Kusuki Eiko

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kusuki Eiko

Témanyitás  Kusuki Eiko on Szer. Aug. 31 2011, 08:42

//Ez az első , hogy ide irok ezt gondolom észre is lehet venni , de halálosan unatkoztam így összedobtam egyet//

Technika neve : Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció

Mikor Eiko egy magában unatkozott nem volt más lehetősége így hát edzeni ment .
- Nah jót fog tenni most egy kis edzés . (inenntől van E/1 )
Fel kelltem ettem valamit utána pedig mentem zuhanyozni egyett .
Nem sokkal késöbb már kinnt is voltam az edző pályán , de valaki már várt engemet . Egy férfi volt ott kinek neve Ichisada Jiro . Azt mondta nekem , hogy ő fog edzeni . Nem szóltam semmit inkább vártam , hogy végre megkezgyük az edzést .
Először megnézte mennyire jó nekem a chakra kontrollom és , hogy képes vagyok e a megfelelő mennyiséget kiáramoltatni .
- Hm Genin létedre nagyon jó chakra kontrollal rendelkezel . Így elnézve könnyebb lessz a feladatunk .
Ezután megmondta nekem , hogy a Dinamikus Akció nevezetű technikát foglya megtanítani . Már ismertem a jutsukat amik közt ez is ott volt . Boldogan vállaltam a technika megtanulását mivel szerettem volna felgyorsítani magamat . Sokkal könnyebb lessz így támadni az ellenségemre .
- Na de elég a szó cséplésből mutasd meg mennyire gyors vagy .
Neki rohantam az egyik fának ami a közelben volt . Erre csak annyit mondott , hogy ez még nagyon gyatra . Bólintottam egyett és rá kérdeztem , hogy hogyan foglyuk növelni a sebességemet .
Nem mondott erre semmit hanem hozott 2 1kg sújt . "Nah mintha csak a senseit látnám xD"- gondoltam . Miután feltette rám a sújokat azt mondta nekem fussak el az emlékkőig és vissza . Kb. 120m volt tőlünk , de tudtam , hogy ez most edzés nem szabad félvárról vennem . Nagyából 3-5 perc alatt vissza értem az indulási pontra .
- Ennél sokkal gyorsabbnak kell lenned .
- Értettem .
Mindent megteszek , hogy felgyorsuljak most más nem lényeges . Ezután rám tette a 3 kg sújokat . Az sem volt sokkal nehezebb , bár azért elég kényelmetlen futni bennük . Megint csak az emlékkőig kellet futnom . Nem volt semmi gáz , de amikor feltette az 5 kg ... hirtelen nem tudtam megemelni a lábamat .
- Látom a lábaid még nincsenek eléggé formában . Na , de ebben is tudok segíteni .
Láttam rajta , hogy eléggé edzett már szal képes lehet egy pár km-es futásra . Azt mondta fussuk körbe a falut . Én bólintottam egy igent és máris indultunk . Nehéz volt lépést tartanom vele elvégülis én még nem futottam ennyire nagy távot . A felénél muszály volt megálnom egy kis szünetre amire csak 2percet kaptam utána futni kellet tovább . Naggyából 1 óra alatt futottuk le . Nagyon elfáradtam ezt látta is rajtam . Tartottunk egy kis szünetet vagyis csak én mivel nagyon kimerültem már ettől az egy körtől , de Jiro azt mondta , hogy a 2. már könnyebben fog menni .
Neki keztünk a 2. körnek ami télleg egy kicsit könnyebb volt , habár a chakrám már kezdet el eltünni azért elég simán csináltam meg a 2. kört .
