Melegforrás Fogadó

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Részeges Teng Leng on Vas. Feb. 17 2013, 15:12

A környezet kellemes harmóniája egy pillanat alatt tova illant, ahogy a dübörgések megrázták eme kicsiny fürdőt, Teng értetlenül nézett körül, honnan jöhet a robaj.
- Azt hiszem...Hikk...itt van a mestered. Ki ő? - kérdezte gúnyosan mosolyogva Hiuz, mire Teng látszólag elgondolkozott.
- Valami Kakadu...vagy Kikadru? - elmélkedett erősen, mire Hiuz szinte majd kiugrott a fürdőből ijedtében, de már mindkettejük számára késő volt.
- A mestered Kakaru?! - üvöltött teljesen elvörösödött fejjel, mikor rápillantott az ajtóban terebélyesedő óriásra.
- Én...nem ismerem ezt az embert... - mutatott gyorsan Hiuz az ifjabbik Tengre, majd még odasúgott neki.
- Otthon találkozunk...mondom apánknak, hogy ne várjon haza vacsorára, majd a kórházba visszük az ételt... - mondta, majd ki akart slisszolni, de ekkor már a mester lépett az ügy megakadályozásának érdekében.
Teng Leng nagy nevetésben tört ki, majd elmerült a forró fürdőben, de miután Kakarunak reá fordult a figyelme, kezeit széttárva, hatalmas mosollyal üdvözölte a sötét bőrű óriást.
- Mester! Na végre...hikk...már órák óta várok, nekem azt mondták, itt lesz a találkozó...hihi... - mondta a fiú teljes beleéléssel, remélve, hogy a férfi elhiszi a mondandóját.
- Alapoztam az első küldetésre, a fürdő el...hikk...ernyesz...izé...mit csinál? Izéli az izéket, izmolja az ernyesztést...tudja...no, ön a mester mester. - Zavarodott bele mondandójába, mikor szeme sarkából megpillantotta a boros butykosát, és egy gyors, szinte "láthatatlan" mozdulattal a forrásba lökte azt, még mielőtt a sensei felismerné, hogy ittas.
avatar
Részeges Teng Leng
Játékos

Taijutsu Pontok : 11

Tartózkodási hely : Ahol inni lehet...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Pént. Feb. 22 2013, 19:42

A mestered azonban nem dísznek kapta meg a Jounin rangot és könnyedén átlátott a kifogásaidon, bár nem vitatkozott a gyógyfürdő köztudottan gyógyító hatásairól. Az jobban érdekelte hogy Genin életed első napjait piálással töltötted és nem azzal, hogy megjelenjél pontosan a megbeszélt helyen. -Pont olyan vagy mint a mihaszna testvéred! Pontosan tudod hogy üzenetet küldtünk mindenkinek a találkozó helyéről és idejéről!- Morogta dühösen de legalább az öklei ropogtatásával felhagyott, már ha ez jó hírnek számít. -A két csapattársad kénytelen volt nélküled teljesíteni az első edzésüket! Pár napon belül talán rendbe jönnek, de nagyon hiányzott nekik a segítséged Teng! Ez nem maradhat el következmények nélkül fiam.-Magyarázta miközben lassú léptekkel közeledett feléd. Te ugyan próbáltál hátrálni de egy villámgyors mozdulattal elkapott téged és a fürdő falához nyomott. -Szóval van is egy ötletem hogy tehetjük jóvá ezt, csak mi ketten.- Gonosz mosoly jelent meg Kakaru arcán, miközben elengedett és te a padlóra huppantál, alaposan beütve a hátsódat. -Te és én küldetésre megyünk, míg a csapat másik fele kipiheni a fáradalmait. Szóval van két perced hogy összekapd magad és felöltözz. Ha kifutsz az időből azt hiszen neked is adnom kell egy józanító pofont...-Derűs kilátások és egy gyönyörű kezdete ez egy nem túl szép barátságnak.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Részeges Teng Leng on Szer. Feb. 27 2013, 16:11

