Kenshiro Karu

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Feb. 22 2016, 20:11

Félreértettelek, nincs itt hiba. A saját chakráddal keverted el a Bijuu Chakárját, így képes leszel irányítani azt. Ez rendben van. Viszont az megint másik szint lesz, amikor a Bijuu Chakráját átformálod a saját chakrádnak megfelelőre, az megint másik szint, az már Killer Bee szint. Na de! Arra figyelj, hogy ezzel még nem tudod irányítani a Bijuu Chakráját. Ez a tanulás csak a pecsét felnyitásának képességét teszi lehetővé, ahogyan az le is van írva a technikánál. A következő szint a Bijuu Chakrájának irányítása. +3 Ch.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Jún. 28 2016, 21:06

Bijuu Palást 1. Szint
A Jinchuuriki képes a Bijuu Chakrájának 2%-át irányítani. A Ninja gyorsabbá és erősebbé válik a szokásosnál, ám még szemmel követhető a gyors mozgása. A Bijuu chakrájához hozzáérők, égető fájdalmat éreznek. Ezen a szintem megjelenik az Első, vagy egy Farok.
Elérési Szint: B
Chakraszint: 400
Felhasználható Bijuu Chakra : +40%
Megjegyzés: Alapfeltétel Minden További Szint Előtt!

Pár nap telt el amióta a Végzet Völgyében egy kisebb pusztítás kíséretében majdnem megöltem Chizunet. Bár a lány szerencsésen nem lelte halálát, de magára vette a történteket és teljesen jogosan mivel nem hallgattam rá és ennek köszönhetően gyengült a pecsétem és ő is életveszélybe került. Ám amivel igazából mentegetőztem és hittem is benne, hogy végül minden jóra fordult. Sikerült elsajátítanom a bijuu chakra irányítását és a Nibi segítségével most már képes vagyok olyan mennyiséget felszabadítani, amellyel akár a saját jutsuimat is képes vagyok létrehozni, de nekem ennyi nem elég, ennél sokkal több kell. Persze nem jó dolog a maximalizmus azonban én éreztem, hogy a köztünk lévő kapcsolatban több van, sokkal több. Ezen kívül most már képes vagyok a pecsétet felnyitni annyira, hogy a belőle kiáramló hatalmas mennyiségű és erejű chakrát kordában tartsam. Azt gondolom, hogy a Nibi visszafogott tudata is benne van ebben, én azonban észrevettem ennek a mellékhatásait. Például a Nibinél küzdöttem a pecsétnél a tudatalattimban, akkor is amikor használtam a tőle elvett és irányított bijuu chakrát akkor éreztem, hogy amint hagyom, hogy a démon macska lényének egy része átjárja a testem egy teljesen másik módon kezdett el utat törni magának a felszínre. Nem bír velem és a pecséttel azonban engem elkezdett átformálni. Az első ilyen jel, amikor a szemem átalakul. Ezt már tapasztaltam korábban is, ám akkor irányítatlanul szabadult fel belőlem a Nibi ereje. Ez igazából egy csendes háború kettőnk között, de most már valami megváltozott közöttünk. Nekem azonban egy teljesen eufórikus érzés amikor Nibi chakrája elönti a chakrahálózatomat és bár tudom, hogy ennek egyik nem éppen jótékony hatása, hogy a bijuu képes akár azonnal átvenni a testem felett az irányítást és rám kényszeríteni az akaratát, ám első kézből tapasztaltam azt is, hogy ennek segítségével képes lehetek olyan közel kerülni, mint előtte soha. Mindezek mellett, amikor egy bizonyos chakramennyiségnél többet szabadítok fel, és elvesztem az irányítást testem felett akkor önkéntelenül is a testem elkezd átalakulni és például képes leszek a Nibi szemével látni, vagy a szemfogaimon érzem, hogy elkezdenek megnőni akárcsak egy „macskának”.
Ennek az erőnek azonban nagyon nagy ára van. Amint elkezdem használni a Nibi chakráját sokkal közelebb kerül egymáshoz a tudatunk és én is osztozom az ő érzelmeiben, ahogy ő az enyémekben. Azt viszont még mindig nem szabad elfelejtenem, amit a Nibi mondott nekem. Ő vágyni fogja továbbra is a szabadságot és mindent meg fog tenni ennek eléréséért. Viszont amikor átvette felettem az irányítást a Végzet Völgyében akkor teljesen nyugodt szívvel elpusztíthatott volna. Egyszerűen csak összeroppantja a tudatom és nekem végem. Azonban mégsem ez történt. A Nibi nem is tudom pontosan, hogy minek hatására, de elkezdett velem úgy viselkedni mintha nem is tudom, de a társam lenne. Ahelyett, hogy eltaposott volna, mint egy hangyát megszabadított az egyik legrégebbi és legnagyobb félelmemtől. Valóban amióta ott voltunk a völgyben érzem őt magamban és nem perzsel fel a dühe, hanem csak lágyan melenget és jelen van minden gondolatomban, valahogy sokkal közelebb kerültünk egymáshoz. Nyilván ennek az is lehet egyértelmű okozója, hogy a pecsét meggyengült, de az is, hogy kezdünk egymásra hangolódni.
Itt volt az ideje a kettőnk kapcsolatának új mélységeit felfedezni…
 
Az erdőben lehettem valahol a tűz határvidékén és éppen megközelítettem az egyik rejtekhelyét annak a szervezetnek akiktől Kazuya rám hagyott egy térképet. Ezek a titkos rejtekhelyek szétszórva az egész kontinensen, talán az utolsó olyan menedékek ahol meghúzhatom magam anélkül, hogy attól kéne félnem, hogy egy esetleges ANBU őrjárat vagy bárki más rám törheti az ajtót. Képesek voltak létrehozni egy olyan hálózatot és rejtve tartani, ahol felhalmoztak tartalékokat és nem csak tartós élelmiszerre gondolok, hanem fegyverekre, pecsétekre is akár. Én viszont nem vagyok maximalista és mivel megvan, mindenem ezért csupán csak azért térek be ide, hogy össze szedjem magam az utóbbi napok megpróbáltatása után, aztán pedig valamilyen módon kapcsolatba lépek Itanashival, ha kell megidézem, mert felé még van egy tartozásom amivel most már duplán adósa vagyok. Nem szeretek tartozni, mert azok az emberek, akiknek eddig tartoztam mindig a legváratlanabb, vagy legkellemenetlebb helyzetekben kérték vissza, ami nekik jár.
Magamban beszélgettem örök útitársammal, amikor megérkeztem a rejtekhelyre. Bár a szám ilyenkor nem mozog, még mindig egy kicsit feszélyez az érzés, hogy kívülről totál paranoiásnak nézhetnének, azonban ha megtudnák, hogy egy folyton kitörésre kárhoztatott vulkán lapul a felszín alatt mindjárt meggondolná, mindenki mielőtt gúnyolna, azt hiszem.
Egy barlangban volt az itteni rejtekhely és furcsa volt, hogy a térkép által megjelölt álcázási metódusok ellenére a kijárat semmivel sem volt letakarva. Feltételezem valaki van itt. óvatosan közelítettem meg a helyet, hiszen tudom, hogy bárkivel összefuthatok. Beléptem a helyre és közben azon járt az agyam, hogy kéne használnom az egyik érzékelő technikámat. Gyorsan meg is alkottam a kézpecséteket és a gúla alakú érzékelő mezőt útjára indítottam, azonban elkéstem. Hiába vannak az átlagnál sokkal gyorsabb reflexeim a mögülem támadó alak és az előttem nagyjából ötven méterre a barlang sötétjéből figyelő másik már valószínűleg rég becserkésztek. Egy erős ütést éreztem a halántékomon és aztán minden elsötétült.
-          Te Kazu szerinted mit csináljunk a fehérhajúval. Bár annyira nem lehet értékes mint azok az ANBU maszkok amiket a múlthéten zsákmányoltunk, de a világos hajú zöldszemű kislány akit tegnap láttunk errefelé kavarni is jó kis alapanyag lehet.
A férfi nagyjából velem egy magas lehetett, de amennyit hátulról láttam belőle csak annyi volt, hogy sokkal testesebb mint a róka arcú társa. Ezek meg kiről beszélnek? Chizune mégis a környéken van. Ki tudja nem biztos, hogy ő az, de ki más lehetne hasonló személyleírással?! Most azonban más dolgokkal kéne foglalkoznom, például azzal, hogy kiszabaduljak innen, de azok a fránya bilincsek. Úgy érzem mintha az egész csuklóm jéggé fagyott volna.
Ugyan már Karu térj már észhez, ezek a bilincsek azonnal elszívják a chakrádat amint fel akarsz szabadítani egy kicsit.
A Nibi ezúttal is hamarabb megérezte a problémákat, mint én és tudtam, hogy nem bókolni akart. Tehát akkor a chakra használat kilőve… Várjunk csak, ha az én chakrámat elszívja, egy más sokkal erősebb típusú chakrát nem biztos, hogy el bír ez a bilincs és talán túl tudom tölteni. Talán a Nibi chakrájával sikerülhet és ehhez nem is kell olyan mennyiséget felszabadítanom amit a szobor elszívna hiszen csak a pecsétet kell megnyitni ez működhet.
-          Nézd csak Shinpachi. – Szólt a rókaképű férfi a társnak. – Felkelt a mi kis vándorunk. Hehe, Kabuto sama büszke lesz ránk, ha személyesen neki szállítunk le Kenshiro. Nektek iszonyatos vérdíj van a fejeteken mostanában főleg annak a jinchuurikinek, de nekünk most akkora szerencsénk nem volt. Kipucoltuk ezt a helyet és már csak visszajárunk ide néha, de nem gondoltam volna, hogy ekkora aranybánya, hogy egy eltévedt shinobiba botlunk.
Remek tehát a klánt már azonosították is, de legalább azt nem tudják, hogy ki vagyok. Azonban amikor ezt gondoltam hirtelen valami eddig szokatlan érzés hasított a karomba…
-          Szerinted mikor fogja realizálni a fiú, hogy oda van drótozva a szoborhoz? Heheh ember fia még nem élte ezt túl. Szépen lassan kezdesz kihűlni mi öcsi. Nyugi csak tartósítjuk a tested mielőtt az Otokage elé cipelnénk. – Azzal felállt a rókaképű Kazu nevet viselő férfi és közelebb jött. Láttam rajta, hogy sehol sincs hitai atéja, ehelyett a homlokába van tetoválva otogakure jelzése. A cuccom tőlem nagyjából tőlem 10 méterre a szemközti falnál lehetett, gondolom bent voltunk egy alsóbb termében a rejtekhelynek. – Szóval a helyzet az, hogy három helyen drótokat szúrtunk beléd a tenketsu pontjaidnál a karodban és a hátadnál is de ne aggódj le nem vetkőztetünk, ennyire mi sem vagyunk embertelenek hahaha… - De annyi eszetek már nem volt, hogy legalább a felsőtestemet kihámozzátok a ruhából, de valószínűleg ennek köszönhetem az életem, gondolom magamban a gúnyos megjegyzés után.
-          Kazu, érzem a lányt errefelé közeledik szerintem nyomra akadt. – Tehát a nagyobb a szenzor engem is így szúrtak ki. – Üsd ki a fiút és gyere fel kell készülnünk.
-          Rendben. – Azzal a férfi odalépett mögöttem a szoborhoz és valamit babrált vele majd ismét minden sötétségbe borult.
Most azonban ismét a rácsok előtt ébredtem.
Hogy lehettél ennyire figyelmetlen? Érdekes helyzetbe sodortad magad… Segítek ha te is készen állsz „Harcos”.
Azzal ismét visszatértem a valóságba ahol fájdalom és rémület várt. A velem szemközti falnál szerencsére nem Chizune feküdt, de rá kísértetiesen hasonlító konohai egyenruhát viselő kunoichi. A két férfi már kikötötték őt is a falhoz, azonban a lány már csak törékeny testalkatából adódóan sem fogja olyan sokáig bírni.
-          HOGY TALÁLTÁL MEG MINKET TE SZUKA? – Üvöltött rá Shinpachi a nagyobb darab otogakurei és egy iszonyatos erejű ütést mért a lányra.
-          Nem mondok neked semmi otogakurei féreg. – Azzal a lány arcon köpte a férfit, aki ettől feldühödve eszméletlenre verte. A lány utolsó pillantása egy segélykérés volt felém..
Nem tudom mennyi ideje tarthattak fogva, de kezdett az egész karom elhidegülni. Éreztem, ahogy ez a szobor vagy mi a fene, talán csak egy mezei pecsét, teljesen kiszívja belőlem a chakrát. Amikor a Nibivel küzdöttem és körülvett a chakrája akkor egy pillanatra rendelkezésemre állt és elnyomtam őt, majd be foltoztam a pecsétet. Akkor egy olyan szintre ugrottam, amit ha most elérnék, könnyű szerrel kiszabadulhatnék, azt hiszem.
Így van jó helyen jársz csupán el kell sajátítanod a technikát…
A Nibi útbaigazítása igazolta, hogy jó helyen járok, de nagyjából 12 órám lehet mielőtt a kimerültségtől és a chakraveszteségtől elájulok, jobb esetben rosszabb esetben meghalok, de gondolom, ez nekik nem lehet probléma, halottként is érhet valamit ha Kabuto elé visznek, de ha a testem feladja, akkor nekik annyi, mert a Nibi kiszabadul. A következő pár órában a chakrámat keringtettem és közben próbáltam hozzáférni a pecséthez azonban a Nibi chakráját csak úgy magától kiengedni nagyon kockázatos, mert átveheti felettem a hatalmat ismét, de bíztam annyira a kétfarkúban, hogy ettől ne féljek.
-          Kazu ebből a fehérhajúból valami furcsa chakrát érzek, de nem értem, hogy lehetséges ez amikor a szobor elméletileg megakadályoz minden chakra irányítási műveletet testen kívül és belül.
Ütött az órám, most felfedezik, hogy ki vagyok, akkor végem van. Megnyitottam a pecsétet és az ájult lány utolsó könyörgő pillantására koncentráltam. Nem hagyhatom, hogy megöljék ezek az aljas férgek, az még egy dolog, hogy engem elkapnak, de a Nibi… NEM! A Nibi a családom, egyszerűen nem hagyhatom, hogy rájöjjenek, ő hozzám tartozik most már.
-          Mi a fene ez ki a franc vagy te?
Az események felgyorsultak és a Konohai lány is tágra nyílt szemekkel bámult. Egyik pillanatban még a saját szememen keresztül láttam a világot, aztán csak egyszerűen csak becsuktam a szememet és hagytam, hogy a Nibi chakrája végig száguldjon a testemen. Először csak egy szelíd kis bizsergést éreztem a jéggé fagyott karjaimban, majd mintha a lángtenger öntött volna el, ismét éreztem karjaimat és ujjaimat. Olyan erőt éreztem a két karomban, hogy a láncokat egy pillanat alatt eltéptem. Azzal kinyitottam a szememet és sokkal erősebben láttam minden fényt és megváltozott az egész világ. Ezúttal azonban ura voltam tetteimnek. A két férfi tett egy lépést hátra, majd egyikük kézpecsétekbe kezdett. Lábaimnál éreztem ismét a lávaszerű chakrát megjelenni, amint ez megtörtént a mögöttem lévő szobor kettérepedt. Jelképesen, de ezek szerint kiderült a Bijuu chakráját valóban nem bírja. A két kezemet végre felemeltem és láttam amint bőröm alá van beszúrva vagy 3 centi mélyen két drót mind két karomban és éreztem a jobb vállamon is. Kitéptem a vállamnál a drótot, de fájdalmat, azt nem éreztem, lehet, hogy besegített az adrenalin is, de jelen pillanatban úgy éreztem nincs olyan dolog a földön, ami fájdalmat okozhat. Nem volt időm a másik két dróttal is foglalkozni, mert a férfi egy szél technikát lőtt felém, de egyszerűen lehajoltam és kitértem előle. A szél technika fejem fölött csapódott be és tépte darabokra a szobrot, amihez hozzá voltam láncolva. Addigre már teljesen körbe vett a láva szerű chakra amiben érdekes módon nem fulladtam meg, ugyan úgy kaptam levegőt. A mozgásom felgyorsult mintha a shusin no jutsut használtam volna, de mégis, magamtól voltam ilyen gyors és egy szempillantás alatt megtettem a minket elválasztó tíz métereket Kazutól aki a szél technikát lőtte rám. Egy óriási ütést mértem a rókaképűre amitől fejjel feljárat melletti falnak csapódott de olyan erővel, hogy azonnal szilánkosra repedt a koponyája amit még hallottam is, a szikla fallal együtt amit szintén repedések tarkítottak. Shinpachi már a lépcsőnél volt, nem hagyhattam futni. Ismét olyan sebességre kapcsoltam, mint máskor a shusin no jutsu segítségével. Amint kiértem a szabadba elvesztettem a nyomát, kézpecsétekbe a drótok miatt nem tudtam kezdeni, a fenébe elvesztettem.
Ne legyél ennyire földhöz ragadt, ne csak az erőmet használod, ne feledd most te irányítasz, hagyatkozz az ösztöneidre.
A Nibi mintha a harcközben tanított volna, de ez tökéletesen jó is volt így, mert eszembe jutott, hogy az érzékeivel is rendelkezem egy bizonyos szintig.
Felemelem a fejem és megpillantom az egyetlen lehetséges kijáratot. Azonnal a nyomába eredek a fickónak és menet közben chakrát koncentrálok a lábamba. A Nibi chakrájának segítségével a mozgásom viszont jelentősen felgyorsul, sokkal gyorsabb vagyok mintha  shusint használnám. Levadászni és megölni ezt a nyomorultat.
A férfi a nyomok alapján bevetette magát az erdőbe én pedig utána iramodok, még pont látom, hogy milyen irányba ment. Menet közben mintha egy veszélyérzet figyelmeztetne... a Nibinek ismét igaza volt, bár érzékelési képességei közül csupán a látását vettem át, de vadállatias ösztöneim felszínre törtek annyi biztos. A fickó megállt nagyjából kétszáz méterre a rejtekhelytől. Biztosan csapdát állít fel. Egy kisebb kerülőt megtéve a lombokból lepem meg a férfit. Egy hatalmas ütést mérek rá. Nagyjából három ölesebb fának a törzsén repül, keresztül mire a negyedik megfogja. Lassan sétálok hozzá és a vérben álló rémült arc úgy tekint vissza rám, mint aki képes az életéért könyörögni azonban látom, hogy a férfi kézpecséteket formál meg. A föld porzik mögöttem és abszolválom a köztünk lévő távot nagyjából elég gyorsan ahhoz, hogy a következő ütésemmel akkorát vigyek be neki, hogy a nyak csigolyái rövid úton megadják magukat. Felteszem, hogy a hallás felerősödése is egy érzék, amit megszerzek, mert ilyenkor általában nem szoktam figyelni a hangokra, ha ütést viszek be. Egy kicsit csúszok a földön, ahogy lelassulok Shinpachi nem tudja befejezni a kézpecséteket, mert eltörtem a nyakát ültő helyében. A légzésem normálisra lassul és a pulzusomon is érzem, amint megnyugszom. Ránéztem a két karomra, amiből még mindig kilógott a két drót. Előbb azonban a mancsokra emlékeztető chakra burkot nézem meg a karjaimon ámulva, mint egy palást. Így fogom mostantól hívni Bijuu palást…
-          Köszönöm nélküled megint halott lennék!
Hangosan mondom ki a szavakat, mert tényleg a Nibi mentette meg az életemet. Visszatérek a bázisra, de a lányt már nem találom ott, a cuccaim viszont még ott vannak. A fenébe meglépett pedig le akartam pecsételni az emlékeit. Ide többet nem térhetek vissza. Egy nagy x-el meg is jelölöm helyet térképemen. Óvatosan kihúzom a drótokat és közben érzem amint a Nibi chakrája visszahúzódok a pecsétbe és vissza zárom. A két drótot a földre dobom és rögtönzök egy kötést a csuklóimra és elindulok vissza a határvidéken maradva a Végzet Völgye felé, de ez csak átmeneti... Remélem legközelebb is fogom tudni használni a Bijuu plasátot ha szükségem lesz rá!
A következő napon úgy éreztem, hogy a jutsu, vagy inkább az a forma amit tegnap használtam, az nagyon is a hasznomra lehetne, de még nem tudtam használni. Csupán azért, mert egyszer sikerült előhozni még nem tudom, ezért nekiálltam edzeni. Ahhoz, hogy normálisan tudjak gyakorolni, azonban kellett először egy nyugodt helyet találnom. A Végzet Völgyéhez érve hallom, hogy a vízesés zaja szinte mindent elnyom és a mellkasomban érzem annak dübörgő basszusát. Feltehetőleg még azért nem figyeltek még fel rám, mert ez egy olyan határvidék ahol szövetségesek határa húzódik és mivel Kusagakure az egyik legnagyobb szövetségese Konohának éppen ezért nem gondoltam volna, hogy ide túl nagy erőket összpontosítottak volna és eddig bejött a tippem. Remélem nem fog elhagyni a szerencsém. Azonban a körülményeket figyelembe véve, hogy itt húzódik a Hang határa is a közelben, a szemem sarkából mindig figyelnem kellett a hátam mögé. Azonban úgy néz ki, hogy itt nem olyan rég rémes harcok dúlták fel a vidéket talán azért nem találkoztam még senkivel csak azokkal a Hang béli fosztogatókkal. A sebeimet bár bekötöztem, azért még érzem azokat a helyeket ahol belém szúrták a drótokat... Elvetemült állatok, de talán ahhoz, hogy megtanuljuk kezelni a sötétséget először egyé kell válnunk vele? 
Ahelyett, hogy értelmetlen dolgokon töröd a fejed inkább pihend ki magad és folytasd az edzést mert még közel sem értél a végére...
Tudta, hogy a bijuunak igaza van és bevettem magam egy közeli barlangba amit még napokkal azelőtt fedeztem fel. Az éjszakát itt töltöttem és igyekeztem a pihenésre és regenerálódásra koncentrálni. Másnap a reggeli nap első sugaraival keltem és tényleg úgy éreztem, hogy feltöltődtem... kipihent voltam és a sebeim is szépen elkezdtek gyógyulni. Az otthont nyújtó kis barlangom előtt volt egy viszonylag nagyobb tisztás ezért úgy gondoltam ott fogok gyakorolni. Szerencsém volt mert a technikához nem kellett semmilyen kézjel csupán csak a megfelelő mértékben kellett megnyitnom a pecsétet és a Bijuu chakráját pedig csak annyira hagyni, hogy tudjam irányítani. 
Honnan fogom tudni ha sikerült létrehozni?
Ne aggódj már annyit tudni fogod...
Normális esetben egy jinchuurikinek rettegnie kellett volna a benne élő démontól én azonban jelen pillanatban nagyon is beszélő viszonyban voltam a Nibivel, sőt mondhatni, hogy tőle tanultam meg ezt a technikát hiszen ha akarhatott volna újra nekieshetett volna a pecsétnek, de nem tette. Éppen ezért tudtam, hogy még most kell elsajátítanom ezt a jutsut mielőtt még a kapcsolatunk ismét vakvágányra tévedne vagy megromlana. Bár bíztam benne, hogy erre nem kerül sor de jobb ha az ember minden eshetőséggel számol végül is a Nibi mondta, hogy ez csak átmeneti állapot. Úgy gondoltam, hogy ezúttal viszont egyedül próbálom meg létrehozni a technikát és a démon macska nem is ellenkezett. Éreztem, hogy visszavonul börtönének távoli szegletébe és az izzás mely eddig feltöltötte testemet lelkemet elhalványult. Bár a jelenlétét még talán álmomban is éreztem de már megszoktam sőt, nem is tudnék talán már nélküle élni. Ez már az én keresztem.
Leültem a fűbe és becsuktam a szemem, majd először megpróbáltam elképzelni az egész szituációt. Kiürítettem az elmémet és szabad utat engedtem Nibi chakrájának, hogy töltse fel a chakra hálózatomat, ám ezúttal ellenőrzött körülmények között. Mivel nem akartam megismételni a legutóbbi incidenst ezért a Nibi chakráját egy ragyogó kék "Neutroncsillagként" képzeltem el, mely egy hatalmas acélkapu mögött van. Az utóbbit annyira nem volt nehéz vizualizálni, mert már jártam ott. Aztán mivel már képes voltam rá, hogy anélkül megnyissam a pecsétet, hogy megsértsem, egy éppen csak akkora részt nyitottam rajta, hogy még annyi bijuu chakra áramoljon ki rajta amit még tudok irányítani. Azonban megijedtem, hogy a Nibi esetleg megint kapva kap az alkalmon és amikor úgy éreztem már sok lesz azonnal visszazártam a pecsétet. Azonban semmi nem történt a Nibi tudatom legmélyén parázslott csupán, de semmi jelét nem mutatta annak, hogy ki akarna törni. 
Ugyan már Karu ha akartam volna már én irányítanék, addig próbálkozz amíg jó kedvemben vagyok, nem fogok támadni ezúttal megígértem... Be is tartom a szavam. 
Tudtam, hogy komolyan gondolja és itt az esélyem, hogy büntetlenül megpróbáljam mire képes az ereje!
Bár a testem tiltakozott ellene és egy pillanatra még a halálfélelem is elfogott de végül utat engedtem a Nibi chakrájának és éreztem amint az teljesen feltölti a chakrahálózatomat akár csak egy tejes dobozt töltenénk fel. Annyi adrenalin szabadult fel bennem, hogy úgy éreztem mintha fáznának a karjaim pedig nem is volt olyan hideg. Aztán egy pillanatig még engedtem, hogy a Nibi chakrája áramoljon ki a pecséten majd összeszedtem minden erőmet és visszazártam. 
Úgy gondoltam, hogy úgy lenne a legjobba vízben tesztelném, hogy mit sikerült elérnem, ott legalább látom a víztükörben, hogyha valami gond lenne és kezdenek megváltozni a vonásaim. Teljes mértékben kordában tartottam a Nibi chakráját és úgy éreztem, hogy bár a chakrájának maximum is csak az egy százalékáról beszélhetek, hogy irányítás alatt tartom ilyen erőt mégsem éreztem még sosem életemben, pedig jó pár helyen megfordultam már. Más dolog valakinek az erejét megérezni és megint más dolog megélni azt amikor tiéd az erő és arra használod fel amire akarod. A vízfelszínhez érve egy pillanatra lepillantottam a tükörképemre és megdöbbentem. A saját ismerős kék szemem helyett egy sárga macska szempár nézett vissza rám. 
Mi ezen a meglepő? Így legalább tudják kivel lesz dolguk. 
A Nibi jóízű megjegyzését egy hangos nevetéssel fogadtam, egy külső szemlélőnek úgy tűnhet mintha teljesen megbolondultam volna. Azonban most nem volt itt az ideje a nevetésnek. A létező legerősebb technikán fogom tesztelni a Nibi erejét amit most ő is érdeklődve követett figyelemmel ha jól láttam. Elmutogattam a szükséges kézjeleket majd létrehoztam a jutsut. "Katon Itami"!
A plazma nyaláb sokkal intenzívebben tört elő és sokkal jobban irányítható volt mint máskor. Mindezek mellett úgy éreztem, hogy talán a technika hatóköre is bőven kitolódott. Azonban az igazi erő akkor látszódott meg amikor ketté vágtam vele egy sziklát akár a forró kés a vajat. Már harmadjára hoztam létre a jutsut és az volt a legérdekesebb, hogy legalább 10-15 másodpercig ki tudtam tartani és a végén már úgy láttam, hogy bekékült a plazma nyaláb. Ezt a technikát soha senkinek nem mutattam még meg. Chizune sem tud róla, hogy ismerem. Maradjon is így, de most, hogy a Nibi erejével használom sokkal erősebb. Elégedettség sugárzott a Bijuuból én pedig úgy éreztem, hogy talán ma még egy lépést tettünk előre. Vajon a Nibi is így gondolja? 


