Shimagawa-tó

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Shimagawa-tó

Témanyitás  Sai on Pént. Feb. 03 2012, 02:06

Kemurigakure közelében levő nagyobb tó, amelyet többnyire az esőzés táplál, valamint van egy csatornája is, amely összeköti a tengerrel, és áradás esetén vize ezen keresztül leapasztható, elzárásakor pedig az alacsony vízszint valamennyire megtartható a következő esőzésig. A tóhoz kapcsolt csatorna egyébként öntözési feladatokat is ellát.
Maga a tó nem rejt semmi különöset, körülötte egy sávon fürdőzési lehetőség reményében szabadon hagyták a terepet, egyébként szántóföldek, dohánymezők veszik körbe. Maga a tó egész tiszta vizű, ennek ellenére a talaj tulajdonságai miatt mégis füstösnek tűnik szürke színével. Élővilágához bizonyos halfajtákon kívül békák, kacsák, és egyéb megszokott népség is tartozik korlátozott számban.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Hazame Karou on Hétf. Feb. 06 2012, 16:22

Nem hiszem, hogy a sensei megelégedett volna a mondandómmal, de nem igazán vettem észre semmi érdekeset a már alapból fura senseien. Toua teljesen más stílusban adta elő a dolgot. Kicsit olyan volt, mintha nem is érdekelné az ügy.
Kimentünk a faluból egyészen egy tóig. Ennél a tónál már jártam egy párszor, ezért természetesen ismerem valamilyen szinten. A sensei némi koncentráció után egyszerűen rásétált a vízre.
Ezen egy kicsit meglepődtem, mert még sosem láttam ilyet. Eddig csupán hallottam róla, hogy a shinobik képesek vizen járni a chakrájuk segítségével. Érdekes...
- Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a chakrát milyen módon kell alkalmazni ennél a műveletnél? - kérdeztem és közben figyeltem a sensei lábainál a vizet.
A sensei válaszára várva leoldottam az oldalamról a katanám és az övtáskám, valamint a pólóm alól elővettem egy tekercset és ezeket egy kupacba tettem. Kis gondolkodás után a pólómat is levettem, mert valószínűleg csak átázna. A pólót rátettem a fegyvereimre és lassan közelebb mentem a vízhez.
Oldalról ránéztem Touára ő vajon mit csinál, de mindezt csupán néhány szegmens erejéig....


( Semmi probléma Sai-sama. Írtad a hiányzások topicba, szóval nem is számítottam másra, meg különben is, így legalább volt időm megírni egy tanulást Very Happy Amúgy meg sorry a rövidségért...
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sakaki Toua on Csüt. Feb. 09 2012, 13:23

A fák, a fű, a dolgozó emberek és minden mi közel s távol van. Toua ezeket fürkészte miközben elméje egy pillanatot nem szentelt tanára mondanivalójának. Nem volt kérdés és lényeges sem ezért hát száját befogta, tudatának kapuit bezárta és csak ment előre a jó öreg Shimagawa-tóig. Megérkezésükkor Furi-sensei egy pillanatnyi koncentráció után nyugodt szívvel sétált rá az eléje elterülő tóra. Ilyenkor az átlag lélek azt gondolná „Fú azta ez de menő. Mégis hogy csinálta?” Toua azonban pont nem ezen emberek közé tartozott. Ha bár huzamosabb ideig nem tartozott csapatba és magában edzett számára ez a gyakorlat alap feladatnak számított. Ugyan emlékei szerint mind a fára mászás mind a vízen járás nem volt a tankönyvekben, ahonnan a saját edzését állította össze, még is, mint az előbb említett feladat köztudottan a chakra irányítás fejlesztésének alapjaiként szolgáltak. Így naná, hogy ő is felvette a listára, ezen feladatokat. Igazság szerint azonban már rég nem emlékezett arra mi volt a könyvekben és mi nem szóval ezt ne is firtassuk. A fára mászás nem esett nehezére azonban ezt a műveletet egy ideje nem volt alkalma gyakorolni. Egy darabig eljutott a feladatban azonban a tökélesítésre kevés lehetősége akadt. A fölösleges szócséplés helyett követve tanára példáját koncentrált egy ideig miközben igyekezett chakráját minél inkább egyetlen pontra koncentrálni. A feladat meg voltával könnyed lépésekkel indult a víz felé, ahol rálépve lába rögtön eltűnt a víztükör alatt majd végül bokáig süllyedt ám itt a folyamat meg is állt. Edzése során nem jutott el a megfelelő mennyiség megtalálásáig és lévén, hogy ekkora előrelépés után már közel a siker de a módszert így is lehet használni a lelkesedése teljesen elapadt.
- Nincs kérdésem Furi-sensei. – közölte bokáig elsüllyedve, miközben a lábujját becserkésző halat figyelte.

// Ha bármi gond van ezzel a durr bele stílussal akkor közöld nyugodtan Sai. Tudom, néha nem árt, ha egy edzést elhúz az ember, bár ez mesélő függő, viszont mivel előtörténetemben írtam azzal a "ugyan kit izgat stílussal" hogy Toua nem ült öt évig a seggén tétlenül, gondoltam ennyit megengedhetek. Azzal meg semmi gond, ha nem írsz nekünk, mint egy gép. //
avatar
Sakaki Toua
Játékos

Tartózkodási hely : Lost in the smoke


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sai on Pént. Feb. 17 2012, 01:52


//Ejj a lusta és elfoglalt mindenemet, egyszer elérem, hogy hátsón billentsetek xD Úgy szeretem ám a türelmetek *-*//

Mivel Toua önállósította magát, Furi-sensei Karoura összpontosította csak a figyelmét, ergo szerencsétlen fiú egyedül érezhette magán tanára tekintetének tüzét.
- Az elmélet egyszerű: a talpadba koncentrált chakrának voltaképp ki kell egyenlítenie a gravitációt, megfelelő mennyiségű "felhajtó" erőként tartva meg a víz felületén. A nehézsége természetesen az, hogy mivel a víz felülete voltaképp mindig változik a behatásra, így minden mozdulatnál tudatosan kell érzékelni ezeket változásokat, és azonnal kiegyenlíteni a chakrával, vagy kevesebbet, vagy többet adagolva. Nehéz megtanulni, de olyan tapasztalatot ad, amellyel a technikáid is sokkal gazdaságosabban és tudatosabban leszel képes használni.
Annak ellenére, hogy korábban lényegében kijelentette mindkettőtökről, hogy a halaknak sem adna benneteket haltáp gyanánt, nehogy károsak legyetek rájuk nézve, olyannyira hasznavehetetlenek vagytok, rövid elméleti ismertetője semleges volt, mintha semmi sem történt volna korábban, sőt, kissé mintha valami beszélő tankönyv lenne.
Toua önállósodásának volt jogalapja és valamicske eredménye is talán, ha nevezhetjük az átázó cipőt és nadrágszárat annak. Viszont tény, valamennyire már maga alá tudott szorítani némi "vízoszlopot", a lebegés fázisáig jutva láthatóan korábbi hasonló jellegű gyakorlatozásának köszönhetően. Messze van a tökéletestől, de több, mint a semmi, ez kétségtelen, olyan félút, talán, ha mindenképp mennyiségi paraméterrel kellene ellátni a fiú szintjét. Furi-sensei nem is nagyon emelt szót, csak egy pillantásra méltatta a szintén érdeklődéshiánnyal küzdő fiút, s biccentett, hogy folytassa.

//Nekem nem baj, ha fantáziadúsan önállósítja magát minimális bejárható kereteken belül a játékos, az sosem baj. Most pedig irány gyakorolni, játszatok legalább 3-3 postnyi gyakorlást, akár egymással megosztva saját tapasztalataitok, akár csak magatok elmélkedve. Nyugodtan lehet részletezni, milyen feltételezett nehézségekkel, esetekkel kell megküzdenetek egy ilyen "apró" feladatnál is. Ha majd kell segítség, kukkolok, sikoltsatok Wink A postok után pedig meglátom, nyüsztetlek-e még benneteket attól függően, milyen szépen játsszátok ki a dolgot. :3 //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Hazame Karou on Pént. Feb. 17 2012, 22:05