Teng mosolyogva nyugtázta a mester szavait, böffentve legyintett arra a felvetésre, hogy piálással tölti munkaidejét.
- Mester kérem, szégyen...hikk...be hoz. Én a csapat egészségére ittam egy ilyen icikepicikéééét. - mutatja ujjaival a mennyiséget, ami természetesen hazugság, látva a parton lévő üres butykosokat.
- Há...két mihaszna...na de ne aggódjon sensei egy másodpercig se. ÉÉN vagyok a maga embere...hikk... - Mutogatott magára a fiú, majd be is feszítette mesterénél jóval kisebb izomzatát, ami azonban korához mérten nem elhanyagolható testfelépítés.
- Úúúúgy is van mester...a kemény mag, maga meg én...megmutatjuk a két fasírtnak, hol van az erő...nem is kell két...hikk...perc, mert már készen is állok. - mondta, majd felpattant a vízből, minek hatására láthatóvá vált mindene, amire egy másik férfi távolról sem kíváncsi.
Amilyen gyorsan csak lehetett, ami nála most az ital hatására dupla annyi idő volt, felöltözött, eltette táskájába megmaradt butykosait (Az adatlap szerint kettőt), majd nehéz páncélját is próbálta a vállára erősíteni, de ennek hatására a vízbe pottyant.
- Semmi helyzet uram, hikk...ura vagyok a pániknak! - mutogatott a fiú, majd mire magára tudta csatolni a páncélokat, bőven eltelt a két perc, háromszor is.
- A nevem Reng Leng...ki a tettrekésszszsségtől (alig tudja kimondani) ereje teng... vagy...Leng Reng és az erőm teng? - gondolkozott el egy pillanatra.
avatar
Részeges Teng Leng
Játékos

Taijutsu Pontok : 11

Tartózkodási hely : Ahol inni lehet...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Pént. Márc. 01 2013, 16:45

Kakaru mester szemmel láthatóan nem szórakozott olyan jól a kis műsorodon, főleg a villantós jelenetednél düledeztek ki az erek a homlokán, mint azt remélted volna. Mégis türelmesen várta ki míg a rituális esőtáncra jobban hasonlítható öltözködésedet befejezted. Gondolatban már felkészültél az időtúllépés miatt járó józanító pofonra, ám meglepetésedre ez elmaradt. Kakarunak más tervei voltak ezúttal. -Nem tudom eldönteni hogy bátrabb vagy e testvérednél vagy ostobább Leng. Mindenesetre majd a küldetés alatt megkapod a büntetésed. Gyere. - Mondta neked unottan majd elindult kifele a fürdőből, te pedig ott loholtál mögötte. -A falu egyik legrosszabb negyedében van dolgunk. Meglátogatunk egy számodra oly kedves vendéglátó egységet. Ihatsz egyet a számlámra nyugodtan ha úgy érzed, míg én pár mondatot beszélek a tulajjal. Utána viszont munkához kell majd látnod fiam. - Magyarázta a Jounin. A szavai túl jól hangzottak, hogy ne legyen benne valami csapda de ilyen állapotban kétséges volt hogy ez egyáltalán felmerül e benned. Igazából az sem volt biztos hogy két lábon elérsz e a kocsmáig ahová tartottatok. Fő az optimizmus és az ingyen pia mindig jól jön.

// Az utcákra írj! //
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 24 2013, 18:38

