Shiawase Zouo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Shiawase Zouo

Témanyitás  Shiawase Zouo on Szer. Dec. 28 2011, 15:31


Jutsutanulás valamint bevásárlás valamelyest, és kissé történetösszekötő (majd engedelmetekkel hozzászerkesztem a legutóbbi bővítményemhez ennek a résznek a linkjét, hogy ott meglegyen az egész egyben)

//A karakterrel a Falu Vezetőjétől kapott küldetés utáni egy hétben történik, mielőtt útnak indulna, hogy teljesítse a küldetést//

Bár az azonnali indulás lett volna a legkézenfelvőbb, úgy éreztem fel kell készülnöm rendesen, ha ilyen hosszú és nagy precizitást igénylő küldetésre megyek. Ha életem is kell vesztenem, szeretném a végén tenni, nem az elején. Épp ezért nem árt minimális mértékben felszerelkeznem. Egy hét. Ennyit engedélyeztem magamnak, ez még nem tűnik késlekedésnek vagy megingásnak, igaz a precíz felkészüléshez sem feltétlen elegendő, hiszen volna mit tanulni, de a minimális felszerelkezésre tökéletes lesz.
Elsőnek Masaki-senseit kerestem fel, aki szerencsémre elvállalt. Bár sokat felügyelni nem tud rám, de megígérte, hogy az elméleti alapokat a fejembe téve hagy gyakorolni, s konzultálni bemehetek hozzá, ha elakadnék. Ez számomra épp elegendő.
Ezután hazatértem, s nekiálltam összekészíteni a legalapvetőbb dolgokat. Az első kérdéskört az otthon is fellelhető tárgyak alkották: gyógyszerek, ellátást biztosító eszközök, egyebek. A kupacba a következők kerültek:
- horog, kis damil horgászathoz
- 1 db kés
- 1 db köszörűkő
- alapvető gyógyszerkészlet és némi kötszer
- térkép (teljesen átlagos "turistatérkép" Fű Országáról, amelyet bármely civil beszerezhet, ha messzebbre megy)
- minimális pénz
- pár adag szárított készétel
Ezek mind mehettek a hátitáskába, ezek a hivatalosan is látható dolgaim egy része. Elterelésképp egy váltás ruhát is bepakoltam, mintha csak valami fiatal lány lennék felfedezőúton.
A többit tekercsbe pecséltelem. Mind olyan tekercs, amely látszólag valami könnyed könyvecske, napló, vagy ilyesmi, s a belsejébe, amit már az ember nem feltétlen ellenőriz, kerültek a fegyvereim:
- Kami no Tsura,
-kunaik (5db),
-energiatabletták (10 db, ami volt),
-shurikenek (5),
-s a katanaápoló szett,
amit kaptam. Ez egyelőre nem sok, de pénzem sincs túl sok, így óvatosan, de pár dologgal érdemes bővíteni a készletet. Ezt majd holnap oldom meg, mára épp elég volt ennyi izgalom.