- Elég szépen haladunk . Még egy kört megyünk utána pihenhetsz egy kicsit és megnézem készen vagy e a technikára .
- Akkor most induljunk . Minél fáradtabb vagyok annál jobban használ az edzés .
Neki indultunk a 3.-nak is amiben egyszerűen már nem bírtam futni így mielőtt még kifeküdtem volna Jiro a hátára kapott és haza vitt .
- Most alugy egyett . Holnap kora reggel vissza jövök és folytatjuk az edzést .
Már szinte nem is hallotam amit mondott . Nagyon ki voltam merülve . Csak rátett az ágyamra és elment . Én pedig aludtam egy jót addig amíg hajnali 3 kor meg nem jelent Jiro .
- Gyerünk Eiko . Ilyenkor a legjobb edzeni , mert nem zavar a meleg .
Kikeltem az ágyból . Utána megfürödtem csak ez után indultunk az edzőhelyre . Szintén neki indultunk a futásnak . Könnyebben ment mint tegnap aminek nagyon örültem . Kissé még fáradt voltam , mert hát ugye hajnal van , de a lábaimat ez nem zavarta így fél álomban képes voltam futni .
Észrevette Jiro , hogy kezdek elaludni . Ezért elment a közeli patakhoz egy kis vízért . Amivel késöbb meglocsolt azért ne alugyak már edzés közben . Meg köszöntem az ébresztést és teljes erő bedobással futottam tovább . Észre vettem amikor vissza értünk , hogy szinte nem is vagyok már fáradt . Ennek nagyon megörültem és neki indultunk a 2.nak . Az sem volt annyira nehéz , habár a vége felé már keztem nagyon elfáradni , de simán ment . Jiro észrevette , hogy kezdek kifáradni ezért adott nekem 5 perc szünetet . Én erre azt mondtam , hogy nem kell mennyünk és fussuk le a 3.at . Csodás módon még Jirot is lehagytam vagy pedig csak ő lasított le . Nem tudom , de nagyon jó rajtot fogtam , mert egészen könnyen ment a 3. kör . A végére viszont mikor vissza értünk teljesen kipurcantam . Nem volt más eséj haza vitt engemet . Kb. 2-3 órát aludtam utána felkelltem és ettem valamit mert ma még nem ettem semmit . Furcsáltam magamon , hogy így is képes voltam lefutni azt a 3 giga nagy kört .
- Nah indulás nem tétlenkedhetek itt .
- Biztosan jól vagy ?
- Igen Jiro-sensei . Folytassuk az edzést !
- Most konkrétan nem edzünk , hanem felmérem a tanulásodat .
- Rendben van .
Vissza mentünk az edző terepre és megmutattam , hogy mennyit fejlődtem . Észrevettem magamon , hogy mennyire megedzőttem és , hogy mennyivel gyorsabban is tudok mozogni . Jiro büszke volt rám , de egy kissebb harcot tudtunk vívni mint nekem neki is volt egy kargya . Várakozás nélkül neki támadtam és mivel gyorsabb lettem így a kardomnak is eléggé megtudtam emelni a sebességét illetve a csapását . Mikor a végén Jiro győzött meghívott engemet egy ramenre . Mivel már korgott a hasam így nagyon jól esett .
Végül pedig lefutottunk egy ucsó kört olyan verseny szerűen . Mind ketten a legjobb tudásunk szerint futottunk így természetesen lehagyott engemet , de alig volt 10 - 15 m. a távolság köztünk . A nap végén mikor befejeztük . Haza vitt aludni engemet . És
