Erdőségek

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szer. Aug. 10 2016, 15:27

Szavaidra, kérdéseidre, meglepettségedre egy-egy bárgyú mosolyt kaptál válaszul. Csak néztek rád és mosolyogtak, egy-egy lépéssel kissé közelebb jőve feléd. Először Mika válaszolt a kérdésedre.
- Itt van ő is, velünk. 
Ahogy közeledtél feléjük Apád rátette kezét válladra, magához ölelt, majd megszólalt halkan, gyengéden, mintha csak egy esti mesébe kezdett volna bele.
- Milyen kérdés ez kedves lányom...? Természetesen halott. - Eközben Mika is átölel, szorosan fognak, már-már összenyomnak. Érzed ahogy egyre nehezedik a levegővétel, mintha csak párás lenne a levegő. Nővéred szintúgy lágyan suttogni kezd a füledbe.
- A föld alatt van anya, Yori is. - Itt egy kis szünetet hagy, mintha csak szavai pengék lennének és szépen lassan akarná beléd döfni. - Mi öltük meg őket. - A felismerés nyila szíven talál, talán meg se fordul benned hogy ez a valóság-e. Egészen addig míg felpillantasz és látod hogy kezd minden torzulni. Apád arca szétfoszlani látszik, mintha csak sósavat öntöttek volna rá, de ami ennél is ridegebb látvány hogy mosolya nem hagyta el arcát. Édes nővéred testéből csonka csontok kezdtek el kilógni, mintha valami belülről tolná ki őket. Szép lassan távolodnak el tőled, brutális halált halva szótlanul, mosolyogva. A légzésed már nem nehézkes, sokkalta inkább heves, kapkodsz, mintha csak életed utolsó levegővételei lennének. Orrodat gyömbér illata szállja meg, tömény gyömbér, ami már maró hatással bír. Torkodhoz kapsz reflexszerűen, mintha csak leakarnád venni a béklyót ami fojtogat. 
Rövid időn belül kezdenek javulni a dolgok, a légzésed helyre áll, noha a lelkivilágod nem is. Egyszer csak valami furcsát érzel a bőrödön, mintha nedves lenne. Rápillantasz a kezeidre és vérben úszik mindkettő. Egyértelmű hogy valami nincs rendjén, olyan hirtelen váltakozik minden. A színek is kezdenek összemosódni, a fák zöldjei kékek, míg az ég kezd zöld lenni, és ami még ezt tetézi az egy újabb ismerős hang echója, ami túlságosan is ismerős.
- Fel kéne kelni, nem gondolod?
Ahogy fordítod a fejed egyből rájössz az előtted feltűnő alak kilétére. Életvidám arca, világoszöld szempárja, világosbarna haja, vöröses ruházata... Kétség sem fér hozzá, ez te vagy.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 180

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Izuna on Vas. Aug. 14 2016, 22:32

Megkönnyebbülten hallottam nővérem válaszát. Olyan jó ismét velük lenni. Közelebb értem hozzájuk, a családtagjaimhoz. Furcsa, ám kellemes érzés járt át, ahogy apa ráhelyezte kezét a vállamra. Olyan rég hallottam már, és olyan jól esett a füleimnek érzékelni hangját, ami a megszokott nyersségétől eltérően most lágy volt és édesgető. Arcán és Mikáén is széles vigyor ült, de valamiért nem tűnt őszintének. Apám karjait körémfonta, majd kedvesen közölte, hogy édesanyám halott. Nem. Nem akartam elhinni. Mika is odaférkőzött hozzám és Ő is átölelt. Vannak olyan ölelések, amik jól esnek és legszívesebben örökre úgy maradnánk. Ez viszont nem abba a fajtába tartozott, sőt fojtó és túl szoros volt, mintha össze akartak volna roppantani. A tüdőm elnehezedett és minden levegővételt megéreztem. A nővérem megerősítette apám szavait, miszerint anya halott. Nem csak Ő, hanem Yori is. Zavarodottságom egy új szintre lépett. Egy kellemes hallucináció vonzotta valóságos érzet hatalmasodott el rajtam. Tudtam, hogy amit tapasztalok nem lehet valódi. Vagyis inkább úgy mondom, reméltem. Nem akartam hinni a fülemnek. A szavaik hamisak. Mégis dermedten álltam és úgy éreztem, parányira zsugorodtam egy pillanat alatt.

