Hazukage birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hazukage birtok

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Aug. 25 2011, 20:18

A klán régen egy egész negyedben részesült, de mára már a háború szele és a vándorutak során eléggé megfogyatkoztak.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage birtok

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Aug. 25 2011, 20:54

Miután kijöttem a Raikage palotájából az eddig fejemen lévő fejpántot leveszem. Kirigakure jele van rajta, de nem dobom el. Büszkén helyezem vissza Kumogakure fejpántját, a Kirigakureit pedig elrakom a zsebembe emlékeztetőül a régi hibáimra.
~Huuu...Jó újra itthon lenni. Inazami Jurojin, ezt a nevet soha nem fogom elfelejteni és én leszek az aki levadász téged. Nem engedem, hogy bántsd az otthonomat.~
Legyzem meg magamban elszántan, és kicsit idegenkedve lépek Kumogakurei utcáin. Kirigakureben felemelt fejjel jártam, és elismertek, de itt más a helyzet. 12 éves koromban jártam itt utoljára, azóta viszont hat év telt el és az emberek ismeretlenként tekintenek rám. "Ki ez? egy új shinobi?" olvasható le az emberek arcáról, akik mint én a helytől, úgy idegenkednek tőlem.
~Majd elmúlik.~
Nyugtatom magam, miközben a Hazukage birtok felé megyek. Meglepődve látom, hogy ismeretlen arcok élnek itt, és megállítok egy embert.
-Elnézést. Ez a Hazukage negyed?-
Kérdezem meg, mivel túl rég jártam itt, és már én sem vagyok biztos a dologban, mire a férfi arca csak elmosolyodik.
-Az Ó időben élsz fiam. Az a negyed amiről te beszélsz mára már csak egy kis birtok. Ha tovább mész ezen az utcán akkor egy tábla jelzi neked a Hazukagek birtokát. Nem a legkisebb több család él ott, de a régihez képest elég kevesen vannak.-
Döbbenten hallgatom végig amit a férfi mond, de megköszönöm neki az információt. Egyenesen halladva az utcán meglátom azt a tábláz és nagy birtokot amiről beszéltek nekem. Az udvarban pár gyereket látok játszani aminek látványa kicsit felboldogít. Belépve a kapun a gyerekek furcsán néznek rám. Ez a birtok pont a miénk. Nem hittem volna, hogy az egész Hazukage klán a mi családunkból fog állni és a birtokon belül húznak fel még pár kisebb házat.
-Sziasztok gyerekek.-
Köszönök nekik, de válasz nem érkezik. Félve néznek rám, és ez kicsit lelohasztja azt a boldogító látványt, amit az imént láttam. Benyitva az ajtón nagybátyámat pillantom meg Shukát, az idősebb Inu testvérét. Furcsán tekint rám, látszik, hogy ő sem ismer meg.
-Te ki vagy és mit keresel ezen a birtokon?-Teszi fel a kérdést, ami jogos is ennyi idő után.
-Kurono vagyok Shuka.- Válaszom hallatán Shukának kiül a döbbenet az arcára, de amit nem vártam volna, hogy hátrébb lép és tantojához nyúl.
-Csak nem azért jöttél, hogy megöld a családod? Így is megfogyatkoztunk még te hiányzol.-
-Nem Shuka. Pont ellenkezőleg. Visszatértem. Tudom, hogy sokat hibáztam, de a háttérből titeket próbáltalak védeni, de annyira messze voltam, hogy nem tudtam. Elragadott a sötétség és folyamatosan húzott magával, de apa kirángatott onnan.
-Ezt hogy érted?-
-A sírjánál megfogadtam, hogy jóváteszem a hibáimat. Készítsd fel a klánt Kirigakure támadásra készül, de ezt ne továbbítsátok senkinek.-
Mondom neki amit csak egy biccentéssel jelzi, hogy megértette, és elrakja a tantoját.
-Örülök, hogy itthon vagy.-
Erre elmosolyodtam és tovább indultam a konyha felé. Egy személyt kerestem, aki nem más, mint az anyám Hime. Természetesen a konyhában rátaláltam. Ő volt az egyetlen aki ennyi idő után is felismert és egyből öleléssel köszöntött. Hát igen az anyai szív sosem téved.
-Szia anyja.-
-Jól vagy kisfiam? Ugye nem mész el megint.- Karja egyre erősebben szorít érzem, hogy ha akarnék se tudnék elmenni.
-Nem anyja, de ne szoríts ennyire erősen.- Mikor rászóltam elengedett, és az asztalhoz ültettet. Úgy viselkedett, mint ha nem tudná miket tettem, mint ha csak elmentem volna hosszú-hosszú időre. Az étel amit adott ugyan olyan finom volt, mint régen ezt az ízt sohasem lehet elfelejteni. Anyja ramenje a legjobb.
-Látom visszatértél a faluba, és hallom villám mester lettél, mint apád.- Anyja könnyeket kezdet hullajtani apa miatt. Még friss a gyász, de próbálom vigasztalni.
-Igen. Olyan lettem mint, apa és megígérem tovább viszem amit ő csinált. Én leszek a legjobb Raiton használó.-
Mondom anyjának miközben szorosan magamhoz ölelem. Még most veszem csak észre, hogy magasabb lettem, mint ő. Szegény a mellkasomig ér.
-De mond meg mi történt a klánnal, hogy ilyen kevesen lettünk.- Kérdezem és a csalódottság hallatszik a hangomon.
- Tudod háborús korszakot élünk és ez minden shinobit érint még minket is. Sok mindenki hallt meg a veszélyes küldetésekben a vándor utakon. Hat év sok idő fiam nem pik-pak tűntünk el. Ez mind évek kellétkézmenye.- Mondja már picit nyugodtabban. Próbál rajtam segíteni azzal, hogy felvilágosít Kumogakure helyzetéről.
-Anyja ha megbocsájtasz elmegyek egy picit sétálni sok ez nekem egyszerre.-
-Menj csak fiam elhiszem. Néz körül a faluban, nézd meg mi változott amíg nem voltál itthon.-

