BBQ Yashiki

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Szer. Május 06 2015, 14:40

Végül nem sikerült ellökni Mugo-senseit, de a célomat így is el tudtam érni miután megkerültem őt. Pontosan tudom mennyire szerencsétlenül néztem ki, ahogy próbáltam eltolni magamtól a nálam sokkalta nehezebb és nagyobb embert, de ez most nem nagyon tudott érdekelni. De valami mégis zavart. Éreztem, hogy megint elrontottam valamit, vagy legalábbis erősen készülök rá, hogy elrontsak valamit. Mégis mit teszek most? Miért teszem azt, amit teszek? Ez így nem fog menni, ezt így nem tehetem meg. Mégis lassan kiérek az ajtón, és tudom, hogy ha kilépek már nem fogok tudni visszajönni. Ez a néhány tizedmásodperc, ami alatt elhagyom az ajtó küszöbét túl kevés. Ez valami nagy az életemben, és ezzel a nagy dologgal egy nagy döntést is kell hoznom. Vajon jól döntöttem? Helyes amit teszek? Mi lesz, ha elhagyom ezt a területet? Mi lesz ha nem? Túl sok a kérdés, és hiányoznak a válaszok. Túl kevés az idő. 
Ahogy elértem az ajtót, jobb lábammal ráléptem a küszöbre majd egy percre megálltam és visszanéztem a sensere. Ekkor még mindig guggolt, de ő nem nézett vissza rám. Mintha már lemondott volna rólam... Szinte idegesítő...
- Csak egy néhány perc... Csak egy kicsit... Levegőzök... - nyögtem ki magamból, kicsit sem megnyerő hangon, majd testsúlyomat a jobb lábamra helyezve kilendítettem a testem az ajtón. Valahol érzem hogy vissza kell mennem. Mégsem megyek. Mi van velem?
Leülök néhány méterre az ajtó mellé, és a hátamat az étterem falaival támasztom meg. Kezeimmel eltakarom a fülemet szemeimet becsukom. Elhalkul az utca zaja. 
"Jó... Rendben... Most miért jöttem ki? Ez evidens, hogy átgondoljam a döntésemet. Mi akadályoz meg a döntés meghozatalában? Talán hogy Isami nincs velem? Talán hogy a sensei tud Isamiról, mégsem mondott róla eddig nekem semmit? Hogy hazudnak nekem? Hogy egy ember bábujává akarnak tenni? Nem. Ezek mind csak kifogások. Kifogások, amiket saját kezűleg gyártottam magamnak. Hogy ebben miért vagyok biztos? Ez a helyzet, amit felvázolt a sensei, gyakorlatilag elismerés. Vagyis az, hogy van egy ilyen lehetőségem, hogy felajánlanak egy ilyen lehetőséget, azt jelenti hogy különleges vagyok, és hogy nagy embereknek szükségük van rám. Mi bennem a különleges? Ez már más kérdés, és nem is tudnám erre megmondani a választ... De akkor miért gyártok magamnak kifogásokat? Ez értelmetlen lenne. A többiek reakciójával megegyező reakciót kellett volna hogy kiváltson belőlem ez a dolog... Talán... Félek?... Mitől? A kemény kiképzéstől ami várni fog ránk? Mitől félek? Talán a jövőtől? Hogy fogalmam sincs, hogy mi fog rám várni? Lehet..." Kicsit ekkorra sikerült megnyugodnom. Valahogy bizalommal töltött el, hogy tudom, mi a jelenlegi gyengeségem forrása. Bizalom, saját magam iránt. " Ha most elmegyek, nem jöhetek ide vissza. Ha most elmegyek, valószínűleg kitörlik valahogy a memóriám... Vagy talán meg is ölnek... Elvégre ahogy a sensei is mondta, senkim sincs, akit érdekelne az életem. Persze nem így mondta, de valósínű hogy senkinek sem tűnne fel ha egy nap megszűnnék létezni.Ha most visszamegyek... Talán a sensei mosolyogni fog. Talán mégsem okozok neki csalódást. És utána mi lesz? Kemény edzés, ami valószínű hogy nem csak a fizikumunkat fogja próbára tenni. Vajon készen állok rá? Meg tudom csinálni? Persze az a baj ezzel az egésszel, hogy most hogy Mugo beavatott minket, nem igazán látok olyan utat, ami kifelé vezetne. Bár felajánlotta, nem hiszem hogy komolyan gondolta volna. Akkor mégis miért nem megyek vissza? Egyértelmű hogy ez az egyetlen járható út, én mégis még mindig itt ülök idekint a porban, befogott füllel, lehunyt szemmel, mint valami nyomorék idióta. Lehet rosszul döntöttem volna? Idegesítő hogy még mindig ennél a kérdésnél tartok. De talán nem is tudok erre választ adni. Talán majd csak napok, hetek, hónapok, évek múlva, mikor már meghoztam a döntést. De ha racionálisan nézzük, akkor a helyes döntés hogy visszamegyek és elnézést kérek, hisz az edzés alatt bizonyára jóval gyorsabban fognak fejlődni a képességeim, és erősebb is leszek. Igen, ha így nézzük. És most már mindig így fogom nézni. Racionálisan."
Körülbelül 9-10 percnyi üldögélés után végül felállok, leporolom magam, letörlöm az arcom, és újra benyitok az étteremben. Ekkor Koizumo hátul ügyködik, gondolom a teát csinálja. Meghajlok a sensei előtt.
- Elnézést, Mugo-sensei. - mondom teljesen egysíkú és magabiztos hangon, majd visszafoglalom a helyem - Most már minden rendben. - mondom, majd még egy pillanatra gondolkozóba esek. "Lehet azért nem tudtam eddig meghozni a döntéseimet, mert nem viszonyítottam semmihez. Viszont most már megvan a viszonyítási alap: Logikusan, ésszerűen. Háttérbe szorítani az érzelmeket, és előnybe a tényeket. 
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Suzuhito Sayuri on Csüt. Május 07 2015, 17:18

A lány türelmesen várta a férfi válaszát, aki ezúttal sem osztott meg túl sok részletet a későbbi edzésekkel kapcsolatban, viszont valamelyest megerősítette azt amit Sayuri már eddig is tudott. Nagyon kemény edzés lesz. Viszont egy különleges, exkluzív edzés csak közelebb viszi a terveihez. Talán éveket spórolhatok meg vele... Gondolta a lány miközben Kenta-san elindult elkészíteni a teát. Erisa kirohanására csak egy sóhajjal reagált, kicsit nevetségesnek tartotta a lány jelenetét, hiszen azt gondolná az ember, hogy ha valaki ilyen pályát választ magának akkor felkészült a legrosszabbra is. Egy vérrel felfestett útról van szó. Mindent a falu érdekében. Mindent. 
Még egy utolsó kérdésem lenne. Úgy vélem, hogy minden csapatban szükség lenne egy orvoslásban jártas shinobi-ra. Az utóbbi időben pedig érdekelni kezdett az ilyesmi ezért... ezért... Esetleg van rá lehetőség, hogy a különleges képzés keretein belül ebbe az irányba specializálódhassak? Esetleg bármilyen más módot találni rá, hogy foglalkozhassak a gyógyítás művészetével? Mivel ön a Sensei, ezért szeretném kikérni a véleményét, hogy van-e értelme ilyesmibe vágnom? - egyenes háttal, határozott tekintettel figyelte a férfi arckifejezését, és izgatottan várta a választ. Halvány pír jelent meg az arcán, hiszen nem szívesen beszélt ennyire nyíltan a terveiről, viszont ennél jobb alkalmat keresve sem találhatna erre. 


Erisa egy rövidke levegőzés után végül visszatért, Kenta elkészült a teával aminek az illata azonnal elárulta a lány számára, hogy menta. Köszönésképpen biccentett, és maga elé vette az italt, kicsit megkevergetve a forrongó folyadékot, majd az alátétre helyezte a kanalat. A férfi tolakodóan kíváncsi kérdésére döbbenet suhan végig Sayuri arcán, először  nem tudja mit is mondjon, majd leengedi a tekintetét és teába pillantott, mély levegőt vesz, és mint aki meg sem hallotta volna a második kérdést, ismét nőiesen, kihúzva magát válaszol. 
Véleményem szerint csak egy hangyányit kerültünk közelebb egymáshoz az elmúlt napok alatt. Úgy hiszem, hogy azon kívül, hogy ismerjük egymás neveit, és néhány apróságot a másikról, továbbra is alkalmatlanok vagyunk, komolyabb csapatmunkát igénylő feladat elvégzésére. Saito-san hiányzása pedig nem segít orvosolni a problémát. 
avatar
Suzuhito Sayuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Yuu on Szer. Május 13 2015, 12:44

Érdekesnek tartom, és el is vetem az ötletet, hogy valaki teljesen ok nélkül lépett velem kapcsolatba. Biztos megvolt az oka és ezt jó lenne kideríteni, de most van fontosabb dolgom is, és ha már itt tartunk, az is eszembe jutott hogy mit keres a csapatban egy ninja akit meg kell figyelni, vajon ennyire bízna a képességeinkben a Hokage-sama? Apámnak igaza volt, és erre most nincs mentségem, meg kell figyelnem a fiút, elsősorban közelebb kell kerülnöm hozzá, közelebbi kapcsolatot egy áll barátságot kialakítani. Még annyira nincs késő, indultam is a célállomás felé, és közben azon gondolkodtam, hogy a többiek mit szólhattak feladatunkhoz. Nem is fontos, nem érdekel, hogy ki marad és ki nem, bár talán örülnék ha Sayuri-san úgy döntene, hogy nem akar a csapatban maradni, megnehezíti a döntésemet, az a néhány érzelemszál mely hozzá fűzbár azon is sokat töprengtem, hogy a lánnyal hasznos csapatmunkát végezhetnék ha a víz és villámtechnikákat kombinálnánk, de ehhez szükségem lenne a Raiton: Jibashi // Villám stílus: Elektromágneses Gyilkosság kitanulására, amihez érzem, jelenleg még nem vagyok elég erős . Ahogy közeledek, meglátom hogy Erisa-san épp betér a BBQ Yashiki-ba igen ismét megadom neki a tiszteletet, hiszen biztos van valami oka annak, hogy itt van és lehet hogy csak a bolondját járatta velünk eddig. Viszont nem értem hogy mi történhetett, odabent, nem tűnt túl boldognak a leányzó, mindenesetre itt az ideje hogy én is betérjek.
-Üdv!

Nyitok be az ajtón köszönve mindenkinek, határozottan. A fejében már megszületett a döntés, érzi ez a tökéletes feladat számára.


