A Falu Vezető Háza

Go down

A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Szer. Márc. 31 2010, 20:28

Itt található meg a falu vezetőjének a háza, melyben a Shinobi-k szoktak menni, hogy küldetést kapjanak.
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Nakahara Saki on Kedd Márc. 19 2013, 18:52

//Sai - Hó Országa - Olvadás?//

Miután egy újabb futár jött el érte, Saki igencsak kezdett aggódni a saját helyzete miatt. A férfi, aki elkísérte egészen a falu vezetőjének irodájához, bekopogott az ajtón és szólt, hogy meghozta a kért shinobi-t. Ezek után a fiatal genin-en volt a sor, hogy belépjen és találkozzon Yukibi Marával, aki jelenleg igazgatja az ország ügyeit. A kunoichi félve jelent meg a nő színe előtt, aki teljesen más kisugárzással bírt, mint Kazahana Koyuki.
- Ko-konnichi Wa! - köszönt illedelmesen a ninja, majd meghajolt. Tekintete ide-oda vándorolt a helyiségben, mintha nem mert volna megállapodni sehol sem. A lázadás után megváltozott minden, talán még rosszabb is lett, mint előtte. Saki szintén értesült a korábbi eseményekről, hiszen az akadémián sokáig csak erről folyt a beszélgetés.
*Um... mit keresek itt?* Tette fel magának a kérdést, elvégre semmiben sem volt kiemelkedő, és szülei sem tartoztak a fontosabb emberek közé a faluban. Protekcióról tehát szó sem lehetett, vagyis innentől kezdve teljesen rá volt utalva a vezetőre. *Valami oka csak van... talán... tehetek valamit az országért.* Gondolatai csak úgy cikáztak a fejében, elvégre nem mindennap kérették be a vezetőhöz az újonc genineket. Ekkor, mintha éles kés hasított volna bele, egy szörnyű gondolat jutott az eszébe. Alig akart rá gondolni, viszont az esély teljesen meg volt rá. Ugyan, miben reménykedett, hogy ilyen átlagos jegyekkel, pacifista szemléletmóddal és orvosi ambíciókkal elküldik egy fontos küldetésre? A genin lehajtotta a fejét, hogy könnyeit észrevétlenül tudja visszafojtani.
*Igen... vissza fogok kerülni. Mégse vagyok jó semmire... Feng-sensei mondhatott le rólam.* Végre volt bátorsága kimondani a sejtését. Habár csak magának ismerte be, mégis megnyugodott el kicsit. Ismét felnézett a vezetőre, akinek tekintetéből nem akart semmit sem kiolvasni, persze lehet, hogy nem is tudott volna.
- Miért hivatott... Yukibi-san? - kérdezte végül a kunoichi. A választ már sejtette, ám annyi bátorság még maradt benne, hogy feltegye a kérdést.
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Sai on Szomb. Márc. 23 2013, 10:52


