Utak és járatok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Utak és járatok

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 20:28

Mivel a Hangfalu gyakorlatilag búvóhelyek és külön építmények összessége, az összekötő szerepet itt hosszabb utak és föld alatti járatok látják el.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Kedd Május 10 2011, 18:39

//Kisame//

Miután teljesen egészséges állapotba kerültem ismét, ideje volt folytatnom a rám bízott feladatot, miszerint szedjem össze a klán sárkányait és ezzel gyarapítsam hírnevem a klánon belül. Itt tartózkodásom alatt kiderült, hogy erre felé tengeti minden napjait a klán egyik kapcsolata és információkkal tud szolgálni egy sárkánnyal kapcsolatban aki ezen a föld részen vert tanyát. Nem tudott részletesebb dolgokat csak, hogy körülbelül merre felé lehet a rejtekhelye. Emellett egy jounin szintű ninjával is megbeszélt nekem egy találkát, hogy miért azt nem igazán tudom, csak, hogy itt és lassacskán most kell megjelennie. Az igazság az, hogy ötletem nincs ki lehet ez a titokzatos jounin akivel találkoznom kéne. A lényeg, hogy a küldetésnek teljes felszerelésemmel, mint általában, kezdek neki. Nem tudhatom mi is lesz most pontosan így fel kell készülnöm, hogy egy csapdában állok ezért Futsut még érkezésemkor megállítom 20-30 méterre tőlem, hogy ha netán bármilyen meglepetés lesz, meglepetés szerűen tudjon ellentámadásba lendülni.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Szer. Május 11 2011, 15:10

A sötét folyosót megvilágító gyertyák fénye egyszer csak pislákolni kezdett. Valaki belépett a folyosó másik végén lévő ajtón. Egy árnyék közeledett feléd lassan kimért léptekkel. Amint közelebb ért hozzád kirajzolódott a személy teljes alakja. Azonban ez sem segített sokat mivel kámzsás köpenyt viselt az illető. Kissé rémisztő volt a kinézete azonban nem lépett fel támadólag. Egyszerűen csak megállt veled szemben és rád nézett. A kámzsa alól rád villanó izzó tekintet végig nézett rajtad majd megállapodott klánod szimbólumán. Amikor megállapította kilétedet levette a fejéről a csukját és a szemedbe nézett. Az idegen akit még sohasem láttál ugyan azt a szimbólumot viselte mint te. Ezenfelül egy vándor szokványos öltözékét viselte. Igaz kissé viharvert volt az öltözéke de ez mit sem csorbított tiszteletet parancsoló megjelenésén. Nem úgy festett mint egy jounin, bár ez nem volt meglepő hiszem a hang falunak nem volt kötelező egyenruhája. A ráncokon és kidudorodásokon azonban látszott, hogy jó minőségű védő felszerelést takar. A férfi nem lehetett idősebb harminc évesnél de a nyakát már most egy hatalmas heg díszítette. Végül megszólalt:
- Üdvözöllek Isida a nevem Daigo. A klánunk kérésére jöttem ma el hozzád, ugyanis tudomást szereztem egy megfelelőnek tűnő sárkány hollétéről. Mivel a legutóbbi próbálkozásod szerencsétlen véget ért egy kórházi ágyon, az öregek úgy vélték jól jöhet a tapasztalatom. Ami azonban a továbbiakat illeti... Nem ártana ha Futsu is hallaná. Szólj neki hogy jöjjön elő. - Amint teljesítetted, a kérését belekezdett az igazi mondanivalóba. A sárkány neve Darukh és a nyugati határvidéken találjuk. Ez előző gazdája kastélyát őrzi. Legalábbis én ezt feltételezem a kutatásaim alapján. Sok pletykát lehet hallani arrafelé emberek eltűnéséről. És akármennyire is hirdeti Konoha ez nem a mi művünk. A lényeget tudjátok. Ha van kérdésetek most tegyétek fel még indulás előtt. Nem akarom, hogy bármiben is félreértsük egymást. Egy biztos ez az a fajta ember akivel senkisem akarna nézeteltérésbe keveredni.
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Szer. Május 11 2011, 19:19

