Korotsuki Kazeno

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Korotsuki Kazeno

Témanyitás  Korotsuki Kazeno on Szomb. Jan. 21 2012, 15:40

A megtanulandó technika neve: Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció

Néhány napja sikeresen kigyógyult a betegségből. A gyászt már régen levetkőzte, egyszerűen nem engedte meg magának!
Amegakure no sato shinobiknak fenntartott könyvtárában mászkált és keresgélt, már vagy egy órája. Szerencsére van célja így nem csak az unalom hajtja, igen most keres valami érdekeset és ideiglenesen ez is megfelel célnak… egy darabig…
A tekercseket bújta, amikor felfedezett valami igazán érdekeset. Egy taijutsu technika leírása. Habár a szíve nem a taijutsu felé húzza, ám mégis szereti ezeket a fogásokat. Egyszerűen örömét leli bennük. Talán a dolgok művésziessége az oka…
Elrakta a tekercset és kiviharzott az épületből. A könyvtárosnak előtte megmutatta. Szerencsére nem kellett vele szóváltásba keverednie, mert nem volt számára szimpatikus az egyén.
Az otthona felé tartott. Az utcákon megbámulták, az emberek, de ebben nincsen semmi különös, hiszen nem látni mindennap egy mozgó fegyverraktárat, mert lássuk be Kazeno fegyverek tömkelegét hordja magával. Sétálás közben folyamatos mosoly terült el az arcán, egyszerűen imád mosolyogni. Egy mosoly mögé mindent el lehet rejteni…
Megérkezett a falu szélére, és amikor meglátta az otthonát a szája még szélesebb mosolyra húzódott. Szereti ezt a házat. Tizenhat évet élt itt, ami bizony elég sok…
Bement és köszönt az otthon lévőknek, majd felment az emeletre, ahol a szobája található. A fegyvereit lepakolta, csupán az esernyő maradt nála. Megfordult és belenézett az ajtón található tükörbe, nem tetszett neki az, amit látott. Túlságosan is boldognak tűnhet, ezért visszavett a mosolyból. Amint „megigazította” az arcát, chakrát vezetett a talpába és felállt a falra, majd a az ablakhoz ment e falon. Kinyitotta és kiugrott.
Átváltott gyors futásra. Egy kisebb helyet keresett, ahol senki sem zavarja. Talált is egy ilyen helyet. Nem volt benne semmi különös, de mégis festőinek tűnt Kazeno számára. Talán azért, mert itt találkozott először a már elhalálozott senseiével.
Elővette a tekercset és a rövid szöveget többször is átolvasta. Nem bonyolult a technika, de rendkívül hatásos a megfelelő használat során.
A tekercset letette a földre és utána összeillesztette a kezeit. Hangosan kifújta a levegőt. Érezni akarta a teste minden egyes porcikáját, egyszerűen jólesett neki ez a dolog és valamiért megnyugtatta. Persze alapból teljesen nyugodt volt, de így még jobban azzá vált. Figyelte a testét, nem a szemével, hanem az érzékeivel. Kíváncsi volt a chakrájának az áramlására is. Amikor, már érezte, akkor a lábaiban megnövelte a chakra mennyiségét. Megiramodott és egy kis idő múlva megállt.
Az tény, hogy gyorsabban sikerült megtennie a távot, mint alaphangon, de ezzel bőven nem volt megelégedve, ez még kevés.
Újrakezdte a koncentrációt és még több chakrát irányított a lábába. Most az ellenkező irányba kezdett el futni, de még mindig nem volt jó. Megint elkezdett koncentrálni és újra próbálta a technikát. Most már érezte a sebességet, de tudta, hogy ebből a technikából sokkal többet ki lehet hozni.
Az eső eleredt. Ez felfrissítette Kazenot, aki megállt és várt egy picit. Amikor már megfelelő méretű pocsolyák voltak Kazeno megformált néhány kézpecsétet és két kisebb pocsolyából két újabb Kazeno lett.
Kazeno azt tervezte, hogy így fogja megtudni, hogy valójában mennyire sajátította eddig el a technikát. Az egyik klón figyel, a másik pedig ugyanazt csinálja, mint az eredeti.
Kis koncentrálás után Kazeno újra próbálkozott, majd amikor megállt ránézett a figyelő klónjára, aki csak a fejét rázta. Ebből Kazeno tudta, hogy még mindig nem jó.
Egy kívülálló számára ez úgy látszódhatott, mintha Kazeno ide-oda cikázna és valójában tényleg ez történt, csak mindig kicsit gyorsabban, mint előzőleg.
Kazeno minden próba előtt ragaszkodott a koncentrációhoz. Nem azért, mert túl nagy szüksége van rá, csupán élvezi…
Megközelítőleg egy teljes óra múlva Kazeno, már úgy érezte, hogy megfelelő a technika. Még megcsinálta egyszer-kétszer, majd előkapta az esernyőjét és azzal átszúrta a klónjait, aminek következtében azok megsemmisültek és újra pocsolyákká lettek…
Megrázta a víztől csöpögő haját és kinyitotta az esernyőjét, amit elkezdett a tervezett célra használni, azaz a feje fölé emelte, hogy megóvja magát az esőtől.
A tekercset visszavitte a könyvtárba, majd hazament…( Hát ez nem sikerült a legjobbra, kicsit másképpen képzeltem el a dolgot, de remélem azért hasznosítható...)
avatar
Korotsuki Kazeno
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Amegakure no satou: Pein-samát gyászolva...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Korotsuki Kazeno

