Erdőségek

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Terumi Mei on Pént. Júl. 28 2017, 22:45

// Engyonogou Hakuryuuin - Fából vaskarika; Következőkben csak Haku, mert ez nagyon hosszú >.> //


Amikor útnak indultál magad mögött hagyva a falut, nem gondoltad volna, hogy újra látod a kopasz alakot. Igazából azt sem tudtad, hogy mit akar tőled, ugyanis szándékait nem fejezte ki tisztán. Ahogy visszanézel, csak a színesre festett felhőket látod a Naplementében, a vékony fátyolködöt, ami lehull lassan a házakra, arra is, amelyből kiléptél. Már csak egy aprócska folt minden. 
Ahogy megpihentél a hosszú út alatt, nem vetted észre, hogy nem vagy egyedül. Tulajdonképpen az egész út alatt nem voltál egyedül, hiszen valaki minden lépésed figyelte és követett. Elég erősnek kellett lennie ahhoz, hogy ne szerezz tudomást jelenlétéről, vagy csak szimplán jól álcázza magát... mint ahogy te tetted a börtönben. 
Megjelenése kemény volt és szigorú, azonban szemében látszott a melegség, annak a sugallata, hogy csakis akkor bántana valakit, ha szükséges. Hiszen mindenki akkor teszi azt, nem? Kivéve a megszállott gyilkosokat, akiknek már teljesen mindegy, hiszen a gyilkolás egy olyan szükséglet, amivel a belső démonaikat elégítik ki.
- Be kell vallanom, meglepődtem. Nem gondoltam volna, hogy túljársz az őrök eszén. Viszont meglehetősen könnyű feladatod volt kideríteni a várbörtön működését a részeg, fecsegő őrök mellett - keresztbe tette karjait az ölében, majd kényelmesen hátradőlt az egyik sziklának. Ruházatát csak most figyeled meg jobban: fehér, egyszerű ruha, felette egy szürke köpeny, fapapucs, mint a puritán szerzeteseknél. Ez az ürge vagy szerzetes... vagy csak tényleg nagyon jól álcázza magát. Hiszen ki bántana az úton egy ártatlan, gyalogos szerzetest?
- Az Ashita no Togawa nagy hasznát venné egy ilyen fiatal tehetségnek. Mihez is értesz? Kovácsmesterség... igen, abból sosem elég. Tudományok. Oh, az Ashita a tudományok megszállottja. Biztosan szeretnéd kamatoztatni a tudásod, és... ha jól tudom, bosszúra is szomjazol - hogy az utóbbit honnan vette, azt nem tudni, de egy biztos, egészen jól informált lehet a kopasz férfi.
- Viszont még nincs vége. Ha érdekel az ajánlatom, akkor lenne egy küldetésem a számodra: Az Ashita nem csak szövetségeseket, de ellenségeket is szerzett. Olyanokat, akik ártanak az üzletnek. Nem nagy dologról van szó, csak egy pár fős csapat, kiknek főnökük próbálja lemásolni az Ashita gépeit, és nem szép dolog beleütni az orrát valakinek olyasmibe, amihez nincs köze. Legutóbbi tudomásom szerint új technológián dolgoznak. A feladatod ellopni a tervrajzokat. Tudni fogom, hogy sikerült e, vagy elbuktál... mert amint a két lehetőség közül valamelyik megtörténik, én ott leszek - utolsó mondata hűvösnek hangzott, mintha hirtelen elszállt volna az a melegség a szeméből, mint amit eddig mutatott. A nevét még nem mondta el. De úgy tűnik, hogy ezt nem is szándékozott veled megosztani, ugyanis abban a minutumban, amint kimondta utolsó szavait, eltűnt egy kisebb port kavarva maga után, és otthagyva egy térképet. A térképen csupán azt a területet láttad, ahol most tartózkodtál, és azt a pontot, ahova el kell jutnod, és azt, hogy milyen utak vezetnek oda. Az Erdőségben volt egy titkos bunker, ott tanyázik a célpontod.


