Kereskedelmi utak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kereskedelmi utak

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Hétf. 12 Márc. 2012, 13:25

Ezek az utak szinte az egész országot behálózzák megkönnyítve a közlekedést mind a kereskedők, mind a vándorok számára, hogy eljussanak A-ból B-be.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Pént. 30 Márc. 2012, 19:28

// Előzőleg ide kellett volna írnod de ez most nem számít. //

Sajnos a megérkezés után nem üldögélhettetek, ahogy szeretted volna, azonban tetrekész állapotban voltál. Elvégre nem csak volt alkalmad pihenni, de a zötykölődéstől, ami ezen az utakon ritka kissé megviselt gyomor tájékban. A jelenség azonban nem hatott a közérzetedre mindenre elszánt shinobi lévén. Amíg te és Jinpachi őrt álltatok két katonával egyetemben a többiek még az éj leszállta előtt tüzelőnek valót gyűjtöttek. A percek lomhán váltották egymást, mígnem megjelentek az első csillagok és fel nem lobbant a tábortűz meleg fénye. Mindeközben mivel posztodat nem hagyhattad el Jinpachi vidám dudorászását, voltál kénytelen hallgatni, akinek hangja még a nagyon türelmes embert is sírba viszi egy idő után. Ám ha mindez nem lett volna elég a küldetés titkos részéből fakadó kíváncsiság is fúrta az oldalad, míg fogyó türelemmel, ha már nem bírod tovább, nyugodtan számon is kérheted feletteseden az információkat. Szörnyű egy befejezésnek ígérkezett az első nap, de csak rajtad áll hogyan folytatódik tovább.

// Lássuk hogyan használod ki információ szerző képességedet. Vajon meg tudod törni honfitársad, hogy a idegen fülek előtt is beszéljen a küldetés többi részéről? Kíváncsi vagyok. Lehet próbálkozni. ^^ A postod hosszát, egyedül a fantáziád szabhatja meg. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szomb. 31 Márc. 2012, 13:59

// Bocsi//


Miután sikeres megérkeztünk a tisztásra, leszálltunk majd felkészültünk az estére. Amíg a többek tűzifát gyűjtöttek én és Jinpachi bekészítettük a terepet ahol majd a tűz fog égni.
Ahhoz, hogy elkerüljük az erdőtüzet nagy köveket tettünk egy kör alakba, majd egy pár nagyobb rönköt hoztunk az ülés céljából, amiket a kövek közelébe helyeztünk el. Addigra szerencsére a gyújtós és a tűzifa is megérkezett. Most kivételesen nem én csináltam a tüzet, hanem az egyik őr, aki a fákat hozta. Miután a tűz begyulladt, mindenki csendesen üldögélt a rönkökön és magában gondolkozott. Nekem a barátaim és a volt mesterem jutott az eszembe, ahogy a csillagokat bámultam, de sajnos ezt a nyugalmat hamar megtörte Jinpachi dúdolása és fütyülése is egyaránt. Eleinte mindenki nyugodtan és csendben tűrte, de ez nyugalom nem tartott sokáig. Mindenki arcán könnyen le lehetett olvasni azt az undort, amit Junpachni „zenéje” után éreztek. Engem őszintén szóval annyira nem zavart, sokkal inkább a küldetés valós célján járt az eszem. Talán most itt az idő, hogy megtudtam mit is akkor valójában Junpacni. Elsőnek is egy nyilat rajzoltam a lábammal a homokba, ami felém mutatott, figyelve, hogy senki ne vegye észre. Majd gyengén megrúgtam a társam lábát, jelezve neki a homokban található nyilat és végül felálltam a fatörzsről, majd a kocsik felé vettem az irányt. Mivel nem akartam gyanút kelteni, azt mondtam, elmegyek és megnézem a lovakat, remélve Janpachni észreveszi a jelet és utánam tud jönni.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Kedd 03 Ápr. 2012, 13:45

// Tessék nem önállósodni teljesen. Nem volt itt szó terep bekészítésről. Ti szépen álltatok és őriztétek a rakományt semmi pakolás. Legközelebb figyelni. //

Lobog a tűz, a csillagok égnek, mint az olcsó villanykörték miközben ez a kis vidám társaság plusz te, a földön ücsörög. A hold hős katonái éppen a konzerv vacsit készítik a tűznél, miközben Jinpachi tovább szórakoztatja a népet dúdolásával. Az egyik katona szíve szerint átdöfné ezt a hatalmas páncélos medvét, na de mégse teheti, elvégre nem akarja holtan végezni a bíró előtt. Hisz hogy nézne ki, hogy „Bocsánat de annyira idegesített a hangja, hogy véletlen mellkason döftem.” Mindamellett, láthatólag te nem osztod a véleményt a vidámságról és a zenének nem nevezhető borzalomról. Mivel azonban a küldetés jobban érdekel teljesen magadba feledkezve, teszel egy gyenge kísérletet a chuunin elcsalására egy apró nyilacskával és némi rugdosással. Szerencsédre a nagy mamlasz annyira ellenálló, hogy meg se érezte a rúgást, és vidáman dalol tovább. Majd tíz perc telik el távozásod óta, ami miatt akár érhető is lenne, még ennél a kis intervallumú időnél is, hogy enyhén szólva fogd a fejed egy kisebb fölösleges düh miatt, ami az idiótának titulálható férfi felé irányul. Szerencsédre azonban fordul a helyzet, és Jinpachi el kezd mocorogni, ám korántsem azt az eredményt kapod, amire vártál. Az öreg ugyan is jó hangosan közli a katonákkal, várják meg a vacsorával, ugyan is őkelme természetjáró túrára indul. Amikor elhalad a szekerek mellett, téged is magával vonszol, miközben nagyokat csap a válladra.

