Kaito Taidana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kaito Taidana

Témanyitás  Taidana Kaito on Vas. Júl. 31 2011, 01:36

Remélem a jó helyre írok és azt is remélem hogy nem hülyeséget.

Történet beépítése a karakter életébe: A karterem arra vár hogy új csapatba osszák be és az idejét nem fecsérli el, inkább meg tanul egy jutsut.

Jutsu: Karasu Bunshin no Jutsu // Varjú Klón Technika

A tanulási folyamat:

Sunagakurá ból végre haza tértem, amint egy beléptem az ajtón egy levélbe botlottam, a levelet a központból küldték. Kinyitottam és a következő ált benne:
„Kaito Taidana önnek a jövő hét elején le kell ellenőriznie adatait az új csapat beosztás előtt. „
A levél velős volt de örültem neki mivel végre új csapatott kapok. Másnap el is mentem a központi katonai hivatalba hogy le ellenőriztessem az adataimat, majd ki jelentették hogy 2 hét múlva lesz eredmény. Ezután gondoltam be ugrok az akadémiára hogy meg látogassam kedvenc tanáromat Hanuko-t. Hanuko szívéjesen üdvözült majd elmeséltem mi történt velem a közel múltban mire annyit kérdezet:
- Hé Kaito nem érdekel egy két tekercs néhány jutsu-ról ?
Hogy ne érdekelt volna és még ingyen is volt. Hanuko leemelt a polcáról néhány poros tekercset majd nekem adta óvatosan. Haza se mentem ha nem egyből egy közeli erdőbe mentem ahol mindig is nyugodtan tudtam gyakorolni. Az egyik nagyobb tekercs nagyon érdekes volt egy tanár jelölt munkája volt amit Hanuko lektorált. A tanulmány nem másról szólt mint a chakra testen kívüli való önálló irányításáról ,azon belül a klón technikák leírása, elemzése és összehasonlításáról . Gondoltam magamba nem is jönne rosszul egy új klón technika a simával maximum csak macskákat cserkészhetekbe. Jó lett volna megtanulni egy Kage Bunshin no Jutsu-t de ahoz még kevés voltam. Csak 4 technika jöhetett szóba a Kemuri Bunshin no Jutsu (Füst Klón Technika), Oboro Bunshin no Jutsu ( Ködklón Jutsu), Sumi Bunshin no Jutsu ( Tinta Klón Technika) és vegűl de nem utolsó sorban a Karasu Bunshin no Jutsu (Varjú Klón Technika). Mivel nem voltam se füst se köd ninja és nem utolsó sorba nem voltam egy rajz mester sem ezért Karasu Bunshin no Jutsu választottam. No akkor kezdjük létrehozni a klónomat nem volt nehéz akkor most jöhet a feloldás és a varjúk, nem jött itt semmi a klón csak simán szétoszlott. Semmi baj elsőre nem megy semmi jöhet a második menet:
Klón kész és a feloldás, és megint a nagy semmi. Akkor a negyedik, utána jött az ötödik és így tovább amíg el nem fogyott a csakrám. Ezzel telt el az első nap kissé csalódottan mentem haza, de még egész este ezen agyaltam.
Második a harmadik sőt még az ötödik napom is ezzel ment el, ezek után jöttem rá hogy ide segítség kell. Így hát fel is kerestem egykori tanáromat Hanuko-t. El meséltem neki hogy öt napot majdhogynem feleslegesen gyakoroltam.

- De még is mit gyakoroltál kérdezte.
- A tekercset amit adtál meg találtam benne a Karasu Bunshin no Jutsu és megpróbálom elsajátítani.
- Nos én ezt a jutsut nem ismerem mondta Hanuko, de megtudom adni a tanulmány írójának elérhetőségét ő is itt tanít az akadémián.

