Amegakure csatornarendszere

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Amegakure csatornarendszere

Témanyitás  Kowarii Zion on Szomb. Ápr. 29 2017, 01:27

A sokkolt állapotban álló shinobink nagy nehezen de képes volt erőt venni  magán, s odébb állni a kulás vízesés alól. Miközben a fal felé közeledett, arra gondolt, hogy ha ezt az egészet túlélik, és talán évek múlva kitisztul ruhájából ez a förtelmes szag, senkinek sem fog egy szót sem szólni erről. Vérgáz lenne. Ha Kawa senpai képes egy ilyen storyval csajozni...hát akkor inkább nem is akarom tudni, miféle nők lehetnek azok, akiket meg lehet nyerni ilyen szar történetekkel. Bár aztán ki tudja? A nők bonyolultak, meg amúgy sincs rá ideje hősünknek, ugyanis épp éli a valódi shinobi élet minden belsőséges és gyomorforgató nagy életét. Hogy miként fognak ebből kimászni?
A falhoz érve Zion felfigyelt az apró résre, ám túlságosan is kicsi volt ahhoz, hogy bármiféle menekülési lehetőséget biztosíthasson. ~Szuper, és akkor most?~ tette fel magában a kérdést, melyre Kawa senpai meg is adta a választ. ~Mi? Neem! Még egyszer nem ugrok bele arcostul. ~ ám ahogy magában tanakodott, mesterét már el is nyelte a szennyvíz, s gyorsan emelkedett a fiú lábán is felfelé.
Oh basszus, ez egyáltalán nem menő. Senpaii! - csapkod a víz felszínére, majd mikor rájön, hogy mibe is ütögette tenyerét, félően elrántja. Talán nem vette még észre, vagy talán már hozzászokott, hogy lassan a derekáig ér a víz, mégis, valahogy a szárazon maradt keze nagyobb undort váltott ki. - Ezért elvisz engem egy nagy adagra a Falatozóba. meg egy mosóba. Anya nem fog ilyen szaggal hazaengedni. - Zion mély levegőt vett, majd a csatornában alkalmazott módszerrel, a Mizugakure no jutsu segítségével elmerült a szennyben, miközben testét körbevette egy szinte láthatatlan réteggel. Zion lehunyta két szemét. Való igaz, a vaksötétnél nem láthatott volna még nehezebben, inkább a tudat, hogy ismét nyakig lesznek a szarban. A vízburokkal körbevett teste könnyedén indult el az alagút másik vége felé. Legalábbis a feltételezett irányba. Egyszer neki is ütközött fejjel a csatorna falának, vagy talán az ajtónak, nem látta, csak fájt. 
Nem tudni, hogy eltelt e már az az idő, hogy a teljes verem megteljen a szennyvízzel, Zion érezte, mintha a víz egyre nagyobb sodrásba kezdene, s magával rántva sodorja őt a sötétségben. Megszámlálhatatlan mennyiségű ürülékkel koccant össze útja közben, szerencséjére nem látott semmit. Most az egyszer élvezte a vakok világát. A sodrásból tudta, valaki megnyitotta az ajtót, s a kula egyenesen kiárad az eddig elzárt ajtó iránya felé. S talán ott rábukkannak azokra, akik kintről aktiválták a szerkezetet. Egyik kezével még jobban arcára támasztotta az álarcot, míg a másik kezével pecsétet formált, s elkezdte a környezetében lévő vízbe még inkább kiterjeszteni a chakraját. A fogsága alatt nem csak mesterét kereste úszás közben, hanem szórta szét a chakraját, hogy a veremből minél több mennyiségű vizet tudjon majd felhasználni. Az akadémia után, mikor feloldotta az elemét, mestere jól az eszébe véste, a Suiton annál hasznosabb, minél nagyobb mennyiségű a környezetünkben lévő víz. Ez a szarlé pont elegendő mennyiség ahhoz, hogy Zion akár két napon át is kinullázhatná erejét, reméli, ilyenre azért nem fog sor kerülni. Bár még ki tudja, mit tartogat ez a csatorna a számukra. 
Amennyiben képes az elterülő vízben még időzni, akkor felmérné a terepet, már amennyire tudja. leginkább a vízbe kiterjesztett chakrajára figyelne, illetve az esetleges beszédre és léptekre a víz felszínén. Ám Zion sokkalta inkább számol azzal, hogy a fogva tartóik nem akarnak derékig szarosak lenni, így vagy félreállnak, vagy elvezetik máshova a vizet. Ebben az esetben pedig Zionnak addig kell támadnia, amíg a banditák halottnak hiszik őket. A kiáramló vízben úszva próbál a tetejére jutni, s némiképp meglovagolva azt, a vízen járás elvét használva próbálná felmérni a környezetét. Remélhetőleg a banditák hoztak lámpásokat, mert hogy Kawa senpai lámpájából már csak kula fog jönni, az szent. A vízzel érkezve, ha sikerül felmérni ellenfeleinek helyzetét, az összegyűjtött chakrat és a körülötte lévő vizet egy nagyobb piranha formájára szabná, mely a hömpölygő vízből ugrana ki, magával rántva az áldozatát, s talán elsodorva azt, aki a közelében áll. Eközben Zion a magasba ugrana, s fentről célozná meg támadóit senbonokkal, vagy ha a terem kellő belmagassággal rendelkezik, a Jouro senbon technikájával.
avatar
Kowarii Zion
Játékos

