Hófödte Hegyek

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hófödte Hegyek

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Szer. Márc. 31 2010, 20:38

A falut északról és keletről hegyek borítják, mely védelmet is biztosít, de könnyen vészhelyzetbe is kerülhet a falu, ha megindul egy lavina, bár a fejlett Ninja technológiával eddig mindig megakadályozták ezt. A hegyek közt barlangbejáratok találhatóak s ki tudja, hova vezetnek azok...
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Szer. Feb. 24 2016, 20:30

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu, Nakahara Saki és Hoshizoku Kaito  
//Könnyítsünk egy kicsit a folytatáson:) //

A hegyek lábánál álltok, viszonylag járhatónak tűnő úton kell indulnotok, olyanon, ahol akár egy szekér is elfér, hiszen a kereskedelem a hegyek felől ezen az úton zajlik. De jól tudjátok, valamivel távolabb le kell majd térnetek erről az útról, hiszen a falu mélyen van a  hegyek közt, ott ahol a fakitermelés egyszerűbb, és kiszámíthatatlan ösvényeken, hátasállatok hozzák a termékeket a falu felé,a  nagyobb faáruhoz meg a patakokon, gleccsereken úsztatják le a fát, vagy más területről szerzik be.
A falu közvetlen közelében több őrposzt, és őrszem van, egyikük közvetlenül mellettetek áll, de ritkulnak kifelé haladva. A szél metsző, és hasas, kék-szürke felhőket láttok magatok felett. Hófelhők. Ismeritek már őket, csak idő kérdése, hogy mikor teszik le a terhüket.
A kislány lelkesen csacsog. Láthatóan nem fázik, és élvezi a kirándulást. 


//Kicsit ismerkedjetek össze, beszélgessetek, tisztázzátok el a szerepeteket, feladataitokat.//

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Nakahara Saki on Pént. Feb. 26 2016, 22:59

[Vékony jégen]
Bár a feladat egyszerűnek tűnt, azért Saki így is aggódott. Annak kifejezetten örült, hogy nem kell elhagynia az országot, jobb szeretett a szigeten belül küldetéseket vállalni, persze sosem tudhatta éppen mivel bízzák meg. A feladat abból a szempontból lett bonyolultabb a számára, hogy ismételten össze kell szoknia egy csapattal. Kaito korábban a csapattársa volt, azonban sosem sikerült úgy igazán megismerkednie vele. A harmadik tagról viszont semmit nem tudott, vele most találkozott először. A nevét hamar megtudta - Fuyu -, és szimpatikusnak tartotta a lányt. A megjelenésén azonnal látszott, hogy idősebb shinobiról van szó, emiatt távolságtartóbbnak tűnhetett. A kicsi Miyo okozta a geninnek a legkisebb bajt, a gyerekekkel mindig jól kijött, ők valamiért nem hozták ki belőle azt a védőfalat, amit mások igen. Miután elhagyták a falu vezető irodáját, szépen bemutatkozott a többieknek.
- A nevem Nakahara Saki.
Mindhármuknak feltűnhetett, hogy ezen kívül nem szívesen szólalt meg az út alatt. Ahogy haladtak kifelé a faluból, a fekete hajú kunoichi inkább a tájat kezdte el nézni. Az őrök is egyre ritkultak, valamint hamarosan elérték az utat, amin tovább kellett haladniuk. Gondolatai a küldetés körül forogtak, hiszen nem tűnt olyan nehéznek, mégis valami miatt kezdett rossz érzése lenni. A gyülekező felhők csak tovább erősítették a félelmét. Szerette a hóesést, mert mindig megnyugtatta, csakhogy a hegyekben a shinobik ellensége volt ez a fajta időjárás. Miyo védelme pedig tovább nehezítette a dolgokat, a kora miatt még nem tudta úgy megvédeni magát. Saki éppen elég történetet hallott, hogy miként járták meg képzett ninják a hegyekben. A gyerekkorát ő is egy kisebb faluban töltötte, távol a fővárostól, amit rossz időjárás esetén 3 napba telt megközelíteni.
*Hamarosan letérünk az útról, innentől veszélyesebb lesz. Hóviharra is számítanunk kell.* Összegezte magában a kék szemű genin, mert hangosan még mindig nem szerette volna kimondani.
Eddig elég eseménytelenül telt az út és reménykedett benne, hogy ez így is marad. Az indulásnál eldöntötte, hogy megpróbál jobban belefolyni az esetleges beszélgetésekbe, de valószínű ez egy hosszabb folyamat lesz. Ha kérdeznek tőle valamit, akkor természetesen válaszol.

Felszerelés:
- Szokásos ninja eszközök, amik mindig nála vannak
- Elsősegély készlet
- Váltás ruha
- Meleg takaró
- Szegecses cipő és kötél
- Élelem és víz az útra

//Remélem meghozza a többiek kedvét az íráshoz, hogy kezdtem. Bocsi a rövidségért, majd ha jobban beindulnak az események, lesz hosszabb.//
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Vas. Márc. 06 2016, 20:11

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu, Nakahara Saki és Hoshizoku Kaito  
// Nem várunk tovább, itt a körváltás ideje Smile Gyerünk srácok, a következő kör a tiétek!  
Mivel csak egy ember jelezte hogy mire van szüksége, a sátron és főzőalkalmatosságon kívül egyéb, leszámítva a szokásos ninja felszereléseteket és a viselt melegebb öltözéketeket nincs nálatok. Módosítás: 1-1 dolgot választhatnak a lassúbbak is//


Némán hagytátok el az utolsó felfedezhető őrposztot és őrszemet is, anélkül hogy feltartóztattak volna titeket, vagy egyéb információt próbáltatok volna szerezni a kinti körülményekről. Bár Saki felmérte az időjárás jellemzőiből adódó esetleges nehézségeket, senki más nem törődött ezzel, így a tornyosuló felhők és a kialakulóban lévő esetleges hóvihar veszélye csak Saki számára egyértelmű. 
A kislány folyamatosan csacsogott, ahogy végigmentetek az úton, majd letérve róla egy keskeny ösvényen kezdtétek meg a túra nehezebb részét. Fárasztó baktatás várt rátok a behavazott ösvényeken, és bár az út járható volt, itt-ott rejtett kövek és alattomos jégfoltok tettek próbára titeket. Két kisebb csúcson és egy vékony gerincen másztatok fel, mikor a kislány egyszer csak előre mutatott.
-Kutyusok! Nézzétek! Olyan CUKIIIIIIIK!- A kislány hangja élesebbre váltott és olyannyira izegni-mozogni kezdett, hogy félő volt, hogy a végén kiköt valami szakadékban.  Persze amiket észrevett, nem kutyusok voltak... Előttetek, az úton valamivel lentebb egy kisebb, megkerülhetetlen tisztáson mozgolódás látszott, egy nyúl robogott keresztül, s a fák között összetéveszthetetlen árnyakként farkasok osontak. Ha valamelyikőtök ismerte ezt a fajt valamennyire, akkor tudhatta, hogy a mozgásuk egyértelműen vadászatról árulkodik, de sovány alakjuk bárki számára gyanús lehetett. Rövid szemlélődés után hat állatot számoltatok össze, de még mielőtt tanácskozni kezdtetek volna arról, hogy tovább menjetek-e vagy várjatok, a felettetek lévő sziklákról is morgás hangzott fel, és egy pillanattal később két újabb farkas tűnt fel, s máris rávetette magát Fuyura és Kaitora. Miyo felsikított és csapkodni kezdett. 