Toua nem tett fel kérdést, csak ment előre rendíthetetlenül, egészen a vízbe.
Furi-sensei viszont egy kielégítő választ adott. Ebből már el lehet indulni, ami azt jelenti, hogy: hajrá!
A víz mellett megálltam és megformáltam a tigrispecsétet. Chakra a lábamba, lehetőleg nagy mennyiségben. Egy gyors lépés előre és kezdődhet a búvárkodás.
Sikeresen lemerültem a víz aljára. Egy gyors mozdulattal kiugrottam a vízből és újra megformáltam a tigrispecsétet.
Szóval, eddig annyit tudtam meg, hogy ez így nem elég, de mit kell még pontosan csinálnom a chakrámmal, hogy működjön a dolog? A lényeg, hogy előbb erre jöjjek rá!
Újra elindultam előre és megint merültem, majd ismét kipattantam a vízből. Ezt a folyamatot még kétszer eljátszottam és összegeztem a tapasztalataimat:
Igen, most már teljesen biztos, hogy nem elég simán chakrát vezetni a talpamba. Talán a sebesség a lényeg...? Nem, azt nem hiszem, mert a sensei is lassan sétált a vizre. De azt hozzá kell ehhez tenni, hogy ő egy jounin. Viszont még így sem valószínű a dolog, de egy próbát igazán megér!
A gondolatból tett lett és a chakra talpba vezetése után szó szerint belefutottam a vízbe. Az eredményt nem kell megemlítenem, de a tapasztalat sem sokkal különb, mert ugye valamivel lassabban merültem el, de erre megvan a megfelelő érvem, hogy miért.
Két újabb próbát tettem, ám most nem próbálkoztam a sebességgel.
Gyorsan végigsiklott a tekintettem Touán és a senseien. Egy pillanat volt az egész utána folytattam az elméletek gyártását.
Akkor most több dolog is lehetséges! Az egyik az, hogy a chakrát lefelé is kell áramoltatni és ezt a sensei monológja is alátámasztja. Persze, csak akkor, ha jól értelmezem a dolgot. Ott van az a HA!
Tigrispecsét és írány a víz. Most megpróbáltam lefelé is áramoltatni a chakrámat és mintha talán lassabban sűlyedtem volna el. Vagy csak képzelődöm?
Ekkor beugrott egy ötlet. Mi lenne, ha az előző elméletemet megpróbálnám beigazolni, méghozzá a következő módon: itt a víz alatt vezetem a lábamba a chakrát és onnan egyenesen lefelé. Ha érzek valami emelkedés félét, akkor ez a helyes út, ha nem akkor valami mást kell kifundálnom...
A vizben állva megformáltam a tigrispecsétet és a talpamba vezettem a chakrámat, majd elkedztem lefelé áramoltatni. Ez a művelet koncentrációt igényelt, de megérte. A chakra hatására kicsit megemelkedtem és a hirtelenség következtében elestem, de már tudom mit kell csinálnom pontosan. Hát, akkor hajrá!


( Úgy gondoltam, hogy egyenlőre elég, ha Karout idáig eljuttatom. A következő két postban, meg majd belehúzok vele Very Happy)
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sakaki Toua on Csüt. Feb. 23 2012, 19:48

Megkerült, vagy talán mégsem és ha mégis? A hiányzó információ az edzés befejezéséhez és annak tökéletesítéséhez. De vajon az elmélet átültetése elég lesz? Elválik idővel és ennyi éppen elég. A fiú szépen komótosan kisétált a vízből hogy az egész műveletet újra kezdhesse a sensei tanácsának belekovácsolásával. Lám nem hiába próbálkozott fölöslegesen még anno és most pont megérett az idő arra, hogy újabb pipát húzzon a listára. Ezúttal mielőtt besétált volna valamivel több chakrát koncentrált a lábaiba, amit szépen egyenletesen osztott el végül a víz felszínére lépve egy szilárd pont felé zavarta és igyekezett azon megállni. Az eredmény magáért értetődő volt. Semmi nem változott. Nem volt könnyű hisz az egész olyan érzés volt mintha gólyalábakon állna és itt az egész talpára szükség volt, de a kontrollja a vízre lépéskor kicsúszott az irányítása alól ezzel hozva el ezt a különös érzést. Tisztában volt vele milyennek kéne éreznie a vizet a talpa alatt, ám jelenleg még a víz felszínén se állt. Újdonsült mestere a gravitáció kiegyenlítéséről vagy netán legyőzéséről beszélt? Nem igazán emlékezett ugyan is a lábujja iránt érdeklődő hal megzavarta a koncentráció képességét. Na de annyi baj legyen. Menet közben még egy kis chakrát pumpált a lábaiba amolyan kiegészítés félek éppen ám az egész próbálkozás komikus véget ért. Mint mikor a gólyalábas bohóc sárba lép, megcsúszik és szabályosan orra bukik. Toua valami ehhez hasonlót produkálva terült el a víz felszínén. A bukás azonban nem szegte kedvét helyette kiúszott a partra és megszabadult vizes ruhadarabjaitól. Most, hogy egy szál boxerban feszített, csurom vizes hajjal, készen állt egy újabb próbára.
avatar
Sakaki Toua
Játékos

Tartózkodási hely : Lost in the smoke


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Hazame Karou on Vas. Feb. 26 2012, 16:18

Kimásztam a vízből. Megráztam a hajamat, mert a szemembe lógott és ez elég zavaró...
Összecsaptam a kezeim és megformáltam a már sokszor használt tigris pecsétet. Chakrát vezettem a talpamba és elindultam a víz felé. Kinyújtottam a lábam és elkezdtem a chakrát lefelé is vezetni. Ráléptem a vízre és ennek következtében a lábam majdnem a víz aljára süllyedt. De egy pár centivel a talajszint felett volt, ezt teljes mértékben éreztem. Ennek örömére kissé elhamarkodottan beléptem a másik lábammal is, aminek az lett a következménye, hogy egy nagyot estem.
Ez meg miért...?
Egyáltalán nem értettem a dolgot, de ezt nem hagyhatom annyiban hiszen lényeges, de előbb talán kicsit "feljebb" kellene jutni a vizen.
Az előző folyamatot megismételtem és az eredmény is hasonló lett...
Megvan! A víz még így sem lesz szilárd, ami azt jelenti, hogy máshogyan kell elérnem az egyensúlyt. Ezt kell előbb elsajátítanom, nem pedig mással foglalkozni.
Az egyensúlyt elérni. Eddig szép és jó, de ezt mégis, hogyan vitelezzem ki? Talán gyakorlás közben, majd rá jövök...
A víz mellett állva újra megformálta a tigris pecsétet és chakrát vezettem a talpamba, majd elindultam előre. Nem azért mentem, hogy a vizenjárást gyakoroljam, hanem azért, mert a vizen való állást véghez tudjam vinni. Ám néhány újabb próba múlva rá kellett jönnöm, hogy ez csak úgy lehetséges, ha egyszerre végzem mind a kettőt, mert csak az egyiket gyakorolni nem lehet. Magyarul a figyelmemet meg kell osztanom. Ez nehezebb lesz, mint ahogy az elején gondoltam...
A próbálkozásokat nem számoltam, mert nem ez volt az elsődleges. Ami zavart, hogy fejlődést nem nagyon sikerült ésszrevennem, viszont nem is volt olyan számottevő, hogy örűljek neki, még ha tudnék is róla...
Az edzés ezen része elég monotonnak számít. Nincs szükség elméletekre, csupán próbálkozások sokaságára, vagy még annál is többre... ez nem is lényeges, ami fontos, hogy nagyon sokra.
A percek szállingóztak. Én az edzésre koncentrálva éppen a chakra mennyiségének szabályozásával foglalkoztam, amikor is a vízbe lépés után nem estem el... Ez lényeges fejlődésnek is nevezhető, de az is lehet, hogy szerencsés menet volt. Mindenesetre a következő kisérletnél fogom megtudni ezt az információt...


// Színváltásos próbálgatás...//
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sakaki Toua on Kedd Feb. 28 2012, 19:39

A még mindig hiányzó chakra mennyiség és a gólyaláb effektus rendesen feladta az önedző geninnek a leckét. Egy szál bokszerban a parton csücsülve elmélkedett vajon mi legyen a következő dobása. Részben tudta mit kéne tennie, de mint már elhangzott a mennyiséggel sok baja volt. Ha kevés, akkor az a baj, ha sok, nos itt még fogalma sem volt arról mennyi az a sok. Képességei fejlesztése és a fejtörők mely a siker útja felé vitt mindig érdekes és eléggé kihívó volt ahhoz, hogy tudata egy percre se lankadjon a levegőben. Ám az is egyértelmű volt, ha csak ül és néz ki a fejéből attól függetlenül, hogy a problémáján gondolkodik, nem jut sehova. Toua ugyan is jobban meg tudta oldani feladatait, ha vizualizálta magának.
Célja elérése érdekében feltápászkodott és egy bot keresésére indult, ami több mint valószínű, hogy egyike lesz a kulcsoknak, amelyek átjuttatják a célvonalon. Sajnos a területi adottságok lévén nem volt egyszerű rögtönzött író szerszámot találni így a kutatással felhagyva egyszerűen visszaült már jól bemelegített placcára és segítségül hívta mágikus mutatóujját, amivel a vizes földbe kezdet felírni magának kis jegyzetét.

