Erdőségek

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Szer. Ápr. 06, 2011 10:04 am

Minden őr nagyon elfoglalt volt a saját dolgával, a folyosón még láttál is néhány vicces alakot akik még a csizmájukat húzva ugráltak előre, hogy utolérjék a többieket. Ahogy végig nézel a két emberen, az ninja kinézetű illető gyanakodva az irányodba néz, azonban te addigra egy fal mögött lapulsz. Elkönyveli magában hogy semmiség volt, aztán ránéz a másik személyre. Bár te ezt nem látod.
- Nem kéne ennyit idegeskedned...- mondja mély és torz hangon a maszkos.
- Nem kéne?! Nem kéne? Nem kéne...de mégis hogy a francba ne tudnék idegeskedni, mondd már meg légy szíves- ordítja a másik a ninja képébe, majd mikor az morog egyet, nem tetszését kifejezve, vissza vesz az arcából.
Ekkor jutott eszedbe az ötlet a Henge no Jutsu-val. Azonban a pukkanás elég hangos lett volna, szóval egy jó lehetőségre vártál. 1-2 perc eltelt, közben semmi érdekeset vagy hasznosat nem mondott a két ember középen. A lehetőség akkor nyílt meg, amikor egy éppen felébredt katona álmosan lezúdult a lépcsőn, nem messze tőled. Te a folyamatos koppanások zaját kihasználtad, és átváltoztál, ahogy tervezted. Veszel egy nagy levegőt, majd kifújod, és el indulsz középre. Mindketten kíváncsiskodóan néznek rád. Amint közel kerülsz az aranyozott kardos fickóhoz, a másik elrántja előled, szinte maga mögé dobva ezzel.
- Vigyázz...ez nem Korokei - feltételezhetően ez a neve a fickónak akinek az alakját felvetted - Hallottuk volna a sikolyokat és csatakiáltásokat, hogyha az emberek ninjákkal találkoztak volna.
Azzal egy shurikent vett elő, és feléd hajította, majd egyik kezét előre, míg másikat hátrébb helyezte el, így egy közelharcos jellemző helyzetét vette fel.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Szer. Ápr. 06, 2011 6:31 pm

Vártam a megfelelő pillanatot, hogy használjam a henge no jutsut. Ez akkor jött el mikor egy osztag trappolt végig valahol a közelben. Miután felvettem az alakot rögtön elindultam befele, de a ninja rájött a trükkömre. Gyorsan megpróbáltam elhajolni a Shuriken elöl.
-Nagyon ügyes vagy, hogy rájöttél, de nekem van jobb dolgom is mint, hogy veletek játszadozzak. Szóval ide a kardit, vagy mindketten meghaltok!- mondtam, és egy kunait vettem elő. Vártam, hogy mi fog történni. kivárom, hogy az ellenfelem támadjon először. én megpróbálom háritani, és ha sikerül akkor vissza támadok. Próbálok vágásokat mérni a kezeire és a lábaira. Egyenlőre nem akarom megölni csak lényegesen legyengíteni, lelassítani. Ha egyszer is eltalálom akkor megpróbálom oldalba rúgni. Remélhetőleg ez a terv valamennyire be fog válni, Soha nem voltam nagy terv gyártó. Ezt mindig a társaimra hagytam, de most egyedül vagyok, és valahogy túl kell élni.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Pént. Ápr. 15, 2011 8:47 pm

A ninja csak elmosolyodott a mondatodon, miközben a másik alak egy eléggé dühös arcot vágott, keze a kardon, bár nem akart a harcba avatkozni. A ninja elkezdett balra lépdelni.
- Köszönöm a dícséretet, haha! A kis oroszlán próbálgatja a körmeit. Lássuk- mondja idegesítően.
Elindul feléd lassan, mintha nem is venne téged komolyan. Megáll előtted úgy másfél méterre, majd elindít egy ütést feléd jobb öklével. Az elől még egyszerűen elhajolsz, majd megpróbálsz egy vágást ejteni a csuklóján, azonban ő a tenyerével megkerülte a támadásod, majd megfogta a kunai-t tartó kezed. Közben te egyik lábaddal képes voltál egy gyors köríves rúgást helyezni a bordái közé, azonban úgy tűnik, hogy az illető szinte meg se érezte. Kezednél fogva kidobott egy papír ajtón keresztül. Egy erkélyre érkeztél. Valahogy felálltál a földről, és lenéztél az udvarra. A yakuzák már özönlenek vissza az épületbe, valószínűleg rájöttek, hogy elterelés volt. Közben magad mögé nézel, és látod, hogy közelít a ninja. Mielőtt bármit is léphetnél, ő egy nagyon erős rúgással elküld repülni tanulni téged. Súlyos szúró fájdalmat érzel a mellkasodban, és érzed, hogy érkezel lefelé. Hamarosan horzsolásokat érzel, bár még nem érkeztél rá. Úgy tűnik hogy a ninja valahogy egy közeli kis erdőcskébe rúgott bele téged. Néha érzed, hogy megakad az esés, és pár ág megtart, majd letörnek, és ez így megy párszor, amíg végre le nem érkezel egy így sem kellemes magasságból. Homályosan látsz, és erős fájdalmaid vannak. Talán még eltudsz bújni valahol az erdőben ezzel az erőddel.
Annyi biztos, hogy még bőven nem állsz készen ennek az ellenfélnek a legyőzésére. Szóval a kardot nem manapság fogod megszerezni, talán jobb lenne tovább állni.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Hétf. Május 02, 2011 8:04 am