Fogott egy kis papír cetlit majd felírta a nevét és hogy hol találom meg. B épület 8-as szoba Kaito Uruma. Egyből oda is mentem kopogok illedelmesen köszönök majd ki nyögöm hogy Kaito Urumá-t keresem. Egy nagyon vastag szemüveges kb 175 cm magas barna hajú fickó elkezd üvölteni az asztala mögül hogy:

- Ki maga és hogy mer zavarni ??????????
- Kaito Taidana vagyok és ….
Ennyit tudtam ki mondani mire a fickó csak ennyit mondott:
- Maga is Kaito hát miért nem ezzel kezdte miben segíthetek kérdezte.
- Nos olvastam az ön tanulmányát a klón technikáról és szeretném elsajátítani a Karasu Bunshin no Jutsu –t csak nem sikerül valahogyan.
- ÁÁÁÁÁÁÁ szóval olvasta a mester művemet hát irány a csatatér.
- Csatatér ???
- ŐŐŐŐ vagyis ahol gyakorolni szokott.
Megmutattam azt a helyet ahol gyakorolni szoktam az erdőben.
- Nos kérem Kaito úr mutassa meg mit tud.
Remek gondoltam magamba klón feloldás és a szokásos semmi következet be.
- Még egyszer ennyit mondott
- Oké !!!
Klón utána feloldás és a változatosság kedvért semmi.
- Még egyszer.
Ismét lelkesen fogtam hozzá Klón aztán feloldás és meg verebek sem jöttek nem hogy varjak.
- Ne adja fel gyerünk gyerünk újra.
Már nagyon untam a dolgot de elfogyott minden csepp csakrám így még kérdőre vonni sem volt erőm az illetőt hogy mire jó még is az egész.
- Másnap reggel ugyan itt mondta a másik Kaito.

Immáron nyolcadik napja gyakorlom ez a jutsut és semmi. Utánam egy kicsit késve megérkezett Uruma úr. Rám se nézet majd mikkor kinyitottam a számat varjakká alakult és szétbomlott a teste.
-Látja fiatal ember ez egy tökéletesen kivitelezett Karasu Bunshin no Jutsu. Tegnap este elmentem a közös barátunkhoz és kikértem hogy milyen eredményei voltak az akadémián, maga 100%-osan teljesítette az elméleti követelményeit ezután rájöttem arra hogy nem a tudásával van baj hanem rosszúl képzeli el a jutsut. Igen ez az én hibám hogy a tanulmány annyiban hiányos hogy nem írja le a jutsuk megtanulását. Miért választotta ezt a technikát minek magának még egy klón technika ?
-Nos mint tudja a sima klón technika maximum buta állatok átverésére való, viszont én már nem állatokra akarok vadászni. A varjak jól össze tudják zavarni az ellen felet, míg kibogozza hogy merre vagyok létre tudok hozni egy másik jutsut amivel ellentámadásba lendülhetek.
-Értem látom egy remek az elképzelése hogy hogyan használhatja ezt a jutsut. Nos viszont a tanulmányba is írtam hogy ez nem egy sima klón technika ha nem a varjú jutsuk alapja tehát ha ezt a jutsut elsajátítja a többi varjú jutsukat is eltudja sajátítani könnyedén. Nem az a lényege hogy létrehozunk egy klón majd azt bonjuk fel hanem eleve varjakból hozzunk létre a klón majd szét bonijuk az utóbbi folyamat tart tovább és ez zavarja össze az ellenséget. Kérem hozzon létre egy varjút a csakrájából.
- Erősen koncentráltam min a méretére mind kinézetére, és létre jött.
- Látja ez lesz az alap. A testén kívül létre hozott egy varjat a csakrája segítségével. Hozzon létre még egyet majd azt a varjút irányítsa a másik felé.
- Létre hoztam a másik varjút már az könnyedén ment majd oda koncentráltam a másik felé.
- Tökéletes holnap itt folytatjuk.
- Holnap de még el sem fogyott a csakrám.
- Igen de ezek után a koncentrációja sokat csökkent amúgy is nagy lépést tett meg a jutsu megtanulásához majd holnap folytatjuk.

