Ramen-bódé

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Kyrena on Csüt. Okt. 25 2012, 20:04

Idővel abbahagyom Rinn fejének simogatását. Most már ideje előkeríteni Azumit. Lehet, hogy el sem jött? Nem, az kizárt, elvégre akkor nem hívott volna ide. Vagy mégis? Mi van, ha... Ekkor meghallom a kiáltást. Hirtelen nem ismerem fel. Mikor megfordulnék, karok ragadnak meg hátulról és tartanak szorosan. Csapda? Nem tudok mozogni. Fogaim összeszorítom. Láthatóan Rinn is ideges lett, mert kimutatja fogait és halk morgást hallat. Ki lehet ez? Idegesen próbálom mozgatni kezeimet, de csak csuklómat bírom. A fegyvereim viszont nincsenek elérhető közelségben. Most mit csináljak? Miért történik mindez velem? Vagy... Lehet, hogy ez egy felmérés? De akkor jól kell teljesítenem. Elrontottam! Gyorsabban kellett volna reagálnom, észre kellett volna vennem a közeledőt. Miért...?
A karok hirtelen elengednek. Én azonnal megfordulok, kezem már siklik is övtáskámhoz. Kicsit hirtelen ér a látvány. Csak meredten állok, félig támadóállásban. Arcom azonnal rákvörös lesz. Zavartan pislogok, miközben Rinn is rendezi magát.
- A-Azumi... - dadogom.
A farkas mögém kullog és orrával megbök, jelezve, hogy kezdenem kellene magammal valamit. Én kiegyenesedem és összezárom lábaim. Karjaimat magam mellé engedem. Vidám? Mégis miért ennyire vidám? Csak nem... Miattam? Ennek semmi értelme. Jobb kezemmel hajamba túrok, majd egy ismételt mormogás után halványan elmosolyodom, miközben a lányra nézek. Bal kezemet felemelem és nemet intek vele.
- Ne is törődj vele... Izé... Ő... Örülök, ha... jó kedved van.
Még mindig zavart vagyok, de rákvörös kinézetem kezd enyhébb színt ölteni. Tekintetem végigsiklik Azumi külsején. Most másik ruha van rajta, mint napközben. A ruháját figyelve gondolkozni kezdek. Bizonyára van oka annak, hogy így öltözött fel. De vajon mi? Lehet, hogy... Nem is tudom... Talán... Nem, az sem. Tovább nincs időm gondolkozni. A kezem megragadja, én pedig ismét elpirulva sietek utána. Alig bírom tartani vele a tempót. Biztosan jó ötlet volt eljönnöm? Igazából... Nem is vagyok éhes. Na jó, talán egy kicsit. De ezért igazán felesleges itt vacsoráznom. Ajh, ha már eljöttem és meghívott, nem mehetek el! Miért vagyok én ennyire gyáva? Inkább rendelnem kellene valamit. Ahogy hallgatom, hallom, hogy Azumi már el is intézi a rendelést. Rinnek is rendelt egy nagy adag húsos rament. Azt hiszem én is azt kérek. Már... Megszoktam, hogy a farkas és én szinte mindig ugyanazt esszük. Ez természetesen mindig az én kajám, de hát nem várhatom el, hogy menjen a konyhába és csináljon magának.
- Én... Én is egy rament kérek, sok hússal - szólalok meg kissé halkabban, mint szeretném, de azért hallhatóan.
Tanácstalanul állok minden előtt. Kétségbeesetten keresem a szavakat, amikkel megtörhetném a kínzó csendet. Sajnos semmi nem jut eszembe. Talán egy valami, de azzal sem mennénk sokra. Minden esetre illetlenség lenne nem kimondani, ha már ilyen rendes ez a lány.
- A-Azumi... Köszönöm a meghívást! Vagyis... Köszönjük!
avatar
Kyrena
Játékos

Taijutsu Pontok : 20


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése http://zombiland.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Azumi Yuurei on Csüt. Okt. 25 2012, 21:02

- Ugyan már nem tesz semmit. Különben is szokj hozzá ehhez, hogy ha velem vagy. Már mint, hogy én néha ilyen vagyok.
A ramen elkészült és frissen gőzölögve került mind hármunk elé. A tulaj jó étvágyat kívánt és el sietett, hogy más vendégeket is kiszolgáljon.
- Sajnos a fürdőbe Rin nem jöhet be. Így ha gondolod fel viheted a szobába amit bérlek, vagy elkísérjük haza és aztán vissza a fürdőbe.
Nem vitás én már nagyon éhes voltam pálcikát ragadva és tányért már el is tüntetem az első rákocskát. Furcsa szokás de mellette egy zöld tea leveles sütit is megettem.
- Egyébként úgy döntöttem, hogy megtanítok neked valamit. Sok idő kel hozzá, és nem egyszerű. Viszont tökéletesen fog illeni hozzád ha szeretsz kardokkal foglalkozni. Viszont a stílus mozgás világa kardok nélkül is nagyon hasznos tud lenni.
Majd újabb falatok és egy újabb sütemény tűnik el. Az evéstől, hogy üres hasam végre lassan tele lesz a kedvem szinte még jobb lett. Már ha lehet azt tovább fokozni. Mivel evés közben nem szeretek sokat beszélni ezért nem is szolok többet. Persze ha kérdeznének válaszolok.
Viszont beszélgetést nem kezdeményezek. Amint végeztem ruhám alá nyúlok és előhúzok egy erszénykét ami majd szét reped a benne lapuló érmektől és mástól. Ki fizettem a meg felelő összeget és még némi borra valót is hagytam.
- Egyébként ha gondolod indulhatunk pancsolni.


