Getsugakure kapuja

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Hétf. Márc. 12 2012, 13:21

Egy hatalmas kapu rajta a falu jelével. Itt ellenőrzik a gyanús egyedeket, illetve vészterhes időkben szinte mindenkit.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Hétf. Márc. 12 2012, 14:18

// Tairjuko Rikuno //

A pyromán kiscserkészek! Segély a leégetteknek!


Átlagos nap, átlagos reggeli, körülbelül így indult a napod amikor felébredtél. Utolsó kalandod óta nem nagyon volt elfoglaltságod és úgy tűnt ez a mai nap sem lesz másként. A tétlenségtől lassan úgy érezted teljesen berozsdásodsz, így ha mást nem is, de legalább edzel egy keveset addig is telik az idő. Már épp összeszedted az ehhez szükséges felszerelést, amikor kopogtattak az ajtódon majd nem sokkal az után, hogy a zaj elhalt, a levelesláda zörgése ütötte meg a füled. Kíváncsian indultál a friss postáért és amikor már a kezed ügyében volt a levél nem kis meglepettség jelent meg az arcodon. A borítékon kétségtelenül a falu pecsétje volt, ami jelezte itt bizony ma nem lesz láblógatás. Miután felbontottad a következő üzenettel találod szembe magad.

Tisztelt Tairjuko Rikuno!

Egy küldetésünk van az ön számára, ami nem tűr halasztást.
Kérem, a levél elolvasása után szerelkezzen fel több napra és rögtön induljon a falu kapujához.
Kirendeltünk maga mellé egy felettest, ő majd felvilágosítja mindenről.

Tisztelettel, a falu vezetője!

Most hogy már majdnem mindent tudtál ideje volt elindulni. Amikor a kapuhoz értél ott már három szekér állt az építőeszközöktől és gyógyszerektől kezdve az élelemig mindennel megrakodva. Minden szekér mellett két-két katona állt vörös mellpáncélban oldalukon karddal. Miközben feltételezhetőleg rád és az említett felettesre vártak unalmukban páran lándzsájukat támasztották, míg a többiek ellenőrizték a rakományt. Ha elég eszes vagy, ami a rakományból és a védelemből leszűrhető akkor rájössz ez bizony nem egyszerű sétagalopp lesz, ha ráadásul még két shinobi is kell ezekhez az állig felfegyverzett katonákhoz.

// Reagáld le a reggelt és a levelet majd juss el ide és szűrd le a saját elképzeléseid a látottakról. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Kedd Márc. 13 2012, 18:59

Elég korán keltem olyan fél 7 fele, valahogy nem tudtam tovább aludni. Miután felkeltem az ágyamból felöltöztem, majd megreggeliztem. Mivel márt jó ideje nem voltam küldetésen így a napjaim gyakorlással teltek el. De ez a nap szerencsére érdekesebb lesz, mint a többi, hisz egy fontos levelet kaptam a falu vezetőjétől. Ahogy a borítékra néztem egyből tudtam, hogy valami küldetés félére fogok menni. De ahogy felnyitottam és belenéztem akkor pontos eligazítást is meg kaptam. A levélbe leírták, hogy több napi élelmet tegyek be, és hogy a fegyvereimet se hagyjam otthon. Miután a levelet elolvastam, összepakoltam a felszerelésem, átellenőriztem a fegyvereimet, szépen letisztogattam, majd miután ezeket beraktam a táskámba, még pár konzervet is bedobtam. Ezek után végre elindultam. A lakásom, a falu kapujáig olyan 15 percnyire lehet. Az utat jól tudtam és szerencsére még az idő is meleg volt. Amikor megérkeztem 3 szekeret láttam, ami tele volt pakolva minden féle dobozokkal. A szekerek mellet pedig katonák álltak, pontosabban kocsinként kettő. A küldetésem valószínű, hogy a kocsik kísérete lesz, amit már nagy izgalommal várok. Megígérem, hogy mindent bele fogok adni a sikeres küldetés érdekébe.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Pént. Márc. 16 2012, 16:31

Miközben magadban merengtél és elhatároztad, hogy életed árán is végrehajtod a küldetést, vagy ha ily módon nem is, de mindenképpen sikerre viszed, teljesen megfeledkeztél az úgynevezett felettesedről. Ahogy kezdtél visszazökkenni a valóságba, az ég egyik pillanatról a másikra elsötétült pont mint a regényekben ám nem a goromba és dühtől fekete viharfelhők gyülekeztek. A magyarázat teljesen egyszerű és világos volt, mint a tiszta égen sütő Nap. Hátulról egy hatalmas árnyék vetődött rád majd rögtön el is haladt melletted egyenesen az egyik rakományt ellenőrző katona felé tartva. A férfi, mert hogy férfi volt annak a gigantikus árnynak a tulajdonosa, amely elvette tőled a fényt első ránézésre nem kis megrökönyödést okozott neked. Hatalmas közel két méter fölé emelkedő óriási figura volt szinte fatörzs vastagságú karokkal. Ám ha ez nem lett volna elég mindössze fél kézzel tartott tetsubóját pihentette a vállán, ami azért nem csekély erőket kívánt. Amint a hivatalos kísérő és a nemrég megjelent figura befejezte az információcserét az óriás ezúttal egyenesen a te irányodba tartott. Szemtelen módon másodjára is megtagadta tőled a Nap meleg sugarait, de nem lehetett ez ellen mit tenni. Most hogy ott állt előtted alaposabban is szemügyre tudtad venni. A hatalmas shinobi fejkendőjén kétségtelenül Getsugakure jele ékeskedett jelezvén ő az akire vártál. Mindemellett mert, hogy nem mezítelenül érkezett erre az őrző védő feladatra egy fekete mellpáncélt húzott, aminek hátán szintén ott volt az a jellegzetes félhold de ez most mellékes. Ruházata további részei, mint a nadrág vagy a szandál szintén feketék volt és bár alsó megvilágításból félelmetesnek hatott az Úr, lenézve rád még is csak egy kedves mosoly bújt meg a rövidre nyírt szakáll mögött. Ám nem csak a mosolya de a hangja is ugyan ezen tulajdonsággal bírt a jókedvvel egyetemben.
- Rikuno-kun, ha nem tévedek? – nevetett fel minden ok nélkül miközben hatalmas lapát kezeivel megcsapkodta az egyik válladat, amitől az-az érzésed támadt mentem belesüllyedsz a kőbe.
- Ooyama Jinpachi vagyok szolgálatodra. Mint kijelölt chuunin foglak kísérni az utadon. Az előbb beszéltem az egyik őrrel és közölte még pár perc és indulásra készen állunk. Na, de mielőtt elfelejtem, be kell avassalak a küldetésünkbe. A feladatunk egyszerű. Három napnyira van egy falu észak felé. A neve most nem jut eszembe, de a lényeg hogy ők a gyújtogatások egyik áldozatai és nekik megy a szállítmány. Nekünk mindössze annyi a dolgunk hogy hiánytalanul és egészben eljuttassuk a falu határáig a rakományt.
Itt némi szünetet tartott, majd mint aki ellenségtől tart körbe kémlelt, és a következő mondatot súgta füledbe.
- Van itt még egy titkos része a küldetésnek, amiről később tájékoztatlak.
Hangja a kedvesből hirtelen váltott komolyba, ami vagy meglepett vagy hidegen hagyott, de a bogarat elültette a füledbe az egyszer biztos.