Felnéztem s láttam, amint apa arca továbbra is megtartva azt a vigyort mosódik szét. Kétségbeesetten teszek hátra pár lépést botladozva. Mikára pillantok, belőle pedig csontok lógnak ki és hasítják át bőrét. Egyre csak összemennek és messzebb kerülnek mosollyal az arcukon, szörnyet halva. Kapkodtam levegőért és minden lélegzetvételért küzdenem kellett. Zihálva kaptam a torkomhoz, ahogy orromba még a gyömbér illata is bemarta magát. Lerogytam a térdemre, mintha két lábon állni megterhelő lenne fuldoklás mellett. A kezem még mindig a torkomon volt, kívülről talán könnyedén bolondnak is titulálhattak volna, aki saját magát fojtogatja. Egy pár pillanat múlva kezdett elhagyni az érzés és lassan visszatért testem a rendes kerékvágásba. Előrebuktam és kezeim felfogták az esést, de mintha beletenyereltem volna valamibe. Valamibe ami nedves és kissé langyos. Ráemeltem szemeimet és nem más tárult elém, mint a kezeimet bevonó, vöröslő vér. Kezdek beleőrülni ebbe az egészbe. Mi ez?! Elernyed a karom és a földre roskadok. Próbálok feltápászkodni és látom, ahogy a körülöttem lévő táj színei elkenődnek. A kék ég zölddé lesz, a lombok pedig kékben pompáznak. Mégis mi történik velem? Ekkor egy hangot hallok, amit nem tudok beazonosítani kié. Annyiszor hallottam már pedig! Elfordítom a fejem irányába és ahogy meglátom lehunyom a szemem ismét, mintha csak várnám, hogy amikor kinyitom már ne álljon ott. A vízió egy csalóka tükröt tartva babrálja az elmém. A fejemhez kapok és ráüvöltök a hasonmásomra.

- Majd azt Én tudom! - kiáltom indulatosan, kezemet ökölbe szorítom és az összes feszültség, ami felgyülemlett bennem most könny formájában folyik le az arcomon. Legyen már vége ennek az egésznek! Mika, Anya, Apa... Hol vagytok? 
avatar
Kenshiro Izuna
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Mika oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 376