Másnap egyszerre érkeztünk a megbeszélt helyen egyikünk sem szólalt meg és én varjakat formáztam egyre többe és többet azután ezeket próbáltam össze gyúrni úgy hogy egy hozzám hasonló klón jöjjön létre. Amely a nap végére sikerült. Nagyon elégedet voltam magammal.

-Szép munka holnap rá kapcsolunk a sebességre a klónnak egy másodperc alatt kell létre jönnie különben nem ér az egész semmit.

Még sok időt töltöttem a klón gyors létre hozásával, de a feloldás és a varjak már tökéltess volt. Majd kettő nappal mielőtt újra vissza kellet mennem a központba már sikeresen kiviteleztem a technikát sőt három klón is sikerült létrehoznom. Kaito Urumá-t meglepte gyors fejlődésem és meg dicsért.

-Örülök hogy meg ismerhettelek, és gratulálok az eredményéhez nagyon ígéretes sinobi maga. Szerintem az együtt eltöltött idő alatt barátok lettünk ha meg akar tanulni másik klón technikát csak keressen meg bártan barátom.
- Köszönöm én magam is így érzem és ígérem ha új klón technikát akarok elsajátítani téged foglak megkeresni elsőnek.
Majd kezet ráztunk és mindenki elindult a maga dolgára, én személy szerint a kocsmát céloztam meg a kemény munka után jól fog esni pár habos sör.
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaito Taidana

Témanyitás  Darui on Kedd Aug. 30 2011, 19:10

Yo!

Bocsi a késésért, valahogy eltűnt a a tanulásod a többi között. A jutsut felírhatod az adatlapodra Smile Továbbó kellemes játékot!
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaito Taidana

Témanyitás  Taidana Kaito on Pént. Júl. 13 2012, 00:05

No akkor jöjjön a második tanulásom, remélem tetszeni fog annak aki olvassa. Előre is bocsi a helyesírási hibákért, próbálok rájuk fokozottan oda figyelni, de sajnos nem vagyok tökéletes.

Történet beépítése a karakter életébe: A Ryouko-senseivel való találkozás után.
Tanulandó Jutsu: Karasu Bunshin Bakuha no Jutsu // Varjú Klón Robbanás Technika

A jutsu saját jutsu, és legjobb tudomásom szerint ezért tanulhatom élményben is. A jutsut leellenőrizte, és elfogadta anno a Nara klán/duó/család/páros aki nem hiszi az bizony ide kattintva utána járhat a dolgoknak.

