Getsugakure kapuja

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Ryuu on Hétf. Május 20 2013, 21:21

Éppen katanamat fentem, mire kopogtattak. Felálltam ágyamról, majd kinyitom az ajtót. Egy falusit pillantok meg, aki a Holdból jöhetett elém. Mielőtt annyi mondhattam volna, hogy „igen?”, már mondta is mérgelődve.
- Namizou-sama vár téged a nagyteremben. – ezzel megfordult, és morgolódva elment.
Annyira ledöbbentem, hogy egy kicsit lefagytam, de megráztam a fejemet, majd elindultam. katanammal az oldalamon nekivágtam a falunak. Pár percen belül, már a kijelölt helyen voltam, de mint kiderült nem csak rám vártak. Namizou megszólalt, mire én gyorsan helyet foglaltam. Úgy látszik végre tényleg elég éles bevetésem lesz. Felálltam, amikor kellett, majd megvártam, míg Namizou befejezi, majd mikor elengedett minket szaladtam is haza.
Másnap az időpont előtt két órával felkeltem, és felszerelkeztem. A dobófegyvereket, robbanójegyzeteket és a drótot is az övtáskámba helyeztem, míg a két katanamat a hátamon kereszteztem X formában, illetve Kusari Gamat, meg a Katart az övtáskám övébe tűztem, de vigyáztam nehogy megvágjam magamat. Ezek után a kikötőbe indultam, és kereken pontosan ott voltam. Remélhetőleg minél hamarabb indulunk.

_________________


Adatlap


Abakura Djuka Ryuu: 301 ch (Getsugakure-i ninja (Genin), főkari)
Kanshiro Hanae: 100 ch (Szökött ninja)
Amaken Yoshimitsu: 250 ch (Vándor Ninja (chuunin))
Hamada Fuyu
avatar
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Rejtett Hold


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Kazuma on Hétf. Május 20 2013, 23:32

Kop-kop. Valaki kopogtatott az ajtómon. Éppen aludtam. A tegnapi edzésem igencsak elhúzódott ezért csak késő este tudtam lefeküdni. Alig pár órát aludtam, elég fáradt voltam. Nagy nehezen kikászálódtam az ágyamból. Kop-kop. Dübögtek az ajtón ismét és ismét. Mikor kinyitottam az ajtót, az egyik őr látványa fogadott aki igen bosszankodva tekintett rám. Rosszallóan végignézett rajtam. Láttam a szemében, hogy azalatt a rövid idő alatt mióta itt vagyok, nem igazán sikerült megkedvelnie. Ekkor megszólalt:
-Látom téged sem tájékoztattak időben... Siess, gyülekező van a nagyteremben. Namizou-sama mindenkit látni óhajt!
Gyorsan összekaptam magam, rendes ruhát vettem fel. Ezután az őr elvezetett a főépület alaksorában lévő nagyterembe. A terem már-már színültig tele volt a klán tagjaival. Szerencsére nem én érkeztem utoljára, elég nagy szégyen lett volna...
Ekkor Namizou-sama tájékoztatott minket a rendkívüli eseményekről. Mi is hadba vonulunk. Nem tudom, hogy a fáradtság vagy a megdöbbenés tette, de nem igazán bírtam felfogni az eseményeket.

A zavarodottságom másnap kora reggelre teljesen elmúlt. Megértettem a feladatunk súlyát. Még előző nap este összepakoltam minden eszközt amire szükségem lehet a jövőben, bár úgy találtam a felszerelésem elég hiányos. Reggel felöltöztem, majd reggelizni siettem.
Evés után egyből a kikötőhöz siettem, de út közbe megálltam egy fegyverkereskedésnél. Itt vettem 10x10 méter dróthuzalt, 10 füstbombát, 10 robbanó jegyzetet és egy széles övtáskát, hogy tudjam mibe tenni a felszerelésem. Mikor a pulthoz értem az árus már mosolyogva várt.
- Üdvözlöm! Pont az előbb járt itt Kodomo-úr. Csak nem készülnek valahová, hogy ennyi felszerelést vásárolnak?
Ekkor eszembe jutott, hogy talán nem lenne szerencsés, ha mindenki tudna a feladatunkról. Muszáj leszek valahogy kibújni a kérdés alól gondoltam.
- Tényleg? Nem is tudtam, hogy neki is szüksége van új eszközökre... Ha ezt tudom jöttem volna vele.
- Áh értem! No sebaj erről már lemaradt.
-Úgy néz ki.
- Ez összesen 3800 ryu.

Odaadtam a pénzt majd távoztam. Ekkor eszembe jutott, hogy szükségem lenne valami új öltözékre, amiben jobban el tudok rejtőzni, mert a mostani kicsit feltűnő. Ekkor betértem egy páncél üzletbe. Itt kerestem egy ruhát ami jól beleolvad minden környezetbe. A választás egy szürkés feketés terepmintás ruhára esett. Már rég venni akartam egy új ninja overált. Vettem még egy lánc inget, biztos ami biztos, nem akarok ilyen fiatalon meghalni...
Majd sorba álltam a kasszához és fizettem. 700 ryuba kerültek a ruhák.
Ezután eszembe jutott, hogy lehet kicsit sokat költöttem. Lehet, hogy a klán állja a cehhet, de lehet kicsit túlzásba estem.
Ekkor feltekintettem az égre.
-Úr isten! Megint el fogok késni!!!
Szerencsére még épp időben értem a kikötőbe, ahol már sokan összegyűltünk....

\\ Vásároltam 10x10 méter dróthuzalt, 10 füstbombát, 10 robbanó cetlit, egy széles övtáskát, egy ninja overált és egy láncinget. Összesen 4500 ryut költöttem a klán pénzéből.\\
avatar
Djuka Kazuma
Játékos

Tartózkodási hely : gépelőtt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Mikommi on Kedd Május 21 2013, 17:56

Amióta megérkeztem a Holdba szinte állandóan a Konohai Aiba jár a fejemben. Eltöltöttünk pár igen emlékezetes estét Tanzaku Gaiban, viszont mindkettőnket szólított a kötelesség ezért tovább kellett állnunk. Én végül megérkeztem a Holdba és azóta levelezünk. Bár a háború miatt nem nagyon tudunk egymással csak havonta pár mondatot váltani. Szerencsére megvannak a forrásaim. A legutolsó levelében azt írta, hogy minden rendben van vele, és megkapta a hőn áhított chuunin kinevezését. Én azóta nem nagyon fejlődtem. Amióta letáboroztam a Holdban inkább érzem magam egyedül mint otthon. Bár a klánom itt van és nem a fű országában azért jó lenne ha néha történne valami. Jelentkeztem a Djuka klán egyik alakulatába ahova genineket is toboroztak. Végül sikerült bejutnom így már mehetek komolyabb küldetésekre is remélem. A tény, hogy a lány egy másik szövetség tagjánál szolgál eléggé elszomorított. A kusagakurei társaimmal nem találkoztam amióta ideértem... azt mondják Sendo meghalt egy robbanásban a családjával együtt. Sajnálom a fiút, nekem szimpatikusnak tűnt. A másik tagot Mizurit nagy ritkán látom csak, de már szinte nem is emlékszünk egymásra. Új embereket nem nagyon ismertem meg inkább minden nap arra várok, hogy megérkezzen egy újabb levél Aibától.
Miközben a gondolataimba merülve nézem a tájat valaki kopogtat az ajtómon. Szerencsére a klán állja az elszállásolást...
- Üdvözletem Mikommi, szeretném ha lefáradna a nagyterembe! Namizuo sama gyűlést hívott össze. - Azzal az ajtó becsukódik...
Ellentmondást nem tűrő hangon szoktuk kapni az ilyen utasításokat. Néha kicsit az agyamra megy. Előveszek egy cigarettát és közben felveszem kopott kabátomat aminek hátuljára a Djuka klán jelzése van felvarrva és elindulok az eligazításra...