Az ebéd után, Gonza és Raion megérkezett a Melegforrás Fogadóba. Raion már alig várta, hogy forró fürdőt vegyen, de Gonza kevésbé. Mikor bementek az öltözőbe, Gonza átvette a fürdőnadrágját, majd kifutott és ugrott egy szaltót a forró vízbe. 
- A víz tökéletes! Juhééé! - mondta Gonza felszabadultan, a medencében hárman voltak egy öregember, Gonza és Raion. Ám szamurájunk hirtelen női hangokat hallott, kihegyezte a fülét és követte a hangokat, a női hangok a bambuszfal mögött jöttek, ott volt a női fürdő rész.
- Hehe... na Raion, Te relaxálj egy kicsit, nekem dolgom akadt! - mondta Gonza izgatottan kéjes vigyorral a száján.
Felmászott a bambusz falra, a peremére ült, befeszítette minden izmát. Gonza egy nagyobb testalkatú, igen izmos szamuráj  volt, a sok edzésnek köszönhetően megizmosodott, szóval volt mit befeszítenie. Pózolás közben megszólította a hölgyeket:
- Üdvözlöm a  szép hölgyeket! A nevem Gonza, aki a pompás keblüket gondozza. Mellszépségverseny ezennel meghirdetve, kérem a keblüket előre! A győztes velem tölthet egy csodás estét! 
A többnyire fiatal hölgyekből álló női raj, hangos sikításba kezdett, majd kezükkel a mellüket takarva, törölközőjüket maguk köré tekerve menekültek ki a vízből, némelyikről a törölköző kicsit le is csúszott. Miközben a csajok menekültek, Gonza hangosan elemezte a nőket:
- Barna hajú csaj deszka, vörös hajú szintúgy, szőke átlagos, fekete hajú...óhh hohó ez már igen, ezek már igazi dinnyék kisanyám, csoda, hogy kapsz tőlük levegőt,..... óhh kis angyalom a Tiéd se rossz....Te pápaszemes deszka menj arrébb nem látom a dinnyéket..
- Te perverz kukkoló, ezt a deszkázásért!- rikácsolta a pápaszemes csaj , majd arcon dobta a papucsával Gonza-t. Gonza leesett a falról, beesett a vízbe, a papucs ott úszott a vízen, Gonza arcán papucs lenyomatú piros folt volt. A  falon ott ült az öregember is (aki közben felmászott), majd így szól Gonza-hoz:
- Annak a fekete hajúnak tényleg jó kannái voltak és a pápaszemes tyúk tényleg egy deszka
- Ki a deszka, de vén perverz kecske???!!!- rikácsolt megint a pápaszemes csaj, majd a másik papucsával tarkón dobta az öreg emberkét, aki szintén beleesett a vízbe. 
- Jááj, istenkém mennyi deszka volt itt, mintha egy asztalosműhelyben lettem volna, de azért láttam két dinnyét is. - mondta Gonza nem túl elégedetten.
- Ne is mond fiam! Itt Rejtett Felhőben majdnem minden nő deszka, már kukkolni sem érdemes.- mondta az öreg bácsika.
- Szörnyű egy hely, nem telepednék le itt.- mondta fejét rázva Gonza.
- Bezony...Én is gondolkodtam már azon, hogy el kellene költöznöm. - bólogatott az öregember.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Raion Tensei on Hétf. Jún. 24 2013, 19:16

Raion elégedetten merült bele a vízbe, és bohókásan levitte a fejét, csak a szemét hagyta kinn, és arra lett figyelmes ami lezajlott elötte. Gonza Kioktatta a hölgyeket, és a fura vénember aki szószerint hozzá nőtt szintén segített ebben.
- Baka...
Raion filmbe érezte magát, hisz a két tuskó úgy fogott össze ahogy még embert nem látott.
- Ti ketten aztán finnyásak vagytok, na én elmegyek wcre. Ugyanis ebbe a nagy kergezötésben sok vizet nyeltem. 
Raion elhúzta az ajtót majd megfordult, és a két foltos még mindig csak bólogatott. ~Legyen hát~ Mondta magában, majd vissza húzta az ajtót. Az előtérben gondosan figyelt ne vegye észre senki, és létre hozott maga mellé két klónt. 
- Gyerünk srácok! Henge No jutsu. 
A nagy pukkanás közepette Raion gondosan figyelt hogy most ne lepleződjön le. 