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szer. Aug. 17 2016, 17:30

A könnyeid mázsás súlyként ereszkedtek le arcod selymességéről. Kiáltásodra hasonmásod egy kicsit megszeppen, majd egy erőteljes rántással letépi az arcát és kuncogásba kezd. Ez a kuncogás betölti a teret és végtelenül visszhangzik, mintha csak egy barlangba lennél. Szerencsédre lehunyt szemed megóvott a látványtól, de a hang amit a bőr és hús marcangolása adott ki, kifejezetten idegtépő volt, főleg első hallásra.
A kuncogás egyre csak erősödött, mire már olyan hangossá vált hogy szédülni kezdtél tőle. A világ olyan keringőt járt amihez nem szívesen csatlakozik egy ember se. Csak járta és járta, a szíved ritmusára dobbantva, keringve, térülve-fordulva, míg óráknak tűnő percek után fel nem mondta a szolgálatot a tested. A realitás fonalai erőszakosan szakadtak el nálad, elájulva huppantál a hideg föld és moha keverékére.
Míg elméd sötétjében bolyongtál, újra és újra lejátszódtak a nem rég történt események vízhez hasonlatos hullámokkal, de mégis kristály tisztán. Hol színes, hol színtelen képekben láttad a képeket. Némák voltak a képek, egészen addig míg nem tárult eléd az első gyilkosságod... Ismét. A leszakadt fej egyenesen a tekintetedbe fúródott majd váratlanul szóra nyílt maradék állkapcsa.
- Köszönöm. - Apád hangja.
Reflexszerűen tágra nyílnak pupilláid, de tested nem tudja tartani a lépést és ernyedten fekszik egy feltételezhető ágyban. Nehezen, de szépen lassan felfogtad azt hogy otthon vagy, remélhetőleg biztonságban. Tompa hangokat hallottál, egyiket fel is ismerted, az idős Kazuya hangja volt, míg a másik egy ismeretlen, lágy, de közömbös hang volt. Időközönként vissza-vissza csukódott elméd, - szemhéjaddal egyetemben - így érthetően csak foszlánymondatokat fogtál föl. Szerepelt benne az, hogy Kazuya ment érted az erdőbe és az is, hogy a növények melyeket gyűjtöttél nagy valószínűséggel eső következtében hallucinogén anyagot párologtatnak, ami ha adrenalindús szervezetbe kerül elég csúnya rémálmokat kelt életre a valóságban. Bizonyára Kazuya számolt be olyasmiről ami ezt sugallhatta, esetleg beszéltél míg mély álmod fogságában voltál. Akárhogy is, másfél napra rá, teljesen felépülsz, és noha zúg a fejed, összeállítod az események kirakósait. Kazuya ellátta kellően sebeid, és a közömbös hangú megbízó(mint kiderült) tudós létére hasznosnak vélte azokat az információkat amiket a szenvedésed nyújtott, így egy kis bónuszt is rakott a jutalmad mellé. Küldetés - részleteket félretéve - teljesítve!

// Köszönöm a játékot, ügyesen játszottad a karaktert(A kardöfős rész volt a kedvencem)! A jutalomról értesít majd egy staff tag. //
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 180

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Aug. 21 2016, 13:18

// Kaland ellenőrzés: Miképpen azt Takashi is említette, fantáziadús játék volt, enyhe paranoiás jelleggel. Reálisnak tartom a +8 ch-t és 4000 Ryout. Csak így tovább, ganbatte! //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Dai on Hétf. Okt. 10 2016, 22:21

Kérdésemre rögtön kielégítő választ kapok a férfitól. Láthatóan egy kicsit hasonló elvek alapján működtek, mint ahogy mi tettük azt, bár ez a hely sokkal szabadabb és talán emiatt kevésbé szervezettebb is. Az viszont bizonyos, hogy ettől függetlenül jól végzik a dolgukat, hiszen még léteznek. Úgy nézz ki, hogy egy csapat bünöző ellen kell mennem, azok közül is a rosszabb fajta. Szem rebbenés nélkül képesek másokat megölni a saját céljaik elérése érdekében. Nem szeretem az ilyeneket. Persze, én se vagyok egy szent. Bárki, aki ismeri a múltamat, az pontosan tudja, hogy nem egy ember életét vettem már el. Azonban ezt álltalában bizonyos elveket követve tettem. Nálunk is voltak alkalma, mikor le kellett számolni veszélyes elemekkel, vagy olyanokkal, akiket nem tudtunk más módon magunk mellé állítani. Viszont, amit mondott enyhén aggodalomra ad okot. A fejükön lévő pénz nem szimplán azért ilyen magas, mert valaki nagyon nem szereti őket. Bár csak a lányról kaptam egy kisebb tájékoztatást, de könnyen elképzelhető, hogy a másik kettő is chakra használó. Ez önmagában nem feltétlen jelenti, hogy tényleges shinobi képzést is kaptak, de elég nagy az esély rá. Ha szimpla emberek lennének, akkor nem lenne nagy gond, de így lényegesen komolyabb körültekintésre és tervezésre van szükség. Ezen azonban még ráérek gondolkozni. A legfontosabb dolog, hogy miként találok rájuk. Ha csak járkálok az országba és kérdezősködök, akkor elég valószínű, hogy magamra vonom a figyelmüket. Az pedig elég rossz lenne, vagy talán pont jól is jöhetne, függ a körülményektől. 
- Rendben! Első körben akkor megpróbálok a lány után menni, azt majd a másik kettőt meglátjuk. Viszont szükségem van mindenre, amit tud róluk. Ez az ország nem túl nagy, de pont elég nehéz ahhoz, hogy bármiféle használható információ nélkül nehéz és veszélyes lehet a keresés. Szóval mit tudunk a szervezetről? Az ország melyik területén operálnak? Ha csak három célpont van, akkor feltételezem, hogy nem egy hatalmas dologról van szó. Ha eredményesek akarnak lenni, akkor egy helyre koncentrálnak először és onnan próbálnak tovább terjeszkedni. Fontos lenne tudnom, hogy mit is képviselnek. Ha el tudom nyerni a bizalmukat, akkor lehet könnyebben meg tudom oldani a helyzetet, de ahhoz el kell hitetnem velük, hogy egy csapatba játszok velük.
Ezzel be is fejeztem a mondandómat, majd a székbe hátradőlve várom a válaszokat. Remélem, hogy valami hasznosat is tud mondani, mert eddig nem igazán tudtam meg sokat.
avatar
Kenshiro Dai
Játékos

