Fushidara Kumoshi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Fushidara Kumoshi

Témanyitás  Fushidara Kumoshi on Csüt. Márc. 15 2012, 20:44

Név: Fushidara Kumoshi

Ország: Villám országa

Rang: Akadémiai tanuló

Kor: 12

Nem: fiú

Felszerelés:
-hátizsák (1db)
-shuriken tartó (1db)
-elsősegély készlet (1db)
-dróthuzal (10m)
-reszelő (1db)
-penge (1db)
-drótvágó (1db)
-fogó (1db)
-kunai (5db)
-shuriken (5db)
-fuuma shuriken (2db)
-senbon (10db)

Kinézet:
Nem éppen feltűnő figura, sötét barna szemmel és hajjal rendelkezik. Testmagassága megegyezik egy normál 12 évesével (kb. 150cm). Testalkatilag valamivel véknyabb az átlagnál, de látszik rajta hogy folyamatos edzésnek lett kitéve. Egyetlen szembetűnő külső tulajdonság az arcán lévő tetoválás. Ruházata semmiben se tér el egy shinobiétól. Terepszínű nadrágot visel, amihez hozzá van csatolva egy shuriken tartó. Lábát pedig a népszerű ninja szandál díszíti. Felsőtestén egy hosszú ujjú fekete felsőt hord, azon pedig egy zöldes szürke mellény nyújt meleget a hidegebb téli napokon. Hátán pedig a legújabb trend szerint kialakított shinobi hátizsák díszeleg, ami miatt van oka ismerőseinek irigykedni.

Jellem:
Alapjába véve még nem nagyon fejlődött ki igazi erőteljes személyisége, még túlzottan gyerekes, könnyen átverhető személy. Új társaságba nehezen oldódik fel, inkább magának való, nem éppen az a tipikus szószátyárt legény. Jelenleg csupán egyetlen cél lebeg a szeme előtt, mégpedig az, hogy megtalálja elveszett nővérét. Ezen cél elérése érdekében szinte bármit képes megtenni, bár gyermekiessége révén még nem igazán tudja mit is jelenthet ez. A rábízott feladatait nagyon a szívére tudja venni, ezért érdeke hogy a legjobbat nyújtsa mindig. Nem az a lázadó típus, inkább magában fortyog, minthogy kiadja magából düh formájában. Eléggé éles elméjű, meg vannak a képességei ahhoz, hogy egy erős shinobivá váljon, ugyanakkor néha túl manipulálható, főleg ha az érzelmeit használják fel ellene. Családját nagyon szereti, nagyon szoros kapcsolat fűzi testvéreihez, ha úgy adódna habozás nélkül megtenne bármit, hogy megvédhesse őket.

Előtörténet:

Ikertestvérével- Ikazuchival- együtt jött a világra a Kurie no Sato faluban. Anyjuk sajnálatos módon belehalt a szülésbe, így az apjuk- Injaro- és nővérük- Akane- nevelte őket. Apjuk földmunkásként tartja el az egész családot így elég szerény körülmények között élnek, de mégse tekinthetők szegényeknek, inkább nem engedhetnek meg maguknak semmilyen luxust.
Akane shinobiként keresi kenyerét, mellyel valamelyest megkönnyíti a család megélhetését. Kumoshi mindkét testvérével nagyon jó viszonyt ápol, ám gyerekkoruk így se mondható valami átlagosnak:

I. fejezet
Zavartalan, csillagos éjszaka volt, a hold is tisztán tündökölt az ég tetején, mint egy büszke hadúr a trónján ülve. Kurie no Sato házaira már rátelepedett a csend és a sötétség. Egy házból azonban mégis halvány fény derengett. A szobában hárman voltak, két kisebb fiú, hat évnél nem lehettek idősebbek, és egy idősebb, hullámos hajú, karcsú lány. Utóbbi egy széken ült két oldalán pedig a fiúk feküdtek az ágyukban. Régi shinobi meséket olvasott fel a lány testvéreinek esti meseként, már régóta olvasott nekik, de a fiúk csaknem akartak elaludni. Hanem már mikor az ötödik mesét fejezte be látta, hogy már mindketten csukva tartják a szemüket. Lerakta a könyvet és eloltotta az olajlámpást, majd megpróbált halkan kimenni a szobából.
- Nővérem, kérdezhetek valamit?
- Kumoshi, még mindig ébren vagy? Most inkább aludj, majd holnap kérdezel- felelte nővére.
- Ha most nem kérdezhetek, akkor nem fogok tudni aludni- ellenkezett Kumoshi.
- Rendben- egyezett végül bele-, mi lenne az?
- Te miért lettél shinobi? Ezekben a történetekben szereplő ninjáknak, mindig volt valami oka ami miatt ezek lettek. Neked mi volt az oka?
Nővére visszaült székébe és mosolyogva megsimogatta öccse arcát, mielőtt válaszolt volna.
- Értetek Kumoshi, Ikazuchi és te miattad- hangja válaszadáskor olyan kedves és lágy volt, hogy még a legnyugtalanabb ember is megnyugodott volna tőle.
- Miattunk?- csodálkozott Kumoshi- Netán valami rosszat tettünk?
- Dehogy te buta! Így meg tudlak védeni titeket.
- Még mindig nem értem!
- Shinobinak lenni nemcsak hatalmas megtiszteltetés, ezzel a tisztséggel együtt párosul az mérhetetlen erő is, és emiatt lettem shinobi. Úgy gondoltam, hogy így elég erőm lesz ahhoz, hogy meg tudjalak védeni titeket minden rossztól, mert nem szeretném, hogy bármi bajotok essen- magyarázkodott a nővére.
- Anyunak van ehhez valami köze?- tette fel váratlanul a kérdést Kumoshi.
A nővére arcán, mintha kétségbeesés jelent volna meg egy pillanatra, fejét az ablak fele fordította és azon át nézte a holdat, melynek fénye beszűrődött. Kumoshi, mintha azt látta volna, hogy nővére a sírást próbálná visszatartani, rájött, hogy valami olyasmit mondott, amit nem kellett volna, ezért gyorsan elterelte a témát.
- Akane, te vagy a legerősebb shinobi?
- Hát… nem mondanám, hogy én vagyok a legerősebb, vannak nálam sokkalta erősebbek is- válaszolt habogva Akane.
- De hogy tudsz megvédeni így minket ha egy erősebb shinobival kerülsz szembe?- kérdezte nővérét.
- Reméljük, ilyenre nem kerül sor, de ha mégis akkor is mindent megteszek, hogy megvédjelek titeket- válaszolt testvérének.
Kumoshi hümmögött egy kicsit majd hirtelen eszébe jutott valami.
- Tudom már! Én is shinobi leszek és erősebbé válok mindenkinél, és akkor majd én fogok megvédeni mindenkit, nem lesz senki aki legyőzne!
- Ha így lesz akkor nagyon büszke és boldog leszek rád Kumoshi- mosolygott őszintén Akane.
Egy ideig még bámultak hol egymásra, hol pedig a sötétségbe, mígnem hirtelen Ikazuchi horkolás szakította meg a csendet. Kumoshi próbálta visszatartani a nevetést, de nem nagyon sikerült neki.
- Ennyire viccesnek találod a testvéredet?- kérdezte mosolyogva nővére.
- Igen, nagyon is. Főleg, mert úgy horkol, ahogy te szoktál- tört ki nevetve Kumoshi.
Akane arcán a sértődöttség és a mosoly keveréke jelent meg, testvére pimasz mondata után. Majd hirtelen Kumoshira vetette magát és elkezdte csiklandozni, ahol csak tudta. Kumoshi hahotázva próbálta meg nővérét rávenni arra, hogy hagyja abba.
- Mit csináltok?- szólalt meg álmából felébredve Ikazuchi.
Akane és Kumoshi abbahagyta szórakozását és mindketten az álmos Ikazuchira néztek.
- Látott, most felébresztettük a tesónkat! Feküdj le és most már próbálj meg te is aludni Kumoshi!- szólt rá ellent nem tűrő hangon Akane.
Kumoshi úgy tett, ahogy nővére utasította. Hagyta, hogy nővére betakarja, majd hogy jó éjt puszit adjon előbb neki, majd testvérének is. Mikor nővére elindult az ajtó felé, valamiért eszébe jutott Akane sírással küszködő arca, ez rossz érzéssel töltötte el és érezte, hogy valamit még mondania kell ezzel kapcsolatban.
- Habár anyánk nem tudott minket felnevelni, te mindent megteszel, hogy ne érezzük a hiányát, legalább annyi szeretet kapunk tőled amennyit tőle kaptunk volna!
Nővére lassan visszafordult ágya felé, pár másodpercig egymást nézték, utána Ikazuchi szólalt meg.
- Úgy van!- lelkendezett Ikazuchi- Te is ugyanúgy szeretsz mint anya, sőt még annál is jobban!
Akanenak elkönnyesedett a szeme, majd letérdelve kitárta karjait.
- Gyertek ide fiúk!
Az ikrek szinte egyből kiugrottak az ágyból és odaugrottak nővérükhöz, hogy megöleljék őt. Teljes erejükből próbálták ölelni, hogy érezze mennyire szeretik is őt, végül Akane engedett az ölelésből és a fiúk fenekére csapott egyet.
- Na de most már aztán aludjatok, mert nem leszünk így jóban!

