Edző Terep

Go down

Edző Terep

Témanyitás  Huramino Saito on Kedd Nov. 08 2011, 14:54

Ez egy viszonylag sík, mégis fákkal teletűzdelt terület ahol a menyétek, és azon személyek, melyek belépést nyertek a piciny faluba, edzenek és képezik magukat jobbnál jobbra. Minden menyétnek megvan a maga stílusa amit egyénileg gyakorol eme helyen, azonban nem csak kizárólag edzés folyik itt hanem beavatási rituálék és egyéb menyét ünnepélyek.
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Kitori Musato on Kedd Jún. 17 2014, 11:18

// Madara, Takefumi - Elnézést a késésért //


Az események elkezdtek gyorsan pörögni, ami lássuk be jó dolog, hiszen nem sokat aludtam ezen az éjszakán és ha még várnom is kellene miközben gyanakvó tekintettel méregetem a menyétet, akkor az már maga lenne a katasztrófa. Nem egyszerű a Chunnin élet, mit ne mondjak. De hogy ne legyen túlszaporítva a szó, pláne az a fajta mellyel nem érdemeimet magasztalom – hamar felejtem a küldetés kudarcait – mert ugye az ilyen szó nem a legjobb, sőt nagyrészt fölösleges. Nem egészen akar összeállni számomra a történet. Attól még, hogy kiderítettük ki áll a dolog hátterében miből gondolja a menyét koma, hogy a sérült szamurájok továbbra is meg tudják védeni Katashi-sant? Nem hinném, hogy el tudnának hárítani egy újabb támadást, ami még most is jöhet akár… Persze, feltűnően hamar megérkezett a menyétpajtás, ami viszont azt is jelentheti, hogy annyira leszerepeltünk, amennyire csak lehetséges. Ezért a továbbiakban másra bízzák a birtok védelmét. Nos, még ha csalódottan is, de el kell ismernem  ez a lehetőség némileg jogos. Ha Take nincs, akkor a mai estén végem lett volna. Chunnin vagyok és ennek okán erősebbé kell váljak. Még erősebbé. Nem tudom hogy teszem ezt,  de össze kell hoznom. S ahogy gondolkozok egy újabb probléma jut eszembe, bár ez már csak halványan egy ásítás után: ha Konoháig ér a vész, akkor mit választok majd. A Kami no Yuugent, vagy Konohagakure no Satou védelmét akár véres eszközökkel is? Nehéz kérdés, mégis egyértelmű. Tisztelem a békés elveket, sőt egyet is értek velük, de a hazámért ölni is kész vagyok, mindezek ellenére. Reménykedek, hogy a Tűz Országába nem tér be  a Háború. Gondolnám tovább a dolgokat, de az fárasztó lenne és úgy látszik menyétpajtás nem elégedett meg annyival, hogy megjelenik. Take érdekes megnyilvánulása után magához int, miközben társamat megüti. Azután ahogy jöttünk, úgy távozunk.
Ha friss nem is lettem az utazástól, de hogy éberebb, az biztos. Hiszen fáradtan nem lehet rendesen szenvedni… A világ forog körülöttem. Látásom elhomályosul, körülöttem szörnyek ólálkodnak, akiknek a sebessége lenyűgöző. Égig érő vaslándzsák között ugrálnak. Szemem elkerekedik a maszk alatt, s lépek egyet hátra. Azután magamhoz térek az utazás mellékhatásaiból „kigyógyulva” és jobban szemügyre veszem a környezetemet. Boldogan konstatálom, hogy nem vaslándzsák merednek az égig, hanem csak a fák. De még milyen fák! Soha nem láttam ilyen nagyokat! Ezekből jó sok szobrot lehetne faragni, természetesen rólam… A szörnyek pedig valójában menyétek. Sokan vannak, talán túl sokan is. Elfog a rémület. Felrémlik bennem egy kép, ahogy ezen a tisztáson egy nyárson forgatnak engem és Takét az állatok nagy örömére. Hát azért küldtek küldetésre, hogy kifárasszanak! Ó, egek. Segítség… Mármint, na nem! Konohagakure no Satou Hős Chunninját nem lehet csak úgy megsütni. Ilyen egyszerűen nem!
Végül menyétpajtás szívélyesen üdvözöl. Kihúzom magam. Azt hiszem csak a képzeletem játszott velem, mondhatni elragadott a fantáziám. Megkönnyebbülten sóhajtok fel, bár azért óvatosan körülnézek tűzifa után kutatva, hátha a jövőbe láttam. Nyársakat mindenesetre nem látok, ez jó jel.
Menyét uraság beszélni kezd, örömest hallgatom, hiszen nincsen szó a megevésünkről. Ennek örömére olyan lelkiállapotba kerülök, hogy nem kezdek panaszáradatba az ellen, amit mond. Bár legbelül tudom, hogy igaz, mert egyáltalán nem volt jó a csapatmunkánk, de mi van ha a hírnevemet koptatja ennek az emlegetése? Komoly veszély, máskor nem is hagyhatnám szó nélkül, ám a kilátás hogy élek, új technikát mutatnak és még csak pörkölt sem lesz belőlem, nos ez elég ahhoz, hogy másnapra toljam át azt az elégedetlenkedő szózatot, amit már percek óta mondogatok magamban és amivel a szégyent akarom lemosni, miszerint a sikerünk eléggé, nos… gyengécske volt. Jaj, csak Niyo meg ne tudja! Ha megtudom, hogy a menyétek elmondják neki, akkor felajánlom magam vacsorának. Inkább egyenek meg, minthogy a Sensei „kezelésbe” vegyen…
