Befagyott Tó

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Befagyott Tó

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Csüt. Aug. 10 2017, 00:24

Hokkyoku guma  - Nakahara Saki kalandja

// A lényeg, hogy rendben vagy Smile Tudod, hogy nem harapok ^^ //


Finom rétegekben, fokozatosan tárta fel titkait ez a valóságba ágyazott valóság. A tragédia tragédiába fordul, szívedben végigrezeg. Sodródhat-e még nagyobb sötétségbe? Róhat-e ki szívedre még nagyobb terhet, észrevétlen hántva le személyiségedről az elvárásokra született borkokat? 
A csatatéren heverő apró, megtörtnek látszó vörös forma, a nemrég még démonként élő, aggódó nő arca, a fekete víz, mely macskaként törleszkedik hozzád, egyetlen fájdalmas történet részesei. És ebben a kínban állsz te is. Nem csak szemlélője vagy. De vajon képes leszel-e alakítani? El tudod-e hozni a megváltást, miután e világ mégsem kért az áldozatodból? 
Az arcodon legördülő könnyek némán cseppentek a fekete vízbe. 
A medve nem tett fenyegető mozdulatot. Mintha talán várt is volna rá, hogy megérintsd. Érezted ujjaid alatt a tömött, puha bundát, s azok alatt a tömör izomzatot. A medve megrázta magát, s ujjaid alatt életre keltek az izmok, és csiklandósan futott át valami alig észrevehető... chakra?

Figyelmed azonban a kaland legtragikusabbnak tűnő része köti le. Yuna és a lánya. Ahogy odalépsz hozzájuk, a nő könnyes arccal néz fel rád. Nem tud megszólalni, torkéra a sírás fagy, ahogy hangtalanul formálja: nem lélegzik.
A kislány arca, akár egy angyalé. Csendes. Ártatlan és nyugodt. Mégis látod hogy a nyakán vöröslő csík fut végig, a haj ostorszerű nyoma. Bizonyára a ruha alatt több nyomát is felfedeznéd.. De szúrt seb sehol. Se hasított. Mintha még abban a káoszban is lett volna valaki, aki vigyázott rá. A medve csatlakozik hozzátok, miközben felkészülsz, hogy bevesd a leghatásosabb technikádat. 

Ujjaid körül felragyogott a zöldes színű chakra. FInom, megnyugtató gyógyító erőt árasztott, hogy helyreállíthassa a sérülések okozta károkat. Yuna mereven tartotta. Megmozdulni sem mert. A kislány pedig végre fellélegzett, majd nehézkesen megmoccant. A nő pillái megrebentek. Tekintetében a hála fénylett fel, majd egyik kezével előre nyúlt és megérintette a homlokod.


Az érintés meleg volt, de csak egy pillanatig gondolhattál erre. A fekete víz felhullámzott körülötted, az alakok elenyésztek. Tudtad, hogy a ott vagy Yuna mellett, most mégis egyedül álltál egy végtelen térben, melyet csak a fekete víz hullámzása tört meg.. S hogy a különös élmény még furcsább legyen, elmédben egy új technika képei jelentek meg. Talán meg kellene próbálkoznod vele? Nem kísértett se rossz érzés, se félelem. Érezted hogy ez a lehetőség ajándék. 

//Itt az alkalom, hogy a korábban egyeztetett tanulást a történetedbe illesszük. Visszaadtad Yunának a lányát, így megajándékoz azzal az információval, amivel elsajátíthatod. Szeretném ha a következő postodban erre sort kerítenél, az egyenlegedben ez a korábbi megbeszélés idejére számít, hizen ha a történetbe már akkor jól illeszthető lett volna, már akkor megírhattad volna a tanulást. 
Mivel a technika nem bonyolult, és szerintem elég érdekes történetet tudsz a konkrét tanulás mellé tenni, ha abból indulsz ki, hogy Yuna képekkel, benyomásokkal segíteni tudja a tanulásod, 40 sorban elegendő lesz ezeket a próbálkozásokat taglalnod. Mindenképp térj ki a technika lényegi és elméleti részeire is, mert azon is múlik, hogy sikerrel jársz-e. //

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka Hamada Fuyu
Hokkyoku guma  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Ébredés- Kenshiro Dai

Tanulások:

Kis extrák a kaszinóban:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála + 15 kiskutya -1

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.