//Azért ez gonosz volt -.- reméletem, hogy kapok valami jó fegyvert és erre kiderül, hogy repülni tanulok csak meg -.-//

A tervem nem volt valami sikeres. Az ellenfelem erős és tapasztalt harcos volt. Semmi esélyem nem volt arra, hogy a támadásait kivédjem. Az első ütése elől még elhajoltam, és egy rúgást is sikerült kiosztanom neki, de ez kevés volt. Elkapta a kezemet és egyszerűen kidobott az erkélyen. Ezután egy hatalmas rúgással kirepített az épületből. Szerencsére az erdőben landoltam ahol a fák ágai valamennyire felfogták az esést, de azért piszkosul fájt. Túl erős ellenfél volt számomra, de szükségem van arra a kardra. Mikor földet értem egy darabig csak feküdtem. Nem volt erőm felállni. Az a rúgás olyan erős volt, hogy még mindig nem térek magamhoz. úgy néz ki, hogy szemtől szembeni harcban nincs esélyen. Ezek szerint valami cselhez kell folyamodnom ahhoz, hogy megszerezzem azt a fegyvert. Mikor sikerült összeszednem magamat elbotorkáltam valahogy a falusiakhoz. Bekopogtam és vártam, hogy valaki ajtót nyisson. Ha beengednek akkor elmondom, hogy mi. Valamit ki kéne találni, hogy hogyan szerezzem meg azt a fegyvert. Az ellenfelem erős és tapasztalt. A legkisebb részletere is képes figyelni emiatt nehezen lehet kicselezni. Viszont ha a ninja nincs annak az embernek a közelében lehet, hogy sikerülhet megszereznem. Viszont kétséges már az is, hogy van olyan pillanat amikor a ninja nincs ott vele. Elég érdekes küldetésbe vágtam bele az biztos.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Csüt. Jún. 02, 2011 7:40 am

//Mély elnézést kérek a majdnem 1 hónapos késlekedésemért, de nem igazán tudtam mit kitalálni (még most sem), és kedvem se nagyon volt, de most már megpróbálom megvonni magamat a Ninja Tanácsba nézéstől amíg nem válaszolok mindenhova mint mesélő, talán így megtudom nevelni magam //

Ahogy ott fekszel a fűben az erdő mélyén elgondolkozol a dolgokon, bár mindened fáj, egy jó ninja ilyenkor is képes terveket szőni. És a klánod nem arról híres, hogy rossz ninják lennének. Látod, ahogy elterülsz a földön, hogy néhány állat elmenekül a helyszínről, eléggé felzavarhattad a vadont magad körül, elvégre ha egy mókus éppen egy kis pihenőt tesz, meglepő ha egy fehér hajú ember a levegőből lesuhan az ágak között, ahol ő szokott járkálni, örülhet ha nem kapott szívrohamot. Néha ugye a kemény módon kell rá jönnöd arra, hogy nem ajánlatos mindenkibe belemenni úgy mint egy faltörő kos. Valahogy összeszedted magad a földről, bár még mindig fáj mindened. Elindulsz a falu felé. Hallod, hogy néhány páncélos alak már közeledik, nem túl gyorsan, szóval kapkodod magad amennyire tudod, és úgy tűnik sikerül feltűnés nélkül eljutni a házig ahonnan indultál. Kopogtál, majd szerencsére az előbbi öregember nyitott ajtót. Végignézett rajtad, majd sürgősen besegített. Ismét megcsapott a mindenféle orvosság szaga.
- Yamiko! Hozz pár kötést, fertőtlenítőt és fájdalomcsillapítót kérlek! - mondja egy nőnek a közelben, aki bólint a kérésre - Pihenj, látom elbántak veled...sejtettem hogy ez fog történni...miután úgy érzed eltudod hagyni a területet, javaslom hogy menj el, még túlságosan erős ellenfél az a harcos neked. Ha még érdekel a dolog, akkor visszajöhetsz egy hosszabb idő múlva, de inkább fejlődj. Szeretném, hogyha segítenél, de a halálodat nem kívánom csak ezért - megveregette a vállad, majd elment a teremből. Az előbb említett nővér leültetett egy hordágyra, és a sebeidet kezelésbe vette. A fertőtlenítő csípett, de azért kibírható volt.
Talán tényleg jobb lenne elmenni, elvégre egy jó ninja tudja, hogy kivel nézhet szembe és kivel nem. Elvégre nem kötnek le olyan erkölcsi dolgok mint a Bushido a samurai-oknál.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Unazaki Fumimaro on Csüt. Jún. 09, 2011 8:08 pm