                                                                     

Ahogy nyílt az ajtó a két kéjenc szája szinte tátva maradt, Raion bemutatta mire képes a transzformáció ~Most nézd a szemem, 3 különböző színben hoztam létre~ 
- Hééj hegyi kéjencek. Van kedvetek csobbanni?
Irultak pirultak, vetkőztek, és haladtak a forrásfele, amikor is a fekete hosszú hajú Raion pár szót mondott.
- Raiton: Kyuuden no Jutsu
Raion egyszerre okozott extázist, és fájdalmat a két kéjencnek, kik a vízben mártózva kaptak egy villám gömböt, ami jól felrázhatta a kedvüket, majd amint becsapódott a gömb kifutott Raion a klónjaival, és magára csukta az ajtót, feloldott a Jutsut és hagyta had hűljön a levegő. Majd mint aki mitsem tudna kinyította az ajtót.
- Jo....hát itt meg mi történt?
Raion ledöbbent arcot tettetett, majd nézte ahogy a két perverz a falra kenődve szedik össze magukat.
- Nahát, csak nem egy gorillát lestetek meg? 
Kuncogott magában, mintha győzött volna most az egyszer. 

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 24 2013, 19:57

- Hogy gorillát!!! Te állat! Kár, hogy csak most esett le mikor, már megcsiklandozott az áram. Ügyes voltál Raion! Látom most akartál visszavágni a ramen stand-os szituért. Te hirtelen ki mész a budira, aztán csak úgy 3 jó bőr, jön megint túl kedvesen. Mivel hárman voltak nem figyeltem különösen a szemükre, viszont mikor az áram megpirított, akkor gondolkodtam el. Utána jöttem rá, hogy Te voltál,  akkor jutott eszembe, hogy Te a villám elemet is tudod használni. Hiszen mikor először mutattad a csakra áramoltatást az edzésemen, akkor a Raiton: Raiken technikát mutattad be. Valamint tudsz alakváltó jutsut is. Most pedig klónokkal kombináltad. Szép volt jó rászedtél, kár, hogy későn esett le! Egyenlítettél, szamuráj-nindzsa 1-1. - mondta elégedetlenül Gonza, akinek a haja úgy állt mint a szénaboglya, a mellette lévő öregembernek pedig visszatért az emlékezete. 
- Jáj istenem! De rég mulattam már ilyen jól. Na mindegy nekem elég volt a fürdésből, igen megrázó volt, szó szerint!- mondta Gonza nevetve, miközben görnyedve mászott ki a vízből. Ment az öltözőbe és felöltözött, majd kiment a fürdőházból. A fürdőház mellett volt egy nagy park tele fákkal, nem járt éppen arra senki, már estére járt, a csillagok ragyogta a sötét égen, Gonza felállította a sátrát, majd leült Lótuszülésbe és elkezdett komoly arccal merengeni.
~ Érzem, hogy az életem komoly fordulatot vett, amióta találkoztam ezzel a shinobival, érzem, hogy meg fogok erősödni. Ha majd erőssé válok, vissza megyek a nagyapámhoz, de akkor már úgy mint egy erős szamuráj! ~

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Akira on Kedd Feb. 23 2016, 17:34

Jiraiya: Ryuuka no jutsu tanulás

Egy hét telt el a frontról való visszatérés óta és egy levél formájában megírtam a jelentést a raikagénak, hogy mi történt kint a határvidéken és a kikötőben. Nem tudom, hogy mit csinálhatnék még. A levél a titkrnőnél van, úgyhogy a kézbesítése már az ő felelősségük. Egy kis nyugalomra vágyok, igaz ez nem épp a legalkalmasabb pillnatat a háború közepén, de hátha látok valamit, ami talán segíthet a közeljövőben lassan a falu határához érkező háborúban. Nem számítok arra, hogy lesz lehetőségem pihenni, viszont miért ne alapon hátha nem lesz rám szükség gondolattal a fejembe a falu gőzfürdőjébe indulok. Tsuki otthon van a gyerekkel, fura gondolat, hogy ennyi idősen gyerekem van, de valójában nem a sajátom, Moon pedig pihen. Most egyedül vágtam neki a falunak, arra hivatkozva, hogy ki kell szellőztetnem a fejem. ~Vajon előléptetnek, ha túlélem a háborút? Egyáltalán túlélem?~ Nem erre nem szabad gondolni, élnem kell, mert családom van és élve a falut is jobban tudom szolgálni, mint holtamban. Na tehát éppen úton vagyok a gőzfürdő felé, hátha egy kis nyugalom is kijár a ninjának a háború alatt, de vajon történik valami, ami félbeszakítja a terveimet? Mindig van, most is lennie kell, felkészülök, hogy vajon ki talál rám, de remélem, hogy nem lesz semmi.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 802