~ Lássuk. Kezdés alapjául vegyük a fára mászást, ahogy eddig. Chakrát irányítunk a teljes talpunkba, megfelelő mennyiség megtalálása, adott szilárd halmazállapotú felület. Ennél a műveletnél nagyjából az chakrám 5% amire szükségem van. A vízen járás, nos nézzük ez idáig mire jutottam. Jelenleg megkétszerezett mennyiséggel dolgozok, és sikeresen találok támaszpontot a chakra számára. Körülbelül 5-6 centire volna még szükségem a felszín eléréséhez, viszont erőváltoztatásnál összeugrik a fenntartott „szilárd talaj” amin megállhatok. Már egyszázalékos emelésnél is komoly zavar jön létre a kontrollomban. Úgy látszik a legjobb megoldás, ha fokozottan emelek a mennyiségen. ~
Eközben gondolatai folyamatosan látszólag értelmetlen rajzok formájában keltek életre. A leírt százalékoktól egészen a furcsa lábnak látszani akaró valamikig és azokat körülvevő illetve tekergőző akármicsodák voltak láthatók a nedves földbe vájva.
Mindenesetre Toua elméletéhez híven egy cseppet emelt a beleölt chakra mennyiségébe és a hatás nem maradt el. Látható ugyan nem volt de minden úgy történt, ahogy gondolta. A zavar a kontrollban jelentkezett, amit igyekezett orvosolni némi kiterjesztéssel, hogy ugyan azon precizitást elérje, mint idáig és még közelebb kerülhessen a felszínhez.
Szerencséje az első alkalommal sajnos elhagyta elvégre ő maga hiába tudta, hogyan alkalmazkodjon a víz változásaihoz, mint a hullámok vagy a betámadó élőlények a meggyengült kontroll miatt egyenest egy hátast dobott a szürke tóba.
Ahogy kibotorkált a partra jegyzetét kiegészítette ezzel az aprócska dologgal, amit kihagyott majd ment is vissza tovább próbálkozni. Csupán idő kérdése volt, hogy sikerüljön neki.
avatar
Sakaki Toua
Játékos

Tartózkodási hely : Lost in the smoke


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Hazame Karou on Hétf. Márc. 05 2012, 19:07

A chakra talpbevezetése után ráléptem a vízre és mint már annyiszor most is lesüllyedtem. Beléptem a másik lábammal is és az egyensúllyom majdnem semmivé vált, de az utolsó pillanatban sikerült megmaradnom. Kicsit jobban megvizsgáltam milyen magasan is vagyok. Akár örülhettem is volna, mert már legalább hét centiméterre voltam a talajtól, de látván, hogy a vízszint nagyon durván magas, ezért nem voltam éppen boldog...
A türelem egy dolog, de ez már... Aaargh! Miért nem akar sikerülni. Toua alig süllyedt le már az első próbálkozásánál én meg...
Igen, talán ez volt az a pillanat, amikor elkezdődött az idegesség fázisa. Ritkán veszítem el a fejem és az érzelmek kimutatása sem szokásom, de a türelemnek mindig is híján voltam, ha olyan dologról van szó, amire tényleg szükségem van.
Mélyen beszívtam a levegőt és néhány másodpercig bent tartottam, majd halkan kifújtam. Ez idő alatt végig csukva volt a szemem.
Ez így értelmetlen. Sosem fogom megtanulni, ha nem csinálok semmi értelmeset, hanem csak itt állok. De hogyan tanuljam meg? Ez így szinte lehetetlen.... Várjunk egy pillanatig! Mi lenne, ha megosztanánk egymással a tapasztalatainkat? Mármint én és Toua.
Fél percig csak álltam és ezen az ötleten gondolkoztam, de el is vetettem mondván nekem nincs szükségem Toua segítségére.
Kisétáltam a partra és újra próbálkoztam. Ez a sorozat egyre többet ismétlődött és ennek következményeképpen az a mangaér az arcomon egyre jobban nőtt. Persze ezt megpróbáltam minél jöbban leplezni, mert ugye érzelmek leplezése egy jó shinobinak elsődleges... és ugye én ilyesfajta shinobinak készülök...
Na jó! Mégiscsak oda kell mennem Touához. Haaay. Mégis mit mondjak neki?
Gondolkoztam egy-két percet a parton, majd odasétáltam Touához.
- Szia! - mondtam és a hangomon érződött kicsit a csalódotság, mert a harag kezdett csüggedésbe átmenni - Tudnál adni
esetleg néhány tanácsot?

Kérdés közben látszódott rajtam, hogy nem szivesen kérek segítséget, mert ez egy olyan feladat, amit szerintem egyedül kellene megoldanom, ám most ez sajnos nem megy...
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sakaki Toua on Kedd Márc. 06 2012, 17:38

Az idő lassan folyt tovább a medrében akár csak lefelé pergő homokszemek a homokórában. Ahogy a Nap vándorolt az égen Toua úgy jutott egyre közelebb a végső áttöréshez. Minden egyes alkalommal, amikor több chakrát használt fel tökéletesített kontrollján, hogy a víz felszínén oly szilárdan álljon, mintha a puszta föld lenne a szandáljai alatt. Eközben a földbe vájt jegyzetét is bővítette, ami már szép kis adathalmot tartalmazott eddigi tapasztalatairól és eredményeiről. Éppen eközben boxerében ülve elmélkedett a végső simításról, amivel ezúttal pontosan a felszínen marad, amikor is eddig csendben és kitartóan edző csapattársa odaballagott hozzá. Az oka egyszerű volt partnerének, mindössze tanácsra volt szüksége és bár a tény tiszta volt hogy minek a terén nem figyelte Karou edzését így nem is tudta meddig jutott a fiú. Ám ez nem hátráltatta abban, hogy eddig megszerzett információit megossza vele.
- Persze segítek, elvégre egy csapatban vagyunk. – fogott bele a mondókába, amit igyekezett a lényegre leszorítani.
- Kezdjük az elején, amit a saját megfigyelésemre alapozok. Az alap elmélet a fára mászáson alapszik még is eltér bizonyos formában, hisz nem szilárd talajon próbáljuk megvetni a lábunk. Ebből is adódik a probléma, amit meg kell oldanunk. Az első hogy a chakrát megfelelő arányban eloszlassuk, amin megállhatunk illetve lényeges, hogy egy szilárd pont felé tereljük. Saját feltételezéseim szerint a maximális eredmény elérése érdekében az egész talpaddal kell a chakrán helytállnod máskülönben, nagyjából olyan helyzetbe kerülsz, mintha gólyalábakon próbálnál egyensúlyozni.
Bár ezzel nem sokat mondott el hisz többnyire ezen információk arra jók, hogy az egyén kikísérletezze a maga módján. Így nagyjából fél percnyi gondolkodás után újra belefogott a „tipp” adásba, ami a legkevésbé sem hasonlított rá eddigi magyarázata során.
- Itt van még két lényeges dolog. Az egyik a vízben fellelhető élőlények és a hullámok. Ezek zavarják az amúgy nyugodt felszínen már biztos pontot fogott chakrát. A különböző helyzetek más-más módon zavarhatnak be így igyekezz kipótolni ez elvesztegetett mennyiséget, illetve a megfelelő pontra terelni a chakrád ahhoz, hogy ne a vízben köss ki. Ezt lényegében gyakorlással tanulhatod meg, de pár ilyen zavart csobbanós helyzet után az ember ráérez. Végül pedig, ami szintén szükséges a feladat elvégzéséhez a chakra megfelelő mennyisége. Pontosan nem tudom, mennyire állják meg az adatok a helyüket a számításaimban, viszont én annyit tudok tanácsolni, hogy a megfelelő mennyiség nem sokkal több, mint a fára mászásnál használt adag kétszerese. Jelenleg még ezen kell kísérleteznem, de érzem közel az áttörés. Ennyi tippet tudtam adni, remélem hasznos lesz.
Ezzel Toua vissza is fordult az általa felírt adatokhoz majd némi bővítgetés után visszatért a vízbe, hogy tovább folytassa kísérletét a tökéletes befejezéshez.