// Egyenlőre most sincs más dolgod, mint lereagálni az ipsét és hallottakat. A postodat viszont ide kérem nem is hiába. Kereskedelmi utak A reagálás mellett írd le az utazást egészen estig. A terület leírását melyen áthaladtok teljes egészében rád hagyom, ám igyekezz alapos lenni vele, ne csak annyi szerepeljen, hogy van fű, fa, meg homok, esetleg más. Illetve szíved joga hogy a katonák miképpen viselkednek az út alatt. Jinpachi vidáman dudorászó gondtalan figura, ha őt is bele veszed a postodba. Bármilyen kérdés az NJK-khoz általam lesz megválaszolva. Bár ez még csak az út első napja, légy résen, figyeld meg a környezetet, és ne lankadjon a figyelmed. Hosszabb post lévén legalább wordben lévő 30 sor mennyiségét kérném. Az okot tudod, hisz beszéltünk róla, ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan. Próbáld kitölteni az űrt. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Csüt. Márc. 22 2012, 17:03

// Bocsi a késésért még 1X//

Miután megérkeztem és körbenéztem nem csináltam semmit. Vagyis csak vártam és vártam az egyik fa törzsénél. Mivel a fa még nagyon aprócska volt így semmi árnyékot nem adott, de ennek eléggé örültem, hisz direkt pont azt a fát választottam, mivel nagyon szeretem, ha nap erős fénye süti az arcomat. Rengetek emlék játra át az agyamat, ami pont ennél a kapunál történt. Eszembe jutott az érkezésem, az a hosszú hajóút, amit a föld országából egészen idáig tettem meg. Aztán még az első csapatom illetve az első küldetésem, ami innen indult. Sajnos a visszaemlékezésem nem tartott valami sokáig, mivel egy furcsa esemény térített vissza a valóságba. Az ég felettem hirtelen elsötétült, nem gondoltam volna, hogy esni fog, pedig olyan szép időnek indult, de szerencsére ezt az állítást hamar megcáfolta az-az alak, aki valójában eltakarta a fejem fölül azt a csodaszép napot. Majd hirtelen megfordultam és szemügyre vettem az a furcsa és hatalmas alakot. Eleinte nem tudtam hova tenni, nem tudtam, hogy mit kezdjek vele, de miután a nevemen megszólított és megláttam a ruházatán a fél holdat, akkor megnyugodtam. Tehát valószínű ő lesz a csapattársam. A ruhájához visszatérve, minden egyes ruhadarab fekete volt, hogy miért nem tudom, de valószínűleg az éjszakai mozgásba segíti. A küldetés pedig nem mást, minthogy azt a három kocsit biztonságba elvigyük egy bizonyos faluba. Az út sajnos háromnapnyira van innen, ami azt jelenti, hogy majd kénytelen leszünk megállni estére. Miután letisztáztuk mi is lesz a feladatunk felszálltunk közösen az egyik kocsi hátuljában, jelen estben a középsőt választottuk.
Miután a katonák mégy egyszer átellenőrizték a csomagokat illetve a kocsit ők is beszálltak, és végül elindultunk. A kabinok elégé meg voltak pakolva különböző ládákkal, de mivel az összes le volt takarva így nem tudtam, hogy pontosan mi is van benne, de az igazából nem lényeges az a fontos, hogy épségbe el tudjuk majd őket szállítani. A hely hiány miatt kénytelenek voltunk lefedett ládákon ülni. Az út hosszú és unalmas volt, viszont a táj tényleg gyönyörű volt. Az út két oldalán erdősor állt, ahonnan madár és egyéb állathangokat lehetet kiszűrni. Az út elégé buckás volt és néhol pedig egy-egy gödör mélyült be az úton. Szerencsére a lovak és a szekér kerekei elég jól bírták a strapát és nem nagyon kellett megállnunk. Az úton nem nagyon beszélgettünk én inkább az alvásra koncentráltam hisz, tudtam, hogy majd az éjjelt úgy is át fogjuk virrasztania, és ott lesz majd időnk jobban megismerni egymást. Szerencsére a lovak jó egészségbe voltak így elég jól tudtunk haladni.
Ahogy mentünk-mendegéltünk észrevettem, hogy kezd besötétedni, amit jeleztem is
Jinpacni-nak. Majd ő hirtelen kiszállt a kocsi hátuljából és elterelte azt a három kocsit egy kis tisztásra ahol majd az estét tudjuk tölteni. A tisztás tiszta fű volt, ami kőrül egy kb egy méteres bokor futott végig kör alakba. Ebben a körben két elég nagy ösvény volt, amin a kocsik ki és be tudtak állni. A bokrok körül pedig néhány fa állt, ami elég nagy árnyékot tudott nyújtani az ott pihenő embereknek. Miután én is kiszálltam a kocsiból leültem a tisztás közepére Janpacni mellé várva a további eseményeket. Remélem, most majd el tudja mondani, a küldetés másik célját is.

avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Kedd Aug. 28 2012, 20:31

A leányzó arcán még most is, a kapuhoz közeledve, ott játszott az a diadalittas mosoly, melyet az elsőként érkezés varázsolt rá, még a palotában.
Az egy órát kihasználta, hogy haza ugorjon, és lepakolja a cuccokat, amik nem kellenek: letette a hosszabb küldetésekre szánt másik öltözéket tartalmazó tekercset, az alkarvédőt, ami most csak elnehezítette volna a karját, és a fegyverzeten is könnyített egy kicsit, majd nyomában a párduccal sietősen indult a kapuhoz, miközben jövendőbeli csapattársai körül jártak a gondolatai.
A Palotában nem volt idő a bemutatkozásra, pedig Hiashi közvetlensége megérdemelt volna egy méltó választ, így ha feltűnt a városból érkezve, netalántán megelőzte őt, mosolyogva lépett hozzá.
- Szia! Ne haragudj a modortalanságomért.- Az anyja illedelmesnek tanította
- Jól mondtad odabenn... Ame vagyok.. vagyis...-ekkor viszont beugrottak neki apja szavai is a klánba tartozásról, s ezzel változott a viselkedése is. Kihúzta magát és komoly hangon szólalt meg újra.
-A nevem Munfurawa, a Djuka klánból, ő pedig hű társam, Yoru.- Erőteljesnek hatott, és elég hangosnak ahhoz, hogy mások is hallják, mint aki valóban komolyan veszi ezt a klán dolgot, pedig nem akart ridegnek tűnni, főleg nem azzal a sráccal, aki talán az első barátja lehet itt. A többieket még nem ismerte, bár a késő kölyök ismeretlenül is rossz pontot szerzett nála, a Kagami nevű vezetőjükről pedig nem akart véleményt alkotni. Ha a vezetőjükké nevezték ki, nem gondolhatott rosszat róla, akkor sem, ha panaszkodott miattuk.
Ha várni kellett még, akkor nem idegeskedett, hanem könnyedén támasztotta a kapufélfát, elmélkedésre használva ki az időt, Yoru pedig a lábainál ücsörgött. Ame könnyűnek gondolta a feladatot, amit kaptak, de nem panaszkodott miatta. Ez volt az első küldetése itt, talán jól is járt vele. Egy bonyolultabb küldetés alatt lehet hogy ügyetlenebb lett volna, mint amilyennek tűnni akart, a bemutatkozásnak pedig jól kellett sikerülnie, hogy Apa és Anya büszke lehessen rá.
Nem volt kérdése, és ha valaki még nem hallotta volna, jóval szelídebben mutatkozott be neki.

//marad: elsősegély, 2 füstbomba, 10 m drót, és a két shuriken tartó teljes felszereléssel ( 1 kunai+5 senbon mindkettőben elhelyezve)//
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Hiashi on Csüt. Aug. 30 2012, 16:38

Miután Michuri-san kiadta a küldetést, leadtam a fegyvereimet neki. Csak a tantomat hagytam meg, meg az öt shurikent a tartójóban a többit leraktam. Út közben még Ame haza ugrott, hogy lepakolja a fegyvereit, majd még előttem ért a kapuhoz. Amikor én is odaértem, kicsit, akadva elmondta a nevét, és bocsánatot kért azért, hogy odabent nem mutatkozott be. Majd válaszoltam is neki.
- Semmi baj. Ez csak természetes. - utána leguggoltam és megvakargattam, Yoru tarkóját. - Amúgy kiket ismersz még a klánból, rajtam kívül? -
Amíg vártam a válaszát addig elővettem egy rongyot, meg a tantot és elkezdtem tisztogatni, miközen végig Ame szemébe néztem és mosolyogtam rá, mert örültem neki, hogy ő az új társunk. A mesterről, eddig annyi véleményem született, hogy szép.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Akira on Szomb. Szept. 08 2012, 12:50

Sikerült összeszednem, hogy mi az, ami kellhet és mi az, ami nem. Rábíztam az őrökre, majd elindultam felfelé, épp hogy csak elfordultam és elindultam felfelé, amikor hallottam, hogy a táskám az utcán landol. Dühös voltam, de mégse lenne jó, ha a falu vezetőjének őreivel összevesznék. Épp csak felértem, amikor egy shinobi lépett mellém, hogy ne zavarjam a vezért és hogy menjek a kapuhoz félóra múlva. A cuccokat, ami még nálam maradt, megigazítottam, majd egyből a kapuhoz mentem. Amikor megláttam a társaimat, egyből aktiváltam a shunsin no jutsut és mellettük teremtem, majd hamarosan Moon is megjelent.
- Bocsánatot a késésért, volt egy kis gondom a felszerelésemmel és néhány őrrel. Genki lennék és ő itt a társam Moon, egy farkas.
Láttam, hogy a társaim elég komoran néznek, hogy késtem, de nem nagyon zavart.
- Látom te is állathasználó vagy. Szia Hiashi, hogy van a vállad az utolsó küldetésünk óta. Anya mesélte, hogy nem történt semmi komoly.
Jópofizni kezdtem a társaimmal, de valószínűleg nem veszik jó néven. A lányt kézen csókoltam, majd kezet fogtam Hiashival és a vállára csaptam. Próbáltam elfelejtetni, hogy késtem és hogy igazából azon kívül, hogy egy kisállatot kéne elfogni nem tudok semmit, bár szerintem ennél többet nem nagyon kell tudnom. Megvártam, míg megtudom a leányzó nevét, majd körbenéztem, majd kerestem egy fát és felmásztam az egyik ágra, hogy többet láthassak a környezetből. Ha megérkezik a tanár, direkt alacsony ágat választva, leugrok és neki is bemutatkozok.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Szept. 09 2012, 14:23

A hófehér hajú fiú érkezik meg először a kapuhoz, azonban ő elég jól elrejtőzik az árnyakban, így az ifjú Djuka lány nem is veheti őt észre. Majd beszélgetésbe kezd Hiashi-val. Rögtön utánatok megérkezik Kagami is. A Chunin továbbra is eléggé morcosnak tűnik, veletek nem is igazán foglalkozik. Végül Genki is betoppan, nem sokkal az indulás előtt.
- Csak hogy itt vagy! Nem gondolod, hogy kicsit igyekezhetnél is, amikor a vezetőhöz hívnak? Ha így folytatod, sohasem fogsz fellépni a ranglétrán.
Ekkor a 4. genin is előjön a kis rejtekéből. Arca szinte teljesen érzelemmentes. Egy könyvet pakol éppen a hátizsákjába, majd először a kísérőtöket nézi meg, majd Munfu-hoz lép oda.
- Örülök a találkozásnak! - ekkor megfogja a lány kezét és kézen csókolja. - Takeyanagi Tomoko vagyok! Amíg engem látsz, ne aggódj! Nem hagyom, hogy bármi bajod essen! Zokon venném, ha egy ilyen szép virágszál megsérülne.