A főnix dala


I. Ének: A bukás
Ide kattintva lehet olvasni!

II. Ének: Varjak üvöltése

I. Fejezett: Az ébredés
II. Fejezett: Chakra tánc

III. Ének: Pengék tánca
Coming soon ...

II. Ének: Varjak üvöltése

I. Fejezett:Az ébredés


Álmos reggelre ébred Kaito, korán volt még, legalábbis korábban mind szerette volna. A nyár már javában dúlt és ennek megfelelően meleg is volt, az éjszakák fülledtek voltak, ám ennek ellenére Kaito ezért mindig megizzat reggelre, ami miatt fázott akár hideg volt kint akár meleg. Most is így volt ez nem másképpen, ezért a takarót még magára húzta erősen, úgyhogy még a fejét is betakarja. Nem akart ki kelni az ágyból, kivételesen, nem csak a lustaság volt az indoka, hanem mert legutóbbi ütközetében megsérült, és még mindig fájt a háta, bár ő nem nevezné küzdelemnek, inkább alázásnak. A fiú lassan mászott ki az ágyból, amely inkább egy halál tusára emlékeztetett, mintsem egy fiatal reggeli rutinjára. A konyhába igyekezett, hogy kávét főzzön magának. A kávé lassan főt, le, de ez nem zavarta hősünket. A kávéba tett egy kis rumot, hogy még frissítőbb legyen a reggelinek szánt nektár. Az erkélyre indul, hogy egy cigarettával koronázza meg reggelét. A miután a szokásos reggeli szertartás le tudta, egy közeli teázóba ment, ahol vett magának egy jó nagy adag dangót. A benne élő gyerek, aki bizony erősen élt benne, mindig felvidult az édességektől. Ahogy a dangót majszolta, geninek haladtak el a teázó előtt. „Majd én chunin leszek, és meg mutatom a világnak” mondta ez egyik lelkes delikvens. ~Nem olyan egyszerű az…~ Dörmögte magában Kaito, nem azért mert nem volt neki szimpatikus az illető, hanem azért mert ő már tudta, hogy chuninak lenni, nem azt jelenti, hogy kolbászból van a kerítés. Ahogy ott ült és nézte a vizsgára haladókat, kedvetlen lett, szó szerint, mivel se nem rossz se nem jó kedve nem volt. Az utolsó adag dangót felemelte a tányérról, és némi pénzt dobott az asztalra, majd szótlanul elhagyta a helységet. Ahogy halad előre a földet nézte, és gondolkodott, az emberek zavartan kerülték ki a furcsa alakot. Ahogy furcsán haladt előre mélyen elgondolkodott. ~Miért nem sikerül, miért nem tudok fejlődni ??? Miért utasít mindenki a háta mögé olyan egyszerűen …~ Ezek a meg nem válaszolt kérdések gyötörték, és a megoldáson gondolkodott. Előző veresége jutott eszében, hogy menyire tehetetlen volt, ahogy e gondolkodott rá jött, hogy nem is teljesen rajta múlott a dolog mivel az ellenfele jóval képzettebb volt, és valami hiányzott. A hiányérzet nem volt más, mint az, hogy Kaitonak nincsen ütőkártyája, minden shinobinak van egy ütőkártyája. Ahogy így gondolkodott kiért egy tisztásra, messze a falutól. Leült egy sziklára és gondolkodni kezdet, végig vette a jutsu „tárát” a fejében, és rájött, hogy egyik sem olyan veszélyes.