II. fejezet
Ikazuchi kicsit túlzásba vitte. Az még rendben is van, hogy nem akar shinobivá válni, de hogy így hisztizzen, mint egy kisgyerek enyhén túlzás már nyolc évesen. Meg is érdemelte azt a pofont, legalább tanul belőle, legalábbis remélem.
- Kumoshi!
- Tessék nővérem?
- Menj légy szíves Ikazuchi után, és gyertek haza. Igazság szerint magam mennék utána, de szerintem most nem akarna látni, az ikertestvérére talán még hallgat.
- Jó, megyek.
Áh, már csak ez kellett… mindig csak én szívok miatta, az ostoba csínyeit is, amit kitalál, én iszom meg a levét. Jó mondjuk valamennyire szórakoztatónak találom ezeket, ezért is csinálom vele végig és nem állítom inkább le. De, hogy most keressem meg mikor jobb dolgom is lenne, az este még akartam könyvet olvasni, de így nem hiszem, hogy lesz rá időm, ki tudja, mikor találom meg, ebben az erdőben. Talán jobb lenne, ha megvárnám, míg hazajön magától.
Gondolataim közepette, mintha mozgolódást hallanék a fák tetejéről. Ikazuchi lenne? Nem hinném ő nem az a fára mászós típus, de akkor mégis mi van fent?! Körülnézek a fák tetején, de nem látok semmit és senkit, talán csak egy madár volt, ami már elrepült. Na, akkor keressük meg az öcsit.
Hol lehet már? Legalább tíz perce keresem, mégis hova tud így elbújni? A földön próbálok nyomokat olvasni, hátha észreveszem a lábnyomát. Eddig nem volt szerencsém, de most végre rátaláltam, na, csak érjelek utol! Mielőtt nekilódulnék ismét mozgolódást hallok mögülem, ugyanolyat, mint pár perccel ezelőtt. Ez már nem lehet véletlen, valaki követ! Nyugodtan kell viselkednem, talán még nem tudja, hogy észrevettem őt. Lassan kezdek el sétálni, nehogy felhívjam magamra a figyelmét. Pár perc alatt rábukkanok végre Ikazuchira egy fa tövében. Mikor észrevesz gyorsan feláll és megpróbál elfutni. Utána futok és kiabálok.
- Várj Ikazuchi, ne rohanj el! Gyere haza már sötétedik, Akane biztos izgul értünk!
- Aggódik? Persze! Nem megyek vissza!- erősködik továbbra is a tesóm, pedig lehet, hogy veszélyben vagyunk. Kezdek egy kissé idegessé válni.
- Ő küldött utánad! Jobbnak látta, ha én hozlak vissza! Bár nem hiszem, hogy belegondolt abba, hogy ennyire el fogunk kóborolni…
Körbetekintek mintha az iménti mondatom reakciója lenne, de valójában csak próbálom megtalálni a követőmet, de még mindig nem látom. Hirtelen egy ágreccsenésre leszünk mindketten figyelmesek.
- Ikazuchi!- suttogok oda feszülten, hogy végre rám figyeljen.
- Tudom követnek minket, de vajon kik?
Szinte ezzel egyidejűleg három kunai kezdett el felénk repülni, reflexeinknek köszönhetően azonban ezt könnyen kikerültük, de vajon hol rejtőzhetnek a támadók?