Mara, az ország új vezetője - igaz csak megbízott ügyintézőnek nevezte magát, mégis mindenki tudta, hogy a Kazahana család örökösét, Koyukit félretéve és palotájának saját lakrészébe zárva börtönbe, saját kezében összpontosítja a hatalmat - halvány kérdésedre felállt az íróasztalon elhelyezett shougi tábla elől, és gondosan szemügyre véve járt körbe. Ahogy enyhén végigbizsergetett egy belső érzés, elmosolyodott, bár az országhoz illő jegesen kék tekintete miatt eme mosoly sem tűnt igazán biztatónak és barátságosnak. Ahogy befejezte a "terepszemlét", visszatelepedett az asztalhoz, majd kiegyenesedve, fenséges tartással kezdett bele, hogy a feladatod ismertesse.
- Saki, bizonyára most fogsz róla értesülni, de három napon belül más követek fognak érkezni országunkba, hogy egy komolyabb tárgyalássorozat során ismét felvegye velünk a kapcsolatot a többi shinobi nemzet. De nem vagyunk naivak, igaz? - dől kicsit hátra, ismét csak pásztázva tekintetével, különösen a mimikádra kíváncsi, a reakcióidra, amelyeket nem szóval, hanem testbeszéddel, gesztusokkal kommunikálsz felé. - Csupán azért vagyunk érdekesek a számukra, mert magasan fejlett műszaki ismeretekkel rendelkezünk, amely titkainkra minden nemzet foga fáj, főleg a háború küszöbén. Mind a két tömb irtózatos fegyverkezésbe kezdett az elmúlt egy év során, s minden apró előny komoly fegyver lehet ezen a ponton. A konohai tömb oldaláról ráadásul könnyedén érhet minket egyéb veszedelem is, például, hogy megpróbálják visszaültetni bábjaikat a vezetésbe - bár így fogalmaz, nem vagy buta, érted, hogy ez alatt azt érti, hogy esetlegesen a konohai tömb követeivel érkező ninják megpróbálják támogatni Koyuki hercegnőt, és visszajuttatni a hatalomba, biztosítva és visszaállítva erős szövetségük. - Büszke nemzetünk nem hagyatja, hogy ennyire semmibe vegyék, és csupán kis játékszernek, egyszerű gyalognak tekintsék a világ nagy shougi tábláján. Épp ezért teszlek a fogadóbizottságba. Az lesz a feladatod, hogy kedves és ártatlan természeteddel szerezz minél több információt arról, milyen terveket is dédelgethetnek az egyes országok követei. Jegyezz fel mindent, kérdezz rá ártatlanul a legtöbb dologra, figyeld meg a legapróbb reakcióikat is, jegyezz meg minden választ, és jelents nekem minden mozdulatukról, különös gesztusukról.
Egyszóval, fogadd a "vendégeket" és igyekezz kémkedni utánuk a bizalmukba férkőzve.

//ha nincs kérdés, akkor írj az Aisu Szállodába, ahova majd a vendégek érkeznek.
Határidő, ha van kérdésed: márc. 26. Ha nincs: márc. 29. //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Hoshizoku Kaito on Hétf. Júl. 27 2015, 16:48

Apró pelyhekben esik a hó. Kissé idegesen sétálok a falu utcáin, célom a vezető otthona. Egy új küldetésre megyek, egy teljesen idegen csapattal. Ez még annyira nem is lenne gond, ha nem B rangú feladatról lenne szó. Szerencsére annyira még nem havazik, hogy a ruhámon is megmaradjon, de ha túl sokáig húzom az utat, akkor a ruhám azért elázhat. Éppen ezért megszaporázom a lépteimet. Reggel van még, a piacon kívül komolyabb bolt még nincs is nyitva. Ahogy keresztül haladok a piacon, az egyik standnál megállít egy anyó, aki forró teával kínálja az arra járókat és ez alól én sem vagyok kivétel.
- Köszönöm! - mondom az anyónak, majd megiszom a forró italt.
Azonnal felmelegszik a testem, a hideget már nem is érzem. Sóhajtok egy nagyot, majd hirtelen szökkenéssel felugrok az egyik ház tetejére és futva teszem meg a hátralévő távot. Az utcán csak néhány ember kóborol, a legtöbben hozzám hasonló Shinobik. Néhányan biztos megkapták már a küldetésüket, páran meg gondolom az eligazításra várnak. Hamarosan meglátom a vezető épületét, így hát leugrok az utcára. Amikor az őrök meglátnak, azonnal tovább engednek, ezért azonnal az irodához megyek. Először kopogok kettőt, majd lassan benyitok.
- Jó reggelt! - köszönök. - Hoshizoku Kaito küldetésre jelentkezik!
Ezután vigyázzba állok és várom, hogy mi is az a B rangú küldetés, amit kiszemeltek számomra.
avatar
Hoshizoku Kaito
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 75