Elém terítenek egy tekercset, amelyben már több piros színű név szerepel. Köztük felfedezem Takefumiét is. Tehát Ő már ráírta erre a nevét, de hogy minek… Hamarosan erre is választ kapok. Elméletileg erre a vérszerződésre – mert hogy ez az lenne – azért van szükség, mert e nélkül nem tudok megidézni egyetlen árva menyétet sem. Ez érthető, az  is hogy miért szükséges, de pazaroljam a drága véremet? Méghozzá más emberek vére mellé tegyem a sajátomat? Mit gondolnak majd rólam? Hiszen én Chunnin vagyok! Mennyi más Chunnin lehet azon a tekercsen? Nem hinném hogy sok. Komoly pillantással, rangomon alulinak érezve a dolgot – hogy pontosan miért, annak az oka olyan bonyolult, hogy még én sem tudom pontosan, de nem fecsérlem az időmet ennek a végiggondolására, hiszek a saját meggyőződésemnek még ha annak egyébként semmi értelme sincs -  az egyik horzsolásomhoz nyomom az ujjamat – mert biztosan nem fogom megvágni magam – és mivel az elég mély ahhoz, hogy az én gyönyörű, vörös véremet kinyerjem belőle, leírom a nevemet a papír megfelelő helyére. Most már ez egy ereklye, mert én is képviseltetem magam rajta. Remélem a menyétek ezzel tisztában vannak és a megfelelően kezelik. Tehát innentől nagy tiszteletben kell részesíteni a tekercset.
Végül eljön az idézés elsajátításának, tehát a Kuchiyose no jutsu megtanulásának az ideje. Sokat hallottam már erről a technikáról, hiszen nagy erejű és legendás jutsu. Ez komoly erősítést jelentene a fegyver arzenálomban, amire most nagy szükség van. Mert erősödnöm kell, mint azt már megállapítottam. Menyétpajtás azt mondja, hogy a technika alkalmazásához sebet kell ejtenünk magunkon néhány csepp vér erejéig. Végiggondolta ezt? Biztosan nem vágom meg magam, amikor így is több horzsolásom, sérülésem van, mint amennyit számon akarok tartani! Háromszor megismétlem az öt kézjelet, amit mutattak. Pillantásom Takéra vándorol, de nem sokat törődök most vele, hiszen feladatom van: megerősödni.
Előttünk áll két menyét, őket kell megidéznünk. Alaposan méregetem őket, vajon melyikük lehet a jobb? Nyílván azt akarom én magamhoz idézni, alább nem adhatom. Elég hasonlóak, nehéz döntés… Végül megvonom a vállam és arrébb sétálok néhány métert. Létrehozom a kézpecséteket, vért kenek az ujjamra és a földhöz nyomom a kezemet. Természetesen semmi sem történik, mert chakrát nem használtam, magát a mozgássort próbáltam ki, hogy mennyire fárasztó így hajolgatni. Nem találom vészesnek, úgyhogy most már mehet élesben a dolog. Első próbálkozásom alkalmával, amikor chakráimat is mozgósítottam, nem történt semmi. Ekkor még csak bosszankodok, hogy nem sikerült már rögtön elsőre, pedig ugye Chunnin volnék, vagy mi a szösz. De persze, azzal nyugtatom magam, hogy még egy magamfajta ninjának sem jöhet össze azonnal minden. Ez jó érvnek tűnik, ezért nem is aggódom tovább. Egészen a második kísérletig. Itt már kezdem sejteni – csalódva – hogy ez bizony nem lesz ilyen egyszerű és nem kevés izzadságcsepp csordul majd végig homlokomon mire összejön, amit akarok.
De fel mégsem adhatom, már csak azért sem mert ki tudja mit tennének akkor a körülöttem lévő menyétek. Nincs kizárva, hogy csak azt eszik meg, aki nem tud idézni. Mikor ehhez a gondolathoz érek, már nem is tudom honnan feltételeztem egyáltalán, hogy a menyétek meg akarnának enni, de mindenesetre a fantáziámban született képek elég durvák ahhoz, hogy kellő motivációt nyújtsanak. Tudtommal itt és most elsődleges a chakra írányítása. Ez elsősorban azt jelenti, hogy fel kell szabadítanom belső energiáimat, utána pedig a kézpecsétekkel a megfelelő írányt kell hogy adjam a chakrámnak. Ezek után pedig a dolog már szinte megállíthatatlan, mert már csak a vért kell áldoznom és az idézés létrejön – persze elméletben.
Bevallom – természetesen csak magamnak – hogy nem értem igazán a jutsu működését, de úgy hiszem pusztán a gyakorlati kivitelezés elégséges lehet. Ez nem egy olyan jutsu, amelyiknél túl sokat kell gondolkodni. A Kézpecsétek segítségével megfelelően kell írányítani a felszabadított chakrát és kész. Igaz, eddig én is ezt csináltam és nem jött össze. De nyilvánvalóan valami hasonló a feladat.
A Következő időszak életemnek egy újabb dicstelen része. Próbálkozásaim kudarcai nagyok vagy óriásiak. Hogy ez mennyi ideig is tart azt nem tudom, de szívesen elfelejteném. Mert nem csak hogy tetemes mennyiségű chakrát sikerült elpazarolnom, de a legapróbb sikert sem tudtam elérni. Azonfelül még mindig magas nekem, hogyan is működhet ez a technika. A gyakorlatban már megtapasztaltam milyen módon kell irányítanom a chakrát, de ennyivel még nem értem el sikert. Mintha valami hiányozna, de nem tudok rájönni, hogy az micsoda. Valamiféle chakrakapcsolatot kellene keresnem a megidézendő menyéttel? Az lehetetlen… Most persze, amikor itt áll tőlem méterekre nem volna olyan nehéz, de amikor egy fél világ választ el egymástól. Úgy hiszem erre a feladatra a vérszerződés van. Akkor viszont még nem éreztem rá a dolog ízére. Csak ez lehet a probléma. Végigpörgetem a kézpecséteket miután felszabadítottam a chakrámat. Érzem amint belső energiáim a megfelelő helyre összpontosulnak. Vért kenek a kezemre, majd a földre nyomom. Semmi. Mellkasom hevesen jár fel-le. Talán több chakrát kellene beleadnom? Már így is alig maradt és azzal az ájulást kockáztatom. Bár Chunnin vagyok… Ajkamon mosoly jelenik meg. Egy ilyen akadály nem fog megállítani. Újra végrehajtom a megfelelő műveleteket, miközben elhatározom most több chakrát préselek ki magamból, így talán sikerül valami eredményt elérnem…
 