- Csak nem félsz a sötétben Rikuno? Szólhattál volna, hogy dolgod van. Gyere, elkísérlek a természet lágy ölén.
Azzal a maci be is vitt téged a málnásba, hogy együtt könnyíthessetek magatokon. Terved részben sikerrel járt, ám most valamivel sokkalta kényelmetlenebb helyzetbe kényszerültél. Ám mint azt tudjuk, az információszerzést nem akadályozhatja meg pár váratlan fordulat.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szer. 04 Ápr. 2012, 11:43

Miután a jelzést leadtam és elindultam az erdő felé, sajnálatos módon Jinpachni nem jött utánam, nem tudtam még mit csinál a tűznél, de kénytelen voltam megvárni őt az egyik fa tövénél. Körülbelül tíz perc telt el, amikor végre észbekapott és elindult felém.
- Végre, hogy itt vagy azt hittem, márt, hogy sosem fogsz ideérni - szóltam rá egy kissé dühösen, mialatt az erdő sűrűjébe vettük az irányt.
- Jinaphni, nem ok nélkül hívtalak ide! A küldetés titkos része érdekelne pontoson – fejeztem be mondani valómat eléggé izgatottan. Remélve, hogy most van ideje beszámolni nekem a küldetésről, és nem fog senki és semmi félbeszakítani. A szívem elkezdett gyorsamban verni a szokottnál, de ezen nem csodálkozom, hisz mindig ez történik, ha izgalomba jövök. Mivel nem akartam, hogy meghalják a beszélgetésünket, néha-néha hátrapillantottam a katonákra.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Hétf. 09 Ápr. 2012, 18:36

Szíved a válaszra várástól majd szétszakadt mintha csak turmixba dobták volna, eközben persze a jó öreg még a Hold hamiska fényét is visszaverő kopasz Jinpachi a dolgát végezte. Hallotta minden szavad, de a drámai hatás kedvéért úgy tett, mint aki nem tudja miről van szó. Kemény dolog a várakozás de az utolsó pillanatokat kivárni nem is olyan vészes, mint azt az ember gondolná. Na de azért ő is tudja hol a határ így most, hogy minden a helyén van komoly arccal fordul feléd.
- Be kell vallanom, kissé túloztam a titkos szóval. Lényegében arról lenne szó, hogy ha alkalmunk van rá vagy bármi történne az úton, akkor likvidáljuk a gyújtogatókat. Állítólag egyszerű banditák, akik az ország hírnevét akarják rontani, de lehet hogy piromániások, bárhogy is… - itt egyszer csak elhallgatott, arca elsötétült mintha düh tombolna benne és ijesztőbb volt száz ellenséges shinobinál is.
Az ok igen egyszerű. A semmiből egy nyílvessző csapódott a mellettetek lévő fába, ami meg kell hagyni, hozzád közelebb volt, így leszűrhető nem Mr. Izompacsirta volt a célpont. Mielőtt felfoghattad volna, hogy mi történt, a férfi visszaküldött téged a táborba annak ellenére, hogy segítségéül szolgálhatnál, illetve akármennyire nem tetszik a dolog. Miközben Jinpachi eltűnt az erdő sűrűjében te kelletlenül visszakullogtál a táborba, ahol a tűz mellé lehuppanva feltehetőleg duzzogni kezdtél. Bárhogy is, csak jó pár perccel később vetted észre, hogy a hat katonából egy hiányzik.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szer. 11 Ápr. 2012, 16:07

Miután tíz perc is beletelt a várakozásomba Jinpacni végre megjelent, és együtt az erdő sűrűje felé vettük az irányt. Ahogy besétáltunk az erdőbe és megálltunk az egyik fa tövében megkérdeztem, hogy mit is akar tőlem valójában. Ekkor elmondta, hogy ha valami baki lépne fel az út során és megtámadnának minket, akkor azokat a banditákat el kéne eltávolítani a föld felszínéről, amivel teljesen egyet is értek. Gondolom, azok az emberek márt, régóta az utakat járják, és abból élnek meg, hogy más emberek drága holmiját ellopják, és jó pénzért eladják.
Ahogy elmondta a mondanivalóját egy nyílvessző állt bele az egyik mellettünk lévő fába.
Én személyem szerint egy kissé megijedtem, de hát ez természetes szerintem egy 15 éves gyerektől. Nem tudom, hogy ki és miért támadott ránk, de az biztos, hogy nem véletlen volt.
Jinpachi eléggé dühödté vált mikor meglátta a nyílvesszőt, de nem is csodálom, egyből visszaküldött a tűzhöz, mivel csak egyedül akarta átvizsgálni a terepet. A duzzogásom hiába való volt, ő rám sem hederített. Ahogy megérkeztem a tűzhöz leültem a földre, és nem kellet sok időnek eltelni, hogy észrevegyem, az egyik katona hiányzik.
- Héj! – szólaltam fel hangosan.
- Hol van a hatodik katona?

avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Szomb. 14 Ápr. 2012, 14:54

Mikor éppen hangot adtál észrevételednek egy sokkal nagyobb hangerejű valaki került elő a fák közül. A hiányzó katona volt, aki szépen ecsetelni kezdte milyen jól esett neki könnyíteni magán. Az idő szépen lassan telt, míg a katonák egymással beszélgettek Jinpachi pedig sehol nem volt. Nagy sokára azonban ő is befutott és lehuppant melléd. Eléggé rossz hangulatban volt, ám nem kellett megkérdezned a helyzet állását, mert magától elmondta neked.
- Nem találtam meg a rejtélyes támadónkat. Egész idáig biztos voltam benne hogy őt üldözöm, de aztán mintha hirtelen nyoma veszett volna. Ez a valaki nagyon tudhat, ha így el tudott tűnni. Sajnos a nyomkövetés soha nem volt erősségem, de hogy egy egyszerű banditát ne tudjak elkapni. Lehet, hogy több van a dolgok mögött, mint az elsőre tűnik. Mindenesetre menj aludni, ma én őrködök, te csak pihenj. Holnap hosszú utunk lesz.
Jobb híján nem tehetsz mást, mint hogy megint engedelmeskedsz. Az, hogy lefekvés után rágódsz e még az eddig hallottakon, vagy rögtön elnyom az álom, rajtad áll. Mire másnap felébredsz, a harmadik zötykölődő szekéren fekszel. Nem tudni miért, de nem tudtak felébreszteni téged. Miután magadhoz térsz a szekér mögött sétáló Jinpachit pillantod, meg aki vidáman köszönt majd téged.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szer. 18 Ápr. 2012, 12:56

