Katsumi Kawachi

Go down

Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szer. Ápr. 04 2012, 17:18

Csak hogy csináljunk valamit

Ez a nap is szokásosan indult, bár nem egy átlagos nap volt. Ma volt az isten szülinapja, vagyis az enyém. Reggel már korán fenn voltam, hogy a fegyvereimmel foglalkozhassak. Elővettem a párnám alól a fa kunaiom, megpusziltam, majd az ágyammal szembe lévő céltáblába dobtam, majd azt követte a kardom. Magam elé vettem a kardom, majd kerestem egy fenőkövet a lakásban. Tudtam, hogy van itt valahol, mert már egyszer találtam egyet. Mikor megtaláltam leültem az ágyamra és elkezdtem élezni a kardom. Amikor megfelelőnek éreztem, megfordítottam majd a másik oldalát kezdtem élezni. Lassan ezzel is elkészültem. Visszaraktam a tokba, majd kivettem a céltáblából a fakunait és a fenőkővel azt is egy kicsit megcsiszoltam. Aztán jött a wakizashim, végül a 2 ninjatom, a második felénél járhattam, amikor megcsörrent a vekker, hogy ideje kelnem, mert félóra múlva munkába kell mennem. Még befejeztem az utolsó fegyverem, m6ajd nekiállok a reggelinek. Ami egy szelet kenyérből, 2 paradicsomból és egy pohár tejből állt. Felkötöttem a wakizashim, majd kivettem a tantom a kardnyeléből és betettem a tokjába, majd a kabátom belső zsebébe. Elindultam a kórházba. Több ember is elment mellettem, de senki nem mondott még olyat se, hogy boldog születésnapot. Egyik általam utált ember egy karddal a kezében elém állt.
- Szükségem van a segítségedre.
- Nem karddal kell segítséget kérni. Főleg nem a szülinapján.
~Ilyen nincs, az Isten nem segít senkinek.~ Magamban fortyogtam miközben lassan benyúltam a kabátom alá nyúltam elővettem a tantot és nyakon dobtam a társamat. ~Nem kéne egy istennel szórakozni. Főleg nem a születése napján.~Éppen csak volt időm elugrani a vér elöl, így még utólag se lehet rám kenni a gyilkosságot. Miután elállt a vérzés kivettem a tantot és a testet bevonszoltam a bokorba. Tantot lemostam 2 levéllel, amit a hulla mellé tettem és mintha mi sem történt volna a tantot a tokjába illesztettem és elindultam a munkahelyemre. Ott már vártak. Az öltözőben egy nagy torta körül állt az egész csapat.
- Nagyon szépen köszönöm. – Hatódtam meg.
Főorvos egy piros selyemdobozkát adott, amikor kibontottam egy fegyverkarbantartó szett volt benne. Aztán egy másik ötös csoport lépett oda egy hátizsákot adva át, először a hátizsák nem túlságosan tetszett. ~Van hátizsákom. Istennek ezt venni? cöh. ~Amikor kibontottam egy boríték volt, ami ryo-t rejtett, és egy közepes tekercs. ~ Ez mi? ~
- A tekercsben kimonót találsz benne.
Kivettem a ruhadarabot és megnéztem. Nagyon tetszett. A Kimonó alapszíne fekete, hátán egy nagy vörös sárkánnyal.
- Köszönöm.
Aztán egy másik csoport lépett oda egy csomaggal. Ebben három dobókés (dobókés) volt. Utolsóként egy velem egykorú kislány, aki velem együtt tanoncként dolgozott a kórházban lépett oda hozzám és puszilt meg. Majd ő is átadott egy dobozt 5 senbonnal. A fegyverek, az egyik orvos, aki megengedte, hogy nála tartsuk, szobájába lettek ideiglenesen elszállásolva. Aztán mindenki átöltözött és munkába álltunk. Én a nap nagy részét az orvosi szobában töltöttem és kisebb sebeket láttam el. Valaki elvágta az ujját, volt aki rácsapott kalapáccsal az említett testrészre, volt akiből egy nagy tucat tüskét kellett kihúzni, miután az egyik gyereke rohangálás közben rálökte a kaktuszra. Aztán ebédidőben engem osztottak be kiosztani az ételt. Épp 20 éves srácnál voltam, aki már 3 hónapja van itt, miután egy harcban túl sok sebet kapott és chakrája legnagyobb részét használt fel, elvesztette az eszméletet. Tőle kaptam egy nyakláncot és egy karkötőt (nyaklánc és karkötő). Amikor letelt a munkaidőm épp kiléptem a kórházból, amikor főorvos, aki alatt voltam gyakornok hátulról megfogta a vállam és egy erszényt adott át a következő mondattal:
- remélem jóra használod majd
A nap további része unalmasan telt. Egészen addig, amíg meg nem érkezett anyám ajándéka. Egy boríték kevés pénzzel, egy póló (póló). Egy rövid célba dobó gyakorlás után álomba szenderültem.


A hozzászólást Katsumi Kawachi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 08 2012, 14:04-kor.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Ápr. 06 2012, 16:07


Hajjajj! A szabályok ugye?
Figyelj: Van kemény 600 ryo-d.
Ennyivel nem sokra mész, mivel a fegyverek leírásánál ott van, hogy akár ajándékba kapod a fegyvereket akár találod ( Kivétel küldetések és pl rablók ) ki kell fizetni. Ez így 4150 ryo lenne összesen.
Sajnos csak a pólót, a karkötőt, a nyakláncot, és a 3 dobókést engedhetem. Ezeket felírhatod az adatlapodra.
Valamint, a társas gyilkolós részt én nem találtam racionálisnak. Nem írtál indokot. Ez most olyan, mint ha én megyek az utcán és látok egy embert. Puff kinyírom ez nem ilyen egyszerű. Mért ölted meg? Milyen érzések kavarogtak benned ekkor, stb...
Azt ajánlom, hogy hanyagold ezeket a történeteket. Ez csak az én véleményem.
Szerezz pénz, és hajrá!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Vas. Ápr. 08 2012, 14:03

Átírtam a történetet ahogy mondtad, beleírtam az érzéseimet, kivettem a fegyvereket (vagyis az 5 senbont nem, mert az belefér a keretbe)
+ borítékokba volt pénz, ja és még a végére írtam annyit, h a főorvos is adott egy borítékot.