// Mivel többen is vagytok a kalandban, próbálom a körülbelül hetente történő körváltást tartani. Smile Ha valakinek nem jó, jelezze //

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Hoshizoku Kaito on Hétf. Márc. 07 2016, 21:13

//Én a faluvezető házánál írtam a reagomban hogy mi kell a karinak. Azokat sem kapom meg?//

Miután távozunk a vezetőtől, lassacskán elhagyjuk a falut. A kislány folyamatosan csacsog, ami kissé idegesítő, de mivel még csak kislány, nem igazán foglalkozok ezzel. Mivel senki sem törődik velünk igazán, így kilépünk a falu kapuján és elindulunk a nagyvilágba. Minden nagyon jól alakul, az úton nem futunk össze senkivel, majd lassan letérünk róla és egy ösvényen folytatódik a sétánk. Ezután kissé nehezebb terepre tévedünk, ahol másznunk kell. Már azt sem tudom mit mászunk meg, amikor a lány ujjongani kezd. Érdeklődve nézem, hogy minek örül annyira, de amikor meglátom a farkasokat, egy kissé hevesebben kezd verni a szívem. Azonnal előveszem a kusarigamámat, hátha szükségünk lesz rá. A farkasok ugyanis éppen egy nyulat kergetnek.
Hat kutyuli három shinobi ellen. Nem rossz arány, de ha azt nézzük, hogy a gyereket meg kell védenünk, akkor lehet hogy bajba is kerülhetünk. Már éppen megszólalnék, hogy amilyen halkan csak lehet, lépjünk le, de ekkor újabb morgás következik. Ezúttal viszont két farkas lep meg minket a mellettünk lévő szikláról. Sajnos nem időznek azzal, hogy nézelődjenek, helyette mindkettő elrugaszkodik, majd az egyik rajtam köt ki. Az állatot a fegyverem láncával próbálom távol tartani magamtól. Igyekszek úgy mozdulni, ha megpróbálna harapni, akkor a lánc belekerüljön a szájába. Ha ez sikerül, akkor próbálom távol tartani magamtól. Ha nem sikerülne a dolog, akkor próbálok valahogy kikászálódni az állat alól és talpra állni.

//A választott felszerelésem az alap dolgaim/fegyvereim mellé: thermo hálózsák//
avatar
Hoshizoku Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 75


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Nakahara Saki on Szomb. Márc. 12 2016, 20:21

[Vékony jégen]

Ahogy haladtak tovább, Miyo elkezdett ujjongani valami miatt. Sajnos a kislány kutyusoknak nézte a nem éppen barátságos farkasokat és hogy még rosszabb legyen a helyzet, éppen vadászat közben botlottak beléjük. A genin lány megtorpant, hiszen eleget olvasott a Hó országának élővilágáról, jól tudta, azonnal irányt kellene változtatni, különben nagy bajba kerülnek. A szeme sarkából látta a fehér nyulat, de bármennyire is szeretett volna segíteni a hosszú fülű állaton, már nem tehetett semmit. Hirtelen a fejük fölül morgás hallatszott, majd két ragadozó a kunoichi társaira vetette magát. Miyo felsikított, mire a fekete hajú genin megragadta a kezét és elrántotta a közelből. Csakhogy legszívesebben ő is ugyan így tett volna, fogalma sem volt, mégis miért reagált ilyen gyorsan. Talán a kisebb gyeremek védelme bekapcsolt nála valamilyen ösztönt.
Kaito azonnal ellentámadásba lendült, megpróbálta lerázni magáról az állatot. Fuyu is tapasztaltnak tűnt a harcban, szóval nem igazán tudta, kinek segítsen inkább. Elővett gyorsan egy shurikent és azonnal kémlelni kezdte a tájat. A farkasfalka többi tagja valószínűleg a nyúl után eredt, viszont ha elvesztették a prédájukat, akkor nagy esély volt rá, hogy visszafordulnak ide. Saki egyre jobban kezdett félni, mert elég hirtelen csöppentek bele ebbe a helyzetbe. Nagyon technikával se tudott segíteni, mert inkább gyógyító, védekező és elterelő jutsukat tanult eddig. A senbonokkal mondjuk jól bánt, esetleg azzal sikerülhetett volna támogatni a két társát.
- Miyo... kérlek maradj a közelben! - hangja kissé remegett, azonban szükségesnek érezte, hogy tudatosítsa a kislányban, bármennyire fél, nem szabad eltávolodnia tőlük. - Megteszek mindent, hogy megvédjelek.
Bár ebben még saját maga sem volt egészen biztos, mégis remélte, Miyo ettől kevésbé fog félni. Közben rájött, hogy lassan elfogy az ideje, muszáj lesz lépnie valamit, amennyiben a társai nem boldogulnak a farkasokkal. Néha felpillantott, vagy a tájat kémlelte, mert nem akarta, hogy újfent meglepjék őket. A kezében szorongatott shurikent eltette és elővett két senbont. Amennyiben nem sikerül Kaitonak vagy Fuyunak, esetleg mindkettejüknek az állatok fölé kerekedni, a kunoichi megpróbálja becélozni a két farkast és olyan helyre dobni a tűket, amivel kellemetlen érzést, fájdalmat tud okozni a ragadozóknak.
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Hétf. Márc. 21 2016, 21:54

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu, Nakahara Saki és Hoshizoku Kaito  


A saját helyzetében Kaito és Saki is gyorsan cselekedett. 
Kaitot talán épp kedvelt fegyvere mentette meg, mert bár szinte ideje sem volt cselekedni, a kusarigama láncát mégis idejében emelte fel, s a farkas kitátott pofájába nyomta. A fiú orrát megcsapta az állat torkából áradó jellegzetes szag, s a hatalmas agyarak újra és újra összezárultak majd kinyíltak ahogy próbált szabadulni, egyszersmind jobb fogást találni a prédán. Borostyán szemei könyörtelenek voltak, s az állat súlya kezdte a földre nyomni a fiút, aki továbbra is kitartott az állat ellen, és tűrte annak karmos mancsainak véletlenszerű karmolásait. De jelenleg ennél, a félelmetes agyarak távoltartásánál többre nem volt képes.


Fuyu valamivel rosszabbul járt. A farkasa teljes súlyával csapódott neki, egy kicsit más szögből, és mindketten alábucskáztak az ösvény melletti, nem túlságosan meredek, de méretét tekintve mégis alattomos mélységbe. Mögöttük kövek, hó és homok indult meg... 
Fuyu előtt még előtte áll a küzdelem a saját fenevadával, egyedül. //Állapot: 85% A farkas és Fuyu is kisebb sérülésekkel, enyhe szédüléssel szedhetik össze magukat odalenn, emiatt a kezdeményezés Fuyu- é. //


Saki meglepő gyorsasággal mentette a kislányt, aki annyira meglepődött ezen, hogy hossz percekig egy hang sem jött ki a torkán. Ez idő alatt a lány felmérhette a környéket: a nyulat űző farkasok eltűntek szem elől; a mellettetek magasodó sziklák között, bár mászni kell, valamiféle üreg rajzolódik ki, amiben talán meghúzódhattok; mellettetek a sziklák tetején, de a mélység felől is van néhány vastagabb törzsű fenyő; Kaito és a farkasa felett a sziklák valamivel instabilabbnak, morzsalékosabbnak tűnnek; az ösvényeteken is van néhány kisebb-nagyobb kő; a tisztás szélén, ahol a farkasok a nyulat űzték, jónéhány nagyobb fatörzs fekszik egymáson, kicsavarodva a földből; ugyanabban az irányban valamivel távolabb vékony, szürke füstcsík száll felfelé... 
Ahogy megszólítottad a kislányt, az addigi sápadt csend is kezdett megtörni. Szája hirtelen lefelé kanyarodott, szemei kezdtek megtelni könnyel. Nagyon megijedt, de azért mégis használt valamit, hogy próbáltad a lelket tartani benne; még nem kezdett sírni, sőt, halványan mintha bólintott volna... Kaito és Saki
Kaito küzdelme óhatatlanul a pusztulás felé vezetett, a karjai már most kezdtek az izomláztól izzani, miközben a farkas láthatóan nem fáradt, ugyanolyan ádázul küzdött a lánccal, miközben a fiú már kénytelen volt féltérdre ereszkedni hogy meg tudja tartani a súlyát. Saki támadása döntötte el a helyzetet, a két senbon a farkas oldalába fúródott, az állat pedig a szokatlan fájdalom miatt szűkölve hagyott fel a támadásával, és valamivel odább az oldalához kapva próbálta kihúzni a tűket. Ezzel Kaito és Saki is nyert egy kis időt, de a farkas nem adta fel. Amint kirángatta a két senbont, vicsorogva nézett újra a hozzá közelebb álló Kaitora, majd rövid üvöltést hallatott, mielőtt újabb támadásba lendült, Kaitonak ugorva hogy a lábába vagy karjába marjon, s annál fogva döntse a földre.