(bocsika a hosszú szünetért fennforgások voltak )
avatar
Yuu
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Május 13 2015, 15:40

// Kérnék mindenkit, hogy a posztja végére írja oda (Így ahogy most Én ezt írom) hogy akar-e technikát tanulni és ha akar, akkor melyik technikát. Ha akartok, de nem tudtok dönteni, vagy rám akarjátok hagyni, hogy mit tanít nektek Mugo, akkor majd választok én, hogy miket tanuljatok! Smile //


   Mugo-sensei komolyan válaszolt Sayuri szavaira, ám természetesen az a kedvesség ezúttal is ott volt az arcán és a hangjában.
- Természetesen érdemes ezen az úton haladnod, Sayuri-chan. Elvégre pontosan a chakrakontrollod miatt találtalak alkalmasnak ebbe a csapatba. Az eltökéltséged mellett képes lehetsz Irio (Orvosi) Ninjutsukat tanulni, amihez kivételes chakrakontroll szükséges, csakúgy, mint a Genjutsukhoz, vagy az érzékelő képesség fejlesztéséhez. Ezért neked többek között Irio Ninjutsukat fogunk tanítani. Ám ahhoz még rengeteg dologra lesz szükséged, legfőképpen arra, hogy puszta kézzel, orvosi műszereket használva is tudj műteni, ne csak technikákat használva. Ugyanis nem közönséges orvos ninja leszel, hanem Szanitéc, aki a csapattal megy, elvégzi a küldetéseket, de képes a gyógyításra. Többe között ezért is kaptad tőlem azt a kenőcsöt...
Mugo szeme ekkor felcsillant, majd megérintette a tenyerét, amin egy érdekes pecsét volt elhelyezve, ekkor pedig a kezében termett egy olyan doboz, mint amit a csapat többi tagja nem is olyan rég, már láthatott.
- Erről jut eszembe. Koizumo-san, neked is tartogatok itt valamit. Nem igazán tudtam, hogy mit adhatok neked, így erre jutottam. Nyisd majd ki.
Mondta Mugo, majd átcsúsztatta a dobozt, arra az asztalrészre, ahová Koizumo foglalt helyet nemrég.
- Kétszer öt méteres dróthuzalok vannak benne, amik különleges, chakraérzékeny fémből készültek. Alap állapotban gyengébbek, mint az acélozott huzalok, amiket a ninják használnak, ám ha egy kevés chakrát vezetsz bele, akkor a drótokat átjárja a chakra, ami borotvaélessé teszi. Ha elég erőt és chakrát használsz fel, egy fatörzset is átvághatsz vele.
Mugo ekkor befejezte, hiszen Erisa megérkezett és helyet foglalt. Miután leült, Mugo csak mosolygott egyet.
- Nem történt semmi...
   A férfi szavai kedvesek és lágyak voltak, ahogy mindig. Ekkor viszont, Yuu is megérkezett, valamint Koizumo és készen lett a teával, amiket fel is szolgált, előkapva egy poharat az érkező tagnak.
- Egy kicsit elkéstél, habár gondolom megvolt az okod rá.
Nézett Yuu-ra a sensei, miközben odamutatott Erisa mellé.
- Oda ülj le kérlek.
Mondta, majd megvárta, amíg mindenki megemészti Yuu érkezését.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Szer. Május 13 2015, 17:59

Koizumo a teát figyelte. Nagyot szeretett volna alkotni, így a legapróbb részletekre is odafigyelt. Na persze nem mintha olyan sok figyelni való lett volna egy kanna ázó növényen, de bárki mondhat bármit, a tea akkor is Koizumo munkája. Már majdnem, kész volt, de most éppen volt ideje a fiúnak odafigyelni a sensei szavaira. Mugo sensei Sayuri felé címzett szavaiból sok dolgot megtudott, de a legfontosabbnak azt tartotta, hogy ezentúl elsősorban Sayurira, a csapat jövendőbeli szanitécére kell vigyáznia. És ha nem akarja, hogy "véletlenül" meghaljon egy gyógyíthatatlan sérülés miatt meghaljon, nem igazán kéne majd felhúznia a lányt. Na nem mintha tervezte volna... A sensei egyszerűen magyarázott, még Koizumo is megértette, aki inkább a dolgok gyakorlati alkalmazásában jeleskedik.
A sensei megérintette a tenyerén lévő pecsétet, és egy doboz termett a kezében. Koizumohoz szólt, és az asztalnál kijelölt helyére csúsztatta a dobozt. 
- Kétszer öt méteres dróthuzalok vannak benne, amik különleges, chakraérzékeny fémből készültek. Alap állapotban gyengébbek, mint az acélozott huzalok, amiket a ninják használnak, ám ha egy kevés chakrát vezetsz bele, akkor a drótokat átjárja a chakra, ami borotvaélessé teszi. Ha elég erőt és chakrát használsz fel, egy fatörzset is átvághatsz vele.
- A..Arigatou gozaimasu - A fiú nagyon örült az ajándéknak. Számára az ilyen apróságok jelentették - és ez talán kicsit gyerekesen hangozhat - a törődést. Amíg vándorolt, nem igazán kapott semmi jót az élettől. Persze találkozott kedves emberekkel, akik igyekeztek segíteni neki, de igazán nagy dolgot csak egy valaki tudott cselekedni. Időközben megérkezett Erisa is, és rövid párbeszédet követően leült.
~ Végül csak maradt. ~  gondolta Kenta, és szíve mélyén örült, hogy a lány nem rontotta el, nem tett semmi felelőtlent. A tea közben elkészült, és Koizumo a helyiségbe lépő Yuu számára is előkapott egy csészét, pont az utolsót, ami ugyanolyan, mint a többieké. Persze lehet, hogy valahol még volt egy utolsó is, hiszen az öt darabos szettek nagyon ritkák, de a lényeg az, hogy mindenki ugyanolyan csészét kapjon. Így rendezett, nem pedig logikátlanul összecsapott, az isteni tökéletességet mellőző látvány.
~ Már megint ez az emlék...

Két ember állt a bányató partján, egy férfi, és egy kisfiú - valószínűleg a férfi gyereke. Illetve, ha jobban megnézi az ember, nem mindketten a parton álltak, a férfi talpa alatt a víz felszínén minden kis mozdulatra gyűrűk keletkeznek, és tágulnak, míg peremük el nem éri a partot. A férfi keményen szól a fiúhoz, talán túl keményen:
- Ez még mindig nagyon kevés, Koizumo. Nézz magadra, egy napja gyakorlunk, és még csak úszni tanultál meg. Mostanra már ezen a szinten kéne lenned, itt kéne állnod mellettem. - mutatott maga köré - Figyelj, egy átlagos ember számára nem adatott meg az isteni hatalom. Nekünk edzenünk kell, hogy túlszárnyaljuk az isteneket. Te felül akarod múlni őket?
- Kodomo, vacsora. Elég az edzésből. - szakította meg a férfit egy fiatal asszony, feltehetőleg a férfi felesége.

Az emlék eltűnt, és Koizumo újra a Yashikiben találta magát. Nem adta semmilyen jelét annak, ami az imént történt, de ha valaki erősen figyelt rá, észrevehette, hogy egy pillanat erejéig valami nem stimmelt. Az érzés hamar elmúlt, Koizumo felpakolta a csészéket és az ízesítőket egy nagy tálcára, és az asztalhoz vitte, hagyta, hogy mindenki levegye a hozzá legközelebb álló adag italt. Minden csészében volt egy-egy kiskanál, így nem kellett arra várni, hogy a másik beízesítse az italát. Koizumonak azonban volt lehetősége kóstolgatni a kreálmányát, és lenyugvásra sem volt különösképpen szüksége, magának nem töltött, és amennyiben semmi olyan nem történik, ami más útra terelné a cselekmény szálát, a pultot támasztva várta, mit szólnak a többiek az alkotásához,  és amint a többiek végeztek, elpakolt. 

// De jó, leget hogy Koi apja Djuka Very Happy A Kasumi Enbu no Jutsut választanám a lehetőségei miatt, és mert beterveztem kb. még amikor regeltem Very Happy //
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Suzuhito Sayuri on Vas. Május 17 2015, 12:05

- Attól tartok, mostantól keményebben kell majd gyakorolnom, hogy ne okozzak csalódást. - jelenti ki, hangján érezhető, hogy zavarba jött attól amit a férfi mondott, hiszen most valóban úgy érezte, hogy valaki nem csupán üres szavakkal dobálózik, hanem tényleg komolyan is gondolja, és látja a potenciált a lányban, ez pedig rengeteget jelentett neki. - Van rá lehetőség, hogy a kórházban elsajátíthassam ezeket az alapokat? Más mód nem jut eszembe, hogyan tanulhatnék meg ilyen  komoly műszerekkel bánni, elvégre nagy precizitást, és odafigyelést igényelnek.. - Esetleg egy másik erre szakosodott shinobi, de erre kevés esélyt lát. 


Az ajtó kinyílt, Erisa után néhány másodperccel belépett végül a késő is, a Sensei hellyel kínálta, ö pedig bocsánatkérés helyett, csupán egy köszöntést préselt ki magából. A lány egy bólintással viszonozza a köszönést, és amíg a fiú helyet foglal ö csendben is marad. Szíve szerint véleményezné, a késést, de az illem mást diktál. Most sokkal jobban leköti a kellemesen meleg, ital, amit az imént kapott meg. Az illata nem túl erős, sokkal inkább visszafogott, pont amilyennek lennie kell, óvatosan belekortyol, majd visszateszi a csészét az alátétre, ügyelve arra, hogy ne koccanjon. Igazából a tea egy nem olyan távoli emléket idéz fel benne. Nem szeret visszagondolni arra a rúgásra, amit a fiú kapott, miközben alattomosan belopakodott a lány szobájába, majd pedig megkísérelte elfoglalni az ágyat. 


