Erdőségek

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Szer. Nov. 27 2013, 21:22

Cseresznyevirág vihar technika
-Mégis mit keresünk itt a Fű országába Hogushoro sensei ?-kérdeztem tőle izgatottan, miközben a falunk keresztül meneteltünk az erdőn keresztül. Vagyis ő futólépésben, ment előttem és pedig loholva rohantam utána. Persze ő  nem válaszolt semmit, szokásához híven. Többször is megszólítottam, de mind hiába , nem volt képes válaszolni, úgy kezelt mintha levegő lennék. A falut járva egyre több ember jelent meg az utcákon a nap végére. De mi csak rohantunk és rohantunk. Kezdem ideges lenni, de akkor egy fura dol
ogra lettem figyelmes. Egy plakát vettem észre az egyik épület falához szögelve. 
Képzés a fű gennineknek: Cseresznyevirág vihar technika. - Hé sensei, nem ezért rohanunk ennyire?-Kérdeztem tőle mialatt letéptem a hirdetést és egyszerűen a zsebembe vágtam. A Sensei ismételten nem válaszolt csak egyet bólintott azzal a nagy fejével, és lépését még jobban felgyorsította. Akkorát tudott lépni hosszú lábaival, hogy kénytelen voltam futni mögötte, hogy ne vesszek el a falu emberei közt. Szerencsére nem kelet sok idő, hogy elhagyjuk a falu utolsó házát is, és hogy belepjünk az erdő sűrű rengetegébe. A levegő egyre jobban lehűlt, hisz a nagy erdőbe beérkezve, minden megváltozott. A napot könnyedén eltakarták a hatalmas fák zöld lombjai, illetve a talaj is sokkal nedvesebb volt és persze sárosabb. A lépések száma így arányosan csökkent.
A Sensei hirtelen megállt és csak ennyit szólt:  Egy tisztást kell keresnünk, elvileg ott lesz a képzés pár genninel, nagy valószínűleg nem fogod őket ismerni, de nem is azért jöttél, hogy ismerkedj, hanem hogy tapasztalatot szerez. 
Egy bólintással jeleztem, hogy értem majd felmásztam egy közeli fára és körbenéztem. Ekkor észre is vettem a helyszínt és azt a pár gennint akikkel valószínűleg edzeni fogok.
-Megvan- kiáltottam oda a mesternek, majd lemásztam a fáról és elindultam a füves mező felé. A mester is velem jött és pillanatok alatt a képzés helyére érkeztünk. 
 Mikor megérkeztem a többiekhez hangosan bemutatkoztam majd leültem az egyik fa tövébe és vártam a további utasításokra. Remélem, hogy nem lesz valami hosszú képzés és valami izgalmas technikát fogunk megtanulni. 
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Pént. Nov. 29 2013, 17:13

//Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika képzés//

- A mester, Sasha vagyok! Akinek nem tetszik a nevem, a stílusom az most húzhat haza! Ha valaki nem bírja, az engem nem érdekel. A nyavalygást viszont nem tűröm, és kegyetlenül megbüntetem az ilyen elemeket. Érthető voltam?

Tettem fel a nagy kérdést geninek gyűrűjében állva. Pontosan középen, hogy meg csodálhassanak ha azt az úton még nem tették volna meg. Ekkor, minden másolatom eltűnt egy pukkanással. Már csak egyedül voltam, ez jelezvén a képzés kezdetés is.

- Nos akkor mindenki fáradjon ide, te ott pedig hagyd abba a firkálást. Majd otthon a négy fal közt folytathatod. A technika lényege törökön és robanó cetliken alapszik. Meg persze kell a remek időzítés és taktikai érzék. Aki nem tud robbanócetlit késziteni mehet haza, mondanám legszivesebben. Akkor mindenki mehetne haza.
Jelezte a mondatom, hogy menyire nem bízok a geninek tudásában akik itt összegyűltek.
- Nos sok apró jegyzettet kel készíteni, aztán az egésznek így kell kinéznie.
Emeltem fel egy Kunait a végén himbálódzó kicsi gömbbel.
- A gömb az apró jegyzetekből áll, önmagukban nem képesek felrobbanni, kell valami ami be indítja őket. Ahhoz, hogy sikeres legyen a technika, összesen tíz darab kell ilyen módon előkészített kunaiokbol. Majd egy tőr, amin egy nagy, vagy is rendes robbanó jegyzet van az épp szétbomló jegyzetecskék tömegébe hajítasz majd, azt felrobbantod. Ezzel aktiválod a többit is és láncreakció jön létre. Ha az időzítés, és minden más megfelelö akár súlyos vagy halálos sebet is okozhatok vele.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kitsune Haruka on Pént. Nov. 29 2013, 18:53

                                              //Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika képzés//


- A mester, Sasha vagyok! Akinek nem tetszik a nevem, a stílusom az most húzhat haza! Ha valaki nem bírja, az engem nem érdekel. A nyavalygást viszont nem tűröm, és kegyetlenül megbüntetem az ilyen elemeket. Érthető voltam? - Lépett középre a nő, akivel ide jöttem. Legalább is ugyan úgy nézett ki mint ő... ~ Klónok? ~ Futott át az agyamon. Miközben értelmezni próbáltam a nő szavait, vagyis Sasha a neve. ~ Akinek nem tetszik a neve? Engem eddig sem, s ez után sem a neve fog érdekelni, hanem amit tanítani akar majd nekem! A stílusa meg szintúgy nem érdekel...Tanulni akarok!

- Érthető! - Csúszott ki a számon halkan, s kicsit talán flegmán. De a lényeg, hogy válaszoltam...
Közben a klónok eltűntek, s csak egy maradt, ami remélem már a valós alakja lesz.
Ahogyan folytatta beszédet, kiderült számomra, hogy nem sokba nézi a genineket, bár szerintem nem feltétlenül számít a rang...nem az a lényeg! A lényeg az ereje, a rang csupán formalitás számomra...
Eközben ő azt hiszem már elkezdte magyarázni a technika első lépését...mindenkinek robbanó cetliket kell készítenie...láttam már, de még sosem próbáltam, de akkor itt az ideje számomra is. A magasba emelt egy kunait, mely tele volt cetlikkel, érdekesen nézett ki, s biztosan tud okozni elég nagy károkat, ha egy ilyen az arcodba robban.... Talán elfogott egy kis öröm, hogy végre tanulunk. Éppen ideje már!

- A gömb az apró jegyzetekből áll, önmagukban nem képesek felrobbanni, kell valami ami be indítja őket. Ahhoz, hogy sikeres legyen a technika, összesen tíz darab kell ilyen módon előkészített kunaiokbol. Majd egy tőr, amin egy nagy, vagy is rendes robbanó jegyzet van az épp szétbomló jegyzetecskék tömegébe hajítasz majd, azt felrobbantod. Ezzel aktiválod a többit is és láncreakció jön létre. Ha az időzítés, és minden más megfelelő akár súlyos vagy halálos sebet is okozhatok vele. - Magyarázta a technikát, s élveztem azt hiszem. Kicsinyke mosoly is kiülhetett az arcomra, mert valahogy így éreztem. Új technikák tanulása mindig örömmel tölt el, főleg ha az használható is lesz... utálom ha csak az időmet rabolják... Szóval halálos is lehet, nos akkor tegyük azzá!
avatar
Kitsune Haruka
Játékos

Tartózkodási hely : Kitsune City :3


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 329

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiraga Natsu on Szomb. Nov. 30 2013, 12:27

Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika

Szépen lassan összegyűlt a csapat. Rajtam kívül még volt kér fiú és egy lány, akik genin szinten lehettek, a többi Sasha-sensei volt. Hogy miért többes szám? Nos, mert a sensei egy tecnika segítségével klónozta magát, felkereste külön-külön a geneineket, és így hozta össze ezt a találkozót. Egyik személyen sem akadt meg különösebben a tekintetem, kivéve a lányon. Nagyjából velem egykorú lehetett, és fejpántot sem viselt. Biztos szökött shinobi.. - gondoltam. Az egyik srác bemutatkozott, majd én viszonoztam:
- Hiraga Natsu vagyok... - de ekkor valaki belém fojtotta a szót. A sensei volt az, aki elkezdte passzív-agresszív stílusú beszédét, majd feloldotta a klóntechnikát. Folytatta a lenéző hangnemű szövegelését, majd ismertette a technikát, amit meg kell majd tanulnunk.
Maga a technika hasznos lehet - kezdtem el agyalni az elmondottakon - És nem gondolnám, hogy túlságosan bonyolult lenne megtanulni. Inkább az előkészületek időigényesek. Tíz kunai-ra van szükség, ezekre pedig egy-egy kisebb zsákocskát kell rögzíteni. Ezeket a zsákokat tele kell pakolni apró robbanójegyzetekkel, majd az ellenfél felé árasztani a bombahalmot. Majd később, egy tökéletes időzítéssel egy úgymond normál robbanójegyzetes kunait a sűrűjébe dobva, majd azt aktiválva berobbanthatjuk az egész területet, láncreakciószerűen, így sokkal nagyobb lesz a robbanás mértéke, hatásosabb lesz a támadás.
- Akkor lássunk is neki! - szólaltam fel hirtelen indulatból, majd egy idióta vigyor és fejvakarás kíséretében jeleztem, hogy már most megbántam a kis érzelmi kirohanásomat.
Remélem nem nézek máris komplett idiótának..
avatar
Hiraga Natsu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Vas. Dec. 01 2013, 16:46

A zöld lombok alatt a képzést tartó mester is felbukkant. 
-Na végre-kiáltottam fel, majd csak úgy felpattantam a földről és odasétáltam a többiekhez, a mester köré. Hosszú összes haja, és fura ruhája, erős és akaratos jellemet hordozott magába. Nem mondom, hogy nagyon szimpatikus alak, de a szigor az a tanulás javára fog menni. 
A technika szerencsére nem valami bonyolult, de annál inkább hasznos. Tökéletes menekülésre és támadásra is egyaránt, és akár halálos is lehet.
Első körben jegyzeteket kell készíteni, amik gömb formájában a kunai végén lógnak, ebből kőrubelul tíz darab kell, majd végül kell egy plusz kunai is amin egy rendes robbanócetli van, ami azt a célt szolgálja, hogy aktiváláskor elindítja a robbanó láncreakciót.