// Vártam egy kicsit, hátha sikerül mindenkinek írni, de akkor egyelőre ketten mentek tovább, nem csinálunk Bob-ot Fuyuból. 
Fuyu, a következő körbe írhatsz, de ha azt is kihagyod írj rám, egyeztessünk hogy hogyan kapcsolódhatsz vissza. Ez nem feltétlenül lesz bonyolult, nincs szankció, csak ne törjük meg a többiek játékát. 

Ch: 100% mindenkinek
Állapotok:
Kaito: 95%
Fuyu: 85%
Saki: 100%
-2 senbon
Miyo: 100%
//

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Hoshizoku Kaito on Csüt. Márc. 24 2016, 22:09

Sajnos ez a kis kiruccanás nem alakul túlságosan jól. Alig indulunk el, máris egy farkastámadás kellős közepén vagyunk. Amikor rám ugrik az egyik bestia, éppen hogy hárítani tudom a harapását a fegyverem láncával. Ezután birkózunk egy keveset, madj Saki megmenti a helyzetemet. Nem tudom meddig húztam volna így. Ráadásul még támadást sem tudtam volna intézni az állat ellen. Legalábbis nem túl könnyen. Amíg a farkas a bundájába fúródott tűkkel foglalatoskodik, a láncot kissé rátekerem a csuklómra, majd elengedem a fegyverem és megalkotok néhány kézpecsétet.
- Ninpo: Oboro Bunshin no Jutsu! - aktiválom a technikát, majd tíz ködklónt hozok létre.
Ha szerencsénk van, ez jelentősen megzavarja a bestiákat. Elvégre most már van bőven célpont, akikkel felvehetik a harcot. Sajnos a klónjaim nem tudnak harcolni, de legalább nem semmisülnek meg, csak akkor tűnnek el, ha én úgy akarom. Ezt követően újra a kezembe veszem a kusari-gamát, majd jelzek Sakinak.
- Elsősorban a lányt védd! A farkasokat pedig bízd ide, igyekszek nem meghalni! - mondom.
Ekkor letekeredik a csuklómról a lánc, amit azonnal megpörgetek és a legközelebbi farkas felé hajítom.
avatar
Hoshizoku Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 75


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Nakahara Saki on Pént. Márc. 25 2016, 20:44

[Vékony jégen]

Habár a terv egészen úgy jött össze, ahogy azt Saki eltervezte, mégis sikerült annyi lelekjelenlétet összeszednie, amivel nagyjából felül tudott kerekedni a helyzeten. Ő maga is meglepődött ezen, talán a folyamatos shinobi képzés szép lassan átformálta, vagy legalább is magához mérten bátrabban tudott az éles helyzetekben dönteni. Miyo továbbra is kétségbe volt esve, kicsit emlékeztette saját magára a genin lányt. Fuyu állapota egyelőre ismeretlen maradt előtte, hiszen ő még szerencsétlenebbül járt, mint a csapat másik két tagja.
Szerencsére korábban volt alkalma megfigyelni a területet. A többi farkas egyelőre eltűnt, ezért az esélyük némileg megnőtt. Saki egyből arra gondolt, hogy esetleg a fölöttük lévő üregben el tudnának bújni. Csakhogy Miyo nem biztos, hogy fel tudott volna odáig mászni. A genin vett egy mély levegőt, mert valamit muszáj volt kitalálnia, de sajnos még nem rendelkezett kellő önbizalommal ahhoz, hogy saját kezébe vegye az irányítást. Közben az egyre ijedtebb kislányt sem ártott megnyugtatni, ezért abban a kis időben, míg a farkas a senbonok kíhúzásával volt elfoglalva, a gyermek felé fordult.
- Nem lesz semmi baj.
Még ő maga is elhitte, hogy tényleg felül tudnak kerekedni a helyzetükön, pedig általában elsőként blokkolt le. Természetesen most is félt, sőt a rettegés talán jobb szó volt rá, mégis a nála fiatalabb lányt nem hagyhatta kétségek között. Majdnem könnyek szöktek a szemébe, amikor látta, hogy alig volt hatással a két senbon az állatra.
Hamarosan parancs érkezett a fiútól, az elsődleges feladata a kislány védelme lett, vagyis még jobban oda kellett figyelnie rá.
- Rendben - válaszolta halkan, hogy tudassa csapattársával, megértette, mit vár el tőle. Látta, hogy Kaito korábban eltereléssel próbálkozott, amikor létrehozta a klónokat, a kunoichi szintén kézjelekbe fogott.
*Nem ismerek sok támadó technikát. De meg kell próbálnom segíteni.* Amint ennek a gondolatnak a végére jutott, kellő chakrát gyűjtött össze a technika kivitelezésére.
- Ninpo: Oboro Bunshin no Jutsu!
Csak négy másolatot tudott létrehozni, az adott körülmények között ennyire tellett, azért egy éles helyzet teljesen másként hatott rá, mint a kiképző terepen a gyakorlás. A ködklónok elindultak Kaito felé, mert Saki fejében a segítség gondolata fogant meg, amikor létrehozta őket. Bonyolult mozdulatok kivitelezésére ugyan nem képesek, viszont elterelésre remekül használható a technika. Mással úgyse ment volna túl sokra. Illetve eszébe jutott, amit a falu vezetője mondott nekik, csapatként kellene együttműködniük, ez pedig csak így lehetséges. Közben egyre biztatóbbnak tűnt az az üreg, ami a sziklafalban fölöttük helyezkedett el, azonban Saki egyelőre kivárt. A vékony füsttel el is felejtett foglalkozni, túl messze volt tőlük. Miyo előtt állt és figyelt, mert nem tudhatta még milyen meglepetéseket tartogat számukra ez az út.
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Kedd Ápr. 05 2016, 21:09

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu, Nakahara Saki és Hoshizoku Kaito  


Kaito és Saki
A ködklónok épp a kellő időben, megelőzve a farkas támadását, megjelentek és ez összezavarta a farkast. A levegőbe szimatolt, de egészen mást látott és érzett, így neki is ugrott az elsőnek, majd a soron következőnek, miközben az első szétvált. Az ötlet tehát bevált, a farkas hiábavaló csatába kezdett a nemlétező ellenfelekkel, de ez egyértelműen nem végleges megoldás. 
Saki továbbra is próbálta megnyugtatni a kislányt, aki bár továbbra is bátor akart lenni, de még most is rettentő sápadt volt.. Egy kisegér alig hallható magas hangján kérdezte:
- Elmegyünk? - és ez talán nem is olyan rossz ötlet. A klónoknak hála a farkast lefoglaltátok, időt nyerve, hogy döntésre jussatok. A tisztás üres, a falkának nyoma sem látszik.
Kaito persze az aktuális csatával foglalkozott, és megcélozta a farkast a ködklónok között. Az ő látását is zavarták ugyan, de a célterület, melyen belül az állat mozgott, nem volt nagy, így tapasztalatait összegezve biztos találatot vitt be. A farkas felvonyított, a fegyver véresen tért vissza. Biztosan belevágott, de nem akadt meg a húsban. A farkas pedig hallhatóan jóval dühösebben támadta a ködklónokat, s ha így folytatja, át fog rajtuk jutni. 


// A farkast nem győztétek le, de ebben a körben szabadon cselekedhettek, akár menekülhettek is, tiétek a kezdeményezés. Amennyiben a helyszínen maradtok, a farkas áttör a ködklónokon és a leggyengébbet, a kislányt támadja meg. 
Amennyiben elhagyjátok a jelenlegi helyszínt, szintén átverekszi magát a klónokon, majd utánatok ered, de egy újabb kört nyerhettek. Le kell győznötök vagy el kell riasztanotok, de a siker természetesen nem garantált. Eszerint reagáljatok.
Nyugodtan tartsatok megbeszélést, ötleteljetek a menekülésre és támadásra vonatkozóan és a  fenti infók figyelembe vételével készüljön a reag.


Fuyu, a következő körbe továbbra is írhatsz, továbbra is van mód visszacsatlakozni. 
Jelenleg a többiektől külön vagy, legurultál egy támadó farkassal együtt egy meredek lejtőn. Nem vagy a többiek szeme előtt, de hallótávolságban maradtál. A feladat: a farkassal megküzdeni majd a siker függvényében visszatérni a csapatodhoz. 