másnap reggel megint ment az edzés . Gyorsabb voltam mint eddig valaha alig párperc alatt képes voltam végig futni a falut . Természetesen ezt csak álmodtam . Reggel megjelent Jiru és közölte , hogy most valaki más veszi át a helyét . Kicsit furcsáltam a dolgot de őszintén szólva nem érdekelt ki az edzőm . Nem mondta meg a nevét csak annyit , hogy az eddző terepen vár már engemet . Nem sokkal késöbb már oda is értem és megpillantottam a távolból valakit .
- Üdv a nevem Isanochi Kosuke . Én foglak tovább edzeni téged .
- ööö ... rendben van.
Furcsáltam , hogy egy másik edzőt kapok , de nem nagyon érdekelt engemet .
A szokásos 3 helyett most 6 futottunk megállás nélkül .
Amikor sikerült egyszer utolérnem még izzat sem volt gondoltam ő már biztosan nagyon jó futó lehet , ha még csak meg sem izzad.
Én mindent bele adtam , hogy még véletlenül sem hagyon maga mögött . Legjobb tudásomat nyújtottam . Miután megvolt a 6 kör megnézte mennyire jól tudok dobálózni a fegyverekkel . Az egyikkel sikerült is eltalálom , de a végén még sem sikerült más sebet ejtenem rajta.
- Hm nem rossz .
És vissza változott .
- Szép teljesítmény volt Eiko .
- Jiro maga volt az ?
- Igen kiváncsi voltam mit is fogsz szólni ahoz ha egy másik ember vesz maga mellé .
- "furcsák az edzés mócerei az már szent ."
Folytatuk a futást egészen estig . Amikor is már besötétedett .
- Mára ennyi Eiko majd holnap folytatjuk .
Bólintottam egyett és elindultam haza felé , de előtte még megettem egy rament mert eléggé meg voltam éhezve és csk utána vettem haza felé az irány . Út közben találkoztam néhány ninjával akiket aligha ismernék . Mikor haza értem csodálkozásomra otthon találtam az apámat .
- Hol voltál ilyen sokáig ?
- Edzeni voltam .
- Rendben . Menny fürdeni és fekügy le .
- azt terveztem
Bementem a fürdőbe és észre vettem , hogy bent van egy magazin hát fürdés közben azt nézegettem .
Másnap reggel pedig mentem az edző terepre .
- Szia Eiko indulhat az edzés ?
Bólintottam egyett és neki indultunk .
Aznap 9-et kellet futni egy huzamban csak néha néha álhattam meg . Addig akartuk fejleszteni amíg megálás nélkül nem birom ki az egészet .
Amikor végeztünk azt mondta pihenünk egy kicsit utána megint futunk 9-et . Látszott rajtam , hogy örülök . Pihenés alatt levettem a maszkomat és mikor megint neki indultunk akkor felhúztam .
- Nagyon jól haladunk lehet hogy már ma végzünk .
Nagyon boldog voltam , hogy végre végzünk a feladattal és késöbb majd tanulhatok tőle mást is .
- Köszönöm az edzést sensei .
- Szivesen hisz ez a dolgom
Amikor a 8 kör-nél jártunk már annyira megvoltam erősödve , hogy a Jirot is lehagytam . Látszott rajta , hogy nagyon büszke a teljesítményemre .
- utoljára még ...
Eltüntem a szeme elől . Elővettem egy kunait és neki támadtam . Amit simán kitudott védeni . Újra eltüntem és ezúttal . hátulról támadtam neki a kardommal . Amit szintén sikerrel elhárított volna , de egy újabb kitérési akció keretében sikerült megsebeznem .
- Gratulálok sikeresen megtanultad a technikát .
- Köszönöm szépen , hogy megtanított rá .
- Na gyere meghivlak egy Ramenre .
Azzal elindultunk és ettünk ott egy jót .

