Daizo Tensei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Daizo Tensei

Témanyitás  Daizo Tensei on Szomb. Márc. 24 2012, 22:22



Név:GaisukeDaizo
Ország: Víz országa - Kirigakure
Rang: Genin
Kor: 13
Nem: férfi
Felszerelések: 5 kunai, 5 shuriken
Kinézet: Félhosszú fekete haja van, a fejpántját a megszokott helyen, a homlokán viselő, azonban gyakran visel védőszemüveget is. Általában fehér pólót és fekete nadrágot visel, ha rosszabbra fordulna az idő, akkor sötét, két színű kabátot vesz magára.
Jellem:Ha megbízzák valamivel azt a legjobb tudása szerint teljesíti. Melankólikus természetű. Amióta elhagyták a szülei nem igazán beszélget a társaival, szinte mindig szomorú.

Előtörténet:

13 évvel ezelőtt születtem Kirigakure -ban . A Gaisuke családból származok. Az apám Gaisuke Genji és az anyám Senju Naoko ninja vadászok. A családom azzal foglalkozik hogy a bűnöző ninjákat elfogják és a törvény elé állítsák azokat.
8 éves voltam amikor bekerültem az akadémiára. Az iskolai tanulmányaim mellett otthon állandóan edzenem kellett, hogy én is olyan erős legyek mint a szüleim.
A családom főleg a taijutsukban jeleskedik így nekem is kötelező lett volna ilyeneket tanulnom. Viszont az akadémia miatt az alap ninjutsukat kezdtem el tanulni. Így sikeresen elsajátítottam a Klón jutsut, a Fürge testet, a Testhelyettesítő jutsut és a Láthatatlanság Köpenye nevű technikát..
10 éves voltam amikor meglátogatott minket Yamamoto bácsikám. Egy évre elvitt magához a hegyekbe. A bácsikám állatokkal foglalkozott. Volt egy Naito nevű farkasa, aki nagyon jó társnak bizonyult. Rengeteget edzettem a hegyekben. Az egyik alkalommal amikor kint fejlesztettem az alapképességeimet megtámadtak minket. A bácsikám ekkor a környéken lévő sziklákkal lemorzsolta a támadóinkat. Sajnos én nem tudtam segíteni, mivel még fiatal voltam.
A technika amit láttam nagyon megtetszett, ezért megkértem hogy tanítsa meg nekem. A bácsikám eleinte vonakodott tőle, de végül bele kezdett a tanításomba, így elsajátítottam a Shikyaku no Jutsu-t. Sajnos azonban lejárt az egy év, amit nála tölthettem. Yamamoto visszakísért az otthonomba, majd elbúcsúzott. Mielőtt elhagyott volna bennünket megkért, hogy látogassam meg amint lehet és akkor megkaphatom az egyik farkasát. Fájdalmas volt a búcsú, de nekem folytatnom kellett a tanulmányaimat.
A következő évben elkezdtem a fegyveres harcot. Megtanultam shurikent és kunait dobni. Majd amikor elértem a 13. életévemet, részt vehettem a genin vizsgán ami sikerült. A testhelyettesítő jutsut kellett alkalmaznom, amit könnyedén megcsináltam.
A vizsga után nagy örömmel siettem haza a szüleimhez, akik nagyon büszkék voltak rám. Azonban arra kértek hogy költözzek be a faluba. Azt a kifogást találták ki hogy így majd jobban fel tudok készülni a további nehézségekre.
Így hát kénytelen voltam beköltözni Kirigakure-ba. Az akadémiától pár háznyira szereztem lakást.
Pár nap múlva vissza mentem a falu melletti kúriánkba, de ott már senki sem volt. Az egész házat úgy kiürítették, mintha sohase lakott volna ott senki. Az eset után visszatértem a faluba.
A szobámban egy Anbu várt. Ő mondta el hogy a szüleim egy nagyon veszélyes ninja után mentek akit itt láttak a környéken. A ninja azt is hozzátette, hogy lehet hogy nem fognak visszatérni.
A hallottak nagyon elszomorítottak, de az élet nem állt meg...

//A Négyláb technikát kaptam annak idején az előtörténetre. A fenti kép volt anno az avim Smile//
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.