II. Fejezett:Chakra tánc


Ahogy gondolkodott a tisztás közepén található sziklán, arra jött rá, hogy személyiségéhez, stílusához a Karasu Bushin no Jutsu illik. A kérdés csak az, hogy mihez fog kezdeni ezzel az információval. ~Mi lenne, ha robbannának ?~ és ekkor ébred rá, hogy ez igen csak jó ötlet. Létre is hozott egy Karasu Bushin-t. ~Ez mind szép de, hogyan fog robbanni?~ kérdezte magától. Először arra gondolt, hogy robbanó jegyzeteket fog használni, ám azok „beolvasztása” a klónba, necces lenne, főleg Kaito jelenlegi szintjén. A legutóbb amikkor Ryouko-sensei-jel tanult akkor a jutsut három szakaszra osztotta neki, ezért most a fiú azon gondolkodott mi lenne, ha ő is három részre osztaná a robbantásos technikát. Bár először azon gondolkodott el, hogy mit és, hogyan robbantson. Hősünk azon gondolkodott, hogy ha több chakrát adagol a jutsut létre hozó varjakba, akkor azokat tudja robbantani. A kérdés már csak az volt, hogy hogyan. Azon gondolkodott, hogy a chakrás varjak olyanok, mint a levegővel felfújt papírzacskó, ha valaki összenyomja a két tenyere között, akkor a kisebb tér miatt a levegő összesűrűsödik, és végül a zacskó ki pukkan, nagy sűrűségű chakra töltettű varjak esetében ez robbanást idéz elő. A chakrát azonban sűríteni kell, addig, amíg el nem éri a chakra mennyiség a kritikus tömeget, így robbanás következik. Idáig ez a chakra testen kívüli irányírása, ámbátor ez jobban hasonlít egy aknára, mint sem egy fegyverre, irányítni is kéne ezeket, amely varjaként igen csak félelmetes lenne, továbbá késleltette robbanás, igazi ütő kártya lenne. Az összességében a chakrát nem csak testen kívül kell irányítani, hanem mozgatni is. ~Szóval nézzük miből is élünk 1. Lépés létre hozni, a nagy chakra töltetű varjakat 2. Lépés mozgatás, és időzítés, 3. Lépés chakra sűrítése kritikustömegig és robbanás.~ Az első lépés egyszerű, nagyobb koncentrálást igényelt, mint a sima karasu bushin, de lényegében ugyan az, és Kaitonak már meg van az elegendő chakrája is az utóbbi idők edzésének köszönhetően, így nem volt annyira megterhelő számára létre hozni, az extra chakra mennyiségű varjakat. Ám a chakra külsőleg való irányítása, komolyabb szinten még új volt neki, így akár hogy koncentrált az elsőnek felsülés lett a vége, létre hozott egy újabb klónt, ám ekkor egy kicsivel kevesebb chakrát használt, hogy ne használja el az egészet. A koncentrálás ismét ment, ám újabb felsülés következett be. Harmadik próbálkozás adta magát, ám ennek sem lett jó vége, bár lehet, hogy Kaito alacsony chakra szintje is lehetett a probléma, így úgy döntött, hogy pihen egy két órát. Az újabb hármas kör sem jött ki jól, így elkezdet gondolkodni, hogy vajon mi lehet a probléma, ahogy gondolkodott rá jött, hogy a probléma ott kezdődik, hogy a bushint mint egészet akarta felrobbantani, ám itt gyakorlatilag „darabonként” kell besűríteni. Újabb órákat pihent, és már estére járt mire újra próbálkozni kezdet. Az egész fura mivel egy klónt átlagosan körülbelül két tucat varjú alkotja, ám Kaito még egyet sem robbantott fel sikeresen. Létre hozott egyet, és csak is egyetlen varjat hozott létre, koncentrálni kezdet olyan módon, hogy a varjú „testének” közepében egy pontot képzelt el, mely felé a chakrát kezdte el irányítani, hogy összesűrítse. A koncentrálás sikeres volt, ám csak kisebb pukkanás következettbe. Kaito újra megpróbálta ám ekkor már kicsit gyorsabban ment, és jobban sűrítette a chakráját, és ettől fogva egy kisebb robbanás jött létre. Újabb próba következett, most kettő varjúval próbálta meg a műveletet, ami sikerült is. Addig próbálgatta ezzel a módszerrel, amíg el nem jutott tíz varjú együttes robbantásáig. Kissé be sötétedet, és el is fáradt a fiú, így úgy döntött, hogy haza megy pihenni, majd holnap délelőtt ismét próbálkozni fog. Az alvás jól ment, hiszen teljesen ki volt tikkadva, ám a korán kelés nem jött össze, és másnap csak délben tudott kezdeni ebéd után, megint megkereste ugyan azt a sziklát, ahol előző nap is ült. -Akkor lássuk a macit! Mondta hangosan, létre hozta a klónt, nagyobb chakra mennyiséggel. A robbanás nem volt nagy, talán még az egyszerre való