// Rajtad áll, mit mondasz neki, de addig tedd, míg nem tűnik el. Innentől a te dolgod eljutni a bunkerbe, ami a felszínen nem tűnik nagynak, viszont kissé lepukkant, mintha egy régen elhagyatott romot alakítottak volna át. Kívül semmilyen őrséget nem vélsz felfedezni, egy hatalmas csapóajtón keresztül juthatsz le, onnan pedig egy személyfelvonó visz le a mélybe. //

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Engyounogou Hakuryuuin on Hétf. Júl. 31 2017, 21:20

Mei

Haku minden egyes lépéssel egyre távolabb került a Falutól és az ott elkövetett tettétől. Annak ellenére, hogy kevés esélyt látott arra, miszerint lebukna, mégis szeretett volna minél gyorsabban távolabb kerülni a helytől. A ninja kovács nem zavarta az a tudat, hogy embert ölt, azt már az öreg Sho műhelyénél folyt harc követően megszokott. Az utolsó szó nem igazán mondható helytállónak, mert a sokadik emberélet elvétele követően mondhatta azt. Annak az embernek a halála végképp nem zavarta meg, egy olyan eseménynek köszönhetően, olyan emberré vált, akinek mára az emberek élete nem számított, csak a célja. A célja érdekében nem foglalkozott azzal, hogy hány ember vére tapad a kezeihez, ha az ő életeik árán közelebb kerül ahhoz, amit akar, akkor nyugodt szívvel veszi el azt. Kistestvére elvesztése jobban megrázta a férfit, mint azt a körülötte lévő emberek hitték. Ez annak volt köszönhető, hogy a későbbiek során jól játszotta meg magát. A megjátszás, az eredeti érzelmeinek elrejtése volt az egyik feltétele a terve sikerességének. Több hibát nem véthetett, mert akkor lebukhatott. Nagybátyja nem volt hülye ember, ő is örökölte az Engyounogou Család intelligenciáját és azt megfelelő képen volt képes kamatoztatni. Haku valamilyen szinten hibának tekintette azon cselekedetét, mikor megtagadta Nagybátyja parancsát és elment hazavinni Hakuren és társai testét. Hibának tekintette a jövőbeli céljai tekintetében, mert azzal felkeltette rokona figyelmét. Tettét, azonban nem bánta meg, újból megtenné, mert annyira szerette testvérét.
Az erdőben haladva azon gondolkozott, vajon hogyan folytassa tovább az útját. Megtette, amit kértek tőle, végzett a férfival és el tudott menekülni. Nem kellett volna azon agyalni, mert pihenője közepette ismét megjelent a kopasz férfi, kitől a feladatot kapta.
~ Mia…! Észre sem vettem a közeledtét! ~ lepődött meg a férfi váratlan felbukkanásán. Hakuryuuin már az első találkozásuk alkalmával látta a férfin, hogy nem közönséges személy. A szigorú és kemény megjelenése más benyomást tett, mint egy közönséges ember. A kopasz feje is sokat segített abban, hogy kitalálja. A férfi szavai után elmosolyodott.
- Nem volt nehéz dolgom, csak ismerni kell az emberi természetet. Az emberek fecsegnek, csak meg kell találni a jó helyet és a jó módszert, az emberek nyelvének megeresztéséhez. A vele szemben álló férfinak nemcsak a feje, hanem a ruházata is arra engedte következtetni, hogy egy szerzetessel beszélt, vagy az volt. A férfi, következő szavaira csak akkor mutatott reakciót, mikor megemlítette a bosszúját.
~ Jól informált, ahogy azt hallottam. ~ ismét elmosolyodott ~ A férfi szavai csak még jobban bebizonyították azon információk valódiságát, amit megtudott a Szervezetről. A férfi közben egy újabb feladattal bízta meg Haku-t.
- Mint azt hallottam, tényleg jól informált a Szervezet. Épp emiatt tudnak rólam mindent, jól tudják, miképp nagyon jól járnak azzal, ha maguk között tudnak Engem! Haku nem szerette fényezni magát, nem látta értelmét. Az általa alkotott dolgok magukért beszéltek, jobb indokot keresve sem találhatott volna. Épp emiatt nem értette, hogy Yukigakure és a Hó Országa miért hagyta elmenni Őket. Nem tudta és épp emiatt volt kíváncsi rá.
- A célom még mindig változatlan… még mindig szeretnék csatlakozni az Ashita-hoz. – határozott szavak hagyták el a száját. Ezek még kevesek voltak ahhoz, hogy gondolkodóba ejtsék a csatlakozással kapcsolatba. - Azt mondta pár fő. Pontos létszámot nem tudna mondani? – kérdezett rá - Esetleg azt tudja, hogy van közöttük Szökött vagy Vándor ninja? Haku úgy volt vele, minél többet tud, annál könnyebben alkot meg egy tervet, amivel megszerezheti a terveket. A tervekkel kapcsolatban, azok is érdekelték Öt. Így hát magához véve a térképet, elindult a feltüntetett hely felé. Nem kérdezett sokat, pedig rengeteg kérdése lett volna, ám úgy volt vele, azokra úgyis választ kap, ha az Ashita tagja lesz. Haku számára nem volt meglepő, mikor az ellenségekről beszélt. Egy egyszerű személynek is lehet, nemhogy egy ekkora Szervezetnek. A Chuunin nagy odafigyeléssel halad, figyelte a környéket, mert nem volt kedve váratlan találkozásokban akadni. A kopasz férfi szavai után, tudomására jutott, miszerint figyelik minden lépését. Elérve a megjelölt helyet, egy romosabb épület fogadta.
~ Ez lenne a búvóhelyük? ~ kérdezte magától ~ Őrséget nem látok, szóval simán bemehetnék. ~ állapította meg. Haku várt még néhány percet, majd megközelítette az épületet. Mint azt gondolta a férfi a búvóhely valójában föld alatt volt található, ezt bizonyította az a méretes csapóajtó és a felvonó. Nem időzött sokat, beszállt s elindult lefele.
avatar
Engyounogou Hakuryuuin
Játékos