Taijutsu Pontok : 33


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 268

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegakure csatornarendszere

Témanyitás  Uchiha Kagami on Szomb. Ápr. 29 2017, 03:52

/Zion/


Valószínűleg alkalmi vezetőd még hallotta, amint megkérted arra, hogy ezért bizony lógni fog neked egy kajameghívással és egy kis mosodai kiruccanással, mindazonáltal Kama-senpai nem reagált semmit, hiszen eltűnt a vízben; s így tettél te is, ámbátor ez nem épp volt ínyedre, hiszen a szennyvíz mindent betöltő áradatából már így is sokszor és sokat kaptál, nemhogy még újfent bele is merülj. Azonban, a parancs az parancs volt, s amegakurei víz elemű shinobiként nem volt túlzottan nehéz dolgod értelmezni a B-terv fogalmát, minekutána láttad társadat eltűnni a vízben. Alkalmaztad hát a Mizugakure no Jutsu-t, s a testedet körülvevő chakra volt az egyetlen, ami megvédett attól, hogy csontig beléd hatoljon az emberi végtermékből összeálló vízfolyam, bár a különböző ürülékdarabokat bizony nem volt könnyű kikerülnöd. Ahogy azt te magad is megállapítottad, a vakság most kifejezetten az előnyödre vált. Bár nem tudhattad, hogy pontosan Kama-senpai mit is akart, sejtéseid lehettek, hiszen jó shinobiként tisztában lehettél azzal, hogy a jelenlegi helyzeteteket nem tudtátok a végletekig tartani, mindennek volt egy határa, ahogy ennek is. Márpedig, ha Kama-senpai B-terve nem az volt, amire gondolhattál, - hiszen a férfi kijelentette, hogy reménykedett abban, miszerint a csapdát kívülről kezelték - akkor a jelenleginél is nagyobb szarba kerültetek... mondhatni. Mindenesetre várakozó álláspontra helyezkedtél a mocskos vízben és nagyjából öt perc múlva, mikoron már úgy érezhetted, hogy itt lenne az ideje annak, hogy történjen valami, hallottál egy kattanást, s a sodrás megindult. A víz kiáramlott, s eltelítette az eddig száraznak mondható folyosót, amely két fő folyamot kötött össze.

Szerencsére volt még benned bőven szufla, így tudtál időzni a víz alatt a továbbiakban; tán még akadémiai tanárait is büszkék lehettek volna rád, ha most láttak volna, hiszen nem rontottál ajtóstul a házba, hanem kihasználtad a "terep" adottságait. Ahogy a chakrádat kivetítetted és minél jobban lefedted a területet, az első, amit észrevehettél azok a víz felszínén lévő kisebb, egyenetlen csobbanások voltak, mintha valakik-valamit bele-bele dobáltak volna; bár furcsálhattad azt is, hogy a víz egyelőre nem nyugodott le, hanem folyamatosan ide-oda folydogált, mintha sosem akarna megállni. Mindenesetre lépteket is hallhattál fentről, amelyek kifejezetten hangosan voltak, még a víz alatt is jól lehetett hallani azokat, továbbá tompán néhány szót is ki tudtál hámozni. - Holttestek sehol... megdöglöttek volna... te... hol a picsába... - ezeket halhattad tompán, s ha eléggé meresztetted a szemedet, akkor egy, a vizet pásztázó fénynyalábot is láthattál; a megtörő sárga fény szerencsére az alkalmazott technika miatt nem talált meg téged, mindazonáltal ez egyértelművé tette számodra, hogy odafent legalább két ember a holttesteiteket kereste.