_________________
Kusuki Eiko
Kuroba Kaito

Adatlap
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Kusuki Eiko

Témanyitás  Darui on Csüt. Szept. 01 2011, 22:50

Yo!

Elfogadom a tanulást, viszont itt is sok a párbeszéd (Tudom te a párbeszédes szövegekhez vagy szokva) de legközelebb a cselekmény, a leírás legyen túlnyomó részben. Ismerek olyan staffokat akik kifejezetten nem szeretik ha egyáltalán van párbeszéd egy élményben Smile Felírhatod az adatlapodra a technikát.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kusuki Eiko

Témanyitás  Kusuki Eiko on Szomb. Dec. 24 2011, 11:59

Tűz Elem – Nagy Tűzgolyó Jutsu //sajnálom hogy csak ennyi de sajna ezt bővebben nem tudhattam leirni//

Otthon azon törtem a fejemet hogy mit csináljak. A végére arra a következtetésre jutottam hogy megkérem Jiro senseit tanítson meg valami új technikára. Nagyon furcsáltam hogy amikor kiértem az edzőtérre ő már ott állt és várt.
- Látom megjöttél. Akkor kezgyük is az edzést.
- Nem jutsut tanulunk ?
- Arra is sor fog kerülni amint megmutatod, hogy hogyan is bánsz a tűz elemmel.
Mivel egyenlőre technikát még nem tudtam így csak egy ágat próbáltam tüzes lehelettel begyújtani ami sikerült is.
- Hm akkor kezdhetjük is a Tűzgolyó jutsut.
- Értettem !!!
Először megmutatta a szükséges kézjeleket majd utána megmutatta hogyan néz ki maga a technika.
- Szóval ennyi lenne, de ne hidd hogy annyira könnyű.
Megpróbáltam és télleg alig sikerült egy kis tűzlabdát csinálnom mire a sensei azt mondta hogy ezt még gyakorolni kell. Újra és újra neki keztem a technikának, de csak nem sikerült annyira nagyra megcsinálnom mint amekkorára kellet volna. Jiro azt mondta hogy ma inkább pihenjem ki magamat majd holnap folytatjuk.
Az edzés második napja :
Ahogy kiértem az edző pályára a sensei már bőven ott volt. Folytattuk az edzést. Nem mutatott könnyebb módszert, mert akkor a technika sem lett volna az igazi. Tehát folytattam a tűzfújást. A helyszínre megérkezett kb. 30 perc múl Ookami is. Látta, hogy mennyire nem akar menni ezért - mivel ő is tűz elemű - megmutatta neki hogyan megy. Jiro elförmedt azon, hogy zavarja a tanulásomat amire elküldte Ookamit. Nem szólt vissza az idősebbnek hanem haza ballagott mi meg folytattuk az edzést.
A nap végére sem sikerült még mindig a technika ráadásul nagyon el is fáradtam akkora.
- Mára ennyi holnap csak délután gyere ide. Addig pihenj.
Másnap tényleg nem is birtam felkellni így az ágyban töltöttem az egész délelőtött a délutánra meg csak csak össze kaptam magamat, habár teljesen még mindig nem tért vissza az erőm ami nem is volt furcsa, hiszen rengetek chakrát elpazaroltam. A sensei elém jött és megmondta mivel küldetésre kell mennie így azt javasolta, hogy Ookami vegye át a tanításomat. Kissé ideges voltam, de aztán csak megtudtam nyugtatni magamat. Jiro elköszönt mi meg megkeztük az edzést.
"Mostanra már csak összejön."
Összeszedtem minden erőmet majd a megfelelő kézpecséteket megformálva létrehoztam egy majdnem fele akkora gömböt mint amekkorának eredetileg lennie kellene.
- Nem volt rossz.
Megköszöntem, de jól tudtam ennyi még bőven nem elég. 1 óra elteltével megint megpróbáltam, de a vége ugyanaz lett. Nem tudtam megnagyobbítani.
"Holnap majd csak összejön, ha nem is lesz meg a teljes, de legalább nagyobb lesz... talán."-gondoltam magamba miközben haza felé mentünk az edző pályáról. Nem voltam csalódott, mert tudtam hogy holnap is rosszabul nem fog menni a tűzgolyó.
Másnap délután :
Kint az edzőpályán folytattam ma egyedül az edzést. Nem zavart hogy nem ügyelnek, habár így nem tudott senki sem felmérni.
"Nah folytatnom kell az edzést külömben sosem fogom megtanulni ezt a jutsut."
Neki keztem és nagyából a háromnegyede már össze is jött, de ekkor azt vettem észre hogy nem tudok tüzet fújni. Mire haza értem csak az derült ki hogy túl erőltettem magamat így várnom kell a technikával pár napot. Különösebben csak feküdtem meg néha néha edzetem. Amikor már éreztem hogy vissza tért az erőm újra neki próbálkoztam a jutsunak és csodák csodájára sikerült, de mivel a sensei nem volt ott így nem számította a tanulmányaim közé.
Másnap reggel ahogy felkelltem kimentem az edző terepre és megmutattam Jiro senseinek a tudományomat. Büszke volt rám.
- Gratulálok Eiko. Ilyen rövid idő alatt sikerült megtanulnod a technikát. Igazán büszke lehetsz magadra.
- Köszönöm.
- Szokás szerint meghívlak egy ramenre.
Megköszöntem és elmentünk az Ichirakuhoz falni egyett.


