Erdőségek

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Erdőségek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. 31 Márc. - 20:59

A névvel ellentétben a fű országa sok és nagy kiterjedésű erdőségnek ad otthont, amelyeket szakadékok és szirtek szabdalnak; nem meglepően, hiszen a Föld Országának határhegysége az ország nyugati részét képezik.
A délebbi erdőségek bambuszok és óriási gombák lelőhelyei.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kanmiru on Szomb. 1 Május - 11:47

Az újabb üres éjjelen nem volt mit tenni, és nem jött újabb álom sem Kanmiru szemeire, így mégis meghozta a döntést, amitől addig ódzkodott. Elindult hát a falu felé, és út közben lehunyt szemmel, lassan haladva fürkészett maga körül. Senki sem járt a környéken, kivéve a ritkán elhaladó gyenge érzések gazdáit, akiket hamarosan már nem lehetett érzékelni. Tehát a határtól már eltávolodott már. Ezt jelezte a hamarosan elé magasodó bambuszerdők látványa is, ami az utolsó még mezőségen elterülő domb megmászása után vetődött elé. Kanmiru pedig alászállt a dombnak, és annak völgyében beért a bambuszok kopár, fénytől állandóan elzárt talajára, a bambusztörzsek közé. A sűrű erdő nem engedett hosszú látótávot, sem holdfényt, ami vezethette a vándort, így Kanmiru újra lehunyta a szemét, és koncentrálni kezdett. Fákat érintett meg, mindet, ami mellett elhaladt, hogy érezze az azokban rejlő energiát, azonban távol volt azok megértésétől. Lassacskán viszont kezdett érezni más jelenlétet. Állatokat vélt látni ott, ahol a szemei már nem voltak elegek, és csak az érzései vezették tekintetét. Órákig sétált így a bambuszerdők rejtekében, és nem unta meg az újabb és újabb érzések utáni kutatást, azonban hamar rájött, hogy valaki őt is figyeli. Nem is csupán valaki, hanem valakik. Egy rendezett csoport, ami a legtökéletesebb vadászok módszereit is felülmúlja. Szavak nélkül, némán meglapulva is egymást értő vadászok lapultak a háta mögött jóval. Mire Kanmiru érzékelni tudta az összes jelenlétet, rájött, nem érné meg hátra néznie; nem látna olyan jól, mint a vadászai, és csak tudatná velük, hogy tudja, ott vannak mögötte. Kanmiru nem akart vérengzeni, se azt nem akarta, hogy vadászai minden további nélkül váltsanak kontrollt vesztett üldözésbe, csak mert ő tudja már, hogy itt vannak.
Tudta, hátranézés nélkül is, hogy kikkel áll szemben, hiszen egyetlen olyan lénye van a földeknek, ami ilyen tökéletességgel lopakodik, üldöz, és ejt el másokat csapatostul, sőt érez meg olyasmit is, amit a legtöbben képtelenek. Mert a vadászok megérezték azt a pillanatnyi változást Kanmirun, ami után talán kicsivel másabbként lépett tovább, és a támadás megindult. Kanmiru megállt, és kezei egymást érintették, majd a tánc elkezdődött. Vadásza, az első, már csak egy ugrásra volt tőle, amikor Kanmiru elméjébe hasított a kép. A kép, amin a bambuszerdő sűrűjében fekszik, és farkasok támadják meg, s ő nem egyszerűen felkészül rájuk, hanem kinyújtózik, mint aki egészen addig várt, hogy ellenségei közel érhessenek hozzá, s hogy ő ekkor haraphasson rajtuk; hogy figyelmeztessen, és hogy megvédje önmagát.
A kép a valósággá változott, és Kanmiru kezében volt egy markolat, egy kicsi, késben végződő marokrész, aminek másik oldalán lánc húzódott - éppen a felé vetődött farkas szügyéig. A farkas lehanyatlott, és Kanmiru lábai elé csúszott. Még rúgott párat, Kanmiru viszont, annak ellenére, hogy szerette volna megkímélni a testét a további károktól, tovább kellett, hogy álljon. A többi farkas üvöltve vetette utána magát, Kanmiru pedig rákényszerült, újra, meg újra, hogy védekezzen. Nem akart ártani, de üldözői ösztöneinek sem parancsolhatott, így kénytelen volt újra és újra lecsapni, vagy körültekerni, és a földre rántani a farkast, amelyik éppen megtámadta volna. Türelmes akart maradni, hiszen az éjszaka vadászainak ő nem más, mint egy bagoly, aki leszállt a területükre; nem engedték felszállni, nem engedték eltűnni, így, ha meg akarta tartani akaratát, és tartózkodott a bántásuktól, igyekeznie kellett, és figyelni a lehetőségekre.
A bambuszok sűrű törzsei között lavírozva, gyakran egy csapáshosszra a vérszemet kapott farkasok egyikétől táncolt órákon át, s a farkasok előbb utóbb - ahogy a nap elkezdte citromszínbe festeni az eget, végleg - eltűntek a csapkodó-tekergőző kígyótól. A kígyó, amit Kanmiru eddig legkevésbé használt, és legkevésbé értett meg, most ott feküdt karjain. Lánca már nem csörgött, a véres, nedves föld szemeire ragadt. Egy utolsó fújással Kanmiru elzárta a láncot, és futásnak kezdett. Fáradtságának egy dolog szabott határt, a távolság, ami ekkorra már jókorát csökkent közte, és a falu között. Mielőtt aludni tért volna, minél közelebb akart lenni a céljához, hogy felkelte után tudjon figyelni önmagára, amikor közeledik Shinrai házikója felé.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Hétf. 12 Júl. - 13:00