//Sayuri Mugo-sensei-re bízza, hogy mit tanít neki. És elnézést kérek a rövidségért, de az agyam máshol jár, és egyszerűen nem megy az írás. A panaszleveleket az alattomos rózsaszín felhőknek lehet küldeni  Embarassed//
avatar
Suzuhito Sayuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Hétf. Május 18 2015, 21:50

Bizarr érzés újra ezt a helyet melegíteni. Néhány perce még azon voltam hogy végleg búcsút intek az itteni embereknek, most mégis itt ülök. Bizarr. Kicsit kellemetlen. Ezen az érzésen még Koizumo erősen savanyú teája sem segít. Furcsa, mintha magamon érezném Mugo-sensei tekintetét, mintha figyelné az érzelmeimet, persze tudom hogy ez őrültség, hisz látom hogy jelenleg Sayurira fókuszál. Senki sem szól hozzám semmit, tényleg olyan mintha meg sem történt volna, legalábbis úgy tesznek a többiek. Mindenki teljesen normálisan viselkedik. Egyel több ok hogy rosszul érezzem magam.
Sayuri az orvoslás felől érdeklődik. Látszólag ebben az irányban akar elindulni. Bár nem intézett felém egy szót sem, szinte éreztem magamon a hangját. Annyira érzelemtelenül hagyták el száját a szavak... Ez normál esetben nem nagyon tűnt volna fel, de ezután a kisebb "jelenet" után, amit rendeztem, ez a pókerarccal párosult semmit mondó hangnem arra enged következtetni hogy lenéz, hogy számított a kitörésemre és nem lepte meg... Ennyire kiszámítható lennék? 
Eközben a csapat utolsó tagja is megérkezett. Nem igazán mondott semmit. Csak egy szimpla köszönés, semmi magyarázkodás hogy merre járt. Ennyire magabiztos lenne? Elég sokat késett. Nem hiszem hogy ezt egy sima "üdv"-vel le is lehetne rendezni. De megint felesleges gondolatokra pazarolom az energiám... Szinte már idegesítő számomra, mennyire is el tudok kalandozni néhány mindennapos semmiségen. 
Mugo-sensei mellém parancsolta Yuu-t. Eszembe jut, mikor azt mondta, hogy a helyeknek meg lesz a jelentőségük. Kuncogok magamban egy kicsit, hisz mikor bejöttem, utasítás nélkül leültem egy helyre, anélkül hogy tudtam volna az egészről. És mivel Mugo nem mondta hogy üljek más helyre, vélhetően a jó helyre ültem... Tényleg elég kiszámítható vagyok. Vagy csak szerencse. 
A lényeg a lényeg, lehet még egy teszt elé nézünk, vagy nem is tudom mire jó hogy Yuu mellett ülök. Viszont ha már itt tartunk, hasonlóképpen Sayurihoz, én is kíváncsi lennék milyen irányba fognak minket fejleszteni. Hisz ahogy Mugo elmondta, mindannyian különbözünk, tehát a képességeink is különböznek hogy minél nagyobb "területet" közrezárjanak az eredő képességeink. Szóval Sayuri lesz az orvos, a szanitéc. Vajon mi mik leszünk?
Bár feltenném a kérdést, sokkal inkább izgat az ok, amiért meg van adva mindenkinek a helye. Ráadásul már csak kíváncsiságból, vajon számított-e Mugo ezen kérdésre tőlem, és vajon tényleg ennyire átlátható személyiség vagyok, mint ahogy azt elképzeltem. 

// Én is Mugo-senseire bízom az új technikát. És elnézést az itt-ott fellelhető pongyola fogalmazásért... Kicsit fáradt vagyok//
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Yuu on Pént. Május 22 2015, 20:55

Beérkezvén Mugo-sensei Erisa-san mellé ültetett, és persze arra, hogy jó okom volt bólintottam is. Viszont, nekem Koizumo-sanhoz kéne köz elkerülnöm, hogy megfigyelhessem, ezért Sayuri-san segítségét fogom kérni, hiszen nem igazán tudom, hogy hogyan is kell barátokat szerezni, megkedveltetni valakivel magad. Az ellentéte tökéletesen megy de ezzel valahogy nem vagyok tisztában. Bár ennek nem most van itt az ideje, hiszen most a többieket hallgatom, hogy tulajdonképpen miről is van szó, nem tudom hogy őket is felvilágosították a dolgokról, és így még kevésbé értem hogy Koizumo-san mit keres a csapatban, ha a Hokage, vagyis pontosabban inkább Danzou-sama védelméről van szó, nem kéne egy idegenre bízni a dolgot. Bár ezt sem az én dolgom eldönteni viszont tudni kéne, hogy hogyan is tovább mi is lesz ezért folytatom a hallgatást hogy felmérjem a helyzetet tökéletesen..Vagyis várnám de csend van, így kérdezek.
-Sensei, mondja csak, mért is vagyunk itt egészen pontosan?
Kérdem, hátha, kiszedhetek belőle némi infót, hiszen lehet hogy az imént éppen ugyan azt hallották a többiek, mint amit én, hiszen nem lehet ez akkora nagy titok ha egy ilyen kiképzés alá akarnak vetni minket. A többiek mintha kicsit megviseltnek tűnnének, furcsa helyzet ez, mindenesetre, kivárom a sensei magyarázatát.
avatar
Yuu
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Május 24 2015, 18:02

// Megpróbálom kicsit felgyorsítani az eseményeket //

   A csapat rendkívül sokoldalú, ezért Mugo-sensei nem is lepődik meg, hogy az eddig hallgatag Koizumo most sem igazán szólal meg. Ahogy valószínűleg a magát szégyenlő Erisa sem. Sayuri, viszont nem érzi magát kényelmetlenül, talán hidegen hagyja az egész jelent, amit Erisa rendezett, Yuu pedig csak most jött, így nem tudhat semmiről... Mugo-sensei még válaszol Sayuri kérdésére és csak utána Yuuéra.
- Majd mindent meg fogsz tudni. Nem véletlenül én és Shinku-sensei lettünk mellétek rendelve.
Mosolyodik el Mugo, majd Yuu kérdésére felcsillan a szeme.
- Ja igen! Nos, az idő egészen elszaladt, így talán már nem igazán van idő arra, amit terveztem veletek, viszont megpróbálkozunk vele. Mindjárt jövök, addig igyátok a teátokat. Koizumo: Köszönjük.
Állt fel a Sensei, majd hátrament a konyhába. Nagyjából öt perccel később, vissza is tért egy nagyobb dobozzal, amit letett a székére, majd elkezdte kipakolni belőle a holmikat. Egy minigrillsütő, amiben szén és gyúlékony anyagok voltak, egy kisebb zacskó, amiben zöldségek találhatóak, egy másik zacskó, amiben víz volt, benne pedig kisebb, tenyérnyi méretű halak, valamint négy pohár és egy flakon víz. Ja és persze fűszerek. Mugo-sensei gondosan kipakolt mindent az asztalra. Középre tette a minigrillsütőt, majd mindenki elé egy-egy poharat tett. Ez után maradt a zacskóban a zöldség, valamint szintén a zacskóban lévő, még mindig élő halak. Mugo végignézett tanítványai arcán, hogy leolvashassa a gondolatokat onnan. Vajon ki fogja tudni, hogy mi is lesz  feladata?
- Nos, a feladat egyszerű. Azért vagyunk itt, hogy együnk egy jót. Azonban, amint látjátok, nincs aki elkészítse nekünk az ételt. A feladat egyszerű: Készítsetek ebédet használva az Elemi Chakrátokat!  Először is, Koizumo és Erisa, gyújtsák meg a grill alatti tüzet úgy, hogy Koizumo az egyik oldalról kevés tüzet lehel ki a száján keresztül, Erisa pedig ugyanezt teszi, csak kifújt és körkörösen mozgatott levegővel. Ezt a következő képen tehetitek meg: Koizumo, Te formáld meg a Sárkány és a Tigris kézpecsétet, majd irányítsd az Elemi Chakrád a tüdődbe, ez után pedig szívd be a levegőt. Ha ezzel megvagy, fújd ki a levegőt és az Elemi Chakrát, miközben ugyanúgy, ahogy a papírnál is csináltad, alakítsd át az Elemi Chakrát tűzzé. Ez egy kisebb lángocskát fog eredményezni. Ha Erisa ugyanezt megcsinálod, csak a Sárkány kézjellel koncentrálva, akkor képes lehetsz az Elemi charkád úgy, mint egy miniatűr forgószél, irányítani és ezzel felerősíteni Koizumo lángjait. Az eljárás ugyanez. Addig próbálkozzatok, amíg sikerrel nem jártok!
Ezután Mugo a távolabb ülő Sayurira és Yuu-ra nézett.
- A ti feladatotok is hasonló lesz. Yuu, neked a Raiton chakrád segítségével olyan elektromos impulzust kell létrehoznod, ami könnyedén agyonüt egy ilyen kicsi halat. Összesen tíz darab hal van, így mind a tízet ki kell végezned. Javaslom, vedd őket a kezedbe és egyesével mérj rájuk csapást. A feladat ugyanaz, mint a papírnál, csak itt nagyobb chakrabefektetésre van szükség. Sayuri, a te feladatod pedig az lesz, hogy ebből a flakonból - Mugo ekkor elővett egy literes műanyagflakon, amiben víz volt, majd kinyitva azt Sayuri elé teszi - a Suiton chakrád segítségével irányítsd át a vizet a poharakba. Ezt úgy vagy képes megtenni, hogyha a Suiton chakrádat átáramoltatod a flakonba, majd a vízbe és ezután finoman, akárcsak egy érzékeny gondolatot, átmozgatod a felvett vizet a levegőben egyenesen a poharakba. Használd a Madár, Majom és Nyúl kézjeleket. Ez a három kézjel a legdominánsabb Suiton Kézjel. Mutogasd el őket, majd állapodj meg az egyiknél, amit folyamatosan megformálva tartasz a kezeddel. Ez segíts majd a koncentrálásban. Előbb érezz rá, nem fog egyből sikerülni!
Mondta Mugo, majd hátrább csúszott a székkel.
- Kezdjetek neki!
Parancsolt rá a csapatra, majd várta a próbálkozásokat.

// Koizumo és Erisa: Három kört kérek! Először Koizumonak nem sikerül csak egy felvillanó lángocskát létrehozni, míg Erisa egyszerűen csak kifújja a levegőt. A második körben Koizumo létrehoz egy kisebb lángot, ami belekap a szénbe és Erisa is egy erősített szellőt hoz létre, ami leír egy kanyart, de későn és a lángcsóva eltűnik. Ezután ugyanezt megteszitek, ám Erisa előbb hozza létre a szelet, amit folyamatosan mozgat a szén körül alig látható módon, majd Koizumo ráleheli a lángot és begyullad a cuccos. Ti kommunikáljatok a körök alatt! Nincs megszabva a posztok hossza.
Yuu: Te segíthetsz Sayurinak, mivel te elsőre minden halat meg tudsz ölni. Ha először azzal próbálkozol, hogy a vízzel teli zacskóba vezetsz elektromosságot, akkor nem sikerül. Másodszorra elkábulnak a halak, harmadszorra meghal mind. Ha egyesével ölöd meg őket a kezedben tartva őket, akkor mindegyik elsőre sikerül. Te végzel elsőnek a csapatból. Nagyjából 40 soros posztot várok tőled a próbálkozásokról.
Sayuri: A te feladatod a legnehezebb. 2. próbálkozásra sikerül egy kisebb víztömeget mozgatni, azonban amint kivezeted a palackból, a koncentrációd csődöt mond és a víztömeg leesik az asztalra. Ezután a 3. próbálkozással már jobban haladsz, bele tudod irányítani az egy pohárnyi vizet a helyére, de a pohárba nem tudod szépen belehelyezni, így kicsap. 4. próbálkozásra már szebben belehelyezed és 5. próbálkozásra megtöltöd a maradék poharakat is. 50 Soros posztot kérek.