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Kedd Júl. 28 2015, 12:04

- Áhh hát megjöttél kerülj beljebb.- Szól neked a falu vezetője mikor meglát az ajtóban. Az idősödő férfi ki a szokásos asztala mögött űl, most egyenesen rád néz, majd előveszi a papírjait rólad. Feltűnt neked, hogy nem vagytok egyedül a szobában. Még egy közel 19 éves gyönyörű türkizkék hajú lány is van a szobában. Aki akárcsak te a feladatát várja.
- Kaito bemutatom a küldetésed parancsnokát Iminoki-t. Iminoki ő Kaito falunk egyik geninje aki segíteni fog neked a feladat elvégzésére. Akkor hát nem maradt más, minthogy ismertessem a feladatott. Ez a küldetés B szintű lesz, és nem egy rövid feladat. A küldetésetek az lesz, hogy megkeressetek egy bűnözőt és elkapjátok élve vagy holtan. Az igazság az, hogy a háború nekünk is sok jó harcosunk idejét köti le így emberhiányban vagyunk. Ami jelenleg még nem probléma, mert a fizetett küldetéseink száma is a harcok miatt folyamatosan csökken. Viszont mint a falú vezetője nekem gondolnom kell a jövőre is, így muszáj valahonnan bevételt is generálni. A célpontotok fejének van értéke, viszont elvileg nem haladja meg a kettőtök képességét. Ez jó alkalom lesz arra is, hogy bizonyítani tudjatok. Elvégre ha jól sejtem Kaito még nem büszkélkedhetsz túl sok B szintű feladattal. Iminoki pedig friss chuuninjaink egyike, így megmutathatja, hogy felelősségteljesen tudja vezetni a kis kétfős csapatotokat.- Kaptátok meg rögtön az információkat. A szobában a tűzhelyen a fák ropogása volt a falú vezetőjén kívül az egyetlen hangforrás. A szobába kellemes melegség volt. Pár percig csak figyeltétek, ahogyan a vezetőtök egy fotót keres elő nektek.
- Ő lesz a célpontotok. Annyit tudunk róla utoljára, hogy a Tűz országából próbált átkelni egy kis ladikkal a Víz országába kb egy napja. Javaslom ott kezdjétek a kutatást. A feladatotok alatt ne hordjátok a falú egyik jelképét sem, gondolok itt a fejpántokra, nehogy a háború szele egy független küldetésben is utolérjen titeket. Az emberünk feltételezhetőleg profi gyilkos, így legyetek óvatosak. Ha van kérdésetek tegyétek most fel ha nincs indulás.- Adta ki az utasítást. Emelet a vezetőd átvette a fotót, amin egy igen érdekes figura szerepelt. Az arca nagy része be volt kötve és fekete csuklyás ruha takarta az egész testét. Ezenfelül kaptatok még egy tekercset amiben egy felhatalmazás állt a falú vezetőjétől a nemzetközileg független küldetésetekre. Ha esetleg mégis bajba kerülnétek. Most rajtatok volt a sor, hogy kérdezzetek vagy elinduljatok.

//Ha van kérdés hajrá. Ha nincs akkor a köv post a Hó országába belül a kikötővárosban ahol egy kis ladik már vár rátok, hogy elvígyen a Víz országába.//
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Szer. Jan. 13 2016, 20:30

