reálisnak tűnő újabb lehetőség arra, hogy farkasszemet nézzek a halállal. Nem akarok újra ilyen dolgokat látni, nem míg nem leszek képes tenni valamit, márpedig semmit sem erősödtem azóta az eset óta, semmit... Akihiko, mi lesz velem?

avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Feb. 24 2012, 00:12

Érdekesen alakulnak a dolgok. Én meg még azt hittem, hogy nem lesz itt egyetlen egy ismerő se. Erre kapásból megjelenik kettő. Mondjuk ahogy Shirout hallgatom, kissé furcsán nézek rá. Egyrészt már megint Akihitoról beszél, akit a változatosság kedvéért továbbra sem látok a közelében. Vagy látom, de nem tudom, hogy ő az... vagy nincs is itt. De ezt most nem firtattam, nem akartam belegázolni a barátom lelkébe ilyen dolgokkal. Az viszont kicsit aggaszt, ahogyan hozzááll a vizsgához. Hiába, itt már nem babra megy a játék. Mielőtt ide jöttem, meg lettem esketve odahaza, hogy nem csinálok semmi őrültséget, mert annyit nem ér egy fokozat. Ennek tudatában jobbnak látom ha szólok pár jó szót a lányhoz.
- Csak tartsd mindig a szemed előtt a feladatot és koncentrálj. Ha ez a kettő sikerült, akkor nem lehet komolyabb gondod innentől kezdve - nyugtatom meg. - Nem, nekem fogalmam sincs arról, mit kell tennünk, de szerintem így van rendjén. Elvégre, egy ninjának mindig mindenre felkészültnek kell lennie. Így ha elmondanák előre a feladatokat, akkor úgy semmi értelme nem lenne a vizsgának. Mindenesetre jól kell teljesítenünk. Az előző vizsgán egy kumo falusi srác nyerte végül a vizsgát, ha jól tudom. Tartsuk meg a falu presztízsét.

Ahogy ott hallgattam a pódiumon levőket és néztem őket, eléggé furcsa érzés fogott el. Furcsa volt látni ennyi erős, különleges személyt. Mint ha minden falu meg akarná mutatni, hogy kikkel is rendelkezik voltaképpen. Erőfitoktatás, erre nem tudtam jobb szót mondani. Hiába, ez most nem csak egy egyszerű próba... sok szempontból számadás arról, mit tud egy falu. Annyiszor hallottam már ezt a múltban bizonyos forrásokból... mindenesetre a mellettem álló leányzó hangot ad riadalmának, aminek hatására rá is teszem a vállára a kezem és megszorítom, jelezve neki, hogy nincs mitől félni. Sokan be vagyunk s***va szerintem a jelenlevők közül, szóval mondhatni egységes a morál.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Vas. Feb. 26 2012, 12:29

A tömeg zajongása kissé megzavarta Kakashit a mondandójában, még ő sem hitte volna, hogy jelenlétük ekkora hullámot indít el a vizsgázók közt.-Nos.. öö.. Mint tudjátok idén is három vizsgarészben kell helytállnotok. Ezek próbára fogják tenni az erőléteteket, tudásotokat és képességeiteket. Csak az lehet Chuunin, akit a bizottság majd kiválaszt, erre a kemény feladatra. Még az is lehet, hogy egyikőtök sem tudja letenni a vizsgát.- Erre újabb tömeges morgolódás vette kezdetét, de aztán gyorsan átvette a szót Darui, hogy ismertesse az első feladat részleteit.- Az első vizsga a kitartásról, az erőről és taktikáról is fog szólni. Minden vizsgázó egyénileg indul el, a cél hogy harcképes állapotban 24 órán belül teljesítse a feladatot, ami nem más mint az általunk kijelölt hegyvidékes szakaszon való átkelés, a vizsgaközpontig.-Itt páran megjegyezték a tömegben halkan, hogy nem is hangzik olyan vészesen, mint ahogy előadja a Jounin, de persze mint mindig ez túl szép lett volna, hogy igaz legyen. -A versenyre tilos a ruházaton kívül bármilyen felszerelést vinnetek. Se éllelem, se fegyver, se tekercs. Azonnal tudni fogjuk, ha ezt megszegitek és persze azonnal ki is lesztek zárva. Csak egy térképet kaptok, semmi mást. A területet szenzor shinobik és további kollegák fogják figyelni, hogy ezzel is kizárjuk a csalás lehetőségét. Bocsánat mindenkitől ezért.- Fejezte be egy zavarodott mosollyal Darui. Most Temari vette át a szót. -Akinek ez nem tetszik, az menjen haza. Nincs szükségünk gyáva shinobikra! A többiek menjenek a regisztrációs pultokhoz, ahol leadják megőrzésre a cuccaikat és aláírják a beleegyező nyilatkozatokat!- Itt előkapta a legyezőjét és balra mutatott vele, kis híján leütve a másik három Jounint. A tömeg pedig tekintetével követte az irányt, ahol valóban két tucatnyi kis pult sorakozott fel hirtelen a semmiből, mögötte két-két szürke ruhás felügyelővel. A mindig nyugodt és kedves Minoru zárta a sort, hosszú ámde ösztönző beszédével. -Na mire vártok? INDULÁÁÁÁS!

