Hegységrendszer

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Feb. 27 2012, 19:49

Amint a másoló ninja kiadta az utasításokat és a Kusagakurei kolléga indulásra ösztönzött mindenkit a tömeg megindult a rögtönzött pult felé. Én is elindultam az ember áradattal, de út közben a gondolataimba mélyedtem.
Ez érdekes menetnek indul. Átkelni a hegységen minden fegyver és felszerelés nélkül. Kíváncsi vagyok hányan buknak bele ebbe a feladatba végül is ez egy komoly rosta lehet. Az ifjú shinobik szemében láttam az elszántságot. Az igazi motivációm az adta, hogy bizonyítani akartam Enrakunak, hogy nem hiába döntött így. Próba képpen ha belegondolok a chuunin vizsga tökéletes így fel tudja mérni az erőmet lojalitásomat és a kitartásomat végső soron. Igyekszem és nem fogok csalódást okozni senkinek.
Amikor odaértem beálltam a kígyózó sorba ami elég hosszan elnyúlt még mögöttem. Folyamatosan érkeztek az emberek...
Amint odaértem a pulthoz a rutin kérdések el is hangzottak:
- Falu? - Kérdezte egy illetékes a másik oldalról.
- Kusagakure! - Egykedvűen válaszoltam nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget annak, hogy itt barátkozzak.
- Név?
- Miki Karu!
- Ezt a papírt töltsd ki és ennek segítségével visszakapod majd a fegyvereidet, ha teljesítetted a vizsga első részét.
Elkezdtem belepakolgatni a fegyvereimet. Robbanójegyzet, kunai, shuriken. Amikor már majd nem tovább álltam hirtelen eszembe jutott, hogy katanám. Azt is levettem, majd a kabátomat is beledobtam a dobozba.
- Ez minden! - A motyómat még beledobtam a dobozba amit el is tettek, majd mikor végeztem a kitöltéssel elindultam a többiek után.
Remélem ezúttal minden rendben lesz. Nem szeretek megválni a kardomtól, de nemsokára újra látjuk egymást!
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Shirogane Shiro on Szer. Feb. 29 2012, 02:35


Akihiko, Kai igen kedves fiú, épp olyan kedves, mint e voltál mindig, a szavai egész felbátorították rettegéstől megfagyott szívem, s megint érzem, talán képes lehetek büszkén felemelt fejjel távozni, legyen bármi is a végeredmény, mert legalább megteszek majd minden tőlem telhetőt. Még annál is többet, mert ha akarom, képes leszek rá. Remélem, Kai velem lesz, megnyugtatna, ahogy Kagerou is, mert ő pedig felvidítana. Ha elszomorodnék, biztos költene nekem valami szép és vigasztalva bátorító, sok bölcsességet tartalmazó költeményt. Ha egyszer kiadják a verseit, én szeretnék lenni az első, aki a kasszához lép boldogan a kötettel a kezében.
A konohai jounin azonban folytatja a beszédet, így szertecsapongó gondolataim helyett rá próbálok figyelni. Szóval három próba, mint a mesében... itt is a kis királyfi nyer? Akkor benéztem, mert én maximum a magát legkisebbnek érző hercegkisasszony lehetek csak. Azért jó benne lenni a mesében. Talán lehetek valaki, aki azt mondhatja, jó tett helyében jót várj, és eljuttathatja a királyfit a végső győzelem kapujába. De már megint elkalandoztam, így nem tudom, min hőbörög a tömeg. Talán a bukásról lehetett szó, legalább is az elkapott mondatfoszlányok alapján.
Így a falunkbéli híres jounin, Darui veszi át a szót. Róla legalább hallottam. Ahh, többet kellene utánajárni dolgoknak, vagy legalább pletykákat elkapni, de null szociális élettel nehéz.
Szavai azonban ismét lefagyasztanak, jegelve mindennemű szociális életemmel kapcsolatos dolgot, s a torkom ismét összeszorul, és olyan, mintha onnan akarna kitörni belőlem hevesen dübörgő szívem. Egyedül?! Teljesen egyedül kell nekivágni az első feladatnak?! De hiszen a chuuninok nem csapatvezetők lesznek? Bár, ha jobban belegondolok, egyedül könnyebb talán, mint csapatban, mert ha csapatvezető vagy, akkor még a csapatért is neked kell a felelősséget vállalni. Mint sensei... Akihiko, vajon te sem jöhetsz velem? Ugye legalább te velem maradsz?
Most kifejezetten szerencsésnek érzem magam, amiért senki nem lát téged rajtam kívül...
Az újabb sokkoló információk már csak lehangolnak, de nem rajzolnak olyan heves érzelmeket az arcomra, mint a legelső. Akihiko, azt hiszem, kunoichi pályafutásom csúfos véget fog érni itt, a chuunin-vizsgán. Nincs semmi olyan technikám, amivel versenyképes lennék, sőt lényegében az alapokon kívül semmi hasznosnak tűnőt nem tudok, ami a lefestett helyzetben jól jönne. Rosszul áll a szénánk...
Ne aggódj, csak nézz előre. Hiszem, boldogulni fogunk. Biztat, ami jól esik, a térdeim remegését viszont mégsem tartja vissza, ami miatt még le is hangolódom. Nem vagyok ide való, és olyan szerencsétlennek érzem magam összekoccanó térdeimmel. Biztosan mindenki néz, és magában kinevet, azt gondolván: Ő sem ellenfél, csak egy kis gyáva senki.
Összeszorítom a fogam, és elszánt arckifejezést öltök magamra. Akárhogy is, én akartam, és ha már itt vagyok, addig csinálom, míg végig nem érek, vagy el nem visznek - rosszabb esetben hordágyon egyenest a kórházba.
Ahogy a sunagakurei kunoichi hangjának visszhangja is elül, Kaira és Kageroura pillantok, összeszedve minden mosolyom, amit csak magamra tudok erőltetni, majd a hüvelyujjam kinyújtva emelem fel az öklöm: - Sok szerencsét mindkettőtöknek! Remélem, találkozunk a kijáratnál! - aztán amilyen gyorsan és fürgén csak tudok, igyekszem eltűnni a szemük elől, belevészve a tömegbe, és egy sort kinézve befurakodva.
Mikorra rám kerül a sor, már sebesre rágtam idegességemben az ajkam, s hiába néz rám jóindulattal a tekintetében a segítőkész, szervezői gárdát erősítő jounin férfi, teljesen megszeppenten, kissé reszkető kézzel rántom ki, meg szórom szanaszét a cuccom.
- Elnézést! - rebegem, és csak még idegesebb leszek, aminek következtében a dolgaim összeszedése is inkább hasonlít valami gagyi live performance-hoz, mint igyekezethez, hogy eltakarodjak végre, elintézve mindent. Végül a pultra kerül a cuccom nagy nehezen: 5 kunai, 5 shuriken, robbanócetlik, tekercsek, drót, füstbomba, majd végül nehéz szívvel, de megválok karkötőmtől is, mire fura tekintetet kapok, de amint megmutatom, a kis pöckét megbirizgálva, hogy az voltaképp egy rejtett fegyver, az is a dobozkámba kerül. Hogy aláírom a nyilatkozatom és a leltárt - jobbnak látta a férfi, ha inkább kitölti helyettem, amilyen idegállapotban vagyok - végre kész vagyok, és szabadulhatok. Még kapok egy szánakozó mosolyt a segítőtől, és egy "Sok sikert!" jókívánságmantrát, majd utamra is vagyok bocsátva. Igyekszem kifürkészni, merre megy ezután a tömeg. Egyedül leszek, mégsem egyedül az első vizsgafeladaton. Nem tudom, melyiktől tartsak inkább, hogy egyedül tévelygek, kezemben a térképpel, amit nemrég kaptam, vagy attól, hogy szembetalálkozom valakivel, aki talán a legkevésbé sem szándékozik majd megpróbálni együttműködni, helyette nemes egyszerűséggel inkább kiiktat. Mi lesz, ha ugyanez előfordul majd, ha Kai-jal, vagy Kagerouval futok össze? Nem szabad rájuk haragudnom, mert ez a cím fontos, és ők előrébb akarnak jutni, nem úgy mint én, aki csak úgy bekukkantott, milyen is egy ilyen vizsga, mégis, ha megtörténik, nehéz lesz, nem akarom, hogy ilyesmi miatt elromoljon épp hogy csak frissen kihajtott barátságunk.
Akihiko, imádkozz értem a kamik kegyéért az égben!
avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nireiko Kai on Pént. Márc. 02 2012, 14:34