Miután eltelt egy kis idő, az ajtón belépve egy vándor tévedt felém. Ekkor még nem tudtam hogy ki az és mit is akar, de nem tűnt veszélyesnek. Lassan közeledett felém átlagos tempóban, majd a közelembe érve kirajzolódott tekintélyt parancsoló személyisége és enyhén kirajzolódó fegyverzete. Miután köszönt már biztos voltam, hogy ő az akire én várok, majd ezt követően szólt, hogy Futsut is hívjam ide. Ezen kissé csodálkoztam, majd rájöttem, hogy meglepődni felesleges hisz egy ninja tigrisnek is van chakrája és mivel ez a titokzatos személy jounin, nem volt nagy dolog számára kiszúrni. Mikor ide hívtam futsut egy ajkamnál kiszökkenő halknak aligha mondható fütyüléssel folytatta a mondandóját. Kissé elszégyelltem magam amiért az előző küldetésem a fülébe jutott. Nem vagyok egy magányos farkas, ezért nem zavar ha betársulnak, de ettől még a saját utamat járom, nem pedig amit mások képzelnek nekem. Miután elmondott mindent amit szeretett volna, én jöttem a szájalással.
-A nevem Ishida, tudom, hogy tudod, de illendő bemutatkoznom.
-Nagyon örülök, hogy megismerhetlek Daigo.-bólintottam enyhén jelezve tiszteletemet.
Futsura néztem aki szeme sarkából reagált a nézésemre. Nem akadt semmi kivetni valónk, így hát nem is akarunk időhúzást.
-Rendben mi készen állunk út közben beszéljük meg a technikáinkat, hogy tudjuk keverni őket a biztos siker érdekében.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Csüt. Május 12 2011, 17:27

Új útitársad kissé mogorván rád nézett majd intett nektek és elindult a folyosón. Befordult az első kereszteződésben és csak ekkor szólalt meg.
- Előbb kíváncsi lennék pontosan mivel próbálkoztál az előző sárkányod esetében? Halottam pletykákat de tőled szeretném hallani a pontos élménybeszámolót. Ezzel felmérhetem a tudásod szintjét. -
Ezután szép csöndben végig hallgatta az elmondásodat. Nem szólt közbe csak néha hümmögött és bólogatott. Szépen lassan feltérképezte mire is számíthat veled kapcsolatban. Végül újra magához vette a szót:
- Tudom hogy nem vagyok a mestered de nem tudom megállni, hogy ne lássalak el néhány jó tanáccsal. Fogadd el ezt egy olyan embertől aki már évek óta csinálja ezt a munkát. Nem egyszer majdnem bele is haltam a dologba így a magam kárán megtanult leckéket átadnám neked. -
Ekkor hirtelen rád szegezte a szemeit és meggyőző arckifejezésével mondta:
- Nem kötelező megfogadni a tanácsaimat de ajánlatos ha életben szeretnél maradni. Ami a legutóbbi sikertelen küldetésedet illeti... A kudarcod annak köszönhető, hogy nem végezted el a legfontosabbat, az előkészületeket. Nem elég tudni, egy sárkány hollétét. Utána kell nézni mire kell számítani, ha találkozol vele. Milyen típusú, elemi beállítottságú, mennyire kedveli az embert? Ha jól tudsz a sorok között olvasni arra is rájöhetsz milyen teszt elé fog állítani téged. Ha nagyon jó vagy valamiben megpróbálhatod rávenni, hogy ezt a képességet tesztelje. Ehhez egy hipnotikus technikát használok. Sajnos ez nem mindig sikerül. Azonban reménykedjünk benne, hogy fok. Keressük meg mi is ez az erősség benned. Emellett gondolkodjunk el azon is mi lehet az a a próba amit magától kitalálna a sárkány, hogy felkészüljünk minden eshetőségre. Vegyük a mostani sárkányt. Ez a lény mind a testi mind a szellemi erőre nagy hangsúlyt fektet. Szerinted milyen próbát találhat ki?.
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Pént. Május 13 2011, 18:37