// Mivel közvetlenül küldetés után van, ezért megpróbáltam némi nyűgösséget beleszőni a szokásos nagyképű elitizmusa mellé, nem tudom ez mennyire sikerült ^^//
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Aono Takefumi on Vas. Jún. 22 2014, 11:01

A világ megőrült, ehhez kétség se férhet. Ott, ahol emberek mennek ölre egymással egy kis földért, hatalomért vagy a saját igazukért, csak őrület lakozhat. Naponta esnek el shinobik, ártatlan és kevésbé ártatlan civilek kerülnek fel az áldozatok listájára. Na de mi végre? Érthetetlen az emberi szívben lakozó sötétség. Holott mindenkiben megvan, mégse érti senki. Se másét, se a sajátját.
~ Pedig milyen jól meg lehet beszélni a problémákat egy kis tea és gombóc mellett. Akkor legalább ilyen falatnyi szőrgombócok se ütlegelnék az embert. ~
Ahogy ezt végig gondolta, homlokán kidülledt egy apró erecske, mely fájó sípcsontjával egy ritmusra kezdett lüktetni. De mindez nem érdekelte, hagyta, hogy had prédikáljon a menyét, amit akar. Jól elterült a fűben miután megérkeztek és innen szinte semmi se tudná felkelteni.
A beavatási rítuson és a szerződéskötésen már rég túlesett, ráért tehát henyélni. Meg is érdemelte, noha küldetésük nem sikerült valami fényesen és még ezernyi gond adódhat, attól még az ő tagjai is fájtak, akár csak másé. De életben volt és csak ez számított.
Érezte, ahogy lelke megremeg és elméje is elbizonytalanodik, ahogy felidézte az éjszaka óráit.
~ Gyenge vagyok. ~ - ez volt az első gondolata, míg szívébe akaratlanul is elültetődött a félelem egy apró magva.
Most látta csak igazán, hogy mire is vállalkozott, amikor a világ egyensúlyának fenntartásáért vagy annak helyreállításáért folyó harcba csatlakozott. Sokkalta veszélyesebb vállalkozás volt, mint a csatatéren megküzdeni megannyi más shinobival. Ott nincs egyedül, nem hal meg a senki földjén magatehetetlenül, miután ezer meg ezer csepp vérét hullajtotta. Ám most sem volt egyedül. Azonban az a katonák nem állhatták útját a képzett ellenségnek, és míg Musato is ott volt, az se jelentett túl nagy megnyugvást.  Nem nézte le csapattársát, de ahogy a szénájuk állt, az több, mint elkeserítő. Kezdjük azzal, hogy Takefumi ötletéből adódóan rögtön szétváltak, ami nagyban lecsökkentette az esélyeiket a győzelemre, hiszen nem tudták milyen erős az ellenfél. Rossz ötlet volt, holott ez tűnt logikusnak, elvégre ha ketten csatároznak egy shinobival, addig a másik átjutva a katonákon bevégzi küldetését, és a Yuugen ifjú harcosai elbuknak. Igen ám, viszont akár az is megtörténhetett volna, hogy ketten gyorsabban legyőzik a fickót, és rögtön nekieshetnek a másiknak. Nem volt jó megoldás. Csapatmunkájuk is pocsék volt, Take-chan pedig egyre ostobábbnak érezte magát. Nem volt Ő vezér, nem is kiáltotta ki senki annak, holott Musato megbízott benne, hiszen jóval több tapasztalattal rendelkezett. Jó is lett volna, de ha harcról volt szó, melyben ekkora erők feszülnek egymásnak, kiképzése felületes volt, szinte már semmitmondó, tapasztalata pedig nyúlfarknyi, vagy talán még akkora se.
A hosszúnak tűnő elmélkedésnek végül csak véget vetettek egy igen csak kellemetlen hírrel. A szőrcsimbók nem kímélte a két kölyköt. Se ebéd, se reggeli, se vacsora, se a három együtt. Öt perc pihenő, szundi, kiadós alvás, fürdés, semmi. Valószínűleg ez volt a büntetésük azért, mert ilyen csúfosan eltolták a dolgot, holott sokkalta szebben is meglehetett volna oldani a helyzetet. Na de mit vártak két kölyöktől, akik egészen idáig békében éldegéltek és egy üvegburában erősödtek, növögettek? Ezért kell őket a végkimerülésig hajtani? Embertelen volt, annyi szent. Érdekes módon, az hajak királya ezúttal nem lázadozott. Nem vicsorgott, sütött el valamilyen megjegyzést, amely csak ő rá volt jellemző. Tudomásul vette a feladatukat, miközben a két feltűnt menyétet mustrálgatta. Megérdemlik, hogy ájulásig legyenek hajtva. Már-már bűnbánón, mint egy kisgyerek, aki szülei előtt szégyenkezik egy ostoba csínytevés miatt, törődik bele sorsába. Ostobán hangzik, hisz maga se tudta pontosan miként is érez, de az ítélet jogos volt.
Lelke nem lázadt, helyette memorizálta a kézpecséteket és néhányszor elmutogatta őket, hogy minél simábban és gördülékenyebben menjen a sorozat. Nem igazán tudta, hogy a kettő közül kit sikerül majd megidéznie. Noha a kisebbikből áradt egyfajta misztikum, ami megfogta, de gyorsan el is hessegette a gondolatot. Érezte hogy jelenleg nem ő irányít. Kiszakítani valakit a térből és áthelyezni máshova, ez valami elképzelhetetlen, szinte már felfoghatatlan dolog volt. Saját elméletet se sikerült kreálnia hozzá, hogy némiképp egyszerűbben, a maga módján sajátítsa el a technikát. Keringesse a chakráját, ez a technika kulcsa. Mindössze ennyi volt a tanácsa a menyétnek hozzájuk. Ebben legalább jó volt, hiszen hatalmas erejének is némiképp ez volt a kulcsa. Chakrájának keringetése, majd egy pontba terelése és az utolsó pillanatban annak kirobbantása. Mindez persze nem szavatolta a sikert, hiszen tudta, itt nem támadnia kell.
Hosszan nézte hát a kipécézett menyétet, már-már ördögi képeket vésett a tudatába, ahogy felfalja és ezt a fajta gyilkos szándékot az állat is megérezhette. Nem akarta bántani, dehogy akarta. Egyszerűen csak megfigyelte minden apró kis részét, hátha azzal, hogy látja maga előtt a menyétet, tudatban is tiszta képet alkotva róla, akkor a szándéka könnyebben teljesül az idézéskor és pontosan őt fogja magához vonzani. Ám ha nem, talán az se baj, holnap is van nap. Maradék chakráját szép lassan felizzította és átjáratta vele minden tagját. Nem terelte különösebb pontra, hagyta, had keringjen testén belül, miközben felidézte a szőrmók képét a fejében. Kezeit mellkasa elé emelte és belefogott a pecsétek megformálásába.
~ Vadkan, kutya, majom, madár, kos. ~ - mormogta magában, miközben mindegyik állathoz hozzáfűzte saját szándékát, mellyel talán sikerülhet az idézés.
Bárkit is idéz meg, csak egy lövése van, nincs többre ereje. A technikák melyeket az éjszaka folyamán használt kimerítették.
A menyét képe ott lebegett lelki szemei előtt, chakrája végeláthatatlanul keringett testében, majd ahogy lecsapni készült, megindult a keze felé, hátha, de csak hátha, keresztülküldhetné téren és időn a felgyülemlett erőt, mely netalántán elér a menyéthez, és magával rántja, hogy a hajak örök királyának segítségére siessen.
Bárhogy is történt, a jelek szerte-széjjel cikáztak a földön, és hogy ennek végül mi lett a vége, azt még korántsem tudni, de hogy Takefumi minden tőle telhetőt beleadott, abban biztos volt.
Ahogy chakrája elhagyta testét, tudata egy pillanatra elsötétült, így az is csak igen kérdéses maradt, hogy megszemlélheti e technika kivitelezésének végeredményét, vagy hosszú órákra kidől.

// Anno Yukinot éppen azzal a céllal alkottam meg, hogy Takefumi első társa legyen, aki támogatja a szorult helyzetekben. Szóval részemről őt választanám a kódexből. //
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Jún. 24 2014, 21:54

A két konohai fáradt estéje után sem tudott pihenni, hamar egy erdő mélyén találták magukat. Takefumi számára ismerős a hely, járt már korábban, így tudta, a gyökerek és aljnövényzet nem rendelkezik semmiféle információval, a tájékozódáshoz felfelé kell tekinteni. fenn, a magasba nyúló fák lombaji között apró hidak találhatóak, amelyek fából készült épületeket, leseket kötnek össze. És hogy kik lakják az erdei birodalmat? 
- Üdv néktek! - szólított meg titeket egy újabb menyét.
Az apró állatok egy kis tisztásra vitt titeket, mélyen a menyétek falván belül. 