Taijutsu Pontok : 15


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 280

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uchiha Obito on Kedd Okt. 11 2016, 20:07

// Kenshiro Dai //

A férfi kérdéseid mindegyikénél és kijelentéseidre is csak az állát dörgölte és bólogatott. Úgy tűnt fejében kusza gondolatok pörögnek, ahogy téged méreget. Lehet még ő sem volt teljesen biztos a saját elképzeléseiben, de látszott rajta, hogy minden információt megpróbál átadni a legpontosabban, ahogy tőle telik.
-
A lány igen, jó választás lesz. Igazad van, ez így tényleg elég kevés információ, de még van mivel kiegészítenem. A szervezetük országunk négy határán van jelen. A legtöbb bejelentés a Vízesés országának határáról, a Föld országának határától és a legkiemelkedőbb Konohagakure, a Tűz országának határáról érkeznek. Az eső országa szegény így a többi nagyhatalomból érkező vendégek és shinobikat veszik célba. Meg kell hagyni minden bűnöző szervezetnek kapóra jött a Világháború így a kevesebb ellenőrzés mellett és a még több árny között hatalmasabbá nőhetnek, mint bármikor. – Mélázott el a tekintete a távolba, de hamar visszatalált agyilag és lelkileg is az asztalhoz, amelyen veled osztozkodott. Korsóját megragadta, majd felhajtotta az utolsó kortyokat, száját megtörölve pedig újra beszélni kezdett.
-
Apróságokból is keletkezhetnek hatalmas dolgok fiú, ezt ne felejtsd el. A három központ között havonta van információ megosztás. Ha elég ügyes vagy, egy hónap alatt felszámolhatod a szervezetet, megmentve így rengeteg ember életét, akár egy hős, bár ahogy elnézlek, nem épp ezért teszed mindezt. – A képviseletüket hallva és az esetleges beépülési terveden felcsillant a szeme és markába ütött öklével. Úgy tűnt erre még ő sem gondolt, de a villanykörte szinte láthatóan izzott fel a feje felett.
-
Amennyiben sikerülne beépülnöd még több profitra tehetnél szert, bár ez lesz a mérleg két nyelve. Ha fel akarod őket számolni a céhünk kifizeti a bejelentők pénzéből fáradalmaidat. Ha viszont úgy döntesz, hogy inkább a banditák bevételéből akarsz megélni az már a te döntésed. A kivitelezés rajtad múlik, ebbe én nem szólhatok bele, elvégre csak a kontaktust tartom a megbízók és a megbízottak között semmi több. De a bizalmukba férkőzni, pár megvető pillantás is megteszi a célszemélyeikre esetleg, ha a szemük láttára cselekszel az érdekeikben és ajánlod fel magad a soraikba mindkét kezükkel kapkodni fognak utánad, elvégre csak nem lehet elég eszes egy csürhe, ha fosztogatásból élnek meg. – Vázolja fel utolsó gondolatait a férfi, majd fel áll a helyéről és indulni készül.