Taijutsu Pontok : 70


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 270

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Terumi Mei on Szomb. Aug. 12 2017, 14:45

- Hmhm. Jól teszed, ha vannak kétségeid, s szeretnél jól informálódni, hiszen köreinkben a tudás manapság igen drága dolog. Nem hiszem azonban, hogy egy magadfajta gyilkosnak számítanak a számok. El tudsz velük bánni - kacsint, majd végleg eltűnik a látóköreidből. Szavaiból kivehetted, hogy az Ashita információhálója egészen jól ki lett építve, és addig nem lépnek semmilyen ügyben, míg nem szereztek róla elegendő tudást. A kémhálózatok is így működnek: megismerni az ellenséget, minden egyes tagját, tudni a jellemüket, tudni az életüket, felmérni a létszámukat, az esetleges kapcsolatokat, szükség esetén beépülni, és előre kiépíteni a rendszert, amin majd üzennek egymásnak anélkül, hogy lebuknának. Talán sokkal nehezebb ez a része a feladatnak, mint az, hogy egy ember elé állni és elmetszeni a torkát.
A kevés kapott információval indulsz el az említett helyre, miközben jól megnézed magadnak a térképet. Arról sem tudsz pontosan, hogy kinél fogod találni a tervrajzokat, őrzik e vagy csak egyszerűen egy rejtett helyen lelhető fel - nem tudni. Ezt mind magadnak kell majd kiderítened, ami persze sokkal könnyebb, ha már mindenkit eltettél láb alól. Azonban, ahogy a kopasz fickó mondta, az információ drága dolog. Talán van másik lehetőség is: A) belopózol, beépülsz és eljátszod, hogy az ellenség barátja vagy, és megszerzed az iratokat vérontás nélkül. B) Belopózol, hallgatózol és amikor senki sem figyel, ellopod az iratokat vérontás nélkül. C) Belopózol és akit csak látsz, lemészárolod, majd magad keresed meg a rajzokat. Sok a lehetőség, a te döntésed.
Amikor nem látsz ellenfeleket, úgy döntesz, hogy lemész a csapóajtón. Az szinte azonnal a személyfelvonóhoz vezet, ahol egy kis kar segítségével lentebb kerülhetsz a föld mélyére, tipped szerint úgy három szint lehet, ami tizenkét méter lehet tengerszinthez képest. Ahogy kiszállsz a liftből, erősen fülelsz, hogy hallasz e valamit vagy éppen valakiket, ugyanis látni aligha látsz valakit. A falakon régimódi lámpások lógnak, ugyanolyanok, melyeket a bányákban is magukkal szoktak vinni a munkások. Éppen takarásban vagy a fal mellett, ha előre nézel, ott is egy fal van veled szemben, ajtó nincs, így arra következtetsz, hogy ha innen kikukucskálsz, az út jobbra visz.