//Még 1 körig itt vagyunk. Dolgozzátok fel, hogy megérkezett mindenki.//

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Szer. Szept. 12 2012, 10:22

Yoru, aki általában tartózkodó szokott lenni idegenekkel, most élvezte Hiashi becézgetését. Fejét szinte követelőzően dörgölte a kezéhez, hogy további vakargatást kérjen. A lányt ugyan meglepte a dolog, de nem tette szóvá, csak végtelen szeretettel figyelte a törleszkedő macskát.
-Hát.. jóformán senkit - Ame zavartan vigyorgott a srácra, ahogy válaszolt a kérdésére.
-Apának nem volt igazán ideje körbe vezetni. - tette még hozzá, hogy enyhítsen a szerinte súlyos hibán. Egy Djukának, legalábbis az ő képzeletében, mindig a helyzet magaslatán kellene állnia, és természetesen tudnia minden fontos dologról.
-Talán te majd körbe vezethetnél, és bemutathatnád a klán tagjait. - vetette fel. Tetszett neki a srác közvetlensége, és biztos volt benne, hogy a fiú társaságában sok érdekes dolgot láthatna, nem csupán azokat, amik a mindennapokban fontosak lehetnek.
Ahogy Kagami megérkezett, elhallgatott és a nőt kezdte figyelni. A rosszkedv sütött a chuninról, de Ame remélte, hogy ez nem fog a küldetés rovására menni. Remélte, hogy van annyira profi, mint amit a rangja sejtet, és a küldetés alatt túllép majd a haragján. Nem.. nem is remélte. Biztos volt benne, így nem is aggódott.
Genki látványos megérkezésére enyhén elnyílt a szája meglepetésében. A fiú annyira... színpadiasan bukkan elő. Nem tudta, hogy tetszik-e ez neki, mindenesetre számtalan, megfoghatatlan érzést keltett benne. Így hogy szinte beégett a tudatába, Ame tudta hogy nem fogja elfelejteni őt. Az első pillanatokban egyetlen dolog nem tetszett neki, a késés ténye, majd a hadarás amivel megszólalt, végül ahogy a srác túlontúl lelkesen lépett hozzá, és áttörte személyes terének határait, hogy elkapja a kezét. Ame sötét pillantással igyekezett kitérni előle, s ha mégis elkapta, akkor szabad keze megindult, hogy halántékon csattintsa a kölyköt.
- Munfurawa vagyok a Djuka klánból. Ne érj hozzám az engedélyem nélkül Genki! - szólt figyelmeztetően, megnyomva a nevet, majd mintha megbánta volna a kirohanását, meleg, szelíd hangon folytatta.
-Ő Yoru, a legjobb barátom, és a harcos társam. - mosolygott vidáman a srácra.
-Moon igazán szép - dicsérte a farkast, remélve helyre áll az általa megbolygatott béke, majd a hirtelen előbukkanó újabb fiúra nézett, és szinte megkövülten állt, ahogy az hozzá lépett.
-Ó.. én is örülök. - ezúttal nem tiltakozik a kézcsók ellen, sőt, arcán enyhe pír jelent meg.
-Na.. nagyon köszönöm - hebegte. Ezúttal eszébe sem jutott, hogy Djukaként neki nem kellene védelmező, hiszen erősnek, hatalmasnak kell lennie. Yoru pedig, akit láthatóan érdekelni kezdett ez a furcsa változás, először csak hegyezte a fülét, majd lassan odasétált a fiúhoz, és szimatolni kezdte, végül érdes nyelvével gyorsan végignyalintott a lábán, hogy jobban megérthesse, miféle emberke is ő. Ezt követően pedig, mivel kíváncsiságát kielégítette, a farkashoz indult, óvatosan, de domináns módon, hogy őt is jól megnézze magának.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Hiashi on Vas. Szept. 16 2012, 12:21

Améval való beszélgetésem közben megérkezett Kagami is, a chuunin lány, aki még mindig bosszús volt amiatt, hogy velünk kell foglalkozni. Én örültem neki még ha ő nem is szeretett minket, mert szerintem nagyon szép lány volt. Időközben Genki is befutott. Kicsit én is szégyeltem magam miatta, pedig múltkori küldetésünk alkalmából én késtem annyit. Kezet nyújtott majd kezet ráztunk.
- Szeva tesó! - köszöntem Genkinek. - Persze a karom már jól van, de azóta szereztem egy másik sebet. - mosolyogtam és megmutattam a bal karomon lévő heget. - Látom te is jól vagy meg Moon is.
Válaszoltam Genkinek, de hirtelen feltűnt még valaki. Egy Getsugakurei shinobi fiú, aki azonnal Améhoz lépett és megcsókolta a kezét. Ame kicsit fintoirgott emiatt. De a fiú, hogy javítson a helyzeten elkezdett neki hízelegni. Nem ellenkeztem, mert majd kiderül tényleg olyan-e, ahogy bemutatja magát. Odaléptem mellé, és kezet nyújtottam neki.
- Szia. Djuka Hiashi vagyok. Ha jól sejtem te is velünk jössz a küldetésre? - kérdeztem Tomokotól.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Akira on Hétf. Szept. 17 2012, 08:35

Valahogy csak sikerült megérkeznem a helyszínre. Hiashi és az új lány, akiről kiderült, hogy Munfurawa alias Ame a Djuka klán legújabb tagja, már nagyjából összeismerkedtek. Az állatról láttam, hogy nem közönséges macska bár beazonosítani nem tudtam. Azok után, hogy az a nő, aki az állathasználó technikámat tanította struccal dolgozott, én pedig egy farkassal, igazából bármi megtörténhet. A lányon látszott, hogy egy kicsit érdekes a látásmódja. Valahogy úgy tünt, mintha elvárná magától, hogy, mint újonc, ismerjen mindenkit és mindent a klánnal kapcsolatban. Igazából én se tudtam mindent, pedig régebb óta vagyok itt. ~Igazából mindegy, mert a küldetés után úgyis vándorolni szeretnék, mert a falu kötöttségei nem engednek meg dolgokat és Kodoval is összevesztem, így nincs igazából mi itt tartson.~ Megérkezvén sikerült elkapnom a lány kezét, amit egy tarkóra verés követett, de nem igazán érdekelt, mert még mindig dühös voltam a katonákra, hogy 5 percre nem tudtak figyelni a cuccaimra. A lány először harciasan reagált, de aztán megenyhült, mikor az állatra tértem át. A nevét megtudtam, azt viszont még mindig nem, hogy milyen fajta állat és elég viccesen nézne ki, ha előkapnám a biológia könyvet megnézni. Hiashival is szóba elegyedtem, mert hát végül is klán társam és az utolsó küldetésen együtt voltunk. Közben megérkezett egy másik kölyök, majd mint Takeyanagi Tomoko néven mutatkozott be, majd felajánlotta a lánynak, hogy megvédi. Magamba röhögnöm kellett, hiszen ninják vagyunk, nem futkoshatunk a küldetés alatt a lány után, hogy minden fűszáltól megvédjük, miközben mi halálos veszélyben vagyunk kitéve. Ame is shinobi neki is meg kell magát tudnia védenie, persze ha kell és tudok, akkor én is segítek, de mindenkinek elsősorban magára kell vigyáznia. ~Nem Hiashi ő nem jön velünk, csak véletlenül megtalált. Hogy lehet ilyet kérdezni?~ Nem nagyon tudtam mit kezdeni magammal és úgy döntöttem, hogy inkább rákérdezek Yoru fajára.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Csüt. Szept. 20 2012, 22:11