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Csüt. Feb. 02 2012, 20:24

Hát akkor lássuk csak...
Nem igazán tudom, hogy mi baj vele, mert szerintem jóra sikeredett, főleg annak fényében, hogy a mozdulatsorról nincs terjengős leírás, így a saját fantáziádra kell hagyatkoznod (amit egyébként kreativitást csiszoló tényezőnek tartok). Szóval jó ez, az önkritika meg nem rossz dolog, ha van, viszont figyelni kell arra, hogy ne hátráltasson bennünket Smile
Annyit azért megjegyeznék apróbetűvel, hogy geninek nem annyira szoktak tekercsből tanulni, főleg pusztakezes technikákat, mert azokat látni is kell, hogy jól lehessen kivitelezni. De ettől eltekintve elfogadom, valamint a tanulás módját adó ötletre +3 chszt jutalmazok.
Kushi voltam ^^
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Korotsuki Kazeno

Témanyitás  Korotsuki Kazeno on Szer. Feb. 15 2012, 15:28

A megtanulandó jutsu: Suiton Mizurappa // Víz elem: heves vízhullám
Játékba való beillesztés: A különleges levél érkezése előtt néhány héttel…


Korotsuki Kazeno unottan tette meg azt a rövidnek nem nevezhető utat, amit majdnem minden nap végigjár otthona és a shinobiknak fenntartott könyvtár között. Hetente legalább négyszer-ötször eljár ide, hogy unalmában információval bombázza elméjét, ami cserébe tudás formájában elraktározza a megvizsgált dolgokat.
Amint elérte a hatalmas fa ajtót be is lépett. Az esernyőjét összecsukta és visszaakasztotta a hátára. Most kivételesen csak ez és a tantója van nála. Könyvtárban amúgy sincs szükség fegyverekre, sőt egész Amegakuréban fölösleges attól félni, hogy megtámadnak, mert egy shinobi könnyen megvédi magát. Kivéve, ha a másik illető is shinobi, de kinek van annyi bátorsága, hogy bemerészkedjen Pein-sama birodalmába? Bár a tudatlanság meglepően nagymértékű lehet a külvilágban…
A megszokott módon lassan felsétált a kis lépcsőn és odament a fő könyvtároshoz, aki egy kisebb pult mögött helyezkedik el. Egy gyors pillantást vetett az enyhén öregedő nőre, majd megszólalt:
- Üdv! Korotsuki… - kezdte el a bejelentkezést, de a nő közbevágott.
- …Kazeno. Igen itt téged már majdnem mindenki ismer. Nem kell mindig bemutatkoznod. – Mondta a nő.
Kazeno elmosolyodott és elindult egy folyosó felé. A folyosó végén egy ajtó áll, de az még messze van. Kazenonak fejében addig az elismerés jele egy mondatban megfogalmazódott:
„Az lehet, hogy gyakran járok ide, de akkor is… ennyi ember között megjegyezni, nem rossz teljesítmény.”
Kazeno útját a már jól megszokott ajtó állta. Az ajtón egy kis jelzés: „C”. Ez a shinobik szintjét jelentette. Szóval, aki még nem érte el ezt a szintet az nem is mehetett ide be.