Takefumi rendelkezett már a vérszerződéssel, így talán a technika elsajátítása sem tűnhetett neki oly távolinak, mégis fejtörést okozott számára. Musato sem boldogul éppenséggel a technika létrehozásával, a chakraszintje egyre inkább csökkent, ám szerencsére kitartása és az erősödéshez szükséges vágy tüze még mindig ott dobogott szívében. 
lelkességetek azonban nem volt elég ahhoz, hogy sikeresnek tudhassátok a technikát. valami hiányzott. Chakratok az este után igen kevés volt, azonban egy utolsó próbálkozás még hátravolt. 
- Azért szerződtetek le a menyétekkel, hogy együtt védelmezzétek a világot az árnyak és gonoszság ellen. Életetek tettétek fel az örök háborúra, a véget nem érő harcra jó és rossz között. Meg kell találnotok lelki harmóniátokat, kapkodással semmire sem juttok. Higgadtnak kell maradnotok, mikor mindenki más ideges. Sziklaként kell állnotok, mikor a gonoszság hullámai elmosnak mindent. Pajzsként kell védelmezzétek a világot, mikor a gonosz kardot ránt elő. Shinobikként kell élnetek életetek, és tartanotok eskütök, óvnotok az emberiség békéjét. Ezért vagytok itt. - a menyét szavai talán lelkesítően hatott rátok, legalábbis célja mindenképp ez volt. ha kicsit elgondolkodtok mindazon, amit mondott, rájöhettek, korántsem vagytok még olyan szinten, hogy a világot megóvjátok.
Mégis, összeszedve minden erőtöket egy utolsó próbálkozás erejéig összegyűjtöttétek fennmaradt chakratok. Szinte egyszerre ismételtétek a kézpecséteket, és mondtátok ki a technika nevét.
Füst támadt az utolsó szó kimondása után...majd minden elsötétült előttetek. Elvesztettétek eszméletetek, az utolsó emlék, hogy a füstből két árny kiugorva fog meg titeket, megelőzve a földre borulást. 

****

Fehérség mindenhol. Fehér falak, fehér ágyak, fehér függöny. Vakító érzést nyújt a két frissen kelt chunnin számára. Érthetetlen nyelven beszélnek mellettetek, vagy csupán a fületek sípol?
- Felkelt - szól egy női hang Takefumi mellől, mikor kinyitotta szemét.
- A másik is ébredezik - egy férfi hangját hallhatta Musato, szinte elég közelről.
Kórházban fekszetek, a terem orvosok, ápolók és egy menyéttel volt tömve. 
- Innentől fogva az öné, uram - szólt egy orvos, majd a fehér köpenyesek nagy részével elhagyta a termet, csupán két ápolót és a menyétet hagyva maguk mögött. 
- Musato, Takefumi - lép közelebb a menyét. - Sikeresen elsajátítottátok a technikát, azonban olyannyira kifárasztott titeket, hogy azonnal a földre estetek és elájultatok. 2 napja fekszetek, és még maradtok is a mai nap nagy részében. Pihennetek kell, szükségetek van rá, megérdemlitek. Este talán kiengednek titeket. Most pihenjetek, Béke bajnokai.

Egy ápoló tér be hozzátok késő délután, levelet hozott számotokra. A vezetőség kéret titeket az éjszaka a palotába. csupán ennyi áll a levélben, valamint még egy szó, fontos! vajon mi lehet az? Az éjszaka kiengednek titeket, hogy elindulhassatok a Hokage palotája felé, és megtudjátok, mit tervez veletek a vezetőség.


A post Ide jöjjön, az ajtón belépve megláttok egy fiatal, konohai genint, aki veletek lehet egykorú, illetve a vezetőt, pontosabban helyettesét. A technika felkerülhet az adatlapotokra, illetve annak a tagnak a neve, akit sikeresen megidéztetek.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Akira on Hétf. Május 25 2015, 14:29

Hosszú élet elé nézek, ha így folytatom. Nem biztos, de ami biztos, hogy a nap túl hosszúra nyúlt. Mindenem fájt és ráadásul sikerült szereznem egy komoly sérülést is, ami nagy valószínűséggel már megmarad. Nem baj, ez egy emlék lesz nekem, egy jel, hogy sose felejtsem el, hogy honnan indultam és mért is váltam olyanná, amilyenné válni akarok. Az egyetlen kívánságom az volt, hogy aludhassak és elfelejtsem ezt az egészet. Nem, nem szabad elfelejteni, tanulni kell belőle, levonni a következtetéseket és nem gondolni a jövőre, hogy lesz ennél rosszabb, mert bizonyosan lesz. Ahogy fejlődöm egyre komolyabb küldetéseket kapok, amiken egyre komolyan ellenfelekkel fogok szembeszállni. Egyetlen baj, hogy kellene egy csapat, valakik, akik támogatnak és majd idővel, akiket támogathatok, akik az én szárnyaim alatt fejlődnek és válnak chuuninná, majd engem követve vállnak csapatvezetővé. Addig azonban hosszú az út, viszont tényleg kellene egy csapat, mert egy ninja sem éli túl sokáig, ha egyedül van, nem véletlenül vagyunk csapatokra osztva. Ha lett volna egy csapat, akik segítenek a küldetésben lehet, hogy nem így végződik az egész, de ezt már nem tudjuk, kár ezen rágódni. A menyétek úgy ítélték, hogy edzésre szorulok, így marasztaltak és megígérték, hogy találnak nekem edzőpartnert. Ebből már nem sokat hallottam, mert álmosan döltem be az ágyamba, amit azóta megkerestem a menyétek falujában.

A nap fényesen süt le az égből, a menyétek falvában talán egy valaki az, aki lustálkodik, de ő sem teheti sokáig, mert a nap sugarai megtalálták a szobát elrejtő függönyök réseit, hogy galád módon hősünk szemébe süssenek. Másnap reggel alig voltam képes kikelni az ágyból, olyan izomlázam volt, hogy erőfeszítésbe került, hogy megmozduljak, ami azért ritkán van, de a seb sem segített sokat.Az utolsó küldetésem majdnem az életembe került, újra a szerencsém mentett meg és az, hogy néha, nagyon ritkán képes vagyok gondolkodni is, nem csak menni a nagyvilágba, mint egy félőrült. De egy ninja nem alapozhatja az életet a szerencsére, nekem erre most kellett rájönnöm és sokat segített, úgy érzem, hogy egy újabb ugrás történt az életembe. Először a konohából szökött shinobik, akik majdnem patkányokkal zabáltattak fel és most pedig Morata, a kereskedő, akinek a testőre ölt meg majdnem. Majdnem, de végül nem, mert Yukino volt olyan eszes, hogy megkeressen egy menyétet, aki még időben ki tudott húzni a csávából. Valaki megmentett, de nem lehetek a gyerek, akit mindig meg kell menteni, 18 éves vagyok, mégis egy gyerek, aki azt hiszi, hogy a világ egy játszótér, ahol majd a papa megvéd, ha bajba kerülök. Nem, az a világ akkor szűnt meg mikor elhagytam a Hold országát. Az már egy éve volt, mégis képtelen vagyok tanulni. Most végre az élet megadta a pofont, amire szükségem van és elindulhatok az úton, amin kell. A menyétek is észrevették rajtam ezt és amint kipihentem magam egyből közölték, hogy fejlődtem annyit, hogy érdemes legyen velem foglalkozni, így szeretnék, ha egy ideig maradnék és a felügyeletük alatt tanulnék. Nem nagyon értem, hogy mért kellett elérnem ezt a szintet, de igazuk van. Valószínűleg, ha korábban kezdenek el  velem foglalkozni, akkor képes lettem volna saját magamat megölni az edzések során, de az is lehet, hogy könnyebben hajtom végre a küldetést. Ezt már nem tudjuk meg.... Mivel jobbat nem tudok és a  "parancs" ki lett adva, így az utamat az edző terep felé vettem.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Kitori Musato on Szomb. Júl. 04 2015, 17:03