Mivel mindannyian összegyűltetek és kicsit össze melegedtetek, a chunnin elővesz egy képet, majd felétek mutatja.
- Ezt az állatot kell megkeresnünk a falu határában. Az erdőben kóborol valahol. Gyertek utána, bárkinek bármilyen kérdése van, tegye fel út közben! - mondja a kunoichi, majd elindul az erdő felé.
Az utatok nyugodt, körülöttetek mindenhol madarak dalolnak. Látszólag nem fenyeget benneteket senki. Tomoko a Sensei és Ame között foglal helyett, Ame jobb oldalán Hiashi, míg Kagami bal oldalán Genki foglal helyet. A hófehér hajú srác folyamatosan kapkodja a fejét a két lány között, de a legtöbbet Amén pihenteti a tekintetét.

//A következő post már menjen Hold országa -> Erdőségek. //

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Ryuu on Kedd Okt. 23 2012, 18:43

Az üzenet elolvasása után nem nagyon akaródzott hazamennem, ráadásul nincs is minek. Szokásos harci dolgaimat mindig magamnál hordom, és fejpántomat mostanában csak alvásnál veszem le, illetve fürdésnél. Gyors léptekkel indulok hát a kapuhoz, ám sajnos az út hosszabbnak bizonyult, mert sikeresen újra eltévedtem. kicsit átkoztam magamat a rossz tájékozódó képességem miatt, így jobb ötlet híján felugrok a háztetőre, és a házak tetején futva indulok tovább. Az időpont előtt egy órával érkeztem meg, amit nem is bántam. Leültem a kapu tövébe, és egyszerűen vártam csendben, magam gondolataiba merülve, míg az óra delet ütött.

_________________


Adatlap


Abakura Djuka Ryuu: 301 ch (Getsugakure-i ninja (Genin), főkari)
Kanshiro Hanae: 100 ch (Szökött ninja)
Amaken Yoshimitsu: 250 ch (Vándor Ninja (chuunin))
Hamada Fuyu
avatar
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Rejtett Hold


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Okt. 29 2012, 10:00

// Nem egészen írtad le amit kértem, de nekem így is jó //


Igaz, hogy várnod kellett egy néhány percet, de már fél órája dele ütött az óra és még mindig nem érkezett meg senki. Csak a falusiak és a turisták nyüzsögtek mindenfelé, de ninjának nyoma sem volt. Megfordult a fejedben, hogy nem is ninja lesz az akivel teljesíted a küldetésed, hiszen ez csak egy próba és egyben egy D szintű küldetés, így nem lehet baj belőle. Talán még csak ki sem kell mozdulnod a faluból. Mondjuk akkor semmi értelme nem lett volna annak, hogy itt legyél. A feszült és unalmas várakozást végül megtörték. Egyik pillanatról a másikra, a por felverődött a talajról és egy kisebb forgószelet alkotva kezdett előtted körözni, majd amint lassulni kezdett, egy alak rajzolódott ki. Egyből felismerted azt a katonás tartást és ezt a nem mindennapi kinézetet. De Ő is felismert, és szemöldökét felvonva szólalt meg.
- Már megint Te vagy?
Kérdezte Kurama-sensei, majd leporolta a ruháját.
- Azt hiszem, most már állandó felügyeletem mellett fogsz maradni. Elnézést a késésért, de dolgom volt. Nos, akkor állj fel! Indulunk! Útközben majd mindent elmondok.
Mondta a férfi, majd kisétált a kapun. Amint csatlakozol hozzá, a figurát gyorsabbra veszi.


// A postot még mindig ide kérném. Kíváncsi vagyok a karaktered gondolataira is //
_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Ryuu on Hétf. Okt. 29 2012, 11:25

Nem nagyon zavart az, hogy késett az, akivel együtt töltöm a küldetésem idejét. Nyugodtan dobog szívem, és nem zavar semmi. Egy darabig azt hittem, hogy nem is ninja lesz partnerem, amit picit furcsálltam volna, de hát csak D szintű küldetésről beszélünk, szóval ez most lényegtelen. Egyszer csak egy kisebb porfelhő jelent meg tőlem néhány lépésnyire, amiből egy jól ismert alak lépett ki. Kérdésére közönbösen válaszolok.
- Hát úgy látszik Kurama-sensei. - mondom, ám amint befejezte következő mondanivalóját, én is hozzáteszek valamit - Engem nem zavar... Előfordul egy elfoglalt embernél. Természetesen indulhatunk.
Mondom, és így is teszek. Sensei kíséretével egyhangúan indulok. Nem zavart, hogy ismét megint Mr. Jókedvvel vagyok, mivel csak az számított, hogy befejezzem a feladatomat minél előbb, hogy megmutassam, hogy lehet rám számítani. Kardomat markolva a sensei után szaladok.

_________________


Adatlap


Abakura Djuka Ryuu: 301 ch (Getsugakure-i ninja (Genin), főkari)
Kanshiro Hanae: 100 ch (Szökött ninja)
Amaken Yoshimitsu: 250 ch (Vándor Ninja (chuunin))
Hamada Fuyu
avatar
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Rejtett Hold