Sayuri végez utoljára, a többiek már figyelik, hogy mit ügyeskedik. Nagyjából 2 perc telik el Sayuri sikere és a  KoiErisa csapat sikere között. Yuu pedig ugye KoiEri csapat sikere előtt végez //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Hétf. Május 25 2015, 19:37

Végre az egész csapat megérkezett, de - bár a jelenlévők létszáma nőtt - a hangerő lecsökkent, vagyis a beszédből eredő zajok mértéke a nullával egyenlő számmá változott. Koizumonak mint mindig, most is lett volna mondanivalója, de szándékát lelke mélyére nyomta egy hang, amit egy eddig ismeretlen belső énje keltett. Ez az én erőszakos volt, semmiért sem engedte felszínre jutni a fel-feltünedező régi ént, aki saját érzelmeinek tengerében fuldokolva a felszínt kereste, de hiába. Utolsó kilehelt lélegzetének apró buborékjai nem jutottak el a felszínre megmutatván a kiutat a levegőért kapkodó ninjának, mintha csak egy vastag jégburok választotta volna el őt a tudatától. A másik én magába fordulva kereste önmagát a pultnak támaszkodva. Régi emlékek és merész gondolatok nászából a világra jött újszülött volt ő, akit még környezetének állandó, intenzív impulzusai könnyedén formáltak. Tudatlan volt. Nem, nem is ez a megfelelő szó rá, hiszen felszínesen ugyan, de ismerte a világot, és önmagát, sokkal inkább volt tanácstalan. Meg merje-e mutatni magát, vagy húzódjon vissza a titokzatos emóciók árnyékába, a hozzá hasonló kreálmányok kényelmes melegágyába?
A régi én egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedt. Kezével vakon a semmibe kapott, dobhártyájára teljes súlyával nehezedett az őt körülvevő, halványzöld fényben tündöklő víztömeg. Még egy utolsó csepp levegő hagyta el tüdejét, hogy aztán bátortalanul a felszínt keresve tán örökké tartó útjára induljon, majd a meggyötört, fáradt személyiség egyre gyorsabban kezdett elszakadni saját tudatától, és a külvilágtól.
- Ja igen! Nos, az idő egészen elszaladt, így talán már nem igazán van idő arra, amit terveztem veletek, viszont megpróbálkozunk vele. Mindjárt jövök, addig igyátok a teátokat. Koizumo: Köszönjük. - a jég felszíne megrepedt, majd átszakadt. Szilánkjai a víz alatt olyan lendülettel zúgtak el a fuldokló árnyék mellett, mint a hártyavékony üveg, melyet bezúz a több tonnás, kemény szikla. A fagyott réteg nem volt olyan vastag, mint ahogy az elsőnek tűnt. Az utolsó buborék a felszínre jutott, és nyomukban a régi Koizumo is partra vergődött. Ruhája víztől csöpögött és nehéz volt, de ő mégis meztelennek érezte magát. Valami hiányzott róla, amely eddig páncélként óvta őt. Apró pontnak érezte magát az univerzumban. Elhomályosult, büszkeségét örökre elvesztett csillagnak. Kába volt, de újra érzékelte az őt körülvevő eseményeket. 
Koizumo tekintete egy időre megváltozott, ezt a csapattársai is láthatták rajta. Nem volt túl éles a különbség, csak mintha egy csöppet vadabb, ösztönösebb én szállta volna meg a fiút. A hozzá címzett szavak azonban kizökkentették, és újra a helyiségben találta magát mind mentálisan, mind fizikailag. Ezután a sensei egy nagyobb dobozzal érkezett meg, amiből ételkészítéshez szükséges eszközöket és hozzávalókat hozott. Ezután ismertette a feladatot: elemi chakra segítségével kell elkészíteni az ételt. Koizumonak Erisával együtt kellett begyújtania a minigrillsütőt, amit a fiú ránézésre halálkönnyű feladatnak minősített. Nem is értette, minek ide még egy minitornádó is, ha egyszer meggyújtani egy kis szenet olyan egyszerű, mint...mint...mint bármi mást ami könnyű. Mindegy, ha egyszer együtt kell dolgozniuk..
- Készen állsz? - kérdezte Kenta Erisától, mikor már mindketten a grillsütő környékén ténferegtek. Ha a lány úgy érzi, nekikezdhetnek a feladatnak, Koizumo meg is próbálja. A kezdeti lelkesedés azonban megdöbbenésbe, majd csalódásba csapott át. A hatalmas akarat ellenére a fiúnak csupán egy felvillanó kis szikrát sikerült produkálnia.
~ Áh, ez korántsem elég..
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Május 25 2015, 19:44

// JA IGEN!
Sorrend: Kötetlen, a lényeg, hogy Koizumo és Erisa menjenek három kört, a többiek ezalatt meg írják meg a posztjukat! //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Vas. Május 31 2015, 22:27

Egy röpke csönd állt be az étteremben. Csak egy mozzanatnyi csend, de mégis érezhető volt a feszültség. Legalábbis ezek után könnyen tudtam akármilyen kis csendet a feszültségnek betudni. Végül Yuu volt az, aki először fel merte vállalni a szó hatalmát. Bár kérdése felettébb haszontalannak bizonyult, inkább amolyan alibi-kérdés volt, hogy abbamaradjon a kis szünet a beszélgetés közben. Ahogy a sensei felállt, kiment, majd behozta a kellékeket, már sejtettem hogy valami hasonlót kell majd csinálnunk, mint amit valójában kellett. A feladat egyszerűnek tűnt, főleg az ismertetés után. "Szóval csak Koizumoval kell kicsit összedolgoznunk... Ez érdekes lesz." Persze semmi sem olyan egyszerű mint amilyennek tűnik. Ez már tegnap-tegnapelőtt is bebizonyosodott. De végül sikerült. Ennek is sikerülnie kell. 
Koizumo meleg hangja ugyancsak önbizalommal tölt el. Kicsit úgy éreztem mintha támogatna. Bár persze ezt nem csak kicsit kellene így éreznem, hisz tudatomban vagyok vele, hogy szándékában áll támogatni engem. A sensei utasításai szerint járok el, megformálom a kézjeleket, kis koncentrálás után a tüdőmbe koncentráltam az elemi chakrámat, majd egy határozott mozdulattal kieresztettem a számon keresztül. Sokkal erőteljesebben éreztem az elemi chakrámat mint tegnap. Valahogy úgy éreztem, effektíven csinálom azt amit. Ennek ellenére a végeredmény közel azonos volt egy sima, átlagos levegő-kifújással. Hát ez kellemetlen. Kicsit talán elvörösödhet az arcom a szégyentől, legalábbis én csak annyit érzek hogy a fejembe szökik a vér kicsit. Persze ez sem tart sokáig, mivel miután meglátom hogy társam is valami hasonlót produkál, még egy kicsit kuncogok is szegényen. Fogalmam sincs honnan jött ez a kis nevetés de ahogy jött, úgy fojtottam magamba vissza, hogy minél kevesebbet lássanak belőle a többiek. Persze ekkor már javában zakatolt az agyam, hogy mi is válthatta ki belőlem ezt a reakciót. Persze másodpercek alatt nem jöhetek rá erre, ezért csak betudom annak hogy kezd káros lenni ez a sok ismeretlen ember körülöttem az egészségemre. Vagy valami hasonlóra...
- Bocsi... Khm.... Nem is olyan könnyű mint ahogy az tűnik. - próbálom terelni a dolgokat egy kis blablával - Neked hogy ment?.. Vagyis, láttam hogy neked hogy ment, csak... nem gondoltam át hogy mit akartam mondani és ezért kérdeztem hülyeséget... Mármint... - És ekkor jut eszembe, hogy milyen magas szintre vagyok képes emelni a retardáció ember által elérhető felső határait - Khmmm... Próbáljuk meg még egyszer....
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Suzuhito Sayuri on Hétf. Jún. 01 2015, 19:22

A Sensei beszélgetni szeretett volna, Sayuri pedig vevő volt rá. Igazából még saját maga is meglepődött azon, hogy a csapat jelenlévő tagjai közül ő bizonyult a legbeszédesebbnek. Mindvégig ügyelt arra, hogy megtarthassa az elengedhetetlen távolságot a Sensei-el, és még véletlenül se kezelje le, vagy szólítsa meg rosszul a férfit. Nem engedhet meg magának egyetlen nyelvbotlást sem.. A férfi a feltett kérdéseket hol egy mosollyal, hol egy kicsit elmélyültebb arckifejezéssel fogadta, viszont a legtöbbre mégis megpróbált kielégítő, vagy legalábbis részben kielégítő választ adni. Érthető, hogy nem mondhat el mindent részletesen, hiszen még nem érkezett el az idő, illetve még bármi közbejöhet, és változhat az egész tervezet. A csapat hiányzó tagja érkezése után picit megváltozott a hangulat. A tea elkészült, ki lett osztva, Yuu kapott egy üdvözlést, Erisa talán végre megnyugodott, és minden visszatért a régi kerékvágásba. Kivéve, hogy a nyugodt éttermi nap is átmegy egy edzésbe. Természetesen ez nem baj, hiszen Sayuri már a készülődés közben is gyanúsnak találta, ezt az egészet. A férfi pedig meglepően frappáns megoldást talált, összekötötte az edzést a főzéssel, ami egy elég érdekes ötlet, de ez egy jó lehetőség volt rá, hogy rávilágítson a chakra használat sokoldalúságára. A lány kíváncsian figyelte ahogyan a férfi előveszi a nyers ételeket, gondosan előpakolja őket az asztalra, majd kiossza a feladatokat, a diákjainak. Örömmel vette magához a poharakat, majd pedig a flakont kezdte tanulmányozni, szemeit gondosan végigfuttatta az említett tárgyon, végighúzta rajta az ujját, majd megvárta, hogy a férfi engedélyt adjon a kezdésre. Nem kérdezett, nem volt értelme, elvégre a tegnapi nap folyamán már bőven volt idő kitapasztalni minimális szinten az elemi chakra sajátosságait, még ha csak érintőlegesen is, de volt róla szó. Nem tűnik olyan nehéznek. Ha a papírt átnedvesítettem, ez sem jelenthet problémát. Könyvelte el magában a lány miközben elszántan kiválasztja a számára legszimpatikusabb első poharat. A pohár kiválasztva, magához véve, pontosan a flakon mellé tette, csupán néhány centiméternyi szünetet hagyott a két tárgy között. Mugo sensei nem adna olyan feladatot amit nem lehet teljesíteni! Ennek tudatában pedig azonnal bele is kezdett a kézjelekbe amelyeket alaposan az emlékezetébe vésett az imént. A sorrend pontosan ugyanaz, majd végül a nyúl formálását tartotta meg a koncentráció közben. Tekintetével a vízre összpontosított, amely azonnal fodrozódni kezdett, gyengéden a flakon belső falának csapódva. Igazából pontosan úgy nézett ki mintha valaki egy kavicsot hajított volna bele egy tó vízébe ezzel megzavarva annak nyugalmát. Azonban mint kiderült ez nem volt elegendő. A víz csupán fodrozódni kezdett, de megmoccanni nem akaródzott. A lány csalódottan tépte ki ujjait a kézjel formázásából, majd ismét nekilátott az elejéről, ezúttal kétszer annyi chakrával. Biztos volt benne, hogy a chakra mennyiségével volt a probléma és nem a koncentrációja hagyta cserben. Társai cseverészése zavaró ugyan, de nem szabadna gondot okoznia. Ez is az edzés része.. ez is edzés. Ismételgette magában.
A víz végül megmoccanni látszik, vékony nyúlványként emelkedik ki az egységből, lassan közelítve a palack szája felé, egyre csak vékonyodik ugyan, de ez már fél sikernek számít ugyebár. Akárcsak egy kukac amely éppen kibújik a menedékéből, csak ez a dolog jelen pillanatban élettelen, csupán a chakra miatt mozog, mégis olyan... különös. A levegőben egyensúlyozva, óvatosan a pohár fölé próbálta irányítani. De sajnos amint irányt változtatott a kis "kukac" nem engedelmeskedett tovább, és ismét felvette az eredeti alakját. Néhány csepp ment a pohárba, picit a flakon külső fele is vizes lett, azonban többnyire az asztalon landolt az anyag.
- Azt hiszem szükségem lesz egy törlőrongyra. - hangjából érezhető csalódottság, haját a füle mögé fésüli, miközben a társai próbálgatásaira pillant. Fájdalma tovább fokozódik amikor látja, hogy amíg ő még sehol sem tart mindenki más hamar ráérzett a feladatra. Vagyis úgy tűnik, belelendültek.. Nem volt rest, egy mély levegő, majd annak kifújását követően már formázza is újra a madarat, a majmot, végül pedig a nyulat. Mint ahogyan az előbb is most is az áramoltatott chakra mennyiségében látta a problémát, ezúttal is hasonló mennyiséget próbált áramoltatni, viszont időközben növelt a mértéken, a víz vastagabb nyúlványként kezdődött, majd ismét vékonyodni kezdett, éppen, hogy kifért a palack nyakán, majd meglehetősen gyorsan egy gömb formába próbálta gyűjteni, már amennyire ez lehetséges volt, majd egyben belevezetni a pohárba. Ugyan a pohár háromnegyede megtelt vízzel, mégsem érzett elégedettséget, hiszen trehány munkát végzett. A víz továbbra is végigfolyt a poháron, lecsöppent az asztalra is. Felsóhajt, homlokot töröl, és hozzálát a művelethez.
Ez így rendben van? Miért okoz ekkora problémát egy pohár megtöltése vízzel? A többieknek miért megy ennyire könnyen minden? Alábecsültem volna őket? Borzalmas féltékenység kerítette hatalmába, ahogyan a feladatot sikeresen elvégzőkre pillant. Ajkába harap, csendben tűri, nem szól az égvilágon semmit, csupán mutogat, és koncentrál, ahogyan eddig is tette... 
Kérlek működj. Igen! Már majdnem jó! Már majdnem jó helyen van... Még egy kicsit lentebb, még egy picikét jobbra... óvatosan... óvatosan... Pont  jó! A víz belecsorgott a pohárba, szépen, ahogyan annak kell lennie. Ekkor már el is döntötte, hogy ez egy nagyszerű gyakorlat lesz éjszakánként, a fürdőben, vagy amikor senki sem látja. Sietősen beletöltötte a többi pohárba is a vizet, majd az üres palackra visszatekerve a kupakot, egy szemetesbe hajította, végül pedig valamilyen eszközzel feltörli az asztalra kicsapódó vizet.. Feltéve ha kap bármelyik társától, hiszen ha ez nem történik meg kénytelen keresni, erre alkalmas rongyot, esetleg szalvétát. 
- Kész vagyok. Sajnálom, hogy várni kellett rám. - picit lehajtja a fejét, miközben elnézést kér a többiektől, nem néz senki szemébe.