// Akira //
// Mivel közvetlenül a küldetés után vagyunk, ezért a sérüléseid és a fáradtság még mindig aktuális, mint azt írtad is. //

Ééééééééééés itt vagyok! Én, Konohagakure no Satou Hős és lenyűgöző Chunninja, aki Kodai néven a béke őre, az emberek megmentője, Otogakure no Satou átka!
Miután felszámoltuk a Galád Otogakureiek táborát, mindannyian kimenőt kaptunk. Takefumi és Hiroto nem tudom pontosan, hogy mit csinál, de engem megidéztek a menyétek, mert segítségre van szükségük. És ki más segíthetne, mint Én, Konohagakure no Satou Hős... most inkább nem ismétlem magamat és nem folytatom a felsorolást, mert érdemeim listája túl hosszú és különben is szerényebb vagyok annál, hogy állandóan magamat fényezzem, még ha ez ki is járna nekem. Tehát, Törpe menyét pajtás és emberméretű menyét pajtás arra kértek, hogy edzzek az egyik másik taggal, akinek a nevére már nem egészen emlékszem, de valami küldetésből jött vissza ide a menyétek falujába. Elméletileg megsérült, tehát vissza kell majd fognom magam. De az nem lesz egyszerű, elvégre én volnék a legendás, isteni és brilliáns, stb,stb... Megint csak nem folytatom a sort, mert sokan tátva hagynák a szájukat zsenialitásomat látva és hallva. Igen, sajnos a belőlem áradó tökéletességnek az a hátránya, hogy gyakran túl erősen kápráztatom el vele az embereket és így elájulnak a gyönyörtől. Ezt a problémát folyamatosan kezelni akarom, de egyszerűen nem tudok mit kezdeni azzal, hogy hiányzik belőlem a hiba.
Tehát lenyűgözö személyemnek tréningelnie kell és ez igen nagy megtiszteltetés. Persze nem nekem, hanem annak, akit tréningelni fogok. Az előbbiekből pedig valósággal kiviláglik, hogy miért. De akkor vágjunk is bele!
Nem tart sokáig megtalálnom a fickót. Kami no Yuugenes egyenruhámban vagyok, a maszkot is beleértve.
- Hohó! Kodai vagyok és velem fogsz edzeni. Mivel tudom, hogy sérült vagy, ezért majd visszafogom magamat nem kell félned. Próbálom úgy csinálni, hogy azért legyen esélyed, de ezt nem kell megköszönnöd, egyszerűen csak nagylelkű vagyok és figyelek a társaimra!
Nem volt tökéletes bemutatkozás, talán jobban kellett volna ecsetelnem, hogy miért van akkora szerencséje velem? Nem baj, majd az edzés közben úgy is rájön magától, hogy nem érhet fel hozzám!
Várom illedelmes és alázatos válaszát, elvégre nagylelkű megnyílvánulásomra illetlenség volna másképpen reagálni.

// Az arcos harcos színre lép Very Happy //

Akira:
Állapot: 95%
Chakra: 60%
Ilyen értékekkel rendelkezel most, mert az éjszakát átaludtad ugyan, de azért ez közel sem volt elég.
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Akira on Hétf. Júl. 06 2015, 19:35

Nem mondanám magam legyőzhetetlennek. de jelenleg nem is vagyok az. Fáj mindenem és fáradt vagyok. Az állapotom majdnem kifogástalannak mondható, de azért közel nem vagyok 100%-os, fizikailag kipihentnek mondanám magam, de a chakrakészletem közel a fele az eredetinek, talán valamivel több. Hagyhattak volna a menyétek valamivel több időt a regenerálódásra. Ezt kell szeretni. Nem kell sokat várnom, mert társam megérkezik. Érkezése inkább hányingerkeltő, mint... bármi más. Nem nagyon találok szavakat. Nem azért, mert annyira ámulatba ejtet, hanem mert annyira el volt szállva magától, hogy az már szinte emlékeztet magamra. Legalábbis arra a magamra, aki egykor voltam. Sokat változtam azóta és jóval szerényebb lettem.
- Helló! Akira vagyok. Nem kérek a nagylelkűségből. Nem azért vagyok itt, hogy kesztyűs kézzel bánjanak velem. Tanulni akarok és ha fájnia kell, akkor fájjon. Nem akarom, hogy csak azért más legyél velem, mert sérült vagyok.
A szavaimnak súlya van és éle. Nem akarom, hogy a sérülésem miatt visszafogja magát, mert pont azért vagyok itt, mert körülöttem mindenki csak visszafogja magát. Most voltam életem legelső komoly küldetésén és elbuktam. Mért? Mert gyenge vagyok, mert nem kaptam meg azt a képzést, amit meg kellett volna. Hiába nem tökéletes az állapotom, ninja vagyok, akit ki kell képezni. Jelenleg olyan vagyok, mint az életlen balta. Nem lehet egy életlen fegyvert simogatással megélezni. Ahhoz megfelelő erő és szerszám kell. Én most arra várok, hogy legyen valaki, aki végre megélez, ez meg itt vissza akarja fogni magát. Ha úgy érzem, hogy túlságosan visszafogja magát, akkor én itt hagyom. Nincs nekem arra időm, hogy olyannal legyek, aki miattam visszafogja magát azzal mindkettőnknek árt. Mintha életlen baltával akarna fát vágni. Hosszabb ideig fog tartani és jobban el is fárad közben.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Kitori Musato on Hétf. Júl. 06 2015, 22:05

Nyílván azért mondja ezt, mert nem tudja ki is vagyok valójában, elvégre állnéven mutatkoztam be. Persze ha az eredeti, világhírű nevemet mondtam volna, na akkor már az álla is leesett volna. De nem baj, azért jöttem ide magam is, hogy edzzek egy keveset, mert rám fér. Utóbbi két küldetésem nem egészen úgy alakult, ahogy azt én szerettem volna és ettől nem vagyok teljesen elragadtatva. Ha képes lennék leszállni a magas lórol, akkor azt mondanám, hogy igenis rám fér az edzés, de ez lehetetlen, mert magam vagyok a tökéletes szerénység és még így is azt kell mondanom, hogy nagy király vagyok. Az ám!

