Fusino Karasu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Fusino Karasu

Témanyitás  Fusino Karasu on Pént. Szept. 30 2011, 21:08

A megtanulandó jutsu: Katon: Goukakyuu no Jutsu //Tűz Elem: Nagy Tűzgolyó Jutsu

Egy nap mikor otthon voltam és úgy reggel nyolcfelé járhatót, amikor nagy apám szolt, hogy rendet kéne rakni a kamrát. Nem igazán örültem a hírnek, mivel nem nagyon szeretem takarítani de, gondoltam minél gyorsabban végzek annál hamarabb tudók, piheni így felálltam és elindultam a kamra felé. A kamra nem különbözött a többi szobától csak annyiban hogy tele volt poros dobozokkal. Benn csak annyi, hej volt hogy egy ember kényelmesen elférjen benne. A szoba tejes világítása kimerült egy kisebb ablakon beszűröd napfény benn. Ebből ki folyóan este a szoba használhatatlan volt. Mikor ott álltam a dobozhegy ellőt akkor tejesen elment a kedvem az egésztől de mivel megígértem ezért el kezdtem takarítani.

Egyenként átvizsgáltam a dobozokat. Amiket úgy éreztem hogy hasznos lehet még azt le poroltam és vissza raktam. Amit viszont szemétnek találtam az külön raktam. Ezeket majd később ki dobom. A dobozok tartalma nagyrészt nagy apám régi dolgai volta. Az öreg nem nagyon szeretet ki dobni semmit ezért rengeteg kacatot találtam. Találtam néhány rozsdás, használhatatlan kunai-t. Néhány kép albumot, benne sok régi képel. A legtöbben nagy apám vagy nagy anyám volt rajtuk. A képek között találtam egyet, amelyiken nagyapám a ninja társaival együtt látható. Ha nem is szeretem takarítani, akkor is szórakoztatónak találtam, az hogy turkálhatók nagyapám múltjában. Találtam még elég sok régi ruhát is. A ruhák között megtaláltam nagyapám régi kopott fejpántját. Elég sok minden történhetett vele, mivel rengeteg karcolás volt rajta. Sőt néhány helyen már ki is tört belőle néhány rész. A fejpántot a megtartandó tárgyakhoz tetem.

Egy óra pakolás után már kész voltam a három negyedével. Már a legalján tartódtam. Az egyik dobozt fel akartam emelni, hogy átrakja elém, de ekkor a régi doboz alja ki szakadt és rengeteg papír szóródott szét a földön. Mikor letérdeltem és elkezdtem összeszedni a szétrepült papírokat akkor észrevettem egy becsavart vörös színű tekercset. Felvetem majd ki nyitódtam. A tekercs nagyon régi lehetett mivel már elégé kopott volt. Miután ki nyitótan és kicsit bele olvastam, az után jöttem rá, hogy ez egy edző tekercs, ami az egyik legkönnyebb katon jutsut tartalmazza a Katon: Goukakyuu no Jutsu-t. Furcsálltam hogy ez itt van, mivel a legtöbb ilyen tekercset a polcon szokta tartani az öreg. Bár lehet hogy azért volt it mivel az öregnek csak a második chakra eleme a tűz, de szinte sosem használta. Ezzel szemben én nagyon meg örültem mivel nem régiben tudtam meg hogy az elsődleges chakra elemem az a tűz. A tekercset félre raktam majd gyorsan, elkezdtem rendet rakni a szobában. Miután kész voltam magamhoz vetem a tekercset és ki léptem a házból.