Nagy nehezen elbotorkálok valahogy a faluba. A testem minden egyes pontja erősen fájt. Lassan elértem a házhoz ahonnan indultam, és bekopogtam oda. Szerencsémre az öregember nyitott ajtót. Amint meglátta, hogy milyen állapotba vagyok rögtön behívott a házba. Kötszert és fertőtlenítőt vett elő és elkezdte ellátni a sebemet.
-Nem gondoltam, hogy ilyen erős ninja is van itt. Ezek a kis banditák nem jelentenének gondot, de az az ember nagyon profi. Hozzá sem tudtam érni- meséltem az öregnek. Néha kicsit felszisszentem mert a fertőtlenítő csípte a sebemet, de szerencsére gyorsan végzett. Elmondta, hogy menjek el innen és jöjjek vissza ha erősebb lettem.
-Igen ez jó ötlet. Addig is tartsanak ki. A segítség hamarosan jönni fog. Megígérem, hogy ha elég erős leszek akkor vissza jövök és felszabadítom magukat Felálltam és elindultam kifele. Az ajtón kilépve még megköszöntem, hogy ellátta a sebeimet, és végül eltűntem az éjszaka sötétjében. *És innen hova tovább?* Kérdeztem magamtól miközben az erdő mélye felé vettem az irányt.
avatar
Unazaki Fumimaro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Zetsu on Kedd Jún. 21, 2011 5:29 pm

//Még megpróbáltam valamit gyorsan összedobni mielőtt elmegyek itthonról//

Az öreg csak mosolygott a válaszod után, szemében a köszönet csillogott, de nem szólt egy szót sem. Még néhányan akik még fenn voltak megnézték, ahogy elhagyod a házat, majd mindenki nyugovóra tér. Sebeid már kevésbé fájnak mint előbb, de még mindig nem egy leányálom az érzés. Óvatosan lépkedsz hogy az esetleges járőrök ne vegyenek észre. Egy kis köd ült a térségre, talán egy nagyobb tó van a közelben, sokat nem számít, de legalább könnyebb elhagynod a falucska területét. Aamikor elhagyod a határvonalat, mész előre az úton, és gondolkodsz, hogy merre kéne tovább menni, most már túl sok időt töltöttél itt elvégre.
Északra nincs kedved menni, de a Tűz országa keletre is ki van lőve, elvégre ott túl sok az elit ninják száma. Hát akkor nem marad más hátra, mint a legközelebbi ország, az Eső Országa. Lehet hogy venni kéne valami esernyőt út közben. Sóhajtasz, majd elindulsz az úton ami délre vezet.

//Folytatás: Eső Országa -> Határvidék //
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Júl. 28, 2011 7:45 am

Végül eljutottunk ide is, de eléggé le vagyunk égve és ez sajna tarthatatlan (már megint ölnöm kell)... Úgy hallottam a kapcsolatomtól a fű országában sikerülhet olyan küldetést szerezni ami elég jól fizethet...
- Mit gondolsz Kurayami jól tettük, hogy ide jöttünk?
Sikerült kijutni a Víz országából és Kurayamival is minden rendben talán mindkettőnkre ráférne egy kis lazítás ezután a munka után... Mennyire örülnék ha most egy bűnözőt vagy egy szökött fegyencet kéne elkapni és végre nem a törvény ellen cselekednénk. A lelkemnek is jót tenne már ami maradt belőle...
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Vendég on Csüt. Júl. 28, 2011 7:59 am