Ahogy visszasétáltam a tűzhöz és észrevettem, hogy az egyik katona eltűnt, egyből felkiáltottam és megkérdezetem, hogy merre is járhat, de mihelyst válaszolni tudott volna, a mellettem ülő férfi addigra márt az eltűnt embernek vélt katona sétált vissza a sűrű és sötét erdőből ecsetelgetve, hogy milyen jól esett neki ez a kis megkönnyebbülés. Miután ő is visszajött a tűzhöz, Jinpachni is megjelent, szerencsére épségben. Viszont a hírei nem voltak valami fényesek, mivel a rejtélyes támadót nem tudta elkapni. Sebaj, majd legközelebb gondoltam magamban. Ahogy ő is leült közénk, engem elküldött aludni, amit őszintén szóval nem vettem zokon, hisz nagyon fáradt voltam. Ezek után könnyedén felálltam és az egyik kocsi felé vettem az irányt. Beszálltam a szekérbe és a táskámat a fejem alá tettem, mint párna majd lefeküdtem. Eleinte az ügyen elég sokat gondolkodtam. Nem nagyon értettem, hogy miért is akarták pont Jinpachnit megölni? A nyíl szándékosan vagy csak véletlenül nem találta el őt? Jinpachni tényleg nem találta meg a támadóját vagy csak a katonák miatt nem mondott igazat? Tehát ez a három kérdés járt egészen addig a fejembe, amíg el nem nyomott az állom.
Másnap az út körülményei miatt korán keltem fel, ahogy a szemeimet kinyitottam Jinpacnit láttam meg elsőnek, aki a szekér mögött sétált, majd kedves szóval köszöntött.
- Jó reggelt- válaszoltam neki vissza
- Mi lesz a mai program?- kérdeztem eléggé izgatottan.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Kedd 24 Ápr. 2012, 20:37

Velőfényes napsütés, csiripelő madarak és zökkenőmentes út. Na meg persze van itt egy alvó Rikuno, aki ébredezik, sőt fel is ébredt. De jó neki csak még nem tudja mennyire. Mindenesetre hangnemet váltva élénken kezdted a napod oly annyira, hogy még a napi program is érdekelt ez aztán nem semmi. Kevés ilyen derék shinobi van. Jinpachi azonban kérdésedre mély gondolkodásba esett ám végül derült arccal összecsapta a tenyerét és vidám kijelentést tett.
- Mára nincs program. Egy-két óra és elérjük a legközelebbi várost, amitől egy napnyira vagyunk a leégett falutól. A kocsi biztonságban lesz egy komolyan őrzött helyen, szóval nem kell aggódnod miatta. Miután mindent elintéztünk a szállítmánnyal kapcsolatban, egy kicsit körbe szaglászok és megpróbálok lehetőleg többet megtudni a gyújtogatásokról. Te addig szabad vagy. Menj, érezd jól magad, költsd a pénzt, játszd a hőst, ahogy jól esik. Estére viszont gyere vissza a szekérhez, ugyan is tanítok neked egy hasznos kis technikát.
Mindezt most is mosolyogva jegyezte miközben rendületlenül haladtatok célotok felé.

// A szekér egy hivatalosan őrzött raktárba kerül, ti pedig a közelben lévő fogadóban száltok majd meg. Ennyit kell tudni a helyről. Azt, hogy miként írod le a dolgokat, a képzeletedre hagyom a helyet illetően. Abban az esetben, ha nincs különösebben semmi, nyugodtan ugorhatsz rögtön az estére. //

avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Djuka Mizuri on Vas. 13 Okt. 2013, 10:46

Mikor beléptem a nagyterembe az idős mester már várt rám. Egy kis íróasztal mögött ült és éppen valami papirost tologatott maga előtt. Márt várt rám, de szerencsére hamar megérkeztem. 
Egy feladata volt számomra, méghozzá a háborúval kapcsolatban. Elmondta, hogy a háború elérte már e kicsiny kis országunkat és a klántagok kint harcolnak a fronton. Az osztag sikeresen partra szállt és egy közeli szigetet próbálnak elfoglalni. Mivel a sziget távol van folyamatosan kell küldeni az utánpótlást a osztagnak. A feladatom tehát nem más mint egy ilyen karaván védelme és kísérete a szigetre. Az indulás holnap 4 óra, emellett két társam lesz Senshu és Hogosuro. Még nem ismerem őket, de a hosszú út alatt biztos jobban megfogom. Miután elmondta a feladatomat elköszöntem és elindultam haza. Mivel ma már edzettem egyet, így inkább felkészülök a nagy útra. Otthon a fegyvereimet összepakoltam, és rendbe szedtem, tettem be hideg élelmet, vizet és persze váltóruhát. A csomagom egy nagyobb hátitáskának nézett ki, de szerencsére nem volt akkora, hogy akadályozott volna a mozgásba. Ezek után korán lefeküdtem aludni, hisz fáradt voltam és kellet az energia a nagy útra. Este még a küldetésen járt az agyam és a fronton harcoló társaimra gondoltam. Másnap korán keltem, felöltöztem és megreggeliztem majd hátamra vettem a táskámat és még időben elindultam a város kapuja felé. Még bőven időben voltam, így nem siettem, hanem szépen lassan sétáltam a karavánhoz. Az idő remek volt, habár még a nap nem kelt fel. Az utak üresek voltak, hisz a város lakossága még bőven aludt. A küldetést izgatottan várom és mindent megteszek, hogy a karaván épségbe megérkezzen.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. 06 Nov. 2013, 13:49