Úgy gondoltam, hogy a leghasznosabb lenne a szokásos edző területen megtanulni a jutsut így elindultam ara. Abból a szempontból is hasznosabb mivel a városban szinte mindig esik és esőben tűz jutsut meg tanulni nem túl egyszerű. Szokásos edző területem agy kisebb rét volt az erdő szélén. Amiben az volt vonzó, hogy nem volt túl közel a várostól de túl távol se. Azért volt jó mivel nem kelet sokat utaznom, hogy oda merjek és azért volt még hasznos, mert ott nem eset megállás nélkül az eső. Miután oda értem boldogan vetem észre, hogy nemrég eset itt az eső. Azért örültem neki, mivel a ha sikerülne a technika akkor nem gyújtóm fel az egész erdőt. Miután oda értem le öltem egy kisebb sziklára, majd elővetem a tekercset, hogy jóban megnézhessem. Mivel nem akartam túl lacafacázni a dolgot így megnéztem, hogy milyen kéz jelek kellenek a technikához majd felálltam szembe fordultam az egyik sziklával, majd elmutogattam a kéz jeleket. Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris. Miután megvoltam vele a kezemet a számhoz tettem majd elkiáltottam magam hogy: „Katon: Goukakyuu no Jutsu” és elkezdtem ki fújni a levegőt. A hatás le írhatatlan volt. Mivel nem történt semmi. Még csak egy kis szikra sem jött ki. Az első próbálkozást követe még négy de ugyan annyi eredménnyel zárultak, mint a legelső. Az ötödik után már nagyon ideges voltam és nem értetem hogy miért nem működik. Ekkor már úgy dél felé járhatót. Miután még kétszer megpróbáltam és akkor sem történt semmi. Kicsit csalódót voltam de nem akartam ilyen könnyen feladni ezért visszamentem ahhoz a sziklához ahol a tekercset hagytam és elkezdtem alaposan átolvasni. A tekercs elég jól leírta, azt hogy mit kell csinálni a technika elsajátításához. A dolgomat segítette, az hogy néhány kép is volt a tekercsben. Miután háromszor alaposan elolvastam, hogy mit is kell csinálni, akkor rá jöttem, hogy mit rontódtam el. Legelőször chakrát kell a tüdőbe küldenem, és csak akkor lehet bármiféle lángot is ki ereszteni a torkomon. Felálltam majd visszaraktam a tekercset a földre. Majd oda sétáltam az egyik közelben álló kőhöz, és leültem rá. A kezeimet összekulcsolva próbáltam a chakrámat a tüdőmbe irányítani. Mikor legelőször csináltam és nem nagyon figyeltem hogy menyi chakrát küldök a tüdőmbe, akkor lehet, hogy túl sokat küldtem, mivel elkezdtem fuldoklani. És öt percbe bele telt mire megint kaptam levegőt. Másodjára már bölcsebb voltam és mérsékelten küldtem a chakrámat a tüdőmbe. Azt próbálgattam, hogy belégzésnél feltöltöm bizonyos mennyiségű chakrával a tüdőmet kilégzésnél meg ki vontam. Azért próbálgattam hogy később nehéz helyzetbe már reflexből menyen. Bár tudtam, hogy még sokszor elkel végeznem ezt a technikát, ha már reflexből, akarom majd megcsinálni.

Körülbelül két órát töltöttem, azzal hogy megtanuljam, hogyan tudom a tüdőmet feltölteni chakrával. Mikor úgy éreztem, hogy már képes vagyok jól fenntartani a tüdőmben a chakrát akkor felálltam az egyik szikla felé fordultam, majd elvégeztem a kéz jeleket. Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris. Miután elvégeztem, felkiáltódtam hogy: „Katon: Goukakyuu no Jutsu” majd tele szívtam a tüdőmet levegővel és gyorsan feltöltöttem a tüdőmet a chakrámal. Majd a kezemet a szám elé tetem és kifújtam minden chakrát ami, a tüdőmben volt. Ez a próbálkozás sokkal jobb volt, mint az előzök bár nem a legjobb. Mivel a láng ki jött ami körülbelül akkora volt mint egy tábor tűz, de olyan formátlanul és irányítatlanul hogy a kezemet meg is égetem. Mikor megtörtént a baleset egy kisebb kiáltással elestem mivel hátra akartam lépni, de a harmatos fűben elcsúsztam. A földről feltápászkodva kicsit boldog voltam mivel most sikerült életemben először Katon technika igaz még elégé gyenge módon.