_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Kyrena on Csüt. Okt. 25 2012, 21:36

Szokjak hozzá, ha vele vagyok? Ez azt jelenti, hogy sokáig marad? Vajon meddig? Nem is tudom, hogy mit kellene remélnem. Kezdem megkedvelni ezt a lányt. Ez az én esetemben elég furcsa. Katsumit is elég hamar megkedveltem. Sokban hasonlítanak ők ketten. De vajon már most barátként tekintek rájuk? Én nem barátkozom olyan egyszerűen, mint ők...
Gondolataimból a ramen kellemes illata rángat ki. A levegőbe szimatolok, csak úgy, ahogyan Rinn is. A nyál összefut a számban. Nem sokat ettem ma. A reggelim kivételével semmit. Ennek ellenére, eddig nem éreztem, hogy éhes lennék. Most azonban nagyon is annak érzem magam. Csak hangot ne adjak neki... Hogy ezt biztosan elkerüljem, én is megfogom a pálcikákat.
Rinn nem jöhet be a fürdőbe. Erre a kijelentésre ő is felkapja fejét tányérja felett. Rám néz, de nem tudom, hogy mit mondjak neki. Most még tényleg nem. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb. Tudom, hogy nem szívesen hagyna egyedül. Főleg nem betegen, vagy... Igazából akárhogy. A szobába tehát biztosan nem menne, ahogyan haza sem. Első dolga az lenne, hogy megszökik és jön utánunk. Ezt látni tekintetéből is, ahogyan rám néz. Elszánt és makacs, akárcsak néha én.
- Azt hiszem... Rinn jobb szeretne megvárni engem odakint - mondom halványan mosolyogva.
Megerősítésként a bundásra nézek. Ő jelzi, hogy úgy van, ahogy mondom, majd nyugodtan eszik tovább. Én csak nézem a két táplálkozót.
- Jó étvágyat! - mondom, majd enni kezdek.
Rinn már rég hozzálátott. Az extra adag húsnak igencsak megörült. Azt hiszem most még jobban kedveli Azumit, mint eddig. Mert hogy eddig is kedvelte, az biztos. Ez látható volt rajta. Különben az előző ölelgetős incidensnél is a hátára vetette volna magát, egy pillanat alatt. Az étel melegsége igencsak jólesik. Kellemesen árad szét testemben a meleg. Kicsit fáztam, de most már ez is megoldódott. Éhségem is pillanatok alatt elmúlik. Pedig alig ettem néhány falatot. Elfogyasztok még egy húsdarabot, majd befejezem az étkezést. A levesem fele a tányérban maradt, de nem tudok többet enni. Nem szoktam sokat, mert ha nagyon belakok, az csak lassít és hátráltat. Azumi szavaira felkapom a fejem. Valamit tanítani akar nekem? Kardok? De hiszen én... Még életemben nem forgattam kardot. Szerettem volna, mindig is, de... Még soha... Zavaromban elvörösödöm. Közel olyan színt öltök ábrázatomra, mint a rák, amit a másik lány eszik.
- A... Az a helyzet, hogy... A-Azumi, én még... Soha nem forgattam kardot. Szerettem volna, de még... sose... - mondom szaggatottan.
Többet én sem szólok. Csak várom, hogy a többiek befejezzék a vacsorát és hogy Azumi fizessen. Rossz érzés erre várni. Az érzés, hogy kihasználom, folyamatosan ott bujkál elmém egyik távoli szegletében. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, bármennyire szeretném. Hirtelen tüsszentek egyet. Kezem szokás szerint szám elé tapasztva, mint ilyenkor mindig. Jó lesz már az a fürdő. Alig várom, hogy a forró vízben legyek. De... Én még fürdőben sem voltam sose. Nem tudom, hogy ott mit kellene és hogyan tenni. Megvárom, míg a másik felkel, s csak azután állok fel én is és Rinn is.
- Re-rendben, menjünk! De... izé...
Na most légy okos! Hogy kérdezzem meg, hogy mit kell a fürdőben csinálni, anélkül, hogy ne legyek olyan ismét, mint a nemrég elfogyasztott rák. Rá kell jönnöm, hogy az mindenképp elkerülhetetlen. Így kénytelen vagyok a lényegre térni és mihamarabb túl lenni ezen az egészen. Megvárom, míg olyan részre érünk, ahol nincsenek olyan sokan. Majd akkor...
- A-Azumi... Szóval... Én még soha nem voltam fürdőben - nyögöm ki elvörösödve és idegesen remegve.
avatar
Kyrena
Játékos

Taijutsu Pontok : 20


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése http://zombiland.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Szomb. Jún. 08 2013, 15:35

Miután végeztünk az edzéssel a mester elengedett minket.Hazzamentem pihenni egy pár órát , de aztán nagyon megéheztem és nem volt otthon semmilyen étel plussz nem terveztem semmit arra a napra és edzeni sem volt már kedvem , elmentem a közeli rameneshez enni egy jót.

Késő délután volt mire odaértem,ennél a helynél ez lehetett a csúcsidőszak mert most rengeteg ember volt ott és egy hosszú sor választott el a levesemtől.

Érdekes volt látni a sok vidám arcot , azt hittem a háború jobban megviseli majd a civil embereket is,de nem ezen a helyen legalábbis mindenki jól mulatott.

Persze hiába a sok vidám figura a sorbaállást ez sem tette jó mókává.