A város kapujában meglátod a Djuka-k egyik harcosát, ki nem is olyan rég még téged tanított, valamint egy veled egy korú genin is már várt rád. Hogosuro és Senshu már készen állt az indulásra, a harmadik csapattag megérkezésével pedig meg is indulhattatok. 
Kisétáltatok a város kapuján, ahol már állt egy nagyobb méretű szekér. 
- A felállás a következő - állt előre Hogosuro - Senshu, a tiéd lesz a szekér háta, Mizuri, te a kocsis mellett fogsz ülni. Én pedig biztonságos távolságból fogom a kocsit követni. Ha rajtunk ütnek, ott vagyok egy pillanat alatt - mosolyodott el a fiatal osztagvezető, majd egy pillanat alatt eltűnt. - Nem lesz semmi baj - hallottátok a hangját, valamiféle álcázó technika lehet. 
Senshu hátrament, majd felült a ládákkal megpakolt szekér végébe. Te pedig felülhettél a két személynek elegendő fapultra, amely a szekér elején található. Az öreg kocsis már ott ült, kantárokkal a kezében.


- Indulhatunk? - kérdezi kissé remegő hangon. Az öreg választ sem várva csap a kantárral a bekötött lóra, amely felprüszkölve megindult. Az egy szem állat tisztességesen húzta a nehéz szekeret, valamint a rajta utazókat. 


A körülményekre való tekintettel egy hosszú postot kérnék az út első feléről, írd le a saját gondolataidat, beszélhetsz a kocsissal vagy éppen klántársaddal, ám a legfontosabb a folyamatos figyelem. A post végén beértek egy erdőbe. 

Mivel sokáig vártál rám, felírhatsz + 5 chakra-t.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Djuka Mizuri on Szomb. 09 Nov. 2013, 13:14

Mikor megérkezem az találkozó helyre, már vártak rám. A szekér is ott volt és a társaim is. Még jó, hogy előbb indultam el, így is várni kellett rám-gondoltam magamba.
A város kapujában ott állt a Djuka egyik harcosa és nagy valószínűséggel a gennin társam.
Hongosuro és Senshu, így végre elindulhattunk. Hongosuro mind kettőnknek elmondta a tervet. Én a kocsi elejében fogok ülni, míg társam pedig hátul, közben pedig a csapatvezető kissé távolabbról fogja fedezni a szekeret.
Amint felültünk, a kocsis szó nélkül rácsapott ostorával a ló hátára és el is indultunk.
Verőfényes napsütés, csiripelő madarak és zökkenőmentes út. Mivel még korán vagy így a lakosság nagyja még otthon van és csak a közfeladat ellátó személyek járőröznek az utakon. A boltok is még csak most nyitnak ki.  Habár még kissé fáradt vagyok, a korai kelés miatt figyelmem nem lankad le. Minden egyes járókelőt alaposan megfigyeltem, persze a környezettel együtt. A tavaszi nap erősen sütötte az arcomat, néhol márt igen zavaróan. A két ló tempója viszonylag gyors és erős volt. A hatalmas szekeret csak úgy húzták keresztül az üres városon keresztül. Ahogy szép lassan utaztunk, úgy csökkent az emberek és a házak száma és úgy volt nehezebb mennie a két lónak, a földes út miatt.
A város elhagyása miatt, egy kietlenebb helyre értünk. A teljes sík vidéket csak itt-ott tarkították mocsarak és erdők. Az elhanyagolt utak alig látszottak, belevesztek az ugarba. A végtelen mezőn csak nagy ritkán lehetett egy-egy kis házat felfedezni. Ez utam alatt csak nagyon kevés helybélivel találkoztam. Habár még nem értünk be az erdőbe, a falut már bőven elhagytuk. Fáradt voltam és nem volt kedvem beszélgetni senkivel, inkább az utat figyeltem, és koncentráltam. A szekér hangja alapjában hangos volt, nem hiszem, hogy a vezetőnk nagyon örült volna neki, hogy itt hangos beszélgetésbe kezdünk. Mindenkinek meg volt a saját dolga, majd ha azt jól elvégezzük a feladatunkat, akkor talán van idő a beszélgetésre is.
Hamarosan az napot eltakarta a hatalmas fák lombjai, és az út kezd sárossá válni, így mindenki tudta, hogy megérkeztünk az erdőbe. Társamnak egy karlendítéssel jeleztem, hogy mostantól még jobban figyeljen, hisz a veszélynek könnyen ki vagyunk téve.
Mostantól még alaposabban fogom nézni az utat és a tájat, ha bármi bajt észlelek, azonnal jelzek.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd 12 Nov. 2013, 14:28

A nap sugarai megvilágították előtted az utat, a kikötő, ahova tartotok 4 órányi útra van előttetek. A szállítmány tartalmát nem tudod, csupán annyit, talán egy shinobi életénél is fontosabb, hogy eljusson a célba. Ezért is választottak téged is a védelmező csapatba, valamint elgondolkodhatsz, miért pont a klán otthon maradt embereiből választották ki és tettek össze egy új csapatot.

A fák hamarosan eltakarták a nap sugarait, a fény nehezen szűrődött be a sűrű levelek között. Egy út vezetett tovább, amely épp, hogy szélesebb volt, mint a megpakolt kocsi. Hogoshuro-t lassan egy órája nem láttátok, ám az út mindeddig nyugodtan zajlott, néha egy-egy madár csicsergését hallhattátok, valamint a szelet, ahogy az végigfúj a fák között.
- Mizuri - szólt halkan Senshu a dobozok mögül - Balra láttam valamit - intett az szekértől mért irányba, majd szemeivel tovább figyelte az utat. A figyelmeztetésre csupán egy védtelen őzike ugrott elő, ám épp elég feszültséget okozott. A szekérhajtó megállt egy pillanatra, hagyta, hogy az állat továbbhaladjon. 