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Okt. 31 2012, 11:26

Amint elindultatok, felvettétek egymás tempóját és egységesen tudtatok haladni. Először még a földes utakon mozogtatok nagy gyorsasággal. A sensei menet közben pedig elmondta, hogy mi célt szolgál a küldetésed és azt is, hogy mi lesz a feladatotok. Ugyan azzal a szigorú tekintettel nézett maga elé mint mindig.
- Mint már talán Te is tudod, a Ninja vezetőnek is bizonyítanod kell, hogy érdemes vagy Getsugakure Shinobija címre. Ugyan már hivatalosan ninja vagy és csak árulás vagy nagy hiba esetén foszthat meg a rangodtól, de jobb lesz vele vigyáznod. Ha választanod kell a Daimyou és közte, akkor inkább Őt válaszd. Ő olyan itt mint a nagyobb nemzetek Kagéi. Na már most, a küldetésed rendkívül egyszerű, ezért is csak ketten hajtjuk végre. Én felügyellek. A feladatod, egy szállítmány épségben eljuttatása Szeigjoku no Satoból Getsugakuréba. Az ott élő emberek mezőgazdálkodással és halászattal foglalkoznak. Mivel úgy tudják, hogy hivatalosan Te már jártál itt, így téged küldtek. De jobb óvatosnak lenned, az itt élő emberek és állatok kiszámíthatatlanok.
Amint befejezte a mondanivalóját, menet közben felugrott az egyik fa ágára. Te követted és ha vannak kérdéseid itt fel tetted őket... A lemenő nap fényében vágtatok át az erdőn, de ami furcsa volt, hogy a fény mintha megsokszorozódott volna. Ebből következtettél arra, hogy lassan eléritek a falut, mivel itt a Tenger mellettetek. Valóban igazad lett, elértétek a falut.

// Következő post Szeigjoku no Sato. Kérek egy szép tájleírást, hogy hogyan is néz ki a környező erdő és a Falu kívülről. A karkatered gondolataira is kíváncsivagyok //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Csüt. Ápr. 04 2013, 09:52

/ jinpachi/

Amit eldobtam az utolsó kunait is a robbanás sikeresen megtörtént. Ettől a hatalmas energiától, megrezdült a talaj és magasan füst szállt föl a bábu helyéről. Ezek szerint sikerült, el tudtam sajátítani a technikát. A mesterem nem nagyon szólt ehhez semmit, viszont kaptam tőle 10 db elkészítet zsákocskát. Az utunk tovább folytatódik, pontosabban egy óra múlva szólt hozzám zárásként.
- Értettem és sietek és köszönöm, hogy megtanítottad nekem e technikát. - azzal el is indultam haza, vagyis inkább futottam, nehogy elkéssek. Utálok késni inkább előbb ott, leszek a kapunál, minthogy rám kelljen várni. Mikor hazaértem gyorsan megebédeltem, ami jelen esetben egy kalóriadús forró ramen volt jó sok tésztával és extra hússal, a felszerelésemet átnéztem még egyszer, majd valami hideg ételt is becsomagoltam magamnak és végül elindultam a kapu felé. Az egy órából körülbelül 20 perc marad még hátra, így nem kellet, rohanom, szép lassan bandukoltam a kapuig miközben az új technikán járt az agyam. Nagyon tetszet.
Amint megérkeztem a város kapujához felültem egy korlát szélére és vártam a mesteremet a további eligazításért. Remélem a küldetésen nem lesz semmi gond és sikerrel el tudjuk majd végezni. Igére én minden tőlem telhetőt beleadok majd.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Pént. Ápr. 05 2013, 11:50

Miután megérkezel, nem telik bele pár perc és máris megjelenik a Jounin két genin társaságában. Elégedetten hümmög egyet a férfi, majd bemutatja a társaidat:
- Ők itt a küldetés alatt a társaid. A lány neve Yukihana, ő a mi kis fegyvermániásunk. Majd ő rendezi a szállítmány raktározását. - mutat a mellette álló lányra, majd a másik oldalán lévő fiú felé mutat.
- Ő pedig Hoshi, közelharc beállítottságú. Van bármilyen kérdésed, mielőtt elindulunk?

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Pént. Ápr. 05 2013, 13:14

A várakozásom nem tartott sokáig, a Jouninnom két ismeretlen geninnel jelent meg a város kapujánál. Tehát ők lesznek az új társaim, gondoltam magam, majd leugrottam a korlátról, hogy bemutatkozhassak én is. A lány neve Yukihana, aki egy fegyvermániás, a fiút pedig Hoshinak hívják aki a közelharci beállítottságú.
- Sziasztok a nevem Rikuno !- mutatkoztam be mosollyal az arcomon. Magamtól direkt nem nagyon mondtam semmit, majd úgyis kialakul útközben, hogy ki milyennek gondol, illetve ,hogy mikre vagyok képes az meg legyen meglepetés.
-Sensei nincsen semmi kérdésem, felőlem mehetünk.
Azzal a hátamra vettem a táskámat és vártam, a következő eligazításra. A két genin egyenlőre szimpatikus és nem hiszem, hogy valamiféle gond lesz majd hármunk között. Én izgatottan várom a küldetést, remélve, hogy minden a terv szerint fog elsülni és nem lesz semmiféle zűrzavar. Azt most megígérem, hogy mindent a legjobb tudásom szerint fogok elkövetni, és megpróbálok mindig higgadt maradni.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Hétf. Ápr. 08 2013, 21:44

A másik két genin csak biccent feléd, de nem szólalnak meg. A Sensei is csak egy bólintással nyugtázza, hogy nincs kérdésed.
- Akkor hát induljunk! Minél hamarabb ott vagyunk, annál hamarabb lesz vége ennek az unalmas feladatnak. - mondja a férfi, majd futásnak ered a geninekkel a háta mögött.
Amint elhagyjátok a falut, fa ágakon közlekedve folytatjátok az utat. Nagyon gyorsan "meneteltek" és kora délutánig meg sem álltok. Akkor csak egy 10 perces pihenőt tartotok, ez alatt nyugodtan kérdezősködhetsz, próbálhatsz társalogni a többiekkel. A 10 perc letelte után viszont folytatjátok az utat.
Újra megerőltetitek magatokat, de így legalább fél 6 körül megérkeztek a házikóhoz. A Sensei megállítja a csapatot, nem közelítitek meg az épületet.
- Várjatok itt, körül szaglászok! - mondja, majd eltűnik a környéken.