/Bocs kicsit rövid lett./
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Kedd Jún. 11 2013, 21:54

Türelmesen várakozol a ramenesnél és már majdnem rád kerül a sor, már csak egyetlen ember van előtted, amikor valaki megragadja a vállad és távolabb húz.
- Csak hogy meg vagy! - szólal meg a férfi, aki elvette az esélyed, hogy ehess egy jót. - Már azonnal készülődj, egy nagyon fontos küldetést kell teljesítenünk. Tíz perc múlva legyél a kapunál, onnan indulunk a kikötőbe, hogy elkapjunk egy kalózhajót. Néhány hete zaklatja a kereskedőket, egy hajóval megpróbáljuk elkapni őket és végezni velük. Akit tudunk foglyul ejtünk, aki pedig ellenáll, azt megöljük! - mondja, miközben elrángat téged a ramenestől.
Valahol a fau utcáin váltok el, még be sem mutatkozik a fickó, csak kiköti, hogy tíz perc múlva állj készen a kapunál és várd őt, különben elrendeli a bebörtönzésed.


//Következő reag mehet Kumo kapujához. A shinobi pedig így néz ki: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130112084939/fairytail/images/d/da/Dobengal's_full_appearance.png (valamiért nem illeszti be a képet, ezért a linket kapod meg. //

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 24 2013, 14:13

Ahogy odaértek Kumogakure-ba, Gonza külön vált Raion-tól és megkereste a Ramen bódét. Miután megtalálta, ott kicsit sorban állt, majd negyed óra múlva ő is leadhatta a rendelést.
- Két nagy tál rament kérnék, egyik legyen sertés húsos extra hússal, a másik halas sok zöldséggel.
Miközben leadta a rendelést, várta míg az étel elkészül, valamint Raion-ra is várt.
~ Na kíváncsi vagyok miféle spéci kardot intéz ez nekem. ~ elmélkedett el ezen Gonza, az asztalnál ülve. Az asztalnál ülve Gonza unatkozott bámulta az előtte elhaladó csinos és kevésbé csinos fiatal nőket, el kezdte találgatni a mellméretüket, valamint kritizálta is azokat.
~ Deszka, ez is deszka, ..hm...átlagos...deszka. Óhh na igen, ez már dinnyetartó...., hohó ennek még nagyobb...mint két hatalmas lufi..nem is inkább kannák...áhh...még egy deszka.... ~

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Raion Tensei on Hétf. Jún. 24 2013, 14:23

~Hmm...megkéne viccelnem a srácot heheee....kiváncsi vagyok bedől-e. Henge no jutsu~ 


                                                    

Raion átalakult egy borzasztóan szép hölgyé, és mikor a Bódéba bement, minden szem rászegeződött, viszont árulkodóan hasonlított férfi mivoltára, amolyan női ikertesó szerepet töltött be. ~Megvagy, nézzükcsak mennyire vagy rafinált~
- Elnézést uram, foglalt ez a hely?
Csinos mosolyt csalt arcára, majd szemét becsukva választ megnem várva lecsatlakozott a Ronin elé.
- Mondja kedves uram, vár valakire, esetleg nincs kedve megosztani velem fárasztó, és hosszú napját? 
Még mindig mosolygott, és egyre jobban düllesztette ki kebleit a roninnak, mondhatnni az asztal tartotta, amire nagy mértékben hatással lehet bármilyen erős lelkű férfira.
- A nevem Ria, és szomorú napom van, hisz kiraboltak, nincs egy fillérem se.....mondja csak, önt hogy hívják? Megharagszik ha magázom? Bár érett férfinak tűnik, szeretem tartani a tiszteletet, ebből is kimutatva mennyire tisztelem magát.
Raion fenn tartotta az álcát, és önmagában elképesztő röhögést ki váltva, félt hogy nem bukik le és még a végén felszarvazzák, de már nem akart kiesni az álcából.~Micsoda megdöbbenés lesz amikor feloldom az álcát, áááá nem bírom muszáj nevetnem háááhááháháháá~

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 24 2013, 14:51

Az unatkozó Gonza-hoz odalépett egy igen csinos hölgy, aki túlságosan is kedvesnek akart tűnni, kezdetben Gonza megörült neki, de ekkor hirtelen előtörtek az emlékei.

Emlékében mikor még kiskölyök volt, Gonza bámulta tátott szájjal a jó csajokat, erre hátulról a nagyanyja egy hatalmas tockost adott neki, majd így szólt hozzá:
- Hé Gonza de kéjenc disznó, ne légy már ilyen fiatalon olyan perverz, mint a nagyapád és az apád egykor! Óvatosan a lányokkal! A nők veszélyesek is lehetnek, átkozott egy lények! Mindig nézd meg őket alaposan és ne csak a bájaikat!


A gyors visszaemlékezés után, Gonza alaposabban megnézte, hát a szeme egyből feltűnt neki, olyasmi volt, mint Raion szemtechnikája.
~ Jól van öcsém, szóval szívatsz. Na várj csak! ~
- Kedves kisasszony először is akit tényleg kirabolnak, az nem kér mosolyogva segítséget, pláne nem így, hogy bedobja a teljes mellarzenálját. Másodszor, magácska vagy egy sarki örömlány vagy..... a kedves társam aki Jounin létére nem tud, egy normális alakváltó jutsut úgy megcsinálni, hogy a legfontosabb testrészére, a bivalyerős szemére nem ügyel eléggé. Harmadszor....kedves Raion én az extra nagy mellű nőket szeretem. - mondandója után Gonza kényelmesen hátra dőlt. 