A közismert ninják hamarosan a végére értek a mondókájuknak. Szóval ez lenne a feladat. Tényleg nem ígérkezik annyira nehéznek így hallás után. Mondjuk az, hogy a felszerelést le kell adni, már önmagában is nagy akadályozó tényező. Azt ellenben értettem, hogy miért kell egyenként mennünk. A ninják erőssége a csapatjáték, de a csapat is egyéneken múlik, akik elszeparálódhatnak és onnantól csak magukra számíthatnak. Vagyis most ennek a szituációnak kell majd eleget tenni. Mondjuk kicsit aggódtam. De nem magam miatt, hanem Shirouért. Szegény olyan gyámoltalannak tűnik, lehet, hogy sok lesz neki ez a próbatétel. De aztán elhessegettem a gondolataimat. Shirou kunoichi, tud ő magára vigyázni, ha akar.

- Vigyázzatok magatokra - mondtam a másik kettőnek, majd elbaktattam a legközelebbi regisztrációs helyhez.
Volt egy kis sor, de aztán sorra kerültem én is a regisztrációt végső ninjánál. Megadtam az általa kért adatokat magamról, majd következett a kipakolás. Semmi extra nem került elő tőlem, csupán a ninják által használt alapfelszerelést viseltem. Utána aláírtam a nyilatkozatot, amit az orrom alá dugtak. Ezzel készen is voltam, mehettem tovább. Ahogy sétáltam az ezt követő helyre, most már csak befelé figyeltem, ahogyan a lelkemet készítettem fel a rám váró megpróbáltatásokra.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Szomb. Márc. 03 2012, 13:43

A shinobikat fegyver és tekercs leadási kénszere kicsit megviselte, voltak akik nem szívesen váltak meg kedvenc, vagy akár családi ereklyéitől. Páran ugyan megpróbáltak csalni, de azokat elkapták egyből. Vagy az is lehet hogy nem voltak elég jók, ki tudja? Mindenesetre mindannyian sikeresen regisztráltatok az első feladatra, kíváncsian várva a kezdést. Most Darui szólalt meg, hogy elmondja a végső instrukciókat. -Aki sikeresen regisztrált a vizsgára, az fáradjon a bejáratokhoz. Mindenki foglaljon el egy kaput. Szerencsére számtalan bejárat létezik, így nem fogtok hamar találkozni egymással. A kapukat fél óra múlva egyszerre nyitják ki és indulhat a vizsga. Előre is elnézést. - Fejezte be mosolyogva, majd hirtelen eltűnt. A felügyelők pedig készséggel mutatták meg nektek a kapukat, és osztottak be titeket külön, külön egy bejárathoz.

// A bejárathoz írjatok a vizsga területére, innentől mindenki kap egy saját postot és a maga tempójába halad. //
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Szer. Ápr. 11 2012, 22:49

/ Előzmény Ramen-bódé/


Ez a Dr.Fukumi elég fura figura. Miután mondtam neki, hogy mehetünk ő kiadott valami furcsa hangot, egy darabig bámult engem aztán valahogy már megint a hátam mögé került és megragadta a galléromat felhúzott a földről, majd tovább és fogalmam se volt meddig tervezi, hogy így haladjunk.
Most, hogy jobban belegondolok, úgy nézhetem ki, mint egy alkoholista, akit a feleségének úgy kell hazaráncigálnia a kocsmából.
Miközben hallatunk persze fúrta az oldalamat a kíváncsiság és őszintén szólva egy kicsit meg féltem is szóval próbáltam extra információhoz jutni.

- Dr. Fukumi, ha már amíg ilyen jót sétálunk, meséljen már egy két dolgot a feladatról. Például mit értett azon, hogy a faluért és a tudományért kell szenvednem?

Miközben beszéltem próbáltam a lehető legmagabiztosabb tűnni, de ugye ez kifejezetten nehéz, ha nehezen kapsz levegőt, mert épp a ruhádat húzzák.
Időközben elhagytuk a falut és feltűnt ellőttünk a hegységrendszer.
Nem vagyok nagy túrázó szóval nem nagyon jártam még erre, de azért úgy gondoltam, hogy nincs itt semmi laboratórium vagy ilyesmi.
Persze akkor még abban se voltam biztos, hogy ez a célállomásunk mivel még mozgásban voltunk.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Pént. Ápr. 13 2012, 15:16

A közel fél órás utat a felszólalásodtól eltekintve csendben tettétek meg. A doktornő úgy tűnt nem igazán hajlandó megszólalni esetleg más oka van, ezt viszont nem lehet tudni. Így miközben ebben a groteszk utazási stílusban haladtatok csupa szikla és szikla, na meg még több szikla között, szóval ebben a korántsem fantáziadús területen, amely a hegyeknél érthető, jobb dolgod híján nézelődhettél egy kicsit. Kezdetben nem láttál sok mindent a kopár sziklafalakon kívül, ám néhol feltűnt egy furcsa árny, ami lehet, hogy egy állattól származott de az is lehet hogy nem. Mindazonáltal az egyhangú, na meg színű hegyek, itt-ott zöld szőrzetet növesztettek. Bárhova tekintettél rengeteg helyen láthattál előbukkanó növényzetet, és bár ez önmagában nem érdekes, akár fel is kelthette az érdeklődésedet, vajon miféle dolgok képesek egy ilyen helyen nőni. Na de végre valahára utatok végére értetek, ahol a már cseppet sem kedves stílusáról ismert sensei a földre pottyantott. Amíg a hátsódat fájlaltad Koyori egy pár fekete precíziós kesztyűt ejtett a fejedre.
- Nosaru Kyoya-kun most ismertetem veled a küldetésed. A feladatod nem más, mint egy bizonyos növény begyűjtése. Neve ismeretlen, hatása szintén. Egy régi tekercsben akadtunk a nyomára, mely szerint mérgekhez kiváló alapanyag, ám sajnos az írás nagy része elmosódott és még igénybe vesz némi időt a rekonstruálása. Így téged ér a megtiszteltetés, hogy szerezz belőle pár darabot, amikkel kísérletezhetünk.
Találkozásotok óta már másodszor villant meg feléd egy gonosz mosolyt mielőtt folytatná feladatod részletezését.
- A növény úgy egy-másfél kilométer magasan található nagyjából annál a kiszögellésnél. - bök egy igen távoli pontra, ami lentről nézve alig látható. - A küldetésed másik része pedig, egy emberi kísérlethez kapcsolódik. Mint tudod egy shinobi pusztán a chakra megfelelő helyre való irányításával és jó kontrollal képes felsétálni gond nélkül ezen a sziklafalon. Mi viszont arra vagyunk kíváncsiak, vajon pusztán fizikai erővel és kitartással, miként képes elérni abba a magasságba. A kesztyűket azért kapod, hogy könnyebben tudj megkapaszkodni. Sok szerencsét, én itt fogok várni.
Fejedben sokfajta dolog lejátszódhatott akár csak az érzelmek váltakozása a szívedben, elvégre miért pont téged kényszerítenek egy ilyen feladatra. A hegyet jobban megnézve úgy nagyjából fél úton látsz egy kisebb sziklapárkányt, ahol megpihenhetsz, már ha eljutsz odáig.