Miután ő csak nézéssel felelet a válaszomra, enyhén dühös lettem. Én úgy vagyok vele, hogy amíg én nem viselkedek úgy ahogy, addig velem se beszélgessenek úgy ahogy. Ezt követően már kíváncsian hallgatta mesélésemet előző küzdelmemről. Ki tértem a harc részére ahol kiemeltem helyzetbéli reakció időm és taktikám. Nem nagy örömmel, de elmondtam hisz mégis csak vele az oldalamon kell, majd küzdeni. Azután ő volt aki beszédbe kezdett, a tapasztalatait fejtette ki. Kíváncsi voltam miféle tapasztalatokkal rendelkezhet, hisz nem terem minden kastélyban valamilyen ismeretlen szörny. És ráébresztett, hogy minden bizonnyal azért viselkedik így, mert kis zöld fülű vagyok hozzá képest. Ismertetve az előkészületeket ráébredtem, hogy nagy szerencse, amiért itt van ő is. Ha úgy akad akkor egy gyors megfigyelés után fogunk megküzdeni a sárkánnyal, vagy ha könnyed lesz akkor csak rábírni a szerződésre. Majd elérkeztünk oda, hogy a sárkány mit tenne fel kérdésként, vagy milyen akadállyal állít szembe. Itt kissé el kell, hogy gondolkozzam, mert neki is van személyisége és igencsak sajátos mint minden sárkány esetében, így a próba nagyjából bármi lehet, a pillangó vadászattól a halálig tartó küzdelemig.
-Ami azt illeti, szellemi próbatételként lehetségesnek tartom, hogy megpróbál elválasztani Futsutól így megtudva, hogy miként reagálok kétséges helyzetbe, vagy netán mit is cselekszek egy magam.-vakargatom meg a fejem búbját mélyebben átgondolva a dolgokat.
-Fizikai próba...talán szimpla harc kardok jutsuk nélkül, tesztelve a találékonyságom és persze a puszta erőm ami nem kicsi.-nem erősködésként mondom, csak kicsúszott a számon.
~Mint a Taijutsu gyermeke, sokat köszönhetek a puszta kezes technikáimnak és erőm megegyezik egy jouninéval, ütés szinten...de ezt neki még nem részletezem ha nem kérdezi.~-gondolkodok mélyen magamba.
-Mit gondolsz van ötleted mi is lesz a próba?-kérdezek, hátha van elképzelése amihez tartva fel tudnék készülni.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Hétf. Május 16 2011, 12:13