Remélem most már jó lesz
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Ápr. 08 2012, 17:01


Hát most már jobb. Smile
Az különösen tetszik, hogy leírtad, hogy milyen sérüléseket kellett ellátnod. ^^ Ezek teszik igazán színessé a történeteket. Persze nem azt mondom, hogy tedd tele ilyenekkel...
A fegyvereket engedélyezem, valamint a történetben beszerzett anyagi javakat is. De csak most az egyszer...
A borítékban 1500 ryo volt.
Az orvos által adott erszényben, pedig egy kisebb orvosi könyv volt. Részletes leírásokkal a mérgekről és azok ellenmérgeiről.
Használd őket egészséggel és írd fel az adatlapodra.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szer. Május 23 2012, 13:59

A kikérdező tiszt, avagy hogyan tudjunk meg bármit
időben elhelyezés: A kölyök kísérése utáni reggeltől néhány napon keresztül
cél: zenei képzésem fejlesztése és megtanulni a kivallatás alapjait

Az éjszaka Hatsunával csodálatosan telt, annak ellenére, hogy nem csináltunk semmi olyat, amit ne mondhatnák el. Beszélgettünk, bolondoztunk, de a csóknál tovább nem jutottunk, bár ahhoz is elég sokáig kellett győzködnie, mert ezt én még undorítónak találtam, bár miután megtapasztaltam már ráéreztem az ízére. Egy szóval tökéletes volt. Másnap reggel Hatsunát átölelve ébredtem. Én már ébren voltam, de a lány még nem, így mozdulatlanul fekve vártam. Drága még vagy fél óráig aludt, ami elég unalmasan telt. 9 óra körül valaki kopogott, erre a leányzó is felkelt. Gyorsan elvonult a zuhanyzóba, ahol készülődni kezdett, közben én gyorsan felkaptam valami ruhát és kiszóltam, hogy szabad. A tegnapi lány jött a méreg összetevőkkel. Egy kis táskában külön- külön választva tették a cuccokat. Letettem az asztalra, de még mindig ott volt a cseléd.
- Van még valami?
- Igen. Itt egy levél, de ezt most nem a főnök küldte.
Elvettem a levelet, majd megköszöntem, mire a lány lelépett. Közben Hatsuna is felöltözve kilépett a fürdőből. Baltazár még mindig az ágy alatt aludt. A leányzó egy búcsú puszi után lelépett, így meg tudtam nézni a levelet. Arról szólt, hogy fél 10-re legyek a kiképzőterepen, mert az egyik társam tanítani akar valamit. Elvégeztem a reggeli dolgaimat, majd reggeliztem s elindultam a kijelölt helyre. Már várt rám az egyik kirigakurei, aki ugyanúgy be volt építve, mint én.
- Yo! Örülök, hogy látlak. Ahogy a levélben is olvastad, szeretnék neked tanítani valamit.
- igen.
- A kikérdezés módszertanát oktatom és egy kis zenei képzést fogsz kapni. Ahhoz, hogy valakiből kicsikard, amit akarsz a legjobb módszer a genjutsu, de ahhoz még képzetlen vagy. Genjutsuval illúziókat lehet létrehozni, de erről majd később.
~ Legalább megtudtam, hogy létezik ilyen is. ~ A következő 2 órában folyamatosan beszélt, én meg figyelmesen hallgattam. Aztán hozott egy embert, akin látszott, hogy már mielőtt ide hozták elég durva kínzásokon esett át, bőre halovány volt, szemei fénytelenek, akin gyakorolhattam. Pár óra alatt sok mindent kiszedtem belőle. Először játszottam a jó zsaru, rossz zsarut. Ezzel egy kicsit megpuhítottam. Aztán megpróbáltam kideríteni, hogy mitől is fél, de ezzel nem sokat értem el. Végül megpróbáltam lelki terrort. Először egy krétát csikorgattam egy táblán, ami nem tudtam hogy került oda, aztán pedig egy macskát kezdtem kínozni, amivel 2 perc alatt megtörtem és dalolt, mint a kismadár. ~Bocsánatot kérek cicus, de nem ismerem még a lelki terror olyan formáit és jobb nem jutott eszembe. ~ Mikor végeztem elvitték a szerencsétlent és egy újabb ember jött oda, de neki hangszer volt a kezében.
- Konichiwa! Én vagyok a zenetanár. És a barátod kérésére tanítani foglak.
A következő pár órában megmutatta, hogy melyik lyukak lefogásával milyen hangokat tudok adni. Aztán hozott egy kottát, hogy játsszam el. Elsőre nem sikerült, másodjára már elment, harmadjára sikeresen eljátszottam. Tehát körülbelül 2 óra alatt elsajátítottam az alapokat. Még 2 kottát hozott, de azok se okoztak nagyobb gondot. Megdicsértek és mivel aznapra végeztünk elengedtek, hogy pihenhessek. A délutánt a fürdőben töltöttem, ahol meg is vacsoráztam, majd otthon már csak le kellett feküdnöm, aludni. A következő néhány napban a délelőttöket zenéléssel töltöttem, míg a délutánt a fürdőben, persze a főnök kontójára. Miután végeztem a banda főnök magához hivatott, hogy feladatot adjon, de az már egy másik történet.