Az ajtó engedett Kazeno lökésének és kitárult, majd miután a fiú gyorsan belépdelt be is csukódott. Lassan egy elszomorító nyikorgást hallatva.
Egy kisebbfajta terem terült el Kazeno előtt, de, ha valaki nem pontos céllal jön ide, akkor akár napokig is kutakodhat, hogy olyat találjon, ami érdekli. Az esernyős fiú most céllal jött.
Egyszer végigsétált a sorokon, majd megállt egy kis polc mellett. A polcon egy tucatnyi tekercs volt. Levette az elsőt és kinyitotta, majd gyorsan vissza is tette, mert rájött: nem ez az, amit keres.
Háromszor játszotta el az előbbi szituációt, majd az ötödik tekercsnél, már végre megtalálta azt, amit keresett. A tekercset a kezében tartva visszament a termen kívül található kis pulthoz és bemutatta a tekercset a nőnek.
- Ezt szeretném elvinni néhány napra. – Mondta Kazeno.
A könyvtáros megnézte a tekercset, leírt valami, majd válaszolt:
- Rendben. Egy hétre elviheted.
- Köszönöm. – mondta Kazeno és a tekercset a zsebébe csúsztatta és közben megfordult.
A kijárat felé vette az irányt. A hatalmas fakapunál egy pillanatra megállt és leakasztotta a hátáról az esernyőjét. Maga fölé emelte és egy mosollyal az arcán kilépett Amegakure no sato szomorú macskaköves utcájára. Az eső hatalmas cseppekkel esett, de ez a mosolygó fiút nem zavarta, mert az esernyője felfogta a vizet.
Az utcákon nem sokan sétáltak, aki meg sétálta, azok siettek. Ebben a faluban gyakran sietnek az emberek. Az eső miatt a hangulat mindig alacsony, de így sokkal könnyebb megvédeni a falut, mert mindig van víz és itt szinte mindenki víz elemű…
Fél óráig séta után elérkezett a falu határához. Ment még egy darabig. Egy kis fákkal szegélyezett helyhez ért, ahol régen még az apjával gyakorolt. Régen volt… a hely is megváltozott, de a célnak megfelelő.
Az esernyőt visszaakasztotta a hátára, így az eső most már őt is elérte. Elővette a tekercset és elkezdte olvasni az első szövegrészt. Ez egy bevezető volt, ezért tovább is ugrott a lényegre:
Suiton: Mizurappa // Víz elem: heves vízhullám
A technika – mint az a nevéből is kikövetkeztethető – elemi manipulációt igényel, egészen pontosan víz eleműt. A használó a szájába gyűjti és összesűríti a chakrát, elemi manipulációt alkalmaz rajta, majd egy erős és hatékony vízsugár formájában kiköpi azt. Ez akár komolyabb sérülést is okozhat, de csak abban az esetben, ha a célzott személyt a megfelelő helyen a megfelelő erővel találja el a vízsugár. A kiköpött vízsugár keskeny és nagynyomású, ezért nehéz észrevenni és jól alkalmazható, bizonyos helyzetekben.