Ch: 

Kaito: 98%
Saki: 98%

Fuyu: 100% ?Állapotok:
Kaito: 95%
Saki: 100%
-2 senbon
Miyo: 100%

Fuyu: 85% ?

//

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Nakahara Saki on Vas. Ápr. 10 2016, 22:53

[Vékony jégen]

A farkas továbbra sem állt odébb, hiába lettek túlerőben a klónok miatt, sőt nem igazán javult a helyzetük. Saki tekintete a kislány, Kaito, az üreg és a tisztás között cikázott.
*Mit tegyek?* Kérdezte magától a fekete hajú genin, de választ eleve nem várt. Ekkor Miyo szólalt meg, mintegy megadva az egyik legjobb eshetőséget a kis csapatnak. Sajnos volt még egy óriási probléma, Fuyu elszakadt tőlük. Neki egyedül kellett szembenéznie a másik itt maradt farkassal és a lány csak remélte, hogy sikerrel fogja venni ezt az akadályt. Úgy tűnt, ő a legidősebb és legtapasztaltabb köztük, vagyis az lett volna a logikus, ha inkább maguk miatt aggódik jobban. Csakhogy Saki sosem így működött, neki fontosak voltak az emberek, attól függetlenül, hogy a nagyobb tömegeket nem szerette és a hosszú beszélgetéseket is igyekezett elkerülni. Sötétkék szempárját a felettük lévő barlangra szegezte, amit már korábban is egy elég jó lehetőségnek gondolt. A kérdésre bólintott, el kellett innen menniük, méghozzá jó messzire, akkor talán az állat is feladná az üldözést.
- Kaito... - kezdett bele, mert jó lett volna valamit kiöltöni a fiúval közösen. Neki biztosan több bátorság jutott, mint a kunoichinek. Viszont neki több ideje maradt megfigyelni a terepet, tehát ebből a szempontból előrébb járt.
- A hegyen feljebb van egy üreg... talán oda elrejtőzhetnénk. Vagy... távolabb futhatnánk. Lehet egy idő után nem követne. A tisztás teljesen üres és arrafelé füstöt láttam.
Az összes általa megismert információt megosztotta csapattársával, aki talán így felhagy a farkas támadásával és másra is fog koncentrálni. Persze még Fuyu sorsa is függőben volt, de egyelőre egy problémával kell foglalkozni, ha túl akarják élni ezt a kis kalandot. Az állat közben egyre dühösebben támadta az elterelésül szolgáló Oboro Bunshinokat, illetve Kaito támadása szintén sokat rontott a helyzeten.
*Ez így nem lesz jó... csak egyre dühösebb a farkas. Másképpen kell megoldanunk.* Eddig sem volt nyugodt, csupán a kislány kedvéért próbálta tartani magát. Újból igyekezett erőt venni magán, hiszen rá is szükség volt ezen a küldetésen, a falu vezetője nem véletlenül osztotta be csapatba.
- Kaito... döntetnünk kell! - préselte ki magából. - Szerintem mennünk kéne.
Végre hangot adott véleményének. Úgy vélte, egyelőre a menekülés lenne a legjobb terv. Ezzel nyerhetnének némi időt, ami alatt kitalálhatnák, hogy mi legyen a következő lépés.

//Remélem nem baj, hogy írtam. Olvastam, hogy Kaito a jövő héten lesz újra aktív, gondoltam addig gördítem egy kicsit az eseményeket.//
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Hoshizoku Kaito on Szer. Ápr. 13 2016, 21:07

Szerencsére sikerül létrehozni a klónokat, melyek azonnal összezavarják a farkast. A vadállat azonnal nekik esik, de nem tudja őket megsemmisíteni, így próbálkozik tovább. A következő pillanatban oda hajítom a fegyverem, amivel betalálok. Először csak érzem a találatot, utána viszont, amikor magamhoz húzom a kaszát, látom hogy az véres. Ekkor Saki hangja állít meg, még mielőtt újra támadásba lendülnék. Azonnal oda nézek és próbálom elemezni a hallottakat.
- Ha ezek ki vannak éhezve, akkor nem fognak leszállni rólunk addig, amíg fel nem zabáltak minket... - szólalok meg. - Viszont ez a terep nem túl előnyös a harchoz.
Gyorsan lehajolok és a hóban "lemosom" a vért a fegyveremről, majd a kusari-gamát a derekam köré tekerem. Ezután megnövelem a klónok számát a farkas körül. Csak egy kicsivel több időt szeretnék magunknak. Ha szerencsénk van, akkor időben meg tudunk lépni. Gyorsan a kezembe veszem a ninjakenemet, majd Sakihoz és a másik lányhoz lépek.
- Meneküljünk akkor! - nézek rájuk elszántan. - A füst irányába nem mehetünk, a falka arra ment... Szóval marad az üreg, ahol remélhetőleg biztonságban leszünk. Ha újabb farkas bukkanna fel, akkor szólj, majd én rendezem. Neked a lány legyen a legfontosabb... ha kell, akkor akár az életem árán is megvédelek titeket!
Ezután, ha nincs ellenvetés, akkor megindulok a csapattal az üreg irányába.
avatar
Hoshizoku Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 75


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Vas. Ápr. 17 2016, 20:27

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu, Nakahara Saki és Hoshizoku Kaito  


A farkas továbbra is a klónokat támadta, s bár megsokszoroztátok körülötte, biztosak lehettek benne, hogy még így sem fogják túl sokáig feltartani. A társatokról jelenleg nincs hír, de túl aggasztó zajokat sem hallotok. Ez vagy jó vagy rossz, mindenesetre a kislány most az első, és a menekülés mellett döntötök.
Miyo, a kislány úgy kapaszkodott Saki ruhájába, mintha soha el sem akarná ereszteni, miközben a légzése egyre sípolóbbá vált. Bármilyen keményen is nevelhették bele, hogy legyen erős, láthatóan ez a kaland sok neki. De ahogy elindultok, igyekszik nem lemaradni, és menni ahová csak vezetitek. Nem könnyű az út számára a barlanghoz, sokat meg kell állni, de Saki támogatásával sikerül felmásznia.
Eközben Kaito vigyáz rájuk, s ezúttal ő kerül olyan helyzetbe, hogy felmérhesse a környezetet, így az említett füstöt is jól látja, ahogyan a farkast is, ami még mindig a klónokkal vívja a hiábavaló csatát. A barlang közelében a tájból már több is elé tárul: a tisztáson túl valamivel távolabb látni véli az ösvény folytatását, mely elvész ismét a kopár sziklák és a fák között és egy tompa fényű, behavazott tavat mely úgy tűnik megkerül egy nagyobb sziklanyúlványt, talán épp azt, amin át az útjuk vezet majd. A többi farkas továbbra sem látszik. A felhők a távolabbi csúcsok felett egyre jobban tornyosulnak.
A barlang némán ásít. Bár a bejárat közelében egy-egy csontszilánk, és szikkadt bőrdarab látszik, a hely üresnek tűnik, és viszonylag tisztának, leszámítva a behordott száraz avart és gallyakat. Szűk bejáraton keresztül, amit akár egy ember is képes lehet védeni egy kicsit tágasabb barlangba értek, ahová néhány vékonyabb résen keresztül fény szüremlik be. A barlang hátuljában további járat nyílik, de nem tudni hová vezet. Csak annyi bizonyos, hogy a barlang üres.
Odalenn eközben a farkasotok felvonyít. Talán sikerült túljutnia a klónokon, s ha úgy van, szorít titeket az idő.
Viszonylagos biztonságba jutva a kislányból kitör a sírás.


// Elnézést, hogy csak most írtam, ismét tiétek a labda. Sorrend nincs, írhat nyugodtan aki először tud, érvényes ez a továbbiakra is. SmileFuyu, a következő körbe továbbra is írhatsz, továbbra is van mód visszacsatlakozni. 
Jelenleg a többiektől külön vagy, legurultál egy támadó farkassal együtt egy meredek lejtőn. Nem vagy a többiek szeme előtt, de ha kiáltassz, hallótávolságban maradtál. A feladat: a farkassal megküzdeni majd a siker függvényében visszatérni a csapatodhoz. 

Ch: 
Kaito: 98%
Saki: 98%
Fuyu: 100% ?

