Funaki Hachiro

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Funaki Hachiro

Témanyitás  Funaki Hachiro on Pént. Márc. 30 2012, 14:32

Név: Funaki Hachiro
Ország: Régebben Konoha
Rang: Szökött ninja
Kor: 15
Nem: Férfi
Felszerelések: 1db Wakazashi (Az övön)
1db Tanto (Az övön)
10db Shuriken
Kinézet: Fekete haja rövid. Zöld szem. Nem izmos alkat, de határozott megjelenésű. Kb.: 180 cm magas. Szürke köpenyt visel. Egyenes testtartás, komoly tekintet.
Jellem: Nagyon komoly, zárkózott, hidegvérű gyilkos, nehéz feldühíteni. Nem az a kimondott barátkozós fajta, sőt gyakorlatilag csak tanárával (Gen) áll szóba. A harc a mindene.

A család: Apa: Funaki Hachiro
Anya: Ayabito Baiko

Előtörténet: Két ninja házasságából születtem Konoha egy eldugott részén. Édesanyám a szüléskor meghalt, így őt nem ismertem. Édesapám adta a nevem, ugyanazt amit ő kapott. Hachiro. Ő volt a mindenem. Segített engem, etetett, ruházott, felnevelt. Az akadémia előtt is csak edzettem, és edzettem, már előre átvettem az anyagot.

Akadémiai évek: Apa beíratott a ninja akadémiára. Az első napon sem barátkoztam, sem a többin. A tanulásra, és az edzésre fordítottam minden időmet. Amikor hívtak a többiek, hogy játsszak velük, azt mondtam, hogy dolgom van, mennem kell vagy azt, hogy edzenem kell. Amikor hazamentem, apával beszélgettem. Általában az iskolai tananyagot beszéltük át, ezért nagyon jó volt az átlagom.

A vizsga: Amint elvégeztem a ninja akadémiát, jött a vizsga. Ikkuval, és Izoval kerültem egy csapatba. Sensei-nek pedig Iwasha Kazushit rakták be. Elég fura szerzet volt, mindig valami baromságot mondott nekünk. A vizsga abból állt, hogy csapatmunkával, győzzük le vagy csaljuk csapdába, csak három esélyünk van. Nehéz feladat volt. Mind a hárman elbújtunk egy bokorban, egyszerre rátámadtunk, de ő elugrott előlünk. Következő próbálkozásképpen klónokkal támadtunk rá, le is ütöttük, de használta a helycsere jutsut, nem sikerült. Következő és egyben utolsó próbálkozás jött. Úgy tettünk mintha fáradtak lennénk, és feladnánk, amint közelebb ért, ráugrottunk, megkötöztük kezét, lábát, mozogni sem tudott. -Eresszetek el!- mondta - Átmentetek!- elengedtük -Lehet, hogy könnyű volt, de ha egyszer is hibázik valamelyikőtök egy küldetés során, lemondhattok a ninja utatokról!- mondta vigyorogva, majd elmutatott pár kézjelet, majd eltűnt. Hazamentem, hogy elmeséljem apának a hírt.

Az árulás: Amint hazaértem a nagy újsággal, kiáltottam apának, hogy ninja vagyok, de helyette csak egy maszkos férfit találtam házunkban. -Maga meg ki?- kérdeztem értetlenül, de válaszul egy shurikent kaptam a vállamba. Gondolkodás nélkül visszatámadtam, a pengémmel megvágtam ellenfelem lábát. Térdre esett, levettem róla a maszkot. Amit láttam, az elborzasztott. Az apám volt az! Az ijedtségtől kirohantam a házból, át az egész falun, csak a kapuban álltam meg. Elgondolkoztam rajta, hogy visszamenjek-e, de nem tettem, mert egy shuriken süvített el mellettem. Tovább rohantam, üldözőmet lehagyva megálltam egy fa tövében. Elővettem wakazshimat, a fejpántomon lévő jelet áthúztam. Konoha már nem volt többé az én falum, semmi sem kötött hozzá.