***

Ez aztán nem semmi. Végre egy komolyabb küldetés, komolyabb arcokkal. Az a férfi akit mondtak egy S szintű fickó. Talán elleshetek a srácoktól pár trükköt. Csak hallomásból ismerem ezeket a genineket akikkel együtt leszek. Pár emberke azért ismerős nekem például Kodomo aki közben chuunin lett. Őt még az első klán találkozóról ismerem. Ezek rendes fiúk remélem nem lesz semmi probléma velük a küldetés alatt. Tomokot nem ismerem, de feltehetőleg ő is a klán egyik barátja lehet ha jön velünk küldetésre. Ezt a feladatot viszont elég komolyan veszik úgyhogy talán sikerül némi hírnévre is szert tennem a közeljövőben...
Amint hazaérek egy boriték vár az asztalon. Aiba levele... Azt írja, hogy hadi állapotot rendeltek el és valószínűleg be fogják osztani az egyik frontra ezért a következő pár hónapban nem fog tudni írni nekem... A levélben még olvasok néhány kósza gondolatot amit a konohai chuunin papírra vetett és a végén végre azt olvasom amire már hetek vagy inkább hónapok óta várok. ... Vigyázz magadra Mikommi, szeretném ha nem esne bajod! Szeretlek!... Ez aztán erőt adott a küldetéshez. Tudom, hogy most nem szabad válaszolnom erre a levélre, viszont minél hamarabb meg kell keresnem! A küldetés után valahogy elmegyek konohába és magammal hozom a Holdba ezt a lányt!
Másnap reggel korán keltem, mert tudtam, hogy a felszerelésem hiányos egy ilyen akcióhoz... Elmentem tehát a megfelelő boltba és bevásároltam magamnak 5 doboz senbont, még 15 robbanó jegyzetet és + 10 méter dróthuzalt. Ezen kívül vettem magamnak még két tekercset és beléjük pecsételtem fejenként 10 darab kunai kést és végül amit már régóta meg akartam ejteni, de eddig nem volt rá pénzem egy katanat. Most, hogy a klán pénzét költöm könnyen választok hozzá még tokot és a hátamon rögzítem, hogy a nyele pontosan kilógjon a kabátomból. Így bármikor ha szükségem van rá könnyedén elő tudom rántani. Az utóbbi egy évben sokat gyakoroltam így valamicskét fejlődtem kusagakure óta. Remélem nem vittem túlzásba a fegyver vásárlást így is mindjárt indul a hajó én meg elkések... Ám még valamit meg kell tennem. A gondosan elkészített mocsári kender pakkért haza kell rohannom. Majd út közben tekerek magamnak pár cigit. Nem lesz semmi gond, legalább egy kicsit ellazulok az úton.
Még nem késtem el, de láttam, hogy páran még nem futottak be. Így amikor odaértem a találkozóhelyre gyorsan bemutatkoztam mindenkinek, majd háttérbe vonultam...
- Szevasztok a nevem Mikommi!
Azzal előkapok egy már előre megtekert cigarettát és rágyujtok miközben várom a többieket! Egy kis stresszoldóra szükségem van mert, hogy őszinte legyek rég volt ilyen magasan az adrenalinom!

//Vásárlás: 10m drót, 20 kunai, 5 doboz senbon, 15 robbanójegyzet, 1 db katana = 7200r (Ti mondtátok, hogy szabad vásárolni)//
avatar
Djuka Mikommi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 132

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Narahiko on Szer. Május 22 2013, 15:46

Reggel korán keltem, hisz Kazuna ébresztett. Figyelmeztetett, hogy úgy készüljek, hogy ma klán tanácskozás lesz. Nem tudom, hogy lehet az, hogy ő mindig mindenről tud, és sosem felejt el semmit. Csodálatra méltó. Én a lyukas agyammal nem lennék rá képes. Úgyhogy délelőtt nem kezdtem bele semmibe, hogy időben odaérjek. Megreggeliztem, majd bementem a szobámba, pihenni egy kicsit, ha már így kifárasztott a reggelizés. Amikor elérkezett az idő, elmentem a Nagyterembe. Rajtam kívül nem volt még ott senki. Ezért fogtam egy széket, elvittem a sarokba, majd elkezdtem billegni vele. Így vártam meg a többieket. Szép lassan mindenki megérkezett. Amikor összegyűlt a megfelelő létszám, Namizuo elmondta a Daimyou terveit, és ezáltal a feladatunkat is. Miután végeztünk, megvártam, míg mindenki elmegy. Nem volt most kedvem arról beszélgetni, hogy ki mennyire izgatott, és hogy örül a küldetésnek. Inkább csak hazamentem, úgyis eleget leszek a klántársaimmal mostanában. Szükségem van néha egy kis magányra, hogy jól érezzem magam, úgyhogy a nap hátralévő részét a szobámban töltöttem. Estefelé összekészítettem a dolgaimat, amik kellenek. Majd korán elaludtam, hogy fitt legyek másnap.
Korán felkeltem, és még egyszer mindent összekészítettem. Elbúcsúztam az otthoniaktól, majd a kikötő felé vettem az irányt. Útközben betértem a fegyverboltba. Vettem 5 kunait, 5 shurikent, 5 robbanó jegyzetet és egy széles övtáskát. Kifizettem érte a 2050 Ryut, majd a kikötőhöz mentem. Ott vártam meg, míg mindenki odaér, egy fának támaszkodva.

_________________
Adatlap

Másik karakter: Jaiba Mineo
avatar
Djuka Narahiko
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Hiroku on Pént. Május 24 2013, 17:31

Vártam, hogy sasom, Kiyoshi megérkezzen a vadászatról. Nem jött haza, pedig arra a napra vártam. Gondoltam, lemegyek edzeni kicsit, amikor pedig felmentem a szobámba átöltözni, egy papírt találtam az asztalomon, a jegyzetfüzetembe téve: „Rendkívüli gyűlés a nagyteremben. Megjelenés kötelező” állt rajta. Mire leértem, a klántagok nagyja már rég lenn volt. A beszéd után még gyakoroltam kicsit, letusoltam, és végre átöltöztem, mivel azt hittem, lekéstem a gyűlésről. Összepakoltam a cuccaim, és lefeküdtem, hogy másnap hajnalban fel tudjak kelni, mivel az alvás elég sokáig tud menni nekem. Mikor felkeltem, felöltöztem, elrendeztem a dolgaim, felkaptam a cuccom, és mikor már mentem volna, észrevettem valamit: Kiyoshi még mindig nem ért haza. Fél órán át üldögéltem és adtam neki a hívójelet a kis sípommal, de nem reagált. Azonban láttam, hogy egy fekete pötty vett engem célba. Kinyújtottam a kezem, és hamarosan a karomon éreztem madaram súlyát. Viszont így rohannom kellett, nehogy elkéssek. Azért útközben berontottam a boltba, felkaptam egy Fuuma Shurikent, és a boltosnak hajítva érte a megfelelő összeget, loholtam tovább. Így a kikötőbe kis késéssel bár, de sikerült berohannom, és megtalálnom klántársaim csoportját.

//1db Fuuma SHuriken - 300 Ryu... és egy megdöbbent boltos a berontó Djuka láttán Very Happy//

_________________
"Három Gyűrű ragyogjon a tünde-királyok kezén,
Hét a nemes törpök jussa, kiknek háza cifra kő,
Kilencet a halandó ember ujján csillantson a fény,
Egyet hordjon a Sötét Úr, szolganyájat terelő,
Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején.
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,

Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején"


Adatlap
avatar
Djuka Hiroku
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol éppen...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 122

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Május 29 2013, 14:52

// Telihold - Azon gondolkoztam, hogyan lehet, hogy a kilenc emberből 2 írta csak azt hogy a kapuhoz megy, de aztán láttam Kodomo postját. (Ami nem volt megengedve de most elnézem) A Vásárlás minden összegét Kodomo vonja le a klán pénzéből //