Na de lássunk is hozzá. Szerencsére az alapokot még a fejembe voltak és könnyedén megtudtam formázni az apró jegyzeteket, amiket a kunai végére helyeztem föl egy kis damil segítségével. Egyáltalán nem volt bonyolult feladat, sokkal inkább időigényes. A kezeim jól bírták a munkát, de a türelmem véges volt. Remélem, hogy tényleg nagy robbanás fog keletkezni, és nem holmi kis tűzijátékék-gondoltam magamba mikor is a tizediket készítettem elő. Mikor azzal és készen álltam egy újabb kunai vettem elő a táskámból amire egy nagyobb méretű robbanócetlit helyeztem föl. Körülbelül 5-10 perc alatt készen voltam a munkával. Miután végleg befejeztem a munkát, feltápászkodtam és egy egyszerű fejbólintással jeleztem a mester szemébe, hogy készen állok.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Kedd Dec. 03 2013, 15:25

//Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika képzés- Hinata//

~Azt hittem, hogy a télapó.~ Komolyan minek közli velünk, hogy a mester, elég lett volna ha mondja, hogy ő fog tanítani, mert attól, hpgy elsajátítok tőle egy technikát, majd a jó büdös életben nem látom, attól még nem lesz mester, de nem fejtem ki eme véleményemet. A neve sem nagyon izgat, de azért megjegyzem, Sasha, hiszen lehet, hogy lesz kérdésem és akkor nem mondhatom neki azt, hogy "te ott mester". Igazából engem sem érdekel ő, de ha valami használhatót tanít, akkor elviselem. Igen csak flegma tudok lenni és ez most sincs máshogy, de van annyi eszem, hogy ne mutassam ki. Egy pukkanás jelezte a klónjai eltűnését, de ez sem igazán zavart, tovább rajzolgattam a csapat egyetlen lány tagját. ~Pukkadj meg.~ Gondolom a rajzra tett megjegyzésre, de elteszem a füzetem és figyelek. Nem igazán tudtam meg sokat és ugyan már csináltam jegyzetet, de az nem robbant, csak mérges gázt eregetett, körbenézve láttam egy- két olyan növényt, amiből meg tudnám csinálni a pecsétet, de akkor biztos, hogy azt a nő ellen használnám és még a kiütés előtt agyonverne. magyarázott és magyarázott, próbáltam leszűrni a lényeget, bár nem sok volt, 2 dolgot kell végrehajtani, kis robbanó cetliket kell létrehozni, amiket egy kosárba kell tenni és kunaihoz rőgzíteni, pontosan 10 ilyen kell és kell egy rendes robbanó cetli, ami beindítja a láncreakciót. ~Szívesen megnézném a nőt, ahogy cafatokra robban.~  Legalább valami technika, amivel akár halálos sebet is lehet okozni, igaz van olyan a tarsolyomba, de nem árt néha frissíteni a repertoáromat.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Csüt. Dec. 05 2013, 15:01

//Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika képzés//

- Haruka, Natsu, Tomoko.... Az alapokat elmondtam kezdjetek hozzá, hogy elkészítsétek a kunaiokat. Amint ez meg van le ellenőrzöm, hogy a török megfelelőek a technika szempontjából.
Annak kinek nem említettem nevét most raporton van. Oda sétálok hozzá és meg vizsgálom sorra az összes kunait. Halkan hümmögök, majd tíz tőrből kilencről letépem a labdacsot.
- Kapkodás, árra a kudarc. A kudarc, pedig egyenlő a halállal. Kezd újra és ez utal figyelj jobban oda arra mit csinálsz.

Elsétálok, s közben meg vizsgálok mindenkit. Meg figyelem, a szorgoskodást az esetleges igyekezettet. Ahogy mindenki próbálja teljesíteni ezt a látszólag egyszerű dolgot. Azonban, talán egy dolgot nem is selytenek. Végül is nem bonyolult, talán már az egyszerűsége miatt siklót át felette Mizuri nevezetű is.

- Lássátok kivel van dolgotok. A jutsunak, van egy titka nagyon egyszerű már szinte nevetségesen is. Kíváncsi vagyok, ki fog rájönni elsőként.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kitsune Haruka on Csüt. Dec. 05 2013, 18:12

//Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika képzés//


- Haruka, Natsu, Tomoko.... Az alapokat elmondtam kezdjetek hozzá, hogy elkészítsétek a kunaiokat. Amint ez meg van le ellenőrzöm, hogy a török megfelelőek a technika szempontjából. - Mondta a nő, s hamar továbbállt a 4. személyhez, aki kicsit...hogy is mondjam... túlbuzgó volt.  Nem nagyon tudott a seggén  maradni, és ez idegesített. Ha sokáig folytatja le fogom csapni. 
Szóval ilyen robbanó kunait kéne csinálnom, vagy mi a szösz...ráadásul nem is egyet. Hát...igazán érdekes lesz, mivel halvány lila gőzőm , hogy hogyan kell. Bár már megfigyeltem a robbanó cetlinek lévő írásokat, mégis sosem vettem rá a fáradtságot, hogy magamnak csináljak. Nem nagyon érdekelt, csupán az időmet rabolja... Most mégis olyan tökéletes és szinte mesteri cetliket kellene gyártanom, mint még soha. Úgy láttam, hogy fontos lehet a cetlik egyformasága. Hogy hasonlóak legyenek egymáshoz, s ne legyenek különböző erősségű és típusú robbanócetlik. 
Nos, én elég hamar hátra vágtam magam, dobva egy fenekest, s lehuppantam keresztbe zárt lábakkal, s elkezdtem ügyködni rajtuk. Nagyon erőssen koncentráltam, hogy még a betűk is tökéletesen egyformák legyenek, már-már túlzottan is talán...

Néha még a nyelvem is kikacsingatott a számból..persze csupán a koncentrációmat hangsúlyozva...nem pedig rosszindulat vezérelve. Ezen fejül még ideges is voltam... Meg akartam felelni, s jobb lenni a többieknél, ez kicsit izgatottá tett, de mégis koncentráltam ...és végül is az elkészült művek elég egyformák lettek az igaz...de félek... ~ Vajon működni is fognak? - Néztem...kicsit idegesen a többiek munkáit figyelve. S ahogy ezeket néztem, valahogy felvillant a fejemben egy furcsa kép, vagy nem is kép... inkább gondolat volt. Régebben, az akadémián tanultunk olyasmit, hogy a fegyverek bírnak bizonyos egyensúly ponttal, melyet eltalálva irányíthatjuk tökéletesen azt. Ám ilyen a kunainal nem nagyon...vagy csupán nehézkesen eltalálva lehetséges. Ám ha egy megfelelő nagyságú gömböt leszünk a végé, teszem azt most a robbanó golyókat, akkor mind ezt könnyebben találhatjuk el, s így könnyebb lesz a használata is. Pontosabb lesz a célzás, s ez ennél a technikánál előnyhöz juttathat. Hamar eldobtam az eddig készített kis firkálmányaimat, s elkezdtem a Kunai súlyát nézegetni, s próbálkoztam egy olyan cetli előállításával próbálkozni, mely kiegyensúlyozhatja a kunait. Bár igaz, ezek az első próbálkozásaim...mégis remélem sikerül olyat alkotnom, mely elnyeri a közöttünk bóklászó nő tekintélyét...
avatar
Kitsune Haruka
Játékos

Tartózkodási hely : Kitsune City :3


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 329

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiraga Natsu on Csüt. Dec. 05 2013, 21:12

Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika
 
- Haruka, Natsu... - kaptam fel a fejem a Sasha-sensei hangjára - kezdjetek hozzá.
Visszatérve bambulásomból, azt teszem amit elvár tőlem a sensei. Helyet foglalok a földön, előveszem a szükséges dolgokat, és elkezdem a munkát.
Tevékenykedésem közben nem kerüli el a figyelmem a sensei cselekvése sem, miszerint leellenőrzi annak a Mizurinak a munkáját, mivel ő már haladt is valamennyire a feladattal. Sőt. Már mind a tíz kunait elkészítette, amiből a sensei kilencről le is tépte a ráaggatott kis 'csomagokat'.
- Kapkodás, árra a kudarc. A kudarc, pedig egyenlő a halállal. Kezd újra és ez utal figyelj jobban oda arra mit csinálsz. - bírálta el a fiú munkáját mostmár szavakban is.
Uhhh, tényleg nem könnyű eset a sensei . - nyeltem egy nagyot - Nagy a szigor ahogy látom, és a feladat is egyszerű...nek tűnik, de ezek szerint nem az. - lombozódtam kicsit le, és talán kedvtelenül folytattam a feladat végrehajtását. Ott gubbasztottam már egy jó ideje a földön. Ültem és ügyködtem, próbáltam a legmegfelelőbben elkészíteni a jegyzeteket, majd egy kis zsákocskába helyeztem őket, majd felkötöttem egy drótdarab segítségével egy kunai végére. Tényleg nem tűnt bonyolultnak ám szinte tudtam, hogy a sensei bele fog kötni a munkámba. Ha még belekötni nem is, de megzavarni sikerült neki:
- Lássátok kivel van dolgotok. A jutsunak, van egy titka nagyon egyszerű már szinte nevetségesen is. Kíváncsi vagyok, ki fog rájönni elsőként. - szólalt fel váratlanul.
Mégis mire gondolhat? - kezdtem agyalni, ám semmi nem jutott az eszembe. Nem jellemző rám, de úgy látszik tényleg annyira egyszerű a feladat, hogy pont ezért fog ki rajtam. Sóhajtottam egy nagyot, majd úgy gondoltam, ha magamtól nem megy, akkor megnézem, hogy a többiek milyen módszerrel dolgoznak. A nagyjából velem egykorú lányon akadt meg a szemem, akinél éppen elkaptam azt a pillanatot, amikor az egész eddigi munkáját félrehajította. Talán ő máris rájött a dolgokra? - néztem rá furcsállkodóan, és kíváncsian. Talán túlságosan is megbámultam őt. Nagyon megbámult egy kunai-t, úgy mint aki még soha nem látott ilyet. Vagy pont úgy, mint aki már nagyon is sokat látott ilyet, de rájött valami újra.. Én viszont képtelen voltam rájönni, hogy mit is bámul annyi ideig azon a fémdarabon, nem tudom mi van ma velem. Talán otthon hagytam azt az éles eszemet. Ahogy egyre tovább nézem, annál jobban érdekel, hogy mégis mit csinálhat. Mert úgy tűnik, hogy tudatosan teszi azt amit. Még egy ideig bámultam, majd odamentem hozzá és megszólítottam:
- Látom neked már nagyon megy. - mosolyogtam rá - Tudnál segíteni? Nekem nem igazán megy. - vakartam meg a fejem a tipikus idióta mosollyal az arcomon.
avatar
Hiraga Natsu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Vas. Dec. 08 2013, 11:48

A kunai-ok hamar elkészültek, de ez nem volt vele nagy szerencsém. Mikor a fejemmel jeleztem egyet, hogy én már készen is vagyok, a mester odalépett hozzám és ő is átvizsgálta a munkámat. Szerencsétlenségemre nem tetszett neki. Tízből kilencet darabokra szedett, utalva ezzel, hogy az eddigi fáradozásom egyenlő a nullával. Úgy vélte, hogy a kapkodásom miatt nem sikerült elérnem a kívánt formát. 
Szerencsémre egy darab jó volt, úgy hogy volt valami példa, ami alapján talán megtudom csinálni a többit is.  Az az egyet felemeltem és átvizsgáltam. Megnéztem, a labda pontos elhelyezkedését, súlyát és alakját. Majd miután rögzítettem az agyamba az adatokat, újra hozzáláttam.
Most sokkal nyugodtabban és aprólékosabban dolgoztam. Nem siettem el és nem is kapkodtam, hisz volt időm bőven. 
Sokkal pontosabban dolgoztam, a méreteket szakszerűen használtam és nem csak úgy, mit az előbb. Az apró jegyzeteket újra megformáltam gömb formájába és ismételtem felakasztottam a kunai végére egy madzaggal. Most már a damil méretét is figyelembe vettem, hátha az volt a baj. Dupla csomót is tettem rá, nehogy véletlenül leszakadjon, vagy leesen. Remélem az aprólékos és türelmes munka, most már végleg meghozza a gyümölcsét.
 Mikor végre az utolsóra is felhelyeztem a robbanó jegyzetekkel készített labdácskát, egy újabb darab kunait vettem elő, mire egy egy nagyobb méretű robbanócetlit helyeztem föl.Miután ismételtem befejeztem a munkát, feltápászkodtam a földről és körbenéztem, hogyan haladnak a többiek. Mindenki számára kissé nehéz és időigényes feladat volt, de ahogy látom, most valahogy mindenki jobban teljesít. Most már csak azt kell megvárni, hogy mint mond erre az oktató. Remélem most már tényleg jó lesz, bevallom én is úgy érzem, hogy most sokkal jobb munkát adtam ki a kezeim közül mint előzőleg.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szer. Dec. 25 2013, 20:27

//Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika képzés- Hinata//

Haruka, Natsu és Tomoko... - Felkaptam a fejemet, hogy mit is akarhat, de csak engedélyt adott arra, hogy elkezdjük, de az az érdekesség, amiről beszélt felhívta a figyelmemet és a többiekkel ellentétben nem esek neki agyatlanul a cetli készítésnek, hanem azon próbálok agyalni, hogy mi lehet a technika nyitja. Közben a sietősen kezdő fiú, aki a mester bármiféle parancsa ellenére el is kezdett cetliket gyártani, ami persze nem sikerült és a mester le is szidta, sőt letépte a cetlijeit és még egy kis oktató beszédet is tartott mellé. A fejembe zsongott a mester mondata, hogy van egy apróság. Töröm a fejem, de nem akar jönni az isteni szikra. Gondolkodásom közepette felkapok egy nagyobb követ és eldobom, ahogy nézem a gurulását látom, ahogy a kisebbeket félrelöki. Ekkor meg lett a megoldás, a kisebb pecsétekbe kevesebb kell, míg a nagy pecsétbe többet. Ennek megfelelően kezdem el készíteni a kisebb pecséteket, majd elteszem a zsákokba a kisebbeket és kunaiokra erősítem, majd egy üresre a nagyobb pecsétet helyezem és várom a tanár ellenőrzését.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Szer. Feb. 05 2014, 19:43

( Sokáig kimaradtam net gondok miatt ezért felgyorsulunk kicsit )

Végig jártam diákról, vagy is geninröl-geninre aha. A lány kezd rá jönni, a másik megpróbálja a titkot elesni. A harmadik inkább a saját feje után megy nos, mindenki próbál boldogulni. A maga módján természetesen.
- Akkor,akik eddig nem jöttek volna rá az egészet rosszul csinálták mivel, van néhány dolog ami fontos. Egyszerű technika is lehet nehéz, ha a titka nincs a markotokban. Most mindenki próbálja ki azt amit csinált eddig.


Végig szemlélem a próbálkozásokat és halkan hümmögök, van aki még hezitál. Csak az ösztönzés hiányzik a látvány többiek mit csinálnak.
( Kérnék egy nagy postot legyen kb 1 A4 oldal. Pihenés, beszélgetés mindegy mi van benne. A lényeg az első próbálkozásnál legyen néhány tör mindenkinél, több kevesebb ami nem működik. A másodiknál meg szinte mindegyik sikerülhet. Aki akarja bele írhatja 1 esetleg 2 nem volt még tökéletes. )
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kitsune Haruka on Csüt. Feb. 06 2014, 19:01

//Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika képzés//


Még mindig a tökéletesítéssel voltunk elfoglalva, legalább is én arra igyekeztem koncentrálni, miközben nem messze tőlem, néha szót váltottam Natsuval, bár többnyire neki járt a szája. Belemerültem a készítésbe, s kivitelezésbe, melyen sokat töprengtem. Próbáltam így, próbáltam úgy, s igyekeztem rálelni arra az egyensúlyra, mely tökéletesítheti a tanulandó technikámat. ~ Gyerünk már! ~ Járt a fejemben, miközben valahogy nem sikerült a tökéletes egyensúly, mely szükséges a technika végkifejletéhez. ~ Már több helyen is próbáltam elhelyezni a cetlit, mely majd a robbanást generálja, mégis..valahogy sosem sikerült eltalálni azt a pontot, mely megfelelne. ~ Már lassan alig figyeltem a körülöttem lévő világra, s a fiúra, ki nem messze tőlem próbálkozott,talán figyelt engem, hogyan is csinálom, de ezt csak szemem sarkában volt látható, mely számomra jelenleg nem volt felfogható, mivel csakis az előttem lévő pengére, s a rajta csimpaszkodó cetlire figyeltem, meg persze, hogy megtaláljam annak tökéletes illeszkedését. Még arra sem figyeltem, hogy a nő, ki tanított minket már elsuhant előttem, s talán szemügyre is vette a műveimet, melyek közül még egy sem volt megfelelő, de nem voltam képes a fenekemen maradni, ki kell próbálnom..talán azzal megtudhatom mi is a hiba...így hát nekiálltam első próbálkozásomnak. Kezembe vettem a kunaiokat, melyeket eddig készítettem, majd mind egy irányba dobtam, mintha ott lenne a számomra kiszemelt célpont, akit a halálba akarok küldeni. Talán a többi tanuló azt hiheti túl heves vagyok, mégis...nem bírtam tovább ülni, s csak figyelni, ahogy sorra láthatóan rossz kunaiokat készítettem el. ~ Tudnom kell a hiba okát. ~ Bár meglepetésemre, néhány...talán 1-2...de nem számoltam, még így is megtette amire szántam őket. Kellő helyre érkeztek a cetlik, melyeket később tökéletesen tudtam robbantani, ám a felrobbant cetlik száma kevés volt, s sok kunai a célt sem érte el... ~ Kevés..kevés...~ Szedtem össze az eldobált fegyvereket, majd a még megmaradt cetliket, majd előző helyemre dobtam le magam, mely még alig hűlt ki, s én már megint ott feszítettem..törve agyamat a megoldásokon...s átnézve a megmaradt...úgymond selejtes termékeket. Közben néha figyeltem azt a Natsu kölyköt, aki még ahogy látom ügyködik valamin, talán neki már megvan a tökéletes egyensúly? ~ Kétlem, de kérdezzünk rá...
- Neked már sikerült? - Kérdeztem, de valahogy a választ nem vártam meg. Talán nem is érdekelt annyira? Vagy csak most kapcsolt az agyam...s jöttem rá valamire, mi eddig elhagyta a figyelmemet. ~ Talán, csupán icinyke picinyke mozdításra volt szükség, s én mindeddig nagyobbakkal próbálkoztam...ha egy nem sikerült, akkor egyből nagyobb távolságban próbálkoztam ismét, pedig nem így kellett volna. Oda kellett volna figyelnem, s csak kicsiket mozdítani...most ott próbálkoztam, hol az az 1-2 kunai működött, s onnan csak törpicurnyit mozdítottam a cetlik helyzetén, remélve, így elérem a sikert. Több ötletem már nem volt, így muszáj volt sikerülnie...ha ez sem menne, nem lenne semmi sütnivalóm mivel próbálkozzak, s amikor minden kunai elkészült, most már remélhetőleg jól...
- Kezdhetjük a mókát!
 Ahogy elkészültem, ismét egyből élesben akartam látni mit alkottam, s immár másodjára akarom megtenni azt, mi végül a sikerhez, s e technika elsajátításához fog vezetni...lássuk hát , miben változott az előzőhöz képest... ~ Legyél jó...legyél jó...legyen meg az egyensúly! ~ Futottam neki, s a kunaiok szinte hasították a levegőt, s a kellő helyre érkeztek be, talán 1 volt, melynél valószínűleg elszámoltam magam, de a többi a kellő helyre érkezett, már csak a " gyújtás kell"-et , így hamar ráadtam azt is..s így halhattuk.... BUMM ! Nagy robbanás volt, melytől még szinte megremegett a föld, ám ez egyet jelentett! ~ Siker! Legalább is közeledek az út végéhez, melynél elsajátítok egy újabb jutsut. ~ Futott át a fejemen, s kicsit nagyképűen bár...de szépen leültem, s vártam, mit szól ehez az oktató shinobink...


/ Sry ennyi lett, de az 1 oldal megvan:) /
avatar
Kitsune Haruka
Játékos

Tartózkodási hely : Kitsune City :3


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 329

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Pént. Feb. 14 2014, 14:46

//Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika képzés- Hinata//

A próbálkozásomra nem kaptam reakciót, sem a pecsétekre, sem az ötletemre. A mester csak körbejárt és a fejét rázva mondta, hogy mindent rosszul csinálunk, mert van valami amit tudnunk kéne, de azt már nem árulta el, hogy mi a franc az a valami, amit tudnunk kéne. ~Menjen a fenébe!~ Komoylan ez a nő az agyamra megy, honnan a francból kellene tudnunk, hogy rosszul csináljuk, ha nem árulja el, hogy mit csinálunk rosszul. Komolyan kezdek ideges lenni, hogy mégis mit képzel ez a nő, ha egyedül akarnám elsajátítani, akkor otthon is maradhattam volna, nem kellett volna elcaplatnom egy ellenséges területre, hogy egy idegesítő némber utasításait kövessem, aki még abban sem segít, hogy mi a technika rejtélye, ami miatt nem tudom elsajátítani ezt a szart. Komolyan felhúz. Figyelem a többieket, hogy mit csinálnak, de nem akar semmi az eszembe jutni, leginkább az, hogy a nő háta mögé kerülök ráragasztok egy cetlit, majd elfutok és feltobbantom, bár megtehetném, de nem valószínű, hogy sok esélyem lenne hozzá. Ekkor rá kell jönnöm, hogy éppen tanulni vagyok itt, bár eddig csak a mérgemet tanultam meg kezelni, tőbbet nem igazán értem el, talán csak egy sikertelen próbálkozást mondhatok a magaménak. Nos akkor lássuk, hogy mit is kéne tudnom a technikáról. Mivel van időm és egy kis gondolkodás után meg is találtam azt a részt, amihez nem kell gondolkodnom, csak egyszerű gyakorlat és igazából még chakra sem kell, elővettem a nálam lévő drótot és elkezdtem kunaiokra erősíteni a zsákokat, amikbe majd a robbanó cetliket teszem. Egyelőre csak 10-t csináltam meg, ami éppen 2 adag, de nem is tervezek többet, hiszen mire ennyi pecsétet megcsinálok jó időbe fog telni. Ekkor a pecséteknek is neki állok, vagyis neki állnék, ha lenne fogalmam róla. Valamennyi van, de nem tudom, hogy az most jó volt, vagy egyáltalán közel voltam-e a megoldáshoz, de mivel nem kötött bele a dologba, így az eddigi módszeremmel kezdtem el készíteni a rengeteg cetlit, amit majda zsákokba teszek. Nem kis időbe telt elkészíteni ennyit, de elpakolom a zsákokba nagyjából egyenlően elosztva, kivéve kettőt, amire csak egy- egy robbanójegyzetet pakoltam. Nem tudom, hogy jutott eszembe a dolog, de ha kész vagyok, akkor kinézek a társaságtól egy kicsit arrébb lévő fát vettem célba egymástól nem túl nagy távolságra eldobtam a zsákos kunaiokat, majd ahogy a cetlik kihullottak a kezembe lévő kunait is eldobtam, amin a rendes robbanó jegyzet volt és vártam a robbanást. Semmi. Nem értettem, hogy mi a halál van, hogy nem jött össze a dolog, talán a pecséteket rontottam el, talán a kunai eldobása nem volt megfelleő vagy egyszerűen az egész együtt nem úgy jött ki, ahogy kellene? Aztán ekkor meghallottam a csapat egyetlen lány tagjának robbantását és beugrott. ~Hogy lehetek ennyire hülye?~ Összeszedtem a kunaiokat és a menet közben kieső pecséteket, de most újrapróbálkozás helyett az elkészült prototípusokat elraktam a hátizsákomba és miközben egy szendvicset, amit én pakoltam el, hogy legyen mit ennem, kezdtem el fogyasztani, miközben körbejártam és próbáltam rájönni, hogy a többiek hogy gondolkodtak. Igen, nagyjából mindenki azt a tervet találta ki, amit én először, hogy kunaira erősíti a pecsétet és így dobálta, vagyis inkább a lány, asszem Kitsune, de a fiú nem igen jutott semmire és a lánytól kért segítséget, de ő sem tudott igazán segíteni, vagy nem akart ki tudja. Kitsune igen csak elmerült a technika elsajátításá, hogy nem igazán vett észre semmit a környezetében. Miután a szendvicsemmel végeztem egy bokor alját néztem ki és oda feküdtem a fejem alá pedig párnának ami nem biztos, hogy jó ötlet volt, hiszen mégis csak tele van 12 kunaial és rengeteg robbanó cetlivel, de engem nem érdekelt, hiszen rajtam kívül úgyse tudja senki feltobbantani őket, mert az én chakrámra reagálna, ha parancsolnám, igaz épp most nem is gondoltam arrra, hogy éppen megölhetnének vagy akár magamat is, hiszen eléggé fáradt voltam, hogy igazából semmire ne gondoljak. Igaz a kések elég kényelmetlenek voltak, hiszen a lapjukat éreztem a táskán keresztül is, de elég gyorsan elaludtam, hogy ez ne zavarjon. Nem tudom mennyit aludhattam, de magamtól keltem és ez jó volt. Újra nekiálltam a dolgomnak, de mivel már nem kellett újra elkészítenem, így jóval gyorsabban jutottam el oda ahova akartam. Ismét megettem egy- két szendvicset, majd kivettem az 5 zacskós és az 1 robbanócetlis kunait, majd a korábban kinézet fához dobtam a zacskósakat végül pedig a robbanócetlit jutattam oda a maradék eggyel, végül pedig felrobbantottam őket, a robbanás nem volt akkora, mint vártam, de a fa így is komoly károkat szenvedett. Nem akartam, hogy miattam bárki is megsérüljön és ha továbbra is azon a fán kísérletezem, akkor ki fog dőlni ki tudja merre és ha rossz irányba, akkor valakire dőlhet, így keresnem kellett egy másikat. Újra elővettem a kunaiokat, majd a kiválasztott fa tővébe dobtam a kunait, mire a robbanás el is dőrdült és amire nem számítottam elég nagy lett, hogy kidöntse a fát. Még csináltam pár adagot és amikor az ötödik robbantásra is sikerült elégedetten dőltem hátra, hogy kész vagyok.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiraga Natsu on Vas. Feb. 16 2014, 21:36