-Kell a munka! Egyébként valószínűleg már égen-földön keresnek minket a ködben .
Hihetetlen ahogy mindig problémázik. Remélem hamar találunk valakit akinek kionthatom a beleit. Már nem is tudom , mióta nem öltem.
-Karu, ha legközelebb közém és a célpont közém állsz ne várd, hogy majd békésen mosolyogva félrelépek !
Szeretem a testvéremet, de ha így folytatja előbb utóbb kinyíratja magát....
Fáradt vagyok, belefáradtam a folytonos menekülésbe. Harcolni egyszerűbb, elvégre ebből élünk, és az az érzés.....
Nélküle már rég elkaptak volna, mégis úgy érzem, hogy néha hátráltat.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Csüt. Júl. 28, 2011 8:11 am

-Ha ennyire kiabáltok, még ránk akadnak ostobák. - Hallatszódott mögületek, ti pedig egyből megfordultatok, sőt még fegyvert is rántottatok, reflexből. Hiába a vér nem válik vízzé. Egy alacsony csuklyás alakot pillantottatok meg, akinek az arca értelemszerűen nem látszódott. Mögötte egy nagy darab harcos állt, azt nem tudtátok megállapítani, hogy egyszerű testőr vagy ninja e, mindenesetre a fél szemetekkel, mindig őt figyeltétek ettől kezdve. -Ti vagytok, akiket felbéreltem? Már hallottam rólatok. Piszkos munkát végeztek. Helyes, pont erre van szükségem, ez jó üzenet lesz. - Mondta rekedten. -Három célpontunk van. Két kölyök és egy nő. A faluban laknak, itt a címük, nem tudjátok eltéveszteni. -Mondta miközben a nagydarab ledobott egy tekercset Karu lába elé, benne a címmel, fényképekkel, és egyéb infókkal a faluról.- Nagyon véresen akarom hogy csináljátok. Vagdossátok apró darabokra a kölyköket és a nő fejét hozzátok el nekem. Huszonnégy órát kaptok, utána semmissé válik az ajánlatom, ami 20000 Ryo. Tíz most és tíz ha megvan a nő feje. Van valami kérdésetek? -Fejezte be az ismeretlen, és várta nyugodtan, hogy megszólaljon valamelyikőtök.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Vendég on Csüt. Júl. 28, 2011 8:26 am

Végre egy nekem való munka! Tetszik, nagyon tetszik !
- Előbb végzünk, mint hinnéd! De ha átversz a te véres hulládat fogom darabokra vágni !
Karunak nem fog tetszeni a meló. Ez az én munkám. Gyerekek darabokban !
- Egyébként ki vagy? Sose kértek még ennyire undorító és visszataszító dolgot tőlünk!
Ez az amiért annyira fogom élvezni mint még soha egyik munkánkat se.
Előbb a gyerekeket öljem meg, vagy végignézessem velük ahogy szépen lassan vágom el az anyjuk torkát?
Igazán jó móka lesz!

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Júl. 28, 2011 8:33 am

- Elvállaljuk a megbízást! 24 óra múlva itt találkozunk... Ha egy percet késni fogtok abban az esetben titeket keresünk meg!
Már megszokhattam volna, de ez most nem semmi nem tudom, hogy lesz hozzá gyomrom de meg kell csinálnunk különben mi hagyjuk ott a fogunkat és vagy ők vagy mi? Hát inkább ők akár gyerekek akár nem... de talán majd kitalálok valamit, vagy nem tudom majd csak alakul valahogy a dolog 24 óra sok idő.
- Akkor 10 ezer most 10 ha itt a nő feje! Megegyeztünk!
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Csüt. Júl. 28, 2011 9:02 am

A csuklyás nem akadt fenn a nyers stílusotokon, hiszen tudta hogy nem illemtanárokat küld a gyerekekhez egy korrepetálásra, hanem a halál két angyalát, aki végezni fog velük. A nagydarab csak morgott egyet, de nem szólt semmit. -Teljesen lényegtelen, hogy kivel végeztek elsőnek. Csak tegyétek a dolgotokat. - Hadarta kivételesen, az amúgy lassan beszélő férfi. - Hogy ki vagyok? Lényegtelen. Ha jól dolgoztok kaptok még munkát máskor is, ha nem, rátok küldök profi bérgyilkosokat, nem ilyen kezdőket. Értékeljétek az esélyt, amit kaptatok.- Ezután pár másodperces néma csend következett. - Elég legyen annyi, hogy a családfő házon kívül lesz, és a meglepetése a halott családja lesz ha hazatér. Átvágott, én pedig nem tűröm ezt.- Ezt véresen komolyan mondta. - Itt a pénz. Van még valami? - A nagydarab odament és átadta a tízezret Karunak, aki megszámolta, majd elrakta. -No ha nincs akkor 24 óra múlva itt. Azt javaslom éjszaka csináljátok és halkan.- Fejezte be, majd elindult a testőrével, ti pedig magatokra maradtatok, hogy megvitassátok a taktikát, pihenjetek egyet, majd ha lemegy a nap elinduljatok gyilkolni.