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu és Hoshizoku Kaito

Mindkettőtöket berendeltek, egy sürgős küldetés miatt. A falu vezetője ezúttal kissé fáradtnak és gondterheltnek látszott, ahogy beléptetek hozzá, ennek a magyarázata pedig minden valószínűség szerint az asztalnál viháncoló öt év körüli kislány volt, aki egy pillanatra sem tudott nyugodtan megülni a sejhaján. Mesélt, csacsogott, rajzolt, és még a faluvezető akta stócai sem voltak tőle biztonságban. Ezeket leszámítva persze rendkívül ártatlannak látszott. 
-Végre ideértetek. Ez a kaland, nos nem lesz nehéz. Nem a szokásos értelemben. A cél az, hogy hazajuttassátok a kis Miyo-t. A térkép ott van az asztalon.. - fordul felétek, és meglepett hitetlenkedéssel vette tudomásul, hogy a gondosan előkészített információs anyagból művészeti alkotás lett.
-Egy kisebb falu peremén laknak, beljebb a hegyekben. Miyo családja tisztességes kézműves család, famegmunkálással foglalkoznak. Édesapja üzletkötés miatt érkezett a faluba, de sietősen vissza kellett térnie, mikor hírt kapott arról, hogy a felesége szül. Miyot itt hagyta a helyi rokonaira, de ők már nem tudják tovább vendégül látni, így megkerestek minket a feladattal. Ez pedig jó gyakorlat lesz nektek. -tekintete szigorúvá és szúróssá vált.
- Természetesen épségben kell a lánynak hazaérkeznie. Ha valamire szükségetek van, azt rendelkezésetekre bocsátom a készleteinkből. Gondoljátok át, hogy az időjárás és egyéb lehetséges tényezők miatt mi az, ami szükséges egy ilyen küldetés végrehajtásához. És ha van kérdésetek, hallgatom. 


// Kérem leírni mi az amit magatokkal visztek Smile Mi az amire szert szeretnétek még tenni. Kérdezzetek nyugodtan ha szükséges. Ha nincs semmi, mehettek a főkapuhoz, ismerkedhettek is kicsit.  //

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Surrogó kimonók hercege - Lanmao kalandja
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada Fuyu

Tanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Hamada Fuyu on Vas. Feb. 07 2016, 12:08

Csomagom a kezembe, miközben kimonomban nyugodt tempóba haladtam Yukiban. Kissé elfáradtam a hosszú utazás miatt, mely a szállótól egészen a városig tartott… mely három kegyetlen napig tartott. Az időjárás annyira nem zavart, inkább az, hogy kénytelen voltam több váltás ruhát is hoznom, mivel előreláthatóan több hónapot is a városban, vagy annak közelében fogok tölteni. Miután elintéztem a csomag gondot a városban található kisebb házacskánkban, már útnak is indultam, hogy a vezetősség elé járuljak. Hisz végül is ők hívtak. Azonban meglepődve látom, hogy társam egy fiatal fiú, nálam legalábbis fiatalabb, akivel egyszerre küldtek be az irodába. Menet közben barátságos mosollyal az arcomon biccentek neki, majd egy néma „Örvendek” után belépek az oldalán. Ott bent azonban nem a szokásos rend és fegyelem várt. Körülbelül úgy nézett ki a környék, mintha tornádó söpört volna végig. Egy minitornádó. Aprót kuncogok, mikor felfedezem a kisgyermeket, aki épp átalakítási akciókat hajtott végre a nagyfőnök dokumentumai közt. Azonban tőlem telhető komolyággal hallgatom végig a feladatunkat, majd engedelmesen meghajolok, és jelzem, hogy megértettem a feladatom, majd odalépek a kicsi mellé letérdelek hozzá, és kezemmel megsimogatva a feje búbját felhívom magamra a figyelmet.

- Szia pici Miyo. Én Fuyu vagyok. Azt hallottuk szeretnél újra apu és anyu mellett lenni. Megengeded, hogy elkísérjünk? Képzeld, milyen büszke lesznek rád a szüleid, ha azt látják, hogy így hazataláltál. Nos velünk tartasz? – kérdezem barátságos mosollyal az arcomon, majd utána komolyabb hangon a vezetőhöz szólok – Szükségünk lesz egy viharálló háromszemélyes sátorra, egy meleg paplanra, egykönnyen hordozható rezsóra, és a szükségesnél 2-3 nappal több élelemre. Sosem lehet tudni mikor, tör ki egy vihar. Neked is megfelel? – kérdezem a társamtól.
avatar
Hamada Fuyu
Játékos

Taijutsu Pontok : 30


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 303

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Nakahara Saki on Kedd Feb. 09 2016, 22:58

[Vékony jégen - Tsume, Fuyu, Kaito]