//Tudom, hogy rövid, de ez csak egy hosszabb történet kezdete, ami viszont már küldetés lesz. Ha úgy gondolja az ellenőrző a méreg összetevőinek az árát is levonhatja. Sajnos mivel a mérgek nincsenek kidolgozva, így nehéz a mérgek alapanyagát összerakni.//


A hozzászólást Katsumi Kawachi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 23 2012, 23:36-kor.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Szer. Május 23 2012, 19:50

Itt vagyok, elolvastam és vakarom a buksim. Mi a gondom? Konkrétan nincs semmi amit igazán jutalmazhatnék. Kezdjük a méreggel vagy mérgekkel. Mivel jelenleg nem alkottál egyet sem, nincs vele probléma, viszont legyen kidolgozva, amikor majd kotyvasztasz illetve az alapanyagokról legalább annyit írj, hogy hol nőnek pl.: szinte minden erdőben, sziklás vidéken, sivatagos környezetben stb. A másik a vallatás. Egy amatőr nem hiszem, hogy egy rövid gyorstalpaló tanfolyam alatt információt tud kiszedni másokból, ráadásul két óra alatt. Ezt maximum akkor hiszem el, ha egyszerű földművesek és a nagyi receptjét akarod megtudni tőlük, vagy ha keményebb legények, sőt, ne adj isten shinobik, akkor a végtagjaiktól való megszabadulásukkor vallanak. Szóval örülnék ha ezt a részt kibővítenéd. Milyen módszereket alkalmazol, kik azok akikből neked információt kell kicsikarnod, egyáltalán mi az amit kiszedsz belőlük. Szóval, hogy reális legyen a dolog, ezt bővítsd ki kérlek.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szer. Május 23 2012, 20:29

Kibővítettem, de nem vagyok túlságosan otthon a mérgekben, se a növényekben, így nehéz lesz kitalálni valamit, de megpróbálok (méreg készítést meg valószínűleg valakivel elkészítettem, mert nem lenne jó elrontani főleg, hogy egy bűnbanda kiirtására készül a méreg)
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Csüt. Május 24 2012, 12:33

Nos lássuk ismét. Írtad, hogy egy nagyon, de nagyon, megkínzott emberkén gyakoroltál. Tehát eredményed alapján az illető tényleg nem lehetett más, mint egy falusi bácsi, akiből a nagyi receptjét kellett kiszedni. Elvégre egy shinobi még, ha nagyon meg is van kínozva, maximum fájdalmai közepette kiröhög. Egy átlag embernek pedig, már mindegy, ő csak a szabadságát akarja. Végső soron elfogadom és kapsz tőlem +4 chakrát. A hangszer legyen az bármelyik is, mivel nem írtad le, nos a gyorstalpaló lecke lehetővé teszi számodra, hogy kissé hamisan és nagyon fülsértően játssz rajta. Mivel az előtörténetedben nem szerepel, hogy egy zseni zenész lennél így a jobb hangzást, egyedül rengeteg gyakorlással tudod majd elérni. Mint minden átlag ember.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Csüt. Júl. 26 2012, 20:12

Időben elhelyezés: Vár kaland utáni naptól 1 hétig
cél: fejlődés

Miután sikerült megszabadulnom a rengeteg aranytól, ékszertől és egyéb tárgytól, amit a várból loptam elég jutányos áron és megkaptam mellé a küldetés jutalmat, haza mentem és pihenni tértem. Nemsokára vacsora illata támadta meg a szaglószervem, valószínűleg valamelyik lány, illatokból ítélve Haru főzött, mivel Hatsuna még egy pirítóst is oda tudott égetni. Lementem, az asztal már meg volt terítve. Egy nagy adag miso leves, soba, egy tál ramen, legalább 50 darab sushi, egy kancsó zöld tea és 10- 15 csokis rúd. Azt is megtudtam, hogy mért lett minden kirakva, mert nem volt elég hely a pulton, de ez nem is lényeges, mért is lenne. Miután kész voltam a vacsorámmal a szobámba mentem, ahol Go már várt. Igazából nem volt tervem, hogy még lefekszem, így kiengedtem a kutyát a szobából, aki egyből az ajtóhoz rohant. Kinyitva a hátsó bejáratot pedig egyből a kertbe. Elég nagy volt, így szinte egyből el is tűnt, de nem sokára elő is került. Elég sokáig játszottunk, aztán Go bement, mert neki most volt itt a vacsoraidő. Éppen eltűnt, mikor megjelent a vadász. Még nem volt sötét, de már alacsonyan járt a nap.
- Üdvözletem! Mei küldött, hogy képezzelek ki, hogy majd a jövőben beléphess vadász ninjának, mert lát benned potenciált.
- Bennem Mei sama?
- Igen fiú és én is bízom benned. Látom, hogy képes lehetsz rá, mivel meg van benned, ami tökéletes vadásszá vehet és ilyenekre van szüksége a vadászoknak. Holnap kezdünk, addig kezdj el ismerkedni a nunchakuval és a késekkel, úgy tudom múltkori küldetés előtt bevásároltál belőlük. Most egy hétig foglak edzeni, de amit itt tanulsz folyamatosan gyakorolnod kell, majd folytatjuk, de most csak ennyi időnk van.
- És a munkámmal mi lesz addig?
- Mei elintézte, hogy a héten ne kelljen bemenned, ezért ne fájjon a fejed miatta.