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Raion Tensei on Hétf. Jún. 24 2013, 15:07

~Darm it' ch.... nem sikerült a bolondját járatnom vele~
Hatalmas pukkanással Raion vissza alakult, és próbálta elzárni nevetését, teljes komolysággal leplezni.
- Nahát, a Doujutsum volt az első amit feltételeztem lepipálsz. Szerencsétlenségemre a pupilla kitágul ha valakivel farkas szemet nézek, ez amolyan önálló védelem, Sose gondoltam volna hogy majd ez leplez le.
Raion kiengedte nevetését olyannyira hogy szinte könnyezett, majd a nagy örömben elé tették a nagy tál Ráment
- Ááááááá Itadakimas! Jóétvágyat barátom, megérdemled. Hiába próbállak becsapni túljársz az eszemen! 
Raion széttépte az evőpálcikákat, és lassú, az etikának tökéletesen megfelelő evésbe kezdett bele, bár azzal törte meg, amit mindig is szokott, hogy teliszájjal neki állt egy mondatnak
- Nohdhe *nyelés* a kard 3 nap múlva készül el, Nodachi stílusú lesz, sajátos markolattal, amit neked szántam. Egyszer majd ha kezedben lesz, és megrekedsz a harcban, csak nézd meg a markolatot, és ha megfejted, hidd el olyan erőre kapsz, amit még soha nem éreztél. 
Raion félre dobta a pálcikákat, és benyelte a Rament, hihetetlen de egyszerűen nem tud ellen állni, ha valaki Henge no jutsuval egy Rament ábrázolna pillanatok alatt befalná.~ Ahogy elnézem a srácot, tényleg megváltja majd a világot. Főleg ha a karddal képes lesz átvágni majd a pajzsom. Megkell tanítanom neki hogy a ninjákat hogy játssza ki, és feltétlen edzenem kell hogy a fákat megmássza kéznélkül, vagy a vízen járjon.~
- Mond csak Ronin barátom, gondoltál már arra, hogy Jézusként járj a vízen? Vagy hogy a fára felsétálj, mint egy pók?
Raion nevetett, hisz amikor neki először ezt mondták, elszégyelte magát, hogy valami udvari cirkuszba lépett be, sose vette komolyan hogy a vízen járás valami nagy klasszis, viszont tudta hogy a kontrollt szintén nehéz ott feltartani. 
- Mivel 3 napunk van a kard érkezéséig, gondoltam majd holnap neki állunk tökéletesíteni a kontrollt, mert bizony ám, ez csak az alapvolt amit megtanultál, a harcban az nyer aki kitudja használni a fa, vagy víz felszínét, hisz ha 1 helyben hadonászol egy vadkan is felöklel. Szóval, mit szólsz, a gőzben áztatjuk magunkat, utána másnap neki állunk! 
Raion megtelt hasára rakta kezét, majd halk kis büfi hagyta el száját, amit nemmert nagyobbra nyitni, hiszen az oroszlán üvöltését bárhol meghallhatják, még mindig fékeznie kellett magát.

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 24 2013, 15:57

Gonza evés közben végig hallgatta Raion beszédét, majd hirtelen ránézett és majdnem mellé nyelve meglepődve így szólt:
- Egy Nodachi???????!- erre Gonza nagyon ledöbbent, és az arca is erősen erről árulkodott - Hát.....van egy kis bökkenő......hogy is kezdjem.....nem tudok nodachi-t forgatni valami nagyon jól, nem azért mert ügyetlen vagyok, hanem mert anno a mi klánunkban ennek a fegyvernek a használatát, oktatását és persze a tanulását tiltották. Régen a mi klánunk a Sasano klán harcban állt egy másik szamuráj klánnal, a Noboyushi klánnal. A Noboyushi klán főfegyvere a nodachi volt, szinte minden klántag tudta ezt a fegyvert forgatni, kezdetben legyőztek minket, mert a katana túl gyenge volt a nodachi ellen. Erre az üknagyapám egy másik fegyverre kifejlesztett egy sajátos harcművészeti stílust, amivel a nodachi-t használó Noboyushi klánt véglegesen legyőztük. A győzelem után, hogy elfelejtsék a Noboyushi klánnal való majdnem 20 évig tartó harcot, a nodachi használatot a mi klánunkon belül betiltották. Összegezve nodachi ellen ki lettem képezve, de rá nem. Mivel a klánom szellemiségét tartom magamat előtt, ezért vissza kell utasítanom az ajánlatodat! - kis szünet és egy nagy sóhaj - De! Mivel Te igen sokat teszel értem, ezért Én is megteszem érted. Társak vagyunk végül is, és nem akarlak megsérteni, ráadásul már meg is rendelted a kardot. Viszont kell majd valaki, aki kiképez a használatára.
Holnap pedig fa mászás és vízen járás? Na tessék... Buddha ápoljon engemet....., de legyen hát!

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Raion Tensei on Hétf. Jún. 24 2013, 16:56

~Jól tudom hogy a Nodachi végülis ellenfeled, épp ezért választottam, hmhmhmmm. A ninja útja az, hogy maga mögé utasítson minden szellemi, és fizikai gátat, ezért választottam a Nodachit a társadnak...~
- Nahát, ne szidd Budhát még a végén komolyra veszi. Hehehehe
~Nevetek, és boldog vagyok, hihetetlen. Oly hosszú évekig nem tűrtem meg magam mellett senkit, most pedig jót nevetünk egymáson vele....kicsit olyan mint....~~A Jutsu neve pedig az Iwagakure no Jutsu! Lényegében annyi hogy a chakrád abba a testrészedbe koncentrált, ahova szeretnél beolvadni, ha a föld alattad van, nyert ügyed lesz öcskös! Figyelj. Iwagakure No Jutsu! Mint látod, a lábamba koncentráltam a chakrát, és a földfokozatosan nyeli el a testem, természetesen erősebb koncentrációval gyorsabban nyel el, viszont fontos hogy fenntartsd mindvégig, mert ha megszakítod a jutsut....Kai....akkor szószerint beleragadsz, látod? *Látom bátyjám. De mondcsak nem ér rá  ez, miért nemmegyünk inkább folytatni a föld klónt, Hisz majdnem sikerült létrehoznom 5 tökéletes másolatot.* Így is az akadémia első éveibe vagy, de már ilyen jutsukat vagy képes használni. Fontos az Iwagakure no jutsu, hisz......~