A hozzászólást Kusuki Eiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 28 2011, 19:55-kor.

_________________
Kusuki Eiko
Kuroba Kaito

Adatlap
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Kusuki Eiko

Témanyitás  Hinata on Szer. Dec. 28 2011, 19:55

Személy szerint kicsit kevésnek találom amit írtál technika tanulásáról. Legalább viszont nem egy nap alatt történt meg a jutsu megtanulása.

Legközelebb figyelj az írás hosszára és minőségére.

Most pedig sipirc adatlapra felírni a technikát.


Tanulást ELFOGADOM.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kusuki Eiko

Témanyitás  Kusuki Eiko on Hétf. Jan. 16 2012, 19:44

Katon: Housenka no Jutsu/Tűz Elem - Halhatatlan Főnix Jutsu

Reggel Eiko kiment az edzőtérre ahol sensei-e tétovázás nélkül megmondta neki a technikát amit el fog sajátítani. Természetesen a lány egyből figyelt, hogy mi lesz az.
- Ma megtanulod a Halhatatlan főnix jutsut.
Egyből bemutatta a technikát, de ahogy észre vettem beledobott egy kunait is.
Mikor befejezte a bemutatóját megkérdeztem miért dobott bele egy tőrt.
- Ha sikerül tökéletesítened a technikát egy tőrt vagy egy shurikent el tudsz benne úgy rejteni, hogy az ellenfeled nem látja.
- Akkor ne habozzunk.
Megpróbáltam létrehozni a tűzlövedékeket, de csak egy lövedéket csináltam.
„Meg kell tanulnom, hogy kell többet kifújni.” – mondtam magamban miközben Jiro-sensei meg mutatta megint a technikát. Jobban oda figyeltem, hogy hogy is kell.
Össze szedtem magamat, de még így sem sikerült a folytonos tüzelés.
- Hogy folytonosan csináld meg kell tanulnod, hogyan tudod nem egyszerre kilőni a szádból a levegőt ehez viszont pont az ellenkezőjét foglyuk csinálni.
Nem tudtam elképzelni, hogy miért megyünk le a patakhoz csak akkor esett le amikor a sensei belelökött a vízbe.
- Egyenletesen próbáld meg kiengedni a levegődet, ha jól csinálod képes leszel kifújni több labdát is.
Mondta és bedugtam a fejemet a víz alá.
Nagyából 15-20 másodpercig tartott amíg kiengedtem minden levegőmet természetesen egyenlőtlenül.
- Addig nem folytatjuk a tűzzel amíg nem tudod egyenletesen kiengedni a levegődet.
Közölte velem a sensei és lelépett.
„Nem hiszem el, hogy egy ilyen könnyű dolog nem sikerül.”
Folytatva az alámerülést egészen estig csináltam mikor Ookami megjelent és monda, hogy ideje már haza menni. Nem szóltam semmit mivel csak az alámerülés rendesen kifárasztott.
A vízbe merülés folytatódott mivel Eikonak csak nem sikerült egyenletesen kiengednie a levegőjét. Jiro végig figyelte a lány edzését aki sokat küszködött a tüdő bajokkal mivel a víz már azt is megtámadta – vagyis egyszerűen csak néha fulladozott. Elég nehéz volt a víz alá merülve lennie, de nem adta fel és...
3 Nap elteltével :
„Rendben már egész jól megy.”
- Gyere ide Eiko !
- Máris !
Mikor oda ment Jiro megint csak megmutatta a technikát csak most nem dobott bele fegyvert azt rám hagyta.
- Próbáld meg bele dobni teljes pontossággal a tőrt.
- Az könnyen megy.
Mondtam kárörvendve ugyan is a tűzen kicsit nehézkes volt átdobni… ugyan csak hülyülök simán bele dobtam a kést és az pontosan el találta a kitűzött bábut.
- Látom ez megy akkor rá is térhetünk a technikára.
- És ha nem megy?
- Akkor sajnos nem lehetsz tovább a tanítványom.
Ennél a szónál elképedtem, mert semmi kedvem nem volt tanárt váltani – félreértés ne essék –, most már ezért is meg akartam felelni.
- Akkor ne habozzunk.
- Áj ! Várjunk ezzel holnapig.
- Mért ?
- Nyugodj meg. Holnap rá érünk.
Majd meg indultam haza felé. Útközben láttam 2 fiú akik egy kislányt vertek azt nem tudom mért. Oda mentem hozzájuk és elláttam a bajukat. Mivel nem igazán foglalkoztatott az amit el vettek a lánytól így nem is tudtam, hogy pontosan mi is lehet az.
Itt a bemutatás napja. Lássuk mennyit tanult a diák a mesterétől az elmúlt napokban :
Reggel amint felkeltem reggeli nélkül siettem az edzőtérre.
- Itt vagyok sensei ! Lássuk milyen tanítványa vagyok !
Mondtam mire Jiro teljesen meg volt hökkenve, hogy ennyire biztos vagyok magamban.
Magabiztos voltam, mert tudtam jól ilyen kiképző mellet el tudok sajátítani bármilyen technikát. Mikor össze szedtem magamat teljes erőből koncentráltam, hogy tökéletesen kifújak nem egyet hanem többet is és utána a fegyvert is bele dobjam.
Hát megtörtént a technika sikerrel indítottam 3 tűzlabdát és mind a háromba sikerrel beledobtam 3 tőrt, de amint megdicsért a sensei össze estem mivel még nem ettem aznap semmit.
- Na gyere mennyünk és falatozzunk valamit.
Mondta majd hátára kapott és mentünk enni valamit.
Nagyából 3 utcányit vitt mikor elérkeztünk egy étterem szerüséghez hulla szemmel nehéz volt kivenni, hogy hol is vagyunk.
Miután falatoztam egy jót büszkén mentem haza no meg egy új technikával.