// Még ide kérek egy-egy szép postot.(vagy akár többet rajtatok múlik. //
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Vendég on Csüt. Júl. 28, 2011 9:43 am

Érdekes alak. Meglepetés , csak aztán ne lepődjön meg ha egyesével vagdosom le a végtagjait. Mi Kezdők.... Idegesít, meg akarom ölni, de kit nem?
Azért kíváncsi lennék azokra a profi bérgyilkosokra. Letáboroztunk, de nem maradunk sokáig.

Remélem újra hallhatom, már nagyon hiányzik. Minden egyes megölt emberrel egyre hangosabb.
Először anyám megölésénél hallottam. Akkor csak annyit értettem : "Még..még több vér kell"
Erősebbnek kell lennem, ölnöm kell, csak így hallhatom újra a hangját. Előkészítem a fegyvereimet . Szeretem őket, szeretek velük dolgozni. Szeretem ahogy a penge egyenetlen vágásokat hagy maga után, mégis könnyedén szinte probléma nélkül hatol át a célpontjaim védelmén és hasítja szét az élő szövetet. Ez a két fegyver szabadítja meg ellenfeleimet kültakarójuktól, és tárja fel véres, mocskos valójukat. Ezek törlik el a kétségeimet és segítenek közelebb kerülni a hanghoz. Ahhoz a hanghoz ami éveken keresztül elkísért, szórakoztatott és irányt adott nekem.

Karut ki kéne hagyni ebből. Mindig gátolja kreativitásomat. Csendben boncoljak gyereket? Ez a pasi nem csak idegesítő, de még őrült is.
- Majd én elintézem egyedül! Te csak vigyázz, hogy nehogy megzavarjanak ! Nem szeretnék problémákat munka közben.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Júl. 28, 2011 9:57 am

Miközben a tűznél megettük a megmaradt ételt feltettem magamnak a kérdést. Vajon bírni fogom ezt rosszul lét nélkül? Ekkor egy pillanatra elkaptam Kurayami tekintetét és nem is tudom, szeretnék tévedni... szeretném azt hazudni magamnak, hogy tévedek és nem az őrület szikrája csillant meg a szemében... a fogadó óta nem vesztette el a fejét most sem kéne hagyni neki, mert külnben ez a küldetésünkbe is kerülhet és nem tudom kell-e a nyakunkba még egykét 'profi' fejvadász is! A gyerekeket meghagyom Kurayaminak ahhoz nem lenne gyomrom, de a nőt én ölöm meg... Lassan kezdem élvezni a halál sikolyokat lassan kezdek ugyanúgy bekattanni mint a testvérem...
- A nővel én fogok végezni a két gyerek a tiéd! Most hogy tudjuk hova kell menni és mit kell csinálni, itt az ideje foglalkozni egy kicsit ezzel a megbízóval is... Pár éve dolgozunk már ebben a szakmában de még nem hallottunk sosem ilyen megbízóról aki ekkora darab testőrökkel jár! Vajon ki lehet ez a férfi? Kíváncsi vagyok a család védelmére is, hátha sikerül megúszni komolyabb balhé nélkül... Nem vesztegethetjük tovább az időnket indulnunk kell Kurayami!!
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Szomb. Júl. 30, 2011 12:07 am

// Az utcák és terekre írjatok még egy kört, ahogyan belopóztok a faluba éjszaka. //
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Itanashi on Csüt. Szept. 29, 2011 4:33 am