~Nagato, vajon ő te vagy? A világmegváltása, a barátsága, az elszántsága, mind megvan benne, ahogy benned is....nem hagyom hogy elvegyék tőlem még egyszer azt amit családnak nevezhetek, NEMHAGYOM.~
- Szóval te nőcsábász, hamár a kebleknél tartunk....
Szakította félbe Raion mondandóját hisz elé tolták a számlát.
- MICSODAAAA ???, Hát miből készült ez a Ramen? ARANYBÓL?! NADE kérem ez méreg drága, mégis hogy várhatja el hogy kifizessem, Nánde nánde nánde!!! Gonza tee tudsz erről valamit?? Jesszusom mit megnemteszek....
Raion lehajtott fejjel, feje felett kis méreg felhővel számolta a pénzt amit átnyújtott a kiszolgálónak, és közben mint aki elolvadt volna a pénztárcáját kuksolta. ~1,000,000 ryo volt az első küldetésem zárópénze, most mégis hogy megcsappantam, talán kevesebb szerencse játékot kéne űznöm /fogadjatok rám a kaszínóóóbaa ^^ xd/ ehh, bolond öreg anyám szokása....~
- Menjünk innen mielőtt a fogpiszkálót is kifizettetik.
Raion össze szedte minden erejét és a Gőz házfele vette irányát hogy megmártózzon.  

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Hétf. Feb. 13 2017, 07:04

// Uchiha Kagami //
Ködös és kifejezetten hideg reggelvárt Kumogakure lakóira, és ha ez még nem lenne elég ráadásul még hétfő is volt. Én, mint mostanában elég gyakran a felkeléssel szenvedtem, nem tudom miért ment ez mostanában ennyire nehezen, talán csak elfogyott a motivációm a mindennapi dolgok teljesítéséhezz.  Hiszen elégé zavart, hogy még mindig nem bíztak rám semmi komolyabb feladatot, pedig biztos vagyok benne, hogy ilyen zűrös időkben mindenkire szükség lenne és nem csak olyan egyszerű munkákra, amik még a cselédek számára is sértőek lennének.
Persze tudtam, hogy az ilyen egyszerű D szintű munkákon kívül legfeljebb ágyútölteléknek lennék jó, mert nem vagyok se képzett se tapasztalt és még tehetségem sincs túl sok.
Viszont azzal is tisztában voltam, hogy az alvás és az ágyban fetrengés nem old meg semmit, szóval végül nagy nehezen sikerült rávennem magam a felkelésre.  Nem terveztem semmi extrát a napra, gondoltam megyek, edzek, egy kicsit aztán csökkentem az teljesítésre váró alja munkák számát a faluban.
Gyorsan tisztálkodtam, felöltöztem és készen álltam, hogy végre csináljak valami hasznosat is a változatosság kedvéért.
Miután elhagytam a házamat nyújtottam egy kicsit, gondoltam futva jutok el a kiképzőterepig ez is edzés, lehet mérnem, kellene ilyenkor az időt talán a saját rekordom megdöntése motiválni tudna.
Lehet jó ötlet lett volna, de egy másik alkalomra, ez alkalommal túlcsípős volt az idő ahhoz, hogy ilyen dolgokkal törődjek.
Csak futottam és közben próbáltam felkészíteni magamat fejben is az edzésre és az utána levő munkára.
Nem tudom, hogy a letörtségem volt-e az oka vagy csak szimplán nem voltam formában, de elég hamar kifáradtam és mit add isten pont a környék legjobb ramenessénél fogyott ki belőlem a szufla.
Ezzel még nem lett volna semmi baj, de amint a közelébe értem az illatok hatására a maradék motivációm is odaveszett. Szándékosan hagytam ki a reggelit, gondoltam nem jó tele hassal edzeni, de a kaja közelében az edzés már nem érdekelt annyira. Úgy döntöttem eszek egy kicsit az edzés helyett majd a meló után tudom le az edzést.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Kedd Feb. 14 2017, 22:06

/Nosaru Kyoya - A csalfa asszony nyomában/
A szokásos, unalmas napnak néztél elébe; míg kint dúltak a harcok, Kumogakure pedig a totális háborús állapotokra rendezkedett be, addig te csak a szokott napjaidat végezted, bár a munkák, amiket magadban aljamunkának határoztál meg, most leginkább a fronton lévők itteni megsegítéséből állt, ami nagy valószínűséggel azt jelentette, hogy ételellátmányt és egyebeket kellett pakolásznod össze-vissza. Hiába, még nektek genineknek is ki kellett vennetek a részeteket a háborúból, még ha nem is voltatok kivezényelve a frontra a harcoló felek közé. Igaz... a falu sem volt elszállva, tudták, hogy valószínűleg nem lenne túl sok harci értéke annak, hogyha geninekkel próbálnának meg operálni; mindenesetre annyit tudtál, hogy mostanság macskakergetés helyett más dolgaid voltak. Bár, szerencsére a úgy tűnt, hogy a mai napod - ami azon kívül, hogy ködös és hideg is volt - még a hétfő ellenére sem tartogatott túlzottan sok tennivalót, hát a ramenező mellett döntöttél miután megérezted az étel mámorító illatát. Hiába, sokan voltak már úgy, ahogy te; amikor a jó ramen illata elcsábította őket a kijelölt feladatuktól, az megbocsátható bűn volt... persze ez attól is függött, hogy mi is volt az a feladat...