// Huh, hát nem tudom ez mennyire állja meg a helyét, de azért igyekeztem valami normális dolgot összeharácsolni. //

avatar
Sakaki Toua
Játékos

Tartózkodási hely : Lost in the smoke


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sai on Hétf. Márc. 12 2012, 12:14


//Gyerekek, eddig kifejezetten öröm olvasni, csak most volt időm elolvasni az utolsó kört, és nagyjából hasonló támpontokat szerettem volna látni eddig, mint felmerülő problémák, írjatok még egy kört, emésztgetve, amit összeszedtetek, és jussatok el odáig, hogy már nagyjából stabilan egyensúlyoztok a vizen, utána nyomunk még rá egy rövid, játékos fokozatot, addig is a szép munkáért és a mögötte levő gondolkodásért mindkettőtöknek +5 chakrát adok jutalomként Smile//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Hazame Karou on Hétf. Márc. 12 2012, 16:44

A boxerban üldögélő csapattársam a kérdésemre egy egész szóáradatot zúdított meglepett valómra:
- Persze segítek, elvégre egy csapatban vagyunk. Kezdjük az elején, amit a saját megfigyelésemre alapozok. Az alap elmélet a fára mászáson alapszik még is eltér bizonyos formában, hisz nem szilárd talajon próbáljuk megvetni a lábunk. Ebből is adódik a probléma, amit meg kell oldanunk. Az első hogy a chakrát megfelelő arányban eloszlassuk, amin megállhatunk illetve lényeges, hogy egy szilárd pont felé tereljük. Saját feltételezéseim szerint a maximális eredmény elérése érdekében az egész talpaddal kell a chakrán helytállnod máskülönben, nagyjából olyan helyzetbe kerülsz, mintha gólyalábakon próbálnál egyensúlyozni.
Már kezdtem volna felfogni társam szavait, de megközelítőleg fél perc után Toua folytatta:
- Itt van még két lényeges dolog. Az egyik a vízben fellelhető élőlények és a hullámok. Ezek zavarják az amúgy nyugodt felszínen már biztos pontot fogott chakrát. A különböző helyzetek más-más módon zavarhatnak be így igyekezz kipótolni ez elvesztegetett mennyiséget, illetve a megfelelő pontra terelni a chakrád ahhoz, hogy ne a vízben köss ki. Ezt lényegében gyakorlással tanulhatod meg, de pár ilyen zavart csobbanós helyzet után az ember ráérez. Végül pedig, ami szintén szükséges a feladat elvégzéséhez a chakra megfelelő mennyisége. Pontosan nem tudom, mennyire állják meg az adatok a helyüket a számításaimban, viszont én annyit tudok tanácsolni, hogy a megfelelő mennyiség nem sokkal több, mint a fára mászásnál használt adag kétszerese. Jelenleg még ezen kell kísérleteznem, de érzem közel az áttörés. Ennyi tippet tudtam adni, remélem hasznos lesz.
Nem vagyok egy ostoba egyén, de mivel nem a gondolkodás az erősségem, ezért kellett egy kis idő, amíg újra átpörgetem magamban Toua szavait.
- Köszönöm... - mondom még mindig kicsit meglepetten, mert nem számítottam Touától ilyen prédikációra.
Szinte nem is ismerem, de eddig nem úgy tünt, mint aki nagyon akarna kommunikálni.
Visszamentem a magam kis "területére" és leültem gondolkodni néhány percre.
Szóval akkor, eddig annyit tudtam meg Touától, hogy a chakrát folyamatosan kell pótolni, mert mindig elveszik egy kis adag. Talán ez volt az, ami hiányzott... talán nem, de minden bizonnyal hasznos információkat sikerült megtudnom.
Felpattantam a helyemről és a vízhez mentem. A Touával való beszélgetéssel, annyit biztosan sikerült elérnem, hogy a kis mangaér eltünt és így könnyebb lesz megtanulni ezt a műveletet.
Chakrát vezettem a talpamba és ráléptem a vízre. Közben elkezdtem lefelé áramoltatni, de most az eddigieknél sokkal nagyobb koncentrációt fektettem a műveletbe, már csak azért, mert így a chakra folyamatos utánpótlását is tudom figyelni. Az eredmény mosolyt csalt az arcomra. Igaz az utolsó pillanatban sikerült csak megakadályoznom, hogy el ne essek, de legalább öt centimétert haladtam felfelé. Ez így magában nem tűnik soknak, de azt figyelembe véve, hogy egy próbálkozásnál ekkora fejlődést sikerült elérni... nos így már bíztatóbb a dolog. Persze még jócskán a víz alatt voltam, de az első öröm mindig a legnagyob öröm...
Ezen a dolgon felbuzdúlva egyből kezdtem újra a műveletet. A következő próbálkozások, viszont már koránt sem hoztak ekkora sikert. A chakra szabályozására koncentrálás nem volt egyszerű feladat és e miatt szó szerint milliméterenként küzdöttem fel magam egyre magasabbra. Éppen ez okból kifolyólag a lelkesedésem újra kezdett lankadni, majd szinte el is tünt...
Furcsa módon ez most nem hogy hátráltatott volna, inkább előrébb vitt. Ennek mi az oka? Jó kérdés és nem is tudnék rá komoly választ adni. De, hogy kielégítsem a publikumot a véleménnyemmel: talán azért, mert így a figyelmemet nem vitte el olyan érzelem, mint a boldogság, magyarul teljes mértékben tudtam a feladatra koncentrálni.
Természetesen a feladat még így is komoly kihívás volt számomra, de mivel elszántam rá magam, ezért végig is kell csinálnom. A milliméterekkel való küzdelem során számtalanszor elestem. Hiába gyakoroltam az egyensúly vízen való megtartását, minél feljebb jutottam annál nehezebb volt egyensúlyban maradni.
A kezem már fájt az esésektől és enyhén lihegtem a sok chakrahasználat miatt, ezért úgy döntöttem adok magamnak öt perc pihenőt. Le is ültem. Ám egy edzés során nem lehet tétlen az ember. Ha fizikálisan nem csinálok semmit akkor, majd mentálisan...
Szóval, eddig túl kevés chakrát használtam és nem pótoltam az elveszett mennyiséget. Most, már talán az út háromnegyedénél lehetek, de a stabilítás még mindig problémás és nehéz feljebb jutni.
Éreztem az öt perc letelt. Felpattantam és folytattam az előző folyamatot. A rövid pihenés nem segített túl sokat.
A vízzel való harc nem egyszerű dolog, főleg ez a fajtája. Az akarat harcolt önmagával miközben a test újabb parancs nem lévén folytatta az eddigi műveletet. Végül az akaratnak sikerült rávennie önmagát, hogy folytassa a dolgot. Feljebb és feljebb ez volt a cél. Ez esetben nehéz egy cél...
A chakra rohamra indult a víz ellen és sok, sőt rengeteg visszaverés után a kitartó "chakrarészecskék" a szó teljes értelmében felülkerekedtek az őselemen.
Imbolyogva, dölöngélve bár, de a siker cáfolhatatlan...


// Újabb színváltásos próbálkozás... esélyes, hogy ez már marad! Nem nagy post egy ilyen feladathoz, de remélem megteszi //
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sakaki Toua on Szer. Márc. 14 2012, 17:55

A magyarázatok sora a szavak elfogytával nem tűntek fölösleges szócséplésnek. Hála Karou kérésének Toua át tudta ismételni eddig megszerzett tudását szépen hangosan, ahol a gondolatok nem vesztek bele a közöny ködébe. Ám mielőtt folytatta volna a kiadott feladatot még néhány utolsó simítást végzett szép terjedelmű jegyzetén. Biztosra kellett mennie hisz érdeklődése percről percre alább hagyott, ami egy dolgot jelzett. Mára elérte a napi limitjét, amit egy konkrét feladatra való koncentrálásra tud szentelni. Furcsa lehet és nem, nem volt semmilyen baj az elméjével, egyszerűen maga a személyisége, ami nem engedte, hogy egy bizonyos időnél többet foglalkozzon valamivel. Gyorsan ráunt a dolgokra ez volt az ő legnagyobb gyengéje. Bár ő maga szorgalmasan edzett és fejlesztette tudását szinte minden irányba, már aminek hasznát látta, még is csak egy ideig volt képes minderre. A napi rutin volt az egyedüli, ami formában tartotta mind testét mind a koncentráció és chakra irányító képességét. Ami viszont ezen feladatkörön kívül esett, annak szembe kellett néznie a limittel. Talán ez miatt van, hogy annyi év alatt Toua nem tökéletesítette a vízen járást. Ugyan is tudni illik, ha ráun valamire, akkor egy ideig hozzá sem szagol. Az intervallum viszont mindig változó és mindentől független. Egy nap, egy hét, egy hónap, egy év vagy mindössze pár perc. Lényegtelen de ez ő különc formájához tartozott. Akár csak hogy nem beszélt sokat, ám mint a legutóbb a segítségkéréskor pár tömör célratörő szó helyett egy egész szóözönt zúdított csapattárásra. Kiszámíthatatlan egy egyén de hozzá lehet szokni.
Eljött az idő, hogy feltegye a pontot az i-re. A megfelelő mennyiség kiszámítva, a szilárd alap elmélet megvan már csak a bizonyítékot kellett eltüntetni. Elvégre nehogy már valaki lenyúlja és a maga hasznára fordítsa az ő kriksz krakszait. Lábával ami tudott szétkent, majd a végén egy kis vízzel a feledés útjára bocsátotta jegyzeteit. És most ott állt a tükörsima vízfelszín előtt mélyen koncentrálva a legpontosabb mennyiséget kihozva, amit csak lehet, hogy ezt is letudhassa mielőtt orra esik és rájön a hiszti. Szemei, mint a vadra leső ragadozó egyszer csak felpattantak kezei alá hullottak és megállapodtak a teste mellett, míg jobb lába felemelkedett és rálépett a tó felszínére. Már csak a végső lépés volt hátra, ezen állt vagy bukott minden. A bal követte jobb példáját és elhagyta a tópartot. Nesztelenül szelte a levegőt, és míg az olvasó ezzel úgy érzi, hogy az eseményeket húzom igen a mozdulat mindössze a másodperc tört része alatt lejátszódott. A balja végül megállapodott társa mellett és mint régi ismerősök üdvözölték egymást pontosan víztükrön megpihenve. Ezúttal hősünk nem süllyedt sehova és legfőképpen semennyire.