Meghajolva megköszöntem a bizalmat, bár nem értettem, hogy ez most bók vagy valami más. ~Tehát nincs olyan, amiről a vadászok és a mizukage ne tudna?~ Elővettem a tekercset, amibe a vásárolt fegyvereket tároltam és elővettem az említett eszközöket. A vadász is előkapott 2 tekercset, amiből elvarázsolt 1- 1 gyakorló bábút, majd azzal a mondattal, hogy rajtuk gyakorolhatsz eltűnt az éterbe. Megfogtam az egyiket és távolabb raktam a másiktól, hogy ne legyen útba, míg gyakorlok. Igazából nem nagyon tudtam, hogy mit is kéne csinálni, így csak ütöttem a bábut, aztán rájöttem, hogy lehet ügyesség fejlesztésre is használni, tehát elkezdtem forgatni a kezembe. Nyolcasokat írtam le, közben pedig megpróbáltam az egyik ágat elengedve átfogni a másik ágra. Még sötétedés után is ezt gyakoroltam, mikor Hatsuna szólt, hogy már ideje aludni. Én egy „igen anyu” mondat elmotyogása között szedtem fel a cuccaimat, pecsételtem le a dolgokat, kivéve a használt eszközt, és vonultam be. Nem szerettem, ha a lányok bele szóltak a dolgaimba, végül is nem azért vannak, hogy igazgassanak, hanem azért, hogy vigyázzanak rám. Még szerencse, hogy arra rá tudtam venni őket, hogy külön szobába aludjak. Letettem a felszereléseim és gyors zuhany és átöltözés pizsamába, ami egy alsógatya és póló volt. Goval a lábamnál aludtam el. Még nem is kelt fel a nap, már ott volt a vadász, azzal az ürüggyel, ha az ember vadász akar lenni, akkor a nap 24 órájában készen kell állnia, tehát most már gyakorlatilag késő is van. Gyors zuhanyzás, majd felöltöztem, felkaptam a cuccaim és lefutottam a kertbe. A lányok még mélyen aludtak, köszönhetően annak, hogy még 4 óra se volt. Ittam a tegnapi maradék teából és már kinn is voltam a kertben Goval együtt, aki inkább játszadozott a kertben, mint a lábam mellett maradt, de nem is róhattam ezt fel neki, mivel még csak pár hónapos kölyök volt. Mesterem megmutatta, hogy miket lehet csinálni egy nunchakuval. Mielőtt azonban elkezdtem volna a gyakorlást a vadász az összes többi fegyverem és tekercsem a földre tette velem, mivel most ő tanít és én mindig tiszteletbe tartom, amit mondanak, már ha kiérdemli az ember, márpedig ez a vadász megérdemelte. 8-ig gyakoroltam a fegyverrel, mikor már a lányok is felébredtek. A vadász a lányoknak parancsba adta, hogy néhány szendvicsen kívül hozzanak teát, de ennél többet ne. Miután megreggeliztünk elővett egy kendőt, majd bekötötte a szemem.
- Sensei ez minek?
- Reflexgyakorlat, mert nem mindig támaszkodhatsz a szemedre, van mikor csak a füledre kell hallgatnod.

Miután elkészült felállt velem szembe és beszélni kezdett. Nem mondott semmi érdemlegeset, csak bíztatni kezdett, majd ütni, rúgni kezdett, amit nekem védenem kellett volna. A beszéde eléggé összezavart, így jó párszor eltalált, mire sikerült az első támadását védenem. Dél körül, már szinte az egész testem fájt, de mégis volt pár támadás, amit már ki tudtam védeni, tudtam, hogy ez még csak az eleje, mivel ilyen edzésen még nem vettem részt. A vadász folyamatosan beszélt, de egyre többször hajtogatta, hogy zárjam ki a hangját. Délben ismét szendvics és tea volt, ezzel is szoktatva hozzá, hogy küldetésekre ennél többet úgyse tudok magamnál hordani, mint étel. Délután egy órára eltűnt a vadász, hogy addig gyakoroljak a nunchakuval és egy kicsit pihenjek, mert neki elintézni valója van. Nem árulta el, hogy milyen dolga akadt, de ez, amikor visszajött, kiderült. Vett 2 darab fegyvertokot, amibe 5- 5 kés fért el, vagyis pont elég, hogy a késeimet tárolni tudjam és elintézte, hogy felkerüljek a vadász kiképző tábor listájára, aminek a végén néhány jelöltet tovább képeznek és rövid időn belül csatlakozhatnak a csapat jelöltjeihez, de még ezután is évekig kiképzés alatt állnak, vagyis nem kapnak valódi fejvadász feladatokat. Ez körülbelül 4- 6 évig is eltarthat, de 13 éves kor előtt senkit nem vesznek be a listára és csak 14 évesen, vagyis 13 és fél éves kortól kezdhetik meg a komolyabb kiképzést. Felvetette velem a cuccaimat, hogy lássa hova tudhatom rakni a késeket. A hátamon a hátizsák nem sok vizet zavart, ahogy az övtáska és a ninjatok se, katana hátulra került az övembe, míg a wakizashi baloldalra, kunai tartó pedig a jobb combomon volt, így meg volt a helye a fegyvereimnek. Baloldalon a wakizashi és az övtáska közé, míg a jobb oldalon a kunai tartó fölött találta meg a helyét. Ebéd, pihenés és a fegyverpróba után újabb két óra nunchakuzás jött. A második órában már tovább léptünk és nem csak a ügyesség fejlesztés volt a feladat, hanem az átvételek is. Tehát a jobb kézben fogtam, átdobom a jobb vállam fölött, majd a hónom alatt átveszem a bal kezemmel és ugyanezt megismétlem a baloldalon. Jó párszor ujjon vágtam magam, aminek szentségelés lett a vége, mivel nem kellemes, ha az embert egy fémdarab ujj végen vágja magát, akár a suliban a körmös, amit egy favonalzóval kapunk, csak ez fém. Igazából az egész óra elment, mire ezt megtanultam, d még gyorsan megmutatta a másik két átvételt, az egyiket a derekam mögött, míg másik a hátam mögött keresztbe volt. Ezután egészen sötétedésig folytattuk a délelőtt elkezdett gyakorlást. Egyre jobban ment a dolog, de még mindig az ütések és rúgások 95%-át bekaptam, de egyre jobban ment. Bár az egész testem fájt, eszembe jutott egy mondat, amit valahol olvastam vagy valakitől hallottam, erre már nem emlékszem, ami így hangzott: „A fájdalom elmúlik, a büszkeség örök”. Ez alapján a mondat alapján folytattam az edzést, egész reggelig csináltam volna, de a sensei arra hivatkozva, hogy aludni és pihenni is kell, így elküldött. Nem szerettem, ha az emberek gyerekként bánnak velem, de egyet kellett értenem, mivel fáradtan tényleg jóval kevesebb dolgot tud az ember véghezvinni. Végül is volt benne tapasztalatom, mivel apám sokat hajtott, aztán átvéve tőle a bátyám is, bár ő inkább csak magyarázatot, annak ellenére, hogy egy elhízott tulok volt és életében nem csinált olyat, amit velem csináltatott. Mindegy is, mivel pihenni kellett, így elvonultam aludni. Még gyorsan megettem a két szendvicset, amit a lányok kitettek és ittam két pohár teát, majd eltettem magam másnapra. Mindenem fájt, de büszke voltam, hogy eljutottam eddig. Másnap ismét már 4 órakor ott volt a vadász, ezúttal a kezében egy vekkerrel, hogy másnap már ne kelljen jönnie. Ma már csak 3 órát foglalkoztunk a nunchakuval, mivel a feladatokat már szinte hibátlanul meg tudtam csinálni, ugyanis ezek csak ügyességre építenek és a támadás már ezek után piskóta lesz. 7-kor megreggeliztünk, már ha a 2 szendvicset és a pohár teát annak lehet nevezni. Evés után jött a már ismert bekötött szemes gyakorlás, délre már csak tízből 9 támadás talált be. Ebédünk ismét 3 szendvics és 2 pohár tea volt, délután egy óra pihenés, ami ismét nunchakuzást jelentett, majd sötétedésig gyakorlás. A vadász még kiadta a feladatom másnapra, hogy 4-től 6-ig nunchaku, majd reggeli és mire azzal végzek, addigra ő is ott lesz. Elfogyasztottam a 2 szendvics és teából vacsorámat, majd lefeküdtem, reggel mindent úgy tettem, ahogy a vadász mondta, és valóban éppen az utolsó falatot nyeltem le a reggeliből, amikor megjelent. Bekötötte a szemem és délig gyakoroltunk, egyre jobban ment a dolog, de még mindig sajgott minden tagom, amit a támadások tovább súlyosbítottak. Délben ebéd 3 szendvics és 2 tea, majd kihagyva a délutáni nunchakut, egyből tovább verekedtünk este pedig alvás. A többi nap is így zajlott. 4-kor kelés órára, 1 óra nunchaku, edzés, reggeli, edzés, ebéd, edzés, alvás. A hét végére meg is lett az eredmény, ugyanis egyre kevesebb támadást kaptam be, reflexeim egyre élesebbek lettek és a nunchakuval is egyre jobban bántam és egyre kevesebbszer vágtam magam hátba, kézen és egyéb helyen, ahol átvittem és egyre magabiztosabban bántam vele.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Júl. 30 2012, 12:03