Miután mindenki megérkezett a kikötőbe (Akkor Tomoko és Mikomi is) felszálltatok arra a nagy hadihajóra, amire hivatottak voltatok. Széltében, hosszúságában is kitűnt a többi kisebb hajó közül, így ennek a legénysége is jóval nagyobb és tapasztaltabb. Mire mindenki kiért, addigra a hajó már régen készen állt az utazásra, így a legénység elfoglalta helyét a fenti köteleken, árbocokon, valamint a legénység számára fenntartott belsőrészben a hajó belsejében.
Amint megérkeztek, látjátok, hogy rátok már vár valaki. Egy igencsak komor hangulatú, zord kinézetű férfi, Getsugakurei fejpánttal a fején, valamint kettő, Holdsarló alakú karddal a hátán. Amint mindenki megérkezett, intett a matrózoknak, hogy húzzák fel a pallót, majd miután ez megtörtént, elétek sétált, megköszörülte a torkát, majd rekedtes, fájó hangon megszólalt.
- A nevem Gengetsu... Azért rendeltek ki erre a küldetésre, hogy felügyeljem és vezessem a Djuka klánt. Rajtam kívül Djuka Kodomo vezeti majd a csapatokat, ugyanis Soroshimanak más dolga akadt. Én csapatokra osztottalak titeket. A csapatokat a Nazo szigeten szét fogom osztani, valamint a Küldetésünk főbb részeit is ott fogom elmondani. Na akkor az csoportok, vagy ha úgy tetszik Osztagok:

- Támogató és Segítő Osztag: Djuka Narahiko, Djuka Ryuu, Djuka Kazuma.
- Felderítő és Rajtaütő Osztag: Djuka Hiroku, Djuka Mikomi, Djuka Rikuno.
- Diplomáciai és Támadó Osztag: Djuka Kodomo, Takeyanagi Tomoko, Djuka Hiashi.

- Az Osztagokat a képességeitek szerint alakítottam ki. Mindnyájatoknak meg lesz a saját feladata, amit köteles lesz elvégezni, azonban nagyon körültekintően kell majd eljárnotok. A csapatokat majd külön-külön ellátom információkkal ha megérkeztünk és tábort vertünk. Addig is oszolj!

Adta ki a parancsot, majd hátat fordított nektek.


// Írjatok a Nazo Szigetekhez. Mindenki írja a postjába, hogy megérkeztek //

Gengetsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Benji on Csüt. Ápr. 21 2016, 22:43

/Akadémia előtti történtek/

Mikor Tomo mestere biztatni kezdte Tomo-t, hirtelen eltűnt az esernyője, kissé aggódni kezdtem, de nem veheti el a figyelmem egy ilyen apróság, tehát ahogy ledobtam a füstbombát, támadásba kezdtem, sikeresen felmelegítettem a kunai-t és a vágások is sikeresnek bizonyultak, épp kezdtem örülni, amikor egy hatalmas pukkanásra lettem figyelmes, és egy farönk termett előttem, azonban meglepődni se volt időm, hisz azonnal óriási fájdalmat éreztem a hátamon, pontosabban éreztem ahogy hatol be az a sok tű a húsomba, ekkor ráharaptam ahogy csak tudtam az alsó ajkamra, hisz önkénytelenül se akartam magam elkiabálni, csak is büszkeség miatt, de erre se volt sok időm, hisz hirtelen egy rúgást éreztem, majd a földre kerültem, aminek hatására, még mélyebbre került az a sok tű, ezek után, megragadta Tomo a kezem, és a szó szoros értelmében kifordította, már a törés határánál volt, mikor a mestere, büszkén kiabálta fel, hogy Tomo a nyertes. Tomo lenézően kinevetett, ezek után, hirtelen itt támadt a jonin és felkapott a földről, majd megfenyegetett és senkiházinak nevezett. Ezek után ellökött és ismertette a küldetést, azt mondta délre a kapunál kell lennem. Pár másodperccel később, már nyomuk se volt a környékemen, de nem érdekel se a sok tű a hátamban, se az ahogy lenéztek. Egy dolog járt a fejemben....

- Gyenge vagyok... Hiába edzettem keményen, hiába tanultam keményen, nem látszik a változás. Játszin könnyedséggel, vert le egy elméletileg, velem egy szintű genin. - Gondoltam, miközben a földön ültem, véresen, földet tekintve, szememből könnycseppek csordultak ki

- Soha se fogom tudni így tisztázni édesanyám és édesapám!!!! Miért kellett elmennetek?! Miért hagytatok itt?! Egyedül! Nincs senki akire támaszkodhatnék! Elvettétek a gyerekkorom! Mindenki csak lenéz, és a földbe tipor! Miért vagyok ilyen gyenge?! Mit ártottam a világnak, hogy ezt a fájdalmat érdemlem?!!! Mit?!!! - Ordibáltam kétségbeesve, zokogva. Nem... Nem zokogtam.. Szinte bömböltem, mint egy kisgyermek. 

Ezek után, megállás nélkül a földet püföltem, majd egy 6-7 ütés után, eszembe jutottak a sensei szavai

"Ígéretes gyermek vagy. Talán a Djuka család reménye. Nehéz sorsod van, sőt, igazságtalan. Senki se érdemli ezt, de ez tesz téged erősebbé. A szüleid jó emberek voltak, és ezt egyszer mindenki megfogja tudni"

Ezek után lenyugodva, letöröltem kezeimmel a könnyeim. Levettem magamról a piros kabátot, amely szanaszét volt szakadva a sok tű miatt, majd magam mögé dobtam. Nagy erőt vettem, és feltápászkodtam, ezek után elindultam a falu kórházába, hogy ellássák a sebem.
Néhány perc alatt oda értem, majd egy fiatal hölgy köszönt nekem kedvesen a portán

- Szervusz! 
- Üdv. 
- Látogatásra jöttél?
- Nem teljesen - válaszolom, majd megfordulok, hogy lássa a hátam
- Úristen, mi történt?
- Gyenge voltam, ennyi az egész, de több ilyen nem lesz! - mosolyogtam rá, miközben ezt válaszoltam
- Értem - válaszol, kissé megdöbbent arccal - máris hívok egy orvost, aki kezelni fogja a sebeid

Ekkor a portás orvost hívott, aki bevezetett a kórterembe, nem volt beszédes kedvében, de meglepő módon, én sem. Végig a szüleimre gondoltam, tehát semmi érdekes nem történt, bár az eléggé kínzó fájdalom volt, amikor kihúzta az összes tűt, majd fertőtlenítette, aztán a végén bekötötte a sebet. Azt mondta, hogy azért veszélyes volt, hogy ennyire mélyre hatolt, vigyázzak magamra. Ezek után zsebre tett kézzel, kiballagtam a kórteremből, és teljesen a gondolataimba voltam fordulva, egyszer csak az a kedves portás mosolyogva elköszönt, majd vissza köszöntem neki, ezek után egyből haza indultam. Miután haza értem, otthon neki álltam fekvőtámaszozni, izzadságom, könnyem egybefolyt, hisz irtóan fájt a hátam a sok tű miatt, miután végeztem 100 fekvőtámasszal, abba is hagytam. Felkeltem a földről, letöröltem a könnyeim és az izzadságom, és neki álltam a guggolásoknak, ugyanúgy 100-at csináltam csak, de itt is hasonlóan, kínzott a fájdalom, de muszáj volt csinálnom, elhatároztam, hogy erősebb leszek, hisz ahhoz, hogy valóra válhasson az álmom, nagyon erősnek kell lennem... Miután ezzel is végeztem, elkészítettem az ebédem, ami egy zacskós Ramen volt, majd próbáltam enni, de egyszerűen nem ment. Szorított a gyomrom miközben az asztalon lévő családi fotóra tekintettem, és eszembe jutott megint az egész dolog. Hozzá jött még, ami történt a gyakorló téren. Tehát ott hagytam a teli tál levest, és elindultam Getsugakure kapujához, hisz 15 percem volt még délig. Útközben végig azok a szavak jártak a fejemben, amelyeket Tomo és a mestere mondott, illetve azok amelyeket megkaptam mindennap kisgyermekként

"Semmire kellő Djuka, csak a szája jár, nem ért semmihez csak a szájaláshoz, gyenge vagy, tűnj innen te áruló, gusztustalan fattyú, takarodj, itt nem tűrünk meg!"