Mondja nyugodtan, majd elindulok kifelé. Még látok pár ismerős arcot, de ők nem ismernek fel, mint mindenki más sem. Egy kicsit kikapcsolódok elmegyek a faluba, ahogy anyja javasolta és kiszellőztettem a fejemet.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage birtok

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Szept. 11 2012, 17:30

Sok idő telt el, mióta vissza tért Kumogakureba, de még mindig nem sikerült beilleszkednie. Az emberek megvetik a múltjáért. Még a saját klánja is. Már ami megmaradt belőle. Végül is ez nem csoda, a klánban mindig ő volt a fekete bárány, vagy fekete sárkány ha úgy tetszik, pont azért amiért elhagyta a falut. Ennek ellenére Kurono természete nem változott. Ugyan olyan vérszomjas és ingerlékeny, mint mikor elveszett ninja volt, csupán taktikai érzéke változott, de az már Rukennek volt köszönhető még Kirigakureban. Jah igen a Ruken már érvénytelen, mivel kiderült, hogy ő az első Hokaga Inazami Jurojin.
~Mi lehet Hana-samával.~
Gondolkodik el magában, a párkányon ülve. Hana célja mindig is Kumogakure elpusztítása volt, és Kurono mindig hűen követte, annak ellenére, hogy alig ismerték egymást. Hana szervezete nevelte fel Kuronot, neki köszönheti, hogy az élet nem ölte meg, és olyan lett, mint most. Tulajdon képen, így visszagondolva Kurono büszke arra, amiért megvetik. Soha nem volt célja, hogy elpusztítsa Kumogakuret, csupán Hanát követte, és az ő tanait. Bár egy Jutetsu csak gyilkolni tud, de Kurono tudja, hogy Hanában voltak érzelmek, ráadásul nem is kevés. Jó páran elmennek Kurono előtt, akik megnézik őt, és Kurono látja bennük a megvetést.
~Kell ez nekem? Kell, hogy úgy éljek, hogy undorodnak tőlem?~
Kérdi magától, de a választ nem leli. Talán egyszerűbb lenne, ha ismét útnak eredne, de egy céltalan élet mindig rossz. Nem mintha most lennének céljai. Legalább, amíg a Bishamonba volt, voltak céljai, társai, barátai, de ahogy visszajött ezek mind elvesztek.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage birtok