Saki még napok múlva is érezte annak az energiatablettának a hatását, amit tanítója, Tsuki adott neki, hogy kibírja a jutsu tanulást nap végéig. Bár igyekezett annyit pihenni, amennyit csak tudott, azonban a ház körüli munkákat nem hanyagolhatta el, illetve számított rá, hogy ninja kötelességei szintén előtérbe kerülnek. Már sokkal nagyobb előnnyel indult, hiszen képes volt feloldani az elsődleges elemét, illetve megtanulta a legalapvetőbb Suiton technikát. Ahogy Tsuki meghagyta neki, gyakorolta a jutsut, mert tényleg csak az alapjait sikerült elsajátítania. Ezért sem ment olyan könnyen testi funkcióinak normális visszaállítása.
Reggel a szokásosnál később ébredt fel, mert még este gyakorolta kicsit a Kirigakure no Jutsut. Hallotta, amint édesapja valakivel beszél, de a szavakat nem tudta tisztán kivenni. Felvett egy köntöst, hogy ne a pizsamájában menjen ki a szobából. Így már mindjárt világossá vált, hogy miről folyik a beszélgettek. A férfi Yukigakure chuunin egyenruháját viselte, tehát őt keresték. Kiderült, hogy a falu vezetője hívatta, mert küldetés várt a genin lányra. Saki gyorsan összepakolta a cuccait, habár ruhákon kívül más pluszt nem pakolt be magának a szokásos felszerelésén kívül. Nem tudta, mire számítson, de titokban remélte, hogy ezúttal az országon belül marad. Akkor tényleg nem is kellett túlpakolnia magát, mert általában Yukigakure biztosította a felszerelést. Aztán kapkodva elfogyasztotta a reggelijét, amit édesanyja már elkészített neki.
Tőle szokatlan módon megszaporázta lépteit, mert kiderült, nem egyedül megy, hanem csapatban. Egy kicsit ugyan félt, hogy milyen emberekkel osztották be, viszont késni nem szeretett, ezért döntött a futólépés mellett. A falu fő utcája, ami a vezető irodájához vezetett szépen le volt takarítva, ezért a hótaposás sem nehezítette az útját. Amikor odaért, látta, hogy senki sem áll az ajtó előtt.
*Lehet már bent vannak.* Gondolkodott el a fekete hajú lány és óvatosan kettőt koppantott az ajtón. Megvárta, amíg válasz érkezett bentről, majd belépett az ajtón.
- E-elnézést a késésért - motyogta az orra alatt, majd meghajolt a vezető előtt.
Ekkor nézett csak körbe, hogy mégis kikkel fog együtt küldetésre menni. Tekintete először a fehér hajú lányra vándorolt, aki idősebbnek nézett ki nála. Éppen egy kislánnyal beszélgetett - talán pont miatta kérették ide. Aztán kicsit oldalra fordította a fejét és meglepődöttsége kiült az arcára. A másik csapattag régi ismerőse volt, még genin éveik elején osztották őket egy csoportba, de aztán elváltak útjaik.
- Kaito? - bukott ki a kunoichiből a kérdés. Titokban persze örült, hogy olyasvalakit kapott maga mellé, akit már valamennyire ismert. Ez némileg megkönnyítette a helyzetét. Utána csöndesen várt, hogy neki is ismertessék a feladat részleteit.
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Hoshizoku Kaito on Csüt. Feb. 11 2016, 18:42