Kicsit el kell világosítanom. AZ ilyen edzéseket meg kell pályázni. Ez nem egy egyszerű Kaland, ahol egy Vadász Ninja edz téged! Az ilyen szintű NJK-al való találkozások és tanulások, mind mind pályázat. Kivéve a jutsu tanulások. Azokat tanulhatod nagyobb szintű Jouninoktól stb. Vegyük ezt most utólagos engedélynek amit Én engedélyezek, de legközelebb az ilyeneket pályázatba. Részt vehetsz "Vadász ninja táborokon" de ott azok a feladatok csak játszadozások ahhoz képest, hogy miket kell kiállnia egy Vadász shinobinak.

Jutalmazás:

+ 9 ch
+ Nunchakuval való bánás alapszinten elsajátítva.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Pént. Okt. 17 2014, 20:37

Családi titkok
Időben elhelyezés: Kiyokoval való rövid találkozás után

Katsumi Eisuke
Chuunin (A szint)
kenjutsu specialista és az idéző technika mélyreható ismerete

Hosszú ideje nem történik semmi, sajnos a kórházban sem nagyon kell most ennyi segítő, így néhányunkat, véletlenszerűen kiválasztva, bizonytalan időre szabadságoltak. Nem is baj, mert így a kieső időt gyakorlással tölthetem. Lányoknak is megmondtam, hogy két esetben zavarjanak, ha kész van a kaja vagy pedig valaki keres, de akkor is csak akkor, ha az illető küldetésre vinne vagy tanítani akarna nekem egy új technikát bár az utóbbi annyira nem érdekel, hiszen így is elég technikát ismerek ahhoz, hogy túléljek szinte bármit meg ha meg kell halnom büszkén teszem, hogy én megtettem minden tőlem telhetőt. A fegyvereimet, évén még korán van és a fű még nedves egy rossz pokrócra pakoltam, védve őket, majd felkaptam először a dobókéseim, majd a már tegnap fából készített céltáblát vettem célba. Az első néhány dobás a szélére ment, de ahogy elkezdtem bemelegedni egyre több dobásom közelítette meg a közepét. Végül már a legtöbb pont oda ment, így hát felhagytam ezzel és miután összeszedtem őket és a többi fegyver mellé helyeztem létrehoztam egy víz klónt, majd megadtam neki néhány mozdulat típust és a kezébe nyomtam egy katanát és én is a kezembe fogtam egyet, hogy a fegyveres harcot is gyakoroljam, miközben nekem még a ninjatom is a hátamon volt. Éppen megsemmisítettem a klónt, néhány karcolás beszerzése után a saját fegyveremtől, aminek neki is álltam volna hogy ellássam, amikor az egyik lány jött ki, hogy valami Katsumi Eisuke keres. ~Az lehetetlen. Úgy tudtam, hogy apának nincsenek rokonai. Vagy csak névrokon?~ Érdekelt a dolog, hogy ez most véletlen vagy valami rossz vicc esetleg egy eltitkolt ág. Gyorsan elláttam a kritikusabb sebeket, majd rohantam be. Apukámról nem sok emlékem volt, hiszen 4 voltam, amikor meghalt, legalábbis anya mindig ezt mondta, bár róla sincs sok emlékem, hiszen évek óta őt sem láttam, de ahogy a pasira néztem, mintha magam néztem volna vissza körülbelül 10 évvel idősebb kiadásban. Nem is jutottam szóhoz, így hát a férfi kezdte.
- Üdvözletem. Katsumi Eisuke vagyok, távoli rokonod a Föld országából. A család öregjei küldtek hozzád, mint utolsó főágbeli leszármazott. A klán történetét nem mesélném el, de még a kekkei genkai üldözésének idejében menekültünk el a faluból. Nem, mielőtt kérdezed nincs semmilyen különleges képessége a klánnak, csak kiemelkedő volt valamikor a kenjutsu területén, ma már kevesen foglalkoznak ezzel az ággal, sőt a fiataljaink közül már senki, így jutottam el hozzád, mint érdemes utód. Igen, a klánunk egy tagja, Katsumi Kaima, akihez hasonló kenjutsu használó nem igen létezett a klánban és hát a ma Kirigakurében létező Köd 7 kardforgatója is egy általa kitalált szervezet folytatása, két dolgot hagyott hátra, egy kutatást a chakra tárolására alkalmas pecsétekről és egy fegyvert, egy elemi chakrára érzékeny zanbato, aminek Raiu// Zivatar névre hallgat. Sajnos az utóbbi hol létéről nem igazán tudunk, de a kutatásairól rengeteg forrást találtunk és végül kiderítettük hogy pontosan hol is lehet a könyv és a térkép, ami elvezet a kardhoz, egy valamikori Isora templom romjai alatt található. Sajnos ennél többet nem derítettünk ki.
Figyelmesen hallgatom a rokon elbeszélését és a két említett dolog igen csak felvillanyozott, ugyan a pecsétek annyira nem érdekelnek, de lehet, hogy még a tudás valamire használható, de a fegyver pedig mindenképp egyértelmű, hogy mire is használható.
- Értem és azt hiszem az Isora templom alatt megtalálni a könyvet megoldható, hiszen ismerem a föld alatti szerzeteseket, akik talán tudnak valamit róla.