- Kik vagytok, és mi akartok tőlünk? – kiabálta Ikazuchi.
- Hohó! Nézzétek csak! Úgy látom, hogy te vagy kettőtök közül a nagyszájú! Akkor te lehetsz Ikazuchi, és minden bizonnyal akkor ő ott Kumoshi, a testvéred.
Nem méltatom válaszra, inkább én is üdvözlöm őt, előveszek egy shurikent és a hang irányába dobom. Nem találta el, de ahogy hallom megleptem őt, mert elég erőteljesen szitkozódik.
- Kettőtök közül tényleg Kumoshi az okosabb.
A gúnyos mondat után, négy shinobi ugrott elő a fák rejtekéből. Arcukat maszk takarja, semmilyen szimbólumot nem látok rajtuk szóval azt se tudom honnan jöhettek. Akane már mesélt arról, hogy jobb, ha az erdőben vigyázunk, bár sose adott rá magyarázatot, hogy miért is. Azt hiszem, most már tudom. De mégis mit akarhatna négy felnőtt shinobi két gyerektől? Azt hiszem, nem várom meg, hogy kiderüljön. Ikazuchira nézek és megpróbálom jelezni neki, hogy tűnjünk el innen amilyen gyorsan csak lehet. De Ikazuchi rám se figyel, szemébe mély elszántságot látok, csak nem akar harcolni velük? Esélyünk sincs a győzelemre, hiába edzett minket a nővérünk, nem közelítjük meg egy shinobi szintjét. Hirtelen azt veszem észre, hogy máris körülvettek minket, így már esélytelen, hogy elmenekülünk. Beletörődve ebbe, előveszem kunaiom és harci pozíciót veszek fel, aminek Ikazuchi láthatólag örül. Abban azért legalább reménykedek, hogy megnehezíthetjük a dolgukat.
Először Ikazuchi ugrik neki a hozzá legközelebb álló shinobinak. Egy mozdulattal később én is támadásba lendülök. Alig jutunk előre pár métert, még igazán meg se közelítjük egyiküket se, mi már a földön fekszünk, lefogva. Szóval ilyen képességei vannak egy shinobinak, nagyon gyorsak voltak.
- Kumoshi, Szerinted miért nem ölnek meg minket?! Mért kellett kikötözniük?- kérdezi tőlem Ikazuchi.
- Lehet, hogy meg akarnak kínozni minket!- találgatok, de igazából én magam sem tudom.
Az egyik maszkos, valószínűleg a főnökük egy kunait szegez ránk és így szól.
- Jól figyeljetek kis taknyosok! Jelenleg, amíg be nem ugrik a fővendégünk, addig kénytelenek vagyunk veletek szórakozni.
Szórakozni? Fővendég? Mégis miről beszél… hirtelen beugrik, csalik, csalik vagyunk számukra, hogy idecsaljunk valakit, de kit akarhatnak valójában? Megint belém hasít a felismerés pusztító ereje… Akane…
A szörnyű felismeréstől szinte nem is veszem észre, hogy a maszkos alak egy kunait közelít a bal szememhez, majd hirtelen átrakja a jobb szemem alá. Erős fájdalomra leszek figyelmes, amit a vágással okoz nekem. Hirtelen már azt se tudom hol vagyok, még halványan emlékszek valami villámcsapás szerűségre, de utána se kép, se hang.