A függönyt félretolva, odabent már üdvözölt is téged a pufók, kedves arcú, nem túl idős, középkorúnak kinéző férfi aki az ételeket készítette. Amennyiben leadtad a rendelésedet, rögvest neki is állt annak elkészítésének. - És, hogysmint ilyen ködös reggelen, ifjú shinobi? - kérdezte tőled, miközben az alapanyagokat kezdte felvagdosni, majd csak válaszod után tett fel újabb kérdést. - Látom nem vagy éppen a helyzet magaslatán. Pedig a ti feladatotok is fontos ám! Veszély esetén nektek kell megvédeni a falut, hogyha nincsenek itt a főbb jouninok és chuuninok. Sokan számítanak rátok, még kint a fronton is! Mesélték ám a háborúból visszatérő lesérültek, hogyha nem végeznétek rendesen a feladatotokat, akkor bizony nehézségek hárultak volna rájuk is - közölte veled mosolyogva, majd eléd tette a kész rendelésedet, nagyjából tíz perc múlva. Örömmel nézte, amint nekiálltál enni, majd közben kiszolgált még két vendéget. Mikor fizettél volna, akkor gondterhelt arccal nézett rád. - Bár szűkös idők járnak, ezen a pár ryo-n most nem fog múlni a dolog. Ellenben... megkérhetlek egy kis segítségre? - választ sem várva folytatta. - Van egy sanda gyanúm, hogy a feleségem... nos, másfelé kacsintgat, mint kellene. Szeretném... hogyha nyomoznál egy kicsit. Fizetek neked érte... kétezer ryo-t, ha bármi használható információt kiderítesz, plusz van egy ingyen ebéded is. Elvállalod?//A következő posztodat még ide kérem. Üdv a kalandban ^^//

_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Szer. Feb. 15 2017, 05:31

Szerencsére a ramenesnél nem volt túl nagy tömeg, ami azt illeti senki sem volt a bódéban csak a szakács. Amint meglátott rögtön üdvözölt is engem, gondoltam már unatkozhatott esetleg a munkája megszállottja lehet és már nem bírta kivárni, hogy kiszolgálhassa a hét első vendégét persze a legvalószínűbb, hogy egyszerű emberként viselkedett csak azért köszöntött. Nem is értem miért foglalkoztam ezzel ennyit.

Miután én is üdvözöltem a szakácsot közelebb mentem és leadtam a rendelésemet, csak egyszerű ramen-t kértem semmi extrát. Sose értettem az ételekhez, az a fajta vagyok, aki a minőséget helyezi előtérbe és nem a minőséget, ha kajáról van szó.

Mindegy is a lényeg, hogy miután leadtam a rendelést azonnal hozzálátott az elkészítéséhez, gondoltam addig is van pár percem folytatni az agyalást az életemről és más hasonló dolgokon töprengeni, de tévedtem ugyanis a ma reggeli szakácsom jó vendéglátóshoz méltóan igyekezet elszórakoztatni. Legalábbis én azt gondoltam éppen ezt csinálja.

Először egy alap „hogysmint”tel, amire én soha sem tudtam értelmes választ adni, szóval csak annyit mondtam neki megvagyok és közben próbáltam egy őszintének tűnő mosolyt varázsolni az arcomra, nehogy azt higgye valami neurotikus gyökérrel hozta össze a sors. 

Persze átlátott rajta, és elkezdett felvidítani. Mondott egy-két dolgot a hozzám hasonló geninekről és, hogy milyen csodálatos munkát végzünk meg hasonlókat.

Ugyan értékeltem az igyekezetét, de többre volt szükségem egy két jó szónál, hogy visszanyerjem az életkedvemet. Miközben beszélt persze elkészült a reggelimmel is, sőt miután kiszolgált két vendéget én már be is faltam az egész tálat.

Már csak a fizetés maradt hátra és nekiláthattam a napomnak. 
Hosszas keresgélés után elegendő pénzt találtam és átnyújtottam az ételkészítőnek, de a legnagyobb meglepetésemre ő nem fogadta el a fizetségemet, vagyis inkább úgy mondanám nem a pénzem kellett neki. 
Senki ne gondolj rosszra csak a segítségemre volt szüksége, mert attól félt a neje nem igazán hűséges hozzá és azt szerette volna, ha utánanézek egy kicsit, persze nem csak egy ingyen reggelit kínált fel ezért, azt mondta, ha megcsinálom ad nekem kétezer ryo-t.

Ennek az ajánlatnak nehezen tudtam volna ellenállni, még ha meg is feledkezzem a pénzről és arról a sok kajáról és fegyverről, amire költhetem.  Maga a feladat is elnyerte a tetszésemet talán nem hivatalos küldetésről volt szó, de ez az én küldetésem volt. Végre nem csak pakolnom kellett, mint valami rabszolgának végre igazán hasznosnak érezhetem magamat.
 Ezen ponton már olyan izgatott voltam, hogy ha bárki megpróbálta volna elhappolni előlem ezt a kis fusi melót, hát biztos kettévágom.
De ezt persze nem volt muszáj világgá kürtölnöm, hiszen senki sem mondta, hogy nem járhatok még jobban. Szóval nagy levegőt vettem és próbáltam a legunottabban válaszolni 

- Tulajdonképpen nem hangzik rosszul az ajánlata, de nem vagyok benne biztos, hogy tudok rá időt szakítani, hiszen ahogy ön is mondta fontos feladataim vannak. Persze, ha tényleg olyan fontos ez a dolog esetleg foglalkozhatok vele néhány hét múlva miután elvégeztem néhány jobban fizető küldetést a falu számára.