A hozzászólást Kenshiro Karu összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 25 2016, 19:13-kor.
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Vas. Júl. 10 2016, 20:25

Először is: Matatabinak nincs jogosultsága arra, hogy tanulásokat bíráljon el. Az ő feladata feladni neked a leckét, de a vizsgáztatás lényegi részét, bírálatát a staff végzi  Very Happy


Másodszor: Vágjunk is bele az ellenőrzésbe. 


Elsőként leszögezném, hogy:
A tanulást sikeres elbírálás után is csak akkor fogadom el, amennyiben a korábbi tanulásod a játéktéren sikeres volt. Ennek hiányában csak akkor válhat elfogadottá ez a tanulás, ha a megelőző technikát elsajátítod. 

Mivel ilyen jellegű tanulás nem írható anélkül, hogy bevond a Nibit, így nem is várjuk ezt tőled. A mértéktartás továbbra is megvan, helyes ^^.

A tanulás köré írt kaland érdekes volt, és szinted szerint, bár e tekintetben hangsúlyosabb és ütősebb kalandba is keveredhetnél, kicsit megizzasztott. Nekem különösen tetszett az ötlet a tenketsu pontokba szúrt drótokkal.


DE! Ha a szobor "minden chakra irányítási műveletet testen kívül és belül" megakadályoz, nincs rá módod, hogy a chakrád áramoltasd és felnyisd a pecsétet vele. 

Amire érdemes még figyelni, az a következetes történetvezetés. Időnként voltak kisebb törések benne, ahogy neked biztosan egyértelmű a szituáció, de az olvasónak össze kell legózni a valós helyzetet. Például az eszméletlenre vert konohai lány esetében, aki valamivel később már tágra nyílt szemekkel nézett téged mindenféle átkötés nélkül ( tudom, az időt érzékeltetted). 
Mielőtt beküldöd az élményeket, még egyszer olvasd át őket, hogy ne maradjanak benne hibák. J

Na és végül a tanulás:
Úgy érzem kicsit kevés szerepet hagytál a tanulás lényegi elemének, és nagyobb szerepet magának  a kalandnak.
Jinchuurikiként a válladon a példamutatás felelőssége is nyugszik, nem csak előnyöket jelent a jelenlegi pozíciód, hanem felelősséget is. Tudom hogy képes vagy kiemelkedő élményeket írni, így most is arra kérlek, hogy mutasd meg az utánozhatatlan Kenshiro tehetséged.
Ezért kérem a tanulásod módosítani és bővíteni. 
Alapvetően a tanulás követelmény nem a körítésnek hanem elsősorban magának a tanulásnak szól, ezt tartsd szem előtt, amikor írod a javítást. A szokatlan körülményeket elfogadom, amennyiben sikerrel zárod a kalandod, mivel a kapcsolatotok valamennyit lépett előre, így szabadabban tudsz tanulni és kevésbé kell rettegned a következményektől. Jelenleg.


Egyértelműsítés a többi olvasónak: A Nibi és Karu kapcsolata a kaland folyamán lépett előre, egymás magányát látják tükröződni a másikban, és a Nibinek sikerült Karu olyan tulajdonságait a felszínre hozni, amit értékelni tud, és Karu is megmutatta hogy méltó Harcossá képes válni. Ezért jelen pillanatban a Nibinek nem célja mindenáron, Karu halála árán, kitörni. 
Egyértelműsítés Karunak: azt azért tartsd szem előtt, hogy a Nibi minden tettedet továbbra is felülvizsgálja és mérlegre teszi, a  szabadság pedig továbbra is vágya. De ezt tudod. Smile


Tehát a technikára koncentrálva kérem a tanulásod bővítését, legalább félszer ennyivel. A technikai részeket mindenképpen bővíteni kell, ezen felül megtöltheted a tanulást további érzelmi töltettel is, mert az út, amire léptél a pecsételés után, sokkal inkább belső, lelki, mint fizikai folyamat.


Jelen pillanatban, ezzel a technikával, a bijuu chakra csak irányított, de át nem formált, így a macska jellemzőivel nem bírsz, tekintve hogy a saját chakrád nem vegyíted a bijuuéval. Az egy másik technika lesz: A Pecsétből Feltörő, Irányított és Átformált Bijuu Chakra.

Bijuu tulajdonságokra akkor tehetsz szert, ha már képes leszel átformálni a chakráját. (Bijuu Chakra Kaizou // Bijuu Chakra Átformálás)


Tehát még egyszer: átírást és bővítést várok.

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Surrogó kimonók hercege - Lanmao kalandja
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada Fuyu

Tanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szomb. Júl. 23 2016, 16:26

Jelentem javítva és bővítve! Smile

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Hétf. Júl. 25 2016, 22:44

Hosszra már rendben vagyunk ^^
Az is nagyszerű, hogy konkrét tanulási folyamattal sikerült bővítened, bár még mindig olyan érzésem van hogy a környezetleírás fontosabb szereppel bír mint a tanulás maga.
Azon dolgok, amiket említettem, nagyjából megoldódtak.


Amit ne felejts el tehát: 
- Állatias torzulás, ösztönösebb reakció, abban az esetben jön létre, ha a pecsét gyengüléséből szabadul fel a chakra és a testnek küzdenie kell a támadással. Természetesen a  szem átalakulása kivételt képez.
- A technika lényegi eleme: Miután a ninja képes a Bijuu chakrájának egy bizonyos részét irányítani, ( ez korábban megvan), azt a testéből, vagyis a pecsétből kiáramoltatva a testébe és a teste köré, sikeresen különválasztja a saját chakrahálózatától.

Ennek hangsúlyozását hiányolom, hiszen minden más csak a technika eredménye.
A kivitelezés további részei viszont benne vannak a tanulásban. 


Összességében ez már egészen tisztességes munka egy ilyen volumenű tanulásnak. 
Kitartásod díjaként a tanulást elfogadom. ^^Jutalmad a technika és +5 ch_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Surrogó kimonók hercege - Lanmao kalandja
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada Fuyu

Tanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Aug. 15 2016, 22:20

Bijuu Palást 3.Szint
A Jinchuuriki képes a Bijuu Chakrájának 10%-át irányítani. A Ninja sokkal gyorsabbá és erősebbé válik a szokásosnál, csak tapasztalt Shinobik számára követhető a gyors mozgása. Ezen a szinten a Jinchuuriki akár egy karlendítéssel képes akkora légáramlatot kelteni, amekkora egy C szinű Fuuton technika, ezen kívül képes sziklákat is zúzni. A Bijuu Chakrájának hatása azonos a 2. Szinte leírtakkal, ám már a B szintű Elemi technikák ellen is védelmet nyújthat.
Ezen és ettől a szinttől a Bijuu Chakrája nem tartható kordában teljes mértékben, a használó teste változásokon megy keresztül és mentális állapotba is romlik, valamint külső, fizikai behatásokra a Jinchuuriki teste érzéketlenebbé válik, ám a sérülések még ugyanúgy megjelennek és következményekkel járnak.
Elérési Szint: S
Chakraszint: 800
Felhasználható Bijuu Chakra: +80%

Nagyjából egy hét telt el a Végzet Völgyében történt élet halál harc óta és kb egy fél hét mióta megtanultam használni a Nibi chakráját. Egy nagy titokra azonban még most sem jöttem rá. Bár már képes voltam a démon macska eszenciáját elválasztani az enyémtől és így létrehozni belőle technikákat vagy kezelni azt, azonban ez a folyamat még mindig nem volt zökkenőmentes számomra. Tudtam, hogy még bőven nem fedeztem fel a határaimat, és ahogy kalandról kalandra éreztem magam egyre erősebbnek, úgy most éreztem, hogy talán itt a lehetőségem még tovább fejlődni és jobban kitolni a határokat.
Az egy héttel ezelőtti eseményeket tekintetbe véve azonban valami nagyon komolyan megváltozott bennem. Tudtam, hogy képes vagyok továbbfejlődni! Amikor megtudtam, hogy Itanashi és Mirubi is rendelkezik a sötét chakrával ráadásul mindketten elég jól használják is azt, kezdtem úgy érezni, hogy lemaradok tőlük nem is kicsit. Elvesztettem a kekkei genkai képességemet is így tehát maradtak az elemi meg pecsét technikák. Aztán jött a Nibi és mindent megváltoztatott. Nem csak az én életemet forgatta fel teljesen, de úgy gondolom az erőviszonyokat is. Most már én is rendelkezem egy olyan chakrával mélyen magamban, amely képes még talán a sötét chakránál sokkal nagyobb pusztítást is végbe vinni. Inkább úgy mondanám, hogy a Nibi rendelkezik ezzel a chakrával én csupán kölcsön veszem tőle alkalom adtán, mint például legutóbb, amikor azt a két hang shinobit intéztem el. Az azóta eltelt pár napban szépen gyógyultak mind az égési sérüléseim mind a drótok által okozott sebek. Eközben pedig a kis átmeneti „lakás barlangom” előtt tudtam gyakorolni a Nibi aurájának használatát, amit inkább mostantól csak palástnak fogok nevezni. Szóval nyugodtan tudtam gyakorolni a Bijuu palást használatát, amelynek köszönhetően nem csak a jutsuim erősödtek meg, de megjelent körülöttem egy aura, amely bármennyire is ijesztő, de a démon macskára emlékeztetett. Azonban a mostanában eléggé csendes bijuu ígérete szerint nem zavart meg és egyszer sem próbált kitörni, mint azt tette a Végzet Völgyében gyakorlatilag sikeresen. Én viszont nem voltam azzal megelégedve, amit eddig sikerült elérni, mert bár éles helyzetben csupán csak egyszer tudtam használni a bijuu erejét azonban készen akartam állni arra, ha esetleg Mirubi vagy Itanashi felbukkan és visszakérik a nekik ígért szívességet teljesen jogosan, akkor ne csupán csak egy hátráltató tényező legyek, sőt feltett szándékom őket túlszárnyalni, hogy legközelebb amikor találkozunk ők gondolják azt, hogy ez a shinobi most tényleg tud valamit. Persze ezek csupán ilyen kis apróságok. Valójában magamtól akartam fejlődni és tudtam, hogy képes vagyok rá. Az egész dolog csupán attól függ, hogy mennyire engedek utat a Nibi chakrájának és mennyire erős az akaratom. Ugyan is ez az egész nem csak abban nyilvánul meg, hogy mennyit engedek ki a Nibi chakrájából, hanem, hogy azt mennyire tudom kontrollálni. A völgyben beleestem abba a hibába, hogy túl gyorsan és mohón akartam irányításom alá vonni a bijuu erejét, ezt azonban így nem lehet. Minél több chakrát engedek ki a pecséten a Nibi tudata annál jobban hatalmasodik el az enyém felett és átveszi a testem felett az irányítást. Azonban a másik oldalról ez olyan, mint egy drog, mert el nem tudom mondani, hogy milyen állapot az, amikor a bijuu chakráját használom és az még jobban kényszerít rá, hogy minél többet használjak fel belőle amíg a végén át nem veszi felettem az irányítást. Az égési sérülések és mások életének veszélyeztetésén kívül azonban ez az állapot tényleg képes függővé tenni. Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen érzés is valójában. Amikor úgy érzed, hogy a világon bármire képes vagy következmények nélkül.  Az egyik legjobb érzés, amit valaha tapasztaltam.
Tehát a Bijuu palástot úgy tudom erősíteni és avval fejlesztem tovább, ha a Nibi minél több chakráját engedem szabadjára. Mindezt azonban anélkül kell kiviteleznem, hogy tovább rontanám a pecsét állapotát. Tehát akkor a feladat adott.
Három nap telt el mióta sikeresen megszöktem a hang falusi ninják fogságából, de vajon azzal a lánnyal mi történhetett, aki konohai színekben jelent meg? Annyira hasonlított Chizunéra. Amikor visszamentem azonban már nem volt ott. Vagy megszökött, vagy csak a képzeletem játszott velem a chakra veszteségtől.
A hajnali nap első sugaraival keltem én is majd kimentem egy nagyobb szirtre ahonnan végignéztem a napfelkeltét. Itt minden olyan szép és nyugodt, azonban az ősi erdőségek nagyon veszélyes titkokat rejtenek a lombok között. Olyan titkokat is, amelyekre én nem feltétlenül vagyok kíváncsi vagy akarok belekeveredni.
Miután elfogyasztottam szerény reggelimet, amelyet a kifosztott rejtekhelyről szereztem még pár nappal ezelőtt, úgy döntöttem, hogy ideje lesz nekilátni a gyakorlásnak. A kis tisztás, mint legutóbb, most is üresen fogadott. Bár a környező fákon már lehetett látni az utóbbi napok eredményeként létrejött bizonyítékokat arra, hogy itt nem is akármilyen edzés folyik. Megálltam a kis rét közepén és létrehoztam a bijuu palást első szintjét. Bár még egy kicsit kellett koncentrálnom, de ez már nem vett igénybe olyan erőlködést, mint napokkal ezelőtt. A mai feladatnak azt tűztem ki magam elé, hogy mielőtt megpróbálom a Nibi kiáramló chakráját növelni előtte megtanulom tökéletesen formázni a már meglévőt. Éreztem amint chakra hálózatomat feltölti ez a földöntúli erő és közben miként szabadul fel az adrenalin testemben. Ma valahogy bátrabb voltam és a kelleténél több chakrát engedtem ki a pecséten, ennek eredményeképpen azonban éreztem, hogy a testem már kezd ellenkezni. Azonban az elmém még többet akar. A szokásosnál legalább másfélszer több chakrát engedtem ki és csak akkor zártam vissza a pecsétet, amikor már tényleg úgy voltam vele, hogy ennél többet nem tudok kontrolálni. Aztán következett a feladat nehezebb része. A Nibi chakráját a tenketsu pontjaimhoz áramoltattam, majd kiáramoltatva azokon igyekeztem ismét létrehozni a láva szerű aurát amely kísértetiesen hasonlít egy macskához és eddig csak egyszer sikerült létrehoznom. Nem az összes chakrát használtam fel és amikor éreztem, hogy a lábamnál létre is jön a chakra aura, akkor megnöveltem a tenketsukon kiáramló chakra mennyiségét, hogy ne csak a lában de az egész testem körül megjelenjen a bijuu chakrája.
Nagyjából egy fél óráig szenvedtem, mire sikerült teljes egész testet elfedő chakra aurát létrehoznom. Amit eddig észrevettem erről az állapotról az az, hogy a mozgásom sokkal gyorsabbá válik illetve az ütéseim erőssége megnő. Azonban, hogy mire lehetek valóban képes, azt még mindig nem foghattam fel. Amikor készen voltam a chakra aurával a megmaradt Nibi chakrát visszazártam a pecsétbe…
 
[…]
 
Eközben Konohában…
 
Bár már napok elteltek azóta, hogy Ayamét elfogták a Végzet Völgyének közelében, még sem tudott szabadulni a fehér hajú shinobi arcától. Álmában viszont látta az egészet, még azt a részt is ahol ő önkívületben feküdt. Egyszerűen nem jött rá, hogy a fiú miként tudott megszökni az őt fogva tartó szobor fogságából. A chuunin már hallott ilyen eszközökről korábban is, de nem hitte volna, hogy testközelből találkozni fog egyel, ráadásul hazai terepen. Már szervezték a kereső csapatot, amelynek tagjai között ő is ott volt. Egyrészt pontos személyleírást tudott adni a fiúról, aminek köszönhetően beazonosították, hogy egy nemzetközi szinten körözés alatt álló szökött ninjáról van szó. Azonban részleteket nem osztottak meg vele. A fiú ott abban a helyzetben nem tűnt életveszélyesnek, azonban felettesei figyelmeztették a kunoichit, hogy ha találkozik vele személyesen, akkor egyedül ne kísérelje meg az elfogását, mert magasan képzett shinobiról beszélünk. Azt is mondták neki, hogy inkább észrevétlenül kövesse és várja meg az erősítést. Ayame azonban ismerte a képességei határait. Tudta, hogy mesterei évfolyama egyik legtehetségesebb ninjájának tartják és azért már jó pár évet lehúzott chuuninként is, ezért lassan tervezte, hogy megpróbál feljebb lépni a ranglétrán és egy tokubetsu jounin vagy egy jounin rangot megcélozni. Hitt a képességeiben és tudta, ha úgy alakulna, ő bizony nekimenne a kihívásnak. A kérdés csak az volt, hogy a fiú valóban gyilkos szándékkal érkezett-e a tűz országának területére. Amennyiben fenyegetést jelent az övéire nem fog teketóriázni. Aznap éjjel megint a fiúval álmodott és most éppen azt a részt élte át újra, amikor elkapták őt és ájultra verték. A fiú kék szemeiből sugárzott az együttérzés, de úgy látszott ő sem tud mit tenni. Csupán szitkozódott és aztán próbált a lányra figyelni, mintha az ajka mozogna, de nem jön ki rajta hang. Ayame felkészült az ilyen helyzetekre. Egyszerűen csak tűrte az ütéseket, megszokta őket erőszakos neveltetése és eddigi shinobi kalandjai során. Nem egy ütést kapott már az élettől és megtanulta helyén kezelni a fájdalmat is…
Aztán hirtelen hajnal lett és a lány szemei kipattantak. Ma van a napja, hogy visszatérjenek egy három fős csapattal a helyszínre, hogy kivizsgálják mi történt. Sajnos ennyi időbe tellett megszervezni a csapatot, mert a háború miatt  Konoha is híjján van az erőforrásoknak. Normál esetben a lány is a fronton lenne, azonban kényszerpihenőre hazaküldték, miután megjárta a második frontot és megütközött azokkal a kegyetlen otogakurei ninjákkal. A pletykák szerint némelyiket megölni sem lehetett. Otogakure pedig itt van a szomszédban, az, hogy ő is beléjük futott konohai felségterületen, csak egyet jelenthetett. Az ellenség ismét mozgolódik és ennek a végére kell járni. Első sorban ezért mennek ki arra a helyre, ahol a lányt elkapták, az eligazításon legalábbis ezt mondták nekik. Csupán csak másodlagos priorítást élvez a fehér hajú shinobinak a felkutatása, ha még egyáltalán az országban van.
A reggel hamar eltelt és a kunoichi a főbejáratnál találkozott csapattársaival, akik közül az egyikőjüket, Mazeut ismerte. A fiú medikus ninjának tanult és egy évvel volt alatta az akadémián. A vezetőjükkel, aki egy idősebb chuuninnak tűnt, még nem találkozott személyesen, csupán csak látásból ismerte. Kiderült, hogy őt Akionak hívják és őt nevezték ki a küldetés vezetőjének. Kedves lány volt, de hogy mit tud a harctéren, ha arra kerül a sor az majd kiderül. Ayame pedig számított harcra, nem véletlenül osztottak be melléjük egy szanitécet is. A bemutatkozás után hamar útnak is indultak.
 