Te, amennyiben nincs más kérdésed elindulhatsz a küldetésed megvalósításának útján, ha viszont még felszerelkeznél, vagy más dolgod akad, azokat még elintézheted mielőtt útra kelsz. 


// Az előzőekben a késésért való +5 chakrát felírom az adatlapodra és még +5-el ajándékozlak meg részleges lezárásként és persze egyfajta motivációként az elkövetkezőkben hasonlatos remek játék érdekében! Kalandra fel! //
avatar
Uchiha Obito
Játékos

Tartózkodási hely : Dimenziók között


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Dai on Kedd Okt. 11 2016, 21:03

A várt válaszokat hamar meg is kapom a férfitól. Úgy tűnik, hogy ez a bizonyos szervezet kisebb darabokban található meg a határokon. Alapvetően nem rossz ötlet, de egy kispályás céhnek talán több esélye lenne, ha minden erejét egy helyre koncentrálná. Persze ez számomra lényegesen könnyebbé teszi a dolgokat. Ha ezek az emberek ilyen főnök szerűségek, akkor nagy valószínűséggel ezeken a pontokon fognak tartózkodni és kicsi az esélye, hogy egy helyen ketten is lesznek. A probléma, hogy így sokkal nehezebb az általam választott célpontot levadászni, hisz jó esély van arra, hogy az egyik helyre eljutva nem őt találom ott. A távolság túl nagy és utálok feleslegesen utazni.
- Rendben, akkor gyorsan mondjon el mindent a másik két személyről. Így mindegy, hogy melyiket találom ott ahova először megyek.
Az előzőek mellett más hasznos információt is megtudtam. A bázisaik között havonta van információ csere, ami jó lehetőséget ad arra, hogy azelőtt végezzek velük, hogy tudnák mi történt. Azonban a kijelentésére, miszerint olyan lehetnék mint egy hős, csak felnevettem. Ez nem csak egyszerű kacaj volt, sokkal inkább egy igazán hangos, mélyről jövő már-már mániákusnak mondható nevetés volt.
- Hős? Ne vicceljen. Nem hiszek én az ilyen mesékben. Ez egy undorító, rodhadó világ. Nincsenek olyanok, hogy hősök. Mindenki okkal tesz dolgokat. Vannak, akik nagyobb hatalmat, vagyont vagy hírnevet akarnak maguknak. Senki se cselekszik olyan önzetlenül, mint azt páran gondolnák - válaszoltam neki.
Láthatóan a beépüléssel kapcsolatos ötletem is tetszett neki. Bár ő ezt egy picit másképpen gondolja, mint ahogy én. Még ha sikerülne is ez a terv, nem tervezek nekik semmit komolyabb dolgot se tenni és csak addig lennék ott, míg egy jó lehetőség nem adódik. Tehát közel se maradnék annyi időre, hogy megszedhessem magamat a pénzükkel. Ha nincsenek sokan, akkor még megtehetem, hogy mindenkit lemészárlok, majd elviszem azt, amit ott tartanak. Nem is lenne rossz ötlet, bár sok felesleges mozgással jár és nem hiszem, hogy lesz kedvem hozzá. A vérdíjjak is elég jól fizetnek. Amit megkapom a maradék információt fel is állok és elindulok kifelé.
- Akkor majd jövök ha elvégeztem a melót. Remélhetőleg könnyen fog menni - mondtam neki, még csak hátra se fordultam, csak a jobb kezemmel intettem neki. A legnagyobb eséllyel a Vízesés, Föld és Tűz országánál találhatom meg a célpontjaimat. Ez utóbbi kettőről nem tudok sokat, azonban a Vízesés és a Fű közötti határt ismerem valamennyire, szóval ott kezdem a keresést.
avatar
Kenshiro Dai
Játékos

Taijutsu Pontok : 15


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 280

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uchiha Obito on Szer. Nov. 02 2016, 00:42