Ahogy telt az idő, és a feszültséget szinte markolni lehetett volna a levegőben, egy újabb akadállyal kellett szembenéznetek. 
Egy kidőlt fa állta el az utat. Valószínűleg villám csaphatott bele az elmúlt napok viharos estéjén. Habár nem volt olyan nagy, mégis két genin nem tudná egyben felemelni és arrébb tenni. tervet kell készíteni, miként szállítjátok el a fát, gyorsan kell cselekedned, nehogy lekéssétek a hajót.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Djuka Mizuri on Szer. 13 Nov. 2013, 13:46

Az erdőbe beérkezve, minden megváltozott. A napot könnyedén eltakarták a hatalmas fák zöld lombjai, illetve a mostani viharoktól a talaj is sokkal nedvesebb volt és persze sárosabb. A lovaknak sokkal több erőt kellet használniuk a szekér húzásába. A környéken jól látszott a vihar pusztító ereje. Körülöttünk fák kisebb nagyobb gallyai hevertek, néhol pedig még a kisebb állatok tetemeire lettünk figyelmesek.
A cél 4 órányira volt tőlünk. Nem  mondom azt, hogy késébe lennénk, de az erdőt minél előbb át kéne szelni. Az út valóban unalmas, hisz fontos, hogy csöndbe legyünk. A kapitányt kb egy órája nem is láttuk, nem hiszem, hogy történt vele valami, de ki tudja. A nagy elgondolkodásom közepette, társam halkan jelzett, hogy balra látott valamit, erre ismételtem felkaptam a fejemet és észrevettem, hogy egy gida fut keresztül a vizes avaron.
A kocsis erre kicsit lelassított, majd miután átért az állat, folytatunk a utazást hasonló tempóba. 

Ahogy telt az idő, úgy nőtt bennünk lévő feszültség és egy újabb akadállyal találtuk szembe magunkat, méghozzá egy kidőlt fával az út közebén. Nagy valószínűséggel a viharban dőlhetett ki. Az időnk fogytán volt és a fa túl nagy volt ahhoz, hogy csak úgy arrébb rakjuk. Jeleztem társamnak, hogy szálljon le a szekér hátoldaláról és segítsen kettéhasítani a fát. Elég jó erőben vagyunk még és kardunk is éles. Ha egyszer kettévágjuk onnantól már könnyedén arrébb tudjuk. Persze ezt is okosan kell csinál és gyorsan. Fontos hogy közbe ugyan úgy nézzük a kocsit és a környezetet is egyaránt.
- Szerintem ketten gyorsan megleszünk, pár vágás az egész és mehetünk is tovább-biztattam a társamat, majd neki is álltunk a munkának.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. 13 Nov. 2013, 16:23

A kidőlt fa igen csak nagy akadályt jelentett a kocsi haladását tekintve, ám a fa törzse nem volt túlságosan vastag, az országot leginkább a vékony törzsű, magas pálmák jellemezték, így nem kellett sok erőfeszítést tenni, azonnal kardotokhoz kaptatok, hogy szétszelve a fát, elhárítsátok az akadályt. A penge beleállt a törzsbe, amelyről az erős kéreg recsegve, ropogva hullott le.
Senshu is felvéve a ritmust vágott a fába újra és újra, a törzs pedig hamar megadva magát tört három részre. Most már el lehet szállítani, legalábbis arrébb húzni. 
A nagy munka, amely alig tarthatott néhány percig, meghozta gyümölcsét, az első akadályt sikeresen eltávolítottátok. Ekkor azonban olyan történt, amelyre senki sem számított. Egy apró kis labdaszerű tárgy gurult be kettőtök közé, majd aktiválva felrobbant és vakító fény telítette be az fák sűrűjét. Sípoló hangot hallottál a fejedben, ami hamar elmúlt. Ez azonban nem minden. 
Lépések hangját hallhatod, amelyek közelednek, ha jól érzékeled, tőled jobb oldalról, valahonnan a bokrokból. 
Miután kinyitod szemed, és letörlöd könnyeid, ami a fénybomba utóhatásából keletkezett, azt veheted észre, hogy sűrű köd keletkezett időközben, amely szinte teljesen eltakarja a kocsit és Senshu-t. 
Egy elmosódott alakot pillantasz meg az iménti hang forrása felől, egy sötét maszat, ennyi csupán, amit látsz.
- Azt hittem, nehezebb lesz - szól az árny, miközben újabb lépést tett.

Helyzet: A szekér tőled 8 méternyi távolságra van, a hátad mögött, ezt csupán saccolni tudod, pontosan nem látod. Senshu hasonlóan megkeseredve keres téged és a szállítmányt. A tőled jobbra lévő árny alig 5 méteren belül van, közeledik.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Djuka Mizuri on Csüt. 14 Nov. 2013, 15:21

A fa kettévágása valóban nem okozat nagy problémát. A két penge hamar kettészelte a nem túl vastag törzset. Hamar megadta magát és ketten könnyedén három részre tudtuk hasítani. Mind a ketten úgy éreztük, hogy a feladat nagyját, vagyis az oroszlán részét teljesítettük. Mikor elkezdtük elhordani a felaprózott rönköket, egy szokatlan dolog történt.
Egy apró kis labda gurult be közénk, ami pillanatok alatt felrobbant és egy vakító fénnyel zavart meg minket. Erős sípoló hang járt át a fejemen, ami szerencsére hamar elmúlt.  Ezt követően egy fickó lépéseit halottam, a bokorból, de mire kinyitottam volna a szemem köd lepte el a környéket. 
Sajnos nem sokat látok inkább csak árnyakat. Szerencsére a kocsit és az ellenfelemet valahogy kitudtam venni a nagy ködből, de a társamról nem tudok semmit.
Ilyenkor miért nincs itt  a vezetőnk? - kérdezem magamtól, most csak magamra számíthatok, és a képességeimre. Valamit ki kel ötletelnem.
 