Isida szavaiból kiérződik fiatalsága és tapasztalatlansága ennek ellenére a gondolkodásmódja a helyén van. Vonta le következtetéseit újonnan szerzett társad. Ebből te csak annyit vettél észre, hogy Daigo ismét elővette furcsa nézését. Majd végül megszólalt. - A sárkányok nem ismernek téged annyira, hogy tudják mennyit is jelent számodra Futsu. A sárkányok igen gyorsan elkönyvelik az embereket, így érdemes elsőre jó benyomást tenni rájuk. Határozottnak kell lenni és el kell titkolni mennyire félsz tőlük valójában. Mindenki fél a sárkányoktól miért ne tennénk. Erősebbe és nagyobbak nálunk. Ezt ők is tudják és vannak akik a félelmedet fogják felhasználni ellened. Szellemi próbakén egy genjutsu megtörését tudom elképzelni vagy valamilyen logikai feladványt. Az idősebb vagy komolyabb sárkányok ezt nagyon kedvelik. A vadabbak inkább a fizikai harcot vagy az állóképességed letesztelését kedvelik. A mostani sárkányunk inkább az előbbi kategóriába tartozik szerintem. Mint már mondtam nem tudom mit fognak feladatul adni. Találkoztam már érdekes kihívásokkal. Reménykedjünk, hogy sikerül rávennünk arra amit mi akarunk. Ehhez azonban meg kell találnunk a te erősségedet. Az már biztos, hogy nem a harc lesz. Ezt ha lehet el kell kerülni, hiszen akármilyen jó vagy egy sárkány mindenkinek nagy falat. Ha csak nem vagy a birtokában néhány elveszett sárkányölő technikának mint én. De ezzel is csak az esélyeimet javítom sosem biztos a győzelem... Na de térjünk vissza az erősséged kereséséhez. Szerinted mi az? - Amint ezen morfondíroztál kiértetek a z egyik járatból és a felszínen folytattátok utatokat.
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Kedd Május 17 2011, 21:05

Miközben hallgattam a választ ráébredtem, hogy nem akárkivel van ám dolgom. Amennyiben tényleg tudomásában van néhány elfeledett sárkányölő technikának akkor lenne mit tanítania. Ha ezzel végeztünk lehet megkérem had legyek a tanítványa. Hallgattam utolsó kérdését miszerint mi az erősségem és ekkor ugrott be, hogy arra nem is válaszoltam mit kérdezett, csak minden másra. Remélem nem von le téves következtetést. Ám ekkor beugrott valami ami az erősségemnek mondható.
-Ami azt illeti.-nem szerettem volna már az elején lelőni.
-Súlyok vannak a lábamra erősítve.-emelem fel gatyám szárát, miközben hozzászokik a kinti fényhez a szemem.
-Ha ezt leveszem akkor még gyorsabb vagyok mint alapból.-amúgy is gyorsnak számítok, de ezt sem kell máris tudnia.
-Lehetne egy verseny a próba ha sikerül manipulálni, hogy azt higgye ő találta ki, és ő irányít mindent.
~Sőt ha belegondolok Futsut is átváltoztathatnám és én magam előre megyek amíg Futsu elkezdi a versenyt és mire a sárkány célba ér én már ott leszek és így megnyerem a versenyt.~-filozofálok, hogy is lehetne még könnyebb.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Szer. Május 18 2011, 15:04

Daigo egy kis figyelmet fordítót irányodba amint meghallotta mondanivalódat.
- Nos az első lépést sikeresen kipipálhatjuk. Tudjuk mi az erősséged és megpróbálhatunk erre koncentrálni. Talán sikerülhet rávenni a sárkányt.- Eközben szép öles léptekkel haladtatok tovább utatokon. Elértetek egy kereszteződéshez ahol jobbra fordultatok. A táblának köszönhetően most már tudhattad merre is mentek pontosan. A terület híre messze földön elterjedt min olyan ahova nem érdemes betenni a lábát az embernek. Sokan tűntek el arra az évek során. Ahogy haladtatok előre egyre inkább kezdett sűrűsödni a köd. Daigo ekkor ismét megszólalt:
- Jobb ha közel maradunk egymáshoz, nem szeretnélek elveszíteni titeket szem elől... Remélhetőleg a ködnek köszönhetően nem fogunk eltévedni. Ugyanis nincs pontos úti célunk. Az egyik faluban szerettem volna kideríteni, hol is lehet pontosan a kastély amit keresünk. -
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Csüt. Május 19 2011, 20:40