Végre a fizetség is a kezembe volt így nem volt mit tenni elhagytam a falut. Nem volt túl sok kedvem ottmaradni hiszen mi okból lennék egy ninjáktól hemzsegő faluban? Úgy döntöttem, hogy az erdő mélyén megpihenek majd. Ott nem fog senki zavarni és pont ez volt jó az egészben. Végre egyedül lehetek és nem kell semmit csinálnom. Úgy vélem, hogy ez a nem elég jól ment. Kezdenek egyre jobbra fordulni a dolgaim. Nehéz elveszett ninjaként élni, de egyenlőre nem köröznek túlságosan szóval még viszonylag egyszerű az életem, de majd eljön az a nap mikor elit ninják loholnak utánam azzal a szándékkal, hogy megöljenek. Egyre mélyebben voltam az erdőben. Minnél mélyebbre mentem annál sűrübbek voltak a fák és annál jobban takarták el a napfényt. Egyre sötétebb és sötétebb lett pedig tudtam, hogy még nincs este. Mikor már elég messze voltam a falutól felugrottam egy fa ágára leültem rá és a fa törzsének támasztottam a hátamat. Nem voltam még fáradt ezért nem is gondoltam ara, hogy aludjak. Sokkal inkább kedvem lett volna valami új jutsut tanulni vagy gyakorolni, de sajnos egyedül ennek nem lett volna túl sok értelme. Így csak ott ültem a fán.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Szer. 14 Júl. - 23:38

Hjajj de jó távol lenni a sok hivatalos ninjától. Legalább nem kell aggódnod, hogy elkezdenek keresni. Valószínűleg nem fognak rájönni, hogy te voltál aki elintézte azt a raktárost. Jó ott ücsörögni a fán, azonban hirtelen meghallasz valamit. Egy állandó hang, ami nagy zörgéssel jár...üvegek, fa és egyéb dolgok összerezdülései hallatszanak. Könnyen megállapítod a lassú menetre jellemző hangból, hogy egy kis faszekér. Amikor tisztán megpillantod, látod, hogy egy öreg húz egy kis kézi szekeret, egy bamboo kalappal a fején. Éppen a "fád" alá ér, hogy megpihenjen. Leteszi a szekeret, és leül a fa tövében. Amikor leveszi a bamboo kalapját, felnéz a fa tetejére, és kicsit meghökkenve néz rád. De ez az arckifejezés rögtön barátságosra változik.
- Óh, elnézést, nem vettem észre magát, tudja az öreg kor teszi az emberrel, hehe!- Feláll a fa tövéből, és úgy néz téged- kitalálom, maga egy ninja...Sok magafajtát láttam már vándorlásaim közben!
Elkezd kutakodni a kis szekerében. Úgy néz ki valami vándorkereskedő. Elővesz egy elég szegényes kinézetű katanát, meg egy shurikentartót.
- Esetleg nem érdekli önt az egyik árum?...- talán előre tudja, hogy hasonló minőségű dolgokat már nem adhat el neked. Hümmeg egyet, majd sóhajtva vissza rakja a katanát és a shurikentartót a helyükre. Tovább kutakodik. Most valami érdekesebbel eáll elő: egy tekercs.
- Nos, talán egy jutsut tartalmazó tekercs jobban érdekelné? Olcsón magának adhatom, nálam már régóta porosodik! Azt nem tudom, hogy milyen jutsut tartalmaz, de talán maga jobban ért ezekhez. Úgy 500 ryuu-ért a magáé is lehet!
Nos, talán megcsekkolhatnád a tekercset, ha már tanulni akarsz.

//Az Iwagakure no Jutsu az...//
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Pént. 16 Júl. - 17:49

Csend volt és nyugalom. Egy lelket sem láttam sehol. Nem mondhatom, hogy nehéz napom volt, de jólesik egy kicsit megpihenni. Direkt az erdő legsűrűbb részét választottam remélve, hogy senki nem jár erre. Sajnos tévedtem. Zörgéseket hallottam így gyorsan elővettem egy kunait és a hátam mögé rejtettem. Láttam, hogy csak egy öregember valami szekérrel melyen különböző áruk vannak. Rájöttem, hogy valami kereskedő lehet. Eltettem a kunait gondolva, hogy nem lesz rá szükség. Mikor az öreg meglátott a fa tetején először kicsit meglepődhetett, de utána ez a meglepetés átment reménybe, hogy sikerül valamit rám sóznia. Eleinte kétes minőségű fegyvereket mutogatott nekem, de hamar rájött, hogy nekem nem tudja eladni az ócskaságait. Ekkor valami olyat mutatott ami még az én érdeklődésemet is felkeltette. Egy tekercs melyben valami jutsu van leírva. Rögtön leugrottam a fáról és elvettem a tekercset,, hogy megnézzem. Mikor kinyitottam rögtön a jutsu neve volt látható. A nevéből ítélve föld elemű jutsu. Tovább olvasva és leírta, hogy mire képes és, hogy hogyan lehet megtanulni. A végén volt egy írás arról, hogy, hogyan lehet rájönni az első elemünkre és, ahogy a végére értem három papírlap esett ki belőle. Megfogtam az egyiket és beleirányítottam a Chakrámat. A föld elemű lesz akkor megveszem és arrébb megyek gyakorolni. Ha nem föld elemet mutat hanem valami mást akkor is megveszem max eladom valaki másnak drágábban (XD)
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Hétf. 19 Júl. - 13:20