//Vékony jégen - A többiek és én//

Kaptam egy üzenetet, hogy a Vezető egy küldetést akar a nyakamba sózni, ezért minél hamarabb fel kell őt keresnem. Így hát nagyon gyorsan összepakolom a kis felszerelésem, majd villámgyorsan elindulok a Vezető irodájához. Mivel elég gyors tempót diktálok, pár perc alatt megérkezek, majd meg sem állok a számomra fontos ajtóig. Kopogok kettőt, aztán csak úgy benyitok.
- Jó napot Nagyság! - köszönök be, majd alaposan körbenézek. - Illetve sziasztok csajok! Kaptam egy üzenetet, hogy lenne egy fontos elintézni való...
Nem vesztegetem az időt, azonnal a lényegre térek. Majd megérkezik a csapatunk újabb tagja, Saki! Mosolyogva biccentek felé. Ezt követően pedig meg is kapom a választ a küldetéssel kapcsolatban. Egy kislányt kell hazakísérnünk, akit az apja hagyott a faluban. Az eligazítást követően az egyik kunoichi elkezdi sorolni, hogy mire lesz szükségünk. Kissé meglep, hogy csak három fővel számol, de nem illetődök meg.
- Nekem szükségem lenne egy egyszemélyes sátorra, pár napi tartós élelemre, egy zseblámpára, amit akár viharlámpaként is használhatok. Ezen kívül kellene egy szett adóvevő a csapatnak, csak hogy tartani tudjuk a kapcsolatot rádión keresztül is. Ki tudja mi történik majd az út alatt... Másra asszem nem lesz szükség. Esetleg van valamilyen tanácsa, hogy mit vigyünk még magunkkal? - kérdezem a Vezetőt.
avatar
Hoshizoku Kaito
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 75


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Vas. Feb. 14 2016, 18:41

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu, Nakahara Saki és Hoshizoku Kaito 


Fuyu volt az első, és máris próbált megismerkedni a lánykával. A kis Miyo akaratos kislánynak tűnt. Ahogy bemutatkoztál neki Fuyu, az arca olyan lett mint egy goromba kis tök.
-Én egyedül is haza tudok már menni. Nagy vagyok... De azért elkísérhetsz. - a hangulata mintha megenyhült volna. Lehet hogy a túlburjánzó önbizalma ellenére tudta, hogy messzire kell mennie, és jobb ha nagyok is elkísérik.
-Miyo Ashida vagyok.- És ez a név még rémlett is neked korábbi tevékenységeidből. Emlékszel egy magas, barna hajú, erőteljesebb testalkatú férfire, aki viszont nem szűkölködött pénzben. 
És közben csak befutottak a  többiek is. A falu vezetője nem rótta fel nektek a késést, inkább próbálta kicsit összerendezni azokat az iratokat, amik nem tartoztak rátok. Végül ahogy mindannyian megérkeztetek,  végig nézett rajtatok, ahogy elmondtátok mire lesz szükségetek, és a nyomatékosítás, valamint a késők kedvéért ismét elmondta a küldetés lényegét. 
-Nos minden a rendelkezésetekre áll, amit kértetek, hogy a kis Miyo-t hazavigyétek az Ashida családhoz. Kaito, amit még javaslok magatokkal vinni, az a kötél és egy-egy pár szegecselt cipő. Mivel a hegyekbe készültök, ahol az időjárás kiszámíthatatlan, készen kell állnotok arra, hogy menedéket állítsatok fel, vagy átkeljetek olyan torlaszokon, amikkel előre nem lehet számolni. Mind tudjátok, hogy mi zajlik most az országok között, ezért fokozott óvatosságot és figyelmet kérek mindannyitoktól. -egy pillanatnyi hatásszünetet tartott, és tekintete még komolyabbnak, még súlyosabbnak hatott.
- És csapatmunkát mindenekelőtt. Éppen ezért közös sátrat visztek. Mindannyiótoknak megvannak az egyedi képességei, melyek egy ilyen egyszerű küldetésnél is hasznosak lehetnek, próbáljatok meg összecsiszolódni, mert a jövőben még szükségetek lehet az itteni tapasztalataitokra. A küldetés után mindenkitől pontos és részletes beszámolót várok a feladatról. Most pedig induljatok. A raktárnál el fognak látni titeket azokkal a dolgokkal, amikre szükségetek van. Minden jót kicsi Miyo. Ne aggódj, ezek a fiatal shinobik majd megvédenek mindentől. - kedélyesen megsimogatta a kislány fejét, és ezzel utatokra bocsátott.