// Kenshiro Dai //

-
A másik kettő kilétét végképp homály fedi. – Temeti ismét állát a tenyerébe, s hümmögve forgatja a szemeit jobbról balra.
-
Talán a kinézetük mely nem is annyira egyértelmű a fotókon, talán abban segítségedre lehetek.  Ha jól tudom két testvér. Egyikőjük nyakán egy sárkány tetoválás ékeskedik és zöld tarajú haja, a másik egy tigris van a nyakán, s kék frizurát visel. – Méri végig a távolban elhelyezett papirosokat melyek még a hirdető falra voltak kiszegezve. Olykor hunyorogva próbálta meg helyesbíteni a mondandóját, de úgy tűnt minden a láttak és hallottak alapján hangzott el, kibővítve így tudásvágyad a küldetéssel kapcsolatban.
Arról az elképzelésedről, hogy milyen hősnek is képzeled magad, csak bánatos kifejezéssel az arcán csóválja fejed, majd int a poharasnak, hogy legyen szíves de töltse újra a kupáitokat, persze csak ha te is szomjas vagy. Az ital kiér, s addig csendben ül, majd belekortyol s fáradt sóhajjal nyitja szóra száját.
-
Nem tudom min ehettél keresztül ifjú. De jól tudom, hogy a magadfajta emberek lelkének legmélyén ott a változás lehetősége. Lehet eddigi életed során az említett undorító és rothadó világ a rossz arcát mutatta, nem pont azt, amire leginkább vágytál volna. Bár ki vagyok én, hogy így furkálódjak a múltadba? Csak egy jó tanács, próbálj meg mindig nyitott szemmel és nyitott lélekkel fordulni azokhoz, akikről el tudnád képzelni, hogy ők is megtennék érted ugyan ezt. – Paskolta meg a combját majd, ahogy indulni kezdtél a korsóval a kezében még egy darabon elkísért a fogadó kapujáig.
-
Sok sikert vándor, a szerencse oltalmazzon! – Hangzottak el utolsó szavai mely úgy hatott mintha egy, a fogadó bevett szokásaként mondta volna.  Egyfajta áldásként szállhattak rád ezek a szavak, ha úgy tetszik. És legalább itt volt ez a fickó, aki valami igazán különlegeset vélt benned felfedezni. Ki tudja, mit hozhat még a jövő?
 
// A következőben írd le az utazásod a kitűzött cél felé. Milyen akadályokba és milyen kalandokba keveredsz út közben, ha persze történik veled valami hasonló. Ott fejezd be, mikor már az ellenőrzőpontok egyikéhez érsz, s már látod a banda kapujait. Késedelmem miatt pedig +5 ch üti ismét a markodat. //
avatar
Uchiha Obito
Játékos

Tartózkodási hely : Dimenziók között


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hirota Yukionna on Kedd Nov. 07 2017, 20:37