[…]
 
Sokadik próbálkozás alkalmával is csak úgy sikerült létrehoznom a jutsut, hogy már éreztem a teljesítő képességem határán vagyok. Nem tudom, hogy meddig hagyja a Nibi is, hogy feszegessem azokat a bizonyos határokat, ezért inkább úgy döntöttem, hogy mára ennyi volt. A pecsétből kiáramló chakra mennyiségét már sikerült megnövelnem és azt külön választani az enyémtől. A probléma abban csúcsosodott ki, hogy nem engedtem ki elég chakrát. Már tudom, hogy azt nem szabad hagynom, hogy a Nibi chakrája sokáig érintkezzen az enyémmel. Olyan ez mint a forró leves. Akkor nem égetem meg magam, ha van valami amiben le tudom hűteni és amiben meg is tudom enni, a kanál. Esetemben ez a chakrám volt, de ha a chakrám túl sokáig érintkezik a Nibiével akkor akaratlanul is elkezdem átvenni az érzelmeit. Ezért nem mertem komolyabban nekimenni a pecsétnek, mert féltem, hogy megismétlődik a völgyben történt incidens és lehet, ezúttal nem leszek olyan szerencsés.
Másnap reggel korán keltem ismét, mondhatni a nap első sugaraival és egy kis nyújtás után neki is láttam bemelegíteni. Úgy voltam vele, hogy ma elérhetem talán az áttörést edzésemben.
Ami leginkább befolyásolta a Nibi chakrájának erősségét, azt most teljes mértékben kordában tartottam… Az érzelmeimet nem szabad hagynom eluralkodni, mert akkor megint arra a sorsra jutok, mint a vízesésnél. Azonban eszembe jutott egy módszer, amivel még régebben próbálkoztam. Mi lenne akkor, ha a Nibi chakráját a saját chakrámmal venném körbe és így próbálnám irányítani? Normál esetben csupán csak a saját chakra rendszeremben keringtetem a chakráját, de mi lenne, ha egy sokkal nagyobb mennyiséget próbálnék felhalmozni és azt úgy hagynám csak a chakra erekbe, hogy körbeveszem a saját chakrámmal, ezzel egy állandó védő réteget hozok létre a Nibi chakrája körül megakadályozva, hogy akár a pecsétben, akár bennem kárt tegyen. Rendben, akkor ez lesz a következő próbálkozás.
Leültem a tisztás közepére és először létrehoztam a Fuu Uzen Kait aminek segítségével megnyitottam a bijuut fogva tartó pecsétet. Ezután hagytam, hogy a feltörő Nibi chakra kiáramoljon a pecsétből, most viszont már külön képeztem egy chakra burkot köré és nem hagytam, hogy direkt kontaktusba kerüljön a chakra rendszeremmel. Bár így a folyamat egy kicsit talán tovább tart és körülményesebb, de ha sikerrel járok, akkor megtaláltam a módszert, hogy miképpen érhetném el a következő szintet. Közben létrehoztam a Bijuu Chakra Seichuu technikát, aminek segítségével tudom irányítani a démon erejét. Így viszont most sokkal nehezebb lesz az egész, tehát extra koncentrációt igényel a folyamat.
A szokottnál sokkal hosszabb ideig voltam ebben a meditatív állapotban és azt vettem észre, hogy egyszer csak a semmiből kezd elfogni a bezártság érzet. Először nem értettem, hogy mi is történik velem, aztán hirtelen bevillant, hogy Chizune emlékeztet, hogy a Nibi chakrájával együtt az érzéseit is el fogom kezdeni átvenni, ha túl sok chakrát hagyok kiszivárogni a pecsétből. Amint bevillant az emlék azonnal szinte mondhatni reflexszerűen zártam be a pecsétet és ugrottam fel az ülő pozícióból. A helyzet az volt, hogy a saját chakrámmal együtt azt hittem, hogy el tudom magamat szigetelni a Nibitől, de ez sajnos nem jött össze. Akarva vagy akaratlanul, de átadta érzelmeinek egy részét melyek most ismét mintha lyukat égetnének a lelkembe. Ekkor viszont egy tompa dörrenésszerű hangot hallottam a völgy felől. Pontosan abból az irányból amerre a rejtekhely volt, ahol megkínoztak engem és azt a konohai lányt azok az átkozottak. Csak ekkor vettem észre, hogy a testem körül ismét egy látható chakra aura formálódik. Most azonban sokkal erősebbnek éreztem a chakra koncentrációt, mint azelőtt, amikor a Bijuu palást első szintjébe léptem. Az érzelmek lesznek a kulcs a bijuu chakra erősségéhez. Én viszont most próbálok úgy viselkedni, mint egy gép, aki érzelemmentesen gyakorol és csak a cél lebeg a szeme előtt, így azonban nem fogom elérni azt a szintet, amit szeretnék. Már most jelen pillanatban is sikerült sokkal több chakrát felszabadítani, mint az első szinten, de ez még mindig nem elég, ennél többre is képes vagyok. Eközben több kisebb robbanást is hallottam, és ami talán még jobban aggasztott, hogy egyre közelebbről. Tudtam, hogy utána kell néznem a dolognak, éppen ezért a Nibi chakráját nem zártam vissza a pecsétbe, hanem vissza akartam szorítani a tenketsu pontjaimon keresztül a chakra erekbe, de annyi bijuu chakrát halmoztam fel, hogy ahhoz hosszan kellett volna koncentrálnom, biztos, hogy ez már egy másik szint, nem a bijuu palást első szintje, de most nincs időm ezzel foglalkozni. Chakra aura ide vagy oda, de utána kell néznem ennek a furcsa zajforrásnak, ami leginkább robbanásra emlékeztet. El is indultam, de óvatosan és közben aktiváltam a Kekkai Tengai Houjin technikát. A technikát a Nibi chakrájából hoztam létre, úgy kezeltem azt, mintha az lenne az elsődleges chakrám és valahol jól esett használni, egy kicsit mintha belekóstoltam volna… a szabadságba… A franc már megint… Eközben az érzékelő mező hatalmas területet járt be kupola formában terjedve és amint kapcsolatba lépett egy testel azonnal megéreztem annak helyzetét. Csupán csak állatokat véltem felfedezni, de valahol a technika hatósugarának szélén mintha egy ember is lenne…
 
[…]
 
Az út hosszúnak tűnt és Ayame meggyőződése volt, hogy el fogja veszíteni a fehér hajú shinobit, pedig válaszokat akart. Egész nap úton voltak és hiába beszéltek meg mindent előre a kunoichi úgy érezte, hogy valami rossz fog történni. Mint amikor az embernek valami rossz előérzete van, ami nem múlik el és állandóan furdalja az oldalát, de ez rosszabb, mint a kíváncsiság és nem múlik el…
Már lefelé ívelt az örök égi vándor útja, amikor megérkeztek a helyhez. A környéken néhány kidőlt fa és több nyom is jelezte, hogy itt nem rég dulakodás volt, ráadásul nem is kicsi abból ítélve, hogy a furcsa barlang bejáratától nem messze egy vonalban legalább négy öles fa ki volt dőlve, és a törzsükön látszott, hogy nem a szél csavarta ki őket. A csapat megérkezett és megkezdte a nyomok átvizsgálását. Akio tapasztalt nyomkeresőnek bizonyult és hamar összerakott egy elméletet arról, mi is történhetett. Éppen be akartak lépni a rejtekhelyre, amikor egy kunai telibe találta Akio jobb lábát. A lány egy szeme kiüvegesedett és társai felé fordult, de sok esélye nem volt, mert az elsőt egy második követte, ám a távolból egy jutsut is lehetett hallani. „Shuriken Kage Bunshin no jutsu”! Ezek voltak a lány utolsó pillanatai, mert az egy kunaiból legalább 20 másik materializálódott és ezek ellen esélye sem volt kitérni, akár csak egy repeszgránát, csapat társainak csupán az volt a szerencséje, hogy nem a szélrózsa minden irányába rebbentek szét a kunaiok.
-          Mazeu vissza!
Üvöltött rá a smaragd szemű lány csapattársára. A fiú felzárkózott mellé és az erdőben a lombok között vonultak vissza. A következő becsapódó kunaion már egy robbanójegyzet is volt. Az első detonáció hangja akár csak az ágyú dörrenés, aztán a második és harmadik után már csak azt vették észre, hogy még egyben vannak és menekülnek. De vajon ki mer megtámadni konohai ninjákat a tűz országának felségterületén? Igaz, hogy nagyon közel van a határ, de akkor is jogos a kérdés. Talán Otogakure tért vissza és ismét egy offenzívával fenyegetnének? Azt kizártnak tartotta a lány, csupán próbálkozott előállni valami ötlettel, hogy legalább azonosítani tudja támadóit. Azonban ehhez látni kéne az ellenfeleket. Valahogy ki kellett őket csalnia egy szabad terepre. Amikor erre a következtetésre jutott, hirtelen észrevette, hogy elkezdtek ritkulni körülötte a fák. Mintha egy tisztás felé közeledne. Azonban egy kunai hirtelen elrepült mellette iszonyatos erővel és a ráerősített robbanójegyzet már éppen lángolt. Ayame tudta, hogy talán már másodpercei sincsenek hátra. A kunaiok pedig hirtelen ismét megsokszorozódott, de a robbanójegyzet csak azon volt, amelyik középen helyezkedett el, ezzel pedig ellenfele kreált egy óriási gyilkos repeszbombát. Ayame számára lelassult az idő… Már elkezdett leperegni előtte az élete, amikor hirtelen megpillantotta a fiút, aki mintha a múltból lépett volna elő, de volt körülötte valami… valami furcsa aura…
 
[…]
 
Az elrugaszkodás után a testem hirtelen gyorsult fel és olyan érzésem volt mintha a gyomrom a csigolyáimhoz préselődött volna. Körülöttem egy pillanatra mintha elmosódott volna a táj is. Aztán észbe kaptam, hogy most a Nibi chakráját használom, és éppen ezért gondolom, hogy annyi chakrát kiengedtem a pecséten, hogy már az alap testi adottságaimra is hatással lehet. Mással nem tudtam magyarázni ezt. A gyorsaságot meg tudom szokni, de a velem szemben érkező konohai shinobikra egyáltalán nem számítottam. Azonban a lány, aki első ránézésre nagyon ismerősnek tűnt, éppen menekült valaki elől és nem volt egyedül. A kunai, ami egy pillanat alatt megsokszorozódott mellette, arra engedett következtetni, hogy nem csak sietős a dolga, de valószínűleg menekülnek valaki elől… De vajon ki elől menekülhetnek konohai ninják a tűz országának felségterületén, talán otogakure tért vissza, hogy ellenőrizze sikerrel jártak-e? Elrugaszkodtam egy faágról, viszont most a maximális sebességre kapcsoltam és így a köztünk lévő távolságot a másodperc tört része alatt letudtam, de nem akartam, hogy a lány közvetlenül érintkezzen a bijuu chakrájával, ezért aktiváltam a chakraláncaimat és azzal mentettem ki őt a robbanás hatósugarából… Sajnos a társát nem tudtam elkapni… A repeszként szerte szét repülő kunaiok valószínűleg azonnal véget vetettek az életének. Már tudom is honnan volt ismerős ez a lány. Ő volt fogva tartva velem, amikor elkaptak a hang falusi ninják…
A láncok teljesen rátekeredtek a lány testére egy szempillantás alatt kiragadták őt a robbanás sugarából, így sikerült élve megúsznia a dolgot, azonban úgy látszott, hogy teljesen elernyedt a teste, gondolom elájult. Gyorsan leérkeztem a földre és egy fa törzséhez támasztottam a konohai kunoichit. Kézjeleket formáztam és megalkottam az érzékelő mezőt, amely kupolaformát öltve végig rohant az erdőn és közben minden apró kis bogártól az emberig megmutatta, merre vannak, akár rejtőzködnek! A támadók tőlünk nem messze a vízesés irányában helyezkedtek el. Tudtam, hogy gyorsan fel kell szívódnom. Eközben a bijuu erejét visszazártam a pecsétbe és azon gondolkoztam, hogy miként tudnám elcsalni az üldözőket. Nem, most nincs kedvem megint összetűzésbe keveredni valakivel, inkább felkapjuk a nyúlcipőt, a lány sincs abban az állapotban, hogy most nekiálljak itt csapdákat csinálni, csalit készíteni és verekedni  valami ismeretlen shinobikkal. Odaléptem a hozzá és felkaptam, meglepően könnyű volt és így eszméletlenül törékenynek is tűnt. Bár úgy sejtem kapott egy kezelést, de a verés nyomai még mindig látszottak rajta. Ettől függetlenül egy nagyon is szemrevaló kunoichinek tűnt, aki már elhagyta bőven a genin kort.
Remélem annyi ideig tart a meglepetés, amíg sikerül meglépni. Mivel a kis barlangom, ami ideiglenes fedezékként, talán még lakásként is szolgál itt van a közelben, ezért egy kicsit kerülő úton mentem vissza, ha netán mégis követnének. Ezúttal azonban Fortuna mégis rám mosolygott, mert az érzékelő mezőt még kétszer használva megbizonyosodtam róla, hogy szerencsére még a közelben sincsenek. Talán visszavonulót fújtak a srácok, vagy ha még nagyobb szerencsém van, beleakadtak egy konohai őrjáratba, akik elintézték a piszkos munkát.
Tüzet ma este nem gyújtottam ezért a lányt a saját „ágyamban” fektettem le és jó alaposan betakartam, remélem holnap meg tudjuk beszélni a dolgokat. Előttem még azonban itt volt az éjszaka és mivel valakinek őrködnie is kellett, ezért gondoltam gyakorlok egy kicsit.
Létrehoztam két vízklónt akiket kiküldtem őrködni. A klónok folyamatosan cirkáltam a táborom körül, tehát ha bárki jön, azt elég jó eséllyel észrevenném. Itt az ideje végre normálisan is gyakorolni…
A meglékelt pecséten keresztül ismét megidéztem a Nibi chakráját és annyit engedtem ki belőle amennyit nem szégyelltem, de sajnos megint megakadtam annál a résznél, hogy összetömörítsem a Nibi chakráját és egy sokkal töményebb chakra tömeget hozzak létre, mint amit azelőtt. A Bijuu palást ismét létrejött és szerintem már bőven sikerült átlépnem az első szintet, de valamiért a chakratömeg nem akarta felvenni azt a formát és sűrűséget, amit én is szerettem volna. A módszer már megvolt, hogy miként tudom elkülöníteni és irányítani a bijuu chakráját ha nagyobb mennyiséget engedek kiszivárogni a pecsétből, mint amennyi a bijuu palást első szintjének létrehozásához szükséges, de úgy érzem, hogy megragadtam a „második” szint létrehozásának szintjén. Tudom, hogy hülyén hangzik, de valószínűleg azért ragadtam meg ezen a szinten, mert hiányzott belőlem a szenvedély, és az érzelmek, de őszintén szólva azután, amit Chizunéval tettem, jobb is ha hiányzik belőlem az érzelem, amikor a Nibi chakráját használom, mert ha nem uralkodok magamon annak csúnya következményei lehetnek.
Azonban ez volt az a határvonal, amit át kellett lépnem, de ekkor mindig eszembe jutott a Chizunénak okozott sérülések tömkelege és ösztönösen állítottam le magam. Az egész éjszakát azzal töltöttem, hogy megpróbáltam valahogy átlépni ezt a szintet és kitolni a határokat arra szintre, amire még azt hittem elérhető úgy, hogy ne veszítsem el a tudatom. Legutóbb amikor a Nibi átvette az irányítást, teljesen kiesett minden. Nem emlékeztem semmire, hogy miként történt. Mivel Chizunéval elég hamar összevesztünk és a lány olajra lépett, ezért tőle sem tudhattam meg, hogy mennyire voltam közveszélyes, de a sebeiből úgy vélem, hogy eléggé ahhoz, hogy soha többet ne jussak el arra a szintre.
Másnap reggel úgy ébredtem, hogy valami hideg fémeset éreztem a nyakamnál. Nem is tudom pontosan, hogy mikor aludhattam el, de valamikor a hajnali órákban megadtam magam, de a klónokat meghagytam és most hol lehetnek?
-          Ki vagy te? Hogy hívnak, és hogy kerültél abba a barlangba egy héttel ezelőtt? – A lány úgy látszik nálam előbb kelt, pedig azt gondoltam, hogy át fogja aludni ezt a napot is annyira mélyen aludt, de ezek szerint nem jött be a számításom.
-          Nyugalom. – Emeltem fel a két kezem és közben felültem.
-          A nevem Kenshiro Karu és nem szándékozlak bántani, különben otthagytalak volna az erdőben.
A lány keze remegett és érezni lehetett rajta, hogy nem tudja, mi tévő legyen. Lassan megfordultam és láttam, hogy ez a lány tényleg hasonlít Chizunéra, legalábbis a szemei. Mintha ugyan azok a smaragd szín lélektükrök tekintenének rám, ám most tele könnyel és kétségbe eséssel.
-          Nyugalom! – Odanyúlok remegő kezéhez és óvatosan kiveszem belőle a kunait, majd átölelem a síró lányt. Tényleg nagyon megsajnáltam. -A csapattársadat sajnos már nem tudtam megmenteni téged is éppen, hogy csak elértelek, de itt vagy életben, vagy és szerencsére megúsztad egy karcolás nélkül.
-          Nekünk azt mondták, hogy te egy gyilkos vagy… egy szökött bűnöző. – Dadogta nekem miközben még mindig a könnyeivel küszdött. Bevallom még így sírva is nagyon szemrevaló volt…
-         Szerencséd, hogy ez nem így van. – Mosolyogtam a lányra. – Figyelj, mivel még mindig itt vannak, ezért egy darabon elkísérlek vissza a faluba, de nem mehetek túl közel, főleg Konohához nem…
A lány még egy darabig törölgette könnyeit aztán sokatmondóan rám pillantott ismét.
-          Köszönöm szépen, de azt hiszem egyedül is haza találok. Annyi kérdésem lenne, de nem is tudom, hogy mivel kezdjem? Ki vagy te, hogy kerülsz ide a Tűz Országába? Hogy kerültél abba a barlangba, ahol engem is fogva tartottak? Hogy élted túl a szobor hatását? Mi volt az a furcsa vörös chakra? Soha nem láttam még ilyet életemben és megöl a kíváncsiság. A legfurcsább pedig, hogy miért mentettél meg? Ha egy bűnöző vagy, akkor neked nem származik abból előnyöd, ha egy konohai chuunin tudja rólad, hogy itt tanyázol a határon. Az egységemet, akikkel jöttem megölték, de nekem jelentenem kell, remélem ezt tudod Karu.
Ekkor valami megmozdult bennem. Nagyon régen hívott valaki Chizunén kívül gyilkos szándék nélkül a saját nevemen. Nem tudom, hogy miért, de ez akkor és ott nagyon sokat jelentett nekem.
-        Figyelj, mi lenne, ha reggeliznénk valamit, aztán elkísérnélek egy darabon és közben válaszolnék a kérdéseidre?! Inkább azt áruld el, hogy hívnak? – A lány visszahúzódóan figyelt egy darabig majd csak kibökte.
-          A nevem Ayame…
A reggelit csöndben fogyasztottuk el. Elképesztő, hogy ennek a lánynak az arca mennyire hasonlít Chizunéra. A szeme legalábbis nagyon, mintha a húga lenne. Időközben szerencsére megnyugodott ezért már nem kellett egy idegent vigasztalnom… A délelőtt maradékában én kint gyakoroltam a kis barlangom előtt amíg Ayame bent aludt. Hiába próbáltam a bijuu chakrát addig halmozni, amíg a szervezetem bírja egyszerűen nem voltam képes átlépni azt a szintet, amit szerettem volna. Nagyjából kora délután már a lány is készen állt rá, hogy elinduljunk, de a faggatózást csak nem sikerült abba hagynia. Gondolkoztam rajta egy darabog, hogy használom rajta az agymosó technikámat, de aztán úgy döntöttem, hogy én nem fogok tőle semmit sem elvenni. Emlékeket meg, főleg nem amik emberré tesznek minket. Úgy is lehetne mondani, hogy az én értékrendem szerint a szabad akarat szent.
Magasan járt már a nap az égen, amikor elindultunk Konoha felé és tudtam, hogy nem egy életbiztosítás elkísérni a lányt, de úgy éreztem, hogy azok, akik a vérét akarták ontani még itt ólálkodnak a környéken, hát nem tévedtem nagyot.
-          Szóval megígértem, hogy válaszolok pár kérdésedre… Kirigakuréból származom eredetileg, de Kusagakuréban telepedtem le és próbáltam meg újra szervezni a kihaltnak hitt klánomat. Aztán a kirigakurénak nevezett átkom utol ért és elvett tőlem még valamit a családomon kívül, ami nagyon fontos volt számomra. Aztán egy társammal elmentünk visszaszerezni ezt a valamit, de valami sokkal értékesebbet találtam, aminek a segítségével most éppen magamat próbálom megtalálni ismét. Tudom ez így elég hülyén hangzik, de hidd el a te érdekedben jobb, ha nem tudod, ki vagyok és mi a teljes történetem.
-          Hát ez tényleg elég idiótán hangzik, de tekintettel arra, hogy már kétszer megmentetted az életem, nem kérdezek inkább többet. Köszönöm szépen, hogy elkísérsz egy darabon.
Majd a lány rám mosolygott talán most először. Biztos bennem van a hiba, de valami megint megváltozott bennem és ez Ayame hatása volt rám. Nem töltöttünk együtt többet egy napnál se, de a lány úgy vonzott magához, mint egy mágnes… Most azonban a feladatra kell koncentrálnom és nem szabad hagynom, hogy bármi elterelje a figyelmem. Meg kell tanulnom a Nibi erejét használni.
A támadás váratlanul ért minket és raiton technika engem telibe talált. Neki repültem egy fának és miután sikeresen levettem arccal a törzsét sokkolt állapotban lévő testem tehetetlenül zuhant le a földre. Ayame felsikított, de sok ideje nem volt neki sem reagálni. Bár sikeresen kitért az egyik kóbor villám mégis eltalálta és egy nagyon kicsit sikerült kibillentenie őt az egyensúlyából… Ennyit láttam a lányból aztán pillanatra elsötétült a világ.
-          Konohai féreg most meglátod, hogy a hanggal nem fogsz szórakozni.
Kúszni volt csupán erőm egy kisebb tisztásra, ahonnan hallottam a csatazajt. A lány egy kis erdei patakocskán állva folyamatosan védekezett, amíg az őt támadó feltehetőleg vagy otogakurei vagy csak egy vadász ninják két oldalról támadták.
-          Megöltétek a fivéremet! Ezt soha nem bocsájtom meg. Konoha ezzel teljesen elvetette a sulykot. A kis barátod kizárt, hogy túléljen egy ilyen erejű raiton jutsut te kis kurva! HALLOD EGYEDÜL VAGY!
Ayame töretlenül védekezett különböző víz technikákat használva és közben valamit keresett. Vajon a kiutat, vagy engem? Remélem inkább a kiutat. A hátulról érkező harmadik tagra nem lehetett felkészülve a lány. A férfi a shusin no jutsut használta és egy számomra ismeretlen taijutsut használva egyetlen ütést mért a lány testére, amitől az nagyjából 10 métert repült és ernyedten ért földet. Esélye sem volt ellenük az én testem pedig sokkos állapotban volt és feltehetőleg égési sérüléseim is vannak, így nem fogok tudni segíteni a franc…
-          Hagyd nekem Akio én akarom elintézni. Darabokban foglak visszavinni Otogakuréba…
Eztán már csak annyit hallottam, hogy egy kunai süvít a levegőben és a lány sikít aztán sötétség.
A düh, a tehetetlenség, a félelem… ezek mind annyira felgyülemlettek bennem, hogy ismét ott térdeltem a rács előtt. A Nibinek csupán csak a szeme látszódott és némi kísértetiesen kékes derengés a távolban. Kinyitottam a pecsétet, majd alámerültem egy másik világba…
ŐT SEM TUDOM MEGVÉDENI! Ahogy senkit sem tudtam… Egyszerűen nem vagyok rá képes. Ezért nem találom magam HALLOD? A könnyeim feltehetőleg a valóságban is kifolytak nem csak itt a gondolati síkon. Csöndben pedig még hozzátettem Mert egy senki vagyok…
A bijuu nem válaszolt nekem, csupán csak perzselő jelenlétéből éreztem, hogy itt van, de nem fogja kommentálni az eseményeket.
NEEEEEEEEM!!!!!
Térdelve ráütöttem a rácsra egyszer majd teljesen összeomlottam… Aztán amikor kinyitottam a szemem a fizikai világban voltam ismét. A bizsergés, amit eddig minden izmomban éreztem teljesen elmúlt, de úgy éreztem mintha részeg lennék. A lány ismét felsikoltott, de olyan velőtrázóan, hogy úgy éreztem mintha a szívembe belevágtak volna egy kést. Ettől aztán az utóbbi napokban fel nem használt bijuu chakra olyan erővel tört ki a felszínre, hogy körülöttem egy kisebb detonáció megzavarta az Ayamét kínzókat. Teljesen elvesztettem a fonalat és csak egy dologra tudtam gondolni. Meg kell ölnöm azokat akik, kínozzák a lányt.
Nem volt már józanész sem lelki ismeret. ösztönből cselekedtem és a vadállati ösztönök most azt diktálták, hogy ölj. A vörös ködön keresztül tudtam csak követni az eseményeket, de abban biztos vagyok, hogy a bijuu palást ismét körbevesz. Most azonban hiába dobálnak rám kunai késeket, egyszerűen hatástalanok.
-          Ez meg mi a franc? Valami démon?
Az egyik férfi, aki a lány fölött állt egy óriási ütést kapott, de szerintem már az ütés szele megölte volna, mert a lány eszméletlen teste után 3 méterrel nagyjából három háztömbnyi területet tarolt csak le az a szél, ami az ütés becsapódását követte a férfi mellkasába. A csontok ropogtak öklöm alatt miközben szemfogaim kezdtek megnyúlni a számban. Ez a Nibi lesz… Kezdi átvenni az irányítást a fene…
A másik két férfi felém rohantak, amikor éreztem, hogy a bijuu chakra felhalmozódik a lábamban. Egy kicsit azért én is ott voltam fejben és láttam amint a két férfi kézjeleket formál, de idejük már nem volt befejezni a technikát. Ellenfeleim csupán annyit láttak, hogy eltűnök a szemük elől és előttük három centire felrobban a talaj, ahogy kilövöm magam minden chakrával amit a lábamba pumpáltam előtte. Jóval a lombkorona szint felé repülünk és mindkét fickót a nyakánál kaptam el tehát valószínűleg a nyaki csigolyáik már darabokra törhettek, de ennyi nem volt elég. A kezemen meghosszabbodott körmöket belemélyesztettem a nyakukba, és amikor a két elernyedt testet hatalmas erővel visszaröpítettem a fák közé úgy rémlik mintha a nyelőcsövük vagy torkuk egy része a kezemben maradt volna aztán sötétség…
A következő kép, hogy ott állok a lány fölött és borzalmasan idegesít, hogy ő minden problémám forrása az utóbbi időben… Mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak megölném itt és most azzal már emelem az öklöm, ami csurom vér… Ekkor azonban megpillantom, hogy Ayaménak a karjába van valami fura szimbólum bele vágva, illetve a vállánál egy nagyon komoly seb éktelenkedik
NEM! ELÉG!
Parancsolok magamra, és amikor zöld lélektükrök néznek vissza rám akkor vesztem el teljesen a fonalat, mert egy pillanatra eszembe jut Chizune sebek, és amit neki okoztam... Óriási harcba kerül visszaszorítani a Nibi chakráját. Pecekig csak fetrengek és üvöltök a kíntól, de végül sikerül. Amikor bezárom, a pecsétet úgy érzem magam, mint egy kicsavart rongy. Testem teljesen elernyed és nagyjából csak kúszni tudok a lányig, aki teljesen sokkos állapotban fekszik, de szerencsére annyi lélekjelenléte volt, hogy vállán lévő amúgy feltételezem, direkt nem halálos sebre szorítsa a kezét.
-          Hát ezért keresnek téged?
Dadog és szipog még Ayame, de pontosan jól tudom, hogy tudja most már a titkomat.
-          Igen…
Csak ennyi telik tőlem, mert úgy érzem felfordult a gyomrom, amikor meglátom a két véres kezemet.
-          Pontosan ezért nem mehetek veled tovább.
Feltápászkodok ülőhelyzetbe és letépem a felsőm ujját. Előveszek valami kisebb üres tekercset a chuunin mellényem egyik zsebéből és mondom a lánynak, hogy szorítsa a sebére. Miután egy nyomókötést tettünk a vállára megpróbálok feltápászkodni, de nehezen megy.
-          Karu ne menj el! Mi konohában segíthetünk neked. Ismerek valakit, aki olyan, mint te…
-          Nem Ayame nem segíthettek. – Már háttal vagyok a lánynak és botladozok el tőle… Minél messzebb, hogy ne tudjak ártani neki és talán, hogy ne tudjak ártani senki másnak, aki közel áll hozzám. – Remélem, egyszer még találkozunk Ayame konohából…
 