//A következő postban egy rövid listában írjátok le újra mi az amire szükségetek van. Egyikőtök a közös sátrat is feltüntetheti, cipelheti. Írhatjátok a következőt már a Hófödte Hegyekbe.  KLIKKKKKKK//

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Surrogó kimonók hercege - Lanmao kalandja
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada Fuyu

Tanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Nirau Nakumi on Szomb. Május 21 2016, 17:08

//Kenshiro Yori //


Jó sokáig edzettem utána észbe kaptam, hogy jelenésem van, hogy felvegyem a küldetésemet...és megismerjem a társamat. Már mentem hazafelé, amikor megláttam a nagyiékat. Éppen hozzánk tartottak és hát, az soha nem jelent jót. Ezért gondoltam most sem lesz másként. Gyorsan kerestem egy mellék utcát és haza rohantam. Olyan gyorsan pakoltam mint még soha, amikor észrevettem, hogy nincsen elég shurikenem és kunaim. Körbe futottam a házat vagy háromszor, de nem találtam. Hirtelen kopogást hallottam, a nagyszüleim voltak. Ettől csak még jobban siettem és mivel nem volt esély lementem a tűzlépcsőn ami szerencsére Omi szobájánál volt és én is pont ott voltam. Majdnem kiestem az ablakon mászás közben, de utána lesiettem. Elmentem a boltba, ahol a maradék pénzemet elköltöttem fegyverre. Utána már csak nyugodtan sétáltam tovább a falu vezető házához. Eddig még csak kevésszer voltam ott, de mindig elragadtatott az épület szépsége...ezúttal szintén így történt.
avatar
Nirau Nakumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 5

Tartózkodási hely : Yukigakure no sato


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Kenshiro Yori on Csüt. Júl. 14 2016, 13:09

// Nirau Nakumi //A falvatok főházának kupolája, hóval teli fehér hasát mutatta a ragyogó Napnak dicsekedve. Az idő kellemesnek bizonyult ahhoz, hogy végre neki láthass első, hivatalos küldetésednek melyre egymagad indulsz egy vadidegen társaságában. Talán furcsán érzed magad ezzel kapcsolatban, és megfélemlít egy pár percre a gondolat még mielőtt belépnél az épületbe, de elszántságod legyűrte kételyeid így boldogan tártad ki a kapukat s fáradtál be a tágas építménybe.
Ahogy belépsz a sürgő forgó shinobik veled együtt lépik át a küszöböt, van aki be, van aki kifelé igyekszik de mindannyiukban fejpántjuk és a kezükben szorongatott lepecsételt tekercsek az egyformák. A recepción tudod megérdeklődni hogy merre is kell tartanod, és így is teszel amint a hölgy útbaigazít.
A kanyargós folyosókon egy ideig bandukolsz, gyönyörködve a ház díszítésében és kialakításában, mígnem rátalálsz az ajtóra melyhez szól a meghívód. Az ajtót kitárva odabenn csak egy üres szobát találsz, mely a felhúzott ablaktól meglehetősen ki van hűlve. Ahogy odabenn kutakodsz, egy furcsa hangra leszel figyelmes az ablak irányából mely megér egy kitekintést. Közelebb sétálsz, majd látod hogy egy idősebb forma shinobi odakinn ül az ereszen, szájában egy cigarettával pöfékel és dúdol valamiféle felismerhetetlen nótát.
- Már vártalak kedves Nakumi. Pár percet kérek és bele is vághatunk a lecsóba! – Szólal fel két szippantás között a mély és öreges hangú férfi, azzal int hogy míg elszívja cigarettáját foglald el magad a szobában, s fedezd fel annak rejtelmeit.


//Elnézésedet kell kérnem a megvárakoztatásért, de már megérkeztem így ha részedről is okés folytathatjuk a játékot. Egy Staff tagnak jelezni fogom késésemért járó +5 chakra pontodat!//

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape - But.. CAN YOU DO THIS?!