A kereskedő kicsit hátrébb lépett amikor leérkeztél, csak hogy helyet adjon neked, majd átadta a tekercset megtekintésre, úgy látszik tudta, hogyha elviszed akkor úgyis elviszed, a becsületességedben bízott egy árus felé. Átfutottad a tekercset, majd a kiesett papírokba vezetted a chakrád. A papír összegyűrődik, szóval a tekercsben írtak alapján föld elemű vagy. Így pont jól jön ez a tekercs. Kifizeted a tekercset az árusnak, és arrébb mész. A kereskedő mosolyogva néz utánad, sóhajt egyet, majd leül pihenni, hiszen eredetileg is ezért jött ide.
Elkezd jobban tanulmányozni a jutsut. Doton: Iwagakure no Jutsu. A jutsu lényege, hogy elbújhatsz a talajban, vagy bármilyen természetes föld vagy szikla képződményben. Valahogy így kell megcsinálni: a chakrádat a földbe vezeted, majd szétnyitod a földet, majd mikor a föld szó szerint elnyelt, rögtön bezárni a lyukat a chakrával. Mindezt maximum 2-3 másodpercen belül kell kivitelezned.

//Jobban örülnék ha egy hosszabb postot írnál a tanulással kapcsolatban, tekintve, hogy ez egy tekercs, és nem egy tanár, nehezen hozhatja a tudomásodra ha valamit rosszul csinálsz. Eddig a helyzet:

- 500 ryuu //
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Vas. 8 Aug. - 20:08

Örültem, hogy megfelelő elemem van a jutsu tanulásához. Rögtön ki is fizettem az öregembert. Kicsit távolabb mentem és elkezdtem nézegetni a tekercset. A jutsu viszonylag egyszerűnek mégis nagyon hasznosan tűnt. El tudok bújni a talajban vagy a sziklákban ezzel meglepetés szerűen támadni. A tekercset egy biztonságos helyre tettem majd elkezdtem gyakorolni. A lényeg, hogy szét kell nyitni a földet majd az alá bejutni és újra összezárni. Elkezdtem a chakrát koncentrálni a talajba, de először semmi nem történt. Még csak meg sem repedt vagy valami. Újra megpróbáltam, de még mindig nem történt semmi. Nem értettem, hogy mit csinálok rosszul, de tovább próbálta,. Vagy tíz próbálkozás után sikerült egy nagyon kicsit szétnyitnom, de még egy kutya sem tudna elbújni benne. Újra és újra próbálkoztam. Éreztem, hogy a chakrám egyre jobban fogy, de nem érdekelt csak az járt a fejembe, hogy sikerüljön a jutsu. Egyre nagyobb és nagyobb lyukat sikerült csinálnom mígnem végül akkora volt amibe el tudtam bújni. Gyorsan lesüllyedtem a föld alá. Mikor ez sikerült rögtön visszamentem. Ekkor már nagyon fáradt voltam és éreztem, hogy a chakrám is nagyon fogytán van. Gyorsan kerestem egy megfelelő helyett és rögtön le is pihentem.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Pént. 13 Aug. - 22:56

//Elég rövidke lett, de mivel egy alap szintű jutsu föld eleműeknek elfogadom...Ha akarod akkor folytathatjuk is, bár javaslom most más felkérését a folytatásra, mert bő 10-11 napra elleszek a net közeléből :S

Jutalmak:
+ 5 chakraszint
+ a jutsu Smile

A ryuu-t már levontuk. //
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Vas. 5 Szept. - 19:10

A jutsu megtanulása után összeszedtem a cuccaimat és útnak indultam. Az erdő sűrűjébe a fény alig sütött be ez kicsit megnehezítette a tájékozódást. Úgy éreztem, hogy hosszú órák óta sétálok az erdőben, de még mindig nem látok semmit. Nem tudom, hogy pontosan mennyi ideje vagyok itt és azt sem, hogy merre járhatok csak azt érzem, hogy ha továbbra is erre megyek akkor kilyukadok majd valahol a többi nem érdekel. Bár kicsit örültem, hogy nincs errefelé egy lélek sem mert én jobban szeretek egyedül lenni. Hirtelen fényt pillantottam meg. Odamentem és azt vettem észre, hogy az erdő közepén egy falu áll. A fákat a falu körül kivágták így a napfény be tudott hatolni. Ezt a fényt pillantottam meg én is. Szépen a falu felé sétáltam és reméltem, hogy barátságos népek ezek. Gondoltam, hogy bemegyek eszem valamit már ha ez lehetséges. Nem tudom, hogy mi fog itt várni rám, de valami rosszat sejtek.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Falusi összetartás