Miután Daigo szólt, hogy maradjunk közel ráébredtem, hogy még van mit mondanom neki.
-Ami azt illeti csak, mert nem látok a szememmel, látom mi van körülöttem a fülemmel és az orrommal. Érzem a fák és füvek különböző színekben pompázó illatát és hallom a bogarak, lombok neszezését. Ez az előnye ha valaki állati társsal dolgozik. Egy idő után eltanulja, sőt, megérzi a másik képességeit. Futsut meg főleg nem féltem hisz nálam jóval jobb a szaglása és hallása.-a tanácsát azért mégiscsak megfogadva nem távolodok el tőle.
-Most, hogy ez beugrott rá kell kérdezzek...úgy hallottam, hogy a sárkányölő technikákat már csak pár ember ismeri, és azok is már régens-rég csak remeték. Gondolom erről lenne mit mesélned...megosztanád velem?-próbálok rájönni pár dologra, mert a későbbiekben hasznát venném a dolognak.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Csüt. Május 26 2011, 10:26

// Bocs a késésért. De jövőhéten kezdődik a vizsga időszakom és akkor négy hétig elég ritkán leszek. Max csak így heti egy két poszt.

Isida nem igazán örült a kérésemnek de végül teljesítette, azt. Talán úgy érezte lekicsinylem a pépességet, de ez távolról sem így volt. Ezért ezt a tudomására is hoztam: - Ne gondolt, hogy nem bízom a képességeidben, de fő az elővigyázatosság. Még sosem hibáztam el egyetlen küldetést sem, és nem szeretném ezt most elkezdeni. - Ezután más felé terelődött a szó. Még a sűrű ködön át is láttam mennyire érdeklik fiatal útitársamat a híres sárkányölő technikák. - Sokan áhítoznak erre a technikára de hosszú évek kitartó munkája szükséges az elsajátításukhoz. Ezért van az, hogy csak néhány remete képes ezekre az ősi jutsukra. Azonban ők is egy másik remetétől tanulták a technikákat, én nem. Tudod a régi időkben még sok sárkány élte ezeken a földeken és sok gondot okoztak az embereknek. Néhány rendkívül erős ninja képes volt őket legyőzni a saját jutsujával, de az idők folyamán a sárkányok is elkezdtek jutsukat tanulni. Tudod a legelső technikák a megfigyelésen és a természetes dolgok le utánzásán alapult. Ez a titka ezeknek a technikáknak is. Ugyanis úgy alakultak ki, hogy a ninják megfigyelték a sárkányok tulajdonságait és saját technikát fejlesztettek ki annak megszerzésére. Így egy ember is méltó ellenfele lehetett egy sárkánynak. A legtöbb sárkányölő vándor ninja volt aki titokban tartotta a technikáit. Csak egy két szerencsés tanítvány tanulhatta el azt a mesterétől. Ahogy a sárkányok fogytak a sárkányölők is és mivel kevesen ismerték a technikákat könnyen elfelejtődtek. Ami engem illet szerencsém volt. Ugyanis az első sárkány akivel találkoztam egy évezredek óta alvó példány volt. Ő igen barátságos volt az emberekkel mivel régen egy hozzánk hasonló klán segítője volt. Úgy vélte a sárkányoknak, ha bevallják, ha nem szükségük van egy emberi társra. Ezért, hogy ezt elősegítse megtanított ezekre a ritka és elfeledett technikákra. - Mesélés közben jobba telt az idő így talán a köd miatt, agy útitársam figyelem elterelésének, köszönhetően, csak most vettem észre a ködbe burkolódzott kis falut ami megjelent a távolban.
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Csüt. Május 26 2011, 20:23