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Márc. 14 2016, 12:04

A falu utcáit járja a fiú, aki kénytelen volt elmenekülni a partvidékről. Persze ez volt a legjobb és leghelyesebb döntés, mivel a felesleges áldozatok nevében benne is van, hogy feleslegesek. Így legalább tovább tudja szolgálni a faluját és továbbra is harcra kész. Azonban a menet közben egy ismerős alakba botlik bele. Kopasz, erős fekete öltözetben álló, még most is a csizmáját és a vaspántjait hordó Kavari áll meg előtte.
- Végre meg vagy. A vezetőség parancsára tanítanom kell téged, ahogy pedig elnéztem a Katonodra rá is fér az ilyesmi.

Hangja mély és céltudatos, rögtön a lényegre tér, semmi közjáték... Nagyon kellemetlen lehet sok ember számára ez a modor.
- Kövess.
Mondta, majd amint Akira megindul, Kavari egyre gyorsabb tempóra gyorsít, majd a következő percekben már Kumogakurei kőből faragott háztetőin haladnak a ninják gyorsaságával. Szemlátomást a hegyekbe veszik az irányt, nem messze Akira eredeti céljától.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Akira on Pént. Márc. 18 2016, 21:31

Az érzékeim nem csalnak, valaki követett és a szaga is ismerős volt, de nem tudtam megmondani, hogy honnan. Az orrom és egyéb érzékeim is fejlettebbek egy átlag embernél, így nem volt nehéz kiszúrni az ismerős illatokat. Mivel nem úgy kerestem, hogy vajon ki keres engem, csak éreztem. Nem nagyon foglalkozom vele, egészen addig, amíg testet nem ölt az illető, aki félbeszakítja a terveimet. Kavari áll előttem, aki bármiféle magyarázat és közjáték nélkül közli jövetele célját és egyből utasít, hogy kövessem. Nem várva a választ indul meg arra, amerre én is indultam, majd egyre gyorsabban haladunk, végü a tetőkön ugrálva haladunk a hegyekbe. Ha tanít is valamit, remélem utána egy kicsit élvezhetem a fürdőt, mert ha minden igaz, akkor már nem sok időm lesz erre, lévén az ellenség a kapuknál van és ki tudja mikor akar támadni. De igaza van, sok mindenben jó vagyok, főleg tai jutsuban, de a tűz a gyengébb. Nem sok technikát ismerek és a legtöbbet még nem is nagyon használtam élesben, így hát követem, nem mintha lenne más választásom.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 802

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Márc. 29 2016, 15:41

És valóban! A hegyekbe érkeztek, méghozzá egy sziklapárkányra, ahol kövek, sziklás és még nagyobb hegységrendszerek voltak. Innen belátni az egész falut és még a fürdőt is... Remek hely a perverzek számára, így elgondolkodtató, hogy Kavari miért tud erről a helyről? De ez most lényegtelen. A komor tekintetű férfi megállt, majd megvárta amíg Akira beéri őt és máris feltette a kérdését.
- Van Drótod fiú? És technikád amivel használhatod azt egy ellenséged?

Tette fel kérdését, majd a zsebébe nyúlt és egy köteg drótot vett elő, amit fel is tekert a csuklójára.


