A Kannabi híd romjai

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Itanashi on Szer. Okt. 23 2013, 19:10

A végtelennek tűnő hadsereg eltűnt a füstben. A a földre hulló tetemek eltakarták a vérrel áztatott földet. A robbanások sorozata elnyomta a halálsikolyokat. A felszálló por pedig eltakarta mindazt, ami eddig a harcvonal nevét viselte. Az egész területre por szállt. Vagy 10 percen keresztül hallották az újabb robbantássorozatokat. 
Miután Karuval ismét felálltak, várva, hogy a por leszálljon, társára nézett, majd így szólt.
- Nem hagyunk túlélőket. - csupán ez hagyta el a száját, szemeiben a gyilkolás vágya még mindig ott égett, talán még erősebben, mint az előbb. A kijelentése határozott volt, rövid, tömör. Tudta jól, ha az iwagakurei katonák eddig nem fogytak el, most is lesznek akik túlélik ezt a csapást is. 
A föld még egyszer, utoljára megremegett, mikor az utolsó robbanás hangja is elhalt, majd a porköd lassan kezdett leszállni. Lenyugodott minden, már nem robbant újabb levél, már nem esett újabb holttest a földre. Most minden csendes és nyugodt. Alig tízen lehettek, akik felsorakoztak egymás mellé a megmaradt kusagakurei haderőből. Majd előreléptek. A távolban, a por és hullák, égett darabok mögött hasonlóan sorakoztak fel iwagakure utolsó katonái. Ennyien maradtak tehát. alig 20 fő. Ez minden, ami megmaradt, a háború felfalt mindent. csak azok maradtak meg, akik túlélésre születtek. Itanashi túlélésre született. Egy sorban állva a megmaradtakkal együtt, kihúzta magát, de nem büszkeségből. Ezt ő kiváltságnak érezte. A nagyúr valóban megsegítette őt, ő pedig hitt benne, mindvégig a nevében cselekedett, az Ő nevében vette el mások életét. Talán őrültnek nézhetik azok, akik ismerik, tudják, hogy a hitét mindennél fontosabbnak tartja. Ám most mégis lehet benne valami. Hiszen egy karcolás nélkül megúszta az iménti harcokat, hiába törtek rá éles fegyverekkel, erős csapásokkal, még mindig sértetlenül áll ki, miközben újabbat lép előre a sor. 
A léptek hamarosan felgyorsultak, a talaj ismét felporzott lábuk alatt. Mostanra mindenki tisztán láthatta a köd túloldalán futó katonákat, Iwagakure utolsó katonáit. 
~Most pedig véget vetünk ennek.~ gondolta magában Itanashi, miközben Karu mellett futott.
A két sor igen csak közel került egymáshoz, mindenkinek megjelent a leendő, talán utolsó ellenfele.
- Figyelj Karu, mindjárt jön. - szólt társának, majd előre nézett. Zöld ruhás ellenfelét megpillantva az első gondolata az volt, talán vak az ellenfele. De ha nem is, az arcába húzott fejpánt semmiképp sem könnyíti meg őt a látásban. Ruházatára is vetett néhány pillantást, a zöld-fekete ruházat nem átlagos darab volt, a sorban futók egyike sem hordott effélét. Az arcba húzott fejpánt pedig...biztos, hogy különleges ellenfél lesz. Különleges ellenfél és ajándék a Nagyúrnak. 
- Maradj le - szólt Itanashi ismét, majd tenyerét összecsapta, melynek következtében füst keletkezett. - Yakura, maradj Karu mellett, hamarosan feladatod lesz - parancsolta a barna kígyónak, aki a füstből kúszott ki sziszegve. A majdnem 3 méteres kígyó igen gyorsan kúszott a Kusagakurei fiú mellé. Itanashi pedig rákapcsolt és szembefutott ellenfelével. 
Amikor a lehető legközelebb érnek egymáshoz, Itanashi az érkező támadásokat megpróbálja kikerülni, alkalmazva a Hagane Mamori no jutsu // Acél védelem nevű technikát, ennek következtében egy szinte sebezhetetlen test fog hajladozni, megközelítve az ellenfélt. Amennyiben sikerül kartávolságnyira érkeznie, jobb kezét kinyújtja, megfogva ezzel ellenfelének fejét, vagy legalább a karját. Ha ez sikerrel jár, a kettejük harca eldőlt.
- Vége - fenyegeti az ellenfelét, mindeközben aktiválja Kareu Kareu no jutsu // Kígyóvá változtató technikát. Amennyiben a fizikai kapcsolatot felépítette, azonnal elteleportálja a férfit, pontosabban a korábban megidézett Yakuraval fog helyet cserélni, ahol már várja Karu. 
- Most - kiáltja társa felé, aki remélhetőleg azonnal kapcsol és felkészül a támadás második részére. Yakura pedig a fiú mellett teremve várja az eseményeket. ha a férfit sikerül elteleportálni, nincs semmilyen erő, ami megóvhatja őt a végzetétől.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Okt. 24 2013, 19:56

Amint a por leszállt realizáltuk Itanashival, hogy a csatatérből szinte semmi sem maradt. Nem volt nehéz megérezni azoknak a hulláknak a rothadó szagát akiket a savtenger nem pusztított el. Émelyítő bűz járta át az egész környéket megfertőzve az erdőt és annak minden lakóját. Még a legedzettebb shinobik gyomrát is kikezdte. Az én gyomrom is majdnem felfordult, de már megtanultam uralkodni magamon és éreztem már olyan bűzt ami ennél elviselhetetlenebb volt. A döntést már meghozták helyettünk mire odaértünk. A végsőkig fogunk küzdeni Iwagakure ellen ugyanis ha valamikor akkor most itt az esély, hogy eltiporjuk őket. Amint látni lehetett a legtávolabbi iwagakurei állás mögött jóval egy szinte hegy méretű föld fedezék emelkedett ki a talajból. Ezt valószínűleg a vezető hozhatta létre vagy egy hasonló szinten lévő shinobi, hogy megvédje magát az elemek tomboló dühöngésétől. A pokol amit Kazuya az ellenfélre hozott leírhatatlan pusztítást végzett nem csak a az ellenséges haderőben de a környezetben. A növények szinte egytől egyik eltűntek csak a vastagabb fák álltak még a helyükön de azok sem fognak soha többé levelet hajtani... Iszonyatos erő, viszont a használója még mindig nem került elő ami kezdett zavarni...
idő közben megérkezett egy medikus ninja és közölte, hogy az orvosi osztag vezető shinobija vette át a vezetést mert a parancsnok nem bírta és elvesztette az eszméletét. Azon sem lennék meglepve ha meghalna a chakra veszteségtől! Közben befoltozták a sebeimet és kaptam két tablettát amit szinte kötelező jelleggel lenyomtak a torkomon. Amint feloldódott a kis szer szinte úgy éreztem magam mintha egy percet sem harcoltam volna és készen álltam rá, hogy akár a legmagasabb vár falát is megmásszam ha arról van szó. Hatalmas önbizalom vette át az eddigi kétségek helyét. A vállamat össze varrták és ellátták amennyire a körülmények engedték de nem éreztem a fájdalmat...
Felálltam és Itára néztem aki elutasított az orvosi kezelést viszont a pirulákat ő is bevette. A chakrám szinte látható volt. Izzott körülöttünk a levegő mint két bomba ami bármikor felrobbanhat. Ekkor megpillantottuk az ellenséges védelem mögül kiugráló tíz shinobit. Ennyi maradt az iwagakurei haderőből. A mi számunk sem haladta meg az ellenfélét így a csata egyenlőnek ígérkezett. A parancsunk az volt, hogy ugorjunk át az árok másik oldalára és rohamozzunk a medikus ninják majd hátulról támogatnak minket ha szükséges. Itával futásnak is eredtünk közben velünk tartott egy másik tag akit még az ütközet előtt láttam azt hiszem Yamatonak hívják de ez most nem számít... Szinte ki is alakultak a duellek mindenki a saját ellenfelével futott szembe. Nekem talán a legfurcsább kinézetű hölgy shinobi jutott akinek az egész teste be volt fáslizva. A furcsa kinézet viszont már megtanultam, hogy soha nem jelent jót. Ám mielőtt még odaérhettünk volna az ifjú djuka szólt, hogy maradjak le és várjak ki mert terve van. Meg is idézett egy kígyót aki szélsebesen siklott felém. Egy pillanatra megijedtem, de aztán már kezdtem kapisgálni, hogy mire gondolhatott társam. A kígyó megáll előttem ha ideér és visszafordul idézője felé. Ekkor már mutogatom a szükséges kézjeleket és veszek egy nagyon nagy levegőt. Mivel rengeteg chakrám áll készen a felhasználásra ezért amikor a fekete hamu elhagyja a számat jóval nagyobb mennyiségben szabadul fel mint legutóbbi használatkor. Ha Ita trükkje bejön és sikerül ide teleportálnia az ellenfelet abban az esetben csak ennyit mondok...
- Itt a vége! Katon Haiseksho! - És csak figyelem ahogy a detonáció szinte elpárologtatja ellenfelemet. 
ha ez nem sikerül vagy Itának nem sikerül ideteleportálnia az ellenfelet akkor nem hajtom végre a technikát hanem egyszerűen csak megszakítom és ráfordulok az ellenfelemre és egy Shuriken Kagebunshinnal kezdem a támadást durván húsz kunait és shurikent létrehozva abból a kettőből amit eldobok ellenfelem felé!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Yamato on Csüt. Okt. 24 2013, 22:18