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Nirau Nakumi on Hétf. Aug. 08 2016, 16:26

Ahogy megérkeztem a falunk vezető házához, csak ámulni tudtam. Gyönyörű volt, minden centi hogyhogy nem hófehér volt, akár csak a frissen hullott hó. Csak pörögtem és forogtam, hogy felmérhessem a helyet kívülről, mielőtt még beléptem volna. Csak néztem és néztem...amikor megpróbálkoztam az épület megvizsgálására belülről is és be akartam menni, hirtelen azon kaptam magam, hogy bentről áradnak ki az emberek, akár csak kintről be. Nem nagyon, de mégis volt különbség, amikor sikerült befurakodnom a felnőtt shinobik, civilek és mindenféle emberek között. Bent akár csak kint szintén minden fehér volt, akár csak a hó. Persze észrevehető volt a különbség az épület két része között. Én persze körülnéztem, de nem teljesen foglalt le a épület, mert tudtam, hogy mennem kell. El is mentem keresgélni a kijelölt szobát, ahova oda rendeltek. Egyszer-kétszer eltévedtem, akkora kavarás és terület volt ott. Miután nagyjából ötször besétáltam egy rossz terembe végre sikerült megtalálnom a saját helyemet. Amint besétáltam körül is néztem, de senkit nem láttam odabent. Odamentem egy-két ajtóhoz, amiken benyitottam, de szintén sehol senki. Hirtelen egy hangot hallottam, meg, ami az ablakhoz szólított. Odamentem, ahol egy idős férfi pöfékelt. Mindjárt fel is világosított, hogy még nem világosít fel, hanem befejezi a cigijét. Azt mondta, hogy menjek be és nézzek körül amíg befejezi. Én úgy is tettem. Elkezdtem nézelődni a szobában. Tele volt szekrényekkel és én mivel eléggé kíváncsi egy gyerek vagyok elkezdtem kinyitogatni azokat és kutakodni.
avatar
Nirau Nakumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 5

Tartózkodási hely : Yukigakure no sato


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Kenshiro Yori on Szer. Aug. 24 2016, 18:40

// Nakumi //
Ahogy teszel, veszel és kutakodsz még pár percig, hallod ahogy bezárul az ablak a hátad mögött, majd hirtelen valaki a kezedre csap könnyedén. A kis ne nyúlka piszka, mert meg szúr a bicska jelenet után ugyan nem fájt a kezed, de legalább mestered fel hívta magára a figyelmet.
- Tudod hogy aki kíváncsi, hamar megöregszik? Bár lehet a jó modor és az illem hiányzik belőled, talán még lehetsz kiváló shinobi. Bár az akadémiai tanítás már nem olyan mint rég az én időmben, és honnan is tudhatná egy Genin hogy-hogy viszonyuljon feletteseihez, nincs igazam? – tette fel a költői kérdést ahogy vissza csukogatta a szekrényeket, megigazított pár általad levert tekercset a polcokon, majd beült a székébe és idős korától eltekintve flegmán dobta fel keresztbetett lábait az asztalra.
- Küldetésünk lesz, bár az én részemről csak megfigyelés. Egy aprócska teszt hogy miként boldogulsz egyedül. Természetesen kikérheted a véleményem és segítségem, de csak ezen esetekben tudlak támogatni a küldetés teljesítésében. – Vázolta fel a szituációt, amiben ügyködnöd kell majd az elkövetkezőkben, majd borostás szakállát dörgölve szólalt fel ismét a sensei.
- Egy ninjuu-t kell megtalálnod Nakumi. Nem megszokott felénk az ilyes fajta viselkedés, de az egyik ninjuu elszökött a vendéglátójától így vissza kell juttatnunk. Az említett ninjuu neve Fakuhin, egy hörcsög. – Vigyorodott el a mester, hogy kemény meló lesz megtalálni a kis gazfickót.
- Legutoljára a kikötőkben látták Fakuhint. Legjobb lenne, ha ott kezdenéd a keresgélést.

//Az hogy hol keresed a ninjuut, és hogy kikkel állsz szóba írd le nyugodtan, válaszaikat és a nyomokat meg majd én leírom a következő reagban. Jó vadászatot! //

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape - But.. CAN YOU DO THIS?!

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Falu Vezető Háza

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.