Ha nagyon figyelsz, ismerős hangokat hallasz: sercegés, ütések az üllőn, csörömpölések. Egy beszélgetés forrása közeledik feléd, majd az út felénél megáll. Egy ajtónyitódás, csukódás, majd egy pár láb közeledtét fedezed fel újra. Úgy tűnik, valaki feléd tart. Itt az ideje átgondolni, hogy mit is teszel, ha az illető ideér. Hiszen olyan sok a megoldás!


// Nos, nem árulok el semmit, pár lehetőséget felvázoltam a posztban, azonban adódtak újabbak is, amivel meg tudod oldani a feladatot. Csak rajtad áll, hogy a könnyebb utat választod e, vagy a nehezebbet - nem kell aggódni azonban, nem eszlek meg, bármelyik úton is haladj előre. Very Happy //

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Engyounogou Hakuryuuin on Kedd Okt. 10 2017, 21:12

Mei

Amikor Haku-t gyilkosnak nevezte a férfi elgondolkozott. Nem mondhatta magáról az ellenkezőt, mert az volt… ölt. Azzá vált, az őt ért tragédiának köszönhetően. Talán, ha a sors másképp hozta volna, akkor talán sértve érezte volna magát, ezen szavak hallatán. Talán még kikérte is volna magának, hogy ilyen titulussal utaljanak rá. Azonban a jelenlegi teljes mértékben igaznak bizonyult, és ha csak a jövőbe tekintett Haku, akkor még rengeteg vért látott a kezéhez tapadni. Azon az úton, amin halad a célja felé, rengetegen álltak az útjában, kiket szép szóval nem állíthat maga mellé, vagy a helyzet úgy fogja hozni.
A liftben állva rá kellett jönnie, mélyebbre viszi le a gépezet, mint azt elsőre gondolta. Becslései alapján, legalább tíz métert süllyed a föld alá, mire megállt a lift. Ugyanazt a módszert használta lent, mint odafent. Várakozni kezdett s fülelt. Fülelt, mert másik érzékszervére nem hagyatkozhatott. A lámpák, mik arra voltak hivatottak, hogy megfelelő látási körülményeket biztosítson a lent tartózkodóknak, nem igazán érték el hozzájuk fűzött reményeket.
~ Ezen lámpások helyet, használhatnának megfelelőbbeket is. Ilyeneket bányászok használtak még régebben a munkájuk során. ~ merengett el a fényforrásokon. Haku kicsit megnyugodhatott, mikor látta, hogy egy fallal áll szemben. Mikor beszállt a szerkezetbe félt, hogy amikor leér s kiszáll, egyből szembetalálkozik egy lent lévővel. A helyiség elhelyezkedésének köszönhetően azonban lecsökkent az esélye annak. Ha egy fő folyosóra nyílott volna, egy olyanra miből több helyiség nyílna, veszélyesebb helyzet eredményezte volna.
Haku-nak nem volt más lehetősége, mint a füleire hagyatkozni. Érzékszervei közül eme egyel tudott olyan információkhoz jutni, mik lét fontosságúak lehettek. Hallgatózott s várt. A füleit olyan hangok csapták meg, miket nagyon is jól ismert. A tűz sercegése, a kalapács ütődése az üllőn és csörömpölések, ezek mind olyan jól ismert zajok voltak, miket egy időben nap, mint nap hallott s rengetegszer Ő kezei miatt jöttek létre.