Témanyitás  Zetsu on Szer. 8 Szept. - 18:53

Az időérzéked elvesztetted mialatt az erdőben sétáltál. Senki mást nem láttál errefelé. Már-már kezdett furcsa lenni, hogy senkit sem látsz az öreg vándorkereskedő óta. Az út egyre kezdett szélesedni, és úgy tűnt hogy civilizáció felé haladsz, a távolban megláttál egy falut. Messziről nem sok életet láttál, de néhányan álldogáltak az utca két végén. Ahogy közeledtél, jobban láttad és hallottad, hogy mi történik. Az út két végén álldogáló emberek valahogy nem igazán akartak az út másik vége felé lépni.
- Tokushai!!! Takarodjatok már el végre ebből a faluból! Mi vagyunk ezeknek a lakosoknak a védelmezői, és megparancsolom, hogy menjetek el innen, vagy különben...
- Vagy különben mi, Ikuo?!! Mi békés lakosok vagyunk, arról nem tehetünk, hogy állandóan megtámadtok minket az utcán!
- Ti arrogáns barmok állandóan provokáltok minket!!- az illető képes volt elköpni az út másik végéig, és így eltalálta a másik fél cipőjét.
Fel se lehetett fogni mi történt, de máris indult egy kő a köpős feje felé, ami erősen kiütötte, majd az események kicsit felgyorsultak. Néhányan egymásnak mentek ököllel, de pár pillanattal később már kések és wakizashi-k kerültek elő, minden más paraszti szerszámmal együtt. Elég nagy viadal kezdődött, és úgy tűnt elszabadult a pokol. A házakból elő özönlöttek a népek, minden fegyvernek nevezhető dologgal. Hullottak az emberek, és azon kaptad magad, hogy ha nem is mentél közel a faluhoz, néhányan feléd közelednek.
- Öljétek meg!! Biztos az Ikou-k csatlósa!!
Két paraszt, az egyik kiegyenesített kaszával, a másik egy bunkósbottal, és egy szamuráj egy katanával és egy wakizashival tart feléd. Nagyon szétbarmolt helyzet lehet a faluban.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Szomb. 18 Szept. - 21:25

Nem is értettem, hogy hova csöppentem. Láthatóan valami belharc folyt a faluban. Jobbnak láttam továbbállni és nem belefolyni a falusiak harcába. Ekkor már késő volt. Már három ember rohant felém mindenféle fegyverrel. Nem túl veszélyesek rám nézve, de jobb ha gyorsan lerendezem őket. Gyorsan elindultam a szamuráj felé. Mikor odaértem megpróbálom kirúgni a kezéből a kardokat majd gyorsan felszedni. ha ez sikerül akkor megtámadom őket ügyelve arra, hogy ne haljanak meg csak ne tudják folytatni a harcot. ha ez sikerül akkor az Iwagakure no jutsut használva elbújok míg le nem nyugszanak a kedélyek. Ha ez megtörtén akkor valakitől megpróbálom kideríteni, hogy mi is folyik itt aztán amint lehet tovább állni bár valami azt súgja nekem, hogy ez nem lesz olyan egyszerű.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Hétf. 27 Szept. - 22:01

A szamuráj megállt, a másik kettő paraszt még mindig rohant feléd. Így nem igazán voltál képes elérni a szamurájt, mert ő felkészülten állt a prolik mögött. A bunkós illető nagy gyorsasággal rohant feléd, és már készült fejen áldani a bunkójával, és amikor meglendítette, te sikeresen arrébb pattantál, majd kirúgtad a kezéből a bunkót, ha már a szamurájhoz nem tudtál eljutni. Talán jobb lenne először a parasztokkal végezni, mielőtt rátérsz a jobb harcos kivégzésére. A bunkót inkább csak teljes erővel beledobod a paraszt arcába. Pont az orrocskájába ment bele, és egy csonttörés félét is lehetett hallani. Éppen csak feleszmélsz, amikor már tart egy kasza suhintás a lábaid felé. Csak épp hogy egy hátra szaltóval kimentetted a lábaidat. A következő mozdulatod gyors volt: amikor oldalról suhintott volna feléd egyet, te gyorsan elé pattantál, és a két kezeddel megfogtad és megállítottad a csapást. Hasba rúgtad az illetőt, és kihúztad a kezéből a fegyvert, mivel kicsit felengedett. A kasza végével még orrba nyomtad, és ezután kidőlt, és nem fog egy jó ideig felkelni. Már csak a szamuráj áll előtted, aki komoly arccal, felkészülten várja a támadásaidat. Ahogy jobban megnézed az arcát, jó pár heg található rajta, ami azt jelentheti, hogy nehéz megölni.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Szomb. 2 Okt. - 12:18

A tervem nem úgy sikerült ahogy én azt elterveztem. Először a parasztok rohantak felém. Őket kellet valahogy félreállítanom ahhoz, hogy a szamurájjal foglalkozzak. Egyre közelebb értek. Először a bunkós támadott rám. Gyorsan arrébb ugrottam és kirúgtam a kezéből a fegyverét. Gyorsan elkaptam majd az arcába vágtam. Hallottam a csonttörés hangját. Ekkor hirtelen a kaszás jelent meg és támadott rám. A lábaimat akarta levágni, de egy hátaraszaltóval ezt megakadályoztam. Ezután oladalról támadott, de nekem sikerült eklapnom a fegyverét majd elvettem tőle és orrba vágtam a végével. Már csak a szamuráj maradt. Rezzenéstelen arccal állt előttem és a félelem legkisebb jelét sem mutatta. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon erős vagy, hogy túlságosan bízik magában. Bár teljesen lényegtelen, hogy melyik mert úgy is le fogom győzni. Szépen a vállamra helyeztem a fegyvert és elindultam az ellenfelem felé. Lassan sétáltam felé. Mikor már csak 3 méter választott el minket elkezdtem futni felé. A kaszát felemeltem és oldalról próbáltam vágni vele.Ha ez nem sikerül akkor gyorsan próbálok több támadást indítani az ellenfelem felé.