A pusztítás, amit a titkos Kusagakurei technika és a sav, amit egy ismeretlen tag hozott létre, hatalmas volt az égett hús szaga belengte az egész területet, nem mintha nem éreztem volna korábban, de ami undorítóvá tette az a tudat, hogy ez emberek bűze. Még a gyógyítókon is láttam a fintort, amit a szag váltott ki. Két bogyót nyomtak a kezünkbe, hogy vegyük be. Nem volt választási lehetőségünk, hiszen az ápolók is sürgettek, meg amúgy is háború van talán segít a dolgon a turbózás. A parancsnokot három szanitéc is segítette és hozta a táborba, miközben ők besegítették a vezetőt a fák elszáradtak, majd elporladtak. Lassan a mellékes hatás, a füst és por is elült, láthattuk, hogy egyetlen hullát sem látunk, ugyanis a technikák megtették, amit megkövetelt a haza. Egyetlen egy védőfal maradt a tájon, így végre a lehetőség megcsillant a győzelemre. Nem tudhattuk, hogy ki lesz én pedig úgy döntöttem, hogy visszatérek ahhoz a harcstílushoz, amit eleve tanultam, ugyanis eddig is megmentette az életem, talán most is segít rajtam. A csapatunk elindult a túloldal felé, de én megálltam az árok ezen oldalán és megindítottam a chakrafonalakat a mérgező füstös gömbömhöz, ami talán a legjobb megoldás volt, hiszen az ellenfelem hamarosan színre lépett és ahogy láttam fegyverhasználó. A célom az volt, hogy felidegesítsem és félbevágja a gömböt, ha ez nem megy, akkor én nyitom ki a szelepet, így a füst hamarosan hatni kezd és ha nem is hal meg egy jó kis szédülés és eszméletvesztés bejátszik. Mivel a méreg rövid hatóidejű, így egyből nem fogja érezni tehát az biztos, hogy szükségem lesz a két ninjatomra is szükség lesz, de talán a pengevetők is jó szolgálatot fognak tenni. Mivel nem ölöm meg talán a táborba visszavehetem és ott kihallgathatják vagy azt csinálnak vele, amit akarnak. De majd meglátjuk, hogy mi fog történni.

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 449

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 27 2013, 20:11

// Harc a Fűért //


Iwagakure mindig is büszke volt hatalmas és vasszigorral edzett haderejére. Most viszont, amikor azt három felé kell választania, már csak az edzettségükre és az erejükre támaszkodhatnak. A létszámfölény itt nem játszik. Iwagakure legnagyobb serege éppen a Szél Országában vívja a harcot, míg a másik része a Fű Országába próbál betörni, kevés sikerrel. A másik része pedig Iwagakure no Satot védi. A hegy azonban mozgolódik, ezt viszont a lent lévő Kusagakurei haderő nem láthatja...

Viszont, hogy ha a szikla megmozdul, akkor a körülötte lévő fű is ugyanezt teszi... Így az erdő, amely fedezi a Kusagakurei haderőt, mozgolódni kezd. Messziről érkezik ugyan a segítség, de minden erejüket bevetik, hogy időben érjenek a harcszíntérre, ami most már nem mást, mint egy fekete, égett, büdös halálverem... A felmentősereg legalább száz ninjából áll. Ámbár nem volt tervben, hogy a Kusagakure által szervezet erőkön kívül, bármely más nemzet is a Fű Országának segítségére siet, de mégis Keletről érkezik az erősítés. Bár erre lehetett számítani, ugyanis a Tűz Szövetsége nem hagyná cserben, egyetlen tagországát sem. Persze az sem lehet véletlen, hogy éppen egy középkorú, hosszú, barna szakállú, összefogott hajú férfi vezeti a sereget, Katanával a kezében. Ez a férfi, a Tűz Szövetségének Katonai Vezetője, Kusagakure no Enraku...


Itanashi 1:
A legjobb módja a harcok lerendezésének az az, ha gyorsan és tisztán öl valaki. Ez a Samuraiok idejében még így volt, de a Ninják korában már feledésbe merült ez az elképzelés. Itt most már csak azt tartják szem előtt az emberek, hogy életben maradjanak egy harc során és a lehető legkönnyebb módon végezzenek az ellenséggel akár úgy, hogy az szenvedések közepette hal meg. Nem tisztelek az ellenfelüket, nem tisztelik a szemtől-szembeni harc elveit és minden aljas, agyafúrt, kíméletlen módszert bevetnek, csak azért, hogy győzzenek. Azonban vannak, akik nem szeretnek harcolni és nem élvezik azt, ha összemérhetik az erejüket valakivel. Úgymond "Felmérhetik Saját Képességeiket" azáltal, hogy szemtől-szemben akarnak végezni az ellenféllel. Azok az idők már elmúltak, hogy valaki élvezze a harcot a másikkal...  Itanashinak sem volt kedve sokáig húzni a dolgokat és egyből biztosra akart menni és az első pillanattól fogva komolyan vette az összecsapást azzal a furcsa Iwagakurei férfival, aki látszólag nem foglalkozik semmivel, csak rohan Itanashi felé. Mivel látszik, hogy gyorsabb mint a Jashinista fiú, így gyorsan kellett cselekednie. Megidézte a kígyót, majd Taijutsu tapasztalatait használva, alkalmazott egy igencsak érdekes technikát, mivel könnyedén tért ki a férfi által elhajított, három shuriken elől. Ezzel Itanashi igencsak nagy lendületet szerzett magának, majd amikor a férfi közelebb került hozzá, könnyedén elhajolt előle és felette átugorva megérintette annak vállát. A három tabletta megtette a hatását, így ilyen érintés is elég volt, hogy chakrakapcsolat alakuljon ki kettejük között. Itanashi sikeresen aktiválta a technikát, amivel ezt a bizonyos férfit, a megidézett kígyó helyére tudta áthelyezni...

// Nagyon jól sikerült a postod. És nem a jutsukra meg a harcokra gondolok, hanem az írásra, a szóhasználatra, tehát az írás minőségére! //


Karu:
Karu szintén az a fajta, aki nem szereti sokáig húzni a harcokat. Meg van a maga gondja és valljuk be, egy háborút jobb minél előbb lezárni. A Kenshiro klán fejeként, valamint Kusagakurei Chuuninként, kötelessége jelen lenni és követni a Parancsnok utasításait, így szembeszállni a feléje tartó shinobival. Látszatra úgy tűnik, hogy nem igazán Iwagakurei. Valószínűleg, a Szikla is felbérelt néhány Elveszett, vagy Szökött Ninját. Különösképpen az olyanokat kedvelik, akik valamelyik ellenséges faluból szöktek el, vagy vétettek súlyosabb bűnöket. Elképzelhető, hogy ez a nő, a Szél Országának Rejtett Falvából szökött meg. Legalábbis a kinézete erre utal. Amint Karu elkezdte megalkotni a kézpecséteket, a nő megállt, majd kezeit maga elé helyezte, egészen le a földre. Nem mutogatott el egyetlen egy kézjelet sem, így nem lehetett tudni, hogy mire készül. Karu a szeme sarkából látta a lányt, de az nem csinált semmit, csak két tenyerét a földre helyezte. A kormos, mocskos, égett, undorító talajra. A kígyó viszont eltűnt és a helyére az a shinobi került, aki ellen Itanashi harcolt. Egy átlag ember, vagyis jobban mondva egy átlag shinobi, nem tudott volna olyan gyorsan reagálni, erre a technikára, viszont ebben az esetben az átok, egy áldássá változott. A férfi ugyanis érzékelte, hogy valami nem stimmel, így azonnal a magasba emelte a kezét, tenyerét az égnek szegezve.
- Shiruhi: Giratsuku // Ezüsttűz: Vakítás!
Mondta ki a technika nevét, aminek következtében egy vakító gömb jelent meg a férfi tenyerében, elvakítva Karut, a társait és az egész Harcteret. A technika azonban nem állhatott meg, így Karu használta a már jól felkészített Jutsuját, célt viszont még nem látott. Nagy szerencséje viszont az volt, hogy technikájával meghátrálásra kényszerítette a zöld ruhás ellenfelet, aki nekiindult, hogy végezzen Itanashival. Karu ismételten a nővel nézett szembe, aki letekerte a kötést az bal szeméről, ugyanis azt nem érte a fény, majd kézjeleket formált. Karu szemei előtt, ekkor kezdett el tisztulni a kép, bár a könnyeitől még így is bajosan látott. A következő pillanatban pedig, három hegyes földdárda repült felé, amit éppen csak észre tudott venni és képes volt kitérni előlük. Most azonban össze kell magát szednie és a lehető legjobban kell teljesítenie ahhoz, hogy megölje ezt a nőt.


Itanashi 2:
Nézted, ahogy a férfi megjelenik Karu előtt és szinte azonnal létrehozza tenyerében azt a fényt. Ez téged is elvakított, ahogy mindenki mást. Viszont a szerencse úgy látszik, Kusagakuréval van, mivel Itanashi kis kütyüjei, jelezték ellenfele érkezését. A Chakrarudakon keresztül, érezted, ahogy a férfi közeledik feléd és hatalmas chakrát szabadít fel. Homályos volt előtted a kép, amikor kinyitottad könnybe lábadt szemeidet, de időd sem lett volna akkor sem reagálni, ha teljesen jól látsz. A férfi kicsi, de csontos ujjai a torkod köré fonódtak és felemeltek a levegőbe. Érezted a szorítást. Nem kaptál levegőt. Szemeid ismételten könnyezni kezdtek, úgy érzed, hogy a fejed menten felrobban. Ha nem cselekedsz, akkor a férfi könnyűszerrel megfolyt.