_________________
Kusuki Eiko
Kuroba Kaito

Adatlap
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Kusuki Eiko

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Pént. Jan. 20 2012, 21:32

Örülök neki, hogy nem annyit írtál, hogy kimentél edzeni, majd este hazamentél a birtokodban egy új jutsuval. Megszenvedtél érte. Smile
Felírhatod az adatlapodra!
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kusuki Eiko

Témanyitás  Kusuki Eiko on Szomb. Feb. 04 2012, 17:48

Katon: Ryuuka no Jutsu//Tűz Elem – Sárkánytűz Jutsu

1 héttel Senshi (NJK) és Eiko ütközete után :
- a sérüléseid kezdenek elmúlni.
- ez jó hír.
- bocs de nekem most mennem kell.
- hova?
- Jiro sensei szólt, hogy ma megfog tanítani egy újabb technikát és nem szeretnék elkésni.
- Veled mehetek?
- Tőlem aztán.
Mikor kiértünk az edzőtérre Jiro már várt rám kb. 1 órája. Kissé zabos is volt amiért ennyire elkéstem, de én inkább nem is tagadtam amúgy is minek? Senshi simán eltudta volna mondani, hogy őt ápoltam. Amint látta, hogy nem felelek arra a kérdésre, hogy miért késtem a tárgyra is tért.
- Ma megtanítom neked a Sárkánytűz jutsut, de ehez kelleni fog drót is.
Elővettem az övtáskámból és vártam a továbbiakat.
- Majd csak annyit kell tenned, hogy a száddal megfogod és a kézjelek után ráengeded a tüzet.
Úgy tettem ahogy mondta miközben Senshi egy kicsit hátrébb állt és onnan figyelte. Amikor viszont próbáltam volna a sensei leállított, hogy előbb azért had mutassa meg nekem hogyan kell. Azzal az egyik fára erősítette a drótokat és úgy kezdett neki a technikának.
„Csak meg fogom tudni csinálni, ha már megtanultam egy pár másik nehéz technikát is.”- gondoltam mikor egy másik fához erősítettem a drótomat. „Most vagy megcsinálom vagy sem.”- és tessék hiába akartam megcsinálni a jutsut a kézjelek után nem történt semmi. Nagyon elcsodálkoztam, mert még szikra sem jött.
- Itt jobban kell figyelned. Muszáj lesz megtanulnod, hogyan tudod beleáramoltatni a chakrát a drótba.
„Én meg csak a chakrát engedtem, de nem is áramoltattam.”- gondoltam, de elég nehezen ment ez az áramoltatás dolog nekem.
Mivel Jiro úgy látta a délután közepedtével, hogy már valószínűleg a lány elhasználta legalább a chakrájának a felét nem erőltette tovább és megparancsolta a lánynak, hogy mennyen haza. Nem tiltakozott, hanem Senshivel együtt haza ment.
- Ma én segítek neked.
És a hátára vett. Nem értettem igazán, hogy miért csinálja, de már az akadémián is hasonlóan viselkedett velem. Így nem tudtam mit mondani neki hagytam had vigyen. Mikor haza értünk letett a kunyhóba utána ő is átment a sajátjába. „Furcsa srác.” És be is aludtam.