De mindig is élveztem erőm növelésének lehetőségét. Persze ez hazugság, mert Niyo kegyetlensége nem volt éppen üdvözítő, de azért a lényeg kivehető volt. Meg kell tudnom, hogy hova tűnt Mirubi! A csapattársam és mintha a föld nyelte volna el. Minden családtagja felszívódott, leszámítva a mostoha anyját, de az meg mintha megőrült volna. Talán valami gonosz szekta rabolta el?
Azt a tájékoztatást kaptam, hogy ismeretlen szándékok vezérélik és hogy eltűnt. De biztosan hű még a faluhoz, önmagától nem árult volna el minket! Ha valami történt vele, arról csakis az ellenség, vagy Niyo tehet. Konohagakure no Satou Hős Chunninjából Konohagakure no Satou Hős Jouninjává kell válnom és akkor megkeresem. Szegény talán valami aberrált hadifogoly táborban sínylődik! Persze ha felnézett volna rám és tanult volna tőlem, most Ő sem jutott volna ilyen rossz sorsra, de hát ez van...!
De ideje erre a fickóra koncentrálnom, aki még be sem mutatkozott!
- Nem tudod mit kérsz, de legyen hát! Viszont a nevedet még nem is mondtad...
Jobb kezem tökéletes és lenyűgöző, de rejtett mozdulattal az övtáskámba csúsztatom. Kicsit el is fordulok jobbra, mintha valamiféle harcállást vennék fel, hogy tovább takarjam a mozdulatot. Erről jut eszembe! Akár harcállást is felvehetnék! Mekkora ötlet, yiháá! Csak úgy kicsattanok az életenergiától. Talán komolyan kellene vennem a dolgot, elvégre ez mégiscsak egy harc. Vagy már most is komolyan veszem?
Hasonlóan értelmes és helyzethez illő gondolatok futnak végig elmémben, miközben a jobb kezem három Shurikent markol meg, míg kisujjammal egy füstbombát kezdek el szorongatni. 
- Akkkooooooor, gyereeee! - kiáltom és összehúzom szemeimet maszkom alatt.
Nálam ez annak a jele, hogy eltökélt lettem. Ezek után előrántom a jobb kezemet és földhöz csapom a füstbombát, majd az Iwagakure no Jutsu segítségével elkezdek merülni a föld alá, méghozzá a füst takarásában. De hogy ne legyen minden ennyire vidám a három shurikent azért kidobom a füstből, méghozzá arrafelé, amerre utoljára ellenfelemet láttam.
Ha ezzel sikerrel megvagyok, akkor a célom, hogy a föld alatt eljussak egy előre kínézett pontra. Ez egyfajta domb lenne. Ott pedig a Kakuremino no Jutsuval álcáznám magam. Ha valami közbe jön, akkor elsősorban próbálok kitérni, megtanultam a leckét Otogakure shinobijai ellen. Megtanultam, mert ász vagyok! Erre rajtam kívül nem sokan képesek, de nem ám!


// A Kaland felügyelője Isha Dansei Játékos-Mesélő. //
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Isha Dansei on Hétf. Júl. 06 2015, 22:23

//Akira szeretném ha lereagálnád a történéseke addig amíg Musato megpróbál kipreparálni a Shurikenekkel. Ha ez megvan akkor írok én ^^ //

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Akira on Szomb. Júl. 11 2015, 12:58

Valóban, nem sokat mond a neve, de az igazi is ugyanannyit mondana. Ha még mondana is, akkor sem érdekelne, mert ha egy jounin ellen is kell kiállnom, akkor sem fognám magam és mivel én nem fogom vissza magam, így elvárom, ogy az ellenfelem se fogja vissza magát. Azért ne öljük meg egymást, lévén ez csak egy edzés. Én alapvetően sem vagyok egy egoista ember, de az utolsó néhány küldetésem megtanított egy- két dologra. A szerénység mindig is a tulajdonságaim közé tartozott, persze tudok nagyszájú lenni, ha kell, de ennél többet tanultam az utóbbi küldetéseim során. Leginkább azt, hogy a fejjel a falnak módszer tud hatásos lenni, de néha a gondolkodás többet ér, mint a nyers erő. Persze ebben az is szerepet játszik nálam, hogy állathasználó vagyok, vagyis a technikáim jó részénél az ösztönös énem uralkodik. Most nem hagyhatom ezt, mert éppen ezért vagyok itt. Moonnal az oldalamon legyőzhetetlen vagyok, már ha megtalálom az egyensúlyt az ész és az ösztönök között. Mondatára nem felelek, én elmondtam a nevem, ha ezzel akar idegesíteni, hát rossz ajtón kopogtat. Nem tudom, hogy mi a terve, de csak mosolygok a mondatán. Moon most nincs velem, így még az sincs, hogy elárulja a technikáimat, ez pedig jó lehetőség arra, hogy úgy használjam őket, hogy az ellenfelem nem számít rá. Idézni nem akarok, bár sokat segítene egy társállat. Társam már mozdul is. Én elmosolyodom, amit a társammal elllentétben ő láthat. Amint a füstbombát ledobja egyből a tigris pecsétet mutatom, és elkezdem a látásomat és a szaglásomat erősíteni. Nem nehéz kiszürnöm, hogy hol van, hiszen a szaga elárulja és a szememmel látom is még mielőtt a láthatatlanság köpenyét használná. (Ha nem, akkor at a mesélőre bízom) A három shuriken elől nem nehéz kitérni, lévén nem célzottak, ahogy én nem látok be, ellenfelem sem lát ki, így csak tippelhet, hogy merre vagyok. Tehát a kitérés. Oldalra ugrom, létrehozok egy klónt és futni kezdek, de nem Kodai dombja, hanem valamivel arrébb, természetesen csak azután, hogy felszínre jött és még a shunsinnal rá is erősítek, hogy ne lássa az eltünésem. Nem tudom, hogy mi a terve, de nekem az, hogy megkerülöm a dombot, amin van és hátulról támadom le. Nem akarom bántani, így csak megkocogtatom a vállát, hogy igazán feloldhatná a technikát. Már ha nem vesz észre előbb.

//gomen, ha sok a sületletség.//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Isha Dansei on Vas. Júl. 12 2015, 22:24

A nap kellemesen süt, és a szél sem fúj olyan erősen. Tökéletes az idő egy kis csontropogtató hátbaveregetős edzéshez, vagy egy komolyabb hangvételű földbedöngöléshez, de ezt döntse el a két küzdő fél. A füstbomba becsapódására nem egy menyét kapta fel a fejét, hanem pontosan kettő. Mivel nem volt jobb dolguk, közelebb merészkedtek az edzés színhelyéhez, és miután könnyedén elhelyezkedtek, nekiálltak figyelemmel kísérni minden lépteteket.
A három repülő shurriken nem volt túl nagy kihívás, hiszen vakon repültek Akira felé, így azokat könnyedén ki tudta kerülni, majd a fél-tigris után, még éppen érezhette amint ellenfele Konoha hatalmas stb… stb… Chuuninja Musato eltűnik a földben.
Miután a föld mondhatni kilökte magából az elnyelt Chuunint, még éppen láthatta amint az ellenfele eltűnik a vélhetőleg Sunshin no Jutsu segítségével, maga mögött hagyva önmagát, vagy talán egy klónt? De hogy merre az nem egyszerű megmondani, bár az biztos, hogy nem egyenesen felé. Igaz a Kakuremino Jutsu nem fedi el a szagot, de ezt nem biztos, hogy Musato tudja, így hiába az alkalmazása, de egy fél pillanatnyi ideje még maradt, amíg az alattomos hátbatámadás be nem következik. 