Yamato:
Egy bábos a fegyveres ellen. Mindketten eszközöket használtok a harcban, amik megkönnyítik a gyilkolást, vagy is a győzelmet. Viszont, végigfut az agyadon, hogy vajon mennyire lehet erős az ellenfeled? Vagy azért maradt életben, mert olyannyira erős, vagy azért mert gyáva. Vagy csak szerencsés, de az ide kevés. Habár, a Kusagakurei haderő tagjai már bebizonyították, hogy a szerencse igenis velük van. Minden esetre, nem szabad alábecsülni senkit, így Yamato először egy távolabbi taktikát alkalmaz a Kugutsu Ninjutsunak megfelelően. A mérgezett gömbök megindultak a férfi felé, aki elmosolyodott a kölyök próbálkozásain, de ekkor mindketten megtapasztalták azt az éles fényt, amit az Iwagakurei keltett. A szemük sarkából is vakítóan hatott, így Yamato kiengedte a mérget, amit az ellenfél tökéletesen be is lélegzett, tudomásán kívül persze, ugyanis nem látott semmit. Miután mindkettőtök látása kitisztult, a férfi elővett egy kis tekercset. Nem jött hozzád közel, a távolban maradt. A fegyvereit ledobta a földre, majd forogni kezdett és kinyitotta a legkisebb tekercsét, amiből csakúgy szálltak feléd a kunaik. Körülbelül olyan 20-30 darab hagyhatta el a tekercset. Most jól jönne valamilyen védelem...


Karu
Chakraszint: 125% - Katon: Haisekso
Állapot: 125% - A vállad be van kötve, de a fájdalmat nem érzed.

Itanashi

Chakraszint: 145%
Állapot: 145% - Fojtogatás

Yamato

Chakraszint: 150%
Állapot: 125%

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Itanashi on Szer. Okt. 30 2013, 17:23

- Véged - Kiáltotta a fiú, mikor lába elrugaszkodott a földtől, majd a lendületből kezét kinyújtva megérintette ellenfele vállát. A férfi abban a pillanatban eltűnt, Yakura pedig hirtelen a földön termett. Itanashi, hála a lendületnek, kezével tompította a földet, majd kiegyenesedve fordult meg. Látta a feltörekvő füstöt, amelyet Karu fújt ki a száján, ám hirtelen minden eltűnt. Egy ismeretlen fényforrás jelent meg a férfi kezei között, amely beragyogta az egész hadszínteret, elvakítva ezzel barátot és ellenséget, jót és rosszat. 
~Ez az érzés...Itt van~ villant be egy fura megérzés a fiú agyába. A beleépített rudaknak hála, habár látását elvakította a fény, az érzékeit nem tudta elvenni, így, ha nem is teljesen, de fel tudott készülni az érkező támadásra. A férfi megrohamozva Itanashit, nyakon ragadta, majd felemelte. Igen erős ellenfél, nem elég, hogy egy ilyen erős bénítótechnika birtokosa, még egy ekkora embert, mint Itanashi, is képes volt nem csak nyakon markolni, hanem a földtől is elemelni. A fiú felköhögött, könnyezni kezdett, kezdett elsötétülni minden.

~Ő az enyém~ parancsolta egy hideg hang, valahol benn. A fiú egy sötét teremben állt, nem látott semmit, csupán érezte a nagyúr erejét, azt az energiát, ami körbevette őt, az egész termet, mindent. 
- Add nekem ezt a halandót. Méltó ajándék a számomra.
- Igenis, Nagyuram. - hajtott fejet a fiú.
- Ne feledd, Itanashi, kinek a nevében cselekszel.
- A te nevedben, nagyuram
- Az Én nevemben fogsz lecsapni rá, az Én nevemben fogod földre kényszeríteni, és mikor az életéért könyörög majd, az Én nevemben ontod ki a vérét.
- Igenis, Nagyuram - hajtott fejet ismét a fiú. 

Hirtelen az eddig könnyező szemek ismét kinyíltak, Itanashi pupillái kitágultak. Még mindig érezte az erős tenyér fogását, az ujjak szorítását, ahogy az életére törnek. Itanashi először is egy kisebb mennyiségű füstöt fúj ki álarcának száján keresztül. A szájból halványlila színű füst szabadul fel, amely egyenesen a férfi arcába sodródik. Altatóméreg, azonban ez a mennyiség csak pillanatokig zavarhatja meg a férfit, teljes kómába nem dönti. Éppen elég, ha a kábultság állapotába vezeti őt. Mindeközben a fiú bal kezét a nyaka felé emeli, rá akar fogni a férfi karjára. Amennyiben ez sikerül, aktiválja a Senei Jashu // Rejtett Árnyékkígyó kezek technikáját. A köpeny alól néhány sötétbarna kígyó kúszik elő, rátekeredve a férfi karjára. A kígyók sziszegve marnak bele az emberi húsba, majd miután kellően megsebezték az áldozatot, megpróbálják azt összetörni. Ha a kígyók sikeresen rátekerednek a férfi kezére, és összetörik a csontját, az valószínűleg engedni fog a szorításból, így Itanashi lába ismét a talajra érhet, megadva a kellő stabilitást. 
- Most én jövök - mosolyodik el az ifjú pap, miközben bal karjával még mindig csapdában tartja a férfit. A szabadon maradt jobbjával először is egy erőteljes ütést mér a férfi arcába, miközben kezére ismételten kiterjeszti a Kootetsu Karada-t, minvégig összhangban maradva a bal kar szorításával. Amennyiben a férfit telibe találja az ütés, valószínűleg kellően megszédül ahhoz, hogy egyensúlyát veszítse. Ez épp elég az ifjúnak, hogy teljesen lefegyverezze őt. 
A porban ismét megvillan valami. Egy hosszú, fekete rúd fénylik meg egy pillanatra, majd az egyensúlyát vesztett férfi bal vállát célba véve indul meg, hogy a földbe szögezze. Ha ez sikerül, abban az esetben a harcuk szinte végleg eldől. Azonban amíg a férfi nem adja fel, és védekezésre áll be, Itanashi a kígyókkal addig addig szorítja annak kezét, míg az apró fogak le nem tépik a karját. Egy félkezű shinobi pedig már nem jelenthet nagy akadályt az ifjú Jashinista papnak. 
Amennyiben elég a férfiba néhány ütés, Itanashi nem marad rest, addig püföli a fejét, míg el nem dől a földre. Titáni harc veheti kezdetét a földön, melynek a földbe szúrt rúd vethet véget.

Ha a rúd sikeresen áthatol a húson és a földbe szúródik, fogságba ejtve a férfit, a harcuk eldőlt. Egy újabb rúd jelenik meg Itanashi kezében ez a jobb vállat teszi mozgásképtelenné, egy keresztformába feszíti ki a vak iwagakurei harcost. Itanashi újabb rudat idéz kezébe, ám ez a rúd jóval rövidebb, mint az előzők. Közelebb hajol a férfihoz, majd megszorítja bal kezével  nyakát.
- Ismerős érzés, hm? - mosolyodik el. A rövid rúd éles vége rányomódik a férfi homlokára, majd egy kört kezd kirajzolni, lassan, bele pedig egy háromszöget. Amennyiben a művészi rajz befejeződött, Itanashi felkel, majd végignyalja a rudat és elteszi. 
- Jashin, ki bennem élsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött és fogadd el ajándékom, fogadd el a húst és a vért, amelyet nyújtok neked. Tégy engem e világ prófétájává. - mormolja el imáját, majd az álarcos ismét a földön fekvő férfi felé néz. 
- Nincs már dolgod ebben az életben, most megszabadítalak mindentől, hogy lelkeddel Őt szolgálhassam - fejezi be az imát. - Yakura, a tiéd - adja ki utasításként a mindvégig mellette fekvő, három méteres kígyónak, amely tágra nyílt szájjal azonnal a férfira ugrik, elharapva torkát, feltépve a nyelőcsövét. 

Vér áztatja be a hadszíntér földjét, mocskos vér. A sikolyok elhalkultak már, nem zuhan több test a földre. Lassan véget ér a harc, amely átformálja a világot. Sokan meghalnak, ám lesznek, akik túlélik. Lesznek, akik uralkodásra születtek.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Kenshiro Karu on Pént. Nov. 01 2013, 12:31