robbantás nem ment neki, így úgy döntött, hogy még gyakorolja kicsit. Harmadik próbálkozása már valamilyen robbantásra hasonlított a végeredmény. Ám ismét pihennie kellet egy pár órát, hogy folytassa. A következő hármas kör egészen jól ment, és a robbanásnak volt igazi ereje, ami kisebb lég hulláma Kaito köpenyét lobogtatta meg. Ez jó érzéssel töltötte el a fiút, ám ismét pihennie kellet nem vihette túlzásba a dolgokat. Körülbelül három órát pihent és megint a chakra sűrítést, gyakorolta hármas pakkokba egészen estig, amíg ismét kimerülten haza nem tért. Másnap úgy döntött, hogy a második lépést fogja gyakorolni. Ám nem kezdte nagyban, nehogy felsülés legyen a vége, mint az előző lépés gyakorlásakor. A jól bevált módszert alkalmazta, így létre hozott egyetlen varjút, ami extra chakrával. Az irányítását próbálta meg elérni, ami sikerült, pár méterig ám ekkor megszűnt a klón varjú. Kaito rá jött arra, hogy chakra irányítási képessége még nem olyan jó, így csak korlátolt távolságig tudja használni a technikát, ami remélhetőleg a későbbiekben javulni fog. Most felállt és elment odáig ahol a varjú „füsté vált” kicsit elé letett egy követ, hogy tudja meddig képes irányítani a varjakat. Létre hozott megint egyet, és körülbelül egy méter után koncentrálni kezdett, a tegnap megtanult módszerrel, Bakuhatsu mondja hangosan, és a robbantás sikeres volt. Kettő és majd három varjúval egészen könnyen ment, ám négy varjú már megizzasztotta egy kicsit és így pihent pár órát. Pár óra múlva újra kezdte és rá kellet jönnie, hogy minél több varjút, használnál, annál kevesebb ideig tudja késleltetni a robbanás, és a varjak is egész közel vannak egymáshoz, amíg hét varjú esetében a varjak közötti távolság több volt, mint húsz centi addig tíz varjú esetében alig volt körülbelül tizenöt centi a távolság. Úgy döntött, hogy ma a három lépést egyszerre nem fogja gyakorolni, inkább holnapi nap teszi meg ezt. Sikerült el aludni annak ellenére, hogy rendkívül izgatott volt, de talán az előbbi dolog miatt képes volt másnap reggel korán felkelni. Hat óra sem volt, és már ébren volt, ami rendkívül meglepő Kaito esetében. Futva kereste meg szokásos kis szikla darabját, hogy gyakorolni kezdjen. Létre hozta a karasu bushint magától körülbelül másfél méter távolságba, szétoszlatta a varjakat ám azok közötti távolság még talán egy centi sem volt és besült az egész mutatvány. A következő próbálkozás esetében azonban szándékosan robbantotta fel egy centis távolság esetén, és rá jött arra, hogy a technika esetében a késleltetés, és az irányítás együttese lesz a probléma. Egész napos gyakorlása végén tett még egy újabb próbálkozást a nyugvó nap árnyékában. Létre hozott egy klón majd Bakuhatsu , egész napi edzés után érte el azt, hogy a varjak közötti távolság öt centi legyen, a nap tanulsága az volt számára, hogy ezt a technikát jelenlegi szinten, csak így tudja használni, és csak sok gyakorlással lesz képest fejleszteni a jutsuját. Mielőtt haza ment beugrott megint beugrott a teázóba egy kis lazításért, és természetesen egy jó nagy adag dangó ért. - Tiszta jó van egy sajátnak mondható zsír új technikám, de mi legyen a neve … Morfondírozott hangosan és csámcsogva, a teázó sarkában.

Folytatása következik …


// Remélem jó lett, amúgy az első fejezet amolyan átkötés illetve motiváció a tanulásra. //

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaito Taidana

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Júl. 16 2012, 22:29

Szépen lett megszerkesztve és még a leírás is szép volt. A Technika Alap szinten elsajátítva! Gazdagodtál +5 ch-val!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaito Taidana

Témanyitás  Taidana Kaito on Hétf. Júl. 16 2012, 23:36

Köszönöm szépen az értékelést és az extra chakrát, örülök, hogy tetszett !!!

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaito Taidana

Témanyitás  Sai on Pént. Dec. 28 2012, 19:10

Egyértelműsítő poszt csupán, hogy itt egyelőre nincs ellenőriznivaló (hogy mesélőé legyen az utolsó poszt ^^)

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaito Taidana

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.