// Musato:
- Állapot: 100%
- Chakra: 95% 

Akira:
- Állapot: 95%
- Chakra: 55%
//

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Kitori Musato on Szer. Júl. 22 2015, 12:03

Miközben ruházatom színe a környezetével lesz egyenlő, látom, amint ellenfelem mellett egy furcsa, ismerős vonal húzódik egy pillanatra. Legutóbb akkor láttam ilyet, amikor felidegesítettem Takét és... felsegített az egyik fára, valahol a konohai kiképzőterepeken. Úgy vélem, ez a Shunsin lehet, vagy valami trükk. Arra számítottam, hogy legalább néhány klónt nekiküld a füstnek és abban reménykedtem, hogy mindeközben a lűtóteremben marad. Egy ott van, de hogy az az igazi, vagy csak valami álca, azt nem tudhatom, mint ahogyan a képességeivel sem vagyok tisztában. Ha az a csík, nem egy Shunshint használó ember volt, akkor... igazából mindegy. Nekem kell írányítanom az eseményeket, mert ellenkező esetben ráfázhatok. Márpedig ehhez be kell látnom a terepet. Mivel akár az igazi, akár egy elterelés kitért a látószögemből, ezért csak egyetlen dolgot tehetek. Gyorsan poziciót változtatok, méghozzá az Iwagakure no jutsu segítségével, újfent. De bonyolítsuk még egy kicsit a dolgokat.

A föld alatt ugyanazt kell csinálnom, mint egykor az Otogakureiek ellen. Nehéz lesz, de ha akkor sikerült, most is sikerülni fog. Miközben mozgás közben a chakrámmal átalakítom magam körül a földet, most több chakrát engedek szabadjára és próblok felhalmozni egy nagyobb földdarabban minél többet. Mivel egyszerre több dologra kell így figyelnem - fontos, hogy ehhez csak a föld alatt kezdek hozzá - ezért lassabban fogok haladni. De így képes lehetek rá, hogy létrehozzak kettő Tsuchi Bunshint. Ez egy lassú folyamat lesz és nem jutok el egyhamar a célomhoz, de ha sikerül, akkor már megérte. Mind a kettőbe igencsak sok chakrát próbálok meg plántálni - 20-20% - így nem csak, hogy többször újra tudják majd építeni magukat, de a Doton ninjutsuimat is be tudják majd vetni, akár így megsokszorozva a számukat. Születésük értelme, hogy más és más pontokon bukkanjanak fel és támadják ellenfelemet, zaklassák. Erre azért van szükség, mert amíg ők lefoglalják, addig én kitalálok valamit. És ha én, a Hős a Legendás és Zseniális Chunnin kitalálok valamit, akkor a győzelmem már megkérdőjelezhetetlen lesz. Muhaha!
Addig is természetesen fontos leszüögeznem, hogy nem egyszerre alkotom meg a klónjaimat, hanem külön-külön, így kisebb koncentrációt ígényelnek és a különböző időben való felbukkanásuk is nagyobb meglepetést, de legalábbis időbeli előnyt hoz majd nekem.


Ha nem tudnék elég gyorsan beolvadni a földbe és észlelem ellenfelem jelenlétét, akkor Taijutsus képességeimet használnám ahhoz, hogy megakadályozzam a gyors győzelemben. De ha úgy hozza szükség és a helyzetnek megfelelőbb, akkor hajlandó vagyok Kunaiokat hajígálni felé, hogy megzavarjam, amíg eltűnök.
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Akira on Hétf. Júl. 27 2015, 11:08

Nem vagyok abban az állapotban, hogy túl erős technikákat vessek be és ami azt illeti nem is akarok. Egyelőre az akadémiai technikáknál maradok, nem akarom túlságosan belevetni magam a harcba, de idegesít, hogy ellenfelem állandóan a föld alá menekül. Nem tudom mire készül, így csak várok. Mivel az orvtámadásom nem jött be, így csak figyelem a környéket és szagolom a levegőt, hátha megérzem az illatát, amit az első pillanatban megjegyeztem, amint hozzámért, a felerősített érzékeimmel pedig könnyen kiszűrtem a megjegyzett illatot. Ugyan a föld alatt nem érzem az illatát, de ahogy a klónok létrejönnek egyből tudom, hogy nem az igaziról van szó, mert a szaguk hasonlít a földhöz és azt már megtanultam, az első technikájából, hogy föld elemű. A tervét nem ismerem, de ha nem egy harc közepén lennék most jönne az, hogy napszemüveg és várakozás, de pont ott vagyok, így csak a várakozás marad. A klónok majd támadnak, ha akarnak. Nekem nem annyira sürgős a dolog. Az utolsó küldetésemen túl sokat akartam egyszerre és az lett a vége, ami, azóta megtanultam várni, nem elébe sietni a dolgoknak. Technikát nem használok, sokkal inkább egy fegyvert készítek elő, ami nem kunai vagy shuriken, amit általában használni szoktam, hanem a nunchakum, amit szintén tudok használni és a klónok ellen többre megyek ezzel és a tai jutsuval, mint más technikával. Közelharci technikáim közül is inkább judon tanult mozdulatokat, ütéseket, rúgásokat és dobásokat használom, mint a valódi tai jutsuuimat, de ha kénytelen leszek használni bármilyen technikát, akkor maximum a haragos nyelv kombót, az oroszlán kombót vagy a dinamikus belépőt, viszont arra is figyelnem kell, hogy ne a klónokra pazaroljak az energiám, mert nekem az igazival van dolgom, a klónok csak elterelés, ahogy részemről a klónokkal való foglalkozás is, mert amint kiszagolom az eredetit a klónokat figyelmen kívül hagyva őt támadom a Ranji shigumi no jutsu // Vad oroszlánsörény technikával, amivel el akarom kapni és ha egölni nem is, de lezárni a harcot, ha csak nem ismeri a szabaduló technikát.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Isha Dansei on Hétf. Aug. 03 2015, 14:47

// Sokat nem tudok hozzászólni, hiszen igazából csak tervezési fázisban álldogáltok ^^ szóval nyugodtan menjetek még egy kört. És sajnálom hogy későn reagáltam erre :/ Kicsit szét voltam hullva //

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Kitori Musato on Vas. Aug. 09 2015, 13:53

// Nem tudom Dansei, hogy mennyire adsz itt nekünk szabadkezet, de akkor az etikai határokon belül írányítanám a klónjaim cselekedeteit. //