Egy hatalmas villanás... Ennyit láttam és mintha valaki lekapcsolta volna a villanyt. A hamu robbanását hallottam és tudtam, hogy valami történt. Pár másodperccel később amikor már kezdett kitisztulni a látásom. Akkor ugrott be, hogy a fickó idézte elő ezt a technikát ahogy a két kezét összecsapta. A robbanás viszont távol tartotta tőlem így nem tudott megsebesíteni. Így lesz a támadásból védekezés gondoltam magamban. Most viszont ahogy kezdem érzékelni a külvilágot három kő dárdával nézek szembe amint száguldanak felém. Ez eléggé unfair helyzet. Cselekednem kellett mielőtt azok a dárdák felnyársalnak. Ellenfelem a csapat egyetlen női tagja letekerte a fáslit ami takarta a teste nagy részét. Bár még nem láttam pontosan, hogy miért is fedi el a testét de nem sejtet jót a dolog.  
A Hagane no Mamori jutsu segítségével kikerülöm a dárdákat és egy pillanatra Itanashi felé tekintek. Abban a pillanatban látom, hogy ezeket az ellenfeleket nem szabad félvállról venni. A zöld ruhás férfi már oda is ért hozzá és a jobb karjával a levegőben tartja bajtársamat. Most azonban nincs időm velük foglalkozni. Megvan a magam gondja. A köztem és ellenfelem között lévő távolság nem volt olyan nagy így gyorsan számításba vettem, hogy milyen technikákat vethetek be. Szinte az egész fegyvertáram a rendelkezésemre áll. Megalkotom a kézjeleket majd létrehozok két sav klónt a Futton bushin no jutsu segítségével. Mindkét klónnak anniy chakrát adok, hogy egy ideig lefoglalják ellenfelemet. Amikor a két klón elindul az egyik hátára egy robbanójegyzetet csempészek lopva, hogy ellenfelem ne vegye észre. Majd kiadom a parancsot. A két Karu szinte tökéletes másolatom. Amint az ellenfelemhez érnek rátámadnak és kegyetlenül elkezdik püfölni. Amikor elérkezettnek látom az időt felrobbantom a saját savklónomat aminek a sav több méteren keresztül beborít mindent. A detonáció hatására a másik klón is meg felrobban valószínűleg így mégnagyobb pusztítást végezve. Hogy biztosra menjek eldobok egy shuriken a füstbe és a Shuriken Kagebushin no jutsu segítségével tíz másolatot is készítek belőle. 
Egy ilyen kombo támadás kivédéséhez komoly technikákat kell mozgósítani már csak azért is mert ellenfelemmel elvileg közvetlen fizikai kontaktusba kerülnek a klónok. 
Ha ez az egész nem jön össze akkor pedig taijutsuval támadok az ellenfélre és a Haragos nyelv kombinációval próbálom legyőzni ám most ésszel harcolok, szerencsére nem vesztettem el még a fejem. Akkor leszek komoly gondban ha valamivel felidegesít az ellenfél. A harag a düh és a gyűlölet már jó ideje gyűlik bennem. Valakire rá kell zúdítanom...
Bízom a tervemben és a B tervet csak akkor vetem be ha már tényleg csak a legjobb védekezés a támadás lesz!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Yamato on Pént. Nov. 01 2013, 15:03

Érdekes harcnak nézünk elébe, hiszen mind a ketten eszközöket használunk az ellenségeink likvidálására, bár míg ő közelharcos, én inkább távolságra vagyok specializálódva a bábjaimnak köszönhetően, de nem is az dönti el a harcot, hogy ki mit használ, hanem az, hogy ki az, aki rá tudja erőltetni a másikra a harcstílusát. Hogy mért maradt életben nem számít most, az biztos, hogy ami tőlem telhető megteszem, hogy a szerencséje vagy akármi, ami eddig életben tartotta, véget érjen az életével egyetembe. A harcok alatt egyre többet tanultam az életről és rá kellett jönnöm, hogy eddig burokban éltem. Nem lettem ugyan gyilkosságmániás, de tetszett ahogy az emberek meghalnak a kezem által, ugyan továbbra is tartom magam, ha valamit meg lehet tenni bárki halála nélkül, akkor úgy teszem meg, de ha muszáj, akkor megteszem azt is. A gömb megindult az ellenfelem irányába, amikor egy fényvillanás törte meg a háború nyugalmát, amire ki is nyitottam a gömb szelepét és kiengedtem a benne lévő mérget. Lassan a villanás eltűnt és már a méreg hatása alatt lévő ellenfelem kis tekercset vett elő, amit a fegyverei földre dobása után kinyitott  miközben forgott és megindult felém a rengeteg kunai, amit a tekercsből idézett meg. Még szerencse, hogy felvettem a bábpáncélom, így a jobb kezemmel elővettem egy kunait, hogy a fejemet védjem, hiszen a testem védve van és a fejemre is pont olyan állapotában van szükségem, hogy tiszta fejjel tudjak gondolkodni, majd a bal kézzel becélzom pörgő ellenfelem és kilövöm az egyik pengét.

//
Ami akkor jelenleg a kezem ügyében van:
1 széles övtáska: 3 kunai, 5 shuriken, összetekert dróthuzal, 3 színes tekercs+ Ocú tekercse, 2 füstbomba, rúgós kés és a légszűrős maszk
1 kulacs, 2 pengevető a csuklókon 6- 6 penge kezenként, 2 ninjato, 3 dobókés a páncélba illesztve, 2 fuuma shuriken
bábpáncél//

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 449

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Tensei Zento on Hétf. Nov. 04 2013, 16:43

//Harc a Fűért//

Mint említve lett a sereg megindult előre. Csapatuk felállt és Zento volt középen, amivel nagyobb biztonságban érezte magát, és választott taktikáját is jobban tudja alkalmazni. Mivel itt harcban nem sokat ér, így inkább támogató szerepet fog betölteni, amit úgy próbál kivitelezni, hogy technikáival megzavarja az ellenfelet, vagy épen oda segít be, ahol nagyobb szükség van rá, vagy esetleg már a kettő egy elleni harcnál maguk felé billenjen a mérleg. Egyik társa eltűnt a földbe, és Zento tudta, hogy most kezdődik minden. A csendet a robbanások törték meg. Valószínűleg chakra érzékelők is vannak a Kusgakurei haderővel, ami egy harcban elengedhetetlen. Zentoban a halálhörgések hangja félelmet gerjesztett. A hideg úgy futott végig a bőrén, mint ha a tél idején kilépett volna a meleg házból, a fagyos hidegbe. Zento azt se tudja hova nézzen. Elkapta a félelem, amit társai is észre vehettek. Talán tíz évesen tényleg nem neki való volt ez a csata. A sereg közepét nagy tűz elemű támadások érték a Kusagakurei haderő pedig nyomul befele. Már azon volt, hogy inába száll a bátorsága, de hirtelen egy aranyszalagot viselő Iwagakurei ninja jelent meg, aki hadarva adta az utasításokat. Jobbra kell indulniuk, és nagyívben megkerülni a Kusagakurei csapatokat és hátulról mérni támadást. Amint eltűnt a vezető jounin ki is adta az utasításokat és a felvett alakzatban, azaz a jounin előre Zento középen a másik kettő hátúl, megindultak jobb oldalra. Több csapat is próbálkozott ezzel, de jó páran meghaltak közülük, de a maradék csatlakozott Zentoék csapatához. A fiú ügyelve minden kunaira haladt a vezető után, az az egy két kunai ami felé jött, és nem tudták védeni a Doton technikákkal azt saját maga védte le a sajátjával. Kicsivel később felhagytak az üldözéssel talán végleg, de számítanak rájuk, mivel ennyi embert céllal vonnak ki a csatatérről. Immár itt áll egy 17 fős taktikai különítmény, aminek célja a Kusagakurei haderő szabotálása. Ezt mindenki jól tudta, de a jounin aki vezetőnek nevezte ki magát. Megálljt parancsolt miután átkeltek a szakadékon. -A Kusagakurei haderő tábora, valószínűleg a csapatai mögött van, az erdőben. Nyilvánvalóan az Orvosi Osztag is ott van és mint tudjuk, a Medikus ninják egy Harc legfontosabb tényezői! Ők nyújtanak támaszt és ők regenerálják a haderő tagjait. Ha őket sikerülne megsemmisítenünk, akkor Iwagakure győzne! Szóval, az erdőben haladva, megkerüljük a haderőt és hátulról megtámadjuk a táborukat! Van ellenvetés!?- Mivel senki sem szólt így valószínűleg nincs, ezt mindenki tudta. Zentonak sincs ellenvetése, talán nem is lehetne, vagy nem is hallgatnának rá. Jelenleg saját magával volt elfoglalva. ~Nem szabad rinyálnom. Ez nem én vagyok. Sokan a Tsuchikage reménységének hívnak, tehát ennek méltóan kell viselkednem. ~ Kicsit megnövelte magában az adrenalin ezzel a saját magának adott beszéddel, és egyből szóra nyitotta a száját. – Mint ahogy mondtad valószínűleg számítanak ránk, és biztosan az orvosi osztagot is védik. Mint észrevettétek az Iwagakure no jutsuval haladt csapatott hamar észre vették tehát lehet egy érzékelő csapat is, akinek pár tagját az orvosi osztag mellet tartanak. Így egy gyors megtervezett támadást javaslok. Egy meglepetés támadást, amit nagy távolságból kell indítani, amire ne legyen idejük reagálni. Tehát a lopódzkodás nem opció. – Mondja el a véleményét. Reméli helyeslik, a gyors lényegre törő támadás ötletét, de ha a vezető mást mond, akkor ő teljesíti a parancsot, hisz ez a dolga. Remélhetőleg a kis pihenőnek hamar vége lesz és elindulnak. Amíg megkerülik a tábort, Zento az erdőt kémleli abba az irányba, amerre feltehetően a táboruk van, mivel arról támadhatnak leginkább. Még van ideje megigazítani a tantóját az oldalán, és pár robbanó jegyzetet helyezni 1-2 kunaira. Mindig is szeretett robbantani, néha Amirei piromániásnak is hívta, és most a robbanás a meglepetés erejével szolgálhat. Mikor felnéz látja, hogy a csapat indulna, és gyorsan felszólal. –Kérnék pár percet ha van. – Ha megengedik, akkor felállítana egy drótcsapdát robbanó jegyzetekkel, mivel nem rég hagyták el a szakadékot, és a pillér amin átjöttek még ott van, ezért egy kereső csoport, akit esetleg utánuk küldtek feltételezhetik, hogy erre tartanak, és bele szaladnak a drótcsapdába, ami két dolog miatt is előnyös lenne. Első sorban a robbanás hangjából ők tudnák merre jár a kereső csoport. Másodszor a fő csapat és a tábor is hallaná, ami megtévesztő ,mert azt hihetik, hogy a kereső csoporttal harc alakult is, és nem tudnák rendesen meghatározni a pozíciójukat. Ha végzet akkor indulhat a csapat is, és mint mondtam Zento az erdőt kémleli.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 04 2013, 22:59