Eisuke láthatóan felvillanyozódott és egyből indulni akart. Nekem más céljaim voltak, ugyan én is kíváncsi voltam a dologra, de egy napon talán még kibír, ha ennyi ideig ott volt, mivel a rokonom hosszú úton volt és sok minden érdekelt a klánnal kapcsolatban, így nem is voltam rest kérdezni. Éreztem, hogy sok mindent elmond, de még legalább annyi van, amit elhallgat. Majd elmeséli, ha úgy érzi, hogy felkészültem rá. Megtudtam, hogy a klán nagy része már szétszéledt, a fő ág apámmal halt ki, én vagyok az utolsó leszármazott, míg a mellékág... hát elég kaotikus a helyzet, nem mindenbe értenek egyet, sokan vannak, akik már nem is használják a családnevet, vannak akik csak fél, negyed vagy akár csak nyolcad részben tartoznak a klánhoz, mégis számot tartanak arra, ami egy tiszta vérűt megillet, ami persze azoknak nem tetszik, így egy belviszály kezd elkerülhetetlenné válni, bár az öregek még kompromisszummal próbálják oldani a feszültséget, de újra és újra előkerül, mert a külső tagok egyre többet akarnak, a belsők, meg nem engednek, sőt már most sokallják az engedményeket, hiszen a kívülállókat korcsnak tekintik, fattyaknak, akik még ezt sem érdemlik meg, amit kapnak. A beszélgetéssel elment a nap és a csajok hamarosan hozták a vacsorát. Eisukét a földszinten szállásoltuk el, ahol külön mellékhelyiség és fürdője volt, míg mi a saját szobánkba aludtunk. A lányok ugyan próbálkoztak, hogy velem aludhassanak, de az évek alatt lemondtak az ilyen ambíciójukról, így hát ők ketten, én pedig Goval lábamnál aludtam el. Reggel korán keltem, ugyanis egy ideje szokásommá vált, ma pedig még izgatott is voltam, hiszen megtudhatok valamit a múltamról, a családom múltjáról plusz értékes ismeretekkel bővülhet a táram a pecsétek irányába, ami egy ideje foglalkoztat, lévén, hogy egy fegyver idéző technikát szeretnék kifejleszteni, hogy ne kelljen mindenhova cipelnem a 600 kiló fegyvert, amit lassan már birtoklok. Nem vártam túl nagy ellenállást az úton hiszen nem küldetésre megyek, így a zanbaton és a chakra érzékeny ninjatomon kívül csak 2 kunait vittem. Eisuke sem hozott semmi feltűnőt, sőt ha nem tudnám, hogy tett fegyvert, akkor nem is látnám, hiszen nagyon jól elrejtette, pedig ő is hozott egy- két kardot, amit itt ki is tett a szobájába. Saját bevallása szerint, ha szükség lesz rá akkor kéznél lesz. Nem nagyon értettem, de röviden elmagyarázta, hogy egy különleges idéző technikát használ, amivel képes fegyvert idézni. Érdekes és nagyon jó, hogy az élet mindig megadja azt, amire az embernek szüksége van, esetemben valakire, aki ért az ilyesfajta technikákhoz, nem mintha hinnék az ilyesmibe. Na mivel a csapatunk kész van, így el is indultunk. Isora templom romjait ahogy a lejáratot a szerzetesekhez nem volt nehéz megtalálni, akik mintha vártak volna rám, úgy üdvözöltek. Gyorsan elő is adtam a jövetelem célját, amire egyből közlékenyen válaszoltak, hogy igen, valamikor hagyott itt egy ilyen nevű shinobi egy könyvet és egy levelet, az utóbbit sajnos csak 18 évesen adhatják át a megfelelő utódnak, viszont először bizonyítanom kell, hogy valóban azon klán leszármazottja vagyok, akinek mondom magam. Elvezettek a tárgyak helyére ahol egy dobozt adtak át,, azon egy pecsét zárta el de a szerzetesek elmondták, hogy annyi a dolgom, hogy megvágom az egyik ujjam és megérintve azt, ha valóban én vagyok a megfelelő ember, akkor kinyílik. Úgy tettem, ahogy mondták és a doboz kinyílt. Egy öreg könyv és egy levél. A levél tartalma nem volt túl sok, egyrészt a klán rövid története, majd a tulajdonos kutatásairól pár szó és az öröm, hogy végre megfelelő ember kezébe került a kutatás, majd a fegyver leírása. "A kard méreteit tekintve egy átlagos zanbato méreteivel egyezik meg, különlegessége a fémben van, mert nem egyszerűen csak a megfelelő anyagból készült, de a fémbe egy kis hematit és magnetit is került az adja a színét és a rugalmasságát az anyagnak, a kard pengéjén és markolatán néhány pecsét van, ami képes befogadni és tárolni a sima és víz elemi chakrát, hogy később azt a használó vészhelyzetben felhasználhassa. A fegyvernek egy kevésbé harci értéke, de hasznos tulajdonsága, hogy nem rozsdásodik, nem csorbul ki, minden ártó dolog ellenáll, sőt, ami erősíti, azt magába szívja, így erősíti magát, legyen szó méregről vagy akár emberi vérről. A fegyvert az én megrendelésemre készítették, akkori áron 300 000 ryuért. A kard pontos helye a szerzeteseknek adott másik levélben található viszont megbeszéltem velük, hogy legkorábban 17 évesen adhatják át az örökösnek, amennyiben méltónak találják rá." A fegyver leírása igen csak érdekes volt, hiszen ritkán lát az ember ilyen kardot és a gondolat, hogy az majd valamikor az enyém lehet, egyszerűen kiráz a hideg. Gyorsan beleolvasok a könyvbe, ami nem túl vastag és pontosan csak a lényeget, de részleteket nem kihagyva, a pecsét működésétől kezdve a pecsétek felépítésén keresztül, hogy mért pont úgy néz ki, egészen addig, hogy mi is a chakraelméleti háttere ezeknek a technikáknak. Megköszöntem a könyveket és miután még egy kicsit maradtam, hogy bizonyos dolgokat átbeszéljünk, majd megköszöntem a segítséget és Eisukével együtt távoztunk.