Sakura Fubuki no Jutsu // Cseresznyevirág Vihar Technika
 
Úgy látszik hiába próbálok informálódni, nem kapok választ. - jegyeztem meg magamban, miután megállapítottam, hogy Haruka talán meg se hallotta, hogy hozzá beszéltem. Kicsit furcsa volt, és idegesített is, mintha velem lenne baja, hogy nem akar hozzám szólni valamiért, de ez egyszer elnéztem ennek a még ismeretlen lánynak. Nyilvánvalóan csak nagyon belemerült a munkába.. Ideje nekem is ezt tennem, de előtte... - végignéztem ahogy elkészíti az eszközöket a lány, persze kicsit már eltávolodtam tőle. Egy két apró részletet vettem észre, hogy mit csinál másképp mint én, így hát én is nekiláttam a saját kis cetlijeim készítéséhez. Ez a lány úgy néz ki hogy rájött valamire, akár magától, akár a kis segítséggel, amit a "tanítónk" adott.. Áhh, mindegy, nem ez a lényeg most. Feladat van, meg kell csinálni. Egy széles fa törzséhez huppantam le, mely árnyéka hívogatott, én pedig nem ellenkeztem. Törökülésbe helyezkedtem el, elővettem a szükséges kellékeket és megpróbáltam mindent a legjobb tudásom szerint megcsinálni. Az első egy-két kunai-t, rajta a kis zsákocskát, benne a kis robbanócetli golyókat, még a régi módszeremmel csináltam, úgymond ösztönből, úgy ahogy jött. Mielőtt még mással próbálkozhattam volna, a tanítónk közbeszólt:
- Akkor,akik eddig nem jöttek volna rá az egészet rosszul csinálták mivel, van néhány dolog ami fontos. Egyszerű technika is lehet nehéz, ha a titka nincs a markotokban. Most mindenki próbálja ki azt amit csinált eddig.
Figyeltem minden egyes szavára, azonban nem sokat tudtam kiszűrni belőle. Pusztán annyit, hogy rossz az egész, és valahogy oldjuk meg. Nagyszerű... - szitkozódtam magamban, de ekkor észhez tértem, és nekiláttam a feladatnak. A következő kuaniokat már a lánytól ellesett fogással próbáltam megalkotni, hátha többre jutok... Ha jól vettem észre többször is megvizsgálta a penge egyensúlyát. - gondoltam vissza arra, amikor nagyra nyílt szemekkel figyeltem tevékenykedését, nem egészen pár perce... Jobban belegondolva logikus dolog. Egy jó fegyvernek, jó egyensúlyelosztással kell rendelkezni. Az hogy egy átlagos kunai egyik végére többletsúlyt helyezünk, az felborítja az eredeti súlyelosztását, így, nagyon nem mindegy, hogy mégis mennyit teszünk bele, hova kötjük pontosan.. Minden egyes milliméter  számít.
Ennek tudatában kínoztam magam a technika előkészületeivel, mondhatni teljesen belemerültem.
- Neked már sikerült? - kérdezte egy bársonyos női hang, de mire odafigyelhettem volna az illetőre az már szinte tovább is állt. Haruka volt az, láttam, tudtam, ám úgy látszott rajta, hogy most szállta meg az ihlet, így sietősen babrálni kezdett a kis cetlikkel, zsinórral és a kunaiokkal. Én is hasonlóképp tettem, többször megvizsgáltam a súlyelosztását minden egyes elkészített fegyveremnek, ha úgy éreztem nem megfelelő, pusztán apró mozzanatokkal igyekeztem javítani, vélhetően lesz eredménye. Mikor talán már az utolsó lépéssel is végeztem, hirtelen egy robbanásra kaptam fel a fejem, ami nem messze volt tőlem. Kis idő múlva, mikor a látásviszonyok kitisztultak, Harukát pillantottam meg. A robbanás mértékéből ítélve neki már sikerült. Akkor én sem tétlenkedhetek. - bátorítottam magam, majd én is egy félreesőbb helyre mentem, ahol biztonságosan kipróbálhatom  a technikát.
Egy-két-há'-négy kiszsákos kunait a távolba, gyorsan utána a rendes robbanójegyzetes kunai-t, és Bumm!! A robbanás sikeres volt, habár érezhettem, hogy nem volt olyan mértékű, mint amit a lány produkált az imént. Megvizsgáltam a robbanás helyszínét, és találtam két kiszsákos kunait, amik szinte sértetlenek voltak. Elvétettem volna? - kételkedtem magamban, azt hittem, hogy a detonáció láncreakciót fog majd indítani, de valamit biztos rosszul csinálhattam.. Ott helyben letanyáztam, majd újra készítettem a rossz kunai-okat, és csináltam mellé még pár másikat is, de most már sokkal precízebben végeztem a dolgom. Miután végeztem, ismét megpróbáltam. A kunai-ok szélsebesen hasították a levegőt, majd egy rendes robbanójegyzetes kuani érte utol a többi speciális eszközt, ezután pedig..
- Jibaku Fuda: Kassei!!! - aktiváltam a robbanójegyzetet, mely szinte tökéletes időben robbant be, a detonációja magával rántotta szinte mindegyik 'társát' is. Miután elcsendesültek a dolgok ismét a robbanás helyszínére mentem vizsgálódni, és megállapítottam, hogy szinte maradéktalanul berobbant minden apró kis cetli. Egy enyhe kis mosollyal az arcomon nyugtáztam a sikeremet, majd visszamentem a többiekhez, megnézni, hogy ők hol tartanak, és beszámolni a mesternek..
avatar
Hiraga Natsu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Pént. Feb. 21 2014, 14:42

A nő meg lepő dolgot tesz. A viselkedése alapján amit eddig produkált, talán meg is lep titeket.

Mosolyog rátok méghozzá tapsolva.
- Remek ügyesek voltatok. Igaz nem volt tökéletes, de a lényegét már értitek a jutsunak. Innentől kezdve az egész csak gyakorlás.
Valóban, méltán érezhetitek a büszkeség jól eső melegségét. A szigorú tanár elismerésnek szánt rövid mondatát. Mert csekély, szinte nulla segítség nélkül jöttetek rá egy jutsu titkára és ki több ki pedig kevesebb sikerrel használta is.
A nő nem köszön el, hiszen nem kenyere a búcsúzkodás. Csak int és egyszerűen elsétál a vadonba, s kitudja hová vezet ezután útja.


( Mind  hárman fel írhatjátok, a jutsut az adatlapotokra. )
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Ápr. 15 2014, 10:01