 
 
 
 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Szept. 04 2016, 18:25

"...NEM! ELÉG!"
   A száján keresztül hagyták el ezen hangok bensőjét, vagy talán csak a gondolataiban fogalmazódott meg? A sötét végtelenség verte vissza Karu kiáltásának hangját, ám ez a sötétség ismerős volt a számára. Olyanfajta sötétség, amit már megtapasztalt és tudott, ismert. Bár az elmúlt napok során előre haladt terveit és szándékait tekintve, de már saját bőrén tapasztalhatta, hogy a Nibi chakrájának irányítása cseppet sem könnyű dolog. Olyan, mintha 100 kilós súlyokat próbálna meg egy kézzel felemelni és ha még többet akar, még nagyobb erőre akar szert tenni, akkor fokoznia kell, növelnie kell a súlyok nagyságát, 150-200 kilóra és idővel eredményt érhet el. De mi történik akkor, hogyha a súlyokat túl gyorsan pakolja fel? Belerokkan és lesérül, örök életére elveszíti minden reményét, hogy erős legyen...
   A külvilág elsötétül... Nem tudja, hogy mi történik, ködszerű fátyol borul elméjére, a sötét terület pedig kiélesedik. Talpa alatt mintha víz fodrozódna... Szemei előtt a smaragd színű rácsok rémlenek fel, amiknek fokain pecsétjegyzetek helyezkednek el, a rácsok találkozási pontján pedig egy hatalmas, smaragd színű pecsét látható... Amit viszont csak ebben a pillanatban vesz észre, hogy a rácsok mögül, pontosabban a hatalmas jegyzet alól, vörös chakra nyúlványok szivárognak és fogják körbe a testét. Lábtól derékig már körbefogták, és nem engedik, ám ahogyan mozogna, jól érezhető, hogy ki tud szabadulni a chakra fogásából. Mintha nem venné komolyan a dolgokat... Mit tesz Karu!?


// Ide kérek erre egy reakciót ^^
Közben megkaptam az infót a terület kinézetéről, azt írd le nyugodtan a pecsét és a chakra ugyanúgy mozog //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Szept. 05 2016, 23:58

A helyzet amiben találom magam egy pillanatra még meg is zavar. Valami fogva tart és nem is nagyon akar ereszteni, aztán az érzés enyhülni kezdett és a sötétből kirajzolódott egy nagyon is ismerős hely. Bizony itt már jártam nem is egyszer és sajnos egyik látogatásnak sem lett igazán jó vége. Most azonban nem érzem azt a bénító szorítást ami legutóbb fogolyként láncolt a saját bénult tudatom határára. A chakra egészen a derekamig ér és a pecsét alól szivárog ki. Valószínűleg a reflex, de azonnal elkezdtem előre lépdelni, hogy megszabaduljak a vörös láva szerű eszenciától. Legutóbb amikor a markában voltam akkor még levegőt venni is nehezen tudtam és ennek az emléke sajnos túl élénk. Ahogy próbálok egyre több lépést megtenni előre, úgy érzem, hogy a chakra egyre kevésbé tart fogva, ahogy távolodok a ketrectől. Ez az, most sikerülhet megmenekülni és nem fog tudni kiszabadulni. Egyik lépés a másik után és már majdnem szabad vagyok. Azonban valami hirtelen beugrik és lépteim lelassulnak. Feltehetőleg ekkora már alig vesz körbe egy minimális mennyiségű bijuu chakra ha valóban nem tart most fogva. Beugrik ugyan is, hogy én most pontosan azért vagyok itt, hogy megtanuljam még jobban irányítani a Nibi erejét és ehhez bizony nem szabad megfutamodnom előle. Igazság szerint a nem is olyan távoli múlt árnyai kísértenek, de most azért teljesen más a helyzet mint akkor volt. Idő közben megállok és azon töprengek, hogy vajon mekkora az a kockázat amelyet be merek vállalni. Legrosszabb esetben halál, ez tiszta. Legjobb esetben azonban meg tudom menteni a lányt és megölni a rossz fiúkat. Talán még a Nibi chakráját is jobban tudnám irányítani mint eddig. 
Szépen lassan megfordulok és figyelem azt az utolsó chakra nyúlványt amely eddig elkísért és még mindig makacsul kapcsolódik hozzám. A különbség a mostani és az akkori állapot között, hogy most nem érzem azt a mindent elnyomó erőt. Csupán csak bizsergést érzek a testemben ott ahol a bijuu chakra hozzám ér. Viszont most rendelkezem a saját chakrámmal is és éppen ezért elkezdek visszafelé sétálni, közben mint egy kötél húzás, elkezdem kihúzni a chakrát a pecsét alól. Először csak gyengéden aztán egyre erősebben. Viszont most a tenketsu pontjaimon keresztül kiáramoltatom a saját chakrámat a és így először csak a kezemet vonom be, hogy a Nibi chakrája ne közvetlenül velem érintkezzen hanem a chakrámmal így talán könnyebb lesz irányítani. Ahogy egyre több chakrát húzok ki a pecsét alól, úgy érzem, hogy kezdem ismét elhagyni azt a szintet amit biztonságosan még tudnék kontrollálni. Azt is számításba veszem, hogy talán az egész edzésem alatt nem jutottam el erre  a pontra és ha most nem fog sikerülni annyi chakrát kihúznom amennyit csak lehet, akkor ki tudja mikor, vagy lesz-e egyáltalán lehetőségem rá. A chakrámat feltehetőleg sikeresen fel tudom most használni és miközben próbálok kivonni annyi chakrát a pecsétből amennyit biztonságos keretek között ki lehet! A Nibi láva szerű chakráját megpróbálom átitatni a sajátommal és így irányítani azt. Nem nagyon jut eszembe más módszer, ezzel pedig egyszer már sikeresen próbálkoztam. Igaz akkor a mostani chakra mennyiség töredékét szabadítottam fel, de most felkészültnek érzem magam egy ilyen feladathoz. Hiszen az idő múlásával nem csak a bijuu chakra mennyisége nőtt amit használni próbáltam, hanem az enyém is és erre építve most sikerülhet egy olyan szintre lépni ahol előtte még sosem jártam. Nem csak magam miatt kell erősebbé válnom. Bevillant a megsebzett Chizue látványa és ez adott erőt. 
- Gyerünk, nem adom fel! 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Szept. 07 2016, 18:21

// Remekül ráéreztél a dolog lényegére, bár kellett egy kis rávezetés ^^ //


A Nibit Elzáró Pecsét és Karu Közötti Kapcsolat Inkarnálódott Helyszíne:
Egy Fekete tér, a talajt víz képzi, ebben a térben bármerre lehet mozogni, de ha túl messzire megy a Jinchuuriki akkor az útját egy láthatatlan fal állja. Fent a levegőben a megint csak nem látható mennyezetről négy lánc lóg le. A láncok egy zafír színű ketrec négy sarkához kapcsolódnak. A ketrec anyaga fém és a belsejében sötétség látszódik. Lentről nézve éppen csak látszódik a ketrec ajtaja. A ketrecnek kétszárnyú ajtaja van, aminek a zára ismeretlen kinézetű, mivel egy nagy papírjegyzet van ráhelyezve az "Elzár" Kanjival. Továbbá a ketrec rácsain több kisebb jegyzet is látható, amikre felváltva a következő szavak vannak írva: "Hakke" - "Fuuin" -  "Shou" - "Teisen" - "Kensei" - "Kenetsu" - "Shi"

Szimbolika:

Fekete Terem --> Karu Teste, Chakrahálózata, Elméje, Tudata

Ketrec, Láncok és Ezek Kinézete --> A Láncok a plafonból lógnak le, vagyis Karu Chakrájához, testéhez kapcsolódnak, ezek tartják és fogják a Fém Ketrecet, vagyis kötik Karuhoz az elzárt lényt. A ketrec Zafír színű és fém, ezen tulajdonságok tükrözik vissza a Nibi személyét és személyiségét (Pl.: Kék Lángok, Szilárd Jellem). Ezen kívül a Ketrec maga a Bijuu Sashiosae // Bijuu Hozzácsatolás pecsétjének megtestesülése.

Ketrec Kétszárnyú Ajtaja --> A két ajtó a zárral a Shishou Fuuin // Négy Jel Pecsétet szimbolizálja, aminek segítségével az elzáró pecsétből, vagyis a ketrecből van egy "kiút" ahol a chakra felszabadulhat, vagyis elérhető a Jinchuuriki számára. (Veszélyekkel persze) A zárat fel lehet lassan és gyorsan is nyitni, ez a Jinchuurikitől függ. (Ajtó vagyis a Shishou Fuuin nélkül csak egy SIMA zárt pecsétet, Ketrecet kapnánk, amiből akkor törik csak fel a a Bijuu chakra ha a pecsét megsérül, valamint így a Jinchuuriki számára nem felhasználható a Bijuu Chakrája csak ha olyan kontrollal bír felettük, mint Rikudou Sennin, Madara, Tobi, Kaguya)

A Ketrec Ajtaján Lévő Zár, ami nem látszik a pecsétjegyzet miatt --> A Shishou Fuuin // Négy Jel Pecsét zárja, ami a Négy Jel Pecsét RÉSZE. Ez a zár nyitható fel, lépésekben haladva vagy egyszerre. Célszerű, hogyha lépésekben halad a Jinchuuriki. (Képek a Zárról és a Nyitásról: Kép1; Kép2; Kép3; Kép4) A Bijuu Palást Szintjeivel megegyező részekre van bontva a zár nyitási szegmensei. A Jinchuuriki elsajátítva a Pecsét Részleges Megnyitása // Fuu-uzen Kai technikát, képes felnyitni a pecsétet részlegesen, ezzel pedig szabadon engedni a Bijuu Chakrájának egy részét. Ezt megtanulhatja irányítani.

A Ketrec Zárán Lévő Pecsét --> Az Elzáró pecsét egy folyamatos kontroll a Négy Jel Pecsét felett, ám ez a kontroll csökken. Ha a Jinchuuriki el akarja sajátítani a pecsétfelnyitás képességét, akkor a pecsétet el kell távolítania. Ez után Ő bármikor visszateheti a pecsétjegyzetet a helyére, ezzel újra "eltömítve" a zárat. (Jegyzet Kinézetének Illusztrációja: Kép)

A Zárból és a Pecsétjegyzet Alól Szivárgó Bijuu Chakra --> A Pecsétek Gyengülését jelképezi, ez a chakra folyamatosan ártani akar Karunak. Minél jobban sérült a pecsét, annál több a passzívan kiáramló chakra és annál erőszakosabb!

// Ezeket felvezetem az Adatlapodra //


A chakra az "Elzár" Kanjival ellátott jegyzet alól tör ki, ám csak nagyon gyengén hat Karura, voltaképpen semmibe nem kerül neki, hogy "lerázza" magáról a Nibi chakráját, vagy hogy megragadja chakrát koncentrálva és a saját chakrájával uralma alá vonja... Ez meg is történik, a pecsét alól feltörő chakrát az irányítása alá vonta, ám jól tudja, hogy erre már képes! Villámként hasít belé a felismerés, hogy képes felnyitni a pecsétet és az általa csak Palástnak nevezett Bijuu Chakrát irányítani. Ám ez a Nibi chakrájának csak egy nagyon kicsi része... Roppantmód kicsi, így tovább kell mennie és szinteket kell lépnie. A kezében van a "kulcs": Képes felnyitni a pecsétet a technikájával, ám a pecsét felnyitása csak részleges! Olyan, amikor a kulcsra zárt dobozt csak résnyire nyitod ki! Minél jobban megemeled a tetejét, minél nagyobb lyukat hagysz a betekintéshez, annál nagyobb az esélye, hogy valami kiszökik belőle! Jelen esetben, ha tovább nyitja a pecsétet, még több chakra fog kitörni a pecsétből, ami át akarja venni az irányítást Karu felett! Ő pedig ezt tudja, mégis több erőre van szüksége! Mit tesz?


// Ezzel most a Bijuu Palást 1. Szintjén vagy, a chakra azért nem volt agresszív, azért tudtad könnyen elnyelni, mert már megtanultad az első szint
et. Három választásod van:

1.) Lezárod a pecsétet és abbahagyod a műveletet (Ha ezt választod át kell írnod az élményed végét, ugyanis Karut nem önti el a düh és a Nibi pusztító ereje) Következmény --> Élményben nem sajátítod el a Bijuu Palást egyik szintjét sem

2.) Tovább mész, méghozzá lépésenként haladva. TUDOD hogy ha leveszed a jegyzetet akkor megnyithatod a pecsétet részlegesen. (Ezt az Első szintnél már megtetted) De ha tovább mész, még több Bijuu Chakrát kell irányításod alá vonni. Ha lépésenként haladsz könnyebb a dolgod de lassabb is! Ennél az eljárásnál Kétszer annyi chakrát kell irányításod alá vonni, mint amire képes vagy (Bijuu Palást 2. Szint)
Következmény --> Élményben lehetőséged van elsajátítani a Bijuu Palást MÁSODIK szintjét [Ajánlott]

3.) Megnyithatod annyira a pecsétet, hogy egyszerre több chakra áramoljon ki, mégpedig ÖTSZÖR annyi, mint amennyit eddig megtanultál iránytani. (Bijuu Palást 3. Szint)
Következmény --> Élményben lehetőséged lehet elsajátítani a Bijuu Palást HARMADIK szintjét. [Kockázatos] 


Ide tartozó leírások:

Spoiler:


Bijuu Sashiosae // Bijuu Hozzácsatolás

A technikát a szél országában fejlesztették ki és "praktikus, alkalmas" módja egy démon kisgyermekhez csatolására, Chiyo sunagakureból ennek a technikának a segítségével csatolta Gaarahoz az egyfarkú Shukakut.
Ez a technika bizonyos szempontból "elõnyösebb" és hatásosabb a többi démon elzáró pecséthez hasonlítva, mivel a kapcsolat a gazdatest és a démon között itt jóval egyértelmûbb és lineárisabb.
Chakrapont: 800
Besorolás: S
Shishou Fuuin // Négy Jel Pecsét

A technikával a testen levő pecsétbe zárt chakrát a test "tulajdonosa" képes lesz kivonni a pecsétből, és használni, azonban ha a pecsétben egy aktív lélek is tartózkodik, a Shishou Fuuin hatására az is képes lehet előtörni.
A pecsét elkészítése: rajzolat készítése a hordozóra, majd a pecsétbe foglalt chakra pecsétbe áramoltatása, végül a pecsét lezárása - ezt a használó megteheti úgy, hogy a feloldást csak maga indíthatja el, de a megpecsételtnek is meghagyhatja ezt a lehetőséget.
Miután a 4. Hokage a fent vázolt technika segítségével magába zárta a démonrókát, még a halála előtt a faluja számára felhasználhatóvá is akarta azt tenni, nem akarta magával vinni a halálisten gyomrába. Emiatt alkalmazta ezt a pecsétet, melynek segítségével lehetősége nyílt a Narutoba zárt démon lelkét és chakraját is hozzáférhetővé tenni Naruto számára.
Chakrapont: 900
Besorolás: S
Megjegyzés: A Chakra Fuuin és a Shisou Fuuin együttes használata alkotja a Hakke Fuuin // Nyolc Jel Pecsételő Stílust

Pecsét Részleges Megnyitása // Fuu-uzen Kai

Ha a Pecsét jellege engedi, akkor a Jinchuuriki képes lehet felnyitni a Bijuut elzáró pecsétet. A felnyitás talán túl erős szó rá, így jobb inkább az a kifejezés, hogy "enged a gyeplőn" így a Bijuu chakrájának egy általa meghatározott része a saját chakrahálózatába juthat, ezt a chakrát pedig Ő képes lehet felhasználni, úgy, mintha az övé lenne. Ezáltal erőteljesebb technikákat hozhat létre, amiket ezen kívül sokkal eredményesebben is használhat. Ám minél több chakra kerül felszabadításra, annál nehezebb lesz annak irányítása és annál nagyobb fájdalommal is jár a test számára. HA a használó nem gyakorol eleget és nincs tisztában a képességeivel, akkor a Bijuu chakárja felülkerekedhet rajta. Ez különösképpen akkor veszélye, hogyha a Jinchuuriki nem akarva lazít a pecsét szorításán, hanem dühtől és indulattól vezérelve, tudatában sincs annak, hogy mit csinál. (Lásd: Naruto)
Elérési Szint: B
Chakraszint: 300
Megjegyzés: Ez csak a Pecsét akarattal történő (Tehát nem a Bijuu chakrája akar kitörni) felnyitásának képessége, ami alap feltétel, minden későbbi direkt Bijuu Chakraművelet előtt. Ezen kívül jó tudni, hogy a Bijuu chakrájának 1%-át is nehéz irányítania egy A szintű Ninjának. Ezen kívül, jó, hogyha van egy olyan személy, aki képes kordában tartani a Jinchuuriki dühöngését, hogyha a próbálkozás sikertelen lenne.Bijuu Chakra Irányítás // Bijuu Chakra Seichuu

Ha a Pecsét gyengül és feltör belőle a Bijuu Chakrája, még nincs minden veszve. Minden Jinchuuriki aki elég kitartó és meg van benne az, ami egy Shinobi életre kell, képes lehet irányítani a Bijuu chakráját a képességeihez mérten. Így amíg a pecsét nem éri el a teljes károsodás szintjét, akár a Bijuu chakrájának 15-20%-a is irányíthatóvá válhat. Ez a módszert, tehát a Bijuu chakrájának az irányítására szolgáló módszer, ami minden más Bijuu chakrahasználat előfeltétele, ugyanis ha a Jinchuuriki nem tanulja meg, hogy miként irányítsa a fenevad chakráját, akkor az elemészti őt.
Ezzel a módszerrel a Bijuu Chakrájának 1%-a válik irányíthatóvá a használó számára.
Elérési Szint: B
Chakraszint: 300
Felhasználható Bijuu Chakra: +20%
Megkötés: Hozzáférés a Bijuu Chakrájához
Megjegyzés: Előfeltétel a módszer ismerete minden Bijuu Chakra használat előtt! A módszer csak az alapfokú Bijuu Chakra irányítását teszi lehetővé, így minél több chakrát akar irányítani a Jinchuuriki, annál többet kell szenvednie a gyakorlattal. Elképzelhető, hogy egy szinten a Bijuu Chakrája átveszi felette az irányítást. A Karakter dönthet, hogy a saját, vagy a Felhasználható Bijuu Chakra százalékból használ fel chakrát. A Bijuu Chakrából létrehozott technikák hatásosabbak és kevesebb százalék vesztéssel járnak!