Miután felálltam készítettem egy kötést a kezemre, mivel elégé fájt. De azt halottam a faluban hogy a tűz elemel rendelkező emberek jobban bírják a tüzet bár eben nem voltam biztos. Miután bekötöttem az ujjamat vissza ültem a tekercs elé mivel nem igazán tudtam hogy mit rontódtam el. Miután már tíz egyére olvastam el a tekercset, akkor rájöttem, hogy a tűz formáját a szájal és a nyelvel lehet formálni akkor amikor ki fújom. Sőt még nagyobb löketet lehet neki adni, ha abban a pillanatba még több chakrát küldök a számból. Na miután ere rájöttem rögtön felálltam és meg próbáltam minél kisebb lángot fújni, hogy meg tudjam határozni, hogy milyen formájúnak és hogy hogyan kell a nyelvemnek állnia, hogy a jellegzetes gömb alakot vegye fel. A tekercsben volt egy rajz róla de más a képen és más a valóságban érezni azt. Míg próbáltam megcsinálni a megfelelő alakot addig elég kicsi lángot fújtam mivel nem akartam, hogy megsérüljek. Ezzel szembe még háromszor égetem meg magam a gyakorlás közben és egyszer a kötésem gyulladt, meg de szerencsémre semmi komoly bajom nem lett. Mikor már hasonlítót egy normális gömbre akkor azt próbáltam, hogy egyre nagyobbra csináljam. Ezzel úgy nyolc órát gyakoroltam.

Már esteledett, és lassan haza kellet, volna mennem de nem akartam úgy haza menni hogy nem tanultam meg a technikát. Az egész jobb karom már be volt kötve mivel sikerült annyiszor megégetnem hogy mar az egész fájt. Már elégé fáradt voltam mivel már rég óta voltam ott és már elég sok chakrát használtam el a jutsu elsajátításához. De úgy éreztem, hogy nem kell már sok hogy megtudjam már csinálni. Az előző próbálkozásoknál azok voltak a legnagyobb bajok hogy ha képes is voltam meg alkotni egy tűzgolyó féleséget akkor is méterekkel messzebb ment mint ahova szántam. Úgy éreztem, hogy ha most nem sikerül, akkor ma már nem lesz több chrakra ahhoz, hogy fojtassam az edzést. Úgy hogy felálltam a földről, majd elmutogattam a kéz jeleket. Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris. Majd hangosan azt kiáltódtam, hogy: "Katon: Goukakyuu no Jutsu". Majd minden megmarat chakrámat bele adva fújtam a tüzet de, közben vigyáztam, hogy tökéletes maradjon a formája. A tűzgolyó repült azon a rövid röppályán, ami köztem és a kő között volt. A következő pillanatban a tűzgolyó neki repült a sziklának majd nagy hanggal fel robbant. Én már alig álltam a lábamon de hihetetlenül boldog voltam hogy sikerült a technika. Legszívesebben ugráltam volna örömömben de már nem nagyon bírtam úgyhogy lassan haza csoszogtam az éjszaka közepén.
avatar
Fusino Karasu
Játékos

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 215

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fusino Karasu

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Okt. 04 2011, 19:59

Hát, volt helyesírási hiba benne, meg pár elgépelés is ezek mellett, de nem baj, elnézem, mert megesik, mindazonáltal tessék rájuk ügyelni! (Fú, hallod, kezdem sajnálni azokat, akiknek a dolgait én ellenőrzöm, mert tudják, hogy helyesírásmániákus vagyok XD Very Happy Gomenne XD)
És ha nem csal az emlékezetem, akkor a Gundan valamelyik pontjában, vagy a "régebbiek emlékezetébe beivódva" van egy olyan dolog leírva, hogy tekercsből csak a magasabb szintű shinobik tanulhatnak - magasabb alatt a jounin rangot értem. (Bár nincs kizárva, hogy a fejlettebb chuuninok is, noha erre nem mernék mérget venni.)
Ezektől függetlenül: Elfogadom. Kezdő szinten a jutsu elsajátítva. Írd fel az adatlapodra, és már tüzeskedhetsz is Wink
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.