De megint a sensei szavaira gondoltam, és elhessegettem ezeket a gondolataim, majd csak egy cél volt előttem, hogy sokkal erősebb legyek! 5 perccel előbb értem oda, mint dél, a csapat néhány tagja már ott volt, de nem mentem oda hozzájuk, hanem a kapu másik végéhez mentem, és ott vártam az indulást.
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Orimi on Szer. Ápr. 27 2016, 19:27

//Kenshiro Yori//


Kilépve az akadémiáról két volt osztálytársam, Nayumi és Togura várt rám. -Nos, irány a küldetés?- Kérdeztem boldogan, fejpántomat derekamra kötve. Barátaim nem kísértek el, dolguk akadt. Én jelenlegi szállásomra betérve, Nayumiékhoz, magamhoz vettem alapfelszerelésem. Majd az utasítások szerint elindultam a falu kapuja felé egyedül. Semmit nem tudva a küldetésem céljáról, vagy arról kivel megyek. Gondolom ők is küldetésre mentek, ezért nem kísértek el. Remélem, hogy az első küldetésemre kapok egy-két társat azért. Lassacskán már a kapunál voltam, ám senki nem várt ott az őrökön kívül. Elkezdtem tehát várakozni. Leültem a kapu mellé, majd combközéptől kicsit lejjebb érő köpenyem bő ujjából kicsúsztattam jobb kezem. Sokszor tapintgatom végig a már régóta testem részét képező fegyverem. Persze csak a köpeny rejtekében. Nem szeretem, ha bárki látja. Szép időnk van, egy felhő sincs az égen. A kapun beáradó kisebb szél szinte felfrissíti az embert. Legalább nem fülledt meleg van. Bár jó lenne itt heverészni, terveim szerint addig várok míg meg nem jelenik a küldetés vezetőm, vagy nem látok meg legalább egy várakozó embert aki rám vár. Már alig várom az új technikám alkalmazását amit Nayumi tanított, tegnapi kissé kicsapongó éjjelünkön hazafelé. (Ez ET-ben nem volt benne viszont ajándékba kaptam a Katon: Endant)

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kenshiro Yori on Szer. Ápr. 27 2016, 20:37

// Djuka Orimi – A Kék és vörös láng tánca //


Kicsit csalódott lehettél ezen a csodálatos napon, mikor a barátaid elutasították az ajánlatod, de kitartó lelkesedésed a legelső küldetésed előtt szinte az egész falut beragyogta. Barátaid, volt ismerőseid még kikkel gyermekként együtt ültetek be az akadémia padjaiba mára már mindannyian magasabb posztot töltenek be a városon belül és azon kívül egyaránt. Vannak kik kiemelkedőbb státusszal rendelkeznek, míg mások képességeiknek megfelelő munkát végeznek. A kapuféle vezető úton nem is voltál annyira magadban mint azt gondoltad.
A házak sűrű árnyai közül egy sziluett tűnt elő, ki fejmozgásával vélhetőleg végigkísért a holddal díszített város határig.
~ Szóval ő lenne az. Djuka Orimi a mi kis késett diákunk.
Amint a kapuhoz értél meglepetésedre hiába dúl háború az egész Ninja világban, a falvatok béli rendszeres ellenőrzés a mai nap folyamán elmaradt. Gondtalanul pihentél le a kapu tövében várva partnered, ki csak nem akart megérkezni.
A fényes Nap korongot leváltotta az ezüstös égitest mely országodban a leggyönyörűbb látványt nyújtotta az év minden napján, majd hirtelen, végre lépteket hallottál. A kaput megvilágító lámpa fényétől nem nagyon tudtad kivenni, hogy ki vagy mi is lehet az, míg meg nem szólított.
- Djuka Orimi, C szintű Genin, a küldetésre felkészült? - Szólalt fel egy mély-lejtésű hang, majd végül arc is társult a kérdéshez. - Mazaki Taro vagyok, a Getsugakurei rendfentartástól. Én leszek a partnere az elkövetkező küldetés folyamán. - Hajolt meg illedelmesen előtted a jóval feletted járó férfi, majd alaposan végigmért szúrós tekintetével. - A vezetőség leírása alapján, edzetéségileg tökéletesen megfelel. Képességileg meg majd kiderül. - Tette a végére a talán kérdőre vonó megjegyzést, azzal a kezét nyújtotta, hogy felsegítsen a földről.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Orimi on Szer. Ápr. 27 2016, 21:15

~Nah, elfelejtettek? Mégis mióta várhatok itt?~ Épp ezen gondolatok futottak át fejemen mikor a már rég leszállt hold alatt, lépések hangjára lettem figyelmes. Majd a nem túl szerencsés szögben eső, lámpából kiáradó fényből lassacskán egy alak kezdett kirajzolódni. 
- Djuka Orimi, C szintű Genin, a küldetésre felkészült?
Jobb karom visszadugtam köpenyem ujjába, közben kicsit hunyorogva próbáltam kicsivel többet kivenni alakjából, miközben válaszoltam kérdésére. 
-Hát, valahogy úgy. Elég régóta készülök már az első küldetésemre.-
A férfi előlépett így már nem csak körvonalát láttam. Bemutatkozott és illendően meghajolt közben végig mért tekintetével. Szemei szinte átdöftek miközben átpásztázott velük. Majd tovább folytatva mondandóját, mintha papírról olvasott volna jegyezte meg az információt, miszerint erőnlétileg alkalmas vagyok a feladatra, ám képességeimben kételkedett. Arcom enyhén eltorzult, kissé rossz néven vettem. Ám nem lenne okos húzás már az elején összeveszni a társammal. Tapintatosságát elfogadom, megfogom kezét, hogy felsegítsen. Utána heves természetem próbálva fékezni szememet lecsukva néhány szót intézek hozzá, ám közben halántékomon már enyhén ugyan, de megjelenik néhány ér is.
-Remélem helyt állok.-

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Szer. Ápr. 27 2016, 21:45

//Djuka Benji//

Szerencsédre időben érkezel meg a kapuhoz. A lányok már útra készen, teljes felszerelésben beszélgetnek, a csapat vezetője viszont még sehol. Ha odamész a többiekhez, akkor csak biccentenek feléd, de nem keresik a társaságod. Ha  beszélgetni próbálsz velük, akkor nem küldenek el, szívesen társalognak veled, kivéve Tomo.
- Nah, gyerkőcök, indulhat a küldetés! - jelenik meg lassan a sensei egy idős, pocakos férfival.
A legmeglepőbb a helyzetben, hogy a jounin most civilbe van öltözve. Egyszerű ruhákat visel, a kezében egy napernyőt szorongat. Eléggé fura látvány, de úgy néz ki, a lányok is meglepődnek ezen. A pocakos fickó alaposan méreget titeket, látszik rajta hogy nem igazán bízik bennetek.
- Nos, én csak megfigyelő leszek a küldetés ideje alatt. Minamoto senpai védelméért ti feleltek! Természetesen, ha az élete veszélybe kerül, akkor besegítek, de addig rám ne számítsatok, amíg úgy érzem uralni tudjátok a helyzetet. A csapatot Mizuri fogja vezetni, elvégre ő a legerősebb! A későbbiekben néha lehet hogy más is megkapja ezt a rangot, de csak ha jól teljesít! Valakinek van valamilyen ellenvetése?
A jounin ekkor rád néz. Úgy tűnik kíváncsiak mit szólsz a dologhoz. Nemrég elvert egy lány, most pedig egy lány fog parancsolni neked... nem a legjobb dolog. Viszont az megnyugtató lehet, hogy van esélyed a csapatvezetésre! Ehhez csak jól kell teljesítened a küldetés alatt.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Benji on Szer. Ápr. 27 2016, 21:58

Érkezésemkor, már a csapat összes tagja ott volt, útra készen, kivéve a sensei-t. Viszont én a kapu másik felére elvonultam és magamba szállva várakoztam, majd egyszer csak egy hang szólal fel, akinek a tulajdonosa, nem más, mint a jounin, aki mellett egy pocakos férfi található, de mikor rájuk pillantottam, kissé meglepődtem a csapat vezető öltözetén, de nem nagyon volt kedvem ezen gondolkozni, majd a mellette lévő férfi végig tekintett rajtam, pontosabban, rajtunk, eléggé bizalmatlan a tekintete. Ekkor megint felszólalt a sensei, hogy ő csak megfigyelő lesz a küldetésen, és ekkor elárulta a férfi nevét, ami nem más volt, mint Minamoto. A sensei Mizuri-t nevezte ki csapatvezetőnek, hiszen őt tartja a legerősebbnek, viszont ez az egész nem érdekelt már... A küldetés sem annyira.... De ekkor elhangzott, hogy más is megkaphatja ezt a rangot, hogy ha jól teljesít. Ez kissé vissza hozta belém az életet, hogy végre megmutathatom a sok kemény edzést, bár még mindig nem voltam az igazi hangulatomba. Ezek után rám nézett a sensei, hogy van-e bárkinek valamiféle ellenvetése? Én ezek után a földre tekintettem egy hangúan, kissé megvontam a vállam, zsebre dugtam a kezem, és felszólaltam halkan, lehangolva:

- Indulhatunk

Ezek után, pedig lassan elindultam kifele a kapun.
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kenshiro Yori on Szer. Ápr. 27 2016, 22:01

Furcsa fintorodra meglepett arcal reagál Taro, de ez a meglepettség hamar el is múlik félig eltakart arcáról. Ahogy felsegített pár lépést tett s a kapun díszelgő holdat kezdte vizsgálgatni. Pár percig csak a jelképet fürkészte majd hozzád fordult.
-
Mondja csak el, Orimi. Magának mit jelent ez a falu? - Tette fel a találós kérdést szinte gyilkosnak nevezhető hangnemben. Megvárja a válaszod melynek teljes figyelmét szenteli. Valahogy túl keménynek tűnhet számodra ez a Mazaki Taro fickó, de talán majd a későbbiekben fény is derülhet viselkedési formájának okára. Ahogy befejezed a történeted, csak némán bólint majd egy tekercset dob feléd melyben ezeket a sorokat olvasod:

Levél a Getsugakurei rendfentartó egységnek.
Figyelem!
Felkérésünk tárgya egy bizonyos Jakari Soho nevű fiatal hölgy kísérete. A hölgy személyi leírása titkosított a feladatunkat elfogadó személyekkel, személyes konzultáció útján tudatjuk a részleteket.
Tisztelettel,
                 A megbízó

Miután elolvasod a tekercset Taro közelebb sétál hozzád majd átveszi az irományt.
- Furcsának véli ön is, nem de? Egy ismeretlen nőt, egy ismeretlen megbízó védet meg. Túl sok a megválaszolatlan kérdés melyek kockáztathatják a küldetésünket, mondom inkább úgy: A te küldetésedet. - A mondat végén ismét azt a furcsa kisugárzású szempárt érzed a lelkedbe hatolni. Míg a Megbízót várjátok, lehetőséged nyílik kérdéseket feltenni Taro felé, legyen az a küldetéssel kapcsolatos, személyes akár teljesen nem oda illő.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Orimi on Szer. Ápr. 27 2016, 22:26

//Yori//


Miután felsegített egy egyszerűnek tűnő kérdést tett fel számomra. Majd egy másodpercig végiggondolva a kérdést válaszoltam.
- Hogy mit jelent ez a falu? Talán leginkább otthont és barátokat, akik a családomat alkotják. Ezért is akartam shinobi lenni, hogy tudjak tenni a védelméért.- Majd a férfi csak bólintott egyet majd egy tekercset nyújtott át melyben küldetésünk célját írták le. A tekercs elolvasása után közelebb lépett majd elvette azt.
-Furcsának véli ön is, nem de? Egy ismeretlen nőt, egy ismeretlen megbízó védet meg. Túl sok a megválaszolatlan kérdés melyek kockáztathatják a küldetésünket, mondom inkább úgy: A te küldetésedet.

-Tényleg elég furcsa. Viszont lenne pár kérdésem. Egy: Miért nem lehet tegeződnünk? Eléggé feszélyezve érzem magam tőle. Kettő: Magának, neked volt alkalmad találkozni a megbízóval, vagy még most kell érte menni? Három és utolsó: Az én küldetésemnek nevezte, tehát gondolom nekem kell majd csinálnom a nagyját. Azonban mennyiben számíthatok az én csapattársamra? Végig, vagy csak távoli megfigyelőként, mint egy ANBU? Azért nem mindegy. - Nagyot sóhajtok - Tehát remélem élvezetesebb beszélgető társam lesz mint eddig. Továbbá kérem a sértéseket és a keresztül döfő pillantásokat hanyagoljuk. Nem hiszem hogy bármivel rászolgáltam volna, megértem, ha úgy véli megvan az esély arra, hogy nem leszek elég. Azonban nem hiszem hogy ez bűn lenne. Bárhogy is, kérem adjon válaszokat, hogy aztán végre elkezdhessük ezt az eléggé érdekesnek induló küldetést. Bár tény, hogy nincs túl jó előérzetem a leírtak olvasása után. Valamint felvetődik még pár kérdés amire sajnos biztos, hogy ön sem tudja a választ, azonban ön is biztos feltette már magának, mint miért mindenki ismeretlen és egy ismeretlennek erre mi oka, mármint védelmet kérni, ki az aki névtelenül kér védelmet akár másnak is? Valamint hogy lehet hogy egy csapda is vár ránk ezek után, most miért? Tán nem kéne számolnunk azzal, hogy ez egy kamu küldetés?.-
Megvárom a férfi válaszát és amennyiben elindulunk követem.

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kenshiro Yori on Csüt. Ápr. 28 2016, 13:24

A Hold óvatos bújócskát játszott veletek meglapulva az egek gyapjas birkái mögött, meg-meg büszkén mutatva krátereit. Szavaid elérnek Tarohoz ki mondandód alatt végig vagy téged, vagy a Hold pajkos játékát kíséri figyelemmel. Ahogy befejezed egy kis ideig csak az éjjeli szél susogása és a faluból érkező hangok törik meg a kínos csendet.
- Kezdjük hát. – Fordult feléd Taro majd mélyen a szemedbe nézett. Tekintete akár egy átlagos emberé, megpróbálta maga mögött hagyni a szúrós szempár csipkelődését. – A magázás egy egyszerű alap, mely nem alkot fölösleges kapcsolatokat, mint a tegeződés. A kialakuló kapcsolatok tompítják a shinobik teljesítő képességét, olykor elködösítve az elmét zavarva a helyesen való gondolkodást. Az ettől mélyebb érzelmek veszélybe sodorhatják a küldetés sikerét. – Vázolta fel véleményét az első követeléseddel kapcsolatban majd folytatta: - Nem volt alkalmam találkozni a magát „Megbízónak” nevező emberrel. A küldetés tekercsét továbbították a hivatalunkba, és a mai este lett megbeszélve, ez minden. Amint hallom nem éppen az utolsó kérdésedre a válaszom: Számíthatsz a segítségemre, de! Én magam választottam önt a kíséret második tagjának. A célom ezzel az, hogy megbizonyosodjam az ön.. képességeidről. – Látszott rajta az a rejtegetés, az a megerőltetés hogy tegezzen, úgy érezhetted próbál a kedvedben járni, alkalmazkodni a stílusodhoz. – Nem hagyhatom falvunk egyetlen shinobiját sem elmaradni az általa kedvelt barátai szintjétől. Fogd fel úgy, ez egy teszt. Teszt melyben én vizsgálom a teljesítő képességedet, milyen ítéleteket tudsz hozni különféle szituációkban. De arra készülj fel ezek a szituációk nem megjátszott kis tesztek, ez a valóság és az életünkkel játszunk a kapukon kívül! Tartsd ezt észben és cselekedj helyesen, a megbízóra még várunk, lassan ide kellene érnie. – Tűnődött el a szóáradat végén, úgy tűnt mintha még életében nem beszélt volna ennyit - A türelmetlen ember önmagát erőszakolja meg, mikor sietteti sorsát. Ezzel magában hordozza az örök elégedetlenséget. Remélem te nem vagy annyira elégedetlen már most, mint szavaid mondják. Nagyon úgy tűnik hogy nem akar megérkezni az a szekér mellyel a Megbízó érkezne.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Orimi on Csüt. Ápr. 28 2016, 14:32