/ha jól számoltam megvan a sorszám. Ha nem akkor elnézést, bővítem ha kell, vagy a következő reagomban, a hiányzó sorok száma alapján írok többet//
avatar
Suzuhito Sayuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Kedd Jún. 02 2015, 17:15

Amint Koizumo létrehozta szikrának is alig nevezhető lángját, Erisa is kifújta a kicsit erősebbnek szánt levegőjét. A balsikert követően a lány mintha elpirult volna, és hebegni kezdett:
- Bocsi... Khm.... Nem is olyan könnyű mint ahogy az tűnik. Neked hogy ment?.. Vagyis, láttam hogy neked hogy ment, csak... nem gondoltam át hogy mit akartam mondani és ezért kérdeztem hülyeséget... Mármint...Khmmm... Próbáljuk meg még egyszer.... - dadogta. A fiút csöppet szórakoztatta a lány esetlen magyarázkodása. Egyre jobban kezdte érezni a különbséget a vándorélet és egy ninja falu geninjének az élete közt. Ez volt életében az első közös edzése valakivel, így nem érdekelte annyira a saját eredménye, mint Erisáé.
- Semmi baj, nekem sem sikerült jobban. - mosolygott a lányra maszkja mögött, majd rájött, hogy talán Erisa az arcát takaró maszk miatt nem láthatja ezt a bátorító gesztust, és arcához nyúlt, hogy levegye azt. Amint megérintette az anyagdarabot, újra azt a tolakodó, idegesítő személyt érezte fortyogni lelkének mélyén, ami az imént kísértette őt. Felemelt keze megremegett, majd visszaesett teste mellé. ~ Próbáljuk meg megint! Most még ne próbáljuk meg összehangolni a próbálkozásunkat, csak használjuk az elemünket ~ akarta mondani, de nem hagyta el hang a száját. Lehunyta szemeit, és újra átgondolta a feladatot, és az előző próbálkozását.
~Nem lesz elég a chakra menyiségét növelni a nagyobb hatásfokhoz, az előbb át sem gondoltam a feladatot, csak kifújtam a chakrámat. Szerencsém volt, hogy egyáltalán meggyulladt. Meg kell keresnem a chakrám áramlási rendszerében azt a pontot, amin keresztül a legközelebb tudom vegyíteni elemi chakrámat a levegővel, és ott kell a lángot létrehoznom. ~ próbált rájönni a feladat megoldására. ~ Vajon van tenketsu pontom a nyelvemben? ~ nem gondolkodott sokáig, megformázta az általa leginkább kedvelt madár kézjelet, majd újra csapattársára pillantott:
- Nekifutunk még egyszer? Most érzem, hogy sikerülni fog. - amint a lány visszajelzett neki, a madár kézjelről tigrisre váltott, és kifújta az összegyűjtött chakrát a tüzelőre. A szén és fa azonnal lángra kapott de nem gyulladt meg tartósan. Szükség lett volna az Erisa által kissé későn kifújt aprócska forgószélre, ami egy kanyart leírva a lángok eltűnése után ért a kicsit megpörkölődött tüzelőkhöz.

// Elvileg mivel meg volt adva, mi fog történni, írhattam róla, de ha esetleg nem, akkor az utolsó három sorból a fölösleges dolgok nyilváníttassanak meg nem történtnek Very Happy //


A hozzászólást Kenta Koizumo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 02 2015, 22:30-kor.
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Kedd Jún. 02 2015, 21:53

Nem kicsit éreztem magam kínosan, miután kiadtam magamból ezt a teljességgel nonszensz szöveget. Igazából egyáltalán, még csak nem is számítottam rá hogy nem néznek ezek után hülyének. Valahogy elképesztően hátránynak nézem ezen tulajdonságomat. És mint hátrányt, valamivel javítanom kell. 
Mindenesetre a fiú reakciója kicsit sem volt várt, az én szemszögemből. Először a "kedves" felelete döbbentett meg, amit adott a kis hablatyomra, majd a reakciója. Levette magáról a maszkját, ezzel megmutatva nekünk csupasz arcát. Furcsa volt. Nem az arca, hanem hogy levette a maszkját. Ha meg kellene magyaráznom miért tette, csak arra tudnék gondolni, hogy közeledni akar felém. De ez egy elég fura módja a közelebb férkőzésnek. Mindenesetre visszafojtottam magamba minden érzelmet, amit hirtelenjében vissza tudtam fojtani, majd a fiú tanácsára én is nekikezdtem egy második próbálkozásnak, miközben azon törtem a fejem, hogy mit rontottam el elsőnek. Az Elemi Chakrát éreztem, szóval nem a Chakra mennyiségével van a baj. Vagy ha van is, egyelőre a Chakrám koncentrációjával kell foglalkoznom. Ismételten megformálom a kézpecséteket, majd felszívom magamba a levegőt, és egy pillanatra becsukom a szemem. Érzem ahogy szép lassan az Elemi Chakrám a tüdőmbe összpontosul. Az előbb ilyenkor már kifújtam, de most még benntartom a lélegzetemet, igyekszek minél jobban rákoncentrálni. Végül, egy kritikus pillanatban kieresztem a számon a levegőt, mely ezúttal érezhetően erősebb, és egy kisebb kanyart is leír, de kicsit elszámoltam magam, és a tűz, mely Koizumo keltett, már rég kialudt a szénen. Félsiker. Kicsit örülök, mert egyre jobban érzem a dolog működésének elvét, ugyanakkor ha nem bénázok annyit, lehet időbe érkezett volna a léghullám, de abban is biztos vagyok hogy még így sem elég erős, igazam volt, több Chakra kell kicsivel. Egy kis csönd beállta után végül Koizumo biztat kicsit engem, bár abban szinte én is biztos vagyok hogy most sikerülni fog. Fura érzés, de két próbálkozás után szemmel látható a fejlődés. 
- Rendben, harmadjára biztos menni fog! - mondom mosolyogva Koizumonak, bízva abban hogy elfelejtette az előbbi bénázásomat, és a néhány perce csapott jelenetemet egyaránt. Persze ennek kevés az esélye, de a remény hal meg utoljára...
Közben ránézek a többiekre is. Sayuri még javában próbálkozik a feladatával, míg Yuu (feltehetőleg) már végzett is a halakkal. Ideje nekünk is belehúznunk!
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Kedd Jún. 02 2015, 23:15

A maszk levételével mintha Koizumo felszabadult volna. Csapattársai ezt egy egyszerű történésnek gondolhatták, mint ahogy (remélhetőleg) a cipőt is leveszik, mielőtt más házába lépnek. Azonban a fiú részéről ez jóval több volt ennél. Hogy mikor is kezdett Koizumo maszkot hordani?