Rin egy számomra igen furcsa megoldással élt. Egyszerűen csak odaadta a teknősnek az üzenetet amit Enrakunak kellett volna átadnia és elküldte, hogy a birtokon védjék meg. Látszott rajta, hogy megkönnyebbül amikor átadja a tekercset, ebből következik, hogy valami szörnyen nehéz titkot hordozhatott magával. Valami olyasmit talán ami megváltoztathatja az emberek sorsát? Most azonban nem ez volt az elsődleges, mert amint eltűntek a teknősök feltűnt a két fickó akik nem is voltak olyan sötétek ahogy a két árnyból gondoltam. Egy rozogább öreg meg egy fiatal vörös hajú feltehetőleg shinobi. Mindjárt ki is derül... Magam mögé toltam Rint és rájuk támadtam a shuriken kagebunshinnal... Meg is volt a várt eredmény ráadásul még az egyik elemét is sikerült kitalálni. A rögtönzött doton fal megóvta őket a shurikenek rengetegétől, de a nyurgább fickót sikerült egy kicsit eltalálnom ráadásul az arcán. Ezek után velem már nem is foglalkoztak sokat. Rinnek felajánlották, hogy egyedül kövesse őket és engem hagyjon ki a buliból. Szomorú, de a két férfi ellen a lánynak egyedül biztosan nincs semmi esélye és úgy látszik ezzel ő is tisztában van. Odasétáltam ahonnan eltűnt a két férfi aztán Rinre pillantottam aki konkrétan teljesen össze zavarodott. 
- Na jól van, figyelj rám nem lesz semmi gond, de most van egy szusszanásnyi időnk gondoljuk át, hogy mi történt. Ők ketten vannak és mindkettő képzett shinobi lehet. Utánatok jöttek mert valami fontos dolgot hordoztál, gondolok itt a tekercsre. Először is tudni akarom, hogy mi is az ami miatt kockáztatni készülök az életemet. - Ekkor egy pillanatra is de előugrott belőlem az elemző. Rég elemeztem már így ellenfelet. Másodszor két feltehetőleg az ellenséges szövetségből származó kémmel van dolgunk. Azon sem lepődnék meg, ha kirigakureiek lennének a kutyák. Minden esetre az egyik doton elem használó és lenéznek engem. Ezt még később a hasznunkra fordíthatjuk. A gyors eltűnés valószínűleg egy fordított idézés, vagy shusin no jutsu. Vér az van tehát idézés is lehetett, ha pedig így van akkor bárhol a világon lehetnek... Jó hír számodra, hogy nincs itt semmi amit önmagukra ki tudnának cserélni ezért valószínűleg nem idézéssel oldottak kereket. Ha viszont shusinnal szeleltek el akkor a bázisuk itt van a közelben, akkor valószínűleg az erdőségekben lesznek a falu körül valahol. Az is a mi oldalunkon van, hogy nem sikerült megszerezniük az információt ezért akarnak üzletet. - Hideg és számító szavak ezek Rinnek, de most jelen helyzetben nem nagyon lehet más akire számíthat. - Aki keres az talál hidd el nekem. Íme itt a terv. Elindulsz a falu körüli erdősségekben egyedül és megpróbálod megtalálni őket. Természetesen nem leszel egyedül én végig követni foglak téged, sőt szinte melletted leszek, de mondjuk úgy, hogy az átlag emberi szemnek láthatatlanul. - Azzal rákacsintok a kétségbe esett lányra. - Aztán amikor megtaláljuk az öreget. Te fogod a vén kecskét és kereket oldotok a többit pedig rám bízod. Mit szólsz?
Ha Rin beleegyezik és elindulunk akkor aktiválom a Meisaigakure no Jutsut és eltűnök, de végig ott maradok a lány közelében miközben a terv szerint elkezdi felkutatni az ellenfelet. 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Csüt. Ápr. 17 2014, 23:51

Fű alatt lappangó titkok
Kenshiro Karu kalandja

Ahogy megszólalsz, Rin felegyenesedik és rád néz. Láthatóan jót tesz neki, hogy nyugodt hangot hall. Eszébe juttatja, hogy ő nem az a pánikolós fajta. 
-Igen.. a tekercs miatt. De soha nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar beérnek.-morgott. Dühös volt magára, amiért hagyta hogy így alakuljanak a dolgok, amit mi sem bizonyított jobban, minthogy ismét kimondta, de felismerte a tervezés szükségességét, és épp ezért próbált megnyugodni.
-Ami miatt kockáztatsz? Nos.. -elgondolkozott. Kereste a megfelelő szavakat, vagy talán azon mélázott mennyit, vagy mit mondjon el.
-Kockáztatsz egy barátomért és értem. -majd kissé sietve folytatta, mintha tartana attól, hogy még egy hősnek sem elég ennyi.
-Ezek a fickók, nem tudom pontosan, hogy kik lehetnek, de az bizonyos, hogy egy olyan kirigakurei titok miatt követnek, amit Konoha is megerősített.- tényszerűen beszélt, bár óvatosan. Érződött, hogy nem venné szívesen, ha illetéktelen fülek is meghallanák. Ő viszont éberen hallgatott téged, majd megrázta a fejét az eltűnésen való ötletelésre.
-Nem mehettek messzire. Olyan helyen kell lenniük, ahol biztosan tudhatják, hogy megtalálom őket.- igen könnyedén és határozottan zárta ki a távoli vidékeket. 
-Üzletet akarnak, tanuk nélkül, ezért biztosan találunk megfelelő nyomokat.- ő nem ismerte olyan alaposan a környéket, mint te, ám ahogy az erdőséget szóba hoztad, bólintott, majd elvigyorodott, mikor rájött, hogy egyre gondoltatok. Aztán eltűnt a vigyor, és ismét az aggodalom árnya kúszott az arcára.
-Elég elhagyatottnak hangzik egy cserére. - majd figyelmesen hallgatta a tervet. Látod, ahogy egy pillanatra a láthatatlan dolognál összevonja a szemöldökét. Végül pedig bólint.
-Rendben. Legyen így. Kereket oldani már jól megtanultunk.-futott ki a száján, majd nagy levegőt vett, mint aki felkészül. Aztán ahogy eltűntél, meglepetten körbe sandított, végül pedig elindult az erdőségek felé, valamivel előtte pedig ott kocogott a macska. 
*
-Nem fog eljönni.
-Ó dehogynem. Láttad, mennyire megijedt. De talán segíthetünk neki a keresésben. Egy rúgás szerinted elég lesz?
*
Fájdalmas kiáltás szállt a fák között, ékesen jelezve, hogy jó irányba tartotok. A macska megállt és hegyezte a fülét, majd megiramodott a nehéz, nedves avarban. Közeledve több fojtott nyögést is elkaptatok, miközben Rin léptei aggodalmas arcával ellentétben óvatosabbá váltak, és végül megállt, mielőtt az utolsó bokrokon is áttört volna. Reszketeg kézzel nyúlt előre, hogy pár ágat félrehajtva lásson is végre. 
Egy kis tisztás van előttetek, láthatóan száraz, füves-homokos. Közepén egy nagy fa tövében az öreg kereskedő megkötözve, ernyedten a törzsnek dőlve ült. Láthatóan próbáltak kiszedni belőle minden lehetséges infót. Arcának egyik fele feldagadt, és a füléből vér szivárgott. 
Valamivel távolabb a vörös hajú fickó ácsorgott és unatkozva játszadozott egy kunai-al. A másik nem volt sehol, de valószínűleg nem távozott hosszú időre. 
Rin visszahajtotta az ágat, és nagy, indulattól reszketeg levegőt vett. 
-Mi..legyen?

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Pént. Ápr. 18 2014, 00:12

Ahogy odaértünk az erdőben már nem bírtam magammal. Éreztem, hogy Rin szíve a torkában dobog és nem nagyon van remény sem a lelkében sem a szívében. Az izgalom átjárta a lány tetsét és olyan törékenynek tűnt. Tényleg arra ítéltettem, hogy mindig én segítsek másokon gondoltam el magamban miközben megfogtam a lány vállát egy pillanatra, hogy érezze, hogy még ott vagyok mellette. Tudtam, hogy nem mond el mindent, de most már elhatároztam, hogy segítek neki és nem hagyom cserben. 
- Figyelj rám! Amint a férfit lefoglalom rohanj oda az öreghez a fedezékből és pucoljatok innen. Láthatólag nincs jó bőrben, de valahogy oldjátok meg, hogy eltűntök, mert nem tervezem életben hagyni ezt a két emberkét és remélem tudod, hogy ez milyen következményekkel jár. Valószínűleg egy kis tereprendezésre is sor kerül. Mondjuk úgy, hogy nem hiszem el amit mondasz, tudom, hogy vannak olyan részletek amiket elhallgatsz, de ez most nem érdekel segítek nektek... Ne kérdezd miért mert magam sem tudom. Néha eltöprengek, hogy nekem vajon ki fog segíteni... Lényegében lépjetek olajra a faluból is. Ha tehetitek ne gyertek vissza jó hosszú ideig. Ha most látnánk egymást utoljára akkor örültem a találkozásnak Rin. 
Azzal felállok a lány mögül és előveszek egy kunait. Nem lassúzom el a dolgokat fent tartom a technikát és közben aktiválom a shusin no jutsut. Amint odaérek fiatalabbik fickóhoz egyszerűen csak megpróbálom átvágni a torkát. Közben figyelem, hogy mi történik Rinnel. Minden bizonnyal sikerül ezt megejteni. Ha a fickó meghal ha nem én azonnal láthatóvá válok és ezzel megadom a jelet a lánynak. Nem kell már sokat várnia és újra úton lesznek remélhetőleg. Hogy velem mi lesz? Az mint mindig most is az ügyességemtől és reflexeimtől függ. Ha a férfit nem tudom csak egyszerűen megölni akkor kézjeleket kezdek mutogatni. 
- Itt van nálam a tekercs férgek. Ha meg akarjátok szerezni akkor gyertek és vegyétek el!
A shusin no jutsut és az acél védelem technikákat alkalmazom az esetleges támadások elkerülésére és közben koncentrálom a chakrámat a számnál. Ám ekkor valami olyasmi történik amire még én sem számítottam... 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Hétf. Ápr. 21 2014, 00:00