Mondtam neki remélve, hogy tesz egy jobb ajánlatot, de gyakorlatilag már ingyen is megcsináltam volna.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Pént. Feb. 17 2017, 22:47

/Kyoya/A ramenes férfi várakozóan tekintett rád, hogy mégis mit fogsz mondani az ajánlatára; látszott rajta, hogy nagyon nagy szüksége van a segítségedre. Valószínűleg látta rajtad, hogy elkél számodra valami jó munka is, de akkor, amikor felvetetted, hogy nem lehetne-e több az ígért pénz, továbbá egy kicsit rájátszottál a dologra, akkor mosolyogva összecsapta a tenyerét, mintha már számított volna a dologra. - Nos, akkor tudod mit? Legyen háromezer ryo és egy ebéd. Megállapodtunk? - kérdezte, ha pedig erre az ajánlatra már rábólintottál, akkor hátrament oda, ahol az alapanyagokat szokta tárolni. Nemsokára visszatért onnan, majd egy kicsi, alig egy robbanójegyzet méretéhez hasonlító fényképet adott oda a kezedbe. Ha jól megnézted, akkor azon egy mosolygó, vörös hajú, viszonylag fiatalos arcú, ránézésre a harmincas éveinek végét taposó nőt láthattál. A képen kifejezetten vidámnak tűnt, mintha semmi gondja nem lenne az életben. - Nos, ő Keiko - közölte veled a férfi nemes egyszerűséggel, majd folytatta. - Őt kell majd megkeresned. Szeretném, hogyha figyelnéd egy darabig és minden lépéséről tudatnál engem. Sajnos nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy netán másnál keresi a... hát... tudod. Még, ha fiatal is vagy, ezt nem kell magyaráznom. Köszönöm, hogy segítesz nekem, ifjú shinobi. Nagyon sokat jelent nekem. Ha netán még több információd is lenne, mint az, amit én gondolok, akkor beszélhetünk egy kis prémiumról is akár. Holnap délben térj vissza, a mai éjszakát a falun kívül fogom tölteni, tehát nem leszek elérhető este se itt, se a lakásomon. Sok sikert, ifjú shinobi!

Ezzel utadra bocsájtott téged, bár ennél több információt nem kaptál tőle, csak a képet és a nevet. Elgondolkozhattál azon, hogy mégis mihez fogsz most kezdeni, mindazonáltal kevés támpontod volt. Az öreg egyértelműen azt kérte tőled, hogy gyakorlatilag kémkedj a felesége után, hátha az megcsalja őt. Az ár sem volt rossz, amit felajánlott, s, mint azt magadban megállapítottad, végre valami értelmes munkát is kaptál, nem csak pakolgatást. Most már csak el kellett kezdened valahol a keresést, hiszen nem tudhattad, hogy a nő merre járt éppenséggel. Az utcákon lehetett, netán valamelyik fogadóban? Agyad csak úgy zakatolhatott, de, ha már megkaptad ezt a küldetést, el is kellett végezned, legalábbis ildomos lett volna. Elvégre a háromezer ryo nem a fán termett, neked pedig valószínűleg szükséged volt a pénzre... igaz, arra mindenkinek szüksége volt ezekben az időkben.


//A következő posztodat IDE, Kumogakure utcáira írjad. Kyoya egy kicsit tévelyegjen a házak között és ott fejezd majd be, hogy Kyoya meglát egy, a képen látható nőhöz hasonló alakot valamelyik sarokra befordulni.//

_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Hétf. Márc. 20 2017, 15:52

/Uchiha Kagami/ (Elnézést a késésért)

Szerintem senkit sem lepek meg, ha azt mondom a kis füllentésem nem működött a csalfa párnak eszébe se jutott elhinni azt az ostobaságot, amit mondtam nekik.  Persze a shinobi azért próbára tett megkérdezte mi a neve és honnan hallottam róla, de erre inkább nem is felelltem semmit felesleges lett volna.

Miután ezt a kis próbálkozásomat letudtok, újra a jó rendőr jött. Azt mondta már másokat is küldtek, de még senki sem járt sikerrel, ezután megpróbált megvesztegetni. Megkérdezte mennyi ajánlott a ramenes figura és kész volt annak a dupláját kifizetni nekem, cserébe persze hazudnom kell a munkaadómnak. Ezután persze a rossz rendőr is kifejtette mit történne, ha nem fogadnám el Keiko ajánlatát, egy hét hullamosdatás, szép kilátások.

Szóval ismét döntés helyzetbe kerültem. Először el akartam fogadni a pénzt, a fenyegetés nem ijesztett meg túlságosan, de a pénz nagyon is jól jött volna. Gondoltam, ha felszerelésre költeném, akkor több embernek tudnék segíteni. Ez csak ellensúlyozza a hazugságot. 
Végül is mi lenne olyan szörnyű ebben, ha elmondom, az igazat azzal három embert teszek boldogtalanná. Abban az esetben, ha hazudok, kapok három boldog embert és egy halom pénzt, oké a ramenes fickó-t továbbra is csalja majd a felesége, de kit érdekel, háború van özvegyek és árvák vannak mindenütt ő még jól járt.
Szóval a nem csináltam volna nagy lelkiismereti ügyet a dologból más dolog miatt döntöttem úgy ahogy. Eszembe jutott mi van ha Keiko férje nem hisz majd nekem vagy csak simán újra gyanakodni kezd és küld valakit, aki már őszintébb, mint én mi van, ha kiderül, hogy nem végeztem el rendesen ezt a kis feladatot?
Úgy döntöttem nem a könnyebbik utat választom, végigcsinálom rendesen a háromezres jutalommal és a hullamosással együtt.

- Sajnálom hölgyem, de ez is egy küldetés, miféle shinobi lennék, ha megvesztegethető lennék? Szóval nem fogadom el a pénzét.

Mondtam nekik és épp csak a mondandóm végére értem a szerető újból megfenyegetett a hullás melóval és kidobót a házból.