//Ha megoldható akkor szeretném ha valamikor játék közben szeretnék szerezni egy normális tehát nem kiegyenesített kaszát ami majd fegyverként funkcionálna nekem.//
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Vas. 10 Okt. - 20:53

//Bocsánatot kérek alássan a késésért. Természetesen megoldható a fegyver//

Lassan és biztosan indultál el az ellenfeled felé, biztos voltál sikeredben, ahogyan ő is. Amikor még jóval távolabb voltál, akkor a wakizashi-t a tokjába helyezte, ami az övén helyezkedett el. A katana-ját így tehát biztosan tudta tartani egy kétkezes fegyver ellen, és jobban koncentrálhat a támadásra és a védekezésre. Tehát a meghatározott távolságon belül elkezdtél futni felé, majd a kasza felemelése után oldalról suhintottál egyet a szamuráj felé. Maga mellett kivédte a csapást a kardjával. Mivel ez nem sikerült, amint hallottad, hogy össze ér a két penge, egy 360 fokos fordulatot vettél az ellenkező irányba, hogy most onnan próbáld megcsapni. Ezt is sikeresen hárította, majd ő szúrt feléd a kardjával miután feléd lépett egyet. Épp, hogy eltudtál hajolni, tovább kellett pattannod, hogy ne tudjon ismét rád támadni. Most felugrottál és felülről sújtottál le a szamurájra, teljes erődből. Most hogy hárítson, muszáj volt leguggolnia a pengét ütközésekor, hogy elég egyensúllyal tudjon a támadást után maradni. Amikor leérkeztél, rögtön szúrtál, ő viszont hamar hátra ugrott egy nagyot. Azonban. Amikor a kaszával szúrtál, és amikor ugrott, sikeresen levágtad az övét, mivel elég erővel és jó helyen szúrtad meg a dolgot. A wakizashi a tokjával együtt a földre esett. Itt volt az esély, hogy felvedd a földről, és azzal harcolj. Azonban a szamuráj amint észrevette ezt, dühöngve indult feléd. Ez érthető volt, ugyanis a szamurájok egyik legbecsesebb kincse a fegyverük, anélkül nem ér semmit az életük. Olyan mintha téged megfosztanának a tenketsu pontjaid felétől.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Szomb. 6 Nov. - 21:04

A dolgok nem teljesen úgy alakultak mint ahogy gondoltam. Végül mégiscsak erőszakhoz kell folyamodnom amit most nem akartam. A támadásom a szamuráj ellen nem volt valami sikeres. Megsebesíteni nem tudtam, de a wakizashiját levágtam róla. Amint leesett odarohantam és megpróbáltam felvenni. Ha elég gyors vagyok akkor előbb sikerül megszerezni a fegyvert mint, hogy a szamuráj elér engem. Ha jól mennek a dolgok akkor én hátra ugrok és a szamuráj felé hajítom a kaszát. Nem fűzök sok remény ahhoz, hogy megsebesítem vagy ilyesmi, de nekem már nincs szükségem arra így csak feleslegesen lenne nálam. A fegyvert kihúzom a tokból és a szamuráj felé rohanok. Nagyon idegesnek tűnik amit jól kilehet használni. Egymás felé rohanunk majd mikor elérjük egymást nem támadok hanem átpördülök mellette és ezzel a lendülettel próbálom megvágni a hátát. Ha nem sikerül akkor gyors és folyamatos támadásokat indítok ellene.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Kedd 9 Nov. - 20:39

Sikeresen felkaptad a földről a fegyvert és az ellenfeled ezt látva eléggé elvesztette az eszét. Dühöngve száguldott feléd, te pedig nyugodtan elindultál felé. Láthattad a szemében, hogy nem fog megállni amíg nem ölöd meg, és ez talán csak egy kicsit nehezítette a dolgod. A legnagyobb gondod nem is ez lesz, hanem az, hogy rettentő sokan vannak akik felétek kezdtek jönni, és csak feltételezheted, hogy nem téged jönnek segíteni. Amikor közel kerültetek egymáshoz, megpördültél mellette, és szép ívesen a háta felé csaptál. Azonban ő túl gyorsan fordult hátra, és így hárítani tudta, viszont megingott a pördülésben. Te ezt kihasználva még egy gyorsat szúrtál a hasa felé, és át is szúrtad sikeresen. Lassan összeesett a samurai, és elejtette a kardját. Azonban mielőtt még büszke lehetnél magadra, hallod ahogy léptek zuhataga tart a földön feléd. Egy hordányi samurai és egyéb felfegyverzett alak tart feléd, amit viszont már biztos nem tudnál elintézni. Úgyhogy lehet, hogy ideje lenne kihasználnod új jutsud előnyeit, és elbújni a földben, amíg tiszta nem lesz a terep, majd esetleg utána nézhetnél, hogy mi is a nagy helyzet a faluban. Talán érdekelni is fog valami itt, ha már ennyi a harcművész, valami értékesnek is kell itt lennie.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Pént. 12 Nov. - 13:14