Tágra nyílt szemekkel figyeltem, a mostanra megtisztelt, úti társam akinek meséjében megtalálható volt a sárkányölő technikák kialakulásának története. Nem is nagyon összpontosítottam arra, hogy merre is tartunk éppen csak füleltem és próbáltam magam elé képzelni, hogy is nézhetett ki ez akkoriban. Az is megmaradt bennem, hogy akitől tanulta az egy sárkány. Biztos, hogy nagyon nagy erejű sárkánnyal volt dolga. Miután befejeződött a régi kort beövező história, a messzi távolban kirajzolódtak a házak halvány körvonalai, ami két dolgot jelenthetett. Vagy eltévedtünk és ez csak a szerencse, vagy pedig sikeresen jó irányba tartottunk és elértünk úti célunk első megállójához. Nagyon reménykedek benne, hogy az utóbbi. Futsu felé vetek egy pillantást aki rám néz, majd vissza és én kérdéssel fordulok kísérőmhöz.
-Hol is vagyunk éppen?-mosolygok enyhén hisz életemben először járok itt.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Hétf. Jún. 06 2011, 14:15

Szerencsére mestered pontosan tudta, hol is vagytok. Így égszerű nyugodtsággal válaszolt kérdésedre.
- Pont ott vagyunk ahol lennünk kell. Ez a határ menti falu volt ami úti célunk. Itt megszállunk ma estére és megkeressük egy embert aki talán hasznos információkkal láthat el minket. Első megállónk azonban a fogadó. -
Pontosan így is tettetek. Amint beléptetek a faluba megindultatok a fogadó irányába. Azonban amint végig mentetek a főutcán a helyiek szeme végig követett titeket és ne igazán volt kedv derít a pillantásuk. Ez azonban mintha nem igazán érdekelte volna útitársadat. Tudomást sem véve a lakosok rosszallásáról folytattátok utatokat. Bementetek a fogadóba ahol a egy középkorú asszony kiutaltat számotokra két szobát. A szobák állapotára vagy berendezésére nem lehetett panaszotok. Szépen lepakoltátok a táskáitokat és elfoglaltátok a szobát. Ezután következhetett az információ gyűjtés.
- Most ki kell derítenünk ki is az az ember akit keresünk. Az ilyen helyeken legegyszerűbben akkor találhatunk meg valakit, ha a szakéspultnál körbe kérdezősködünk. Azonban látva a fogadtatást ez nem lesz egy egyszerű menet. Ezért hát arra kérlek légy óvatos. -
Ezzel megindultatok lefelé...
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Kedd Jún. 07 2011, 20:20

A falusiak fogadtatása nem éppen biztató, nagy valószínűséggel nem voltak rájuk jó hatással az idegenek. Emiatt mindenképp úgy kéne tennem mintha nagyon sok figyelmet fordítanék mindenkire, épp ezért mosolygok és nem csinálok semmi furcsát. Próbálok jó energiákat sugározni.
Miután lepakoltunk szobánkba és elfoglaltuk helyünket a szaké pultok mögött, ideje volt munkához látni. Nem túl feltűnően keresek egy olyan férfit vagy nőt aki nem néz senkire csak végzi saját kis dolgát és egy két poharat ledönt miközben arcán olvashatóvá válik a 'most sincs semmi érdekes itt' kifejezés. Ha találtam egy ilyet megpróbálok leülni mellé és poharammal +1 pohár szakéval köszöntöm. Amennyiben nem szól semmit akkor csak iszok és poharakat követve eljátszom, hogy egyre részegebb és részegebb leszek.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Kedd Jún. 28 2011, 11:56

Tervedet nem osztottad meg társaddal. Kitudja talán saját terve van beszélgetés híján ezt azonban nem tudod. Mindketten bementek a helyi fogadóba. Ez ahogy várható is volt egy füstös kis hely tele kocsmatöltelékekkel vándorokkal és rosszabbakkal. Amint beléptek minden szem rátok szegeződik. Nem is új útitársatokra aki könnyen beolvad hanem közvetlenül rád és "házi állatodra". Errefelé igen feltűnő jelenség egy tigris. Először csak figyelnek ahogy a pulthoz mész. Néhányan útitársadra is sanda szemekkel néznek de azok a szemek gyorsan visszatalálnak hozzád. Végül a tulajdonos megszólal: - Állatokat nem szolgálunk ki!! Vidd innen mielőtt megtámad valakit. - Daigo szinte rád sem hederítve folytatja útját remélve hogy megtudod oldani a dolgot.
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Csüt. Jún. 30 2011, 17:42