Taro szavait hallván kis mosoly kerekedik arcomra, majd mondandója befejeztével intézek még pár szót hozzá.
-Hát igaz, hogy nem épp előnyös minden esetben a küldetés célját tekintve, ha a csapatban kisebb érzelmi kötődések alakulnak ki. Azonban a partnerünk megismerésével, könnyebbé válhat a csapatmunka megoldása, ami viszont nagyban hozzájárul. Nem igaz? A tegeződés meg,- Szememmel felfelé pillantok, kissé hitetlenül, talán neheztelő hatást keltve, de hogy ezt enyhítsem rögtön visszaveszem mosolyom és lehunyt szemmel kedvességet és megértést próbálok sugározni társam felé egy kisebb sóhaj kiséretében. -ha ilyen nehezen megy akkor nem szükséges, de engedd meg hogy legalább én megtegyem.- 
Hát a végén csak kiderül, hogy nem olyan mint azt első benyomásra gondoltam. Mindenesetre csendben hallgatom végig további tájékoztatását.
-Valóban nem úgy tűnik. Már régóta itt várok, ám sehol semmi. Dél körül láttam erre egy genin csapatot és nagyjából ezidáig ennyi.-
Jegyzem meg, majd félretekintve oldalra, rejtegetve kissé arcom visszafoghatatlan torzulását, amit a neheztelés és a várakozás közben felgyülemlett unalom okoz.
~Még, hogy úgy látszik...nagy felfedezés, de te is jöhettél volna hamarabb akkor már okoskám.~ Ezen gondolatok jutottak eszembe a mondandójáról. Majd erőt véve magamon viszonylag normális arckifejezést erőltettem magamra ám jobb szemöldököm kissé még mindig rángott.
-És most? Mit tegyünk "senpai"?- Kérdeztem érdeklődő hangsúllyal.

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kenshiro Yori on Csüt. Ápr. 28 2016, 16:20

//Djuka Orimi - A Kék és vörös tűz tánca //
- Ha többet akar megtudni rólam hát, kérdezzen, bár minden embernek megvannak a maga titkaik nem de? – Biccent a jobb karod felé majd folytatja: - Legyen, ahogy kívánja szólítson aminek szeretne. Bár nem tudom, hogy ezzel milyen előre lépést teszünk az ügy érdekében, de legyen, ha ez megnyugvást jelent. – Teszi csípőre a kezét Taro megmosolyogva a gúnyolódásod, azzal tovább hallgatja a mondókádat. – Hogy mit teszünk? Az én javaslatom szerint várunk. Nem lenne jó sem a megbízónak, sem nekünk, ha elkerülnénk egymást. – Vázolja fel az ötletet.
Körülbelül még tíz percet töltötök egymás békés társaságában, megvitatva egymással ügyes bajos dolgaitokat. Az idő egyre hűvösebbre fordul, és a szél furcsa szagokkal jelzi a közelgő változást.
- Füst! Érzed? – Kapja fel a fejét majd a falutól kétszáz méterre elterülő erdő felé fordul. Még mielőtt újra szólhatott volna az erdő egy pillanatra kivilágosodott előttetek, majd a fényt robbanás hangja követte mintha az ég hasadt volna ketté. A Holdfényben tökéletesen lehetett látni a fák felett gomolygó füstfelhőt és a szerte szálló parázs rakoncátlan táncát. – Ez biztosan a megbízónk! – Vonja le Taro a korántsem biztos következtetést majd rád tekint. – Mi tévő lesz most? Helyben maradunk és figyelmen kívül hagyjuk, hátha mégsem a megbízó? Vagy megvizsgáljuk az esetet, kockáztatva a küldetés feladójával való találkozót? A döntés a kezében van Djuka Orimi. – A kérdéseit feltette és feszült kíváncsisággal várja a döntésed meghozatalát. Eléggé patthelyzetben érezhetted magad mivel gyors és ésszerű döntést kell hoznod. Ha az indulást válaszod az erdő pereméig jutsz Taroval ahol további megbeszélést tartotok // Erdőségek topicban folytatás//. Ha viszont maradsz másnap hajnalra elalszotok és később találkoztok. Akármely verziót is választja Orimi a küldetés kimenetelére kihatással lesz.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Hétf. Május 02 2016, 21:30

//Benji "átmesélése"//

Úgy néz ki, a csapat készen áll, minden rendben, elindulhattok végre. A jounin vidáman bólint egyet, majd mindannyian megindultok. Ekkor azonban egy fiatal genin érkezik üvöltözve.
- Várjatok, várjatok, ne menjetek még! - kiabálja.
A csapat így kénytelen maradni. Pár pillanat múlva a fiatal shinobi lihegve, fújtatva próbál mondani valamit, miközben egy levelet szorongat és hadonászik vele. Mivel nem tudja kinyögni, hogy miről van szó, így Mizuri elveszi tőle a papírost és elkezdi olvasni.
- Benji-t máshova szólítják. Valami kavarodás történt, nem ide osztották be, hanem máshova. Mi pedig egy másik genint kapunk, aki majd utánunk jön.
- Nah, akkor Benji fiam, te itt maradsz, mi pedig távozunk - mondja a jounin, majd elindulnak.
A csapat magadra hagy a kapuban, ők pedig jókat nevetve folytatják útjukat a színésszel.

//Yori akkor majd megmondja hova írj reagot.//

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kenshiro Yori on Szer. Május 04 2016, 23:02

//Djuka Orimi & Djuka Benji - A Kék és vörös láng tánca //

Djuka Orimi
Taro figyelemmel kísérte minden tettedet, melyet egy furcsa értelmű sóhajjal koronázott. Talán valamit rosszul csináltál? Talán lett volna más módja ennek az egésznek? Mivel már megtörtént az eset így ezt sajnos már nem derítheted ki. A kivallatott férfi, kinél megtaláltad a papirost holtan hevert melletted. Sietséged viszont a fa aljában található férfihez hiábavaló. Míg te a Megbízót választottad első számú célpontnak, majd a három férfivel vívtál viadalt addigra belehalt sérüléseibe. Taro átveszi tőled a papírt melyet óvatosan kicsomagol az összegyűrt gombócból. Furcsa tekintettel bújva a papír rejtelmét közelebb sétált hozzád, azzal átnyújtotta a talált darabkát. Amint átveszed a feltételezhető nyomot kiderül, hogy nem is lehet látni semmit a papíron. Akárhogy próbálod forgatni, hátha csak a szemed akar becsapni ezen a késői órán. Na meg persze az átkozott körülmények. A szekérből tomboló tűz sehogy sem akarta abbahagyni éjféli mulatságát, míg a hömpölygő füst továbbra is az egek fekete bárányaként próbál bekéredzkedni a nyájba.
- Hogy mi is lehet maga a Vörös Rózsa vagy, hogy mi lehet az igazi céljuk a lelkész lányával még rejtély. Akárcsak a fecni amit találtál. - Feleli kérdésedre amint egy kósza varjú repül a férfi vállára. A szárnyas lábán egy pici tekercset véltek felfedezni, melyet Taro leakaszt a madár lábáról ami egy pukkanás mellett el is tűnik a szemetek elől. - A tekercsben csupán annyi áll: Egy új társsal gazdagodik a mi kis csapatunk. Vissza kellene mennünk összeszedni az új fiút, na meg lepihenni. És ne emészd magad, meg lesz a lány. A végére járunk a dolgoknak. - Próbált egy kis lelket önteni beléd látva megingatott, hogy életét vetted a Vörös Rózsa tagjának s azzal vissza is indultok a faluba.

Djuka Benji

Mint sajnálatos módon kiderült nem tarthattál csapatoddal a küldetésükre, de lehet a Holdfényes éjszaka még is elhozza a szerencsédet. Legalábbis ebbe a hitbe próbáltad ringatni magad kötéseid alatt sajgó sebeiddel. Az idő csak telt és telt, lassan hűvösebbre is váltott a természet kiszámíthatatlan akarata. Bár lelki és testi állapotod nem bírta tovább, így kénytelen voltál nyugovóra térni, majd reggel folytatni a türelmes várást az új csapatodra.