Mivel nem látok szinte semmit,csak árnyakat így kerülnem kell a közvetlen támadásokat.A köd nagyon zavaró, de valahogy ki kell használnom a helyzetet.
Két ötletem van: Az első ha a ragacs technikámat az árny köré fújnám és utána bizakodnék abba, hogy nem veszi észre és belelép. Illetve a második pedig az öt érzék zűrzavara. Mivel nem látok semmit, és technika úgyis füsttel jár, több esélyem van, hogy eltalálom. Nem morfondíroztam sokat, a másodikat választottam.
Gyorsan elővettem egy erre előre felkészített kunait amire a speciális robbanó jegyzett volt felkötve, majd a mozgó árny célpont közelébe dobtam és miután sikeresen landolt felrobbantottam. Kassei!
Több esélyem van, hogy ez a technika bejön, mivel nem látok semmit így nem tudok tökéletesen célozni, de  mivel itt elég csak a lila füst használata, amit azonnal lebénítja az ellenfelet, utána könnyedén rátudok támadni a kardommal. 
Remélhetőleg sikerrel zárul és még időbe eltudjuk vinni a szállítmányt a hajóhoz.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. 14 Nov. 2013, 16:26

A köd igen sűrű volt, az alig pár méterre álló árnyat is csak nehezen tudtad észrevenni, ám nem ijedtél meg, hanem egyből a tettek mezejére lépve támadtál ellenfeledre. Hogy ez mennyiben volt elhamarkodott, esetleg helyes döntés, az hamarosan kiderül. 
Elő is vetted villámsebességgel a fegyvert, amelyre az előre elkészített méreg volt erősítve, majd egy jól irányzott dobással vágtad elé.
A pecsét aktiválódott, a ködben pedig egy kis mértékű, lila füst szabadult fel. Csupán ennyi kellett, hogy közelebb ugorj és kardod az árny mellkasába döfd. Akkor láttad csak a személy arcát, pontosabban kinézetét.

Két zöld szempár, és egy nagy méretű légzőkészülék, amely elősegíti a víz alatti légzést. 
- Véged, kölyök - nyögte ki utolsó szavát, majd a teste vízzé válva szétfolyt. Egy vízklón volt.
Már nem látsz senkit a ködben, a szekér is eltűnt. Csattanás hangját hallod a hátad mögül, valószínűleg Senshu is rátalált a támadóra, esetleg egy másik klónjára. Ki kell tervelned, miként találsz a szekérre és véded meg magad úgy, hogy az orrodig sem látsz.
- Mizuri, segíts - szólt hozzád Senshu. A hang a hátad mögül érkezett ismét.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Djuka Mizuri on Csüt. 14 Nov. 2013, 20:39

A köd nagyon sűrű volt, és csak árnyakat láttam. Amint észre vettem az egyre közeledő személyt, nem haboztam, és egy előre elkészített robbanójegyzetes kunait dobtam felé. Amint felrobbant, előrántottam kardomat és gyomron szúrtam.  A férfi egy nagy légszűrőt viselt az arcán, ami szinte mindenét eltakarta. 
Szürke öltözete és hosszú haja elég jól takarta az arcát a légszűrővel egyesítve. Amint beledöftem a kardomat, a fickó egyszerűen szétfolyt és inentől kezdve jól tudtam, hogy csak egy klón volt. 
Ahogy körbenéztem észrevettem, hogy eltűnt a szekér és hangok alapján észleltem ,hogy Senshu is harcol valakivel. Talán ő nála van az igazi. Mivel nem láttam semmit, csak a hallásomra tudtam támaszkodni, Senshu bajban volt és a nevemet ismételgette. Mivel nem látok semmit így óvatosnak kell lennem, enm bizos , hogy, valóban a barátom az, így inkább egy füstklónt hívok elő, amit előre küldök.
Ha szerencsém van a társam, jól van és együtt eltudjuk kapni ezt a szemetet illetve megtaláljuk a szekeret. 
Amennyiben tényleg a társam kiáltja a nevemet én is odafuttok hozzá és segítek neki, ha valami történik a klónnal akkor egy másik tervet eszelek ki. Mivel a klón füstből van így ha rátámad a füst szétárad körülötte, ami bezavarja a látását és onnantól fogva könnyedén rátudok támadni.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. 14 Nov. 2013, 22:16

A hangok után tapogatózva a semmiben keresed társad. Ekkor újabb csattanás rázza meg a területet. Senshu harcba elegyedett már valakivel. A csattanások hangja arra enged következtetni, fegyverrel vette fel a harcot az ellenféllel. 
Követve a csattanások zaját végre sikerült megtalálnod társad, amint egy, a te ellenfeledhez hasonló légzőkészülékkel rendelkező férfival harcol. Senshu egy sima katanaval, míg a férfi egy hosszú kaszához hasonlító eszközzel harcol. A szekér Senshu mögött állt, épen.
Senshu hősiesen hárította a kasza csapásait, majd egyből ellentámadásba is kezdett. 
Azonban nem volt sok időd kettejük harcát figyelni, ugyanis a maszkos alak ismét megjelent előtted.
- Nem menekülsz, kölyök - nevetett, majd a kezébe véve egy kardot, megindította feléd az első csapást. - Az utánpótlás nem jut el a szigetre. - vágott egyet. A találat betalált, azonban a kard áthaladt a fiú testén, majd sötét füst tört fel, ezzel akadályozva nem csak téged, hanem őt is. A füstbe veted magad, innentől fogva egyenlő esélyekkel nézhettek szembe, egyikőtök sem látja a másikat igazán.
Erős karjai voltak, a kard pengéjét igen nehezen tudod csak hárítani. Komoly párbaj veszi kezdetét, amely a gyorsaságon és a kitartáson fog múlni, valamint azon, ki alkalmaz jobb taktikát. 