Egymás felé rohantunk és mikor mellé értem megpördültem mellette és megpróbáltam hátba vágni ami nem sikerül mivel a szamuráj gyorsan meg tudott fordulni és hárítani a csapásomat, de így elvesztette az egyensúlyát. Ezt én kihasználtam és hasba szúrtam. Nem volt könnyű dolgom. Erős ellenfélnek bizonyult. Ekkor vettem észre, hogy rengeteg ember rohan felém. Nem tudom, hogy mi van itt, hogy ennyi harcos van erre, de az biztos, hogy jó dolog lehet. Nem akartam megküzdeni velük elsősorban mert nagyon nehéz dolgom lenne másik, hogy nem akarok tömegmészárlást rendezni. Úgy néz ki az egyetlen menekülési esélyem az ha a föld alá bújok. Elmutogattam néhány kézjelet.
-Doton:Iwagakure no jutsu- Mondtam és elkezdtem beleolvadni a földbe és mire a harcosok elértek addigra teljesen eltűntek. Furcsa dolog lehetett számukra, hogy csak úgy elsüllyedtem a földbe. Kíváncsi lennék az arcukra. Viszont most egy darabig itt kell maradnom. Megvárom míg minden elcsendesedik és előjövök a föld alól, hogy körbenézzek.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Hétf. 15 Nov. - 22:06

Nos úgy látszott hogy a menekülési útvonal bejött, és a samurai-ok nem tudták hogy hova lettél, és bár nem láthattad, eléggé ideges és meglepett arcot vágtak ahogy meglátták, hogy eltűnsz a föld alatt. A föld alatt egy kicsit arrébb mentél, be egy erdőbe, és felnyitottál egy rést a földön, hogy legalább levegőd legyen. Amikor úgy hallottad, hogy elcsendesültek a a harc hangjai, úgy döntöttél, hogy végre elő jössz a föld alól. Fel is pattantál a földből, és egy fa mögött landoltál, mivel már előzőleg elmentél az erdő talajába vagy mi. Már kezdett egy kicsit sötétedni, és ahogy körülnéztél, láthattad, hogy a falu körül és ha jobban megnézed még a faluban is láthatók a vértócsák nyomai, de a hullákat már eltakarították, ahogy a te ellenfeledet is. Most óvatosan elindultál a falu felé, és lopakodva körülnéztél a házak között. Egyszer csak egy pisszegő hangra leszel figyelmes. Az egyik ajtó résnyire ki volt nyitva. Egy nagyobb ház ajtaja, és egy szempár nézett téged belülről, ahogy láttad ráncai vannak a szemei alatt és a homlokán.
- Kérem jöjjön be! Nem biztonságos kint! Ha meglátják újra elkezdődhet egy olyan harc mint az előbb! És azt még maga sem szeretné! - mondta halk, rekedtes hangon.
Nos, az öreg szépen invitált be. Valószínűleg csak a sebesültek ápolása miatt nincsenek kint járőrök az utcákon.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Kedd 14 Dec. - 19:21

A menekülés sikeres volt. Nem tudom, hogy mi lenne velem enélkül a jutsu nélkül. A földben elindultam és egy erdő alá mentem. Hamarosan hallottam, hogy a csata elcsendesedett. Óvatosan kijöttem a földből és körülnéztem. Sehol nem volt senki. Mindenhol vér volt. A halottakat már eltakarították. Ilyen csatát még nem láttam. nem tudom, hogy mi történhetett itt, de úgy érzem, hogy jobb ha nem folyok bele a falu ügyeibe. Már épp indulni készültem mikor egy pisszegő hangot hallottam. Odanéztem és egy résnyire nyitott ajtó mögött álló embert pillantottam meg. Be hívott a házába ezzel is elkerülve azt, hogy engem meglássanak és újabb harcok törjenek ki. Én bólintottam és elindultam oda. Bementem a házba. egy öregember volt aki behívott a házába.
-Köszönöm, hogy beengedett. Viszont lenne egy kérdésem. Mi folyik itt? Mik ezek a harcok? Tudom nem az én dolgom, de mégis szeretném tudni. Én úgy látom, hogy ez csak értelmetlen gyilkolászás semmi több- mondtam az öregembernek. Vártam, hogy válaszoljon. Nagyon érdekel, hogy mi ez. Bár nem gondolom, hogy bármit is fogok tudni tenni a helyzet ellen.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Szomb. 8 Jan. - 13:48