// Aikawa Hanako - Legendák nyomán // 

Kusagakure. Egy nem túlzottan nagy, mégis erős nemzet. Mit nem egyszer választottak már a nagyobb országok, harcaik megvívásához tökéletes területnek. Sok megpróbáltatáson ment már át kitartásuk, s akaraterejük az itt élőknek. De mégsem adták fel, egyszer sem. Nem estek arccal a porba, nem lelték meg halálukat. Kitartottak, ahogy országuk is. Kilábaltak a hatalmas válságból, s depresszióból, melyet a viaskodások hagytak maguk mögött. Él, s virul. Egyre csak erősödik. s sose adja fel...
Egy tavaszi nap volt ez is. A tél végre elbujdosott, s a nap felütötte fejét. Átható sugarai felmelegítették a földet, s életet adtak mindennek, mi egész eddig aludt. Ez az újrakezdés évszaka. Az új történeteké. Most veszi kezdetét csak, az élet. A virágok mosolyogva emelik fel fejüket, a fák is megmutatják zöldellő rügyeiket. Állatok indulnak első nagy sétájukra. Emberek dobják el a nagy kabátot, s a forró csokit. Egyszóval... minden feléled.
A fiatal shinobi is ezt érezhette. Arcát sütötte a nap, éltető melege. Érezte bőrén, annak csillogását, s kellemes érzés járhatta át testét. Ez az időszak, számára is az újrakezdést jelenthette. Ugyanis, ma már nem lézenghet semerre.. munka van. Egy shinobi életében nincs megállás.. nincs szünet. Egy folyamatos játék lesz ez a sorssal, egy keringő a fekete halállal. Persze, ez még csak a jövő.. ne szaladjunk ennyire előre.
Délelőtt volt még, ámbár kellemesen meleg. Az üzletek most nyitják ki kapuikat, az árusok még csak most pakolják ki ízléses elrendezésben portékáikat, hogy minden arra járó megcsodálhassa. A már oly’ régóta fennálló virágbolt is lassan készülődhet.. itt a nap kezdése.. indul a munka. Persze, eme nyitás se lesz más, mint a többi. Eme művelet, már rutinosan mehet az üzletet vezető hölgynek. Mosollyal az arcán, felkészül a várható eseménysorozatokra. Hanako is besegít ma. Egyelőre, nincs berendelve küldetésre.. egyelőre életében nyugalom honol. Legalábbis.. ezt hiheti a lány. Hiszen, semmi említésre méltó sem vette kezdetét.
Telt múlt az idő. Vásárló vásárlót követett. Jöttek, körbenéztek, fintorogtak, szagolgattak, netán még vásároltak is, majd elégedett arckifejezéssel távoztak. Minden átlagos volt.. tán már túlzottan is?
Már egy óra is jócskán elmúlhatott... mikor is az üzletajtó újra kinyílt. Apró csengő érdekes szólama jelezte a vevő belépését. Ahogy a lány fordulna, hogy meglesse ki is érkezett, egy érdekes ruhás egyént tekint meg. Arcán semmi érzelmet nem fedezhet fel. Maximum, a rémes életkedv hiányt. Karikás szemekkel pislog párat, majd egy teátrális ásítás keretében, felemeli kezét, s az abban lévő borítékra pillant.
- Aikawa... Hanako? – forog körbe s szemével az illetőt keresi. Amennyiben jelentkezel, a férfi átnyújtja a levelet, majd egy újabb fáradt sóhajtást lejt, s se szó, se beszéd, fordul is ki az ajtón. Hát.. meg kell hagyni... nem a legilledelmesebb személy... sőt...
Amennyiben jobban megnézed, egy hófehér, gyűrődésektől mentes borítékot tartasz magadnál. Rajta pedig egy vörös, viaszos pecsét az, mivel le van zárva. Másik oldalára pedig kacskaringós betűkkel van felírva a neved. Ha nem csak nézegetni, hanem elolvasni is kívánod, a levél könnyen kinyitható. A papíron pedig, amit kiemelsz belőle hasonló kacifántos, mégis gyönyörű betűkkel olvashatod a felhívást egy újabb küldetésre. Furcsa lehet, hogy ezúttal nem hívat senki.. még sincs időd sokat törni ezen a fejedet. Részleteket nem is ír a levél.. sőt.. egy helyszín van benne, némi felesleges körítő szöveggel társítva. Mögé tömören megfogalmazva egy idős férfi megsegítéséről esik szó. Úgy látszik, a neki való segítségnyújtás lesz most a feladatod. A házat, tökéletesen ismered.. már biztos nem egyszer elhaladtál mellette. Nem túl nagy épület, egy körülbelül ugyanakkora kerttel. Végezetül a levél legalján a megbízó nevét láthatod: Kinashita Yosuke.. majd a falu vezetőjének aláírását, s pecsétét..
Úgy tűnik indulnod kell.. vajon miféle küldetés is lesz ez pontosan?

// Kérlek írd le, az összekészülést, majd a kis házhoz való eljutást. Annak kinézetét majd én leírom pontosan. A postodat ott fejezd be, hogy megérkezel a kunyhó elé //
avatar
Hirota Yukionna
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 64

Tartózkodási hely : Még nem találtam ki semmi menő szöveget...


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin - Lazy princess
Chakraszint: 286

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.