Állapotok:
Kaito: 95%
Saki: 100%
-2 senbon
Miyo: 100%
Fuyu: 85% ?  //

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Nakahara Saki on Szomb. Ápr. 23 2016, 21:05

[Vékony jégen]

A végső döntést Kaito hozta meg, aminek Saki nagyon örült, legalább ez a teher lekerült a válláról. Volt benne igazság, amit mondott, a füst irányába indulva talán újból belefutottak volna az egész farkasfalkába. A kunoichi bólintott, amikor csapattársa ismertette a tervet. Ezzel tényleg nyerhettek némi időt, főleg mert az állat még mindig a klónokkal volt elfoglalva. Az út nehéznek bizonyult, főleg Miyot viselte meg, amire számított a genin. Részben ezért is próbált másik lehetőséget keresni, ám sajnos semmi nem jutott az eszébe. Bár a saját testalkata sem volt tökéletesen alkalmas arra, hogy nehéz körülmények között úgy teljesítsen, mint kortársai, azért a ninja edzés némileg segített. Ahol csak tudta, támogatta a kislányt, aki nagyon erősen kapaszkodott belé.
*Így még Fuyutól sem távolodunk el annyira, visszamehetünk később segíteni.* Eszébe jutott harmadik társuk, aki lezuhant a farkassal együtt és már egy jó ideje semmi nem tudtak róla. Elméje ezerféle gondolatot gyártott, amiktől nem tudott szabadulni. Csak egy egyszerű küldetésnek indult, ami az első órában nagyon drasztikus fordulatot vett.
Közben felértek a barlanghoz, aminek elég szűk volt a bejárata. Saki lépte megreccsent valamin, akkor vette észre, hogy csontszilánkok voltak szétszóródva és még néhány bőrdarabot is látott a földön.
- Kaito... - szólította meg a fiút. - Talán... mégse kellett volna... ide jönnünk...
Azonban hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy az üreg teljesen üres. Néhány repedésen szűrődött csak be a fény, de ez pont elégnek bizonyult ahhoz, hogy megvilágítsa a helyet. Ekkor hirtelen sírásra lett figyelmes és azonnal a hang irányába fordította a fejét. A kicsi Miyo eddig bírta, túl sok minden történt, tehát nem csoda, hogy előtörtek belőle a könnyek. A kunoichi letérdelt mellé és így ő lett egy picivel alacsonyabb. Erősen átkarolta a kislányt, már amennyire tőle telt, mert reménykedett benne, hogy ezzel megnyugtatja a gyermeket. Néhány pillanattal később csapattársa felé fordult, aki korábban felajánlotta, hogy elintézi a farkasokat.
- Um... akkor rád bízhatom a bejárat védelmét? - kérdezte Saki. Közben érezte, hogy az Oboro Bunshin no Jutsu fenntartása egyre inkább elszívja a chakráját, viszont muszáj volt fenntartani a technikát, különben a farkas még gyorsabban jutott volna át rajtuk. Megfogta Miyo vállát, aztán mélyen a szemébe nézett. Félelmét próbálta agya egy mélyebb zugába zárni, nehogy a kislány észrevegye az ő aggodalmait a helyzettel kapcsolatban.
- Haza fogunk vinni! - saját maga is meglepődött, hogy hangja nem csuklott el.
Azért némi szerencsére is melléjük szegődött, hiszen a barlangban egyelőre biztonságban voltak. A járat távolabb vezetett, azonban Saki nem érzett magában annyi bátorságot, hogy egyedül elmenjen körbenézni. Pedig talán ez lesz az egyedüli esélyük, ha a farkas nem adja fel.

//Reméltem, hogy Kaito tud írni előttem, de akkor megint átvettem az első postoló szerepét.//
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Hoshizoku Kaito on Hétf. Ápr. 25 2016, 21:34

[Vékony Jégen]

Sajnos nincs időnk bámészkodni. Miután létrehozok néhány klónt, azonnal megindulunk a barlang felé. Karddal a kezemben haladok a többiek után és alaposan megnézem a környezetünket. A távolban továbbra is látszik a füst, azonban a farkasoknak nyoma sincs. Ahogy egyre fentebb haladunk, úgy látok egyre többet a tájból, így lassan fel tudom mérni a terepet, ahova mennünk kellene. A helyzetünk nem túl biztató, főleg amikor meglátom a barlangot. Csontok és bőrök hevernek szerte szét, ráadásul Saki rá is lép egyre, ami elég hangosan reccsen. A lány szavaira bólintok egyet.
- Azt hiszem rossz döntést hoztam... - szólalok meg, miközben elhúzom a számat. 
Ennek ellenére óvatosan körbenézünk, így kiderül hogy a járat üres, ráadásul biztonságosnak is tűnik. A kardom továbbra is a kezemben van, harcra készen fürkészem a tájat, amikor a kislány sírni kezd. Szerencsére Saki azonnal magához öleli. Legalább nem nekem kell megnyugtatni a gyereket, az eléggé cikis helyzet lenne, hisz azt sem tudom mihez kezdjek vele.
- Naná, bízd csak ide a védelmet! - válaszolok határozottan, majd oda sétálok hozzájuk. - Minden rendben lesz! - mondom, majd megsimogatom a lány fejét. - Kint leszek és őrködök. Ha jönnek a farkasok, akkor jelzek. Ha csak eggyel lesz dolgunk, akkor gyorsan végzek vele...
Eléggé elkeserít a helyzetünk, de próbálom nem kimutatni aggályaimat. Helyette próbálok úgy viselkedni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Elvégre ezek csak farkasok... Ha csak egy jön, akkor könnyedén elbánok vele, de ha több... nos, akkor kénytelen leszek bevetni minden tudásomat. Néhány szőrgombóc nem győzhet le!

//Elnézést, asszem továbbra is ki vagyok égve... Azért tartom a köröket! Wink //
avatar
Hoshizoku Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 75


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Hamada Fuyu on Kedd Ápr. 26 2016, 18:54

A vezető házát elhagyva végül útnak indult eme nagy négyes, akár egy sima osztag, csak éppen nem voltam benne elég biztos, hogy valóban felértünk volna egy átlagos csapattal. Mindenesetre némán haladtam a többiekkel, csak elvétve beszélgettem a lánnyal, miközben mosolyogva néztem rá. Bár arcomon vidámság tükröződött, a tapasztalt shinobi szemeknek azonban feltűnhetett, hogy tekintetem továbbra is olyan fagyos, mint a környék. Persze nem voltam gyilkos kedvemben, szimplán nem a szokásos közönyömön nem tudott áttörni a trió. Bár ahogy úgy tűnt a kislányon kívül senki se volt túlontúl beszédes kedvében. A levegőben érezni lehetett a friss hó illatát, és a felhők felé pillantva látni is lehetett, hogy dagadtak várva mikor engedhetik ki a fehér fellegüket. Bár egyik tényezőt sem igazán tartottam létfontosságúnak, hisz számomra lényegében, már csak nagyon ritkán létezetett az a szó, hogy „hideg”, így egy nagyobb vihar esetén csak attól félek, hogy esetleg elsodor minket egymástól a szél. Azonban mint kiderült a vihar lesz a legkevesebb gondunk mostanság. Egy kisebb farkas csapat támadt ránk, és mint kiderült kicsit nagyobb bajba keveredtem, mint a többiek. Egyik dög rám vetette magát, és tekintve, hogy még eme sovány példány is közel akkora súlyt nyomott, mint én elég könnyen borított magával, így a lökés hatására nem is kicsit sikerült borulnom. Mire észbe kaphattam volna én és farkas a földön kiterülve feküdtünk, és bár kicsit fájt mindenem, és szédelegtem is, miután megráztam a fejem egy kis ciccegés után rögtön támadásba lendültem. Jobb kezemben meglepő gyorsasággal meg is jelentek a drága dobótűim, amelyeket egy kis célzás után útjára is engedtem. Három senbont indítottam el, melyek terveim szerint a farkas egyik, majd másik szemébe fúródnak, míg a harmadik az orrát találja el. Remélhetőleg ha csak egyik is talál, elég lesz ahhoz, hogy megfutamodjon az állat. Persze bal kezemben lévő fém legyezőt rögtön ki is tártam, hogy kiélezett penge íve a farkas felé álljon. Fogalmam sincs mennyi idő telhetett el, és mennyit zuhanhattunk, de mihamarabb vissza kell jutnom a többiekhez.
avatar
Hamada Fuyu
Játékos

Taijutsu Pontok : 30


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 303

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Vas. Május 01 2016, 21:28

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu, Nakahara Saki és Hoshizoku Kaito  
//Végre teljes létszámmal! Very Happy //


Fuyu
A három senbonból egy talál, és tökéletesen a megcélzott szembe. Vér és valami furcsa folyadék buggyan a sebből. A fájdalom hatására  a farkas vonyítva elkapja a fejét, így a másik két tűd eltűnik a semmiben. Nyersz vele egy kicsi időt, míg a farkas ösztönösen próbálja a tűt kiszedni a szeméből, mancsával oda- odakapva, folyamatosan nyüszítve. Végül sikerül kiszednie, s leszegett fejjel mereven zihálva megáll. De el nem fut. Ezalatt felkészülsz a  legyeződdel az esetleges támadására. 