~ Ennyi elég volt. ~
És itt már jött is az összetéveszthetetlen kidőlős jelenet. Egyenesen arccal a vízbe csapódott de nem a fáradtságtól, hanem az unalomtól. Mindazonáltal kijelenthetjük szép munkát végzett füst kis különce.

// Én tőlem ennyire futotta. //

avatar
Sakaki Toua
Játékos

Tartózkodási hely : Lost in the smoke


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sai on Vas. Márc. 18 2012, 23:34


Mindketten kemény munkát fektettetek abba, hogy végül sikerrel járjatok. A technika lényege megvolt, de ettől még nem válik teljesen ösztönössé. Amikor Toua a vízbe borult, megunva az életét is, hirtelen súly nehezedett a hátára, kényszerítve, hogy küzdjön a "felszínre bukkanásért", s ahogy megszűnt a hátán a nyomás, azonnal fel is emelkedett a vízből kissé köhögve, a sensei állt mellette, jó eséllyel ő is volt, aki rajta is ácsorgott egy röpke pillanatig.
Aztán Karou felé dobott ívesen egy kisebb méretű labdát, ami kényelmesen elfért akár egy kézben is. Mikor a meglepett fiú elkapta, ezzel megingott a koncentrációja, és ő is ismét a vízben kötött ki, tanárotok megtörte a csendet enyhe mosollyal. Valljuk be, diszkréten csinálja többnyire, de a szadizmus úgy tűnik, jobb kedvre deríti lényét. Aztán lehet, nála ez most a játékosság volt, ki minek ítéli.
- A gyakorlat lényegét megfogtátok, de mit ér valami, ha nem megy tökéletesen? - teszi fel a szerinte egyértelmű és magától értetődő kérdést. Mondjuk nem véletlenül Karou felé dobta a labdát, a fiú egyértelműen a lelkesebb a két genin közül, és a maximalistább is olyan szempontból, hogy végrehajtsa a szavát, így bizonyára meggyőzi a másikat is, ha okvetlenkedne, hogy márpedig dolog van. - Ha eljuttok arra a szintre, hogy képesek vagytok már arra koncentrálni, hogy fingassátok meg a másikat, hazamehettek. A feladat szerintem egyértelmű, a labdát passzolgassátok, amint valaki kezébe kerül a labda, mondania kell egy szót, ami azzal a betűvel kezdődik, amellyel a másik által mondott korábbi szó végződött, természetesen mindezt úgy, hogy közben megpróbáltok a vízfelszínen maradni.
Lehet sejteni, ő gondoskodni fog róla, hogy valóban előbb ne jussatok haza, ha kell, hát komolyabb erőszakot is alkalmaz.

//Érzéssel játsszátok ki szépen, ha úgy gondoljátok, már eleget labdáztatok (ez lehet egy, de több post is), akkor azzal enged majd haza a sensei benneteket, hogy holnap a Falu Vezetőjének Palotája előtt várjatok rá, és oda is írjatok majd egy-egy postot, hogy megérkeztetek. ^^ //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Hazame Karou on Szer. Márc. 21 2012, 20:42

A mámor és egyéb dolgok járták át a testem. Ebben a helyzetben ez nem biztos, hogy túl jó dolog, mert közben a chakrakontrolra meg más egyéb dolgokra is kell koncentrálnom, ezért mindenki biztos lehet benne, hogy az erő velem van! Akarom mondani a szerencse...
Ebből a mámoros elesés elleni küzdelemből egy felém száguldó labda "tépett" ki. A labdát sikeresen elkaptam, de meg is fizettem az árát. Újra fürödtem, immár nagyon-nagyon sokadszor....
Mire a labdával a kezemben nagy nehezen sikerült újra felküzdenem magam a víz felszinére a sensei egy hosszabb monológba kezdett bele:
- A gyakorlat lényegét megfogtátok, de mit ér valami, ha nem megy tökéletesen? Ha eljuttok arra a szintre, hogy képesek vagytok már arra koncentrálni, hogy fingassátok meg a másikat, hazamehettek. A feladat szerintem egyértelmű, a labdát passzolgassátok, amint valaki kezébe kerül a labda, mondania kell egy szót, ami azzal a betűvel kezdődik, amellyel a másik által mondott korábbi szó végződött, természetesen mindezt úgy, hogy közben megpróbáltok a vízfelszínen maradni.
Szóval újabb feladat. Nem tünik egyszerűnek bizonyos dolgok ismerete mellett, de megoldható. A labdával a kezemben töketlenkedtem és abban reményledtem, hogy fennt bírok, majd maradni... Ez nem véletlenül volt csak remény...

- Füst! - kiáltottam ezt a rendkivüli módon fantázia hiányában kitalált szót.
Amint elkiáltottam magam hátraestem. Tanulság: nem szabad kiabálni!
Rejtélyes okoknál fogva sikerült, újra "szilárd" talajként használnom a vízet. A kezem hátralendítettem és felkészültem a dobásra. Előre lendítés és a labda alig hagyta el a kezemet el is estem. Természetesen a labda harminc centinél nem jutott tovább, ezért én kicsit csal... khmmm... megkönnyítve a dolgomat megfogtam a labdát és eldobtam Toua felé, majd megpróbáltam magam feltornázni a felszínre. Ez megint sikerült, számomra érthetetlen okból. A lélegzetem már elég hangos volt és éreztem a végtagjaimban, hogy kezd elfogyni a chakrám, de veszíteni akkor sem fogok, legalább a vízzel szemben ne...!
A lényeg, hogy tovább kell bírnom mint Toua! Ez nem verseny vagy ilyesmi csupán önfejlesztő gyakorlat és ösztönzés arra, hogy jobb legyek. Márpedig ez egészséges dolog, legalábbis szerintem.


// Nos, nem hazudtam, ez tényleg nem lett hosszú, amolyan átlagos méret, mármint az a rész amiben a sensei szövege nincs benne... na de mindegy is... Te hány postra gondoltál pontosan? Csak azért mert írnék egy bővítményt Karouval és azt terveztem, hogy ott fejezem be, hogy innen hazamentünk. Persze ez nem sürgetés, csak amolyan kérdés féleség... //
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sakaki Toua on Pént. Márc. 23 2012, 14:52

Toua még élettel teli teste könnyedén lebegett a tó felszínén. A víz kezdetben csak az arcát lepte el más testrészeivel egyetemben, mígnem egy a hátán kialakult kisebb nyomásra szinte egész lénye átadta magát a mélységnek. Szerencséjére száját már a pofára esés pillanatában becsukta, így most nem kellett szájába erőszakoló víztömeggel foglalkoznia, lévén az utat nem talált magának. Orra azonban még szabad volt így ember létére a helyzetre közel sem lehetett ráaggatni hogy "Mint hal a vízben..." Ám ahogy az ismeretlen súlyfelesleg megszűnt a genin képes volt a felszínre törni, aminek pillanatában sikeresen realizálta tanáruk játszotta vele ezt a közel sem humoros tréfát. A srác némi köhögés, szó szerinti fikázás és levegő vétel után leszűrte, bizony ez a jounin egy érdekes fickó. Elvégre hol máshol van ilyen tanár, aki kemény szeretettel tanítja meg a rábízott gyerekeket, hogy a shinobi élet bizony nem fenékig tejfel, és bármikor a sötét mélybe ránthat, amikor szemünk utoljára lecsukódik. Most viszont a játéké az idő vagy inkább a játékos edzésé? Növelni a koncentrációt, míg az ember két felé osztja tudatát vagy inkább három felé, hisz nem csak a chakrára és a labdára kell ügyelni, hanem hogy a megfelelő szót is mondjunk, ami személytől függően változó, hogy mily gyorsan villan az agyába. Na de haladjunk tovább az eseményekkel. Karou barátunk ugyanis éppen hátast dobott, míg Toua minden erejéből azon volt, hogy ismét talpra küzdje magát a víztükrön. Időigényes és szokatlan, na meg extra energiát igényelt ám hála kidolgozott elméletének még egy időre elegendő chakrája maradt így akár még egyszer kétszer vissza is eshetett a vízbe. Csapattársa, aki szintén talpra vergődött elhajította a labdát miközben a füst szót kiáltotta. Mindez azonban nem zavarta meg a másik genin koncentrációját elvégre ő azon volt, hogy elkapja a labdát, majd nyugodtan visszadobja miközben ráérősen választ egy szót. Igen ám csakhogy a labda nem jutott el a célponthoz és közben a labda dobója is a vízben kötött ki. Ám a játék itt közel sem ért véget, mert Karou a labda után vetette magát, és már továbbította is. A kis játékszer alacsonyan szállt, amit Toua igyekezett is elkapni de kicsúszott a kezei közül, és amikor utána nyúlt teljesen megfeledkezett arról, hogy éppen a vízen áll. Na bumm. Ismét arccal előre csapódott a tóba. Az ázott ninja növendék energiát spórolva kiment a partra, majd onnan sétált vissza vízre ezzel is energiát spórolva meg, lévén már kezd kifogyni, és nem tudja meddig tart az a „még egy darabig elég mennyiség”. Mindenesetre teljes nyugalommal elsétált a labdáért és megszerezve egyik kezéből a másikba kezdte dobálni. Hogy miért? Mert elfelejtette hogy mi volt Karou szava. Ám ahogy agyalni kezdett csakhamar bevillant neki.
~ Füst… hmm… ~
- Tégla!
És már lépett is előre hogy egy szép lendületet vigyen a dobásba, ám a kontroll kicsúszott mondhatni a talpa alól lévén állni és sétálni tanult meg idáig. Az erős dobásból minden lett csak nem az amire számított, míg a repülő labda szépen könnyed ívvel közeledett csapattársa felé.
avatar
Sakaki Toua
Játékos