Enyhén meglepő hisz egy tigris nem harapdál meg csak úgy bárkit akit kedve támad így nem is értettem igazán, hogy ezt miért is kell ,de hát ez a dolga ez van.
-Még, hogy megharap valakit.-kérdezek vissza.
Hirtelen átfut az agyamon, hogy rá kellene uszítanom Futsut, hogy lássa, Futsu csak akkor támad ha én utasítom, vagy engem veszély fenyeget.
-Rendben...teljes mértékben megértem a hozzá állásod, hisz egy tigris alapjában véve nem egy sűrűn látható házi kedvenc, de kezeskedek afelől, hogy nem árt senkinek még egy légynek sem, de ha bizton állítod, hogy kint a helye akkor kiviszem.-majd megsimogatom Futsu fejét.
Remélhetőleg azt mondja, hogy számára nem túl lényeges, de felelősséget kell vállalnom miatta.
Amennyiben kiküldi Futsut kikísérem és megkérem, hogy bújjon el és várjon itt míg jelt nem adok. Ha maradhat akkor a terv nem változik és mivel nagy feltűnést keltettem valakinél megpróbálok elsütni egy kis fogadásos játékot és svindlerkedve kifigyelni a dolgokat. Nem túl nagy pénzbe játszanék, hogy ne legyen feltűnőbb mint amit eddig csináltam és ha vesztett felajánlom, hogy pénz helyett információval lásson el.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Csüt. Jún. 30 2011, 19:38

A kis afférod ellenére az informátor megtalálása sikeresen végződött. Amíg te új "barátaiddal" szemeztél Daigo megtalálta a keresett személyt. Ezt egy gyors pillantással jelzi is neked. Szerencsére a többiek a tigriseddel vannak elfoglalva így senkinek sem tűnik fel a dolog. Mint ahogyan az sem, hogy Daigo megindul felé. A vélt informátor egy a sarokban ülő kissé idősödő polgár. ~ A ruházata alapján talán kelmékkel dolgozhat. ~ Állapítja meg magában Daigo. Eközben az emberek egyre inkább gyűrűbe fognak téged. Elérkezett a pillanat amikor kiderül balhé lesz-e a vége a dolognak. - Mostanában egyre több ember tűnik el errefelé. Jobb ha sorosan magad mellet tartod az állatot és gondoskodsz róla, hogy ne essen bántódása senkinek mert különben nem garantálhatom az épségedet! Megértetted kölyök!? - Szól a kocsmáros és szúrósan néz rád. Egy ilyen feszült hangulatban jól meg kell gondolnia az embernek mit is tesz...
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Hétf. Júl. 04 2011, 20:39

Lassacskán fojtóvá válik a levegő ahogy kezd elfogyni a körülöttem lévők közelsége miatt, így hát nincs mit tenni, ki kell eszelnem valami frappánsat ám nem nagyzolót. Sok ötlet futott át az agamon többek közt az is, hogy Futsut két lábon ugráltassam, de ez nem én lennék így hát gyorsan elvetettem ezt az ötletet. Ezt követően visszatért egy kósza gondolat.
-Kinek van kedve egy kis fogadáshoz?.-kérdem azokat akik baljósan tekintenek rám.
-Mit szólnának egy kis fogadáshoz...adok egy feladatot és ha megtudják csinálni fizetek 100 ryu-t, amennyiben nem sikerül a próbálkozók fizetnek nekem, majd ha nincs már próbálkozó megmutatom, hogy is kell ezt.
Ez a kis fogadás remélhetőleg a tisztességeseket hozza közelebb akik fizetnének a vesztést követően, vagy rosszabb esetben akik mindenáron kötekedni akarnak és primitívségüket kifejezni. Futsu meg csak mellettem marad és farkát maga mellett tartja, hogy még véletlenül se lépjenek rá.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Hétf. Júl. 11 2011, 14:46