Kaito és Saki
A kislány, amint Saki lehajolt hozzá hogy megnyugtassa, kinyúlt érte és arcát a lány ruháiba temette. Talán ez tűnt akkor a legbiztonságosabbnak, s bár Saki megnyugtató szavaira felnézett egy pillanatra, inkább elbújt utána újra az egész világ elől. Rettentően erősen szorított. Aztán Kaito is odalépett, hogy megpróbálja megnyugtatni, miközben Saki érezte és hallotta, hogy a zokogás lassan csendesül. Eztán Kaito visszatért az őrposztra. Úgy tűnt pillanatnyilag biztonságban vagytok.
Legalábbis ti. 
Kaito látta, hogy odalenn a farkasotok átverekedte magát a technikán, de ahelyett hogy felfelé, felétek indult volna, fülelt. Kissé bizonytalannak tűnt és óvatosnak, aminek oka lehetett a már elszenvedett sérülése, de akár az is, ami odalenn folyhatott. Végül elindult lefelé a meredek lejtőn arrafelé, ahol a társatok és a másik farkas tűnt el. Hamarosan elveszítetted szem elől.

Fuyu
A farkas még mindig mereven állt, néha nyüszített, de nem mozdult. A sors azonban nem volt kegyes hozzád. Feletted egy újabb farkas tűnt fel és figyelmeztető morgás nélkül vetette rád magát. Bár meglepő helyről érkezett a támadás, felkészültséged és az eddigi tréningek ezúttal segítségedre voltak, ösztönösen vágtál felé, ami elől a farkas igyekezett kitérni, így bár meg nem sebezted, megtörted a támadását. Melletted ért földet, és máris elhátrált. Védő pozíciót vett fel a másik farkas előtt, ami panaszos morranásokkal üdvözölte.
Jól láthattad a véres oldalát és a sebeit. Biztos lehetsz benne, hogy ezzel a farkassal a társaid küzdöttek, de most az állat itt volt, és téged méregetett. Nem sietett a támadással, de amint megmozdultál rád vicsorgott, és felborzolta a szőrét. Aztán neked ugrott újra, hogy elkapja az egyik karod.

//
Ch: 
Kaito: 93%
Saki: 93%
Fuyu: 100%

Állapotok:
Kaito: 95%
Saki: 100%
-2 senbon
Miyo: 100%
Fuyu: 85% 
-3 senbon //

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Nakahara Saki on Szomb. Május 07 2016, 23:14

[Vékony jégen]

Egy ideje túlságosan nagy csend lett, ami Sakinak is feltűnt. Azon igyekezett, hogy továbbra is megnyugtassa a kislányt, aki sokáig beletemette magát a genin ruhájába.
*Úgy tűnik... egyelőre sikerült megnyugodnia. Aggódom. Vajon... meddig tudom még ezt csinálni?* Újból nyugtalan gondolatok kezdtek tanyát verni a fejében, ám sikerül viszonylag rövid idő alatt agya egyik hátsó szegletébe száműzni ezeket. Arcára is kiültek az érzelmek, sosem tudta olyan jól titkolni, mint a shinobi világ nagy része, ami miatt többször került bajba. Ezúttal szerencsére volt, hiszen a kicsi Miyo azzal volt elfoglalva, hogy megnyugodjon. Mivel nem láthatta a lány arcát, a kunoichi remélte, hogy addigra újból összeszedi magát, mire újból láthatóvá válik az arca a gyermek számára.
Kaito őrt állt, egyelőre nem mozdult, ami azt jelentette, hogy a farkas még nem talált rájuk. Ez is segített abban, hogy Saki visszanyerje némi önbizalmát, amit eddig sikerült megtartania. Ugyanakkor a nyugodtság miatt furcsa érzés fogta el, valami nem igazán stimmelt a dolgokkal. Már akkor majdnem áttört a farkas a klónokon, amikor leindultak, mégse ért még fel, pedig biztosan jobban ismerte az állat a környéket náluk. Ráadásul a vadászösztöne hajtotta is, sok történetet hallott megvadult állatokról.
*Rossz érzésem van.* Hangosan nem mondta ki, mert félt, hogy esetleg ezzel csak rosszabbá tenné a dolgok jelenlegi állását. Miyo már alig szipogott, szép lassan lecsendesült az erős zokogása. Legalább fél sikert elért a kék szemű genin, fő feladatául úgyis a kislány védelmét kapta, amit megpróbált legjobb tudása szerint végrehajtani. Hirtelen szólásra nyitotta ajkát, amin még ő maga is meglepődött.
- Um... Kaito... mi történik kint?
Ha akkor megkérdezik tőle, mégis miért bukott ki belőle ez az érdeklődés, nem tudta volna megmondani. Talán csak az érzéseire próbált hagyatkozni. Illetve a csapat harmadik tagja még mindig valahol kint harcolt, vagy talán sokkal rosszabbul járt, aggódott is érte rendesen.
*Fuyu, kérlek... tarts ki! Bárcsak... tudnánk valamit róla!*
Miyot újból erősen átkarolta, mert nem volt benne biztos, hogy pozitív válasz fog érkezni a csapattársától.

//Úgy tűnik, hogy megint rám maradt az első postolás. Ha nem jó, hogy ennyire sok mindent leírtam, akkor szóljatok!//
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Hoshizoku Kaito on Kedd Május 10 2016, 17:05

Miután biztonságba húzódunk, nagyjából minden rendbe jön. Sakival próbáljuk megnyugtatni a kislányt, de lassan elsírja magát. Úgy tűnik nem sejtette, hogy ez lesz az úton. Mondjuk én sem igazán számítottam arra, hogy ilyen hamar megtorpanunk. Miután kimegyek őrt állni, alaposan megnézem magamnak a környéket. A farkas még egy darabig harcol a klónokkal, de lassan megszűnik a technika. Ezt követően távozik onnan, viszont nem utánunk jön, hanem arra megy, amerre Fuyu is lehet. Egyszer csak Saki szólít meg. Kérdésére ránézek ugyan, de nem válaszolok egyből. Inkább átgondolom amit mondani szeretnék.
- Nos, odakint nyugalom van. A klónjaim megszűntek, de a farkas nem erre vette az irányt, szóval jelenleg itt biztonságban vagyunk. A baj csak az, hogy a dög éppen Fuyu irányába ment... - ekkor a kislányra nézek, mivel jelenleg ő mondható főnöknek. - Ha a kislány úgy akarja, akkor elmegyek és segítek Fuyunak, de ha inkább az ő védelmében kell segítenem, akkor maradok. Mi legyen? - kérdezem.
Ha kell, akkor hátra hagyom Fuyut, de ha benne van a megmentésében, akkor nem habozok és azonnal útra kelek.
avatar
Hoshizoku Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 75


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Hamada Fuyu on Kedd Május 10 2016, 18:48