// A pultos jelenetet írjátok le nyugodtan! //
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kusuki Eiko on Vas. Feb. 26 2012, 15:08

Kiadták az utasítást. Volt 24 óránk, hogy élelem nélkül át kelljünk a Hegységrendszeren és nem vihettünk magunkkal fegyvert sem. Minden vissza feleselés nélkül oda mentem és elkezdtem leadni a holmijaimat.
- Egy kunai tartó, egy shuriken tartó, a táskámban van számos étel és ital meg 2 démonszél shuriken és itt van a kardom is.
Mondtam majd oda adtam neki mindent. - Ha végig fogsz tudni érni vissza kapod őket. Nyeltem egyet majd a képébe röhögtem és azt feleltem, hogy nyugodjon csak meg én nem fogok kudarcot vallani. - Rendben, de most lécíves ne tartsd fel a sort. Nem csak te vagy itt. Magam mögé néztem és jé tényleg voltak mögöttem még kitudja hányan.
- Akkor én nem is zavarok.
Feleltem és odébb álltam, hogy mindenki tegye a dolgát.


A hozzászólást Kusuki Eiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 15 2012, 15:39-kor.

_________________
Kusuki Eiko
Kuroba Kaito

Adatlap
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kitori Musato on Vas. Feb. 26 2012, 16:49

A híres konohai folytatta beszédét...
Gondoltam, hogy nem lesz egyszerű a vizsga, de arra is van esély, hogy senki sem jut tovább? Ez kezd érdekes lenni... bár az is lehet, hogy csak íjesztgetnek minket. Igazából lényegtelen, mert nincs túl sok választásom, mint végigcsinálni...
A tömeg felmorajlott, majd egy nagy mellű nő vette át a szót.
Ennyi lenne? Mindössze át jutni egy kijelölt szakaszon? Ezzel valami nem stimmel... túl könnyűnek tűnik. Nem lehet olyan egyszerű, ha egy ilyen lényeges vizsgában szerepel...
A nő folytatta.
Így már kicsit érthetőbb a dolog. Csak ruhák és semmi más felszerelés. Hát ez gázos lesz, mert én elsősorban a fegyvereimre támaszkodok, de ha nem kerülök csetepatéba, akkor nincs probléma.
Ezek után egy másik nő közölte, hogy a gyávák meg hasonlóak le is léphetnek, ha valami nem tetszik. Megmutatták a pultokat, majd az emelvényen álló negyedik tag kiadta a parancsot az indulásra.
A tömeg megmozdult. Én szerencsémre gyorsan kapcsoltam és elkezdtem sprintelni a "standok" felé, mert nem akarok sokat várni.
- Üdv! - köszöntem és már kezdtem is kipakolni a tekercseimet meg egyebeket.
Az egyik shinobi bólintott köszönésképpen, majd elém nyomott egy regisztrációs lapot és egy tollat. Én elkezdtem töltögetni a lapot.
Mivel nem volt minden tiszta, ezért néha feltettem egy-egy kérdést, hogy mit kellene írnom, de ez nem sok időt vett igénybe.
Már fordultam volna meg, amikor az egyik "pultos" megszólalt:
- Hey! A kardodat is!
- De hiszen már... - kezdtem volna bele, amikor észrevettem, hogy a katanám még mindig nállam van.
Leakasztottam és átnyújtottam.
- Már egészen hozzám nőt - magyaráztam, amire a shinobi csak a fejét csóválta.
Most, hogy ezzel kész lettem kiálltam a sorból és körülnéztem. Azt nem mondták hol kell gyülekezni, ezért kicsit arrébb mentem és nekidőltem egy kisebb fának...
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Aono Takefumi on Vas. Feb. 26 2012, 18:14