Bijuu Koromo // Bijuu Palást

Ennek a chakrairányítási módozatnak két típusa van, ám mindegyikre általánosan igaz: Miután a ninja képes a Bijuu chakrájának egy bizonyos részét irányítani, azt a testéből, vagyis a pecsétből kiáramoltatva a testébe és a teste köré, sikeresen különválasztja a saját Chakrahálózatától, ezzel a Bijuu chakrája nem okoz zavart a chakrairányítási műveletekben, ezen kívül a használó a saját chakrájával könnyebben tarthatja kordában a Bijuu Chakráját. Ilyen állapotban a tömény, vöröses Bijuu chakra érintése is fájdalmas. Ezen kívül, a Jinchuuriki testi ereje és gyorsasága fokozódik, valamint minden általa létrehozott technikába a felszabadított Bijuu Chakra keveredni fog, ezáltal a technikák is jóval erőteljesebbek lesznek.


1. Típus -->
A Pecsét Megnyitásával felszabaduló, irányított Bijuu Chakra nincs hatással a Jinchuuriki testére, ugyanis chakrájával teljes mértékben irányítás alatt tartja a Bijuu chakráját. Így képes lehet azt teljes mértékben felhasználni, ha pedig nincs rá szüksége, akkor visszazárni a pecsétbe. A Jinchuuriki a teljes kontroll megtartásával nem veszíti el a fejét, teljesen önmaga marad.

2. Típus --> A Pecsét Gyengülésével felszabadult, irányítás alá vont Bijuu Chakra hatása az emberi testre jóval drasztikusabban hat, mint az, amikor a Pecsétet direkt nyitja fel a használó, hiszen a pecsét felnyitásával a Bijuu nem akar adni a chakrájából, hanem elvesszük tőle, itt viszont a Bijuu chakrája tör utat kifelé a pecsétből, hogy ártson a Jinchuurikinek. Így a Bijuu chakrája is kezelhetetlenebb lesz, az ártó szándék meglesz benne és hiába vonja teljesen az irányítása alá a chakrát a használó, attól még megjelennek a rosszakarat jelei: A Bijuu jellegzetes vonásait tükrözi vissza a használó. (Pl.: Hegyes fogak [Kyuubi, Nibi, stb] Róka/Macska Szem [Kyuubi, Nibi] Átokpecsét Jelek [Shukaku] stb) Ezen kívül a Jinchuuriki elkezdi elveszíteni az önuralmát, sokkal meggondolatlanabbá és vadállatiasabbá, agresszívabbá válik.

Megkötés:
Bijuu Chakra Seichuu // Bijuu Chakra Iráníytás ismerete!


Megjegyzés 1.:
Azt, hogy menyi chakráját kezeli a Jinchuuriki az adott Bijuu-nak, az megmutathatja a farkak száma (Relatív) és a Chakra erőssége, töménysége.


Megjegyzés 2.:
A Bijuu Palást legelső Szintje alapművelet minden másik elsajátítása előtt, azonban az Első szinttől haladva, a Ninja átugorhatja a Szinteket és tanulhatja a nagyobbakat, ám ez nagyobb eséllyel növeli azt, hogy a Bijuu Chakrája átveszi a használó felett az uralmat. Így ajánlott lépésenként haladni, ami még így is kihívás.Bijuu Palást 1. Szint
A Jinchuuriki képes a Bijuu Chakrájának 2%-át irányítani. A Ninja gyorsabbá és erősebbé válik a szokásosnál, ám még szemmel követhető a gyors mozgása. A Bijuu chakrájához hozzáérők, égető fájdalmat éreznek. Ezen a szintem megjelenik az Első, vagy egy Farok.
Elérési Szint: B
Chakraszint: 400
Felhasználható Bijuu Chakra : +40%
Megjegyzés: Alapfeltétel Minden További Szint Előtt!Bijuu Palást 2.Szint
A Jinchuuriki képes a Bijuu Chakrájának 5%-át irányítani. A Ninja gyorsabbá és erősebbé válik a szokásosnál, csak tapasztalt Shinobik számára követhető a gyors mozgása. Ezen a szinten a Jinchuuriki ütései kisebb légáramlatokat is kelthetnek, amik egy D szintű Fuuton technika szintjéhez mérhetőek. A Bijuu chakrája már nem csak égető fájdalmat kelt, hanem képes felfogni (Elnyeli és lelassítja) a Shurikeneket és Kunaikat, valamint a többi kisebb méretű dobóeszközt, valamint némi védelmet nyújt egy C Szintű Taijutsu használó ellen.
Elérési Szint: A
Chakraszint: 700
Felhasználható Bijuu Chakra: +60%


Bijuu Palást 3.Szint
A Jinchuuriki képes a Bijuu Chakrájának 10%-át irányítani. A Ninja sokkal gyorsabbá és erősebbé válik a szokásosnál, csak tapasztalt Shinobik számára követhető a gyors mozgása. Ezen a szinten a Jinchuuriki akár egy karlendítéssel képes akkora légáramlatot kelteni, amekkora egy C szinű Fuuton technika, ezen kívül képes sziklákat is zúzni. A Bijuu Chakrájának hatása azonos a 2. Szinte leírtakkal, ám már a B szintű Elemi technikák ellen is védelmet nyújthat.
Ezen és ettől a szinttől a Bijuu Chakrája nem tartható kordában teljes mértékben, a használó teste változásokon megy keresztül és mentális állapotba is romlik, valamint külső, fizikai behatásokra a Jinchuuriki teste érzéketlenebbé válik, ám a sérülések még ugyanúgy megjelennek és következményekkel járnak.
Elérési Szint: S
Chakraszint: 800
Felhasználható Bijuu Chakra: +80%

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Szept. 08 2016, 23:20

Válaszút elé érkeztem. Ahogy ott kapaszkodtam a Nibi chakrájába két lehetőséget láttam magam előtt. Az egyik az egyszerűbb és biztonságosabb megoldás volt, ha lezárom a pecsétet és azt a chakra mennyiséget használom fel amit eddig sikerült kinyernem a pecsétből, a másik lehetőség az volt, hogy a technikámat alkalmazva nagyobb részt nyitok a pecséten és így viszont sokkal több chakrát engedek szabadjára, de ha ezt választom akkor valószínűleg küzdenem is kell majd. Pontosan jól tudom, hogy a Nibi nem adja ingyen az erejét és a chakrája minden bizonnyal ellenem fordul majd. Bal kezemmel tovább tartottam a bijuu chakráját míg a jobb kezemet felemeltem és a pecsétre koncentráltam. A Pecsét Részleges Megnyitása // Fuu-uzen Kai jutsut alkalmazva tovább folytatom a pecsét felnyitását és megnövelem a rést amin keresztül a chakrát engedem ki. A bijuu chakra sokszorosa kezd el kiáramlani a pecsétből és gyakorlatilag forró lávaként ömlik ki a vízzel borított talajra. Elengedem a Nibi chakrájának azt a részét amibe eddig kapaszkodtam és a jobb lábammal kitámasztok. Ez most az elemek küzdelme lesz és ezzel pontosan tisztában vagyok, de erősebbé kell válnom ha tartani akarom a lépést riválisaimmal. Azonban ez nem feltétlenül önző cél ugyan is kezdem egyre jobban úgy érezni, hogy a Mirubi és Itanashi által elképzelt világban nekem sajnos nincs létjogosultságom. Azoknak pedig talán még kevésbé akiket szeretek. Erősebbé kell válnom, hogy meg tudjam védeni Chizuét és, hogy le tudjam törleszteni az adósságomat. Viszont arra is gondolok, hogy egy napon, talán az utolsón valahol egy kietlen pusztaságon a világ romjain majd szembe kell néznem Itanashival. Ahhoz viszont, hogy ellene, vagy akár Mirubi ellen ütőképes tudjak maradni meg kell tanulnom használni a Nibi erejét. Ha most táncolnék vissza, az olyan lenne mintha kinyitnám az ajtót aztán pedig megijednék attól amit odabent találok és gyorsan becsapnám. Én nem ilyen ember vagyok. A kihívás sosem hátráltatott meg sőt inkább csak feltüzelt. Érzem az ereimben, hogy lángol a vérem akár csak Iwagakure ellen a harcmezőn. Nem fogok magyarázkodni senkinek, a szándékaimat ismeri a bijuu is, hiszen nem is olyan régen úgy olvasott bennem mint egy nyitott könyvben. Azóta csupán csak annyi változott, hogy realizáltam ő sem fogja ingyen adni az erejét és ha ezt valaha is meg akarom tanulni azért küzdenem kell. Eddigi életem talán egyik legnagyobb csatájára készülök, és ettől minden porcikám lázban ég akár csak egy genin amikor első nap lép be az akadémiára és megpillantja az új osztálytársait. Én ezt csupán csak elképzelni tudom, de valahogy így jelenik meg lelki szemeim előtt a gyermeki izgalom.
Amikor már egy kicsit lecsendesült bensőm és az izgalom első hulláma cunamiként döntötte le bennem a kétségbe esés falait, akkor engedek szabad áramlást már amúgy is túlcsorduló chakrámnak. Megbabonázva figyelem a földre kiömlő láva szerű eszenciát amely akár másodperceken belül elérhet engem is, most azonban felkészülve várom. Bevonom a chakrámmal az egész testemet és várom az első kontaktust. 
Arra számítok, hogy a chakra ismét bénító hatással lesz rám, majd megpróbál rávenni arra, hogy akaratomon kívül nyissam fel a pecsétet, de ez nem történhet meg. Megacéloztam magam legutóbbi összetűzésünk óta a démonmacskával. Ezúttal nem fogom hagyni, hogy ő diktáljon. Most én vagyok a soros, hogy megmutassam mire vagyok képes. 
// Hogy teljesen hivatalos legyen: a 3. opciót választom és a Bijuu Palást 3. szintjének megszerzése miatt szállok harcba a Nibivel. // 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Szept. 19 2016, 22:31

   Karu tehát felnyitotta a pecsétet, mégpedig ötször annyi chakrát kiengedve rajta, amennyit az első alkalommal próbált meg irányítása alá vonni, persze most a Nibi Chakrájának 2%-át már sikeresen elnyelte, így gyakorlatilag, négyszer annyi chakrát kell legyőznie... A kapu zárjából robbanásszerűen tört elő a hatalmas, vöröses chakratömeg, Karu-t pedig ugyanígy fogta el, valami iszonyatosan rossz érzés! Úgy érezte, hogy a kitörő chakrát nem képes megállítani, utolsó és egyben első próbálkozásában egy kézjelet formálva helyezte vissza a pecsétjegyeztet a zárra, ezzel eltömítve a nyílást, a pecsét továbbra is nyitva volt, de nem szökött ki több chakra.
   A fekete teremben Karu előtt pontosan a ketrec alatt gyűlt össze egy nonfiguratív, képlékeny masszaként az óriási, átláthatatlanul sűrű chakratömeg, amelyből egyszer-egyszer mintha macskaszerű alakok nyúltak volna ki és formálódtak volna meg, majd alakultak vissza és olvadtak bele újra a hatalmas chakratömegbe... Így pedig ez a Bijuu Chakra massza hullámzó mozgásban kezdett el kavarogni Karu előtt jó néhány méterrel... Szinte hallana lehetett a pulzálását és a bugyogását, mintha csak egy izzó lávafolyam lett volna... 
   Ám abban a pillanatban, hogy Karu mozdulhatott volna, egy ismerős hang süvít végig a sötét, vég nélküli birodalomban, a ketrec sötétjéből pedig két világító szempár meredt rá! 
- Karu, most már legyen elég! A mohóságod a vesztedbe sodor! Ne élj vissza a jóindulatommal!
Hangzik fel a Nibi hangja, majd a két felvillanó szempár könnyeden tűnik el újra a ketrec sötétjében... Ám eközben a talajon lévő massza három felé bomlik, három  négy különálló részre és most jól láthatóan egy érdekes alakot vesz fel... Először csak a csontváz látszik, majd az azt körülölelő, intenzív színű chakra, végül pedig a teljes alak... A testek pedig kékes lánggal kezdenek égni, három négy (Mivel 10% chakrát engedtél szabadon, ebből 2%-ot már tudsz irányítani, így a Nibi 4 egyenlő részre osztotta a maradék chakráját) Nibi áll most Karuval szemben. Kinézetükben szinte majdnem megegyeznek az eredetivel, viszont lényegesen kisebbek. Voltaképpen egy újszülött elefánt, vagy éppen egy kifejlett Ló méreteivel bírnak és rendkívül elszántak, a középső a fogait villogtatja Karu felé... Valószínűleg tudja, hogy mit jelent ez, tudjam hogy a chakra, amit irányítania kell, az most alakot öltött és le kell győznie, maga alá kell gyűrnie a chakralényeket, hogy aztán elnyerhesse a Nibi Chakráját...
____________________

Állapot: 100%
Chakratartalék: 100% [+ a Nibi Chakrájának 2%-a amit Karu felhasználhat, ez Karu chakramennyiségét nézve +40%]
Felhasználható Elnyelt Nibi Chakratartalék: 40% [Erősebb Chakra]

Össze Felhasználható Chakratartalék:
140%

(Azoknak akik olvassák az élményt: A Nibi TELJES (100%) Chakrájának Karu elszívta a 2% részét. Azonban a Nibi chakrája rendkívül erős és nagyon nagyon sok. Karu chakrájához képest a Nibi 2% Chakrája, annyi, mint Karu TELJES (100%) Chakratartalékának a 40% része. Vagyis, ha Karu a Nibi 2% Chakráját használja, akkor az olyan, mintha +40%-al több chakrája lenne. Ez a Chakra viszont sokkal hatékonyabb és sokkal erősebb chakra, így a vele létrehozott technikák is erősebbek)

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Szept. 22 2016, 00:40

Megbabonázva figyeltem amint a láva szerű chakra kiömlött a pecsétből a földre, és egy mérhetetlenül euforikus érzés fogott el, mint akkor amikor a Nibi erejét használom, mintha mindent megtehetnék. Aztán ahogy a bijuu eszenciája kezdett összeállni egy szörnyű érzés kerített hatalmába, de félelemről itt szó sem volt. inkább egy rossz érzés amely nem hagyott nyugodni. A megfelelő kézpecsétet megformálva elzártam a pecsétet mielőtt még több bijuu chakra szabadul ki. Az egész úgy nézett ki mintha a chakra egy hatalmas masszává állna össze, és az megpróbálna egy teljes egésszé formálódni, de minden egyes próbálkozása kudarcba fulladt és a kezdetleges chakra lények beleolvadtak a masszába. Ekkor azonban valami olyasmi történt amire nem számítottam. Egy ismerősen csengő hang törte meg a csendet és óva intett mohóságom miatt. A sárga szempár úgy tekintett rám akár csak egy mennyei bíra aki most ítéletet mond felettem, de nem ez történt. Egyszerűen csak óva intett és normál körülmények között ebben a pillanatban fordultam volna vissza, de ezek most nem normál körülmények és a döntést már meghoztam. Nem fordulhatok vissza, mert feltehetőleg nem csak a saját sorsom forog kockán, hanem olyanoké akik közel állnak hozzám, vagy akiket egyszerűen csak megmenthetek, akár csak az a konohai lány akinek most az életéért küzdök. Úgy látszik a bijuu is megértette, hogy nem fogom feladni, mert a chakra massza négy látszólag egyenlő részre oszlott és négy test kezdett alakot ölteni. Érdekes volt megfigyelni, hogy miként teremt testet magának a Nibi chakrája. Először a csontváz materializálódott aztán a test többi része, inak izomzat, végül pedig belobbant az elmaradhatatlan kék láng. Ezek a lények nagyjából úgy néztek ki mint a bijuum csupán annyi különbséggel, hogy nagyjából akkorák lehettek mint egy jól megtermett ló. Ezek a kis Nibik gyakorlatilag vicsorogtak rám akár csak a legrosszabb ellenfelükre. Pontosan jól tudtam, hogy most mi fog következni... meg kell küzdenem az erejéért. 
Elkezdek a Nibi klónok felé sétálni, hogy hatótávon belülre érjek. Közben hallom ahogy fújtatnak akár csak egy éppen az áldozatára lecsapni készülő macska amely biztos a dolgában és tudja, hogy sikerrel fog járni. Vajon tényleg tálcán kínálom fel magam neki? Bármi is történik, ha a séta közben megtámadnak a chakra lények akkor a shusin no jutsu segítségéve mozdulok ki, de nem támadom meg őket inkább csak felmérem az erejüket... Viszont ha sikerül közelebb jutnom akkor a következő két lehetőség szerint cselekszem: (a cselekedeteim, a Nibi klónok reakciójától függnek)
- Hiszen tudod, hogy milyen ellenfeleim vannak... Láttad őket az én szememen keresztül. Meg kell tanulnom használni az erődet ha lépést akarok velük tartani, így vagy úgy de szükségem van rád. Nem fogok szabadkozni ismered a céljaimat és a szándékaimat...


Először átfut az agyamon, hogy megpróbáljam rövidre zárni a harcot és bevetni ellenük fegyvertáram leghalálosabb jutsuját. Milyen érdekes, hogy egy olyan jutsuval támadok rá a Nibire aminek a megalkotásában ő is segített. A chakrája nélkül talán sosem tudom létrehozni. Azóta viszont sokat gyakoroltam és éppen ezért már nincs szükségem az ő chakrájára ezért saját erőből hoznám létre a technikát. Belekezdek a kézpecsétekbe és nagy mennyiségű katon chakrát halmozok fel magamban (a saját készletem 10%-át). Azonban amikor a kézpecsételést már majdnem befejeztem, hirtelen megtorpanok. Hiszen ezért utálják az embereket, mert mindig agresszióval próbálták elvenni tőlük az erejüket. Most én is pont ezt csinálom, pedig azt gondoltam, hogy erre mégsem lesz szükség a jövőben. Közben a kezeimet le engedem és a hozzám legközelebb eső bijuu klónnak nézek mélyen a szemébe. A chakrám lassan nyugalmi állapotba áll vissza és én közben teszek néhány bátortalan lépést a chakra lény felé. Ha közel enged magához akkor ismét bevonom a saját chakrámmal a kezemet és megpróbálom megérinteni. Végül is ha már eddig eljutottam tényleg meg kell próbálnom...