Ahogy beléptél a házba, megérzed az ápoláshoz használt eszközök és folyadékok szagát, és látod, hogy sok sebesültet ápolnak a házban. Ahogy a harc előtt megnézted, a harcnak két résztvevő "oldala" volt, az egyik valamivel gazdagabb, a másik a szegényebb. Úgy tűnik ezek a szegényebbek, alig van pár jól karbantartott fegyver az előszobában ahol vagy. De mindenhol fetrengenek a sebesültek mellett fegyverek is, kisebb tekercsek, valószínűleg végrendeletek, nem pedig jutsuk. Az öreg arrébb hív egy kis iroda szerű helységbe, ahova ahogy belépsz, megérzed a füstölőket, kellemes illatot árasztanak magukból, és nem lehet tőlük érezni a fertőtlenítők és egyéb orvosi dolgok szagát. Az öreg leült egy székbe, majd mutatta hogy te is ülj le a vele szembe levő székbe.
- Nos, hol is kezdjem...mivel idegen vagy, megpróbálom rövidre fogni hmm...látom te nem egy egyszerű utazó vagy, ninja, ha nem tévedek? - valószínűleg volt már ninjákkal dolga, mert ahogy láttad, csak a kunaitartódra nézett rá. Választól függetlenül folytatta- Nos, ez a kis falu, Hannin Juutaku (azt jelenti Bűnözők Menedéke) anno Yakuzák által uralt birtok volt, egy pihenő a csempészeknek és egyéb nem kívánatos személyeknek. Azonban egy nap jött egy ninja a Fű Faluból, legyilkolta az itteni haramiákat, és felszabadította a szolgákat akiket éppen eladni készültek. Mivel a szolgákat messziről hozták, egyik sem tudott hazamenni, úgyhogy inkább itt maradtak, és elkezdték művelni a földet, állatokat tenyészteni. A ninja itt hagyta a különleges fegyverét, egy spéci katanát, és átadta a falu akkori vezetőjének, ez volt a jele annak, hogy ki irányítja a falut. Minden jól ment, amíg pár hónapja meg nem jelent újra a Yakuza. Nem azokhoz tartoztak akik előbb irányították a falut, de jöttek, leölték a faluvezető családját, elvették a katanát, és kijelentették, hogy ők az új vezetők. Elkezdték itt építgetni a kis ültetvényüket, ami nos biztosíthatlak hogy nem legális.
Sóhajtott egyet a nagy történet elmesélése után, majd öntött magának egy kis vizet, és öntött neked is egy pohárba, és meghúzta.
- Mi nem tudtuk vissza szerezni a falu felett az irányítást, és nem is a katana a baj, hanem az, aki viseli! A Yakuzák magukkal hoztak egy elveszett ninját, aki kisajátította a kardot, és csak azzal tudják megnyerni a sok csatát, létszám fölényben vagyunk, mégis legyőznek, mert egy ninja segít nekik - rád néz, majd mint akibe beleszállt a szentlélek, egy ajánlatot tesz - Mondd csak ninja, nem lenne kedved megszerezni azt a fegyvert? Biztos vagyok benne, hogy nagy hasznát vennéd útjaid során! És még nekünk is segítenél vele. Kérlek essen meg rajtunk a szíved! Nem bírjuk már a sok munkát amit a nyakunkba zúdítanak az ültetvényeikkel. Ugyanis nekünk kell őket művelni, nem nekik, és ha menekülni próbálunk, egyszerűen lelőnek pár íjász segítségével.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Szomb. 8 Jan. - 18:27

//Bár kaszáról volt szó, de a kard is megteszi. Van valami különleges képessége vagy a kinézete miatt spéci?//

Amint beléptem a szobába rögtön megcsapott a fertőtlenítő, és az egyéb orvisi szerek szaga. Nem volt kellemes. Körülnéztem, és láttam, hogy rengeteg sebesült fekszik mindenhol. Úgy néz ki, hogy ez valami elsősegély házikó, mert kórháznak nemigen lehet mondani. Az öreg félrehívott egy kis szobába. Füstölők égtek. Elnyomták a kellemetlen fertőtlenítő szagát. Leült egy székre. Én is leültem. Elkezdte mondani a történetet. Érdekes volt, főleg az a kard. A mondandója vén felajánlotta, hogy az enyém lehet a kard, ha segítek az ellenfeleit legyőzni. Rövid ideig gondolkoztam. Nem akartam nagyon belefolyni más ügyeibe, de úgy látszik most nincs más választásom.
-Segítek maguknak a kardért cserébe. Egy valamit viszont áruljon el, miért olyan különleges az a kard? mi van benne ami ilyen értékessé teszi?- kérdeztem. Remélem, hogy az öreg tudja a választ, és megosztja velem. Már jó ideje nem volt részem ilyen jó kis akcióban.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Vas. 16 Jan. - 11:48

Az öreg arckifejezése egy aprónyit sem változott, úgy tűnt számít a kérdésre. Hümmögött egyet. Megvakarta a fejét, és felállt a helyéről, majd elkezdett a könyvespolcán keresni valamit. Pár perc múlva levett a polcról egy naplót, majd elkezdte lapozgatni. Néhány lapra csak ránézett, és rögtön tovább ment. Úgy tűnt tudja mit keres. Aztán egyszer csak egy lapozásnál megállt, és egy "hö?" hangot adott ki. Összecsapta a naplót, majd vissza rakta a helyére.
- Úgy tűnik kitéptek a naplóból egy lapot, valószínűleg azon volt, hogy mire is képes a kard. Nos elég régóta nem kellett használnunk, sőt, ahogy a brigantik megjelentek, időnk sem volt használni. Úgyhogy az magára fog hárulni, hogy kiderítse mit tud! És természetesen megtarthatja a kardot, csak űzze el innen ezeket a mocskokat!- mondja ingerülten a végét a mondatnak- Lepihenhet egy szobánkban, ami nem büdös, és holnap neki kezdhet a faluvezetői ház...azaz most már villába jutással. Gyorsan átalakították egy kisebb villává ahogy ide értek, nem tudom ennyi idő alatt mennyi pénz tudta inspirálni az építészeket. Nos, akkor jó éjt, én nyugovóra térnék. És sok szerencsét!
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Kedd 8 Feb. - 19:27