// Feladatod jelenleg nem más, mint eljutni félútig az említett párkányra. A terjedelem nagyjából harminc sor legyen. Lehetőség szerint a karaktered próbáljon ráérezni a dologra, kísérletezzen, gondolja át a tapasztalatait, fejlessze a megfigyelését a mászás során, hogy eljusson ahova kell. Természetesen elsőre nem sikerülhet, így ezt tessék észben tartani. Olyan harmadikra már inkább reálisabb. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Szomb. Ápr. 14 2012, 19:35

Hiába kezdetem bele a beszélgetésbe a doktor az egész úton csöndben maradt. Szóval várnom kellett, hogy megtudjam a szükséges információkat.
Nem mondom, hogy nem zavart, hogy ilyen egyszerűen levegőnek, de azért ez nem olyasmi, ami miatt balhéznák. Pláne, hogy egy fél órája húzott maga után.
Ilyenkor nem vagyok túl magabiztos.
Még ezen morfondíroztam a sensei hirtelen megállt és elengedett, amitől én leestem a földre.
Aztán még hozzám vágott egy pár fekete kesztyűt, és ismertette a küldetés részleteit.
A feladatom egy ritka növény begyűjtése volt, ami annyira ritka, hogy még a nevét és a hatását se ismerik, csak annyit, hogy mérgekhez kiváló alapanyag. Ja és a sensei elmondta azt is, hogy ez a növény másfél kilométer magasan van.
Aztán elmondta azt is, hogy ez a küldetés egy emberi kísérlet is egyben, arra kíváncsiak, hogy fizikai erővel képes-e egy ember megmászni ezt sziklafalat, ezért is kaptam a kesztyűket.
Miután végighallgattam a sensei mondandóját egy kicsit csalódott lettem, mert amikor arról álmodoztam, hogy megjelenik valaki és rám bízz egy küldetést valami hősiesebbre számítottam. Persze ostobaság volt ilyesmiben reménykedni, hiszen szinte most léptem ki az akadémiából.
Az egyetlen, amit tehetem, hogy megmászom ezt a sziklát és begyűjtöm azt a növényt.
Ki tudja, talán ezzel indul be a karrierem.
Szóval ideje volt neki látni a feladatnak.
Gyorsan felvettem a kesztyűt, aztán pedig végre normálisan is megvizsgáltam rám váró akadályt. Az egyértelmű volt, hogy nem jutok el egyből a célomig, de volt egy rész ahol megpihenhettem, oda talán el tudok jutni, nem oda el kell jutnom.
Gondoltam magamban aztán végre elindultam teljesíteni a feladatot. Szerencsére a sziklafalon, remek kapaszkodókat találtam, legalábbis eleinte. Így kellő magabiztossággal vághattam neki a feladatnak, eleinte minden remekül ment, már túlzottan elbíztam magam és még egy magabiztos mosoly is megjelent az arcomon. De aztán olyan helyen kapaszkodta, meg ami nem bírta el azt a terhet, mint amennyit én gondoltam és letört, a meglepettségemben én is leestem a szikladarabbal együtt. Tulajdonképpen szerencsére még nem sikerült túl sokat haladnom, így nem is estem akkorát, persze nem volt egy kellemes esés.
Miellött másodszorra nekifogtam volna a dolognak, újra megvizsgáltam a falat, próbáltam rájönni, hogy hogyan kerüljem el az ilyen kis bakikat. Nem vettem észre semmi különbséget ez a kiállású szikladarab és a többi között, amit használtam. Csak egy ötletem volt, mostantól arra számítok, hogy minden ilyen kiálló darab letörhet, így majd nem nehezedek rá túlzottan, csak ha már biztos vagyok benne, hogy már elbírja a súlyomat. Nem volt egy tökéletes terv, de jobb, mint a semmi.
Ismét hozzáláttam a mászáshoz, most már lassan haladtam minden lépésemet kétszer is átgondolva, minden szikladarabbot többször is ellenőrizve. Nagyjából úgy nézhetem ki, mint egy nyugdíjas hegymászó, de nem törődtem vele. Ugyan jóval több időbe került, de már jóval magasabbra fel tudtam mászni, persze még mindig nem elég magasra.
Egy idő után egy olyan rész került elém, ami szinte teljesen sima volt, nem tudtam volna semmiben se megkapaszkodni, ezért kénytelen voltam felfüggeszteni a függőleges mászást és vízszintesen haladni tovább. Ez újabb problémákat okozott, például azért mert a lábammal nehezebben tudtam eldönteni, hogy biztonságos helyre lépek-e. Egyszer el is rontottam és ismét leestem, szerencsére most sikerült megkapaszkodnom az esés közben és ez elégé lelassított. Úgy hogy megúsztam egy két zúzódással és vágással.
Az újbóli kudarc elégé elkeserített azt hittem beválik és sikerül megcsinálom a feladatot, de úgy tűnik ennél többre lesz szükségem. Úgy gondoltam nem fog sikerülni, végül is a sensei azt mondta, hogy ez egy kísérlet, hogy kiderüljön meg lehet-e ezt csinálni chakra kontroll nélkül talán nem lehetséges és a küldetésnek vége. Aztán úgy döntöttem újra megpróbálom, mondanám, hogy valami hősies indokom volt rá, de igazából csak a doktorijesztő mosoly jutott az eszembe és, hogy mit csinálhat, ha elbukom a kísérletet, nem akartam megtudni.
Újra megvizsgáltam a sziklafalat, ezúttal a vízszintes haladást próbáltam meg elkerülni. Feltűnt, hogy a nap sugarai jobban visszaverődnek a sima felületekről. Így már könnyedén el tudtam kerülni ezeket a részeket úgy, hogy átlósan mozogtam, ami nem olyan vészes.
Rengeteget kellett másznom, ami rengeteg időt vett igénybe, de végre ott voltam az út felénél és végre pihenhettem…
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Vas. Ápr. 15 2012, 13:20