Orimi-Benji-Taro

A nap vígan dugta elő mindent felmelengető pocakját a távoli hegyek mögül. Az eddig is fenntartott csapat végre megérkezett a kapuba volt kiinduló pontjukhoz, hol végre rátaláltak a már-már tülkön ülő Hold-pántos fiúra.
- Sűrű elnézésedet kell kérnem fiatal úr. De mint a társadon is láthatod nem volt egy könnyű éjszakánk. - Mutatott a férfi Orimire kin látszott a tegnap esti csata heve, a kimerültség és a múlni nem akaró furcsa aura mely körbelengte a hazaindulás óta a lányt. - A nevem Mazaki Taro. Úgy alakult inkább az én csapatomba osztanak be, elnézésedet kell kérnem ismét a fennakadás miatt. De úgy hiszem jól össze fogtok barátkozni. Az ügyünket majd Orimi felvázolja, elvégre az ő küldetése. Mondhatnám azt is most már, hogy a : TI küldetésetek. - Vázolta fel a dolgokat mesteretek majd egy szempillantás alatt kámforrá vált. Talán időt hagyva kettőtöknek, hogy felkészüljetek a falu újabb elhagyására, arra hogy megismerhessétek egymást.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Orimi on Csüt. Május 05 2016, 01:34

//Éjjeli bagolyként szeretném kezdeni, ha nem gond.  Very Happy  //


Vetkőzésem közepette megfigyeltem Taro arcvonásait ahogy a papírkát nézegeti. Majd miután elláttam apró sebeim, visszavettem ruhám és felé fordultam átnyújtotta nekem azt. Alapos vizsgálat után tisztán látszott, nem állt rajta semmi. Elgondolkodtam, hogy ez egy utolsó félrevezetés akart volna lenni, vagy ő akart rá írni valamit még utolsó leheletének erejével. Mindenesetre elraktam a kis papírt, hátha később hasznát veszem még. Társam pár szavát intézve hozzám válaszolván kérdésemre, egy varjú, leszállásának legjobb célpontját látta vállán. A madár lábán egy kis tekercs volt, melyben tájékoztattak minket egy új csapattárs közénk érkezéséről. Taro javaslatára hazaindultunk, kicsit pihenni és reggel felszedni új társunk. Nem messze volt a családom háza, szinte közvetlen a falu mellett, így betértem menet közben oda is. Mikor beléptem, minden olyan békésen hatott mintha nem is történt volna semmi, csak egy boldog család élt volna itt. Nem rég jártam itt utoljára, ám mégis úgy tűnt mintha ezer év telt volna el. Csöndben körüljártam a szobákat, nosztalgiázva kicsit. Míg a saját szobámhoz nem értem. Apám teste még mindig ott hevert. Látván a kihűlt holtat, zokogva borultam térdre. Azon gondolkoztam, hogy miért kellett mindennek így történnie. Mi értelme volt mindennek. Másfél órás sírás után, erőt tudtam venni magamon. Kicipeltem a testet és elástam, méltóképp egy apához, bár túl jól egy szadista kutatóhoz. Feltakarítottam a vér okozta foltokat és kimentem a kapuhoz leszedni köpenyem. Az őrök szinte aludtak, nem is zavartam őket csak leszedtem és haza vittem. Otthon kiszedtem belőle a földel ráírt szöveget, majd megmosdottam, utána nyugovóra tértem. Elhatároztam, hogy kitörlöm emlékeimből a rosszat s csak a jót hagyom meg szüleimről. Másnap, még a nap előtt keltem. Félkómás fejjel töröltem meg szemeim miközben megindultam a fürdő felé. Tükrömbe nézve szinte elrémisztett saját magam látványa. Megnyitottam a csapot, megmostam arcom hideg vízzel, majd rendbe szedtem magam. Felvettem kissé kihívó fekete ruhám, utána összeszedve holmijaim, megindultam bejárati ajtóm fele. Székre kiterített köpenyem, nemes egyszerűséggel rántottam magamhoz és kaptam fel menetelésemet folytatva szakadatlanul. Nagyjából három percnyi kényelmes tempójú gyaloglás után megérkeztem falunk kapujához. A nap már jelezte szándékát miszerint fel akar kelni, ám a hegyek mögött még csak apró fény nyalábjaiban csodálhattam. Nem volt sehol se az új ember, se Taro. Mivel nem ettem semmit már előző reggel óta, betértem Inura étkezdéjébe, mely ugyan ilyenkor még nem nyit, de ő már korán bent szokott lenni előkészíteni a tésztákat és egyebeket. Mikor beléptem érdekes illatok csapták meg orrom. Mint kiderült tegnap kezdte meg a pékárukat is gyártani és elköltözteti az étkezdét közelebb a faluközponthoz. Ez elgondolkoztatott azon, hogy nekem is jót tenne anyagilag egy üzlet és még helyem is akadna rá bőven. Viszont az óra szinte intve indulásomra mutatta az időt, mely oly gyorsan szállt a gyerekkori barát társaságában. Nem engedtem meg ígéretének betartását, miszerint nem kell fizetnem neki, miután kiválasztottam a szimpatikus dolgokat otthagytam az árát. Gondoltam 15ryo még nekem se sok. Reggelimet majszolgatva közeledtem vissza a kapuhoz, ahol kis idő eltéréssel érkeztünk meg Taroval. Gyorsan tömtem magamba a maradékot, mivel nem sokkal utánunk egy fiatal fiú érkezett meg. Homlokán ugyanolyan fejpánt díszelgett, mint derekamon. Taro mondandóját lecsukott szemmel és karba font kézzel hallgattam végig. Majd nem meglepő módon eltűnt. El kellett igazítanom a srácot, így utolsó falatokat lenyelve, szóra nyitottam számat.
-Nos, mint Taro bemutatott Orimi vagyok, Djuka Orimi, C szintű genin, eddigi küldetés vezető, ha mondhatom. Kérdéseket a végén! Most egybe ledarálom neked, hogy meglegyen a formalitás.- Gondolkozó fejjel felnéztem a frissen világított kéklő égre, hátha megmondja hol is kezdjem. Majd egy nagy sóhajjal visszabiccentettem fejem, újból lecsuktam szemem és karba font kézzel, komoly arckifejezéssel kezdtem bele második felébe mondandómnak.
-Egy megbízást kaptunk, miszerint egy bizonyos Jakari Soho-t kellett volna védelmünk alá helyezni. Ám az ismeretlen megnevezésű megbízó nem érkezett meg a megbeszélt időpontban. Várakozásunk közepette egy robbanásra lettünk figyelmesek, egy jelzést itt hagyva odasiettünk és megtaláltuk a megbízónk egy felrobbant szekér alatt és egy társát nem messze onnan. Megpróbáltuk csendesen intézni a dolgokat ám a megbízótól annyit tudtunk meg, hogy elrabolták a lányt. A szekér még egyet robbant így el kellett intézni azt a három fickót, melyből egyik beszélt. A Vörös Rózsa bérelte őket fel, majd ezt a papír darabot nyújtotta volna át mikor sérüléseibe belehalt. Nos ennyi lenne a helyzet eddig.- Ezzel jobbommal előhalászom az említett tárgyat, két ujjal (mutató és közép) kissé flegmán, ám nőiesen felé nyújtom, hogy ő is szemügyre vehesse üresnek tűnő felszínét. Megvárom reakcióját, közben előkotorok egy szál cigarettát és meggyújtom. Az első adag füstöt kifújva, szemem kinyílik, kissé szúrós tekintetemet, melyet Tarotól tanultam, rászegezem.
-És te? Mit tudsz felmutatni, gyarapítva szerény csapatunk erejét, hatékonyságát? Mondj valamit magadról. Esetleg kérdések? Ne félj nem harapok, ahhoz még kicsi vagy.- Nyitom kisebb vigyorra számat és tekintetem is megenyhül. Lehet hogy nem egy ilyen megjegyzéssel kéne egy fiatalnál oldani a feszültséget, de már késő ezen gondolkozni.