Tartózkodási hely : Lost in the smoke


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Hazame Karou on Hétf. Márc. 26 2012, 16:41

A vízen állni nem véletlenül komoly chakrakontroll fejlesztő gyakorlat. Igencsak bonyolult egy magamfajta, majdnem teljesen friss genin számára.
Immár megint a vízen imbolyogva vártam a labdát, amit Toua egy Tégla felkiáltás után elhajított. Ez szép és jó, csakhogy az látszólag nem fog eljönni addig, ameddig kellene. Egy egyszerű mosoly jelent meg az ajkaimon. Ez az! A versenyben - amit én találtam ki és az elmémben játszódik - én vezetek - mert ugye a labda nem jött el egészen odáig ahol én állok, persze az nem jutott eszembe, hogy az előbb én nagyobbat bénáztam...
Reflexből elugrottam volna a labdáért, csak hát ez azért mégsem szárazföld. A próbálkozásom eredménye mégis sikeresnek tűnt az első másodpercben, de sajnos nem is tartott tovább a siker. Amit én sikeres elrugaszkodásnak hittem az valójában egy igen érdekes megcsúszás volt. Sebaj... labdát így is elkaptam, miután érte úsztam...
Kisebb csata után a vízzel megint én kerekedtem felül. Most is nehezen, de a győzelem akkor is az enyém lett... egy kis ideig. A dobás következett. Egy szót kiabáltam, ami a szabálynak megfelelő, majd meglendítettem a karomat és elhajítottam a labdát. Közben pedig dobtam egy hátast, de a labda teljes erővel közeledett Toua felé.
Újra felküzdöttem magam a víz felszínére és vártam a közeledő labdát. Most okosan és lassan előre lépkedtem - meglepő módon esés nélkül, de ami késik, nem múlik (!) - felvettem a vízen úszó labdát és erősen imbolyogva a lehajlás miatt fél percig csak vártam, hogy stabilizáljam magam a víz felszínén.
A megfelelő szót elkiáltva meglendült a kezem és a labda víz fölötti röppályára állt. Én pedig a hátraesés közben megpróbáltam kitámasztani magam lábammal, ami néhány pillanatig sikerült is, de a bizonyos pillanatok után a chakrakontrollom nem volt már megfelelő és egyszerűen elsüllyedtem.
Nagy nehezen megint feltornáztam magam az őselem felszínére és a felém érkező labdát sikeresen elkapva újból elindultam lefelé, de szerencsémre még időben reagáltam és meg bírtam tartani az egyensúlyomat.
Húúú, ez nem sokon múlt. Viszont remélem, most már nem fogok olyan túl sokat fürdeni, mert kezdek nagyon fáradni és elég bonyolult felküzdeni magam.
Kéz meglendítése és a labda már repül is én meg zuhanok hátrafelé. A lábammal most is megpróbálok egy gyors kitámasztást, ami megint nem volt elég, de azért még egy utolsó csapás a vízre, hogy azért mégis sikerül valahogy fent maradni…
A játék folytatódott a chakrám mennyisége pedig egyre jobban csökkent. Ellencselekedetként szerencsére az egyensúlyom folyamatosan javult, sőt sikerült egyre jobban mozognom a víz felszínén. Néha-néha még arra is sikerült figyelnem, hogy – a sensei szavaival élve – megfingassam Touát.
Játszadoztunk egy darabig, majd amikor a sensei már úgy gondolta, hogy ennyi elég akkor közölte, hogy: a Falu vezetőjének palotája előtt várjuk. Azután eltünt.
Én nehézkesen, de kivonszoltam magam a partra és a cuccaimat magamra öltve, félholtan a fáradtságtól, elindultam haza. Ez az elindulás inkább a földön való kúszással egyenlő, mint tényleges elindulással…


// Touával lebeszélve az összefoglaló post a játékról. Magyarul egy olyan, amivel gyorsabban lezárjuk ezt a kis játékot. //
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sakaki Toua on Kedd Márc. 27 2012, 20:12

A szépen ívelt labda célját nem érte el, míg feladója maga vizes lett, de ha egyszer ez kellett senki se mondta, hogy ne így legyen. Bár ennek látszólag nincs sok értelme a mondat első felét leszámítva, ám mindennek ellenére látható volt hogy a két srác igen még Toua is kezdi élvezni ezt a kis játékot. Az idő múlásával repkedtek a szavak, na meg a labda ide-oda, míg mindketten ki-ki a maga módján igyekezett új pozitúrákat elsajátítani. Ha valaki arra járt először nem érthette, kik kiabálnak véletlenszerű szavakat, ám ha közelebb mentek a tóhoz, nos akkor se értettek meg sokkal többet, de hát ki érti a ninják olykor feje tetejére állított világát. Mindezek ellenére szórakoztató látványnak se volt utolsó persze minden jó dolog véget ér egyszer, főleg ha az amúgy is fáradt geninek szinte a végkimerülésig hajtják magukat. Csurom vizesen kipirult arccal és nehézkes levegő vétellel járultak mesterük elé, de most mindenki beszéljen a maga nevében. Toua, mintha csak muszáj volna, arccal előre terült ki a földön onnan hallgatva meg Furi-sensei utasításait távolodó tudattal. Holnap reggel a falu vezetőjének palotájánál találkozó. A lényeget ez volt a többi már nem számított. Mindezek után szemei lecsukódtak, és már az álmok birodalmában lógatta a lábait tovább. A gyermeteg látomásokat végül saját tüsszentése szakította félbe, na meg persze a ragyogó csillagok bár ők talán nem játszottak akkora szerepet. Ruhái és szerencsére ő maga is száraz volt, ám úgy látszott, egy kis megfázást nem kerülhet el. Annyi baj legyen, ez nem hátráltatta semmiben. Mint minden rutinos ember felkelt a földről kicsit letisztította magát és már öltözött is volna fel, ám rájött minek, hisz ha haza megy, akkor meg levetné a gönceit, és ágyba bújna. Szóval, mint igen csak intelligens és előrelátó ifjonc egy szál boxerban cókmókjával a hóna alatt elsétált hazáig, ahol a fölösleges súlytól megszabadulva zuhant az ágyba, majd folytatta útját, ahol félbe hagyta.
avatar
Sakaki Toua
Játékos

Tartózkodási hely : Lost in the smoke


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Gonza Sasano on Vas. Jún. 23 2013, 16:08

Gonza érdeklődően hallgatta végig a nindzsa ajánlatát, majd válaszolt a kérdésére.
- Igen jól tudok kenjutsu-t használni, de a legnagyobb erősségem nem a kardvívás. Van egy fegyvertípus amit csakis egyedül a mi klánunk űz a legmagasabb szinten a szamurájok között. Más a specializálódásom, mint egy átlagos szamurájnak. Igen természetesen tudom, hogy lehet olyan gyorsan forgatni a kardot, hogy egy shinobi ne tudjon kézpecséteket megcsinálni. Én is ismerek egy ilyen szamurájt, ..... a nagyapámat. Szóval Te most egy mesterhez, akarsz elküldeni, hogy erősebbé váljak, ezáltal erősebb kísérőd lehetek a küldetéseden. Jól gondolom? 
Mondandója után Gonza elfogadta a rament, leült megette hamar, majd felállt és így szólt.
- Akkor induljunk!