A kitartásod siker koronázta, és végre kidőlhettél a kis párkányon, hogy végre levegőhöz juss. Letekintve büszke lehettél magadra, elvégre nem minden tizenhárom éves képes egy ilyen meredek falat megmászni. Sajnos feltekintve azonban már más volt a helyzet. Az út még durvábbnak tűnt és gyakorlatilag teljesíthetetlennek, persze nem vagy éppen pesszimista, de még így is lehetetlennek tűnt, hogy még a mai nap folyamán megmászd. Bárhogy is, Koyori aki egész idáig türelemmel várt rád, végül megelégelte a dolgot és pár könnyed ugrással jutott fel oda, ahova neked vagy egy órába tellett. Kezében egy noteszt tartott, amibe bőszen írt valamit.
- Szép munka, egy geninhez képest. - dicsért meg, ám hangjában semmi sem jelezte, hogy tényleg komolyan gondolja.
- Még van egy kis dolgom, így mit szólnál, ha gyorsítanánk a tempón?
Kivételesen nem ragadott meg téged, hanem megvárta a válaszod. Mindeközben persze figyelmének egy részét továbbra is noteszának szentelte.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Vas. Ápr. 15 2012, 19:51

Mint mondtam végre sikerült feljutnom a párkányra és végre pihenhettem egy darabig.
Mikor pihenés közben lefelé néztem olyan jóleső érzés töltött el örültem, hogy sikerült eljutnom idáig, de aztán amikor fölfelé néztem, már inkább félelmet és fáradtságot éreztem.
Semmi kedvem nem volt folyatni a mászást, hiába tudtam, hogy elkerülhetetlen.
Már épp rászántam magamat, hogy folytassam a mászást, amikor a sensei hirtelen felugrott mellém a párkányra.

Nem mondom, egy kicsit megalázó volt, hogy pillanatallat feljutott ide én meg ki tudja mennyi ideig másztam, de hát nem véletlenül ő a sensei gondolom.
Először megdicsért engem, amiért idáig eljutottam, bár hallatszott a hangján nem igazán nyűgöztem le. Aztán azt mondta, hogy dolga és megkérdezte, hogy gyorsítunk-e a tempón.
Mindeközben persze szorgosan írogatott valamit a füzetébe.
A kérdésére nem vágtam rá rögtön az igent, mert mi van, ha arra gondol, hogy a chakra lábba irányításával fussunk fel a sziklafalon?
Mert ugyan már hallottam róla, de még nem tudom megcsinálni.
De aztán ismét felfele tévedt a tekintettem az ijesztő magasságba szóval úgy döntöttem igent mondok rá lesz, ami lesz.

- Persze gyorsítsunk a tempón.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Vas. Ápr. 15 2012, 21:39

Végső soron beadtad a derekad mire a sensei őrült sebességgel kezdett felfutni a hegyoldalon téged lazán otthagyva. Tipikusan azt hitte, hogy erre már te rég képes vagy és ott loholsz a nyomában, de a tapasztalatok nem ezt mutatták. Bárhogy is, amikor körülbelül alig fél perccel később visszatért nem a hiányod miatt tette. Logikus esetben persze erre gondoltál volna, viszont mielőtt akár hangot adhattál volna bárminek is, még akkor is, ha nem állt szándékodban, mint valami zsákot a két vállára dobott téged, és úgy sprintelt fel veled a célhelyig. Mikor fölértetek, mint mindig, könyörtelenül a földre ejtett és nem utolsó sorban megint megdobált. Ezúttal egy öngyújtót vágott hozzád lévén más nem volt nála, amivel világítani lehet. És hogy erre miért volt szükség? Ha körbenéztél, a rosszallásod közepette észrevehetted, hogy egy szál virág sincs ezen a fránya kősziklán, azonban egy barlang bejárata tátong előtted. Más szavakkal a tudomány nagy embere fél bemenni egy sötét barlangba, még ha van is nála valami, amivel világíthat.
- Gyerünk, mire vársz!? Indulj előre. - parancsolt rád miközben hangja érezhetően megremegett a félelemtől.

// Bármi kérdésed van ő doktorságához, tedd fel nyugodtan, ha pedig nincs hát irány előre. Úgy nagyjából két kilométernyi séta vár rátok, amiben lesz némi denevér támadás, hatalmas pókháló és fura zajok, ahogy az már egy sötét barlangban lenni szokott. Az utad végén ketté válik az út, egy tipikus jobb és egy bal irányba. A doki menet közben néha rád mászik vagy sikkant félelmében, de egyebet nem tesz. Ezeket sződd bele a postodba. Konkrét sormennyiséget nem adok. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Kedd Ápr. 17 2012, 22:12

Kiderült mégiscsak erre a chakra rányitásos dologra gondolt, de végül, nem lett belőle semmi probléma, mert annyira nem zavart a sensei-t, hogy nem szaladok utána egyszerűen, csak visszajött értem, megragadott és felfutott velem együtt a hegytetőre.
Azt hittem ezzel vége, megszerezzük a nővényt és megyünk a dolgunkra, hát megint tévedtem.

Miután felértünk, a sensei nekem dobott egy öngyújtott, aminek az okát egyáltalán nem értettem, egészen addig, amíg meg nem pillantottam a barlangot.
Ez után elég gyanús lett, hogy abba a barlangba kell bemennem azért a fránya növényért.
Persze aztán a sensei is felszólított, hogy induljak előre, korántsem olyan magabiztos hangon, mint ahogyan eddig ijesztgetett.
Csak nem fél a sötétben?
Először mondani akartam neki, hogy nem muszáj jönnie, de ha a félelmei ellenére is velem akar jönni annak biztos oka, van és egyébként is fogalmam sincs, hogy nézz ki az a nővény.
Egy barlangaszáshoz nem sok stratégiát lehetett kiagyalni, úgy hogy nem volt más választásom, mint elindulni, a sensei pedig jött szorosan mögöttem.

Még az akadémián az osztálytársaimmal járkáltunk csatornákban és barlangokban amolyan bátorságpróba gyanánt, úgy hogy ez a feladat nekem nem volt teljesen új.
Sőt ott még a haverjaim ijesztgetési kísérleteit is ki kellett bírnom, ezúttal nem számítottam váratlan eseményekre, ami valljuk be komoly hiba volt a részemről.

Nem sokkal az után, hogy bementünk a barlangba valami motoszkálást hallottam.
Mivel már messze voltunk a barlang szájától, az egyetlen fényforrásom az-az öngyújtó volt, amit indulás ellőtt kaptam.
Hát most előkaptam és azzal próbáltam megkeresni a zaj forrását, de nem láttam semmi különöset.
A doki persze elégé nyugtalan volt és sokat fészkelődött, de én nem törődtem vele túlságosan.
Csak mentem tovább egyre beljebb, nem figyelve az időről időre megjelenő fura mocorgásra.
De a fura hang tulajdonosai nem örültek túlzottan annak, hogy nem figyelek rájuk ugyanis támadásba lendültek.
Nem tudom, hogy sikerült, de az egyikük kiütötte a kezemből az öngyújtót és aztán a hajamat kezdte el harapdálni. A többi a sensei-t támadta meg, aki sikongatva próbálta lerázni őket magáról.
Nekem közben sikerült elhessegetnem a hajamat támadó lényt és az öngyújtott próbáltam megkeresni, de mivel semmit se láttam, elég nehéz dolgom volt.
Ám próbálkozásaimat siker koronázta, mert sikerült kitapogatnom a földön az öngyújtót és így már láttam is valamit.
Amit láttam, arról nem tudtam eldönteni, hogy vicces-e vagy ijesztő.
A sensei halálra rémülten csapdos összevissza közben vagy három denevér támadj őt folyamatosan. Fogalmam se volt mi a teendő eben az esetben, szóval csak próbáltam magabiztos lenni és nagy zajt csapni és egy kis kiegészítésként az öngyújtóval is kalimpáltam egy kicsit nehogy azon múljon.
Ismét sikerrel jártam a denevérek gyorsan elmenekültek tőlünk.