~ Egy kovácsműhely lehet itt valahol, onnan jönnek eme hangok. ~ állapította meg magában. Eme ismerős zajok, azonban nem nyomták el egy beszélgetés hangját. Az idegen hangok egyre hangosabbak lettek, egyre jobban kivehetőbbek, úgy azt kellet feltételeznie a rejtőző ninjának, hogy közelednek felé.
~ Milyen jól tettem, hogy nem azonnal indultam mihelyst megérkeztem le, helyette inkább füleltem. Ha nem így tettem volna, akkor most szembetalálkoztam volna velük. ~ fújta ki a levegőt nagy megkönnyebbedésére ~ az is az én malmomra hajtotta a vizet, miképp a zajok nem voltak képesek elnyomni a két személy hangját. A beszélgetés egy bizonyos távolság után nem közeledett, hanem stagnált, miből azt a következtetést vonta le, hogy megálltak. Ajtó nyílt, majd záródott s ónnettól már csak egypár láb közeledtét érzékelte. Haku-nak gyorsan kellett dönteni arról, hogy mit csináljon a kialakult helyzetben. A kovács ninja elméjében gyorsan végigpörgetett több lehetőséget az adott helyzetének megoldására. Próbálta a legmegfelelőbbet megtalálni, ami a legkisebb kockázattal jár. A számtalan lehetőség közül, mire a léptek elérték Haku-t, kiválasztott egyet. Meghúzódott oldalt és várt egész addig, amíg meg nem látta. Amint ez megtörtént, egyik kezével befogta az alak száját, majd villámgyorsan elkapta a nyakát. Szorítani kezdte egész addig, míg el nem ájult Ha elájult, akkor óvatosan eresztettel a földre, majd elkezdte átkutatni a ruházatát. Valami olyan dolgot keresett, ami későbbiek során még hasznos lehet a számára. Mikor ezzel végzett a Henge no Jutsu-val felvette az ájult alak kinézetét és így indult meg felkutatni a helyet. Az első ajtónál, mit elért megállt néhány pillanatra s a nyílászáróra tapasztotta egyik hallószervét. Próbálta kiszűrni, hogy vajon hányan tartózkodhattak a helyiségben.
avatar
Engyounogou Hakuryuuin
Játékos

Taijutsu Pontok : 70


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 270

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Terumi Mei on Csüt. Okt. 26 2017, 21:53

// Hűh... kicsit megszaladtunk. Álnézést a késelésért, jár a +5 chakra! //

Hozzáértő szemeid rögtön kiszúrták a bajos lámpákat, azonfelül talán többet is. Tény, hogy ráfért volna a helyre egy újítás, de ki foglalkozik ilyenekkel? Egy bűnszervezetnek a leglepukkantabb sötét lebuj is megteszi, csak legyen hol elrejtőzni, és az illegális dolgaikkal tevékenykedni. Azt persze nem tudhattad, hogy a tervrajz mit ábrázolhat, melyről a kopasz fazon beszélt, s hogy illegális e vagy sem. Ha jobban belegondolsz, még nem is hallottál annyit az Ashitáról, hogy tudd, mivel is foglalkoznak pontosan, de oda bárkinek is bekerülni nagy kiváltság lehet. A világ egyik legnagyobb mechatechnológiával és génmanipulációval foglalkozó szervezete, mégis vissza tudják annyira szorítani a hírüket, hogy senki se üssön rajtuk. Hát ilyen egy profi "céh". Persze a többi szervezet között biztos van hírük, elvégre valahogy szükségük van a fegyverszállításra, és a nyersanyag-utánpótlásra. De nyújtsa a kezét az a szervezet, akiről nem tudnak az alvilágban!