Kazeno megtudta a lényeget. A biztonság kedvéért újra elolvasta a csekély mennyiségű szöveget. A tekercs visszacsusszant a zsebébe. Az eső, már teljes mértékben eláztatta Kazeno haját, de ez ebben a helyzetben jelentéktelen dolognak lett minősítve.
Kazeno kézpecséteket formált és a szájába vezette a chakráját. Hiába tud olyan technikát, amihez szükséges elemi manipuláció… ez a chakra használat igen bonyolult műveletnek számít. Az elején még csak nem is próbálta kiköpni az a szájában összegyűlt chakrát, mert érezte, hogy nem menne vele semmire.
Az előző folyamatot újra próbálta. Kazeno pontosan tudta, ez a művelet sokáig fog tartani, de ő megcsinálja. Más dolga amúgy sincs…
Próbák követték a próbát. Mindegyik a chakra összesűrítésére tett kísérlet volt, ám mindhiába. Ezt a technikát nem lehet ilyen egyszerűen megtanulni, mert ez egy elemi technika és ezt az a fiú is tudja, aki mégis próbálkozik minél hamarabb végezni… de ezek csak kísérletek.
A felhőkön átjutó napsugarak, már szinte eltűntek, amikor Kazeno fél térdre ereszkedett. A mosolyt lihegés váltotta fel. Négy óra gyakorlás eredmény nélkül? Nem. Az elmúlt évek folyamatos edzései miatt Kazeno chakrakontrolja volt olyan szintű, hogy elérjen dolgokat. Igen, Kazenonak sikerült összesűrítenie a szájában a chakrát. Mára talán ennyi elég is….
Átázva, kimerülten hazabandukolt… és a folytatáson gondolkodott…
Másnap, már korán reggel a kis területen találták őt a nap első halovány sugarai…
A gyakorlás már régen kezdetét vette. Kazeno éppen a víz létrehozásával bajlódott. Az előbb már érezte, hogy sikerült, de aztán még sem jött össze a dolog.
Gyakorolt. Nem nagyon sietett, mert ideje volt bőven…
Percek… talán órák teltek el. Kit izgat? A lényeg az, hogy Kazeno sikeresen létrehozta a vizet a szájában. Jelenleg a víz kiköpésével bajlódott. Egy fát nézett, ki mint céltábla, elvégre a célnak megfelel… egyelőre.
Kazeno a vízsugár erejét és sebességét próbálta kitapasztalni. Mindezt úgy, hogy a kettőt kombinálva, valamint a pontos célzás is szükséges ehhez a művelethez.
A próbálkozások számát nem számolta, mert nem is volt rá szükség, hogy számolja, de ha valaki megszámolja, akkor bizony jó magas szám fog kijönni. A chakrával nem spórolt és ennek meg is lett az eredménye. Kazeno saját állítása szerint megfelelően elsajátította a technikát és ezek mellett még némi információt is megtudott a használat módjától, valamint néhány trükk is megfogalmazódott már kicsit sem szerény teljesítményű agyában.
Még egy utolsó próba, majd útja visszafelé vezetett. El egészen a könyvtára, hogy visszavigye a tekercset és ezek után talán ott is marad olvasgatni egy keveset…talán…
avatar
Korotsuki Kazeno
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Amegakure no satou: Pein-samát gyászolva...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Korotsuki Kazeno

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Pént. Feb. 17 2012, 05:59

Szia!

Hm. Chakramanipuláció? Amihez Kakashinak évek kellettek? Nem egészen arról van szó... Nem jó a leírás. Very Happy

A jutsut felírhatod az adatlapodra, viszont még nem vagy képes olyan sűrűre összesűríteni, hogy sérülést okozz, maximum "csak" megütöd vele, hátralököd, stb... Idővel majd sikerülni fog.

A gyakorlástért ezek mellett nőtt a ch szinted 3-al.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Korotsuki Kazeno

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.