Másnap reggel Eiko visszament és Senshi megint vele ment amúgy Ookami most azért nincs vele, mert küldetésen van.
Jiro ezúttal viszont késett. Nem tudták, hogy vajon hol van. Vártunk nagyából 1 órát és meg is érkezett.
- Tegnap te is késtél így ma én is.
Mondta és neki kezdtünk az edzésnek.
Jiro nem vette finoman Eikot. Mint máskor most is keményen edzett vele csak ezúttal más volt a módszer. „Mivel a chakrád már a lábadba tudod irányítani így ez sem fog sokkal nehezebb lenni.”-mondta és arra kérte a lányt hogy vegyen elő egy tört és áramoltassa bele a chakráját. „Sensei ennél jobb ötlete nincs.”- kérdezte volna meg, de nem akarta felesleges kérdésekkel zavartatni. Inkább edz, ha kell így és megtanulja ezt a fránya jutsut csak nem lesz annyira nehéz.
Ahogy koncentráltam a chakrámat a tőrbe éreztem, hogy a kés élesebb mint pár perccel ezelőtt. „Éjen ez már haladás.”
- Gratulálok, de még az elején tartunk. Most próbáld meg ugyan ezt a dróttal.
Neki erősítettem a fának a drótot és a kézjelek után megpróbáltam. A tűz alig érte el a drót negyedrészét.
- Több chakrát kell használnod külömben nem fog sikerülni !!! Holnap gyere vissza és remélhetőleg akkor már csináld meg.
Haza mentem Senshivel együtt. Otthon találtam egy üzenetet az asztalon.
„Eiko bocs, hogy meg akartam kűzdeni veled csak jó bemutatkozást akartam tenni neked és tessék most itt lábadozok. Azt is el szerettem volna mondani neked, hogy hát az akadémián is már tetszettél nekem. Szóval nem lenne kedved megpróbálni velem?
Üdv:Senshi-kun.”

„Hát ilyen nincs. Most dönthetek. Vagy az a szerelem ami most van vagy a gyerekkori barátomat választom.”- mivel nem tudtam eldönteni így eltettem a levelet és bementem a saját kunyhómba meditálni.
Az edző helyen másnap Eiko egyedül ment nem akarta magával vinni Senshit. Jiro pontosan érkezett és Eiko sem késett. „Hát itt az idő.”
Összekoncentráltam minden chakrámat és neki indítottam a fának a tüzet. Akkora láng volt, hogy a sensei azt hitte, hogy… … … passz, bár ennyit el lehet várni egy Kusukitól.
- Gratulálok Eiko.
- Köszönöm sensei, de sokkal tartozom magának.
Mire azt mondta elég ha ezúttal én hívom meg őt. Gyorsan haza szaladtam és megmondtam Senshinek, hogy ő is jöjjön.
Elmentek mind a hárman és ettek egy jót.

_________________
Kusuki Eiko
Kuroba Kaito

Adatlap
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Kusuki Eiko

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Vas. Feb. 05 2012, 12:30

Oké, elfogadom.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kusuki Eiko

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.