// Zento: Neked írok a héten //


Itanashi

Találékony a fiú és a szó szerinti szorult helyzetekből is képes kivágni magát. A légméreg, amit a férfi arcába fújt, igencsak meglepte a támadót, aki egyből el is engedte Itanashi torkát. Ő viszont nem hagyta annyiban. Egy pillanat alatt megragadta az Iwagakurei jobb kezét. Érezhető volt a két szorítás között a különbség. Míg az Iwagakurei vak fickó tenyere inkább kicsi és csontos volt, addig a fiatalabb Itanashi keze jóval nagyobb és izmosabb. Ám ez a szorítóerőn nem változtat. A férfi könnyedén szabadult volna, azonban a kígyókra, amiket Itanashi hozott létre saját chakrájából, azokra nem számított. A három kígyó, a legelősebb láncokat alkotva meg kötötték a férfi jobb karját Itanashihoz. Ám ez még nem elég, hatalmas fogaikat bele is mélyesztik az áldozatba. Gazdájuk pedig egy erőteljes ütést mér a férfi arcába, megszédítve azt, majd fegyverével lesújt és átszúrja a férfi bal vállát. Viszont, a méreg hatása fölött sikeresen átvéve a vezetést a férfi bal karjával, amit hatalmas fájdalmak árán tud csak mozgatni, megformálja a fél Tigris kézpecsétet, aminek hatására a jobb karja elkezd szikrázni, valamint a testébe szúrt fémrúdból egy villámnyaláb tör ki, elhúzva Itanashi mellett. Az áramütés kis mértékben érte csak Itanashit, leginkább a kígyókat érte, aminek hatására egy pukkanás kíséretében el is tűntek, így a férfi hátrébb ugorva, kitépte testéből a fémrudat és Itanashi felé hajította azt, igencsak kiemelkedő gyorsasággal. Persze a fiúnak semmibe sem került kikerülni, így most újból szemtől szemben áll ellenfelével, akinek szája és arca vérzik, jobb karján kígyóharapások vannak és bal vállán egy, a testén átfutó két centiméteres lyuk tátong.


Karu

Komoly ellenfelekkel álltok szemben. Azonban talán a jelenlévők közül, Te vagy az, aki a legjelentősebb erejű támadó Ninjutsuval rendelkezik. A savklónokat létrehozva, megkezded a támadást és látszólag sikeresen rácsempészted a savklón hátára azt a jegyzetet. A két klónt közel engedi magához az ellenfél, azonban látta, hogy miféle teremtmények jönnek őt levadászni, így kerüli a fizikai kontaktust és csak elhajol az ütések elől, akár egy macska. Amikor pedig elérkezettnek látta az időt, megragadta az alkalmat és egy erőteljes ütést vitt be az egyik klón gyomrába. Egészen pontosan, nyújtott ujjas ütés volt, de gond nélkül átszúrta a klónt, ami savvá alakulva, ráfolyt a lány testére és a lábára. A másik klónt pedig ekkor robbantotta fel Karu. Megtoldva egy kicsit az akciót, biztosra akart menni és néhány shurikent is bevetett, amik szép számmal sorozták meg az ellenfelét, ám a füstben nem látta, hogy érte-e találat.
Pár másodpercen belül azonban a füst elszállt és megpillantottál egy alakot. A nő ruhájának háromnegyed része leégett. A fáslizott részeket feltárta a sav, ami minden szerves anyagot lemart. Kivétel nélkül. Azonban a nő még mindig két lábon állt. A fásli egyedül a jobb szemét, a bal kezét és a jobb lábát nem takarta, a teste többi részét pedig végig. Ennek oka pedig most Karu elé tárult. A Nő testének 90%-a, kék kristályos, üveges anyagból tevődött össze. Alig volt a testén olyan rész, amit ne borított volna ez az anyag. A testén a nyakát nem védte ez az anyag, ami teljesen lepergette a savat, a fején csak az arcát védte, leszámítva a jobb szemét, amit teljesen szétmart a sav, valamint a bal kezét és a jobb lábát sem fedte, aminek következtében súlyos égési sérüléseket szenvedett a sav által... Most azonban Karunak ki kell valamit találnia, hogy hogyan mérjen halálos támadást rá. Vagy a torkát kapja el vagy a fejét... Vagy talál egy alternatív megoldást...


Yamato

Ellenfeled sajátos stílusba, mintha balett előadást tartott volna, úgy támadt rád. Azonban egy roppant egyszerű védelemmel, könnyed kitudtad védeni a feléd száguldó fegyvereket, viszont annak a páncélnak vannak hátrányai is. Nem vagy annyira mozgékony. Ja és persze a felé repülő pengét, könnyedén hárította a tudtán kívül, ugyanis a fegyverek száma elegendő volt ahhoz, hogy hárítsák a pengét. Újabb és újabb adag fegyver repült feléd, egészen addig, amíg a férfi ki nem fogyott belőlük. Ekkora már több száz kunai és shuriken volt körülötted. Ekkor leállt a pörgéssel és rád nézett.
- HAHA! Gyáva!! Lássuk mit tudsz! Most te jössz!
Ordította oda, mint ha ez a harc csak egy szórakozás lenne számára, majd levette a hátáról a közepes méretű tekercset, amiről letekerte az összekötő madzagot és maga elé támasztotta a földre, hogy kéznél legyen. A jobb kezébe pedig ismét felvette a földre ledobott fegyverét, ha esetleg szüksége lenne rá.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Yamato on Kedd Nov. 05 2013, 12:29

Az ellenfelem egy idióta, komolyan mondom, úgy adta elő a támadást, mintha csak egy előadás lenne és nem valódi harc. A túlélésem ugyan nem ennek köszönhető, de elég idióta látványt nyújtott volna, ha van időm figyelni a mozdulatait, bár amennyit láttam belőle pont elég volt ennek eldöntésére. A fegyvereket folyamatosan lőtte, de reflexeimnek és a páncélnak köszönhetően nem okozott túl nagy kárt bennem. Sajnos a robbanó cetlis gömböt már korábban felhasználtam, ahogy most a füstöt is, amit majd pótolnom kell, de remélhetőleg hamarosan hatni fog, bár nem tudhatom, hogy van-e a szervezétében belőle, hiszen a fénytől nem láttam, hogy hatott-e a dolog, egyetlen bábom jelenleg a buzogány, ami talán elég lesz. Közben az ellenfelem elővett egy közepes tekercset, én meg elővettem egy füstbombát, majd megindítva a chakrafonalakat a gömb felé a levegőbe emeltem. Amint ezzel megvagyok a füstbombát a társam felé dobom és amint valamilyen okból felrobban a gömböt is megindítom, hogy végezzek a késdobálóval.

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 449

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Itanashi on Kedd Nov. 05 2013, 22:38

Egy fém csillant meg a porban, gyors volt, éles, halálos. Egy apró szakadás és már át is hatolt a ruházat szövetén, majd fröccsenő hangon állt bele a testbe, felvágva bőrt és húst. Ekkor a gyilkos rudat fogó pap megrezzent. A sebzett test még nem adta fel. Villámcsapásként támadt rá az ifjúra, aki azonban ez elől is elhajolt. A férfi utolsó erejéből még egyszer hátraugrott. Ott állt a sebzett vad, farkasszemet nézve a vadásszal. Percek kérdése és eldőlhet minden. A sebzett nehezen áll már.

- Nem semmi, mire vagy még képes - szólalt meg most először emberi hangon az ifjú. Válaszul a férfi a belé állított fegyvert hajította gazdájának. Itanashi csak állt egy helyben, majd jobb lábát megemelte. Lépett, majd elindult a felé száguldó, éles rúdnak. Időközben egész testére kiterjesztette a biztos védelmét, mely eddig a kezére redukálódott. Így a felé süvítő penge sem árthat neki., valószínűleg továbbpattan, esetleg elkapja reptében. 
Miután megközelítette ellenfelét a fiú úgy dönt, saját kezével vet véget mindennek. Újabb ütést mér a férfira, akiben látszott, van, még annyi erő, hogy kivédje. Ám a másik oldalról érkező rúgást már nehezebben. Amennyiben az oldalába betalál, a megrezzent fejre újabb ütést mér. Bevonva végtagjait is a Kootetsu Karadaval a hatás végett. 
A fejet célozza a fiú, addig üti, míg hősünk talpon nem marad. A fiún látszott, cseppet sem dühös. Sőt, az álarc mögül mintha egy halk nevetés is közbevágott volna. Miután az iwagakurei enged a védelmén, a sziklakemény öklökkel a férfi oldalába indít egy Hajuifuri-t, melytől egyetlen ütés ideje alatt hármat is bevisz, szinte egyszerre. A megroggyant testet újabb sorozással küldi még mélyebbre. 