//A postod ide kerüljön: link //

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szomb. Május 18 2013, 14:25

//Nemzetközi küldetés-Telihold-Jiraiya//

Éppen ebédemet fogyasztottam, mikor kopogtak. Az ajtóhoz sétáltam, majd kinyitottam. Egy őr állt ott.
- Szép napot, Kodomo-kun. Elnézést a zavarásért, de Namizuo-sama rendkívüli gyűlést tart a Nagyteremben. A megjelenés kötelező – adta át az üzenetet lehajtott fejjel.
- Köszönöm az értesítést, indulok. – válaszoltam mosolyogva, majd becsuktam az ajtót. Rendes ruhába öltöztem, majd átsétáltam a főépületbe, azon belül pedig az alagsorba, ahol a Nagy terem volt. Már voltak ott néhányan. Namizuo a terem végében felállított asztalnál ült, jobb oldalán Hiari, balján pedig egy idős férfi. Az ismeretlen igen csak előkelő ruházatban érkezett, láttam már őt a Daimyou irodájában. Mit csinálhat itt?
A terem kezdett megtelni a klán tagjaival, valamint a katonákkal. A nyüzsgést Namizuo szakította félbe.
- Köszönöm, hogy mindenki eljött, fontos bejelenteni valóm van. – felkelt székéről, majd a mellette álló férfi felé nézett – Az úr Masaki, a Daimyou segédje a Hold vezetőjének levelével látogatott meg tegnap éjjel. A Hold országa hivatalosan is belépett a háborúba. A Tea országában zajló konfliktus és zavargások érdekében a szövetségesek a Getsugakure-i flotta beavatkozását rendelték el. Azonban a flottának nincs megfelelő támaszpontja a térségben, ezért a vezetőség arra a döntésre jutott, hogy egy nagyobb létszámú shinobi haderőt küld a két ország közötti semleges szigetre, támaszpont kiépítésének céljából. A sziget kulcsfontosságú lehet a háborúban, ezért arra kérte a haderő vezetőit, állítsanak fel egy olyan alakulatot, amely képes kiépíteni a központot. A sziget befolyásának megszerzése rendkívül fontos, a feladatra minden eszköz felhasználható. Tisztelettel, a Daimyou. – tette le levelét Namizuo.
- Eljött a pillanat, amelyre oly sok éve nem került sor. Kicsinyke országunk ismét háborúba áll, azonban a vezetőség igen megfontolt és taktikus tervezéseinek köszönhetően eljött az idő, hogy a Hold megerősödjön, a Nagy nemzetek szintjére nője ki magát. Habár a Daimyou egy kisebb katonai egységet mozgósít, a sziget bevételére klánunk erejét kérte fel. A Djuka klán haderejével akarják bevenni a szigetet. Megtisztelő feladatnak érzem, hogy a vezető, Michiru Tsuki ilyen fontos feladattal bízott meg engem. Az éjjel összeállítottunk egy alakulatot, akik a szigetre indulnak. A csapat holnap reggel indul, egy külön hajóval. A partraszállás után a taktikai bázison kapják meg a további értesítést. – majd megköszörülte torkát, és folytatta – Kérem, hogy a következők álljanak fel, és lépjenek előre. Munfurawa, Hiashi, Narahiko, Ryuu, Rikuno, Kazuma, Mikommi, Hiroku, és végül, Kodomo. Ti fogjátok képviselni a Djuka klán haderejét. Holnap reggel a kikötőben találkozni fogtok a klán egyik legképzettebb katonájával, Kazedando Soroshima-val, valamint a néhányatok által ismert Takeyanagi Tomoko-val. A hajó az 5-ös stégről fog indulni. – még befejezte beszédét, megköszönte a támogatást, majd arra kért mindenkit, hogy készüljön föl a korai indulásra.

Másnap igen korán keltem, nehogy elaludjak. A felszerelésem már előző éjjel becsomagoltam, de a biztonság kedvéért átnéztem még egyszer. Minden megvolt, reggelizni indultam, azonban nem voltam éhes. A hasam kavargott, a Tábor óta nem voltam ennyire lelkes és izgatott egyszerre. Gyomrom teljesen összeszűkült, pár óra múlva már egy hajón fogok utazni a háborúba. Nem tudtam enni, így csomagoltam inkább az útra. Minden készen állt. Páncélom felöltöttem, melynek mellkasára a klán jelképe van festve. Alkarvédőim is felvettem, majd szorosra kötöttem, ugyanígy a lábvérteket is. Fejpántom felé nyúltam. Egy pillanatra elkalandoztak gondolataim. Emlékek törtek elő, mikor a genin vizsgán átnyújtották ezt a fejpántot. Mosolyogtam, majd erősen megkötöttem tarkómon. Tekercseim a hátamon lévő reteszekbe helyeztem, készen álltam az indulásra. Vörös színű köpenyem magamra vettem, majd kinyújtottam bal karom.
- Gyere, Shiro, indulunk – a fehér holló, aki az asztalomon ült, megrázta fejét, majd rászállt a vállamra. A kapuban az őrök sok sikert kívántak, én pedig a város felé vettem az irányt. Volt még egy kis elintéznivalóm.
- Szép napot kívánok – köszöntem, ahogy beléptem a fegyverkereskedő boltjába.
- Miben segíthetek, Kodomo-kun? – mosolygott a boltos.
- Ezt szeretném – adtam át egy zacskót, melyben 10 db Makibishi és robbanó jegyzet volt. Az összeget kifizettem, majd kisétáltam az üzletből. A fegyvert eltettem a többi mellé, majd megindultam a kikötőbe.
Már a távolból kiszúrtam az óriási hajók vitorláját, majd a megadott stégre sétáltam. Namizuo már ott várt. Az idős vezető is kijött, hogy búcsúztassa katonáit, szeretteit. Hamarosan megérkezik mindenki és elindulhatunk, hogy naggyá tegyük a Holdat, ezzel véglegesen beteljesítsük klánunk legfőbb célját.

//Vásároltam 10 db Makibishit +10 db Robbanó jegyzetet - 10x100 + 10x100=2000 Ryo
Mivel a küldetés egyben a klán és szövetségeseinek szól, akinek fontos alap felszerelésügyi problémái vannak, azt a klán kasszája tudja finanszírozni, részleteket PM-ben egyeztessük. Jiraiya, remélem megoldható//

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Hiashi on Szomb. Május 18 2013, 15:56

Bennt ültem a szobámban és éppen fegyver leltárt csináltam, amikor kopogtak az ajtón. Nem tudtam, hogy ki lehet az ezért felálltam és kinyitottam az ajtót. Az egyik szolga volt a birtokról.
- Üdvözletem Hiashi-kun! Namizou-san hivat téged a Nagyterembe gyűlésre. Azt mondták sürgős! - mondta a szolga.
Megköszöntem neki az információkat majd útjára bocsájtottam. Elővettem a szekrényből egy másik ruhámat, mert a mostani koszos és vizes volt a fegyvertisztogatástól. Amikor összeszedtem magam elindultam a folyosón és átmentem a lakóterületről a főépületbe. Ott lementem az alaksorba, ahol a Nagyterem található. Amikor beléptem már többen voltak bennt a teremben. Azt hittem késésben vagyok, ezért gyorsan leültem a nekünk kijelölt helyre. Mikor mindenki bennt volt Namizou neki kezdett beszédének. Nagyon izgatott lettem annak hallatára, hogy beléptünk a háborúba. Ráadásul, hogy egy ilyen nagy szabású küldetésre küldenek minket teljesen megörültem. A Tábor óta ez volt az első nagy szabású küldetésem. Majd elsorolta a küldetésen részvevő emberek nevét. Szerencsére mindenkit ismertem már valahonnan, még Tomokot is pedig ő nem volt Djuka. Amikor befejezte beszédét, Namizou elbocsájtott mindenkit. Ránk hagyta, hogy mindenki készüljön fel.