Mondanom sem kell a doki ezután még jobban félt a barlangban minden apró neszre felsikoltott, sőt egyszer még a hátamra is ugrott, amikor meghallottunk valami furcsa zajt.
Mondjuk ez nem igazán zavart engem sőt.

Ezeket és némi pókhálót és pókot leszámítva az utunk eseménytelenül telt.
Aztán a barlang egy útelágazáshoz ért, kétfelé lehetett tovább menni értelemszerűen jobbra és balra.
Mivel nem tudtam merre tovább megkérdeztem.

- Hé, Doki merre tovább?

Lehet kicsit szemtelenül tettem fel a kérdést, de az ő félelmén én elégé felbátorodtam.
Természetesen, ha megmondja, merre tovább akkor arra megyek, de nem akkor a jobb oldalt választom…
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Vas. Ápr. 22 2012, 16:12

Bátran helytálltál, és sikeresen rájöttél, bizony, egy D szintű küldetés is lehet fárasztó. Szerencsédre ez a kis barlangi túra nem volt szokatlan esetleg a kis bőregerek támadása, ám az is lehet, hogy nem, bárhogy is, bátran törtettél előre miközben eme fordított helyzetben, te húztad magad után a doktornőt és nem fordítva. Az elágazáshoz érve véleményed kikérve szerettél volna útmutatást kapni, ami nem jött meg így utad jobbra vetted. Sajnálatos módon hosszas kutyagolás után zsákutcába értetek. Legjobb, sőt talán egyetlen lehetőségetek a visszafordulás volt, amit ha megtettetek egyikőtök egy kapcsolóra lépve, amit idáig szerencsésen átléptetek annak ellenére, hogy nem láttátok, beindított egy folyamatot. Az alagút amiben voltatok, egyik pillanatról a másikra kezdett összeomlani, így ha nem akartok ott maradni szégyen a futás de életmentő. Az elágazáshoz visszatérve mind a jobb oldali mind a kivezető út beomlik így hátra hagyva a bal járatot, ahova ha bevetődtök, nos szintén beomlik, legalábbis az eleje, így mondhatni csapdába kerültetek. Ez a fránya nap. Hősies tettekről álmodtál erre tessék, hegyet kell másznod valamilyen büdös növény miatt, denevérek támadnak meg és még a barlang is kis híján rád szakad. Na de minden jóban van valami jó. A falak mentén lévő kitudja mikori lámpák bekapcsolnak, és nem csak a fényt, de a sensei bátorságát is visszahozzák és ezzel ismét átveszi a vezető szerepet. Kicsit szimatol, kicsit körbekémlel, netán kicsit ránéz a térképére, ahol a barlang nincs rajta, elvégre egy teljesen más országhoz tartozik a térkép, ami fel is van tüntetve a papíros szélén, így ha átkukkantasz vezetőd válla fölött, akkor felfedezheted ezt az óriási baklövést. Ám ha szóvá is teszed, ő könnyedén leráz egy „Ne foglalkozz vele, gyerünk tovább paranccsal!”
Utatok további része nem rejt semmiféle izgalmat nagy megkönnyebbülésedre remélhetőleg. Maga a járat egy hatalmas fa ajtóba torkollik, amin zár helyett egy furcsa kirakós van neked szemmagasságban. Koyori hakase eddig nem sokat mutatott eszét elővéve vizsgálja meg az hatalmas utat elzáró objektumot mire egyetlen kicsit sem szívderítő eredményre jut.
- Az ajtó érezhetően le van pecsételve, így ha erőszakkal próbáljuk kinyitni a belepumpált chakra felrobban és a történetünk itt véget ér. Azonban ez a zárszerű valami lehet a kulcs, viszont nem vagyok jó kódfejtő, és ha a feltételezésem nem csal, ha eltoljuk a dolgot, akkor is meghalunk. Miért nem figyeltem oda jobban az oktatáson.
Az utolsó mondatot inkább csak magának mondta, miközben a te fejedben szinte bármi lejátszódhatott a pániktól a nyugalomig, sőt a pánikig kezdve.
Maga a zár azonban közel sem volt ilyen bonyolult. Ha jobba megnézted egy egyszerű alig összekevert kirakós szerűség volt, ami jól összerakva nem mást, mint a falutok jelképét alkotta.


// A kirakós az a kis tologatós fajta, amiben a négyzeteket ide oda kell csúsztatni, hogy kirakd a képet. Nem tudom a nevét, de gondoltam leírom, hogy tudd miről van szó. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Hétf. Ápr. 23 2012, 21:55

Mivel a sensei még mindig rémült volt ezért nekem kellet döntenem merre menjünk tovább,mert ugye a barlang kétfelé vált.
Én úgy gondoltam a jobb oldali a helyes irány,de sajnos tévedtem. Az út egy zsákutcában ért végett szóval nem volt más választásunk visszafordultunk.Ezután ismét egy balszerencsés fordulat következett,ráléptem egy kapcsolóra,ez pedig az alagút összeomlását eredményezte,ami miatt pedig menekülnünk kellett.
A jobboldali alagútból kiérve még mindig nem voltunk biztonságban,ugyanis,a baloldali alagút eleje is leomlott,teljesen elzárva minket a külvilágtól.

Már kezdtem megijedni,hogy mégis mire megyek majd a kis öngyújtóval ebben a sötét alagútban,de szerencsére néhány pillanat múlva bekapcsolt a világítás.
Ez a dolog újabb kérdéseket vetett fel bennem.
Én azt hittem,hogy egy egyszerű barlangba kell lemennünk,de az előbbi csapda és ezek a lámpák,nem gyakran találkozni ilyenekkel egy normális barlangban.
Ezek a dolgok engem elégé megrémítettek,viszont a sensei épp ezektől szerezte vissza a bátorságát és rögtön vissza is vette a vezető pozíciót.
Rögtön elő is vett egy térképet és azt kezdte tanulmányozni,egyetlen gond volt csak a térkép nem a Villámok országáé volt,így a barlang sem szerepelt rajta.
Szólhattam volna neki,de minek,úgy is figyelmen kívül hagyott volna,vagy esetleg még én kaptam volna letolást.