Tiszta és világos semmi köntörfalazás, ahogy azt kell. Némi túra, semmi fegyver csak a test-test elleni küzdelem, már ha valakiben túlteng az energia. Ez szinte már annyira jól hangzott, hogy Take nem tudta megállni, hogy ne engedjen meg egy mosolyt magának az öklei ropogtatása közben.
~ Hát akkor ideje elintézni a formaságokat. Talán még is csak jól fogok szórakozni, ha mást nem is érek el. ~
Szép nyugis tempóban zsebre vágott kézzel beállt a legközelebbi pult előtt álldogáló emberkígyó végére és türelmesen várt és várt… és tovább várt.
Végül aztán bár eltartott egy darabig eljött az ő ideje. A pult mögött álló felügyelő mintha csak hősünk a börtönbe vonulna egy dobozt rakott az asztalra majd a srác elé tolta a formanyomtatványt és egy tollat az íráshoz.

- Írja fel a nevét, falujának nevét és a felszerelésének teljes tartalmát a kijelölt helyekre hogy a végén hiánytalanul visszaszolgáltathassuk.
Boldog pillanatok lettek volna ezek, ha nem iróniával lenne megspékelve a mondat. A srác ugyan is rühellt ezt azt de az ilyen töltögetős hivatalos papírokat ki nem állhatta.
- Lássuk… Aono… Takefumi... Konohagakure… kunai… és így tovább.
A dobozba szépen egymás után belepotyogtak a fegyverek egészen a láncingig. A kellemetlen rész már csak az volt, amikor a kötéseit is le kellett szednie magáról, hogy a csuklóiban lévő shurikeneket is átadhassa. Talán nem vették volna észre a vizsgáztatók, ha nem szedi le őket, de hát az ő személyében élt a fair play még ha a shinobik módszere többnyire nem arról szólt.
Dolga végeztével már csak arra kellett várnia, hogy folytatódjanak az események. Eltávolodva a többi még dolgát végző genintől szemügyre vette a felhozatalt. Már megint mosolyogni támadt kedve, amikor eszébe jutott a ninják fő fegyvertára a ninjutsu.

~ Hoppálá! Elázhatok, megéghetek, és még kitudja mit tehetnek velem. Na ennyit az öklözésről. Bár az még nem jelenti azt, hogy nem törölhetem fel senkivel a padlót. Meglátjuk aztán irány haza, már ha elbukok, és talán elvégzek egy küldetést. Miért ne? Néha nem árt önszántamból dolgozni néha. Az utolsó küldetés bevételét így is erre a vizsgára költöttem. ~
Rövid pozitív töltéssel megpróbálta feltüzelni mentalitását így már garantált volt, hogy az elkövetkezendő tíz percben, nem lesznek pesszimista gondolatai.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Itanashi on Vas. Feb. 26 2012, 19:22