Szerencsére és magától értetődő módon zsenialitásom nem merül ki annyiban, hogy előre tervezek. Ennél sokkalta többet és többet tudok. Hahahahaha! Miközben első klónom kiemelekedik a földből, s mert rendelkezik a megfelelő információkkal, ezért kettéosztja chakráját, hogy létrehozzon egy másikat. Ez tökéletes megtévesztés, elvégre ellenfelem azt hiheti - okkal - hogy az igazi Kodai csinált magából egy klónt. Az pedig, hogy föld elemű amúgy sem lenne túl nagy meglepetés. Tehát az első klónom ( K1 és KK1) osztódik, miközben én a föld alatt menetelek és második klónom (K2) létrehozásán dolgozom. Mindeközben K1 és KK1 Akirára rontanak, vagy legalábbis arra, akit Akirának hisznek, mert ott van, ahol az előbb alámerültem. Taijutsut fognak alkalmazni. K2 mindeközben, akit sunyi módon úgy hoztam létre, hogy szintén osztódjon (KK2) de még a föld alatt, megközelíti azt a helyet, amit kijelöltem számára és ott bukkan fel. Ez nincs messze  K1-ék felbukkanási helyétől. Ezek után Ők is Akirát igyekeznek támadni, szintén Taijutsuval. Igen ám, de KK2 távolabbról minden chakrakészletét beleöli egy Doton:Katsu-ba, ezáltal is egyre kellemetlenebb helyzetbe hozva Akirát. Sajnos mivel ezt később találtam ki K2 létrehozása közben, ezért K1 és KK1 nincs tisztában ezzel a tervvel, tehát könnyen lehet, hogy őket is akadályozni fogom, de ilyen helyzetben a nagyobb létszám elegendő lehet a győzelemhez, vagy legalább ahhoz, hogy kellemesen alkalmas helyzetet teremtsek Konohagakure no Satou Legendás Ninjájának - azaz magasságosságom - személyes támadásához.
Én mindeközben a fák környékén bukkanok elő a talajból. Mivel elég sok chakrát használtam el a klónokra, hogy azok erősek legyenek - mint írtam, összesen negyven százalékot - ezért kezdek lihegni, bár ezt próbálom rejteni. Ha klónjaim támadása sikeresnek bizonyult, akkor magam is közbeavatkozom a Taijutsummal képes vagyok rá, hogy kiüssem ellenfelemet, aki még mindig nem mutakozott be. Ez nem volt éppen illedelmes lépés a részéről...
Ha klónjaim nem arattak sikert, akkor várom, hogy Ő közeledjen felém. Mindenesetre két tekercsemet előkészítem, hogy könnyen elő tudjam rántani őket. Bár ez csak egy edző-meccs, de ha be kell vetnem a titkos jutsumat, akkor az azt jelenti, hogy szorul a hurok. És ha kell, akkor megteszem. Bár remélem ez a klónos manőver elég lesz a győzelemhez. És mivel én találtam ki, miért ne lenne elég?

// Arcos harcosunk újabb fenomenális gondolatai... Very Happy //
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Akira on Csüt. Aug. 13 2015, 17:08

Hagyom, hogy ellenfelem klónokat csináljon, hiszen az elemét ismerem és pontosan tudom, hogy ezek csak klónok. Honnan? Érezni a szagukból. Hiába mindegyik eredeti mása a Kodaiként bemutatott férfinak, pontosan megmondom, hogy mind klón, így kiesnek az érdeklődési körömből, mert mindegyiknek föld szaga van. Nincs is értelme klónokkal harcolni, hiszen az energiáim így is csak a fele, mint az eredeti, lévén a pihenés nem volt elég a teljes regenerációhoz. Mivel a klónok csak jönnek és jönnek, így nem nagyon tudok mást tenni, mint várni, hogy az eredeti előjöjjön a föld alól. Nagyon nem tudom számolni a klónokat, nem is nagyon érdekel a számuk, viszont, amikor túl közel érnek futni kezdek feléjük, így az eredeti azt hiheti, hogy a klónok előtt akarok támadni, viszont jobb ötletem van és a technikával, amit bevetni készülök, ha nem is semmisítem meg őket, gyakorlatilag senki nem fog közém és az eredeti Kodai közé állni. Ahogy futok a klónok felé egyszer csak elugrom és a levegőbe forogni kezdek. Ha nem is az első, de közel az első állathasználó technika, amit elsajátítottam, a tsuuga, amivel keresztül töröm magam a klónokon és még a repedésen, amit az edzőpartnerem okozott is átlendülhetek. Ha sikeresen átlendülök a repedésen, akkor előveszem az egyetlen kunait, ami a tulajdonomba van és ellenfelem felé dobom, hogy a dinamikus akcióval lepjen meg. Nem akarom nagyon bántani, csak egy kis erődemonstrációt hajtok végre. Az öklömbe chakrát gyüjtök és a gouwant gyengítve amennyire távol állok tőle, ott helyben a földre csapok, aminek a maradványe egy hatalmas kráter, bár tudok ennél jobbat is, de ez volt a maximum, amit anélkül tudnék végrehajtani, hogy ő ne sérüljön az ütés lökéshullámától.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Namikaze Minato on Hétf. Aug. 24 2015, 13:08

Ha valaki kívülről figyelné az eseményeket, úgy tűnhet ez az edzésnek szánt erőfitogtatás, mintha a két küzdő fél valóban vérét akarná venni a másiknak. Földklónok jelennek meg és támadnak Akirára, aki nem volt rest, hogy egyből az állathasználók technikájához nyúljon. Musato klónjai (K1 KK1) megpróbálják telibe találni Akirát, de sajnos a vad pörgésnek áldozativá válnak, és egy szempillantás alatt változnak vissza porhanyós földdé. Csakhogy ez nem volt elegendő ahhoz, hogy a klónok megálljanak a támadásban, elvégre a másodjára létrehozottak közül az egyik a földre csap tenyerével, és egy nagyobbacska szakadékot hoz létre a támadó Akira alatt. Noha igaz, a Tsuuga technikával leginkább a levegőben tartózkodik a használó, Akira fáradsága miatt, és a klónokon való keresztüldöngés miatt, a föld megnyílása eltérítette a becsapódást, és így az igazim Musatotól, 20-25 méterre ért célba a támadás.  Ettől függetlenül, a következő technika lökéshulláma, erősen megrengeti a földet, melynek következtében Konoha hős Chuuninja is veszít az egyensúlyából, és egy jó pár másodpercbe beletelik mire ismét stabilan tud maradni.

// Akira:
   
   Állapot: 93%
   Chakra: 47%

Musato:
   
   Állapot: 95%
   Chakra: 55% (ha jól értelmeztem összesen 40%-nyi Chakrát használtál el a klónok kivitelezéséhez, ami ugyebár sikerült.) //
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Akira on Szer. Szept. 30 2015, 16:40

A támadásom fél siker, hiszen a klónokon és a repedésen átjutottam és a támadásom is sikert ért el, ha meg akarnám ölni, akkor itt lenne a megfelelő időpont, hiszen Kodai néhány másodpercig kibillent az egyensúlyából és ha támadok, akkor nem tud védekezni. Ugyan ötletem nincs, de megindulok, hogy kihasználjam a lehetőséget, amikor egy fehér csíkot veszek észre a szemem sarkából és a következő pillanatban Yukino jelenik meg előttem.
- Elnézést a zavarásért, de tovább kell menned. A falud támadás alatt áll, így azonnal haza kell térned, mert számítanak rád.
Nem nagyon tudok mit tenni, mert a helyzet sürgető, még ha az állapotom nem tökéletes, ha van pár napom, hogy kipihenjem magam, akkor nem lesz probléma. Yukino elmondja amit akar, de nekem a megállás nem teljesen zökkenő mentes, hiszen a lendület visz és ahogy megállok orra bukok. A földről válaszolok.
- Értem, akkor azonnal küldj haza, mert a dolog nem várhat.- Ahogy feltápászkodom, Kodai felé fordulok.- Mi majd máskor befejezzük, a falum védelme fontosabb.
Yukino bólintott, majd a következő pillanatban a semmin húztak át és a következő pillanatban a lakásomba jelenek meg. A felszerelésem nálam  van. Tsuki furán néz, de a következő pillanatban egy levelet ad át, amiben megkapom a leírást, hogy miről is van szó.

//Köszi és bocsi a félbeszakításért.//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Edző Terep

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.