Akane még épp időben érkezik testvérei megmentésére, elcsalja a támadókat tőlük, így ők sikeresen megmenekülnek, de nővérüket sajnálatos módon elfogják. Kumoshi hamar felépült a sokkból és sérüléséből, de nővére elrablása nagyon megviseli.

III. fejezet
Ismét az rémálmomból riadok fel az éjszaka közepén. Úgy tűnik, most senki se ébresztettem fel vele szerencsére. Azt hiszem, ma sem alszok valami sokat. Fél óráig fekszek még mozdulatlanul az ágyamban mire felkelek végre. Odakint még sötét van és esik. Gyorsan felkapok magamra valamit és halkan kisurranok az ablakon, majd az erdőbe futok. Mióta nem tudok normálisan aludni gyakran kijárok ide az erdőbe sétálni. Valahogy ez megnyugtat, feledtet velem mindent, de nem ezen az estén. Állandóan csak a nővérem jár a fejembe, legszívesebben már elindultam volna megmenteni, de apa és a falu lakói is megállítottak minden egyes alkalomkor. Mit tehetnék ilyen esetben? Elvégre még csak egy kölyök vagyok. Nem tudom, hogy az esőcseppek földet érésének halk kopogása, vagy vérkeringésem lüktetése az, ami most hirtelen elindította gőzerővel agyam fogaskerekeit, de tény, hogy gyorsabban gondolkozok, mint valaha, talán a tudatalattim akar valamit üzenni. Hirtelen beugrik egy régi beszélgetésem Akaneval amikor arról beszéltünk, hogy miért is lett shinobi. Eddig úgy voltam vele, hogy azért leszek shinobi, mert igazából nincs még semmise, ami úgy igazán lekössön, ezért ezt jó mókának találtam. De most, azt hiszem megtaláltam egy igazán jelentős célt. Erős shinobivá válok, hogy megtaláljam Akanet és kiszabadítsam. Igen! Ez fog hajtani folyamatosan előre, hogy erősebbé és még erősebbé válljak! Ökölbeszorított kezemet az égnek emelem. Az esőcseppek úgy folynak végig a karomon, mint sebes vizű folyó a tenger felé igyekezet. Teljes erőmből ordítok:
- Meg foglak menteni Akane! Esküszöm!

Hogy soha se feledje fogadalmát, Kumoshi másnap tetoválást csináltatott a jobb szeme alá, hogy így emlékezzen nővérére és esküjére, ha tükörbe néz.