Még mindig van időd megfigyelni a terepet: jobbra látod nyílni a folyosót, s hogy ott nem ér véget, arról hallod a léptek zaját is. Balról viszont leomló falat vélsz felfedezni, ami vagy arra következtet, hogy ott van valami, vagy pedig egyszerűen figyelmen kívül hagyod, s rámondod, hogy biztos annyira régi az épület, hogy roskadozik, mert nem bírja a felette terülő földtömeget. De kinek mi a meglátása. Viszont nincs arra időd, hogy megnézd, mit rejtenek a kövek, hiszen a lépések és a beszéd zaja feléd közeledik. Úgy gondolhatod, a férfi, aki feléd tart, minden bizonnyal a felvonót akarja használni, hogy kijusson a szabadba. Kapva kapsz az alkalmon, s elkapod a grabancát, de nem ölöd meg, pusztán annyi oxigént veszel el tőle, hogy attól talán egy hosszabb időre kifeküdjön. Így nem kell amiatt aggódni, hogy két ugyanolyan kovács ember mászkálna, nagy valószínűséggel észre sem veszik... ha nem jár erre senki. Máshogy pedig nem is tudtál megszabadulni a testtől, de nem is egy halott emberről beszélünk, akitől meg kellene szabadulni. Elvégre nem az volt a feladat, hogy ölj meg mindenkit idebent, hanem hogy szerezd vissza a tervrajzokat lehetőleg lebukásmentesen. Ahogy kitapogatod a férfi ruházatát, nem sok mindent találsz nála, de egy térképet a helységről minden bizonnyal, ami kérdéseket bújtat a fejedbe: mégis minek egy szervezet emberének térkép a bázisról? Vagy csak szimplán annyira hülye szegény, hogy nem tudja megjegyezni a járást. Egy biztos, ha jobban megnézed azt a térképet, a felső és egyben utolsó szobán egy - valószínűleg - ajtó jelzést látsz, a többi termen pedig egyáltalán nincsenek jelezve a bejáratok, hiába vannak. Persze van időd jobban megnézni így minden helyiséget, s ha nem kel fel idő előtt az embered, talán tényleg alaposabban körbenézhetsz. Még egy csavarkulcsot is találsz - vagy elteszed, vagy nem.