// Kicsit húzom az időt mert a többiek még nincsenek kész a fronthoz ^^ De a következő körben már tanulunk. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Akira on Pént. Ápr. 01 2016, 22:46

//Kecskeeeee senpai//

Az útunk nem volt túl hosszú, viszont a látvány ami a szemünk elé tárult, gyönyörű volt. Pont belátni a falut és a fürdőt. Első dolog, ami eszembe jut, hogy ez egy jó randi helyszín, nem mellesleg egy igazán jó stratégiai pont, viszont akkor felfigyeltem a fürdőre és a látványra, ami elém tárult és rá kellett jönnöm, hogy nem valószínű, hogy az előbbi két ötlet miatt ismeri a mester a helyet. ~A perverzek mindenhol perverzek.~ Nem sokkal maradtam le Kavaritól, aki amint megérkeztem kérdést szegezett hozzám.
- Van, de nincs nálam, mert nem edzésre készültem.
Vallom be, hogy a háború közepén fürdeni szerettem volna a melegvízben,, ki tudja mikor lesz rá lehetőségem megint.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 802

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Ápr. 12 2016, 16:52

A férfi csak morgott egyet, majd hátat fordított Akirának. A szirt egészen nagy volt, több nagyobb szikla is ácsorgott rajta. Ezek közül az egyiket vette célba a férfi, majd egy kézmozdulattal a karjára feltekert dróttal, körbetekerte az egyik nagyobb sziklát úgy, hogy a drót összeköttetésbe került a sziklával és a kezével. Ezután a férfi a szájához vette a drótot, majd elmutogatott néhány kézjelet. Ahogyan Akira figyelmesen nézte a férfit, látta, ahogyan a drót fele felizzott, majd a következő pillanatban Kavari egy hatalmas lángot lehelt ki a drótra, ami végigfutott rajta és még nagyobbá nőtte ki magát, végül pedig elérte a sziklát és körbeölelte azt...
- A technika neve Ryuuka no Jutsu // Sárkánytűz Technika. Egyszerű technika, a nehézség benne a körülmények. Mindenképpen szükséged van a technika kivitelezéséhez egy médiumhoz, ami kapcsolatban áll veled és az áldozatoddal. A kézpecsétek a következők: Kígyós, Sárkány, Nyúl, Tigris! A kézjelek segítenek abban, hogy az Elemi Chakrádat kiterjeszthesd magára a médiumra, jelen esetben a Drótra. Viszont a jutsunál két irányba kell összpontosítani az elemi chakrát. A tüdődbe és a száj tenketsujaiba, valamint a drótokba. Ha nagyon kukacoskodni akarunk akkor három helyre, de ha úgy vesszük akkor a testeden belülre és kívülre. A lángokat úgy leheld ki, mint a Kasumi Enbu-nál, csak itt hozd is létre az elemi hatást, gyújtsd be a tüzet. Ha ez meg van akkor a drótokon haladva a drótokba koncentrált Elemi Chakra is belobban és folyamatosan táplálni fogja a tüzed. Így egy elsöprő erejű támadást vihetsz végbe.
És valóban! A szikla vörösesen izzott Kavari technikája után...
- Részemről ennyi. Elmagyaráztam, most már neked kell megtanulni. Ha innentől nem megy, akkor nem segíthetek.

Mondta, majd egy szemvillanás alatt eltűnt.

// 2 nap alatt tanulod meg a technikát. A mai nap folyamán sikerül az elemi chakrát a drótokba áramoltatni de a hatás nagyon gyenge. A 2. napon sikerül a teljes technika. 50-60 sort kérek Minimum. Az első nap gyakorlása legyen a hosszabb! Minél minőségibb az iromány és minél kreatívabb, annál több jutalmat kapsz a végén. Természetesen a karakter oda mehet és ott gyakorolhat ahova és ahol akar. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Akira on Csüt. Ápr. 28 2016, 14:38