// Mei-nek //

Hogy lehetséges ez? Még egy Djuka lenne az országban? Teljesen ledöbbentem. Majd újabb képek villantak be, mikor még kicsi voltam. Mikommi. Mikommi. Kezdett összeállni a kép. Egy Djuka klángyűlésen volt. Azon az estén, mikor apa meghalt. Ott láttam őt. Tudtam, ismerős nekem valahonnan. - Szóval a küldetésünk leginkább klán küldetés lesz. - mondtam Mikommi-nak. Ennek nagyon örültem. Nem mutattam ki, de örültem, hogy tudtam ő is ugyanabból a családból származik, mint én. Benne is Djuka vér csörgedezik. Hana elindult. Végigsétáltunk a szűk és zsúfolt utcákon, sok bolt mellett elmentünk, majd mikor az út kezdett földessé vállni, a házak is eltűntek. Az erdő szélén vagyunk. Nem tudom, merre mentünk, én csak a sebhelyes hátú mesterünk után mentem. Mögöttem a másik két családtaggal. Így mentünk be az erdőbe. A fák egyre jobban sűrűsödtek, a nap is elbújt a sűrű lombok mögött. Egy idő után Hana mellé mentem, csöndbe lehajtott fejjel, majd egy pár perccel később felnéztem, és kérdeztem tőle - Mester, hogy szerezte azt a sebet a hátán? - nem néztem rá, az utat néztem, de figyelmem nagy része így is Hana felé irányult.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Mikommi on Csüt. Szept. 29, 2011 8:21 am

Gondolkoztam egy kicsit, hogy mit csináljak a helyzettel, de nem jutott semmi használható az eszembe. Annak örülök, hogy Djukákkal vagyok együtt legalább. Kíváncsi vagyok, vajon mennyire szadista küldetésre visz minket Hana? Szerintem, csak ő akar beijeszteni minket és ez csak egy normál D szintű küldetés...
Figyelem az utat a környezetet, és annak adottságait, ahogy az akadémián tanultam és apám is tanította. A jó shinobi mindig megfigyeli a környezetét. Nehéznek kéne lennie ennek a táskának? Nem érzem annyira fárasztónak... Biztos vagyok benne, hogy csak meg kell törnünk ezt a junint és a zord külső egy gyengéd sebezhető belsőt takar.
- Szeretnék így pontosan kérdezni valamit tőletek. Milyen hosszú időre megyünk el a faluból?
Szükségtelen a kérdés tudom jól, de a reakciókból rájöhetek, ki hogyan áll az egész misszióhoz, és mire számíthatok a következő pár napban. Még jó isten áldja meg anyámékat, hogy összekészítettek mindent amikor elindultam. Remélem azért nem gondolta komolyan, hogy egész úton nekem kell cipelnem ezt a táskát. Jócskán lelassít és aki lemarad az ottmarad. Mivel én nem tervezek ott maradni arról biztosíthatlak titeket srácok én minden probléma nélkül otthagylak titeket ha az életemről van szó!
avatar
Djuka Mikommi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 132

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Csüt. Szept. 29, 2011 8:37 am

Hát elindultunk. A három Djuka elindult életük első igazi küldetésére. A szűk utckon át sok ember és ház vezetett, de kiértünk és az erdőbe indultunk. Mikor már benn jártunk, láttam, ahogy Sendo valamin nagyon agyal. Valamit nem értett. Láttam Hana mellé ment, majd mintha régóta ismernék egymást sétáltak és Sendo kérdezte a sebét, hogy hogy szerezte. Én utánuk mentek úgy m2 méterrel, mögöttem kissé lemaradva Mikommi, a táska hátráltatta, mégse volt annyira könnyű, mint ahogy mutatta. Kicsit lelassítottam én is, hogy Mikommi behozzon, ne jöjjön egyedül. Mikor mellém ért rákérdeztem - Amúgy merre laksz? Nem is gondoltam volna, hogy ebben az országban összefuthatok még egy Djuka-val. Hogy hogy eddig nem láttalak? - és még annyi kérdésem volt, de láttam rajta, ő is nagyon gondolkodik valamin. Így haladtunk tovább az erdőben. Nem volt meleg nap, főleg, hogy árnyékba sétáltunk. Reméltem Mikommi-val tudok majd bezsélni az úton, és kiderül, hova megyünk ilyen tempóban.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Csüt. Szept. 29, 2011 9:41 am