Következő nap reggelén, ahogy felkeltem elkezdtem gondolkodni, hogy mégis mit vigyek magammal. Tudtam, hogy pár dologra még szükségem lesz az indulás előtt. Az egyik shurikentartóba beleraktam öt kunait és a katanával együtt belepecsételtem az egyik tekercsbe. A másik shurikentartóba beleraktam az 5 méter drótot és a shurikentartót felraktam a combomra. A többi fegyvert, a villanóbombát beleraktam az övtáskában és azt is lepecsételtem a másik tekercsbe. A két tekercset beleraktam a táskába amit a hátamra vettem. A derekamra felcsatoltam a tantomat, majd amikor úgy gondoltam minden megvan elindultam a kikötő felé. Útközben betértem a fegyverkereskedőhöz néhány dologért. Vettem 3 robbanócetlit, meg még egy 10 és egy 5 méteres drótot. Miután megvettem, kimentem a bolt elé és a shurikentartóból kivettem az 5 méter drótot és amilyen erősen csak tudtam összekötöttem a másik 5 méteres dróttal. Miután mindent elraktam futólépésben indultam el a kikötő felé. Amikor odaértem, felszálltam a hajóra, majd köszöntem mindenkinek és vártam, hogy elinduljunk a célunk felé.

// A vásárlás: 15*10= 150 Ryo + 3*100= 300 Ryo
az egész 450 Ryo
15 méter drót, 3 robbanócetli
Kodomoval beszéltem ezt klánpénzből fizetnénk//

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Vas. Május 19 2013, 11:39

Úgy tűnik fantasztikus képességeim híre hamar elért a megfelelő helyekre, hogy részt vehessek egy komolyabb küldetésen. Végre nem rablót kell hajszolni valamelyik szigeten, illetve nem is kutyát kell sétáltatni, vagy befogni. Háborúba indulok! A feladatom az valószínűleg csak futárfeladat lesz, de ezt a speciális technikámnak köszönhetően nagyon gyorsan és ügyesen véghez tudom vinni. Ráadásul ha kell, meg is tudom védeni magam.
Enyhén bizsereg a testem az izgatottságtól. A falu kapujában kell betársulnom a többiekhez, de most nem tervezek látványos belépőt, sem késést. Sőt, a lehető legkorábban próbálok megérkezni. Így lehet, hogy még alig vannak jelen. Magabiztosan, hatalmas mosollyal az arcomon sétálok oda a többiekhez, akik valószínűleg majd a társaim lesznek. Azonnal felismerek egy ismerős arcot, Hiashiét, akivel már korábban vettem részt küldetésen. Biccentek egyet felé üdvözlésképen, majd kicsit távolabb állok meg, hogy leellenőrizzem a felszerelésemet. Ha szólnak hogy indulunk, akkor betársulok a többiekhez és velük megyek.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Hétf. Május 20 2013, 19:10

Épp a szokásos edzésemet végeztem a tűző napon, mikor egy ismeretlen alak jelent meg a kert részén. Hosszú köpenyt hordott minek csuklyája a fejét takarta.
- Rikuno, gyere, velem a mester márt vár- szólt az idegen, majd jobb kezet felém intette, jelezve, hogy menjek vele.
- Rendben- bólintottam egyet, majd elindultam felé.
Az táborhoz vezető út elég unalmas volt, mivel egy szót sem szóltunk egymáshoz, vagyis én próbáltam, de ő kérdéseimre nem válaszolt, mintha meg se halotta volna, így hát én meguntam és csöndbe maradtam. Mikor megérkeztünk a terem márt tele volt. Ez csak természetes, hogy én értem be utoljára, igazából el se mentem volna, ha nem kerestek volna meg személyesen. Elég sok ismeretlen arc volt a Djukák között, de hát nem ismerhet mindenkit az ember. Mikor leültem a terem egyik üres székére Namizou-sama tartott egy beszédet. A beszédében a közeledő háborúról volt szó. Vagyis végre eljött a nagy nap. A Hold országa és a Djuka klán megmutathatja mit is tud. A küldetés csapatos lesz és lényege egy szeget elfoglalása, ami majd a Hold országának lesz kialakítva, mint támaszpont.
Végre valami izgalom is lesz az unalmas hétköznapjaimba. Alig várom. Mikor befejezte beszédét 9 nevet sorolt fel köztük az enyémet is, akik a Djuka klánt fogják képviselni a küldetés folyamán. Mikor ezt megtudtam majdnem hanyatt dőltem a meglepettségtől.
Büszkén álltam kint a többiekkel, szíves erősen dobogott, nem gondoltam volna, hogy majd én is használható tagja leszek a klánnak. Mikor végleg befejezte beszédét mindenki elhagyta a termet és hazament.

***
Másnap viszonylag korábban keltem a szokottnál. Gyorsan összepakoltam a cuccomat, fegyvereimet összekészítettem, majd reggeli után elindultam. A kikötő felé vezető útón eléggé izgatott voltam. Még sosem voltam ekkora küldetésen. Remélem, nem fogok csalódást okozni, és minden a legnagyobb rendben fog elsülni. De mielőtt beértem volna a kikötőbe beugrottam egy fegyverboltba ahol vettem 10db robbanó jegyzettel töltött zsákocskát ( a jutsomhoz) és öt darab sima robbanójegyzetet. Most márt, végleg fel vagyok fegyverkezve, irány a kikötő. Amint megérkeztem egyből felismertem a hajót. Gyönyörű szerkezete biztonságot és az elpusztíthatatlanságot sugallta. A hajón márt voltak emberek, így hát itt volt az ideje, hogy én is felszálljak rá. Viszlát, Hold országa, irány a háború.

// Vásárlás : 15 db robbanócetli, mivel a zsákokat magam állítom össze így csak a cetliket kell megvásárolni. 15*100 =1500ryo
Köszönöm Very Happy:D


avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.