Miután beljebb haladtunk a barlangban egy faajtóba botlottunk,amin egy fura kirakóst véltem felfedezni.
Koyori gyorsan elmagyarázta a helyzetet,miszerint azt ajtón egy pecsét van amit,ha babrálunk felrobbanhat. Az egyetlen esély,hogy túljussunk ezen az akadályon,ha kirakjuk ezt a kirakóst,viszont mint kiderült egyikünk sem mestere ennek a tevékenységnek.
Teljesen kétségbeestem,de aztán rájöttem,hogy én már milliószor láttam ezt a szimbólumot,sőt most is a homlokomon van ez a szimbólum,a falunk jelképe.
Már tudtam mi lesz a végeredmény,csak ki kellett raknom,sikerült is röpke fél óra alatt.
Aztán csak arra vártam kinyílik-e az ajtó...

avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Pént. Ápr. 27 2012, 17:53

Hidegvérrel és némi odafigyeléssel megoldottad ezt az egyszerű rejtvényt, amelyhez elég kalandos út vezetett, ám egy barlang beszakadása talán még belefér. A hatalmas öreg faajtó rozsdás fém pántjai nyikorogva mozdultak meg, arrébb vonszolva a hatalmas akadály két szárnyát. Most már semmi sem állt utatokba, látszólag zöld utat kaptatok. Az ajtó mögött hatalmas terem várt rátok, ahol bár nem égett lámpás mégse volt teljes sötétség hisz a plafonon tátongó hatalmas lyuk és a rajta besütő Hold biztosította a látási viszonyokat. Elég sok időt tölthettetek itt, ha csak így besötétedett és leszállt az éj, ám ez megérte a fáradozást elvégre a Hold egyenesen az általatok keresett virágokat vagy legalábbis nagyon hasonló változatát világította meg elcsaklizott fényével.
- Küldetés teljesítve. – jelentette ki büszkén a doktornő, nem mintha ő bármit is tett volna mindezért.
- Tessék, fogd ezeket a cserepeket, és óvatosan ültess át egy-két virágot beléjük. A kesztyűdet hagyd magadon, lehet hogy mérgezőek. – adta ki az utasítást, miután egy tekercsből elővett kettőt az említett kellékből.
Dicshimnuszt ugyan nem fognak zengeni nevedről, de a tudomány érdekében tett szolgálataidat csak meghonorálják valamivel. Nem volt más hátra, mint begyűjteni a növényeket, ám mi történik akkor, ha dolgod végeztével a teremre sötétség borul és az egyetlen kijáratot, ami a plafonon van, egy vörösen villogó szempár takarja el, ami történetesen egy óriásgyíkhoz tartozik? Hogy mit lépsz csak rajtad áll.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Vas. Ápr. 29 2012, 12:57

A kirakós megfejtése után, ahogy az várható volt az ajtó kitárult és kiderült egy óriási terem várt ránk az alagút végén. Ez a dolog már megint teljesen ledöbbentett, mert hát milyen dolog az, hogy a barlang elején mg denevérekkel kell viaskodnom a végén pedig már lámpa vár és ez a nagy terem, nem igazán értettem a dolgot. Jobban megnéztem a termet és csak akkor tűnt fel, hogy nincs is világítás, csak a hold fénye ragyog be hozzánk.
Furcsa érzés volt rájönni, hogy már lement a Nap, én azt hittem alig múlt dél. Ugyan az egész nap rá ment ,de legalább sikerrel jártunk a terem tele volt növényekkel és biztos voltam benne,hogy ezek az, növények azok a növények amiket keresünk. Aztán a sensei szól, hogy a küldetés teljesítve, amitől én nagyon megkönnyebbültem, az első komolyabb küldetésemnek vége, most már jöhetnek a megmenteni való hercegnők és más izgalmas kalandok.
Na, jó még be kellett gyűjtenem a nővényeket aztán, jöhet az álmodozás. Kaptam néhány cserepet, hogy ültessem bele a növényeket. Miközben dolgoztam feltettem a kérdést, ami már egy ideje foglalkoztatott és reméltem ezúttal választ is kapok.
- Sensei, mi ez a hely?
Ezután folytattam a munkámat és miután végeztem már teljesen sötét volt a teremben, amikor felnéztem a holdat keresve, egy sokkal szörnyűbb dolgot pillantottam meg, amitől rögtön megfagyott a vér az ereimben.
Először csak két vörös szempárt pillantottam meg, de miután jobban megnéztem láthattam, hogy egy jó nagy gyíkkal kerültem szembe.
Hogy ilyenkor mi a teendő? Fogalmam sem volt. Tettesem magam halottnak, vagy épp nagyobbnak?
Kénytelen voltam erőszakosan lelépni ez ellen a hüllő ellen. Amilyen gyorsan csak tudtam elővettem egy shurikent és a gyík szeme közé céloztam, aztán elhajítottam…
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Szer. Május 02 2012, 18:48

Farkas vagy jobban mondva gyíkszemet néztetek egymással, miközben azon tűnődtél vajon mit kéne tenni a gyíkocska pont arra gondolt vajon miként kéne elnyelnie titeket. Ám eljött az idő hogy valaki lépjen és bár te voltál a gyorsabb, na meg az eldobott shuriken a hatalmas zöldség akarom mondani állat fürgébb volt, mint a fegyvered. Pillanatok alatt mászott le a falról majd ostorszerű nyelvével odasózott ideiglenes tanárodnak. A sensei időben ugrott hátra ám az állat nyelve hirtelen és furcsa módon váltott irányt, ami a becsapódáskor a falra kente Koyorit. Végül is nem tudtad, hogy a nő jounin vagy csak egyszerű chuunin viszont ez mellékes volt, hisz a fallal való találkozása egy időre megfosztotta eszméletétől. Egyedül maradtál a nálad vagy ötször nagyobb lénnyel szemben, kinek vörös szemei fenyegetően villogtak, nyelve pedig, ismét támadásba lendült egy villám gyors oldal csapás keretein belül.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Szer. Május 02 2012, 22:38

A támadásom sikertelen volt, mivel ez a fura gyík könnyedén elkerülte a shurikenemet. Elég megalázó volt, hogy egy egyszerű hüllőt sem voltam képes egy csapásból elintézni. Habár annyira azért nem volt egyszerű ez a hüllő, mert képes volt Koyorit is elintézni egyetlen csapással. Ugyanis miután kitért a shurikenem elöl, a sensei-t vette célba. a nyelvét használta fegyverként, méghozzá elég ügyesen, mert az első támadás elől könnyedén kitért Koyori, de aztán a nyelv irányt váltott és így könnyedén a falhoz csata az áldozatát.
Meg kell, mondjam eléggé csalódott voltam a sensei folyton olyan félelmetesen viselkedett, hogy azt hittem bitang erős erre legyőzi egy kis gyíkocska, micsoda szégyen.
Csak nehogy én is az ő sorsára jussak, De mégis a teendő ilyen esetben? Nem ismertem sok jutsut, pláne olyat, ami ebben a helyzetben megfelelő lenne.
Mivel nem volt jobb ötletem-elővettem két shurikent és felé hajítottam, gondoltam ez alkalommal is könnyedén elmászik, az útjából gyorsan megnézem, merre megy aztán a shunshin no jutsu-val elé kerülök, és a fejébe döföm a kunaiomat, legalábbis ez volt a terv…
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Csüt. Május 03 2012, 13:01