Ahogy tovább haladsz, és megállsz az első szobánál, eddig minden tisztának tűnik. Nem nagyon sürögnek itt az emberek, viszont hallod a gépek zaját, és zúgást távolabbról, ami azt jelenti, hogy van itt élet, és nem lesz könnyű az utad. Az első szobához tapasztod a füled, hátha hallasz valamit. Nem is tudod, mik lehetnek az ajtók mögött, a térképen viszont láttad, hogy az első három szoba egyforma. Két hangot hallasz, két különbözőt, s mindkettő egy-egy férfitól származik.
- Ha végzünk ezzel a melóval, akkor busásan megfizetnek minket - mondja az egyik.
- Hja. Csak azért hagytam ott a családom, hogy biztosítani tudjam számukra a megélhetésünket, az asszony nem sokára még egy gyerekkel ajándékoz meg. Tudod, most nagyon jól jönne az a pénz - így a másik.
- Tudom, miről beszélsz. Nekem a házat kéne felújítani, a múltkor beázott a tető. Egy a biztos, hogyha kész a meló, van pénz. Ha van pénz... akkor jó lesz minden - ennyit tudsz hirtelen kivenni a beszélgetésből, mivel hirtelen elhalkulnak. Azonban sejtheted, hogy miről is van szó, hiszen még mindig eszedbe van, hogy a tervrajzot kell visszaszerezned. Talán már annak a munkálatait kezdték el? Ha így van, akkor viszont lesz még egy dolgod: megsemmisíteni az eddig felépített vázat.
Amint ezen gondolkodsz, az ajtó, melyen eddig hallgatóztál, kinyílik előtted, s egy férfi bámul rád nagy barna szemekkel.
- Heh! Saburo, azt hittem, a lányok után kajtatsz! De sose gondoltam volna rólad, hogy a férfiak élete is ennyire érdekel. Ha már itt vagy, gyere ülj le, igyunk meg valamit - meg se várja a válaszod, átöleli a vállad, s beinvitál a szobába. Odabent két emeletes ágyat látsz egymással szemben, és egy egyszemélyest magad előtt, középen egy asztal és körötte öt szék. Az asztalon poharak és italok sorakoznak, itt-ott elvétve pedig ládák. Melletted fogas, amiken javarészt munkásruhákat látsz felaggatva. Amint leültök, eléd tol egy poharat, és máris látod, ahogy világosbarna folyadékot tölt számodra. Biztosan jól ismered már, hogy mi lehet ez a lötyi.
- Mesélj, hogy van a család? Asszony jól van? Úgy hallottam, fasírtban vagytok, és mostanában a fiatalabbak szoknyája alá bújkálsz - magyarázza, te pedig most úgy érezheted magad, mint akit egy vallatásra hoztak. Neked kell eldöntened, hogy belemész e a játékba, vagy sem. Azt sem tudod, hogy a férfi, akinek a bőrébe bújtál, miféle ember. Tényleg ilyen perverz lehet, mint mondják? Van családja, és ha igen, milyenek, vagy kik ők? Jól van az asszony? Milyen asszony? Most itt a játék ideje.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Engyounogou Hakuryuuin on Szer. Jan. 10 2018, 17:24