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 11 2012, 18:12

Gondolataiddal voltál elfoglalva, hogy mi történhetett szeretett mentoroddal, így észre sem vetted, hogy közben valaki a klán területén, az udvaron sétálgatott. Elég furcsa látvány lehetett, tekintve, hogy ide túl sok embernek nincs bejárása, a férfi, meg úgy járkált a füvön, mintha mindig is itt élt volna, és nem is tehetne ennél természetesebben. Biztosan érdekel, hogy ki lehet, már csak puszta kíváncsiságból is, hogy mégis ki az, aki ennyire figyelmen kívül hagyja a magánterület fogalmát, ezért ki is mész, hogy ellásd a baját. De, amint kinyitottad az udvarra vezető ajtót, a férfi feléd fordul, átnéz rajtad, és elsétál melletted, belépve a házba. Ha jobban szemügyre veszed, egy talán veled egykorú embert láthatsz, aki fekete napszemüveget visel, és egy fehér kendőt a barna hajában. Ruhája kissé elnyűtt, poros, valószínűleg sokat utazott az illető.
Miután betér a szentélyedbe, a lehető legelső ülésre alkalmas helyet kiszúrván letelepszik, és csettint feléd.
- Hé, cseléd! Ne csak ott állj, hozz valamit nekem, és a gazdádnak, aki láthatóan még nem érkezett meg. - vetette oda félvállról, mindenféle tisztelet nélkül. - Ki gondolta volna, hogy ennek a klánnak, még szolgára is telik, bár remélem Kuruno-kun hamarosan megérkezik. - csak a levegőbe beszélt, nem törődve azzal, hogy meghallod-e, amit mondd. De vajon ki lehet ő? És miért nem ismert meg téged? És mégis hogy reagálsz erre a cselekedetére? De a legfontosabb kérdés talán az lehet, hogy mit keres itt? Bár egyikre sem kapsz választ, ha nem kezdesz valamit ezzel az igen furcsa helyzettel.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage birtok

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Szept. 11 2012, 19:58

Egy pondro lép be a Hazukage házba, aki csak úgy átnéz Kuronon.
~Ki ez a bolond?~
Kérdi magától, és elég ideges fejet vág. Oké, hogy elveszett ninja volt, akinek nem volt lakása, de most már van, és utálja, ha egy idegen csak így belép. Ahogy viselkedik az a netovábbja az egésznek. Rendesen cselédnek nézi Kuronot. Na ekkor elpattan a cérna, de kivételesen tartja magát, mivel úgy is megöli.
-Persze uram.-
Bele megy a színjátékba és elmegy teát főzni. Beletelik egy jó kis időbe mire lefő, de a fickó addig had várjon Kuronora, ha már ilyen bunkó volt. Kurono tálcán viszi a teát. Mikor oda ér a fickó elé, leteszi a kis asztalra, ami a fickó előtt van. Elindul vissza a konyhába, de az ipse mögé érve, egy kunait szegez a torka elé.
-Nem elég, hogy kérdés nélkül beállítasz, de még össze is keversz egy szolgával?!-
Mondom neki a véleményem, hadd lepődjön meg.
-Legszívesebben most elvágnám a torkod és ahogy nézem jó kis pénzt kapnék érted, biztos benne vagy a Bingo könyvben.-
Mosolyodik el Kurono, de ez a "tényleg kinyirlak" mosoly.
-Mielőtt megöllek mond el kivagy és mit akarsz. Talán tudsz szolgálni pár hasznos infóval.-
Súgja a fickó fülébe, és másik kezével leveszi róla a napszemüveget provokálás képen.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage birtok

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 11 2012, 20:30

Eleinte belemész a színjátékba, és ki is szolgálod a férfit, így várhatod, mennyire meglepődik, amikor az újabb utadat a konyha felé megszakítod, és egy kunai késsel a torkánál vonod kérdőre. A férfi egy pillanatig szóhoz sem tud jutni, de amikor leveszed a napszemüvegét neked is eláll a lélegzeted. Ugyanis a férfi vak volt, nem látott se téged, se a házat, se a kertet, de még az is kérdés volt, hogyan élt, utazott idáig, és miért keres téged. De akkor miért nézett rád? És miért gondolta, hogy cseléd vagy?
- Óh, ne haragudj Kurono-kun, mint láthatod, nem túl sok mindent látok. Amikor kinyitottad az ajtót, és meg sem szólaltál, azt hittem csak egy szolga. - ez a kijelentés talán arra ad tanúbizonyságot, hogy a férfi nemesi családból származhat, ahol a cselédek megszokottak voltak. - Viszont, ha megkérhetnélek, elvennéd a torkomtól azt az éles fegyvert, ugyanis tárgyalnunk kéne, mesterem küldött érted. - mondja a neked, miután a fülébe suttogtál. Jelét sem mutatta a félelemnek, hogy itt, azonnal meghalhat. Elég furcsa napnak nézel elébe, egy vak ember, akinek a mestere tőled akar valamit, és közben még a becsületedbe is belegázoltak. - Tudod, lenne egy munka a számodra, jó pénzért, és titkokért...De, áh nem is kezdem el addig, amíg nem adod jelét annak, hogy elvállalod. - mondta, miközben feléd fordult. Úgy tűnik, régóta lehet vak, ha így megszokta ezt az állapotot, és még így is remekül tud tájékozódni. Viszont emellett neked döntened kell, hogy meghallgatod-e a férfit.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage birtok