Mestered még most sem látod sehol, azonban úgy tűnik, Senshu kezd felülkerekedni ellenfelén, ám harcuk még nem dőlt el. 
A kardos férfi gyorsabbnak bizonyul nálad, mikor mind a ketten összecsaptok,a  férfi jobb lábával a gyomrod célozva taszít a földre, miután vagy 2-3 métert repültél. A férfi föléd áll, kardját torkodnak szegezve.
- Itt a vég, kölyök. - nevet fel, majd kardját a magasba emeli. Ekkor azonban egy nem várt fordulat következik be. A férfi megdermed, nyaka előtt hirtelen megcsillan valami.
- Valóban vége - szól a férfi mögött egy ismerős hang. Hogoshuro volt az. A férfit lefegyverezte, a valódi testet kapta el, nem csupán egy klónt. A füst lassan felszállt, és a köd is kezdett eltűnni, hirtelen ismét világos volt mindenhol. 
Senshu jobb karja vérzett, a szekérnek támaszkodva feküdt. Ellenfele pedig eszméletlenül a földön, mellette. 
- Sajnálom, hogy várni kellett rám. Azonban ez volt az egyetlen esélye, hogy elkapjuk őket. - kötözte meg a másikat mestered. 
- Indulás. A kikötő mindjárt itt van. - mosolygott, majd a két banditát a szekérre tette és elindultatok ismét egy csapatként.


A post mehet a kikötőig, a hajó előtt érkeztek meg.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Djuka Mizuri on Pént. 15 Nov. 2013, 15:27

Miután megidéztem a füstklónt elküldtem a hang irányába. Csak kardok csattanását hallotta, de amit közelbe ment jól látta, hogy van még egy bandita az erdőben, akivel épp Senshu küzd. Senshu egy sima katanával, míg a férfi egy kaszához hasonlító eszközzel próbált sebet ejteni a barátomon.
Senshu ügyesen harcolt, de hirtelenébe a másik keresett alak felbukkant a klónom mellett és egy erőteljes suhintást mért rá. A klón szétvált mint a kámfor és sűrű füst szállt föl belőle.
-Na most megvagy!-kiáltottam fel, és nekiestem a katanámmal. A férfi erős volt és jól edzett, látszott rajta, hogy tapaszt volt a kardforgatásba. 
Nem maradhatok alul- kiáltottam fel és egyre erősebbeket ütöttem rá. Nem hátráltam meg, megpróbáltam kihasználni az erdő összes lehetőségét amit nekem tud nyújtani. De kardos ellenfelem gyorsabbnak bizonyosul nálam és mikor összecsapunk, jobb lábával gyomron rúg és  ezt követően csak úgy2-3 métert repülök el a messzeségbe. A nagy repüléstől a hátamról és a vállamról erősen lehorzsolódik a bőr, de ez talán még nem is volt akkora nagy baj, viszont mikor kinyitom a szemeimet a férfi ott állt felettem és kardját a torkomhoz erősítette. Nem tudtam, hogy mi tévő legyek pár gondolat, átfutott az agyamon, hogy mégis, hogyan tudnék jól kijönni ebből a szorult helyzetből, de akkora egy ismerős hang szólalt meg az ellenfelem háta mögött. Hogoshuro volt az. A mester könnyedén lefegyverezte a fickót. A köd és a füst is elszállt, így tudtuk, hogy ő valóban az igazi volt. 
Senshu karja vérzett, de ő is sikerrel járt. Azért kissé letörten mentem a kocsi felé, hisz nem úgy végeztem, ahogy valóban akartam volna, na de mindegy.
Legelső feladatnak azt véltem, hogy letisztítsam és bekössem a társam vérző kezét. Amit gyorsan el is végeztem.
Miután mind a négyen rendbe szedtünk magunkat, feldobtuk a két megkötözött fickót a szekér hátába, majd elindultan a kikötő felé.
Az erdő elhagyva a nap ereje is visszatért és ismételten erősen sütött a szemünkbe. Talán vége- gondoltam magamba.
A kikötő valóban nem volt messze, kissé megfáradva, de büszkén érkeztünk meg a homokos talajra.
- Itt még a levegő is más, nem igaz Senshu-kiáltottam felé, élvezve a tenger sós illatát. A hajó is mi is kb egy időben érkezünk be, csak ő a vízen, mi pedig a szárazföldön. Végre sikerült, nagyon örültem, hogy épségbe idetudtuk hozni a számomra ismeretlen csomagot. 
Sokat tanultam a küldetés alatt és rájöttem, hogy a döntéseimet sokkal jobban átkel gondolnom, hisz majdnem az életembe került. A kardforgatást még úgy érzem, hogy sokat kell gyakorolnom, hogy viszonylag jól tudjam használni a fegyveremet.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. 18 Nov. 2013, 22:22

A két férfi támadásának leverése után társadhoz siettél, hogy ellás a sebeit. Mindeközben Hogoshuro egy kézjelet formált, melytől a földön lévő tócsából egy hasonmás emelkedett ki, odasétálva a megkötözöttek egyikéhez, és azt a kocsi felé terelte, ahogyan a fő test is tette a másik banditával.
- Jól van fiúk. Senshu, várj, segítek - lépett közelebb a földön fekvő társadhoz. 
- Nem vészes. Harci seb - mosolygott. 
A kocsi sikeresen elérte a kikötőt, a hajó meg is érkezett lassan. Felpakoltátok Hogoshuroval a kocsi tartalmát, nem kevés faládát, mindegyikén a Hold és a klán jelképe díszelgett. 
Ekkor érkezett egy személ, nem is akárhogy. Futva. Különös ruhájából ítélve postás lehet.
- A daimyou helyettese küldött ezzel az üzenettel, Djuka Mizuri - mérte be az arcod egy kis méretű fénykép alapján.
A levélben a vezetőség egy újabb segélycsapatot küld a Nazo szigetre, hogy biztosítsák az előretörést, még ha fegyveres összeütközés nem is történt. A listán a te neved is szerepel.

A hajóra még nem indul, papírmunka miegyéb miatt a parton maradtok még., Hogoshuro, miután a két banditát és Senshu-t elkísérte a megfelelő helyre, melléd sétál.
- Úgy tűnik, lesz egy kis időnk, míg odaérünk. Egyél, utána mutatok valamit - mosolygott, majd előre sétált egy stég végébe és csak bámult előre a végtelen tengerbe.

