Az aktivitásról

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Az aktivitásról

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Jan. 12 2012, 19:03

Eljött az az idő is, amikor staff egésze egyöntetűen és egy emberként érzi át, hogy a fórumnak már túl káros lehet az inaktivitás túlzó mértéke. Tény, hogy sokan nem tértnek vissza a játékukhoz, vagy egyszerűen jelentkeznek és végül nem adnak bele semmit, esetleg tervezni, bátorodni jönnek chatre, majd az egészből semmi nem lesz...

A Staffnak minden ilyen alkalommal viszont meg van a maga munkája, tervek a játékokra, sokunk még jövőbeli összefűzéseket, és egymásra épülő történeteket terveznek meg, amik egyre és másra dőlnek össze és nem történnek meg mert végül nincs játékos aki végigcsinálja őket.

És a másik oldalon pedig ott van a többi játékos, akiket az inaktívvá válók cserben és a pácban hagynak, a megüresedett helyükkel csak toldozva foldozva futó játék, sokszor elárvulva koránt sem olyan szép és igazi, vagy a mesélő adja fel, esetleg ő maga.

Az inaktivitás tehát mindenkinek árt, azaz egészen eddig csak majdnem mindenkinek, merthogy bárki aki inaktívvá vált bármikor visszajöhetett újra jelentkezni, újra játékba állni, és többségük esetében újra csak elnémulni egy kis fellángolás után - azaz csak ő volt az, aki pont nem érezte a kárt amit a felelőtlen viselkedéssel okozott.
Nem szeretnék, és a staff ebben is egyetért, nagy szavakkal dobálózni, az életetek elé helyezni a fórumot, de h valamibe belekezdtek, szerintünk elvárható, hogy tartsátok magatokat hozzá, ha nem megy, vagy nem akartok valamit csinálni pedig szólhattok, elmondhatjátok és lemondhatjátok a játékot vagy csupán a jelenléteteket, ezzel tiszteletet mutatva mindenki más felé, a staff és a játékosok munkája és lelkesedése felé, a Gundan működését pedig nagyban segítitek.

Mindezen elmondottak értelmében tehát:
- létrehoztunk egy [Inaktív] csoportot, amibe az inaktívnak ítélt játékosok kerülnek.
- inaktívvá válnak azon karakterek, akik eltűnnek játékukból anélkül, hogy hírt adnának hiányzásukról.
- inaktiválunk továbbá minden olyan karaktert, akik két hónapnál hosszabb ideje nem léptek be.
- az inaktiválás alól kivételt képeznek olyan karakterek, akiknek a felhasználója megbízhatónak ítéltünk egy (vagy több) másik karaktere aktivitása miatt, és a karakterét használni kívánja, még ha nem is sűrűn teszi.


Ezen szabályozás természetesen nem büntető törvénykönyv, mindig előfordulhatnak kivételek, legalább egyszer mindenkinek el lehet nézni a hibáit, illetve problémák esetén nem a fórum az első. Bárki aki megérthető indokkal tér vissza természetesen megértésre fog találni, az inaktiválás pedig nem munkatábor, ahonnan nincs menekvés.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.