Amennyiben kerested Kama-senpait, akkor nem találtad, valószínűleg valahol máshol készült akcióra; ezt itt és most neked kellett megoldanod, nem másnak. Ez volt a második olyan eset, amikor a karod erejében és ügyességedben bízhattál csak, no meg persze a kiképzésed felidézésében; nem hiába voltál shinobi, egy ilyen kis hercehurcának meg sem kellett volna kottyannia... papíron. Az elméletre jól képezték az embereket, de persze a mesterek a valódi éles helyzeteket sosem fogják tudni igazán átadni, ezeket meg kellett élni, ahogy te is tetted most. Hiába... ilyen volt a shinobik élete, ahogy mondhatták is neked, ez nem csupa móka és kacagás, de azért nem gondoltad valószínűleg, hogy szarlében kell eltöltened egy küldetés teljes időtartamát. Ha felmentél a víz felszínére - s egy idő után ezt kellett tenned, hiszen az folyamatosan apadt, ahogy elszivárgott a két fő folyamba, amelyeket ez a kis folyosó összekötött -, akkor két férfi, nagyjából hét méterre, háttal áll  neked, s a folyosó oldalán lévő, szárazabb járdaszigeten lépkedve, folyamatosan a vizet nézték a lámpásaikkal. Akcióba lendültél hát, s kifejezetten sikeresen vetted az eléd táruló akadályokat, mondhatni tökéletesen végrehajtottad, amit megterveztél. A vízpiranha lerántotta az egyik ellenséget a mélybe, aki a meglepetés miatt semmit sem tudott tenni ez ellen, s a lerántás pont úgy kapta el, hogy beverte a fejét a falba, amelytől elvesztette az eszméletét; valószínűleg nem sokáig fog így a víz alatt életben maradni, amely még az apadása ellenére is tartogatott annyi mélységet, hogy az illető ott fulladjon meg, ahol volt éppen. A másik lámpás azonnal cikázni kezdett, de annak tulaját sikeresen le tudtad szerelni a senbonokkal - a Jouro Senbonhoz a belmagasság nem volt épp megfelelő. A belé hatoló tűktől felbukó férfi beleesett a vízbe, s szerencsére a lámpása a kis, száraz járdaszigeten koppant, így a fény nem hunyt ki.

Rövid csata, két halott. Ez eddig szép és jó volt, azonban észrevehetted, hogy Kama-senpai még mindig nem volt sehol. A víz már teljesen leapadt, de akárhogy is kerested a mesteredet, sehol nem találhattad őt, ha szólongattad, akkor nem válaszolt. Hogyha nekiálltál átnézni a környezetet egy kicsit jobban, akkor találhattál valamit, amitől vélhetően egy pillanatra megállhatott benned az ütő; a folyosó végén, még a másik folyam előtt egy ember méretű lyuk volt a padlón, pont olyan, mintha... egy csatornalejáró lett volna a csatornán belül. A lyuk szélén egy ninja kesztyűt láthattál árválkodni, amelynek fém része bele volt akadva egy kis repedésbe, s csak ezért nem sodorta el a víz. Ha felvetted a lámpást és belevilágítottál, akkor csak a mélységes sötétséget láthattad... Kama-senpai pedig még mindig nem volt sehol, a kesztyű pedig határozottan az övé volt...

_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Mitsunobu Ryounsuke
        - Jelenlegi kaland: A Villám Hívása
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: Egy lépést előre, kettőt hátra
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Túl mély alagsor
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Fuss, Forest, fuss!
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Átvételre váró karakter
- Shihouin Aki
        - Kaland tervezett címe: A színpad a tiéd!

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Himura Akashi - A felkészülés nem mindig olyan jó

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, Himura Akashi, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Mother Russia!

Tartózkodási hely : Hiruzen mellett


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.