Kavari nem válaszol a bevallásomra, hogy nem igazán készültem harcra vagy gyakorlásra, így felszerelés nincs nálam. Kavari hátat fordított nekem, nem vettem ellenségesnek a viselkedését, csak vártam, hogy mi fog történni. Ami ezután történt csodálatomat vívta ki. Kavari drótot tekert a kezére, ami még nem annyira látványos, ezt én is megtudom csinálni, ahogy azt is, hogy a drótot egy technikával egy kő köré tekerjek. Nem, a látvány ezután jött, ahogy a drót felizzik, majd Kavari levegőt vesz, majd kifújva azt a dróton végigfutott a láng hatalmas látvány volt, ahogy a követ körbeölelte a tűz. Figyelem a jelenséget, majd szó szerint megjegyzem a magyarázatot. Ránézésre nem lehet nehéz technika, főleg, ha az ember már ismer ennél nehezebb technikákat is az én szintemen ez félnap lehet. Ekkor még nem gondoltam volna, hogy nehezebb lesz, mint gondolnám. Vajon megkapom a drótot vagy sajátot kell használnom? A kérdésemre nem szavak formájában kaptam a választ, ugyanis a férfi amint befejezte a mondandóját eltűnt. Mivel gyakorolni szeretnék és nincs felszerelésem, így kénytelen vagyok visszatérni a lakásomba. Összeszedem a drótot, vagyisi inkább Tsukitól kel kölcsönkérnem egy kisebb gombolyagot, mert nekem nincs. Majd pótolom, ha esetleg elhasználom. Most helyet kell keresnem, ahol gyakorolhatok. Ha jól emlékszem a gyakorló pályán van pár szikla messze az éghető erdőtől, így arra veszem az irányt. Szerencsém van, mert az amúgy zsúfolt területen alig lézeng egy- két ninja és azoknak is a legnagyobb részén ott van chuunin egyenruha.Van, akin látszik, hogy nem rég kapta meg a rangját, mert a rangjelző mellény még szinte új rajta, nincs vagy alig látható rajta sérülés. Szinte irigykedem, hogy jó néhányuk ránézésre s alulról veri a 16-ot, míg én itt vagyok majdnem 20 évesen és még nem kaptam meg a rangot. Kinézek egy ritkább népsűrűségű részt, ahol egy szikla árválkodik, szinte kívánja, hogy rajta gyakoroljak. Az ujjamra tekerem a drótot, majd körbetekerem a sziklát és elmutogatva a pecséteket a drótra fújom a levegőt. Némi meleg levegőnél többet nem fújok ki, de éppen elég, hogy a drót egy kicsit felizzon, ugyanis chakrát sikerült mind a drótba, mind a tüdőmbe összegyűjteni, és én elengedjem azt. Gyorsan a közeli patakhoz rohanok, hogy lehűtsem a kezemet. Átgondolom, hogy mi lehet a probléma, de egyelőre nem jövök rá. A drót már fogja a sziklát, így újra a kezemre tekerem a drótot, de az eredmény nem változik. Ahogy újra lehűtöttem a kezemet letekerem a drótot a szikláról és újra próbálkozok. Most szerencsére nem sikerült megégetnem magam, ugyanis az idegességembe, hogy újra megteszem a chakrámat nem is irányítottam, így a tüdőmből a lélegzetem melege kevés lett volna ehhez. Nem tudtam rájönni, hogy mi lehet a hiba, amíg a  közelembe el nem kezdett egy hasonló technikát gyakorolni, aminek során megfigyeltem, ahogy a drót felizzik. Testen kívüli chakrairányítást megtanultam egyrészt a klón technikával, másrészt a láthatatlanság köpenyével, míg a chakra testen belüli irányításra van jó néhány tűz és tai jutsu technikám és akadémián is elég sokat tanultam róla. Aztán a fejemhez kaptam, chakrát is használni kéne. Elmutogatom a kézpecséteket, majd a drótba irányítom a chakrám, aminek az eredménye meglesz, de a technikával nem sokat haladok, Nem nagyon értem, hogy mi az oka a fennakadásnak, hiszen a szintemen ennek a technikának nem kéne gondot okozni. Most használtam a chakrámat... ~Basszus, hát persze!