Fű alatt lappangó titkok
Kenshiro Karu kalandja

Rin halkan felsóhajtott, ahogy megérezte az érintést a vállán. Emiatt nyoma sem volt benne riadalomnak, sőt, úgy érezted, kissé megkönnyebbült így, hogy valóban tudhatta, mellette állsz. Miután meghallgatta a tervedet, halkan megszólalt.
- Rendben. Gyors leszek, és eltűnünk. Csak annyit szeretnék még mondani Kenshiro Karu, hogy magam is örvendek a találkozásnak, és hogy nincs bennem rossz szándék irántad. Hálás vagyok a segítségedért, és bízom benne, hogy ha ennek vége lesz, a tekercs is jó helyre kerül. – egy gyors mosollyal zárta a szavait, majd ismét a tisztás felé tekintett, ahol nem változott semmi. Rin a homlokát ráncolta, és egyik kezét maga elé emelte.
Terveid szerint kitörsz a bokrok közül, és veszett tempóban rohansz a fickó felé,  térdmagasságig felverve a homokot, mely kevésbé bizonyult szilárdnak, mint látvány alapján gondoltad. És már ott is vagy.
A fickó meglepő hirtelenséggel elhajol, hogy elkerülje a támadást, és füstfelhő kíséretében előtűnik a valódi alakja, a korábban látott alacsony doton használóé, aki máris cselekszik: hátra ugrik, miközben kézjeleket formál, és pillanatok múlva sűrű oszlopok törnek fel a földből köztetek, elválasztva téged leendő prédádtól.
-MOST!- ordítja a fickó, mire a homok alól drótok emelkednek fel, melyek mintha az egész tisztást behálóznák, és most téged is körbe vesznek és egyre szorosabbá válnak.
-Azt mondta, nem kellenek tanuk- lép elő a magas fickó, vigyorral a képén.
-Ezt élvezni fogom.- és látod, hogy a drótok az ő kezében futnak össze, melyben felszikrázik a koncentrált chakra.
-A tekercset a füstölgő hulládtól is elvehetjük.- vigyorgott tovább, majd láttad az arcán a  változást, ahogy útnak akarta indítani gonosz tervét, majd a meglepetést, ahogy a szikrázó chakra egyszerűen hatás nélkül eloszlott.
A tisztás szélén Rin állt, a patkány jelét formázva, láthatóan erősen koncentrálva. Homlokát veríték verte ki. Ujján még most is ott volt a fickó vére.

-Gyerünk Karu! Csináld, amíg tartani tudom!-A magas fickó agresszívan rávicsorgott, majd úgy döntött inkább a drótokkal fejezi be, melyek azonban lomhábban mozogtak, mint várta.

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szer. Ápr. 23 2014, 10:51

A tervem első fele bevált és úgy látszott sikerül elintéznem a fickót, ám sajnos elszámítottam magam és ahogy futottam a lábam által felvert por elárult. A tapasztalt shinobi villámgyorsan mozdult ki támadásom elől és már jött is a riposzt amitől bevallom őszintén egy kicsit féltem, mert nem tudtam pontosan hol is van a társa és vajon mire készülnek. Ismét a doton használó mutogatja a kézjelekt és idézi meg a védelmet mint a faluban is láthattuk. Ezek szerint ő a páros védelemért felelős tagja. Vajon miért nem lepődök meg? A háborúban Itanashi is segített nekem és a doton technikáival tökéletesen tudtam kombinálni az én támadó technikáimat. Most azonban úgy látszik, hogy vadászból én lettem az áldozat. Egy pillanatra a fa felé pillantok, de látom, hogy az öreg még mindig megkötözve szinte lóg ott egymagában, kis segítségem pedig sehol. Elárult volna? Ebben a pillanatban nagyon úgy érzem, hogy felültettek...
Az egyik fickó ránt egyet majd a tisztáson szinte mindenhonnan drótok emelkednek fel. Hiszen ez egy csapda. Ó én marha miért nem gondoltam erre. Valószínűleg, hogy számítottak rám és nem fognak hagyni csak olyan egyszerűen elsétálni innen. Jellemző ismét fejjel a falnak. Ám ahogy a drótok közelednek én sem vagyok tétlen és ahogy az acél védelem technikánál tanultam akrobatikus mozdulatokkal kezdek kitérni "láncaim elől". Nem sok esélyem van ennyi drót ellen így talán az ötödiknek sikerül egy kicsit lefognia. Úgy érzem magam mintha egy báb lennék amikor hirtelen meghallom a lány hangját...
-Gyerünk Karu! Csináld, amíg tartani tudom!
Odafordulok és látom, hogy az apró kezek hogyan küzdenek a drótok sokaságával. Ha olyan sokáig nem is tart ki, de az biztos, hogy nyert nekem egy pár másodpercet. Az biztos, hogy most el tudnék menekülni és magam mögött hagyva őket szólhatnék valamelyik kusagakurei helyőrségnek. Ez viszont nem én lennék. Nem vagyok ilyen álnok kígyó aki cserben hagyja a bajtársait. 
- Most megfizettek mindenért. - hallatszik egy hörgő hang torkomból miközben formálom a kézjeleket. Nem fogok kegyelmezni senkinek és mindent felégetek... - KATON Karyuu Endan!
A tűzsárkány rakétát úgy irányítom, hogy eltrafálja ellenfeleinket. Először a drótost igyekszem szénné égetni. Valóban úgy tűnhet kívülről mint egy élő lángszóró. A technika mindent elsöpör ami az útjába kerül. A fára és az öregre, meg a lányra igyekszem vigyázni. Meglátjuk, hogy mi fog következni. A drótos csapdát meg a kisebb föld oszlopokat biztosan sikerült elsöpörni.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Csüt. Ápr. 24 2014, 00:14

Fű alatt lappangó titkok
Kenshiro Karu kalandja


A csapda összezárulni látszott. Tested akaratod követve lenyűgöző mozdulatokkal tért ki az álnok drótok elől, de egyszerűen túl sok volt belőlük. A fickók nem sajnálták az energiát, hogy megszerezzék a tekercset. Ha Rin nélküled jött volna, valószínűleg nem lett volna esélye. Ráadásul látszólag még így is késlekedett, de csakhamar kiderült, miért nem rohant megmenteni az öreget, a maga módján megállított egy igen erőteljes támadást, legalább addig, míg ki nem eszelsz valami tervet.
A doton használó nem támadott eközben. Tekintete a kötései fölül Rint figyelte. Mintha ennyivel felmérhette volna erejét, és az általa használt technikát.
Neked nem volt lehetőséged sokat törődni ezzel.
A háborús rutin gyors gondolatokra sarkallt, és kész voltál valódi pusztító erőt szabadítani az ellenségre. Érezted a jól ismert érzést, ahogy a pokoli tűz útnak indult. A drótok megolvadtak a szörnyű hőtől. Görbe, olvadt, megtört vázakként meredeztek egy pillanatig, majd omlottak a földre. Rin kezeivel egyszerre. A fáradtság jól láthatóan ült ki az arcára.
A drótos fickónak láthatóan nem is volt esélye a tűz ellen. Ostoba lett volna, ha nem próbál menekülni. A pusztító tűz elől szédítően magasba ugrott, és máris ellentámadást indított, remélve hogy kizökkent vele:
Raiso: Gekishin// Villámló Temetés: Áruló Remegés
Számtalan korong indult meg feléd, és sziszegve cikázott az elektromosság. A levegő azonban nem volt biztonságos hely a tomboló tüzed ellen. S ahogy a föld felé zuhant a fickó, egyre közelebb került az általad irányított pokolhoz.
Ekkor azonban szinte a semmiből kövér vízáradat tört elő, és körbeölelte a fickót. Ahogy a tűzzel találkozott, sziszegve tört fel a gőz, miközben teljesen felázott a tisztást borító homok.
A fák közül egy újabb alak lépett elő.
-Gyou, te ostoba! Azt mondtam nem kellenek szemtanúk. –metsző hideg pillantással mért fel az előtűnő nő, miközben a drótos fickó meghunyászkodva igyekezett elkotródni az útjából. Maszkot, és páncélt viselt csinos alakján. Sötét haját célszerűen rövidre vágta.
-Lám csak lám.. Ki gondolta volna, hogy ezen az isten háta mögötti helyen elvétve még némi tehetség is akad… -mondta kedélyesen, miközben végig mért, majd hidegebbé váltak a szavai.
-Jobban jártál volna, ha nem avatkozol bele. Sőt.. azt tanácsolom, menj el most, és felejtsd el, mit láttál.