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Szept. 11 2012, 20:43

Én is meglepődtem, mikor levettem az a napszemüveget, de értettem az egész szituációt.
-Azért legközelebb kérdez, mielőtt mások becsületébe gázolsz.-
Jegyzem meg neki, majd elteszem a kunai kést. Ezek után leülök vele szembe. Az ipse nem hagyja abba, egyből a lényegre tér, és valami munkát ajánl.
-Ez biztos nem legális, ha már így kezded.-
Mondja kicsit kétkedően, de addig nem tud meg semmit, amíg nem fogadja el a feladatot.
~Így is figyelnek, ha engedély nélkül elhagyom a falut, akkor egyből utánam jönnek és támadnak.~
Hezitálok egy picit. A helyzetemnél fogva egy ilyen munka egyenlő lenne Kumogakure bizalmának eljátszásával, és akkor vissza kell térnem az elveszett ninja élethez.
-Ő szintén szólva a helyzetem nem igen engedi meg az illegális munkákat. Mindenhol jouninok figyelnek, és ha elhagyom a falut engedély nélkül végleg száműznek.-
Mondom meg őszintén a kételyeim okát, viszont itt az alkalom. Megvan az okom, hogy végre elhagyjam ezt a porfészket amibe annyira visszavágytam.
-Elfogadom.-
Megyek becsukom az ajtót, és kulcsra zárom, hogy senki illetéktelen ne zavarja meg a beszélgetést. A jouninok biztos észre vették, hogy jött hozzám valaki, de az lényegtelen. A kölök dolga, hogy átadja a melót, hogy a sorsa halál vagy élet ezután az nem izgat.
-Halljam, mi az amire a mesterednek szüksége van?-
Teszem fel a kérdést, majd türelmesen, hátradölve várom a választ.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage birtok

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 11 2012, 21:20

Úgy tűnik az esély, hogy itt hagyd ezt a falut, az esély, hogy újra régi önmagad legyél, hogy senki ne parancsoljon neked, házhoz jött, így nem is szalaszthatod el az alkalmat, és egy kis töprengés után el is fogadtad az ajánlatot, hol ott nem tudtad mire mondasz igent. Talán kicsit paranoiás vagy, és megteszed a szükségleteket, hogy senki ne hallja azt, ami itt elhangzik, de még az is lehet, hogy igazad van, és most rendkívül hasznosan cselekedtél. Mindenestre leülsz szembe az ismeretlennel, aki mintha mindent látott volna, csak akkor kezdi el beszámolóját.
- Először is el kell mennünk a mesteremhez, mert sajnos nem emlékszem mindenre, amit mondott. - vakarja meg a tarkóját. Kicsit kétségbe is eshettél, hogy egy ilyen bolondot küldtek érted, de hát úgy is meghal szerinted, így teljesen mindegy volt. - De, amire még emlékszem, az az, hogy a pénzösszeg, amit kapnál ezért a a feladatért, az 10.000 ryou. Vagy csak 8.000? Áh, már ebben sem vagyok biztos. - már talán nem is tudtad, hogyan viszonyulj a furcsa jövevényhez. - Viszont a feladatod az, hogy elmenj északra, és ölj meg egy bizonyos személyt, akinek a neve Rumoru Shugawa. Egy chuunin, aki borsot tört a mesterem orra alá, és tudomásom szerint hozzád is fűződik valahogyan, legalábbis ezt mondta Shiba-sama. - mondta a vak fiú. - Így mindenki jól járna, és te mellé még pénzjutalmat is kapnál. Hát nem nagyszerű?! - fejezte be, és már fel is állt a helyéről. Elindult az udvar ajtaja felé, ami számára a bejárati ajtó volt, és várta, hogy követed-e, és így, hogy tudsz a küldetésről, így is elfogadod-e. Dönthetsz akárhogyan, bár, ha az igen mellett teszed le a voksod, jobb, ha sietsz, ugyanis a vak srác már ki is lépett az udvarra. Úgy tűnt, ő biztos benne, hogy követni fogod.

//Válaszolj kérlek a PM-re, amit küldtem, és a következő post már mehet a kapuhoz Very Happy
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage birtok

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.