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Raion Tensei on Vas. Jún. 23 2013, 16:46

Raion és Gonza egy füstfelhőből bukkantak elő. Majd Hősünk lekapta táskáját és a földre helyezte. És egyenesen Gonza elé vonult. 
- A Shinobik amikor Geninné vállnak a chakra kontrollal kezdik minden tanulásukat. Hiszen ha kontrolálod a chakrádat, képes vagy formálni. Sok színben láthatjuk ahogy a shinobi saját chakráját pajzs, vagy támadásra használja. Így van ez a kenjutsunál is. Amikor a kard, és a forgatója eggyé vállnak. Ezt hívják az első művészetnek. Mielőtt mesterelé viszlek, felkészítlek, hisz nem fog kesztyűs kézzel bánni veled. Felkészülhetsz a legrosszabbra. Na már most figyelj.
Raion elővette táskájából két karmát amit hidegvérű gyilkoláshoz használ, és felillesztette a kezére. 
- Sokféle módon tudjuk elérni hogy a chakra kellő helyre menjen.  Példának okául sok ninjutsu a kézen áramoltatva halad. 
Raion kinyújtotta a kezét, és láthatóan kézfejébe irányította a chakrát. Ami felvette a karmok formáját, és megnyújtották a hosszát.
- Némelyik shinobi a chakráját nyújtva hosszabb és erősebb karddá fejleszti. De magasabb chakra kontrolt fenn tartani elég nehéz, amit most látsz az én technikám. Egyszerű chakra áramoltatás. 
Raion befejezte a koncentrálást és elrakta karmait, majd kézjeleket formált: Madár, Kígyó, Tigris, Ökör, Nyúl, Vadkan, Madár, Tigris, Kutya, Tigris.
- Raiton: Raiken!
Raion keze ököl formát vett fel, majd az ökle láthatóan felvette a villám elemet, amivel sokkal erőteljesebb, és pusztítóbb az ütése.
- Ez egy C osztályú technika. Alapjában nem egy ütős technika, és falukat sem lehet pusztítani vele, viszont közelharcban igen praktikus. Mint mondtam, minden azon dől el hogy tudod a chakrád irányítani, gondolom neked senki nem tanította meg. 
Raiton feloldotta a jutsut, és leült egy fa árnyékába, ahol egy fű szálat a szájába kapott és kiadta az utolsó parancsot.
- Lényeg: Tartsd szorosan a kardod, keress összhangot, és próbáld meg minden szellemi energiádat bele irányítani. Ha sikerül, láthatóan és érezhetően erősebb lesz a vágásod.

/Megkövezlek ha 6-7 sorban elsajátítod Very Happy minimálisan egy 30 soros reagot várok el, ahol keményen koncentrálsz. Ha kell írd körbe a tájat vagy hogy mi megy végig benned, esetleg ösztönzés képp nosztalgiázz a kis lelkecskédben, hogy elő törjön a szunnyadó tehetséged. Rád bízom. /

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Gonza Sasano on Vas. Jún. 23 2013, 21:49

Gonza meglepődve hallgatta végig Raion magyarázatát és nézte végig a demonstrációját, de közben nem sokat értett az egészből.
- Csakrakontroll....energia áramoltatás...fogadjuk be a kozmikus erőt....blablabla...hókuszpókusz.....parasztvakítás. Hát ezek a dolgok nagyon nem az én stílusom. De hát megpróbálom...hátha összejön belőle valami. - mondta kételkedően Gonza.
~ Nem elég, hogy 3 napra kifektet, máris rögtön edzés. Hová siet ez? Ráadásul olyat akar velem begyakoroltatni, amihez fingom sincs. Basszus..... miért csinálom ezt? És még a tetejében, ott heverészik a fa alatt, mint valami munkafelügyelő góré, aki ellenőrzi az újonc munkásokat. Hogy akadna fel a torkán az a fűszál!~ miután magában kimérgelődött, letette a fegyvereit, kivéve a katanáját, majd leült lótuszülésbe és becsukta a szemét, elkezdett meditálni és egyben visszaemlékezni nagyapja tanításaira, szabadjára engedte elméjét és el kezdett visszatekinteni az emlékei között.
 
Emlékeiben nagyapját látta, akivel éppen a havas és szeles hegynek a tetején edz. A nagyapja így szólt hozzá:
- Gonza, a kardvívás lényege, a távolságosztás, a jó időzítés, az összpontosítás és, hogy megtaláld a harmóniát a kardod és magad között. A kard a karod meghosszabbított része. A kard váljon eggyé a szamuráj lelkével és testével. Áramoltasd a testedben lévő energiát, ami benned, pontosabban a hasadban és annak környékén összpontosul, ezt a belső energiát kell áramoltatni az egész testedben, majd végig átvezetned a kardodba. Ügyelj a helyes légzésre is!- és miután a nagyapja a magyarázatot abbahagyta vett egy mély levegőt, egy pillanatra becsukta a szemét, majd azt ismét kinyitotta, kivonta a kardját, aminek a pengéjét kékes színű energianyaláb (csakra) vonta körbe, majd a másodperc tört része alatt egy nagy darab sziklát húszfelé darabolt, az egész csak egy villanásnak tűnt.
 
Miután a visszaemlékezés megtörtént, Gonza elgondolkozott.
~ Szóval lehetséges, hogy amiről Raion beszélt az lényegében ugyanaz, mint amit nagyapám, anno magyarázott nekem? Értem már tehát, a nagyapám által említett úgynevezett "belső erő", az ugyan az, mint a Raion által említett csakra. Oké, megértettem, hogy mi van, viszont ilyet még nem csináltam. De már tudom a módját! Most már csak csomó idő és rengeteg gyakorlás kell hozzá! Gyerünk!~
A nyugalmi állapotban lévő Gonza hirtelen kinyitotta a szemét, meredten nézett maga elé, kirántotta a kardját, majd felállt, a kard szinte előbb volt kirepülve a levegőben, mint ahogy felállt, a kardot elkapta, egyszer villámgyorsan megpörgette, majd a másik kezét is ráhelyezte a markolatra és két kézzel a magasba emelte, alapállást felvette, összpontosított majd a közelében álló fa törzsére csapást mért. De semmi nem történt, a kard éle belemélyült a fa törzsébe, Gonza kirángatta valahogy, majd újra megpróbálta, ekkor már jobban összpontosított, de megint semmi és megint semmi, és utána sem történt semmi. De Gonza egy kitartóan gyakorló szorgalmas ember volt, hozzá volt szokva a kemény edzésekhez, hiszen gyerekkorában is nehezen boldogult, mert tehetsége nem volt, viszont szorgalma az hatalmas. Gonza neki állt megint összpontosítani, ügyelt a helyes légzésre, és mikor érezte, hogy menni fog, akkor sem történt semmi extra, csupán egy picivel mélyebben állt bele a penge a fába. Gonza ismét neki esett, nem kapkodott, nyugodtan csinálta, nem volt a kapkodás híve és sietni is utált. Próbálta újból és újból, de semmi, aztán megint..és megint semmi, de Gonza tudta, hogy ez ezzel jár, jól ismerte magát, nem volt türelmetlen, nem panaszkodott egyáltalán, nem morgolódott, nem káromkodott, szótlanul végig ugyanolyan arckifejezéssel, folytatta a gyakorlatot tovább és tovább, eközben már eltelt két-három óra, de ő folytatta így is. Fáradt volt már, le volt izzadva, ki volt vörösödve, lihegett, de folytatta, de még így sem történt semmi. Egyszer csak kicsit megállt, becsukta a szemét, lassan emelte fel a kardját, még egyszer átfuttatta nagyapja szavait a gondolataiban, majd ismét lesújtott, ekkor már a kard pengéjének az egy negyedét körül vonta a csakra, és lényegesen mélyebbre vágott az igen vastag törzsű fába, a törzs majdnem egyharmadát átvágta.
~ Ez lesz az! Jó lesz! ~ Kicsit elmosolyodott, majd újból neki esett, miután nehezen kiszedte onnan a kardját, majd újból és újból, de a kardnak még mindig csak a negyedén futott át a csakra. Ezután ismét megpróbálta, ekkor hirtelen félig vágta be a fának a törzsét, immár a kardnak a nagyobbik részét is körbe vonta a csakra. De Gonzanak muszáj volt pihenőt tartania. Fél órán át lótuszülésben csukott szemmel pihent, majd többször is átfuttatta az agyán a dolgokat, neki állt nagyon erősen koncentrálni. 30 perc után ismét neki esett a gyakorlásnak, még nyugodtabban kezdte el, összpontosított, majd lesújtott a kardjával, a fa törzsének csaknem háromnegyede át lett vágva, a kard élének már kicsivel több, mint a fele volt csakrával körbevonva. Gonza tovább folytatta, de sok ideig nem jutott tovább, teltek az órák, ő pedig ahogy gyakorolt folyamatosan többet tapasztalt, érezte, hogy kicsikével jobban megy, mint az előbb, lassan kezdte megérteni, hogy mi az, hogy eggyé válni a karddal. Többszöri próbálkozás, után mikor már ereje alig maradt ketté szelte a fa vastag törzsét, a fa kidőlt, majd Gonza érezte, hogy lassan teljesen sikerül neki futott egy két ember méretét is kitevő sziklának majd azt is félbe szelte, a csakra már teljesen körbevonta a kardpengét. Ekkor Gonza apró kis mosollyal abbahagyta, térdre zuhant, egyik kezével a kardjára támaszkodott, kapkodott levegő után, teste igen gyenge volt, mindkét alkarja le volt horzsolva, haja összekócolódott, arca poros volt és izzadt, kikészült. Körbe nézett és látta, hogy sötét van, az égen ragyognak a csillagok, a telihold fénye megvilágította a kidőlt fát, enyhén fújt a szél is. Gonza levegő után kapkodva, nyögve annyit mondott halkan:
- Na végre...