Az egyedüllét: Így, hogy a falumat elhagytam, nem tudtam honnan szerezzek ételt, pénzt. Végül úgy döntöttem, hogy összelopom a megélhetőségemhez a pénzt. Az első ilyen kalandom, a Fű országának határán történt. Egy gyaloghintót vettem észre, a nyomába eredtem a fák lombja alatt. Úgy suhantam, mint az árnyék. Egy shurikent dobtam az egyik szolga lába elé, így megállítva a hintót. Odaugrottam elé –Ide a pénzt, vagy mindenkit megölök!- kiálltottam, de csak mindenki nevetett, látván, hogy én, egy gyerek fenyegeti őket. Erre előjött egy kardos férfi a hintó mögül, aki vagy két fejjel nagyobb volt nálam –Na rajta!- mondta –Próbálj meg megölni!- mondta rám nézve. Elővettem a wakazashimat, és tantomat, a megszokott fordított fogással, nekirohantam, de ő a kardja nyelével csak úgy leütött engem. –Ennyi vagy kiskrapek?- kérdezte, de elkövetett egy nagy hibát. Túl közel lépett hozzám, így a pengémmel meg tudtam vágni a lábát. Ahogyan a fém végigszaladt a bőrén, majd a húsán, felordított, nagyon erősen, sértette a fülemet: –Véged van!- mondta, kardjával le akart sújtani, de én kigurultam alóla. Felálltam, már támadásra kész voltam, láttam hogy a kardja beleragadt a földbe, ahova lesújtott,és én már támadtam is, mind a két pengét a mellkasába szúrtam, majd kihúztam, hátraugrottam. A vére csöpögött a sebből, majd elterült a földön. –Ennyi volt?- kérdeztem magamban, a hintóra néztem, az összes szolga szemében ijedtség, és rémület sugárzott, ahogy a hintóhoz léptem. Elhúztam a bársonyfüggönyt, bepillantottam. Az egész tele volt arannyal, finom ételekkel. Megkordult a gyomrom. Éhes voltam, már napok óta nem ettem. amennyit bírtam belepakoltam egy zsákba, majd elvittem az erdőbe. Ott egy nagy fa lombja alatt falatoztam a zsákmányból. Hirtelen zajt halottam. –Kaphatok én is?- kérdezte egy hang mögöttem. Hatra néztem, egy őszes hajú sovány, de izmos férfit láttam. –Gen a nevem.- mutatkozott be –Én Hachiro vagyok- válaszoltam én is gyanakodva. –Egyébként kaphat.- kínáltam meg, ő pedig leült mellém enni. Evés közben feltűnt, hogy neki is olyan a fejpántja mint az enyém. –Maga is Konohai volt?- kérdeztem, ő pedig elmesélte, hogy milyen volt az élete, hogy miként és hogyan szökött meg, hogyan élt eddig. Aztán egy papírt adott a kezembe. –Vezesd bele a chakrádat- mondta, én értetlenül néztem rá. –Csak csináld- bíztatott. Belevezettem a chakrámat, azt vártam valami érdekes fog történni, de a papír csak elázott. Ránéztem Genre, aki megértette mit akarok kérdezni. –Csak megnéztem, milyen a chakratípusod.- mondta –A te elemed a Víz, azaz a Suiton.- válaszolva a nézésemre –Ezt tudnom kellett, ha a tanárod akarok lenni.- mondta –Ha engeded, akkor segítek a tanulásban, és a túlélésben.- meglepődtem, de örültem is –Rendben- válaszoltam mosolyogva.
Gennel átélt izgalmak: Amint a tanítványává fogadott, jöttek az izgalmak. Az előbbi hintós eset után két genin szintű ninját küldtek ránk a Fű Országából. Erősek voltak, de nagyon lassúak. Gen hamar kinyírta az elsőt, rám hagyta a másikat. Ez a gyerek akkora lehetett mint én, egykorú is talán. Katanával harcolt, de én mindig kikerültem a vágásait. Az egyiknél, felugrottam, arcon vágtam a jobb kezemben lévő wakazashival. Az egyik szemére meg is vakítottam. Az arcáról ömlött a vér, de rezzenéstelenül tűrte. Csodáltam kitartását, meg azt is, hogy meg kell ölnöm. Egyik pengémmel kivédtem a vágását, a másikkal meg megvágtam a kardot forgató kezét, elejtette fegyverét. Visszatettem a helyére a két pengémet, felvettem ellenfelem katanaját. Egyet suhintottam vele, majd elvágtam a ninja torkát. Mivel becsültem kitartását, gyors halált adtam neki.
Lezárás: Ezek után még sok kalandot éltünk át Gennel, bejártuk az egész ninja világot. Fosztottunk, raboltunk, öltünk.


A hozzászólást Funaki Hachiro összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 01 2012, 19:02-kor.
avatar
Funaki Hachiro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Funaki Hachiro

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Pént. Márc. 30 2012, 21:00

Üdvözletem!

Az előtörténetedet ELUTASÍTOM!

A szabályzatot alaposan olvasd el, mert az ott leírt követelményeknek az előtörténeted jelenleg nem felel meg! Jó lenne ha leírnád, milyen volt a gyermek korod, hogy hívják az édesapádat, mi a foglalkozása. Hogyan jutottál be az akadémiára, ott milyen tanuló voltál stb. A kinézeted bővítését nem úgy értettem, hogy írj oda egy ruhadarabot, hanem jobb leírást szeretnék látni.

Inkább egy történet legyen az egész, mint párbeszédek sorozata.

Vissza az elejére Go down

Re: Funaki Hachiro

Témanyitás  Funaki Hachiro on Pént. Márc. 30 2012, 22:03

Remélem, most jó lesz.
avatar
Funaki Hachiro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Funaki Hachiro

Témanyitás  Aburame Shino on Vas. Ápr. 01 2012, 13:44

Bocsi de ez rettentő kevés főleg szökött ninjának. Szerintem olvasd el a szabályzatot ott le van írva, hogy mi lenne elég.
avatar
Aburame Shino
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Funaki Hachiro

Témanyitás  Funaki Hachiro on Vas. Ápr. 01 2012, 15:31

Csiszoltam a hosszán, remélem elég jó lesz.
avatar
Funaki Hachiro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Funaki Hachiro

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Ápr. 01 2012, 18:06

Az a baj, hogy a rólad szóló háttérinformációt továbbra sem tartalmazza.
Pár mondatban letudtad a gyerekkorodat, az akadémiai éveket és a vizsgát. Legyél részletesebb! Tudjunk meg többet a szüleidről(ki az édesapád, az édesanyád ki és mi volt a halála előtt), a gyerekkorodról(mivel töltötted a napjaidat, szereztél-e barátokat stb), az akadémiai éveidről(milyen tanuló volt, mi okozott neki nehézségeket) stb.

Vissza az elejére Go down

Re: Funaki Hachiro

Témanyitás  Funaki Hachiro on Vas. Ápr. 01 2012, 19:04

Kész.
avatar
Funaki Hachiro
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Funaki Hachiro

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Ápr. 01 2012, 20:51

Háát, nem vagyok túlzottan megelégedve, de jól van, legyen, rábólintok!
Az előtörténeted ELFOGADVA

Készíts adatlapot:
Kezdő chakra: 100
Kezdő pénz: 600 Ryo

Az alap Jutsukat kapod kezdésnek, illetve az elemed ismeretét!

Vissza az elejére Go down

Re: Funaki Hachiro

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.