Elmutogatom a szükséges kézpecséteket és saját chakrám nagyjából 15%át gyűjtöm össze. Tudom, hogy ez most tényleg nagyot fog szólni, de őszintén szólva nincsen nagyon más ötletem. A Nibi nem fogja ingyen adni az erejét ezek "kis macskák" pedig nagyon úgy tűnik, hogy engem akarnak... de darabokban. Nincs más választásom meg kell mutatnom, hogy most egy másik kapitány ül a kormánynál, nem úgy mint legutóbb. 
- Katon: Itami!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Szept. 30 2016, 14:14

   Ahogyan Karu beszél és eközben egyre jobban közeledik, odafentről a felemás szempár fénye eltűnik, egy mély morajlás kíséretében pedig megmozdul a ketrec. A Nibit nem érdekli tovább ez a huzavona, legalábbis úgy tűnik. Karu pedig chakrát gyűjt, mégpedig sokat, az egyik leghalálosabb technikáját akarja bevetni. Ezt a fajta chakra mozgást természetesen a macskák is érezték, így azonnal megfeszítették izmaikat.
   Ekkor viszont a fiú, valami rendkívül váratlan dolgot tett... A felhalmozott chakrát nem engedte útjára, a kezeit leengedte és újabb, lassú, közelebbi lépéseket tett a hozzá legközelebb álló Nibi felé, miközben a másik három ott állt a megközelített Bijuu mellett. A lény szintén Karu szemébe néz, míg a másik három minden egyes mozdulatát követi a chakrabitorló Jinchuurikinek. 
   Feszült pillanatok ezek. Karu látja, hogy a másik három lény testét borító kék lángok egyre hevesebben és forróbban kezdenek el mozgolódni és lobogni, míg annak a klónnak, akit kezd megközelíteni, a testét borító lángok lassan, nyugodtan és lecsitultan mozgolódnak. Karu Chakrát koncentrál a kezébe, majd megérinti a Nibit. Érzi, ahogyan saját szíve dupláját veri, mégis remény tölti el és merő jóindulat. Erőt akar szerezni, hogy megvédje akit szeret, megvédje akit meg kell védenie, ám ezt az erőt bármi áron meg kell szerezni. Most viszont, egy olyan dologhoz folyamodott, amihez talán még Jinchuuriki soha. A Chakráját kiterjesztve megragadja a Nibi Klónjának Chakráját, mire egyre hevesebben kezd verni a szíve, a másik három klón lángja pedig már vad táncot járva pattog a sötétségbe. 
   A klón, kinek chakráját finoman megragadta a fiú, már csukott szemmel hagyja, hogy tegye amit akar. Egy centire már kihúzta a chakrát, a vörösen izzó anyag Karu kékes árnyalatú chakrájával kapcsolódik... Ám ekkor a felemás szempár egy szempillantás alatt nyílt ki, szikrázó düht sugározva magából, majd a kihúzott chakra, Karu chakráját ragadta meg. Fordult a kocka!
  A másik három Nibi teljesen egyszerre okádta zafír fényben izzó lángjait a fiúra, aki a Shunshin no Jutsut használva mozgott el hátrafelé a Nibik lángjai pedig egymást keresztezve lobbantak fel, majd tűntek el. Attól viszont, hogy Karu elhátrált, a chakrája még el volt kapva és egy nagyobb mennyiség látszódott jelenleg a testén kívül. A másik három Nibi is kiterjesztette a chakráját és belekapaszkodott Karu kihúzott chakratartalékába, amin jól látszott, hogy félig a Nibi Chakrája alkotja félig pedig Karué. 
   A fiú irdatlan erő ellen kell, hogy harcoljon, érzi, hogy hiába áll pusztán a chakrájával és fizikai erejével ellent, a négy Nibi együttes erővel húzza a chakrát, ha pedig így folytatják akkor maximum fél percen belül az összes chakrát elnyelik. Akkor pedig Karu meghal... Technikákat képes lehet használni és egy Bijuuval el tudna bánni, elvégre már rendelkezik a Nibi Chakrájának egy részével, na de a három együttes erejének használatával lehetséges, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét! 
___________________
Karu
Állapot: 99%
Chakratartalék: 60% - 40% (Ez a testeden kívül van)
Felhasználható Nibi Chakratartalék: 10% - 30% (Ez a testeden kívül van)Nibi1
Állapot: 100%
Chakratartalék: 90% - 10% (Ez a testén kívül van)

Nibi2
Állapot: 100%
Chakratartalék: 99%

Nibi3
Állapot: 100%
Chakratartalék: 99%

Nibi4
Állapot: 100%
Chakratartalék 99%

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Okt. 03 2016, 22:01

Végül úgy döntöttem, hogy nem erőszakkal próbálom meg a Nibitől elbitorolni azt ami alanyi jogon őt illeti. Hiszen a chakrája csakis az övé, azonban a jelen helyzet megkívánja, hogy megtanuljam használni annak legalább egy részét, ha erősebbé akarok válni. A felemás szempár vissza is húzódott, úgy tűnik ő már nem hajlandó kommentálni az eseményeket amit teljes mértékben meg is értek, de másfelől viszont nekem nagyon nagy pozitívum, hogy most nem koncentrálja a pecsét feltörésére minden erejét. Lehet akkor most még nagyobb bajban lennék. Eközben a négy kis bijuu klónból az egyik amelyhez közelítek teljesen megnyugodni látszik, míg társai egyre jobban kezdik feltüzelni magukat. Mire odaérek már nekem sem áll szándékomban rátámadni a klónra és úgy tűnik ezt ő is érzi. A chakra lény behunyja a szemét és hagyja, hogy tegyem a dolgom. Chakrát koncentrálok a kezem köré és úgy próbálom kihúzni belőle a chakráját, miközben társai majd felfalnak a tekintetükkel és látszik, hogy bármelyik pillanatban rám támadnának. 
Az eddig nyugodt klón hirtelen kinyitja a szemét és társaival teljesen szinkronban ismét felizzanak zafír kék lángjai, de ekkor már a másik három okád rám hatalmas mennyiségű tüzet, ami elől sikeresen kitérek a shusin no jutsunak köszönhetően, ám menet közben úgy érzem mintha valami megváltozott volna. Azonban a chakránk már összekapcsolódott és attól még, hogy a materiális testem eltávolodott ellenfeleimtől, a chakrám nem. Érzem, hogy most nagyon nagy bajban leszek ha ezt nem állítom meg nagyon gyorsan. A négy klón egyszerre húzzák és vonják ki a chakrámat, talán csak perceim lehetnek hátra. Ha most kihúzzák belőlem a chakrámat akkor valószínűleg azonnal meghalok. Nem nagyon van más választásom... muszáj ismét harcolnom az igazamért, harcolnom a szerettemért és az erőért amivel megvédhetem őt. Nem is gondolok másra csak a smaragd színű szempárra és aztán eszembe jut, hogy most ismét egyedül van az egész világ ellen és ezt csak magamnak köszönhetem. 
A végelgyengülés jelei, vagy talán a szerelem mardosó hatására, de egy érzés visszaránt a valóságba. Szétszakadok éppen és ezúttal senki sem fog segíteni rajtam. De azért még állok a két lábamon és a túlerő ellenére sem fogom megadni magam. Megragadom két kézzel a saját kékes chakrámat és húzom ahogy csak bírom. Akár csak egy kötél húzás, amelynek tétje az életed. Ha pontosan nem is tudtam, de sejtettem, hogy ha ezt most megnyerik akkor nem lesz számomra holnap. Akár csak egy elfeledett harcos, távol mindentől, a semmi közepén válok egyé a földel? Vajon tényleg ez van megírva nekem? Nem! 
- Kongo Fuusha!
Az arany chakra láncok a hátamból vágódnak ki és pontosan azt a Nibit kötik gúsba akinek a chakrájával összekapcsolódtam. Abban a pillanatban amint érzem, hogy célba érnek még több chakrát fektetek a technikába, de az erőlködéstől már üvöltök és az orrom is bevérzett, de a hatás sem marad el. Ha minden a terveim szerint halad akkor a jutsu teljesen mozgásképtelenné teszi azt az egy klónt, majd az extra chakra lökéssel létrehoz egy áttörhetetlen védelmet a velem kapcsolatban lévő Nibi, körém és annak társai közé, hogy ne tudjanak beleszólni a harcunkba. Ha hármuk ellen nincs is esélyem, de így már sikerülhet megszereznem az első Nibi klón chakráját. Amint létrejön a chakra mező amely nem engedi, hogy a másik három Nibi klón besegítsen társuknak, én abban a pillanatban kezdem el a tőlem telhető legerősebben húzni a klón chakráját és közben folyamatosan fent tartom a Kongo Fuushát, hogy a többiek ha akarnak se tudjanak bele avatkozni küzdelmünkbe!
Ha ez sikerül és vissza tudom rángatni a chakrám a saját testembe. Gondolom minden kis visszanyert chakrával én ismét kezdek majd erőre kapni, így nem lesz annyira nehéz kihúzni a klón chakráját ha a tervem sikerrel jár.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Okt. 12 2016, 18:46

   Talán nem látszik rajta, talán nem mutatja ki és talán nem is akarja, hogy bárki számára is nyilvánvaló legyen, de Karuban fájdalmas érzelmek tombolnak, jószándékának okán egyensúlyozik most a jó és rossz határán, miközben lelkének démonaival is küzdenie kell... Ám ezek a démonok nem a Nibi klónjai és nem is maga a Bijuu. Ezek a démonok az érzelmek, az érzések, melyek gúzsba kötik a fiú lelkét. Helyes amit tesz? Helyes, hogyha a szerettei megvédésének érdekében zsákmányolja ki a Nibit? Helyes lenne az, hogy egy általa helyesnek vélt fontossági sorrendet állított fel és aszerint a Nibi jóérzése csak másodlagos? Kérdések, melyekre a válasz: Igen. Helyes, mindaddig, amíg Karu kiáll az mellett, amiben hisz és teljes válszélességgel áll ki akkor is, hogyha hibázott... Elvégre valamit valamiért! Ha az emberek, a szerettei élete fontos a számára, kiket csak erővel képes megvédeni, akkor meg kell küzdenie az erőért és talán, majd egyszer szívének és lelkének teljessége eléri a Nibit, ha pedig elérte, akkor önként fogja majd erejét átadni.
   Ám valamit valamiért, ugye? Amíg pedig a Nibiért Karu nem tett semmit, addig a bizalomnak helye nincs. Ezt a bizalmat pedig nagyon úgy tűnik, hogy egyhamar nem is fogja tudni elnyerni. Ennek bizonyítéka a testéből kivetődő chakra, amibe mind a négy Nibi kapaszkodik és saját chakrájukkal próbálják meg kihúzni Karuból azt. A fiú érzi, hiába küzd minden erejével, a négy Nibi nála sokkal erősebb, itt nem győzhet egymaga. 
   Jól látta saját helyzetét, egyedül nem győzhet le négy Bijuut. Na de ha elszakítja őket egymástól, akkor képes lesz mind a néggyel elbánni? Képes lesz őket egyesével elkapni? Hiszen a Kongo Fuusha létrejött, Karu pedig három láncot volt képes létrehozni, amik a kihúzot chakrája mentén futottak végig és érték el a Nibi klónját. Rátekeredtek. Így pedig egy hosszúkás, hengerszerű folyosó jött létre Karu és a Nibi egyik klónja között, ugyanis az erőtér is létrejött, ami szépen lassan, de kitaszította a többi Klónt a területről. Kupolaszerű formát azonban nem volt képes létrehozni, elvégre a láncok formája nem engedte ezt meg. 
// Tehát Karu és a Nibi nagyjából 20-25 méterre állnak egymástól. A láncok a kihúzott chakra mentén futottak végig, majd tekeredtek a Nibi megcélzott klónjára. Ám a másik három klón chakrája kapcsolódva volt a kihúzott chakrához (Elvégre ők is húzták) így azokat "Levágtad" a kihúzott chakráról, őket pedig az erőtéren kívülre szorítottad. Az erőtér viszont, voltaképpen egy 4 méter magas, 4 méter széles, hengerszerű folyosó lett közted és a célzott Nibi között. Ez egy zárt tér, ahol csak ti ketten vagytok. Rajz: http://i66.tinypic.com/2j4a4g5.png //
   A láncok viszont, le kellett, hogy tekeredjenek a Nibiről, elvégre azok hozták létre az erőteret, ám ahhoz, ami most készül, talán a még több lánc is kevés lett volna. Amint Karu elvágta a Nibi Klónt a másik háromtól, az rettenetes mennyiségű Chakrát szabadított fel. Ám ez idő alatt - 5-10 másodperc - Karu kihasználhatta az alkalmat arra, hogy minél több chakrát húzzon ki a Bijuu testéből. Elvégre a Nibi a testén kívül, az arca előtt gyűjti jelenleg össze, egy pontba a vörösen izzó chakrát. Ez idő alatt a figyelme gyengül és Karu képes lehet arra, hogy visszahúzza a testébe a chakráját és talán a Nibi klónjának chakráját is ezáltal elkezdheti elnyelni, vagy esetleg megakadályozhatja a Nibit a chakragyűjtésben...
Időintervallum a posztod idejére: Ami történik az 5-10 másodperc leforgása alatt jön létre. Ez Karunak elég idő kb bármelyik technikája használatára.


Tisztázás: Miután Karu elfogta a Nibi egyik klónját a láncaival, (Három láncot tudott létrehozni) le kellett, hogy "tekerje" őket a Nibiről, annak érdekében, hogy egy erőteret, kvázi folyosót alkosson maguk között, ahonnan a többi klónt kizárja, így könnyebb dolga lesz a Nibi ellen. Ám amint ez megtörtént, a társaitól elválasztott Nibi sok chakrát kezdett el felszabadítani, amit egy apró pontba gyűjt a testén kívül, egészen pontosan az arca előtt. Ezzel együtt viszont, Karu érzi, hogy a Nibi Chakrájának erőssége gyengül, így könnyedén tudja visszahúzni testébe a saját chakráját és talán még arra is van ideje, hogy a Nibi chakrájából is elszívjon egy kicsit.


Lehetőségek:
1.) Karu megpróbálja valamivel megakadályozni a Nibit a chakragyűjtésben --> Nem tudja kihasználni az esélyt arra, hogy visszahúzza a chakráját a testébe

2.) Karu minél több chakrát nyer el kihasználva a helyzetet, ám ez valószínűleg azzal jár, hogy a Nibi létre tudja hozni a technikáját (+40% Chakratartalék + 30% Nibi Chakratartalék és lehet, hogy még valamennyit el tud nyelni Nibi1 Chakrájából | -5% Állapot)

3.) Karu kreatív lesz egy valami mást talál ki, esetleg megpróbálja mindkettőt egyszerre.

_________________________

Karu

Állapot: 90% - A Chakrád elvesztésével gyengülsz is
Chakratartalék: 50% - 40% (Ez a testeden kívül van) - Kongo Fuusha láncok és erőtér
Felhasználható Nibi Chakratartalék: 10% - 30% (Ez a testeden kívül van)

Nibi1

Állapot: 100%
Chakratartalék: 83% - 10% (Ez a testén kívül van) - Összegyűjtött Chakra | =+ 3% Chakra amit Karu levágott a többiektől azt Ő elnyelte azonnal)

Nibi2

Állapot: 100%
Chakratartalék: 98% - levágott ch mennyiség

Nibi3

Állapot: 100%
Chakratartalék: 98% - levágott ch mennyiség

Nibi4

Állapot: 100%
Chakratartalék 98% - levágott ch mennyiség

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szer. Okt. 12 2016, 22:15

Sikerült elkapnom az egyik Nibi klónt és talán egy kis szerencsével is, de a társait is le tudtam választani róla. Ám ekkor valami olyasmi történt amire számíthattam volna talán már a legelején is. A Nibi sokkal erősebb mint én vagyok. Legalábbis a Nibi mint bijuu sokkal több chakrával rendelkezik nálam mint Kenshiro Karu. Azonban azt álmomban sem mertem volna gondolni, hogy hiába haladják meg a képességeim a S szintet, ettől függetlenül a chakrája egy kicsiny részével sem leszek képes elbánni. Chizunének igaza volt. Valószínűleg már előttem is próbálták már százak megzabolázni az erejét és feltehetőleg sikertelenül mert ő áll itt. A lánynak abban is igaza volt, hogy óva intett attól, hogy a szörnyeteg csak és kizárólag a szabadulás útját fogja keresni. Talán csak a naívságomnak köszönhetem, hogy bíztam az apró jelekben. Évezredek fájdalmát, gyötrelmét és szenvedését nem fogom tudni akkor sem elfeledtetni, ha bármennyit is törődök vele. Én viszont meghoztam a döntésemet. Vagy megtanulom használni az erejének legalább ezt a kis részét, vagy tényleg nem fogom tudni tartani a lépést sem velük sem Chizunét sem fogom tudni megvédeni. A fenébe is annyiszor annyi féle képpen próbáltam már leplezni, de egyszerűen be kell látnom szükségem van az erejére. 

- NÉLKÜLED TÉNYLEG SEMMI VAGYOK! - Gondolataim akár a Nibi is hallhatja.
Miközben farkasszemet néztem az éppen chakrát gyűjtő klónnal két könny jelent meg a szememben. A jó és a rossz állandóan harcot vívnak bennem, ez így volt mindig is onnantól kezdve, hogy elhagytam a víz országát, egészen eddig a pillanatig. Valamiért ezen sosem tudtam változtatni. Akár volt hazám, családom, barátaim és szerelmem, egy dolog sosem változott még pedig én magam. Arra vagyok ítélve, hogy ezen a vékony jégen egyensúlyozzak egész életemben. Ennek pedig az árát mindig meg kell fizetnem még pedig, hogy a lelki ismeret minden egyes tettemért le fog sújtani rám könyörtelenül, de a látvány ha sikerül megmentenem Chizunét vagy ezt a konohai lányt mindenért feloldoz. A bijuu azonban ismeri ezeket az érzéseket, mert nyitott könyv vagyok neki már régóta. 
- Akkor is meg kell tennem. Hiába sajnálom, akkor sem hagysz más választást. Amikor megkérdezted tőlem mi tesz engem harcossá, akkor nem válaszoltam neked. Engedd meg, hogy a valódi végjáték előtt megválaszoljam ezt kérdést. A harcos szerintem attól valaki, hogy maga fölé helyezi az eszmét amiért küzd és éppen ezért, a jó és a rossz teljesen szubjektív, az egyén céljaitól függ. Én magamat mindig semlegesnek tartottam a rémségek miatt amiket műveltem, neked meg már nem kell bemutatni a "rosszat" vagy a "jót". Tehát én azért vagyok harcos mert küzdök értük és érte. És mindent meg fogok tenni, hogy több csatát ne veszítsek el. Ez tesz engem harcossá... 
A gondolatok nem öltöttek formát ajkamon, de olyan hangosan szóltak, de vajon magammal vagy a Nibivel küzdök most? Kenshiro Karu az ellenfél minden rémséggel amit elkövetett, vagy a Nibi aki a szabadságáért küzd?
A lábam megvetem a bokáig érő vízben és már nem koncentrálok chakrát a lábamba, hogy fent maradjak a felszínén. A lehetőségeim korlátozottak és mivel egy régi nem várt ismerőssel, a hatalmas chakra gömbbel nézek farkas szemet, tudom, hogy valószínűleg ha nem jön be a tervem, akkor itt a vége. A Nibi már használta ellenünk ezt a technikáját ott a barlangban, de akkor nem volt ideje sokáig koncentrálni ezért nem is robbant akkorát. Nyilván a másik három is hamarosan ellövi ezt a technikát, ezért annyi chakrát megpróbálok most visszarángatni nagyjából addig amíg megalkotom a jutsumat, amennyit csak tudok. 
Mivel a Nibinek tűz az eleme, ezért úgy gondolom, hogy nem lenne sok értelme őt tűzzel megtámadni, nagyjából olyan lenne mintha egy erdőtüzet olajjal próbálnék eloltani. Azonban van itt még valami amivel talán meg tudom lepni. Alig használtam a suitont amióta velem van és ha használtam is akkor sem mindent belőle, tehát talán egy kicsit váratlanul érheti. Felhalmozom a chakrát amit sikerül magamba visszaforgatnom és csak raktározok. Az összes számomra elérhető (10% + amit még sikerül visszanyerni ha sikerül + a saját is) Nibi chakrából hozom létre a következő technikát a maximális hatásfok elérése végett. Nagyjából meg tudom saccolni, hogy mennyire van tőlem, tehát ha sikerül elérnem a klónt és elég sokáig fent tudom tartani a jutsut akkor talán ki is tudom ütni vele. Egy pontba sűrítem a suiton elemű chakrát akár csak ellenfelem az övét, de az a különbség, hogy én megküldöm a Nibitől már bezsákmányolt Összes jelenlegi helyzetben rendelkezésre álló chakrával.
A másodperc tört része alatt alkotom meg a már amúgy is ezerszer elismételt kézjeleket és mondom ki a már unalomig, számtalanszor ismételt szavakat. 
- Suiton Zessenzan!
Nem hagyom, hogy a chakra víz állagot vegyen fel, hanem akár csak az Itami esetében chakra massza és félig víz állagban köpöm rá a klónra a maximális hatásfok elérése érdekében. mivel a bijuu chakrája lehetővé teszi számomra, ezért darabokra vágom a klónt ha sikerül amit tervezek. És akkor viszont ha darabokra vágtam ismét a kötélhúzás következik és ezúttal chakrát koncentrálok az izmaimba amikor húzom ki a chakráját a klónnak, hátha sikerül elnyelni. 
Amennyiben ez a forgatókönyv nem sikerül úgy kénytelen leszek feloldani a Kongo Fuusát és menekülőre fogni. A shunsin no jutsuval próbálok meg kitérni a technika elől és a robbanás hatósugarából. Ha mégis az a helyzet, hogy elkerülhetetlen az ütközés akkor csak egy gyors kézpecsét sorozattal Shinranbanshou Douka no Jutsut hozom létre és kimozdulok. Elbúcsúzok a szerelmem emlékétől, és minden szerettemtől, majd csak imádkozom, hogy sikerüljön túlélni.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Okt. 20 2016, 19:38

   Hatalmas fába vágta a fejszéjét és nem is sejtheti, hogy még mik következnek az után, ha mindezt túlélte. De ezt jelentené a harcos? Számára mindenképp. Hogy ez jó-e? Mindenképp. A kérdés csak az, hogy az erő megszerzése után is ezen az állásponton lesz e...(?) Ha erőre tesz szert valaki, akkor bárki képes megrészegülni tőle. Az erő nagy felelősséggel is jár, a felelősséget pedig sokan nem képesek helyén kezelni. Karu vajon képes lenne? Képes lenne arra, hogy saját vágyait és álmait alárendelje egy nemesebb cél érdekében? Vagy talán nem is szándékozik ezt tenni? Ha pedig minderre nem képes, ha minderre nem is gondol, csak saját magára, akkor mennyire van joga kérni a Nibi erejéből? 
   Persze minden más, ha mindezt erővel teszi az ember, igaz? Ha erővel veszi el azt, ami jár neki, ha erővel próbálja meg érvényesíteni akaratát. Hiszen a Nibi is ezt teszi. Hiába prédikál a jóról és a harcosról, hiába prédikál a telhetetlenségről, Ő is harcol. De vajon az ő harca más lenne?

   Karu érzelmeinek fokozott állapotában hatalmas erőket szabadít fel. Szerettei emlékei, elvesztésük árnyéka és szenvedésének ténye az, amely erőt ad neki. A Nibit is érti állításai szerint, de a több száz éves szenvedést ilyen könnyű lehet felfogni? Ha értené a Nibi érzéseit, nem kellene elvennie az erejét, nem tartanának most itt. Talán már megbánta volna, hogy magába zárta ezt a fenséges lényt, aki ezrek tudásával és bölcsességével bír. Most viszont mégis harcol ellene a fiú és bár saját igaza, saját igazsága az, ami hajtja előre, a Nibi nem válaszol. Egy szót sem szól... 
   A Suiton chakra elvegyül a Nibi erős chakrájával, majd Karu egy szempillantás alatt hozza létre a gyilkos technikát. Talán egy másodperc az egész, a Nibi alig gyűjtött össze erőt a Bijuu Damához, máris átvágta a fejét Karu technikája. A víz önmagában nem lenne elég, ám olyan mértékű chakraerő van ebben a technikában, hogy maga a chakra is elvegyült a vízzel, ezzel pedig mindent áttörő vízsugarat hozott létre. Karu alig bírt a nyomással, ahogyan tudta, úgy mozgatta a víztömeget, így pedig nem csak a Nibi fejét szúrta át, hanem a testének egy-egy részét is. 
   Minden pillanatok alatt történt és történik, a Nibi chakrahálózatát megzavarta a támadás, ahogyan a teste is sérült, bár az igencsak képlékeny, mégis a chakrabehatás hátráltatja a gyors felépülésben. A Felhalmozott, kontrollt vesztett chakra pedig felrobban, ám annyira kevés gyűlt össze, hogy éppen csak a klón környékét érte a robbanás. A Nibi chakrája szétszórt masszában terült szét a repedezett védőburkon. Teljesen megsemmisült a test és a chakra több részre szakadt, itt van Karu esélye! Megközelítve a chakratömeget próbálja meg chakráját kiterjesztve testébe zárni azt, ám amint "megérinti" a chakratömeg agresszívan reagálva a testére feszül. Akárcsak egy hatalmas amőba, megpróbálja bekebelezni Karut. Egy ekkora chakratömeggel viszont, már megtanult bánni... Néhány másodperc alatt elnyelte a teljes chakratömeget, pont időben ugyanis a repedezett védelem szilánkjaira robbant. 
   A hirtelen jött chakramennyiség nem csak Karu állóképességét és erejét dobta meg, hanem élénkségét és reflexeit is. Amint a burok szétpattant, Ő látta, hogy bekerítették őt és a másik három Klón készül valamire. Szintén másodpercek alatt történt minden, ám ez a Ninják számára rengeteg idő! Három irányból óriási Kékláng örvények csaptak fel a klónok körül és indultak meg Karu felé őrületes gyorsasággal!
Megjegyzés: Az akadály szétbomlását a Zassenzan és a Bijuu Dama okozta. A Zassenzan olyan erős, hogy áthaladt a Nibin és komoly lyukat ütött az akadály falán, persze nem egyből, de néhány percig fenntartotta a támadást Karu. Erre jött rá a Bijuu Dama robbanási ereje, ami ugyan nagyon kicsi volt egy Bijuu Damához képest, de ezzel együtt roncsolta az akadályt.