Mei

A férfi zsebei átkutatása után, csak azt a két dolgot vette magához, amit talált. Egy csavarkulcsot, amire nem igazán volt szüksége, mégis a saját zsebe mélyére rejtette. A térképet csak az után rakta el, hogy alaposan áttanulmányozta s megjegyezte minden részletét. Igazán idióta lett volna, ha nem így cselekszik, mert a térkép a búvóhelyet ábrázolta.
~ Fogalmam sincs minek kelhetett ez neki, ám ne is zavar. – mondta magában ~ Nekem ez most nagyon jól jött, legalább tisztában lettem a létesítmény felépítésével. Ez mindenképp hasznos, nagyon hasznos. Sok kérdés zavarta a ninja kovácsot, mikkel szívesebben lett volna tisztában, mielőtt belekezd egy ahhoz hasonló műveletbe. Sajnálatára azonban megválaszolatlanul volt muszáj belefolynia.
Sejtette, hogy miért. Ez is a próbájának része, kíváncsiak lehettek, hogy hiányos információk mellett képes-e végrehajtani a rá kiszabott feladatot.
~ Nem győzöm hangsúlyozni mennyire alaposak. ~ elmélkedett tovább ~ Ez az alaposság pedig pontosan az, amire szükségem lesz, ha véghez akarom vinni a terveimet. Gondolatait ezután háttérbe szorította és inkább a hallgatózásra koncentrált.
~ Ho ho! Valami olyat hallottam, amit nem hagyhatok figyelmen kívül! Haku olyat hallott, ami akár teljesen felboríthatta a tervét a tervrajzok megtalálására. ~ Milyen munkáról beszélhetnek? Csak nem arról, hogy megépítik a tervrajon szereplő dolgot! Ha így van, akkor nem érek azzal semmit, ha csak visszaszerzem a rajokat. Ha már elkészítették, akkor a tervrajzok nélkül is reprodukálni tudják a dolgot. ~ esett gondolkodóba ~ Meg kell bizonyosodjak arról, hogy nem-e próbálják elkészíteni, mert ha már van egy kész prototípus, akkor azt muszáj lesz megsemmisíteni. ~ határozta el magát ~ Ez némileg megnehezíti a dolgom, plusz feladatom lesz, mi még több időt fog követelni. A több idő viszont növelni fogja a lebukásom. Igyekeznem kellesz, hogy időben végezni tudjak.
Haku annyira belemerült a gondolataiban, hogy nem törődött azzal, miszerint az ajtó túloldalán a beszéd megszűnt. Ha figyelt volna, akkor ki tudta volna következtetni, miért hagyhatták abba és nem érte volna váratlanul az ajtó kinyílása. A meglepettségtől köpni-nyelni sem tudott a Fegyverkészítők Szövetségéhez tartózó férfi. A váratlan esemény ellenére annyi lélekereje volt, hogy megpróbálta elrejteni meglepettségét és zavarát, miként fel ne hívja magára a figyelmet. Haku nem próbált ellenkezni, mikor az egyik férfi megfogta és bevitte a helyiségbe. Hakuryuuin úgy gondolta most nincs más lehetősége, mint úszni az árral. Azt remélte, hogy lehetősége fog nyílni hasznos információkhoz jutnia, ha már ilyen szerencsétlen eset történt vele.
~ Ennek a nem várt helyzetnek köszönhetően sikerült megtudom annak a nevét, kinek felvettem az alakját! Belépve a helyiségbe egyből felmérte a terepet. A szoba közepén lévő asztal és a hozzá tartozó öt darab széket látta meg legelsőnek. Majd ezt követően a két emeletes ágyra figyelt fel, amik egymással szemben helyezkedtek el. Az ágyak számából meg lehetett állapítani hány személy lakhatott a szobába. Mivel két dupla és egy szimpla fekvőalkalmatossággal rendelkezett a szoba, ennél fogva megállapíthatta, hogy max öt ember tudhatta szobájának a helyiséget. A falra akasztott ruhákból, a szoba munkásoké volt és nem valamiféle vezetőé.
Mikor az egyik férfi elkezdett kérdezni Haku családjáról… pontosabban annak a családjáról, kinek az alakját felvette, gondjai adódtak.
~ Most vagyok bajban! Muszáj jól meggondolnom mit fogok mondani, mert ha olyat felelnék, akkor akár lebukhatok. Mit mondhatnék, semmi biztosat sem tudok a férfiről, kivéve a neve. ~ mélázott el ~ A családjáról kérdezett, szóval kell lennie egy felesége, a férfinak. Rá is kérdezett. A szavaiból úgy tűnik, a fickónak családi gondjai vannak s fiatalabb nőkkel vigasztalódik. Ezt mondta, de ki tudja, hogy ez a valóság és nem ugratni akar. Haku gyorsan átvette a lehetőségeket és igyekezett megfelelő válasszal felelni.
- Ne is emlegesd! Ha csak rágondolok, akkor oda a jókedvem! – szólal meg végül - Hanyagoljuk inkább ezt a témát, nem akarom, hogy a kedvemet szegje. Helyette inkább beszéljünk másról. - húzta meg a poharat, mit elétettek. - Nem gondoltam volna, hogy ennyit fogok keresni egy ilyen munkán. Ki gondolta volna, hogy ennyit fog hozni a konyhára az a dolog. Haku próbálta másfelé terelni a témát. Ki szerette volna használni az alkalmat és meg akarta tudni, milyen munkáról beszéltek nem rég.

/Elnézést, kicsit sokáig tartott megírni./
avatar
Engyounogou Hakuryuuin
Játékos

Taijutsu Pontok : 70


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 270

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.