~ Ütöttem magam homlokon, hisze lassan kezdek rájönni, hogy mi a probléma, ugyan a hátralévő részében csak addig jutok, hogy a drót végig felizzik csak apró lángot tudok létrehozni, de haladás. A chakrámmal ügyesen bántam, de hamar rá is kellett jönnöm, hogy ez nem az a technika, ami hatalmas mennyiségű chakrát emészt fel. Már kezdett sötétedni, amikor abbahagytam a gyakorlást. Ugyan még elég sokáig bírtam volna folytatni, de Tsuki leharapja a fejem, ha későn érkezek haza és Kirigakure betörése miatt sem szerencsés esténként a szabadban tartózkodni, így hát haza indultam. Tsuki szemében láttam az aggódást, igaz nem miattam aggódott, hanem a faluért. A vacsorát szótlanul költöttük el, még a máskor folyton csacsogó "kislányunk" is csendben lapátolta a vacsorára készült levest, majd mikor mindenki befejezte az evést el is vonult. Tsuki csak szomotúan nézett rám, majd megszólalt.
- Még a kislány is tudja, hogy mi folyik az országban, az oktatók bármennyire titkolják a gyerekek megérzik az ilyet. Mi is félünk, a legtöbbünk még kisgyerek volt, amikor háborút látunk és ez átragad a gyerekekre.
- Erősnek kell lennünk, legalább nekünk felnőtteknek, ahogy egykor szüleink is azok voltak. Meg fogjuk védeni a falut, ami jelenleg az otthonunk.
Nem sokat beszélgettünk még, majd aludni tértünk. egymást ölelve aludtunk el. Másnap már korán reggel felkeltem. és egy darab dróttal a kezembe oldalamon Moonnal kisétáltam a gyakorló térre és fogva a drótot és egy tetszőleges követ lekötözve megindítottam a technikát. Jó néhány próbálkozás után sikerült eljutnom addig, ahol már tegnap voltam, a chakrámat a dróton keresztül sikerült elvezetnem. 1 óra körül járhatott az idő, mikor Tsuki kijött és hozott ebédet. Szavak nélkül fogyasztottuk el az ételt, de szavak helyett a szemünk beszélt. Mindkettőnk megértette a másik érzéseit. Tsuki egyszerre aggódott és volt rám büszke, amiért a frontra készülök, én pedig büszke voltam rá, hogy ennyire erős tud lenni, még talán nálam is erősebb. Az ebéd végén megszólalt.
- Figyelj az érzéseidre a technika kivitelezésekor!
Majd összeszedte a tárolókat és miután megpuszilt el is indult, mert neki lejárt az ebéd szünete. A szavai elgondolkodtattak. Vajon érzésből csinálom a technikát vagy csak létre akarom hozni? Jó félóráig nem nagyon próbálkoztam a technikával, hanem a kérdésre kerestem a választ, pedig nem volt nehéz kérdés. Jó félóráig kellett gondolkoznom, hogy az utóbbi miatt csinálom. Meg akarom tanulni a technikát, de egyetlen dolgot nem csinálok, egyetlen dolgot veszek ki az egészből, az érzelmeket. A tűz alapvetően pusztít és újjá teremt, ezért a harag és a szeretet az, ami táplálja. El kell döntenem, hogy a technikát melyik gondolat mentén akarom létrehozni. Mégsem, a technikához mind a két érzelem szükség, a harag, mert el akarom pusztítani azt, aki ellen bevetem és a szeretet, hogy tudjam, hogy ki miatt akarom elpusztítani a másikat. Ezzel a gondolattal kezdtem neki a délutáni gyakorlásnak. A technika nehézsége nem abban volt, hogy létrehozzam a tüzet, hiszen arra számtalan technikám volt, hanem a megfelelő tűzerő megtalálásában, mert ha túl sok chakrát rakok bele, akkor én is megégek, ha meg keveset, akkor nem jön létre a technika. Kora este volt mire végül talán rájöttem a technika lényegére és még egy kis idő, míg talán sikerült. Körbetekertem a követ, majd elmutogattam a pecséteket és kifújtam a tüdőmben lévő chakrát.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 802

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Május 12 2016, 14:29

// Kevés, de rendben lesz, mivel a te szinteden ez egy könnyű technika. Felírhatod a technikát az adatlapodra, mehetsz a frontra! //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Melegforrás Fogadó

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.