___________

Karu
Állapot: 100%

Chakratartalék: 90%
Felhasználható Nibi Chakratartalék: 40% (+ 10% jött az előzőhöz --> Amit Karu elnyelt a klóntól viszont -10% a technikába)

Nibi1

Állapot: 0%
Chakratartalék: 0%

Nibi2
Állapot: 100%
Chakratartalék: 98% - levágott ch mennyiségNibi3
Állapot: 100%
Chakratartalék: 98% - levágott ch mennyiség
Nibi4
Állapot: 100%
Chakratartalék 98% - levágott ch mennyiség

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Okt. 23 2016, 17:18

A Nibi nem nagyon törődött velem, de gondoltam, hogy inkább "kimondom" amit gondolok, mert ha elnyomom ezeket az érzelmeket akkor az belülről emészt fel. Viszont a vívódásnak itt és most véget kell vetni. Ígértem bármit, vagy tettem bármit, most már benne vagyok ráadásul nyakig. Itt az ideje a harcra koncentrálni, különben a Nibi klónok ropogósra sütnek. A chakra egyre csak sűrűsödött a klón kitátott szája előtt miközben húztuk vontuk egymás chakráját. Szerencsére most gyorsabb voltam és a Zessenzannal sikerült felülkerekednem gyakorlatilag darabjaira vágva a chakratömeget. Azonban a jutsum megrongálta a Kongo Fuusa által létrehozott pecsét falát is. Viszont az eddig felhalmozott chakra, amit a Nibi gyűjtött most teljesen instabillá vált és egy nagyobb robbanás kíséretében meg is szűnt. Ezzel viszont búcsút mondhattam a védelmemnek is, de mielőtt az teljesen felmondta volna a szolgálatot azért siekrült a klóntól elnyelnem az összes chakráját. Egy kicsit féltem, hogy nem fogom tudni kezelni a bijuu chakrát, de aztána  félelmem szerencsére nem igazolódott be, mert ekkora mennyiséget már simán tudtam irányítani. Lehet, hogy csak halucinálokm, de úgy érzem, hogy most talán még jobban hozzám idomult a bijuu chakrája mint azelőtt, értem ezt az alatt, hogy könnyebben tudom irányítani. Talán az érzelmeknek köszönhető, hogy így alakulnak a dolgok, de most már tényleg csak a csatára fogok koncentrálni. Közben pedig nem meghalni. 
Amint a védelmem leomlott a megmaradt három klón azonnal rám támadtak és heves tűz támadások érkeztem minden oldalról, azonban mivel háromszög alakban kerítettek be, ezért úgy gondoltam, hogy ezt talán sikerülhetne is kihasználnom. Villámgyorsan aktiváltam a shusin no justut plussz a Nibi chakrájának hatásától is jelentősen felgyorsultam, mintha kétszeresen használnám a shusint. Lényegében mivel közrefogtak, ezért úgy próbálok manóverezni, hogy csak két Nibi klónnak legyen támadható és az egyik takarásban legyen, így csökkentve az esélyét annak, hogy ismét közrefogva tudjanak támadni. Eközben kézjeleket mutogattam el és megalkottam két vízklónt akik megindultam az egyedül álló klón felé, én pedig teljes erőmből elkezdtem rohanni a megamaradt két klón felé akik közül az egyik elméletileg takarásban van. Eközben kézjeleket mutogattam és felhalmoztam a suiton elemű chakrát, aztán jöhetett a hideg zuhany. A tervem az volt, hogy amíg a klónjaim megpróbálják elkapni azt a Nibit amely mondhatni most egyedül maradt, én a másik kettőt megpróbálom átmenetileg kivonni a forgalomból a Suiton: Suishoha jutsu segítségével és így egy gigantikus szökőár szerű hullámot hozok létre a felszabaduló nagyon nagy mennyiségű víz segítségével. Amennyiben ez sikerül és a két Nibi klón tényleg egy kis ideig kiesik a játékból akkor lesz időm foglalkozni a másik klónnal amit remélhetőleg addig ártalmatlanná tettek a vízklónok. 
Eközben a Mizu Bunshinok rohantak a Nibi klón felé kitérve annak minden támadása elől és amint odaérnek az egyik klón ráveti magát a Nibire. Nyilván a klón szét fogja ütni a suiton klónt, azonban itt érkezik meg a második víz klón és az elsőnek a szétloccsanó testéből létrehozza a Suirou no Jutsu // Vízbörtön jutsut, aminek segítségével csupán csak annyi lesz a feladata, hogy fogva tartsa azt a Nibi klónt amíg odaérek. Ha ez sikerült akkor amint odaérek elkapom a klónt és a Chinagare segítségével a puszta kezemmel tépem szét a Nibi klónt és ütök bele akkorát, hogy aztán már egyszerűen ki tudjam tépni annak chakráját a saját chakrám segítségével. 
Hogyha ez a terv sikerül és el tudtam nyelni a második klónt is akkor viszont aktiválom a Meisai Gakure no jutsu // Álcázó Rejtek Technikát, hogy eltűnjek a szem elől és így keresem meg a másik két Nibi másolatot.


Megjegyzés: Mivel Bokáig érő víz van ezért gondolom, hogy Mizu Bunshinok "természetes" közegükben talán még erősebbek is. Mindezek mellett ha a Nibi klón rájuk támad akkor képesek újra építeni magukat a meglévő vízből. 


Megjegyzés 2: Mivel a vízbörtönt csak kis ideig kell működtetni, ezért ezt az a Mizu Bunshin képes lehet kivitelezni.


Megjegyzés 3: Láttam a Nibi klónok chakrájánál már számoltad az eddig elszedtem tőlük és csak 98%on vannak, de már ez volt a második kör, hogy használtak tűz justut amivel megtámadtak "láng örvények", de mintha ezzel nem vesztenének chakrát. Ezt levonod kérlek, vagy leírod, hogy miért nem vesztenek ha úgy van kérlek?


Megpróbáltam paintel rögtönözni egy kis magyarázatot, így talán érthetőbb. A képet itt találod!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Okt. 28 2016, 17:17

   Karu gyors volt, ám egy ilyen kaliberű több irányos támadást kivédeni nem könnyű, főleg, hogy az ellenfelei erre készültek és az általuk létrehozott Kék lángok eszeveszett gyorsasággal közeledtek a fiú felé. A Shunshin, mint kitérés jó ötletnek tűnt, egészen addig, amíg a lángok el nem nyelték Karu jobb karját... A másodperc tört részének ideje kellett volna, hogy kiérjen a gyorsan közeledő lángförgetegből, de a Shunshin gyorsasága sem volt elég ezekhez a lángokhoz, hogy 100%-os sértetlenséggel kerülje el a támadást. Így a jobb karja beleérve a lángokba, viszonylag súlyosabb sérüléseket szenvedett. A karjáról leégett a ruházat, fekete, szenes foltokat hagyva maga után. A karján égési sérülések látszódtak, amik felvízhólyagosodtak. 
   A Jinchuuriki még az erős fájdalmai ellenére sem maradt tétlen, és bár a karja komolyan sérült, még használható volt, így a vízklónokat sikeresen alkotta meg Suiton Chakrájából. Voltaképpen a testéből "nőttek ki" majd álltak fel Karu mellett néhány méterrel. Mivel a támadás és Karu kitérése is egyaránt gyors volt, a Nibiknek nem volt idejük cselekedni, ám amint a klónok létrejöttek, ők is mozgásba kezdtek. Nibi(1) és Nibi(2) egymás mögött álltak, bár volt némi távolság köztük, ám a Karuhoz közelebb lévő Bijuu figyelte a fiú minden mozdulatát, amikor pedig Karu észrevette a takarásban lévő másik Bijuu érkezését, már késő volt. Amint a Suiton technika útjára indult és Karu körül kezdett eszeveszett forgásba, a Jinchuuriki éppen annyit csípett el a jelenetből, hogy a két Nibi chakrája elvegyül egymással... Innentől már a hatalmas vízáradaté a főszerep!
   Eközben a két klón megindul az egyedül maradt Nibi(3) felé. Bölcs döntés lenne Suiton Bunshinokat küldeni egy tűzből álló lény ellen? Ugyan a Mizu Bunshinok reflexei jók, ám a Nibi, lángok feletti uralma tökéletes, így a felé tartó két klónt kisebb-nagyobb tűzlövedékekkel kezdte szórni, amik elhúztak mellettük, vagy éppen kitértek előlük. Karu is jócskán kapott volna a támadásból, hiszen pont a hatókörében volt, ám a Suiton technikája tökéletesen megvédte őt a Kék lánglövedékek ellen. Ám ez nem mondható el a Klónokról... Először, amikor csak súrolta őket a lövedék, akkor némi gőz kíséretében eltűnt a karjuk, válluk, egy-egy testrészük, viszont azt képesek voltak regenerálni, ám amikor a sokadik lövedék talált be a több százból, a klónok végleg megsemmisültek, gőzzé lettek... Az ötlet ugyan jó volt, de a Nibi Katonjai ellen a Mizu Bunshinoknak vajmi kevés esélyük van. 
   Ám Karu Suiton technikája célt ért, jól látja, ahogyan a hatalmas vízáradat ellepi az éppen összeállni készülő kettő Nibit, ám körülöttük erős lángok csapnak fel, a víz pedig gőz formájában eltűnik... Hiába Karu hatalmas mennyiségű chakrája, valóban elemi erejű Ninjutsut hajtott végre, ám a Nibik ugyanilyen erejű védelemmel vágtak vissza! Végül pedig a vízfolyam lelassul, a határok nélküli teremben bokáig áll a víz, az égő lények körül pedig heves gőzfelhő mozog. A kisebb Nibi(3) Karu felé nézve vicsorog, a testéből kicsapódó lángok most még hevesebbek, mint az előtt... A gőzfüggönyből pedig lassan előtűnik a kék fény, amely egy felemás szempárt jelent. A gőztömegből egy vöröses árnyalatú nyúlvány tör ki, ami a Shunshin no Jutsu gyorsaságával ragadja meg a kisebb Nibi(3) klónt és húzza magához, majd olvassza be a saját testébe... Láthatóan a mérete is megnőtt, testének lángjai még a Gőzt is eloszlatják körülötte, így láthatóvá válik a Nibi teljes formájában! Vonásai tompábbak, gyengébbek, mint a barlangban, méretei nem is mérhetőek hozzá, akkora mint egy Elefánt (Nézz utána, hogy mekkora egy Ázsiai Elefánt, kb akkora ő is. Kb 3 méter magas) azonban formájában és alakjában teljesen megegyezik a barlangban lévő Nibivel... Száját nyitja, majd ráüvölt Karura, hangja akár egy oroszláné... Az üvöltés némi levegőt is hoz magával, amely nem dönti le, de megmozgatja Karu testét egy pillanatra. Úgy tűnik, hogy a Nibi több felé szakadt chakrája, most összeállt egyetlen naggyá... Vajon Karu képes lesz ebben az állapotában is legyőzni? 
____________________________

Karu
Állapot: 97% - Technika
Chakratartalék: 90%
Felhasználható Nibi Chakratartalék: 35% - Klónok, Shunshin, Suishoha [Ne feledjük, hogy ez a chakra sokkal "jobb" minőségű chakra, így ezért jön le csak ennyi]Nibi 1,2,3
Állapot: 100% - Összeálltak
Chakratartalék: 240% - Előző Katon és a Mostani Katon technikák


// A lángokat azért nem vontam le, mert elfelejtettem, most pótlom. Elnézést ^^" //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Okt. 30 2016, 14:58

A vízklónok nem jártak akkora sikerrel mint hittem és a Nibi is egyel magasabb fokozatba kapcsolt. Még mielőtt létrehoztam volna az elképesztő erejű suiton technikámat még éppen elcsíptem, amint a két klón massza egyé válik és egy nagyobb chakra tömeg jön létre. Aztán amint a hullám lecsendesedett és ismét bokáig ér a víz ám ott ahol az éppen összeálló Nibi klónokat sejtettem csak hatalmas pára formálódott a nyugtalan vízfelszín felett. Aztán hirtelen egy chakra kar száguldott el mellettem és ragadta meg az egyedül maradt Nibi klónt. Megégetett kezemmel lassabban tudtam reagálni mint ahogy kellett volna és a Nibi még azelőtt magához ragadta a klónt mielőtt cselekedni tudtam volna. Amint a chakra massza teljes mértékben össze állt, már nem olyan amorf formát mutatott mint akkor, amikor kiengedtem a pecsétből. A vonásai most sokkal letisztultabbak voltak és állatias vadságot tükröztek. Amint a felemás szempár nézett rám már tudtam, hogy most a Nibi egy valamivel kisebb, de a klónoknál nagyobb és erősebb formájával fogok szembenézni. 
Aztán a gőz teljesen eloszlott és egy hatalmas üvöltés kíséretében a bijuu láthatóvá vált. Csaknem ugyan olyan volt mint az eredeti akivel már egyszer szembenéztem, de azért nem teljesen egyezett meg. Mintha egy majdnem teljes Nibiről beszélnénk aki éppen csak megformálta a testét de még nem érte el teljesen kifejlett formáját. Ebből is látszik, hogy a chakra milyen szinten formázható. Nekem viszont megégett az egyik karom és ha nem találok ki valamit gyorsan akkor ez a legalább három méter magas szörnyeteg egy pillanat alatt fel fog emészteni. Nem tudom, hogy milyen esélyeim lesznek egy esetleges második támadásra úgy, hogy a következőkben megpróbálom kiütni a bijuut. Tudom, hogy a fárasztással nem sokra megyek, mert bizonyára a chakrája is sokkal több mint az enyém és az állapota is sokkal jobb. Éppen ezért úgy kell megtámadnom, hogy a lehető legnagyobb kárt okozzak a testében...
Egy pillanatra még látható volt a köd a Nibi lábánál, aztán az is elpárolgott. Hát persze a figyelem elterelés. Nem mehetek szemtől szembe neki, de ismerek olyan nagyobb hatótávolságú technikákat amikkel megtudom sebezni a testét és talán le is győzhetem. Kézjeleket formálok ismét és ezúttal a saját chakrámból alkotom meg a technikát amit még Kirigakuréban tanultam és nem egyszer vettem már hasznát utam során. "Kirigakure no Jutsu". Nem okozhat problémát létrehozni a tejfehér gyilkos ködöt a vízfelületen. Könnyedén megalkotom a jutsut ami valószínűleg nem emészti fel olyan sok chakrámat. Mivel a bijuu körülötti levegő a lángok miatt nagyon forró, ezért ő természetesen is párologtatja a vizet, de a körülötte lévő nagyjából tíz méter sugarú körben nem lesz lehetőségem elrejtőzni, mivel ott már nem tart a köd. Azonban amíg a ködön belül maradok az én érzékeim ugyan olyan jók, ő viszont nem fogja tudni, hogy én honnan támadok...
Amint létrejött a köd azonnal belevetem magam és már formázom is a kézjeleket. "Suiton Zessenzan". A technikával a bijuu testét célzom és még mindig a saját chakrámból hozom létre ezt a jutsut és megpróbálom a jobb melső lábát levágni a testéről, hogy akadályozzam a mozgásban. Én természetesen folyamatosan mozgásban vagyok. Közben a ködön belül létrehozok két vízklónt akik azt a parancsot kapják, hogy a Zessenzan segítségével folyamatosan támadják a ködből a Nibit és maradjanak mozgásban. Ha a bijuunak valahogy mégis csak sikerülne meggyengíteni a ködöt, akkor újra alkotom, hogy maradjon a figyelem elterelés. Ha pedig a bijuu kellőképpen a klónokra koncentrál én már csak a megfelelő pillanatra várok. 
Felhalmozom a Nibi a chakráját és közben kilövöm a Kongo Fuusát amik lefogják a démont és mozgásképtelenné teszik. (Közben a két vízklón folyamatosan sorozza Zessenzannal és támadó víz jutsukkal amiket ismerek). Én pedig kézpecséteket formálok és a Nibi chakrájának 15%át fogom használni, hogy elég ideig tudjam kitartani a gyilkos technikát. 
- Katon Itami! - A jutsu létrehozása közben érzékelem, hogy a szemem már nem a jól megszokott kék szem. Úgy látszik, hogy ezt teszi ha használom a chakráját! 
Az Itamival megpróbálom kettévágni a chakralényt aztán levágni a fejét és addig sebezni amíg teljesen össze nem esik!


// Amennyiben a szem átalakulása nem lehetséges kérlek szólj és javítom, de ez már korábban is ki lett játszva amikor Karu használta a Nibi chakráját. Illetve ha sikerül akkor az Itami plazma nyalábja is kék kellene, hogy legyen. Mintegy jelzés képpen, hogy a jinchuuriki most a bijuu chakráját használja ténylegesen.//


// A szem átalakulásával természetesen nem jár előny, csupán látvány effekt! //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 07 2016, 22:47

   Harcos, egy erős és kegyetlen harcos, aki bármire képes szerettei védelmének érdekében, hiszen az emberi élet az egyik legértékesebb dolog ezen a világon. Tudja, hogy mi teszi őt jó harcossá, most már tudja, hogy szíve mélyéből mi az, amiért harcol és miért nevezheti magát harcosnak! De vajon elég lesz ennyi erő, ennyi érzelem a Nibi ellen? Elvégre ha valamit szívvel lélekkel csinálunk, az ereje megsokszorozódik, a kétszeresére nő, ez igaz a chakrára és a technikára, a Ninja erejére. Hiszen az érzelmek energiával töltenek el, fizikai és szellemi energiával, amely chakrát generál, ez megmagyarázható folyamat, mégis, annyira ritka, hogy valaki érzelmei teljességével harcoljon és ne a félelem vagy a feladás hatalmasodjon el rajta.  Vajon Karu fél?
   A Nibi villódzó tekintete és púposodó háta, a hatalmas, felcsapó lángok a teste körül félelmetesek, ahogyan az a gyilkos szándék is, ami belőle árad. De Karu máris cselekszik. Felhasználva a chakrát, olyan hatalmas és erős ködöt hoz létre, amit még előtte kevesen, hiába, ereje rendkívül megnőtt, már önmagában is kiérdemli az elismerést, de a Nibi mámorító erejével, úgy érezheti, hogy mindenre képes! Ahogyan a köd kiszélesedik és besűrűsödik, a Nibi felől érezhető hatalmas mennyiségű hő a mozgolódó levegő formájában most megcsapja Karut, ám a ködre alig van hatással.
- Ne nevettess!!! 
Hallatszik a Nibi hangja, ám most valahogy más volt... Most mintha nem csak a megszokott nőies, erős hang hallatszódott volna, hanem valami sokkal bestiálisabb és félelmetesebb, egy oroszlán bömbölése, egy szörny morgása, egy Bijuu haragja! Karu létrehozta a Zessenzan-t kedvenc fegyverét, amivel egy másodperc alatt törte át a ködöt és támadta meg a Nibit, ám a ködön Ő sem lát át, nem tudhatja, hogy mi történik, a válasz viszont nem várat magára. A közeledő forróság a jele annak, hogy támadás alá került, és bár a Suiton technika töretlenül halad előre, átvágva a leghalálosabb lángokat, a Ködöt is bekebelező hatalmas Kék Lángok egy hatalmas tűzköd formájában nyelik el Karut és fogják őt közre. A fiú érzi a maró, égető érzést, érzi, ahogyan kabátja leég és egyszerre olvad rá a testére, érzi, ahogyan bőrét perzselik a lángok, érzi a szenes, égett hús szagát, érzi miként haja eltűnik a semmiben a kék lángok martalékában. Teljesen közrezárták őt és bár a terve nagyon hatásos lett volna, ellenfele szintén nagy erejű és gyors, így ennyi mindent nem volt képes egymás után megtenni az alatt az idő alatt, amíg a Nibi reagált a támadásra. Testét emésztik a lángok, melyek kitudja, hogy mekkora területen fogják őt közre, vajon egy Suiton technika eloltaná a Kék Lángokat?

Karu

Állapot: 50% - Egész testedről leégett a ruha, nagyjából az 5%-a van meg, a hajad teljesen elégett, a tested pedig lángol, súlyos égési sérüléseket szenvedsz el folyamatosan és ha nem teszel valamit, egy percen belül porrá égsz, ezzel egyetemben pedig más is történik...

Chakratartalék: 90%

Felhasználható Nibi Chakratartalék: 29% - A Technikák nem sokat emésztettek a Nibi Chakrájából, azonban Karu érzi, ahogyan az égés során folyamatosan távozik a chakra a testéből, ám egyenlőre nem gyorsan, de mintha a Nibi venné vissza azt, ami az övé...Nibi

Állapot: egyenlőre ismeretlen, feltételezhetőleg az előző...

Chakratartalék: 222% - Katon technika + 2% Karutól visszavett chakra// Megjegyzés: A szemed ennyi Nibi Chakra birtoklásától már változhat, ahogyan Narutonak is. Ezen kívül, hogy legyen mihez viszonyítanod, a Nibi által használt technika hasonló, ha nem nagyobb hatású, mint a Gouka Messhitsu //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Nov. 28 2016, 22:24

A köd úgy terült szét ebben a tudat határát súroló világban, mint egy kirigakurei hajnalon a falu felett. Bár nem használtam fel sok chakrát, de úgy éreztem a győzelem az enyém lehet ha most bejön a tervem. Egy dolgot azonban nem vettem számításba... Azt hittem, hogy az összeálló Nibinek egy kis időbe telik amíg összpontosítja a chakráját és így talán lehetőségem nyílik egyszerre több technikát is alkalmazni ezzel egy elterelésre épülő stratégiát alkalmazni, ám elméletem elbukott azon a kis apróságon, hogy ez egy chakralény. Tehát olyan mintha a Nibinek egy kis klónja lenne és neki egyáltalán nincs szüksége olyan koncentrációra mint nekünk embereknek. A legvégső hibát talán mégis csak akkor vétettem amikor azt hittem már, hogy a Nibit is elérte a köd!
Egy pillanatra felzendült bennem a Nibi hangja. Olyan volt mintha hangosbemondóval szólt volna a tudatom valamely távoli szegletéből, de mégis tisztán hallottam. 
A levegő kezdődött körülöttem felforrósodni, de még akkor sem esett le, hogy most rám fogják zúdítani a kénköves poklot. Aztán a lángok hirtelen áttörtek a párafüggönyön és telibe találtak. talán csak az volt a szerencsém, hogy a rendkívül párás levegő miatt a jutsu hatása talán egy kicsit gyengült és csak ezért maradtam életbe. Most azonban a fájdalomnak új dimenzióit ismertem meg. Ahogy a lángok eltaláltak először csak irgalmatlan fájdalmat éreztem, aztán egy pár másodperccel később a jutsu intenzitása miatt hanyatt is estem és talán ez mentette meg az életemet. Éreztem amint a fejemről leégnek a hajszálak és a lángok által megcsókolt bőrfelszín pedig azonnal kisebesedik. Szerencsémre a ruhám valamennyire védelmet nyújtott, de a kabátom szinte teljesen ráolvadt a hátamra. Nem is csináltam mást csupán csak becsuktam és vártam a történetem végét. Egy kicsit úgy éreztem, hogy itt fogok most meghalni. Már tényleg csak a smaragd szempárra gondoltam mielőtt teljesen feladtam volna a harcot.
Lélegezz!
Gyerünk már mire vársz? Te nevezed magad harcosnak?
Vajon Chizune mit tenne most, ha így látna? Legyőzötten. Közben a vész már elvonult, de éreztem még, hogy a lángok belekapnak a testembe. Nem lehet már sok hátra. 
Mit csinálsz? Harcolj mintha az Életem múlna rajta! Neki nincs mit vesztenie neked viszont van... ENGEM!
Éreztem amint a chakra szökik tőlem miközben a tűz még mindig éget. Kinyitottam a szemem, de nem foglalkoztam a megalázott tükörképemmel, csupán csak a szemembe néztem. Tökéletesen ép, sértetlen! A kézjelek ösztönszerűen követték egymást. "Suiton Mizu Jubiva no Jutsu // Víz elem: Víz gyűrű jutsu". A vízoszlopokat a saját chakrámból hoztam létre és egyáltalán nem nagynyomásúra, hanem éppen olyanra mint egy lágy hűs vízesés. Ha sikerül eloltanom a lángokat a vízzel...
Felpillantok és eszembe jut, hogy a Zessenzan áttört a lángokon. Talán sikerült vele eltalálnom a Nibit. Meg kell nyernem ezt a harcot. Mindenkiért és elsősorban Chizunéért! Az elszántság még így teljesen megégve is erőt vett rajtam. Igába hajtom a megmaradt Nibi chakrát is és kézjeleket formálok. Egymás után kés jutsut hozok létre. Válaszul a lángtengerre egy gigantikus hullámot küldök. A bijuu chalra 20%át szabadítom fel és hozom létre a Suiton: Suishoha nevű jutsut. Viszont közben a saját chakrámat koncentrálom a lábamba is és akár csak egy szörfös lovagolom meg a valóban hatalmas hullám tetejét Suiton: Mizu Kamikiri // Vízisten szeletelő segítségével. A felszabadult víz mennyisége olyan mértékű amit még álmomban sem mertem volna képzelni. Amint megpillantom a Nibit azonnal rátámadok a maradék 9% chakráját felhasználva rálövök a Katon Itami nevű jutsuval aminek ez lesz az első éles tesztje. Nem gondoltam volna, hogy a Nibin fogom kipróbálni, de már nem szórakozhatok tovább. 