Miután visszatérsz, Hogoshuro a stég pereméhez lépett.
- Jól figyelj - lépett hátra, majd az első lépéseket megtéve a víz felszínén sétálni kezdett körbe körbe.
A lényeg, hogy a chakrad a talpadba vezesd, és azt formázva, anyagként felhasználva a vizet, létrehozz egy másolatot. 
- Sajnos a vízklónok nem hagyhatják el túlságosan az eredeti testet, és szükséges a meglévő víz - fejezte be az oktatást, majd megalkotta a klónt, hogy figyeljen téged.

A küldetés lezárásáról és a tanulásról szeretnék egy 40 soros postot. 
A küldetésedért 2000 ryot és + 10 chakrat írhatsz fel.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Djuka Mizuri on Pént. 22 Nov. 2013, 18:17

Belépve a sziget parti részére, nyugodtság töltött el, hisz tudtam, hogy végre vége ennek a küldetésnek is. A kocsis is gyorsabban kezdett zakatolni a homokban, hisz ő is várta már a küldetés végét. Amint a hajó is megérkezett és beállt a helyére elkezdtük a felpakolást, vagyis elkezdtük volna, ha nem lett volna annyi papírmunka.  Miután leszálltam a szekérről, bekaptam pár falatot és elindultam a mester felé, aki a vízparton várt. Nem tudtom, hogy vajon mit akar nekem tanítani, de izgatottan várom.  Miután odaléptem hozzá, ő a stég pereméhez lépett és onnan rálépett a víz felszínére és egy klónt hozott létre.
Ezek szerint ezt fogom én is megtanulni, ez remek egy újabb vízelemű jutsu.
Nekem is ez volt a feladatom, így én is chakrát vezettem a lábfejembe és ráléptem a hullámzó tengerre. Lényeg hogy a chakra formázza a vizet, mint valami anyagot és ebből lesz meg a másolat. Szerencsémre a füstklónt már jól ismertem így az alapja már megvolt, csak arra kéne rájönnöm, hogy miként tudom megformázni a vizet.
-Na hát kezdjük el- kiáltottam fel majd megpróbáltam formálni a vizet.  
Erősen elkezdtem belevezetni a chakrát a lábamba, majd onnan kezdtem el formálni a vizet anyagként és megpróbáltam létrehozni a másolatot. Persze nem sikerült, talán túl sok energiát fektettem bele és a klón egyszerűen szétrobbant. A következő körben most kevesebb chakrát fektettem a lábamba, de ez meg is látszott az eredményen, egyszerűen nem voltam képes megformálni a klónt. Egyre tovább és tovább gyakoroltam, persze az eleinte kevesebb sikerrel, majd ahogy telt-múlt az idő annál szebb és biztosabb formát tudtam létrehozni.
A ruhám tiszta víz volt és lassan a türelmem is a vége felé járt. Rájöttem, hogy semmi értelme kapkodni, ha egyszer mindent beleadnék, akkor talán végre sikerülne létrehoznom azt a klónt.
Tehát elsőnek is megpróbáltam belevezetni a nem túl sokmennyiségű energiát a lábamba és onnan keresztül továbbáramoltatni a vízbe. A víz ekkor olyan finom és könnyed volt, mint valami homokszerű anyag és most valahogy könnyedén meg tudtam formálni vízzé.
-Na végre sikerült- ordítottam fel hangosan, teli torokból.  
A klón valóban sikeresen létrejött a víz segítségével. Nagyon büszke voltam magamra, hogy el tudtam sajátítani ezt a technikát is. A klón csak állt szembe velem a vízen és teljesen úgy nézett ki, mint én. Fáradt voltam, hisz egy kemény küldetésről jöttem vissza, így nem volt már energiám tovább fenntartani és eltüntettem. Ezt követően visszasétáltam a partra egyenes a szekérig. A többiek is ott vártak rám.
-És ezután hogyan tovább?- kérdezetem meg a többiektől. A hajóra addig felpakolták a sok holmit, míg én gyakoroltam, így talán végre lefeküdhetek aludni.  Nagyon fáradt voltam és csurom víz. Remélem, nem terveznek még valami kis extrát a nap folyamán .
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. 25 Nov. 2013, 16:03

A vízre sétálva végighallgattad Hogoshuro utasításait, majd komoly erőfeszítéssel, de végül sikeresen létrehoztál magadról egy másolatot. A vízklónt hamar fel is oldottad, hisz chakrakészleted az elmúlt időkben igen csak megcsappant. 
Visszasétálsz a stégre, ahol kifújod magad, pihensz, erőt gyűjtesz.
- Tessék, idd ezt meg - ül le melléd Hogoshuro a stégre, bámulva a végtelen tengert.
- Hamarosan indulunk, megtisztelés, hogy én is szolgálhatom a hazám a háborúban. - a 20-as éveinek közepén járó ifjú jounin szinte gyerekes mosollyal és lelkesedéssel kezdett beszélni. - Hamarosan ismét találkozunk a klán többi tagjával és együtt fogjuk meghódítani a szigetet, ezzel hatalmas sikereket érhetünk el. Nagy lehetőség áll előttünk.

~Kis idő elteltével~

- Induljunk, Mizuri. A hajó készen áll, a csomagokat felpakolták, minden készen áll az indulásra. - lépett ismét melléd Hogoshuro.
A hajón jó néhány ember sürgött-forgott, volt aki ládát pakolt, volt, aki a kötelekkel bajlódott, mindenkinek meg volt a feladata. A hajó zászlaján egy hatalmas Hold jel volt ábrázolva, az ország felségjelzésű hajója már a hullámokat szeli, hogy eljusson a Nazo szigetekre.

A technikát elsajátítottad, felírhatod az adatlapodra.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kereskedelmi utak

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.