Amennyiben a pofonoktól ki tudja fektetni a férfit, elvégzi rajta a szertartást, a halott vérével áldoz a Nagyúrnak.
Ám ha még mindig egyben tartja valamiféle erő a testet, a fiú egyszerűen a magasba rúgja, majd mikor a test eléri az emelkedés csúcspontját és megáll egy pillanatra, Itanashi mögötte teremve csap le ismét, oldalról és fejre egyszerre, mikor pedig felül kerekedik, két 50 centis fémrudat idézve kezébe a férfit beledöfi a zuhanással a földbe. Számára a harcnak vége.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szer. Nov. 06 2013, 19:06

"Izzott a levegő a csatatéren..."
Ez volt az első gondolatom a detonáció után ami felkavarta a port ellenfelem körül. Tisztán emlékszem hosszú évekkel ezelőtt egy hasonló szituációban életem első egy az egy ellen párharcát vívtam meg. Akkor még nem tudtam, hogy ki is vagyok valójában és nem tudtam mit jelent valahova tartozni. Sokkal egyszerűbb volt az életem és talán kegyetlenebbül is harcoltam mint most mert az életemen kívül nem is volt nagyon veszteni valóm. Azon a napon zuhogott az eső a maival ellentétben... Két fiatal egymással szemben mindenre elszántan. Sosem felejtem a félelmet ellenfelem szemében.
Ebben a pillanatban visszacsöppentem a valóságba. A másodpercnek talán csak tört része telt el amíg az emlékek megrohantak. 
Megláttam a nő testét, szinte teljesen beborította valami kristályos anyag. Viszont balszerencsémre látta, hogy mire vagyok képes. A kristály páncél miatt korábbi ötletem a taijutsu használata, szintén füstbe ment... A fizikai támadások ellen mint a shuriken, tökéletes védelmet nyújt ez a réteg a teste körül. A sav viszont ami a teste maradékát érte telibe találta ami azt jelenti, hogy iszonyat fájdalmai lehetnek. Nem is értem, hogy állhat még a lábán. Bizonyára sokat megélt ellenféllel állok szemben. Ekkor vettem észre a gyenge pontját. Bár ez a kristály páncél szinte minden támadással szemben védelmet nyújt neki viszont most, hogy a jobb szemére feltehetően megvakult a sav miatt. Ott kell támadnom és bennégetni ebben a 'csigaházban'. Minden technikának megvan a maga gyenge pontja! 
Nem is gondolkoztam sokat tovább. A testi sebességemet használtam de előtte még létrehoztam egy savklónt elterelésként majd pedig következett a ninják általam ismert legpusztítóbb fegyvere, a kombo támadás. Amikor már közel értem hozzá a klón elugrott a páncélozott oldala felé én pedig maximális sebességre kapcsoltam és arra tértem ki ahol a testét nem védte a kristályos anyag. Mielőtt elérhettem a megfelelő szöget elmutogattam megfelelő kézjeleket ám ekkor már a klónom elég közel ért ahhoz, hogy ő maga átalakuljon és elpárologva létrehozza arra területre ahol vagyunk a Sav elem: Szilárd köd technikát. Ez adtam neki minden esetre parancsba, hogyha az én támadásom nem járna sikerrel akkor önmagából létrehozva a technikát végezze ki ellenfelemet. Ám felfokozott állapot meghozta hatását. Én ugyanis a másik oldalról a Katon: Karyuu Endan nevű technikával szabadítottam rá a poklot. A technika egy kicsit erősebbre sikerült mint amit terveztem és közvetlen közelről ha telibe találja ellenfelemet akkor nincs az a védelem ami megvédené ezellen a támadás ellen. Ha a pokoli tűzvész nem is végez vele akkot belesül a saját páncéljába. Ha mégis sikerülne kimozdulnia akkor a sav technika marja egészen csontig a húsát, de egy idő után talán a páncélját is leolvasztja... A tűz sárkány rakéta viszont olyan hevesre sikerült, hogy lehet mások harcába is belezavart kíváncsian várom az eredményt!  

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 11 2013, 16:31

// Harc a Fűért! //


Iwagakure Oldalán

A csatatéren hatalmas veszteségekkel kell számolnia az Iwagakurei haderőnek. A vezető által emelt, magas szintű védelem lassan lebomlik és három alak látszik ki belőle. Kitsuchi és a maradék kettő testőre. A tíz ninja, akiket kivezényeltek feltartani a Kusagakurei haderő maradékát, még mindig harcol. Hatalmas erőkkel küzdenek egymással egy az egy elleni harcban. Senkinek nem sikerült még leküzdenie a másikat, így valószínűleg ez még eltart egy darabig. A vezető visszavonul, de nem véglegesen, ugyanis rövid időn belül, megérkezik az Iwagakurei táborba, ahol már várja az erősítés, a lánya, Kurotsuchi vezetésével. Eközben pedig a taktikai csoport, minden erejét bevetve próbálja teljesíteni a faladatát és szabotálni a Kusagakurei Orvosi osztagot.


Zento
A vezető összefoglalta a támadás irányát és azt, hogy miért is van magára a támadásra szükség, de azt még nem mondta el, hogy hogyan is tervezi ezt. Ellenvetése nem volt senkinek, de még csak meg sem szólaltak, vagy csak hozzá sem tettek bármit is... Mindannyian csendben maradtak és várták a parancsnok utasításait. Egyedül a legkisebb és talán leggyengébb és legtapasztalatlanabb tag szólalt meg, aki valahol hátul foglalt helyet. Amint nekikezdett a beszédének, a többiek a hang irányába fordultak és meglepve tapasztalták, hogy egy fiatal shinobi veszi ki a részét a tervezésből és az ötletadásból. Egyesek megmosolyogták a jelenséget, hol gúnyosan, hol kedvesen. Mások komoly tekintettel nézték a fiút, ahogy a vezetőtök is. Miközben elmondtad amit akartál, egy újabb ismerős arcot vettél észre. Azt az idősebb shinobit aki jó tanácsokkal látott el még a táborban. Ő is figyelemmel hallgatott.
- Igaza lehet a fiúnak...
Tette hozzá, mire a vezető is megszólalt.
- Jól átgondoltad valóban, de azt is tudnod kell, hogy az Iwagakureiek ezen lépésére számítani lehetett. De valóban lehetnek az Orvosi Ninják között szenzorok. Az ilyen képességek gyakran együtt járnak, így nem árt óvatosnak lennünk. Így tehát úgy teszünk, ahogy azt a fiatal shinobi javasolta. - Ekkor már nem csak Zentohoz, hanem az egész csapathoz beszélt - Kusagakure felől támadunk, így Dél felé kerülve, Keletről, vagy is hátulról támadjuk meg őket! Ne használjatok technikákat mindaddig, amíg fel nem fedjük magunkat. Rajtaütésszerű támadást hajtunk végre, így amint kiadom a parancsot, támadhattok. Egészen addig csendben és titkoltan kell haladnunk. Használjatok robbanójegyzeteket és olyan technikákat, amikkel hatásosan és gyorsan lehet gyilkolni. Ne húzzátok az időt! Amint tudunk, vissza kell térnünk az Iwagakurei oldalra!
Miután megvolt az eligazítás, mindenki bólintott, így elfogadva a tervet. Miután Zento és mindenki más összekészült, felállította az ifjú is a csapdáját, majd megindult a csapat előre.
Útközben nem volt egy gyanús mozzanat sem, viszont jól láthattátok és hallhattátok a fákat, valamint a hihetetlen erejű és nagyságú robbanás zaját, ami az Iwagakurei oldalon vitt végbe nagy pusztításokat. Többen fel akartak ugrani, vagy mászni egy fára, hogy körbenézzenek, de a parancsnok és az okosabbak nem engedték. Túl kockázatos lett volna, így folytattátok az utatok. Sikeresen elhaladtatok az Orvosi Tábor mellett a tudtotokon kívül, így most már csak annyi volt a dolgotok, hogy megforduljatok és Kelet felől közelítsétek meg azt. Meg is tettétek, csendben és hangtalanul suhanva a fák között. Néhányan az ágak tetején, néhányan a földön és voltak akik a föld alatt. A parancsnok kiadta a jelet, hogy amint megpillantjátok az Orvosi sátrakat, támadjatok. Így a 17 fős csapat vonult előre és végül mindannyian észleltétek a hatalmas tábort!


Kusagakure Oldalán
Helyzetük könnyebb volt, ámde kevesebben voltak. Jóval kevesebben... Egyedül a semmiből megjelent fickó és a Parancsnok, vagy is Tokuzen-taicho jutsuinak segítségével tudta csak Kusagakure valamicskét kiegyenlíteni az erőviszonyokat. Ámde az a furcsa alak is eltűnt és Tokuzen sincs éppen jó bőrben, így a képzetlen Orvosi Osztag Parancsnoka vette át a vezetést. Bár az orvoslás és a ninjutsuk terén igencsak kiemelkedő személyiség, de a harcászathoz nem sokat ért. Azonban a tíz személy akiket kirendelt, töretlen hittel és céltudatossággal küzdenek az Iwagakurei felvonultság ellen. Keletről pedig egyre csak közelebb kerül a Fronthoz a felmentősereg. Talpuk alatt remeg a talaj. Ámbár ninják, még sem törődnek azzal, hogy halkan suhanjanak és elrejtsék kilétüket. Minden perc számít, így most nem törődhetnek ilyesmivel.


Itanashi

A fiú láthatóan mindenre fel volt készülve és igencsak találékony technikákkal volt ellátva. Azonban az ellene harcoló Jounin hibázott. Túlságosan lebecsülte a "gyermeket" így saját sorsát pecsételte meg. Itanashi fájdalmas és jelentős sebeket ejtett rajta, ami miatt a férfi kevésbé volt képes reagálni és koncentrálni. Itanashi megindul ellenfele felé, kitérve saját fegyvere elől, ám ekkor a zöld ruhás, a fejpántjához nyúl és lerántja szeméről. Abban a pillanatban nyitotta ki szemeit, amikor Itanashi bevitte az első ütést...
Vakító fehérség... Ennyit lát csak a fiú. Az utolsó megmaradt kép maga előtt a férfi szemei, amikben abban a pillanatban nézett bele, ahogy ellenfele kinyitotta őket. Azonban, ugyanabban a pillanatban vitte be az ütést is. Érezte, ahogy a kezei megállnak és a férfi arcát érintik. Ekkor bevitte a rúgást, majd az újabb ütéseket is. Nem állt meg. Tudta, hogy csak a szeme világát veszítette el és nem pedig az életét. Nem lát a vakságtól, amely a férfi szeméből ered, csupán érezhet, ahogy a vak emberek is teszik. A következő pillanatban viszont, egy kép jelenik meg előtte, csupán csak egy pillanatra. A férfi fájdalmas tekintete és a vérrel festett arca. Végül már érezted, ahogy az ütéseid egy elgyengült testet támadnak. Megragadtad a férfit, majd a földre szorítottad. Ekkor hirtelen kitisztult előtted a világ és a fehérség helyett már a könnyektől nem láttál... Elvakított ismét, de ez a vakság nem egy fizikai vakság volt. Sokkal inkább Genjutsuval ötvözött. De ezt Itanashi nem tudhatta, de nem is érdekelte. Könnyedén elvégezte a szertartását és így feláldozta a férfi annak akit a világon legjobban tisztelt...