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Raion Tensei on Vas. Jún. 23 2013, 22:12

Pihe puha szellő libbent miközben Raion azt látta társa mély álomba merült. Majd felállt és bosszankodó kezdőként csapott le a fára. ~Francba hát ennek aztán magyarázhatok....~Nézte ahogyan Gonza törekszik, és meglátott valamit....


~.....Raion öcskös, gyere, tanítok neked egy ninjutsut! *Megyek már bátyus.* Szóval, ez lesz az első jutsu amit az akadémián is sokszor átismételtek és ez nemmás mint....~


Raion elmélkedését egy erősnek vélhető félre sikerült chakra hullám törte meg, amit Gonza okozott /szólalt fel a Naruto kedvenc zenéééje *.*/ a lelkes fiatal egyre jobban és jobban tudta koncentrálni az erejét egyenesen a kardjába, bár nekifutásnak csak ennyi jött ki, Raion tudta, hogy megfogja csinálni. Ahogy múlt az idő, és a naplemente is eljött egyre nagyobb és nagyobb lökés hullámokat mutatott be Gonza, amit Hősünk mosollyal fogott fel.
- Így tovább, estére sikerül, Gonza 
Mosolyodott el majd felnézett az égboltra, ahol az első csillag már kibújt, a madarak szálltak fel, s alá a messzi távolban fény törések törték meg az éjszakát, láthatóan előkészületek a háború napjára. És egy pillantást megtörő időpontban, Raion érezte Gonza erejét.~A srác megcsinálta, hihetetlen. Sikerült neki. De-de mitcsinál? Letérdel...ohh itt akar nekem kifeküdni?~Hangzott el a kiképzés befejezése, és ahogy a Ronin sikeresen elsajátította az első kiképzést, a Tensei kölyök szeme felcsillant, és tudta innentől kezdve a hold és a csillagok se állítják meg. 
- Nagyszerű. Tessék itt egy energia szelet, hip hop erőre kapsz, de a fáradtságot nem űzi el, pihenned kell. Sőt gyakorlatilag az amit most bemutattál mind szép és jó, de ha megint megpróbálnád belehalnál. Kigondolta volna hogy ilyen nehéz lesz igaz? De ne feledd Gonza, ez csak a kezdet. Még nagyon hosszú és ígéretes út vár rád, fiatal Ronin. 
Raion egy pillanat alatt elő kapart a semmiből egy kempingnek nevezhető éjszakára ellátó szerkezetet, és tüzet rakott. 
- Foglalj helyet, ma itt éjszakázunk, holnap pedig egy chakra érzékeny kardot veszünk neked. Megérdemled, én álom! Az a katana amit ma végig gyepáltál nem sok küzdelmet bírna már ki, az ilyet nem erre találták ki, és mégse küzdhetsz az oldalamon egy gyenge fegyverrel. Kell neked valami....valami amivel nem csak egy fát tudsz átvágni. De most pihenj. 
Raion hátra dőlt és szokásához híven tetsz alvást mutatott be, amiben mások azt hiszik alszik, ő az elméjében újra, és  újra lejátssza eddigi életét, hisz a múltba menekült mindig, hogy lássa bátyját. /Remek, megilletődtem a reagtól szép volt, bár sok volt a szó ismétlés, de végül a végeredmény meglett. Mint fogadott mestered, kijátszottad a chakra kontrollt. Innentől csak nehezebb jön ! a történetünk kicsit be lassul a fegyver vásárlás után, hisz még az NJK nem lett elfogadva. De majd megnyújtjuk a sztorinkat Very Happy/

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Gonza Sasano on Vas. Jún. 23 2013, 22:39

- Ezt a kardot, ne becsüld alá! Ez az apám kardja, semmi baja nincsen. A mi klánunk nem a bolha piacon szerzi be a fegyvereit. Ez még ezer csatát kibír. És akkor még a legerősebb fegyveremet, be sem vetettem. - mondta Gonza lihegve, majd kivette az energia szeletet Raion kezéből, megette tényleg feltöltődött egy kicsit.
- Tudod Raion, engem nem tudsz meglepni, olyannal, hogy "még nehezebb feladat lesz". Én egy erős klánba születtem, de semmi tehetségem nem volt, tényleg semmi. A végletekig kellett mindig hajszolnom magamat, hogy valamit is elérjek. A kemény munka és a szorgalom, az egész eddigi életemet végig kísérte, furán hangzik, de már hozzászoktam. Egyébként anno, nagyapám ugyanezt egyszer már elkezdte nekem tanítani, csak akkor még kiskölyök voltam és nem értettem belőle semmit. De most sikerült. Ezt részben neked is köszönhetem, ezért elnézem azt, hogy alkalmaztad rajtam a szemtechnikádat. 
Gonza kezébe vette a lándzsáját elmosolyodott, majd el kezdte nézni a csillagokat, hosszú haját enyhén lengette a  szellő. ~ Nagyapa hiányzol. De egyszer még látjuk egymást! ~

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Raion Tensei on Hétf. Jún. 24 2013, 11:50

A hűvös időjárás erre fele alaphelyzetben van reggeli napon. Hiába pislánkol fel a nap fénye, Raion arra nyitja ki a szemét hogy Gonza változatlanul ül török ülésben.
- Hát te nem pihented ki magad? ~Bár csak ugyan a szellemek világában jártam, de ezt az állapotot a chakra használat töri meg. De vajon mire gondolhatott? Az öregapjára, akitől erőt kapott?~
- Gonza, még nem gondoltad át hogy új fegyverrel lepd meg a raktárad? Ha a Katana eltörik, egy harcban vesztesz, sőt egyenesen a halálod okozza.... lehet hogy ereklye, de az ereklyéknek múzeumba van a helyük. Egy magasabb Szamuráj áttöri a katanád védelmét. Én csak jót akarok...
Fogta meg ismét fejét és kuncogásba kezdett, tudván hogy kiütötte a Ronint 72 órára / xd háháháhá/
- De ha te azt szeretnéd hogy egy tört fémmel ütközz meg, használd ellenem!
Felállt hősünk, és nyújtózkodott egyet, megtornáztatta a derekát, elcsigásodott nyakát, és befejezés képpen kinyújtotta az égre kezét.
- Yoooosh hát akkor, használd ellenem amit eltanultál tegnap, nézzük hogy kéépes vagy e áttörni az én védelmem! Doton: Kootetsu Karada 
Raion testét körülvette a földből kihozható legkiválóbb védelem, amit csak villám technika tudna átütni. Raion olyan szintre fejlesztette, hogy aki megpróbálja ütni, vagy támadni közelről pusztakézzel, vissza zúdítja rá az erőt amit kapott.
- Támadj rám, garantálom hogy a kardod a múzeumba végzi!!


/Doton: Kootetsu Karada : Föld stílus acél bőr, nagyjából a technika törhetetlen ha sokat fejlesztik, és használják. Villám elemmel lehet csak megtőrni, azt is csak belülről Very Happy ha támadsz a kardnak annyiii :3 /

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 24 2013, 13:02

Gonza végig nézte, ahogy Raion megcsinálta a föld típusú jutsu-ját és látta, hogy a nindzsa komolyan gondolja.
~ Na tessék! Értem én mire megy ki a játék, be akarja bizonyítani, hogy tényleg eltörne a kardom, ha használnám. Ezért nyomatja itt nekem az erődemonstrációt. Bár lehet, hogy mégis csak jót akar? Inkább nem ugrok neki karddal, amúgy is kivagyok fáradva, ráadásul apám kardját azért félteném kipróbálni egy ilyen technika ellen. ~
- Jól van Raion, rendben elhiszem. Ne pazarold magad erre! Legyen hát, jöhet a speciális kard. Ha ez kell a cél érdekében ám legyen. - mondta Gonza sóhajtva, majd felállt és összeszedte magát, készen állt az utazásra.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Shimagawa-tó

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.