IV. fejezet

Ikazuci és Kumoshi immáron tíz évesek, azóta, hogy nővérük eltűnt minden nap keményen edzettek, hogy erős shinobikká válhassanak. Időközben megtudták, hogy egy egykoron igen híres klánnak a tagjai, mégpedig a Fushidara futár klánnak (A klánról részletesebben lásd: Klánok és szervezetek). Fushidara Hogo, aki a fiúk nagybátyja, elérkezettnek látta az időt arra, hogy gondozásba vegye az ikreket. Befogadta őket a házába ami Kurie no Sato belső gyűrűjében található, így valamivel jobb körülmények között élhettek most már. Először a fiúkkal klánuk történelmét mesélte el, hogy megértsék, milyen fontos és erős családhoz is tartoznak. Ezek után elmesélte klánjuk titkos vérvonal képességét a Jinsoku Dekata no Jutsut (A jutsuról részletesebben lásd: Fushidara klán jutsuja). Az ikrek ezt hallva igen fellelkesültek, hogy valószínűleg sikerülhet olyan erőssé válniuk, hogy megmenthessék nővérüket. Ám ahhoz, hogy ezt a titkos jutsut megtanulhassák, egy feltételt tűzött ki Hogo. A feltétele az volt, hogy sikeresen leteszik a geninvizsgát osztályelsőként az akadémián. Feltétel nélkül elfogadták Hogo ajánlatát így még nagyobb izgalommal kezdhették meg oktatásukat Kumogakure Ninja Akadémiáján. Tíz évesen kezdték hát meg az akadémiát, minden egyes napra keményen készültek, nagy volt az igyekezetük, hiszen a kellő motivációt mindig megkapták vagy egymástól, vagy pedig mástól. Lassan eltelt két év az akadémiára járásuk kezdete óta, és a feltétel egyik pontját már sikeresen teljesítették, már csak le kellett tenniük a Genin vizsgát. Az akadémián töltött évek alatt, elsajátítottak a shinobi világ alapját képző technikákat, méghozzá szinte mindig kimagasló eredménnyel. Ilyen technika volt például a chakra testen belüli és a chakra testfelületi irányítását. Ezek segítségével különböző jutsukat sikerült megtanulniuk. E között a jutsuk közt volt a Shushin no Jutsu és a Henge no Jutsu. Nagy nehézségek árán, de kemény edzések egész sorozatával sikerült megtanulniuk a chakra testen kívüli tárgyba való irányítását és a chakra testen kívüli irányításával való mozgatást. Tudták jól, hogy a chakra irányítását meg kell tanulniuk jól, mert ebből kamatoztatva több jutsu megtanulására nyílik így lehetőségük. Számtalan alap jutsut megtanultak tehát, csak, hogy említésre méltassuk a jutsukat, többek között megtanulták a Bunshin no Jutsut, a Kawarami no Jutsut, és a Tobidogu no Jutsut valamint a Jibaku Fuda: Kasseit. Persze a tanuláson kívül másra is volt idejük. Legtöbbször különböző csínyekkel lepték meg nagybátyjukat, aminek mondani se kell, nagyon örült. A csínyeknél használták különböző jutsujaikat is, főként a Kawarami no Jutsut használták, természetesen arra, hogy kicselezzék nagybátyjukat és így elmenekülhessenek a büntetés elől. Ezalatt az idő alatt Kumoshi még jobban összenőtt ikertestvérével és szinte elválaszthatatlanná váltak, bár olykor olyakor még tett magányos sétákat az erdőben éjszaka. A két éves időtartam alatt Kumoshi megismerte erősségeit. Főként ninjutsukban jeleskedett inkább, rövid időt felölelve tudott megtanulni jutsukat, ami még tanárait is meglepte. Hogonál még kiderült ezen kívül az is, hogy rendkívüli észjárással rendelkezik, mikor megkérdezte nagybátyja, hogy ezt mégis, hogyan csinálja, csak annyit felelt, hogy ez csak úgy jön magától, nem ő irányítja. A klán könyvtárában szinte mindennapi vendég volt Kumoshi, kiderült, hogy rendkívül jól megérti a genjutsuk felépítését, bár még sohase próbálhatott ki egyet sem, mert nagybátyja azt mondta nincs még azon a szinten, hogy ilyet alkalmazzon. A genin vizsga előtti napon már nem csináltak semmilyen megterhelő gyakorlatot, megpróbálták kipihenni magukat, hogy minél jobb formájukat hozhassák a következő nap. Kumoshi látva testvére izgatottságát feltette neki a kérdést:
- Ikazuchi, izgulsz a holnapi vizsga miatt?
Mire testvére nyögvenyelősen a következőt válaszolta:
- El sem tudod képzelni, hogy mennyire!


A hozzászólást Fushidara Kumoshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 19 2012, 23:06-kor.
avatar
Fushidara Kumoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Villám országa


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fushidara Kumoshi

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Márc. 15 2012, 21:50


Nos először a pozitívumok:
A kezdeti elgondolás jó. Leírtad a motivációt is, ez is jó pont.

Viszont, ami miatt nem tudom elfogadni az előtörténetedet, az több ok miatt van.
Először is a fegyverekhez, nem írtál darabszámot. A másik, hogy nem írtad le, hogy hány éves korodtól kezdve kezdtél akadémiára járni. Tehát az életkor is fontos. De ezek apróbb dolgok. A legnagyobb hiba az előtörténetben, az a Kekei Genkai. Először is, mért kell egy olyan technika, ami ugyan olyan, mint a Shunshin no Jutsu? Ha még is kell ez a képesség, akkor az előtörténetnek, sokkal hosszabbnak kell lennie. A vérvonalképességet sokkal jobban ki kell dolgozni. Valamint a Genjutsu Kait még nem tanulhatod, mivel még csak Akadémiai tanuló vagy. De végül is kérhetsz rá engedélyt, de akkor annak is szép hosszúnak kell lennie. Tehát a Vérvonalképességgel és a Jutsuval együtt egy nagyon jól összerakott előtörténetet kellene írnod.
De ha úgy döntesz, hogy nem kell a Keki Genkai akkor csak a jutsu megtanulását kell részletezned, és kijavítani a kisebb hibákat amiket leírtam. Kérlek javítsd, és ha kész szólj és ellenőrzöm. ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fushidara Kumoshi