Karu

Jobban megnézve a nőt, aki most az ellenfeled, láthatod, hogy a testét, üvegesen csillogó kristály fedi. Ám sokkal inkább a testébe van épülve és nem pedig a felszínére. Tehát maga a teste van kristályból. Ez valószínűleg egy folyamatosan fenntartott technika, vagy pedig egy beépített, igencsak különleges "protézis". Ellenfeled arcán nem látszott semmilyen érzelem. Magától a kristály borítástól sem... Félelmetes tud lenni az olyan ember, akinek tudod, hogy nagy fájdalmai vannak de meg sem rezzen. De Karu most nem állt meg. Ellenfele szeme láttára alkotta meg a Savklónt, amit a száján keresztül kiokádott savból hozott létre, majd megindult vele. Két oldalról támadtak és amint a klón megérkezett a nő bal oldalára, addigra Karu is megjelent a nő jobb oldalán. Egyszerre kezdték el a technikát, ami elől nem volt menekvés. A sav és a tűz is érintette a nőt. Konkrétan a nyakén lévő nyílt területet szétégett, lyukat égetett a nő testébe és belülről emésztette fel. A bal kezén lévő kristályt pedig a sav kezdte szétmarni, de már nem volt rá ideje, ugyanis a hevítés hatására felrobbant. Így ért véget a nő élete.


Yamato

Itt most a szerencsén és a balszerencsén múltak a dolgok. Az ellenfeled a tudtodon kívül lélegzett be a méregből, amit tulajdonképpen Ő sem vett észre, mivel a fénnyel volt elfoglalva. Miután a füstbombád felrobbant ellenfeled köhécselni kezdett és valószínűleg már a méreg is hatni kezdett volna, amikor egy technika lépett be a füst hatómezejébe. Méghozzá egy perzselő, már-már fehér lángokkal működő technika. Egy hosszú lángcsóva, ami kilépve a füstből, lassacskán szertefoszlott. Ahogy a meleg levegő felfelé áramlott, a füst is felszállt vele együtt, így a jutsu megszűnésével a füst megszűnt teljesen. Ekkor láthattad, hogy ellenfeled hátoldala igencsak szétégett, ugyanis arccal lefelé terült el a csatamezőn. Amik nála voltak fegyverek és tekercsek azok már teljesen használhatatlanok...Mindenki
Ahogy telik az idő, lassacskán mindenki végzett ellenfelével valamilyen módon. Ekkor pedig mély, remegő hang hallatszott mögületek. Megfordultatok és láttátok, hogy az erdőből, ahol pár órával ezelőtt ti indultatok meg, most Konohai, Kumogakure, Kusagakurei, és Kemurigakurei ninják jönnek elő. Élükön pedig a samurai páncélzatban lévő, 40 éves, hosszú, őszülő, barna szakállú Enraku... Nagy gyorsasággal értek a szakadék szélére, ahol már a Parancsnok visszarendelt mindenkit. Megérkezve pedig Enraku szólt.
- Minden eddig harcoló azonnali hatállyal vonuljon vissza Kusagakuréba! Innentől átvesszük!
Mondta, majd felállította csapatait a következő hullámra.
- Nem várjuk meg őket! Elébük vágunk!
Adta ki az utasítást, majd megindult csapataival egyenesen a Föld Országának országhatárán elterülő hegy felé, ahol az Iwagakurei haderő táborozik.// Yamato, tőled kérnék egy lezáró postot. Itanashi és Karu még futtok egy kört, de harcolnotok már nem kell. Hármótok jutalma +35 chakra. Lehetett volna több, de nem volt kedvetek és siettettetek, így csak ennyi // 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Itanashi on Hétf. Nov. 11 2013, 20:25

A férfi még mindig állt. Nem mozdult. Az ifjú fegyverét visszaadta tulajdonosának, aki ekkor már megindult felé. A penge egyszerűen lepattant róla, széttört és a földre hullott. Ez volt az utolsó dobása, szó szerint. Itanashi elérte a férfit, majd egy újabb ütést mért annak fejére. A férfi még az ütés előtt lehúzta arcát takaró fejpántját, majd kinyitotta szemeit. Újra elvakította a fiút, ám a keze már elindult. A csattanás a földre küldte a sebzett iwagakureit. A harcuk ezennel eldőlt. 
Itanashi fölé állt, majd a földön fekvő vállába döfve egy hosszú fekete rudat megpecsételte annak sorsát. A földbe szögezett férfi utolsó erejéből még egyszer megvakította a fiút, aki nem tett mást, mint kivárta, amíg a vakság elmúlik, majd egy kis kést vett elő kabátjának belsejéből. 
A férfi homlokára egy kört, bele egy háromszöget rajzolva készen állt minden, hogy a férfi végleg meghaljon. 
Miután a fiú végigmondta beszédét, befejezte a szertartást, az iwagakurei lelke felkerült a Nagyúr listájára, mint Itanashi ajándéka. 
A fiú nem is törődött tovább a férfival, egyszerűen hagyta, hogy az óriáskígyó felfalja.

Karu is bevetette legerősebb technikáit, hogy végezhessen ellenfelével. Úgy tűnt, a lángcsóva, amelyet fújt, nem csak saját ellenfelét semmisítette meg, hanem a mindig is mögöttük loholó bábos ellenfelét is eltörölte, talán ezzel mentve meg őt a haláltól. 

Kusagakure győzedelmeskedett a többszörös túlerővel szemben, Iwagakure katonái nem tudták elfoglalni az országot, egyenlőre. Az erdő, amely az országot rejtette maga mögé, ismét hangos lett. Lépések, gyors léptek törték meg a fák között uralkodó csendet. Megérkezett az erősítés, az élén nem is akárkivel. Itanashi már látta korábban a szakállas férfit. Enraku volt az, a Fű vezetője. Azon emberek egyike, akik keresztbe tehetnek az ő terveinek. Itanashi azért tért vissza az országba, hogy megóvja a kenshiro-k birtokát és földjeiket, ahol a későbbiekben a szervezet is otthonra talál. Ám ha ebben az országban fog az Ekibiogami magva hajtásnak indulni, azt a vezetőség, legfőképp Enraku fogja eltiporni. Valahogy el kellene távolítani őt. 
Miután Enraku kiadta a visszavonulás parancsot, Itanashi a háttérbe húzódott, nehogy észrevegye, esetleg a chakraja alapján, amely így is már megromlott, változott, felismerje. Az érkező sereg továbbindult, hogy felvegyék a harcot a megmaradt támadókkal szemben. 
- Karu, nagy terveim vannak ebben az országban, azonban ehhez idő kell. Az Ekibiogami hamarosan felvirágzik, ehhez azonban még sok mindent kell megoldani. A birtokon remélhetőleg van hely a számomra - szólt társa felé, aki remélhetőleg biztosítani tud neki, míg végig nem viszi mindazt, amit elkezdett megtervezni.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Nov. 11 2013, 22:39

Amint a sav elkezdte marni a nő páncélját már érezhette a végzetét mert ebben a pillanatban a kénköves pokol szabadult fel a torkából és mint egy diót a héjában úgy sütötte kunoichit. A sav talán önmagában is végzett volna vele de így a pusztító felhő és a lángtenger közös erővel a túlvilágra száműzték... A végén pedig még cafatokra is robbant a megnövekedett nyomás miatt. A tűz felperzselte a földet miközben fehéren izzó lángjaival a bábos figura ellenfele felé száguldott. Végül Karu két legyet ütött egy csapásra. Minderre talán csak azért volt képes mert az orvosok teletömték valamiféle energia tablettával. Hősünk még anniyt is érzett magában, hogy ráfordult az ellenségre, szemével megkereste Itanashit aki éppen befejezte ördögi szertartását de ekkor lábak dobogását hallotta meg az erdőből. Nem más érkezett meg a harcmezőre mint maga a Fű vezetője Enraku. Elkésett. A piszkos munkát már elvégeztük helyette, de a legnagyobb kudarcot itt ma az iwagakureiek szenvedték el. Egy maroknyi shinobi ellen még ha olyan kivételes tehetségűek mint a fiatal kenshiro vagy jashinista, veszítenek ilyen túlerővel és szervezettséggel. 
- Nyugtával dicsérd a napot... - Mondta Karu miközben meghallgatta, ahogy Enraku visszaparancsolja a megmaradt shinobikat a faluba. Szemével közben a háttérbe húzódó Itanashit figyelte meg aki egyé vállt az árnyékokkal és csak később bukkant fel amikor Karu...
- Igen testvérem természetesen az én otthonom a te otthonod is. Mindig szívesen látunk egy régi barátot! Bennem is elkezdett formálódni egy bizonyos jövőkép és a jelenlegi vezető ebben a jövőképben a föld alatt van. Azt gondolom egy rugóra jár az agyunk. Ami az ekibiogamit illeti köt az egyesség persze elszállásom a tagokat itt a birtokon de kerüljétek a feltűnést a faluban mert komoly vérdíj van a fejeteken... 
Azzal élményeiket megosztva visszatért a birtokra a két barát...