- Irassyaimase*! - üdvözölte a boltos az üzletbe belépő fiút. - Mit parancsol?
- Felszerelést vennék egy hosszú útra. Fegyvereket, táskát, ruhát, meg ilyeneket.
- Sokba fog az kerülni, ilyen fiatalon miért mennél vándorolni? - nevetett a boltos, miközben végigmérte a fiút, majd mosolyogva elkezdte kipakolni a portékáját a pultra. Valóban rengeteg mindent tudott ajánlani, a ninja felszereléssel kezdte.
- Amire szerintem szükséged lehet, az mind itt van. Ha nem bánod, gyorsan összeállítok egy kisebb csomagot neked - ajánlotta, majd a fiú beleegyező bólintását követően neki is látott. - Kelleni fog öt kunai, darabonként 200 Ryu-ért, az 1000 Ryu, öt shuriken ugyanennyiért, az már 2000, két fuuma shuriken, így 12000 Ryu, 10 senbon 2000 Ryu, az 14000, 10 makibishivel ez 15000, ninjato 10000-ért, 25000, 1000 Ryu-ért 10m dróthuzal, még 1000 Ryu-ért szerszám-, és elsősegélykészlet, valamint 750-ért füstbombák, ezzel 27750 Ryo. Kelleni fog még 2000-ért robbanó jegyzet (29750), na meg valami, amibe ezeket rakod. A javaslatom az lenne, hogy vegyél hozzá még 2500-ért egy hátizsákot, 3500-ért széles övtáskát és shurikentartót, az úgy összesen 33750 Ryo.
- Rendben, e az összeállítás jó lesz - jegyezte meg halkan a fiú. - Szép ez a maszk - emelt le egy darab vörös posztót az egyik polcról.
- Ha ezt mind megveszed, akkor az a cég ajándéka - nevetett újból az eladó.
Koizumo ezzel elköltötte az apjától reá maradt pénz nagy részét, zsebében maradék ötezer Ryu-val, és új felszereléseivel lépett ki.

A maszk tehát csak egy ajándék volt, teljesen véletlen került a fiúhoz, de remek eszközévé vált, amikor el akarta rejteni érzelmeit. Hamarosan már minden külvilágból érkező negatívum elől az ajándék mögé rejtőzött, mígnem kinézetének szerves részévé nem lett. Egy idő után már alváshoz sem vette le. Hosszú idő után most először vállalta be, hogy megmutatja arcát a világnak, de társai ebből csak egy egyszerű mozdulatot érzékeltek. A lényeg azonban most a feladat volt, így Koizumo visszaterelte mostanában elég problémás tudatát az étterembe, és bátorítóan csapattársához szólt:
- Már csak az időzítést kell eltalálnunk, és sikerül. Mivel a te szeled később ér oda, mint az én tüzem, először te hozd létre a kis forgószelet, én pedig megpróbálom azt eltalálni - javasolta. Ha minden a terv szerint ment, a lánynak ezúttal tökéletesre sikerül a tornádója. Koizumonak rövid ideje volt célozni, nagyjából kiszámolta a légtömeg pályáját, majd az időben és térben kicsit előrébb elhelyezkedő pontra apró lángcsóvát lőtt. Csapatmunkájuknak köszönhetően a tűz meggyulladt, már csak a többiek munkájának eredményét kellett ehhez hozzáadni, és kész is lesz az étel. Apropó többiek! Yuu eddigre már (elvileg) végzett a halakkal, Sayuri azonban még a saját feladatán dolgozott. Bár a víz a legirányíthatóbb elem, ez mégis nehéznek tűnt, és időigényesnek. Koizumo Sayuri felé is villantott egy bátorító mosolyt, majd türelmesen várt, amíg csapattársa végez.

// *Irassyaimase = (itt) "Tessék beljebb fáradni"/"Lépjen beljebb"/"Üdvözlöm" //
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Szer. Jún. 03 2015, 00:00

Ezúttal biztosan sikerül. Koizumo remekül meglátta a helyzetet, az időzítéssel voltak problémák. Újra megformáltam a jeleket, újra vettem egy nagyobbacska levegőt, és újra a tüdőmbe koncentráltam a chakrám. Igazából annyira monoton ez a folyamat hogy ha még többször kellene végrehajtani hamar beleunnék. Szerencsére nem tűnik túl bonyolultnak a dolgunk, Sayurié annál inkább. Persze nem sok időm van a csapattársam feladatán gondolkodni. Ezúttal egy mozzanatnyit ismét tovább tartom bent a levegőt, és igyekszem minél jobban kitapasztalni mennyire kell koncentrálnom ahhoz hogy pont elég erős legyen a szél. A chakra mennyiségét is növelem kicsivel, majd miután mind ez kész, és látom hogy Koizumo is felkészült a kis szellőmre, kiengedem a bestiát a ketrecből, és csodák csodájára tökéletesen eltaláltam mindent, legalábbis épp egy ebéd főzéséhez. A szikra is remek időben érkezett, a szén begyulladt, majd egy aranyos mosolyt villantok fel, elégedettségem jeléül. Yuu már készen van a halakkal, immáron csak Sayuri az aki a vízzel szenved, de úgy tűnik ő is remek úton halad. Ha a sensei megengedi, akkor visszaülök a helyemre, és kicsit pihenek amíg mindenki készen van.

//bocsi a rövidségért//
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Yuu on Csüt. Jún. 04 2015, 13:40

Hmm mégis mi mindent tudok meg? Gondolkodtam el sensei válaszán, bár talán arról lehet szó amit idáig is tudok, mindenesetre érdekes részhez érkeztünk, itt az ideje, bemutatni azt, hogy mire is jutottunk, hogy mi értelme volt elhasználni azt a sok papír. Átjár az izgalom, hogy mégis hogyan sikerül elvégezni, ezeket a feladatokat. Nem tudom hogy a többiek mennyire látják értelmét de én tökéletesen megértem, hogy mire is jó ez. Akár ha a természetben vagyunk ezekkel a módszerekkel összedolgozva könnyedén túltelhetőjük, bár úgy érzem, hogy egy elég erős áramütéssel, vagy inkább sorozatos áramütéssel épp úgy megtudnám sütni a halakat mint azt a papírt, persze ezt most nem fogom bizonyítani a többieknek, a bizonytalanságom nagyobb annál, mintsem ilyet tegyek. Igen, talán sajnálatos jelenségnek mondható, de nem bízok eléggé az erőmben, de itt van az ideje, és a feladat elvégzése tökéletes gyakorlás lesz számomra. Sensei tanácsát megfogadom, bár talán egyszerűbb lenne mindet megölni egyben, együtt, de így, hogy egyenesen a halba vezetem, sokkal nagyobb esélyem van rá. Még mielőtt neki estem volna a feladatnak, elkezdtem gondolkodni azon, hogy egy ugyanilyen áramütéssel akár segíthetnék is valakin, bár az is biztos hogy sokkal erősebbé kell válnom, akár egy ilyen művelet elvégzéséhez is. Valahogy meg kéne próbálnom nyitottabbá válnom a társaim felé, hiszen sokkal közelebbről is megismerném a fiút, akkor egyszerűbb lenne szemmel tartanom, hmm nehéz falat hiszen Sayuri-sant, ez idő alatt megkel védelmeznem. Mégis mit kéne tennem, hogy kéne megoldanom a problémát? Bár eddig senki sem próbált Sayuri életére törni, és úgy kéne értelmeznem hogy a küldetés ideje alatt védem meg, de akkor is, bármikor történhet bármi. De ha azt nézzük akkor elértem a célok sőt, jelenleg talán az ANBU fölé kerekedő egység létrehozásának egyik alapköve vagyok, lehetséges hogy túlszárnyalhatom az elődeimet, még magasabbra juthatok. A kérdés, mely felmerült bennem az, hogy elég erős vagyok e egy ilyen csapatba. Persze nem arról van szó, hogy nem tudnék bármiféle képességet elsajátítani és a is igaz hogy rendszeresen kemény testi edzés alá vetem magam, de akkor is... egyetlen jól irányzott ütés, és ahogy ismerem a puhány társaimat képesek lennének kockáztatni az életüket azért hogy védjenek, miközben a földön fekszek és a saját tüdőmmel vívok csatát, miközben őket kaszabolják. Dühös vagyok, dühös magamra, mert gyenge vagyok, és dühös a külső nyomás miatt. Veszem kezembe az első halat, miközben bámulok magam elé és a gondolataimba merültem, s a dühöt, az energiát, nagy erővel áramoltatom át az első halba. Azonnal meghalt, meglepődtem magamon, legszívesebben felkiáltottam volna hogy „Sikerült!” De eközben a társaimat figyeltem, nagy volt a feszültség, bizonyára bennük is hasonló érzések lehetnek mint bennem. „Nincs mit tenni, ez is az erősebbé válás része, ahhoz, hogy erősebb legyél, először gyengének kell lenned” Mosolyodok el a maszk mögött. A társadalom által bevett természetes reakció, az hogy bárcsak a társaim elbuknának így jobban kitűnnék, ezt figyeltem meg az embereken, akikkel az utcán találkoztam manapság, mivel korábban nem volt lehetőségem ilyesmire, így ráálltam erre, este hét nyolc körül kiülök egy tetőre és hallgatom az embereket nézem őket, figyelem őket, és ez egyre jobban növeli a megvetést, melyet irántuk táplálok, de mégis mi ez az érzés, bár én is ember vagyok, nem érzem hogy közéjük tartoznék. Hogy lenézem e őket, igen, bár ebben az esetben nem egyenértékű azzal a dolog hogy föléjük helyezem magam, hiszen a saját lényemet is megvetem, egy ember aki a saját érzelmeit sem tudja felfogni, elemezni megvizsgálni, másokat vizsgál és ítélkezik felettük, na ne röhögtess, mégis, másokból olvasni olyan könnyű. De magamat sosem ismerhetem eléggé. Nem sok dolog van bennem, düh, félelem, megvetés, próbálom tartani a határt az emberek közt
és nem belekeveredni a dolgaikba, mégis néha nehéz, nehéz tartani, egészen addig míg egy újabb csalódás nem ér, akkor a határ újra megerősödik, és ismét áthatolhatatlan lesz. Egy út vezet a szívemhez és az a kunai, azt viszont nem engedem, nem leszek áldozat, nem leszek teher, erősebb leszek, azt akarom hogy féljék a nevem, mert a legjobb, úgy megnyelni egy harcot, hogy egy csepp vért sem ontasz, és az ehhez vezető út a rettegés. Hmm ebbe belegondolva, nem lennék jó kage, és elég gyorsan megölnének, az emberek nem szeretnek sokáig rettegésben élni, és ez a düh félelem, erőt is képes adni, és ha egy tömeg együtt mozog, együttes erővel bármire képesek. Hogy hogyan is írnám le magam, jelenleg talán bérgyilkos tanoncnak, hiszem mintha csak annak képeznének minket. Egy különleges egyedi osztag, jóérzéssel tölt el a dolog. A hetedik halnál járok, a félelmeim lassan szétfoszlanak, képes leszek rá, képes leszek legyőzni magam, túlnőni a gyengeségeimen., efelől nincs többé kétségem. Oldalra pillantok, ahol Sayuri.-san próbál ügyeskedni, és végigcsorgatja az asztalt, elmosolyodok a maszk alatt, bár ez nem igazán észrevehető, legalábbis a társaim a feladatukra koncentrálnak. Elveszek egy rongyot magam mellől, és Sayuri-san mellé teszem. Nem szégyen hogy nem sikerül, nagyobb szégyen nem megpróbálni a dolgokat. Bár ettől függetlenül, valamilyen szinten jól kéne esnie, és talán jól is esik, főleg miután Sayuri-san próbált parancsolgatni a csapatnak, és ugyan ki fogadna el egy parancsot a gyengébbtől. Nincs mit tenni, jelenleg magamat tartom a legalkalmasabbnak a csapat vezetésére. Bár, ha minden igaz jó ideig nem fogunk küldetésre menni, most  a kiképzésnél tartunk, és érdekel, hogy mégis miféle képességeket sajátíthatok el. Nem kapkodom el a hal gyilkolászást, mindegyikre koncentrálok, hogy ne hibázzak bár a vége felé egyre könnyebben ment, és itt az utolsó is.
-Végeztem sensei.
jelentem ki, majd leteszem az utolsó haltetemet is az asztalra. Nem volt olyan nehéz, és ez a szintű koncentráció már meg sem izzasztott viszont felmerült bennem egy kérdés.
- Sensei... fegyverbe bele tudom vezetni ezt a csakrát? tudok így sokkolni másokat akár azzal ha a fegyvereink összecsapnak, és a fémen keresztül átvezetem? 
Ha lehetséges, akkor ez igazán hasznos lehet, elég gyorsan mozgok így egy ilyen közelharci szituációt nem lenne nehéz elérnem.
- vagy ha a lábamon elhelyezek valami fémet, abba áttudom irányítani így a chakrát, hogy akár a rúgásom is veszélyesebb legyen? vagy egyszerűen csak van olyan technika ami lehetővé teszi hogy bármiféle fém nélkül egy ilyen veszélyes, sokkoló rúgást vagy ütést hajtsak végre?
avatar
Yuu
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Jún. 05 2015, 12:50