Témanyitás  Fushidara Kumoshi on Hétf. Márc. 19 2012, 23:08

Javítva egészen nagy mértékben, remélem ez már megfelelő részletességekkel bír Very Happy Egyéb megjegyezni valóm, hogy Nara Shikakunak elküldtem a klánnal kapcsolatos összes dolgot, szóval ha ott elfogadjátok akkor megtalálható lesz minden a klánnal kapcsolatban amit részletezni kell.
avatar
Fushidara Kumoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Villám országa


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fushidara Kumoshi

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Márc. 20 2012, 15:49


Hát ez valami nagyon állat! EZ nagyon jó! Very Happy Wáhhh jó olvasni egy ilyen előtörit. Sokkal jobb mint ami ezelőtt volt.
Nos, annyit kérnék tőled, hogy írd le nekem, - Ide is jó postba - hogy hogy is néz ki a klánod Kekei Genkaia. Elég, hogy ha csak ide leírod a testvéredhez nem kell. Csak azért kérném, mert nem találtam sehol. :S Ha ez megvan, akkor teszem is be szavazásra. ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fushidara Kumoshi

Témanyitás  Fushidara Kumoshi on Kedd Márc. 20 2012, 17:04

Köszi, jó olvasni, hogy másnak is tetszik:D Akkor ide beillesztem, íme!


Név: Jinsoku Dekata no Jutsu

A jutsu lényege eredetileg a futárok gyorsaságának megnövelése. Az évek során sok felegyzés és vizsgálat után sikerült kiszűrni a jutsu mellékhatását, de csak klánon belül. A technika folyamatos kísérletek alatt áll a fejlesztés érdekében. Mivel a futár funkció megszűnt így már nem csak a gyorsaság, hanem az erő is nagy szerepet játszik a jutsu használatakor.

Működése:
A jutsu egyszerű testen belüli chakra kontroll. A chakra a testen belül szabadjára engedve kitágítja az ereket és felgyorsítja a véráramlást. Ezzel felgyorsítja a sejtek mozgását és szaporodását. Ebből fakad a technika mellékhatása is, mert a normál emberi testnek ez olyan mintha egy alkalommal éveket élne le. A klán által kifejlesztett gyógyszerrel és a generációk alatt kifejlődött immunitással ez a mellékhatás a klánon belül megszűnt. A jutsu a test minden sejtjét felgyorsítja így az izomsejteket is. A gyorsabb izomzat gyorsabb mozgáshoz vezet, különböző érzékek sejtjei is gyorsabbak lesznek így az érzékelés is erősebb lesz. Bár ez utóbbi csak minimális növekedést mutat. Az izmok nem csak gyorsabb mozgásra képesek, hanem valamivel nagyobb erőkifejtésre is. A sejtek gyors újratermelődése miatt a regeneráció is felgyorsul. Jelenleg a jutsu fő iránya a gyorsaság az egyéb irányok csak minimális változást mutatnak a használó eredeti értékeihez képest.

Használat és szintek:

-1. szint
Időtartama: 1-5 perc
Hatás: A használó kétszeres sebességnövekedést ér el.
Mellékhatás: A használat után erős izomfájdalom és kimerültség tapasztalható. 1- 2 órás kényszerpihenő után ismét harcképes lesz a használó.

-2. szint
Időtartam: 5-20 perc
Hatás: A használó háromszoros sebességnövekedést ér el.
Mellékhatás: A használat után erős izomfájdalom és kimerültség tapasztalható. 3-4 órás kényszerpihenő után ismét harcképes lesz a használó.

-3. szint
Időtartam:20-40 perc
Hatás: A használó négyszeres sebességnövekedést ér el.
Mellékhatás: A használat után erős izomfájdalom és kimerültség tapasztalható. 5-6 órás kényszerpihenő után ismét harcképes lesz a használó.

-4. szint
Időtartam:40-60 perc
Hatás: A használó ötszörös sebességnövekedést ér el.
Mellékhatás: A használat után erős izomfájdalom és kimerültség tapasztalható. 7-8 órás kényszerpihenő után ismét harcképes lesz a használó.