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Yamato on Hétf. Nov. 11 2013, 23:03

A harcokat nem tudom, hogy sikerült túlélnem, mert nem éppen vagyok egy nagy harcos és a technikáim sem éppen a legerősebbek, valahogy szükségem lesz olyan technikákra, amivel könnyebben boldogulok a harcokban, hiszen a háborúban nem lesz mindig akkora szerencsém, hogy a körülmények úgy alakuljanak, hogy azok nekem kedvezzenek, mert most erről volt szó és ha ezek nincsenek én valószínű, hogy halott lennék, de nem így történt. lassan az ellenfelem köhögni kezdett és látszott rajta, hogy a méreg, amit korábban használtam rajta, de nem volt elég ideje, hogy valóban kábulatba ejtse, mert eldobva a füst bombát nem számítva a következő dolgokra egy fénysugár találta el hátulról, majd égette szénné, egalábbis amit láttam belőle a füst eloszlása után ezt mutatta. Nem tudom, hogy ki volt a tettes, de az életemet köszönhetem neki még ismeretlenül is. Ekkor a hátunk mögül megérkezik az erősítés és nem csak kusagakurei, de szövetséges országok ninjái is, majd megkapjuk a parancsot, hogy vonuljunk vissza, amit készségesen meg is teszek, mert alig várom, hogy újra lássam Takeshit és Ayanét, akik szerencsére biztonságban voltak köszönhetően a feláldozott életekért, amiket a győzelemért vesztettünk el. Örültem, hogy én nem vagyok köztük, de ismeretlenül is gyászoltam a halotakat, akik a falujuk védelmében estek el. Ők mindannyian a falu hőseivé váltak és a nevük felkerül egy kőre a többi hős mellé. Visszatérve a táborba egyből sátrat bontottam, majd összeszedve a felszerelésem Ayane keresésére indultam, Sajnos a felszerelésem egy részét pótolnom kell, amihez talán lesz elég pénzem, de  a harcok rengeteg új ötletet is adtak, amihez nem biztos.
- Most merre?
- Nem tudom.
Igazából a kérdés felesleges volt, mert tudtam, hogy a Tűz országának határvidékeit veszem célba, majd ha elég felkészült leszek, akkor megközelítem Konohát, hogy engedélyt kérjek a ideiglenes letelepedéshez és esetleg megtanulhassam a tai jutsu technikáit.

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 449

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Nov. 21 2013, 15:55

Miután Karu és Itanashi egy kicsit eltávolodott a seregtől, Kazuya is megjelent végül. Nem veszett el és nem halt meg, csupán el kellett tűnnie, hogy ne keltsen feltűnést. Egy ilyen technika alkalmazása után, nyilván keresték volna, hiszen mindenki érdeklődését felkeltette. Jobbnak látta, ha halottnak hiszik itt a csatatéren is...


// Ennyit akartam még hozzáfűzni, köszönöm a játékot //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Tensei Zento on Szer. Nov. 27 2013, 16:46

Zento sikeresen felállította a csapdáját aztán indulhattak is. Voltak pillanatok, mikor Zentoban néha előtört a megfutamodás gondolata, mint például a robbanás zaja az iwagakurei oldalon, de nem adta fel. Szerencsére az okosabbak közé tartozott, akik nem akartak felugrani a fákra, bár ő nem azért nem tette, mert kíváncsi volt, hanem azért, mert félt a látványtól. Félt a pusztulás látványától, a haldokló emberektől, és nem akarta látni azt sem, hogy Iwagakure mekkora pusztítást végzet. Mindennek ellenére nem hátrált meg. Erőt adott neki az, hogy megtalálta igazi családját, akikért küzdhet, erőt adott neki nevelő szülei tanítása, erőt adott neki az, hogy ő itt a legfiatalabb, aki részt vesz és egyáltalán részt vehet a harcban az íwagakurei haderő részeként. Felvette az iramot a többiekkel. Elszántabb és magabiztosabb is lett. Ha sikerrel járnak, azzal talán véget vettnek a csatározásnak, és a további öldöklésnek. Teljes mértékben tisztában van Iwagakurei okaival, a háborúra. és éppen ezért támogatja is. Kusagakure támadása se véletlen. A cél a termőföld megszerzése, amiből iwagakurének hiánya van. Amíg Zento saját gondolatavial foglalkozott elhaladtak az orvosi tábór mellet. Gondolataiból a ek pusmogása zökkentette ki. Nem csak ő a legfiatalabb személy aggódott, hanem a tapasztaltak is. Akinek volt egy pici ideje is szótváltani a másikkál, az csak annyit tudott mondani, "hogy ha meghalok mond meg a családomnak , hogy...". A vége mindenkinél más volt, de még is érezni lehetett a félelmet. Ahogyan elkanyarodtak Kelet felé, mindenki elkezdett a feladatra összpontosítani. Zentonak sem volt ideje saját bajain msrengeni, mivel mindenki érezte...Lassan itt az idő. Zento még belenyúlt az  övtáskájába, hogy ellenőrize bevannak e készítve a robbanó cetlis kunai a táskában. Szerencsére mind megvan.A következő másodpercekben megigazította az oldalán a Tantoját, és ekkor feltűnt a tábór. Távolról nem lehetett felmérni, hogy mennyien is lehet az ellenfél, de remélhetőleg kevesebben, mint ők, és a meglepetés ereje is náluk van. Mivel a parancs az volt, hogy amint meglátják a tábórt támadjanak Zento így is tesz. A többiekkel együtt indúl meg a rohamban, viszont nem olyan, hogy csata kiáltást adjon le. A levezetés, majd harc után, ha meg meghall, akkor már maximum csak a vérét vezeti le. Zento a többieket támogatná, így rögtön egy Sanzengarasu no jutsuval  indítana, és a varjak megpróbálnak a legtöbb ember fejénél csapkodni és csípni, hogy megzavarják őket és a többieknek könnyű célpont legyen. Ezekután jönne a kunais terv, mivel sokan még a sátrakban ápolhatják a sebesülteket így azokba dobná be a robbanó jegyzetes kunaikat és robbantaná fel a sátrakat, így szabotálva az orvosi osztagok munkáját, és az eddigi sebesülteket is végleg megölni. Aljas mődszer, de hatásos lehet. Ha ezekután még tartana a harc, mert nem vált be annyira a meglepetés, mint várták volna, akkor Tantoját előhúzva keresné azokat a harcokat ahol egy-egy társa bajban lehet, és a Shunshinnal oda futva hátúlról ölné meg az ellenfelet.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Jan. 01 2014, 16:24

... Megpillantottátok a Tábort, amely a csaták idejére egy Orvosi Táborrá alakul át. Valószínűleg minden sátor és minden szabad ágy tele van a sebesültekkel és az orvosi ninjákkal. Habár ez a 17 fős csapat vajmi kevés ahhoz, hogy egy tárbornyi orvosi ninját lemészároljon, de a meglepetés ereje nagy mértékben elősegítheti majd a győzelmet.
A csendes gyilkos csapat, iszonyatos erővel és sebességgel robban be a táborba. Úgy támadtak, mint egy atombomba. Csendesen érkezik, de amint becsapódik, egy szempillantás alatt pokollá változtat mindent. Így volt egy a Kővel is, ami most egy hatalmas sziklaként érkezett meg a tábor kellős közepébe. Nem láttatok kint senkit, így mindenki egyből az orvosi sátrakat vette célba. Voltak akik csendesen, fegyvereikre hagyatkozva, berontottak a sátrakba és leszúrták az ott lévőket és voltak akik kevésbe csendes módon, egész sátrakat robbantottak fel. Összesen 50 sátorból állt az egész tábort, amin az a 17 ninja, néhány perc alatt végigsöpört, veszteségek nélkül. Összesen 15 sátor lett felrobbantva a maradékot pedig megtisztították. Zentonak is sikerült néhány sátrat a levegőbe repíteni és szép számmal pörkölte meg vele a sebesülteket. Néhány perc múlva, érkezett az összesítés, hogy 35 sebesültet végeztek ki és mindössze 10 orvosi ninját, így a maradék valószínűleg a harctéren lesz. Erre pedig jött a következő utasítás: Kutassátok át a sátrakat, orvosi köpenyek után, majd szedjetek össze annyit, amennyit csak lehet. Ezután 10-en vegyétek fel a köpenyt.
- Rendben emberek. A terv további része nem más, minthogy összegyűjtsük a holtesteket és egy sorba rendezzük őket, majd letakarjuk fehér lepedővel. A maradék hét ember, akiknek nincs köpenye, szintén a hullák közé csatlakozik és amint jelet adok, felkeltek és támadtok. Valószínűleg ha vége a csatának, akkor a menekültek ide fognak visszatérni. A feladatunk, hogy az összes sérültet és a maradék katonákat kivégezzük. Remélem mindenkinek világos volt a terv! Kezdjétek!
Ezután a csapat, összegyűjtötte azt a 45 hullát, majd három sorba rendezte őket, amik közé befeküdt a maradék 7 ember. Köztük volt Zento is. Tehát lefeküdtek és betakarták őket egy fehér lepedővel, majd vártak.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Márc. 08 2014, 15:29

A Kalandot lezárom inaktivitás miatt. Zento visszatért Iwagakuréba és Szerzett egy mély, vízszintes kard vágást a hátára, amit elláttak az orvosok.
A kalandért kapsz +15 ch-t.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Kannabi híd romjai

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.