Az erdőben sétálva figyeltem a jeleket. Jelentéktelenek tűnő csapás, amit egy állat rendszeres útvonala, egy mohás szikladarab. Sima átlag tereptárgy, de még is nagy jelentőséggel bír. Seggit meghatározni a pontos helyzetünk. Édes, hogy azt hiszik valoszinüleg, hogy küldetésre megyünk. Pedig én meg sem említettem és még meg se fordult ilyesmi a fejemben.
Nem lepődtem meg mikor Sendo mellém sétált és faggatni kezdett. Várható volt, hogy próbálják jobban meg ismerni a senseit. még akkor is, ha az eddig úgy bánt velük, mint egy koszos ronggyal.
- Az nem seb, hanem művészet. Kivételesen elnézem ezt a botlást, hisz ti sem tudhatok mindent.
Sendora nézek, majd sóhajtok hát legyen miért is ne meséljek egy kicsit.
- Úgy hívják, hogy hegtetoválás. Ugyan olyan, mint a sima normál, amit tintával készítenek, de ez sokall extrémebb, morbidabb és természetesen nagyon fájdalmas. Úgy készítik, hogy fognak egy nagyon éles és kicsi kést majd a mintának meg felelően a bőrödön vágásokat csinálnak. Persze ha a minta nagyobb szélesebb részeket is tartalmaz, mint az enyém akkor a helyzet más. Ilyenkor egyszerűen néha lenyúzzák az adott felületet. Csak az alsó bőrréteg marad meg, vagy néha az sem.
Fél fülel meg halom Mikommi kérdését, de egyelőre még nem szolok egy szót sem. Csak csendben figyelem a genineket. Mivel késő délután indultunk el lassan ideje volt, hogy valami használható táborhely után nézünk éjszakára. Végül is engem nem zavart, ha éjszaka is menetelünk, de a csapatnak talán jót tenne egy kis pihenés. Sendo kérdése után pár rövid órával, amikor már a nap lassan lenyugodni készült felemeltem jobbomat és ökölbe szorítottam. Lehet, ők nem tudják vagy talán még is, de ez az állj néma jelzése.
- Mikommi a büntetés letelt, holnaptól nem kel cipelned a táskát. Ez egy jó hely éjszakára, itt nyugodtan táborozhatunk.
Az egész terület egy picike kis tisztásvolt. Tényleg nagyon kicsi szó szerint csak a tábortűznek és négy hálózsáknak volt hely. Az égász terültetett sűrűn körbe vették bokrok és egyéb szúrós sűrű kusza növényzet. Egyetlen ösvény vezettet ki és be is így nem is támadhattak meg lepetés szerűen kivéve csak a levegőből.

avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Itanashi on Csüt. Szept. 29, 2011 9:53 am

Hana mellet sétálva másodpercekre kaptam a választ a kérdésemre. Elmagyarázta, hogy amit eddig sebnek hittem, valójában egy hegtetoválás. Nem hallottam még ilyenről, de tetszett. Volt benne valami ijesztő, valami elkülönülő. Mentem tovább sensei-em mellett, hallgatva, ahogy Mizuri ismerkedik a harmadik taggal. Furcsa volt a srác nekem. Csöndes volt, látszott a tűz a szemében. Látszott, ő már előre tervez. Talán ezért fogunk jól dolgozni együtt. Mert hasonlítunk egymásra. Mentünk tovább egy vékonyabb ösvényen. A nap már kezdett eltűnni a fák és dombok mögött. Hamarosan beesteledik. Valami táborhelyet kellene találnuk. De időm se volt ezen agyalni, mert Hana felemelte jobb karját, beszorítva. Apám elmagyarázta ezeket. Azt jelentette, állj. Vagy veszély érzett, vagy szimplán itt fogunk táborozni. Néma csend volt. Egy apró tisztásra értünk. Letettem a táskámat, majd odaálltam Hana-hoz, hogy megyek valakivel fát szedni a tűzhöz. - Mikommi, jössz velem? - kérdeztem a régi-új csapattagot.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Mikommi on Csüt. Szept. 29, 2011 10:10 am

Ezek a srácok egy kicsit flúgosnak tűnnek nekem, de alapjában véve kedvesek velem és egy a vérünk is miért ne érne meg 1 próbát! Apám megtanította milyen fontos a kapcsolat, hogy az embernek minél több kapcsolata 'bábja' van annál nagyobbra juthat. Lehet így 15 évesen nem árt elkezdeni ezt az ismerkedést. A fiatalabbnak tűnő sráccal már beszélgettünk jelentéktelen dolgokról. Engem az érdekel, hogy én hol vagyok nem az, hogy a klánom. Amíg nem támogatnak addig ne is akarják, hogy őket segítsem minden erőmmel... Milyen hozzá állás ez?
- Persze mehetünk ha a főnök asszonynak nincs ellenvetése szívesen csatlakozom!
Ez az őrült meg még magát vagdossa na majd én is jól megvagdosom ha még egyszer megszégyenít! Jó is lenne már valakibe bele mélyeszteni a kunai késemet istenem mit nem adnék most egy jó kis kalandért!
avatar
Djuka Mikommi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 132