A kérdésemre sajnos választ nem kaptam. Úgy néz ki, hogy azt a lapot amin a kardról volt szó valaki kitépte. Nem tetszik nekem ez az egész dolog, de már furdal a kíváncsiság, és egy új fegyver sem ártana. Már beesteledett, és úgy gondoltam, hogy kölünézek a városban. Kimásztam a szoba ablakán, és onnan a tetőre mentem ki. Ha vannak őrök akkor úgy próbálok menni, hogy ne vegyenek észre. Felugrottam az egyik fára majd fáról fára ugrálva közlekedtem a villa felé. Végül ha minden jól meg akkor a villának a tetejére érkezek, és nem vesz észre senki. Úgy néz ki, hogy az öreg nem hazudott tényleg elég nagy csapataik vannak. Elmentem a ház másik oldaláis majd a falára egy robbanó cetlit helyeztem. Ha ez sikerül akkor Shushin no jutsu használatával visszamegyek a fára, úgy, hogy ne vegyenek észre. Mikor már a lombok biztonságos takarásába vagyok aktiválom a robbanó jegyzetet, és megvárom, hogy odafussanak az őrök. Ha ez összejön akkor valamelyik ablakon megpróbálok bejutni, és ott bent keresgélni, a kardot, és a használóját.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Szomb. 12 Feb. - 16:30

Az éj leszállt, te pedig nem hezitáltál, amint úgy érezted, hogy eljött az ideje az akciónak, fogtad a cókmókodat és elindultál a villa felé. Kezdett hideg lenni a környéken, mivel reggel a fák nem lombjai nem engedik be a meleg napsütést, éjszakára már szinte semmi sem marad belőle. A saját testedből áradó meleg levegő szinte világított a fák között. A Yakuzák csapatai főleg aludtak, egy-két őrszem állt itt-ott, de már szinte ők is alvajáróknak számítottak. Egyszerűen eljutottál hát a villa egyik oldalsó falához, és elhelyezted a robbanócetlit. Aztán úgy helyezkedtél, hogy a robbanás után a villa hátsó részénél egy ablakon be tudj mászni. Amikor felcsendült a bumm, minden elhallgatott, majd a "Riadó!" elkezdett zengeni, kolompok, harangok, minden ami kell felcsendült, hogy az őrök felébredjenek. Hirtelen elkezdtek a robbanás helyére csődülni az őrök. Te az őrületet kihasználva belógtál az egyik hátsó ablakon.

Úgy valami elit egységek hálójába csöppentél, nagy páncélzatokkal meg minden, azonban a páncélokat a helyükön hagyták, mivel sietniük kellett valószínűleg. Ahogy indultál a folyosóra, néhány katona futott el előtted, szerencsére nem vettek észre a sötét szobában. A folyosón lopódzva elértél egy nagyobb terem bejáratához. Középen két ember állt. Az egyiknél volt egy kard, aminek a tokja és a markolata elég szépen volt megmunkálva, arany díszítésekkel meg minden. Mellette a másiknak elvolt kendővel takarva az arca, valószínűleg egy ninja, a többi, fekete ruháiból ítélve. Érdekes.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Vas. 3 Ápr. - 9:13

A tervem sikerült. A robbanásnak köszönhetően észrevétlenül be tudtam jutni az épületbe. Meglepően könnyű ezeket a yakuzákat átverni. Mikor bemásztam egy elit csapat szobájában kötöttem ki. Mindenfele páncél és fegyverek voltak. Ezek szerint sietve távoztak. Egy csapat futott el előttem. Az egyik aki elől futott, és jobban volt páncélozva valószínűleg a csapat vezetője lehetett. Megjegyeztem, hogy hogyan nézett ki. Elindultam, és a folyosón lopakodva keresgéltem. végül megtaláltam a helyet amit kerestem. Egy nagy szoba, és két ember volt ott. Az egyik biztos, hogy ninja volt. Úgy véltem, hogy nem jó ötlet, hogy ha szemtől szemben támadok rá ezért inkább úgy döntöttem, hogy cselhez folyamodok. Henge no jutsuval felvettem az előbb látott ember alakját, de úgy mintha meg lenne sérülve. Szépen besántikáltam a szobába.
-Uram ellenséges ninják törtek be az épületbe. Az egységeinknek esélye sincs ellenük.- Egyre közelebb sántikáltam hozzájuk. Ha nem veszik észre, hogy ez egy csapda, és elég közel tudok kerülni a kardoshoz, akkor gyorsan egy kunait rántok elő, és azzal próbálom megölni majd a kardját elvenni. Ha nem sikerül vagy átlátnak az álcámon, akkor felkészülök a harcra.

//Sajnálom, hogy ilyen nagy kihagyással írtam csak, de megígérem, hogy mostantól rendesen heti legalább 2 postot fogok adni.//
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.