//A kaland ennyi volt, a könyvecske kellett, ami a sima és elemi chakra tárolásához szükséges pecsétek leírását tartalmazza, és Katsumi Eisuke, mint njk, aki viszont csak színesítő, állandóan megjelenő, de csak passzív njk.//
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Deidara on Kedd Okt. 21 2014, 18:33

Huh, itt előbukkant egy-két merész dolog. Kalandban nem jó bevezetni új klánt, meg különleges fegyvert és hasonlókat. Elfogadom és kapsz érte +4 chakrát, de jelenlegi formájában a fegyver leírása és a klántörténet mind csak mese, vagy igaznak bizonyul vagy nem. Megszerzésükhöz, kijátszásukhoz majd pályázat, mesélővel játéktéri kijátszás, vagy valami hasonló mindenképpen kelleni fog.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Vas. Dec. 07 2014, 14:39

Kaland célja: jujetsu kutatás
A trauma után, a jelenlegi küldetésem előtt

A küldetés, amibe el akartak adni igen tanulságos volt. A fiú, akivel harcoltam igen csak érdekes volt és mintha valaki valami fura technikát alkalmaztak volna, biztos vagyok abban, hogy egy pecsét technika volt. Nem akartam megölni a fiút, hiszen sokat tanulhattam volna a technikáról, ha sikerül élve legyőznöm, de ő kereste a bajt, nem hallgatott rám és sajnos muszáj volt megtennem, mielőtt ő tette volna velem. Mindegy. Talán lesz valami a könyvtárban vagy a falu olyan területein, ahova van belépési jogom. Így nem is kérdés, hogy a mai programom meg is van. A lányok készítenek nekem három szendvicset, majd fegyver nélkül, de nem fegyvertelenül, egy füzettel és két tollal, el megyek a könyvtárba. Nem nagyon volt probléma megtalálni a helyet, bár még nem voltam itt, hiszen a mérgeket is egy olyan könyvből tanultam, amit ajándékba kaptam. A könyvtárba menet egyből a könyvtárosnőhöz, hogy szeretnék megtudni többet erről a dologról. Valamit keresett egy papíron, majd közölte, hogy a titkosított részlegre kéne mennem, de ehhez a részlegre csak shinobik férhetnek hozzá. Erre kézpecséteket formálok, majd a kezembe kerül az otthon hagyott fejpántom, amit egyszerűen a nyakamba kötök, így bizonyítva, hogy az vagyok. A könyvtáros adott egy cetlit, majd útba igazított és közölte a szót, amit keresek: exklaw és jujetsu, bár javasolta, hogy kezdjem az egészet a jashinizmussal és annak történetével. Tetszett a szó, már a hangzása is rémületet kelt a gyengék szívében, én nem vagyok ijedős, sőt, szinte már imádtam a szót, elképzeltem, ahogy kimondom az ellenfelemnek, hogy mi is vagyok és az már csak a gondolattól is megrémül, hogy mi lennék, már ha valóban ezt akarom. Nekem kell, akármi is legyen az, ami az emberek fölé emel, ami tudatja a világgal, hogy felette állok, amivel eltaposhatom a férgeket, a gyengéket, azokat, akik nem valók erre a világra, akik túl sok fájdalmat okoztak már a világnak. Pontosan nem tudom, hogy kik az ellenségeim, de a Tűz szövetsége nem fogja megúszni, de lehet, hogy az egész ninja világot kell elpusztítanom hozzá, hogy elérjem a célom. Nem érdekel, emlékezni fognak rám, mint a ninjára, aki megváltoztatta a világot. Pontosan nem tudom milyen lesz az új világ, de a mostani romlott. A könyvtáros útbaigazítása alapján könnyen megtaláltam a helyet, ahol egy újabb ellenőrzésen mentem át, hogy nálam van-e a papír, de átjutottam és egyből a könyveket kezdtem keresni a témával kapcsolatban és amit találtam azokat felhalmoztam egy asztalhoz.
Lassan meg van a megfelelő mennyiségű könyv, első körben a jashinizmusról. Nem tudom, hogy milyen vallás lehet, így fel is nyitom az első könyvet, ami talán a legnagyobb a témában. Olvasom és olvasom, közben folyamatosan jegyzetelek. ~Ninja falvak és klánok megszületése előtt létezett, Rikudou sennin halála után, amikor már az emberek jó része rendelkezett chakrával és ismerték a ninjutsu fogalmát. Istenfát elfelejtették, új istenekbe kezdtek hinni, akik egy- egy fogalmat testesítettek meg. Jashin a gonoszság, bűnhődés istene, követői a jashinisták. Akkor még normális volt, hogy több istennek áldoznak, aki csak egy istenséget tisztelt, de elismerte a többi létezését, azt megvetették és lenézték. Jashinizmus egy volt az sok vallások közül, ahol egy istennek áldoztak. A vallás követői kezdetben sima szerzetesek, akik ragadozóállatokat és kivégzésre szánt embereket áldoztak. Aztán jött valami névtelen pap, aki új irányt mutatott, akihez Jashin szólt, hogy mészárolja le azokat a papokat, akik tévesen követték a hitet. Feladat végeztével magától Jashintól kapta az új nevét, Yogensha, proféta. Ő volt az, aki új alapokra helyezte a vallást és ötvözte a chakrával, majd bejárta a világ összes szentélyét, ahol jashin követőit vagy a saját oldalára állította vagy rituális áldozatként bemutatta Jashinnak. Ezután az isten parancsára megalkotta a jelet, kör benne a lefelé fordított háromszög, és megírta Jashin könyvét. Az illető évtizedekig küzdött a tévelygők ellen, de egyre újabb feladatokat kapott. Területhódítások és vallásháborúk folytak, amiknek meg is lett az eredménye, vagyis Yogensha megkapta Jashin kegyét, a test halhatatlanságát egy technika formájában, amit ő csak az isten által kijelöltnek adhat tovább. Szóbeszéd szerint egyszerre csak egy halhatatlan lehet a világban. A vallás túl sikeressé vált, így felhívta a figyelmet magára és sokan nem tetszésüket nyilvánították ki, akár erőszakkal is. Sokan fogtak össze, hogy végül legyőzzék a Profétát, ami végül sikerült. Ugyan a testét nem tudták elpusztítani, de lepecsételték és így a vallás lassan elkopott. Ma is vannak titkos helyek, ahol gyakorolják.