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Benji on Csüt. Május 05 2016, 14:39

Épp indultam volna el a csapatommal, amikor egy ismeretlen hangot hallottam meg, ami arra kért, hogy várjunk. Megfordultam, majd egy ifjú fiút pillantottam meg, fejpánttal. Valószínűleg ő is genin. Nagyon lihegett, biztosan sokat futott idáig, egy papírt szorongatott a kezébe, amit Mizuri elvett tőle és felolvasta, mi szerint, valami kavarodás történt és engem máshova osztottak be. Kissé örültem, hogy nem kell azzal a csapattal elmennem egy küldetésre, de így még többet kellett várakoznom a kapuba, tehát én türelmesen leültem ott, majd néztem, ahogy a Mizuri féle csapat, elvonul. 
~ Vajon milyen csapatot kapok? Talán megint sikerül, konfliktusba keverednem? Remélem egy magas szintű küldetést kapok! ~ gondolkozott Benji, miközben elmosolyogta magát, és vidám lett az új küldetés gondolatában. Ezek után talán 2 óra telt el, már kezdett sötétedni...
- Merre lehetnek már? - mormogta Benji. Türelmetlenül várakozott, kissé már kezdett fázni, még utána félórát várt, és elindult kedvelt kifőzdéjébe Katsuto-hoz, ahol közölte, hogy nincs sok pénze, de a férfi, csak mosolyogva mondta, hogy legközelebb behozhatja. Ezek után nagyon megörült a fiú és kikért egy adag Curry-s csirkét, amit hamar befalt, és vissza indult a kapuhoz. Leült, majd várakozott még 1-2 órát, és álomba szenderedett. Reggel a nap ébresztette, de ahogy felkelt, kicsivel később megjelent ott egy férfi és egy nő. A férfi sűrű elnézések között, megemlítette, hogy hozzájuk osztották be Benji-t, majd eltűnt. A nő, pedig bemutatkozott, ahol nagyon meglepődött a fiú, hogy egy Djuka-hoz van dolga, de nem szólt közbe, hisz épp a küldetést mesélte el. Miután befejezte, nagyon izgatni kezdte a fiút a küldetés, és egyből bemutatkozott:
- Szóval Djuka Orimi? Képzeld.. Én pedig Djuka Benji vagyok! - hatalmas mosollyal köszönt a fiú, majd megigazította a fejpántját
- Közelharcban vagyok jó, jelenleg csak E szintű technikákat ismerek, illetve már tudom, hogy tű
z elemű a chakrám, de még nincs hozzá technikám sajnos. De nem kell rólam többet tudni, induljunk a küldetésre! - kiáltott fel Benji
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Orimi on Csüt. Május 05 2016, 18:01

//Benji reagja után, szerintem jöhet a mesélői post, hogy kiderüljön bejött-e az ötletem.//
~Nahát, egy másik Djuka. Most ő is a családom tagja lenne? Nem értem ezt a klánosdit. Később kérdezek tőle a Djukákról.~
Kissé talán mély gondolatokkal küszködve, figyeltem a fiú nagy mosolyát. Majd figyeltem érdeklődve, ahogy tájékoztat képességeiről. Enyhén elvihogom magam, mikor a végére ér ám nem gúnyosan, csak jelezve a helyzet érdekességét.
-Nos, kis Djuka, én is tűzalapon működöm, nekem sincs, csupán egy technikám vele. De minden azon múlik, hogy hogy tudod használni. Minden esetre, javaslom lesd meg a papírkát. Volt oka amiért át akarta adni nekem ezt.- 
Tekintetem az átnyújtott papírra szegezem. Majd felugrok a kapu tetejére és leülök. Lábaim keresztbe finom, nőies módon rakom, hátul megtámaszkodom mind két kezemmel. Tekintetem a falut kezdi pásztázni, gyönyörködve benne.
-Érdekes alapjáraton az egész küldetés. Ismeretlen volt a megbízó aki egy személyleírás nélküli lánynak kért védelmet. És most ezt a Vörös Rózsát kell megtalálnunk, annak érdekében, hogy rábukkanjunk egy lányra, akinek személyleírását még mindig nem tudjuk. Na ilyenkor mondja azt egy ember, hogy szívás van. Itt vagyunk két kis genin, ennek a falunak és országnak a szolgálatában. Azért élünk hogy segítsünk és jobbá tegyük közösen az egészet, de még a chakránkat is alig tudjuk használni.- //A következők abban az esetben történnek meg, ha Benjinek nem ugyan ez a terve született a papír rövid átvizsgálása során.//Utolsó mondatomat elmondván, szemeim nagyra nyitódtak s lepattantam a kapuról, egyenesen Benji elé, majd azzal visszavettem a papírt. 
~Mi van, ha chakrára reagál?~ Ezzel a gondolattal kezdtem finoman, tiszta chakrát vezetni a papírba, nem elemit nehogy felgyúljon.
-Ötletem támadt! Megnézzük mi történik.-

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Djuka Benji on Csüt. Május 05 2016, 18:31

~ Vajon miért becézget úgy, mint ha a 4 éves kisöccse lennék? ~ gondoltam, és lehangolóan tekintek rá. Majd ezek után átvettem a papírt, és ahogy ránéztem, egyből megfordítottam, de ott sem volt semmi. Ezek után vissza fordítottam, de sehol nem volt semmi.
- Mit kezdjek egy üres papírral? Most csak ugratsz? Furcsa ez az egész küldetés, de meg kéne kérdezni a Kage-t erről a Vörös rózsáról, remélem vannak ott igazi nagyágyúk is, akiket lefogok győzni!
Miután nem tudtam mit kezdeni a papírral, Orimi leugrott egy ötlet gyanánt, és én átadtam neki a papírt, miután ő sima chakrát kezdett belevezetni, hátha történik valami
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Kenshiro Yori on Csüt. Május 05 2016, 19:21

//Djuka Orimi és Djuka Benji//Ahogy köddé vált mesteretek, hasonló módon került elő mellétek, ahogy a papír rejtelmeiről diskuráltatok. Még nem szólt semmit, így csak figyelte amint Orimi remek ötlete beigazolódott. A lány a chakráját a papírba vezette, hasonló elképzelés alapján történt a procedúra akárcsak mikor visszajelzést kaptak az elemi hovatartozásukra.
- Remek és teljesen ésszerű ötlet volt Orimi. – Paskolta meg a szokottnál is lelkesebben Taro az ügyes buksidat. Kezedben a papír a beszívott chakrától lassan felfedte rejtelmeit. Egy térképet ábrázolt, nagyon nem lehetett eltéveszteni, hogy mit is akar mondani, mivel a szaggatott vonalak és érdekes minták végén egy rózsa alak lett kivehető. A sensei még megvárta, hogy bevejezzétek beszélgetéseteket. Akármennyire próbálta magát türtőztetni csak nem tudta megállni, hogy ne szóljon közbe.
- Először is te, Orimi. Ha megkérhetlek, ne nézd le a társad. Attól mert fiatalabb, ugyan abban a beosztásban teljesít szolgálatot akár csak te. Segítenetek kell egymást akár mind a ketten Djukák vagytok akár nem, ez a kötelességetek, ez a Shinobik kötelessége. Az hogy maga a küldetés így alakult idáig azt csak magunknak köszönhetjük és lehet Benji személyében itt a felmentő sereg. – Nyelt egyet a férfi majd az ifjabbik Djukához fordult. – Benji, tudom hogy még nem igazán voltál ilyen vonalú küldetésen, akár csak Orimi. De az élet mindig is ilyen nehéz kőfalakat fog eléd helyezni melyeket neked kell megmásznod. Gyanítom az előző csapatodból hoztad magaddal ezt a mélabút mely tisztán leolvasható rólad. Fel a fejjel, mert ti vagytok e falu jövője. Olyan emberekké akartok válni akire, felnézhet a nemzetünk? Akkor tegyetek érte és engedjétek el végleg a múltatok mind a ketten! – Taro megpróbált higgadt maradni miközben kiosztotta mind a kettőtöknek a kijárt fejmosást, majd egy pergament vett elő és olvasni kezdte a ráfirkantott jegyzeteket. – A Vörös Rózsa. Sokat nem tudunk róluk a központban sem, de valamiféle vallási kultuszt követnek. Eredetük ismeretlen, vezetőjük ismeretlen, céljuk úgyszintén. De mivel hála nektek kedves tanítványaim a hozzájuk vezető út már tiszta, mi fogunk ennek a rejtélyes szektának a nyomára járni. - Ha van még kérdésetek, felszerelési utánpótlás - esetleges megbeszélni valótok egymással, esetleg mesteretekkel most tegyétek meg. Ha nincs a kis csapat tovább halad az Erdőségekbe ahonnan már nem térnek vissza a faluba.


//Sorrend marad, ha haladnátok tovább az Erdőségekben Orimi kezd, elvégre nála van a térkép. //

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure kapuja

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.