Kételyek, fiatalság és kevés tapasztalat főként ez jellemez most téged ebben a helyzetben. Nem voltál még ilyen helyzetben és nem is találkoztál ehhez a lénnyel hasonló ellenféllel, mégis feljebbvalód kiiktatása után se adtad fel a reményt és dobtad el botor módjára az életed. Bár ezen utóbbi dolog megeshet, ha nem vigyázol eléggé. Kész tervvel a fejedben dobtad el ismét a kis csillagokat tudván nagy valószínűséggel ezeket is kikerüli, ám szerencsére ez nem korlátozta képzelőerődet és taktikai képességedet. A shurikenek szinte megállíthatatlanul repültek keresztül a levegőn és úgy látszott még el is érik a célt, ám ezúttal a hüllő nem egyszerűen arrébb mászott hanem egyenesen leásott a földbe, így teljes egészében eltűnve a látóteredből. Az érzés ilyenkor, hogy az ellenfél szinte bárhol lehet a föld alatt és vajon mikor és miként fog támadni, kétségbeejtő lehet egy fiatal shinobi számára. A másodpercek órákká nyúltak miközben azon törted a fejed, vajon mit kéne tenned. Bárhogy is döntesz, egy apró lépés és a gyík megérzi jelenléted, amikor is biztos lehetsz abban, hogy megpróbál elnyelni téged.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Csüt. Május 03 2012, 21:56

Számoltam azzal, hogy kikerüli a felé dobott shurikeneket, de ez a szemét hüllő ismét meglepett, nem csak simán kikerülte a csillagokat, hanem lemászott a föld alá és így már nem láttam őt többé.
Meg kell, mondjam ez a helyzet a frászt hozta rám.
Ott voltam abban, barlangban, vagy teremben nem is igazán tudom egy óriásgyík társaságában, aki bármikor felfalhat és nem tudtam, honnan támad majd.
Biztos azért kerültem ilyen helyzetbe, mert lebecsültem a küldetésemet és ez a büntetésem érte.

Talán a stressz okozta, vagy nem tudom, de elég őrült ötletem támadt, azt feltételezve, hogy amíg ez a gyík a föld alatt van, addig csak hang alapján tájékozódik, egy dolog jutott csak az eszembe.
Megfogtam egy shurikent és elhajítottam, próbáltam úgy dobni, hogy minél nagyobb zajt csapjak vele. Úgy gondoltam, ha meghallja, a zajt feljön a föld alól elkapni engem és akkor jöhet a shunshin no jutsu aztán a kunai a fejbe.
Arra az esetre, ha ez sem jön be volt egy még ostobább tervem, mégpedig, hogy elkezdek fel alá rohangálni, összezavarva ezt a fenevadat, aztán, ha felbukkan, megtámadhatom.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Pént. Május 04 2012, 20:32

Féltél ugyan, viszont nem hagytad, hogy ez a kellemetlen elmét pusztító érzés eluralkodjon rajtad. Rögtön két ötlettel is előálltál biztos, ami biztos alapon, és hogy nehogy idő előtt vacsora legyen belőled, a lehető leggyorsabban cselekedtél. Az eldobott shuriken földet érve kicsiny visszhangot vert a néma barlang teremben ám nem volt elegendő súlya ahhoz, hogy felkeltse a gyík érdeklődését. Remélted ugyan hogy ezzel majd megfogod, ám az élet olykor a középső ujját mutatja neked, mint ma már oly sokszor. Így hogy az A terv megbukott rögtön áttértél a B-re melynek meglett az eredménye. Alig hogy elugrottál jelenlegi helyedről a gyík szinte pontosan alólad tört ki némi kőzuhatagot zúdítva rád. Pár kisebb törmelék eltalált, ami nem is lenne olyan nagy baj kivéve most, hogy egy négy lábon járó elméletben növényevő hüllő vadászik rád. Pillanatnyi figyelem kiesésedkor eddig fegyverként használt nyelve köréd csavarodott és húzott téged egy másik tátongó barlangba, ami jelen esetben az ő szája volt. Eljött a végcím ideje, életed filmje lepörgött vagy csak az előzetes adták, amikor egy amolyan halálhörgés közepette a szorítás meggyengült te pedig a földre huppantál. Jogosan kérdezhetted, vajon mi a fene történt és most még csak ki se kellett nyitnod a szádat. Egy ismerős hang ugyan is megszokott analizálgató, tárgyilagos hangján írta fel magának az adatokat.
- Krízishelyzetben való cselekvőképesség, közepes. Taktikai készség korát tekintve és helyzetből adódóan elfogadható.
Megmentőd és egyben a csávába rángatód név szerint Koyori sensei éppen jegyzetet írt miközben páros lábban taposott az ájult vagy éppen kimúlt hüllő fején. Nesze neked alapon kiderült hogy kutya baja a nőnek de még csak eszébe sem jutott hogy segítsen rajtad.
- Nosaru Kyoya-kun ha kérhetem, fejezzük be a küldetést.
A cserépnek, amivel idáig bajlódtál kutya baja veled ellentétben, akit azért nem árt, ha megnéz az orvos, még ha csak a fejedet ért apró sérüléseket is nézzük, amiket a szálló törmelékek okoztak.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Szomb. Május 05 2012, 18:41

Az első tervem kudarcot vallott,mert hát hiába dobtam el azt a shurikent ,nem tudtam elég nagy zajt csapni, ahhoz,hogy a gyík feljöjjön a föld alól. De sebaj,hiszen volt még egy másik tervem ,gondoltam az majd beválik.Szóval hozzá is láttam a tervem végrehajtásához,de épp csak,hogy elindultam az ellenfelem ,pont alólam jött elő a föld alól. Ez az egész nem úgy sült el,mint ahogy gondoltam.
Esélyem se volt támadni, rögtön el kapott a nyelvével és mozdulni se bírtam.
Már teljesen kétségbe estem,mert tudtam,hogy fogom ezt túlélni,próbáltam elérni az egyik kunaiomat,de nem sikerült. Mikor már végképp elvesztettem a reményt hirtelen gyengült a szorítás ,aztán teljesen el engedett és egyszerűen a földre estem.
Koyori sensei sietett a segítségemre és ő intézte el ezt a vadállatot.Ezek után hozzá is látott kiértékelni az én kis küzdelmemet.
"Krízishelyzetben való cselekvőképesség, közepes. Taktikai készség korát tekintve és helyzetből adódóan elfogadható."
Ez a kis osztályozgatás az akadémiát juttatta az eszembe,ott is csak közepest és elfogadhatót kaptam.

Gyorsan feltápászkodtam és összeszedtem a shurikeneket és a vázákat,készen álltam arra,hogy elhagyjuk ezt a helyet.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Szomb. Május 05 2012, 19:20

Végre fellélegezhettél úgy látszott ezúttal minden simán fog menni. Te és Koyori összeszedtetek pár növényt majd a nő lepecsételte őket egy tekercsbe. Se kapcsolók, se éledező gyíkocska csak ti ketten és a Hold megnyugtató fénye. Zűrös, kissé szadista és olykor fölösleges tesztelésnek tűnő feladatok sora melyek most a végére értek. A helyet, a plafonon tátongó lyukon keresztül hagytátok el a megszokott stílusban, melyben téged egész egyszerűen cipelnek mint egy zsákot. Bár ez nem is csoda hisz e nélkül akár ott is ragadhattál volna és egyetlen társad, na meg élelmed az eszméletlen vagy éppen már halott gyíkocska lenne. A faluig tartó utat hamar megtettétek, jobban mondva a doktornő tette meg te meg élvezhetted a szállítás örömeit. A kapuban a doki szó nélkül otthagyott persze aggódnod emiatt nem kellett hisz tudtad, a fizetésed így is, úgy is megkapod.

3 nappal később!