-5. szint
Időtartam:1-3 óra
Hatás: A használó 5-8-szoros sebességnövekedést érhet el.
Mellékhatás: A használat után erős izomfájdalom és kimerültség tapasztalható. 10-13 órás kényszerpihenő után ismét harcképes lesz a használó.

-6. szint
Időtartam: 4-10 óra
Hatás: A használó 9-10 szeres sebességnövekedést ér el.
Mellékhatás: A használat után erős izomfájdalom és kimerültség tapasztalható. 1 napos kényszerpihenő után ismét harcképes lesz a használó.

-7. szint
Időtartam: 10-24 óra
Hatás: A használó 10x es sebességnövekedést ér el. Érzékelés, erő és regeneráció, kismértékű növekedése.
Mellékhatás: A használat után erős izomfájdalom és kimerültség tapasztalható. 1 napos kényszerpihenő után ismét harcképes lesz a használó.

-8. szint
Időtartam: 1 Maximum 2 nap
Hatás: A használó 10x es sebességnövekedést ér el. Érzékelés, erő és regeneráció, kismértékű növekedése.
Mellékhatás: A használat után erős izomfájdalom és kimerültség tapasztalható. 1 napos kényszerpihenő és gyógyszeres kúra után ismét harcképes lesz az illető.

-9. szint
Időtartam: Maximum 3 nap folyamatos használat.
Hatás: A használó 10x es sebességnövekedést ér el. Érzékelés, erő és regeneráció, kismértékű növekedése.
Mellékhatás: A használat után erős izomfájdalom és kimerültség tapasztalható. 12 órás kényszerpihenő és gyógyszeres kúra után ismét harcképes lesz az illető.

-10. szint
Időtartam: Maximum 3 nap folyamatos használat.
Hatás: A használó 10x es sebességnövekedést ér el. Érzékelés, erő és regeneráció, kismértékű növekedése.
Mellékhatás: Gyógyszeres kezelés esetén a használónak nincs semmilyen tünete.

-11. szint
Időtartam: Maximum 3 nap folyamatos használat.
Hatás: A használó 10x es sebességnövekedést ér el. Érzékelés, erő és regeneráció, kismértékű növekedése.
Mellékhatás: Enyhe tünetek.

-12. szint
Időtartam: Maximum 3 nap folyamatos használat.
Hatás: A használó 10x es sebességnövekedést ér el. Érzékelés, erő és regeneráció, kismértékű növekedése.
Mellékhatás: Tünetmentes


Az 1. szint E szinten tanulható a klánban.
A 2. és 3. szint D szinten tanulható a klánban.
A 4.-5. szint C szinten tanulható a klánban.
A 6.-7. szint B szinten tanulható a klánban.
A 8.-9. szint A szinten tanulható a klánban.
A 10.-12. szint S szinten tanulható a klánban.
A magasabb szintet elérve az alacsonyabb szintek tünetmentesen alkalmazhatóak.
avatar
Fushidara Kumoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Villám országa


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fushidara Kumoshi

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Márc. 21 2012, 19:38

Nos, szavazásra lett bocsájtva az NT-ben, de még egy kicsit várnotok kell. Már pár napja megy a konzultationsssss, szóval lassan de biztosan dönteni fogunk ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fushidara Kumoshi

Témanyitás  Fushidara Kumoshi on Szer. Márc. 21 2012, 19:51

Rendben, köszi az infot. Remélem érvényesülni fog a közmondás, miszerint a türelem rózsát terem Very Happy
avatar
Fushidara Kumoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Villám országa


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fushidara Kumoshi

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Márc. 22 2012, 15:28

Sajnálattal kell közölnöm, hogy a Ninja Tanács úgy döntött, hogy a Kekei Genkai képességeiteket, nem fogadhatjuk el. Az okból kifolyólag döntöttünk így, hogy egy ilyen testi tünetekkel járó technikát, semmilyen gyógyszer nem küszöbölheti ki. Sem az immunitás. Egyszerűen az emberi test nem képes ilyesmire, még chakra segítségével sem. Az előtörténeted Elfogadom.

Kezdő chakra: 105
Kezdő pénzösszeg: 5000 ryo
Kezdő szint: E
Ajándék jutsu: Feloldás // Genjutsu Kai

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fushidara Kumoshi

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.