A következő napon meglátogattam Masaki senseit, s kérdésére válaszul közöltem, hogy határozott célom a Hana Ninpou: Hyakkaryouran-t megtanulni. Mivel eleve Fű Országán belül kell csak utaznom, s mert viszek is majd magammal némi virágot, lepecsételve, ennek a jutsunak jó hasznát vehetem, mert jó eséllyel adottak a feltételek majd a bevetésére. Enyhe mámoros képzet kerít hatalmába, akárhányszor arra gondolok, a jutsu következtében robbanások sora rázza meg a terepet, s a homok és egyéb törmelék, s virágmaradványok közepette véreső hullik alá embercaftokkal megspékelve, amelyek újratrágyázzák az ahhoz nem szokott mezőt. S mindezt az Ő nevének felmagasztalása érdekében.
Masaki sensei lágyan mosolyogva pillant rám, úgy szólal meg: - Mondd csak, Zouo, emlékszel még, mit meséltem, mikor megtanítottam nektek a Hana Shuriken: Hikarakuyou-t?
Összeráncolva a homlokom kezdek koncentrálni, hogy visszaidézhessek mindent, amit azzal a technikával kapcsolatban tanultam.
- Nem igazán tudom, mire gondol - hajtom le bosszúsan a fejem. Ez roppant mód idegesítő, olyan sok mindent nem tudok még. Jobbnak kell lennem, ezerszer jobbnak.
- Minden élőlényben megtalálható az az erő, amit mi chakrának nevezünk, ugyanez érvényes az olyan életformákra is, mint amilyenek a növények - világosít fel. Valóban rémlik hasonló, de ki emlékszik már arra, mikor hallottam ezt. Akkor még nem tűnt olyan fontosnak az egész. Ennek ellenére ez nem lehet kifogás, most egy életre a fejembe vésem.
- Mint tudod, az élőlények eme képessége haláluk után is megmarad, így csak azt kell megtanulnod helyesen, hogy tölthetsz annyi energiát belé, s irányíthatod a chakrád, hogy azt felrobbanthasd.
Masaki sensei úgy beszélt az egész technikáról, mintha az a világ egyik legegyszerűbb dolga lenne, de hirtelen olyan érzésem támadt, hogy robbanócetlit gyártani lényegesen egyszerűbb lenne. Pedig biztos vagyok benne, hogy az sem olyan egyszerű, mint amilennek tűnik.
- Tehát csak azt kell kitapasztalnom, hogyan és mennyi chakrát töltsek bele? - kérdezek.
- Részben igen, részben pedig megtanulni, hogy hogyan tömörítsd úgy össze az energiát, amelyet chakra képében töltesz bele, hogy az a kellő hatásfokkal durranjon - mosolyog rám Masaki-sensei. Hümmögtem egyet, majd elbúcsúztam, s a könyvtár felé vettem az irányt, hogy a robbantás művészetéről keressek valami könyvet. Végül sikerült ráakadnom egyre, így elégedetten távoztam magammal víve, hogy új úticélom egy fegyverkereskedés legyen. Nincs sook pénzem, csupán 3200 Ryou, így nem nagyon nézelődöm, azonnal kiválasztok egy 50-es köteg senboncsomagot (2500 Ryou, mert drabja 50 Ryou). Nézegetem még egy ideig a különböző fegyvereket és eszközöket, de végül ennyiben hagyom a dolgot. Kell még legaláb egy elsősegély-csomag, s mivel nem tudom, milyen árban van, jobb nem elkölteni minden pénzem.
A fegyverkereskedés után egy gyógyszertárt látogatok meg, ahol beszerzem az alapvető elsősegély-készletet. Szerencsére csupán 150 Ryou, így nem kell azon aggódnom, hogyan szorítsam ki a pénzemből, mert még marad is problémamegoldásra, és létfenntartásra 550 Ryoum. Még annyi dolgom lesz, hogy indulás előtt két tekercset teletegyek virágokkal. Ejj, ehhez viszont tekercs kell, akkor mégsem marad 550 Ryoum.
Visszabandukolok a ninjakellékesbe, és máris beszerzek két nagyobb tekercset, 300 Ryu ismét elköszönt, de a 250 Ryou is sok lesz a vadonba, úgy érzem. Majd eszek, amit találok, ahogy mindig.
A beszerzőkörút után a falu környéki mezőkre érkezek, hogy végre elmélkedve gyakorolhassak. Először a könyvet olvasom el a robbanások különböző módozatairól, úgy döntök, talán az a módozat lehet számomra a legkézenfekvőbb, amely szerint robbanás állhat elő akkor, ha egy zárt edényben - jelen esetben a virág belsejében - valamely test - a chakrám - nagy erővel kiterjed, vagy ha rohamos gáz- vagy gőzfejlődés történik - így is hívhatom a chakrám - és ezeknek a nyomását az edény falai nem bírják, minek folytán az edény falai szétvettetnek. Hogy ilyen erejű legyen a chakrám, talán érdemes először összepréselni a virág belsejében, és csak utána "szétengedni". Kiszemelek egy virágot, s arra koncentrálva kezdek neki a gyakorlatba próbálva ültetni az elméletet.
Miután egyszer berobbantottam ugyan a virágot, de egyrészt tiszta korom lett a fejem, másrészt vérszegény volt az egész, úgy döntöttem, arra a napra ennyi bőven elég volt.
A hét további részében folyamatosan a rétre jártam gyakorolni, s közben jól megtömtem virágokkal a két tekercsem is. A technika először igen satnyán ment, de az utolsó napra már egész tisztességes robbantást sikerült produkálnom, Masaki senseihez ugyan nem metem vissza többé, mert nem maradt rá idő, de úgy gondoltam, végre készen állok arra, hogy elinduljak. Az éjszaka során távozom majd, még egyszer átellenőrizve a felszerelést, s úgy döntök, a déli pontok közül a a középső vidék egy pontjával kezdem, hoyg ne köthessék egyértelműen a faluhoz az akciót, s ne tudják kizárni azt se, hogy valaki a határon kvülről jőve igyekszik felfordulást elkövetni és a gyanút a falura terelni. Lehet, hogy semmi értelme, de mivel így okoskodtam magamban, és konkrét sorrendet nem kaptam, csak ponthalmazt, így talán megtehetem, a többi már a jövő és az adott helyzet függvénye lesz.

Megtanult technika: Hana Ninpou: Hyakkaryouran // Virág Ninja Művészet: Virágbaborulás
Vásárolt felszerelések ( a többi felsorolt már raktáron volt a karakternek)
50 db senbon (50 Ryou/ db -> 2500 Ryou)
2 nagy tekercs - virágokkal megtöltve ( a tekercsek - összesen 300 Ryou)
elsősegély készlet (150 Ryuo)
Rendlekezésre álló vagyon: 3200 Ryou
A vásárlás után marad 250 Ryou (ha jól tudok számolni)
avatar
Shiawase Zouo
Játékos

Tartózkodási hely : Az őrület határán


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shiawase Zouo

Témanyitás  Hinata on Szer. Dec. 28 2011, 20:07

Shiawase Zouo írta:
Jutsutanulás valamint bevásárlás valamelyest, és kissé történetösszekötő (majd engedelmetekkel hozzászerkesztem a legutóbbi bővítményemhez ennek a résznek a linkjét, hogy ott meglegyen az egész egyben)


ENGEDÉLY Megadva Razz


Tanulás rész pedig nos.

Jobb lett volna, hogy ha kevesebbet írsz a vásárlásról és többet a technika elsajátitásárol. Ez alatt azt értem, hogy az első próbálkozások és a kudarc. Majd az egyre több gyakorlatot és tapasztalatot meg szerezve gyakorlás, tanulás során le írod, hogy technika be zsebelve.
Plusz pont ami tetszett, hogy könyvet olvastál. Vagy is az elméleti rész lelet vezetve.

Tanulás
Elfogadva Very Happy

Igazából azt azért nem részleteztem, mert nem igazán tudtam elképzelni xD Ez ügyben írtam is Shikakunak, aki adott kiindulópontokat, de sajna csak ennyire tellett, tény, hogy vacak, épp ezért extrán köszönöm a kegyelmet és az elfogadást Embarassed
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.