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Pént. Szept. 30, 2011 8:29 am

//Kakashinak//

Teljesen leblokkoltam egy pillanatra. Ez a kis csetepaté ami most kialakult körülöttem egy pillanatra teljesen leblokkolt, de aztán észhez tértem és azt vettem észre, hogy mindenkinek akadt egy ellenfele! Karut kerestem a szememmel, de láttam, hogy el van foglalva így nem számíthatok rá! A vízklónom még épségben volt amikor észrevettem, hogy a nagydarab testőr nekem rohan és el akar takarítani az útból... Ez a tag biztosan ember feletti erővel bír! Valami mi van körülötte, mintha valami furcsa aurát éreznék! Ezt még az közönséges emberek is kiszúrják, és igyekeznek elkerülni.
Nem! Én nem foglalkozhatok ilyenekkel, és akkor hirtelen bevillant egy régi képsorozat. Már ott is volt és a klónomat célozta ami színtiszta víz. HÁT PERSZE! egy lépést hátrébb ugrottam, és a klónom takarásában kivártam. Amikor a nagydarab eltalálja a klónt az vízzé válik és már meg is van az a kis előny amit bevethetek ellene!
Amint eltalálja ellenfelem a klónt az vízzé válik és már meg is van! Létrehozok a klónom takarásában még egy vízklónt! És amikor az elöl állót eltalálja a másik vízklónom egy gyors manőverrel kikerül és...
- Suiton Suirou no Jutsu// Vízbörtön jutsu!! suttogom halkan.
Az első klónból megmaradt víz lesz a vízbörtön alapja, és a klón amit közben létrehoztam pedig tartani fogja ellenfelemet a vízbörtönben.
Én pedig amint sikerül az akció igyekszem levágni ellenfelem fejét a katanammal!
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Szomb. Okt. 01, 2011 8:54 am

Az úton sétálva elhagytuk a szűk utcákat és az erdőkbe jutottunk. Egy taposott ösvényen indultunk tovább, majd eljutottunk egy kis tisztásra. Sötét volt már, mire odaértünk. Az úton még próbáltam beszélgetni Mikommival, de elég önfejű volt, és csak egyszavas válaszokat kaptam vissza a kérdéseimre. A tisztásra érve mindenki letette a táskáját, én is ledobtam magam elé, elővettem a hálózsákom és kerestem magamnak egy helyet, ahol aludni fogok majd. Sendo felajánlotta, hogy elindul Mikommi-val fát gyűjteni, hogy tüzet tudjunk csinálni. Gondolom meg akarja törni, hogy beszélhessenek. Ha már nekem nem sikerült. Remélem több szerencsével jár. Azzal Sendo felállt, és pár kunai, shurikennel, a dróttal az övtáskájába tette, kardját megfogta és felállt, hogy induljon. Mikommi válasza, hogy vele megy fát szedni. Talán Hana-val tudok majd beszélgetni. Örültem neki, hogy velünk volt. Az elmúlt pár órában megtudtam, mennyire veszélyes ez a nő, és biztosan megvéd minket, ha valami támadás érne. Bár ezen a helyen annyira nem fenyegetett ez a veszély.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hinata on Hétf. Okt. 03, 2011 1:39 am

-Jah menyetek szedjetek fát.
Csak fél vállról vetem oda, hisz ép ideje volt már, hogy feltalálják magukat. Oda se nézek csak esem a dolgom ami most igazából nem sok mindenből áll. Csak körbe járom a kis tábor helyet, néha fülelek ami annak a jele, hogy megállok és nem mozdulok.
Kettesben maradtam Mizurival míg a másik kettő elment, hogy fát szedjen.
- Egy jó tanács takarékoskodj a vízzel és az élelmeddel. Jah és legyél egy kicsit bátrabb, nagyon szótlan vagy és Sendora hagyatkozol.
Nem tudom, hogy van e bármi hozzá fűzni valója, de akár hogyan is elkel kezdeni beszélgetni a beszélgetést. Kicsit nyújtózok egy helyben állva. Táskámnak támasztom a hátam és nyújtót lábaim keresztbe teszem. Nagyot sóhajtok és figyelem a genin reakcióit, valamint várom, hogy a többiek vissza érjenek.
Lassan ideje volt már, hogy a tűzzel elkészüljenek, hisz lassan egyre sötétebb lett, és ha valami főt vagy sült ételt akartak enni a tűz melege elengedhetetlen.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.