A Konoha-i shonobi újabb beszédbe kezdett bele, melyből igen nagy hangzavar, nyüzsgés kezdődött. Kakashi-sensei, miután lecsöndesítette a népet, belekezdett felvázolni a vizsga első feladatát. A feladat, melyben a saját testünkön kívül másra nem számíthattunk. A feladatunk, hogy felszerelés nélkül kell végigjutnunk a hegységen. Ez kemény feladatnak bizonyulhatott, annak, aki a fegyverére támaszkodik a harcban. Számomra inkább a tekercsek miatt volt kissé nehezebb, mivel a virág jutsuim nehezebben tudom használni így. Miután a konohai és a többi jounin befejezte a mondanivalóját, különböző sorokba álltunk, hogy leadjuk a felszerelésünket. Egy ideig döcögve haladt a sor. Páran próbálkoztak elrejteni egy-két eszközt, de mindenkinél kiszúrták az elrejtett fegyvert. A sor szép lassan haladt előre. Dobozokba tették a felszereléseket, melyekhez adminisztrálni kellett. A szokásos szöveget
- Neve? Országa?... - ez ment az összes pultnál. Végre sorra kerültem én is.
- Neve? - kérdezte a nő, akinek a sorába álltam.
- Djuka Sendo - válaszoltam.
- Országa? - folytatta. Nem tudtam, mit gondol, miért vannak a fejpántok, ha megkérdezik...kicsit húztam a szám, majd kinyögtem.
- Kusagakure.
- Rendben, a felszerelését ebbe a dobozba tegye, a feladat végén visszakap minden egyes felszerelést. - fejezte be. Levettem a hátamról a két tekercset, melyekben a fegyvereim, és a többi cuccom. majd a Naginata-m levettem a hátamról, és a doboz tetejére tettem. - Ennyi? Ennyi elszerelésed van? - kérdezte a nő, miután látta a két tekercset és a pikát.
- Ez mind. - válaszoltam.
- Hát, rendben , akkor kövesd kérlek a többieket, és sok sikert a vizsgához. - fejezte be végleg mosolyogva a nő.
- Köszi - válaszoltam, majd fordultam, és elmentem. Követtem a többieket, hogy megkezdődhessen az első próbatétel. Már nagyon vártam, mám nem igazán mutattam ki.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Feb. 27 2012, 16:00

Áhh jobbnál jobb hírek. Kezdjük csak az elején:
Pár nappal ezelőtt magtudta, hogy benevezték a Chunnin vizsgára. Rögtön ez után jött az a tájékoztató, hogy egyedül kell helytállnia. És ami még ennél is jobb, egy hegyes vidéken kell túlélniük úgy, hogy egy darab szerszám és élelem sincs nála. Még szerencse, hogy jártas volt a növények terén és a főzésben is jeleskedett.

~ Áhh! Hogy is ne tetszene ez nekem? Ha itt most visszavonulok, akkor gyávának fognak tartani, ami nekem a legkevésbé sem jó. A másik meg az, hogy a sensei kiveri belőlem a maradék önbecsülésemet is. Ami ugye szintén nem igazán lenne jó rám nézve. ~
A rövid kis gondolkodó után, Mirubi is neki indult és keresett egy pultot. Mindenhol nagy volt a sor, de hát ki kellett várni. Hosszú várakozások után, végre rá is sor került.
- Üdvözletem a nevem: Kauru Mirubi. Konohagakure no Satobol jöttem.
A szürke ruhás férfi felnézett és furcsa szemekkel Mirubira förmedt.
- Csak lassan! Tehát a neved Kauru Mirubi. Konohából jöttél, és kérem a fegyvereidet!
Mondta egy kicsit feljebb emelt hanggal majd összekulcsolt karral hátradőlt és várta a fejleményeket. Mirubi egy szót sem szólt, csak levette a táskáját és a felügyelő elé tette. A táska könnyű volt, mivel nem volt benne csak három alma, egy kulacs víz, és egy doboz instant ramen. Persze a nagyon okos, már megint elfelejtette bepakolni a vízforralásra alkalmas edényt de ez fel sem tűnt neki. Kivette a farzsebéből az egy darab shurikenjét, és a robbanócetliket. A bal karjáról letekerte a tekercset, amibe a fegyverei voltak pecsételve, valamint, a jobb lábáról is letekert egy hosszú tekercset amibe szintén a fegyverei voltak pecsételve. Szépen feltekerte és betette a táskájába. Miután ez megvolt, a felügyelő egy címkével látta el a kopott táskát és intett, hogy elmehet. Mirubi jófiú módjára szó nélkül csatlakozott a többi geninhez, akik várták a további utasításokat.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.