Lakhelyedhez egy csomag érkezik mely első ránézésre, sőt másodikra is csak egy egyszerű barna kartondoboz melyre nagy betűkkel a törékeny szót írták. A dobozhoz a következő levelet mellékelték.

Tisztelt Nosaru Kyoya-kun!

Nem sokkal a küldetés teljesítése után rögtön elkezdtük kielemezni a begyűjtött növényeket.
Mint megtudtuk, semmi különleges képességgel nem bírnak, így feltételezhető a legenda róla csupán mendemonda.
Mindazonáltal bátorkodtam felhasználni egy-két egyedet belőlük és mellékelni önnek az eredményt.
Nem volt nehéz rájönnünk hogy mind szaguk és ízük alapján, egyedül hasmenés és egyéb rosszullét keltésre alkalmasak.
Az öt üveg egy-egy adag port tartalmaz, ami vízben azonnal oldódik, illetve semmilyen mellékíze nincs.
További kellemes napot legközelebbi közös munkánkig. Jelenleg a vadon élő vérszomjas állatokat tanulmányozom.

Üdvözlettel Fukumi Koyori.

U.I.: Ha elmondod bárkinek is, hogy félek a sötétben, széttaposlak mint a gyíkot!

// Küldetés teljesítve és köszönöm, hogy türelmesen, na meg kitartóan végigjátszottad velem a kalandot. Lássuk a jutalmad.
Mivel szépen játszottál és egyszer sem kellett belekötnöm az irományaidba, illetve használtad a fejed a játék során + 10 chakrát kapsz tőlem.
A küldetés elvégzéséért plusz Koyori saját kis tesztjeiért 1500 ryou üti a markod, illetve 5 adag a fent említett mérgekből.
A méreg adatai a következők:

Étel vagy ital méreg (Attól függ, minek használod majd fel.)
Szint: C
Hatás: Egy órán keresztül garantált hasmenés.
Hatóidő: Pár percen belül kifejti hatását

További jó játékot! //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Vas. Május 06 2012, 12:19

Miután összeszedtem a vázákat,Koyori gyorsan lepecsételte azokat egy tekercsbe és így már minden készen állt az induláshoz.
Mivel az alagút ahonnan jöttünk beomlott nem mehetünk visszafelé csak felfelé.
Ez nekem kicsit nehezen ment volna,a sensei megint felkapott és a falu kapujáig cipelt engem.Ez után otthagyott szó és fizetség nélkül.

Három napot kellett várnom ,mire megkaptam a fizetségemet egy csomag formájában.
Egy kartondobozt kaptam amire rá volt írva,hogy törékeny a csomag és egy levelet mellékeltek hozzá.

A levelet Koyori küldte és a küldetés során begyűjtött növény elemzését írta le benne.
Kiderült a növénynek nincs semmi különleges hatása,csak hasmenést és rosszullétet okozz.
Kaptam is 5 üveget amiben a növény por formája volt található. A vízben jól oldódik és nincs mellékíze ,biztos jó lesz még valamire,ha másra nem egy poénra megfelelő.
Az utóirat megmosolyogtatott ugyanis közölte velem,hogy eltapos,ha elmondom hogy fél a sötétben.

// Köszönöm a játékot és persze a jutalmakat is.//
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Aono Takefumi on Pént. Júl. 06 2012, 11:10

// Szendvics Ráma //

Takefumi pár nappal a az első forduló vége után bevette magát a hegyek közé. Egyrészt mert itt senki se zavarta, másrészt mert az amolyan menő dolog volt, mint mikor a harcművéseti mesteretek teszik ezt. Hátizsákjában mindenféle jóval elindulva igyekezett a legsziklásabb területet megtalálni, hisz hol máshol gyakorolhatná legjobban pusztító ütéseit. Szegény hátizsákról, pedig nem sok szó esett idáig, látszik milyen hálátlan munka is ez, mikor eme említett tárgy mindvégig vele volt, kivéve amikor leadta. Ám ez nem változtat azon, hogy az utazók elhagyhatatlan jó barátja. Bárhogy is ezen utazást némi kutakodás és emlékezet frissítés előzte meg. Ahogy számítani lehetett arra, Kumogakure könyvtárában lehetett találni olyan technikákról is leírást, amikről Konoha még csak nem is hallott. Persze talán azért, mert nem voltak valami nagy durranások. A srácot azonban most csak egy technika érdekelte. Szeretett gouwan technikájának lábbal kivitelezhető változatáról akart leírást találni, amiről régebben olvasott és naná, hogy talált is. Megtudta, hogy olyan mint az előbb említett technika, csak kar helyett lábbal kell kivitelezni valahogyan. Feltehetőleg az író úgy gondolta aki ismeri a gouwant az könnyen rájön, miként lehet használni ezt. Nos Take-chan esetében nem így volt, viszont nem volt egy elveszett ember. Kivéve a hegyek között. Kissé kezdett bepánikolni, hogy nem tudja merre van, így mint a vizsgán, felmászott egy közeli sziklára. Jobban mondva sziklafalra, ami kissé túlságosan is az égbe nyúlt. Persze ez a folyamat nem volt olyan könnyű. Ugyan is fejébe vette, ha már edz, akkor nem felsétál a falon, hanem a puszta két kezével, láb nélkül húzza fel magát a legközelebbi sík részig. Jó párszori megcsúszás és néhány óra elteltével elért egy a képzeletében már elképzelt részt. Mesés kilátás, és mindent a törésre szánt kisebb nagyobb sziklák borítottak. Ami szó szerint nem a minden volt csupán a föld. Persze a koros genin ezt nem látta, mert épp négykézlábra ereszkedve küzdött levegőért.

- Nesze...nekem...edzés.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Uchiha Itachi on Pént. Júl. 06 2012, 19:28

Az edzésed egy napsütéses napon kezdődött, de nem is gondoltad volna, hogy a kumogakurei hegyek rejtegethetnek neked nagyobb meglepetést a vizsga 'borzalmainál' pedig így volt. Amint felértél arra kis fennsíkra ahol találtál magadnak megfelelő köveket és egyéb használati tereptárgyakat amin ki akartad élni brutalitásod egyszer csak arra lettél figyelmes, hogy egy egy öreg ősz olyasféle remete kutat valamiért a sziklák között. Egyszer egyszer fölemeli a botját és odacsap a földre, de ne történik semmi. Aztán az öreg megunta a szórakozást és eldobta a botját vett egy nagy levegőt és odacsapott a sziklának. Tulajdonképpen az általad annyira dédelgetett technika kézi megfelelőjét hajtotta végre és közben észre sem vette, hogy te figyeled. Hogy az állad leesett-e vagy nem azt nem volt időd észrevenni mert a következő pillanatban jött a technika hatása is. Egy nagyjából három méter magas 2-300 kilós szikla szinte porrá robbant és az alatta rejtőző hegyi nyúl feléd iramodott. Abban a pillanatban az öreg feléd fordult felkapta botját hadonászott valamit és üvöltözött is, de ebben a magasságban a szélnek elég nagy hangja van így csak részleteket kaptál el a mondandójából.
- Héj... kapd... vacsorára... finom...
Nem nagyon tudtad hova tenni a dolgot, de rajtad áll, hogy megpróbálod-e elkapni a remetének a nyulat vagy nem foglalkozol vele és edzel tovább magadnak!
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.