// Amint meglátom a Nibit azonnal rálövök az Itamival akármit csinál! A hullám meg valami ilyesmi ha jól kèpzelem el a Nibi chakrájával megerősített jutsut. Az Itamival szétvágni próbálom a  testét darabokra, ahogy az elsőnél csináltam. //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Dec. 26 2016, 21:42

// +10 Ch a késésért! Elnézést érte. //

   Talán nem volt még ilyen nehéz és ennyire veszélyes helyzetben. Érzi, ahogyan a bőrét és az eleven húsát mardossák a lángok, hallja ahogyan pattog a bőre, érzi az égett haj és bőr szagát. Nem ismeretlen számára mindez, ellenfelei gyakran látták ennek kárát, de most, a saját bőrén megtapasztalva mindezt, teljesen más a helyzet. A fájdalom olyannyira elviselhetetlen, hogy a teste sokkos állapotba kerül, az óriási, soha nem érzett fájdalom hatására és a Bijuu chakrájának hála, Karu testében az endorfin termelődés abnormálisan gyors és magas számú lett, így a fájdalom érzete a lehető legminimálisabban lecsökkent.
   A testét még mindig körül ölelik a lángok, még mindig szenved, de most már képes arra, hogy Shinobi módjára teljesen kizárja a materiális világot és nem törődve a fájdalommal, kézjelekbe kezdett. A felszabaduló víztömeg akaratlanul is fokozott mennyiségben, ámbár még mindig lágy formában tört fel Karu körül, eloltva a testét és felfogva a még mindig körülötte kavargó lángokat. Amíg pedig ez a folyamat megtörténik, újabb kézjelekbe kezd. 
   Az érzelmei újfent fokozott állapotba kerülnek, teste körül vadul izzik fel a piros chakra, amely védelmezni kezdi őt a felszabaduló forró gőztől. Még mindig nem lát, a Nibi technikájának lángjai és a saját jutsujának gőze takarja el a körülötte lévő világot, ám hamarosan biztos lesz benne, hogy robbanások hallatszódnak körülötte. Az Ő teste is beleremeg, ahogyan a süvítő, kicsiny chakragömbök be-be csapódnak körülötte, felkavarva a gőzt... Most már jól látható módon, a tűz eltűnt, egyedül a köd és a forró vízpára az, amely kitölti ezt a helyet. 
- Gyáva! Bújj elő, harcolj tisztességgel! 
Kiálltja vadul a Nibi, mintha már nem is a nőies hangján szólna, sokkal inkább, mintha egy mély Démon hangja lenne, ki bömbölve tombol azért, mert el akarják venni azt, ami az övé... De Karu nem áll meg. Az a Nibi, aki előtte áll, teljesen más érzések birtokában van, mint az, akivel eddig próbált meg kommunikálni. Ez a része Karu esküdt ellensége, ez a része az, amely saját magát és a ketrecben lévő Bijuut is meg karja védeni. Ebbe a Chakrába a Karu iránti haragot és gyűlöletet táplálta Ő, ki a fiúba van zárva, hogy megleckéztesse a Jinchuurikijét. Kapzsi lett volna? Minden bizonnyal... De SZÜKSÉGE van az erejére! Szüksége van a Nibi Chakrájára, még ha nem is érti ezt meg! Ha még nem is éri el Őt Karu érzései, ha nem is érti meg, akkor is! Így tovább kell küzdenie!
   Mindez néhány tized másodperc alatt zajlott le, Karu pedig létrehozta a technikát, amellyel talán végleg mattot adhat ellenfelének. A Suishoha először csendben kavargó vízörvényként tört fel Karu körül, majd egy másodperc alatt óriási mennyiségű víz szabadult fel. karu szinte érezte, ahogyan a Bijuu chakrájával felerősített Elemi Chakrája kering a teste körül pontosan úgy, ahogyan körülötte, 15 méter magasan és 10 méter vastagon a vízörvény az egekbe tör, majd ütközik a pecsét határaival és visszahull, de a víz csak jön és jön, egy megállíthatatlan szökőárként. Most már Karut is magával ragadja, de nem nyeli el! A Több méter magason álló víz óriási hullámokban kezd kavarogni // A felerősített chakra miatt, voltaképpen elérted Kisame Dai Bakusui Shoha technikájának szintjét // amiket a húsig égett Karu meglovagolva halad előre. 
   Ahogyan a felszínre került, ahogyan a másodpercek alatt egyre közelebb és közelebb kerül a Nibihez, láthatja a pecsét területének határát. Akárcsak egy chakrafal, egy nagyjából 20 méter magas, négyzet alapú terem, melynek az átmérője körülbelül 100 méter. A Karu által felszabadított óriási víztömeg megindul a Nibi felé, aki folyamatosan lövi Karu irányába az apró Chakragömböket, de a fiú ügyesen manőverezve tér ki előlük, ám az egyik olyan szögben száll, hogy nincs ideje kitérni előle, ki kell védenie!


// Tehát: Nagyjából Karu Suiton technikája a terem FELÉT tölti ki, tehát a terem felében TELJESEN a plafonig ért és teljes szélességében kitöltötte, így pedig nyilvánvaló, hogy a MÁSIK felébe kezd el egy szökőárként hullámzani a sok víz, mégpedig rá a Nibire. Karu ezt a hatalmas hullámot lovagolja meg, ami ha eléri a Nibit, akkor biztosan ártalmatlanná teszi egy időre. (A Technika a 100 méteres átmérőjű terem teljes alapját ellepi és mivel a terem 20 méter magas, így körülbelül 15 méteres magasságban áll meg a víz benne. Tehát kis híján Karu a TELJES termet kitölti a technikával.) Azonban a Nibi miközben Karu száguld felé a hullámon, sorozza őt több tucat mini Bijuu Damával, amiket ki is kerül, de miután kikerült az egyiket, egyből érkezett a másik. Van ideje reagálni, de kikerülni NINCS ideje, valamilyen technikát kell használnia, hogy elkerülje. Úgy is dönthetsz, hogy elugrasz, de akkor a tested egy kisebb részét eltalálja. Arra is figyelj, hogy ez egy Chakra gömb amit cska nagyon nagyon erős Elemi technika állít meg és még akkor sem teljesen, hanem csak felfoghatja a robbanás erősségét. De az sem elhanyagolható tényezők, hogy ezek Kicsi Bijuu Bombák (Dió nagyságúak) amik nem robbannak nagyon nagyot. Max ilyen 1 méteres a hatósugara.
Ha sikeresen kitérsz akkor Karu az óriási víztömeggel együtt becsapódik a Nibibe, a falnak nyomva őt és teljesen eloltva a lángjait és ezzel védtelenné is téve őt egy kis időre. De ha nem sikerül, akkor Karu vagy meghal, vagy megsérül vagy pedig a vízbe esik. Vagy az utóbbi mindkettője. Abban az esetben is kiüti az óriási víz a Nibit HA nem csinál semmit. ^^ //
______________________Karu
Állapot: 48% - Iszonyatosan súlyos sérüléseket szenvedtél el, idő közben észreveszed, hogy a jobb szemedre homályosan látsz, azonban a fájdalom egyenlőre csak minimális, képes vagy a mozgásra és a manőverekre, a Shinobik amúgy is strapabíróbbak.
Chakratartalék: 88% - Vízgyűrű
Bijuu Chakratartalékod: 9%


Nibi
Állapot: 80% - Karu látja, ahogyan a Nibi kissé bukdácsolva lövi el a lövedékeket, nem tud rendesen célozni, lehetséges, hogy egy nem kellemes helyen találta el a Zassenzan
Chakratartalék: 202% - Bijuu Bombák

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Dec. 27 2016, 13:53

Úgy érzem mintha a bőröm ráégett volna a csontjaimra. Tudom, hogy nagyon súlyos a helyzet és feltételezhetően vesztésre állok, mégis felállok és csinálom tovább. Sikerül eloltanom magamat, de miközben a víz enyhíti az iszonyatos fájdalmakat, a ködön és párolgó vízgőzön keresztül meghallom a démon morajlását, majd mellkasomban kezdem érezni, hogy a közelemben bombák robbannak. Mintha robbanójegyzeteket rejtett volna a terembe a Nibi amiket most elkezdett felrobbantani. Én azonban pontosan tudom, hogy milyen jutsut használ. Amikor a barlangban küzdöttünk ellene akkor is használta ezt a technikát, illetve most is amíg még nem állt össze a nagyobb bestiává. Nem szabad hagynom, hogy ezzel a jutsuval eltaláljon mert akkor tényleg vége a dalnak. Nem hiszem, hogy túlélnék még egy találatot. A vörös chakra kitör belőlem és egy lepelként vesz körbe, majd óv meg a forró gőz további sebzésétől. A chakra az érzelmeimre reagálva tört elő és valószínűleg ez a kulcs. Az erős érzelmi reakciókkal lehet kiváltani, hogy még efektívebben tudjam használni nem csak a Nibi chakráját de a sajátomat is. 
Kézjeleket formálva kezdem felszabadítani a suiton elemi chakrát, aztán hozzáadom a bijuu chakrát is és az eredmény... elképesztő. A Nibi chakrájával létrehozott jutsu sokkal erősebb mint vártam. Ahol én állok ott először a jutsu amúgy is hatalmas mennyiségű vizet megmozgató hulláma jön létre. Azonban ahogy a hatalmas szökőár méretű hullám egyre csak dagad, lassan eléri a terem felső részét és mintha a plafonhoz préselődve visszazuhanna onnan. Evvel ellentétben a jutsu még mindig aktív és folyamatosan szabadul fel a víz amely nem sokára eléri azt a szintet, hogy a terem felét megtölti vízzel. Egy nagyjából 15 méteres hullámot létrehozva sikerült felhasználnom a bijuu chakra tartalékomnak majdnem az egészét, de úgy érzem, hogy ez most megérte. Ha ezzel a hullámmal betalálok akkor azzal lehet, hogy sikerülne befejezni ezt a harcot. Ehhez azonban még a Nibinek is lesz egy két szava. Miközben én a jutsu megalkotásával foglalatoskodtam a démon folyamatosan bombázott a kisebb méretű chakra gömbökkel amelyek halálos fegyvernek számítanak. Lényegében lehet, hogy kisebbek mint egy shuriken de elég nagyot robbannak ahhoz, hogy egy teli találat esetén azonnal megöljenek. Ezeket a kisebb chakra tömegeket kerülgetve emelkedek ki a vízből és célzom be a Nibit. A víztömeg mozgásba lendül én pedig kerülgetve a Nibi apró lövedékeit, észre is veszem, hogy a chakra lény bukdácsol és valamiért nem tud rendesen célozni. Hirtelen bevillan, hogy amikor felém küldte azt az iszonyatos tűz technikát akkor én még eleresztettem egy Zessenzant amely áthaladt a tűzön és valószínűleg be is talált. Tehát akkor tényleg ez a megfelelő pillanat a támadásra. Ellenfelem mozgásában is korlátozva van, illetve a víz miatt sarokba van szorítva, de tudjuk, hogy a sarokba szorított állat a legveszélyesebb. Ezt az elméletet alá is támasztja amikor a bijuu egyik apróó bijuu bombája kivételesen tökéletes szögben érkezik. Ez elől a támadás elől nem fogok tudni időben kitérni. Miközben a hullám tetején nézek szembe a mai nap már sokadszor a halállal, a kezeim maguktól mozdulnak. A testem normális esetben már sokkos állapotban lenne a fájdalomtól, nem látok rendesen az egyik szememre és a felhasználtam a Nibi chakrájának nagy részét, abból a készletből ami a rendelkezésemre állt, de nem adom fel... NEM ADHATOM FEL! Ahogy ő is az utolsó másodpercig küzdeni fog úgy én sem tehetek másként. 


Mi "kígyó kézjel" - Miután a Nibi kishíján a pokolra küldött rájöttem valamire. Ha én magamtól nem állok fel és nem harcolok tovább, akkor senki sem fog. Ez az én harcom, nekem kell megvívni. A szándékaim lehet, hogy önzőnek tűnnek, de én kitartok a céljaim mellett és végig viszem amit elkezdtem. A vörös chakra palást eltűnik körülöttem ahogy csatába hívom a bijuu megmaradt chakráját ami a rendelkezésemre áll. Amint a vörös aura eltűnik a testem körül azonnal belém hasít a fájdalom, de mivel még dolgoznak bennem a megfelelő enzimek, ezért még elviselhető és nem rokkanok bele azonnal, vagy kapok sokkot. Aztán a saját chakrámnak is nagyobb részét összegyűjtöm. 


Tora "tigris kézjel" - Az apró bijuu bomba megállíthatatlanul közelít. Nincs idő kitérni, vagy elmenekülni. Két erő feszül most egymásnak. Itt a tudatom peremén és lelkem határán a Nibivel örül harcunkat vívjuk és most válik nyilvánvalóvá bennem. Ez a harc nem az első Bijuu és Jinchuurikije között. Az évszázadokon keresztül minden bijuunak és hordozójának megvoltak a maguk csatái nagy pillanatai. Az én szemszögemből azonban egy dolog miatt érdekes. Ez most az én harcom, az én végzetem...


A második kézjel megalkotása előtt már érzem, hogy a katon elemű chakra már olyan szinten felhalmozódott, hogy lassan felrobban. Amikor azonban a bijuu chakrája is összekeveredik az enyémmel akkor a kis chakra tömegben olyan szintre nő a nyomás amit már nem fog elviselni sokáig. Kinyitom a számat és becélzom a felém száguldó bijuu bombát, aztán ami kifér a csövön. 


[...]  


Katon: ITAMI!


[...]


A plazma nyaláb kék színben pompázva tűnik fel és veszi célba a Nibi jutsuját. Remélhetőleg sikerül teljes mértékben elhárítani a veszélyt. Ha sikerül kivédeni így a Nibi támadását akkor a jutsut tovább kitartva a macska felé fordulok. Mivel ez amúgy is egy elemi erejű jutsu ezért azt gondolom, hogy a Nibi chakrájával megspékelve képes lehetek akár másodpercekkel tovább is kitartani. Illetve a sokkal erősebb chakrának köszönhetően ez a jutsu is felerősödik akkor képes lehetek vele eltalálni akár még a Nibit is még mielőtt a hullám megérkezni és a falhoz passzírozná. 
Miután végeztem ezzel a technikával a hullám becsapódása után a Suiton: Mizu Kamikirit használva megpróbálok gyilkos hullámokat indítani a Nibi felé, hogy felszabdaljam és így próbálok meg pontot tenni a csata végére. 
Természetesen ha a támadásból létrehozott védekezésem nem elég akkor kimozdulni próbálok felkészülök a legrosszabbra és hagyom, hogy a hullám telibe eltalálja a Nibit, aztán pedig csak utána próbálom meg használni a Kamikirit ellene. 


// Tehát még röptében próbálom meg hatástalanítani a Bijuu Damat mégpedig úgy, hogy az Itamival rálövök. Azt gondolom, hogy az a jutsu alapjában véve is olyan erősnek számít, hogy a kis bijuu dama burkát átütve felrobbantsa azt még tőlem biztonságos távolságra 1 méteres hatókörön kívül, de a Nibi chakrájával megfejelve (ezért írtam kék plazma nyalábot) talán még azt a szintet is elérhetem vele, hogy még a Bijuut is meg tudjam sebezni ha sikerült kitartani addig. Az egész jelenetet nagyjából így képzelem el: Link nagyjából 0.20tól, természetesen én megsemmisíteni szereném nem így felduzzasztani. 


A chakra adagolás nagyjából így néz ki:


Katon Itami: 9% Bijuu chakra + 20 % Karu chakra.


Suiton: Mizu Kamikirit: 10% Karu chakra. //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Jan. 22 2017, 17:05

// Nem akartam a "kaland" végéig írni, de szerintem eddig ez volt a legjobb Tanulásod eddig, amit írtál és ezzel a posztoddal most még inkább bizonyítottad, hogy tudsz nagyon jókat és jól írni. Azonban a dolognak még nincs vége.
Az Itami nem olyan vastag és hosszú, mint a videóban látott sugár, de egyébként a logikai levezetés ezen kívül ezúttal hibátlan ^^ A Nibi Chakrájával azonban kitolhattad az Itami hosszát. //

   Céljai ott lebegnek a szemei előtt, olyan erősen látja és érzi őket, mint a testében szétterjedő fájdalmat, amit a Nibi Kék lángjai okoztak. Így hát ég kívül-belül, így vagy pedig úgy, de a fájdalom és az eltökéltség olyan feszültséget hoznak létre benne, amik érzelmei kontrollálhatatlan uralmát jelentik a test, a chakra és a technikái felett. Nem veszíthet! Nem teheti meg! Itt és most, GYŐZNIE KELL!
   Az óriási hullám rohanvást hömpölyög a Nibi felé, miközben Karu chakrát koncentrálva a lábaiba tartja fent magát. Úgy siklik a víz tetején, a hullám nyelvén, mintha csak az ellene a világ legtermészetesebb dolga. Szemfogai megnőttek, tekintete egy macska, vöröslő szempárjáéhoz hasonló. A mellette elszáguldó energia gömbök forró légáramlatjai csapják meg az arcát, de fittyet hány árjuk. Ahogyan az óriási szökőárba csapódnak, a víz forrni kezd, majd gőz csap fel. Egymás után érkeznek a robbanások, amik csak még jobban hajtják előre a hullámot, míg végül a Fiú teste körülötti vörös chakra a testébe kúszik, majd a kezébe koncentrálódik. A Szemfogai eltűnnek, a dühös, macskaszemek semmivé lesznek, de az eltökélt, rendíthetetlen arc megmarad! Elhangzik a technika neve!
   A Plazmanyaláb szörnyű sebességgel és erővel, pusztító energiával tör előre, telibe találva a Bijuu Damát, ami felrobban 15 méterre Karu előtt. Némi füst és lángok csapnak fel a robbanás körül, ezeken áthaladva Karu kitartja a technikát! Bár a éltre hozott, sűrített tűz, avagy plazma a az ütközéskor eltűnt és mindössze egy 5 méteres darab maradt belőle, a kék fénnyel izzó technika újra hosszabb lett a beleölt chakra hatására és csak nőtt és nőtt és nőtt, míg végül elérte a 30 méteres hosszt. A Nibi dühös tekinteténél csak kikerekedett szemei voltak ijesztőbbek.
- A Saját erőmet használod ellenem!?
Üvölt fel, ám láthatóan fájdalmai vannak Karu pedig eléri őt. A Teste körül utolsó elkeseredésében a felcsapó lángok elérik a Jinchuurikit, ki újra érzi a kék lángok pokolian fájdalmait, ám csak egy pillanat csupán, ennyi volt, az általa létrehozott vízförgeteg maga alá temette Karut, eloltva a testét mardosó lángokat és a Nibit is a pecsét asztrális terének falához nyomta.
   Mi történt? Csak egy tompa fájdalmat érzett a fején... Hát persze... A lezúduló víztömeg a talajnak passzírozta a fiút, saját technikája ellen Ő sem menekülhetett, túl gyorsan történt minden, azonban az emlékek nem vesztek ki a Jinchuuriki elméjéből. Katon technikája elérti a Nibit és átszúrta, úgy, ahogyan előtte a Suiton technikája is átszúrta... Nem kap levegőt! Ahogyan kinyitja a szemeit, ráébred, hogy néhány másodpercre eszméletét veszítette és most itt van a víz alatt! Homályosan, de a kristálytiszta vízben jól látja, hogy a Nibi teste is a víz alatt van, méghozzá eszméletlenül. A teste körülötti lángok eltűntek, csak a kékes bőre látszik és a macskákhoz hasonlatos koponyája.
   Ébredezik... Kinyitja felemás szemeit, de nincs teljesen magánál. Teste körül a kék lángok, fel-fel csapnak, de a hatalmas víz hatására eltűnnek. Itt az ideje cselekedni, gyorsan, még mielőtt magához térne!! De ha most nem megy fel a felszínre, akkor megfulladhat! Mit tegyen? Megkockáztatja, hogy megtámadja a Nibit és végre halálos, a testét szétszabdaló támadás alá véve kihúzza a testéből a chakráját de akkor lehet, hogy nem lesz elég gyors és elveszíti a küzdelmet? Vagy pedig a felszínre úszik és levegőt vesz?
_________________________

Karu
Állapot: 40% - Előzőek + Sajgó Fejfájás
Chakratartalék: 68% - Itami
Bijuu Chakratartalék: 0%


[Szeretném hozzátenni, hogy minden egyes palást szint elérésével ugyebár az előző palástok összeadott erejével kell megküzdened majd, elvégre az utolsó szint a Bijuu 100% Chakrájának uralása akkor viszont a Bijuu 100% erejével kell megküzdened egyszerre és nem lesz Bijuu Chakra, amit fel tudsz használni, csak amit ellopsz tőle. Most is azért volt Bijuu Chakrád, mert az elején képes voltál ellopni tőle valamennyit.]Nibi

Állapot: 60% - Súlyos sebeket kapott, amikből pár perc alatt felépül de addig meglehetősen gyenge
Chakratartalék: 200% - Lángok erőteljes kiengedése a teste köré

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.