_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Ápr. 24 2014, 09:45

A tűz olyan pusztítást végzett amilyen vártam, csupán egyetlen probléma volt. Az illető aki csapdába ejtett majdnem még mindig levegőt vett ami kezdett elkeseríteni. Időközben a társa nem bukkant fel és valami nagyon nem stimmelt. Rin nem szaladt az öregért hanem nekem segített és mondhatni eléggé kifáradt ebben az akcióban. Nem tudom milyen technikát használt de most már legalább tudom, hogy shinobi. Bár sejtettem eddig is, hogy nem egyszerű emberről van szó, de remélem azért ennyitől még nem vesztette el a tartalékai nagy részét mert az igazi móka csak most kezdődik. Egy nő lépett ki a fák közül egy egy igen erőteljes suiton ninjutsuval megmentette társát akit közben el is hordott mindennek. A nő közben felém fordult... A raiton technika amit a férfi használt szinte elenyészett a semmiben ahogy a nő megjelent. Ez nem jó jel. Rin szedd már össze magad szabadítsd már ki az öreget. Komolyan mondom nem értem most már mi folyik itt. Már rég elszaladhattak volna közben. Senki sem hátráltatja őket, viszont lehet, hogy Rin is csapdát sejt az öregnél. Az előbb még azt hittem, hogy áruló, de ha logikusan belegondolok akkor az is lehet, hogy inkább csak egy sokat látott lányról beszélünk.
-Lám csak lám.. Ki gondolta volna, hogy ezen az isten háta mögötti helyen elvétve még némi tehetség is akad… -mondta kedélyesen, miközben végig mért, majd hidegebbé váltak a szavai.
-Jobban jártál volna, ha nem avatkozol bele. Sőt.. azt tanácsolom, menj el most, és felejtsd el, mit láttál.
- Azt hiszem, hogy itt most komoly fogalomzavarokban szenvedtek. Pakoljátok össze a bagázst és tűnjetek el a szemem elől amíg szépen mondom, mert nem állok jót magamért és a következő alkalommal nem fogom visszafogni magam. Elég iwagakureit végeztem ki ahhoz amikor megtámadták ezt az országot, hogy ismét elkezdjen hiányozni a gyilkolási vágy. - Valami furcsa fény gyúlt szememben amit sem ellenfeleim sem én nem vagyok képes megmagyarázni. AZ őrület, vagy a gyűlölet lángja, de ez a tekintet már egy másik emberé volt, nem az enyém. Talán túl messzire mentek, vagy csak egyszerűen én kattantam be, de eszem ágában nem volt elengedni őket. Ma itt valaki meg fog halni ebben biztos vagyok. Ha szerencséje Rinnek akkor meg tudja védeni magát, de ha nem akkor kezességet már nem vállalok a fizikai állapotáért. A chakrám szinte látszott ahogy koncentráltam... - Tudod mit, inkább ne menjetek sehova, mert eszem ágában nincs elengedni titeket. Élve biztosan nem. - Olyan sebességre kapcsolok amit követni nem nagyon képes egyikük sem. Rég használtam ezt a jutsut de a rutinom még tökéletesnek bizonyult. Nem a nőt veszem célba hanem a beosztottját. Gáncsot vetek a férfinek, majd egy nagyon erős rúgással a levegőbe repítem. Olyan 4 mégter magasan lehetünk amikor az oroszlánkombót befejezve egy olyan erejű ütéssel küldöm vissza amivel a Chinagarét szokás kivitelezni. Tehát az ütés olyan erejű, hogy pusztán avval összezúzom a testét. A becsapódás utáni porfelhő nem ül el amikor leérek a földre. Ha rám támad a nő akkor az acél védelemmel térek ki a támadásai elől, de mielőtt megtámadnám őt megvárom, hogy reagál társa halálára, ha mindez sikerül.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Szer. Ápr. 30 2014, 00:01

Fű alatt lappangó titkok
Kenshiro Karu kalandjaAz utolsó lángnyelvek is ellobbantak, és ott álltál, szemben az ellenséggel. A nő metsző tekintete téged figyelt, a fickó pedig, akit kis híján megpörköltél, fancsali képet vágott. Láthatóan nem örült a nő felbukkanásának és szavainak.
Rin is a nőt méregette. Tekintete igyekezett megfejteni erejét és lehetséges gyengeségeit, miközben az esélyeket latolgatta, arcának sápadt fénye azonban erejének megcsappanásáról tanúskodott. Az új nőn viszont nyoma sem volt ilyesféle gyengeségnek. A kis bemutató láthatóan meg sem kottyant neki. Egész lénye precíz, kimunkált erőről árulkodott. Teste kidolgozott volt, de nem a hivalkodás, hanem a valódi harcok edzették, tekintetéből pedig gyorsan elkopott az emberség, ahogy találkozott a tiéddel.
Rin mintha meghallotta volna a gondolataidat, vagy talán úgy ítélte, hogy most minden figyelem feléd fordul, végre elindult az öreg felé. Mivel esélye sem volt most már elrejtőzni, inkább a sietség mellett döntött. Valamivel mögötted rohant át a fához, majd aggódva hajolt az öreg fölé, ellenőrizve állapotát.
-Szóval lerendeztél egy halom ostoba iwagakureit. Gratulálok.- az idegen nő szavaiból kiérződött a megvetés élce, és a ki nem mondott büszkeség a saját otthona iránt. Többet azonban nem szólt. Nem kerülte el figyelmét az, ahogyan megváltoztál.
-Ideje hogy hasznossá tedd magad!- vetette oda a drótos fickónak, akinek már így is kellően megnyúlt a képe az előbbi szavak miatt. Aztán a fickó kihívóan tesz egy lépést feléd, és összedörzsöli a kezeit, mielőtt újabb raiton jutsuval próbálkozna. Ettől kezdve már csak te létezel neki, és a vigyor ami elborítja az arcát.
És körülbelül ennyire is van ideje, ahogy hihetetlen sebességre kapcsolsz. Meglepett kiáltással reagál a gáncsvetésedre, majd tehetetlenül repül fel a levegőben. Szinte hallod, ahogy húzódnak az izmai, miközben próbálja összekapni magát egy ellentámadáshoz, de mire végezne a pecsétekkel, már ott vagy. Csont roppan és szövet szakad, ahogy az öklöd belevág. A bordakosár papírként omlik össze. A fickó szájából kövér vérköpet tör elő, a szemei pedig fennakadnak. Aztán őrült sebességgel indul meg a föld felé, hogy aztán mély árkot zúzva csapódjon be, vastag porfelhőt verve fel.
A porfelhőből pedig, mikor még szinte nem is érsz földet, egy ököl vágódik ki. Olyan erőt koncentrál magában, mintha teljes erővel kívánna beléd csapódni, hogy egyetlen ütéssel kiiktasson.
Hiába az acél védelem, megérzed a szelét, ahogy elzúz a mellkasod mellett, de már érkezik is a párja. Úgy tűnik, a nő otthon van a taijutusban.  Ütések és rúgások váltják egymást, különösebb találatok nélkül. A nő ekkor egy hátraszaltóval nyit teret, majd öklét a földhöz csapja. A korábban használt vízmennyiség koncentráltan tör elő, feléd nyomulva, hogy még messzebb sodorjon, majd újabb kézjelekbe fog, gyorsan követi egymást a kos, kutya, madár, madár, patkány és tigris, és a víz körülötted vészjóslóan megrezdül.
A nőt szemmel láthatóan nem érdekelte az embere csúf vége, vagy úgy van vele, a halálod elég engesztelés lesz.

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Pént. Május 30 2014, 13:12

Erőteljesen koncentrálnom kell ahhoz, hogy az újonnan érkezett ellenfél ne törje félbe a karrierem még így az elején. Az acél védelem segítségével sikerül kitérnem az ütései elől és valószínűleg most ez menti meg az életemet. Ahogy megérzem az ütések szelét biztos leszek benne egy pillanat alatt, hogy legalább annyira vagy még nálam is jártasabb a taijutsuban ez nem lehetett más mint a gouwan technika valamelyik változata amire én is képe vagyok. Amint hozzáér a vízhez egy pusztító ár indul meg felém amiből az következik, hogy minimum a víz elemmel is olyan jól bánik mint én. Nincs más választásom ez most egy élethalál harc lesz. Be kell vetnem minden rendelkezésemre álló eszközt. Talán most az a legjobb segítség Rinnek ha sikerül egy kis időt nyernem nekik. Remélem ő is tudja, hogy ez most a nagyok harca lesz és nem nagyon kéne beleszólnia. Lekuporodok a földre és koncentrálom a chakrámat. Amint megérkezik az ár éppen akkorát ugrok, hogy sikerüljön kitérnem előle és még a levegőben kézjel kombinációba kezdek. Koncentrálom a vízelemű chakrát a számban. Suiton zessenzan mondom ki hallkan a technika nevét majd megpróbálom megfelezni vele ellenfelemet. Ha őt nem is sikerül, de talán arra elé lesz, hogy megzavarja a koncentrációban. Ha sikerül megsebeznem akkor eldőlt a harc. 
Amint leérkezem a földre kézjeleket mutogatok. Gyors egymásutánban követik egymást a kézjelek szám szerint negyven négy. A vízből amit a nő ellenem megidézett megidézek egy hatalmas vízsárkányt ami iszonyatos erővel csapódik be a földbe testével célba véve ellenfelemet. Közben pedig már odaértem remélhetőleg és nem csak ninjutsuval de egy pecsét jutsuval is megtámadom. Pontosabban a chakraláncok ilyen távolságból szinte azonnal elkapják ellenfelemet így próbálom meg ártalmatlanná tenni ha az előző technika nem ölte meg...

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.