~ Érdekes vallás és fel is venném, de sok dolog nem tetszik benne, így hamar lemondtam róla, nem az én világom. Talán egyszer, de nem hiszem, hogy valaha is ebbe az irányba akarnék elmenni, ennyire még én sem vagyok őrült.
Sokat találtam a témáról, de nem is ez érdekelt, de lehet, hogy ez csak a bevezetés vagy kell a továbbiak megértéséhez. Fura volt, hogy míg a vallásról könyvek álltak rendelkezésre és tengernyi leírás, míg az engem érdeklő témában jóval kevesebb, mindössze néhány tekercs, de hát ezzel kell beérni. Lassan magamhoz vettem az első tekercset és az első mondat meg is fogott. „Még a shinobi világ létezése előtt voltak hatalmas harcosok, akik neve messze földön ismertek voltak. Nem csak a tudásukról, de a vérszomjukról is. Egyesek csupán élvezetből, de mások a puszta gondolatért, teljesen érzelemmentesen. Ezek a harcosok a haláluk után nem mehettek be a túlvilágra, így itt ragadtak, anélkül, hogy árthattak volna bárkinek. Ők lettek az első exlawk.~ Még nem értettem, hogy mi is történt pontosan, de már legalább tudom, hogy mi az az exlaw, bár az is igaz, hogy ez csak legenda, de lássuk mi van tovább. ~Az egész a Jashinistákkal kezdődött.~ Gyorsan megértem, hogy mért javasolta a könyvtáros az előző témát. ~A jashinisták bukása után a maradék hívő elbujdosott és titokban folytatták a vallási tevékenységüket. Sokan megkapták a test halhatatlanságát, de másoknak csak a rituálék követése maradt. Ekkor tűnt fel a Proféta tanítványa, Kyurada Toru. Ő többre vágyott, mint a test halhatatlansága, így a vallás és a ninjutsu művészet vegyítésével rájött, hogyan válhat a lelke is halhatatlanná. Toru rájött, hogy képes áthelyezni a lelkét egy másik testbe. Megtagadta a vallását, követőket gyűjtött és rengeteg mészárással, rituálék elhagyásával, elérték azt amit akartak. A lélek halhatatlanságát. Ők lettek az exlaw-ok.~ Legalábbis ami már nem a legenda részét illeti, de hát nem tudhattam, hogy most ez igaz vagy sem, jobbat nem tudtam, mint elfogadni igazságnak. Ha kiderül, hogy nem, akkor utána járok a dolognak, de addig ez is megteszi, bár valóban a jujetsukról sokat nem tudok még mindig. ~Toru teste, mivel megtagadta Jashin hitét,  öregedni és gyengülni kezdett, ezért úgy döntött, hogy tovább adja a tudást olyanoknak, akik nem rendelkeznek a testi halhatatlansággal és üzletet köt egy emberrel. Egy anyuka épp szülni készült, de a gyereknek kevés esélye volt megszületni, így Toru felajánlotta az anyának, hogy ha a lelkét átteheti a gyerekbe, akkor az élve fog megszületni. Az anya belement, de így egy láthatatlan szerződést kötött Toruval. A gyerek megszületett és ő lett az első jujetsu. A fiú már a ninja falvak alakulásakor élt, így tehetséges shinobi vált belőle, de a baj bekövetkezett. Egy küldetésen, mikor a fiún eluralkodott a kétségbeesés, előtört Toru és lemészárolta az ellenséget, majd a kérdőre vonó társait is. A küldetésrő visszatérve a falu a fiú halálát követelte, amit a vezetőség el is fogadott, a fiút megfosztották minden jogától és giotin alá küldték. Ekkor tört elő újra Toru és mészárolta le a teljes falut, 400 ember, majd elmenekült. Máshol talált menedéket és párt talált gyereke született, így Toru is tovább költözött a legidősebb fiúba. Az új test tovább ment, mint az apja, teljesen átadta a szellemnek, így lassan Toru újjászülethetett, de végül legyőzték és testét lepecsételték. Viszont nem csak Toru talált megfelelő testet, más szülő is kérte az exlawok segítségét, így ők lettek a jujetsuk, vagyis a gyilkolásra kárhoztatottak. Így váltak a testi halhatatlan Jashinisták lélekben halhatatlanok, akik így elnyerték az örök életet. ~ Érdekes és durva a történet, de felhívta a figyelmemet, erre van szükségem, hogy elérjem a célom, de várok, még nem jött el az idő, hogy ilyen lépésre szánjam el magam.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Deidara on Kedd Dec. 16 2014, 15:48

Nos, itt nem történt sok minden, így csak +2 chakrát adhatok. Karaktered visszautalhat a későbbiekben ide, hogy már hallott a jashinizmusról és a jujetsukról.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.