A tűim gyors lendülettel hagyták el kezemet szépen sorjába, ám alig találta célba az egyik a farkas olyan éktelen hánykolódásba kezd, amely nyomán a tűk célt tévesztenek. Nos, számoltam ezzel is, bár az is igaz, hogy nem ilyen mértékű ficánkolásra. Na, mindegy, a lényeg, hogy a sérülés most eléggé le fogja lassítani. Viszont ahogy indulnék, hogy kivégezzem egyszer csak ösztönösen éreztem a támadást. Oldalra kapom a fejem, és látom a felém közeledő farkast, így még épp időben sikerült kitérnem a meglepi hari elől. Bár az is lehet a sikerem titka, hogy pengémmel felé sújtottam, és ő nem akart a támadásba belefutni. Végül földet ért, és a társa elé állt, miközben fenyegetően morgott rám. A testén több sérülést is felfedeztem, mely nagy eséllyel nem a fajtásai okozhattak, de azért nem is lehetetlen. Mindenesetre reménykedtem, hogy ez a nagyra nőtt kutyus épp a társaim elől iszkolt el. Mindenesetre mindegy. A farkas végül megpróbált megtámadni, ami elől egy felfelé ugrással védekeznék, miközben az ugrás közben a kézjelek sorát hajtva végre a farkas nagy eséllyel való leérkezését borítanám tele a Keményített Szirup technikával, aminek hála a kisfarkaska beleragadna a trutyiba. Ha így is történt minden, akkor földet éréskor rögtön a sérült példány felé szaladok, megpróbálva végig a sérült szeme holtterébe maradva mögé kerülni, hogy aztán egy nagy lendületű csapással a gerincoszlopát célzom meg a pengés legyezőmmel, ügyelve nehogy valamelyik karmos kéz elé kerüljek.
avatar
Hamada Fuyu
Játékos

Taijutsu Pontok : 30


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 303

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Csüt. Május 12 2016, 21:07

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu, Nakahara Saki és Hoshizoku Kaito  

Kaito és Saki
Saki apró győzelmeket ért el, de legalább haladt. A kislány már megnyugodott az ölelésében. A könnyek elapadtak és a hangja is elcsendesedett. Aztán szép lassan ,már nem félelemmel telve, visszaölelte Sakit, aki talán elkapta a gyerek csendes suttogását.
- Köszönöm onee-san, köszönöm hogy vigyázol rám.- De ez csak apró lépés volt előre a fennálló problémák között. 
A kék szemű genin balsejtelme nem volt alaptalan. Társának válasza csak megerősítette benne. Kaito gyorsan, mindenféle sallang nélkül közölte a tényeket beleértve azt, hogy a farkas nem utánuk jött, ám a kislányra hiába nézett. A gyerek szemmel láthatóan nem volt olyan állapotban hogy stratégiai döntéseket hozzon. Csak nagy szemekkel pislogott vissza. A döntés rátok marad.


Fuyu
Terved szerint elrugaszkodsz a földtől. A farkas máris felcsapja agyaras fejét, hogy elérjen, mielőtt túl magasra ugranál. Harcedzett dögnek tűnik, de ezúttal csak a lábbelid bánja. Irgalmatlan erővel tépi le a lábadról, de legalább a lábad megmarad. A technikád is működik. Bár a kalandod szerencsétlenül indult, a szirup a terveid szerint a földhöz ragasztja a farkast, ami máris össze-vissza rángatva magát próbál kiszabadulni, hasztalanul. 
A másik farkas azonban, nem vár tétlenül, ahogy látja a társa csapdába kerülését. Siralmas vonyítása az egész völgyben visszhangzik, majd a vonyítás vicsorba fut, s bár az elgondolásod jó a holttérben maradásról, az állat meglepően gyorsnak bizonyul, és próbálja ezzel, illetve a feje forgatásával kompenzálni az okozott kárt. Talán lett volna esély rá, hogy megfutamítsd, de most már biztosan érzi, hogy az életéért harcol, s ez a küzdelme hevességét is meghatározza. 
Nem érsz el addig, ahol ő van, már támadásba lendül. Bár igyekszik elkerülni a legyezőidet, és ezúttal csak kisebb sérüléseket okoztok egymásnak, könnyű, jobbára csak karcolásokat ő a végtagjaidon, te hátán és az oldalán. A szúrós bokrok és fenyők ölelte kisebb tisztáson lassan szorít vissza téged arra amerről a támadásod indítottad. 
Újabb harapással támad, igyekszik kiszámítani a mozdulataid, és a legyezős kezed elkapni. Ezúttal sikerül félig ráharapnia az alkarodra, vörösen fröccsen a véred, de kezed kicsúszik a fogai közül. Fáj, de a kezed használható. A farkas újabb támadást indít, ismét a legyezős kezed próbálja elkapni. 


Kaito és Saki
Farkasüvöltést hallotok, amire távoli válasz érkezik. Nagy esély van rá, hogy hamarosan felbukkannak az újabb farkasok is...

//
Ch: 
Kaito: 93%
Saki: 93%
Fuyu: 95%

Állapotok:
Kaito: 95%
Saki: 100%
-2 senbon
Miyo: 100%
Fuyu: 80% 
-3 senbon //

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Nakahara Saki on Hétf. Május 16 2016, 23:14

[Vékony jégen]

Sajnos Kaito válasza még annál is rosszabb volt, mint amire Saki számított. Tényleg túl nagy volt a csend, de nem azért, amire a genin gondolt, a farkas nem hátrált meg, hanem Fuyut vette üldözőbe. A fiú a gyermeket kérdezte, tőle várta a döntést, azonban a kunoichi jól tudta, Miyot teljesen felesleges volt belevonni. Kezdett egy kicsit megnyugodni és a kék szemű ninja csak remélni tudta, hogy ezek után nem erednek el újra a kislány könnyei. Már Saki is újra a könnyeivel küszködött, tehetetlennek érezte magát, megint visszafogott mindenkit, még arra sem volt jó, hogy segítsen a csapattársának.
*Kaito... rád kell hagynom... én nem tudok dönteni. Miyo sem... mert fél... és... és...* Még a gondolatait sem tudta befejezni, mert hirtelen vonyítás hallatszott. A két állat, amelyik Fuyuval küzdött talán kezdett alul maradni és ezért segítséget hívtak. A hangokból ítélve nem kellett sokáig várni. Saki bal keze ökölbe szorult, mert ezt el tudta rejteni a gyermek elől. Közben alig láthatóan remegett az ökle, mert a feszültség megint egyre jobban gyűlt benne. Az apró győzelmét ezzel teljesen lerombolhatta volna, ha hagyja felszínre törni minden érzelmét, ami jelenleg benne kavargott. Abban reménykedett, hogy az újfent kialakult nehéz helyzet egyszer csak meghozza a megoldást. Amikor még korábban elhatározta, hogy elmondja a véleményét és javasolja az indulást ide a barlanghoz, akkor is viszonylag jól sült el. Ám nem maradhatott mindig a háttérben, hiába volt ilyen az alapvető természete. Ez alatt a két év alatt néhányszor sikerült meglepően cselekednie, és úgy érezte, ismét eljött az idő. Kékesfekete hajtincseit kifésülte az arcából, majd tekintete először Miyora, aztán Kaitora vándorolt.
*Fuyu egyedül nem fogja bírni. Vagyis... vagy Kaito... vagy én lemegyünk oda.* A torkában keletkezett nagy gombócot csak többszöri próbálkozásra tudta lenyelni. Ugyan csapattársa már felajánlotta, hogy segít a harmadik tagnak, viszont akár máshogy is dönthetett volna, mert a helyzet súlyosságát egyikük sem ismerte.
Saki megsimogatta Miyo fejét, majd felállt mellőle, de a kezét megszorította, hogy a kislány érezze, nincs egyedül. Egy lépést tett előre, ami még nem volt kényelmetlen egyikük számára sem. Lehajtotta a fejét és a kemény, hideg földet kezdte el bámulni.
Sensei, Saki mindig is béna volt, még az Akadémián sem tudott remekelni!
Jaj, mi vagy te, valami elkényeztetett csemete!? Legalább próbáltál volna valamit csinálni!