Míg te próbáltad oldani a feszültséget társad megkereste a megfelelő embert és szépen lassan kezelésbe vette. Először egy kis itallal szóra bírta majd figyelte mit mond és a megfelelő irányba terelte. Eközben azonban téged is figyelt mivel az is a munkája része hogy megvédjen téged. Kissé veszélyes azonban hatásos lépésed után sokan köréd települtek, a könnyű pénz reményében. Bizonyára voltak köztük olyanok is akik csak az alkalmat várták mikor gyanúsíthatnak meg csalással, hogy elszedhessék a pénzedet. Végülés öt ember jelentkezett, hogy megpróbálja végrehajtani a a feladatot és várták mit találtál ki. Ezzel útitársad is így volt és remélte beválik a terved.
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hazukage Ishida on Szomb. Júl. 16 2011, 12:13

Na hát fel lett adva a lecke a terv félig végbe víve. Ideje lesz cselekedni, azaz svindlerkedni egy kicsit.
-Na szóval egy kis egyszerű feladat lesz nehogy senkinek se legyen még csak rossz ötlete se.-fogok meg egy kis feles poharat ami meg van töltve.
-Itt ez a pohár.-teszem le az asztalra és mellé teszek két kisebb méretű pénz érmét.
-Ez a két érme a kulcsa a dolognak.-mutatom a rendelkezésre álló eszközöket ami a két pénz érme, na meg a feles pohár.
-A feladat a következő...úgy kell meginni a pohár tartalmát, hogy nem érhetnek a pohárhoz és a két érmén kívül semmit nem használhatnak.-nézem a szemeket, hogy mind az 5 ember megértette-e.
-Ismétlem semmilyen módon nem érhetnek hozzá se kézzel se lábbal a pohárhoz és csak a két érme segítségével lehet meginni a finom nedűt.
-Na ki lesz z első?-várom az elsőt és kíváncsi vagyok, hogy milyen módszerrel próbálkozik.
Egy kicsit körbe nézek megkeresve társamat, hogy hol van és minden oké-e. mennyiben épp rám néz ő is akkor biccentek egyet a fejemmel kis mosollyal, így jelezve, hogy velem minden rendbe.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Kedd Aug. 02 2011, 16:06

/Bocs a késésért de nyaraltam. Azt hisze írtam is de sokan vagytok így nem biztos/

Mestered hasonló bólintással viszonozta mozdulatodat. Látszott rajta hogy sínen van a dolog. Eközben te folytattad a figyelem elterelést. Tökéletes csináltad. Az embereid mivel nem voltak egy IQ bajnokok ne igazán tudtak hozzá fogni a dologhoz. Volt olyan is aki hogy mentse a menthetőt fölkapta a két érmét megfogta a poharat a kezével kiitta és el is slisszolt. Ez nem igazán nyerte el a többiek tetszését és a reakciókból következtethettél, hogy milyen sorsot is szánnak neked ha megpróbálod becsapni őket. Végül egyikőjüknek sem sikerült a trükk megoldása de ekkor következett a fordulat. Egy újabb ember lépett az asztalotokhoz aki sikeresen végrehajtotta a mutatványt azáltal, hogy a pohár tetején lévő érméket a kezével lehúzta a pohár két oldalára majd odaszorítva azokat felhörpintette az italt. Ennek a mutatványnak nem csak az volt a furcsasága, hogy sikerült valakinek rajta kívül hanem az, hogy a megfejtő Daigo volt. Úgy tett mintha nem ismerne és elnyerné a pénzedet, hogy a balakok ne gyanakodjanak rád. Ezzel sikeresen befejeződött az információ szerző kis körutatok. Daigo elhagyta az ivót és te egyedül maradtál.
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utak és járatok

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.