   Yuu jóval előbb lett kész, mint társai, így nem akarta elfecsérelni az idejét és feleslegesen bámészkodni, azonnal is intézett néhány kérdést a látszólag talán kissé unatkozó Sensei-nek, aki egy mosollyal nyugtázta Yuu sikerét. A mosoly őszinte és kedves volt, majd a kérdésekre választ is adott. Ezt persze hallhatta Sayuri, Erisa és Koizumo is. Talán egy csöppet még el is terelte a figyelmüket, ugyanis ez mind olyan dolog, ami érdekelheti a fiatal ninjákat.
- Remek kérdés Yuu. Az, hogy a fegyverbe képes legyél Elemi, vagy bárminemű chakrát vezetni, az egy nagyon nehéz dolog. Vagyis, sokkal inkább a fenntartás a formázás és a hatáskifejtés az, ami nehéz, nem pedig a chakra vezetése a tárgyba. De természetesen lehet.
A Sensei Yuu további kérdésein boldogan felkacagott.
- Látom ötleteknek nem vagy híján! Igen, remek meglátások. Hogyha valamilyen fémeszközt erősítesz a lábadra és abba vezetsz chakrát, akkor valóban komoly erőt leszel képes kifejteni, de hogyha csak a színtiszta Elemi Chakra hatásokat használod, akkor is képes vagy olyan Raiton ninjutsukat kifejleszteni, vagy megtanulni, amik hasznodra lehetnek.

Mondta a Sensei, majd rápakolta zavartalanul a még be nem gyújtott grillsütőre a Yuu által "előkészített" halakat, valamint a zöldségeket. Addig pedig amíg a többiek nem készülnek el, csendben marad, hacsak Yuu meg nem szólítja...
   Később mindenki végzett, a halak és a zöldségek "sültek" és végre Sayuri is befejezte a feladatot, amit a Sensei egy halkabb tapsikolással ünnepelt.
- Nagyon jó! Mindannyian ügyesen teljesítettétek a feladatotokat! Koizumo és Erisa: Ti ketten kitűnően együtt dolgoztatok és viszonylag gyorsan meg is lett az eredménye. Gratulálok! Yuu: Neked volt a legkönnyebb feladatod, mivel az ilyen kicsi lények megöléséhez kevés elektromosság is elég. Eddig azonban csak azok tudták elsőre megölni az összes halat, akik később erős Raiton használókká váltak... Sayuri... A te feladatod volt a legnehezebb, ugyanis itt már voltaképpen magát az anyagot irányítottad. Könnyűnek tűnik, de a legkevésbé sem az. Amit itt csináltál, azt majd el kellene érned egy tó mennyiségű vízzel is!
A Sensei komoly arccal néz a lányra, majd elneveti magát.
- Nem, nem! Csak vicceltem. Kezdetnek a hordó mennyiség is megteszi!
Mondta, majd felállt a helyéről, levette a kabátját a székről és a vállára tette. Eközben egy cigarettát is a szájába "varázsolt" majd úgy szólalt meg.
- Na... Fogyasszátok el az ebédet. A dobozban van még hal és zöldség, a teát pedig tudjátok, hogy hol találjátok. Ha végeztetek, akkor gyertek a Kiképzőtér bejáratához. Itt az ideje, hogy megmutassátok, hogy mire is vagytok képesek, valamint ha jól teljesítetek, akkor mindegyikőtöknek megtanítunk egy új technikát Shinku-senseiel.

Mondta Mugo, majd megfordult, ám az ajtóban megállt és visszanézett.
- Nem kell bezárnotok, mert a tulaj fél órán belül megérkezik. A hátsó bejáraton jön és előkészíti a konyhát. Valószínűleg nem fogtok vele találkozni.

Ezután pedig a sensei, nemes egyszerűséggel kisétált...

// +5 Chakra a jutalmatok. Nos, itt lehetőségeket vagy egy kisebb szockodásra ebéd közben. Viszont, egy előre megbeszélt terv szerint ugorhattok és mindenki elírja, a Kiképzőtér posztjába, hogy mi történt az ebéd alatt. Már ha történ valami érdekes. Voltaképpen Mugo arra vár, hogy csapatban érkezzetek.
Ui.: Ha írnátok Élményeket akkor ugye a chakrátok gyorsabban több lehetne és akár nagyobb lépésekben is haladhatna a fejlődésetek. De ez nem kötelező! Az Élmények csak kiegészítésnek vannak. //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Szer. Jún. 10 2015, 22:54

// Biztos ami biztos, ide írok, hogy ne kelljen majd rám várni, és mert Erisa kényszerített... // 

Javában készült az étel, de Koizumo nem kívánt részt venni az elfogyasztásában. Örömmel segített elkészíteni, mert egy jó edzés lehetőségét látta benne, de nem volt különösebben éhes. A benne lezajló okkult szintű küzdelem elvette az étvágyát. Visszavette a korábban lecsúsztatott maszkját, és felvette az asztal mellé tett táskáját. Az ajtó felé indult, és kilépett azon, miközben elővette a zsebében lapuló órát, és leolvasta róla az időt. Fel is húzta, nem volt kedve nagy nehezen újra beállítani. A kis kütyü hátlapján néhány kisebb karc, kopás képében megjelent a múló idő hatása. Ha bárki kérdezné, hová megy, így válaszol:
- Kicsit el kell gondolkodnom valamin, a Kiképzőterepeknél megvárlak benneteket. - még ha nem is kérdik, a kilincshez érve ezt úgy is elmondta volna. Az utcára lépve egyenesen a sensei által meghatározott célhoz indult el, komótosan, körülbelül olyan tempóban, hogy ha a többiek gyorsan esznek és gyorsan haladnak, akár utol is érhetik őt nem sokkal a Kiképzőterepek bejárata előtt.
Útközben a benne lakozó másik énjén gondolkodott.
~ Hogy füstöljem ki onnan? És megérné-e egyáltalán? Talán ad valamiféle erőt, amit kiaknázhatok, de biztos ára van. Nem szeretnék ebbe belebolondulni. ~ hánykolódott benne a felgyülemlett kétségbeesés. Körülnézett, tartva egy esetleges támadástól, olyasmitől, amilyet talán Erisa is kaphatott volna, ha hirtelen felindulásában haza akarna menni. Ebben a pillanatban nem volt biztos semmiben. Sejtette, hogy a Kiképzőterepeken újabb próba vár rájuk, legalábbis emlegetett valami ilyesmit is a sensei, meg valami új jutsuról is beszélt. Koizumo gondolatai egyre inkább kezdtek elterelődni arról, amin alapból tanakodott. Megkordult a gyomra - talán mégsem kellett volna kihagyni az ebédet, így kénytelen valahova betérni harapni valamit. Csakhogy nem talált egy kedvére való étkezdét sem. Fontolgatta, hogy visszamegy a Yashikibe, de végül csak tovább ment. 
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Vas. Jún. 14 2015, 23:23

//Egy, a bokorban megbúvó ártatlan utalás Rikutól hogy takarodjunk élményeket írni Very Happy Very Happy, Egyébként egy szóval sem kényszerítettem Koit az írásra, ő döntött úgy hogy írni fog. //