Ilyen és ehhez hasonló emlékek kezdtek el benne kavarogni, de könnyeit egyelőre visszatartotta. Érezte kicsi Miyo meleg érintését a bőrén, jobb keze erősen fogta a gyermeket. Az előbb suttogta oda Sakinak a köszönetét, amitől mintha visszakapta volna némi önbizalmát. Ez az érzés szilánkokra törte össze a negatív emlékeket, amik eluralkodtak rajta.
- Um... Kaito... nem hagyhatjuk magára Fuyut - szólalt meg végül és felemelte fejét, majd egyenesen a fiúra nézett. - Nem vagyok jó harcos... de megteszek mindent. Még sosem hoztam komoly döntést... szóval ez rajtad áll... mert te alkalmasabb vagy.
Attól még messze állt, hogy egy egész farkas falkával megküzdjön, viszont elindult egy úton, amin végig kell mennie. Félelme még mindig ott kavargott valahol a fejében, ám egy ideig sikerült elűznie agya távolabbi zugába. Szíve hevesen vert és egyelőre még konkrét elképzelése sem volt arról, hogy mit fog tenni, ha Kaito magára hagyja őt és a kislányt. Egyelőre azonban a jelenre koncentrált, na meg várta a haditervet.
avatar
Nakahara Saki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : Yukigakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 528

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Hamada Fuyu on Kedd Május 17 2016, 22:39

Az ugrásom úgy tűnt nem sikeredett elég magasra, így hamar megszabadítottak a lábbelimtől, ám minden mást sikeresen végrehajtottam. Kecsesen, és finoman érkeztem földre apró mosollyal az arcomon, majd lerúgtam a másik lábbelim is. Nincs sok értelme, ha csak egy papucs van a lábamon, és csak zavarna, a lábamnak meg nem fog ez a hideg gondot okozni, ha mozgok. Hisz… ez még nem is hideg. A másik sérült farkast viszont olybá tűnt nem tudom legyőzni csak úgy, ugyanis látszólag nem igen akarta könnyen adnia magát. Harapott és karmolt, ahol csak ért, és bár nagyrészt el tudtam táncolni előle, azért egy-két sérülést sikerült bekapnom. Arcomról egyre inkább kezd eltűnni a mosoly, és miután majdnem teljesen ráharapott a karomra, arcom maga volt a hideg, zord tél.  Végül ismét támadásba lendült, ám ebben a pillanatban a körülöttem érezhető légkör teljesen megváltozott. Az eddig nyugodt aurám hirtelen mintha kifordult volna magából. Egyszerre csak betöltötte a levegőt a vérszomj „szaga”, mely csak úgy áradt belőlem. Tekintetem fagyos, és rémisztő, karomban újabb tűk csillannak fel, és testem minden izmát megfeszítettem. Látszott, hogy elértem azt a pontot, ahol már nem játék volt. Szinte sugárzott belőlem a gyilkolási ösztön, így ha a farkas tovább folytatta a mozdulatát könnyen pórul járhatott, ugyanis a kezem előretört, pont úgy változtatva meg a szöget, hogy a lény tátott szája felé suhintsak vele átvágva az ínt a szájban ügyelve hogy ujjaim ne akadjanak a fogak közé. Ha a farkas mégis ráharapna a legyezőre, forgató tengelyként használva a magasba vetem magam és boxerként fogva a tűket (mint rozsomák pengéi az X-manba) a farkas fejébe próbálok öklözni egyet, míg leérkezve egy forgással a lény felé indítanám a tűket (a legyezőt egyértelműen elengedtem). Ha mindez végbe megy és a farkas sérült, vagy legalábbis nem szándékozik támadni a szemébe nézek, és rideg hangon szólok hozzá.

- Fekszik! – mutatom a kezemmel, hogy megértessem magam.
avatar
Hamada Fuyu
Játékos

Taijutsu Pontok : 30


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 303

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Hoshizoku Kaito on Szer. Május 18 2016, 16:37

Úgy tűnik át kell vennem a csapat vezetését. A lány nem tudja megmondani mi legyen a következő lépés, ráadásul Saki sem igazán biztos a dolgában. Mivel Fuyu éppen nagy bajban van, gyorsan kell cselekedni. A szívem majd kiugrik a helyéről, annyira ideges vagyok, de tudom hogy nem veszíthetem el a fejem. Így hát kierőltetek magamból egy mosolyt és a lányok felé fordulok.
- Rendben van Saki... - szólalok meg. - A te dolgod a lány megvédése lesz. Próbáld álcázni magatokat, vagy legalábbis próbálj kitalálni valamit, amivel el tudod terelni a farkasok figyelmét, ha esetleg néhány idevetődne. Nem hiszem, hogy baj lesz, hisz Fuyu jelenleg egyedül van, biztos hogy őt szemelik ki prédának. 
Ekkor a kardom mellé még a tantómat is előveszem. Lassan kilépek a barlangunkból, majd még visszanézek a lányokra. Bólintok egyet és távozok. Nagyon gyorsan, futtában indulok meg. A hó csak úgy ropog a talpam alatt. Amint elég közel érek Fuyuhoz, létrehozok négy Oboro Bunshin-t a kunoichi körül, majd újra kézbe veszem a fegyvereimet és villámgyorsan támadásba lendülök. A célom, hogy egyetlen vágással, meglepetésből végezzek a farkassal. Ha az állat halott, akkor jó eséllyel a társai megelégednek ennyi hússal és nem akarnak majd utánunk eredni. Ha nem sikerül megölnöm az állatot, akkor megpróbálok a lánnyal összhangban mozogni és úgy végezni a farkassal.
avatar
Hoshizoku Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 75


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Csüt. Május 19 2016, 20:39

Vékony jégen   -  Hamada Fuyu, Nakahara Saki és Hoshizoku Kaito  


Saki és Kaito döntésre jutott, és a fiú elindult, hogy segítsen a hátramaradt társnak, aki felvette a küzdelmet a farkasokkal.


Fuyu és Kaito
Ahogy Fuyu körül a légkör megváltozott, a farkas támadása megtört, és nyüszítve tért ki előle. Farkát lesunyva egészen a lába közé húzta. Egyértelmű volt: a domináns te vagy. De ezt talán eddig is érezted, mégsem hagytad elfutni. Ahogy most sem. Tűid éhes csillanással várták, hogy útnak indítsd őket, míg ő zavart nyüsszentésekkel tétovázott. 
Kaito rendkívüli sebességgel száguldott le a meredélyen, és e pillanatban meg is érkezett. Technikája kifogástalanul működött és a klónok máris megjelentek, még jobban összezavarva a farkast, de nem sokáig szenved a szerencsétlen, Kaito tiszta vágása csaknem ketté szeli. A kard cuppanva állapodik meg a csigolyák és bordák összezúzott halmazában és kissé megszorul. A farkas teste még rángatózik egy kicsit, bégül elcsendesedik.

Ezzel azonban nincs vége. A másik, a szirupba ragadt fenevad éktelen tombolásba kezd, látva a társa halálát. A szirup erősen fogta, de úgy dobálta magát, hogy lassan-lassan mégis mintha haladt volna előre, felétek. És folyamatosan vicsorgott. A tekintete egészen más volt, mint az előzőé, épp olyan hideg és kemény, mint Fuyué. Épp olyan gyilkos. Csak épp a jól kivitelezett terv miatt a tiétek volt a döntés, hogy mit tesztek vele.


Saki
Kaito magatokra hagyott. Neked hála,a  kislány nyugodt volt, de valami különös, meghatározhatatlan dolog mégis súlyosan ülte meg a levegőt. Olyan volt, mint a néma veszedelem előszele. A veszedelem pedig nem váratott sokáig magára, hamarosan egy fekete farkas feje jelent meg a bejáratnál, majd ahogy beljebb mozdult, már láttad, hogy alakja nem az állatéra hasonlít: villanó sárga szemekkel egy ismeretlen férfi lépett a barlangba,egészen elfoglalva a bejáratot, és mért fel titeket. Ruháján nem viselt látható jelzést, de a hátán lévő katana szemernyi kétséget sem hagyott afelől, hogy nem egy egyszerű, eltévedt hegymászó. Tekintete a kislányon hosszan elidőzött, majd hirtelen rád kapta. Aztán kivillantotta fogait, ahogy röviden megszólalt.
-Hát persze... tudhattam volna. -aztán a keze elindult valamiért a köpenye alá.//Saki, le a kalappal, hogy ilyen kevés történés közepette is ilyen minőségű reagokat írsz. Tekintve, hogy eddig is szépen írtál, további ösztönzésül +5 ch-t adok.

//
Ch: 
Kaito: 92%
Saki: 93%
Fuyu: 95%

Állapotok:
Kaito: 95%
Saki: 100%
-2 senbon
Miyo: 100%
Fuyu: 80% 
-3 senbon //

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hófödte Hegyek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.