Én próbáltam minél gyorsabban eltűnni onnan. Tudtam, hogy még sok bajom származhat ebből a döntésemből. 
Sok időm volt a ramenes visszatéréséig és én nagyon ideges voltam, szóval a nap hátralevő részében egy kis futó edzést tartottam, remélve, hogy ez megszabadít a sok stressztől.
Miután teljesen kifáradtam, hazamentem és megpróbáltam aludni, de még mindig elég ideges voltam és csak nagyon nehezen sikerült elaludnom.

Másnap sokára keltem így nagyjából rögtön mehettem is a bódéhoz. Az odafele vezető úton eszembe jutott, hogy inkább visszamegyek, a nőhöz hátha el tudom még fogadni az ajánlatát, el is indultam visszafelé azután megint meggondoltam magamat és újra elindultam a bódé felé, ezt eljátszottam egy párszor, de aztán csak eljutottam az eredeti célomhoz. Szerencsémre a férfi már bent volt .

- Üdv, követtem a feleségét, ahogyan azt kérte, tényleg találkozgat valakivel, egy chuunin-al ami azt illeti. Tulajdonképpen még meg is fenyegettek, hogy tartsam a számat.

Mondtam neki közben próbáltam magabiztosnak tűnni .
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Szomb. Márc. 25 2017, 21:27

/Kyoya - zárás/


Becsületes embernek bizonyultál, legalábbis a magad szemében biztosan. Annak ellenére, hogy hullamosással fenyegettek meg téged, te kiálltál az igazságért - már ha ténylegesen igazságnak lehetett nevezni - és nem álltál kötélnek, amikor a másik ajánlatot feltették neked. Persze vacilláltál, hiszen a lehetőségek száma bár kevés volt, mégis kecsegtető; ki nem fogadta volna el a jobb ajánlatot ezekben az ínséges időkben? Valószínűleg rajtad kívül mindenki más úgy lett volna a dologgal, hogy egye fene, majd lesz valahogy a dolog. Azonban a jó kiképzés - vagy bármi más - miatt rögvest eszedbe ötlöttek a dolog buktatói is, és végül - hogy a magad könnyebb boldogulásáért, avagy tényleg a becsületedért, az édesmindegynek bizonyult jelen helyzetben - amellett döntöttél, hogy meg fogod mondani a férjének, hogy csalja őt a nő. Persze, az előzőekből már leszűrhetted, hogy a ramenes fickó erősen gyanakodott, de Te hozhattad el számára a bizonyosságot. Mikor közölted a döntésedet Keiko-val és a chuuninnal, mogorván rázták a fejüket, a férfi pedig tudtodra adta, hogy megjegyezte arcodat és tudni fogja, hogyha holnap nem jelentkezel a hullaházban egy kis munkára. Hogy valóban be fogja váltani a fenyegetését, miszerint ebben az esetben a "végbeleden keresztül fogsz enni, ha nem mész dolgozni", avagy sem, ez már részletkérdés volt. Te megtetted, amit meg kívántál tenni.

Másnap a futóedzést követően elmentél hát a ramenes férfihoz, aki mosolyogva várt téged és lehelyezett eléd egy adag ételt, mintegy "egyél, mielőtt bármit is mondanál" megszólalásként. Amennyiben megetted, valóban ízletesnek találhattad a rament, de itt volt az ideje a piszkos dolgok kivesézésének is. Amint közölted vele, hogy miként álltak a dolgok, a mosoly lehervadt az arcáról, és megcsóválta a fejét. - Tudhattam volna. Sőt, igazából tudtam is. Örülök neki, hogy végül mégsem álltál kötélnek és elmondtad a valóságot. Ne aggódj, majd megoldom, hogy ne kelljen bármit is elvégezned annak a férfinak - közölte veled, majd leszámolta a kezedbe a megígért összeget. - Kijár neked, ifjú shinobi. A további jutalom pedig ugyanúgy él, ha szeretnél egy jót enni, az ajtóm nyitva áll előtted. Maradj mindig ezen az úton és tán Kumogakuréban is egy normális nemzedék fog felnőni, nem olyan, mint az a... férfi - itt érezhetted, hogy határozottan egy trágár szót akart mondani, de végül erőt vett magán a ramenes, aki megveregette a válladat és visszament mosogatni. A kis küldetésed lezárult hát, a jutalmaidat megkaptad... úgy nézett ki, itt volt az ideje visszailleszkedned a szürke hétköznapok világába, bár egyes hírek szerint a Víz Szövetsége töretlenül nyomult előre, úgyhogy nem tudhattad, hogy meddig lesz ez - a megszokott feszültségtől eltekintve - nyugalmas hely. De addig is... Itadakimas!//Köszönöm szépen a játékodat, nagyon élveztem, hogy mesélhettem számodra! ^^ Most, hogy a kaland lezárult, már csak a jutalom kiosztása maradt hátra, amelyet a következők mentén építettem fel:
- Bár nem voltak túl hosszú kaland, tartalmasra sikeredett
- A kezdetben rövid posztokat a vége felé hosszabbak követték
- A szintednek megfelelően kezelted a helyzeteket, nem rugaszkodtál el se egyik, se másik irányba
- A szintednek megfelelően próbáltad megoldani a problémákat
- Karakteredet megfelelően játszottad ki, s a rövidebb posztok is leginkább a tényleges szerepjátékot helyezték előtérbe
Jutalmad ezeknek megfelelően (mivel nem volt hosszú kaland, azonban rövidebb késések mind mesélői, mind játékosi részről előfordultak) +18 chakra, továbbá +2 TJP! A chakrát és a TJP-t felírtam! ^^

Ui: Mivel adatlapodon észrevettem a hiányt, kérlek jelentkezz az alapvetően a jelenlegi chakraszintedért járó TJP-ért, IDE KATTINTVA! Még egyszer köszönöm a játékot neked! ^^//

_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ramen-bódé

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.