Egy újabb sikerélmény. A sokadik már az elmúlt napokban. Furcsa érzés. Furcsa hogy hirtelen minden olyan könnyen összejön. Tudom, most is örülnöm kellene, de ehelyett egy kicsiny félelem tölt el. Lehet hogy csak babonás vagyok, de abban hiszek, hogy ha a sors elkényeztet, rögtön utána megtanítja neked hogy az öröm és a boldogság egy múló dolog. Csak remélni merem hogy tényleg csak babonás vagyok. 
A feladat sikerült, mindannyian meglettünk dicsérve, ami ugyan jól esett, a fentebb említett gondolat miatt mégis csak egy enyhén erőltetett mosolyra futotta a részemről. Yuu és Sayuri külön meglettek dicsérve, érdekesmód engem Koizumoval együtt értékeltek, mintha ketten együtt alkottunk volna egy egészet. Kicsit zavaró, de valószínűleg csak bebeszélem magamnak. Vagy lehet kicsit féltékeny vagyok? Valóban a különleges érzések részéhez tartozik a féltékenység. Megkívánni azt, amit mást kap, azt, amit te nem érdemelsz meg, vagy nem tudsz elérni a saját erődből, szerencsédből. Az egyik legmocskosabb dolog az emberben, ami miatt alakul ki az a számtalan konfliktus. Féltékenység, Düh, Gyűlölet, Megvetés, Előítélet. Csupán néhány dolog ami az embert mocskossá teszi, piszkossá, mint a disznót aki a saját ürülékében pihen a nyári melegben. Köré gyűlnek a legyek végtelen seregei, és vígan szippantanak nagyokat a förtelmes trágyaszagból. Undorító. Egy tökéletes szó, ami az embert hibátlanul jellemzi. Persze tudom hogy a gondolataimban logikai hiba van valahol. Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy perfekt képem legyen az emberekről. De mégis. Egy emberben minden megvan ahhoz hogy undorítóvá váljon csak azért hogy elérje a boldogságát. Boldogság. Egy szép szó. Egy undorító tartalommal. 
Mire feleszméltem, a sensei már elfele köszönt, és mondandójából csak annyi jutott el az agyamig, hogy a kiképzőterekre kell menni miután ettünk. Kisvártatva Koizumo indult meg az ajtó felé, majd el is köszönt tőlünk. Nekem sem kellett több, mivel már ettem, néhány másodperccel azután hogy a csapattársam elhagyta az éttermet, én is utána indultam. Mikor kinéztem az ajtón még nem is járt messze, szememmel követtem egy ideig majd visszanéztem a másik két társamra.
- Otthon ebédeltem, nem vagyok nagyon éhes.. Majd a kiképzőterepeknél találkozunk... - Mondtam nekik, majd elindultam a fiú után. Kicsivel gyorsabb tempóban haladtam utána, így egy röpke idő múlva be is értem, és csupán 2-3 méterre voltam tőle. Egy fiút láttam magam előtt. Egy embert. Egy embert, akiben ugyanúgy megvan mélyen ez a förtelem, ahogy Yuu-ban, Sayuriban, Mugo-ban, vagy bennem is. Csak elég mélyre ásta el, hogy ne legyen feltűnő. Mert minden ember igyekszik a tisztább oldalát mutatni mások felé, míg ronda felük, mélyen a gondolataikban belül rohad tovább. 
Hirtelen rettenetesen elutasítónak éreztem magam. Előítélet. Szerepelt a kis listámban, ami összefoglalja az ember undorító oldalát. Félelmetes mennyire nem vettem észre magamon, hogy ily közel áll hozzám ez a fertő. Szinte kiráz a hideg, hogy ilyenekre gondolok magamban. De hát nem tudok ez ellen mit tenni, ember vagyok. És az embernek addig lesznek ehhez hasonló gondolatai, amíg meg nem halnak. 
Kicsit talán hamar született meg a döntés a fejemben. Beszélnem kell Koizumoval. Ha az ember sokáig nem beszél senkivel, azzal a saját ereit vágja. Minden gondolat ami megszületik a fejében, minden amit kitalál, csak a saját szemszögéből látja, Nem látja meg azokat a hibákat, amiket más ember igen. Persze semmiképp sem akarok arról beszélni Koizumoval, amire az előbb gondoltam elég hosszan, de érzem legbelül, hogy nem maradhatok örökre szótlan a társaimmal szemben. Egy még gyorsabb tempót felvéve mellétermek, majd megszólítom.
- Szia Koizumo-kun. Izé, én csak... Hogy vagy?.. Mármint elég sietve távoztál a Yashikiből. Talán valami baj van? Tudok talán valamiben segíteni? - Kérdezem tőle. Kicsit haragszom magamra, hogy amíg a belső hangom magabiztos, addig a tényleges hanggal rendelkező hangomnak semmi ereje nincs. De ez is csak egy hiba, amit ki lehet javítani.
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Yuu on Hétf. Jún. 15 2015, 12:39

Sensei elmondása alapján feltételezéseim jogosak voltak, csak egy gond van, hogy ezeket a chakra vezetéseket fent is kell tartani, és formázni kell, tehát rengeteg gyakorlásra lesz szükségem.
A többiek lassana vége felé haladnak, úgy tűnik még a csapatmunka is sikeresen lángra lobbant.
Úgy tűnik itt az ideje hogy Sensei levonja a következtetést. Mélyen szíven üt mikor meghallom hogy tulajdonképpen nekem volt a legegyszerűbb dolgom, mikor a papíron való gyakorlásnál szinte utoljára végeztem. Viszont valamennyire felvillanyoz, hogy még is csak jól teljesítettem a dolgot. Talán kissé szégyenlem magam amiért egy pillanatra kételkedtem Sayur-san képességeiben, hiszen mint kiderült neki volt a legnehezebb dolga. Alig végeztünk a feladattal, de máris csak ketten maradtunk ott, én és Sayuri-san. Egy pillanatra eszembe jutottak a múltban történő események és elfordítottam a fejem. Mezítelen testének gondolata futott át az agyamon és azok a sebek, melyeket korábban megtapintottam. A szívem kissé felgyorsult de gyorsan lenyugtattam magam.
-Sayuri-san... hogy vannak a sebeid?...
Kérdeztem rá kissé zavartan, mert nem akartam neki felhozni a korábbi események emlékeit.
-Kérdezhetek valamit?... Neked biztos sok barátod van, hogyan lehet valakihez közelebb kerülni?

Kérdem, hiszen célom Koizumohoz közelebb kerülni. És mivel tudom, hogy Erisa, szinte biztos hogy a fiú után rohant, mert úgy tűnik van közöttük valamiféle kapcsolat, így most, előnyömre fordítom ezt az időt és Sayuri-santól kérek pár tanácsot, hogy tovább haladhassak, ezen az úton, hogy  kerüljek a megfigyelt személyhez. Amit csináltunk meg is kell enni, így bele is kezdek maszkomat arcomlór lehúzva, miközben Sayuri-san válaszát várom
avatar
Yuu
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Suzuhito Sayuri on Szer. Jún. 17 2015, 20:24

A korábbi eredményekhez képest, a mostani gyakorlat végkifejlete egy szánalmas szárnypróbálgatásnak sem volt nevezhető. Borzalmas volt, minden csupa víz, és a poharak oldalát is meg kellett törölgetnie ahhoz, hogy ne csússzon ki senkinek sem a kezéből amikor inni szándékozik.. Igen, bőven volt oka szégyenkeznie, hiszen ennél siralmasabbra nem is sikeredhetett volna, arról nem is beszélve, hogy a minap még maga a sensei mondta, hogy a víz elemi chakra talán a legkönnyebben elsajátítható, vagy legalábbis utalást biztosan tett rá. Persze a sensei próbálta vigasztalni a lányt, de Sayuri akaratlanul is úgy látta, hogy a férfi csak kedves próbált lenni, hogy ne érezze letörve magát. 
- Szóval egy hordó... Rendben, ígérem minden nap keményen fogok edzeni, hogy a lehető leghamarabb elsajátítsam. Persze csak fokozatosan. - a fogaskerekek máris dolgoznak, és a hátsókertben egészen biztosan vannak üres, használaton kívüli üres hordók amiket ideiglenesen kölcsön is vehetne a gyakorlás idejére. A rövid csevejt követően a Sensei ismét magára hagyja a társaságot, amit a lány egy alig hallható sóhajjal fogad. De ha ez még nem lenne elég Koizumi, majd pedig Erisa követi. Úgy tűnik a csapat felbomlani látszik, vagy legalábbis bizonyos tagok egyáltalán nem akarják erősítani a kapcsolatokat. Elbúcsúzott a távozóktól, majd az utolsó csapattársra pillant aki úgy tűnik még itt maradt. Talán szánalomból, talán kedvességből, kitudja... Mindenesetre mégis jól esett a lánynak, hogy nem egyedül kell elfogyasztania az ebédjét. 
- Köszönöm jól. Szépen lassan gyógyulgatnak. Azt hiszem az otthon termesztett gyógynövényeknek köszönhetem. - egy mosolyfélét is kierőltet az arcára, miközben figyeli a forrongó ételt, időnként megmozgatja őket. Körülbelül öt főre elegendő étel két személyre.. fantasztikus, közben még a fiúnak is bólint aki már fel is teszi a kérdést. Egy picike homlokráncolás, majd pedig egy halk hümmögés. 
- Nos.. Nem szeretnék buta tanácsokat adni, mert én sem vagyok benne biztos, a sikerükben. De szerintem fontos a közvetlenség, és hogy sok időt töltsetek el együtt. Esetleg kisebb ajándékokkal... szerintem ilyen gesztusokkal biztosan jó benyomást kelthetsz bárkiben. - már meg sem kérdezi, hogy mi ez a nagy kíváncsiság. Van egy sejtése, hogy Saito-san végre rájött, hogy erősíteni kell a csapattagok közötti csapatmunkát, és ezért érdeklődik ennyire. 
avatar
Suzuhito Sayuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Júl. 03 2015, 14:24

// Yuu NJK lesz, Én viszem tovább. Remélem, hogy jól tudom majd hozni a karit. >< A heti posztolást tudom garantálni, ha még van kedved a játékhoz Smile Sayuri neked az Engedélyed megvan az Orvosi technikákra, mivel az Engedélyesség előtt már rendelkeztél Irio Ninjutsu ismeretekkel. Csak írom, hogy tudd. //

Yuu már éppen válaszolt volna Sayurinak, amikor hirtelen mindketten egy koppanásra lettek figyelmesek. Mivel Sayuri háttal ült az ajtónak, ezért megfordult, ám Yuu már régóta látta, hogy ki is érkezett. Igen, kopogó léptek a parkettán volt az a hang. Shinku-sensei toppant be, aki cseppet sem volt elragadtatva a csapattól és a helyzettől.
- Ti mit csináltok? Mugo nem mondott nektek semmit? Az a barom...
Mérgelődött.
- Úgy látszik őt még nem tájékoztatták.
Mondta, majd szapora léptekkel odasietett Sayurihoz és Yuuhoz. Leült az asztalhoz, pontosan oda, ahová azelőtt Mugo-sensei foglalt helyet. Shinku végignézett a választékon, majd lekapott a tűzről egy kissé nyers halat és úgy ahogy van, bekapta, majd megrágta és lenyelte. Látta, ahogy Yuu és Sayuri kérdő tekintete is rászegeződik, de talán Yuu jobban irritálta, ezért kinyújtotta neki a nyelvét, amin szépen helyet foglalt a félig nyer hal, valamint annak picurka szálkái.
- Blőő*
Hangzott a hang, majd elvett egy pohár vizet és leöblítette az ételt.
- Ha itt ücsörögtök, akkor ezek szerint Mugo még nem mondta el, hogy én foglak titeket tanítani. Valószínűleg éppen most kapja meg az információt erről. A Hokage-sama úgy gondolja, hogy nagyobb lépésekben leszünk képesek haladni veletek, hogyha ketté osztjuk a csapatot a tanulási idő alatt. És ma egy ilyen nap van, azonban holnap Küldetésre mentek. Akkor pedig az egész csapat részt vesz rajta.
Mondta Shinku, majd elvett egy spárgát, ami még nem volt feltéve a grillsütőre, majd felállt és megszerzett táplálékot rágcsálva megindult az ajtó felé.
- Egy órán belül legyetek a Nyolcas számú Kiképzőtéren. Ha nem tudjátok, hogy hol van, akkor kérdezősködjetek.
Mondta Shinku, majd kilépett az ajtón. A levegő kissé megfagyott, egyik Genin sem tudta igazán, hogy mit is kellene most szólnia, de a jeget mégis csak Yuu törte meg.
- Nem tudom eldönteni, hogy ez a nő most ilyen alpári, vagy csak ennyire unatkozik...
Morgolódik a fiú, miközben a grillben parázsló szenet nézi.

// Természetesen nem maradsz JK csapattársak nélkül, a Küldetésen is Erisával és Koizumoval leszel //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Júl. 19 2015, 16:32

// Sayuri-chan! A Kalandodat sajnos itt lezárom, ám örömmel folytatom veled a játékot (Erisa és Koizumo is vár vissza) hogyha esetleg újra aktív lennél! Keress meg bármikor, bátran!!! //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: BBQ Yashiki

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.